============================================================================

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "============================================================================"

Átírás

1 Márkatalálkozó Írta: metrs :54 Kedveskéim! Tudom, nem vagyok túl régi motoros a fórumon, de örülnék ha hozzá tudnék járulni egy "IHB" márkatalálkozóhoz. Amennyiben van reá igény tudnék biztosítani sátorhelyeket a Kiskunsági Nemzeti Park határában, illetõleg néhány hecto borocskát... B) Mivel számomra idõpontilag az augusztus elsõ 3 hete felelne meg, így javasolnám erre az idõszakra idõzíteni. A terület sajátossága a kunsági homok és a láp, mely jól offroad-ozható (néha úttalan) utaknak ad otthont, megközelíthetõ azonban mûútról, de kellõ távolságban van a lakott területtõl a társadalmi élet nyugodt bonyolítása érdekében.. :woohoo: Étkezés megoldható tárcsás, bográcsolós, szalonnasütögetõs formában, emellett horgászás és ismerd meg hazád mozgalom is megoldható. ;) Várom a reakciókat, hisz ez is egy ötlet, ráadásul úgy hallottam, hogy rég volt már márkatalálkozó... Írta: metrs :11 Szerkeszteni nem tudtam már, úgyh pótlólag helyszín: "B" pont a sátorállítás helye (szigorúan a lányok végzik... :P), illetve "A" pont "B" pont közötti távolság mûút tehát az útvonal arra vezet A-ból B-be. Felállítási hely Írta: Szpeti :00 Nem rossz ötlet :D Írta: abry :36 Támogatom. Van sátram, meg csajom Írta: Eisenrot :29 abry írta: Támogatom. Van sátram, meg csajom Dettó :) Amúgy augusztus eleje nekem is passzol, jó lenne már élõben is összefutni veletek :) Írta: Arpi :07 Toljuk, jó lesz :-) Írta: zoliapu :02 Én is - Mi is mennénk! :woohoo:

2 Mikor lesz pontos dátum? Írta: metrs :23 zoliapu írta: Én is - Mi is mennénk! :woohoo: Mikor lesz pontos dátum? sztem júliusban leghamarabb, mert csak akkor tudom meg mikor "szeretnék" dolgozni augusztusban... :S De elõzetesen kitûzném az illetve a napokat. Ez péntek-szombat-vasárnap, persze lehet rövidebb is, bár péntek meg vasárnap úgyis utazással telik... Amelyikre több jelentkezõ lesz én azt támogatom, mert talán meg tudom oldani, hogy szabad legyek ahogy szeretnék. Gondolom kellene jelentkezési határidõ is a csúszások elkerülése érdekében, illetve a kaja-pija lefixálása miatt is. Akkor sztem legyen mondjuk...õõõõõõõõõ... július :59 óra :) Így még egy kis csúszás is beleférhet... :P Írta: péter :33 dobok ide egy alternativát. ez itt volt nálunk agárpályán adott Rábapatonán az agárpálya, ami egy több hektáros terulet, és keresem a módot hogy miként lehetne még másképp is hasznositani. Ezt az ifjúsági klubot a haverom fia vezeti, õk szervezték ide ezt a fesztivált, én adtam a helyet, a vendéglõs meg a kaját-piát. Nagyon jól sikerult, hajnal 4-ig zenélt a tiz zenekar. Olyan jól, hogy elhatároztuk hogy csinálunk még több ilyet a nyáron, júliusban, augusztusban, - hátha beindul vmi. Már e 2 nap altt jelentkezettt újabb 4 rock banda hogy jönnének. Arra gondoltam, ezt össze lehetne hozni egy motorostalálkozóval, jó buli, kényelmes nagy hely sátorozni, rendes wc, áram, zuhanyzó - ezekér fizetni nem kell. A környéken vannak jó utak, fõleg off-ozni. ;) Írta: metrs :21 péter írta: dobok ide egy alternativát. ez itt volt nálunk agárpályán adott Rábapatonán az agárpálya, ami egy több hektáros terulet, és keresem a módot hogy miként lehetne még másképp is hasznositani. Ezt az ifjúsági klubot a haverom fia vezeti, õk szervezték ide ezt a fesztivált, én adtam a helyet, a vendéglõs meg a kaját-piát. Nagyon jól sikerult, hajnal 4-ig zenélt a tiz zenekar. Olyan jól, hogy elhatároztuk hogy csinálunk még több ilyet a nyáron, júliusban, augusztusban, - hátha beindul vmi. Már e 2 nap altt jelentkezettt újabb 4 rock banda hogy jönnének. Arra gondoltam, ezt össze lehetne hozni egy motorostalálkozóval, jó buli, kényelmes nagy hely sátorozni, rendes wc, áram, zuhanyzó - ezekér fizetni nem kell. A környéken vannak jó utak, fõleg off-ozni. ;) Mikor is lenne? Én ebben is benne lennék! ;)

3 Írta: péter :43 metrs írta: péter írta: dobok ide egy alternativát. ez itt volt nálunk agárpályán adott Rábapatonán az agárpálya, ami egy több hektáros terulet, és keresem a módot hogy miként lehetne még másképp is hasznositani. Ezt az ifjúsági klubot a haverom fia vezeti, õk szervezték ide ezt a fesztivált, én adtam a helyet, a vendéglõs meg a kaját-piát. Nagyon jól sikerult, hajnal 4-ig zenélt a tiz zenekar. Olyan jól, hogy elhatároztuk hogy csinálunk még több ilyet a nyáron, júliusban, augusztusban, - hátha beindul vmi. Már e 2 nap altt jelentkezettt újabb 4 rock banda hogy jönnének. Arra gondoltam, ezt össze lehetne hozni egy motorostalálkozóval, jó buli, kényelmes nagy hely sátorozni, rendes wc, áram, zuhanyzó - ezekér fizetni nem kell. A környéken vannak jó utak, fõleg off-ozni. ;) Mikor is lenne? Én ebben is benne lennék! ;) az a zenekaroktól fugg, meg össze kell nézni az agárversenyekkel is, de ezentúl akkor, amikor szervezzuk... :-) Írta: Repesz :55 Nagyon jó! És még közel is van! Ricsi átugorhatunk a Louisba ok?:d Írta: metrs :30 Repesz írta: Nagyon jó! És még közel is van! Ricsi átugorhatunk a Louisba ok?:d :lol: Nyugta! :lol: Tegnap vettél valamit...? :P Írta: Repesz :47 nem volt shopping. Kolléga betöltött a lõversenyen és túl böszme volt, hogy kultúráltan elszórjuk a pénzünket. Írta: metrs :31 péter írta: az a zenekaroktól fugg, meg össze kell nézni az agárversenyekkel is, de ezentúl akkor, amikor szervezzuk... :-) Peti! Tudunk már valami közelebbit a mulatság idõpontjával kapcsolatban? Lassan "megkérdezik" mikor akarok dolgozni júliusban... :P

4 Írta: péter :44 metrs írta: péter írta: az a zenekaroktól fugg, meg össze kell nézni az agárversenyekkel is, de ezentúl akkor, amikor szervezzuk... :-) Peti! Tudunk már valami közelebbit a mulatság idõpontjával kapcsolatban? Lassan "megkérdezik" mikor akarok dolgozni júliusban... :P Jövõ héten lesz gyûlése az ifiklubnak, ahol kitaláljuk mi minden lehetne még idén nyáron. A terület/infrastruktúra adott, a márkatalálkozót bármikor meg tudnánk magunknak szervezni, de nagyobb flash lenne egy rockbulira rászervezve :) Egyébként augusztus elejére gondoltam... Írta: metrs :47 péter írta: Jövõ héten lesz gyûlése az ifiklubnak, ahol kitaláljuk mi minden lehetne még idén nyáron. A terület/infrastruktúra adott, a márkatalálkozót bármikor meg tudnánk magunknak szervezni, de nagyobb flash lenne egy rockbulira rászervezve :) Egyébként augusztus elejére gondoltam... Okey! Ösmerek nagyon tehetséges zenekart/zenekarokat (pl1) motorostalálkozók, falunapok vendégei szoktak lenni, ha esetleg nincs meg a szükséges elõadói létszám...;) Majd úgyis jelzed h mire jutottatok. Írta: zoliapu :51 akkor, hogy haladjon a dolog... én az re szavazok ha júliusban lesz Írta: nygy :46 Szivesen mennék én is, augusztus tökéletes lenne. Írta: metrs :22 zoliapu írta: akkor, hogy haladjon a dolog... én az re szavazok ha júliusban lesz Zoli! augusztusi idõpontok lettek megcélozva... ;)

5 Írta: riskywhisky :24 Jönnék én is, régen láttuk egymást, illetve van akivel még soha. jelen állás szerint hol lenne pontosan? Írta: metrs :43 riskywhisky írta: Jönnék én is, régen láttuk egymást, illetve van akivel még soha. jelen állás szerint hol lenne pontosan? Péter még nem jelzett vissza (gondolom majd fog...), hogy állnak a szervezéssel. Részemrõl fenntartom az augusztusi idõpontokat és a júli 27-i jelentkezési határidõt. Addig feltételezem kiderül mit akar a csapat... ;) Írta: abry :55 Hali! Én is szívesen megismerném a bandát, az augusztus elsõ hétvégéje OK. Írta: Tito :20 metrs írta: riskywhisky írta: Jönnék én is, régen láttuk egymást, illetve van akivel még soha. jelen állás szerint hol lenne pontosan? Péter még nem jelzett vissza (gondolom majd fog...), hogy állnak a szervezéssel. Részemrõl fenntartom az augusztusi idõpontokat és a júli 27-i jelentkezési határidõt. Addig feltételezem kiderül mit akar a csapat... ;) Tito&Titi79 szorakozasra jelentkezik! :) (lehetne egy zartkoru Moby Dick koncert, de ez csak egy koszi otlet) Írta: Csiga :32 Nemtom ki miatt nem jó a Július?! Demokrácia alapján nem lehet szervezni semmi közösségi eseményt, én tudom. Részemrõl Július lenne a legjobb. Ez már majdnem Augusztus és 7vége. Írta: Tito :44 Csiga írta:

