KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete március 21-i ülésének jegyzőkönyvéből. 81/A/2016. (III.21.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2016. március 21-i ülésének jegyzőkönyvéből. 81/A/2016. (III.21."

Átírás

1 81/A/2016. (III.21.) KT határozat: megtárgyalta, és elfogadja Zamárdi Város Önkormányzatának évre vonatkozó, aktualizált, cafeteria szabályzatát.

2 Tárgy: Svert kupa reklámozása 81/B/2016. (III.21.) KT határozat: a parti részen kialakítandó, 4 db LEDes kivetőn a Svert kupa ingyenes reklámozását engedélyezi.

3 82/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzatának évi Közbeszerzési Terve Zamárdi város önkormányzatának képviselő-testülete a évre vonatkozó Közbeszerzési Tervet elfogadja és jóváhagyja. A Közbeszerzési Terv az írásos előterjesztés melléklete.

4 83/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Óvodai beíratás időpontjának meghatározása Zamárdi Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy Zamárdi Város Napköziotthonos Óvodája elnevezésű intézménybe május napok között 8-12 óráig, és május 11-én szerdán 8 órától óra 30 percig írathatja be személyesen a szülő/ törvényes képviselő/ a gyermekét. A képviselő-testület felkéri a jegyzőt a mellékletben szereplő beiratkozásról szóló fenntartói közlemény közzétételére. Felelős: Polgármester, illetve jegyző, óvodavezető Határidő: értelem szerint

5 84/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: 2016/2017-es nevelési évben indítandó óvodai csoportszám meghatározása Zamárdi Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Zamárdi Város Napköziotthonos Óvodája elnevezésű intézményben a 2016/2017-es nevelési évben összesen 4 óvodai csoport indítható. Felelős: Polgármester Határidő: augusztus 31.

6 85/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Balatonlellei Pénzügyi Végrehajtó Társulásból történő kilépési szándék megerősítése megtárgyalta a Balatonlelle és Környéke Pénzügyi Végrehajtó Társulásból történő kilépés időpontját, és megerősíti a kilépési szándékát december 31. napjával. Felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert a kilépéssel kapcsolatos nyilatkozatok aláírására.

7 86/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Elővásárlási jogról tájékoztatás (Optiwatt Kft) megtárgyalta az Optiwatt Kft elővásárlási nyilatkozattal kapcsolatos tájékoztatást, és azt tudomásul veszi. A képviselő-testület felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert, hogy a Szabadság tér 5. szám alatti ingatlanra (Optiwatt Kft) vonatkozó elővásárlási jog gyakorlásával kapcsolatban mindaddig nemlegesen nyilatkozzon, amíg a képviselő-testület más jellegű döntést nem hoz.

8 87/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Tájékoztatás peres ügyről (Csibrák Károly felperes, Zamárdi Önkormányzat alperes) felkéri a Hivatal vezetését, hogy az Önkormányzat kezelésében lévő utcákban a közlekedési táblák meglétét ütemterv alapján ellenőrizzék, elkerülve a hasonló kártérítési peres eljárásokat.

9 88/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Avar kori temetőre vonatkozó pályázat benyújtása megtárgyalta, és felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert a zamárdi avar kori temetőre vonatozó pályázat benyújtására a Pázmány Péter Katolikus Egyetemmel és az Isztambuli Egyetemmel közösen.

10 Tárgy: Wintersport Kft kérelme 89/2016. (III.21.) KT határozat: megtárgyalta a Wintersport Kft március 18-án érkezett kérelmét és hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Kft. által létesítendő Zamárdi Vízisport Bázis tevékenységi köre kibővüljön a kerékpáros funkcióval. Hozzájárul továbbá, hogy az elnevezése Zamárdi Kerékpáros Turisztikai és Vízisport Bázisra módosuljon, valamint támogatja a Kft-nek a Kerékpáros Magyarország Szövetséggel és a Magyar Kajak Kenu Szövetséggel való együttműködését.

11 90/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Kerékpárút nyomvonal módosítása, Magyar Kerékpáros Szövetség kérelme a Magyar Kerékpáros Szövetség részére az Önkormányzat hozzájárulását megadja, és a vízi sportbázis létesítmény tekintetében, nyertes pályázat esetén, 3+5 évig a kerékpáros szolgáltató pont fenntartását biztosítja, erre az időre bérleti díjat a szolgáltatásért nem kér. A nyomvonal módosításhoz (Keszeg utca, Margó Ede sétány, Harcsa utca) az Önkormányzat hozzájárul.

12 Tárgy: Berkenye-kör kérelme 91/2016. (III.21.) KT határozat: hozzájárul, hogy a Berkenye-kör egyesületté történő alakításakor az egyesület székhelye a Közösségi Ház legyen (8621 Zamárdi, Honvéd utca 6.) azzal, hogy levelezési címnek az egyesület elnökének címe legyen megadva az alapító okiratban.

13 Tárgy: Tűzifára vonatkozó bizottsági javaslat 92/2016. (III.21.) KT határozat: megtárgyalta a Humán Bizottság javaslatát és egyetért, hogy a GAMESZ telephelyen felhalmozott fát a fűtési szezon előtt, már tavasszal kiosszák a rászoruló kérelmezők között. Ennek lebonyolítását a hivatal ügyintézői és a GAMESZ végezze el. A képviselő-testület a Rákóczi utcában lévő felújítás alatti ingatlanon keletkezett fahulladékra nem tart igényt, annak elszállítását a vállalkozó oldja meg.

