Tárgy: Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlésének 9/1991. (V.23.) sz. rendelete az évi költségvetés végrehajtásának beszámolójáról.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tárgy: Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlésének 9/1991. (V.23.) sz. rendelete az 1990. évi költségvetés végrehajtásának beszámolójáról."

Átírás

1 Tárgy: Városi Rendőrkapitányság tájékoztatója a város és városkörnyék bűnügyi helyzetéről, valamint az önkéntes rendőri szervezetről. - A közgyűlés tudomásul veszi a Városi Rendőrkapitányság a város és városkörnyék bűnügyi helyzetéről, valamint az önkéntes rendőri szervezetről szóló tájékoztatót. A Polgármesteri Hivatal az önkéntes csoportok szerveződését elősegíti, együttműködik a Rendőrséggel. Tárgy: Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlésének 9/1991. (V.23.) sz. rendelete az évi költségvetés végrehajtásának beszámolójáról. - A közgyűlés 26 igen szavazattal alkotta meg az alábbi rendeletét: 009/1991. (V.23.) sz. Ö N K O R M Á N Y Z A T I R E N D E L E T Az évi költségvetés végrehajtásának beszámolójáról A Magyar Köztársaság évi állami költségvetéséről és az államháztartás vitelének évi szabályairól rendelkező évi CIV. törvény 42.. /4/ bekezdésében foglalatak szerint Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése az év végi költségvetési beszámolóról a következő rendeletet alkotja. 1.. /1/ Az önkormányzat évi költségvetési beszámolójának összes teljesített kiadása 2, E Ft. /2/ Az /1/ bekezdésben meghatározott kiadási főösszeg felhasználási jogcímenkénti bontását az 1. sz. melléklet tartalmazza. 2.. /1/ Az önkormányzat évi költségvetési beszámolójának összes teljesített bevétele 2, E Ft, ebből a kiegyenlítő, függő és átfutó bevételek és kiadások egyenlege E Ft. /2/ Az /1/ bekezdés szerinti bevételi főösszeg forrásonkénti részletezését az 1. sz. melléklet tartalmazza. 3.. /1/ Az önkormányzati intézmények teljesített bevételeinek főösszege 2, E Ft. /2/ Az /1/ bekezdés szeinti bevételi főösszeg intézményenkénti részletezését a 2. sz. melléklet tartalmazza.

2 4.. /1/ Az önkormányzat 1990.évi költségvetési beszámolójának teljesített érdekeltségi bevétele E Ft. /2/ Az /1/ bekezdés szerinti érdekeltségi bevételek forrásonkénti részletezését a 3. sz. melléklet tartalmazza. 5.. /1/ Az önkormányzati intézmények teljesített kiadási főösszege 1, E Ft. /2/ Az /1/ bekezdés szerinti kiadási főösszeg intézményenkénti részletezését a 4. sz. melléklet tartalmazza. 6.. /1/ A Polgármesteri Hivatalhoz tartozó központi kezelésű feladatok ellátásának teljesített kiadási összege E Ft. /2/ Az /1/ bekezdésben megállapított kiadási összeg szakfeladatonkénti részletezését az 5. sz. melléklet tartalmazza. 7.. /1/ A Polgármesteri Hivatalhoz tartozó központi kezelésű fejlesztési feladatok ellátásának teljesített kiadási összege: E Ft /2/ Az /1/ bekezdés szerinti kiadási összeg részletezését a 6. sz. melléklet tartalmazza. 8.. /1/ Az önkormányzat tulajdonában lévő ingatlanok felújításának teljesített összege E Ft. /2/ Az /1/ bekezdésben meghatározott felújítási kiadások célonkénti részletezését a 7. sz. melléklet tartalmazza. 9.. /1/ A Közgyűlés az intézmények évi korrigált pénzmaradványának összegét a 8. sz. melléklet szerint hagyja jóvá, s egyben felhatalmazást ad az ezzel összefüggő előirányzatmódosításra. /2/ Polgármesteri Hivatal 1990.évi pénzmaradnányát a 9. sz. melléklet szerint fogadja el, s egyben felhatalmazást ad az ezzel összefüggő előirányzatmódosításra. A rendelet a kihírdetése napján lép hatályba. Utasítja a jegyzőt, hogy gondoskodjon a rendelet kihírdetésről.

3 Felelős: dr. Simon Mihály jegyző Határidő: július 30. Tárgy: évi pénzügyi ellenőrzési beszámoló és az évi pénzügyi ellenőrzési ütemterv - A közgyűlés 26 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 124/1991. (V.23.) közgy. A Közgyűlés a Megyei Jogú Város intézményeinek évi pénzügyi-gazdasági ellenőrzéseinek tapasztalatairól szóló beszámolót tudomásul veszi. Az évi ellenőrzési ütemtervet az 1. sz. melléklet szerint jóváhagyja. Felelős: Uhrin Nándor Ideiglenes Terv- és Pü. Sz.vezetője Határidő: értelem szerint Tárgy: Az évi költségvetési tartalék előirányzatának alakulásáról tájékoztató - A közgyűlés 26 igen szavazattal - ellenszavazat nélkül - az alábbi határozatot hozta: 125/1991. (V.23.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése az évi költségvetési tartalék előirányzatának alakulásáról szóló tájékoztatót tudomásul veszi. A költségvetésről szóló önkormányzati rendelet módosítását az június 20-án tartandó közgyűlés ülésére napirendre tűzi. Felkéri a Sportbizottságot, hogy a sporttal összefüggő több variációt tartalmazó ellőterjesztést dolgozza ki és a költségvetésről szóló önkormányzati rendeletmódosítással egyidőben terjessze a közgyűlés elé. Felelős: Uhrin Nándor Ideiglenes Terv- és Pü. Sz. vezetője az önkormányzati rendelet módosításáért, Maczák János a sporttal kapcsolatos előterjesztésért Határidő: június 30. Tárgy: Polgármesteri Hivatal évi pénzmaradványának felhasználására javaslat - A közgyűlés 21 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta:

4 126/1991. (V.23.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése megállapítja, hogy a Polgármesteri Hivatalnak az 1990.évi pénzmaradványból E Ft áll rendelkezésére. A közgyűlés a Gyermekélelmezési Intézmény részére 4 db ételszállító gépjármű beszerzéséhez 1,5 E Ft-ot biztosít az évi pénzmaradvány terhére, a további összeg tartalékba helyezését rendeli el. Felelős: Uhrin Nándor Ideiglenes Terv- és Pü. Sz. vezetője Határidő: azonnal Tárgy: Intézményfenntartó társulás létrehozására megállapodás (Megyei Könyvtár fenntartási költségeinek megosztása megye és város között.) - A közgyűlés 27 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 127/1991. (V.23.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése kiegészítéssel és módosítással jóváhagyta "Békés Megye Képviselő-testülete és Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselő-testülete között intézményfenntartó társulás létrehozására vonatkozó megállapodás"-t. A módosított illetve kiegészített megállapodás a jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. Tárgy: Megyei Művelődési Központ működésével kapcsolatos megállapodás - A közgyűlés 28 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 128/1991. (V.23.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése módosítással jóváhagyta a Békés Megye Képviselő-testülete és Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselő-testülete a Megyei Művelődési Központ működésével kapcsolatos magállapodást. A módosított megállapodás a jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. Tárgy: Városi közművelődési intézmények alapítása és működése - A közgyűlés 21 igen szavazattal - 1 ellenszavazattal, 2 tartózkodással - az alábbi határozatot hozta:

5 129/1991. (V.23.) közgy. 1./ Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése az évi LXV. tv. II. fejezet 9.. /4/ bekezdés alapján megalapítja a Békési úti Közösségi Házak elnevezésű közművelődési intézményt. /Békési út / Részei: Nemzetiségi Klubház, Meseház, Klubház Feladatai: - a nemzetiségi művelődés, közösségi élet színtereinek, alkalmainak szervezése, - a gyermekközművelődés városi rendezvényeinek lebonyolítása, kiscsoportok múködtetése, - közgyűjteményi funkciók ellátása, (A Schéner gyűjtemény és Napsugár Bábegyüttes anyagának gondozása, bemutatása, gyarapítása) - egyéb közművelődési tevékenység. Az intézmény a fenntartó képviselője által jóváhagyott Szervezeti és Működési Szabályzat alapján működik. Vezetője: pályázat útján betöltendő öt évre szóló kinevezéssel. Gazdálkodása: részben önálló költségvetési szerv II.félévi költségvetési támogatása: 900 E Ft. Fedezete: a közművelődési célokra elkülönítetten kezelt pénzeszközök. Felelős: Molnár György alpolgármester Határidő: az intézmény megalapításra és a vezető kinevezésére július 1. mőködtetésre: folyamatos 2./ Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése az évi LXV. tv. II. fejezet 9.. /4/ bek. alapján megalapítja a Lencsési Közösségi Ház elnevezésű közművelődési intézményt. /Féja Géza tér 1./ Feladata: elsősorban a lakótelepen élők művelődési, közösségi életének szervezése, közösségek működtetése. Az intézmény fenntartó képviselője által jóváhagyott működési és szervezeti szabályzat szerint működik. Vezetője: pályázat útján betöltendő öt évre szóló kinevezéssel. Gazdálkodása: részben önálló gazdálkodási szerv 1991.II. félévi költségvetési támogatása Ft. Fedezete: a költségvetésben közművelődési célokra elkülönítetten kezelt pénzeszköz. Felelős: Molnár György alpolgármester Határidő: az intézmény megalapítására és a vezető kinevezésére július 1. Működtetése: folyamatos 3./ A Közgyűlés jóváhagyja, hogy a napközis tábor az 1991-es évben a Megyei Művelődési Központ működtetésében maradjon. A II. félévi működési támogatás - 670/E Ft a Művelődési Központnak

