OneExchange

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.conligushungary.com OneExchange"

Átírás

1 OneExchange

2 OneExchange Egy Izgalmas Lehetőség ü én elindítjuk az egyik legizgalmasabb és legprofitálóbb részét a OneConcept- nek a OneExchange- et ü Az első lépésben kereskedni tudsz majd a Tokenekkel a tőzsdén, de hamarosan más erőteljes lehetőségek is bekapcsolódnak majd: kereskedhetsz OneCoin- al, becsatlakozhatsz a bányászatba, és beválthatod más valutádat és kripto- valutádat a ONE család termékeire ü Helyezkedj el a rendszerben, és válj sikeres kereskedővé ü Ne felejtsd el áranulmányozni a OneAcademy által biztosítor anyagokat, amelyek megadják neked a kereskedés és profitálás alapjait.

3 Kereskedni akarok Mit kell tudnom? IR egy nagyon rövid összefoglaló a OneExchange alapszabályairól: ü KezdeW Token árfolyam EUR Cent lesz (Vételi árfolyam) ü Eladási Limit: 1.5% - a szabad Tokeneknek/ nap Jelenleg annyi Tokent vásárolhatsz amennyit szeretnél, de ez a jövőben változhat ü Díjak: Csak automata Token vásárlás és eladás esetén (2.5%) ü Osztódások: minden Token osztódik, tekintet nélkül arra, hogy kezdőcsomagból, jutalékból, vagy tőzsdei vásárlásból ered ü LetéW Tokenek melyek tőzsdén lerek vásárolva: 30 nap ü Minden megrendelés 5 napig érvényes, de bármikor visszavonható a felhasználó által ü Tőzsde nyitva: Hédő 02:00- tól szombat 02:00- ig ü Folyamatosan új funkciók érkeznek

4 A OneExchange 5 része 1. A Kereskedelmi Pladorm: IR tudsz kereskedni Tokenekkel, OneCoin- al és AGC- vel. Idővel számos izgalmas, új funkció kapcsolódik be. Nyomon követheted különböző piacok és valuták fejlődését. IR történik a OneCoin Bányászat. Nézd meg a Blockchaint. Join the Mining Pools. Kövesd nyomon mikor jön új bányászaw nehézség. 3. Szimuláld és nézd meg az eszközöket, melyeket a vállalat biztosít. Melyik befektetési stratégiát válaszd? Mi a legjobb amit a Tokenekkel tehetsz, hogy profitálj? 4. Mit csinál a többi tag? Kinek van a legtöbb Tokenje, a legjobb pordolio teljesítménye és hogyan teljesít a OneCoin összehasonlítva a Bitcoin- al és a Litecoin- al? 5. Hírek: Teláld meg a legfrissebb híreket a tőzsdén, a kripto- valutáról és a OneWorld- ről. 6. Játék és szórakozás az összes bányásznak akik szünetet tartanának és jól akarják érezni magukat a OneCoin- al. Játssz más tagok ellen, és nyerj Tokeneket és OneCoint.

5 OneExchange Dashboard Token és OneCoin kereskedése Bányászási nehézség A Dashboard a te kezdőpontod a OneExchange- hez. Vess egy pillantást rá, hogy mi is történik. Majd menj arra a részre ami érdekel Bányászás, hírek, vagy kereskedés.

6 OneExchange Kereskedés ü IR tudsz Tokeneked venni és eladni. ü Nem csak Tokenekkel, de OneCoin- al és AGC Gold Coin- al is kereskedhetsz. Vásárolj és adj el Tokent A Split barometer jelzi, Hogy mennyi van a Következő SPLIT- ig

7 OneExchange Kereskedés Kereskedési történet ü IR találhatod az Összes megrendelésed. A függőben lévőket, a befejezereket és a törölteket egyaránt.