14 Tárgy: Wellhello Projekt 2016 támogatása 93/2016. (III.21.) KT határozat: megtárgyalta a Wellhello Projekt 2016 filmforgatással kapcsolatos kérelmét, és az alábbi döntést hozza: A képviselő-testület javasolja a Polgármesternek, -hogy Zamárdi közterületein, a fenti projekt kapcsán, június elején, hétköznaponként, összesen 4 napos filmforgatásra kerüljön sor; -továbbá, hogy a 21/2013. (IX.24.) számú helyi rendelet 1.. (3) bekezdés a.) és b.) pontja alapján a közterület filmforgatási célú használata vonatkozásában a közterület térítésmentesen kerüljön biztosításra. A forgatási helyszínek kapcsán a film készítői mindenképp egyeztessenek a Polgármesterrel Zamárdi turisztikailag jelentős közterületeinek bemutatása miatt. A képviselő-testület a filmforgatáshoz ,- Ft, azaz Egymilliókettőszázhetvenezer forint összegű támogatást biztosít az általános tartalék terhére. A képviselő-testület a forgatás alatt a stábtagok ( max.40 fő) részére a szállást és napi háromszori étkezést, lehetőség szerint a Z.,Honvéd utcai vendégház (20 fő), valamint helyi szálláshely igénybevételével, biztosít az általános tartalék terhére. A képviselő-testület kéri, hogy a filmforgatással kapcsolatos helyszíni és egyéb hatósági egyeztetéseket Lévai Balázs producer az illetékes hatóságokkal előzetesen, a határidőkre figyelemmel, folytassa le és a szükséges engedélyeket szerezze be. A zamárdi lakosok részére felajánlott ingyenes, két alkalommal történő filmvetítési lehetőséget a képviselő-testület köszönettel fogadja. A képviselő-testület az önkormányzati tulajdonban lévő, és rendelkezésre álló, forgatást segítő technikai eszközöket biztosítja amennyiben lehetséges és szükség van rá.

15 KIVONAT Tárgy: Hulladék ügyek megtárgyalása 94/2016. (III.21.) KT határozat: megtárgyalta a Dél-Balatoni Regionális Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás elnökének, dr. Lengyel Róbertnek a megkeresését, és a levélhez csatolt NHSZ Kft ajánlatát. Az NHSZ Kft ajánlatát, amely a Siókom Nkft pénzügyi helyzetének megoldására irányul a Siókom Nkft üzletrészének megvásárlásra útján, a képviselő-testület elvileg támogatja. Az NHSZ Kft feltételei közül a képviselő-testület elvileg azt is támogatja, hogy névértéken, azaz ,- Ft-os vételáron szerezze meg az NHSZ Kft a Siókom Nkft 100 %-os tulajdonjogát. Az NHSZ Kft által közölt feltételek közül a képviselő-testület azt is támogatja, hogy az önkormányzati ciklus végéig, azaz október 31-ig meghosszabbításra kerüljön a Siókom Nkft-vel fennálló közszolgáltatási szerződés. A somi hulladékválogató üzemeltetésére a társulás és a Siókom Nkft között létrejövő üzemeltetési közszolgáltatási szerződés tartalmára a képviselő-testületnek jelenleg nincs rálátása, ezért a körben további egyeztetésekre van szükség a gesztor önkormányzattal, azaz Siófok Város Önkormányzatával. A képviselő-testület határozottan kinyilvánítja, hogy Zamárdi Város Önkormányzata csak abban az esetben támogatja az elidegenítést, amennyiben a Siókom Nkft évi vesztesége, illetve a évi időarányos veszteség viselése vonatkozásában az Önkormányzatot sem most, sem a jövőre nézve semmifajta anyagi kötelezettség nem terheli. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az NHSZ Kft ajánlatának ügyében folytasson további egyeztetéseket és tárgyalásokat a társulás tagjaival, illetve Siófok város polgármesterével. Tisztázza továbbá, hogy az üzletrész elidegenítése esetén is jogszerűen folytatható-e a Siókom Nkft-n keresztül a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási tevékenység, amely jelenleg az Mötv. alapján önkormányzati feladat.

16 KIVONAT 95/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: StreetFood Road Show rendezvény engedélyezése engedélyezi július között a StreetFood Road Show elnevezésű rendezvényt, ingyenes területhasználattal. A rendezvényhez szükséges áramellátásról a szervezőknek kell gondoskodni, illetve a területen keletkező hulladék elszállításáról is. A rendezvény szervezői a Tourinform Irodával egyeztessenek a részletekről.

17 96/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Általános iskola térítési díjjal kapcsolatos döntés úgy határoz, hogy az általános iskola adott féléves térítési díját (művészetoktatás) abban az esetben ne kelljen megfizetnie a szülőnek, amennyiben év közben másik oktatási intézménybe iratkozik át a tanuló.

18 97/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Szent István út déli oldalán lakótelkek kialakítása a Szt. István út déli oldalán meglévő önkormányzati területeken lakótelkek kialakítása érdekében elrendeli az előkészületek megkezdését a 3577 hrsz-ú ingatlanra vonatkozóan. Ennek keretében minél szélesebb körben fel kell mérni a parcellázással járó költségeket (földmérési és telekalakítási költségek, közművezetékek tervezési költségei, lehetőség szerint a közművezetékek kiépítésének várható költségei, a szükséges hatósági eljárások díjai, ügyvédi munkadíj telekfelosztással kapcsolatos okirat készítéséhez stb.) és a költségek ismeretében a képviselő-testület tárgyalja újra a továbbiakat.

19 98/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Kiss Ernő utcai parkoló útépítése közbeszerzési eljárással kapcsolatos döntések A képviselő-testület a a Zamárdi, Kiss Ernő utcai parkoló útépítése közbeszerzési eljárással kapcsolatban az alábbi döntéseket hozza: - A képviselő-testület Zamárdi Város Önkormányzata Közbeszerzési Szabályzatának II, fejezet 3. d) pontjainak megfelelően döntést hoz a Zamárdi, Kiss Ernő utcai parkoló útépítése közbeszerzési eljárásban szerepelő műszaki tartalom megvalósításáról, egyben elfogadja a közbeszerzés csatolt ajánlattételi felhívását és dokumentációját. - A képviselő-testület a Közbeszerzési Szabályzat II. fejezet 3. c) pontjának megfelelően a közbeszerzési eljárás lebonyolítására dr. Kozma Györgyöt bízza meg ,- Ft+ÁFA díjért. - A képviselő-testület a közbeszerzési eljárásban részt vevő bíráló bizottság tagjainak dr. Kerekes Gyöngyit, Hoffmann Renáta és Kétszeri Balázst jelöli ki. - A képviselő-testület az alábbi cégeket kéri fel ajánlattételre: Fecske Kft, ÖKOBAU Kft, Road-Technik Kft, Balatonút Kft, I. sz. Mélyépítő Kft.

