SNOWATTACK! JÖSSZ ÉS KÉSZ! :.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SNOWATTACK! JÖSSZ ÉS KÉSZ! :."

Átírás

1 SNOWATTACK! JÖSSZ ÉS KÉSZ! :. A Snowattack 2009-ben debütált... Az 1300 km-es távolságot 35 busz, 300 autó, 4 kamion és 2 repülő tette meg! Idén 4000 fesztiválozó szállja meg Puy Saint Vincent hófedte hegyeit. 6 napon és 6 éjjen át tart a buli ;) Előreláthatólag január 29-én (péntek este) Budapest és több vidéki nagyváros kijelölt helyeit elözönli egy különös csapat. Ismertető jegyeik: a legelvetemültebb party arcok, hatalmas bőröndökkel, sí-és snowboard felszerelésekkel érkeznek. A fős társaság célállomása közös: Puy Saint Vincent, a II. Snowattack Sí-és Snowboard Fesztivál fesztiválozóval több a 2010-es Snowattack-en! Ezért aztán idén háromszor annyi helyen bulizhattok éjszaka mint tavaly, ugyanis az 1000 nm-es Party Arénán kívül további 2 éjszakai helyszínnel (1600 m) bővülarepertoár. Amikor 2 éjszakai helyszín bezár, és lassan felkel a nap, a 3. helyszínen az El Calientében beindul az élet... Megkönnyítendő a közlekedést a szerpentínen éjszaka buszjáratok szállítják majd a különböző helyszínek között a partyzókat. Nappal 1600 méterre költözik a fesztivál központja, ahol az Aprés Ski színpad mellett a hüttékben rumos teát vagy chocolat chaud-ot szürcsölve pihenhetitek ki zenés-táncos mókával kísérve az éjszakát! A tavalyi évhez hasonlóan, 1800 méteren a sí-és snowboard bajnokság központja szintén zenés történettel nyújt menedéket és természetesen látványosságot is... a klasszikusok: paralell és cross (sí / board). És persze elmaradhatatlan: a pro-k ugrásai a BIG AIR-en!

2 SZÁLLÁSOK :. V.I.P. ~ Érdeklődj elérhetőségeinken! :. RARC AUX ETOILES CHALET 1800 m Az apartmanházakat 2004-ben építették, ingyenesen használható nyitott, fűtött medence tartozik hozzá, valamint szauna és fedett parkoló, amely díj ellenében vehető igénybe. A hangulatos több emeletes házikók gyakorlatilag a sípályán találhatóak közvetlenül a party sátor mellett, közel az infopulthoz, az étterem a központi épületben helyezkedik el. Prémium ~ Ft :. DAME BLANCHE CHALET 1800 m A Chalet-kat 2005-ben építették. A Dame Blanche apartmanház vendégei igénybevehetik a szabadtéri, fűtött medencét közvetlenül a sípálya mellett. Továbbá térítés ellenében szauna és fedett parkoló is a vendégek rendelkezésére áll. Komfort ~ Ft :. PARC AUX ETOILES RESIDENCE 1800 m Az apartmanház 2004-ben épült. Szabadtéri és beltéri melegfizes medence várja a pihenni vágyókat! Továbbá térítés ellenében szauna és fedett parkoló is igénybe vehető. 3 részből áll (A,B,C). A legnagyobb része a C épület, mely közvetlenül a pályára néz. A B épületben található a Snowattack központi információs pontja, az Interner Corner, valamint egy étterem is, mely éjszakánként party helyszínné avanzsál. A Parc aux Etoiles gyakorlatilag a sípálya és a Party Aréna között helyezkedik el, ezáltal 1-2 perc alatt bármelyikhez könnyen ki lehet jutni. Normál ~ Ft :. HAMEAU DES ECRINS RESIDENCE 1800 m Az apartmanházat 2005-ben építették. A 11 emeletes épület követi a hegy lejtését, így bejárata a 11. emeleten található. Az épület a pályától kb. 100 méterre, míg a Party Sátortól 3-4 perces sétára helyezkedik el. MONA LISA RESIDENCE 1600 m Az apartmanházat 2002-ben építették, mely közvetlenül a Snoawattack nappali központja mellett és perces sétára van a Party Sátortól. A közelben éttermek, bárok, boltok nagy választéka kínálkozik, valamint a patika és az orvosi rendelő is itt található. Az épület alatt van a Caliente, mely a Snowattack after partyjainak ad majd otthont. Alap ~ Ft :. FRANCE LOCATION (1600 m), CIMES ET NEIGE (1600 m) és COGERIL (1700 m): Közvetlenül az 1600 méteren található nappali központ mellett található "fehér épületkomplexum", valamint az 1600 és 1800 méter között félúton található apartmanházak. Az épületek perces sétára találhatóak a Party Sátortól, a nappali központ, az after party helyszín és a Chaumiére viszont pillanatok alatt megközelíthető innen.