8 OneExchange Kereskedés Adás- vétel megrendelés elhelyezés

9 Gyakran ismételt kérdések

10 Tokenek Hogyan vehetek Tokeneket? Vásárolhatsz Tokeneket OneExchange- en mandatory és cash account- ról egyaránt. Ha egy vásárlást szeretnél intézni 60 EUR értékben de a mandatory account- on van 50 EUR és a cash account egyenlege is 50 EUR, a rendszer először automawkusan a mandatory account- ról, majd utána a cash account- ról vonja le az összeget. Meddig vannak a OneExchange- en vásárolt Tokenjeim letétben? OneExchange- en vásárolt Tokenek 30 munkanapig letétben vannak. Miért vásároljak Tokent? Annyi tokent kellene hogy vegyél, amennyit csak lehetséges legfőképp mielőr a fiókod osztódna. Minden a fiókon lévő Token osztódik, akkor is ha az már egy korábbi osztódásból származik minél több van annál több Token osztódik. Minden Token egy helyet ad neked a bányásztársulatban és minél több Tokened van, annál több coint tudsz bányászni. A bányászat indulása előr jó ha megismerkedsz a váltással és gyakorlod a kereskedést néhány tranzakción, mielőr a OneCoin indul. Vásárolhatok annyi Tokent amennyit akarok? Jelenleg nincs korlátozva, hogy mennyi Tokent vehetsz. Viszont ha túl sok vásárló lesz, a vállalat bevezethet korlátozásokat, így biztosítva, hogy minden tag vehessen Tokent, és csatlakozhasson a bányásztársasághoz.

11 Tokenek Miért adjam el a Tokenjeim? Ha szeretnéd tesztelni hogyan működik a fiókodon, eladhatod a Tokeneket. OneExchange, vagy megvalósítanál egy kis profitot a Mit csinálhatok a Tokenekkel? Vásárolhatsz, vagy eladhatod őket a tőzsdén és spekulálhatsz, de a jövedelmezőbb opció, hogy vársz az osztódásra majd csatlakozol a bányásztársasághoz, és OneCoint bányászol. Mi a különbség a Token és a OneCoin közör? Tokenek a csomaggal jönnek. Vásárolhatók és eladhatók a tőzsdén, osztódnak 1-2 alkalommal, a kezdőcsomagtól függően, és helyet biztosítanak neked a bányásztársaságban. A OneCoin egy kripto- valuta, melyet a tagok bányásznak. Kriptográfia által támogatva, és az e- pénztárcádban lesz tárolva. A OneCoin majd felkerül a nyilvános tőzsdére is, lehetőség lesz majd online vásárlásokat intézni a kereskedőkkel, akik elfogadják OneCoint és tervben van, hogy hozzácsatoljuk a OneCoinst a OneCard- hoz.

12 SPLITS Mi az az osztódás (SPLIT)? Ahogy egyre több tag csatlakozik és az igény a Tokenekre egyre magasabb, így természetes hogy a tokenek ára emelkedik. Minden új taggal aki csatlakozik a ONE- hoz, a kereslet nő, és az ára a mi OneTokeneinkek a tőzsdén is nőni fog. Természetesen szeretnénk ha a OneCoin sikeres lenne de egy túl korai árrobbanás sem mindig jó. Ezért alkoruk meg a lehetőséget az OSZTÓDÁSRA (SPLIT), és hogy megkétszerezd a portoliod értékét! Az új tagok csábítóan alacsony áron csatlakozhatnak de mi nem szeretnénk ha ebből hátrányod adódna. Ezért amint elérünk egy bizonyos számú új tagot mi SPLIT- eljük a Tokeneidet. Ez azt jelenw, hogy megduplázzuk azok mennyiségét a fiókodon! És ahogy egyre több új bányász csatlakozik az ár megint emelkedik újra SPLIT történik. Gratulálunk, ÚJRA megdupláztad a csomagod értékét. ARól függően, hogy milyen csomagod van, akár 2- szeri SPLIT is lehetséges minden SPLIT megduplázza a tokenek számát a fiókodon! Szóval halmozd fel, és gyűjtsd a tokeneket vagy vegyél többet. Milyen gyakran történnek a SPLITEK? SPLITS happen depending on the growth of the mining network and they are a result of high demand for Tokens and rapid price increase. Normally a SPLIT will happen every weeks.