20 99/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Bácskai utcai kishajó kikötő áramvételezési hely kialakítása a Zamárdi, Bácskai utcai kishajó kikötőben 1 db áramvételezési hely kiépítésének és térvilágítás bővítésének munkáival megbízza Pálfi István vállalkozót, az árajánlatában szereplő ,- Ft+ÁFA díjért.

21 100/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Sport téri ingatlan elektromos földkábel bekötése (Gruber Csaba kérelme) megbízza Pálfi István vállalkozót az árajánlatban szereplő ,- Ft+ÁFA díjért Gruber Csabáék Z.,Sport téri ingatlanának földkábellel történő elektromos bekötéseinek munkáival, az általános tartalék terhére.

22 101/A/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Parti sávban LED-es kijelző megrendelése a parti sávban 4 db LED-es kijelző (48x160 cm) letelepítésére megbízza a Korád-Trade Kft-t (Kormos Ádám) ,- Ft+ÁFA megbízási díjért.

23 101/B/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Parti sávban LED-es kijelzőkhöz elektromos kialakítás megbízza Pálfi István vállalkozót a Margó Ede sétányon kialakítandó, 4 db LED kijelző elektromos betáplálási munkáival, ,- Ft+ÁFA megbízási díjért.

24 Tárgy: Zamárdi 2689/7 hrsz-ú út kiépítése 102/2016. (III.21.) KT határozat: a zamárdi 2689/7 hrsz-ú út kiépítésével megbízza az ÖKOBAU Kft-t, ,- Ft+ÁFA összegű díjért. A képviselő-testület megbízza Csákovics Gyula polgármestert a kivitelezési szerződés aláírására, melynek feltétele, hogy a fenti összeg 50 %-át a Csutak Invest Kft képviseletében Csutak Zoltán átutalja az Önkormányzat költségvetési számlájára.

25 103/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Geoplaner Kft megbízása tervezési munkákra a Geoplaner Kft megbízza - Zamárdi, 7-es számú főút zamárdi átkelési szakaszára vonatkozó nyomvonalterv elkészítésével ,- Ft+ÁFA, - a Margó Ede sétány K-i bővítésének útépítési tendertervének elkészítésével ,- Ft+ÁFA tervezési díjért. A képviselő-testület egyben felhatalmazza a Csákovics Gyula polgármestert a vállalkozási szerződések aláírására.

26 104/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Pannon-Gádor Mérnöki Iroda Kft megbízása tervezési munkákra megbízza a Pannon-Gádor Mérnöki Iroda Kft-t a - Kiss Ernő utca-eötvös utca sarkán található parkoló kiépítésének műszaki ellenőrzésével ,- Ft+ÁFA, - Margó Ede sétány Eötvös utcától K-i irányban történő kiépítésének műszaki ellenőrzésével ,- Ft+ÁFA, - Platánia játszótér előtti parkoló és kapcsolódó sétány kiépítésének műszaki ellenőrzésével ,- Ft+ÁFA, - Zamárdi 2689/7 hrsz-ú út (Csutak) kiépítésének műszaki ellenőrzésével ,- Ft+ÁFA díjért, egyben felhatalmazza fel Csákovics Gyula polgármestert az erre vonatkozó vállalkozási szerződések aláírására.

27 Tárgy: Kutyafuttató elemeinek megrendelése 105/2016. (III.21.) KT határozat: a kutyafuttató elemeire a Webáruházak Kft részéről beérkezett ,- Ft összegű árajánlatot fogadja el, és a GAMESZ-t megbízza a futtató kialakításával a Zamárdi, Batthyány u. park közelében.

28 106/A/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Önkormányzat GAMESZ intézkedési terve a GAMESZ vezetője által beterjesztett intézkedési tervet elfogadja. További intézkedések meghozatalát nem látja szükségesnek.

29 106/B/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére átcsoportosítás engedélyezése a GAMESZ részére engedélyezi ,- Ft átcsoportosítását a GAMESZ költségvetésén belül, játszótér plusz munkálataira.

30 Tárgy: Közvilágítási lámpatestek cseréje 107/2016. (III.21.) KT határozat: Zamárdi területén lévő, 29 db korszerűtlen közvilágítási lámpatest cseréjére biztosít ,- Ft bruttó összeget az általános tartalék terhére.

31 Tárgy: Medertisztítás megrendelése 108/2016. (III.21.) KT határozat: a meder tisztításra beérkezett árajánlatok közül a Béta-Q Kft M Ft+ÁFA összegű ajánlatát fogadja el, és felhatalmazza Csákovics Gyula polgármestert a megbízás aláírására.

32 Tárgy: Báthori Ádám kérelme 109/2016. (III.21.) KT határozat: engedélyezi Báthori Ádám zamárdi vállalkozó részére, hogy a helyi rendeletben kijelölt 6, 7, 8, 9 és 11-es vízisportszerkölcsönzői tevékenységével kapcsolatban a december 31. napjáig hatályos bérleti szerződés az Önkormányzattal módosuljon, módosításra kerüljön és egyéni vállalkozó helyett a Báthori Ádám által alapított cég neve szerepeljen azzal, hogy a bérlő egy személyes kft. tagja kell, hogy legyen. Amennyiben a társaságban tulajdonváltozás következik be úgy ez a bérleti szerződés felmondási oka és az érintett vízisportszer-kölcsönző helyeket az Önkormányzat jogosult licittárgyalás keretében hasznosításra meghirdetni. A fenti követelményeket a bérleti szerződés módosításnak tartalmaznia kell

