végigjátszás Készítette: Kertész Csaba Zoltán

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "végigjátszás Készítette: Kertész Csaba Zoltán cskertesz@fibermail.hu 2007-2008"

Átírás

1 végigjátszás Készítette: Kertész Csaba Zoltán I.) BERLIN (A fıszereplıt, Nina Kalenkovot irányítod) - Természettudományi Múzeum, Vladimir Kalenkov Irodája (5. szoba) :

2 Nézd meg az ablak melletti tárolóban az érme-győjteményt. Egy érme hiányzik. Vizsgáld meg a jegyzetlapot, az éjjeli lámpánál az oklevelet és a mellette lévı képet. Tedd el az asztalról a porcelán kupát/porcelain bowl. Az asztal másik sarkáról a darab követ/piece of rock. Menj a géphez, tedd el róla az üveget/flask. Telefonálj (police)- Berlin: 0. Kombináld az inventory-ban a követ az üveggel: Flask with stone. Menj ki. - A Múzeum folyosóján: A faliújságon semmi különös. Balra kopogj be (4. szoba: Max Gruber), de eredménytelen. Jobbra menj le a lépcsın. A falon egy lista,és egy térkép (alaprajz): Flucht- und Rettungswegenplan. Menj a triceratops-hoz. A szemben lévı kövön egy felirat és egy rejtek-ajtó. Nyisd ki. Ott kuksol Eddie. Beszélgettek, majd Eddie elfut. Viszont otthagy egy kulcsot/key. Menj fel a lépcsın, az aloe vera növényrıl törj le egy darabot: Piecepf plant. Kombináld a a kupát (porcelain bowl)a növény-darabbal (aloe), készíts belıle aloeolajat. Az Eddie által itthagyott kulcs az emeleten a villamos-faliszekrényt nyitja. A kulcscsomóddal kapcsold ki Gruber irodájában az áramot. Beszélj Max Gruberrel,kérdezd:

3 - Father - Eddie - Work. Menj vissza apád szobájába. - Kalenkov irodája: Itt találkozol Kanski nyomozóval. Beszélje vele: -Chaos -Father -Police. - A Múzeum elıtt: Max elmegy. A jobb oldali szobor mellett találsz egy sárga cserépdarabot/yellowshard. Pattanj a motorra - Kalenkov háza: Leütnek Miután magadhoz térsz, vizsgálódj. Az íróasztalról tedd el a sószórót/salt shaker, a ceruzát/pencil és a pizzát/pizza. Az ágyon lévı fiókban találsz egy könyvet/book. Nyisd ki az inventoryban: Book casket.

4 Hajtsd fel a nagy szınyeg bal sarkát. A földön hordozhatómagnó /portable cassette player. Az inventory-ban vedd ki belıle az elemeket/batteries. Nyisd meg a számítógépet, a nyitó kód (enter code): Menj ki, a szemetes-kukában találsz egy gumikesztyőt/rubber glove és egy küllıt/spoke. A vödörben a csatorna-lefolyó alatt egy fogantyú/handle. A kerékpárról leveheted a pumpát/air pump. Ismét pattanj a motorra, menj a múzeumhoz. - A Múzeum elıtt: A padon Lisa. Kérdezd: - Sleep - Bike - Camera. Majd a motoron ismét a Kalenkov-házba. - Kalenkov háza: Menj a garázshoz, tedd el a ragasztót/glue és a szalagot/double-sided tape. Vissza Lisa-hoz. - A Múzeum elıtt: Szereld meg a lyukas gumit: Flat tube.

5 Kombináld a kesztyőt a ragasztóval: sticky rubber love. Fújd fel a gumit: Tube. Menj vissza a házhoz. - Kalenkov háza: Keresd meg a vödör vízben hol ereszt a gumi. Kombináld a kesztyőt a gumival: Patched tube. Menj ismét Lisa-hoz. - A Múzeum elıtt: Szereld fel a megjavított gumit a kerékpárjára és beszélj vele: - Bike. Neked adja a kamerát/camera. (A fotók bekerülnek az inventoryba.) Most már visszaadhatod a kamerát. Most egy mágnest/magnet kapsz tıle, majd elmegy. Menj vissza a Kalenkov-házba. - Kalenkov háza: Menj be. A küllıvel vedd ki a padló résébıl a kazettát/cassette. Játszd le az asztali magnó segítségével. Nézd meg az akváriumot, benne egy kulcs/key, amit a mágnessel (magnet) ki tudsz venni. Kombináld a kulcsot a könyvvel: note (LA-GO-AK-19-AL), és Vladimir s address book. Menj ki, majd motorral Oleg Kambursky házához.

6 - Oleg Kambursky háza: Csengess. Kambursky jön ki. A ház oldalánál tedd el seprőnyelet/broomstick.majd ki az utcára. - Az utcán: A telefonfülke mellıl vedd fel a mőanyag szatyrot/plastic bag. Menj vissza az ajtóhoz, tedd a macska tányérjába a pizzát. Menj az ajtóhoz. A macska eszik. Most kombináld a fogantyút (handle) a szatyorral (plastic bag) = Reinforced plastic bag. Majd kombináld a seprőnyelet (broomstick) az elızıleg létrehozott reinforced plastic bag-el = brailer. Vedd ki a motorod ülése alól a mobiltelefont (cell phone) és a napszemüveget/sunglasses. Ragaszda telefont a cicára és sózd meg pizzát. Közben a cica bemegy a házba. Most menj a telefonfülkéhez, hívd fel a mobil számodat. A cica kiszalad, fel a fára, közben leejti a telefont. A brailer-el szedd le a fáról a telefont, hallgasd le a beszélgetést. Menj a motorhoz vissza, irány a Múzeum. Négy órával késıbb. - A Múzeum, Max irodája: Menj be a múzeumba, beszélj Max-el:

7 - Tunguska - Eddy - Diadem - Oleg. Max oda adja neked a fejéket/diadem. Vedd ki a hőtıszekrénybıl az acid bottle /savas üvegcsét és a cementes csomagot/cement bag. Nézd meg a totem-oszlopot. Kombináld a kémcsövet és az üvegcsét, kapsz egy kristályt = amethyst. Nézd meg a szemüveggel a cserépdarabot ((shard) majd kombináld a szemüveget és a cserépdarabot = green shard. Menj ki. - Kalenkov irodája: Engedja radiátorból vizet a porcelánba = porcelain bowl with water. Tedd bele a cementet = putty in porcelain bowl. Ebbe tedd a fejdíszt, majd a köveket. Viszont egy még hiányzik. - A Múzeum folyosója: Menj a T-Rex-tıl jobbra lévı falilámpához. Vizsgáld meg a fejdíszt, majd vissza Max-hez. - Max irodája: A totembıl vedd ki a vörös gömbölyő gyöngyöt/red glasses bead. Tedd a fejdíszbe. Vidd a fejdíszt a folyosón lévı lámpához.

8 - A folyosón: Megvilágítja a túloldali plan-t. Megjön Max,kérdezd: - Tunguska -Room 8. - Max irodája: Nézz alaposan körül. A polcon: Relief, Vase. Tedd el a pénzérmét/coin. Az asztalon:incas relief. - Kalenkov irodája: Menj a pénz-győjteményhez. Tedd bele az érmét (coin). Egy rejtvényt kell megoldanod. A helyes megoldás: Tedd a B1-es érmét az A1-es helyére; a C2-es az A3-as helyére; a D4-es az A4-es helyére; a D1-est a B1-es helyére; a C4-est a B2-es helyére; a C2-est a B3-as helyére; a D1-est a C1-es helyére; a D3-ast a C3-as helyére; és végül a D3-.ast a C4-es helyére.

9 A filmbejátszást követıen megnyílik egy titkos rekesz, benne egy füzet/notes. II. MOSZKVA, KATONAI BÁZIS - Az utcán: Beszélj a csatorna munkással: - Angry - Car - Lottery - Soldiers. Vedd ki a táskából a kenyértartót/bread box. Benne: bread and butter (kenyér és vaj) és rubber band. Vedd fel a fal mellıl a téglát/bricks. Nézd meg a falon a hirdetményt és a kocsi mögött a törmelékeket: tedd el a csavart/nut és egy azonosíthatatlan dolgot/unidentifiable thing. Kombináld: rubber band + undentifiable thing = slingshot (csúzli). Majd újabb kombinálás: nut + slingshot = loaded slingshot. (Betöltötted a csavart a csúzliba.)

10 Kend meg az emelıt a vajjal. Tedd a kerékagy mögé a téglát. Vedd ki a car jackt. - A bázis bejárata elıtt: Menj a bázishoz és beszélj az ırrel: - Newspaper - Side entrance - Solotov. Nézd meg a földön a csikket, vedd fel a kavicsot/pebble. Nézd meg az újságot (356549). Beszélj a katonával (Yushin): - Cigaretts. Ad cigarettát/cigarette. Ezután lıdd ki a csúzlival a lámpán az égıt, majd vedd fel az újságot/newspaper. Menj vissza a csatornamunkáshoz, add neki az újságot. Menj le a csatornába. - A csatornalejáróban (sewer) Az ajtó nem nyílik, vissza fel. - Az utcán: Vedd fel a zöld kábelt/hose és a ragasztó-szalagot/barrier tape, valamint a vasrácsot/iron bars (2) és a gyufát/matches. Kombináld: matches + cigarett = lit cigarette.

11 - A csatornalejáróban: Az emelıvel nyisd ki az ajtót, menj be. Lefelé hiányzik két lépcsıfok. Vidd fel a két csövet a katonához: meghajlítja = bent iron bars. Tedd a csatornalejáróban a létra hiányzó fokai helyére. Mássz fel. Egy wc-ben vagy. Nézz be az elsı fülke alá. Egy férfi. Beszélj vele: - FSB - Train (2x) - Toilet. Menj ki. Tedd a slagot a csapra, a cigit a tányérba. Nyisd ki az 1. szekrényt. Tedd el a rádiót/radio és a harisnyakötıt/stocking envelope. A 2. szekrény zárva. A nyitókód: Benne: egy engedély/permit. Vedd fel az elsı szekrénybıl az egyenruhát, majd menj a wc-re, beszélj a férfivel ismét: - Key. Vezesd a slagot a piszoárba. Menj le. A víz melletti ajtónál tedd a kifolyóra a harisnyakötıt. Kösd rá a szalagot és forgasd el a kereket. Kint vedd le a harisnyakötıt = stocking with key. Menj a wc-be. Add a férfinak a kulcsot, majd menj a raktárba a szemben álló két férfihoz. Beszélj velük: 0.

