BE'KE'SCSABA MEGYEI JOGU VAROS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BE'KE'SCSABA MEGYEI JOGU VAROS"

Átírás

1 BE'KE'SCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Ikt. SZ.: IV /2012. Eloado: Marton Laszlo Mel!: 2 db Postacim: 5601 Pf 112. Telefon: (66) Telefax: (66) NYILVANOS ULES napirendje A donteshozatal minositett tobbseget igenyell Targy: A Bekescsaba, Ketegyhaz! ut 30. sz. alatti ingatlan hasznositasa Elokeszito: Strategiai - Fejlesztesi Osztaly Velernenyezo: Penzugyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag ElOterjesztes Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyulesenek december l-l-en tartand6 nyilvanos ulesere Tisztelt Kozgyiilis! A Bekescsaba, Ketegyhazi lit 30. szam alatti, 2643/1 hrsz. alatt felvett telephely hasznositasaval a 225/2012. (VI. 22.) kozgy. hatarozat foglalkozott. A hatarozat ertelmeben nyilvanos arveres megtartasara kerult sor, az onkormanyzat altal megbizott ingatlanforgalmi szakerto altal megadott 8,6 milli6 Ft + afa kikialtasi aron. A nyilvanos arveresre egy erdeklodc, Bakos Istvan, Ketegyhaza, F6 ter 3/b. szam alatti lakos jelentkezett, aki az ,- Ft arveresi leteti dijat megfizette. Tekintettel arra, hogy az ugyfel az ingatlant palyazati forrasokbol kivanta megvasarolni, az arveresi jegyzokonyv birtokaban a palyaztatas ugyeben eljaro Gadorosi Takarekszovetkezethez fordult. A penzintezet azonban az ingatlanra ujabb ertekbecslest keszittetett, a szakertokent megbizott csorvasi szekhelyu vallalkozo a 2643/1 hrsz.-u ingatlan forgalmi erteket 5 mil1i6, a hitelbiztositeki erteket 3,5 milli6 forintban hatarozta meg. Megallapithato, hogy a penzintezet szakertoje lenyegesen kevesebb erteket allapitott meg az ingatlanra, mint az onkormanyzat szakertoje. A fent irtakbol az kovetkezett, hogy az onkormanyzati es a penzintezeti szakerto altal meghatarozott forgalmi ertekek kulonbozetet az ugyfelnek sajat erobol kellene finansziroznia. Mindez az ugyfel szamara azzal a dilemmaval jill, hogy egyik esetben az ertekkulonbozetkent jelentkezo kb. 5 milli6 forintot ingatlanvasarlasra forditja es a telephely uzembe helyezeset 4-5 evvel elhalasztja, a masik esetben az ingatlan megvasarlasatol egyelore elall, de berleti szerzodes alapjan mar az elso evben uzembe helyezi a telephelyet es megval6sitja a tervezett munkahelybovitest. A telephely uzembe helyezesehez az alabbiakat kellene elvegezni: A kornyezetvedelmi hatosagtol uzemelesi engedelyt kell kerni, ennek koltsege tobb szazezer forint. Be kell keriteni a Ietesitrnenyt. El kell vegezni a gaztalanitasi, cserjeirtasi munkakat. A kozrnubekoteseket (viz, villany) ki kell epiteni. Minimalis javitaskent valamennyi epulet tetoszerkezetet ki kell javitani.