33 110/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Őstermelői piaccal kapcsolatos döntések a Sport téren lévő őstermelői árusítóhelyekre vonatkozóan az alábbi döntéseket fogadja el a végleges terv kiegészítésével: A tervezett árusítóhelyek mögött zöld sövény és új kerítés készüljön, Az árusító helyek előtt végig 3 m széles burkolt gyalogosfelület készüljön, A kipakoláshoz a gépjárművek számára alkalmas behajtást és megfordulási lehetőséget biztosító burkolat készüljön az új sétány déli oldalán, A téren meglévő növények közül csak feltétlenül szükséges és indokolt esetben kerüljön sor azok kivágására, a Tiszafa csoport mindenképp maradjon meg, lehetőség szerint a fenti projekt kapcsán minél több növény kerüljön telepítésre, Az árusító helyek területén a terep megemelésre került mintegy 30 cm-rel, A Szent István úti gyalogos átkelőhely lelhetőség szerint kerüljön át az Eötvös utca Ny-i oldaláról az ABC előtti gyalogos területhez, illetve az árusító sétányhoz, A sétány É-i oldalán, illetve a vasútállomás felől egyedi és ízléses reklámtáblák hívják fel a figyelmet az új helyszínre.

34 111/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Általános iskolai parkoló, buszmegálló áthelyezése, illetve Alsópincesor és Római út karbantartása, utak felújítása a. az általános iskolai parkoló és kerítés kialakítása miatt a buszmegálló áthelyezése mellett dönt a Nepomuki Szt. János szobor mellé úgy, hogy a megállóban álló busz eleje a szobor magasságába kerüljön, az ott lévő fa meghagyása mellett. b. A képviselő-testület az Alsópincesor kátyúzását határozza el az általános tartalék terhére, és amennyiben lehetséges a jövőben térvilágítás kialakítását. Ennek megvizsgálására felkéri Schwarc Béla képviselőt. c. A képviselő-testület a Római út aszfaltozását a Szamárkő környékén támogatja, továbbá a közvilágítás kiépítésének lehetőségét a parkolóig. Az út másik (kertész felőli) oldalán a kiszáradt szilfák levágatása szükséges rövid csonk meghagyásával, a partoldal leomlása ellen. Ennek elvégzésére megbízza a GAMESZ-t. d. A képviselő-testület az alábbi utakat a évi költségvetés terhére felújítja: Római út kimaradt szakasza, Petőfi utca, Szegfű utca, Munkácsi utca Gábor Áron utca és a Jegenye tér közötti szakasza 600 méter hosszan, Balaton utca, Diófa utca Ny-i része, Jegenye tér, Malsch utca kimaradt szakasza. A Káposztáskert utcai lakosok türelmét továbbra is kérik.

35 KIVONAT 112/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Wellamarin szállodához behajtás gátló telepítése megtárgyalta a bizottsági javaslatot, és a Wellamarin szálloda K-i oldalán 2 db fix, és 1 db lesüllyedő poller beépítését határozza el, megakadályozva a parti sávba történő behajtást, az általános tartalék terhére.

36 Tárgy: Bácskai utca végén kerítés kialakítása 113/2016. (III.21.) KT határozat: a Bácskai utcai kishajó kikötőben a bizottság által kijelölt helyen egy fából készült, környezetnek megfelelő alacsony kerítés kialakítását határozza meg, bejárati kapuval, amely lezárja a kikötő medencével párhuzamos zöldterületet a kikötőbérlők, vitorlás rendezvények, orvosi szolgálat és vízi mentő szolgálat számára, egyúttal a stégeken lehetőséget biztosít a hajókba való beszállásra és javításokra. A pavilonsor mögötti parkoló terület murvázását egészítsék ki az ültetett kis fák vonaláig.

37 114/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Margó Ede sétányon wifi hálózat kialakítása a Tourinform Iroda épületére wifi hálózat működtetésére alkalmas egység elhelyezéséről dönt, amely a Kossuth Lajos utcai vizesblokkon keresztül internet hálózattal látja el a Margó Ede sétányt. A wifi hálózat a strandolók és a LED-es kivetítők számára lesz elérhető.

38 Tárgy: Napköziotthonos Óvoda kerítés építése 115/2016. (III.21.) KT határozat: az óvoda régi kerítését javasolja visszabontatni és új, a felújított épületnek megfelelő kerítést építtetni. Az új kerítés építésének költségeit a évi költségvetésbe kell betervezni.

39 Tárgy: Szegfű köz használati szerződése 116/2016. (III.21.) KT határozat: hozzájárul a Z, Szegfű közben tulajdonnal rendelkező magánszemély Szegfű közt érintő közterület használatához, ha a környékbeli ingatlanok tulajdonosainak érdekeit ez nem sérti.

40 117/2016. (III.21.) KT határozat: Tárgy: Honvéd utcai vendégház berendezése, nyári bérbe adása a Zamárdi, Honvéd utcai vendégházzal kapcsolatos ügyintézéssel Matyikó Zsuzsanna alpolgármestert bízza meg. A képviselő-testület egyetért Villány Önkormányzatának dolgozói fogadásával a nyári időszakban a szabad időtartamokban. A képviselő-testület ,- Ft összeget biztosít a vendégház felszerelésének bővítésére, az idei bérleti díjbevételek terhére.

41 Tárgy: Honvéd utcai vendégház bérbe adása 118/2016. (III.21.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testület a Colorcrew Rendezvényügynökség részére a Balaton Sound fesztiválon történő munkavégzés miatt 19 nap időtartamra, június 27-től július 15-ig bérbe adja a Zamárdi, Honvéd utca 4. szám alatti ingatlant (vendégház) ,- Ft bérleti díjért.

42 Tárgy: Gaál Balázs és társai kérelme 119/2016. (III.21.) KT határozat: megtárgyalta Gaál Balázs és társai kérelmét a zamárdi Bácskai utcai kishajó kikötő bérleti díj csökkentésére vonatkozóan. A képviselő-testület a bérleti díj összegét nem kívánja évben csökkenteni.

