OneExchange

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "www.conligushungary.com OneExchange"

Átírás

1 OneExchange

2 OneExchange Egy Izgalmas Lehetőség ü én elindítjuk az egyik legizgalmasabb és legprofitálóbb részét a OneConcept- nek a OneExchange- et ü Az első lépésben kereskedni tudsz majd a Tokenekkel a tőzsdén, de hamarosan más erőteljes lehetőségek is bekapcsolódnak majd: kereskedhetsz OneCoin- al, becsatlakozhatsz a bányászatba, és beválthatod más valutádat és kripto- valutádat a ONE család termékeire ü Helyezkedj el a rendszerben, és válj sikeres kereskedővé ü Ne felejtsd el áranulmányozni a OneAcademy által biztosítor anyagokat, amelyek megadják neked a kereskedés és profitálás alapjait.

3 Kereskedni akarok Mit kell tudnom? IR egy nagyon rövid összefoglaló a OneExchange alapszabályairól: ü KezdeW Token árfolyam EUR Cent lesz (Vételi árfolyam) ü Eladási Limit: 1.5% - a szabad Tokeneknek/ nap Jelenleg annyi Tokent vásárolhatsz amennyit szeretnél, de ez a jövőben változhat ü Díjak: Csak automata Token vásárlás és eladás esetén (2.5%) ü Osztódások: minden Token osztódik, tekintet nélkül arra, hogy kezdőcsomagból, jutalékból, vagy tőzsdei vásárlásból ered ü LetéW Tokenek melyek tőzsdén lerek vásárolva: 30 nap ü Minden megrendelés 5 napig érvényes, de bármikor visszavonható a felhasználó által ü Tőzsde nyitva: Hédő 02:00- tól szombat 02:00- ig ü Folyamatosan új funkciók érkeznek

4 A OneExchange 5 része 1. A Kereskedelmi Pladorm: IR tudsz kereskedni Tokenekkel, OneCoin- al és AGC- vel. Idővel számos izgalmas, új funkció kapcsolódik be. Nyomon követheted különböző piacok és valuták fejlődését. IR történik a OneCoin Bányászat. Nézd meg a Blockchaint. Join the Mining Pools. Kövesd nyomon mikor jön új bányászaw nehézség. 3. Szimuláld és nézd meg az eszközöket, melyeket a vállalat biztosít. Melyik befektetési stratégiát válaszd? Mi a legjobb amit a Tokenekkel tehetsz, hogy profitálj? 4. Mit csinál a többi tag? Kinek van a legtöbb Tokenje, a legjobb pordolio teljesítménye és hogyan teljesít a OneCoin összehasonlítva a Bitcoin- al és a Litecoin- al? 5. Hírek: Teláld meg a legfrissebb híreket a tőzsdén, a kripto- valutáról és a OneWorld- ről. 6. Játék és szórakozás az összes bányásznak akik szünetet tartanának és jól akarják érezni magukat a OneCoin- al. Játssz más tagok ellen, és nyerj Tokeneket és OneCoint.

5 OneExchange Dashboard Token és OneCoin kereskedése Bányászási nehézség A Dashboard a te kezdőpontod a OneExchange- hez. Vess egy pillantást rá, hogy mi is történik. Majd menj arra a részre ami érdekel Bányászás, hírek, vagy kereskedés.

6 OneExchange Kereskedés ü IR tudsz Tokeneked venni és eladni. ü Nem csak Tokenekkel, de OneCoin- al és AGC Gold Coin- al is kereskedhetsz. Vásárolj és adj el Tokent A Split barometer jelzi, Hogy mennyi van a Következő SPLIT- ig

7 OneExchange Kereskedés Kereskedési történet ü IR találhatod az Összes megrendelésed. A függőben lévőket, a befejezereket és a törölteket egyaránt.

8 OneExchange Kereskedés Adás- vétel megrendelés elhelyezés

9 Gyakran ismételt kérdések

10 Tokenek Hogyan vehetek Tokeneket? Vásárolhatsz Tokeneket OneExchange- en mandatory és cash account- ról egyaránt. Ha egy vásárlást szeretnél intézni 60 EUR értékben de a mandatory account- on van 50 EUR és a cash account egyenlege is 50 EUR, a rendszer először automawkusan a mandatory account- ról, majd utána a cash account- ról vonja le az összeget. Meddig vannak a OneExchange- en vásárolt Tokenjeim letétben? OneExchange- en vásárolt Tokenek 30 munkanapig letétben vannak. Miért vásároljak Tokent? Annyi tokent kellene hogy vegyél, amennyit csak lehetséges legfőképp mielőr a fiókod osztódna. Minden a fiókon lévő Token osztódik, akkor is ha az már egy korábbi osztódásból származik minél több van annál több Token osztódik. Minden Token egy helyet ad neked a bányásztársulatban és minél több Tokened van, annál több coint tudsz bányászni. A bányászat indulása előr jó ha megismerkedsz a váltással és gyakorlod a kereskedést néhány tranzakción, mielőr a OneCoin indul. Vásárolhatok annyi Tokent amennyit akarok? Jelenleg nincs korlátozva, hogy mennyi Tokent vehetsz. Viszont ha túl sok vásárló lesz, a vállalat bevezethet korlátozásokat, így biztosítva, hogy minden tag vehessen Tokent, és csatlakozhasson a bányásztársasághoz.