2 A szocialis epuletreszt (vizesblokk, futes) ujja kell epiteni, 2 Bakos Istvan ugyfel a masodikkent vazolt megoldasra tett javaslatot, tehat azt keri, hogy az onkormanyzat adja vissza a korabban befizetett arveresi leteti dijat. Ezzel egyidejuleg keri, hogy az ingatlant adja berbe szamara az onkormanyzat, lehetoleg hosszutavra (20 ev). Ebben az esetben vallalja az elozoekben felsorolt tennival6k elvegzeset, es azt, hogy mar az elsa evben az eddig foglalkoztatott letszamot tovabbi 4-8 fovel boviti. A telephely berleti dijanak meghatarozasanal figyelembe kell venni, hogy pusztan az uzembe helyezes kb. 5 milli6 forint koltseggel jar a berlo szamara, hiszen egy 10 eve hasznalaton kivuli, nagyon leromlott allagu letesitmenyrol van sz6. Az el6z6ekben irtak miatt brutt ,- Ft/h6 berleti dijra teszunk javaslatot, amelyet evenkent a KSH altal kozolt fogyaszt6i arindexnek megfelel6en korrigalni kell, es amelyet 5 ev utan az aktualis ingatlanviszonyoknak megfelel6en felul kell vizsgalrri. A fent irtakat osszefoglalva 10 eves hatarozott ideju berleti szerzodes megkotesere teszunk javaslatot azzal a kitetellel, hogy a szerzodes 5. eve utan uj berleti dij megallapitasara kerni sor, es amely szerzodes kolcsonos szerzodeses akarat eseten hosszabbithat6. A Penzugyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag az eloterjesztest megtargyalta, a bizottsagi ules jegyzokonyvi kivonatat mellekeltuk az eloterjeszteshez. A hatarozat vegrehajtasaban kozremukodo felelos hivatali egyseg: Strategiai - Fejlesztesi Osztaly. Kerem a Tisztelt Kozgyulest, hogy donteset az alabbi hatarozati javaslat alapjan hozza meg. HATAROZATI JAVASLAT: Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgytilese a bekescsabai 2643/1. hrsz-u ingatlan hasznositasaval kapcsolatban az alabbi dontest hozza: I. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkorrnanyzat Kozgyiilese a (VI. 22.) kozgy. hatarozat 1. pontjat hatalyon kivul helyezi. II. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkorrnanyzat Kozgyulese a Bakos Istvan vallalkozo altal a 2643/1 brsz.-u ingatlan nyilvanos arveresen befizetett , Ft, azaz egymilli6-kilencvenketezer-ketszaz forint arveresi leteti dijat visszafizeti, es az arveresi vevot mentesiti az adasveteli szerzodes megkotesenek kotelezettsege alol. III. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyiilese berbe adja a bekescsabai 2643/1 hrsz.-u, 4578 m 2 teruletu, telephely megnevezesu ingatlant Bakos Istvan, Ketegyhaza, F6 ter 31b. szam alatti vallalkozo szamara, az alabbi feltetelekkel: A berleti szerzodest tiz eyre, hatarozott id6tartamra kell megkotni, A berleti szerzodes a felek kolcsonos szerzodeses akarata eseten meghosszabbithat6. - A berleti szerzodest legkesobb marcius I-jeig meg kell kotni. - A berleti dij brutt ,- Ft/ho, amelyet minden h6nap 10-eig kell megfizetni, es amelyet januar 1-jet61 a KSH altal kozolt fogyaszt6i arindexnek megfelel6en

3 3 korrigalni kell. A berleti dij merteke januar 1-jei hatallyal felulvizsgalatra kerul. - A berkinek 4-8 fos foglalkoztatotti letszambovitest kell vallalnia a berleti szerzodes else eveben. - Amennyiben a berelt ingatlan vonatkozasban a felek kozott a jovoben adasveteli szerzodes jon letre, a berleti szerzodessel szabalyozott berleti jogviszony a tulajdonjog ingatlan-nyilvantartasba val6 bejegyzesevel egyidejiileg megsziinik. - A berlo tudomasul veszi, hogy rendkivuli felmondas eseten sem penzbeli karteritest, sem csereingatlant vagy egyeb elhelyezesi igenyt a berbeadoval szemben nem tamaszthat. - A berlo tudomasul veszi, hogy az altala akar engedellyel, akar engedely nelkul vegzett erteknovelo beruhazasok ellenerteket nem kovetelheti a berbeadotol, arrol a szerzodes alairasaval lemond. - A berlo koteles a berleti szerzodes elso eveben a telephelyet uzembe helyezni, es ezen belul az alabbi tennival6kat elvegezni: A kornyezetvedelmi hatosagtol a telephely uzemelesi engedelyet be ken szerezrn. A berelt letesitmenyt be kell keriteni. A gaztalanitasi, cserjeirtasi munkakat e1 ken vegezni. A kozmubekoteseket (viz, villany) ki ken epiteni. Minimalis javitaskent valamennyi epulet tetoszerkezetet ki ken javitani. A szocialis epuletreszt (vizesblokk, fiites) ujja kell epiteni. A berlo koteles a berleti szerzodes alairasatol szamitott elsa ev vegen a fent irt feltetelek teljesiteset igazolni. IV. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyiilese felhatalmazza Vantara Gyula polgarrnestert, hogy a fent irt feltetelekkel a berleti szerzodest alairja. Felel6s: Vantara Gyula polgarrnester Hatarid6: marcius 1. Bekescsaba, december 4. /a/1ycma tij Vantara Gy~~a ~/ polgarmester Jogi:. Penzugyi: '".., '".