TARTALOMBÓL: Önkormányzati hírek Tájékoztató a parlagfû elleni védekezésrõl. Óvodai hírek. Iskolai hírek. Tourinform Iroda hírei.

TARTALOMBÓL: Önkormányzati hírek Tájékoztató a parlagfû elleni védekezésrõl. Óvodai hírek. Iskolai hírek. Tourinform Iroda hírei. Zamárdi Hírmondó 2016. május Zamárdi Város Képviselõ-testületének lapja XXIV. évf. 5. szám TARTALOMBÓL: Önkormányzati hírek Tájékoztató a parlagfû elleni védekezésrõl Tájékoztató tûzvédelmi házirendrõl

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. szeptember 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. november hó 18-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. november hó 18-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2004. november hó 18-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: Önkormányzati tulajdonú pincék értékesítéséről szóló határozat módosítása

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2008. március 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről

az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2015. június 24-i ülésére! Készítette: dr. Lábody-Varga Dorina önkormányzati referens J E L E N T É S az Önkormányzat

Részletesebben

Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről

Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről EGYHÁZASHOLLÓS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Rendeletek: JEGYZŐKÖNYV Amely készült 2014.február 05-i nyilvános képviselő-testületi ülésről 2/2014.(II.06.) Önkormányzat 2014. évi költségvetése 3/2014.(II.06.) Az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 6-án megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. augusztus 6-án megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 9-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése. számú napirendi pontja Javaslat ingatlan részterületének kisajátítást helyettesítő adásvétel útján történő értékesítésére

Részletesebben

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 23/2003. (XI. 21.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E

MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 23/2003. (XI. 21.) Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T E Marcali Város Önkormányzatának Képviselőtestülete 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Tel.: 85/501-000 Hatályos: 2013. augusztus 16-tól MARCALI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 23/2003. (XI. 21.) Ö N

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 14/2007.(III.29.) ÖK számú R E N D E L E T E

Mezőkövesd Város Önkormányzatának 14/2007.(III.29.) ÖK számú R E N D E L E T E Mezőkövesd Város Önkormányzatának 14/2007.(III.29.) ÖK számú R E N D E L E T E a közterület eltérő használatáról és a használat díjának meghatározásáról A Mezőkövesd Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról

Részletesebben

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére

ELİTERJESZTÉS. a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KÖZGYŐLÉS ELNÖKE VI. 1712/2009 ELİTERJESZTÉS a Komárom-Esztergom Megyei Közgyőlés 2009. október 29-i ülésére Tárgy: Ingatlanhasznosítással összefüggı ügyek 6/2009. Balatonvilágosi

Részletesebben

K I V O N A T. 1/2014. számú Képviselő-testületi határozat:

K I V O N A T. 1/2014. számú Képviselő-testületi határozat: i Közös Önkormányzati Hivatal 475-1/2014. szám 1/2014. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi a nyílt napirendek közé a A SZEOB Tótágas Bölcsőde felújításával

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 848-1/2016.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 848-1/2016. 1/2016.(II.02.) KT Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 66/2014.(III.25.) 56/2015.(III.24.), 120/2015.(VIII.12.), 121/2015.(VIII.12.),246/2014.(XII.16.), 252/2014.(XII.16.), 52/2015.(III.24.),199/2015.(XII.15.),

Részletesebben

2015. szeptember 30. XI. évfolyam 11. szám TARTALOM

2015. szeptember 30. XI. évfolyam 11. szám TARTALOM DOMBÓVÁRI KÖZLÖNY 2015. szeptember 30. XI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 2. oldal Rendeletek... 19. oldal Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 27/2015. (IX. 30.) önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. év szeptember 15-i ülésére Tárgy: Téli hóeltakarítási és síkosságmentesítési munkákra beérkezett ajánlatok Előadó: Ottó Péter

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Jegyzőjétől 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Pf. 58. 63/510 384 Fax: 63/510 332

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Jegyzőjétől 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Pf. 58. 63/510 384 Fax: 63/510 332 Szentes Város Önkormányzata i Hivatal Jegyzőjétől 6601 Szentes, Kossuth tér 6. Pf. 58. 63/510 384 Fax: 63/510 332 Ikt. sz.:u-17564-2/2012 Tárgy: A határozatainak végrehajtásáról készült beszámoló Mell:

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Tanácskozási joggal vett részt: Dr. Benedek Mária jegyző, Dr. Szvercsák Szilvia aljegyző

Tanácskozási joggal vett részt: Dr. Benedek Mária jegyző, Dr. Szvercsák Szilvia aljegyző Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése 5600 Békéscsaba, Szent István tér 7. sz. I. 250-12/2007. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2007. október 18-án Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Javaslatára a képviselőtestület a következő napirendet tárgyalja meg:

JEGYZŐKÖNYV. Javaslatára a képviselőtestület a következő napirendet tárgyalja meg: JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Képviselőtestületének 2010. október 28. napján tartott üléséről. Jelen vannak: Holovits Huba polgármester, Babina Éva alpolgármester, Fekete Tamás képviselő, Füsti-Molnár

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S a Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére

Részletesebben

2004. évi testületi határozatok:

2004. évi testületi határozatok: 2004. évi testületi határozatok: 1/2004./01.19./ sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Gyömrő és Térsége Vízi-közmű Szolgáltató Kft. által a 2004. évi víz- és csatornadíj lakossági kiegészítő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen nem vett részt: Fodorné Szabó Erika képviselő Tanácskozási joggal részt vett: Fortuna János jegyző

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen nem vett részt: Fodorné Szabó Erika képviselő Tanácskozási joggal részt vett: Fortuna János jegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Berente Önkormányzatának képviselő-testülete 2013. június 20-án a Polgármesteri Hivatal tárgyalójában megtartott rendkívüli nyilvános ülésén, melynek kezdési időpontja 13,00 óra. Jelen

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2009. november 30-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére 112/2011.(III.24.)Kt.sz. Előterjesztés Kollégium működtetésével kapcsolatos elképzelésekről Jánoshalma Város

Részletesebben

Törzsbetét: A tag a törzsbetétjét, 3.000.000.- Ft készpénzt legkésőbb 2015. november 30. napjáig fizeti be a társaság pénzforgalmi számlájára.