6 átutalható. Felelős: Pénzügyi Szervezet Vezetője Határidő: július / Ha költségvetésben közművelődési célokra jóváhagyott és elkülönítetten kezelt pénzeszközök bevételi forrása - a Szent István tér 10. sz. alatti ingatlan hasznosításából eredően - a tervezettnél kevesebb, a közművelődési feladatok finanszírozására vissza kell térni. Felelős: Terv- és Pénzügyi Szervezet vezetője Határidő: október 31. Tárgy: Részben önálló intézményeinek igazgatói munkaköreire pályázati felhívás - A közgyűlés 18 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 130/1991. (V.23.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése a részben önálló közművelődési intézményeinek igazgatói munkaköreire vonatkozó pályázati felhívást a I. Békési Úti Közösségi Házak intézmény feladatait az alábbi megfogalmazással egésziti ki: - "egyéb közművelődési tevékenység". Egyebekben a pályázati felhívással egyet ért. Tárgy: évi ifjúságpolitikai célú pénzeszközök felosztása - A közgyűlés 15 igen szavazattal - ellenszavazat nélkül, 10 tartózkodással - az alábbi határozatot hozta: 131/1991. (V.23.) közgy. Az Önkormányzat Kulturális Bizottsága által tett javaslatot az Ifjúságpolitikai célú pénzeszközök évi felhasználására az előterjesztésben felsorolt önkormányzati és nem önkormányzati intézmények és szervezetek számára, az ott megjelölt összegek figyelembevételével elfogadja. Utasítja a Pénzügyi és Gazdasági, valamint Sportiroda vezetőit az átutalással kapcsolatos feladatok ellátására. Felelős: Pénzügyi és Gazdasági Iroda, Sportiroda Határidő: december 31.

7 Tárgy: Tájékoztató a városban található politikai jellegű emléktáblák és képzőművészeti alkotások helyzetéről - A közgyűlés 25 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 132/1991. (V.23.) közgy. 1/a. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése egyetért azzal, hogy a városban található alább felsorolt politikai tartalmú feliratok, alkotások változatlan helyen és tartalommal megmaradjanak: - Rózsa Ferenc Gimnázium falán: Áchim L. András az agrárszocialista mozgalom egyik vezetője emlékének V.15. Az iskola ifjúsága - A KNER Nyomda Áchim utcai falán: E helyen állt Áchim L. Andrásnak a századforduló kiemelkedő parasztpolitikusának háza, aki a haladásért folytatott harcával bevéste nevét a magyar történelembe. Békéscsaba, június 13. Hazafias Népfront Városi Tanács - Áchim L. András egész alakos kőszobra az Áchim lakótelepi Óvoda előtt Markolt György szobrászművész alkotása - A Penza lakótelepen található Penza Megye és Békés megye szobra a két megye közti testvérkapcsolat emlékére. Szabó Iván szobrászművész alkotása - Az I. világháború hősi emlékműve a Bogárháti temetőben A temető közepén egy nagy két alakos szobor látható, amelynek alsó részén a következő szövegek olvashatók: - Hősök nyugszanak itt, kiknek drága vére nagy világháborúban hullt hazánk üdvére, véres csaták után látnak édes álmot. Emlékük szent legyen, s mindörökre áldott. - Ezen emlékművet és sírkertet Békéscsaba és környékének polgársága létesítette a világháború hősei iránt való mélységes kegyeletének jeléül 1917-ben. - Ezen emlékmű és sírkert hírdesse a világháború hőseinek nemes áldozatát és őrizze meg azok dicső emlékét a késő utódok számára. - Pihenjetek békés virágos hant alatt! Ám de szellemetek a sírban nem marad, s hogyha nagy tettekre hevül szívünk vágya tőle, e szent helyen lobban nemes lángra. - Békéscsaba Izraelita temető, Széchenyi liget