3 UTAZÁS- ÉS SZOLGÁLTATÁSI DÍJAK :. Buszos utazás díjai ISIC kedvezmény nélkül: BUDAPEST-PUY-BUDAPEST DEBRECEN-PUY-DEBRECEN PÉCS-PUY-PÉCS ~ Ft ~ Ft ~ Ft Buszos utazás díjai ISIC kedvezmény igénybevételével: Amennyiben nálunk váltod ki ISIC kártyádat az út árából 20% kedvezményben részesülsz, így az út ára a következőképpen alakul... BUDAPEST-PUY-BUDAPEST DEBRECEN-PUY-DEBRECEN PÉCS-PUY-PÉCS ~ Ft ~ Ft ~ Ft ISIC igényléshez érdeklődj elérhetőségeinken! OKTATÁS : Kezdő vagy Haladó Sí oktatás profi oktatókkal Kezdő vagy Haladó Snowboard oktatás profi oktatókkal ~ Ft ~ Ft FELSZERELÉS BÉRLÉS: Sí kezdő csomag Haladó Sí csomag Snowboard csomag ~ Ft ~ Ft ~ Ft (A helyszínen, vagyis Puy Saint Vincent-ban vehetők át és fizetni is kint kell euróban.) ILLETÉKEK / KÖLTSÉGEK: Üdülőhelyi illeték (1870 Ft/fő/6 éj) Kötelező ágynemű díj ~ Ft ~ Ft 6 napos Grand Galaxie síbérlet a fesztivál résztvevőinek ~ 0 Ft Buli belépők a fesztivál résztvevőinek ~ 0 Ft Extreme-Sport biztosítás kötése kötelező! Törölközőt hozni kell!

4 LINE UP :. A Snowattack egyedülálló a hazai fesztiválpalettán és nem csak a különleges helyszín miatt, hanem mert egyszerűen nem lehet beskatulyázni... nálunk a zenei stílusok jól megférnek egymás mellett, legyen az Break Beat, Progressive, House, Club, R'n'B, Hip-Hop, Funky, Retro... És hogy kik azok akik a NON-STOP PARTY-ról gondoskodnak 6 napon keresztül? Palotai Karmatronic Whiteboy Revolution Karányi Anima Sound System Animal Cannibals Chriss Dandy Ludmilla Oneil Beta Fine Cut Bodies Marvin 5vös Mira Canny Van Der Greeg Peregi Shikta Dévényi Dani Petey Dixon Barnabás Juhász Laci

5 ISIC KÁRTYA :. Igényelj most díjmentesen ISIC MasterCard bankkártyát és zsebeld be a kedvezményeket! országban, több mint elfogadóhelyen biztosít kedvezményeket. - Díjmentesen vásárolhatsz vele csaknem 29 millió kereskedőnél világszerte. - Internetes vásárlásra is alkalmas. - Kártyádhoz ajándék kártyatok is jár. És miért érdemes most ISIC kártyát rendelni? - Minden SNOWATTACK utasnak 20% kedvezményt adunk a buszos utazás árából. (A budapesti és pécsi indulás Ft helyett Ft, a debreceni indulás Ft helyett Ft.) Ft-os Fundango vásárlási utalványt kapsz mellé. - Megspórolsz 2000 Ft-ot, mivel 2 évig nem kell nemzetközi diákigazolványt csináltatnod. BUSZ :. A buszos utazást választók várhatóak péntek délután / este (természetesen a nagy létszámra való tekintettel több turnusban indítjuk a buszokat) indulnak útnak. Az indulást megelőző héten e- mailben értesítjük az utasokat, hogy melyik helyszínről és pontosan mikor indul a buszuk. A kijelölt időpontot és helyet a nagy létszám miatt szigorúan be kell tartani! A buszon DVD filmek és útközbeni hangulatteremtés, ráhangolódás várja az utasokat! :) Várható utazási idő: óra AUTÓ Az autóval útrakelők számára két utat tudunk ajánlani: 1. útvonal: Budapest - Rábafüzes - Graz - Klagenfurt - Udine - Velence - Verona - Brescia - Milano (kerüld délről Piacenza felé) - Torino - Oulx (itt hajts le az autópályáról) - Briancon - Puy Saint Vincent Távolság: kb km Várható utazási idő: óra Autópálya díjak: kb. 60 Euro REPÜLŐ Részletekről érdeklődj elérhetőségeinken!

6 SÍTEREPEK :. Puy-ben összesen 78 km sípálya található 2700m és 1400m között. Az 1300 km-es szintkülönbségnek köszönhetően a kezdőtől a haladó szintig mindenki megtalálhatja a maga szintjének megfelelő pályát. A terep legmagasabb pontjáról, a La Pendine-ről induló pályákat inkább a haladóknak ajánljuk. Innen 1300 m szintkülönbséget megtéve egészen az 1400 m-ig le lehet csúszni. A legnehezebb a Carmen nevű fekete pálya, amely igen meredeken indul és gyakran kijegesedik. A Pendine oldalában több lehetőség van pályán kívüli síelésre is, például a Col du Bal alatti területen. A snowboardosok számára van hópark, a sífutóknak pedig 40 km sífutópálya. Hol csússzunk... - fekete pálya: 3 db - piros pálya: 9 db - kék pálya: 11 db - zöld pálya: 6 db - 2 db speciális pálya gyerekeknek és kezdőknek kialakítva - Boarder Cross pálya (minden évben FIS fordulót rendeznek rajta) - Snowpark (2300 méteren: big air, corner, step up...) - 40 km sífutópálya 1400 m és 2000 m között - számtalan pályán kívüli csúszási lehetőség (pl. a Col du Bal és a Rocher Noir lejtői, évek óta a magyar freeride bajnokság helyszíne, érdeklődni a helyszínen) Felvonók: 9 ülős 3 tányéros A síterep északi fekvésének köszönhetően hóbiztos, így még a tavaszi hónapokban is biztonsággal tudja fogadni a sportolni vágyókat.