Törzsbetét: A tag a törzsbetétjét, 3.000.000.- Ft készpénzt legkésőbb 2015. november 30. napjáig fizeti be a társaság pénzforgalmi számlájára. DOMBRÁD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL -------------------------------------------------------------- 4492 Dombrád, Rákóczi út 36. Tel/fax: (45) 465-001, 565-002 Száma: 6404/2015. ELŐTERJESZTÉS -

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. február 14-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K I V O N A T. 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat:

K I V O N A T. 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat: 503-228/2015. szám 228/2015. számú Képviselő-testületi határozat: Zárt ülésen kívánja tárgyalni a Képviselő testület Javaslat magasabb vezetői (igazgatói) megbízás a Városi Gondozási Központ intézményben,

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 11-én megtartott rendkívüli nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Költségvetési és Pénzügyi Bizottsága 2007. szeptember 10-én tartott nyilvános üléséről Jelen voltak: Fodor Lajos a bizottság elnöke Baji Lajos Tímár Ella Aranyi Tímea Kovács Sándor

Részletesebben

A Képviselő-testület 2009. december 14-i ülésén hozott határozatai:

A Képviselő-testület 2009. december 14-i ülésén hozott határozatai: A Képviselő-testület 2009. december 14-i ülésén hozott határozatai: 498/2009. (XII. 14.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy elfogadja a meghívóban szereplő

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. február 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. február 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 11-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 29/2015.(II.26.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi naprendjére: Javaslat

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. december 17. napján megtartott soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. december 17. napján megtartott soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2015. december 17. napján megtartott soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 476/2015. (XII.17.) Kt. határozat Tárgy: 2015. december 17. napján megtartott soros

Részletesebben

Téglás Városi Önkormányzat 2/2003. (I. 28.) TÖ sz. rendelete a közterületek használatának rendjéről és a köztisztaság fenntartásáról

Téglás Városi Önkormányzat 2/2003. (I. 28.) TÖ sz. rendelete a közterületek használatának rendjéről és a köztisztaság fenntartásáról Téglás Városi Önkormányzat 2/2003. (I. 28.) TÖ sz. rendelete a közterületek használatának rendjéről és a köztisztaság fenntartásáról A 21/2005. (IX. 30.), a 28/2005. (XII. 22.) és a 27/2006. (XII. 21.)

Részletesebben

Város Polgármestere. Előterjesztés. Az Egészségház működésével összefüggő kérdésekről

Város Polgármestere. Előterjesztés. Az Egészségház működésével összefüggő kérdésekről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/244. Fax: 06 23 310-135 E-mail: igazgatas@pmh.biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Az Egészségház működésével

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 22. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 9.) Határozatok: 128/2013. 131/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 22. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 9.) Határozatok: 128/2013. 131/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 22. számú jegyzőkönyve (2013. SZEPTEMBER 9.) Határozatok: 128/2013. 131/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

Kivonat Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 26-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt.

Kivonat Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 26-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt. rendkívüli ülésének könyvéből: 289/2011. (VII. 26.) Kt. határozat Dombóvár Város Önkormányzatának a 69/2011. (III.3.) Kt. sz. határozatát az alábbiak szerint módosítja: 1. Dombóvár Város Önkormányzatának

Részletesebben

K I V O N A T. 254/2015. számú Képviselő-testületi határozat:

K I V O N A T. 254/2015. számú Képviselő-testületi határozat: 503-254/2015. szám 254/2015. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának képviselő-testülete zárt ülésen kívánja tárgyalni a A i Eszközkezelő- és Településfejlesztő Kft és a i Ipari Park

Részletesebben

2009. évi határozatok

2009. évi határozatok 2009. évi határozatok 1/2009. (I.27.) Kt. sz. határozat Oroszlány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2009. január 27-ei ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja: Nyílt ülés: 1. Tájékoztató

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE J E L E N T É S az Önkormányzat Képviselő-testülete határozatainak végrehajtásáról, illetve a még végre nem hajtott határozatok helyzetéről 12/2009.

Részletesebben

Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u.

Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u. Szám Dátum Határozat szövege 1/2015 I.13. Pogány Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a DRV Zrt. által a Kozármisleny Kossuth u. 200-as ivóvízvezeték bővítése és cseréje, valamint Kozármisleny Kossuth-Petőfi

Részletesebben

az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. megalapítására

az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. megalapítására J a v a s l a t az Ózdi Sport- és Élményközpont Nonprofit Kft. megalapítására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály Ózd, 2015. március 26. Jelenlegi

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2011. szeptember 28-án 14.00 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2011. szeptember 28-án 14.00 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 637-226/2011. szám 226/2011. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - felveszi a napirendek közé a,,bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2012., a,,gépkocsi lízing

Részletesebben

Előterjesztés Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 2007. február hó 15. napján tartandó nyilvános ülésére

Előterjesztés Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének 2007. február hó 15. napján tartandó nyilvános ülésére BÉKÉSCSABA MEGYEIJOGU VÁROS ikt. sz.: I. 235 /2007. JEGYZŐJÉTŐL Előadó: dr. Kiss Gyula Békéscsaba, Szent István tér 7. Surányi Tiborné Mell.: rendelet-tervezet Hiv. SZ.: Postacím: 5601 Pf 112. Telefax:

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 27-4/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

K i v o n a t. a képviselő-testület 2016. április 8-ai rendkívüli ülésének a jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. a képviselő-testület 2016. április 8-ai rendkívüli ülésének a jegyzőkönyvéből 1 K i v o n a t a képviselő-testület 2016. április 8-ai rendkívüli ülésének a jegyzőkönyvéből 57/2016. (IV.8.) Kvt.h. az ülés napirendjéről Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. április 8-ai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kaposmérő Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. november 3-án megtartott soron következő üléséről. Jelen vannak: Pap József alpolgármester Berecz Pál képviselő Kiss

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. október 14-i nyilvános ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. október 14-i nyilvános ülésén. - 1 - ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8256 Ábrahámhegy, Badacsonyi u. 13. Ikt.szám: 27-165/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének

K I V O N A T. Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének K I V O N A T 2014. február 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből 2/2014.(II.27.) önkormányzati rendelete Tata Város Önkormányzatának 2013. évi költségvetéséről szóló 1/2013.(II. 01.) önkormányzati

Részletesebben

Felsőpakony Község Önkormányzatának 8/2008. (X. 29.) számú rendelete a közterületek használatáról és használatuk rendjéről.