6 Nemtom ki miatt nem jó a Július?! Demokrácia alapján nem lehet szervezni semmi közösségi eseményt, én tudom. Részemrõl Július lenne a legjobb. Ez már majdnem Augusztus és 7vége. szpeti tegye ki a jol bevalt szavazogepet? Írta: metrs :16 Csiga írta: Nemtom ki miatt nem jó a Július?! Demokrácia alapján nem lehet szervezni semmi közösségi eseményt, én tudom. Részemrõl Július lenne a legjobb. Ez már majdnem Augusztus és 7vége. Tehát, bár említettem, hogy "kiscsikó" vagyok a csapatban, azért feldobtam ötletként, hogy tudok helyet biztosítani a rendezvénynek. Részemrõl ezt követõen letisztázódott, hogy az augusztus (ezen belül is az 5-7,12-14 napok) felel meg, ami ha az általam felvetett lehetõségrõl beszélünk, fontos információ lehet, így válaszolva a kérdésedre, részemrõl csak a fenti napok jók. Persze itt lép be a demokrácia kérdése, ami 2 lehetõséget enged meg ilyen feltételek mellett...;) A másik opció Péteré, amirõl pontosabbat egyenlõre nem tudunk. A harmadik, hogy valaki más is feldob egy idõpontot, helyet, lehetõséget és ennek függvényében eldönti mindenki, hogy melyik szimpatikusabb (idõ/hely,stb.), bár sztem egy össznépi találkozó szempontjából minél több idõpont van, annál kisebb az esélye az eredményességnek..:huh: Jahh, igen addig véleményem szerint a szavazógép is felesleges, amíg nincs tisztázva, hogy akkor végülis hol legyen, majd ha az meg van akkor jöhet az idõpontra jelentkezés. :unsure: Azt hiszem válaszoltam mindenre :lol: :silly: :lol: Írta: XY :18 Hûha...ahányan, annyi felé. És annyiféle. :blink: (Heni) Írta: XY :41 Egy találkozó engem is érdekelne. Üdv.! Heni Írta: zoliapu :32 lehet kétszer lesz :( BOCS nem figyeltem :(! korábban megszavaztuk a választékból, így volt idõ tervezni nekem akkor (szinte) bármikor jó mehetnékem van már!!!! Találkozzunk!! majsa tesót idézve :)

7 Márkatalálkozó Írta: Titi :01 Mikor megyüüüünnnnk???? Mennyünk máááá!...mindig csak a duma... (aug 5-7, aug 12-14, akármelyik...) Írta: zoliapu :39 jól beszélsz!!! Titi!!! báááár, ha ez ilyen nehezen megy... szervezzünk valami egyszerûbbet. pl. kicsit errébb mint a világvége :P az ország közepe felé. 1 dátum, 1 helyszín. aki bújt-bújt... olyan úgysem lesz, hogy MINDENKINEK jó legyen...sztem. Titi79 írta: Mikor megyüüüünnnnk???? Mennyünk máááá!...mindig csak a duma... (aug 5-7, aug 12-14, akármelyik...) Írta: metrs :20 Elsõ ránézésre úgy tûnik, hogy 5-7 lesz a nyerõ. Akit esetleg a civilizáció távolsága tántorítana el, akkor van egy alternatívám: Szelídi-tó néven. Az idõpontok változatlanok, de van strand, szórakozóhely, camping, esetleg, akihez közelebb áll apartmanok, igazán elérhetõ áron... És h "dumáljak" is egy kicsit;) Ország közepe felé is találkozhatunk! Semmi jónak nem vagyok elrontója, csak jelezze, aki vállalja a szervezést;) Írta: abry :27 Szerveni is csak úgy lehet ha tudjuk kb mennyi a létszám. Írta: Tito :29 Peter, mi hir van a te rendezvenyedrol, ami felmerult itt korabban?

8 Írta: metrs :35 abry írta: Szerveni is csak úgy lehet ha tudjuk kb mennyi a létszám. Gyors matekkal eddigi létszám oldalbordákkal együtt 14 fõ.:( Írta: abry :24 14 fõben benne vagyok én is a csajommal együtt? Írta: metrs :47 abry írta: 14 fõben benne vagyok én is a csajommal együtt? Ha jól számoltam az elejétõl, akkor igen. Rád számítottam is, hisz itt vagy a szomszedban;) Írta: metrs :55 Nos! eddig zökkenõmentesebben ment mint gondoltam, úgyh felbuzdulva az eddig leadott idõpont szavatokon, azt hiszem az augusztus 5-7-re lehet szervezni mindenkinek. Agyaltam (Titi közremûködésével) és arra jutottunk, hogy jobb lenne a camping-es megoldás, ahol van civilizáció és meleg víz, ha esetleg valaki zuhanyozni szeretne... :P :woohoo: Jövõ hétre kidolgozom (vagy kidolgozzuk) a konkrétumokat (szállásdíjak, menü, programlehetõségek), reményeim szerint vasárnapig. Addig kérek még egyszer mindenkitõl pontos jelentkezéseket, mondjuk szerdáig ( ), hogy ki hány fõvel, milyen elhelyezési igényekkel emeli az összejövetel fényét. Sztem ennyi idõ alatt mindenki el tudta dönteni, hogy mit akar, kár variálni rajta. "Emelem a búrát, indítom az órát, most!" ;) Írta: alvaro :22 OK, azokat a napokat már kivette más a mûszakból, így biztos nem tudok menni. Egye kõ. Írta: Titi :23 metrs írta: Nos! eddig zökkenõmentesebben ment mint gondoltam, úgyh felbuzdulva az eddig leadott idõpont szavatokon, azt hiszem az augusztus 5-7-re lehet szervezni mindenkinek. Agyaltam (Titi közremûködésével) és arra jutottunk, hogy jobb lenne a camping-es megoldás, ahol van civilizáció és meleg víz, ha esetleg valaki zuhanyozni szeretne... :P :woohoo: Jövõ hétre kidolgozom (vagy kidolgozzuk) a konkrétumokat (szállásdíjak, menü, programlehetõségek), reményeim szerint vasárnapig. Addig kérek még egyszer mindenkitõl pontos jelentkezéseket, mondjuk szerdáig ( ),

9 hogy ki hány fõvel, milyen elhelyezési igényekkel emeli az összejövetel fényét. Sztem ennyi idõ alatt mindenki el tudta dönteni, hogy mit akar, kár variálni rajta. "Emelem a búrát, indítom az órát, most!" ;) És akkor szeliditó? mert akkor itt egy link kedvcsinálónak: szelidi tó üdülõk Titi ráér... csók Írta: metrs :30 Sajnalattal tapasztalom, hogy nem igazan jeleztétek, hogy kinek milyen szallasigenye van és hány fõvel. A faházakat le kellene foglanom hétvégén sztem h legyen helyunk, ehhez viszont kellene a letszam. Kérnélek titeket, hogy ha mód és lehetõség van rá, akkor holnapig szoljatok, vagy ugy veszem, hogy az eddigi jelentkezõk közül mindenki sátorozni szeretne. Én egyébként személy szerint is a sátort választom. Ha nem ebben a topicban valaszoltok ezen is elertek: lukacs pont rich kukac gmail pont com vagy a kapcsolatokban lévõ számomon. Rico Írta: nygy :43 metrs írta: Nos! eddig zökkenõmentesebben ment mint gondoltam, úgyh felbuzdulva az eddig leadott idõpont szavatokon, azt hiszem az augusztus 5-7-re lehet szervezni mindenkinek. Agyaltam (Titi közremûködésével) és arra jutottunk, hogy jobb lenne a camping-es megoldás, ahol van civilizáció és meleg víz, ha esetleg valaki zuhanyozni szeretne... :P :woohoo: Jövõ hétre kidolgozom (vagy kidolgozzuk) a konkrétumokat (szállásdíjak, menü, programlehetõségek), reményeim szerint vasárnapig. Addig kérek még egyszer mindenkitõl pontos jelentkezéseket, mondjuk szerdáig ( ), hogy ki hány fõvel, milyen elhelyezési igényekkel emeli az összejövetel fényét. Sztem ennyi idõ alatt mindenki el tudta dönteni, hogy mit akar, kár variálni rajta. Szia, Most, hogy 2 napja lejart a jelentkezesi hatarido nekem is letisztult, hogy reszt tudok venni. Egyedul megyek, viszek satrat, zuhanyozasra nincs igenyem. :) Írta: metrs :39 nygy írta: Szia, Most, hogy 2 napja lejart a jelentkezesi hatarido nekem is letisztult, hogy reszt tudok venni. Egyedul megyek, viszek satrat, zuhanyozasra nincs igenyem. :) szimpatikus hozzáállás... :laugh: Írta: abry :44

10 Hi haverek! Valósz. hogy egyedül megyek sátorra és sörre van igényem. Deres oldalú jó hideg sörre. Írta: abry :44 Mármint sátor helyre Írta: metrs :45 abry írta: Hi haverek! Valósz. hogy egyedül megyek sátorra és sörre van igényem. Deres oldalú jó hideg sörre. Nyugta! Holnap nincs kedved elnézni felénk (Homokmégy) jön velem Jivula Komárom mellõl? ;) Írta: abry :15 Holnap megyek családdal nyaralni 4 napra. Írta: Jano :21 én ha ott tudok, lenni, akkor viszek sátrat és abban alszom, ha már nem lesz ház. MetRS: gyengébbek kedvéért - mint én - összefoglalnátok hogy mikor s hol lesz az egész? :) Írta: metrs :10 Jano írta: én ha ott tudok, lenni, akkor viszek sátrat és abban alszom, ha már nem lesz ház. MetRS: gyengébbek kedvéért - mint én - összefoglalnátok hogy mikor s hol lesz az egész? :) Tehát: Bács-Kiskun Megye, Dunapataj-Szelidi-tó, most hétvégi pontosítást követõen a Holdfény Camping. Árak sátor-750 Ft/fõ/éjszaka, mely tartalmazza a sátorod helyét és "ifa"-t is;) termeszetesen rendelkezik melegvizellato rendszerrel, amelyet a fenti ár fejében hasznalhatunk is...:p faház-2500 Ft/fõ/éj idegenforgalmi adoval, sajat furdoszobaval, konyhaval és ha jol emlekszem 2 és 4 ágyasak.

11 Írta: Tito :59 metrs írta: Tehát: Bács-Kiskun Megye, Dunapataj-Szelidi-tó, most hétvégi pontosítást követõen a Holdfény Camping. Az idopont pedig augusztus Ricsi, ha jol ertem, ebben a kempingben lehet bogracsozni is, es van valami kozos leulos hely is? Tito Írta: metrs :05 Tito írta: Az idopont pedig augusztus Ricsi, ha jol ertem, ebben a kempingben lehet bogracsozni is, es van valami kozos leulos hely is? Tito Minden van és mindent lehet, ami nem tilos. Na olyan nincs...b) Írta: koko :09 Szelid motorosok???? Ez a társaság? itt valami félreértés van:woohoo: Írta: metrs :23 Szpeti! Dobd ki léccccci a szavazógépet, hogy megtudjuk végülis hányan leszünk kb., mert van aki jelentkezett már az elején, aztán az újabb kérdésre nem jelzett vissza. Opciók: -egyedül -plusz egy fõ -plusz x fõ (nem tudom megoldható-e valahogy, hogy számot írjunk a jelentkezéskor az x helyére? Vagy megjegyzésben?) Egyébként 20 fõ felett csoportnak számítunk és még 20%lejön az árból...:p :lol: :woohoo: :side: :silly: :side: :woohoo: Írta: Tito :27 metrs írta:

12 Szpeti! Dobd ki léccccci a szavazógépet, hogy megtudjuk végülis hányan leszünk kb., mert van aki jelentkezett már az elején, aztán az újabb kérdésre nem jelzett vissza. Opciók: -egyedül -plusz egy fõ -plusz x fõ (nem tudom megoldható-e valahogy, hogy számot írjunk a jelentkezéskor az x helyére? Vagy megjegyzésben?) Egyébként 20 fõ felett csoportnak számítunk és még 20%lejön az árból...:p :lol: :woohoo: :side: :silly: :side: :woohoo: Zsir vagy, apam! Eloleget kell csengetnunk? Írta: metrs :29 Tito írta: Zsir vagy, apam! Eloleget kell csengetnunk? Semmit. Majd a helyszínen mindenki a magáét;) Írta: Tito :47 metrs írta: Semmit. Majd a helyszínen mindenki a magáét;) Okes, felolem mindenki fizetheti az enyemet, de szerintem mar osszetegezodtunk. Írta: metrs :50 Tito írta: Okes, felolem mindenki fizetheti az enyemet, de szerintem mar osszetegezodtunk. Jahh, akkor ezentúl elfogadott, hogy menj a fenébe, a menjen a fenébe helyett...?:woohoo: ;) Írta: Szpeti :52 Fõoldalon nagy vonalakban a tudni való, illetve kint a szavazógép, nyomkodjátok Írta: Jivula :58 Az bukott nagyot aki most szombaton nem volt ott! Riconak elbûvölõ családja van-és rendõr ismerõse-szeretettel fogadtak,nagyon finom sárgadinnye krémlevest kaptam,töltött paprikát,süteményt,kávét,stb... Igaz Ricsi próbálkozott rám küldeni egy méh járõrt,mivel rövid nadrágban vágtattunk a strandra,de hát az önkéntes nem vette észre,hogy a faszi nyaka is betonból van.