7 A Galaxie síbérlet Puy Saint Vincent-on kívül az alábbi helyekre érvényes: - Briancon (250 km pálya, távolság Puy-tól: 20 perc) - Les 2 Alpes (220 km pálya, távolság: 1,5 óra) - Alpe d` Hues (245 km pálya, távolság: kb. 2 óra) - Montgenèvre (400 km pálya, távolság: kb. 50 perc) - La Grave (távolság: kb. 1 óra, nincsenek kijelölt pályák csak szűzhó, a freereider-ek mekkája, csak megfelelő sí/snowboard tudás ellenében vehető igénybe) Minden átutazást megelőző este 20:00-ig tudunk jelentkezést elfogadni, illetve megadott maximális létszámig. Ekkor kell a teljes transzferdíjat is rendezni. Este 21:00-kor az összes nagy recepció hirdetőtábláján kifüggesztjük a reggeli indulásokat, buszbeosztásokat. Megkérünk Titeket, hogy mindenki a saját buszára szálljon fel, mivel csak ott lesz helye, álló utas esetén a busz nem indul el! Ha valaki lekési a buszindulást, nem áll módunkban a transzfer díját visszatéríteni! Az indulások pontos helyéről és idejéről további infók a helyszíni Info táblákon: La Grave túra* Kizárólag profi, gyakorlott freeride-erek jelentkezését várjuk! Akit a helyszíni túrakísérők nem tartanak alkalmasnak, nem vehet részt a programon! Részvétel csak saját felelősségére! Időpont: A túra magában foglalja az alábbiakat: - 1 napos biztosítás, mely a pályán kívül is érvényes - Túrakísérő 10 fős csoportokkal - Puy St. Vincent La Grave Puy St. Vincent buszos transzfer - Oklevél a túra teljesítéséről *Az időjárási körülmények miatt a változtatás és az időpontok teljes visszavonásának jogát fenntartjuk! A túrák minimum 30 fő jelentkező esetén indulnak el! A kis létszám vagy az időjárás miatti esetleges útlemondásokat a hirdetőtáblákon tesszük közzé az indulás előtti napon legkésőbb 21:00-ig! Ebben az esetben mindenki visszaigényelheti a befizetett transzferdíjat!

8 PUY :. Puy Saint Vincent a dél-francia sírégió egyik kedvelt célállomása, mely Briancon-tól mintegy 30 km-re található. Igazi mesébe illő kis falu, ahol a csodás természeti szépségek mellett számos kis kápolna és fából, valamint kőből készült házikó várja az ide látogatókat. Puy-nek sikerült megőriznie falusi báját, miközben egy modern - évente több százezer főt megmozgató sícentrummá nőtte ki magát. A 700 éves hagyományokat őrző falu és a modern sícentrum kettőssége teszi érdekessé Puy Saint Vincent-et. Először az 1400 méteren található faluval találkozik az ideérkező, innen vezet fel az utunk a síközpontba 1600 méterre méteren található a központi felvonó, a boltok, bárok, éttermek és az információs központ is méterről tovább haladva egy teljesen új világ tárul elénk. A szerpentin mentén pár éve felépített hangulatos apartmanházak várják az ide érkezőket. A házak között pedig melegvizes kültéri medencékben pihenő vendégeket látni. A házak mind közvetlenül a pálya szélén találhatóak, vagyis már az ajtóban fel lehet csatolni a legtöbb helyen és már lehet is csúszni. INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS: Szaradics Balázs h.e.r.o.e.s. extreme Sportkör - Elnök MEEX Travel Utazási Iroda - projektvezető Telefon: E-m@il: szaradics.balazs@meex.hu WEB: Cím: 1065 Budapest, Lázár utca 12. Életed legjobb éveit ne azzal töltsd, hogy legjobb éveidre vársz! - h.e.r.o.e.s.

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu

Téli ajánlataink :. Információ: Szaradics Balázs +36-70/247-53-57. www.sportkor.hu Téli ajánlataink :. Ha még csak most szeretnéd megízlelni a síelés vagy snowboardozás felülmúlhatatlan érzését, vagy profiként szeretnél visszatérni a lejtőkre, itt a helyed. A közös pont kezdő és haladó

Részletesebben

Gerlitzeni Party Sítábor

Gerlitzeni Party Sítábor Gerlitzeni Party Sítábor LINE UP: Whiteboy Karmatronic Mira O'Neil Dévényi Tibi bácsi Juhász Laci Somogyi PROGRAMOK: - Party minden este - Extrém csúszás - Szingli buli - Ladies Night - Karaokee - Lasertag

Részletesebben

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia?

Kik vagyunk? Helyszín. Joggal felmerülhet a kérdés, hogy miért pont Szerbia? Kik vagyunk? Németh Bence és Leel- Őssy Attila vagyunk, budapesti egyetemi hallgatók. A szervezést bonyolítja és az infrasturktúrát biztosítja, az Online Travel Services budapesti utazási iroda. Az iroda

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA

INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS PÁLYASZÁLLÁS. nassfeld. & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA PÁLYASZÁLLÁS INGYENES SÍOKTATÁS INGYENES SÍFELSZERELÉS nassfeld & gitschtal 2018/19 AUSZTRIA terep nassfeld 110 km tökéletesen karbantartott sípálya minden nehézségi szinten, garantált hóbiztosság 26 modern

Részletesebben

Szezonzáró sízés Ausztriában

Szezonzáró sízés Ausztriában Szezonzáró sízés Ausztriában Síkalandok Ischgl-ben Május elejéig! Búcsúztasd a 2013/14-es síszezont egy fergeteges bulival. ISCHGL, Tirol - Szezonzáró 2014. ápr. 27-máj. 4. Május 3.-án élő Robbie Williams

Részletesebben

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL

SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL SKINET AJÁNLATOK CSOPORTOKNAK 2014/2015 TÉL Kedves Szervezők! Csoportoknak szóló ajánlatainkat gyűjtöttük össze a következőkben. Az árainkból szervezési díjat és ingyenességet tudunk adni, érdeklődjetek

Részletesebben

Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk

Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk Gyakran ismételt kérdések, legfontosabb információk Árak: 2016.03.31. éjfélig történő foglalás esetén 10% előfoglalási kedvezménnyel: 359 2016.03.31 éjféltől: 399 Az utak előleg befizetésével foglalhatók,

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti 2018 Téli síutak 2019 sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Gerlitzen (1000-1911 m)

Gerlitzen (1000-1911 m) Gerlitzen Gerlitzen (1000-1911 m) A gerlitzeni sícentrumot a legjobb családi síterületként tartják számon. Karintiában ez az egyetlen olyan síközpont, amely bizonyítvánnyal rendelkezik arról, hogy kifejezetten

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Ausztria, Murau - Kreischberg Időpont: 2014. március 12-16. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Ferienpark Kreischberg A gyermekes családok egyik legfontosabb

Részletesebben

Áraink magyar forintban

Áraink magyar forintban Áraink magyar forintban Felhívjuk figyelmeteket, hogy az itt található árak tájékoztató jelleggel, 330 Forint / 1 Euró árfolyamon lettek számolva. Az aktuális árfolyamnak megfelelően a sítúrák díja ettől

Részletesebben

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában

Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Családi sítúra síisi és síovi Ausztriában Biztonság a gyerekeknek Szabadság a szülőknek Élmény az egész családnak A gyerekek a sísuliban és síoviban képzett oktatók vezetésével egész napos felügyelet mellett,

Részletesebben

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN

SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN SZILVESZTERI SÍELÉS TARVISIO-BAN Fakultatív programlehetőségek: síoktatás, síszafari, casino látogatás, korcsolyázás Búcsúztassa az óévet és köszöntse az újat úgy, mint még soha! Élménydús síelés, kicsit

Részletesebben

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással

Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással Helyszín: Szlovénia Cerkno Szlovénia legjobb sícentruma címmel az elmúlt években többször is kitüntetett pályarendszer Időpont: 2016. dec.

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb pályarendszere.

Részletesebben

Murau-Kreischberg (868-2118 m)

Murau-Kreischberg (868-2118 m) Murau - Kreischberg Murau-Kreischberg (868-2118 m) Kreischbergen a haladó és profi sízők is megtalálják a számításukat. A 2118 méter magas Rosenkranz csúcsra vivő ülőszékes + csákányos felvonók mentén

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató. 1. Bejelentkezés, csomagszoba II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia - Tájékoztató 1. Bejelentkezés, csomagszoba A Thermal Hotel Visegrád****superior szobáit az érkezés napján 10.00-13.00 óra között lehet átvenni, távozás napján 10.00

Részletesebben

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK

PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj, -10% kedvezmény

Részletesebben

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó

Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Trek biciklitúra sorozat és a 2011-es modellek tesztelése Velencei-tó Aktív hétvégére várjuk a sportszerető családokat! Ezt a hétvégét olyan családoknak vagy egyéneknek ajánljuk, akik szeretnének egy sportos

Részletesebben

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. Tavalyi árakon! sieljunk.com Olaszországban

Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti. Téli síutak. Tavalyi árakon! sieljunk.com Olaszországban Paganella Brenta Dolomiti Tre Valli Dolomiti Téli síutak sieljunk.com Olaszországban Tavalyi árakon! Paganella sí centrum 1040-2125 m Paganella sícentrum Trentino és egyben a Dolomitok egyik legmodernebb

Részletesebben

4. Az utazás Az utazás közösen autóbusszal, közösen repülővel + transzferbusszal, vagy egyénileg történik.

4. Az utazás Az utazás közösen autóbusszal, közösen repülővel + transzferbusszal, vagy egyénileg történik. SkiJAM 2018 - olasz-francia síszafari 2018. január 20.- január 27. (repülővel utazóknak) 2018. január 19. - január 28. (busszal utazóknak) Puy Saint Vincent Franciaország Kedves SkiJAM érdeklődő! Már a

Részletesebben

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg

Foglalását kérem a piknik@piknik.hu e-mail címen írja meg PIKNIK WELLNESS ÉS KONFERENCIA HOTEL *** & PIKNIK APARTMANOK Siófok, Honvéd u. 73. Szobaáraink 2013: áraink Forintban egy főre, egy éjszakára értendőek Normál kétágyas szobában (2 fő +1 pótágy): 9720 Ft/fő/éj,

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Folgaria-Lavarone Időpontok: 2014.02.16-23. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Hotel Stella*** Golf Hotel Folgaria**** A gyermekes családok

Részletesebben

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

2015. május RIO 2016 OLIMPIA Engedélyszám: U 000390 Molnár Kriszta sportutak Tel: +361 999 1446 Fax: +361 345 1566 E-mail: kmolnar@tensi.hu Kovács Mónika sportutak Tel: +361 345 1589 Fax: +361 345 1566 E-mail: mkovacs@tensi.hu 2015.

Részletesebben

A feladat sorszáma: Standardszint: 4-6. Szövegek műfaji jellemzőinek azonosítása. Lényegkiemelés, következtetés, összefüggések felismerése

A feladat sorszáma: Standardszint: 4-6. Szövegek műfaji jellemzőinek azonosítása. Lényegkiemelés, következtetés, összefüggések felismerése A feladat sorszáma: 8 10. Standardszint: 4-6. A standard(ok), amelye(ke)t a feladattal fejlesztünk: Olvasás, az írott szöveg megértése Olvasás, az írott szöveg megértése Írás, szövegalkotás Olvasás, az

Részletesebben

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL!

NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! NASSFELD SÍ AKCIÓ! SZÁLLÁS + SÍBÉRLET MÁR 50 EURO/Fİ/ÉJ! AKCIÓS APARTMANOK, PANZIÓK SÍBÉRLETTEL! Akció ideje: 2010.12.04-2010.12.18. Az árak euróban értendık /fı /csomag 3* Hotel/Panzió 4* plus Hotel SZÁLLÁS

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Ausztria, Katschberg Lungau sírégió Időpont: 2014. január 25-29. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: Landhotel Stofflerwirt*** A gyermekes családok egyik legfontosabb

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Ausztria, Kals-Matrei - Großglockner Időpont: 2019. március 13-17. (5 nap/4 éjszaka) Szállás: SCOL Sporthotel Großglockner***

Részletesebben

Kaukázusi síelés Grúziában

Kaukázusi síelés Grúziában Kaukázusi síelés Grúziában 2019. márciusában már 4. alkalommal térünk vissza Grúzia varázslatos hegyei közé. Így nem csoda, hogy idén is bátran invitálunk Titeket Kelet - Európa legkomolyabb síparadicsomába.

Részletesebben

FRANCIAORSZÁG SÍ & SNOWBOARD FESZTIVÁL

FRANCIAORSZÁG SÍ & SNOWBOARD FESZTIVÁL 2017 01. 28. 02.04. FRANCIAORSZÁG SÍ & SNOWBOARD FESZTIVÁL Közép- Európa legnagyobb Sí-, Snowboard- és Zenei fesztiválja. SNOWATTACK Franciaország felemelően csodás hegyei között, egy hét síelés, vég nélküli

Részletesebben

Hotel Sonnhof Rauris ***

Hotel Sonnhof Rauris *** téli ajánlatok Hotel Sonnhof Rauris *** Rauris, Salzburg, Austria magyar szálloda - magyarul beszélünk Rauris, Hotel, felszereltség A Rauris-völgyet körös-körül 3000 m feletti hegycsúcsok övezik, nem csoda

Részletesebben

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02.

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin 2013. március 21-április 02. KUALA LUMPUR MODERN ÉS RÉGI ARCA, MALACCA GYARMATI EMLÉKEI,

Részletesebben

Egyéni síutak Ausztria

Egyéni síutak Ausztria Gasthof Meyer Egyéni síutak Ausztria Annabergben található, kitűnő elhelyezkedésű, barátságos, kétcsillagos panzió, amely csoportok részére is ideális választás. Sílift: 2 üléses felvonótól 50 méterre.

Részletesebben

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró

Málta. Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Málta Fővárosa: Valletta Államforma: Köztársaság Hivatalos nyelve: máltai, angol Területe: 316 km² Lakossága: 404 039 fő Valutája: euró Az 1964. óra független Málta a Földközi-tengerben található kis szigetcsoport,

Részletesebben

Márciusi sícsoport kísérővel háztól - házig Kaprun Zell am See

Márciusi sícsoport kísérővel háztól - házig Kaprun Zell am See Márciusi sícsoport kísérővel háztól házig Kaprun Zell am See Dátum: 2017.03.15 03.19. (4 éjszaka) Síterület: Zell am See Kaprun Utazás: busszal Budapestről Pályaszállás: Hotel St. Hubertushof ***+/Pension

Részletesebben

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS***

*CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** 2015 *CSALÁDI NYARALÁS AHOL A GYEREKEK INGYEN VAKÁCIÓZHATNAK* ***2 felnőtt + 2 gyerek (14 éves korig) 2 fő fizet 2 gyermek GRATIS*** CAMPING FIORI*** RABAC - Isztriai félsziget Horvátország 560 km-re Bp-től

Részletesebben

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni.

Szállást a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Laterum Kollégiumába tud foglalni. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős

CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős CENTRAL PARC 2 - apartman tájékoztató 2fős Central Parc 2 (2. emelet) ref.: RIP203 Nagyon jó fekvésű apartman ház gyönyörű kilátással Briancon szívében, közel az üzletekhez és szolgáltatásokhoz. Prorel

Részletesebben

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén

TÉLI VARÁZS CSOMAGÁRAK Kétágyas szoba /Erzsébet szárny / Ft / fő / éj hétköznapokon Ft / fő / éj hétvégén TÉLI VARÁZS ERZSÉBET PARK HOTEL*** PARÁDFÜRDŐ Érvényesség: 2017.12.01-2018.02.28 Nem foglalható: 2017.12.22-2018.01.05, 2018.01.19-2018.01.21, 2018.02.08-2018.02.10 Hófedte hegytetők, hosszú erdei séták,

Részletesebben

MURAU 24 - DOCKYARD HAVAS SZEZONZÁRÓ IX. Atomic Kupa (MK-GS, PS) és Fundango Freestyle Sí Magyar Bajnokság (OB-SX, -BA) Versenykiírás

MURAU 24 - DOCKYARD HAVAS SZEZONZÁRÓ IX. Atomic Kupa (MK-GS, PS) és Fundango Freestyle Sí Magyar Bajnokság (OB-SX, -BA) Versenykiírás MURAU 24 - DOCKYARD HAVAS SZEZONZÁRÓ IX. Atomic Kupa (MK-GS, PS) és Fundango Freestyle Sí Magyar Bajnokság (OB-SX, -BA) Versenykiírás Verseny időpontja: 2016. Március 12-15. Verseny helyszíne: Kreischberg/Murau

Részletesebben

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure*****

November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA. FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** November 4.,11. 8 NAP / 7 ÉJSZAKA Hotel Falcon Hills*** FP 99.000,- Ft/fő Hotel Iberotel Grand Sharm***** FP 136.000,- Ft/fő Hotel LTI Grand Azure***** AI 143.000,- Ft/fő standard kétágyas szoba Hotel

Részletesebben

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó 2 0 1 7 Rólunk A Liget Club, Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 2011 szeptemberében nyitotta meg a kapuit. A klub 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal,

Részletesebben

PARTY SÍTÁBOR AUSZTRIA, GERLITZEN január 31 február 05.

PARTY SÍTÁBOR AUSZTRIA, GERLITZEN január 31 február 05. PARTY SÍTÁBOR AUSZTRIA, GERLITZEN 2017. január 31 február 05. Gerlitzen Alpe Karintia és egyben Ausztria egyik legkedveltebb síparadicsoma, főként kiváló fekvése miatt népszerű, amely egész szezonban biztosítja

Részletesebben

P-Air Magyarország Kft.

P-Air Magyarország Kft. P-Air Magyarország Kft. A WizzAir európai transzferszolgáltatója Utazzon velünk az alábbi városokban: Barcelona Bukarest Budapest Kolozsvár Gdansk London Milánó Párizs Prága Róma Szófia Stockholm Velence

Részletesebben

Besíző csoport kísérővel háztól - házig Nassfeld/Hermagor

Besíző csoport kísérővel háztól - házig Nassfeld/Hermagor Besíző csoport kísérővel háztól - házig Nassfeld/Hermagor Dátum: 2016.12.09. 12.13. (4 éjszaka) Síterület: Nassfeld/Hermagor Utazás: busszal Budapestről vagy egyénileg Pályaszállás: Almresort /Almhotel

Részletesebben

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4.

Hotel Makár Sport & Wellness***/**** 7635 Pécs, Középmakár dűlő 4. SZÁLLÁSFOGLALÁS A szervezőiroda vállalja a szállodai szobafoglalások lebonyolítását. Kérjük, pontos igényüket egyértelműen jelöljék be a regisztrációkor. A szállást csak a 2015. július 30-ig beérkezett

Részletesebben

EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008

EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008 EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008 HAZAI ÉS NEMZETKÖZI FORDULÓVAL Európa gazda(g)ságot tanul! Részletes ismertető 2 / 5 oldal EBC*L GAZDASÁGI VERSENY Európa gazda(g)ságot tanul! Immár negyedik éve kerül megrendezésre

Részletesebben

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu

ROGLa. HOTEL és BUnGaLÓ ROGLa. 1050-1517 m, 18 km sífutópálya. 100 www.ibusz.hu ROGLa 1050-1517 m, 18 km sífutópálya 2 9 2 km 9 km 10 km BUDAPESTTÔL KB. 400 KM TÁVOLSÁGRA TALÁLHATÓ. Szlovénia egyik kedvelt síterülete, mely késő ősztől kora tavaszig nyújt síelési lehetőséget az idelátogatóknak.

Részletesebben

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu

Balatontourist Platán. Panzió. Balaton. H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. www.balatontourist.hu Balatontourist Platán Panzió Balaton 2013 H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. H Balatontourist Platán Panzió H 8621 Zamárdi, Damjanich u. 2/b. Foglalás: Tel.: (36) 84/314-388, (36) 30/758-4575 (36) 30/742-2107

Részletesebben

Időpont: július 16. (szombat) Utazás: légkondis különbusszal. Étkezés: otthonról szendvicsek, Jósvafőn étterem.

Időpont: július 16. (szombat) Utazás: légkondis különbusszal. Étkezés: otthonról szendvicsek, Jósvafőn étterem. Időpont: 2016. július 16. (szombat) Utazás: légkondis különbusszal. Étkezés: otthonról szendvicsek, Jósvafőn étterem. Felszerelés: jókedv, bakancs, esőkabát. Biztosítás: egyénileg történik. Találkozó:

Részletesebben

IX. SBE BorÁsz Síkupa

IX. SBE BorÁsz Síkupa IX. SBE BorÁsz Síkupa 2016. január 28. január 31. Ausztria, Nassfeld Ízelítő: Nem tud síelni vagy nem elég rutinos? Sebaj, ingyenes síoktatás minden szinten, több csoportban! Hosszabbítsa meg síelését!

Részletesebben

Bibliatábor Tirolban és a Bajor Alpokban (2012. július 8-16.)

Bibliatábor Tirolban és a Bajor Alpokban (2012. július 8-16.) Bibliatábor Tirolban és a Bajor Alpokban (2012. július 8-16.) Ebben az évben a külföldi bibliatáborunkat Tirolban szervezzük meg. A híres tiroli völgyek és hegyvonulatok idilli tájai és a Bajor Alpok különleges

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival

Családi sítúra programok síisi, síovival Családi sítúra programok síisi, síovival Helyszín: Olaszország-Val di Fiemme Időpont: 2014.02.15-22. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Centro Vacanze Veronza*** A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja

Részletesebben

ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka

ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka ERDEI SULI (DÖMÖS) Készítette:Etzl Regina Herczku Bianka SZÁLLÁS Szolgáltatások: 18 db meleg vizes tusoló, 18 db WC, mosdók főzési lehetőség, mosogatók áram-csatlakozók (220 V) szabadtéri tűzrakóhely,

Részletesebben

Információs füzet Tábor 2015

Információs füzet Tábor 2015 Információs füzet Tábor 2015 Elérhetőségek (bármilyen kapcsolódó kérdés esetére): Tábor felelős: Szűcs Gábor: +36 70 313 7023 hot-iron@hot-iron.hu Szalka Andrea: + 36 70 432 5576 szalka.andrea@hot-iron.hu

Részletesebben

Sikerszéria - Nyeremények

Sikerszéria - Nyeremények A SIKERSZÉRIA ELNEVEZÉSŰ TIPPMIXPRO NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA TOPLISTA NYEREMÉNYEK Helyezés Nettó nyereményösszeg Nyeremény típusa 1. helyezett 2. helyezett 500 000 Ft 450 000 Ft

Részletesebben

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: 94.900.-Ft/fő Mont Blanc és festői városok 1.nap Indulás Békéscsabáról, a Evangélikus Nagytemplom mögötti parkolóból 13.00 h-kor, Kecskemét-Budapest

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK. Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146.

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK. Viacom Global Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT I. EGYEDI FELTÉTELEK Szervező: A Nyeremény felajánlója: Kapcsolattartás: A jelen játékszabályzattal érintett nyereményjáték megnevezése: A jelen játékszabályzat közzétételének

Részletesebben

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől,

MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, MALDÍV-szigetek. BANDOS ISLAND Észak Malé atoll, 4 csillagos, 600 m x 400 m, zátony: 10-40 m, 20 perc gyorshajóval a reptértől, Ez a méltán népszerű sziget az egyik legrégebben átadott üdülőhely. Eredetileg

Részletesebben

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON SPECIALTY COFFEE EXPO 2019 - BOSTON A KÁVÉ KIÁLLÍTÁSA 2019.04.11-04.17. (7 NAP / 5 ÉJ) PROGRAMTERVEZET 1. nap (április 11.): Indulás Budapestről. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállodai szobák

Részletesebben

túravezetővel szeretnéd legyőzni a zúgókat. A képek a tavalyi raftingon készültek.

túravezetővel szeretnéd legyőzni a zúgókat. A képek a tavalyi raftingon készültek. Vogalonga Olaszország varázslatos Velencéjében és Raffting a Socán Szlovéniában útközben 2015. május 22-25. (Péntek, szombat, vasárnap; hétfő), Pünkösd hétvégén Különleges lehetőségre egy igazi vízi-hétvégére

Részletesebben

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős

PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F - apartman tájékoztató 3 fős PRÉ DU MOULIN F (3. emeleti) ref.: SPI305 11 Avenue Général de Gaulle, 05100 Brinacon központjától 100 m-re található. Nagyon szép világos keleti fekvésű, közelben

Részletesebben

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL

ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL ÜDÜLÉS 2007. TÁJÉKOZTATÓ A 2007. ÉVI KEDVEZMÉNYES GYÓGYÜDÜLÉSRŐL Az üdülést igénybe veheti: a Szövetség tagsága, a tagok hozzátartozói (férj, feleség, élettárs és maximum két nem nagykorú unoka), valamint

Részletesebben

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató

Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató La Maison de l'alpe R3 (3. emelet) Route de la Poste Quartier du Vieil Alpe Maison de l'alpe R3 - apartman tájékoztató A Vieil Alpe negyedben a város történelmi központjában található. Északi fekvésű,

Részletesebben

kopaonik Pályarendszer Néhány adat a jelenlegi helyzetről Árszínvonal a pályán (Közelítő árak forintban)

kopaonik Pályarendszer Néhány adat a jelenlegi helyzetről Árszínvonal a pályán (Közelítő árak forintban) Kopaonik az elmúlt 5-8 évben fantasztikus fejlődésen esett át, abszolút nyugat-európai színvonalú síközponttá vált napjainkra. Csúcsa 2000m felett található, leghosszabb pályái a 3000m-t is meghaladják.

Részletesebben

Sítábor es tanévben

Sítábor es tanévben Sítábor 2016-2017-es tanévben Ideje: 2016. január 31-február 3. (4 nap, 3 éjszaka) Helye: Zdiar, Szlovákia Sípályák: 31-én Bistra, 1-3-án Bachledova Dolina Szállás: Zdiar, a panzióban a 4-6 ágyas a szobákhoz

Részletesebben

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web:

CSOMAGAJÁNLATOK Cím: 7666, Pogány, Falucska dűlő. Telefon: Web: 2016 Akciós alapcsomag Szállás 2 éjszakára a választott szobatípusban Wellness szolgáltatások használata (infra szauna, jakuzzi, kültéri medence, dézsa) Ingyenes parkolás a szálloda zárt magán parkolójában

Részletesebben

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness és Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY ÁRAK érvényes: 2015. október 1-jétől visszavonásig

Kavics Spa Klub & Hotel Wellness és Szaunavilág és Sportcentrum BELÉPŐJEGY ÁRAK érvényes: 2015. október 1-jétől visszavonásig A Kavics Spa Wellness- és Szaunavilág Szolgáltatások: Fedett úszómedence élmény-és masszázszuhannyal, belső medence, Kneipp kavicságyas taposómedence, jacuzzi, finn szauna, infraszauna, szauna, gőzkabin,

Részletesebben

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal

Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Korfu - Moraitika/Messonghi Repülövel: Utazási lehetőség: Budapest-Korfu-Budapest és Debrecen-Korfu-Debrecen 1 hetes charterjárattal Máj. 31.* Jún. 7.*, 11., 18., 25. Júl. 2., 9., 16., 23., 30. Aug. 6.,

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő A reneszánsz Itália szeptember (4 nap) Irányár: 59.900.-Ft/fő A reneszánsz Itália 1. nap: Békéscsaba-Trieszt-Padova Találkozás Békéscsabán, az Evangélikus Nagytemplom mögötti Parkolóban. 05.00 h-kor. Elutazás

Részletesebben

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal

Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Családi sítúra programok síisi, síovival, animációs programokkal Helyszín: Olaszország-Tre Valli-Falcade Időpont: 2017. jan. 14-21. (8 nap/7 éjszaka) Szállás: Residence Sussy*** / Pályaszállás A gyermekes

Részletesebben

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra

HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra HEGYVIDÉKI NYÁR BELFÖLDÖN 4 7 napos csomagajánlatok a 2012.nyári vakációra MÁTRA - PARÁDFÜRDŐ ERZSÉBET HOTEL*** Érvényes: 2012.07.09-08.17.között, 6 éjszakás foglalással, a hét bármely napján Ár: 9.900

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Északi fekvésű világos apartman gyönyörű kilátással a hegyekre, közel a sífelvonókhoz. A Vieil

Részletesebben

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 1/2011. számú körlevél Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 2011. január 1. szombat Újév. Az év első délutáni sétájára

Részletesebben

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010

Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 Echo Residence - All Suite Hotel**** Lakosztály Árak 2010 01.03. 06.25. 06.26. 08.29. 08.30. 12.29. Deluxe 19.000.- 27.500.- 21.000.- Echo 24.000.- 32.500.- 26.000.- Echo Premium felár: (Echo lakosztály

Részletesebben

Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába

Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába IPA Krónika 2015 II. évfolyam 3. szám 2015. március 11. Rendészeti Szervek Teremlabdarúgó Világbajnoksága: 2015. október 11-17. Kirándulás Hollandiába: 2015. október 11-17. Autóbusszal Hollandiába Eddigi

Részletesebben

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI

Horvátország HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI HOTEL LIŠANJ 2* - NOVI VINODOLSKI A hotel közvetlen tengerparton található, közelében postahivatal, bank és benzinkút, a városközpont kb. 10 perc. A kétágyas szobák mindegyikben zuhany/wc, SAT TV, telefon.

Részletesebben

Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai

Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai Ózdi Síbarátok 2015-ös táborai Az Ózdi Síbarátok Köre valamint a BükkiSí Sísuli szervezésében ismét meghirdetjük táborainkat. Természetesen nem csak ózdiakat várunk, hanem minden elkötelezett síbarátot,

Részletesebben

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Nyílt torna női, férfi és vegyes párosok részére Amatőr versenyzők és szállóvendégek is jelentkezhetnek 2010. július 31.-augusztus 1. (szombat-vasárnap) Versenykiírás

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

Konferencia szállás ajánlataink*

Konferencia szállás ajánlataink* Corso Hotel**** Pécs, Koller u. 8, 7626 (Térkép) Konferencia szállás ajánlataink* Egyike azon belvárosi hoteleknek melyek magukénak tudhatják Pécsett a legtöbb, azaz 4 csillagot. A 2010-ben épült Corso

Részletesebben

XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT!

XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! Budapest egyik legnagyobb szintkülönbségű versenyútvonalával Általános tudnivalók 1. Előzd meg a Fogaskerekűt futva! futóverseny: Az útvonal hossza: kb. 4,5 km Rajt: 10:01

Részletesebben

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat

FRUIT LOGISTICA SZAKVÁSÁR. Berlin / 2013. február 06-08. Utazási ajánlat PROKO TRAVEL Hungary 1037 Budapest, Katona J. u. 14. Tel: 1 354 1300 Fax: 1 354 1301 www.prokotravel.hu budapest@prokotravel.hu Engedélyszám: R 0857/1993 Utazás repülővel: 1/ Kiutazás egyénileg FRUIT LOGISTICA

Részletesebben

Időpont: 2016. augusztus 13-17. (szombat-szerda) 3 NAP SZABI! Utazás: légkondis különbusszal

Időpont: 2016. augusztus 13-17. (szombat-szerda) 3 NAP SZABI! Utazás: légkondis különbusszal Időpont: 2016. augusztus 13-17. (szombat-szerda) 3 NAP SZABI! Utazás: légkondis különbusszal Szállás: igényes panzióban Nagyszebenben, 2-3 ágyas szobákban Étkezés: az étkezéseket nappal, egyénileg kell

Részletesebben

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET

SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET SPORTHORGÁSZ EGYESÜLETEK VAS MEGYEI SZÖVETSÉGE III. ORSZÁGOS VASI RENDŐR KUPA INFORMÁCIÓS ÖSSZEFOGLALÓ TERVEZET 2007 1 ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Helyszín: Vaskeresztesi Pinka holtág és a horvátlövői Pinka

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27

KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 KIRÁNDULÁS AUSZTRIA ZÖLD SZÍVÉBE 2014. 07.18 07.27 Indulás: 2014.július 18-án (péntek) reggel 7:00, gyülekezés, bepakolás 6:30 órától a Búza-téri görög katolikus templom mögötti parkolóból. 1. nap Miskolc

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

Tunézia - monastiri járatok

Tunézia - monastiri járatok Tunézia - monastiri járatok Útvonal: Budapest Monastir v. Enfidha Budapest 11/12 napos charterjárat (péntek/kedd) 11/12 napos turnus 5. 16. 5. 20. 5. 23. 5. 27. 5. 30. 6. 3. 6. 6. 6. 10. 6. 13. 6. 17.

Részletesebben

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK

2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BÁNYA-, ENERGIA- ÉS IPARI DOLGOZÓK SZAKSZERVEZETE 1068 Budapest, Városligeti fasor 46-48. 2013. ÉVI ÜDÜLÉSI LEHETŐSÉGEK BALATONFÖLDVÁRI ÜDÜLŐ, Spúr István u. 31. Az üdülő Balatonföldvár központjában, a

Részletesebben

NAPIJEGYEK. jegy. 750 Ft 600 Ft éves kor között érvényes Ft Ft Ft Ft Ft Ft - -

NAPIJEGYEK. jegy. 750 Ft 600 Ft éves kor között érvényes Ft Ft Ft Ft Ft Ft - - NAPIJEGYEK Alap napijegy Wellness (Kültéri medencék, fedett 50 és szauna méteres medence és jegy élményrészleg) Délutáni kedvezmény: főszezonban 17 órától, utószezonban 16 órától Teljes napijegy (Alapjegy,

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős

Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Majestic 1 D5 - apartman tájékoztató 2 fős Le Majestic 1 D5 (5. emelet) Route d'huez Quartier du Vieil Alpe Alpe Agence Agda Agence La Menandiere, 38750 Alpe d'huez, France www.alpe-agence.fr Északi fekvésű

Részletesebben