8 ...tekintsetek ide és lássátok, van-e olyan fájdalom, mint az én fájdalmam... Munkaszolgálatos mártírjaink családtagjainak emlékére. 1/b. A közgyűlés egyetért az alábbi emléktáblák, alkotások változatlan helyen maradásával, a felirat szövegének módosítása mellett: - Mártír emlékmű (Kulich emlékmű) Békéscsaba Munkácsy tér Varga Imre szobrászművész alkotása "Olykor éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult, hogy önként, kéjjel ölt..." Kulich Gyula (Radnóti Miklós) Az emlékmű megmarad név és szám nélkül Gyalogezred obeliszkje Békéscsaba, Szabadsság tér eleje 101. Gyalogezred katonáinak emlékére, akik imperialista érdekekért életüket vesztették Az emlékmű megmarad az eredeti - a nagy vérveszteségek színhelyeit felsoroló - felirattal. 1/c. A közgyűlés megbízza Molnár György alpolgármestert, egyeztetés lefolytatására Gyula Város Önkormányzatának vezetőivel a Veszely-híd melletti Tanácsköztársasági emlékmű sorsát illetően. - Tanácsköztársasági emlékmű a Veszely-híd után Bármi legyen is az én egyéni sorsom, az ügy amiért harcolok győzni fog. A fehérterror által IV. 27-én kivégzett Beleznai Sándor, Dudler Károly, Grünfeld Jakab és Oláh Tódor elvtársak, direktóriumi tagok emlékére. Gyula város dolgozó népe IV. 27. Az emlékmű megmarad a valós történelmi tények feltüntetésével. (Nem a fehérterror áldozatati, hanem a megszálló román csapatok által kivégzettek.) 1/d. A közgyűlés az alábbi emlékhelyek megszünéséről dönt: - A 635.sz. Ipari Szakmunkásképző Intézet Baross utcai falán: Ebben az iskolában tanult években a magyar munkásmozgalom mártírja Kulich Gyula Harcos, hősi élete legyen példakép. Az eszme, melyért meghalt győzedelmeskedett.

9 - Békéscsaba Szabadság tér sz. alatt: február 9-én jelent meg a Békés megyei Népszava vidékünk proletariátusának, a Tanácsköztársaságnak harcos lapja. A szerkesztőség ezen a helyen állt. Békés megyei Népújság Helytörténeti Bizottság Szerkesztősége február 9-én. - A Skála Sarok Munkácsy út felőli oldalán /lemeszelve/: Ebben az épületben alakult meg decemberében a Kommunisták Magyarországi Pártja helyi szervezete. Megalakulása 50. évfordulójának emlékére. MSZMP Városi Bizottsága Békéscsaba - Andrássy u. 1. sz. alatt Sebes György II IV.4. A Magyar Kommunista Ifjúmunkás Mozgalom harcosa. Aki a spanyol nép szabadságáért áldozta életét. Születésének 50. évfordulója alakalmából volt iskolája épületén ezen emléktáblát elhelyezte a Hazafias Népfront és a KISZ Városi Bizottsága (dombormű) - Felszabadulási Emlékmű Békéscsaba, Petőfi liget: A patkó alakú emlékhelyen két tábla található az alábbi szöveggel: 1./ A magyar nép szabadságáért elesett szovjet harcosok emlékére 2./ Békéscsaba város hálás dolgozói október 6. - Tanácsköztársasági emlékmű Békéscsaba 1919-esek tere Kalló Viktor szobrászművész alkotása A közgyűlés tudomásul veszi a Phedra Mozi faláról a dr. Domokos József jogászra emlékeztető felirat leszerelését. 2./ A közgyűlés egyetért az alábbi emléktábla változatlan helyen maradásával. Felkéri Botyánszki Pálné politikájával szimpatizáló politikai erőket, hogy a tábla szövegének módosítását - amennyiben ők azt jónak látják - tegyék meg. - Botyánszki Pálné u. 16. sz. alatt Botyánszki Pálné Müller Erzsébet Textilmunkás, a békéscsabai munkásmozgalom kiemelkedő egyénisége. Az MDP Központi Vezetőségének tagja, a város országgyűlési képviselője. Békéscsaba Város Tanácsa / A közgyűlés megbízza Molnár György alpolgármestert, hogy a Vasúti temetőben lévő gránit obeliszk és a rajta lévő tábla leszerelése ügyében