13 Este motorostalálkozóval végzõdött a nap,de sajnos az ott felkínált finomabbnál-finomabb vadételeket a nagy hõségre való tekintettel kihagytam(bánom).aztán elkezdtek gyûlni az emelt maligánfokú életmûvészek,akik kb. 3 kilométerórát töltöttek meg,bekalandozva a világot. Ekkor érzékeny búcsút vettünk és meglódultam az én kis 200kilométeremnek.Hazaérve természetesen lejelentkeztem az ÜTI-nél,hogy Õ is gond nélkül belemerülhessen a komlószörp nyújtotta tudatmódosító állapotba. Még egyszer KÖSZÖNÖM Ricsi,nagyon jól éreztem magam. Írta: metrs :06 Jivula írta: Az bukott nagyot aki most szombaton nem volt ott! Riconak elbûvölõ családja van-és rendõr ismerõse-szeretettel fogadtak,nagyon finom sárgadinnye krémlevest kaptam,töltött paprikát,süteményt,kávét,stb... Igaz Ricsi próbálkozott rám küldeni egy méh járõrt,mivel rövid nadrágban vágtattunk a strandra,de hát az önkéntes nem vette észre,hogy a faszi nyaka is betonból van. Este motorostalálkozóval végzõdött a nap,de sajnos az ott felkínált finomabbnál-finomabb vadételeket a nagy hõségre való tekintettel kihagytam(bánom).aztán elkezdtek gyûlni az emelt maligánfokú életmûvészek,akik kb. 3 kilométerórát töltöttek meg,bekalandozva a világot. Ekkor érzékeny búcsút vettünk és meglódultam az én kis 200kilométeremnek.Hazaérve természetesen lejelentkeztem az ÜTI-nél,hogy Õ is gond nélkül belemerülhessen a komlószörp nyújtotta tudatmódosító állapotba. Még egyszer KÖSZÖNÖM Ricsi,nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy tetszett! Még egyszer köszönöm, hogy megtiszteltél! Ne felejts el a fõoldalon kattintani...b) Írta: Repesz :29 nekem megmacskásodott a talicskám. Ezzel együtt a belé vetett bizalmam is jócskán megingott. Többit majd NaSával leboltolom, amennyiben tudom már, hogy mi a probléma. Valószínû nem lesz olcsó, de mivel a költségek még a bizonytalanság homályába vesznek, így nem tudok nyilatkozni, hogy részt veszek-e a találkozón. Írta: Tito :08 Repesz írta: nekem megmacskásodott a talicskám. Ezzel együtt a belé vetett bizalmam is jócskán megingott. Többit majd NaSával leboltolom, amennyiben tudom már, hogy mi a probléma. Valószínû nem lesz olcsó, de mivel a költségek még a bizonytalanság homályába vesznek, így nem tudok nyilatkozni, hogy részt veszek-e a találkozón. A szandek a fontos, nem a reszvetel! :) Mi tortent, mik a tunetek? Jobbulast! Tito Írta: Repesz :52 Valamelyik szelep beszart, illetve lehetséges, hogy kopott a gyûrû is. tünetek: felhabzott, felhigult az olaj, nem volt ereje, aztán megállt. NaSa mesterrel már konzultáltam az esetrõl.

14 Írta: Tito :13 Repesz írta: Valamelyik szelep beszart, illetve lehetséges, hogy kopott a gyûrû is. tünetek: felhabzott, felhigult az olaj, nem volt ereje, aztán megállt. NaSa mesterrel már konzultáltam az esetrõl. Jaj! Írta: TZsola :39 A találkozóra én is (mi) is leugranánk pár órára csak valamelyik nap ezért sátorhelyre,fûrdésre meg sajnos sörre :-( nincs igényünk!mindenképp szeretnénk tiszteletünket tenni! :-) Remélem GS tulaj barátom is ráér és eljön! Írta: TZsola :39 Jobbulást a vasnak! Írta: metrs :43 TZsola írta: A találkozóra én is (mi) is leugranánk pár órára csak valamelyik nap ezért sátorhelyre,fûrdésre meg sajnos sörre :-( nincs igényünk!mindenképp szeretnénk tiszteletünket tenni! :-) Remélem GS tulaj barátom is ráér és eljön! Javaslom valakinek írd fel ez esetben a számát, ha esetleg nem tartózkodnánk szálláshelyünkön... ;) Közérdekû! Faterommal beszéltem és úgy néz ki vállalná a fõzõcskézést is ha igényt tartunk rá...b) Írta: TZsola :46 O.K. Jegyzek egy tel.számot! ;-) Írta: Jivula :41 metrs írta: Jivula írta: Az bukott nagyot aki most szombaton nem volt ott! Riconak elbûvölõ családja van-és rendõr ismerõse-szeretettel fogadtak,nagyon finom sárgadinnye krémlevest

15 kaptam,töltött paprikát,süteményt,kávét,stb... Igaz Ricsi próbálkozott rám küldeni egy méh járõrt,mivel rövid nadrágban vágtattunk a strandra,de hát az önkéntes nem vette észre,hogy a faszi nyaka is betonból van. Este motorostalálkozóval végzõdött a nap,de sajnos az ott felkínált finomabbnál-finomabb vadételeket a nagy hõségre való tekintettel kihagytam(bánom).aztán elkezdtek gyûlni az emelt maligánfokú életmûvészek,akik kb. 3 kilométerórát töltöttek meg,bekalandozva a világot. Ekkor érzékeny búcsút vettünk és meglódultam az én kis 200kilométeremnek.Hazaérve természetesen lejelentkeztem az ÜTI-nél,hogy Õ is gond nélkül belemerülhessen a komlószörp nyújtotta tudatmódosító állapotba. Még egyszer KÖSZÖNÖM Ricsi,nagyon jól éreztem magam. Örülök, hogy tetszett! Még egyszer köszönöm, hogy megtiszteltél! Ne felejts el a fõoldalon kattintani...b) Szúrtam Tesó,szúrtam!Vikit intézed? Írta: metrs :02 Jivula írta: Szúrtam Tesó,szúrtam!Vikit intézed? Meglátom mit tehetek... ;) Írta: boorman :30 faj a szivem hogy ebbol kimaradok :((((( gondolatban veletek leszek... pici a gyerek meg es amugyis az en programom ez lesz: anyosekat tojtatni...:blink: sajnaljatok legalabb egy picit! :huh: Írta: péter :46 Hát sajnálom srácok, a helyi fiatalok nem zsizsegnek nagyon az augusztusi rockfeszt ugyében, az utolsó óta nagyon leult a szervezõi kedv, az a bizonyos gyules amire hetek óta várok sem volt még meg. :S Látom már eldõlt az idei márkatalálkozó ugye, nem is bánom, legalább nem tettem keresztbe az egész bandának. A rábapatonai rendezvényt tartsuk talonban, ha éppen nem is most, de vmikor megszervezem. ;) A márkatalálkozóra ha tudok megyek, még alakul, elég zúzós az augusztus, és átépités miatt pillanatnyilag nincs elsõ fékem a bmwn. Mennyi faház van, meddig kell jelezni? Írta: NaSa :28 Repesz van hengerfejem bontva féláron szeleppel szelep nélkül henger is dugattyú is meg még egy két kütyü

16 Írta: Repesz :17 Köszi Mester! Amint a szerelõ kinyögi mégis mi a f..sz az amit cserélni kell értesítelek. Már 3 napja várok rá, hogy böffentsen vmit. Írta: Jivula :23 Repesz írta: Köszi Mester! Amint a szerelõ kinyögi mégis mi a f..sz az amit cserélni kell értesítelek. Már 3 napja várok rá, hogy böffentsen vmit. Adjál neki szódabikarbónát! Írta: katibox :40 Mi is megyünk a találkozóra Krisszel. Ha van még hely faházban, akkor szombat estére foglalnánk két helyet. Üdv. mindenkinek! Írta: metrs :46 katibox írta: Mi is megyünk a találkozóra Krisszel. Ha van még hely faházban, akkor szombat estére foglalnánk két helyet. Üdv. mindenkinek! Faházat sajnos már nem tudtak adni, így abban maradtunk, hogy sátorozik mindenki... Jano is kérdezte, de mult heten mikor felhivtam õket emiatt (miután hívott Jano), akkor mondták, ha reggel telefonálunk, akkor még lett volna...:dry: Írta: katibox :51 Nem baj, akkor viszünk sátrat. Köszi még egyszer az értesítést! Írta: beszerzõ :13 NaSa írta: Repesz van hengerfejem bontva féláron szeleppel szelep nélkül

17 henger is dugattyú is meg még egy két kütyü Esetleg hútõventillátor-kapcsoló gomba? Írta: Titi :11 Sztem ha megvan a csapat, és az is hogy ki faházazna, megkérdezhetjük a szomszédos kempinget is. (csak egy 5let) csók TT metrs írta: katibox írta: Mi is megyünk a találkozóra Krisszel. Ha van még hely faházban, akkor szombat estére foglalnánk két helyet. Üdv. mindenkinek! Faházat sajnos már nem tudtak adni, így abban maradtunk, hogy sátorozik mindenki... Jano is kérdezte, de mult heten mikor felhivtam õket emiatt (miután hívott Jano), akkor mondták, ha reggel telefonálunk, akkor még lett volna...:dry: Írta: Szpeti :37 Eddig, ha senki nem nyomott többször és mindenki eljön aki jelezte, akkor a létszám 26 fõ. Ahhoz képest hogy az elején még úgy kellett az embereket noszogatni nem is rossz létszám :D Írta: NaSa :42 én nyomtam? Írta: Eisenrot :47 Titi79 írta: Sztem ha megvan a csapat, és az is hogy ki faházazna, megkérdezhetjük a szomszédos kempinget is. (csak egy 5let) csók TT metrs írta: katibox írta: Mi is megyünk a találkozóra Krisszel. Ha van még hely faházban, akkor szombat estére foglalnánk két helyet. Üdv. mindenkinek! Faházat sajnos már nem tudtak adni, így abban maradtunk, hogy sátorozik mindenki... Jano is kérdezte, de mult heten mikor felhivtam õket emiatt (miután hívott Jano), akkor mondták, ha reggel telefonálunk, akkor még lett volna...:dry:

