XXII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "XXII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY"

Átírás

1 XXII. KELET-MAGYARORSZÁG KUPA NEMZETKÖZI EJTŐERNYŐS VERSENY XXII. Kelet-magyarország Kupa Célbaugró Verseny I. Kelet-magyarország Kupa Távolsági/Swoop Verseny I. Kelet-magyarország Kupa Célraszálló verseny NYÍRSÉGI EJTŐERNYŐS KLUB JÚNIUS NYÍREGYHÁZA REPÜLŐTÉR

2 1. A VERSENY RENDEZŐJE: Nyírségi Ejtőernyős Klub 4400 Nyíregyháza, Repülőtér út 1. Telefon: 30/ A VERSENY CÉLJA: Nyíregyháza ejtőernyős sportjának népszerűsítése, a Kelet-Magyarország Kupa célbaugró hagyományainak folytatása. új versenyszámok meghonosítása, bemutatása, valamint a hazai és nemzetközi sportkapcsolatok ápolása. 3. A VERSENY HELYE ÉS IDŐPONTJA 3.1. Helye: Nyíregyháza, repülőtér 3.2. Időpontja: június Program: Érkezés: június :00-ig. Okmányok leadása: június :00-11:00-ig. Sorsolás: június :00. Megnyitó: június :00. Versenyugrások: június :00-tól június :00 óráig A verseny zárása és eredményhirdetés: június :00. Amennyiben a versenyt korábbi időpontban sikerül befejezni, az eredményhirdetés az utolsó versenyszám befejezése után kb. 1 órával történik. 4. BÍRÓI TESTÜLET: Főbíró: Tóth János A versenyre a MESZ, és a nyírségi Ejtőernyős Klub jelöli ki és kéri fel a bírókat. 5. BÍRÓI MEGBESZÉLÉS A MESZ, és a Nyírségi Ejtőernyős Klub által a versenyre kijelölt bírók megbeszélése június 10- én órakor a repülőtéren lesz.

3 6. VERSENYEN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI: 6.1. A nevezés a nevezési lapon történik, minden rovat értelemszerű kitöltésével A versenyen, csak a benevezett és a részvételi díjat megfizető egyének és csapatok vehetnek részt A részvételi díjat átutalással, illetve a helyszínen kell befizetni A részvételi díj tartalmazza az ugrás költségeit, a bírói díjakat, csapat és egyéni díjakat és a verseny egyéb járulékos költségeit A végrehajtásra nem kerülő versenyugrások esetén a visszafizetésre kerülő összeg 1000 m- es ugrás esetén 2200 Ft, 1200 m es ugrás esetén 2500 Ft/ugrás. 7. NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: június 08.-ig a nevezési lapokat kérjük visszaküldeni a Nyírségi Ejtőernyős Klubnak, 4400 Nyíregyháza, Repülőtér út 1. vagy a címre. 8. VERSENYSZÁMOK: 8.1. Célbaugró verseny 8.2. Távolsági/Swoop verseny 8.3. Célraszálló verseny 9. A LÉGI JÁRMŰ TÍPUSA: AN-2 és PZL-101 típusú repülőgépek 10. A REGISZTRÁLÁSKOR BE KELL MUTATNI A KÖVETKEZŐ OKMÁNYOKAT: Ugrókönyv, Orvosi, FAI Sportminősítés, Biztosítás, MRSZ igazolvány, Ejtőernyős felszerelések okmányai.