13 SPLITS Azok a Tokenek amelyikek vásárolva lerek osztódnak? A fiókodon 1-2 alkalommal történik SPLIT, a fiókodtól függően. Amennyiben jogosult vagy SPLIT- re, a fiókodon lévő összes Token osztódni fog, függetlenül aról, hogyan szerezted őket. Mi történik amikor a Tokenek osztódnak? A SPLIT- el szerzer Tokenek 50%- a letétbe kerül kripto- valutára és ezeket fel lehet használni OneCoin bányászására. A másik 50% szintén felhasználható OneCoin bányászatra, vagy el lehet őket adni a tőzsdén. Ezek 30 munkanapra kerülnek letétre. Például: Van Tokened. SPLIT után kapsz új tokent. Ezek közül 500 letétbe kerül 30 napra. 500 pedig OneCoin bányászatra van fenntartva.

14 Következő lépés Mikor kezdődik a bányászat? A bányászat 2014 Decemberében kezdődik. Szeretnék csatlakozni a bányászathoz amilyen gyorsan lehet hogyan szerezhetek annyi tokent amennyi lehetséges? Számos opció van több token szerzésére: Vehetsz Tokent a tőzsdén. Vehetsz új termékcsomagot (a Tycoon Csomag előnye a többi csomaghoz képest, hogy Tokent tartalmaz). Válthatsz Tycoon csomagra, ha eddig még nem tered, és élvezheted a több SPLIT- et. Amikor jutalékot kapsz, vásárolhatsz Tokeneket. Milyen új tulajdonságokkal bővül hamarosan a OneExchange? Kereskedhetsz ONE COIN- al ahogy a bányászat elkezdődik. Kereskedhetsz AGC/Arany tallérokkal. Kereskedhetsz valutapárokkal: Tokeneket OneCoin- ra, AGC- t OneCoins- ra, OneCoin- t Euro- ra és így tovább. A bányászat hamarosan megkezdődik.

15 Hogyan kereskedek? Miért nincs a megrendelésem azonnal végrehajtva? Mint minden váltónál, először a rendelésed ir s feljegyzésre kerül, benyújtva a váltónak ahol or marad ameddig összeilleszwk és végrehajtják. Mivel a OneCoin tagok különböző országokban és időzónákban vannak, így időbe telik mire minden megrendelést összeillesztenek. Amennyiben törölni szeretnéd a megrendelésed, ami még nem ler végrehajtva, bármikor megteheted ha az Order History- ra kawntasz a Trading Dashboard- ban. Mi az a piaci- és limitált megrendelés? A Piaci megrendelés azt jelent, hogy egy bizonyos számú Tokent a piaci áron szeretnél megvásárolni vagy eladni. IR a piac ad neked egy árat, ezért hívjuk piacinak. A Limitált megrendelés az olyan megrendelés, amit elhelyezel, és van egy elvárásod az árról amit el szeretnél érni. Ha mondjuk Tokent szeretnél eladni, és megadsz egy árat például nem szeretnéd eladni a tokeneket 0.15 EUR alar. Vagy ha vásárolni szeretnél, beállíthatsz egy limitet például ha nem szeretnél tokenkt vásárolni 0.15 EUR- nál magasabb áron. A limitált megrendelések előnye, hogy kontrollálhatod a nyereséged, viszont a hátránya, hogy ha nem éred el a kívánt árat 5 napon belül, a megrendelésed törlődik, és nem lesz végrehajtva.