18 Egen... én is késõn kapcsoltam faház ügyben. Én speciel imádok sátrazni, de asszonypajtás berzenkedik miatta, uh ha van lehetõség valami szomszédos kétszemélyes faházra, megköszönném az infót üdv: Eisenrot Írta: koko :14 Hát, ha faház már nincs, sátor viszont igen, még mindíg szóba jöhet az asszony csere! No persze ez csak egy ötlet... :woohoo: Írta: Eisenrot :55 koko írta: Hát, ha faház már nincs, sátor viszont igen, még mindíg szóba jöhet az asszony csere! No persze ez csak egy ötlet... :woohoo:...ilyenkor kiváltkép örülök, hogy az asszony nem olvassa a fórumot :P Írta: metrs :09 Titi79 írta: Sztem ha megvan a csapat, és az is hogy ki faházazna, megkérdezhetjük a szomszédos kempinget is. (csak egy 5let) csók TT Holnap megpróbálok lépni ebben az irányban is egyet, de lehet gyorsabb lesz ha ráizgítom Jivulát, mert õk elvileg most lenn vannak az asszonnyal, vasárnapig tesztelnek... ;) Más: info jött, hogy a szomszéd településen pont ezen idõtartamban motorostalálkozó lesz. Szombat du. (elmondás alapján) Közép-Európa leghosszabb (72 km) motoros felvonulását tartják igen-igen kultúrált keretek között, ami kedv és érdeklõdés esetén egy programnak megfelel. Megjegyzem sztem nem festene rosszul ennyi F650 egy idõben, egy bandában egy felvonuláson...;) Újabb más: mit enne a banda? Esetleg rá lehetne szervezni elõre és nem ott találnánk ki... Egyik este sztem pörkölt optimális lenne: marha? birka? csirke? paprikás krumpli? pincepörkölt? csülkös-bab? Hirtelen ennyi:p És végül: Mikortól kezdjünk gyülekezni/megjelenni, ami nekem azért fontos, mert én elõtte odamennék "tereprendezésre"...:woohoo: Írta: abry :59 Én már gyülekeznék most. A kaja ebben a sorrendben jó. A motoros felv. OK, sörözés elõtt.

19 Írta: Titi :29 Köszönjük!!! Egyre jobban hangzik. Jivula esetleg csinálhatna pár képet kedvcsinálónak. Természetesen a kaját anyagilag összedobjuk, ezúttal szavaznék pincepörire vagy paprikás krumplira. (tapasztalat, hogy sima pörköltbõl nem lehet eleget csinálni, hogy jól lakjunk...) gulyás, csülkösbab is jól hangzik. metrs elõre is köszönet a szervezésért!!! Titi metrs írta: Titi79 írta: Sztem ha megvan a csapat, és az is hogy ki faházazna, megkérdezhetjük a szomszédos kempinget is. (csak egy 5let) csók TT Holnap megpróbálok lépni ebben az irányban is egyet, de lehet gyorsabb lesz ha ráizgítom Jivulát, mert õk elvileg most lenn vannak az asszonnyal, vasárnapig tesztelnek... ;) Más: info jött, hogy a szomszéd településen pont ezen idõtartamban motorostalálkozó lesz. Szombat du. (elmondás alapján) Közép-Európa leghosszabb (72 km) motoros felvonulását tartják igen-igen kultúrált keretek között, ami kedv és érdeklõdés esetén egy programnak megfelel. Megjegyzem sztem nem festene rosszul ennyi F650 egy idõben, egy bandában egy felvonuláson...;) Újabb más: mit enne a banda? Esetleg rá lehetne szervezni elõre és nem ott találnánk ki... Egyik este sztem pörkölt optimális lenne: marha? birka? csirke? paprikás krumpli? pincepörkölt? csülkös-bab? Hirtelen ennyi:p És végül: Mikortól kezdjünk gyülekezni/megjelenni, ami nekem azért fontos, mert én elõtte odamennék "tereprendezésre"...:woohoo: Írta: metrs :35 Helyzetjelentés! Faházak (végig jártam személyesen tegnap mind, ahol volt "gazda") nincsenek, mind le van foglalva elõre. Azt mondták, hogy lemondás esetén tudnak adni, tehát ha valaki mindenképpen ragaszkodik a faházhoz, akkor érkezést követõen, ott helyben felkerekedik, végig gyalogol rajtuk és megkérdezi... Ennyit tudtam hozzátenni csak sajnos:( Faterommal beszéltem, szombaton fõz nekünk egy faszányos csülkös babot, köret: friss kenyér;) Péntek meg ha nem ellenkezik senki (nem is lehet:d ) ellene, akkor lesz tábortûz és mindenki, amit hoz megsüti rajta, úgyis szombaton lesz nagyobb a társaság. A felvonulás elmarad, szóval kiagyalok addigra valami programot. Esetleg ha van kedv és érdeklõdés egy pusztaprogramra csikós-bemutatóval, akkor az is megoldható a közelben. Legjobbakat! Írta: Jano :53 Nekem a felvonulas egy percig nem fog hianyozni. Igazabol onnantol hogy megerkezunk, 15 masodpercen belul egy hideg sort akarok majd! Motorozzon a rak, ha inni is lehet!!

20 Írta: Jivula :53 metrs írta: Helyzetjelentés! Faházak (végig jártam személyesen tegnap mind, ahol volt "gazda") nincsenek, mind le van foglalva elõre. Azt mondták, hogy lemondás esetén tudnak adni, tehát ha valaki mindenképpen ragaszkodik a faházhoz, akkor érkezést követõen, ott helyben felkerekedik, végig gyalogol rajtuk és megkérdezi... Ennyit tudtam hozzátenni csak sajnos:( "Mögmondtam amit mögmondtam!" Sátor oszt jóvan. Írta: metrs :53 Jivula írta: "Mögmondtam amit mögmondtam!" Sátor oszt jóvan. Nyalom azt az ékes kalocsai kiejtésed!!!:woohoo: Ezek szerint a koszon kívül más is ragadt rád felénk...:p :woohoo: Írta: dzsini :47 Én szombaton leszaladnék!tervezi valaki akkorra az indulást? Mehetnénk eggyütt! Írta: XY :35 Üdv. dzsini! Mikor tervezed a szombati indulást? És honnan? Üdv., Heni Írta: NaSa :06 lesz találkozó? mikor lesz?

21 Írta: dzsini :06 Én Szigetmonostorról(Szentendrei sziget)indulnék és kb mindegy mikor!:) XY22 írta: Üdv. dzsini! Mikor tervezed a szombati indulást? És honnan? Üdv., Heni Írta: NaSa :25 Augusztus 5-7? Írta: Tito :35 NaSa írta: Augusztus 5-7? NaSa, ne tetézd! :) Írta: Szpeti :50 Reméljük igazat mond: Dunapataj (Szeliditó) idõjárás Írta: metrs :12 Szpeti írta: Reméljük igazat mond: Dunapataj (Szeliditó) idõjárás úgylegyen! B) Írta: Tory :36 Hali

22 Ha tényleg ilyen jó idõ lesz, akkor lehet szombaton én is lenézek B) Írta: metrs :29 Tory írta: Hali Ha tényleg ilyen jó idõ lesz, akkor lehet szombaton én is lenézek B) Beszéljetek Henivel! Annyi kérésem lenne, hogy aki jön az tényleg nyomjon a szavazógépre, mert az alapján fogom Faterommal fõzni a kajamennyiséget szombaton, persze ráhagyással, mert csak... ;) Írta: Jano :38 Mi szombaton megyünk le, (mi: mert sikerült végre a feleségemet rábeszélni!) Írta: katibox :13 Mi is csak szombaton megyünk, még nem tudom, mikor érünk oda. A héten a szomszédos üdülõben (Karamell Üdülõ) még tudtam két fõre szállást foglalni, ha esetleg valaki nem akar sátrazni. Írta: metrs :21 katibox írta: Mi is csak szombaton megyünk, még nem tudom, mikor érünk oda. A héten a szomszédos üdülõben (Karamell Üdülõ) még tudtam két fõre szállást foglalni, ha esetleg valaki nem akar sátrazni. Köszi szépen, hogy szóltál sajnos 1 hete más volt a helyzet... Írta: koko : Néhány oldal, ahol egész használható idõjárás elõrejelezés található. Bár hevenyészet végigfutva, most úgy tûnik vagy lesz esõ vagy nem, de az biztos:woohoo:

23 Írta: beszerzõ :50 Szombaton lemegyek. Normális, hogy a szavazógépen szavazok és újra, meg újra megtehetem? Olyan sokan nem megyek. Írta: Szpeti :23 Normális, de gondoltam mindenkinek van annyi sütnivalója hogy csak 1x nyomja meg Írta: abry :50 Én is szombaton megyek csak. Írta: Tory :40 Hali mint korábban írtam szerettem volna szombaton lemenni hozzátok, de sajnos nem tudok :( Majd legközelebb B) Bocsi :blush: Írta: majsa :07 Van ám PARASZT meteorológia!!! :kiss: koko írta: Néhány oldal, ahol egész használható idõjárás elõrejelezés található. Bár hevenyészet végigfutva, most úgy tûnik vagy lesz esõ vagy nem, de az biztos:woohoo: Írta: majsa :11 Lehet szombaton én is le sussanok, ha már hívott egy szép leány! :blush: Stílus váltás miatt van egy valag eladó cuccom. Cordura kabátok, nadrágok, csizma. kesztyû stb. ha, érdekel valakit, valakiket leviszem. u.i.: Koko te oda dugod a pofádat, vagy csak bele büfögsz a témába? :evil: :evil: :evil: Írta: Atti :21

24 majsa írta: Stílus váltás miatt van egy valag eladó cuccom. Cordura kabátok, nadrágok, csizma. kesztyû stb. ha, érdekel valakit, valakiket leviszem. Na nemár, bõrbe kötött csopperes leszel vagy strandpapucsos szpídes? :silly: Írta: Jano :36 görkorcsolyát vesz. nekem mondta. és (Barbie-) Ken cuccokban tolja majd. :kiss: így ni: Atti írta: majsa írta: Stílus váltás miatt van egy valag eladó cuccom. Cordura kabátok, nadrágok, csizma. kesztyû stb. ha, érdekel valakit, valakiket leviszem. Na nemár, bõrbe kötött csopperes leszel vagy strandpapucsos szpídes? :silly: Írta: Eisenrot :54 Ha igaz, mi is szombaton indulunk Gödrõl, valamikor délelõtt. Esetleg csatlakozik valaki/csatlakozhatunk valaki(k)hez? Írta: koko :05 Minden mind1! A lényeg, hogy a majsaegytetû:woohoo: Csütörtökön viszem vissza az egyik kölyköt a dokihoz, attól függ a hétvége. Nagyobb baj, hogy szombat-vasárnapra végig esõt mond... Írta: ifa :49 Sajnos én nem tudok ott lenni, épp akkor látogatom meg Gyuszkót Ostuniban :( Írta: abry :19 Esõ hétvégén? Ezt nézzétek Ne legyen igaz. Van fedett hely?