4 A CÉLBAUGRÓ VERSENYSZÁM NEVEZÉSI FE LTÉTELE ÉS SZABÁLYAI 11. NEVEZÉSI DÍJ: Személyenként: forint. Csapatonként: forint. 12. NEVEZÉSI FELTÉTELEK: Nevezés csapatonként és egyénileg is lehetséges. A versenyen azok a sportolók indulhatnak, akik igazolással rendelkeznek. Egy egyesület több csapatot is nevezhet. 13. CSAPAT ÖSSZETÉTELE: Csapat létszáma: 4 fő. Csapat összetétele: egy klubbon belül férfi-női vegyes csapat is lehet. A versenyre egyénileg is lehet nevezni, ők vegyes csapatban indulnak. 14. A VERSENYSZÁM SZABÁLYAI Az ugrás magassága 1000 m. Ugrásszám: 6 (min. 4) + döntő. A döntő ugrásai is csapatban kerülnek lebonyolításra. Bármilyen okból történő ismétlőugrás költségét a versenyzőnek kell kifizetnie. 15. GYŐZTESEK MEGHATÁROZÁSA Csapat célbaugrás, melyből egyénit is értékelünk. a minimum sorozat után elért legkevesebb pontszámot elért csapat illetve egyéni versenyző. A versenyen résztvevő női versenyzőket a férfiakkal együtt értékeljük és díjazzuk Holtverseny esetén amennyiben a versenyidő vagy az időjárás a szétugrást nem teszi lehetővé, úgy a sorrendet a következőképpen állapítjuk meg: jobb helyezést ér el az, aki több 0, 00-val rendelkezik amennyiben egyenlő a 0,00-k száma, úgy a sorozatokban elért kisebb eredmény dönt a versenyző javára mindezek egyenlősége esetén az egymás utáni több 0, 00 a döntő.

5 15.3. Rárepülés, gép irányítása, startra szólítás: Amennyiben a csapat az első rárepülésből nem ugrott ki, úgy eredményük 0,16 m X Minden startra szólított csapatnak jelentkeznie kell az indítóbírónál Amennyiben a csapat nem jelenik meg az indítóbírónál időben, úgy eredményük 0,16 méterrel büntetendő. 16. TECHNIKAI BIZTOSÍTÁS: A célbaugrás szivacsra történik. 17. DÍJAK ÉS JUTALMAK: Egyéni célbaugrás: I. II. III. Csapat célbaugrás: I. II. III. Különdíjak: legeredményesebb ifjúsági sportoló

6 A TÁVOLSÁGI/SWOOP VERSENYSZÁM NEVEZÉSI FELTÉTELE ÉS SZABÁLYAI 18. NEVEZÉSI DÍJ: Személyenként: forint 19. NEVEZÉSI FELTÉTELEK: Nevezés egyénileg. A versenyre minimum FAI C minősítéssel rendelkező amatőr ejtőernyős sportolók nevezhetnek, akik egyéni gyakorlatát és tapasztalatát a versenybíróság a nevezés befogadásakor figyelembe veszi. 20. A VERSENYSZÁM SZABÁLYAI A verseny az FAI sportszabályzatának kivonata alapján lesz levezetve Az ejtőernyőzés szabályainak durva megszegése, illetve saját, vagy másik ugró testi épségének veszélyeztetése, az ugró versenyből történő kizárását vonhatja maga után (pl. alacsony nyitás, másik ugró veszélyeztetése a cél megközelítése során, durva földetérés stb.). Ilyen helyzetben az ugrásszolgálat, vagy a bírói testület valamelyik tagjának javaslata alapján bírói konzílium dönt az eset elbírálásában. Letiltás, sérülés, vagy egyéb, az ugró hibájából adódó ok miatt végre nem hajtott ugrások a minimális mért távolságnak megfelelő pontszámot érnek Bármilyen okból történő ismétlőugrás költségét a versenyzőnek kell kifizetnie. Ha nem vállalja a versenyző a költséget, akkor arra az ugrásra az eredeti, vagy a minimális pontszámmal értékelhető. 21. GYŐZTESEK MEGHATÁROZÁSA A versenyen résztvevő női versenyzőket a férfiakkal együtt értékeljük és díjazzuk. Egyéni értékelés: Valamennyi ugrás után (beleértve a döntő és szétugrásokat is) a legnagyobb összesített távolságot elért sportoló. 22. DÍJAK ÉS JUTALMAK Elliptikus kategória I. II. III., amennyiben legalább 6 fő részt vesz a versenyen Keresztmerevítéses kategória I. II. III., amennyiben legalább 6 fő részt vesz a versenyen. Kevesebb induló esetén a kategóriák összevonásra kerülnek és a eredményesség alapján kerülnek kiadásra a helyezések. 23. TECHNIKAI BIZTOSÍTÁS: A verseny előre kiépített pályára történik.