11 Tokenek Miért adjam el a Tokenjeim? Ha szeretnéd tesztelni hogyan működik a fiókodon, eladhatod a Tokeneket. OneExchange, vagy megvalósítanál egy kis profitot a Mit csinálhatok a Tokenekkel? Vásárolhatsz, vagy eladhatod őket a tőzsdén és spekulálhatsz, de a jövedelmezőbb opció, hogy vársz az osztódásra majd csatlakozol a bányásztársasághoz, és OneCoint bányászol. Mi a különbség a Token és a OneCoin közör? Tokenek a csomaggal jönnek. Vásárolhatók és eladhatók a tőzsdén, osztódnak 1-2 alkalommal, a kezdőcsomagtól függően, és helyet biztosítanak neked a bányásztársaságban. A OneCoin egy kripto- valuta, melyet a tagok bányásznak. Kriptográfia által támogatva, és az e- pénztárcádban lesz tárolva. A OneCoin majd felkerül a nyilvános tőzsdére is, lehetőség lesz majd online vásárlásokat intézni a kereskedőkkel, akik elfogadják OneCoint és tervben van, hogy hozzácsatoljuk a OneCoinst a OneCard- hoz.

12 SPLITS Mi az az osztódás (SPLIT)? Ahogy egyre több tag csatlakozik és az igény a Tokenekre egyre magasabb, így természetes hogy a tokenek ára emelkedik. Minden új taggal aki csatlakozik a ONE- hoz, a kereslet nő, és az ára a mi OneTokeneinkek a tőzsdén is nőni fog. Természetesen szeretnénk ha a OneCoin sikeres lenne de egy túl korai árrobbanás sem mindig jó. Ezért alkoruk meg a lehetőséget az OSZTÓDÁSRA (SPLIT), és hogy megkétszerezd a portoliod értékét! Az új tagok csábítóan alacsony áron csatlakozhatnak de mi nem szeretnénk ha ebből hátrányod adódna. Ezért amint elérünk egy bizonyos számú új tagot mi SPLIT- eljük a Tokeneidet. Ez azt jelenw, hogy megduplázzuk azok mennyiségét a fiókodon! És ahogy egyre több új bányász csatlakozik az ár megint emelkedik újra SPLIT történik. Gratulálunk, ÚJRA megdupláztad a csomagod értékét. ARól függően, hogy milyen csomagod van, akár 2- szeri SPLIT is lehetséges minden SPLIT megduplázza a tokenek számát a fiókodon! Szóval halmozd fel, és gyűjtsd a tokeneket vagy vegyél többet. Milyen gyakran történnek a SPLITEK? SPLITS happen depending on the growth of the mining network and they are a result of high demand for Tokens and rapid price increase. Normally a SPLIT will happen every weeks.

13 SPLITS Azok a Tokenek amelyikek vásárolva lerek osztódnak? A fiókodon 1-2 alkalommal történik SPLIT, a fiókodtól függően. Amennyiben jogosult vagy SPLIT- re, a fiókodon lévő összes Token osztódni fog, függetlenül aról, hogyan szerezted őket. Mi történik amikor a Tokenek osztódnak? A SPLIT- el szerzer Tokenek 50%- a letétbe kerül kripto- valutára és ezeket fel lehet használni OneCoin bányászására. A másik 50% szintén felhasználható OneCoin bányászatra, vagy el lehet őket adni a tőzsdén. Ezek 30 munkanapra kerülnek letétre. Például: Van Tokened. SPLIT után kapsz új tokent. Ezek közül 500 letétbe kerül 30 napra. 500 pedig OneCoin bányászatra van fenntartva.

14 Következő lépés Mikor kezdődik a bányászat? A bányászat 2014 Decemberében kezdődik. Szeretnék csatlakozni a bányászathoz amilyen gyorsan lehet hogyan szerezhetek annyi tokent amennyi lehetséges? Számos opció van több token szerzésére: Vehetsz Tokent a tőzsdén. Vehetsz új termékcsomagot (a Tycoon Csomag előnye a többi csomaghoz képest, hogy Tokent tartalmaz). Válthatsz Tycoon csomagra, ha eddig még nem tered, és élvezheted a több SPLIT- et. Amikor jutalékot kapsz, vásárolhatsz Tokeneket. Milyen új tulajdonságokkal bővül hamarosan a OneExchange? Kereskedhetsz ONE COIN- al ahogy a bányászat elkezdődik. Kereskedhetsz AGC/Arany tallérokkal. Kereskedhetsz valutapárokkal: Tokeneket OneCoin- ra, AGC- t OneCoins- ra, OneCoin- t Euro- ra és így tovább. A bányászat hamarosan megkezdődik.

15 Hogyan kereskedek? Miért nincs a megrendelésem azonnal végrehajtva? Mint minden váltónál, először a rendelésed ir s feljegyzésre kerül, benyújtva a váltónak ahol or marad ameddig összeilleszwk és végrehajtják. Mivel a OneCoin tagok különböző országokban és időzónákban vannak, így időbe telik mire minden megrendelést összeillesztenek. Amennyiben törölni szeretnéd a megrendelésed, ami még nem ler végrehajtva, bármikor megteheted ha az Order History- ra kawntasz a Trading Dashboard- ban. Mi az a piaci- és limitált megrendelés? A Piaci megrendelés azt jelent, hogy egy bizonyos számú Tokent a piaci áron szeretnél megvásárolni vagy eladni. IR a piac ad neked egy árat, ezért hívjuk piacinak. A Limitált megrendelés az olyan megrendelés, amit elhelyezel, és van egy elvárásod az árról amit el szeretnél érni. Ha mondjuk Tokent szeretnél eladni, és megadsz egy árat például nem szeretnéd eladni a tokeneket 0.15 EUR alar. Vagy ha vásárolni szeretnél, beállíthatsz egy limitet például ha nem szeretnél tokenkt vásárolni 0.15 EUR- nál magasabb áron. A limitált megrendelések előnye, hogy kontrollálhatod a nyereséged, viszont a hátránya, hogy ha nem éred el a kívánt árat 5 napon belül, a megrendelésed törlődik, és nem lesz végrehajtva.