25 Írta: metrs :25 majsa írta: Lehet szombaton én is le sussanok, ha már hívott egy szép leány! :blush: Stílus váltás miatt van egy valag eladó cuccom. Cordura kabátok, nadrágok, csizma. kesztyû stb. ha, érdekel valakit, valakiket leviszem. u.i.: Koko te oda dugod a pofádat, vagy csak bele büfögsz a témába? :evil: :evil: :evil: Majsa! Kuldj legyszives képet ide roluk: lukacs pont rich kukac gmail pont com Köszöntem! Írta: Csiga :18 Nem szavaztam, de kb % eséllyel beesek szombat délután. Az a baj hogy más programot kell megszakítsak. Ez csak egy dolog. Ahányszor nézem, szombatra elég cudar idõt mond pl. a Koponyeg, ráadásul jégesõt. Ettõl is függ. Kajával ne számolj metrs, csak azért szólok, hátha... Írta: majsa :19 Ki teszem inkább ide! Szombaton viszem õket, lehet sopingolni:woohoo: Kiárusítás: ja, én kb. 10ropi/db. áron gondoltam. Írta: Szpeti :28 ok, csak tedd publikussá az albumot :D Írta: Tito :30 Senki ne parazzon az eso miatt, mert nem motorozni, hanem inni megyunk, es marha jo fedett terasz all majd rendelkezesre. Írta: majsa :40

26 Szpeti írta: ok, csak tedd publikussá az albumot :D KÉSZ! Thank's! Írta: Csiga :44 Tito írta: Senki ne parazzon az eso miatt, mert nem motorozni, hanem inni megyunk, es marha jo fedett terasz all majd rendelkezesre. Baszki Jimmy le is kell jutni oda!!! Írta: Tito :48 Csiga írta: Tito írta: Senki ne parazzon az eso miatt, mert nem motorozni, hanem inni megyunk, es marha jo fedett terasz all majd rendelkezesre. Baszki Jimmy le is kell jutni oda!!! gyere a vitorlassal, az birja a vizet :) Írta: metrs :19 majsa írta: Szpeti írta: ok, csak tedd publikussá az albumot :D KÉSZ! Thank's! Akkor ezexerint a motoros fotokon levõ ruhazatra kell gondolni...(?) Tito írta: Csiga írta: Tito írta: Senki ne parazzon az eso miatt, mert nem motorozni, hanem inni megyunk, es marha jo fedett terasz all majd rendelkezesre. Baszki Jimmy le is kell jutni oda!!! gyere a vitorlassal, az birja a vizet :) Ne fossatok már! Nem lesz esõ!!!!b) Írta: Szpeti :31

27 majsa írta: Ki teszem inkább ide! Szombaton viszem õket, lehet sopingolni:woohoo: Kiárusítás: ja, én kb. 10ropi/db. áron gondoltam. Hoppá... itt nincs semmi. Vagy nincs hozzáférési jogosultsága ezekhez a fotókhoz, vagy a fotók nincsenek ezen az internetcímen. Ha hozzáférési jogosultságot szeretne kapni, forduljon közvetlenül a tulajdonoshoz. valami még mindig nem jó Írta: majsa :41 eddig linkre engedtem! mostan máá tök nyilvános! csakcsak jó lesz:blush: Írta: koko :54 Nehogy vegyetek má a Majsa cuccaiból!!! Az összeset úgy kukázta össze!!! Mondjuk nem akarok neki rossz reklámot csinálni, mert rendes srác - a maga módján!!! - de hát elég is lesz, ha meglátjátok személyesen, akkor már úgy sem akar venni tõle senki semmit... De ezt csak úgy mondtam:p Írta: majsa :36 paraszt:p Írta: Titi :33 Ezt a negatív hozzáállást, mik vagytok ti? vészmadarak, puhapöcsök, vagy endúrósok??!!!???? 1) Én kérek elnézést, hogy Ricsi megszervezett mindent, és nekünk csak bele kell ülni a tutiba. 2) Aki eddig hitt az internetes elõrejelzéseknek az biztos észrevette, hogy 90%-ban NEM találják el, ráadásul az utóbbi években olyan helyi idõjáráskülönbségek vannak, hogy 10 kilométerenként lehet más és más az idõ. 3) Aki eddig hitt az internetes elõrejelzésnek (és ráadásul nem motorozik esõben), az már 3 éve nem motorozott... 4)a puhapöcsök kedvéért Titó felhivott pár kempinget a szomszédságban meg a Holdfényt is, és esõ esetén találunk fedett szállást (sokat). Nesztek... Én megyek, meg Nasa is és iszunk az õ egészségére, mert most volt a szülinapja, meg Ricsire, hogy bevállalta a szervezés soha meg nem térülõ költségeit. vesszen a férgese, vesszenek a puhapöcsök!!!! abry írta: Esõ hétvégén? Ezt nézzétek

28 Ne legyen igaz. Van fedett hely? Írta: Tito :08 Titi79 írta: vesszen a férgese, vesszenek a puhapöcsök!!!! Ez itt a lenyeg! :) Van meg olyan fasza gyerek Titin, Jivulan, MetRSen, Szpetin es rajtam kivul, aki mar penteken lejon? Tito Írta: Tito :36 Tito írta: Van meg olyan fasza gyerek Titin, Jivulan, MetRSen, Szpetin es rajtam kivul, aki mar penteken lejon? Tito Ricsi mondja, hogy Heni is penteken jon. Írta: gesu :41 Titi79 írta: Ezt a negatív hozzáállást, mik vagytok ti? vészmadarak, puhapöcsök, vagy endúrósok??!!!????...ezek után mondhatok mást, minthogy én is mögyök Szögedrõl! Szombat délután érkezem, szavazatot leadtam! Addigisamielõbbiviszontlátásramindenkinek! Írta: XY :14 Jó estét kívánok! A pénteki csapat hogy/mint tervezi az indulást? Honnan? Hány óra körül? Üdv., Heni Írta: Jivula :20

29 Tito írta: Titi79 írta: vesszen a férgese, vesszenek a puhapöcsök!!!! Ez itt a lenyeg! :) Van meg olyan fasza gyerek Titin, Jivulan, MetRSen, Szpetin es rajtam kivul, aki mar penteken lejon? Tito Hajnalban Tesó hajnalban!ezt kihagytad!fürüdnyi is kõ abban a tóban ha mán ott leszünk! Meg hát Rico azt mondta,aki elsõnek üti fel a sátrat,annak ingyen ossza a pörkûttet! A múltkor 3 napból 2-n esett,még is megvagyunk. Írta: Jivula :22 XY22 írta: Jó estét kívánok! A pénteki csapat hogy/mint tervezi az indulást? Honnan? Hány óra körül? Üdv., Heni Ha jól vagyok informálva Veszprém felõl jössz. Érdekel Sz.fehérvár reggel 6h? Írta: Szpeti :30 Én valószínûleg különcködni fogok Pénteken, az indulás idõpontja egyenlõre ismeretlen, dél felé tervezem, szerintem majd lent találkozunk. Írta: boorman :33 Titi79 írta: Ezt a negatív hozzáállást, mik vagytok ti? vészmadarak, puhapöcsök, vagy endúrósok??!!!???? 1) Én kérek elnézést, hogy Ricsi megszervezett mindent, és nekünk csak bele kell ülni a tutiba. 2) Aki eddig hitt az internetes elõrejelzéseknek az biztos észrevette, hogy 90%-ban NEM találják el, ráadásul az utóbbi években olyan helyi idõjáráskülönbségek vannak, hogy 10 kilométerenként lehet más és más az idõ. 3) Aki eddig hitt az internetes elõrejelzésnek (és ráadásul nem motorozik esõben), az már 3 éve nem motorozott... 4)a puhapöcsök kedvéért Titó felhivott pár kempinget a szomszédságban meg a Holdfényt is, és esõ esetén találunk fedett szállást (sokat). Nesztek... Én megyek, meg Nasa is és iszunk az õ egészségére, mert most volt a szülinapja, meg Ricsire, hogy bevállalta a szervezés soha meg nem térülõ költségeit. vesszen a férgese, vesszenek a puhapöcsök!!!! abry írta: Esõ hétvégén? Ezt nézzétek

30 Ne legyen igaz. Van fedett hely? igyatok ma az enyemre is! en itt szivok az anyosekkal...:( Írta: abry :44 Hali! Szombat reggel 8 óra körül (legkésõbb 9) indulok Bajáról kb perc a menetidõ. Nem akarok korán érkezni nehogy felébredjen a pénteki banda. üdv szombaton Írta: XY :49 Igen, Veszprémbõl indulok. Pénteken délután 3-ig dolgozom. :( Most nem látom esélyét, hogy hamarabb meglógjak. Aztán meg lehet, hogy akkor a rövidebb, Simontornya-Dunaföldvár irányt kéne választanom. De úgy tûnik, így is lemaradok a pénteki "bandázás" nagy részérõl. :( Talán szombaton indulok? :blink: Hm...egységben a kétség... :blush: Heni Írta: Jivula :56 XY22 írta: Igen, Veszprémbõl indulok. Pénteken délután 3-ig dolgozom. :( Most nem látom esélyét, hogy hamarabb meglógjak. Aztán meg lehet, hogy akkor a rövidebb, Simontornya-Dunaföldvár irányt kéne választanom. De úgy tûnik, így is lemaradok a pénteki "bandázás" nagy részérõl. :( Talán szombaton indulok? :blink: Hm...egységben a kétség... :blush: Heni Ha rám hallgatsz: 8-as út Fehérvárig- 62-es Dunaföldvárig- át a hídon- 51-es Dunapatajig- benzinkút után körforgóban írja a Szelidi-tavat. Jó utat! Írta: XY :04 Köszi a tippet! Írta: TZsola :45 Megfúrták az utam!:-( Kollégámat kell helyettesitenem(sajnos nyomos okot mondott)!remélem azért még lesz ebben az évben még egy gurulás vagy egy kis összeröffenés,hogy találkozzak veletek!irigykedek de nagyon jó idõt és

31 szórakozást kivánok! B) Írta: Jivula :01 Vigyázat a BM figyel! Írta: Szpeti :19 Egy kérdés így utolsó nap: Péntek délután, este az kaját hogy oldjuk meg? - Lesz lehetõség valami szalonna sütés félére? - Veszünk közösen vagy egyénileg? - Maradunk a szendvicsnél? Peti Írta: Tito :24 Szpeti írta: Egy kérdés így utolsó nap: Péntek délután, este az kaját hogy oldjuk meg? - Lesz lehetõség valami szalonna sütés félére? - Veszünk közösen vagy egyénileg? - Maradunk a szendvicsnél? Peti Ha lesz szalonnazas, akkor azt kozosen oldjuk meg, de szerintem ezen raerunk ott is agyalni, ha mar sor lesz a kezunkben. B-tervnek ott a rablosor, ami tele van bufekkel, kocsmakkal. t Írta: Jivula :39 A kempingben van tûzrakóhely,szeliden 3 ABC,Kalocsán tesó,zöldséget viszünk. Kérdés? Írta: Tito :20 Jivula írta:

32 A kempingben van tûzrakóhely,szeliden 3 ABC,Kalocsán tesó,zöldséget viszünk. Kérdés? Én három napot kibírok akár sörön és Unicumon is. Írta: metrs :53 Tito írta: Jivula írta: A kempingben van tûzrakóhely,szeliden 3 ABC,Kalocsán tesó,zöldséget viszünk. Kérdés? Én három napot kibírok akár sörön és Unicumon is. kóbász-sört ide!:p zöldséget, hazi kolbaszt, szalonnat, sonkat viszek Írta: metrs :00 XY22 írta: Igen, Veszprémbõl indulok. Pénteken délután 3-ig dolgozom. :( Most nem látom esélyét, hogy hamarabb meglógjak. Aztán meg lehet, hogy akkor a rövidebb, Simontornya-Dunaföldvár irányt kéne választanom. De úgy tûnik, így is lemaradok a pénteki "bandázás" nagy részérõl. :( Talán szombaton indulok? :blink: Hm...egységben a kétség... :blush: Heni köhöm-köhöm-köhöm:huh: Nem maradsz le semmirol! Arra menj amerre Jivula mondta! És a szombati indulast meg sem hallottuk...;) Írta: XY :51 köhöm-köhöm-köhöm:huh: Nem maradsz le semmirol! Arra menj amerre Jivula mondta! És a szombati indulast meg sem hallottuk...;) Jó lesz eeeez...már csak zene kéne. ;) Vagy valaki énekel majd? :huh: Amúgy itt Veszprémben még mindig csurom víz minden, tartja magát az esõ. Holnap délelõtt még felkerülnek az új gumik. Így az utolsó pillanatban... :blush: Üdv., H., mint Heineken Írta: koko :13

33 Indulok a családdal a Balatonra, így a hétvégi ragyogó idõ ellenére egy szarrá ázásra már mindenképp jó vagyok, remélem szombaton közösen bekövetkezik a következõ... Ha valaki jön szombaton az északi part felõl valahonnan, csörögjön meg, menjünk együtt!30/ reggel, és este vagyok bekapcsolva. A mihamarabbi viszontlátás reményében jó utat mindenkinek! Írta: riskywhisky :34 Koko! ( s mindenki más! ) Szombaton kb. háromig (15:00) van elfoglaltságom, de amint lehet indulok, és tiszteletemet teszem én is. Ha úgy nézzük, Aba útbaesik az északipartról Dunapataj felé. Mit szó'sz he? Ez az üzenet Gézának is szól. :-) Írta: Jivula :34 Tito írta: Jivula írta: A kempingben van tûzrakóhely,szeliden 3 ABC,Kalocsán tesó,zöldséget viszünk. Kérdés? Én három napot kibírok akár sörön és Unicumon is. SZOCIÁLIS IVÓ!:P Írta: Atti :14 Az idei elázási kvótámat már kimerítettem, így csak akkor megyek szombaton, ha nem lesz nagy esõ, és akkor is csak benézek Írta: beszerzõ :43 Kecskemétrõl szombaton reggel indulok. Van valaki aki erre halad? Írta: metrs :55 Én már itt vagyok a szomszédban. Idõ egyenlõre nem rossz de a jótól is kurva messze van... :D Lényeg h hnap sztem dél körül fogok érkezni, óra. Boltolok de. tesóban sertet, meg lerendezem az alapanyag elokesziteset szombatra... ;) Utana állíthatunk sátrat. Muzikcentert nem sikerült találnom. Eddig...De ami késik az múlik;) Szelíd-PARTY-tájm!B)

34 Írta: zoliapu :00 én! :) de nem tudom mikor :P kb dél körül. kb...asszem Írta: majsa :08 szo.d.u.:woohoo: Írta: nygy :55 T. Márkatársak! A mai reggelt gyerekorvosnál töltöttem, és ennek eredményeképp sajnos nem tudok a terv szerint ma délután elindulni a találkozóra, söt talán szombaton sem fog összejönni. :( Akárhogy is lesz, a résztvevökek jó mulatást kívánok. Írta: Lejmi :45 szombat reggel 9-10 körül indulok kertek alatt kb 100-as átlag, tervez valaki hasonlót? Írta: Atti :51 Én is 9 körül indulok kb, az 51-en, olyan 90-es utazóval :) Írta: Eisenrot :24 Szombat reggel 9-10 körül Gödrõl Pesten keresztül a nemtommelyik úton megyünk!!! Írta: Eisenrot :29 Lejmi, Atti ne menjünk együtt?

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni.

Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. F650.hu támogatása Írta: ifa - 2009.05.07 10:50 Tavalyhoz hasonlóan megint adakoznunk kellene, hogy az f650.hu továbbra is tudjon mûködni. Az éves díja 12.000 Ft, ez lesz a harmadik évünk. Az eddigi adományok

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Magyaregregy 2008 Május Írta: Dumdum - 2008.01.16 21:20 http://www.magyaregregy.hu/fooldal.php http://www.iranymagyarorszag.hu/info/magyaregregy/ http://mars.elte.hu/varak/magyaregregy/marevar.htm http://www.vendegvaro.hu/gen

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ sárvédõtoldat Írta: hegylako13-2013.04.12 19:56 Sziasztok! Érdeklõdöm, nincs-e valakinek egy felesleges- Dakar elsõ sárvédõ toldata. illetve az a kérdésem, hogy ez minden további nélkül felszerelhetõ-e

Részletesebben

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele.

RMC motor Törökbálint: A BMW az egy marhára bonyolult motor, õk nem foglalkoznak vele. Szervízbe, de hova?? Írta: vape - 2008.05.26 14:19 Hali! Egy 97-es f650 gépem van, és lenne egy pár dolog, amit meg kéne csinálni rajta. Nem akarok kontárkodni vele, ezért gondoltam, hogy szervízre bízom

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Szabadonfutó Írta: dzsini - 2013.04.15 10:46 Bocsi srácok az új témáért de ilyen még nem van! A tünet a következõ volt: Nehezen forgat Nem indul be Fémes hang indítózásnál Indítózás közben kémény csattanó

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Márkatalálkozó, Délegyháza, 2012.08.04-05. Írta: abry - 2012.04.24 09:47 Nyár? A beígért halászlé július végén lehetne aktuális. Nagybaracskán van egy cimbim a tanyáján meg lehetne aludni (július vége

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Hátsó futómû Írta: NaSa - 2012.06.18 16:54 Kiszámoltam mennyi az anyagigénye gyári alkatrészekbõl a hanyagságnak. Az árak és cikkszámok az F650 funduro típushoz lettek kinézve! Ajánlanám mindenkinek, hogy

Részletesebben

JELEN VANNAK: Vollmuth Péter polgármester, Széllné Péber Szilvia, Kövesdi Sándor, Horváth István, Potornai Edit képviselők Dr. Harkai Barbara jegyző

JELEN VANNAK: Vollmuth Péter polgármester, Széllné Péber Szilvia, Kövesdi Sándor, Horváth István, Potornai Edit képviselők Dr. Harkai Barbara jegyző BADACSONYTÖRDEMIC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 6/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28. napján megtartott rendes

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ F650 Classic sajátosságok Írta: rebel56-2007.09.05 20:55 Sziasztok! Remélem nem gond, hogy új témát nyitok. Az új - GS, GS Dakar, CS - és a régi, 2000 elõtti modellek közt számos különbség van, így arra

Részletesebben

DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V

DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 80-11/2013/X J E G Y Z Ő K Ö N Y V DUNAREMETE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 18-ÁN MEGTARTOTT KÖZMEGHALLGATÁSRÓL ÉS NYILVÁNOS

Részletesebben

1. Napirend Bánk Tó-Strand fejlesztése; megújítási-fejlesztési tervezés, pályázati lehetőség

1. Napirend Bánk Tó-Strand fejlesztése; megújítási-fejlesztési tervezés, pályázati lehetőség Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 17/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 3-án 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata,

Részletesebben

Ősi családi kör 2012

Ősi családi kör 2012 Ősi családi kör 2012 Egy ősember(őe) és egy ősasszony(őa) ülnek a tűz mellett és rágcsálnak egy-egy cupákot. ŐA: Jenő te nem fázol? Olyan huzatos ez a barlang. ŐE: Ne morogj! Örülj, hogy fedél van a fejed

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2015. MÁJUS 28. NAPJÁN TARTOTT RENDES, NYÍLT KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 1 11/2015. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu

Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu Balajt község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormanyzat@balajt.hu 23-2/2012. JEGYZŐKÖNYV Balajt község önkormányzati Képviselő-testületének 2012. évi január hó 25. napján, szerda 10

Részletesebben

Jegyzıkönyv. Napirend: Készült Tatárszentgyörgy Község Képviselı-testülete 2008. május 27-én tartott ülésérıl.

Jegyzıkönyv. Napirend: Készült Tatárszentgyörgy Község Képviselı-testülete 2008. május 27-én tartott ülésérıl. Jegyzıkönyv Készült Tatárszentgyörgy Község Képviselı-testülete 2008. május 27-én tartott ülésérıl. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme. Jelen vannak: Berente Imréné polgármester, Dori

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Úri község Polgármesteri Hivatalában 2011. február 23-án 17.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Úri község Polgármesteri Hivatalában 2011. február 23-án 17.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről. Úri községi Önkormányzat 2244 Úri, Rákóczi u. 31. Tel: (29) 456-008 Tel/fax: 456-524 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úri község Polgármesteri Hivatalában 2011. február 23-án 17.00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ IV. Márkatalálkozó Szeged 2009 Írta: majsa - 2009.09.05 13:39 gesu73 írta: Mivel az össznépi szó finoman szólva nem sok mindenkit mozgatott meg, mit szólnátok ehhez: IV. Márkatalálkozó Szegeden! Idõpont:

Részletesebben

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban?

Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? Hogyan néz ki az iskola társadalma 2013-ban? A Jövô diákja Felkelni nehéz dolog, fél hét elôtt sosem sikerül. Az indulásig hátra lévô fél óra arra ugyan elég volna, hogy magamra rángassak valamit, aztán

Részletesebben

Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely

Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely Tizenharmadik lecke Juszuf és Gergely Vendégek jönnek Te, Gergely, nem akarsz fölkelni? Tizenegy óra van! Mi van? Már tizenegy óra? És te már fönn vagy? Akkor nekem is föl kell kelnem. Mindjárt itt vannak

Részletesebben

Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi

Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. január 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 1. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. január 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 1. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. január 13. NAPJÁN MEGTARTOTT 1. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. Január 13-án

Részletesebben

A Cseppnyi Önbizalom kútja

A Cseppnyi Önbizalom kútja Bertóti Johanna A Cseppnyi Önbizalom kútja Szereplők: Fodor testvérek (kertészlegények) Bodor Magnólia, tündér Kuruzs Ló Utolsó Sárkány Kurta Farkú Malac Félénk Tigris 1 1. jelenet Kert. Csukott szirmú

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében.