4 NATA 30. SZ. kozgyiiles 14 igen szavazattal, 1 tartozkodassal a kovetkezo hatarozatot hozta: T Z T 1. Bekescsaba Jogu Onkormanyzat a jelen eloterjesztes mellekletet kepezo szerint kialakitott onkormanyzar kizarolagos tulajdonaban leva 2643 alabbi feltetelekkel: az az ingatlanresz kikialtasi ara , Ft + afa, azaz nyolcmillio-hatszazezer forint + afa, amelyet az adasveteli szerzodes alairasatol szamitott 30 napon belul kell megfizetni. megosztasi vazrajz elkeszittetese az onkormanyzat, a keritesnek az llj birtokhatarra torteno kiepitese a vevo feladata es koltsege, A rnegvasarolt ingatlanresz kozmucsatlakozasait a vevts koteles a sajat koltsegen kiepiteni. Bekescsaba Megyei Jogu Yaros Onkormanyzat Kozgyulese felhatalmazza Vantara polgarmestert, hogy az 1. pontban irt ingatlanresz tulajdonjoganak minel gyorsabb ingatlan-nyilvantartasi bejegyzese erdekeben a szukseges a Infrastruktura Fejleszto Zrt. (1134 Budapest, Vaci lit 45.) kepviseloivel folytassa Felel6s: Hatarido: Vantara Gyula polgarmester december 31. Krn.f Vantara Gyula polgarmester Dr.