10 folytasson tárgyalást az illetékesekkel. - Szovjet temető Békéscsaba, Vasúti temető: A temetőben egy gránit obeliszk áll, amelyen a következő szöveg olvasható: Örök dicsőség a szovjet hadsereg elesett katonáinak, akik 1945-ben és 1956-ban életüket áldozták hazánk felszabadításásért. 4./ A közgyűlési határozat végrehajtása során a műalkotások készítőinek közreműködésével gondoskodni kell a leszerelésre kerülő emléktáblák, alkotások múzeum részére történő átadásáról, az érintett épületek, közterek állagának helyreállításáról. Felelős: Molnár György alpolgármester Domokos László alpolgármester Határidő: december 31. Tárgy: Közgyűlési hatáskör átruházása bizottságokra - A közgyűlés az alábbi határozatot hozta: 133/1991. (V.23.) közgy. 1./ Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése bizottságainak az alábbi döntési hatásköröket ruházza át: Külkapcsolati, Kisebbségvédelmi és Érdekegyeztető Bizottságnak: - az éves költségvetésben testvérvárosi kapcsolatokra jóváhagyott összeg felhasználása, - a kisebbségvédelmmel kapcsolatosan jóváhagyott éves költségkeret felhasználása, Népjóléti Bizottságnak: - lakáselosztási terv és lakáskiutalási névjegyzék jóváhagyása. 2./ A Közgyűlés az alábbi bizottságainak döntési hatáskör átruházására vonatkozó ügyeket további pontosításra visszautalta. Külkapcsolati, Kisebbségvédelmi és Érdekegyeztető Bizottság: - Társadalmi önszerveződések éves költségkeretének felhasználása, elosztás. Népjóléti Bizottság: - a népjóléti szférában működő - nem önkormányzati szervek - támogatása a megszavazott költségvetésen belül. Kulturális Bizottság: - oktatási, kulturális és sport célfeladatok támogatásának elosztásában, a közgyűlés által meghatározott keretek között,

11 - oktatási, kulturális, sport intézményeinek felújítására engedélyezett összegek felosztásában 500 E Ft értékhatárig. Tárgy: Testvérvárosba utazó delegáció személyi összetételének meghatározása - A közgyűlés 14 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 134/1991. (V.23.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése egyetért azzal, hogy a polgármesterrel egyeztetve a Külkapcsolati, Kisebbségvédelmi és Érdekegyeztető Bizottság javaslata alapján határozza meg a testvérvárosba utazó delegációk személyi összetételét. Felelős: Pap János polgármester, Hosszú Szilárd Külkapcsolati, Kisebbségvédelmi és Érdekegyeztető Bizottság elnöke Határidő: értelem szerint Tárgy: Érdekegyeztető Tanácsban az önkormányzat képviseletének biztosítása - A közgyűlés 16 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 135/1991. (V.29.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése egyetért azzal, hogy a majdan létrehozott Érdekegyeztető Tanácsban az önkormányzat képviseletét a Külkapcsolati, Kisebbségvédelmi és Érdekegyeztető Bizottság lássa el. Felelős: Hosszú Szilárd Külkapcsolati, Kisebbségvédelmi és Érdekegyeztető Bizottság elnöke Határidő: értelem szerint Tárgy: Költségvetési Bizottság véleményének kikérése - A közgyűlés 16 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 136/1991. (V.23.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése az SZMSZ-ben kívánja szabályozni azt, hogy az egyes pénzügyi szakfeladatokra, illetve ágazatokba történő összeg elhelyezése előtt ki kell kérni a Költségvetési Bizottság véleményét. Tárgy: Gárdonyi Géza alapítvány

12 - A közgyűlés 11 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 137/1991. (V.23.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése nem támogatja a Gárdonyi Géza alapítványt. Felelős: a határozat közléséért: dr. Golman György a Kulturális Bizottság elnöke Határidő: június 15. Tárgy: Bajza utcai csapadékvízcsatorna építése - A közgyűlés megfelelő szavazatarány hiányában a javaslatot elvetette (8 igen szavazattal - 6 ellenszavazattal, 6 tartózkodással -). Tárgy: Kvasz A.u. mögötti építési telek értékesítése - A közgyűlés 16 igen szavazattal az alábbi határozatot hozta: 138/1991. (V.23.) közgy. A pályázati kiírásának - amelyet a Hírmondó és a Szuperinfó újságban kell meghírdetni - az alábbiakat kell tartalmaznia: Békéscsaba, Kvasz A. u. mögötti 20 db építési telek versenytárgyalása. Időpont: június óra Helye: Városháza 33. sz. terem Bánatpénz: a telek kikiáltási árának 10 %-a, amely összeget a pénztárban kell befizetni a licitálás kezdete előtt. Kikáltási ár: 1.sz. területen lévő telkek: 500.-Ft/m2 2.sz. területen lévő telkek: 400.-Ft/m2 Az értékesítés további feltételei: Ha az 1.sz. licitáló - vevő - 15 napon belül nem jelentkezik szerződéskötésre, akkor a 2.sz. licitáló lép elő vevőnek. A versenytárgyalást követő 6 hónapon belül az el nem kelt telkeket az elkeltek átlagárán kell értékesíteni. Az eddigi jelentkezőknek levélben kell megküldeni a pályázati kiírást.