16 Hogyan kereskedek? Mi történik, ha nem a Mandatory account- ról vásárlok tokent? A jutalékaid egy részét a Mandatory account- ra fizetjük. Ez a rész arra szolgál, hogy tokent vásároljunk. Ha nem vásárolsz Tokeneket 5 munkanapon belül a kifizetés után, a rendszer automawkusan vásárolhat tokeneket egy kis díj ellenében, ami 2.5% (Tokenben értendő). Mi az a SPLIT Barometer? SPLITS minden hétben történik, a vállalat növekedésétől függően. A SPLIT barometer megmutatja milyen messze van a következő SPLIT. Minél nagyobb a növekedés, annál hamarabb van SPLIT és annál több Tokent érdemes venned mivel MINDEN Token a fiókodon osztódik, amennyiben jogosult vagy SPLIT- re. Milyenek a díjai a OneExchange- nek? Mivel a jutalékaid egy részét a Mandatory account- ra kapod, amit Tokenek vásárlására költhetsz így ezek a tranzakciók ingyenesek. Ha úgy döntesz, hogy Tokent adsz el, vagy beállítod a rendszert automata vásárlásra, ennek egy kis, 2.5%- os díja (Tokenben értve) kerül levonásra. Menyi Tokent vehetek/adhatok el naponta? Jelenleg a fiókodon elérhető Tokeneid 1.5%- át adhatod el naponta (nem letéw Token). MÉG nincs kiróva limit a megvásárolható Tokenek mennyiségére, de ez megtörténhet a jövőben. Ha túl sok vásárló lesz, a vállalatnak be kell vezetnie egy limitet, így minden tag vásárolhat tokent, és csatlakozhat a bányászathoz.

17 Hogyan kereskedek? Mi az Order History? Menj a Trading Dashboard menüpontba és or az Order history- ba. Az a tabella mutatja az eddigi vásárlásaidat és eladásaidat és azok státuszát. Egy megrendelés megnyitható (nem végrehajtor), lehet befejezer, lehet lejárt (ha nem hajtható végre) vagy a tag által törölt. Törölhetek egy megrendelést? Mindaddig törölhetsz egy megrendelést, ameddig nincs BEFEJEZETTNEK jelölve a rendszerben. Menj a Trading Dashboard menüpontba és or az Order history- ba. OR láthatod a jelenlegi megrendeléseid. Minden nyitor megrendelés meller láthatsz egy gombot cancel feliraral. Miért van különbség az eladási és vételi ár közör a Tokeneknél? A váltókban a javaknál árkülönbség van az eladás és vétel közör. A különbség a OneExchange- en EUR. Eladási ár jelenleg EUR, vételár EUR. Elhelyezhetek megrendelést amikor a váltó zárva van? Igen. A OneExchange hétvégén zárva. A megrendelése 5 munkanapos érvényessége elkezdődik, ameddig OneExchange hédőn megnyit.

18 Hogyan kereskedek? Meddig érvényes a megrendelésem? Kitolhatom az érvényességi határidőt? A megrendelésed 5 munkanapig érvényes. Ha addig nem kivitelezhető, újra el kell helyezned. 5 nap egy jó átlag, mivel az Exchange- nek kell hogy legyen likviditása, hogy összekösse és összegyűjtsük a megrendeléseket, hogy elkerüljük az illékonyságot. A OneCoin- nak és a Tokeneknek egy stabil ár és alacsony illékonysá kell. Van minimum tranzakciós mérték? A minimum tranzakciós érték 50 Token. Lemehet a Tokenek ára? Igen. Mint minded javaknál, ir is mehet le és fel az ár. Nincs arra garancia, hogy az ár mindig felfele megy. Egy SPLIT után az ár jelentősen lemegy, hogy utána újra elkezdjen felfele kúszni. Utalhatok Tokeneket közvetlenül másik tagnak? Tokenek csak a OneExchange- en keresztül vásárolhatók és adhatók el, de közvetlenül másik tagnak nem adhatóak. Mi a tranzakciós jelszó? Ahhoz hogy tranzakciót hajts végre a OneExchange- en, meg kell adnod a tranzakciós jelszót. Ha újraállítod, vagy elfelejtered, menj a "Profile" menübe és nyomj reset- re.

19 OneCoin növekedési potenciál ü Hol lesz a OneCoin egy éven belül 6,00 5,00 2 5,00 4,00 3,00 2,00 1,00 1 0,5 2,50 OpRmisRc Scenario Base Scenario # of weeks Disclaimer: the price chart presented above is based solely on predicwons - whether these values will be reached depends on commitment and effort by company members.

20 OneCoin 3 éves előrejelzés a Bitcoin sikersztorija alapján 22,00 20,00 18,00 16,00 14,00 12,00 10,00 8,00 6,00 4,00 2,00-1 0,5 ü Hol lesz a OneCoin 3 éven belül 2 5, ,00 50,00 # of months OpRmisRc Scenario Base Scenario Disclaimer: the price chart presented above is based solely on predicwons - whether these values will be reached depends on commitment and effort by company members.