5 Pol teri B eke s c s a b a Tisztelt Vantara Gyula Polgarm:e~~~~Y-~~~-~f~~ ~.~~~ ~ Elnezeset kerem,hogy egy ligy miatt i ten zavarm Bekescsaba Ketegyhazi ut 30 sz.alatti ingatlan veteli szandekomban kertem az On segitseget,amit meg is kaptam,de aveteli szandekomat rajtam kivulallo okok miatt modositanom kell. -az emlitett ingatlan ara becsus alltal megtortent,a licit ideje is ki lett jelolve az eloirasoknak megfeleloen. az ingatlan szamomra nem vart magas ertekre lett megbecsulve,de mivel ez az ingatlan nekem feltetlenul kellett kell is,igy kenytelen voltam elfogadni azt. Meg alicit idopontja elott felkerestem a Gadorosi Takarek Szovetk kezeti Penzintezetet-aki a telehely vasarlassal kapcsolatos ugyeket-palyazatok kijelolt bonyolit6ja.az alltaluk kert adatokat megadva igeretet kaptam egy sikeres palyazat megvalositasanak a lehetoseger«az elnyerhato pal ati allami tamogatas az ingatla n ertekenek 45 %-n(kozel 4,5 mill.ft.) A liciten nyertem.ezutan ismeteltem felkerestem a Penzintezetet Ismet kovetkezett egy ertekbecsles,aminek eredmenye koszono viszo nyban sem volt az elsovel,elteres lefele majd 4 mill Ft Az ingatlan valos hasznalati erteke kozelit a Szovetkezetievel. Ez az ingatlan 1965-ben is azzal a celzattal lett epitve,hogy az akkori igenyeket figyelembe veve is szenyviz keze16 telep legyen. A szomszedban leva Kutymenhely es veszelyes hulladek gyujto telep kozelsege/buz,legyek fertozesi veszelyek/miatt mas tevekenyseg re nem is alkalmas. A kozel 25eves gazdatlan -teljesen szethordot t es szetrabolt helyzet sem javit az erteken. A tevekenysegem folytatasat,boviteset e helyen latszik biztositottnak,a jelenlegi meglevo letszam (8 fo+ meg fa bedolg ozo es csaladjaik)megtartasat es nem leepiteset,tovabbi 4-8 fa letszambovitest -atertekelve a vasarlas helyett a hosszutavu berlesi viszonyban latom azonnal elsa feleben Imegvalositha tonak.vasarlas eseten nem jutna~ jelenleg palyazatipenzhez,ez a tevekenyseg esetleges abbahagyasat,a letszab bovitesenek lehet6 seget evekkel eltolna,amit nagyon nem akarok. Megemlitem meg,hogy a TAPPE,Bekes Manifest,Bekesi Hulladek Gyujto Kft-nek a szelektiv hulladekat kezelem,ertekesitem,ezzel a varos segitsegere vagyok meg remelve evekig,ezzel is segitve az uj Hulladek Gazdalkodasi Torvenyben eloirt kotelezettsegekben, En megkoszonom az eddigi segitseget,joszandekat Bizom benne,hogy a levelemben ismetelten kert segitseget megadja,segit a befizetet t eloleg visszautalasaban,hozzasegit egy hosszutavu hasznalat viszony letrejotteben. A hosszutavu/ eves 1 berleti szerzodesre az lenne most szukseg mert:reszt tudnak venni palyazatokban amik a nyseg megtartasat,a jelenlegi 1 szam megtartasat,letszam es munkakorulmenyek javitasat, a telep erteket is novelne. Amennyiben a korulmenyek a kesobbiekben lehetove tennek a vasarla st,ugy esetleg elnek a s las j Koszonettel a segitseg remenyeben: Bakos /bza.Fo

15/2007. (IV. 19.) Belváros-Lipótváros Önkormányzati rendelet

15/2007. (IV. 19.) Belváros-Lipótváros Önkormányzati rendelet 15/2007. (IV. 19.) Belváros-Lipótváros Önkormányzati rendelet az önkormányzat tulajdonában álló nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásának feltételeiről A lakások és helyiségek bérletére, valamint

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 08- án 16.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne: Községháza

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselő-testületnek -

J a v a s l a t - a Képviselő-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS JEGYZŐJÉTŐL 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax.: 47/311-404 Ügyfélfogadás ideje: Hétfő: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30, péntek: 8-12 óráig J a v a s l a t -

Részletesebben

NYILVriNDS ULES napirendje A donteshozatal minositett tobbseget igenyell

NYILVriNDS ULES napirendje A donteshozatal minositett tobbseget igenyell 1kt. sz.: IV. 392/2012. BEKESCSABA MEGYE1 logu VAROS POLGARMESTERE Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Eloado: Fodor Anik6 Mell.: Hiv. sz: Postacim: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66) 523-804

Részletesebben

Budapest IX. ker. Vendel u. 20/a, Vendel u. 20/b. és Lenhossék u. 32. (hrsz: 37365, 37366 és 37341)

Budapest IX. ker. Vendel u. 20/a, Vendel u. 20/b. és Lenhossék u. 32. (hrsz: 37365, 37366 és 37341) 4. sz. melléklet Ferencvárosi Önkormányzat nevében eljáró SEM IX. Városfejlesztő Zrt. INGATLANÉRTÉKESÍTÉSI PÁLYÁZAT Budapest IX. ker. Vendel u. 20/a, Vendel u. 20/b. és Lenhossék u. 32. (hrsz: 37365, 37366

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Testületi ülés ideje: 2014. február 10. Testületi ülés helye: Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kaposvár, Kossuth tér 1. I. emelet Díszterem J E G Y