16 Hogyan kereskedek? Mi történik, ha nem a Mandatory account- ról vásárlok tokent? A jutalékaid egy részét a Mandatory account- ra fizetjük. Ez a rész arra szolgál, hogy tokent vásároljunk. Ha nem vásárolsz Tokeneket 5 munkanapon belül a kifizetés után, a rendszer automawkusan vásárolhat tokeneket egy kis díj ellenében, ami 2.5% (Tokenben értendő). Mi az a SPLIT Barometer? SPLITS minden hétben történik, a vállalat növekedésétől függően. A SPLIT barometer megmutatja milyen messze van a következő SPLIT. Minél nagyobb a növekedés, annál hamarabb van SPLIT és annál több Tokent érdemes venned mivel MINDEN Token a fiókodon osztódik, amennyiben jogosult vagy SPLIT- re. Milyenek a díjai a OneExchange- nek? Mivel a jutalékaid egy részét a Mandatory account- ra kapod, amit Tokenek vásárlására költhetsz így ezek a tranzakciók ingyenesek. Ha úgy döntesz, hogy Tokent adsz el, vagy beállítod a rendszert automata vásárlásra, ennek egy kis, 2.5%- os díja (Tokenben értve) kerül levonásra. Menyi Tokent vehetek/adhatok el naponta? Jelenleg a fiókodon elérhető Tokeneid 1.5%- át adhatod el naponta (nem letéw Token). MÉG nincs kiróva limit a megvásárolható Tokenek mennyiségére, de ez megtörténhet a jövőben. Ha túl sok vásárló lesz, a vállalatnak be kell vezetnie egy limitet, így minden tag vásárolhat tokent, és csatlakozhat a bányászathoz.

17 Hogyan kereskedek? Mi az Order History? Menj a Trading Dashboard menüpontba és or az Order history- ba. Az a tabella mutatja az eddigi vásárlásaidat és eladásaidat és azok státuszát. Egy megrendelés megnyitható (nem végrehajtor), lehet befejezer, lehet lejárt (ha nem hajtható végre) vagy a tag által törölt. Törölhetek egy megrendelést? Mindaddig törölhetsz egy megrendelést, ameddig nincs BEFEJEZETTNEK jelölve a rendszerben. Menj a Trading Dashboard menüpontba és or az Order history- ba. OR láthatod a jelenlegi megrendeléseid. Minden nyitor megrendelés meller láthatsz egy gombot cancel feliraral. Miért van különbség az eladási és vételi ár közör a Tokeneknél? A váltókban a javaknál árkülönbség van az eladás és vétel közör. A különbség a OneExchange- en EUR. Eladási ár jelenleg EUR, vételár EUR. Elhelyezhetek megrendelést amikor a váltó zárva van? Igen. A OneExchange hétvégén zárva. A megrendelése 5 munkanapos érvényessége elkezdődik, ameddig OneExchange hédőn megnyit.

18 Hogyan kereskedek? Meddig érvényes a megrendelésem? Kitolhatom az érvényességi határidőt? A megrendelésed 5 munkanapig érvényes. Ha addig nem kivitelezhető, újra el kell helyezned. 5 nap egy jó átlag, mivel az Exchange- nek kell hogy legyen likviditása, hogy összekösse és összegyűjtsük a megrendeléseket, hogy elkerüljük az illékonyságot. A OneCoin- nak és a Tokeneknek egy stabil ár és alacsony illékonysá kell. Van minimum tranzakciós mérték? A minimum tranzakciós érték 50 Token. Lemehet a Tokenek ára? Igen. Mint minded javaknál, ir is mehet le és fel az ár. Nincs arra garancia, hogy az ár mindig felfele megy. Egy SPLIT után az ár jelentősen lemegy, hogy utána újra elkezdjen felfele kúszni. Utalhatok Tokeneket közvetlenül másik tagnak? Tokenek csak a OneExchange- en keresztül vásárolhatók és adhatók el, de közvetlenül másik tagnak nem adhatóak. Mi a tranzakciós jelszó? Ahhoz hogy tranzakciót hajts végre a OneExchange- en, meg kell adnod a tranzakciós jelszót. Ha újraállítod, vagy elfelejtered, menj a "Profile" menübe és nyomj reset- re.

19 OneCoin növekedési potenciál ü Hol lesz a OneCoin egy éven belül 6,00 5,00 2 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 1 0,5 2,50 OpRmisRc Scenario Base Scenario # of weeks Disclaimer: the price chart presented above is based solely on predicwons - whether these values will be reached depends on commitment and effort by company members.

20 OneCoin 3 éves előrejelzés a Bitcoin sikersztorija alapján 22,00 20,00 18,00 16,00 14,00 12,00 10,00 8,00 6,00 4,00 2,00-1 0,5 ü Hol lesz a OneCoin 3 éven belül 2 5, ,00 50,00 # of months OpRmisRc Scenario Base Scenario Disclaimer: the price chart presented above is based solely on predicwons - whether these values will be reached depends on commitment and effort by company members.