13 Felelős: Kmetykó János főépítész mb. vezető Határidő: folyamatos

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szécsény Városháza, Haynald Lajos termében tartott, 2015. augusztus 5-i rendkívüli üléséről Jelen vannak: 8 települési

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. DECEMBER 15-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉNEK J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. DECEMBER 15-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉNEK J E G Y Z Ő K Ö N Y V E TISZAALPÁR NAGYKÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2010. DECEMBER 15-ÉN TARTOTT ÜLÉSÉNEK J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Határozatszám: 195-213. - 2 - Nagyközségi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal T i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. január 19. napján,a Teleházban (Szatymaz, II. körzet 115.) megtartott nyílt testületi üléséről. Napirendi pontok: 1. Hatályos rendeletek

Részletesebben

(15,42 órakor Vámosi Tibor bejött, a létszám: 18 fő).

(15,42 órakor Vámosi Tibor bejött, a létszám: 18 fő). 66 296/2000. (XI. 23.) számú Képviselő-testület határozat: Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete kinyilvánítja azon szándékát, hogy a Várpalotai Ipari Park Kft. által a Gazdasági Minisztérium

Részletesebben

Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve 2009. április 27. 16/2009. (IV.27.) ÖH 2008. évi pénzmaradvány jóváhagyása

Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve 2009. április 27. 16/2009. (IV.27.) ÖH 2008. évi pénzmaradvány jóváhagyása Felsőlajos Község Önkormányzata Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyve 2009. április 27. Az ülésen hozott rendelet, és határozatok száma és tárgya: 16/2009. (IV.27.) ÖH 2008. évi pénzmaradvány jóváhagyása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. április 24-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. április 24-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: 2013. április 24-én, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soros, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme. JELEN VANNAK: dr. Garay

Részletesebben

2. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.02.13-án összehívott rendkívüli üléséről.

2. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.02.13-án összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338 /2/2013. 2. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.02.13-án összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési

Részletesebben

12/2008. (X. 30.) számú rendelet a közterület-használat engedélyezésével kapcsolatos eljárásról

12/2008. (X. 30.) számú rendelet a közterület-használat engedélyezésével kapcsolatos eljárásról JEGYZŐKÖNYV CSÓR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2008. OKTÓBER 30-ÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL 1 Az ülésen született döntések jegyzéke: Rendeletek: 12/2008. (X. 30.) számú rendelet a közterület-használat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 340 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. november 28. napján megtartott üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Hercegfalvi Frida Héri Viktor Palsics

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. 1992. május 28-án tartott ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE. 1992. május 28-án tartott ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 1992. május 28-án tartott ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Tárgy: Volt egyházi ingtlanok tulajdonjogának rendezése - A közgyűlés I/1., I/2.pontját 24 igen szavazattal,

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1 MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 7-én megtartott soron kívüli, nyilvános

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Öttevény Község Önkormányzat Képviselő-testülete J e g y z ő k ö n y v Készült: Öttevény Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. április 01. napján 17 00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V 759 J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 2011. június 24-én - pénteken - de. 8.00 órakor megtartott ülésérıl. A képviselı-testület ülésének helye: a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 19-i üléséről a mellékelt jelenléti ív szerint Polics József polgármester köszöntötte a megjelenteket.

Részletesebben

Szil Község Önkormányzat Képviselőtestülete 9326 Szil, Hunyadi tér 3. 197-15/2013. Jegyzőkönyv

Szil Község Önkormányzat Képviselőtestülete 9326 Szil, Hunyadi tér 3. 197-15/2013. Jegyzőkönyv Szil Község Önkormányzat Képviselőtestülete 9326 Szil, Hunyadi tér 3. 197-15/2013. Jegyzőkönyv Készült: Szil Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 17-én (kedd) 19,oo órakor a Községháza

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Pomáz Város Önkormányzata 18/2012. ÖTÜ. J E G Y Z İ K Ö N Y V Felvéve: Pomáz város Önkormányzat Képviselı-testülete által 2012. 12.11-én tartott Képviselı-testületi ülésen a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

Részletesebben

(1) Szentgotthárd területén ebet tartani csak a vonatkozó közegészségügyi, állategészségügyi és környezetvédelmi szabályok betartásával lehet.

(1) Szentgotthárd területén ebet tartani csak a vonatkozó közegészségügyi, állategészségügyi és környezetvédelmi szabályok betartásával lehet. Szentgotthárd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 29/2000.(III.31.)ÖKT. sz. rendelete az ebek tartásáról és tartós megjelöléséről. Módosította a 45/2002.(XII.12.)ÖKT. r.,24/2004.(vi.25.) ÖKT. r.,

Részletesebben

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 Szám: 1-12/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Amely készült: Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. október

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2007. szeptember 04-én megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2007. szeptember 04-én megtartott testületi üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült Szarvaskő Község Képviselő Testületének 2007. szeptember 04-én megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Barta Győző, Benkó Dániel, Fodor Istvánné, Lőrincz József, Mizsei Attila,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kósáné Szakonyi Zsuzsanna