21 OneCoin Növekedési Potenciál ü Minek kell történnie, hogy a OneCoin elérje ezt a növekedést? Nagy taglétszám minél több tag van, annál nagyobb a OneCoin likviditása, ami fellendíw az értékét; Ak v bányászat a tagoktól minél több a bányászat, Annál magasabbra megy a OneCoin ára; Nepszerűség - Minél több OneCoin kerül népszerűsítésre a tagok által- mint a BitCoin életképes alterna vája, annál magasabbra emelkedik az értéke; A tagok oktatása - minél jobb a tagok tanultsága a kripto- valuták kereskedéséről, annál precízebb a kereskedés folyamata, ezért a OneCoin értéke fel fog menni.

22 OneCoin A jövő ü ü ü A OneCoin- nak van egy ambíciózus célja az új Bitcoin- á válni! Amikor a 80%- a a OneCoin- oknak ki lesz bányászva, a tervünk, hogy közösségre visszük, és a OneCoin bevonul a közösségi tőzsdére! Ezután, a OneCoin széles körben használható lesz online tranzakciónál és e- wallet fizetésnél, ami még nagyobb népszerűséget biztosít majd!

www.conligushungary.com Jutalékterv

www.conligushungary.com Jutalékterv Jutalékterv Ak-váló csomag- Regisztráció Az ak-vációs csomagunk biztosítja a helyed a vállalatban és megadja neked a szükséges információkat, hogy hogyan indulj a OneCoin- al. A kezdőcsomag információkat

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE

A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE A BITCOIN SIKERTÖRTÉNETE 1.400 1.200 1.000 800 600 400 200 BITCOIN ÁRFOLYAM VÁLTOZÁS Egy férfi 27$-ért vásárolt bitcoin, meg is feledkezett róla Aztán mikor megnézte kiderült, hogy 886.000$-t ér... Vett

Részletesebben

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK Mi is az a One Coin? Ki áll mögötte? Milyen képességgel és tapasztalattal rendelkezik? Legális-e? Lehet-e bármilyen hátrányom, ha népszerűsítem? Valóságos ez? Emberek a valós piacon

Részletesebben

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK

A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK A LEHETŐSÉG ALAPKÉRDÉSEK Mi is az a One Coin? Ki áll mögötte? Milyen képességgel és tapasztalattal rendelkezik? Legálise? Lehete bármilyen hátrányom, ha népszerűsítem? Valóságos ez? Emberek a valós piacon

Részletesebben

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA!

AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! www.oneteam.hu www.oneteam.hu www.oneteam.hu Kedves Partnerünk! AZ ÚJ, EXCLUSIVE PROMÓCIÓ MÉG TÖBB LEHETŐSÉGET HOZ SZÁMODRA! Hétfőn (július 6.) elindult az exclusive CoinVegas Promóciónk, mely korlátozott

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak.

Magazin. CapriPay. Második kiadás. CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. Magazin CapriPay Második kiadás CapriPay Magazin 2. szám Ingyenes regisztráció. Egyszerű telepítés. Nincsenek tranzakciós díjak. 1 Üdvözöljük a CapriPay Magazin második számában! A CapriPay Magazin 2.

Részletesebben

CFD kereskedés a gyakorlatban

CFD kereskedés a gyakorlatban CFD kereskedés a gyakorlatban Equilor Befektetési Zrt. Nemzetközi szemlélet helyi tapasztalatok A 20 éves Equilor Befektetési Zrt. a Budapesti Értéktőzsde alapító tagja valamint a Magyar Kockázati és Magántőke

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Buy Offer (Vétel az eladási áron) Vételi limit áras megbízás az éppen aktuális legjobb eladótól.

Buy Offer (Vétel az eladási áron) Vételi limit áras megbízás az éppen aktuális legjobb eladótól. 1 Ask (Legjobb eladó) Hívják offer árnak is. Az adott instrumentumra a legjobb eladási ár. Ezen az árfolyamon nyithatunk long pozíciót. Példaként véve a deviza kereskedést, ezen az áron vehető meg a fix

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK

BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK BÉTA fázisból Pre-Launch FEJLESZTÉSEK Készen állunk, hogy elvégezzük a fejlesztéseket, és készen állunk, hogy előre lépjünk az elképzelhető legnagyobb lehetőség kiépítésében! GYORS INDULÁSI JUTALMAK 1.

Részletesebben

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt

Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Aktív szörfözőknek, ingyenesen elkezdhető 4$ készpénz mindössze néhány perc alatt Kezdés 0$: magyarul, ingyenes Kattints a Surf Offered menüre Nézd meg, hogy van e szabad hirdetés, ha van, akkor Kattints

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás Knowledge Challenge Rendszer Használata Keresés A WebShop-ban előzetes regisztráció, vagy belépés nélkül is lehetőség nyílik az ott elérhető információk megtekintésére, a feltöltött termékek közötti keresésre,

Részletesebben

TŐZSDEJÁTÉK FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

TŐZSDEJÁTÉK FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV TŐZSDEJÁTÉK FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BEVEZETŐ A Tőzsdejáték az Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) által közösen működtetett a tőzsdei kereskedést egyszerűsített körülmények közt bemutató,

Részletesebben

A tőzsdézés tévhitei, misztériumai

A tőzsdézés tévhitei, misztériumai 2 A tőzsdézés tévhitei, misztériumai A közgondolkodásban a tőzsde világa misztikus és elérhetetlen dolognak tűnhet. Természetesen ez nem így van, a tőzsdézés ma már mindenki számára elérhető pénzkereseti

Részletesebben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben 2016. október 18. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk:

Részletesebben

RÉSZEGES HATÁRIDŐS MEGÁLLAPODÁS (PARTICIPATING FORWARD)

RÉSZEGES HATÁRIDŐS MEGÁLLAPODÁS (PARTICIPATING FORWARD) RÉSZEGES HATÁRIDŐS MEGÁLLAPODÁS (PARTICIPATING FORWARD) Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük hogy az ügylet megkötése előtt jelen Ügyféltájékoztatót valamint a Befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási

Részletesebben

Money és Risk Management

Money és Risk Management Money és Risk Management Antimartingale rendszerek módszerek modellek technikák Kreatív Stop kockázatok Kockázatcsökkentés Profitmaximalizálás Stop Loss megbízások A kereskedésünk legfontosabb része, mely

Részletesebben

Risk és Money Management

Risk és Money Management TheBetBulls.com 1 Risk és Antimartingale rendszerek módszerek modellek technikák Stop kockázatok Kockázatcsökkentés Profitmaximalizálás Stop Loss megbízások TheBetBulls.com 2 A kezdeti feltételek meghatározása

Részletesebben

Kereskedés a tőzsdén

Kereskedés a tőzsdén Kereskedés a tőzsdén Egy kis ismétlés a tőzsde Térben és időben koncentrált piac A kereskedés az áru jelenléte nélkül történik Szabályozott piac törvény szabályozza a működést és a kereskedés módját Közvetlenül

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések

Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések Értékcsomag: Gyakran Ismételt Kérdések 1. Mit tartalmaz az értékcsomag? - Az Ön által kiválasztott elő fizetési idő szak korlátlan hozzáférést biztosít több száz vállalkozási képzéshez - Élő szemináriumra

Részletesebben

Bitcoin és ami mögötte van... 1 / 17

Bitcoin és ami mögötte van... 1 / 17 Bitcoin és ami mögötte van... 1 / 17 Bitcoin és ami mögötte van... 2 / 17 Bitcoin és ami mögötte van... 3 / 17 Tartalom 1 Bitcoin alapfogalmak 2 Bitcoin a felhasználó szemével (rövid) 3 Biztonság, kényelem,

Részletesebben

Csomag vásárlási segédlet

Csomag vásárlási segédlet Csomag vásárlási segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz csomagot vásárolni a SkyWay-ben. Lépj be a webirodádba. Ha orosz nyelven jelenik

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet. Teljesítmény 56 000 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet. Teljesítmény 56 000 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

Csavarda mobil áruház

Csavarda mobil áruház Csavarda mobil áruház Használati útmutató Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarda mobil áruház alkalmazást, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. TARTALOMJEGYZÉK 1. Letöltés 2. oldal 2.

Részletesebben

BetBulls Opciós Portfolió Manager

BetBulls Opciós Portfolió Manager BetBulls Opciós Portfolió Manager Ennek a modulnak a célja, hogy ügyfeleinknek lehetőséget biztosítson virtuális számlanyitásra és részvény, valamint opciós pozíciók vásárlására, eladására a naponta frissülő,

Részletesebben

Netinfo használati leírás. Vodafone Power to you

Netinfo használati leírás. Vodafone Power to you Netinfo használati leírás Vodafone Power to you jegyzék 2 jegyzék A Netinfo szolgáltatás...3 Mobilnézet hangalapú előfizetések esetén...4 Plusz Adat vásárlása... 4 Plusz Adat újratöltése... 6 Mobilnézet

Részletesebben

A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása

A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása A Buda-cash Trader V2 Pro online kereskedési rendszer munkafelületének bemutatása A BC Trader egy multifunkcionális, többszörösen díjazott online kereskedési rendszer, ami lehetővé teszi a befektetők számára,

Részletesebben

A részvénykereskedés alapjai

A részvénykereskedés alapjai A részvénykereskedés alapjai 2016. Október 7. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk: https://www.kbcequitas.hu/menu/tamogatas/tudastar/oktatas

Részletesebben

A főmenü mindig elérhető a jobb felső sarokban található ikon segítségével. Így mindig könnyen fér hozzá bármely menüponthoz.

A főmenü mindig elérhető a jobb felső sarokban található ikon segítségével. Így mindig könnyen fér hozzá bármely menüponthoz. 1 Számlaösszesítő (Account Summary) A számlaösszesítőben egy gyors áttekintést kaphat a számla állapotáról: Készpénz egyenleg (Cash balance) Rendelkezésre álló fedezet (Margin available) Fedezet felhasználás

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Helo LX és Helo LX Plus

Helo LX és Helo LX Plus Helo LX és Helo LX Plus vásárlási / regisztrációs segédlet Ez az információs anyag megmutatja számodra a Helo vásárlásának lépéseit. FONOS, hogy a teljes folyamat alatt ne használj magyar karaktereket,

Részletesebben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben 2015. szeptember 22. 17:30 Sándor Dávid Vezető elemző A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva.

Részletesebben

1. HOGYAN IRATKOZHATOK FEL EGY ADOTT TŐZSDE REAL-TIME ADATAIRA?

1. HOGYAN IRATKOZHATOK FEL EGY ADOTT TŐZSDE REAL-TIME ADATAIRA? 1 Az oldal segítséget nyújt önnek real-time kereskedési adatok és hírek előfizetésével kapcsolatban. Megmutatja egyben azt is, hogyan tudja jelenlegi és korábbi előfizetési, számlázási adatait lehívni.

Részletesebben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben

Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben Részvénykereskedés a KBC Equitas rendszereiben 2016. február 23. 17:30 A webinárium hamarosan kezdődik. Kérjük, ellenőrizze, hogy számítógépe hangszórója be van-e kapcsolva. További technikai információk:

Részletesebben

4. lépés: pozíció zárása

4. lépés: pozíció zárása 4. lépés: pozíció zárása Miután megtanultuk miként történhet egy adott pozíció megnyitása, akár vételi (long) akár eladási (short) megbízásról is legyen szó, azt is tudnunk kell, hogyan lehet lezárni őket

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés

PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés PAYU Hungary Kft. PayU Mobil fizetés Felhasználói Dokumentáció 2014.01.08. Tartalomjegyzék Tájékoztató a PayU Mobil fizetési módról... 3 Az alkalmazás aktiválása... 3 Bankkártya regisztráció folyamata...

Részletesebben

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni.

Kattints a regisztrációs linkre. Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a regisztrációs linkre Ha rá kattintottál ez a kép fog megjelenni. Kattints a LOGIN/JOIN-ra a jobb felső sarokban! Ezután az alábbi regisztrációs ablak ugrik fel, kattints a "CLICK HERE TO JOIN"

Részletesebben

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 Vásárolja meg síbérletét az interneten keresztül! Már regisztrált felhasználója Webshop-unknakvagy szeretnémagát regisztráltatni? Ebben az esetben kattintson

Részletesebben

Oldal használati útmutató

Oldal használati útmutató Oldal használati útmutató Tájékoztató a kommunikációs csatornánk változásáról Kedves testvérünk, barátunk, szimpatizánsaink! Örömünkre szolgál, hogy még a mai napig is nézed és hallgatod az igehirdetéseket

Részletesebben

Fizetési és teljesítési folyamat

Fizetési és teljesítési folyamat Fizetési és teljesítési folyamat Bejelentkezés Részvény- nyilatkozatok kijelzése Nyilatko- zati opciók Fizikai Tulajdonosi igazolás kiküldése Részvénykereskedelmi számla létrehozása egy MLDS által kijelölt

Részletesebben

HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4

HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 HUNGÁRIA ONLINE TRADER fx 4 Felhasználói kézikönyv Tartalom: A HOTfx4 indítása A HOTfx4 felhasználói felülete Hogyan helyezzünk el megbízást Hogyan módosítsunk megbízást Hogyan helyezzünk el függő megbízást

Részletesebben

Dr Ruja Ignatova válaszlevele az MNB közleményére

Dr Ruja Ignatova válaszlevele az MNB közleményére Dr Ruja Ignatova válaszlevele az MNB közleményére erede$ angol - és magyar fordítás Kedves Partnereink! A fejlődési folyamat Magyarországon nem a legkellemesebb, azonban sok központi bank figyelmezteti

Részletesebben

Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv

Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv Portfolio MobilTőzsde felhasználói kézikönyv Bevezetés... 2 Belépés a MobilTőzsdére... 2 A MobilTőzsde felhasználói felülete... 3 Piacok... 3 Kötések... 8 Számla... 8 Hírek... 9 Frissítés, beállítások,

Részletesebben

2011.03.30. A pénzügyi közvetítő rendszer. A pénzügyi közvetítő rendszer meghatározása és feladata. A megtakarítások és a beruházások

2011.03.30. A pénzügyi közvetítő rendszer. A pénzügyi közvetítő rendszer meghatározása és feladata. A megtakarítások és a beruházások A pénzügyi közvetítő rendszer 7. előadás 1 A pénzügyi közvetítő rendszer meghatározása és feladata A közvetítő rendszer piacok, egyének, intézmények és szabályok rendszere Biztosítja a gazdaság működéséhez

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

Kedvezmény kalauz. Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk:

Kedvezmény kalauz. Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: Kedvezmény kalauz Ha bármilyen kérdése lenne, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk: nomiland@nomiland.hu 11 12 Regisztráljon oldalunkon /club/user/ = Előnyök Miért érdemes regisztrálni? Milyen előnyökkel

Részletesebben

Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken:

Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken: Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az alábbi elérhetőségeken: email: concordetrader@con.hu telefon: (+36

Részletesebben

Kategóriák Fedezeti követelmények

Kategóriák Fedezeti követelmények 1 Válasszon kedvére a világ 20 különböző tőzsdéjét leképező 6.000 különböző CFD közül. Az elérhető tőkeáttétel akár 10-szeres is lehet. Long és short pozíció nyitására egyaránt van lehetőség, akár napon

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Pozíció nyitása megbízással

Pozíció nyitása megbízással Pozíció nyitása megbízással Pozíció nyitása megbízással: Amennyiben Ön a jelenlegi árfolyamszintnél kedvezőbb, esetleg kedvezőtlenebb árszinten szeretne belépni a piacra a Buda-cash Trader V2 Pro lehetőséget

Részletesebben

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz A bővítmény csak Opeancart 2.2 és 2.3 verziókhoz elérhető, csak magyar nyelven! Általános ismertető: A GLS Online a http://online.gls-hungary.com weboldalon elérhető

Részletesebben

Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél:

Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél: Oldaltérkép fitcamp Legfontosabb információk, mielőtt továbblépnél: A regisztráció minden kötelezettség nélküli Regisztráció után 30 napig él az első ingyenes próba fitcamp órád Bérleteid után krediteket

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Értékpapír-kölcsönzés

Értékpapír-kölcsönzés Értékpapír-kölcsönzés TARTALOMJEGYZÉK 1. MI AZ A NAPON TÚLI SHORT?... 3 2. HOGYAN LEHET NAPON TÚLI SHORT POZÍCIÓT NYITNI?... 3 2.1. NAPON TÚLI SHORT POZÍCIÓ NYITÁSA A NETBOON KERESKEDÉSI FELÜLETEN... 4

Részletesebben

Ajánlói beszélgetés AJÁNLÓI BESZÉLGETÉS

Ajánlói beszélgetés AJÁNLÓI BESZÉLGETÉS Ajánlói beszélgetés Megismertem egy céget, amely segítségével a havi kiadásainkat jelentõsen csökkenteni tudjuk, akár a 66%-át is visszakaphatjuk. Gondolom, téged is érdekel hogyan? A törzsvásárlói azonosítómmal

Részletesebben

ZÉRÓ KÖLTSÉGŰ OPCIÓ I. A TERMÉK LÉNYEGE

ZÉRÓ KÖLTSÉGŰ OPCIÓ I. A TERMÉK LÉNYEGE ZÉRÓ KÖLTSÉGŰ OPCIÓ Tisztelt Ügyfelünk! Kérjük, hogy az ügylet megkötése előtt jelen Ügyféltájékoztatót valamint a Befektetési szolgáltatási és a kiegészítő szolgáltatási tevékenység körébe tartozó termékek

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

Online Nevezési Rendszer

Online Nevezési Rendszer Online Nevezési Rendszer Első lépések A kapott felhasználó névvel és jelszóval jelentkezzünk be! Az első belépés után a jelszót meg kell változtatni és az egyesülethez tartozó érvényes email címet meg

Részletesebben

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra.

A regisztrációhoz / vásárláshoz szükség lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard kártyára, vagy PayPal-ra. Laminine vásárlási / regisztrációs segédlet A Laminine-t a 37 országban működő LifePharm Global Network gyártja és forgalmazza, és végre Magyarországon is elérhető. Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

Onecoin a világ legjobban fizető üzlete

Onecoin a világ legjobban fizető üzlete Onecoin a világ legjobban fizető üzlete Bitcoin Onecoin Egy kis történeti áttekintés A 2008-as gazdasági válság majdnem térdre kényszerítette a világ pénzügyi rendszerét. A felelősség a központi bankoké

Részletesebben

HOT (Hungária Online Tőzsde) Felhasználói kézikönyv. v1.0

HOT (Hungária Online Tőzsde) Felhasználói kézikönyv. v1.0 HOT (Hungária Online Tőzsde) Felhasználói kézikönyv v1.0 Tartalom 1. Bevezetés...3 2. Rendszerkövetelmények...3 2. Belépés a HOT-ba...3 a. Jelszómódosítás... 4 b. Tranzakciós kód megadása... 5 c. Kilépés

Részletesebben

Chapter 15. Árszínvonal és valutaárfolyam hosszú távon. Slides prepared by Thomas Bishop

Chapter 15. Árszínvonal és valutaárfolyam hosszú távon. Slides prepared by Thomas Bishop Chapter 15 Árszínvonal és valutaárfolyam hosszú távon Slides prepared by Thomas Bishop Bevezetés Egységes ár elve Vásárlóerő paritás (Purchasing Power Parity) Az infláció és az kamatlábak közötti hatás:

Részletesebben

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában

SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK. 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában SZERETETTEL ÜDVÖZLÜNK 7 DAYWEALTH (Bőség 7 Nap alatt) és a MOWC világában 7Daywealth Csapat Angol és német nyelvű kapcsolat: info@euro-welle.de Skype: teveko1 2babsi@gmail.com Skype: baerbel 199 VANNAK

Részletesebben

STRUKTURÁLT KÖTVÉNYEK

STRUKTURÁLT KÖTVÉNYEK NYILVÁNOS KIBOCSÁTÁS: 4 ÉVES, FELTÉTELESEN TŐKEVÉDETT, STANDARD AND POOR S 500 INDEXHEZ KÖTÖTT EURÓBAN DENOMINÁLT KÖTVÉNY KIBOCSÁTÓ: CITIGROUP FUNDING INC. A TERMÉK ÖSSZEFOGLALÁSA* Termékkategória: Strukturált

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Alap letét Az alapletét a szükséges fedezet összege, amellyel a befektetőnek rendelkeznie kell a számláján ahhoz, hogy megnyithasson egy kontraktust.

Alap letét Az alapletét a szükséges fedezet összege, amellyel a befektetőnek rendelkeznie kell a számláján ahhoz, hogy megnyithasson egy kontraktust. 1 450 különböző termék kereskedhető, 21 különböző tőzsdéről érhetők el kontraktusok. Energiahordozók (pl.: olaj, földgáz), nemesfémek (arany, ezüst) devizák, kötvények, mezőgazdasági termények (búza, narancs),

Részletesebben

Plus500CY Ltd. Megbízás-végrehajtási irányelvek

Plus500CY Ltd. Megbízás-végrehajtási irányelvek Plus500CY Ltd. Megbízás-végrehajtási irányelvek Megbízás-végrehajtási irányelvek A megbízás-végrehajtási irányelvek az ügyféllel kötött megállapodás részét képezik, ahogy azt meghatározza a felhasználói

Részletesebben

JÁTÉKTŐZSDE FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

JÁTÉKTŐZSDE FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV JÁTÉKTŐZSDE FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BEVEZETŐ A Játéktőzsde az Magyar Nemzeti Bank (MNB) és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) által közösen működtetett a tőzsdei kereskedést egyszerűsített körülmények közt bemutató,

Részletesebben

(tudás és tapasztalat) Kérdőív. Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon?

(tudás és tapasztalat) Kérdőív. Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon? Név: Cím: Ügyfélszám: Megfelelési teszt (tudás és tapasztalat) Kérdőív Lépést tart Ön azzal, hogy mi történik a gazdaságban (az üzleti életben) és a pénzügyi piacokon? 1) Egyáltalán nem érdekel. Ritkán

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók

Érvényes április május 26. Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók 2017. ZINC and május its influence - Termékpromóció on human body Érvényes 2017. április 27 2017. május 26 Résztvevők: A TIENS Európai régiójában regisztrált Tanácsadók Új Tanácsadók Csatlakozása Új ZINC

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

Belépés Éles és Demo számlára

Belépés Éles és Demo számlára Belépés Éles és Demo számlára Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba Ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: : concordetrader@con.hu Telefon: : (+36 1) 489

Részletesebben

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Bejelentkezés. Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Bejelentkezés Gépelje be felhasználó nevét és jelszavát. Ha nem emlékszik az azonosítókra lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. E-mail: helpdesk@erstetrader.hu Telefon: (06 1) 23 55 169. 1 Kockázatfeltáró

Részletesebben

Európa Régió ösztönző programok Január 2016

Európa Régió ösztönző programok Január 2016 Európa Régió ösztönző programok Január 2016 1 Január 2016 25 Január 2016 Bevezetés Európai Régió küldetése az értékesítési volumen és az új csatlakozók számának növelése 2016-ban is! A 2016-os év méltó

Részletesebben

Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés

Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés Egyszerű opciós stratégiák és ProTrader platformkezelés Az első részben ismertettük az opciók általános tulajdonságait, előnyeit, hátrányait. Általánosságban, még azt lehet hozzátenni, hogy bár nem egyszerű

Részletesebben

kötvényekről EXTRA Egy percben a

kötvényekről EXTRA Egy percben a EXTRA Egy percben a kötvényekről Szeretne befektetni? A befektetések egyik lehetséges formája a kötvény. Tudjon meg többet a kötvényekről! Olvassa el tájékoztatónkat! BEFEKTETÉSEK kérdésekben segít ez

Részletesebben

Mik is pontosan az ETC-k? Physical ETC Classic ETC Forward ETC Short ETC Leveraged ETC

Mik is pontosan az ETC-k? Physical ETC Classic ETC Forward ETC Short ETC Leveraged ETC 1 Exchange Traded Funds (ETF): tőzsdén kereskedett befektetési alap, amely leginkább a részvényekhez hasonlatos. A legnépszerűbbek az indexkövető és szektor ETF-ek, melyek az irányadó tőzsdeindexek árfolyamát

Részletesebben

A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kérjük olvassa át a válaszokat.

A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, kérjük olvassa át a válaszokat. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu Kedves Ügyfelünk! A K&H e-bank és mobilbank még egyszerűbb kezeléséhez

Részletesebben

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE

ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE ÜZLETTÁRS REGISZTRÁCIÓ MENETE Nyisd meg a böngésződben a szponzorod Jeunesse-weboldalát. A böngésző sorban és a jobb felső sarokban a piros téglalapok helyén megjelenik a szponzorod azonosítója és elérhetőségei.

Részletesebben

Kifizetési összefoglaló: Az alábbiak csak a termék legfőbb tulajdonságait foglalják Kibocsátó:

Kifizetési összefoglaló: Az alábbiak csak a termék legfőbb tulajdonságait foglalják Kibocsátó: NYILVÁNOS KIBOCSÁTÁS: 3 ÉVES FELTÉTELESEN TŐKEVÉDETT, A BOEING CO. AND SEADRILL LTD. RÉSZVÉNYEIHEZ KÖTÖTT, EURÓBAN DENOMINÁLT VISSZAHÍVHATÓ KÖTVÉNY KIBOCSÁTÓ: SG ISSUER, GARANCIAVÁLLALÓ: SOCIÉTÉ GÉNÉRALE

Részletesebben

Számla feltöltési opciók

Számla feltöltési opciók Számla feltöltési opciók Előrebocsátom, ez az infóanyag hosszú lesz, de saját érdeked, hogy végigolvasd, az STP feltöltési opciókról szól. Nagyon sok kérdést kapok STP feltöltéssel kapcsolatban. Sokan

Részletesebben

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE

GRÁNIT ÁLTALÁNOS 2 VÁLLALKOZÓI FORINT SZÁMLAVEZETÉS HIRDETMÉNYE 1. Alapszolgáltatások Számlanyitás díja Számlavezetés havidíja NetBank / Telepített banki terminál / TeleBank használat havidíja Díjtalan belföldi elektronikus forintátutalások száma 2. Kiegészítő szolgáltatások

Részletesebben

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) Tartalom

GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) Tartalom Gyakran ismételt kérdések 1./2015. Oldal: 1 / 7 GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) Tartalom Melyek az Általános Szerződési Feltételek?... 3 Nem tudom, milyen e-mail címmel regisztráltam, hogy tudom kideríteni?...

Részletesebben

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket!

Megrendelés menete. 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! Megrendelés menete 1. Válassza ki az Ön igényeinek megfelelő terméket! 2. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba! ( Kosárba kifejezésre kattintva.) 3. Amennyiben szeretne további terméket kosárba

Részletesebben

A DOLLÁROS PIZZA TÖRTÉNETE, AVAGY MENNYIT ÉR A BITCOIN?

A DOLLÁROS PIZZA TÖRTÉNETE, AVAGY MENNYIT ÉR A BITCOIN? A 40.000.000 DOLLÁROS PIZZA TÖRTÉNETE, AVAGY MENNYIT ÉR A BITCOIN? Sándor Barnabás biztonságtechnikai mérnök, etikus hacker Budapest, 2019. március 19. Péztörténet Időutazás 2004 Sándor Barnabás 2007 Fazekas+

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Regisztrációs és felhasználói

Részletesebben

Kupon felhasználási szabályzat

Kupon felhasználási szabályzat Kupon felhasználási szabályzat 1. Fogalom meghatározások Kupon: Kedvezményre jogosító szelvény, melynek felhasználásával a vásárló az azon feltüntetett értékben, árkedvezménnyel vásárolhatja meg a számára

Részletesebben