21 OneCoin Növekedési Potenciál ü Minek kell történnie, hogy a OneCoin elérje ezt a növekedést? Nagy taglétszám minél több tag van, annál nagyobb a OneCoin likviditása, ami fellendíw az értékét; Ak v bányászat a tagoktól minél több a bányászat, Annál magasabbra megy a OneCoin ára; Nepszerűség - Minél több OneCoin kerül népszerűsítésre a tagok által- mint a BitCoin életképes alterna vája, annál magasabbra emelkedik az értéke; A tagok oktatása - minél jobb a tagok tanultsága a kripto- valuták kereskedéséről, annál precízebb a kereskedés folyamata, ezért a OneCoin értéke fel fog menni.

22 OneCoin A jövő ü ü ü A OneCoin- nak van egy ambíciózus célja az új Bitcoin- á válni! Amikor a 80%- a a OneCoin- oknak ki lesz bányászva, a tervünk, hogy közösségre visszük, és a OneCoin bevonul a közösségi tőzsdére! Ezután, a OneCoin széles körben használható lesz online tranzakciónál és e- wallet fizetésnél, ami még nagyobb népszerűséget biztosít majd!

Felmérések igazolják, hogy az emberi természet a legnagyobb gátló tényező, hogy sikereket érjünk el hosszútávon a kereskedéseinkkel.

Felmérések igazolják, hogy az emberi természet a legnagyobb gátló tényező, hogy sikereket érjünk el hosszútávon a kereskedéseinkkel. Tartalomjegyzék 1) Bevezető 2) Hogyan válasszunk jelszolgáltatót? 3) Jelszolgáltatók részletes vizsgálata 3.1) Statisztikák 3.2) Profil 3.3) Havi PnL 3.4) Kereskedési volumen 3.5) Devizapárok 3.6) Drawdown

Részletesebben

Részvénykereskedés a Saxo Bank-nál

Részvénykereskedés a Saxo Bank-nál the specialist in trading & investment Nemzetközi Befektetési Bank Saxo Bank-Nemzetközi (Globális) terjeszkedés A Saxo Bank egy nemzetközi befektetési bank, amelynek központja Koppenhágában, Dániában található.

Részletesebben

A tőzsdei keres kedés alapjai

A tőzsdei keres kedés alapjai A tőzsdei keres kedés alapjai Portfolio Trader TudásCenter Minden, amit a kereskedésről tudni kell Interaktív online előadások (webinarium) Ingyenes délutáni szemináriumok Devizakereskedési tanfolyam Kezdő

Részletesebben

Hogyan induljunk el a külföldi tőzsdéken e-book. Elemzésközpont.hu

Hogyan induljunk el a külföldi tőzsdéken e-book. Elemzésközpont.hu Hogyan induljunk el a külföldi tőzsdéken e-book Elemzésközpont.hu www.elemzeskozpont.hu Kedves Olvasó! Ebbe az ebook-ba összeválogattuk azokat az általunk publikált cikkeket, melyek a külföldi tőzsdékhez

Részletesebben

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB Tartalomjegyzék 04 06 08 09 11 13 15 17 19 22 23 26 27 29 31 33 KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB 6 MARKETING

Részletesebben

Befektetési szolgáltatásokról szóló további információ. Megbízások és megbízásteljesítési

Befektetési szolgáltatásokról szóló további információ. Megbízások és megbízásteljesítési Befektetési szolgáltatásokról szóló további információ Megbízások és megbízásteljesítési politika Bevezetés A DEGIRO a Befektetési szolgáltatásokról szóló további információkban részletesen ismerteti az

Részletesebben

Bináris Opciók Világában

Bináris Opciók Világában Üdvözlet a Bináris Opciók Világában Tartalom 1. Online kereskedés 2. Mi is az a bináris opció? 3. Miért kereskedjünk bináris opción? 4. Bináris opciók: A kereskedés alapjai 5. Kezdjünk bele! 6. Bináris

Részletesebben

ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN

ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN ELSŐ LÉPÉSEK A FOREX VILÁGÁBAN Tartalomjegyzék.. Mi az a Forex és miért kereskedjen? 1.. Miért kereskedjen a devizapiacon?... Valósítsa meg elképzeléseit valós ügyletekben. A Bika és a Medve.. Olvasson

Részletesebben

A TŐZSDEI KERESKEDÉS ALAPJAI

A TŐZSDEI KERESKEDÉS ALAPJAI KBC EQUITAS A TŐZSDEI KERESKEDÉS ALAPJAI Tőzsdei oktatóanyag a KBC Equitas ügyfelei részére A kézirat zárása: 2014.07.03. Tartalom Bevezető... 1 1. Ismerkedés a tőzsdével... 3 1.1. A tőzsde... 4 1.2. A

Részletesebben

Az értékpapírok fajtái

Az értékpapírok fajtái Legyen a tőzsde mindenkié! Oktatási segédanyag 2010. október 21. 2 1. A részvény... 2 1.1 A részvény fontosabb tulajdonságai...2 1.2 Részvényesi jogok, és azok gyakorlásának feltételei...3 1.3 A részvények

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Tagsági portál BEJELENTKEZŐ OLDAL Elfelejte' jelszó Ha elfelejte'ed a jelszavad, ka2nts az I forgot my password sorra! Add meg a felhasználói neved és email címed! Ha mindke'ő megegyezik

Részletesebben

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról

Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Összefoglaló a 2013. augusztus 13-i tájékoztatóról Fontos állomáshoz érkeztünk azon az úton, amin 4 éve elindultunk. Ez nem csak az én véleményem. Ma szemmel látható volt, mások is így gondolják. Kánikula

Részletesebben

Ha a levelező rendszere nem jeleníti meg ezt az email-t, másolja böngészőjébe a következőt: http://href.hu/x/7s9u

Ha a levelező rendszere nem jeleníti meg ezt az email-t, másolja böngészőjébe a következőt: http://href.hu/x/7s9u Ha a levelező rendszere nem jeleníti meg ezt az email-t, másolja böngészőjébe a következőt: http://href.hu/x/7s9u Ingyenes e-mail tanfolyam kisbefektetőknek Tananyagunk első leckéiben elsősorban azokat

Részletesebben

Mennyi jelenleg az egy hónapra lekötött betét éves kamata? Mennyi egy jelzáloghitel kamata? És egy fogyasztási hitelé?

Mennyi jelenleg az egy hónapra lekötött betét éves kamata? Mennyi egy jelzáloghitel kamata? És egy fogyasztási hitelé? A befektetés Amikor az embernek komoly céljai, tervei vannak, akkor rövid idõ alatt összegyûlhet akár több százezer forintja. Ezen célok megvalósítása általában több milliós nagyságrendû tõkét igényel.

Részletesebben

Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével

Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével Miskolci Egyetem Gazdaságtudomány Kar Üzleti Információgazdálkodási és Módszertani Intézet Pénzügy Tanszék Értékpapír Befektetési Lehetőségek Az Erste NetBroker Rendszerével Szakmai belső konzulens : Dr.

Részletesebben

1. Mi a Deviza piac és az Online Kereskedés?

1. Mi a Deviza piac és az Online Kereskedés? 1. Mi a Deviza piac és az Online Kereskedés? A Deviza Piac, más néven Forex piac, fizikai és intézményes struktúrát biztosít és tesz lehetővé, amin keresztül egyik nemzet devizáját átválthatjuk egy másikéra.

Részletesebben

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá.

1.1.3. Általános tag: saját felhasználásra vásárol. A fogyasztói árakon vásárol és a bruttó 7.500 Ft minimális rendelési érték vonatkozik rá. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrál, és tagságát aktiválja. A regisztráció pillanatában a tagság inaktív, a tagságot egy, a regisztrációtól számított 15 napon

Részletesebben

TőzsdeParkett.hu. bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK. Tudással az ember rengeteg pénzt kereshet!

TőzsdeParkett.hu. bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK. Tudással az ember rengeteg pénzt kereshet! TőzsdeParkett.hu Ingyenes Alap Tőzsdetanfolyam Mindenkinek 1 / 11 oldal TőzsdeParkett.hu bemutatja INGYENES ALAP TŐZSDETANFOLYAM MINDENKINEK Írta: Szikra Zoltán tőzsdeoktató Tudással az ember rengeteg

Részletesebben

MATEMATIKAI ÉS INFORMATIKAI KEZELÉSE

MATEMATIKAI ÉS INFORMATIKAI KEZELÉSE EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TERMÉSZETTUDOMÁNYI KAR TŐZSDEI ESEMÉNYEK MATEMATIKAI ÉS INFORMATIKAI KEZELÉSE Szakdolgozat Kósa Barbara Matematika BSc. matematikai elemző szakirány Témavezető: Prőhle Tamás

Részletesebben

Forex kereskedés a GBPUSD devizapár példáján keresztül, eredménybeli különbségek fundamentális és technikai elemzések között

Forex kereskedés a GBPUSD devizapár példáján keresztül, eredménybeli különbségek fundamentális és technikai elemzések között Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar Gazdálkodástani Intézet Forex kereskedés a GBPUSD devizapár példáján keresztül, eredménybeli különbségek fundamentális és technikai elemzések között Készítette: Mészáros

Részletesebben

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg.

1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. 1. Alapfogalmak 1.1. Tag: mindenki, aki az mlmdiszkont rendszerében regisztrálva van. A tagokat háromféle csoportosítás szerint különböztetjük meg. Jutalékjogosultság és kedvezmények szempontjából: 1.1.1.

Részletesebben

Útmutató A Binárishoz

Útmutató A Binárishoz Útmutató A Binárishoz Eddig fel nem fedett titkok a binárisból való pénzkereséshez! Bevezetés Ez a könyv a bináris marketingterv azon részeit magyarázza el, amire korábban esetleg nem került sor, és bemutatok

Részletesebben

Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2014.03. havi tartalmakhoz. A hónap témája: Váljunk tudatos pénzügyi fogyasztóvá!

Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2014.03. havi tartalmakhoz. A hónap témája: Váljunk tudatos pénzügyi fogyasztóvá! Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2014.03. havi tartalmakhoz A hónap témája: Váljunk tudatos pénzügyi fogyasztóvá! Tájékozódás, tájékoztatás (banki ügyfél-tájékoztatás). Független információforrások,

Részletesebben

Befektetéseket érintő Adók

Befektetéseket érintő Adók Befektetéseket érintő Adók Frissítés: 2010. Október. Összeállította: Faluvégi Balázs Jelen leírás a pénzügyi befektetéseket érintő adózási szabályokról, valamint az azokra adott adóoptimalizálási, csökkentési

Részletesebben

Mikor vásárolj, és mikor adj el a profit eléréséért?

Mikor vásárolj, és mikor adj el a profit eléréséért? Mikor vásárolj, és mikor adj el a profit eléréséért? A TŐZSDEI GRAFIKONOK ELEMZÉSE 1. Bevezetés A grafikonok elemzése még sosem volt ennyire népszerű. Ennek az az egyik oka, hogy manapság már olcsón lehet

Részletesebben

A NETELLER-számla használata

A NETELLER-számla használata A NETELLER-számla használata Köszönjük, hogy érdeklődik a NETELLER-számla iránt! Ez az útmutató a NETELLER-számla leghasznosabb és legnépszerűbb funkcióinak használatához nyújt segítséget. Megpróbáltunk

Részletesebben

LEOxChange Használati Útmutató

LEOxChange Használati Útmutató LEOxChange Használati Útmutató Tartalomjegyzék 1. LEOxChange Használati Útmutató... 3 2. Számla Nyitás LEO Webirodán keresztül... 4 3. Regisztráció Nem-LEO Tagok Számára... 7 4. Kétfázisú Hitelesítés...

Részletesebben

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa

2014.01.01-től megkötött szerződések esetén reprezentatív példa Gyakran feltett kérdések UPC PARTNERKÁRTYÁVAL 2 ELÉRHETŐ KEDVEZMÉNYEK 1) Miért hasznos nekem a upc partnerkártya 2? A upc partnerkártya 2 tudatos használatával Ön éves szinten több ezer forint megtakarítást

Részletesebben