Részletesebben

GENERÁL KIVITELEZÉSI SZERZŐDÉS

GENERÁL KIVITELEZÉSI SZERZŐDÉS 11748007- GENERÁL KIVITELEZÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Veszprémi Főegyházmegye, (8200 Veszprém, Vár u.18., képviseli: Dr. Márfi Gyula, érsek, adószám: 19897253-1-19, bankszámlaszám: 20180812)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. március 5-én 16.30. órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

BOTAFOGO Szabadidő-, Sport és Kulturális Szolgáltató Egyesület. ALAPSZABÁLYA egységes szerkezetben

BOTAFOGO Szabadidő-, Sport és Kulturális Szolgáltató Egyesület. ALAPSZABÁLYA egységes szerkezetben BOTAFOGO Szabadidő-, Sport és Kulturális Szolgáltató Egyesület ALAPSZABÁLYA egységes szerkezetben Elfogadva a 2015. március 27-i Közgyűlésen. (A 2010-es Alapszabályhoz képest a változtatások dőlt betűvel

Részletesebben

FELHÍVÁS. A kiemelt iparágakban működő mikro-, kis- és középvállalkozások technológiafejlesztési projektjeinek megvalósítására.

FELHÍVÁS. A kiemelt iparágakban működő mikro-, kis- és középvállalkozások technológiafejlesztési projektjeinek megvalósítására. FELHÍVÁS A kiemelt iparágakban működő mikro-, kis- és középvállalkozások technológiafejlesztési projektjeinek megvalósítására A felhívás címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, 2014. május 28.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Osztály. Ózd, 2014. május 28. J a v a s l a t az Ózd, Velence telep 41/3. szám alatti (hrsz: 1213/A/3) magántulajdonú ingatlan felajánlás elbírálásával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési

Részletesebben

2. rész: Távfelügyeleti feladatok és a távfelügyeleti rendszer karbantartási feladatainak ellátása VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

2. rész: Távfelügyeleti feladatok és a távfelügyeleti rendszer karbantartási feladatainak ellátása VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS 2. rész: Távfelügyeleti feladatok és a távfelügyeleti rendszer karbantartási feladatainak ellátása Szerződés száma: VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Pest Megyei Kormányhivatal Székhely:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án 15:00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án 15:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 504-4/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Szentbékkálla Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án 15:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Szentbékkálla

Részletesebben

41/2000. (XII. 12.) BM rendelet

41/2000. (XII. 12.) BM rendelet 41/2000. (XII. 12.) BM rendelet a lakások és helyiségek bérletére, valamint elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993. évi LXXVIII. törvény végrehajtásáról A lakások és helyiségek bérletére,

Részletesebben

I. fejezet. Általános rendelkezések

I. fejezet. Általános rendelkezések Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 15/2000.(III.31.) Kgy rendelete az önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról A lakások és helyiségek bérletére, valamint

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Cégnév: Jósa András Oktatókórház Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 4400 Nyíregyháza, Szent István u 68. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

- 1 - 4028 D e b r e c e n, Simonyi út 20. KSH szám: 11154433 6419 122 09 Cégjegyzékszám: 09-02-000354 Adószám:11154433-2-09

- 1 - 4028 D e b r e c e n, Simonyi út 20. KSH szám: 11154433 6419 122 09 Cégjegyzékszám: 09-02-000354 Adószám:11154433-2-09 - 1-4028 D e b r e c e n, Simonyi út 20. KSH szám: 11154433 6419 122 09 Cégjegyzékszám: 09-02-000354 Adószám:11154433-2-09 Egységes szerkezetbe foglalt, hatályos szövegű ALAPSZABÁLY (a változások vastag,

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült Jelen vannak Hiányzik Meghívott Tanácskozási joggal részt vesz 73/2013. (VI. 27.) határozata

Jegyzőkönyv Készült Jelen vannak Hiányzik Meghívott Tanácskozási joggal részt vesz 73/2013. (VI. 27.) határozata Jegyzőkönyv Készült: Lébény Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 27-én, a községházán tartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Kovács Gábor polgármester Kiszeli Lajos alpolgármester

Részletesebben

Ellentmondások a nem állami szociális ellátások körében

Ellentmondások a nem állami szociális ellátások körében Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Kar Ellentmondások a nem állami szociális ellátások körében Készítette: Kovács Mária Mónika V. évfolyam Konzulens: Dr. Horváth M. Tamás egyetemi tanár Debrecen 2008.