7 A CÉLRASZÁLLÓ VERSENYSZÁM NEVEZÉSI FELTÉTELE ÉS SZABÁLYAI 24. NEVEZÉSI DÍJ: Személyenként: forint Csapatonként: forint. 25. NEVEZÉSI FELTÉTELEK: Nevezés csapatonként és egyénileg is lehetséges. A versenyre minimum FAI A minősítéssel rendelkező amatőr ejtőernyős sportolók nevezhetnek. Amennyiben a csapatnak ejtőernyős oktató is tagja és a minősítéssel nem rendelkező ugró felett gyakorolja a felügyeletet, úgy a minősítéssel nem rendelkező ugró is indulhat a versenyen. 26. CSAPATOK ÖSSZETÉTELE A csapatok létszáma: 4 fő, Azon csapatok versenyzői, amelyek 4 fős csapatokat tudnak kiállítani, részt vesznek a csapatversenyben. Azok a versenyzők, akik nem kerülnek be klubcsapatba, vegyes csapatokba lesznek összeállítva, és részt vesznek a csapatértékelésben is. 27. SZABÁLYOK ÉS SZERVEZÉS A verseny a 39. számú Légügyi Előírásban meghatározott, illetve a Főpilóta-helyettes intézkedéseiben meghatározott szabályok alapján kerül lebonyolításra A versenyen célraszállásra FAI A-B. minősítésű ugrok esetén tanuló kupola és normál nem elliptikus kupola, FAI C minősítéssel normál nem elliptikus kupola és elliptikus kupola, FAI D minősítéssel normál nem elliptikus kupola, elliptikus kupola és keresztmerevítéses kupolák kategóriájába tartozó főejtőernyők használhatóak A célraszállás 2 méterenkét, 14 méterig kerül mérésre, e feletti eredmény 16 méternek számit. A cél közepe 50 cm átmérőjű kör, ami 0 méter eredménynek számít A verseny a hivatalos versenyrendszeren kívüli, amatőr ejtőernyős verseny, amelyen minősítés nem szerezhető. A verseny kizárólag célraszállásból áll, amely során 28,5 méter átmérőjű, 2 méterenként egyenletesen csökkenő, jelzett körökből álló célterület található. A cél 0,50 méter átmérőjű kör FAI A-B minősítésű versenyző esetén: A célra történő leszállás kizárólag fékezés nélküli, folyamatos siklásból és lebegtetésből közelíthető meg FAI C-D minősítésű versenyző estén: minimum 45 fordulót követően, (a maximálisan végrehajtható forduló nagyságáról - az egyéni képzettség és tapasztalat alapján- a versenybíróság a nevezés befogadásakor dönt), fékezés nélküli, folyamatos siklásból és lebegtetésből közelíthető meg.

8 27.7. Hagyományos megfékezett ejtőernyővel történő célbaérés érvénytelen eredményt von maga után. Az ugrónak az földetérést talpon maradva kell végrehajtania. A mérés a talp első földetérési pontja. Az ejtőernyő lebegtetett siklásából adódó vízszintes sebesség kiszaladható, de büntetéssel kerül értékelésre, ha az ugró elesik. Amennyiben elesik, úgy a célraszállás nem értékelhető és az ugró a maximális 16 méteres távolságnak megfelelő pontot kapja. A földetérés helyét a három bíró vizuális értékelés alapján, a helyszínen dönti el. A célbaérés eredménye a 0,50 méter átmérőjű célkör elérése, vagy az ahhoz mért, 2 méterenként növekvő távolság Az ejtőernyőzés szabályainak durva megszegése, illetve saját, vagy másik ugró testi épségének veszélyeztetése, az ugró versenyből történő kizárását vonhatja maga után (pl. alacsony nyitás, másik ugró veszélyeztetése a cél megközelítése során, durva földetérés stb.). Ilyen helyzetben az ugrásszolgálat, vagy a bírói testület valamelyik tagjának javaslata alapján bírói konzílium dönt az eset elbírálásában. Letiltás, sérülés, vagy egyéb, az ugró hibájából adódó ok miatt végre nem hajtott ugrások a maximális mért távolságnak megfelelő pontszámot érnek Bármilyen okból történő ismétlőugrás költségét a csapatnak kell kifizetnie. Ha nem vállalja a csapat a költséget, akkor arra az ugrásra az eredeti, vagy a maximális pontszámmal értékelhető. 28. GYŐZTESEK MEGHATÁROZÁSA A versenyen résztvevő női versenyzőket a férfiakkal együtt értékeljük és díjazzuk Egyéni célraszállás Valamennyi célraszállás után, a legkevesebb pontot elért sportoló Csapat célraszállás Valamennyi csapat célraszállásban végrehajtott ugrás után, a legkevesebb pontot elért csapat. Egyéni és csapat célraszállásban döntetlen esetén az alábbiak alkalmazandók: Az a versenyző vagy csapat éri el a magasabb helyezést, aki a nagyobb számú alacsony pontszámmal rendelkezik. (nulla, 1, stb.) Az a versenyző vagy csapat éri el a magasabb helyezést, aki az utolsó teljesített fordulóval kezdve, körönként visszafelé haladva - ameddig a döntetlen fennáll - a legkisebb pontszámmal rendelkezik. Ezt az eljárást kell alkalmazni minden további helyezés esetében is. Pénzfeldobás. 29. TECHNIKAI BIZTOSÍTÁS: A verseny előre kiépített pályára történik. 30. DÍJAK ÉS JUTALMAK A verseny első egyéni FAI A-B. és D-C. minősítésű kategóriájú versenyző helyezettjét kupa és érem, a második és harmadik helyezettek érem díjazásban részesül.

9 Különdíjak: Legfiatalabb versenyző, Legidősebb versenyző, A versenyt lebonyolító társadalmi szervezetek és támogatók különdíjai, 31. ÓVÁS: A nemzetközi FAI szabályoknak megfelelően történik. Díja: Csapat óvás esetén Ft. Egyéni óvás esetén: Ft. Az óvást a versenyfőbírájának kell írásban benyújtani, az eseményt követő 30 percen belül, részletes indoklással. 32. EGYÉB: A versenykiírásban nem tárgyalt részleteket a sportkódex V. fejezete tartalmazza. A rendező egyesület a változtatás jogát fenntartja A versenybíróság a biztonság érdekében a biztonságot sértő ugrót kizárhatja a további versenyzésből Bármilyen okból történő ismétlőugrás költségét a versenyzőnek kell kifizetnie, Ha nem vállalja a versenyző a költséget, akkor arra az ugrásra az eredeti, vagy a minimális pontszámmal értékelhető Az ejtőernyő hajtogatásához szükséges ponyvát mindenki magának biztosítja A versenyt megelőző napon, megfelelő létszám és igény esetén edzőugrási lehetőséget biztosítunk AN-2 típusú repülőgéppel. Az ugrás díja 1000 méterről Ft/fő A nevezési díjak a helyszínen fizetendők, vagy átutalható a as számlaszámra, legkésőbb június 8-ig A versennyel kapcsolatban érdeklődni a 06-30/ as telefonszámon, az címen és a weboldalon lehet Szállás, étkezés igény szerint kérjük előre jelezni. A repülőtéren sátorozási lehetőséget biztosítunk. Nyíregyháza, május 09. Sporttársi üdvözlettel: Figeczky Attila elnök

47. KÉKSZALAG ÁRKÁD NAGYDÍJ

47. KÉKSZALAG ÁRKÁD NAGYDÍJ 47. KÉKSZALAG ÁRKÁD NAGYDÍJ NEMZETKÖZI TÁVOLSÁGI VERSENY A BALATON KUPA VERSENYSOROZAT FUTAMA BALATONFÜRED, 2015. JÚLIUS 2 4. VERSENYKIÍRÁS A VERSENY RENDEZÔJE: MAGYAR VITORLÁS SZÖVETSÉG VERSENYVEZETÔ:

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Magyar Kajak-Kenu Szövetség ZEBRA VERSENYSZABÁLYZAT 2014 Magyar Kajak-Kenu Szövetség KOROSZTÁLYOK, VERSENYTÍPUSOK, NEVEZÉS ÉS INDULÁS FELTÉTELEI AZ MKKSZ AMATŐR VERSENYRENDSZERÉBEN RÉSZVÉTEL AZ MKKSZ VERSENYRENDSZERÉBEN Az MKKSZ

Részletesebben

MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG A TOLLASLABDÁZÁS VERSENYSZABÁLYZATA

MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG A TOLLASLABDÁZÁS VERSENYSZABÁLYZATA MAGYAR TOLLASLABDA SZÖVETSÉG A TOLLASLABDÁZÁS VERSENYSZABÁLYZATA Budapest 2014 A TOLLASLABDÁZÁS VERSENYSZABÁLYZATA 1 Hatálya Jelen szabályzat hatálya kiterjed minden, a Magyarország területén a Magyar

Részletesebben

Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség

Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség Szekszárd Megyei Jogú Város Polgármestere Tolna Megyei Tűzoltó Szövetség Szám: /2015. V E R S E N Y K I Í R Á S A ( továbbiakban: MTSZ ) a 2015. évi VI. Országos Hagyományos Tűzoltó Versenyt a Tolna Megyei

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 2014/15 TANÉV VERSENYKIÍRÁS

MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 2014/15 TANÉV VERSENYKIÍRÁS MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 2014/15 TANÉV VERSENYKIÍRÁS 1 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE 1146 Budapest, Istvánmezei u. 1-3. Telefon: (06-1) 460-6825 Fax: (06-1) 252-3296 E-Mail:

Részletesebben

Tisztelt Kosaras Barátunk!

Tisztelt Kosaras Barátunk! Tisztelt Kosaras Barátunk! Ebben az évben, úgy látszott, hogy nem tudjuk megrendezni, a Pest Megyei Utcai Kosárlabda Bajnokságot. Ennek okai, természetesen az anyagiakban kereshetőek. Támogatást, sehonnan

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2015 évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2015 évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2015 évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2015. évi

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok Versenykiírás

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok Versenykiírás Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok Versenykiírás 2014 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2014. évi úszóbajnoki

Részletesebben

Budapest, 2014. szeptember 30. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2014-2015

Budapest, 2014. szeptember 30. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2014-2015 Budapest, 2014. szeptember 30. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2014-2015 ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK 1. A fogyatékos tanulók nevelését, oktatását ellátó

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

46. KÉKSZALAG. Nemzetközi távolsági verseny 2014. BALATONFÜRED, JÚLIUS 10-12. MINŐSÍTŐ VERSENY A BALATON KUPA 4. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS

46. KÉKSZALAG. Nemzetközi távolsági verseny 2014. BALATONFÜRED, JÚLIUS 10-12. MINŐSÍTŐ VERSENY A BALATON KUPA 4. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS 46. KÉKSZALAG Nemzetközi távolsági verseny 2014. BALATONFÜRED, JÚLIUS 10-12. MINŐSÍTŐ VERSENY A BALATON KUPA 4. FUTAMA VERSENYKIÍRÁS Balatonfüred, 2011. július 14-16. Verseny helye és ideje: Balatonfüred,

Részletesebben

Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása

Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása Magyarország 2015/2016. évi NB s férfi és női asztalitenisz csapatbajnokságának versenykiírása 1 Az 2014/2015. évi kiíráshoz képest történő változásokat vastag betűvel szedtük, kérjük azokra fordítsanak

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Pest Megyei Igazgatóság (Pest Megyei Labdarúgó Szövetség) U14 KOROSZTÁLYÚ ¾ PÁLYÁS BAJNOKSÁG Megyei U14 korosztályú vegyes (fiú, leány) serdülő ¾ pályás labdarúgó-bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatóság U-16 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Békés Megyei U-16 korosztályú férfi ifjúsági műfüves futsal labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. év Tartalom 1. A

Részletesebben

Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014.

Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014. Budapest, 2013. augusztus 21. Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége TANAK Diákolimpiai Bajnokságai 2013-2014. FODISZ országos diáksport versenynaptár Sportág A verseny megnevezése Korcsoport

Részletesebben

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal

Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Szervezők Kanizsa Kajak - Kenu Klub H-8800 Nagykanizsa, Sugar u. 2/a 4 Varga Péter +3630/852-4530 Kanizsa Turizmusáért Egyesület H-8800 Nagykanizsa, Magyar u. Nagykanizsa Megyei Jogú Város Polgármesteri

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei-Budapesti Igazgatóság MEGYEI IGAZGATÓSÁG CÍMERE MEGYEI I-. OSZTÁLY Megyei I. osztályu férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság alap versenykiírása 2015 2016.

Részletesebben

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG

MAGYAR BOWLING és TEKE SZÖVETSÉG 2015/2016. évi Nemzeti csapatbajnokságok VERSENYKIÍRÁSA 1.) SZERVEZŐ: a Magyar Bowling és Teke Szövetség, Teke Szakági Szövetség (továbbiakban MATESZ) a Nemzeti felnőtt csapatbajnokságokat és a felnőtt

Részletesebben

VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17.

VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17. VOLÁN RALLYE HISTORIC hagyományőrző veteránautós túra 2015. május 16-17. Részletes kiírás Tartalomjegyzék 1. Szervező 1.1 Hivatalos elérhetőségek 1.2 Zsűri 2. A rendezvény jellege 2.1. Résztvevők száma

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG I. OSZTÁLY NB I. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013 2014. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság Veszprém Megyei I. ú férfi felnőtt, nagypályás pályaméretű labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

A TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÁS SPORTÁG BAJNOKI RENDSZER

A TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÁS SPORTÁG BAJNOKI RENDSZER A TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÁS SPORTÁG BAJNOKI RENDSZER A tájékozódási futás sportághoz 4 szakág tartozik. Ezek az alábbiak: - tájékozódási futó (tájfutó) szakág - tájékozódási kerékpár (tájkerékpár) szakág - sítájfutó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLY NB II. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a bajnokság típusa...

Részletesebben

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA

TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ II. KORCSOPORT Fonyódliget Erzsébet Tábor 2015. május 20-21. 1 TELEKOM LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA K Ö S Z Ö N T Ő Kedves Diákok, kedves Pedagógusok, kedves Szülők!

Részletesebben

MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Csapatbajnokság. Szombathely, 2015. április 17-19.

MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG. 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Csapatbajnokság. Szombathely, 2015. április 17-19. MAGYAR SAKKSZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Csapatbajnokság Szombathely, 2015. április 17-19. 1 2014/2015. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA CSAPATBAJNOKI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA Szombathely, 2015.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság BUDAPEST I. OSZTÁLY

Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság BUDAPEST I. OSZTÁLY Magyar Labdarúgó Szövetség Budapesti Igazgatóság BUDAPEST I. OSZTÁLY Budapest I. osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője,

Részletesebben

SÁRKÁNYHAJÓ FIESZTA 2014. Balatonfüred, 2014. június 7-8.

SÁRKÁNYHAJÓ FIESZTA 2014. Balatonfüred, 2014. június 7-8. SÁRKÁNYHAJÓ FIESZTA 2014 Balatonfüred, 2014. június 7-8. SZERVEZŐK Balatoni Kajak Kenu Evezős és Vitorlás SE H-8230 Balatonfüred, Arácsi u. 4. Házi Zsuzsanna +36-70-369-6743 sari.hzsuzsi@gmail.com www.balatoni-sarkanyhajo.hu

Részletesebben

Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra

Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra 1. A bajnokság célja A városban

Részletesebben