12 Ki a vonathoz, beszélj a katonával: - Departure - FSB -Scientists - Train. Menj vissza Yushin-hoz, kérdezd: - FSB Menj ismét a vonatnál álló katonához. Mutasd meg neki az engedélyed (permit). A vonaton vagy. III. A VONATON Tedd el az asztalról az aszalt gyümölcsöt/dried fruit, és az üveg narancslét/bottle of orange juice. Menj a konyhába, tedd el a mézet/honey. Menj át a másik helyiségbe, tegyél el az asztalról fehérkenyeret/white bread. Beszélj az asszisztens-el (Assistant). Menj a konyhába: a csap mellett egy edény, tedd bele az aszalt gyümölcsöt és a narancs juice-t = empty bottle. Tedd bele a mézet és a kenyeret = pot with jam. Vidd az így megkent kenyeret a tudósnak (scientists): Dr. Lesniak. - Dr.Lesniak fülkéje: Kérdezd a doktort:

13 - work wagon - scientists -Sidorkin (a list diary-ban). Beszélj Alexei-el is: - scientists - Tunguska (2x). (Diary-ban: Research station in Tunguska) Menj tovább a folyosón, vedd ki a falikarból az izzót/100 watt bulb. A fémajtó zárva van. Vissza a katonához, kapcsold fel a villanyt. Majd le és tedd el az égıt: 25 watt bulb. Cseréld ki a 100 wattos izzóra,majd újra kapcsold fel. Vedd ki a csomagból: castor oil. Menj vissza Dr.Lesniak-hoz, tegyél el kenyeret/white bread. Tegyél a konyhába olajat az edénybe = pot with laxative jam. Ebbe kenyeret = white bread with laxative jam. Önts vizet az elosztóba. Közben az asszisztens kimegy. Tedd el az asztalról: egy korsót/plant sample in jar. Nyisd ki, lesz: plant sample (2). Keverd össze, majd vissza az edénybe. Tedd le az asztalra, közben az asszisztens visszajön. Idejön egy férfi. - Sidorkin kocsijában:

14 Az asztalon egy könyv, bekerül a diary-ba: Attacks by sect members. Vizsgálódj.Közben bejön egy férfi. - A Múzeum elıtt (Max): Tedd el a kutyapórázt/dog leash. Jobbra egy láda, benne: húsdarab/juicy steak. Tedd el a porszívó csövét/tube,és a gégecsövet is/hose. Kombináld: tube + leash= leash with pipe. Tedd a húst az üvegbe: meat in jar. Add be a kutyának a jobboldali rácson. Balról vedd ki a csontdarabot/piece of bone. Tedd a csontot a porszívóba. Vedd ki = vacuum cleaner bag. Most vegyél ki egy újabb darab húst. A csövet és a pórázt használd a tetıablakon. Mássz ki. Elıre. Vedd fel a pórázt és a csövet. Menj elıbbre, tedd a szellızıbe, majd ereszkedj. A szellızıbe dugd be a gégecsövet. Vissza. Vizsgáld meg a porzsákot: benne hajcsat/barrette és állatszır/animal hair. Tedd a szırt a gégecsıbe. Mássz le. - Sidorkin fülkéje: Vizsgálódj Sidorkin fülkéjébe: a csattal nyisd ki a fiókot. Benne: szobor/statue. Forgasd el a szobrokat és tedd el a virágvázát/flower vase.

15 Szobrok, balra, váza helyére a szobor. Bekerül a diary-ba: Trail to Ireland. Kinyílik a Lenin-képes rejtekajtó. Menj be. - A titkos szoba: A széken egy könyv/book. Menj vissza és tedd el a koponyát/skull. Könyvet tedd a polcra. A koponyát illeszd a kinyílt fülkébe. A kép elmozdul,mögötte egy rejtvény. A megoldás: Felülrıl 2. sor 4-et; felülrıl3.sor 2-est; felülrıl 3.sor3-ast; felülrıl 5.sor 1-re; felülrıl 5.sor 2-ik. Egy dokumentum (diary-ba).

16 IV. KATONAI KÓRHÁZ (Felváltva Max-al és Niná-val) - A kórház elıtt: Tedd el a buszmegállóban a szövet tarisznyát/textile bag. Szedjél vörös bogyókat/red berries. Tedd a szatyorba: dirty bag. Menj a kaputelefonhoz. Vedd elı a telefont: - Nina - Ambulance (03112). Add a szatyrot Olegnek, majd telefonálj. - A kórházban: A szemetes konténerbıl vedd ki az orvosi csipeszt/surgery pliers. A lámpából vedd ki a fogóval a kulcsot/key. Menj az ajtón be. (Max-el vagy.) Szemben a kartoték-szekrényen: kézi szerelıláda/handheld fan.anyitott fiókban diary-ba) Trail To Cuba. A polcon: érzéstelenítı/anesthetic.a kocsin: diktafon hallgasd le. Menj a boncterembe.

17 - A boncterem: Tedd el: a fecskendıt/syringe és a szikét/scalpel. A polcon: ammónia/ammonia gas. A boncasztalon: sztetoszkóp/stethoscope. A sztetoszkóppal hallgatózz a zárt ajtón. Nem tudsz bemenni. Menj ki az udvarra. - Az udvaron: Antenna (fogó). Menj az ereszcsatornához. A sztetoszkóppal hallgatódz. Önts bele ammóniát és kapcsold be a ventillátort. (Ha Nina képére klikkelsz, vele vagy.) Vedd fel a követ/small stone., lábtörlıt/crocheted place mat, kupát/bowl. Egy cérna/thread a fal repedésében. Kombináld: thread + stone = tied-up stone. Ereszd le a lyukba. Marad: egy elemi szál/fiber. (Válts Max-ra.) Kijött a kı a csatornán. Kösd rá a fogót (Ninához kerül). Küldd le kötélen Maxnek a kést is. (Újra Nina.) A székrıl a késsel válaszd le a széklábat/chair leg.majd küldd le Max-nek. Kombináld: chair leg + syringe = fúvócsı/blowgun. Ismét:blowgun + anesthetic = mérgezett fúvócsı/poisoned blowgun. A szikét küldd Ninának.

18 (Nina): Vágd fel a matracot. Benne: hab/foam. Küldd lemax-nek. Max-al menj be a tv-s szobába. Vedd fel az éket. Tedd el a faliújságról a rajzszeget/tack. A tv mellett használd a szivacsot/cheesy foam. Menj az ékes ajtóhoz,a kémlelın át lıdd le az ırt a fúvócsıvel. A középsıajtón nem tudsz bemenni. Menj fel a lépcsın. Ott egy ır. Gyere le, menj ki a csıhöz. Küld fel a szivacsot és a széklábat is. (Nina.) Kombináld: kötél + szivacs = chair leg. Ismét kombinálj: chair leg + bowl = patkányfogó/rat trap. Vidd a csapdát a lyukhoz. Filmbejátszás (a csapda megfogja a patkányt/rat.) Küld le a patkányt, és az ırnél ereszd el. Tedd a rajzszeget a székre. Az ırtıl vedd el a kulcsot/key to cell. Engedd ki. (Ismét Nina.) Repülıtér. V. TUNGUSKA - Repülıtér: Egy mezın vagy (Nina). Egy gyufa van nálad és a diary-ban: Coming to terms with the past. A dzsipbıl vedd ki az ásót/spade és a mentıdobozt/first aid kit, és ketchup. Ez utóbbit nyisd ki: vodka.

19 Menj be a konyhába. - Konyha: Tedd el a poharat/cup,az asztalról a fakanalat/ wooden spoon, a tőzhelyrıl a rácsot/grate, az oszlopról az ollót/scissors, a sajtból spárgát/twine. Menj ki. Az ásóval törd szét a ládát, benne: kosár/debris from a crate. Jobbra fel, a fa mellett a tőzhelynél vedd fel a festett követ/painted stone. Az ásóval hasíts a fából egy farabot: kéreg/bark. Tedd a hasítékot a hordó és a vályú közé. Vedd ki a hordó csapját. A rénszarvas iszik Meríts vizet: cup. Kotorj a fáról nedvet a pohárba. Tedd a platnit (grate) a tőzre, majd rá a poharat. Kombináld: kı + olló = hegyes olló/sharp scissors. (élezés) Vágjál szırt a rénszarvasról: reindeer hair. Kombináld: spárga + szır = wisp of hair. Ismét kombinálj: wisp of hair+ fakanál = ecset/brush. Majd újra: ecset + pohár = gyanta/brush with resin. Ásd ki a növényt a tőznél: gentian. Menj be a sátorba. - A sátorban:

20 Használd a seprıt a tőzhelynél: recept/recipe. Add az öregnek. Ad neked egy fiolát/vial. Menj ki, tegyél a fiolába vizet, gentian-t, vodkát, ketchup-öt. Tedd rá a rácsot, alá a fát és gyújtsd meg. Az elkészült keveréket add az öregnek. Beszélj vele. Egy erdei háznál vagy. - Az erdıben: Vetítı: 0. A virágládáról vedd fel a rongyot/rag. A földrıl üveg cserépdarabot/glass shard. Nézd meg a falnál a kandallót. Vedd fel az aluminium fail. Menj ki, balra. Vedd fel : slag/hose, petróleum lámpát/oil lamp. Kombináld: lamp + rag = átitatott rongy/saturated rag. Menj be az erdıbe. Egy teherautó. A kerékrıl vegyél le két diót/nut. A benzintartályból szívj a slaggal olajat a vodkásüvegbe: bottle withdiesel fuel. Menj elıre a vízeséshez, majd vissza a generátorhoz. Öntsd bele az olajatbeindul. Menj be a házba. - A házban: A kandallóhoz menj,gyújtsd meg a petróleum-lámpát. Egy feliratot látsz: 7 ½. 3, 10, ½, 6.

21 Nézd meg az iránytőt, délre mutat. Érintsd a végéhez a mágnest. S W gomb 7 ½ E gomb 3 W N gomb 11 S gomb 6 Kombináld: fólia + üveg = shard in aluminium foil. A fenti kombinációra kinyílik egy titkos fali-rekesz. Benne: egy filmtekercs/film reel. Tedd fel a tekercset a vetítıre. Használd az üveg+fólia kombinációt. Vetíts. - A vízesésnél: Két feketeruhás jön elfutsz katonák utánad beugrasz a dzsipbe lınek rád Max megment. A repülıgépen: Sibirien Polen Great Britanien AtlantiOcean Cuba VI. KUBA, ELMEGYÓGYINTÉZET (Választhatsz Maxot vagy Ninát irányítod.)

22 - Az Udvaron és a Recepción: Beszélj a kapussal, kérdezd: -Painting -Asylum. Menj be a recepcióra, kérdez a recepcióst: -Music -Asylum -Nicole Charleroi -Politics. Vegyél el a tartóból egy újságot/newspaper. Majd menj ki a passzázsra. Fordulj jobbra. Beszélj a kártyavár-építı férfival: -Asylum -Copier -Nicole Charleroi House of cards. Tedd el a szemüveget/glasses. Menj ki, jobbra. Beszélj a padon ülı munkással (worker): -work -Asylum -Break

23 -Nicole Charleroi Manuel perez Speech impediment. Menj a farakáshoz, vegyél fel 2 hasábot/log. Menj be a kétszárnyas ajtón. -Konyha: Tedd el a villát/meat fork. Vegyél le a füzérrıl egy fej fokhagymát/onion. Tedd el a virsli-fogót/sausage tongs, a merıkanalat/soup ladl, és a súlyokat/weights. Tedd a fát a tőzhelybe, rá az újságpapírt és a szemüveggel gyújtsd meg. Menj ki a munkáshoz (worker), és kérdezd: -Break. Majd vissza konyhába. Vedd ki a faszenet/charcoal a tőzhelybıl. -A cella-folyosó: A rácsos ajtón menj ki a folyosóra. Be a jobboldali cellába. A matrac alatt egy újság. Bekerül a notes-ba. Vizsgáld meg a falat. Menj ki az ápolóhoz (Sabrina), kérdezd: -Perez s cell -Surveillance camera. Menj a konyhába. -Konyha: Kijön egy férfi. Nézd meg a szennyes-tartót: 0. Kombináld: villa + portrait = nyársra húzott arckép/skewered portrait. Tőzd az ajtóra, ahonnan a férfi (Ramon) kijött. Ismét kijön, és észreveszi a képet. Menj utána.

24 - Kontroll szoba: Egy széf. A nyitó-kódja: 1, 4, 2, 8. Vedd ki a videószalagot/videotape. Tedd a VCR-lejátszóba. Bejön Ramon. - A barlang elıtt: A szigeten, egy barlang elıtt vagy. Itt van Perez, beszélj vele: -Asylum -Father -Tunguska. - Az udvaron: Vissza a szanatóriumba, kérdezd a kapust: -Manuel Perez. Vedd le a képet az ajtóról, menj a konyhába., tegyél el újra faszenet. Majd menj ki és mutasd meg Pereznek a képet és a faszenet. Rajzol ad neked egy jelképet/symbol. Filmbejátszás (Max-al vagy.) VII. ÍRORSZÁG, OLD STEVE SÖRÖZİJE

25 Tedd el a zászlót/flag. Nézd meg átellenben a táblát, tedd el: címtábla/sign. Menj le a partra. -A parton: Beszélj a horgásszal: -Morangie -Boat -Door. Kérj tıle egy halat/fish. Merítsd a vízbe a zászlót = wet flag. Vedd fel a követ/stone. Menj fel, be a sörözıbe. - Old Steve sörözıje: Beszélj a csapossal: -Morangie --Cellar -Guest -Pub -Whiskey. Menj az alvó vendéghez. Tedd el az asztaláról a poharat/tumbler. Kombináld:sign + fish = fish on sign.

26 - A parton: Menj le a partra, vegyél vizet a tengerbıl a puhárba: tumbler with water. Menj vissza a sörözıbe - Old Steve sörözıje: Vidd a poharat az alvó vendéghez:0. Tedd a táblát a kandallóra, elé a poharat. Süsd meg a halat. Vedd ki a táblát: sült hal/fried fish on sign. Add a halat az alvó vendégnek, majd menj a csaposhoz. Ad a poharadba: sót/salt. Menj ki az utcára. - Az utcán: Akaszd a piros zászlót a közlekedési táblára. Majd menj vissza a sörözıbe. -Old Steve sörözıje: Menj ki az utcára. - Az utcán: Van egy láda az úton, benne: citrom/lemon. Vidd be a vendégnek a sörözıbe. -Old Steve sörözıje: Tedd a sót a pulton lévı pohárba. Filmbejátszás (a csapos iszik).vedd le a pultoszlopáról a kulcsot/key. Menj le a partra.

27 -A parton: A kulccsal ki tudod nyitni a lakatot. Menj be. - Pince: A polcról vegyél el egy whiskys üveget/whiskey bottle. Vedd el az oszlopról a fáklyát/torch. Menj ki, add a whiskeyt a horgásznak. Klikkelj a csónakra. VII. ÍRORSZÁG, LORD MORANGIE KASTÉLYA - A Kastély-udvar: Tedd el a kardot/sword. Menj be jobbra a szarkofághoz. Gyújtsd meg a fáklyádat: burning torch. - A folyosó: Menj ki, majd be a szemközti ajtón. A folyosó faláról vedd le a drótot/wire Jobbra menj be. - Kínzókamra: A lépcsı baloldalán vedd le a falról az vasláncot/iron chain. Tedd el a fogót/pliers. Menj ki. - A folyosó: Be a jobboldali repkénnyel futtatott, falon lévı ajtón, a kis tetı alá.

28 - Hall: Az íróasztal felett egy festmény, ott a kard. Jobbra menj fel a lépcsın. Tedd el az olaj-mécsest/oil lamp. Vedd fel a tárolóról a nyilhegyeket/spearheads. Nézd meg a fölötte lévı könyvet. Húzd meg a kart. Majd menj le. - Az udvar: Menj balra, az ablakról vedd le a redınyt/shutter. Menj a szarkofághoz. Önts rá olajat, gyújtsd meg. Lett egy nyílás rajta.. Menj vissza a kínzókamrához, elıtte a kékes fényő ajtón lépj be. - Hálószoba: Nézd meg a szobrot, bekerül a diary-ba (tedd a kezébe a kardot). A baloldali éjjeliszekrényrıl tedd el: arany érme/gold coin. Húzd el a függönyt. Lejutsz a pincébe. A szarkofághoz. - Az udvar: Kombinálj: fogó + érme = pliers with gold coin. Menj a kínzókamrába. - Kínzókamra: Gyújtsd be a tőzhelyet, bele a pliers with gokld coin-t, lesz: pliers with red-hotgold coin.

29 Vissza a folyóhoz. - A parton: Meríts a pohárba vizet, majd vissza a kínzókamrába. - Kínzókamra: Az izzó fogót tedd a lépcsıtıl balra lévı vasra/iron maiden,lesz: pliers with redhot gold ring. Tedd ezt a pohár vízbe: arany győrő/gold ring és fogó/pliers. Vissza a boros pincébe. - Pince: Tedd a nyílhegyeket a satupadra. Menj jobbra a hordókhoz, és vedd le a hosszú deszkát/long board. A nyílhegyekkel főrészeld el a satupadon, kapsz: deszka/board. - Az utcán: Menj fel a sörözıhöz, nézd meg balra a földön az ereszcsatorna-darabot/rain gutter. Vissza a kastélyba. - Hall: Tedd a deszkát a kandalló elıtti kis székre. Tedd a végére a követ. Fel az emeletre, húzd meg a kart. Menj ki az udvarra.

30 - Udvar: Vedd fel a leesett kémény borítást/chimney cover. Tedd az esıcsatornát a húzópadra, lett: esıcsatorna/rain gutter (2). Menj ki, be a szobros terembe. Tedd a szoborra a két csatorna darabot, a pajzsot, a győrőt, és a deszkát elé. Menj le a csatornához. Lent minden rács kinyílt. Csak egy ajtó van zárva. Visszafelé a falon egy lyuk, benne:kulcs/key. - Kripta: Menj fel a kriptába, a kulccsal nyisd ki a fedelét. Vedd ki az amulettet/amulet. Kombináld a kötéllel = amulet with wire, majd ezt tovább kombináld a lánccal = amulet on a chain. Vidd fel és tedd a szobor nyakába. Majd menj le a csatornába. - Csatorna: A nagy kerek ajtó nyithatóvá vált. Nyisd ki. Repülés:Berlin Himalája Lhasa. VII. KÍNA, HIMALÁJA HEGYSÉG (Ninával vagy.) - Barlang: Az inventoryban: message.

31 Tedd el a koponyát/skull és a botot/peg. Balra tovább. A falon reliefek, a földön egy nagy kı, lent egy csontváz. - Vízesés. A bottal billentsd le a követ, egy tó képzıdik. Vedd fel a vízen lebegı csomagot/bag. Benne: csont/bone. - Barlang: Vissza, tedd a falon lévı 3 lyukba a csontot. Balra. Kinyílt a reliefeknél egy titkos ajtó. Menj be. Szembe egy rejtvény. Felette egy rajz. Nézd meg. VIII. ANTARKTISZ ÁLLOMÁS - Zuhanyozó:

32 Tedd el a wc-pumpát/plonger. Tekerj le a wc-papírból/toilet paper. Balra ki. - Karbantartó mőhely: Próbáld ki jobbra az állványos fúrót. Tedd el a satupadról a fémlemezt/metal plate. A polcról vedd el: billentyőt/tapper, piece of something, szilikont/silicone. A falról vedd le a kulcsot/key. Nézd meg balra az inkubátort. Tedd bele a pumpát. Tedd a fém lapot a fúrógépre. Tedd oda a wc-papírt. A satupadon görbítsd el = bent piece of something. Kombináld a kulccsal = piece of metal and key. Tedd a tőzbe. Lett: piece of metal and hot key. Ez kinyitja az ajtót. - Felhajtó: Nézd meg a klaviatúrát. Balra: control room. - Kontroll szoba: Tedd el az ajtótól balra a szekrény mellıl: robbanóanyag/explosive. És a bejáratnál lévı horgászbotot/fishing rod. Vissza, a jobboldali lift-aknába horgássz: szennyes/laundry ball. Menj le a lépcsın, jobbra ki. Kint vedd fel a vödröt/bucket. Menj balra. Egy pingvin és egy tábla. Tedd el a táblát/sign. Tedd a lyukba a robbanóanyagot. Menj be. Lent egy halott. Vedd fel az amulettet/amulet, a gyújtót/lighter és a naplót/diary. Vissza. A bejárat elıtt menj jobbra. - Hajóroncs:

33 Egy hajó-roncsot találsz. Menj a hordóhoz, mártsd bele a szennyes rongyot: olajos rongy/laundry ball in whale oil. Vedd ki a falon lévı kabátból: laposüveget/hip flask. - A lift-akna: Menj vissza a felvonóhoz, ahol horgásztál. Dobd rá az olajos rongyot. Menj le a lépcsın, tegyél a vödörbe sót: bucket of salt. Menj a roncshoz. - Hajóroncs: Tedd a sót a hajó elıttilyukra. Majd vissza az inkubátorhoz. Az amulettel vágd ki az üveget, vedd ki: ismeretlen tojás/strange egg. Kombináld: horgászbot + öngyújtó = fishing rod with bait Menj a jégen lévı lyukhoz és horgássz: hal/fish. Add a pingvinnek. Odamegy. Vedd fel a tojását és cseréld ki a nálad lévıvel: tojás/egg. Menj be. Az elsı liftnél ahol felvetted a sót tedd a gépbe a tojást. Engedj a fürdıbe vizet, lefolyik. Vedd ki a tojást a gépbıl. A fúrón vedd ki a flaskából a dugót: dugó/cork és üveg/hip flask. Tedd a dugót a lefolyóba és nyisd meg a csapot. Vedd ki a tojást, menj vissza: a víz megfagyott. Mássz fel a kamerához, vedd ki a kazettát/vhs tape. Menj a kontroll szobába. - Kontroll szoba: Tedd a kazettát a lejátszóba.

34 Menj ki a kontroll pulthoz. A kód: 2, 5, 1, 3. - Átjáró: Átmegy az átjáró, át tudsz menni rajta. Be az ajtón. - Radar szoba: A ládából vedd ki jelzıfényt/beacon és a gyufát/matches. Nézd meg a radarernyıt. Menj ki a hajóhoz. - Hajóroncs: Tedd a szigonyt az olajos hordóba, majd a kilövıbe. Filmbejátszás repülı jön leszáll. Max jön. Beszélgettek. - Kontroll szoba: Kimentek, (új dokumentuma diary-ban) bezárod Max-ot. Feljön a lift, lemész. Balra be az ajtón. Nézd meg a falat. Vedd le a hordóról a villácskulcsot/wrench. - Radiátor szoba: Menj ki, vágj menetet a radiátor forgatójára. Vissza. Kenj a hordómelletti táblára szilikont, lett: öntıminta/mold. Menj ki. A táblával törd le a kerek ajtó elıtt a plafonról lelógó jégcsapot/icicle. A jégcsapot tedd a láncra, akaszd a láncot a falon lévı két csı közé. Leesik: csavar/nut. Vedd fel.

35 Menj ki, tedd oda a radiátorra, ahol a menetet vágtad. A villáskulccsal forgasd el. A radiátor hideg. Kombinálj: tábla + villáskulcs = extended wrench. Ezzel próbálkozz. Sikerül. Nézz fel a kamerára. Majd vissza a méreg-hordós terembe. Menj ki a kamerához, tedd elé az öntımintát. Filmbejátszás (Max). Nézd meg a radiátort. Tedd az öngyújtót a kamera elé. Filmbejátszás (Max). - Gépterem: Kérdezd az öreget (Massino Gartuso): -Sect -Equipment. Add az öregnek a tojást. Dobd a telefont a gépbe. Forgasd el a kerekét. Bejön az öreg. Filmbejátszás: kiolvad a jégcsap pisztolyt fognak rád beömlik a víz fel a láncos kampón Maxnál vagy a vendéglıben. Kimentek, jön a fekete ruhás, nyakában az amulett

36 Elrepültök Vége 2008.júnisu 01.

SCRATCHES. végigjátszás. Készítette: Kertész Csaba Zoltán. cskertesz@fibermail.hu. 2008. december 23-27. A játék hivatalos honlapja: Végigjátszások:

SCRATCHES. végigjátszás. Készítette: Kertész Csaba Zoltán. cskertesz@fibermail.hu. 2008. december 23-27. A játék hivatalos honlapja: Végigjátszások: SCRATCHES végigjátszás Készítette: Kertész Csaba Zoltán cskertesz@fibermail.hu 2008. december 23-27. A játék hivatalos honlapja: http://www.scratchesmystery.com/index.html Végigjátszások: http://www.gamesover.com/scratches/scratches_director's_cut_walkthrough.htm

Részletesebben

NECRONOMICON. The Dawning Of darkness. végigjátszás. William Stanton Háza. Készítette: Kertész Csaba Zoltán. cskertesz@fibermail.

NECRONOMICON. The Dawning Of darkness. végigjátszás. William Stanton Háza. Készítette: Kertész Csaba Zoltán. cskertesz@fibermail. NECRONOMICON The Dawning Of darkness végigjátszás Készítette: Kertész Csaba Zoltán cskertesz@fibermail.hu William Stanton Háza A telefon-asztalon találsz egy kulcsot, vedd fel. Bekerül az inventoryba.

Részletesebben

Monet The Mystery Of The Orangerie Museum

Monet The Mystery Of The Orangerie Museum Monet The Mystery Of The Orangerie Museum Készítette: Kertész Csaba Zoltán és Kertész Ádám kertesz.adam@mail.adatanet.hu Elızetes: A Wanadoo kalandjátékának a legérdekesebb momentuma, a Claude Monet festményeire

Részletesebben

Háztartási gépek használata

Háztartási gépek használata Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Gyógypedagógus képző Intézet Tárgy: Felnőttek pedagógiai kísérése Oktató: Horváth Péter Háztartási gépek használata Használati útmutató Készítette:

Részletesebben

VÉGIGJÁTSZÁS. Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 1. oldal Kiadó: UbiSoft Fejlesztő: UbiSoft. www.thesource.hu

VÉGIGJÁTSZÁS. Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 1. oldal Kiadó: UbiSoft Fejlesztő: UbiSoft. www.thesource.hu Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 1. oldal VÉGIGJÁTSZÁS Elakadásjelző: /index.php?md=sos& Splinter Cell: Pandora Tomorrow - 2. oldal Tartalomjegyzék: Megjegyzések 3. Végigjátszás 4. Indonézia, U.S. Embassy

Részletesebben

Harmadik lecke. a szekrény mellett. a tükör előtt. az ablak alatt. a trikó és az alsónadrág között. a fehérnemű között

Harmadik lecke. a szekrény mellett. a tükör előtt. az ablak alatt. a trikó és az alsónadrág között. a fehérnemű között Harmadik lecke - Hol a koffer? - A szekrény mellett. - Melyik szekrény mellett? - A nagy barna mellett. - Hol? - Ott, a tükör előtt. - Aha, tényleg. És az a nagy táska? - Kint, az ablak alatt. - Cipő.

Részletesebben

THE SECRETS OF ALAMUT Legend Part 2

THE SECRETS OF ALAMUT Legend Part 2 THE SECRETS OF ALAMUT Legend Part 2 Készítette: Kertész Csaba Zoltán és Kertész Ádám kertesz.adam@mail.datanet.hu (A képek forrása: www.gameboomers.com/wtcheats) A Dreamcatcher kalandjátéka ( a The Legend

Részletesebben

GAMEMASTER. Tengerészgyalogos

GAMEMASTER. Tengerészgyalogos Aki sci-fi rajongónak vallja magát (és itt nem a Star Wars elsõ epizódjának imádatára gondolok), az biztosan hallomásból ismer már illendõ, hogy látott is Alien és Predator filmeket. Viszont azt lehet,

Részletesebben

A MUTATÓNÉVMÁSOK. A mutatónévmások az angolban is (mint a magyarban) betölthetik a mondatban

A MUTATÓNÉVMÁSOK. A mutatónévmások az angolban is (mint a magyarban) betölthetik a mondatban A MUTATÓNÉVMÁSOK ez this /ðɪs/ az that /ðæt/ ezek these /ði:z/ azok those /ðəʊz / A mutatónévmások az angolban is (mint a magyarban) betölthetik a mondatban a) az ALANY szerepét - Ilyenkor (a már említett

Részletesebben

Happy Box Kft., 2045 Törökbálint, Hosszúrét 062/6. (Raktárvárosi út, DEPO II. kapu) Telefon: 06 1 80-20-200 Fax: 06 1 80-20-230, info@happybox.

Happy Box Kft., 2045 Törökbálint, Hosszúrét 062/6. (Raktárvárosi út, DEPO II. kapu) Telefon: 06 1 80-20-200 Fax: 06 1 80-20-230, info@happybox. 106070035 YANG SD-15 porcelán szobor császár 8*27*8 6 990 Ft 106070036 YANG ZPC-19 irattartó szekrény magas v.barna 60*135*36 99 990 Ft 106070037 YANG ZPC-20 irattartó szekrény alacsony v.barna 60*105*36

Részletesebben

Harmadik lecke. a szekrény mellett. a tükör előtt. az ablak alatt. a trikó és az alsónadrág között. a fehérnemű között. a vaku meg a film mellett

Harmadik lecke. a szekrény mellett. a tükör előtt. az ablak alatt. a trikó és az alsónadrág között. a fehérnemű között. a vaku meg a film mellett Harmadik lecke - Hol a koffer? -A szekrény mellett. - Melyik szekrény mellett? - A nagy barna mellett. -Hol? - Ott, a tükör előtt. - Aha, tényleg. És az a nagy táska? - Kint, az ablak alatt. - Cipő. Zokni,

Részletesebben

ÚJ LAKÁSBAN. Kedves Csilla!

ÚJ LAKÁSBAN. Kedves Csilla! ÚJ LAKÁSBAN Kedves Csilla! Képzeld el! Új lakásban lakom! Ez a legszebb ház a környéken! Egy mesés társasházban, gyönyörű lakásban élek! Képzeld el! Van benne egy csendes hálószoba, világos nappali szoba,

Részletesebben

Kosárfonás. könnyen érthető tanulási segédanyag

Kosárfonás. könnyen érthető tanulási segédanyag Kosárfonás könnyen érthető tanulási segédanyag Kosárfonás könnyen érthető tanulási segédanyag Készítette Aigner Petra Ildikó Bélteki Berta Borsodi Judit Vass Nikolett a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula

Részletesebben

Csoportosítsd a szövegben található szavakat! / Group the words according to the text.

Csoportosítsd a szövegben található szavakat! / Group the words according to the text. A. V. A házunk Hol van a ház? A Petőfi utcában. Hány óra (van)? Öt óra (van). Hol vannak a gyerekek? A szobában. B. Zsuzsa: A Petőfi utcában van a házunk. A házban négy szoba van. Egy nappali, egy hálószoba

Részletesebben

MESEBÁL 3.A hõs kisegér Huszti Zoltán

MESEBÁL 3.A hõs kisegér Huszti Zoltán MSBÁL. hõs kisegér Huszti Zoltán nek 12 Marsch lt egy - szerélt a kam - ra sar - ka mé - lyén, Laczó Zoltán Vince lt egy - szerélt egy órus ora hõs kis - e-gér. Hosz - szú far - ka volt és büsz - ke nagy

Részletesebben

Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet!

Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet! Kedves Első Osztályos! Rajzold be az óvodai jeledet! Ez a szép, színes feladatgyűjtemény segíti munkádat a matematika tanulásában. Érdekes, játékos feladatokon keresztül ismerkedhetsz meg a 20-as számkörrel.

Részletesebben

Részletes adatok. Beltéri lámpák oldal. Ideal Lux Shell PL6 Trasparente mennyezeti lámpa

Részletes adatok. Beltéri lámpák oldal. Ideal Lux Shell PL6 Trasparente mennyezeti lámpa Beltéri lámpák - 51. oldal Ideal Lux 008622 Shell PL6 Trasparente mennyezeti lámpa Ideal Lux 008622 Shell PL6 Trasparente mennyezeti lámpa Részletes adatok Gyártó: Ideal Lux Cikkszám: 008622 Maximális

Részletesebben

www.szelesviz.hu ÉLETTERÜLETEK Készőlt: Halzer Dorottya Feng Shui iskolák titkai c. könyv alapján.

www.szelesviz.hu ÉLETTERÜLETEK Készőlt: Halzer Dorottya Feng Shui iskolák titkai c. könyv alapján. www.szelesviz.hu ÉLETTERÜLETEK Készőlt: Halzer Dorottya Feng Shui iskolák titkai c. könyv alapján. Fa elem Bagua szám 3. Család, egészség - Kelet Bagua szám 4. Gazdagság, siker Délkelet Energiamozgás:

Részletesebben

www.nemzetkozikoltoztetes.hu

www.nemzetkozikoltoztetes.hu Csomagolás dátuma: Ország: Város: Cím: Irányítószám: Emelet: Hány személyes a háztartás: Hány szobás a lakás: Hány m2: Az egész háztartás költöztetése szükséges? Felvonó (költözésre használható?) www.nemzetkozikoltoztetes.hu

Részletesebben

http://www.apartmany-bilic.eu

http://www.apartmany-bilic.eu Apartmani MILENKO - Ždrelac, Otok Pašman www e-mail mob. http://app-bilic.studiom.ba * milenko.bilic@zd.t-com.hr * ++385 (0)98 16 35 204 http://apartmani_eva.studiom.ba KULDJE EL EGY BAR ATJANAK! A ház

Részletesebben

Kísérletek újrafelhasznált anyagokkal

Kísérletek újrafelhasznált anyagokkal Kísérletek újrafelhasznált anyagokkal Item: 3287 Hunor: 20255 Szülők figyelmébe: Kérjük olvassa végig a használati útmutatót mielőtt gyermeke kezébe adná a játékot. A) Biztonsági előírások 1. Mielőtt munkához

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INOX RÚDMIXER. Modell: OHBIN-9805

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INOX RÚDMIXER. Modell: OHBIN-9805 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INOX RÚDMIXER Modell: OHBIN-9805 Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a tájékoztatót a készülék üzembehelyezése és használata előtt és őrizze meg ezt az információt jövőbeli használatra.

Részletesebben

The Secret of the Nautilus

The Secret of the Nautilus The Secret of the Nautilus végigjátszás Készítette: Kertész Csaba Zoltán és Kertész Ádám cskertesz@fibermail.hu A szokásos kalandjátékok hagyományait folytatja a Cryo, Verne: Nemo kapitányát idézı játéka.

Részletesebben

Kisiskolás az én nevem,

Kisiskolás az én nevem, 1. Hallgasd meg a verset! Mondd el, kirõl szól! Kisiskolás az én nevem Kisiskolás az én nevem, ki nem hiszi, jöjjön velem. Iskolába sietek én, nem ülök már anyám ölén. Iskolában jól figyelek, ha kérdeznek,

Részletesebben

BŐNMEGELİZÉS IDİSEK RÉSZÉRE

BŐNMEGELİZÉS IDİSEK RÉSZÉRE BŐNMEGELİZÉS IDİSEK RÉSZÉRE 1. AZ ÉN HÁZAM AZ ÉN VÁRAM DE A VÁRAT MEG IS KELL VÉDENI!!! ELSİDLEGES VÉDELM A KERÍTÉS ÉS A KAPÚ A kerítés kapuját tartsa zárva még nappal is de a kulcsot ne hagyják benne.

Részletesebben

JAVASOLT ESZKÖZÖK VEKOP-6.1.1-15, TOP-1.4.1-15 és TOP-6.2.1-15 PÁLYÁZATOKHOZ. Berendezési tárgyak

JAVASOLT ESZKÖZÖK VEKOP-6.1.1-15, TOP-1.4.1-15 és TOP-6.2.1-15 PÁLYÁZATOKHOZ. Berendezési tárgyak JAVASOLT ESZKÖZÖK VEKOP-6.1.1-15, TOP-1.4.1-15 és TOP-6.2.1-15 PÁLYÁZATOKHOZ www.ovibolt.hu Berendezési tárgyak e-mail: ovoda@stiefel.hu Csoportszoba berendezése Specifikáció DB Nettó egységár Bruttó egységár

Részletesebben

FINY PETRA:A CSODÁLATOS SZEMÜVEG

FINY PETRA:A CSODÁLATOS SZEMÜVEG FINY PETRA:A CSODÁLATOS SZEMÜVEG című könyv feldolgozásához tervezet KÉSZÍTETTE: NYITRAINÉ KIRÁLY ILDIKÓ SÁIK PETŐFI SÁNDOR TAGISKOLÁJA SALGÓTARJÁN FELADATOK A FOGLALKOZÁSOKHOZ 1. foglalkozás (kb.45-60

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Szerelési és használati útmutató Art.-No. 00438 gázgrillhez

Szerelési és használati útmutató Art.-No. 00438 gázgrillhez 00438 01/01 Bt 1 Szerelési és használati útmutató Art.-No. 00438 gázgrillhez FONTOS: OLVASSA EL GONDOSAN AZ ÖSSZES EZEN ÚTMUTATÓBAN TALÁLHATÓ UTASÍTÁST MIELİTT HASZNÁLNI KEZDENÉ A BERENDEZÉST. GONDOSAN

Részletesebben

(fotók NEM az enyémek, az alábbi oldalakról vettem át / pictures are NOT mine, I copied them from the mentioned sites)

(fotók NEM az enyémek, az alábbi oldalakról vettem át / pictures are NOT mine, I copied them from the mentioned sites) Canon 300d (fotók NEM az enyémek, az alábbi oldalakról vettem át / pictures are NOT mine, I copied them from the mentioned sites) Tobbe Arnesson http://www.lotek.nu/misc/eos_300d_sub-mirror_repair/ Jan-Erik

Részletesebben

VITORLÁS KATAMARÁN WINKLER - Nr. 100759

VITORLÁS KATAMARÁN WINKLER - Nr. 100759 VITORLÁS KATAMARÁN WINKLER - Nr. 100759 Anyaglista: 2 Styrodur lapok 380 x 45 x 30 mm 1 Nyárfafurnérlap 380 x 140 x 6 mm 1 Nyárfafurnérlap 380 x 100 x 10 mm 1 Nyárfafurnérléc 380 x 20 x 10 mm 1 Nyárfafurnérléc

Részletesebben

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár.

KissKirály-Manufaktúra Kft. Tel.: 06 (36) 516 088 Mob: 06 (30) 383 0399 E-mail: uzlet@prodrofa.hu. Kép CikkszámMegnevezés Leírás nettó ár. 10002 Kürtőskalács készítő (kicsi) Anyaga: fa + fém Mérete: 64 cm hosszú a nyéllel együtt; a sütőfelület 20 cm hosszú és 4,5 cm átmérőjű Súlya: 535 g Tisztítása: semleges folyékony mosószerrel mossa el.ne

Részletesebben

HSA24520. Használati útmutató

HSA24520. Használati útmutató HSA24520 HU Használati útmutató FIGYELMEZTETÉS! Azl, R600a (csak bizonyos körülmények között gyúlékony) teljesen környezetberát gázzal mőködı hőtıberendzés normális mőködésének eléréséhez, kövesse a következı

Részletesebben

Jack The Ripper 1901, NEW YORK. Az 1. nap. 1.)A New York Daily Újság Szerkesztıségi Irodája, November 16-a: Reporter. Végigjátszás

Jack The Ripper 1901, NEW YORK. Az 1. nap. 1.)A New York Daily Újság Szerkesztıségi Irodája, November 16-a: Reporter. Végigjátszás Jack The Ripper Végigjátszás KÉSZÍTETTE: Kertész Csaba Zoltán cskertesz@fibermail.hu 2004.március 27 április 04. 1901, NEW YORK Az intro egy szép korabeli filmfelvétel (fekete-fehér) bejátszásával kezdıdik

Részletesebben

CHANSON Miracle vízionizátor

CHANSON Miracle vízionizátor Life - Health - Happiness CHANSON Miracle vízionizátor GRANDION > Haználat elõtt, kérjük alaposan olvassa el az útmutatót! > Az útmutatóben említett,és a paneleken megjelenített ph érték területenként

Részletesebben

Kunfehértó Önkormányzata LELTÁR 1.oldal

Kunfehértó Önkormányzata LELTÁR 1.oldal Kunfehértó Önkormázata LELTÁR 1.oldal 061 Ifi Tábor 3095-2014 K1993 Asztal 6... 061 Ifi Tábor 3099-2014 K1997 Beltéri egység 1... 061 Ifi Tábor 3162-2014 K2060 Bojler - Férfi fürdő 1... 061 Ifi Tábor 3158-2014

Részletesebben

Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak)

Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak) Page 1 of 73 Magyaros termékek és térképek webáruháza (viszonteladói árak) A megadott árak bruttó árak. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Weboldalunkon a kedvezményes árak csak regisztráció és jóváhagyás

Részletesebben

VI. VI. ik lecke atoatodik lecke

VI. VI. ik lecke atoatodik lecke Hatodik lecke A nagy találkozás Szia, Lilla! Szia, Gergely! Hát te honnan jössz? Az egyetemről. Ma csak egy előadás van, reggel. Úgyhogy most fölmegyek a Várba. Mit csinálsz a Várban? Bemegyek a Ludwig

Részletesebben

KOCSÁR MIKLÓS. Dalok magyar költ k verseire

KOCSÁR MIKLÓS. Dalok magyar költ k verseire KOCSÁR MIKLÓS Dalok magyar költk verseire Énekhangra és zongorára 2. Gyurkovics Tibor versei ÖLELJ MEG ENGEM, ISTEN 1. Fönn 2. Antifóna 3. Figura 4. Istenem LÁTJÁTOK FELEIM KÉRÉS EGYHELYBEN POR-DAL Kontrapunkt

Részletesebben

A 5-ös szorzó- és bennfoglalótábla

A 5-ös szorzó- és bennfoglalótábla A 5-ös szorzó- és bennfoglalótábla 1. Játsszátok el, amit a képen láttok! Hány ujj van a magasban, ha 1 kezet 3 kezet 4 kezet 0 kezet 6 kezet 8 kezet látsz? 1 @ 5 = 3 @ 5 = 4 @ 5 = 0 @ 5 = 0 2. Építsd

Részletesebben

Száraz és felmosó mop

Száraz és felmosó mop Száraz és felmosó mop 2012 1810045 Ipari partvis 45 cm 2 515 1810060 Műanyag váz, ppl. szálak 60 cm 3 320 1810080 Ipari partvis 80 cm 4 645 Keményfa váz, PVC szálak 1910060 Ipari partvis 60 cm 4 030 1910080

Részletesebben

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15 A Technogym, a Selection TM és az Ergo Multigrips TM a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a., 2003 május. A Technogym

Részletesebben

Hallottalak sírni téged

Hallottalak sírni téged Haza melyik út vezet A szívem égtıl elzárt madár De érzem egyszer hazatalál Karodon vittél évekig És most is énrám vársz Már érzem haza melyik út vezet Nélküled minden nagyvárosban Az utcán kígyók közt

Részletesebben

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz

Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz Használati utasítás Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D, B1-17D Traktorokhoz - 1 - I. Bevezetés A Kubota B1-14D, B1-15D, B1-16D és B1-17D olyan négy kerék meghajtású, többcélú kerti traktor, ami a kertészetek,

Részletesebben

Termékkatalógus 2012 A felsorolt termékek RAKTÁRI TERMÉKEK

Termékkatalógus 2012 A felsorolt termékek RAKTÁRI TERMÉKEK Termékkatalógus 2012 A felsorolt termékek RAKTÁRI TERMÉKEK Érvényes: 2012.01.01-t l Vivaker Bt. 9027 Gy r, K risfa u. 12. Kép Cikkszám Megnevezés, felhasználási terület Kiszerelés Higiéniai eszközök Partvis

Részletesebben

Az Ön kézikönyve PALSON CAPRICE http://hu.yourpdfguides.com/dref/2892140

Az Ön kézikönyve PALSON CAPRICE http://hu.yourpdfguides.com/dref/2892140 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Hol? Hova? Honnan? 1 ) 2 ) Kezdjük az alapszabályokkal! Figyelje meg a példákat! Bariton János, szinkronszínész. Feladatok: Hol? Hova? Honnan?

Hol? Hova? Honnan? 1 ) 2 ) Kezdjük az alapszabályokkal! Figyelje meg a példákat! Bariton János, szinkronszínész. Feladatok: Hol? Hova? Honnan? Hol? Hova? Honnan? 1 ) Kezdjük az alapszabályokkal Kétdimenziós tárgyak, egy tárgy teteje: Hova? -ra/-re, Hol? -n/-on/-en/-ön, Honnan? -ról/-ről Háromdimenziós tárgyak (belseje): Hova? -ba/-be, Hol? -ban/-ben,

Részletesebben

KÉTÜTEMŰ MOTOR WINKLER - Nr

KÉTÜTEMŰ MOTOR WINKLER - Nr KÉTÜTEMŰ MOTOR WINKLER - Nr. 100548 Anyaglista: 1 Leírás + 2 Sablon (160 g) 1 Nyárfafurnérlap 275 x 130 x 8 mm 1 Nyárfafurnérlap 275 x 130 x 6 mm 1 Nyárfafurnérdeszka 170 x 50 x 6 mm 1 Nyárfafurnérléc

Részletesebben

Képességfejlesztı feladatok 1. feladatlap

Képességfejlesztı feladatok 1. feladatlap 1. feladatlap 1., Mérleghinta matek. A mérleghintákon látható képeket helyettesítsd számokkal úgy,hogy a számok összeadása esetén is egyensúlyban maradjanak, a két oldalon lévı számok összege egyenlı legyen!

Részletesebben

Ultra Platinum szórófejek

Ultra Platinum szórófejek Javítás Ultra Platinum szórófejek 313742D HU - Építésnél használt fedõanyagok és festékek felhordására szolgáló hordozható levegõnélküli szórógép. Történő alkalmazása nem engedélyezett az Európai robbanásveszélyes

Részletesebben

FÖL(D)PÖRGETŐK HÁZI VERSENY 2. FORDULÓ 5-6. évfolyam Téma: Lelkünk temploma, avagy nagyító alatt az emberi test

FÖL(D)PÖRGETŐK HÁZI VERSENY 2. FORDULÓ 5-6. évfolyam Téma: Lelkünk temploma, avagy nagyító alatt az emberi test A Földpörgetők versenyen, minden tantárgy feladataira összesen 20 pontot lehet kapni, így egy forduló összpontszáma 100 pont a feladatok számától függetlenül. Csak a kiosztott fejléces üres papírokra lehet

Részletesebben

M10 A2, retaining nut for the impeller 9 Washer 1 No. 10 A2 Spring washer for the impeller retaining nut 10 Washer 1 No

M10 A2, retaining nut for the impeller 9 Washer 1 No. 10 A2 Spring washer for the impeller retaining nut 10 Washer 1 No VB25/ 1300 Inox Type Serial no. Description Order code Weight Piece no. Ordering possibility Price Note Picture 1 Pump case JPV413 730 1 Yes 2 Screw 1 No 3 O ring 17*3 OR8 1 No 4 Plastic cap 2 No 5 O ring

Részletesebben

PARTS LIST. Elna Lotus

PARTS LIST. Elna Lotus Lotus 0 0 KEY PARTS NO. NO. DESCRIPTION 0 0000 000 00000 0000 0000 00 00000 000000 0000 0000 000 000 0000 000000 00000 000000 000 00 00000 00000 0000 0000 000 00000 000000 Upper shaft (unit) Hexagonal

Részletesebben

Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz

Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz Használati utasítás Iseki TL2300F, TL 2500F Traktorhoz Ez a dokumentum a Kelet-Agro kft szellemi tulajdona. A leírás bármelyik része, vagy egésze csak a Kelet-Agro kft írásos engedélyével másolható vagy

Részletesebben

Száraz porszívó vizes szűrővel

Száraz porszívó vizes szűrővel Száraz porszívó vizes szűrővel Kezelési útmutató Használati útmutató ARNICA BORA 4000 Száraz porszívó vizes szűrővel Köszönjük, hogy a mi termékünket választotta. Ezt a használati útmutató az Ön számára

Részletesebben

Háztartási praktikák, receptek

Háztartási praktikák, receptek Háztartási praktikák, receptek 1. Fertőtlenítő felülettisztító spray 100 ml desztilláltvíz 100 ml alcohol vagy vodka 50 ml ecet 30 csepp illóolaj (levendula, citrom, narancs, oregano, fenyő, rozmaring)

Részletesebben

Passió 2011. Bevonulás: Júdás árulása: ÉNEK:

Passió 2011. Bevonulás: Júdás árulása: ÉNEK: Passió 2011. Éppen a hálónkat mostuk a parton, amikor ezt mondta: Jöjjetek utánam, és én emberhalászokká teszlek titeket. Mi pedig azonnal otthagytuk hálóinkat és követtük ıt. Azóta sok minden történt

Részletesebben

3. Hegeszt - és vágó készletek / Cutting and welding sets

3. Hegeszt - és vágó készletek / Cutting and welding sets 3. Hegeszt - és vágó készletek / Cutting and welding sets Varga hegeszt - és vágó készlet / Varga combined cutting and welding set DIN MSZ EN ISO 5172, Acetilénre Varga hegeszt - vágó készlet / Combined

Részletesebben

A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA!

A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! A SZERVIZT ÉS AZ ALKATRÉSZEKET AZ ELADÓ BIZTOSÍTJA! Insportline Hungary kft., Kossuth Lajos utca 65, 2500 Esztergom tel/fax: +36(06)33 313242, mobil: (0670)2118227 www.insportline.hu Fontos biztonsági

Részletesebben

2. lecke. A bibliaolvasó tervkészítı

2. lecke. A bibliaolvasó tervkészítı 2. lecke A bibliaolvasó tervkészítı A rendszeres bibliaolvasásban többféle vezérfonal is segítségünkre lehet, de el is készíthetjük a sajátunkat. Ebben segít a bibliaolvasó tervkészítı. A bibliaolvasó

Részletesebben

IV. Matematikai tehetségnap 2013. szeptember 28. IV. osztály

IV. Matematikai tehetségnap 2013. szeptember 28. IV. osztály IV. osztály 1. feladat. Ha leejtünk egy labdát, akkor az feleakkora magasságra pattan fel, mint ahonnan leejtettük. Milyen magasról ejtettük le a labdát, ha ötödször 10 cm magasra pattant fel? 2. feladat.

Részletesebben

CÍVIS INKUBÁTORHÁZ Debrecen Piac utca 77 sz. HELYISÉGKIMUTATÁS

CÍVIS INKUBÁTORHÁZ Debrecen Piac utca 77 sz. HELYISÉGKIMUTATÁS PINCESZINT "B" Lépcsıház 12,11 m 2 1. Közlekedı 6,47 m 2 2. Közlekedı 35,30 m 2 3. Közlekedı 6,42 m 2 4. Közlekedı 47,33 m 2 1. Pince 14,60 m 2 2. Pince 7,12 m 2 3. Pince 12,61 m 2 4. Pince 20,12 m 2 5.

Részletesebben

Város Polgármestere. Tájékoztató. Iskolai kötelező eszközbeszerzésekről

Város Polgármestere. Tájékoztató. Iskolai kötelező eszközbeszerzésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a Telefon: 06 23 310-174/213 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tájékoztató Iskolai kötelező eszközbeszerzésekről

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 3. sz. melléklet MUNKAHELYI ÉTTEREM-KONYHA KIS ÉRTÉKŰ TÁRGYI ESZKÖZÖK

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 3. sz. melléklet MUNKAHELYI ÉTTEREM-KONYHA KIS ÉRTÉKŰ TÁRGYI ESZKÖZÖK Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 3. sz. melléklet MUNKAHELYI ÉTTEREM-KONYHA KIS ÉRTÉKŰ TÁRGYI ESZKÖZÖK Helyiség Megnevezés Mennyiség Étterem Tűzoltókészülék (db) 1 Kanál rozsdamentes (db) 366 Kávéskanál

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

Készítette: Kertész Csaba Zoltán és Kertész Ádám 2002.02.12.

Készítette: Kertész Csaba Zoltán és Kertész Ádám 2002.02.12. POSTMORTEM végigjátszás Készítette: Kertész Csaba Zoltán és Kertész Ádám 2002.02.12. cskertesz@fibermail.hu A fıszereplı Gustave McPherson magándetektívet irányítod. Elıre kell bocsátanom, hogy a játék

Részletesebben

MATEMATIKA FELADATGYŐJTEMÉNY 2. osztályos tanulásban akadályozott tanulók részére TÉMA: alapmőveletek - összeadás

MATEMATIKA FELADATGYŐJTEMÉNY 2. osztályos tanulásban akadályozott tanulók részére TÉMA: alapmőveletek - összeadás Soós Luca és Szári Laura MATEMATIKA FELADATGYŐJTEMÉNY. osztályos tanulásban akadályozott tanulók részére TÉMA: alapmőveletek - összeadás 0. 0.. Ő. JÁTÉK A FORMÁKKAL Nézd meg jól a képet! Mit gondolsz,

Részletesebben

ZE-NC3131D. Beszerelési útmutató AUDI A3

ZE-NC3131D. Beszerelési útmutató AUDI A3 ZE-NC3131D Beszerelési útmutató AUDI A3 Csatlakoztatás előkészítése Kösse össze a fő csatlakozó kábel megfelelő csatlakozóját a CAN/Stalk interfésszel. Csatlakoztassa a fő csatlakozó kábelt, ahogy azt

Részletesebben

FÁK ÉS REZEK. Antun Webern emlékének. Mennyien énekeltünk már arról hogyan ér a fáról a földre a gyümölcs.

FÁK ÉS REZEK. Antun Webern emlékének. Mennyien énekeltünk már arról hogyan ér a fáról a földre a gyümölcs. FÁK ÉS REZEK Tolnai Ottó FAK ÉS REZEK I. Antun Webern emlékének Mennyien énekeltünk már arról hogyan ér a fáról a földre a gyümölcs. Például hatodik ujjam (kisgyerek koromban leoperálták) ér úgy a porba.

Részletesebben

Tanmenetjavaslat heti 1 óra. Köszönés Bemutatkozás. Ismerkedés. Utasítások. Érdeklődés. Számok Számlálás. Születésnap. Óra, 11, 12.

Tanmenetjavaslat heti 1 óra. Köszönés Bemutatkozás. Ismerkedés. Utasítások. Érdeklődés. Számok Számlálás. Születésnap. Óra, 11, 12. Tanmenetjavaslat heti 1 óra ÓRA TÉMÁK LECKÉK TARTALMAK SZAVAK, NYELVTANI ELEMEK 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 1 HELLO 1.1 Good morning 1.2 What

Részletesebben

KONZERVÁLÁSI DOKUMENTÁCIÓ NYME Központi Könyvtár és Levéltár Mőemléki állomány 2010

KONZERVÁLÁSI DOKUMENTÁCIÓ NYME Központi Könyvtár és Levéltár Mőemléki állomány 2010 KONZERVÁLÁSI DOKUMENTÁCIÓ NYME Központi Könyvtár és Levéltár Mőemléki állomány 2010 Az állomány felmérése Az állomány elızetes felmérése a pályázat megírásakor megtörtént. Ifj. Sarkady Sándor igazgató

Részletesebben

Kiemelkedően Közhasznú Fehér Bot Alapítvány. 4087 Hajdúdorog Nánási út 4. HEVES MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI Hivatal "C" Épület

Kiemelkedően Közhasznú Fehér Bot Alapítvány. 4087 Hajdúdorog Nánási út 4. HEVES MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI Hivatal C Épület Kiemelkedően Közhasznú Fehér Bot Alapítvány 4087 Hajdúdorog Nánási út 4 HEVES MEGYEI KÖZIGAZGATÁSI Hivatal "C" Épület Cím: 3300 Eger, Kossuth lajos U. 9 Hangos térkép Bejárat és az udvar 1 / 6 A főbejárat

Részletesebben

Beépíthet elektromos f z lap... 3

Beépíthet elektromos f z lap... 3 Beépíthet elektromos f z lap HU Tisztelt Vev! A beépíthet elektromos f z lap a háztartásban való felhasználasra készült. A csomagoláshoz környezetbarát anyagokat használunk, melyek a környezet veszélyeztetése

Részletesebben

Hargitai Katalin. Játékváros. Magyar nyelvi munkatankönyv az általános iskola 3. osztálya számára. Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest

Hargitai Katalin. Játékváros. Magyar nyelvi munkatankönyv az általános iskola 3. osztálya számára. Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest Hargitai Katalin Játékváros Magyar nyelvi munkatankönyv az általános iskola 3. osztálya számára Nemzeti Tankönyvkiadó, Budapest Tartalom Fõnév......................... 3 19; 41 56; 75 90; 111 126 Fõfogalom

Részletesebben

Újabb reinkarnáció, avagy öreg PC tápjának újra éledése a boros pincében.

Újabb reinkarnáció, avagy öreg PC tápjának újra éledése a boros pincében. Újabb reinkarnáció, avagy öreg PC tápjának újra éledése a boros pincében. Öreg PC tápja - átalakítás 24 V-os biztonsági leválasztott borospince-világításra. (220/24 V-os biztonsági leválasztó trafó helyett)

Részletesebben

Tizenkettedik lecke. Az ajtóban

Tizenkettedik lecke. Az ajtóban Tizenkettedik lecke Az ajtóban Gulyás Szia, édes! Szia, kicsim! Egy picit korán jössz... Hát... én el is mehetek... Jaj, nem úgy értem! Bocsánat! Csak még nincs kész a vacsora. A vacsora a mai meglepetés.

Részletesebben

Bornemisza Anna szakácskönyve 1680-ból

Bornemisza Anna szakácskönyve 1680-ból Ajánljuk az Óhegy Legjobb Szakácsa és az Óhegy Legjobb Cukrásza 2012 (a barokk jegyében!) Címek elnyeréséért induló kedves versenyzıink figyelmébe! Természetesen nem kell szó szerint értelmezni a recepteket,

Részletesebben

5. Telepítés ASIAN PLASTIC

5. Telepítés ASIAN PLASTIC 5. Telepítés 5.1 Rögzítő anyagok eltávolítása A biztonsági ajtókat szállítás előtt kötéllel rögzítik. Telepítés előtt távolítsa el a köteleket. kötél kötél 5.1 Ábra - Rögzítő kötelek Forgalmazó: Extrémplast

Részletesebben

HM16D800. Az eredeti használati útmutató fordítása GARANCIALEVÉL. Termék: VÉSŐGÉP Típus: HM16D800. Gyártási szám (sorozatszám): Javítási bejegyzések:

HM16D800. Az eredeti használati útmutató fordítása GARANCIALEVÉL. Termék: VÉSŐGÉP Típus: HM16D800. Gyártási szám (sorozatszám): Javítási bejegyzések: GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

INGATLAN FOTÓZÁS S Z A L L A S. H U

INGATLAN FOTÓZÁS S Z A L L A S. H U INGATLAN FOTÓZÁS S Z A L L A S. H U Fontos teendők Szállásadó elérhetősége, pontos cím ellenőrzése Felszerelés áttekintése: állvány nagylátószögű objektív gép töltöttsége elég hely a memória kártyán egyéb

Részletesebben

UNIK2E TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 12/24 VDC KÉTMOTOROS VEZÉRLÉS SZÁRNYASKAPUKHOZ. A CE jelzés összhangban van az R&TTE 99/05CE Európai Direktívával.

UNIK2E TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 12/24 VDC KÉTMOTOROS VEZÉRLÉS SZÁRNYASKAPUKHOZ. A CE jelzés összhangban van az R&TTE 99/05CE Európai Direktívával. UNIK2E TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ UNIK2E 12/24 VDC KÉTMOTOROS VEZÉRLÉS SZÁRNYASKAPUKHOZ FIGYELEM!! Telepítés elott olvassa el ezt a kézikönyvet, mely a termék szerves részét képezi. N.B. - A Prastel nem vállal

Részletesebben

T10/T20/T40/T44 TOJÓKETREC

T10/T20/T40/T44 TOJÓKETREC TART TECH KFT. 9611 Csénye, Sport u. 26. Tel.: 95/310-221 Fax: 95/310-222 Mobil: 30/9973-852 E-mail: tarttech@mail.globonet.hu www.tart-tech.hu Használati utasítás T10/T20/T40/T44 TOJÓKETREC üzemeltetéséhez

Részletesebben

Szókapcsolat-tanuló társasjáték. Make, do, have, take, get, say, tell, talk

Szókapcsolat-tanuló társasjáték. Make, do, have, take, get, say, tell, talk Szókapcsolat-tanuló társasjáték Make, do, have, take, get, say, tell, talk A házi feladatot vajon DO-val vagy MAKE-kel csinálod? Hogy leszel vizes? Vagy egy becsapós: melyik igével zuhanyozol? De vannak

Részletesebben

Porzsákos porszívó. Használati utasítás. Modellszám: VC-212

Porzsákos porszívó. Használati utasítás. Modellszám: VC-212 Porzsákos porszívó Használati utasítás Modellszám: VC-212 1 FONTOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK Az elektromos termékek használatakor, az alapvető biztonsági óvintézkedéseket be kell tartani, beleértve az alábbiakat:

Részletesebben

The Secrets of Atlantis, The Sacred Legacy

The Secrets of Atlantis, The Sacred Legacy The Secrets of Atlantis, The Sacred Legacy A léghajón Felébredtél nagyszerű, fordulj balra és menj előre. Nézz körül, az egyik asztalról vedd fel a rákcsipeszt a másik asztalról vedd fel a pénzérmét. Állj

Részletesebben

53.17.439.1./I.b. 53.17.410.1 Női íróasztalka. 53.17.435.1/I.b Háromajtós szekrény 1761. 53.17.685.1 Kínai bölcset ábrázoló faragott fa szobor

53.17.439.1./I.b. 53.17.410.1 Női íróasztalka. 53.17.435.1/I.b Háromajtós szekrény 1761. 53.17.685.1 Kínai bölcset ábrázoló faragott fa szobor 53.17.439.1./I.b Pamlag 53.17.410.1 Női íróasztalka 53.17.435.1/I.b Háromajtós szekrény 1761 53.17.685.1 Kínai bölcset ábrázoló faragott fa szobor 53.17.469.1 Üveg cigarettatartó 53.17.686.1 Kínai nádfésű

Részletesebben

Serial no. Description Order code Weight Piece no. Ordering possibility Price Note Picture. BT612 1100 1 Yes. BT622 600 1 Yes Ø 154 mm cast iron disc

Serial no. Description Order code Weight Piece no. Ordering possibility Price Note Picture. BT612 1100 1 Yes. BT622 600 1 Yes Ø 154 mm cast iron disc Type BT6877K Special Elpumps Kft. Fehérgyarmat, Szatmári u. 21. Tel.: +36-44/510-530 Fax.: +36-44/510-535 E-mail.: info@elpumps.hu Home Page: www.elpumps.hu Serial no. Description Order code Weight Piece

Részletesebben

Tapasztalat: Magyarázat:

Tapasztalat: Magyarázat: 1. Kísérlet Szükséges anyagok: 3,2 g cinkpor; 1,5 g kénpor Szükséges eszközök: porcelántál, vegyszeres kanál, vas háromláb, agyagos drótháló, Bunsen-égő Végrehajtás: Keverjük össze a cinkport és a kénport,

Részletesebben

Tizennegyedik lecke. nálam

Tizennegyedik lecke. nálam Tizennegyedik lecke Vendégségben Péter: Szeretettel üdvözöllek benneteket nálam. A kabátokat itt hagyhatjátok az előszobában. Juszuf: Köszönjük szépen. Ezt a kis bort neked hoztuk. Le kell venni a cipőt?

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FÚRÓGÉP AUTOMATIKUS ELŐTOLÁSSAL Z5035 B

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FÚRÓGÉP AUTOMATIKUS ELŐTOLÁSSAL Z5035 B HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FÚRÓGÉP AUTOMATIKUS ELŐTOLÁSSAL Z5035 B Tisztelt vásárló, köszönjük, hogy a KH Trading s.r.o. cég termékét választotta. Cégünk kész Önnek szolgálatait felajánlani a termék megvétele

Részletesebben

HAKKO Alkatrészlista. Hegytisztítás HAKKO599B Cleaning wire

HAKKO Alkatrészlista. Hegytisztítás HAKKO599B Cleaning wire 1188. Budapest, Rákóczi u. 53/B Ungarn Tel/Fax: 06-1-294-1558 www.forrasztastechnika.hu HAKKO Alkatrészlista Kép Rendelési kód Megnevezés Megjegyzés Teszter HAKKO FG-100 FG-101 191-212 Sensor FG-100 FG101

Részletesebben

CSOPORT CSOPORT CSOPORT

CSOPORT CSOPORT CSOPORT 404 Tárolódobozok Oldal........276-277 405 PolCok 405 MUnkAPAdok köszörült lapos szerszámacéllap 413 415 HÉzAGoló lemezek Oldal.......................278 Oldal........279-280 Oldal.......................281

Részletesebben

Hatodik lecke. fölmegyek a Várba. bemegyek a múzeumba. lemegyünk a Városmajorba kimegyünk Hűvösvölgybe. fölmegyünk a hegyre.

Hatodik lecke. fölmegyek a Várba. bemegyek a múzeumba. lemegyünk a Városmajorba kimegyünk Hűvösvölgybe. fölmegyünk a hegyre. Hatodik lecke A nagy találkozás Szia, Lilla! Szia, Gergely! Hát te honnan jössz? Az egyetemről. Ma csak egy előadás van, reggel. Úgyhogy most fölmegyek a Várba. Mit csinálsz a Várban? Bemegyek a Ludwig

Részletesebben

Melyik testrész izgat fel a leginkább?

Melyik testrész izgat fel a leginkább? A játék szabályai 1. Hangosan olvasd fel a kérdést / próbát. 2. Ha az Őszintét választod, adj nyílt, őszinte választ. 3. Szólj hozzá, ha valami megérint vagy ha meg szeretnéd osztani a véleményedet a másik

Részletesebben

FIGYELMEZTETÉS. Súlyos vagy halálos sérülés veszélyének jelzésére szolgáló ikon

FIGYELMEZTETÉS. Súlyos vagy halálos sérülés veszélyének jelzésére szolgáló ikon FIGYELMEZTETÉS A sérülések, balesetveszély elkerülése és helytelen használat elkerülése érdekében olvassa el az alábbi tájékoztatót, majd őrizze meg. A gép további használóihoz is juttassa el a tájékoztatót.

Részletesebben

Egyéni hallókészülékek

Egyéni hallókészülékek Egyéni hallókészülékek Fülkagyló (CE), Hallójárati (CC), Mélyhallójárati (CIC), Mini mélyhallójárati (IIC) készülék FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tartalomjegyzék Áttekintés Áttekintés A fülkagyló készülék áttekintése...............

Részletesebben

Windowfarm keretben. A keret talpa szélesebb (150 mm), hogy ne boruljon fel a szerkezet.

Windowfarm keretben. A keret talpa szélesebb (150 mm), hogy ne boruljon fel a szerkezet. Windowfarm keretben Az eredeti windofarm több PET palack egymás alá szereléséből állt. Ezzel sok problémám volt a cserepek esetleges cseréjekor. Főleg amikor benőtte a növényzet az egészet. Ezért készítettem

Részletesebben

33. szám A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA. Budapest, 2006. már ci us 27., hétfõ TARTALOMJEGYZÉK. Ára: 3887, Ft

33. szám A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA. Budapest, 2006. már ci us 27., hétfõ TARTALOMJEGYZÉK. Ára: 3887, Ft A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA Budapest, 2006. már ci us 27., hétfõ 33. szám Ára: 3887, Ft TARTALOMJEGYZÉK 62/2006. (III. 27.) Korm. r. Az egyes pénzbeli szociális ellátások elszámolásának szabályairól...

Részletesebben

Kezelési útmutató. Helyiséghőmérsékletszabályozó. 24/10 (4) A~ nyitóval és be/kikapcsolóval 0393..

Kezelési útmutató. Helyiséghőmérsékletszabályozó. 24/10 (4) A~ nyitóval és be/kikapcsolóval 0393.. Kezelési útmutató Helyiséghőmérsékletszabályozó 24/10 (4) A~ nyitóval és be/kikapcsolóval 0393.. Tartalom Kezelési útmutató Helyiséghőmérséklet-szabályozó 24/10 (4) A~ nyitóval és be/kikapcsolóval 2 A

Részletesebben

28 800 Ft 19 990 Ft. 29 350 Ft 20 490 Ft. 39 490 Ft 36 990 Ft

28 800 Ft 19 990 Ft. 29 350 Ft 20 490 Ft. 39 490 Ft 36 990 Ft NS1841 Nagy, keskeny tároló Seria+tartozéka - csak két Seria+szekrény közé tehető 28 8 Ft 19 99 Ft NS_1841 NS184 Kicsi duplapolcos tároló, Seria+tartozéka - csak két Seria+szekrény közé tehető 29 35 Ft

Részletesebben