Részletesebben

2011. évi CVIII. törvény. a közbeszerzésekről ELSŐ RÉSZ. Általános rendelkezések. I. Fejezet. A törvény célja és alapelvei

2011. évi CVIII. törvény. a közbeszerzésekről ELSŐ RÉSZ. Általános rendelkezések. I. Fejezet. A törvény célja és alapelvei 2011. évi CVIII. törvény a közbeszerzésekről ELSŐ RÉSZ Általános rendelkezések I. Fejezet A törvény célja és alapelvei 1. E törvény szabályozza a közbeszerzési eljárásokat és az azokhoz kapcsolódó jogorvoslat

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület 2011. március 31. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület 2011. március 31. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére LŐRINCI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL Cím: 3021 Lőrinci, Szabadság tér 26. E-mail: ph@lorinci.hu Telefon: (37) 388-155 Fax: (37) 388-464 Előterjesztés a Képviselő-testület 2011. március 31. napján

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Megbízott a szerződés mellékletében meghatározott háttértanulmányokat készíti el.

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. Megbízott a szerződés mellékletében meghatározott háttértanulmányokat készíti el. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött Kazincbarcika Város Önkormányzata mint Megbízó (a továbbiakban: Megbízó) Székhelye: 3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. Adószáma: 15350057-2-05 Képviselője: Szitka Péter polgármester

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat (1163 Budapest, Havashalom utca 43.) Budapest XVI. kerületben térfigyelő rendszer kiépítése és üzemeltetése tárgyú általános egyszerű

Részletesebben

LÍZINGSZERZŐDÉS magánszemély részére nyújtott pénzügyi lízing szerződésszám: [*]

LÍZINGSZERZŐDÉS magánszemély részére nyújtott pénzügyi lízing szerződésszám: [*] LÍZINGSZERZŐDÉS magánszemély részére nyújtott pénzügyi lízing szerződésszám: [*] amely létrejött egyrészről a BG Magyarország Lízing Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: 1036 Budapest, Pacsirtamező

Részletesebben

az alkalmazás használatához

az alkalmazás használatához VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS (KIvITELI TERVEZÉSRE ÉS KIVITELEZÉS RE) mely létrejött egyrészről Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata székhely: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth utca 17-19. Tel/fax: + 36-92-502-1311

Részletesebben

12/2001. (I. 31.) Korm. rendelet. a lakáscélú állami támogatásokról

12/2001. (I. 31.) Korm. rendelet. a lakáscélú állami támogatásokról A lakásfinanszírozási kormányrendelet (12/2001. (I. 31.) Korm. rendelet) egybeszerkesztve az azt módosító 3/2005. (I. 12.) Korm. rendelettel (a módosítások idézõjelben és színnel jelölve). Az egybeszerkesztés

Részletesebben

MEGHÍVÓ 2015. február 12.

MEGHÍVÓ 2015. február 12. MEGHÍVÓ 2015. február 12. A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2015. február 12-én (csütörtök) 09 00 órai kezdettel munkaülést tart. Az ülés helye: Veszprém, Megyeház tér 1. Szent István terem Javasolt

Részletesebben

Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei. I. A lakás-előtakarékossági szerződés

Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei. I. A lakás-előtakarékossági szerződés Az OTP Lakástakarékpénztár Zártkörűen Működő Részvénytársaság Általános Szerződési Feltételei I. A lakás-előtakarékossági szerződés 1. A lakás-előtakarékossági szerződés fogalma A lakás-előtakarékossági

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 11-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 11-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 11-én megtartott üléséről Határozat Tárgya: száma: 4/2015.(II.11.) Hort Község Önkormányzatának átmeneti gazdálkodásáról

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (5 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 9/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 20-án 11.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben