Versenyzői nyilatkozatok a gépátvételen:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Versenyzői nyilatkozatok a gépátvételen:"

Átírás

1 Bara Gábor Kiss István (Opel Astra A7): Szerintem nagyon kemény a pálya, főleg az első gyorsasági, jó lenne még párszor ránézni, de sajnos ma már nem lehet. Megpróbálok végigmenni a versenyen, szeretnék kategóriában az ötben, abszolútban az első tízben benne lenni. Bognár Gábor-Várfalvi Zsolt (Honda Civic VTI, N2): Nagyon kemény lett a mezőny, ha a rajtszámunk (204) abszolútban megmaradna a verseny végére, annak nagyon örülnék. Az autót lecseréltük, ez tavaly Pehely Balázsé volt, kicsit frissebb, mint a tavalyi autónk, de még mindig széria autó. Kategóriában szeretnénk a dobogóra felférni, abszolútban pedig az első tízbe. A pályák nagyon jók, nekem vannak kitalálva. Igazi rali pályák! Hídvégi Zoltán-Hídvégi Péter (Suzuki Ignis Sport, A6): Szép is, meg új is az autó, de hogy milyen, azt még nem tudjuk, igazából még nem mentünk vele. Szerintem hosszú és nagyon nehéz verseny elé nézünk, a pályákon lesz érdekesség. Célba érkezéssel már elégedett lennék. Pehely Balázs-Ambrózy Melinda (Peugeot 306 Sport, A7): Nagyon gyorsak a pályák, nekem nagyon tetszenek. Elég robogósak, főleg a hernádvécsei részen. Az autóval mentünk ötven kilométert a teszten, elég sok műszaki gondunk volt, de remélem ezeket kiküszöböltük. Pap Károly-Gergely Balázs (Honda Civic, A6): Remélem tízen belül beérünk, bár elég erős a mezőny. A pályák nagyon jók, tempósak, nekem tetszenek, de kell némi bátorság a versenyhez. Az autó majdnem széria, picit A-s. László Emil-Dobos Zoltán (Suzuki Swift, N1): Imádok Miskolcon versenyezni, ezek a pályák nagyon jók, a hernádvécsei gyors útminősége kicsit defektveszélyes, de azon is lehet haladni. A Suzuki Kupa első helyével lennék elégedett, mi csak egymással vívunk. Gál András-Berger Richárd (Suzuki Swift GTi, A5): Az autót teljesen felújítottuk, kapott egy új váltót. Nagy reményeket fűzünk hozzá, remélem sikerül kategóriát nyerni. A pályák nagyon tetszenek, nem ijedünk meg az útminőségtől, meg a felhordásoktól, maximum gurulunk egy kicsit keresztbe. Szeretnénk az abszolút tízbe beleférni, és végre a kategóriát megnyerni. Pintér Kristóf-Musitz László (Suzuki Swift GTi, A5): Nyerni szeretnénk, de mindenki azt szeretne! Az első gyors eleje nagyon technikás, a vége tempós, minőségileg is elmegy. Az autóval most A csoportban megyünk, nem változtattunk rajta sokat, kapott egy sper diffit, meg új csövet. Telek Zoltán-Gyolókai Gábor (Suzku Swift, N1): Most tényleg nagyon örülnék a harmadik helynek! Egyrészt helyi versenyző a Kurtos Robi, aki egyébként is nagyon jól megy, másrészt itt van László Emil, akit szintén egy érett pilótának, jól felkészült, okos versenyzőnek tartok. Ideális esetben, ők előttem fognak végezni, de van még itt egy helyi versenyző, akinek eladtam a tavalyi autómat. A harmadik helytől jobbat most nem várok magamtól, mivel nem jöttek össze a gumik, az a motor, amire nekem szükségem lenne. Ettől függetlenül nem sopánkodok, vidáman állok neki a dolognak.

2 Guzi János-Guzi Róbert (Suzuki Swift, A5): A pályák tetszenek, tavaly is majdnem ezeken mentünk, picit az állaga romlott, elég nagy gödrök vannak. A felkészülés még tegnap is tartott, ugyanis váltót szereltünk, így még nem tudjuk, hogy milyen lesz az autó. A célunk, hogy mindenképpen befejezzük a versenyt. Szommer István-Hosszu Zoltán (Honda, N3): A paripát még nem tudtuk kipróbálni, mert váltó gondjaink voltak, és az utolsó pillanatokban készült el. Eddig csak két pályát tudtunk bejárni, egyelőre tetszenek. A hernádvécsei első része nagyon murvás, nagyon vacak, a többi kicsit jobb minőségű, reméljük, hogy jól fog menni minden. Természetesen az első hely a célunk, de új az autó, nem mentünk vele, még meg kell szokni. Mindenképpen óvatosan fogunk kezdeni. Menyhárt Gábor-Németh Gábor (Skoda Favorit, A5): Tetszenek a pályák, navigátorként már mentem pár éve ezeken. Utoljára tavaly a Kikelet Rallye-n mentem, a dobogónak örülnénk, de kemény lesz, mert sok Suzukival kell harcolnunk. Rácz Attila-Rácz Szabolcs (Suzuki Swift GTi, A5): A vonalvezetése rettentően jó mindhárom pályának, minőségileg van némi kivetnivaló. Igyekszünk nem defektet kapni, aztán meglátjuk, hogy ennek fejében hogyan alakul az eredmény. Az autó félig N-es, félig A- s, igazából amire tellett a pénztárcából. Megpróbálunk helyt állni a kategóriában. Gál Attila-Lencsés Tamás (Suzuki Swift GTi, N1): Igyekeztünk az autót felkészíteni, volt rajta kis karosszériamunka, átnéztük a futóművet, motort. A pályákat már ismerjük tavalyról, elég rosszak, legalábbis a bódvalenkei. Nem itt fog eldőlni a bajnokság, igyekszünk ésszel menni. Serbán Sándor-Sazbó Beatrix (Lada 2107, A6): A pályák nagyon tetszenek, nagyon gyorsak! Az autóval még nem mentünk egy centit sem, most lesz a teszt, majd meglátjuk. Első háromba szeretnénk végezni. Csáki Gábor-Nagy Zoltán (Opel Astra, A7): Tetszenek a pályák, főleg az első, az jó bevállalós lesz. A navigátorom új, most nincsenek nagy terveink, óvatosan kezdünk. Ifj. Kanyik Antal-Endrész István (Lada 2107, A6): Nagyon gyorsak a pályák, az autónk hétfő éjjel lett kész, de rendesen tudtunk tréningezni. Mivel még újak vagyunk rallye 2-ben, ezért nagy terveink még nincsenek, majd kialakul az eredmény. Édesapám jobban izgul, mint én, azt mondta, hogy nyugodtan kell menni, sok versenykilométert kell szerezni. A célba érés a fő cél. Molnár Tamás-Szerepi Róbert (Lada 21074, A7): Nagyon tetszenek a pályák, gyorsak, technikásak, bevállalósak. Óvatosan kell menni, mert ahogy az első osztály is mutatta könnyen el lehet esni. Először szeretnénk célba érni, és pontot szerezni, majd év közben igyekszünk erősödni. Új a mezőny, nem ismerünk senkit, tisztességesen szeretnénk helyt állni. Sas Sándor-Harányi István (Lada 2105, A6): A pályák veszélyesek, az autónk nagyon. Dobogóra vágyunk, szereztem egy új navigátort, hátha vele sikerül.

3 Lengyel István-Szecsődi Norbert (Opel Corsa, A6): Ezt a versenyt tesztnek szánjuk, mert az autó nem készült el, a motor és a váltó maradt a régi. A pályák egész jók, kicsit óvatosan kell menni, főleg az elsőnek az elején. Kovács Antal-Istovics Gergő (Skoda Felicia, A5): Reményeink szerint célba fogunk érni, és jó pontszerző helyre várjuk magunkat. Szeretnénk a dobogó környékén végezni, tréningeztünk rendesen, az autónk jó és esélyünk is van rá. Szalay Iván-Farkas István (Opel Corsa GSi, A6): A másik oldalról is szeretnénk látni a versenyzősdit, fotóztuk, néztük már, most belülről is kipróbáljuk, hogy milyen a rali. Egy-két helyszínt felismertem, de teljesen más az autóból. A tapasztalat szerzés a célunk, és célba szeretnénk érni bárhol. A jármű a Spindler ASE által felkészített, A csoportos Opel Corsa. A fényképezőgép természetesen a kesztyűtartóban van, és a fotós kollégák is megígérték, hogy előszeretettel fog minket fényképezni. Pádár Alfréd-Holtner István (Honda Civic, A6): Az autónk tökéletes, remélem, hogy célba tudunk érni vele, ebben bízok. Ha kategória ötben benne lennénk, azzal már elégedett lennék. Csurja János-Bandúr Attila (BMW E30, A7): Próbálok a túlélésre apellálni, a pályák nagyon jók, bár egy-két helyen az út minősége, az tragédia. Az autó végtelenül egyszerű, gyári, 130 lóerős. Osváth Balázs-Réthalmi Péter (Lada 2105, F1): Elég jók, a pályák, csak néhány helyen nagyon kátyúsak, gödrösek. Szeretnénk az első háromban benne lenni a kategóriában. Jóvér Dániel-Gacsal József (Lada 2101, F1): Már nagyon régóta járunk ide miskolcra versenyt nézni ezekre a szenzációs pályákra és most egy nagyon nagy álmunk teljesült, hogy versenyezhetünk is itt. Skoda Gábor-Skoda Gáborné (Lada VFTS, F1): Nagyon tetszenek apályák, most először versenyzünk itt Miskolcon, régen terveztük ezt. Új az autónk, reméljük jó is lesz és megpróbálunk bekerülni az első háromba a kategóriában. Helter Ádám-Szatmári János (Toyota Starlet, F2): A pályák fantasztikusak, Miskolc a rallye egyik fellegvára, nagyon jó itt versenyezni, nagyon különleges hangulata van! Reméljük végre tudunk egy jót autózni minden gond nélkül, mert a tavalyi évün az egy dráma volt. Az esélyekről még nem jósolnék, mert majd meg kell látnunk, hogy menyire elég a mi kis alig 1400cm3-is autónk! Hajdu Zoltán-Fabinyi Zoltán (Suzuki Swift, A5): Nagyon régi álmunk volt már, hogy ezeken a miskolci pályákon versenyezhessünk. Nagyon sokat vártunk erre, hogy ez megvalósulhasson. Most egy kölcsönautóval indulunk ami sokkal erősebb mint a miénk, így hát igazából csak arra figyelünk majd, hogy egy jóízűt tudjunk autózni.

4 Kaptás Levente-Králik Ferenc (Opel Corsa, A6): Ezeken a pályákon most megyünk először, a navigátorommal ebben a felállásban most megyünk először, Matador gumikkal is most megyünk először úgyhogy sok az újdonság. Az új gumik sokkal megyőzőbbek mint amilyenek az előző márka abroncsai voltak. Reméljük ezzel tudunk gyorsulni majd, de egyenlőre az a legfontosabb, hogy a sok téli munka után végre egy jót autózzunk és hogy beérjünk a célba. Rózsahegyi Márk-Zentai Kornél (Opel Manta, A7): A pályák azok nagyon jók, de sajnos az autó az nem jó, valami baja van az új motornak, ami úgy jó ha kilencven lóerőt tud. Hát sajnos nem erre készültünk, mert reméltük, hogy fel tudjuk majd venni a versenyt az élmezőnnyel, de mostmár csak az a fontos, hogy célbaérjünk. De ezek miatt a fantasztikus pályák miatt mindenképpen érdemes még így is indulnunk! Kiss Márton Ambrus-Hanák József (Lada 2107, A6): Az autónak, és nekünk is ez lesz az első közös versenyünk, nagyon szeretnénk célba érni, mert az utolsó pillanatban készültünk el. Szaloczi Zoltán-Szarvas Zsolt (Skoda Octavia, A7): A pályák nagyon tetszenek, a kocsival igazából még nem mentünk. Megpróbálunk gond nélkül végigmenni, és nem várunk semmilyen eredményt. Régi Péter-Edvy Antal (Suzuki Swift GTi, A5): Az autó, a tavalyi bajnok autó, Hídvégiéktől vettük meg. Igazából konkrét elvárás nincs, csak érjünk végig. A pályák közül a második, harmadik tetszik, azok hibátlanok, az első a minősége miatt nem. Szőke László-Szőke Tímea (Opel Astra, A7): Nagyon tetszenek a pályák, csak célba szeretnénk érni, mert ez az első versenyünk egy év után. Az autót Hadik Andrásék építették, bízunk benne, hogy nem lesz semmi gond. Darai Balázs-Bráz József (Lada 21074, A6): A pályák nagyon tetszenek, örülünk, hogy az első osztállyal együtt mehetünk az idei évtől ismét. Az autó reméljük jól fog működni, annyi újdonság van, hogy most megyünk először 15-ös kerékkel, Matador gumikkal. Szeretnénk egy jó versenyezni, ha sikerül, vívni egy kicsit a Ladásokkal, de majd az első gyors után fog kiderülni, hogy van e reális esélye. Fróna János-Magyar Zsolt (Suzuki Swift, A5): Ha nem fog esni az eső, akkor remélhetőleg jól szerepelünk. A fékünkkel van egy kis gond, de holnapra ez még megjavulhat. Az eső ötben szeretnénk benne lenni a végén. Hegyi Imre-Csernai Zsolt (Lada 2105, A6): A pályák nagyon tetszenek, az autó jó, bár most megyek vele először. Szeretnénk célba érni, helyezést nem tűztünk ki magunk elé. Horváth Tibor-Revák Réka (Subaru Legacy, F2): Szűkítő nélküli utcai motor van benne, szerencsére ez gyárilag is 300 lóerős volt. Van benne egy hat sebességes váltó, az új típusú Subaru váltója, szerintünk ebben a kategóriában egy jó autónak számít. A pályák nagyon gyorsak, reméljük, hogy kalandos utunk lesz holnap, ami jól fog végződni.

5 Hevessi István-Vass Barnabás (Magyar Suzuki, N1): Az első gyors nagyon tetszik, jó kis technikás pálya, a második elég rossz minőségű, a harmadikkal nincsen bajunk. Ha összejön a verseny, szerintem az első hat hely valamelyikére várjuk magunkat. Békési András-Szántó Szabolcs (Mazda 323 GTR, F2): A lényeg, hogy végigmenjünk a versenyen. Technikai sportról van szó, ezért bármi megtörténhet, de reméljük a legjobbakat. Nekem a rakacai gyors tetszik, bár most azt mondták, hogy nagyon fel lett hordva. Puskádi János-Szentmarjay Tibor (Suzuki Ignis Sport, N2): A pályák gyorsak, szépek, az út minősége nem mindenhol olyan, mint az autópálya. Az autó úgytűnik jól megy, aszfalton szépen szoktuk terelgetni. Jó lenne ott lenni a dobogón! Bedő Gábor-Bedő Miklós (Toyota Celica GT4, F2): A pályák nagyon gyorsak, nagyon jók, igazából az fog itt jó időt menni, aki elvállalja, illetve, aki jól és pontosan felírta az itinert. Az autó most kapott egy új váltót, azt próbáljuk ki a versenyen, reméljük jól sikerül, és eredményesen befejezzük a versenyt. Jakab Zsolt-Tóti Zoltán (Mitsubishi Lancer, F2): Az autónk úgy néz ki, rendben van. A pályák kicsit kátyúsak, göröngyösek, minőségükkel van baj, de teljesen jó, technikás és szakaszok. Reméljük a verseny végén a kategória első háromba beférünk. Tóth Tamás-Medve Attila (Peugeot 205 Gti, N3): Három autó van N3-ban, a harmadik helyet kéne megtartani, a többiek lényegesen erősebbek. A pályák vizesek, murvásak, veszélyes mint azt az első osztály is mutatja -, óvatosan kell menni. Szilvássy Dénes-Szebényi Dávid (Subaru 555, F2): Nagyon izgulunk, tervek nincsenek, csak végig szeretnénk menni. Nagyon tetszenek a pályák, mert gyorsak, és mindent meg fogunk tenni, hogy nyerjünk. F csoportban, ha az első ötben végzünk, az már nagyon jó lesz. Kurtos Róbert-Repka Róbert (Magyar Suzuki, N1): Kíváncsian várjuk, hogy az első osztály mit művelt a mai nap folyamán a hernádvécsei szakasszal, mennyire változik meg, mennyire lesz rossz minőségű. Az átvételek kicsit elhúzódtak, viszont meghosszabbították a pályabejárást. Ha itt időben végzünk, akkor végiggurulunk az első gyorson, hogy megnézzük milyen lett. A Suzuki Kupában szeretnénk a dobogóra felkerülni. Hoffer Zsolt-Rimóczi Csaba (Honda Civic, N2): Első versenyünk lesz, nem ismerjük sem az autót, sem a pályákat, most jártunk először rajtuk. Tarunk tőle, de megpróbálunk jól menni, hogy végigérjünk. Váradi György-Szulik Nikolett (Mercedes 124, F2): Szenzációsan jók a pályák, de elég szűknek tűnnek ahhoz, hogy egy öt méteres autóval keresztbe menjünk. Ezért nem biztos, hogy a látványra fogunk menni, ahogy eddig, majd kiderül. A mi kategóriánkba 14-en vagyunk, abból 11 négykerekes, turbós, a 12. hellyel már meg leszünk elégedve. Nagy Lajos-László István (Magyar Suzuki, N1): Reméljük, hogy célba fogunk érni, most megyek először első kerekes autóval. A pályákon mentünk már, holnap meglátjuk, hova lesz ez elég.