Felsőpakony Község Önkormányzatának 8/2008. (X. 29.) számú rendelete a közterületek használatáról és használatuk rendjéről. Felsőpakony Község Önkormányzatának 8/2008. (X. 29.) számú rendelete a közterületek használatáról és használatuk rendjéről. Felsőpakony Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. május 22. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. május 22. napján megtartott rendkívüli üléséről. 228 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. május 22. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Héri Viktor Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ács Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. október 27-én 16. 00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében megtartott üléséről. Jelen vannak: A csatolt jelenléti

Részletesebben

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének 9/2015. (II. 16.) 1 önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló egyes vagyontárgyak bérbeadásáról a 13/2015.

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 31/2001. (VI. 01.) számú. r e n d e l e t e

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 31/2001. (VI. 01.) számú. r e n d e l e t e NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 31/2001. (VI. 01.) számú r e n d e l e t e a közterületek használatának, valamint a közutak nem közlekedési célú igénybevétele engedélyezésével kapcsolatos eljárásokról

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 10-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 10-i rendkívüli ülésére 22. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 10-i rendkívüli ülésére Tárgy: Önkormányzati bérlemények értékesítésre való kijelölése

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25-ei soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25-ei soros nyílt ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: 71/2013.(IV. 25.)Kt. a Monori Rendőrkapitányság 2012. évi beszámolójáról, a bűnügyi és közbiztonsági tevékenységéről Képviselő-testülete a Monori Rendőrkapitányság 2012. évi beszámolóját

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 31-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 31-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 6794-1/2011. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. Kérem a Képviselő-testületet, hogy a sürgősségi indítványt napirendre venni szíveskedjék.

POLGÁRMESTERE. Kérem a Képviselő-testületet, hogy a sürgősségi indítványt napirendre venni szíveskedjék. 8 1 l l O \ G BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLET ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Tárgy: Sürgősségi indítvány Tisztelt Képviselő-testület! A Budapest Főváros XVI. Kerület Önkormányzat SZMSZ-e lehetőséget ad sürgősségi

Részletesebben

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. (IV. 22.) önkormányzati rendelete a közterületek használatáról

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. (IV. 22.) önkormányzati rendelete a közterületek használatáról Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2013. (IV. 22.) önkormányzati rendelete a közterületek használatáról Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Murarátka Község Képviselő-testületének 2015. május 20-án 17,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. Az ülés helye: Művelődési Ház Murarátka Jelen vannak: Pál Józsefné

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK. Gyomaendrőd Város Önkormányzata. Képviselő-testület. 2011. április 28. napján tartandó rendes üléséhez

ELŐTERJESZTÉSEK. Gyomaendrőd Város Önkormányzata. Képviselő-testület. 2011. április 28. napján tartandó rendes üléséhez ELŐTERJESZTÉSEK Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testület 2011. április 28. napján tartandó rendes üléséhez Gyomaendrőd Város Önkormányzata 5500 Gyomaendrőd, Szabadság tér 1. BESZÁMOLÓ a Képviselő-testület

Részletesebben

K i v o n a t a Téglás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Téglás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: K i v o n a t a Téglás Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből: Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2014. (XII. 22.) határozata:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Javaslat alpolgármester választására, illetménye és költségtérítése

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Javaslat alpolgármester választására, illetménye és költségtérítése JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Készült Budapest Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testület 2010. december 15-én 15.00 órakor a Józsefvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal III. em. 300-as tárgyalójában megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. december 10-én tartott soros, nyilvános üléséről 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december

Részletesebben

Általános rendelkezések 1.

Általános rendelkezések 1. Gödöllő Város Képviselő-testületének../2011. (.) számú önkormányzati rendelete Gödöllő város közterületeinek használatáról, a közterületek és a vásárok rendjéről Gödöllő Város Képviselő-testülete az Alkotmány

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. február 15. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011. február 25-i ülésére

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011. február 25-i ülésére RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Tárgyalja: PVB Képviselő-testület nyílt ülés minősített többség ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011. február 25-i ülésére NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA GÉPÉSZETI

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pusztaföldvár Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 11-én megtartott soros nyílt ülésén. Az ülés helye: Pusztaföldvár Község Önkormányzat Pusztaföldvár,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 3/2015 nyílt Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2015. március 19. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/606-1/2012/I. Üi.: Varga Szilvia Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Volt Csanád ABC (József Attila u. 2.)

Részletesebben

2016. évi nyílt-zárt határozatok. A Képviselő-testület 11 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta:

2016. évi nyílt-zárt határozatok. A Képviselő-testület 11 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: 2016. évi nyílt-zárt határozatok A Képviselő-testület 11 igen szavazat mellett az alábbi határozatot hozta: Esztergom Város Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2016. (I. 6.) öh. határozata Napirend elfogadása

Részletesebben

19/2012. sz. jegyzőkönyv

19/2012. sz. jegyzőkönyv 19/2012. sz. jegyzőkönyv Készült: Alsózsolca Város Polgármesteri Hivatalban megtartott képviselő-testületi ülésről, mely 2012. december 13-án 8 órakor kezdődött Jelen vannak: Zsiros Sándorné polgármester,

Részletesebben

I. fejezet Közterületek használata

I. fejezet Közterületek használata Sásd Város Önkormányzata 4/2009.(III.27.) önkormányzati rendelete a közterületek rendjéről és a köztisztaságról 1 Sásd Város Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 16.