Jegyzőkönyv. Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében. Jegyzőkönyv Készült Szobi Kistérség Önkormányzatainak Többcélú Társulásának Tanácsülésén 2012. március 27-én Szobon a Kistérség Tárgyalótermében. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint. Napirendi

Részletesebben

Gondoltam osszuk meg egymással ki-hol-mi jót evett (vagy ivott) motorozásai alkalmával!

Gondoltam osszuk meg egymással ki-hol-mi jót evett (vagy ivott) motorozásai alkalmával! Motortúrás kulinária Írta: Jano - 2011.03.27 07:46 isteni pizza Rómában a Trasteveren? Sültkolbász Leányfalun? Mics a Gyilkos-tónál? Végre igazi Croissant Nimes-ben? Gondoltam osszuk meg egymással ki-hol-mi

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 21/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. július 12. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban 1

Részletesebben

OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-))

OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-)) OCC helyet BHC? Avagy Blue Home Copper:-)) Avagy egy YAMAHA MINT másképp, újragondolva:-)) A történet tavaly ősszel indult. Eladtam ugye a kis Yamaha MINT-emet öcsémnek, és a helyére került 2db Aprilia

Részletesebben

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com

Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet. Ronyka http://www.varazslatostitkok.com Károlyi Veronika (Ronyka) 5 bődületes hiba, amit ha elkövetsz kinyírod a hitedet Írta: Károlyi Veronika (Ronyka) Copyright Károlyi Veronika, 2015 Minden jog fenntartva! Ingyenes e-könyv 5 bődületes hiba,

Részletesebben

További részletek késõbb, érdeklõdés, ötletek, felajánlások ezen a helyen lehetséges...!

További részletek késõbb, érdeklõdés, ötletek, felajánlások ezen a helyen lehetséges...! Szezonnyitó összetartás 2012 Írta: metrs - 2011.12.10 11:06 Kedves bajtársak! A szezonzárón felvetõdött, hogy összehozhatnánk egy "nyitobuli" jellegû eseményt. Kicsit pontosítva a dolgot: szezonnyitó disznótor...;)

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés) Ikt. sz.: OTB/99-1/2013. OTB-29/2013. sz. ülés (OTB-117/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Oktatási, tudományos és kutatási bizottságának 2013. november 11-én, hétfőn, 11 óra 30 perckor

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 17-én 16.00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2012. július 26. I. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 26. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T

T Á R G Y S O R O Z A T Nagydobos Község Önkormányzat Képviselő - Testület 2015. július 7-én megtartott ülésének a.) jegyzőkönyve: 1 b.) tárgysorozata: 1-9. c.) határozatai: 91-99. d.) rendelete: - /2015. T Á R G Y S O R O Z

Részletesebben

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska! Hosszúhetény Online H.H.Franciska 2012. júl. 24. 12:00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről Psz/51/7/2015.ny. JEGYZŐKÖNYV a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 27-én megtartott rendes, nyilvános üléséről 39/2015. (V.27.) sz. Képviselőtestületi Határozat 40/2015.

Részletesebben

HA CSAK A HUZAT HIBÁDZIK FARKAS FERENC KÁRPITOS

HA CSAK A HUZAT HIBÁDZIK FARKAS FERENC KÁRPITOS pám körbevitt a mûhelyekbe, bemutatott a szomszédos üzletekben. Ma maximum akkor jön be valaki új, ha kell neki egy csavarhúzó vagy fogó. De akkor sem biztos, hogy bemutatkozik H CSK HUZT HIBÁDZIK KS NC

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV ROMÁNIA HARGITA MEGYE GYERGYÓÚJFALU KÖZSÉG HELYI TANÁCSA. Ikt. Szám: 3814/2015

JEGYZŐKÖNYV ROMÁNIA HARGITA MEGYE GYERGYÓÚJFALU KÖZSÉG HELYI TANÁCSA. Ikt. Szám: 3814/2015 Ikt. Szám: 3814/2015 ROMÁNIA HARGITA MEGYE GYERGYÓÚJFALU KÖZSÉG HELYI TANÁCSA JEGYZŐKÖNYV Jelen jegyzőkönyv a 2015. december 3.-án 19 órai kezdettel tartott, rendkívüli tanácsülés alkalmával került felvételre.

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Navigáció Írta: Jano - 2007.06.28 12:44 Kinek milyen tapasztalata van nav. készülékek terén? Esetleg valaki használt / látott már BMW Motorrad Navigatort? Szimpatikus kis gép, bluetooth-on keresztül még

Részletesebben

J E G Y ZİKÖNYV. Készült: Vasmegyer Önkormányzat Képviselıtestületének 2010. február 24-én 17 00 órai kezdettel megtartott ülésérıl

J E G Y ZİKÖNYV. Készült: Vasmegyer Önkormányzat Képviselıtestületének 2010. február 24-én 17 00 órai kezdettel megtartott ülésérıl J E G Y ZİKÖNYV Készült: Vasmegyer Önkormányzat Képviselıtestületének 2010. február 24-én 17 00 órai kezdettel megtartott ülésérıl Jelen vannak: Vass Imre polgármester Dr. Márton László alpolgármester,

Részletesebben

6. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA

6. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA 6. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Tiszagyenda Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 15. napján megtartott soros testületi ülésének jegyzőkönyvéből RENDELETEK MUTATÓJA 5/2014. (V.15.) számú

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2013. NOVEMBER 07. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL.

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2013. NOVEMBER 07. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉRŐL. Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete TERKA 27/2013. sz. Jegyzőkönyv Készült: 2013. november 7-én 14:00 órai kezdettel tartott rendkívüli nyilvános Képviselőtestületi ülésről. Testületi ülés

Részletesebben

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.)

(Valamelyik admin kirakhatna egy 'videó beágyazása' gombot, hogy legalább egy képkockát lássunk a linkbõl. Kultúráltabb lenne.) Motoros videók Írta: Tito - 2011.12.17 10:12 Biztosan van köztünk rajtam kívül is olyan, aki szeret motoros videókat nézni. Bátorkodtam létrehozni ezt a topicot, gyûjtsük ide a legjobb youtube-os találatokat,

Részletesebben

JuGáWi 7.A. Férfi Kézilabda Világbajnokság. Női Kézilabda Európa Bajnokság. Adventi műsor. Mit is ünnepelünk karácsonykor? Mikulás-buli az osztályban

JuGáWi 7.A. Férfi Kézilabda Világbajnokság. Női Kézilabda Európa Bajnokság. Adventi műsor. Mit is ünnepelünk karácsonykor? Mikulás-buli az osztályban JuGáWi 7.A 2010. december-2011. január Női Kézilabda Európa Bajnokság Amiről szó van az újságban: Rövidpályás Úszó Világbajnokság Férfi Kézilabda Világbajnokság Adventi műsor Mikulás-buli az osztályban

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Motoroscsizma Írta: Atti - 2007.12.20 12:18 Valami nem túl drága, de azért jó minõségû túracsizmát keresek, úgy 40 eft a felsõ határ. A nadrágot a csizma szárára húznám, szóval a nagy csatos modellek eleve

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2016. január 26. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

2 3. s z á m ú. Készült a 2012. október 15-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről.

2 3. s z á m ú. Készült a 2012. október 15-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. 2 3. s z á m ú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült a 2012. október 15-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésről. Képviselő-testületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal /Jobbágyi Bencsik utca 10./ Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 2015. február 25-i üléséről 3/2015.

JEGYZŐKÖNYV. Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 2015. február 25-i üléséről 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. február 25-i üléséről 3/2015. 1 Készült: Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő testülete - 2015. február 25-én megtartott

Részletesebben

DOLGOZNI CSAK PONTOSAN SZÉPEN

DOLGOZNI CSAK PONTOSAN SZÉPEN Édesapám nagyon figyelt arra annakidején, hogy átvegyek tõle bizonyos stílusjegyeket, amelyek csak rá voltak jellemzõek, mert úgy érezte, így viszem tovább igazán a hagyományt DOLGOZNI CSK PONTOSN SZÉPEN

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Pomáz Város Önkormányzata 2/2012. ÖTÜ. J E G Y Z İ K Ö N Y V Felvéve: Pomáz város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2012. 02. 09-én tartott képviselı-testületi ülésen a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Szociális Egészségügyi és Oktatási, valamint Pénzügyi Bizottsága Cím: 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Tel: 68/440-000, Fax: 68/440-860 E-mail: kisterseg@medgyesegyhaza.hu

Részletesebben

Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek?

Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek? Hogyan mondjuk meg a gyerekeknek? Tudod, az úgy van próbált Verena beszélgetést kezdeményezni Alexandrával a reggelinél. Nyújtotta a szavakat, nem nagyon tudta, hogyan mondja meg négyéves kislányának,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 07-én 10 00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 07-én 10 00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban JEGYZŐKÖNYV Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 07-én 10 00 órakor tartott nyilvános ülésén, a hivatalban Napirendi pontok: 1./ 2013. évi átmeneti gazdálkodás Előterjesztő:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v az Országos Kisebbségi Bizottság 2008. december 16-án, kedden, 11 órakor az Oktatási és Kulturális Minisztérium (Budapest V. Szalay utca 10-14.) 610. számú tárgyalójában megtartott

Részletesebben

EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS

EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS EGY VÉRBELI CIGÁNYMUZSIKUS Magyar vagyok. Természetem komoly, Mint hegedűink első hangjai; Ajkamra fel-felröppen a mosoly, De nevetésem ritkán hallani. Ha az öröm legjobban festi képem: Magas kedvemben

Részletesebben

Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 28. napján 9 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község

Részletesebben

Vasszécseny, Tanakajd, Csempeszkopács Községek Képviselő-testületeinek 2015. január 15-én megtartott együttes üléséről

Vasszécseny, Tanakajd, Csempeszkopács Községek Képviselő-testületeinek 2015. január 15-én megtartott együttes üléséről 1/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny, Tanakajd, Csempeszkopács Községek Képviselő-testületeinek 2015. január 15-én megtartott együttes üléséről Hozott döntések: Vasszécseny Tanakajd Csempeszkopács

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 18/2013. (II.22.) számú képviselőtestületi. a 2013. február 22. (péntek) napján 7:30

JEGYZŐKÖNYV. 18/2013. (II.22.) számú képviselőtestületi. a 2013. február 22. (péntek) napján 7:30 Iktatószám: 364-3/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Soponya Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 22. napján 7:30 órakor, a Polgármesteri Hivatalban (8123 Soponya, Petőfi S. u. 32.) tartott

Részletesebben

20. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. június 9-én összehívott rendkívüli üléséről.

20. JEGYZŐKÖNYV. Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. június 9-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 572-20/2011. 20. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselőtestülete 2011. június 9-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácskozó terem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30-án megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: : Községháza (Bakonykúti, Szabadság u.

Részletesebben

Andrea Gabi Jutka Eszti Fredi Ates Peti

Andrea Gabi Jutka Eszti Fredi Ates Peti Cziczó Attila: ANDREA életjáték szereplők: Andrea Gabi Jutka Eszti Fredi Ates Peti 1. JELENET - ANDREA SZOBÁJA Andrea ül elkeseredetten a tükör előtt. Néha közelebb hajol, vizsgálgatja arcának hibáit.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 29-én du. 13 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2012. október 24-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke dr. Keresztúri Farkas Csaba a bizottság

Részletesebben

Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség, EMBERIkapcsolatok,Linkek!

Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség, EMBERIkapcsolatok,Linkek! Erdély 2008 Írta: majsa - 2007.11.22 21:20 Tisztelt Márkatársak, Barátaim! Ezt a témakört Brainstorming (ötlethalmaz)céllal hoztam létre! Jöjjön ide minden Székelyföldel kapcsolatos... Élmény,Túratapasztalat,Szálláslehetõség,

Részletesebben

J E G Y ZİKÖNYV. Nem jelent meg: Ladányiné Abinéri Krisztina, Szabó Géza képviselık

J E G Y ZİKÖNYV. Nem jelent meg: Ladányiné Abinéri Krisztina, Szabó Géza képviselık J E G Y ZİKÖNYV Készült: Vasmegyer Önkormányzat Képviselıtestületének 2010. február 22-én 17 00 órai kezdettel megtartott ülésérıl Jelen vannak: Vass Imre polgármester Dr. Márton László alpolgármester,

Részletesebben

A SZÁZEGYEDIK ASSZONY

A SZÁZEGYEDIK ASSZONY A SZÁZEGYEDIK ASSZONY (Egy kis tréfa) 1883 Sok tarkabarka dolgot írt meg hajdan a pajkos tollú Boccaccio. Veronai, florenci asszonyok segítették benne. Amennyi rossz fát azok a tuzre tettek, annak a hamujában

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. június 22-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. június 22-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2011. J e g y z ő k ö n y v Készült: Bősárkány Nagyközség Képviselő-testületének 2011. június 22-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete:

Részletesebben

1. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

1. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 624-1/2012. iktatószám 1. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 18-án

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2015. július 14. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYV. A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l

SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT. KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYV. A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l SZIRÁK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK 2014/7 számú JEGYZ KÖNYVE JEGYZ KÖNYV A 2014. évi május hónap 29. napján megtartott nyílt ülésr l Készült: Szirák Község Önkormányzat hivatalos helységében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: rendkívüli ülésén 2008. július 9-én. Ülés helye: Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen vannak: Hertlik Mihály, Kochnyák Sándor, Makovics Zoltán, Mészáros János, Nagy Péter,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egercsehi és Szúcs, Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2011. február 2-án 14 00 órakor tartott együttes ülésén, az Egercsehi Polgármesteri Hivatalban Határozatok

Részletesebben

Dr. Kutnyányszky Valéria

Dr. Kutnyányszky Valéria Dr. Kutnyányszky Valéria Dr. Kutnyányszky Valéria 2009 őszén egy hónapot töltött a Kongói Demokratikus Köztársaság területén fekvő Kiwanjában. A bükkösdi homeopátiás orvos az Afrikai-Magyar Egyesület (AHU)

Részletesebben

Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik

Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik Fityó néni és a drága aranyos szerelő bácsik Több éves gyakorlattal fejlesztették tökélyre kifinomult praktikáik egész arzenálját. Kódszavaik tárháza régi, legendássá vált esetekből épült fel, ám legtöbbször

Részletesebben

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével

Nekem ez az életem. Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével Nekem ez az életem Beszélgetés Müller Henriknével, a solti Béke Patika vezetôjével A patika igényesen felújított, orvosi rendelôknek is helyet adó épületben található a kisváros egyik terének sarkán. A

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 3-2/2014. H I D E G S É G K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A 9491 HIDEGSÉG, PETŐFI S. U. 1., TEL/FAX: 99/540-042 INTERNET: www.hidegseg.hu E-MAIL: hidegseg@hidegseg.hu J e g y z ő k ö n y v Készült:

Részletesebben

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Jegyzőkönyv rendkívüli Képviselő-testületi ülésről 2013. 07. 10. Jegyzőkönyvet készítette: Marosi Magdolna jegyzőkönyv-vezető Iktatószám: 684-27/2013. Jegyzőkönyv Inárcs

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ xenon lámpa - segít? Írta: sattila - 2009.11.12 18:11 Sziasztok! Hirdetnek 20-26ezerért xenon lámpát motorokhoz. Lévén szerintem ez a motorom leggyengébb pontja, gondoltam meglepném magunkat Karácsonyra

Részletesebben

Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04.

Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04. Mennybõl az Angyal... 2010.02.04. Utolsó frissítés 2013.02.04. Mennybõl az Angyal, lejött hozzátok Abban a pillanatban szólalt meg ez a dal a cédé lejátszómon, amikor belekezdtem ebbe az írásba az angyalokról.

Részletesebben

A fölkelő nap legendája

A fölkelő nap legendája Prof. Dr. Tapolyai Mihály A fölkelő nap legendája Máréfalvi barátaimnak mestereim egyikéről Dr. Szalay Károly pszichiáter emlékére Dr. Szalay Károly pszichiáter élete (1894-1973) Régen mesternek hívtuk

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2009. december 17-én 17.00 órai kezdettel tartott üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült a Képviselő-testület 2009. december 17-én 17.00 órai kezdettel tartott üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült a Képviselő-testület 2009. december 17-én 17.00 órai kezdettel tartott üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal Jelen vannak: Balassa Balázs

Részletesebben

Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntöm Önt hírlevelünk 2010/9. számában! 2010. július 25.

Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntöm Önt hírlevelünk 2010/9. számában! 2010. július 25. Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntöm Önt hírlevelünk 2010/9. számában! 2010. július 25. Álldogál a bolond az elmegyógyintézet kapujában. Odamegy hozzá az egyik orvos és megkérdezi: - Maga mit keres itt?

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Társalgó Posted by Pocok - 2009/04/18 15:16 Helló mindenki! Kicsit lehalt a fórum gondoltam nem kéne ezért nyitnék egy beszélgetõs topicot mert nemfeltétlen kellenek mindíg csak az állatok!:cheer: Szóval

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ 1995-ös F 650 alkatrészek eladók Írta: duke620-2009.05.16 20:24 Sziasztok! Új vagyok itt, van egy 1995-ös F 650-em már 2 éve, de nem akar elkészülni így arra az elhatározásra jutottam, hogy szétbontom.

Részletesebben

HALLGATÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATA A

HALLGATÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATA A Budapesti Műszaki Főiskola Rejtő Sándor Könnyűipari Főiskolai Kar Minőségirányítási Tanszék TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI DOLGOZAT HALLGATÓI ELÉGEDETTSÉG VIZSGÁLATA A KOLLÉGIUMI BERUHÁZÁSOK EREDMÉNYESSÉGÉNEK VISSZAMÉRÉSE

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Bornemisza János polgármester, Botos Sándor, Görbe Károly, Kiss Katalin, Varga István, Dr. Rédecsi Árpád képviselő 29 JEGYZŐKÖNYV Készült: Poroszló- Újlőrincfalva Önkormányzatok Képviselő-testületének 2011. február 23-án (szerdán) 13.30 órai kezdettel tartott együttes nyílt üléséről Az ülés helye: Községháza tanácskozóterme,

Részletesebben

Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 13-án 8:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 13-án 8:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 13-án 8:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tárgysorozata: Jegyzőkönyve: Határozata: 97-99 T á r g y s o r o z a t a

Részletesebben

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni!

Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Hûtõfolyadék szivárgás Írta: cimbi - 2007.11.21 10:17 Sziasztok! Egy olyan problémával szeretnék hozzátok fordulni, amit sajnos nem sikerült egyedül megoldanom, remélem tudtok segíteni! Én egy 2002es évjáratú

Részletesebben

A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE

A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE A SZOLGÁLAT BETÖLTÉSE Jegyzet Jim Sanders tanításából 2009. július 19. Köszönjük Úr Jézus az áldásokat, amivel megáldottál minket, a gyógyulásokat, amit adtál nekünk, valamint az üdvösséget. Köszönjük

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. december 18-án 15 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. december 18-án 15 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban JEGYZŐKÖNYV Készült: Egercsehi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. december 18-án 15 00 órakor tartott ülésén, a hivatalban Határozatok száma és tárgya: 115/2007. (XII. 18.) Jegyző írásbeli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 21 / 2009. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke:

JEGYZŐKÖNYV. Takács László a Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottság elnöke: JEGYZŐKÖNYV Készült: Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Közbiztonsági és Bűnmegelőzési Bizottsága 2015. január 19-én 15.00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helyszíne:

Részletesebben

Aztán eljött a nap, amikor már nem kapta a segélyt, csak valami járuléknak nevezett, nevetségesen kicsi összeget

Aztán eljött a nap, amikor már nem kapta a segélyt, csak valami járuléknak nevezett, nevetségesen kicsi összeget Kovács Gabriella Hát ennyi volt... Hát ennyi volt érezte, hogy itt az út vége. Tehetetlenül, fáradtan feküdt a hideg kövön a fagyos szélben és nem akart többé engedelmeskedni a teste. Már nem érzett fájdalmat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv.

JEGYZŐKÖNYV. Szántóné Pesti Amália jkv. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonszemes és Balatonőszöd Községi Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2012. február 20-án 13.00 órakor kezdődő a Körjegyzőségi Hivatal tanácskozó termében közösen megtartott

Részletesebben

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó

Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó 1. Frank megállt kocsijával a folyó előtt, ami enyhén szakadékos partjával és sötét vizével tiszteletet parancsolt. Mindennek lehetett nevezni, csak jó barátnak nem. A motort nem állította le, halk zúgása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Molnári Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2010. szeptember 8-án 18. 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Jelen vannak: Vuk István polgármester Glogovecz Lászlóné alpolgármester

Részletesebben

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk!

Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Belső Nóra: Utak egymáshoz (részlet) Beszélgessünk! Sokszor nagyon kevés dolgon múlik, hogy egy kapcsolat miképpen alakul. Ugyanazzal az energiával lehet építeni és rombolni is. A lényeg a szándék, illetve

Részletesebben

============================================================================

============================================================================ Teleszkópok, teló olaj, szerelés Írta: Konca - 2007.07.17 20:18 Egy tapasztalatot megosztanék veletek. Az összes BMW teló olaja 5W!!! Én Liqui Moly olajat vettem (az õ gyári katalógusából néztük ki az

Részletesebben

E D V I N Írta Korcsmáros András

E D V I N Írta Korcsmáros András E D V I N Írta Korcsmáros András A színen a Fiú, aki egy padon ül, majd előveszi a telefonját. Szia! Én vagy az, Dávid! Most hallasz? Nem? Na és most? Nagyszerű! Minden rendben. Nem, nincs baj. Éppen ebédszünetem

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V

J E G Y Z Õ K Ö N Y V ÚJFEHÉRTÓ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 4244 Újfehértó, Szent István út 10. Tel.:(42) 290 000 Fax: (42) 290 003 E-mail: polghiv@ujfeherto.hu Web: www.ujfeherto.hu Száma: 7-105/2012. J E G Y Z Õ K Ö N Y

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: A Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácskozótermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Pénzügyi, Mezőgazdasági és Környezetvédelmi

Részletesebben