6 Ifj. Bihari Péter-Konyári Zoltán (Honda Civic, N2): Az új autóval ez lesz az első versenyünk, kicsit gyorsabb, izgalmasabb az autó. A pályák hossza nagyon tetszik, a második gyors borulósabb. Ha leesik az eső, ott lehetnek érdekességek. Örülünk, ha végigmegyünk! A cél, hogy menjünk végig, és szerezzünk tapasztalatot ezzel az autóval is. Gombás László-Gombás Béla (Audi 90, F2) Még nem versenyeztünk itt Miskolcon és a kategóriában is sok erős és új autó lett, de azért majd megpróbáljuk felvenni a versenyt ezzel az öregebb Audinkal. Ha az első hatban benne vagyunk akkor már elégedettek lehetünk! Durucz András-Faragó Gábor (Magyar Suzuki, N1): A pályék nagyon tetszenek, bár a tizennyolckilométeres az nagyon komoly! Ez az első versenyünk, úgyhogy mindenképpen az a fő célkitűzés, hogy ott legyünk a célban. Willisits Vilmos-Tamtom Péter (VW Golf Tdi, F2): Nagyon jók a pályák, nagyon sok összkerekes erős autó van, míg a miénk elsőkererkes és gyengébb is, de majd megpróbálunk így is helytállni. Száger Csaba-Antal Miklós (Mazda 323 GTR, F2) A pályák vegyesek, de általában tetszenek. A reményeink elsősorban arról szólnak, hogy végre egy jót autózzunk és célbaérjünk, mert tavaly nagyon sokszor kiestünk. Azért az F csoport első három helyéből valamelyik az nagyon jó lenne! Szabó Krisztián-Margittai István (Suzuki Swift, N1): Nagyon nekünk valók ezek a pályák, nagyon tetszenek, csak az a baj, hogy nem a saját autónkal megyünk. Sajnos már most vannak műszaki gondok az autóval, de majd megpróbálunk úrrá lenni rajtuk. Tavaly már néhányszor az abszolútba is bele tudtunk szólni, most ez elsősorban az autón fog múlni. Bugyi Csaba-Pap Tamás (Audi Coupe Quattro, F2): Az autó nagyon durvára sikerült és újból meg kell tanulni vezetni! Az itiner amit írtunk az az előzőhöz volt szabva és most teljesen át kell írnunk ahhoz, hogy használható legyen. Most az a legfontosabb, hogy célbaérjünk és megszokjuk az autót, meg pontot szerezzünk. Kulcsár Csaba- Horváth Miklós (Mazda 323 4WD, F2): A pályák nagyon nehezek! Korábban navigátorként már mentem rajta. Ezzel az autóval ez a mostani az első versenyünk. Az lenne a legfontosabb, hogy pontot szerezzünk az F csoportban. Hajdú Gábor-Erdélyi László (Lada VFTS, F1): Nagyon jók a pályák, a legfontosabb az, hogy gyakoroljunk és hogy biztosan célbaérkezzünk! Juhász Zoltán-Losonczi László (Lada VFTS, F1): A pályák azok nagyon jók, igazi rallyepályák. Néhol defekt veszélyesek, amire majd vigyázni kell. Végig kell gurulnunk, hogy pontot szerezzünk!

7 Tajmel Tibor-Tóth László (Opel Ascona, F2): Nagyon tetszenek a pályák, de semmiről nem merek jósolni, mert még soha nem mentünk itt és az autóval is csak annyit mentem, amíg leálltam a trélerről. Majd meglátjuk, hogy hová férünk be vele a sok összkerekes és turbós autó közé.

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG 2006. ÉVI ÁLLÁSA A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ Helyszín I. 2006. 04.28-30. 13. Gulyás Nagykereskedelem Miskolc Rally

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG 2006. ÉVI ÁLLÁSA A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ Helyszín I. 2006. 04.28-30. 13. Gulyás Nagykereskedelem Miskolc Rally

Részletesebben

ötlet és megvalósítás: A mérôberendezésért köszönet a LAROCO MSC-nek

ötlet és megvalósítás: A mérôberendezésért köszönet a LAROCO MSC-nek Mérési pontok leírása: www.duen.hu 1 Gy1 - Vigántpetend Az első gyors aszfalton indult... A szerpentinek után egy hosszú, teligázas szakasz végén nagy fék és jobb derékszögű kanyarral fordult be a mezőny

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG 2006. ÉVI ÁLLÁSA A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ Helyszín I. 2006. 04.28-30. 13. Gulyás Nagykereskedelem Miskolc Rally

Részletesebben

www.duen.hu ötlet és megvalósítás: A mérôberendezésért köszönet a LAROCO MSC-nek

www.duen.hu ötlet és megvalósítás: A mérôberendezésért köszönet a LAROCO MSC-nek green Speed Control www.duen.hu ötlet és megvalósítás: A mérôberendezésért köszönet a LAROCO MSC-nek 1. ALLIANZ Rallye 2008 Pécs, 2008. november 7-9. Mérési pontok leírása: 1 Gy2 - Orfü - körgyors A rajthoz

Részletesebben

Magyar SUZUKI Rt. a magyar rallyesport hivatalos támogatója. T-Mobile az MNASZ mobil kommunikációs partnere. Software & hardware by VIDELCOMP Kft.

Magyar SUZUKI Rt. a magyar rallyesport hivatalos támogatója. T-Mobile az MNASZ mobil kommunikációs partnere. Software & hardware by VIDELCOMP Kft. 1.oldal 13. Gulyás-Miskolc Rally 2006 Rally2 Szommer István Honda 00:47:10,60 1 201 Hosszu Zoltán N/3 4. 1. 1. 6. 5. 1. 00:00:00 1 Ország Zsolt ASE YK 10:54,10 06:17,20 06:15,40 10:51,70 06:30,30 06:21,90

Részletesebben

Magyar Köztársaság CSILLAGVÁR BEVÁSÁRLÓKÖZPONT-YOKOHAMA ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság CSILLAGVÁR BEVÁSÁRLÓKÖZPONT-YOKOHAMA ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁG A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ I. 2007.04.27-29. 14. Miskolc Rally 80,52 km II. 2007.05.25-27. Duna Rallye 60,8 km III. 2007. 06. 16-17. Baranya Kupa 74,7 km IV. 2007. 07.

Részletesebben

58. HegCsi Race Kupa. ABSZOLÚT Eredménylista TOTAL Results KakucsRing 00:03:14,469 01:37,938 ( 0 ) 01:36,531 ( 0 ) 59:59,999 ( 0 )

58. HegCsi Race Kupa. ABSZOLÚT Eredménylista TOTAL Results KakucsRing 00:03:14,469 01:37,938 ( 0 ) 01:36,531 ( 0 ) 59:59,999 ( 0 ) 1 1 HUN T4 Dicsa Tibor Peugeot 205 Dellorto 2 4 HUN P Simon István Fiat X1/9 - Honda 3 215 HUN P Pap Csaba Suzuki Ninja ZX12R 4 2 HUN T3 Ludescher Ádám Honda CRX 1,6 5 3 HUN T4 Hernádi László Mitsubishi

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság ORSZÁGOS MATADOR RALLYE2 BAJNOKSÁG 2006. ÉVI ÁLLÁSA A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ Helyszín I. 2006. 04.28-30. 13. Gulyás Nagykereskedelem Miskolc Rally

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS YOKOHAMA JUNIOR RALLYE BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS YOKOHAMA JUNIOR RALLYE BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság ORSZÁGOS YOKOHAMA JUNIOR RALLYE BAJNOKSÁG 2005. ÉVI HIVATALOS VÉGEREDMÉNYE A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ I. 2005. 03. 19-20. II. Junior Ring Rallye 52,95

Részletesebben

ITINER. Mozgásban tart.

ITINER. Mozgásban tart. ITINER Versenyinformációk A verseny hivatalos elnevezése: 14. MISKOLC Rally Dátuma: 2007. április 27-29. Helyszíne: Miskolc és környéke Rendezõ: RSO Team Rendezõ Bizottság elnöke: Jacsó Tibor 2.oldal VERSENY

Részletesebben

A MAGYAR AUTÓSPORT 2006. ÉVI BAJNOKAI

A MAGYAR AUTÓSPORT 2006. ÉVI BAJNOKAI A MAGYAR AUTÓSPORT 2006. ÉVI BAJNOKAI ABSZOLÚT Benik Balázs Benik Motorsport Egyesület Varga István Ford Focus WRC A CSOPORT Bútor Róbert Bútor Rallye Team Tóth Vilmos Suzuki Ignis S1600 N CSOPORT SZUPER

Részletesebben

ITINER készíte készít t e t t e t : e DuEn 20 2 1 0 2 1 www.duen.hu www

ITINER készíte készít t e t t e t : e DuEn 20 2 1 0 2 1 www.duen.hu www készítette: DuEn 2012 Versenyinformációk A verseny hivatalos elnevezése, dátuma: 19. Valvoline Rallye, 2012. július 13-14. Rendezô: Laroco MSC Rendezô Bizottság vezetôje: Lakatos Róbert VERSENY JELLEMZÔI

Részletesebben

Tóváros Szilveszter Rallye a MetalCom Kupáért Tisztelt versenyzők! Köszönjük a nagy érdeklődést, több nevezést nem tudunk elfogadni!

Tóváros Szilveszter Rallye a MetalCom Kupáért Tisztelt versenyzők! Köszönjük a nagy érdeklődést, több nevezést nem tudunk elfogadni! H9 173 Gyabronka István Maurer Péter Opel Ascona 174 Benkő Ádám Halenkár Gergely Lada 2101 175 Gyenes András Gyulai János Lada 2101 176 Juraj Rakuščinec Vladimir Lieskovec Fiat 125 Special 177 Horváth

Részletesebben

AM2 kategória 801-1300ccm

AM2 kategória 801-1300ccm AM2 kategória 801-1300ccm 1. Kilczin Zsolt AM2 Suzuki Swift Gti Mk1 12 10 10 12 44 2. Vincze Zoltán AM2 Suzuki 8 12 12 10 42 3. Bánáti Zsolt AM2 Skoda 120L 10 8 0 4 22 4. Sebők László AM2 Suzuki Swift

Részletesebben

15. Campus Kupa. ABSZOLÚT Eredménylista TOTAL Results Győr, Egyetemváros HUN P Ágó Béla Fiat 12R6 00:02:23,046

15. Campus Kupa. ABSZOLÚT Eredménylista TOTAL Results Győr, Egyetemváros HUN P Ágó Béla Fiat 12R6 00:02:23,046 1 25 HUN P Ágó Béla Fiat 12R6 2 2 HUN A2 Meszes András Toyota Starlet 3 39 HUN N3 Béry Zsolt Toyota MR2 4 33 HUN A4 Balogh Tihamér Citroen Saxo 5 60 HUN A2 Osváth Bence Suzuki Swift GTI 4WD 6 43 HUN P

Részletesebben

Mecsek Szlalom Kupa Kategória Magyarhertelend KATEGÓRIA Eredménylista CATEGORY Results HH. Hátsókerék hajtású kategória

Mecsek Szlalom Kupa Kategória Magyarhertelend KATEGÓRIA Eredménylista CATEGORY Results HH. Hátsókerék hajtású kategória HH Hátsókerék hajtású kategória 201 HUN Lovász Kornél BMW 330i 00:02:36,281 01:18,953 ( 0 ) 01:17,328 ( 0 ) 01:20,000 ( 2 ) 413 HUN Szauer Gergő Lada 2105 00:02:37,937 01:20,125 ( 0 ) 01:17,812 ( 0 ) 01:20,156

Részletesebben

A MAGYAR AUTÓSPORT 2004. évi BAJNOKAI

A MAGYAR AUTÓSPORT 2004. évi BAJNOKAI A MAGYAR AUTÓSPORT 2004. évi BAJNOKAI RALLYE I. osztály Turi Tamás TP+2K Autó-Motorsport Kerék István Skoda Octavia WRC A CSOPORT "ASI" V-Max Asi Rallye Club "NÁNDI" N CSOPORT Spiztmüller Csaba Pacotti

Részletesebben

Mecsek Rali, hajdúságiakkal

Mecsek Rali, hajdúságiakkal 1. oldal, összesen: 6 2009. 07. 31. Péntek - Oszkár, holnap Kezdőlap Megyénk Sport Szerintem Kultúr Sport Mecsek Rali, hajdúságiakkal 2009-07-30 15:40 Debrecen A vb finnországi futamával egyszerre rendezik

Részletesebben

15. Campus Kupa. Kategória. Kategória. 2013.04.14. Győr, Egyetemváros KATEGÓRIA Eredménylista CATEGORY Results A1. Túra autók 1000 ccm-ig

15. Campus Kupa. Kategória. Kategória. 2013.04.14. Győr, Egyetemváros KATEGÓRIA Eredménylista CATEGORY Results A1. Túra autók 1000 ccm-ig A1 Túra autók 1000 ccm-ig 57 HUN Kandikó Ákos Trabant 00:02:31,733 01:18,484 ( 0 ) 01:17,093 ( 0 ) 01:15,796 ( 0 ) 01:15,937 ( 0 ) 50 HUN László Gábor Trabant 601 00:02:34,218 01:18,343 ( 0 ) 01:19,062

Részletesebben

SRT Gombás - Sejce Rally 2015 MARB Északi Régió 10.futama

SRT Gombás - Sejce Rally 2015 MARB Északi Régió 10.futama MARB Abszolút Végeredmények 3 4 Riskó Dániel Bartha Nándi 5. Kat Toyota Corolla MARB 0:04:23,96 0 0:04:19,32 0 0:04:15,65 0 0:04:14,25 0 0:04:13,56 0 0:00:00,0 0 0:21:26,74 0:00:04,01 0:00:28,45 4 2 Határ

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS YOKOHAMA JUNIOR RALLYE BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS YOKOHAMA JUNIOR RALLYE BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság ORSZÁGOS YOKOHAMA JUNIOR RALLYE BAJNOKSÁG 2004. ÉVI VÉGEREDMÉNYE A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ Helyszín Rendező I. 2004. 04. 02-04. Start-Autó Rallye 51,5

Részletesebben

ITINER készíte készít t e t t e t : e DuEn 20 2 1 0 1 1 www.duen.hu www

ITINER készíte készít t e t t e t : e DuEn 20 2 1 0 1 1 www.duen.hu www készítette: DuEn 2011 Versenyinformációk Verseny neve: Seuso Aqua Resort Szilveszter Rallye Rendezô: Gáz 2000. Kft. Együttmûködõ partner: GarZone R.O.P. Kft. Rendezô Bizottság tagjai: Füredi András, Garamvölgyi

Részletesebben

III. SRT RALLISPRINT 5. forduló: Cered - Tajtilapos

III. SRT RALLISPRINT 5. forduló: Cered - Tajtilapos Abszolút Végeredmények 1 6 Izsák József Simon Nikolett H/6 Mitsubishi EVO VIII. 0:02:24,68 0:02:32,12 0:02:24,51 0:02:29,21 0:02:22,46 0:02:28,54 0:14:41,52 2 16 Oroszki Tamás Rigó Béla H/5 BMW E36 325i

Részletesebben

ITINER. Mozgásban tart.

ITINER. Mozgásban tart. ITINER Versenyinformációk 2.oldal A verseny hivatalos elnevezése: 20. MICELIN-BUDAPEST Rallye Dátuma: 2006. augusztus 11-13. elyszíne: Budapest, Salgótarján környéke, ungaroring Rendezõ: Budapest Autósport

Részletesebben

2 mért idbl mind a 2 számít az összértékelésnél! Büntetés: 10:00 perc kihagyott gyorsaságinként

2 mért idbl mind a 2 számít az összértékelésnél! Büntetés: 10:00 perc kihagyott gyorsaságinként Amatõr autóverseny 2004.12.28., Törökbálint - Diósd 2 mért idbl mind a 2 számít az összértékelésnél! Büntetés: 10:00 perc kihagyott gyorsaságinként poz rsz név kat. autó gyorsid gyorsok db összid 1. 2.

Részletesebben

I T I N E R. www.duen.hu

I T I N E R. www.duen.hu DuEn 2013 Versenyinformációk Rendezô: Laroco Motorsport Egyesület. Rendezô Bizottság vezetôje: Lakatos Róbert VERSENY JELLEMZÔI Licenszes Amatôr A verseny távja (km) 207,10km 207,10km Gyorsasági szakaszok

Részletesebben

ITINER. készítette: DuEn www.duen.hu

ITINER. készítette: DuEn www.duen.hu készítette: DuEn Versenyinformációk Rendezô: LAROCO MSC, Marco Racing Team Kft. Rendezô Bizottság vezetôje: Lakatos Róbert VERSENY JELLEMZÔI A verseny távja (km) 145,10 km Gyorsasági szakaszok száma 5

Részletesebben

IV. SRT RALLISPRINT 2. forduló: Vizslás - Somlyóbánya

IV. SRT RALLISPRINT 2. forduló: Vizslás - Somlyóbánya Abszolút Végeredmények 1 4 Berényi László Kovács Péter Mitsubishi EVO IX. 0:0:44,64 10 0:0:,90 0:0:3, 0:0:1,31 0:0:3,60 0:0:,1 0:33:34,8 1 Horváth Balázs Szeremlei Péter H/ BMW E36 M3 0:0:3,73 0:0:7,40

Részletesebben

készítette : DuEn 2015 www.duen.hu

készítette : DuEn 2015 www.duen.hu MIKULÁS készítette : DuEn 2015 19. KINIZSI BANK Mikulás Rallye Veszprém, 2015. december 5-6. MIKULÁS Versenyinformációk Rendezô: Laroco Motorsport Egyesület VERSENY JELLEMZÔI Licenszes Amatõr A verseny

Részletesebben

Magyar Köztársaság I. OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság I. OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság I. OSZTÁLYÚ ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG 2001. ÉVI HIVATALOS VÉGEREDMÉNYE A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ Helyszín I. 2001. 03. 30-04. 01. IX. Symphonia Rallye

Részletesebben

I. SRT. RALLY SPRINT KUPA 6.Forduló: Szirák - Vanyarc

I. SRT. RALLY SPRINT KUPA 6.Forduló: Szirák - Vanyarc Abszolút Végeredmények 1. 2 Korányi Péter Subert Jácint H/5 Mitsubishi EVO VII 0:02:56,04 0:02:56,64 0:02:51,73 0:02:54,90 0:02:47,85 0:02:57,39 0:17:24,55 # 5 Tajmel Tibor Sz-né Gyetvai Mária H/9 Opel

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁG 2010. ÉVI VÉGEREDMÉNYE A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Elnevezés Gyorsasági szakaszok hossza /km/ I. 2010. 03. 26-28. 7. Valvoline-Start Autó Rallye-Eger 2010

Részletesebben

WRC autó is ott száguld majd az évzárón

WRC autó is ott száguld majd az évzárón A felújítás kezdete óta az idei Szilveszter Rallye lesz az első verseny a Hungaroringen WRC autó is ott száguld majd az évzárón Hivatalosan még csak nemrég van lehetőség az idei, 17. alkalommal megrendezendő

Részletesebben

Magyar Köztársaság AGIP ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság AGIP ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság AGIP ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG 2005. ÉVI ÁLLÁSA A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ I. 2005.04.01-03. Start-Autó Rallye 2005 Eger 142,2 km II. 2005.04.28-30.

Részletesebben

DuEn 2014 www.duen.hu www

DuEn 2014 www.duen.hu www DuEn 2014 Versenyinformációk Rendezô: Marco Racing Team Kft. Rendezô Bizottság vezetôje: Markó Tibor VERSENY JELLEMZÔI OMRB + Histo Challenge Rallye2 A verseny távja (km) 384,51km 302,61 km Gyorsasági

Részletesebben

Kategória. Kategória

Kategória. Kategória FS Formula Student 92 HUN Kerepesi Balázs Formula Student 00:05:12,907 01:37,138 ( 0 ) 02:00,725 ( 20 ) 01:42,787 ( 0 ) 01:52,982 ( 0 ) 93 HUN Mohamed Anisz Awad Formula Student 00:05:48,137 02:15,816

Részletesebben

2015. Évi Magyar Amatőr Rally Bajnokság

2015. Évi Magyar Amatőr Rally Bajnokság 0. Évi Magyar Amatőr Rally Bajnokság Észak "Nyugati" régió futamai I. 0.0. II. 0.0. III. 0.0. IV. 0.0.0 V. 0..0 Északi Régió - Nyugat Északi Régió - Nyugat Északi Régió - Nyugat Északi Régió - Nyugat Északi

Részletesebben

Grepton Cered Rallye Sprint az Inventiva kupáért 2016 MARB Északi Régió 1.futama

Grepton Cered Rallye Sprint az Inventiva kupáért 2016 MARB Északi Régió 1.futama MARB Abszolút Végeredmények 2 34 Prigyeni Péter Furák Ádám IV. kat. Lada VFTS Lada. P/2 MARB 0:04:43,90 0 0:04:54,20 0 0:04:45,70 0 0:04:51,60 0 0:04:42,60 0 0:00:00,0 0 0:23:58,00 0:00:00,80 0:00:00,80

Részletesebben

ITINER. készített : DuEn 2014 www.duen.hu

ITINER. készített : DuEn 2014 www.duen.hu készített : DuEn 2014 1. Veszprém Rallye Versenyinformációk Rendezô: Laroco Motorsport Egyesület VERSENY JELLEMZÔI Licenszes + Amatõr A verseny távja (km) 226,7 km Gyorsasági szakaszok száma 6 Gyorsasági

Részletesebben

S.Sz Vezető Navigátor Egyesület Autó Kat. Sc Pacher Péter SC

S.Sz Vezető Navigátor Egyesület Autó Kat. Sc Pacher Péter SC S.Sz Vezető Navigátor Egyesület Autó Kat Sc Pacher Péter SC Előfutók E Andó Zoltán Tóth Ádám Lada 2105 E E Kuttor Norber Danyi Bernadett Lada 2107 E E Barnóczki Tamás Lada 2107 E E Barnóczki Ferenc E M/1.

Részletesebben

MNASZ Országos Szlalom Amatőr Kupa 2007. évi állása

MNASZ Országos Szlalom Amatőr Kupa 2007. évi állása A kupasorozat futamai: Időpont Verseny Helyszín Szervező Rendező I. 2007.03.25 VI. AMT Suzuki Kupa Kiskunhalas Hírős Rally Team Kft. Adver-Invest Kft II. 2007.04.22 IV. TMAX Kupa Szeged Hírős Rally Team

Részletesebben

Újévi Autóélesztő Party

Újévi Autóélesztő Party Abszolút Végeredmények # 58 Határ Attila H/4 Peugeot 306 utcai 0:00:51,08 0:00:51,08 0:00:50,78 0:00:48,00 0:00:46,80 0:00:54,89 5 0:00:49,13 1:00:00,00 3600 1:00:00,00 0:05:51,76 1 32 Kaposznyák Mihály

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG A BAJNOKSÁG FUTAMAI Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG 2009. ÉVI ÁLLÁSA Sz. Időpont Elnevezés Gyorsasági szakaszok hossza /km/ I. 2009. 04. 03-05. Start-Autó Rallye 2009 Eger 160,5 km II. 2009.

Részletesebben

Egész évben Siófok. készítette : DuEn www.duen.hu

Egész évben Siófok. készítette : DuEn www.duen.hu Egész évben Siófok készítette : DuEn 2015 Versenyinformációk Rendezô: Marco Racing Team VERSENY JELLEMZÔI Historic, Rallye2, M csoport (ORB) A verseny távja (km) 358,95 km Gyorsasági szakaszok száma 7

Részletesebben

MARB Déli régió 2017 A sorozat a "MAGYARORSZÁG AMATŐR RALLYE BAJNOKSÁGA" része ÉVI HIVATALOS VÉGEREDMÉNYE

MARB Déli régió 2017 A sorozat a MAGYARORSZÁG AMATŐR RALLYE BAJNOKSÁGA része ÉVI HIVATALOS VÉGEREDMÉNYE A SOROZAT VERSENYEI I. 2017. 03. 18 19. A123 Teszt Rallye Sprint az RRC Kupáért Orfű 5 gyors 35,00km II. 2017. 05. 6 7. 11. Magyarbóly Kupa Magyarbóly 5 gyors 28,75km III. 2017. 06. 24 25. Tikkurila TPF

Részletesebben

Információ: Koch Gábor Ózd Rallysprint 2. Mikolc Rallysprint 3. Salgó Rallysprint PEUGEOT 306 S

Információ: Koch Gábor Ózd Rallysprint 2. Mikolc Rallysprint 3. Salgó Rallysprint PEUGEOT 306 S Információ: Koch Gábor +-0--. Ózd Rallysprint. Mikolc Rallysprint. Salgó Rallysprint... 0 0 RALLYE - ÉSZAKI RÉGIÓ AMATŐR SOROZAT ÁLLÁSA. versenyző. versenyző HATÁR ATTILA LOSONCZI CSABA FERJÁNCZ ANDRÁS

Részletesebben

Magyar Köztársaság AGIP ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság AGIP ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság AGIP ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG 2005. ÉVI HIVATALOS VÉGEREDMÉNYE A BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Gyorsasági hossza /km/ I. 2005.04.01-03. Start-Autó Rallye 2005 Eger 142,2 km II.

Részletesebben

KakucsRing Kupa évi ponttáblázata. Abszolút sorrend

KakucsRing Kupa évi ponttáblázata. Abszolút sorrend KakucsRing Kupa 2017. évi ponttáblázata I. KakucsRing Kupa 2018 - I. forduló, 2018. 11. 04. MGAMS Kft II. KakucsRing Kupa 2018 - II. forduló, 2018. 12. 02. MGAMS Kft III. KakucsRing Kupa 2018 - III. forduló,

Részletesebben

Általános információk

Általános információk Általános információk Verseny rendezője és elérhetőségei: D-Moto Kft, 3530 Miskolc, Kazinczy u. 8 tel/fax: +3 0/333-30-05 e-mail: adamovits@chello.hu internet: www.generalinyirsegrallye.hu Sajtó iroda:

Részletesebben

Kategória. Kategória

Kategória. Kategória HH Hátsókerék hajtású kategória 12 HUN Pintér László BMW 00:05:08,124 01:43,370 ( 0 ) 01:42,145 ( 0 ) 01:42,609 ( 0 ) 01:43,702 ( 2 ) 53 HUN Czang György Lada 2107 00:05:13,098 01:44,686 ( 0 ) 01:46,959

Részletesebben

KakucsRing Kupa évi ponttáblázata. Abszolút sorrend

KakucsRing Kupa évi ponttáblázata. Abszolút sorrend KakucsRing Kupa 2017. évi ponttáblázata I. KakucsRing Kupa 2017 - I. forduló, 2017. 11. 05. MGAMS Kft II. KakucsRing Kupa 2017 - II. forduló, 2017. 12. 03. MGAMS Kft III. KakucsRing Kupa 2017 - III. forduló,

Részletesebben

2015. Évi Magyar Amatőr Rally Bajnokság Észak "Nyugati" régió futamai

2015. Évi Magyar Amatőr Rally Bajnokság Észak Nyugati régió futamai 0. Évi Magyar Amatőr Rally Bajnokság Észak "Nyugati" régió futamai I. 0.0.0 II. 0.0. III. 0.0. IV. 0.0.0 V. 0..0 Északi Régió - Nyugat Északi Régió - Nyugat Északi Régió - Nyugat Északi Régió - Nyugat

Részletesebben

Egy lépéssel a kortársak előtt

Egy lépéssel a kortársak előtt Egy lépéssel a kortársak előtt A nagy feltalálók mindig megelőzik saját korukat. A BÁNKUTI MotorSport 12 éves tehetsége, Vaskó Dominik egy nap versenymérnök, vagy feltaláló szeretne lenni. Ezt az álmát

Részletesebben

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata MNASz Magyar Szlalom Bajnokság 2017. évi ponttáblázata I. 13. DragRacing Kupa - Kiskunlacháza, 2017. 04. 01. Tuti Car Kft II. 71. HegCsi Race Kupa - KakucsRing, 2017. 05. 07. HegCsi Kft III. 72. HegCsi

Részletesebben

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata. Abszolút sorrend

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata. Abszolút sorrend MNASz Magyar Szlalom Bajnokság 2018. évi ponttáblázata I. 17. DragRacing Kupa - Kiskunlacháza, 2018. 03. 31. Tuti Car Kft II. 74. HegCsi Race Kupa - KakucsRing, 2018. 04. 22. HegCsi Kft III. 75. HegCsi

Részletesebben

Információ: Koch Gábor +36-30-324-1965 1. Ózd Rallye Sprint 2. Mikolc Rallye Sprint 3. Salgó Rallye Sprint 4. Nagykálló Rallye Sprint 1. 2. 3. 4.

Információ: Koch Gábor +36-30-324-1965 1. Ózd Rallye Sprint 2. Mikolc Rallye Sprint 3. Salgó Rallye Sprint 4. Nagykálló Rallye Sprint 1. 2. 3. 4. Információ: Koch Gábor +-0--. Ózd Rallye Sprint. Mikolc Rallye Sprint. Salgó Rallye Sprint. Nagykálló Rallye Sprint.... 0 0 RALLYE - ÉSZAKI RÉGIÓ AMATŐR SOROZAT ÁLLÁSA. versenyző. versenyző HATÁR ATTILA

Részletesebben

Rakparti Szlalomparty 2013. Kategória. 2013.04.21. Budapest, Műegyetem Rakpart KATEGÓRIA Eredménylista CATEGORY Results HH

Rakparti Szlalomparty 2013. Kategória. 2013.04.21. Budapest, Műegyetem Rakpart KATEGÓRIA Eredménylista CATEGORY Results HH HH Hátsókerék hajtású kategória 69 HUN Spankó András BMW 325 00:02:04,563 01:03,125 ( 0 ) 01:02,094 ( 0 ) 01:02,469 ( 0 ) 93 HUN Tóth András BMW E30 00:02:17,656 01:14,203 ( 0 ) 01:09,328 ( 0 ) 01:08,328

Részletesebben

Magyar Köztársaság AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

Magyar Köztársaság AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Magyar Köztársaság AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2002. ÉVI VÉGEREDMÉNYE BAJNOKSÁG FUTAMAI Sz. Időpont Neve Helyszín Rendező I. II. 2002. 05. 03-05. Leander Kepa Hungaroring Zengő Motorsport Egyesület

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 1997. ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 1997. ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 1997. ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI RALLYE I. ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ABSZOLUT SORREND 2. helyezett Ranga László Büki Ernő MOL Rally Team Subaru Impreza 2. helyezett Ranga László

Részletesebben

SRT MIDEX Cered RS MARB Északi Régió 1.futama SPEED RALLY TEAM

SRT MIDEX Cered RS MARB Északi Régió 1.futama SPEED RALLY TEAM MARB Abszolút Végeredmény 1 42 Molnár Ferenc Czinege László IV. Lada VFTS Lada kupa E 0:07:19,17 0 0:07:24,10 0 0:07:21,25 0 0:07:27,15 0 0:29:31,67 2 22 Határ István Szőllős Róbert "Báttya" V. Peugeot

Részletesebben

FIA CEZ + HUN, SVK, AUT Championship (Dömsöd, HUN)

FIA CEZ + HUN, SVK, AUT Championship (Dömsöd, HUN) Amatőr Kis 1 222 2 74 3 67 4 99 CZAHESZ Ignác HUN Suzuki Swift GTi 1.3 1:09.337 2 1:20.305 1:09.337 Czahesz Ignácz DOBOS Péter HUN Mazda 323 1.3 1:11.074 1.737 3 1:17.535 1:12.781 1:11.074 Dobos Péter

Részletesebben

A Szénási Műhely bontott alkatrészei. Felnik: 4db Opel Astra G 15 coll 5 küllős könnyűfém. Német lökhárítók: VW T5 első.

A Szénási Műhely bontott alkatrészei. Felnik: 4db Opel Astra G 15 coll 5 küllős könnyűfém. Német lökhárítók: VW T5 első. A Szénási Műhely bontott alkatrészei Felnik: 4db Opel Astra G 15 coll 5 küllős könnyűfém Német lökhárítók: VW T5 első VW Sharan első WV Touran hátsó WW Jetta hátsó VW Sharan első VW Polo első 2005 1 /

Részletesebben

SRT 1. Laktanya Szlalom - Nagygombos SPEED RALLY TEAM

SRT 1. Laktanya Szlalom - Nagygombos SPEED RALLY TEAM Abszolút Végeredmények 1 39 Szabó Csaba H/4 Opel Corsa 0:01:44,28 0 0:01:41,01 0 0:01:43,17 0 0:01:42,04 0 0:01:44,68 0 0:00:00,0 0 0:01:44,68 0:06:50,50 2 21 Simák Tamás H/3 Lada VFTS Lada Cup 0:05:50,71

Részletesebben

Hely. Név Autó I. II. III. IV. V. Össz.

Hely. Név Autó I. II. III. IV. V. Össz. KakucsRing Kupa 2016. évi ponttáblázata I. KakucsRing Kupa Round I. - 2016.11.06 MGAMS Kft II. KakucsRing Kupa Round II.- 2016.12.11 MGAMS Kft III. KakucsRing Kupa Round III. - 2017.01.08 MGAMS Kft IV.

Részletesebben

ITINER. Mozgásban tart.

ITINER. Mozgásban tart. ITINER Versenyinformációk A verseny hivatalos elnevezése: XI: START Autó - Mikulás Rallye Dátuma: 2007. december 8-9. Helyszíne: Veszprém és környéke Rendező: LAROCO MSC Rendező Bizottság vezetője: Lakatos

Részletesebben

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata MNASz Magyar Szlalom Bajnokság 2017. évi ponttáblázata I. 13. DragRacing Kupa - Kiskunlacháza, 2017. 04. 01. Tuti Car Kft II. 71. HegCsi Race Kupa - KakucsRing, 2017. 05. 07. HegCsi Kft III. 72. HegCsi

Részletesebben

SRT Rally Sprint LIVEWIRE Mátra RS MARB Északi Régió 4.futama

SRT Rally Sprint LIVEWIRE Mátra RS MARB Északi Régió 4.futama MARB Abszolút Végeredmények 1 17 Határ Attila Losonczi Csaba 5. Kat Peugeot 306 S16 0 MARB 0:05:00,00 0 0:05:00,89 0 0:04:58,62 0 0:04:58,65 0 0:00:00,0 0 0:00:00,0 0 0:19:58,16 2 47 Fenyvesi Gábor Tóth

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2008. ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2008. ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2008. ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG ABSZOLÚT Bajnok Spitzmüller Csaba Kazár Miklós Hell Racing Team Mitsubishi Lancer WRC 2. helyezett Turán Frigyes

Részletesebben

KOBAK MOTORSPORT CLUB KAZÁR 2. VISONTA KUPA

KOBAK MOTORSPORT CLUB KAZÁR 2. VISONTA KUPA Abszolut-Végeredmények 1 23 Vincze Ferenc M3 Citroen Saxo 0:02:49,61 0:02:49,01 0:02:47,36 0:02:47,36 0:02:47,36 2 12 Ludescher Lóránd M2 Trabusa 1:02:50,52 0:02:49,58 0:02:52,42 0:02:49,58 0:02:49,58

Részletesebben

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. Össz.

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. Össz. KakucsRing Kupa 2017. évi ponttáblázata I. KakucsRing Kupa 2018 - I. forduló, 2018. 11. 04. MGAMS Kft II. KakucsRing Kupa 2018 - II. forduló, 2018. 12. 02. MGAMS Kft III. KakucsRing Kupa 2018 - III. forduló,

Részletesebben

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. Össz.

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. Össz. 1. Ludescher Ádám Honda CRX 1,6 3003 25 0 25 16 25 25 116 2. Ludescher Loránd Trabant 750 GSX-R 3002 20 16 10 20 16 16 98 3. Ludescher Ákos Honda CRX 1,5 3112 13 2 13 25 20 20 93 4. Kajári Ferenc Trabant

Részletesebben

Kategória. Kategória

Kategória. Kategória HH Hátsókerék hajtású kategória 9 HUN Pintér László BMW 00:02:43,332 01:21,521 ( 0 ) 01:21,811 ( 0 ) 01:22,229 ( 0 ) 12 HUN Czang György Lada 21074 00:02:46,390 01:24,775 ( 0 ) 01:23,795 ( 0 ) 01:22,595

Részletesebben

Felkészültségi Próba Pétervására - Laktanya

Felkészültségi Próba Pétervására - Laktanya Abszolút Végeredmények 1. 56 Köböl Ferenc Kovács Palika V. Mitsubishi L.EVO 6 SK 0:02:22,78 0 0:02:30,89 0 0:02:23,50 0 0:02:38,14 0 0:00:00,0 0:00:00,0 0:02:38,14 0:07:17,17 2. 14 Milan Macik II. Suzuki

Részletesebben

Versenyző 1 Versenyző 2 Márka / tipus Kategória Admin. Átv.

Versenyző 1 Versenyző 2 Márka / tipus Kategória Admin. Átv. Grepton Cered Rally Átvételi idős lista Versenyző 1 Versenyző 2 Márka / tipus Kategória Admin. Átv. 1 Szilas Péter Németh Balázs Mitsubishi Előfutó 11:00 2 Kövér Tamás Koppány Marcis László Lada 2101 Előfutó

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁG ÉVI ÁLLÁSA

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁG ÉVI ÁLLÁSA A BAJNOKSÁG FUTAMAI Magyar Köztársaság ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁG 2011. ÉVI ÁLLÁSA Sz. Időpont Elnevezés Gyorsasági szakaszok hossza /km/ I. 2011. 04.01-03. Start Autó Rallye'2011 89,6 km II. 2011. 04.29-05.01.

Részletesebben

Autó abszolút Végeredményei

Autó abszolút Végeredményei Autó abszolút Végeredményei 1 141 Magyar Gábor 0 Autó 1600 Zsiguli 2101 Autó 0 0:00:00,03 2 106 Kőrösi Márton 0 Youngtimer Wartburg 1.3 Autó 0 0:00:00,08 0:00:00,05 0:00:00,05 3 83 Adamovich Erik 0 Autó

Részletesebben

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata. Abszolút sorrend

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata. Abszolút sorrend Abszolút sorrend 1. Schebek István Lotus Elise 5826 22 25 22 25 94 2. Simon István Fiat X1/9 3120 19 19 25 19 82 3. Bognár Martin Citroen Saxo 5824 25 22 10 22 79 4. Deák Tünde BMW 328ti 3054 16 16 13

Részletesebben

Optizoo - BGSG Baranya Kupa

Optizoo - BGSG Baranya Kupa Conrad Rali Túra Bajnokság Optizoo - BGSG Baranya Kupa Komló, 2007. 06. 16-17. Nevezési lista sorsz. 1. versenyző 2. versenyző autó egyesület csoport géposztály Adminisztratív átvétel Technikai átvétel

Részletesebben

4 mért időből mind a 4 számít az összértékelésnél! Büntetés: 60:00 perc kihagyott gyorsaságinként. összidő autó. gy1 gy2 gy3

4 mért időből mind a 4 számít az összértékelésnél! Büntetés: 60:00 perc kihagyott gyorsaságinként. összidő autó. gy1 gy2 gy3 H7 127 Nagy István - Tóth Tibor H7 00:16:470 VW Golf 04:260 04:100 04:00.80 04:030 00:16:470 126 Zsembery Barnabás - Harmath Miklós H7 00:17:290 enault 12 Gordini 04:270 04:290 04:120 04:110 00:17:290

Részletesebben

Abszolút sorrend 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 2005.12.29., Mogyoród

Abszolút sorrend 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 2005.12.29., Mogyoród 2005.12.29., Mogyoród Abszolút sorrend 3 mért idbl mind a 3 számít az összértékelésnél! Büntetés: 60:00 perc kihagyott gyorsaságinként poz rsz név kat. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15.

Részletesebben

XVI. Szilveszter Rallye 2014

XVI. Szilveszter Rallye 2014 Abszolút 1 19 Vincze Ferenc - Kuti Péter H/H Mitsubishi Lancer Evo IX R4 H8 (1) 5:36.5 (1) 4:42.0 (5) 5:29.1 (2) 4:32.1 (4) 5:24.9 (1) 4:30.7 (3) 10:57.0 (1) 41:12.3 2 15 ifj Cseh Vilmos - Németh Gergely

Részletesebben

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. Össz.

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. Össz. MNASz Magyar Szlalom Bajnokság 2018. évi ponttáblázata I. 17. DragRacing Kupa - Kiskunlacháza, 2018. 03. 31. Tuti Car Kft II. 74. HegCsi Race Kupa - KakucsRing, 2018. 04. 22. HegCsi Kft III. 75. HegCsi

Részletesebben

Kedves Versenyzõk, Sportbarátok!

Kedves Versenyzõk, Sportbarátok! START AUTÓ MIKULÁS RALLYE 2007 Kedves Versenyzõk, Sportbarátok! Ismét elmúlt egy évad, melynek végeztével újra Benik Balázs és Varga István foglalta el a magyar rallye trónját! Az Országos Bajnokság futamai

Részletesebben

márka típus térfogat lóerő nyomaték évjárat hosszúság szélesség súly h sz Kg/Le arány LE/Liter Audi 100CD 2.5 2461cm³ 165LE/4950 275Nm/2200 1983

márka típus térfogat lóerő nyomaték évjárat hosszúság szélesség súly h sz Kg/Le arány LE/Liter Audi 100CD 2.5 2461cm³ 165LE/4950 275Nm/2200 1983 márka típus térfogat lóerő nyomaték évjárat hosszúság szélesség súly h sz Kg/Le arány LE/Liter Audi 100CD 2.5 2461cm³ 165LE/4950 275Nm/2200 1983 4900mm 1850mm 1560kg 5 9,454545455 67,07317073 Audi 100CD

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁGA ÉVI ÁLLÁSA DNS DNS

MAGYARORSZÁG ORSZÁGOS RALLYE2 BAJNOKSÁGA ÉVI ÁLLÁSA DNS DNS MAGYARORSZÁG ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁGA. ÉVI ÁLLÁSA A BAJNOKSÁG FUTAMAI I... -.. Vredestein Miskolc Rally Miskolc (, km) Laroco MSE / Kelet Autósport Kft. II... -. Bükfürdő Rallye Bükfürdő (, km) Marco

Részletesebben

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. Össz.

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. Össz. 1. Ludescher Ádám Honda CRX 1,6 3003 25 0 25 16 25 25 25 13 154 2. Ludescher Ákos Honda CRX 1,5 3112 13 2 13 25 20 20 20 25 136 3. Ludescher Loránd Trabant 750 GSX-R 3002 20 16 10 20 16 16 16 20 124 4.

Részletesebben

Magyarország ORSZÁGOS HISTORIC RALLYE BAJNOKSÁG 2018 nem hivatalos végeredmény

Magyarország ORSZÁGOS HISTORIC RALLYE BAJNOKSÁG 2018 nem hivatalos végeredmény Magyarország ORSZÁGOS HISTORIC RALLYE BAJNOKSÁG nem hivatalos végeredmény Sz. Időpont Elnevezés Helyszín Szorzó I...-. CREDOBUS Rallye EEger II...-. CREDOBUS Rallye Eger III...-. Ózd Rallye Miskolc IV...-.

Részletesebben

II. Baranya Autósiskola Minirallye Bajnokság állása

II. Baranya Autósiskola Minirallye Bajnokság állása II. Baranya Autósiskola Minirallye Bajnokság állása Helyezés Versenyző Gépjármű Kategória Összpontszám Abszolút II. FIRE-STOP K. Sik. Önk. Kupa SZLÁ-VEN Kupa Vídia Kupa Grain Kupa Tornyos Kupa Tarr Kupa

Részletesebben

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI

A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG 2006. ÉVI AUTÓSPORT BAJNOKSÁGAINAK DOBOGÓSAI ORSZÁGOS RALLYE BAJNOKSÁG ABSZOLÚT Bajnok Benik Balázs Varga István Benik Motorsport Egyesület Ford Focus WRC 2. helyezett Ifj. Tóth János

Részletesebben

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. Össz.

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. Össz. MNASz Magyar Szlalom Bajnokság 2018. évi ponttáblázata I. 17. DragRacing Kupa - Kiskunlacháza, 2018. 03. 31. Tuti Car Kft II. 74. HegCsi Race Kupa - KakucsRing, 2018. 04. 22. HegCsi Kft III. 75. HegCsi

Részletesebben

info: Stadler Beáta Admin. Vezet 70/

info: Stadler Beáta Admin. Vezet 70/ Minuszolt futam Abszolút értékelés: 1 Németh Attila Dr Marton Zsolt VI. Diesel VW golf Tdi 20 20 20 20 20 8 20 12 140 2 Benis Ferenc Brigovácz Dóra VI. VW golf 15 12 0 15 15 10 15 82 3 Tarrósi Péter Kapinya

Részletesebben

Műsorfüzet. Auto-Szoft Kupa Bajna- Lábatlan 2015.11.14-15. Készítette: Horváth Bandee a rendezők engedélyével www.nyilasroka.gportal.

Műsorfüzet. Auto-Szoft Kupa Bajna- Lábatlan 2015.11.14-15. Készítette: Horváth Bandee a rendezők engedélyével www.nyilasroka.gportal. Műsorfüzet Auto-Szoft Kupa Bajna- Lábatlan 2015.11.14-15. Készítette: Horváth Bandee a rendezők engedélyével www.nyilasroka.gportal.hu November 15-én idén utoljára dübörögnek a lóerők az MARB Nyugat régiójában.

Részletesebben

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS HISTORIC RALLYE BAJNOKSÁG 2016

Magyar Köztársaság ORSZÁGOS HISTORIC RALLYE BAJNOKSÁG 2016 Magyar Köztársaság ORSZÁGOS HISTORIC RALLYE BAJNOKSÁG Sz. Időpont Elnevezés Helyszín Szorzó I...-. Eger Rallye Eger x II....-. Eger Rallye Eger x III...9-. Miskolc Rallye Miskolc x IV...9-. Szfehérvár

Részletesebben

Bakonyszentlászló Szlalom 4. Futam. ABSZOLÚT Eredménylista TOTAL Results Bakonyszentlászló

Bakonyszentlászló Szlalom 4. Futam. ABSZOLÚT Eredménylista TOTAL Results Bakonyszentlászló 1 25 HUN H2 Lovász Róbert BMW 2 38 HUN H2 Ungvári Péter BMW 3 58 HUN H1 Hock Tamás Lada 4 60 HUN T2 Leitner Tamás Suzuki 5 14 HUN T2 Szollár Norbert Suzuki 6 59 HUN T3 Balogh Tihamér Citroen Saxo 7 48

Részletesebben

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata. A bajnokság futamai: Abszolút sorrend

MNASz Magyar Szlalom Bajnokság évi ponttáblázata. A bajnokság futamai: Abszolút sorrend Abszolút sorrend 1. Dicsa Tibor Peugeot 205 986 16 25 20 25 16 25 13-140 2. Simon István Fiat X1/9 - Honda 3120 20 20 16 20 20 16 20-132 3. Schebek István Lotus Elise 5826 25-25 16 9-25 - 100 4. Bognár

Részletesebben

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. Össz.

Hely. Név Autó Azon. I. II. III. IV. V. VI. VII. Össz. MNASz Magyar Szlalom Bajnokság 2018. évi ponttáblázata I. 17. DragRacing Kupa - Kiskunlacháza, 2018. 03. 31. Tuti Car Kft II. 74. HegCsi Race Kupa - KakucsRing, 2018. 04. 22. HegCsi Kft III. 75. HegCsi

Részletesebben

+4 éves homológ autók listája 2007

+4 éves homológ autók listája 2007 +4 éves homológ autók listája 2007 (CN) Chine / Kína Kezdete FAW-Volksvagen A5599 Jetta GTX 1595 ccm 1999.03.01 2006 N5599 Jetta GTX 1595 ccm 1999.03.01 2006 (CZ) République Tchéque/ Csehország Skoda A5573

Részletesebben

2. KORCSOPORT ( ) I. II. III. IV. V. VI. Össz. Textura SC

2. KORCSOPORT ( ) I. II. III. IV. V. VI. Össz. Textura SC Magyar Köztársaság ORSZÁGOS HISTORIC RALLYE BAJNOKSÁG. ÉVI VÉGEREDMÉNYE Sz. Időpont Elnevezés Helyszín Szorzó I...-. Eger Rallye Eger x II...-. Eger Rallye Eger x III...-. Miskolc Rallye Miskolc,x IV...-.

Részletesebben

Rajtszámos nevezési lista 2015.12.21. Akinek észrevétele van a listával kapcsolatban, az jelezze az alexandra@garzoneracing.hu email címre!

Rajtszámos nevezési lista 2015.12.21. Akinek észrevétele van a listával kapcsolatban, az jelezze az alexandra@garzoneracing.hu email címre! Rajtszámos nevezési lista 2015.12.21. Akinek észrevétele van a listával kapcsolatban, az jelezze az alexandra@garzoneracing.hu email címre! Vezető Navigátor Kat Gyártmány Típus 012. Kemenczky Zsolt előfutó

Részletesebben