Jegyzőkönyv. Kósáné Szakonyi Zsuzsanna Jegyzőkönyv Készült: Pécsely Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. január 24-én, 18:00 órai kezdettel, a pécselyi Önkormányzat tanácstermében megtartott Képviselő-testületi üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Városi Polgármesteri Hivatal 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 Iktatószám: 1006-17/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szeghalom Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. június 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. június 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 11/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. június 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 54-56. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 54/2015.(VI.25.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete 8296 Monostorapáti, Petőfi u.123. Tel: 87/435-055. Száma: 1092-6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2005. december hó 15-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2005. december hó 15-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A H A T Á R O Z A T BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSE 2005. december hó 15-én tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvi K I V O N A T A Javaslat bérlakás építési városi program előkészítésére A közgyűlés 24 igen, egyhangú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. május 29-én (kedd) 14:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó termében

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2012. október 29-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6./2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013.április 30.-án (kedd) 15 órakor tartott üléséről.

Részletesebben

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

SZAKONYFALU. Község Önkormányzata Képviselő-testületének. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v SZAKONYFALU Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 23-án megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szakonyfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 23-án megtartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 23-án megtartott üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Bakonybánk Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. november 23-án megtartott üléséről. Helye: Bakonybánk Községháza Jelen vannak: Major László alpolgármester Nagyné Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak: Tóth Csaba polgármester Dr. Benedek Ádám, Morvainé Szücs Ágota, Varjúné Fodor Edit és Zámbó Mária képviselő LESENCEISTVÁND TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8319 Lesenceistvánd, Kossuth L. u. 145. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: Lesenceistvánd Települési Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1 MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár város Önkormányzat képviselő-testületének 2011. május 10-én megtartott soron kívüli üléséről

Részletesebben

Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2007. május 31-i üléséről a Városháza Nagytermében.

Készült Gyomaendrőd Város Képviselő-testülete 2007. május 31-i üléséről a Városháza Nagytermében. Gyomaendrőd 14/2007. JEGYZŐKÖNYV Készült 2007. május 31-i üléséről a Városháza Nagytermében. Jelen vannak: Várfi András polgármester, Csányi István alpolgármester Babos László, Béres János, Czibulka György,

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI

BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI BALATONSZENTGYÖRGY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú JEGYZŐKÖNYVE HATÁROZATAI 109/2011. (XI.29.) kt. határozat: A 2011. november 29-ei ülés napirendjének elfogadása 110/2011. (XI.29.)

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 88/507-031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szám:32-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormányzati

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

A Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium Szervezeti és Működési Szabályzata. A Kapuvári Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium Szervezeti és Működési Szabályzata

A Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium Szervezeti és Működési Szabályzata. A Kapuvári Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium Szervezeti és Működési Szabályzata A Kapuvári Felsőbüki Nagy Pál Gimnázium Szervezeti és Működési Szabályzata 2005 1 Tartalomjegyzék 1. Általános rendelkezések....1 2. A Szervezeti és Működési Szabályzat célja...1 2.1. Az SZMSZ...1 2.2.

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

- Kereskedelmi Központ megvalósításához tender kiírása (Gyóni G.u.2-12. - Andrássy út 35-43. - Jókai u. 1-13. és Csaba utca által határolt terület)

- Kereskedelmi Központ megvalósításához tender kiírása (Gyóni G.u.2-12. - Andrássy út 35-43. - Jókai u. 1-13. és Csaba utca által határolt terület) Tárgy: Zárt ülés elrendelése - A közgyűlés 20 szavazattal - ellenszavazat nélkül, 4 tartózkodással - az alábbi határozatot hozta: 170/1991. (VII.4.) közgy. Békéscsaba Megyei Jogú Város Közgyűlése az SZMSZ

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

Pásztó Város Önkormányzat Képvisel -testülete 3/2010. (II.15.) rendelete a város 2010. évi költségvetésér l

Pásztó Város Önkormányzat Képvisel -testülete 3/2010. (II.15.) rendelete a város 2010. évi költségvetésér l Pásztó Város Önkormányzat Képvisel -testülete 3/2010. (II.15.) rendelete a város 2010. évi költségvetésér l Pásztó Városi Önkormányzat Képvisel -testülete a helyi önkormányzatokról szóló módosított 1990.évi

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

2013. m á r c i u s 18.

2013. m á r c i u s 18. Veresegyház Város Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P é n z ü g y i B i z o t t s á g i ülés 2013. m á r c i u s 18. Készült: Veresegyház Város Polgármesteri Hivatal 111. számú termében, 2013.03.18-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2003. február 27-i ülésén a Polgármesteri Hivatal nagytermében

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2003. február 27-i ülésén a Polgármesteri Hivatal nagytermében JEGYZŐKÖNYV Készült: Göd Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2003. február 27-i ülésén a Polgármesteri Hivatal nagytermében Jelen vannak: jelenléti ív szerint Tárgy: a képviselő-testület soron következő

Részletesebben

Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76.

Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. Dunabogdány Község Polgármesteri Hivatala 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZİKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 2012. NOVEMBER 12-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRİL Jegyzıkönyv Dunabogdány

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Komló Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2011. május 5-i ülésérıl Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint A polgármester köszöntötte a megjelenteket, megállapította,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 10/2000. J e g y z ő k ö n y v Készült a Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2000. szeptember 4- én /hétfő/ du. 16 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének 2008. június 2-i üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Dosztály László Baski Mária Márkus László

Részletesebben

Határozat kivonat. Készült Kópháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 17-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Határozat kivonat. Készült Kópháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 17-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. megtartott nyílt ülésének könyvéből. 168/2015.(XI.17.) számú határozata Napirend előtt: Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról N A P I R E N D : 1. Jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Gönyű Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9071 Gönyű, Kossuth L. u. 67. Szám: 46-15/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. október 6-án 15.00 órakor a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 44 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. június 23-án megtartott ülésén. Jelen vannak: Csőgér Bálint polgármester, Patkó András alpolgármester, Helli József képviselő, Tőzsér András képviselő, Nagy István

Részletesebben

T ÁR G Y S O R O Z A T

T ÁR G Y S O R O Z A T 7-6/2012. NYÍRBÉLTEK NAGYKÖZSÉG ÖKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. március 28-án megtartott rendkívüli ülésének a./ tárgysorozata b./ jegyzőkönyve c./ határozata 20/2012.(III.28.) számtól 21/2012.(III.28.)

Részletesebben

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l

JEGYZ KÖNYV. Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én megtartott nyílt ülésér l Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testülete Szám: 1/2015. Határozatok száma: 1-16/2015. (01.21.) Rendelet száma: - JEGYZ KÖNYV Visegrád Város Önkormányzat Képvisel -testületének 2015. január 21-én

Részletesebben

I. Fejezet Bevezet rendelkezések

I. Fejezet Bevezet rendelkezések Harkány Város Önkormányzat Képvisel -testületének 8/2011.(IV.13.) rendelete a Szervezeti és M ködési Szabályzatról egységes szerkezetben a 25/2011.(X.07.), a 6/2013. (IV. 3.), a 7/2013. (IV.15.) és a 14/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Bajót Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. január 29-én 16 órai kezdettel megtartott testületi ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Bajót Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. január 29-én 16 órai kezdettel megtartott testületi ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bajót Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. január 29-én 16 órai kezdettel megtartott testületi ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: Millenniumi Ház Bajót, Kossuth Lajos

Részletesebben

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142. e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142. e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu Szám: 1-3/2012./nyilvános J E G Y Z Ő K Ö N Y V Amely készült: Farád Község

Részletesebben

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének Községi Polgármestertől S o n k á d 11-2/2009. Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. március 26-án megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve, b) tárgysorozata, c) rendeletei: 6/2009.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én megtartott nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 14-én megtartott nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: 2013. február 14-én megtartott nyílt üléséről Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem Jelen vannak: Bechtold Tamás, Ádám Zsuzsanna al, Artai Balázs képviselő, Csókás

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. december 08. -ai üléséről. 806/2015. (12.08.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. december 08. -ai üléséről. 806/2015. (12.08.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 806/2015. (12.08.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 30/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy leveszi a ZÁRT ülésre megjelölt 14.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a 2011. április 28-i Képviselő-testületi rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. a 2011. április 28-i Képviselő-testületi rendkívüli üléséről Szigethalom Város Önkormányzat Képviselő-testülete ------------------------------------ J E G Y Z Ő K Ö N Y V a 2011. április 28-i Képviselő-testületi rendkívüli üléséről Az ülés helye: Szigethalom Város

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület 2013. december 30-án 13.00 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 25/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. november 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. november 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. március 27. 15.00 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

BUDAÖRS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK BESZÁMOLÓJA

BUDAÖRS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK BESZÁMOLÓJA Budaörs BUDAÖRS VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK BESZÁMOLÓJA a 12/2010. (V.03.) ÖKT számú rendelettel elfogadott a 2009 évi költségvetés végrehajtásáról Előterjesztő: Wittinghoff Tamás polgármester Tartalomjegyzék

Részletesebben

Kivonat az Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Kivonat az Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Kivonat az 2009.január 29-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2009. (I.29.) sz. határozata: Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az Egyek Nagyközség közbiztonsági helyzetéről készült

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2010. március 4-én megtartott üléséről Jelen vannak: l./ Tóth Ferencné polgármester 2./ dr. Berecz Botond alpolgármester 3./ Csókás

Részletesebben