Részletesebben

Közétkeztetési Nonprofit Kft. ügyvezetője Tiszavasvári Városi Kincstár intézményvezetője

Közétkeztetési Nonprofit Kft. ügyvezetője Tiszavasvári Városi Kincstár intézményvezetője ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 29-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A KLIK-kel megkötött közétkeztetési feladatok ellátásáról szóló megállapodás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N YV

J E G Y Z Ő K Ö N YV J E G Y Z Ő K Ö N YV Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2009. szeptember 7-én (hétfőn) 15.30 órai kezdettel tartott üléséről. A Képviselő-testület teljes ülését hangfelvétel

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. - a Képviselő-testülethez - A PIACI-VÁSÁRI TEVÉKENYSÉG VÁLLALKOZÁSBA ADÁSÁRÓL

ELŐTERJESZTÉS. - a Képviselő-testülethez - A PIACI-VÁSÁRI TEVÉKENYSÉG VÁLLALKOZÁSBA ADÁSÁRÓL MÁTÉSZALKA VÁROS P o l g á r m e s t e r e Mátészalka, Hősök tere 9.sz. Tel: 44/501-358 Fax: 44/501-361 e-mail: polgarmester@mateszalka.hu Száma: 556/2008. ELŐTERJESZTÉS - a Képviselő-testülethez - A PIACI-VÁSÁRI

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Buzsák Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. október 19-én megtartott rendkívüli ülésén Jelen vannak: -, -, - Zakariás Zoltán Vilmos alpolgármester, - Góz Mihály,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Lesenceistvánd Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. február 22-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2010. február 22-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 22-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete és a Zirci Városüzemeltetés Kiemelten Közhasznú

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. január 31-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Tárgy: az önkormányzat 2012. évi költségvetés végrehajtásának I.- III. negyedévi állásáról.

Tárgy: az önkormányzat 2012. évi költségvetés végrehajtásának I.- III. negyedévi állásáról. 2012 évi decemberi határozatok 108 / 2012. (XII. 11.) számú határozat Tárgy: az önkormányzat 2012. évi költségvetés végrehajtásának I.- III. negyedévi állásáról. Tard Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2012. április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 48/2012. (IV. 26.) önkormányzati határozat: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése felvette napirendjére -

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. március 25-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. március 25-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 6316/2010. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 5-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komlói hulladéklerakó melletti erdőterület termelésből való kivonása

Részletesebben

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5.

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. 14253126 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. Javaslat a Salgótarján, Hősök út 35. és Salgótarján, Petőfi út 85. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanok Salgótarján Foglalkoztatási

Részletesebben

JÓSIKA MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ALAPÍTÓ OKIRATA

JÓSIKA MIKLÓS ÁLTALÁNOS ISKOLA ALAPÍTÓ OKIRATA Sényő Község Képviselőtestületének 2/2007.(I.24.) Kt. számú határozata A Szociális Otthon működéséhez szükséges okiratokat elfogadja. Sényő Község Képviselőtestületének 3/2007.(I.24.)Kt. számú határozata

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-24/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-24/2012. 161/2012.(VII.10.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a polgármester rendkívüli és tartós távolléte idejére tekintettel arra a tényre, hogy a városnak nincs

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2012. május 30-i ülésére. Készítette: Theobald Károlyné önkormányzati referens J E L E N T É S az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pénzügyi Bizottsága 2009. május 11-én tartott nyilvános üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal III számú tárgyalója Jelen vannak: Fodor Lajos bizottsági elnök Tímár Ella bizottsági

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. január 27. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 17-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 17-én megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagykáta Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 17-én megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Nagykátai Polgármesteri Hivatal 6-os

Részletesebben

2636-10/2013. JEGYZŐKÖNYV

2636-10/2013. JEGYZŐKÖNYV 2636-10/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Eger Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal (Eger, Kossuth Lajos u. 28.) tárgyaló termében 2013. szeptember 18-án megtartott Pénzügyi és Ügyrendi Bizottság NYÍLT ülésén

Részletesebben

JAVASLAT. I. A 112/2011. (X. 14.) Kgy. határozat 1. pontja. II. a 113/2011. (X. 14.) Kgy. határozat 1. pontja és a 125/2011. (XI. 22.) Kgy.

JAVASLAT. I. A 112/2011. (X. 14.) Kgy. határozat 1. pontja. II. a 113/2011. (X. 14.) Kgy. határozat 1. pontja és a 125/2011. (XI. 22.) Kgy. NÓGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 5. sz. napirendi pont 53-110/2011. ikt. sz. Az előterjesztés törvényes: JAVASLAT I. A 112/2011. (X. 14.) Kgy. határozat 1. pontja II. a 113/2011. (X. 14.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Hernádnémeti Önkormányzat Képviselő-testülete 3564 Hernádnémeti, Kossuth u. 38. sz. Száma: 1-21/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Hernádnémeti Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december

Részletesebben

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-9 /2011

Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-9 /2011 Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselı-testülete 8624 Balatonszárszó, Hısök tere l. Ügyiratszám: 307-9 /2011 JEGYZİKÖNYV a Képviselı-testület 2011. március 28-án tartott rendes ülésérıl 9.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Városfejlesztési, Ügyrendi Bizottságának 2016. április 20-án a Fischl-házban (8630 Balatonboglár, Erzsébet

Részletesebben

Szervezeti és Mőködési Szabályzat

Szervezeti és Mőködési Szabályzat Szervezeti és Mőködési Szabályzat Tövishát Lakópark Társasház Tulajdonosainak Közössége 1186. Budapest Csáth Géza utca 1-3 és Visnyovszky Lajos utca 2-4. 2011. A Budapest, XVIII ker., Csáth Géza utca 1-3,

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. június 19-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2015. február 26 - i ülésére 200/2014.(XII.11)Kt. sz. Kiss E. u. 53. sz. alatti ingatlan önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben