Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak"

Átírás

1 Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? A pénzgyűjtés nagy kihívás lehet, az Összedobjuk azonban jelentősen megkönnyíti számodra kampányod indítását és promótálását, végső soron pedig céljaid mielőbbi elérését. Kézikönyvünk célja, hogy lépésrőllépésre támogatást nyújtsunk a kampányindításban, hiszen minél hatékonyabb a kampányod, annál több pénzt fogsz gyűjteni! Túl vagy már a kampányindításon? Semmi gond! Bármikor visszatérhetsz és - a lejárati dátum, a célösszeg és a kategória kivételével - utóbb is szerkesztheted kampányodat! Ne feledd, ha nem sikerült összegyűjtened a célösszeget, a kampányzárást követően újraindíthatod kampányodat. 1.) Határozd meg a célösszeget A célnak reálisnak kell lennie. Valószínűleg nem fogsz 200 millió forintot gyűjteni az Összedobjuk-kal, de biztosan gyűjthetsz forintot az orvosi számlák fedezésére, forintot egy zenei album felvételére, vagy forintot, hogy a nagymama 80. születésnapjára hazautazhass. Gondold át, ténylegesen mennyi pénzre van szükséged, és ez alapján határozd meg a célt. Gondold át pénzügyi kereted Gondold át, mennyi pénzre van szükséged a teljes kampányban. A teljes összeget akarod összegyűjteni, vagy csak egy részét? Számoltál az ajándékok létrehozásának és szállításának költségével is? Végeztél kutatást, mielőtt a kampányt elindítottad, és a kampányod annyira átlátható, amennyire csak lehetséges? Hidd el, a támogatóid értékelni fogják. 2.) Adj címet kampányodnak Ez az első dolog, amit az emberek meglátnak az Összedobjuk-on - próbálj egy megragadó címet találni, hogy az emberek többet akarjanak tudni rólad. A cím esetében mindenképpen törekedj arra, hogy rövid és egyszerű legyen. Nincsen túl sok helyed, ám biztosan azt akarod, hogy a kampányod szembetűnő legyen azoknak az embereknek, akik a nekik tetsző kampányokat keresik. Kövesd ezeket a tippeket annak érdekében, hogy egy nagyszerű kampánycímet találj: LÉGY INFORMATÍV. Egy olyan cím, mint pl. a "Kérem, segíts" nem mond semmit a kampányodról. A címnek tartalmaznia kell valami informatív dolgot, mint pl. "András-nak új vesére van szüksége" vagy "Az üzletemben új felszerelés kell", vagy "Balettcipők szegény gyerekeknek", és ehhez hasonlók. RAGADD MEG A FIGYELMET. Egy "Mentsd meg az üzletem, és a józanságom" típusú cím szinte kiugrik az oldalról, amikor keresgélünk, ugyanakkor egy kis információt is elmond. Találj olyan címet, amely lendületes, fülbemászó és megragadja az olvasók figyelmét. SEMMI SZÜKSÉG SEGÍTSÉGET KÉRNI. Az Összedobjuk-on mindenki segítséget vagy támogatást kér. Nincs szükség arra, hogy ezt a címben is leírd - a tény, hogy az Összedobjuk-on vagy, mindent elmond!

2 3.) Kép vagy Youtube videó hozzáadása A kampányindításkor hozzáadott ellenállhatatlan képek és videók nagyban elősegítik a támogatók erdeklődésének felkeltését. Mivel ezek a képek és videók csak a cím alatt jelennek meg, szánd rá az időt, hogy valami nagyszerűt alkoss! A statisztikák szerint a videóval rendelkező kampányok négyszer annyi támogatást képesek gyűjteni, mint azok, amelyek nem rendelkeznek videóval. Ha képet használsz, próbálj olyat választani, ami visszatükrözi a kampányod fő mondanivalóját. Amit a kampánytól függően tartalmazhat: Üzlet logója Album vagy könyv borító Fotó saját magadról vagy egy szeretett személyről Állatok, akiknek segítségre van szükségük Illusztráció vagy fénykép Képek a közösség akcióiról Ugyanez igaz a videóra is. Itt van néhány ötlet, amiket más Összedobjuk felhasználók használtak: A magadról készített videó elmagyarázza, miért is gyűjtesz támogatásokat Egy trailer ahhoz a filmhez, amit készíteni szeretnél Előadások Nem vagy biztos benne, hogy mit tartalmazzon a videód? Kövesd az alábbi tippeket: Tedd érdekessé - senkit nem érdekel egy unalmas videó Már a videó elején mondd el a kulcsfontosságú eladási pontokat Ahol helyénvaló, legyél vicces Használj szavakat és képeket egyaránt, hogy elmeséld a történeted Használj megfelelelő terjedelmet a kampányodhoz Próbáld kerülni az ismétléseket Válaszold meg a legáltalánosabb kérdéseket a kampányról Zárd egy kéréssel a támogatók felé, és közösségi megosztással Találj ki érdekes ajándékokat Amikor videót készítesz, mindig használj forgatókönyvet. Lehetőleg egyezzen meg a szöveg a képekkel, vagy videóklippel, hogy a legtöbbet hozd ki a rendelkezésedre álló időből. Használd az alapvető szerkezetet, hogy az segítsen egy nagyszerű videót alkotni: 1. Beszélj a közönségnek saját magadról. A támogatók szeretnék tudni, hogy kit is támogatnak. 2. Beszélj a kampányodról, és arról, hogy miért gyűjtesz pénzt. Ennek a szekciónak tartalmaznia kell egy felhívást a cselekvésre, abban az esetben, ha a támogató nem nézi meg a videót. 3. Írd le az ajándékokat, amiket a támogatásért cserébe szeretnél adni. 4. Beszélj a csodás dolgokról, amiket meg tudsz tenni, ha a kampány sikeres lesz. 5. Zárj egy cselekvésre felhívással. Kérj támogatást azoktól, akik tudnak segíteni, és kérd meg azokat, akik nem tudnak segíteni, hogy osszák meg a kampányod barátaikkal és családjukkal.

3 Ha tényleg egy nagyszerű videót akarsz készíteni, kérd meg a barátaidat, hogy nézzék meg azt, mielőtt kiteszed a kampányodhoz. Bizonyosodj meg arról, hogy barátaid még nem tudnak semmit a kampányodról, ezért "szűz" szemekkel nézik azt. Hallgasd meg a visszajelzéseiket, és változtass a videón, hogy minél egyértelműbb legyen a kampány leírása. Ne feledd, minél jobb a minőség, annál jobb a kampányod! 4.) Válassz kategóriát Válaszd ki a kampányodhoz leginkább illő kategóriát! Amennyiben bizonytalan vagy, összehasonlításképpen tallózz a kampányok közt, nézd meg milyen más kampányok vannak az adott kategóriában! 5.) Töltsd ki a részleteket Győződj meg róla, hogy a kampányod nincs rejtve a közönség elől Néhány esetben előfordulhat, hogy olyan kampányt akarsz létrehozni, amivel úgy tudsz támogatásokat gyűjteni, hogy az nem látható az Interneten. Ha kipipálod a Keresés elől rejtve mezőt, létrehozhatod a kampányod, elküldheted a linket annyi embernek, amennyinek csak akarod, de senki más számára nem lesz látható, aki az Interneten keres. Akárhogy is, a legtöbb ember arra használja az Összedobjuk-ot, hogy pénzt gyűjtsön a lehető legtöbb embertől. Ha promótálni akarod a kampányod az Összedobjuk-on, és könnyedén kereshetővé akarod tenni az Interneten is, győződj meg róla, hogy nem pipáltad ki a Keresés elől rejtve mezőt. Írd be az irányítószámod Itt annak az irányítószámnak kell szerepelnie, ahová majd a támogatásaid küldhetjük. A későbbiekben, amikor a fizetési módszert állítod be, a szám automatikusan megjelenik. 6.) Írj részletes leírást Ez a kampányod létrehozásának legfontosabb része. Miután a megkapó cím valamint az ellenállhatatlan kép és videó meggyőzött egy potenciális támogatót, hogy kattintson a kampányodra, itt van az esély, hogy meggyőzd arról, hogy támogasson is. Ez a Te nagy dobásod! Légy kreatív, amennyire csak akarsz, de ha szükséged van egy helyre, ahonnan elindulhatsz, ezt a mintát ajánljuk: 1. Tegyél jó első benyomást. o Írd le, hogy ki vagy és mi a háttered. o Röviden magyarázd el a kampányod, és azt, hogy miért olyan fontos neked. Légy szenvedélyes! o Mondd el a csodálatos végkimenetelét annak, ha megkapja a kampányod az emberek támogatását. o Gondold át, hogy kik lesznek azok, akik a legvalószínűbben fognak támogatni, és használd azt a nyelvezetet, amit értenek. Ki a célközönség?

4 o Használj felsorolást és rövid mondatokat, a könnyen olvashatóság érdekében. 2. Mondd el, hogy pontosan mennyi pénzre van szükséged és hogyan fogod felhasználni o Használj egy címsort, így a támogatók közvetlenül ide tudnak ugrani, ha átlapozzák. o Az emberek azokat a kampányokat támogatják, amelyeknél úgy hiszik, hogy reális esélyük van arra, hogy speciális eredményeket érjenek el. o Írd a tetőpontot vastag betűkkel, színesben. o Részletezd, hogyan fogod felhasználni a pénzt; győződj meg róla, hogy minden lépés hihető. 3. Emlékeztesd az embereket, hogy más módon is segíthetnek o Kérd meg az embereket, hogy osszák meg a kampányodat a Facebook barátaikkal és Twitter követőikkel. o Kérd meg az embereket, hogy küldjék el ben a kampány URL-t a barátaiknak, és így kérjenek támogatást az ügyednek. A több részlet jobb, mint a kevesebb, de ne hagyd az embereket elveszni a részletekben, amint elkezdenek olvasni. Győződj meg róla, hogy az első bekezdés egy precíz összegzést ad arról, hogy mi is a lényeg; ha a támogató többet akar tudni, folytatja az olvasást. 7.) Ajándékok létrehozása Néhány ember csupa szívjóságból támogatja a kampányod, másoknak szükségük van egy kis motivációra, hogy kinyissák a pénztárcájukat. A különböző támogatási szintek felállítása a különböző összegekhez jó módja annak, hogy bátorítsd őket a magasabb támogatásra. Például, használj Bronz, Ezüst és Arany Ajándékokat. Ha jó ajándékokat ajánlasz, az is jelenthet egy különbséget, és emiatt a támogató a te kampányod választja egy másik helyett. Szóval jól gondold át, mit is ajánlasz. Az ajándék gyakorlatilag bármi lehet - ez nagyon jó alkalom arra, hogy kreatív legyél. Íme néhány ajándék ötlet, amiket használhatsz: Kézzel írott köszönő levél Említés a Facebook-on vagy Twitter-en Link egy saját vagy üzleti weboldalhoz Köszönő telefonhívás A kampány CD-je vagy videója, ha elkészül Képek arról a helyről, ahová eljutottál Részvétel a kampányban Kövesd az alábbi tippeket, amikor eldöntöd, hogy milyen típusú ajándékokat ajánlasz: Ha van rá lehetőség, akkor az ajándékok kapcsolódjanak a kampányhoz Győződj meg róla, hogy a legkisebb ajándék is könnyen teljesíthető, arra az esetre, ha nagyon sokan kérnék Fontos, hogy ésszerű árakat adj az ajándékoknak Ajánlj több ajándékot is a támogatóknak forint alatt Ajánlj néhány exkluzív ajándékot azoknak a támogatóknak, akik magasabb összeget adnak Ajánlj időben korlátozott ajándékokat azért, ha elérsz egy bizonyos mini-célt, összeget, mérföldkövet Tartalmazzon számos fizetési szintet köztük néhány nagyobb réssel Állíts be ajándék korlátokat, a könnyebb teljesítés érdekében, és azért, hogy az embereket bátorítsa a minél hamarabbi támogatásra Adj valami személyes ajándékot is - aláírt CD, kézzel írott köszönő levél, vagy add a támogató nevét a termékhez

5 Az ajándékok lehetnek szellemi vagy virtuális dolgok is - légy kreatív! A kampányod közben ajánlj fel újabb ajándékokat, hogy ösztönözd az embereket az újabb támogatásra, vagy újabb támogatókat szerezz 8.) Oszd meg a kampányod Ne hagyd kárba veszni mindazt a rengeteg erőfeszítést amit azért tettél, hogy sikeres Összedobjuk kampányt indíts! "Ha felépítetted, majd jönni fognak" - elv nem működik a támogatásgyűjtésben - meg kell kérned az embereket, hogy támogassanak. Nagy szerencse, hogy az Összedobjuk Megosztás Központ könnyűvé teszi ezt! Tartsd észben a következőket, amikor promótálod a kampányod: MENNYISÉG Minél több embert kérsz meg a támogatásra, valószínűleg annál többet is kapsz. Gyűjtsd össze az címeket, építs fel egy listát a Facebook barátaidról, és turbózd fel Twitered, hogy növelje a követőid számát. MINŐSÉG Ha a barátaidhoz és családodhoz fordulsz, ne csak egy linket küldj, hanem szánj egy kis időt arra, hogy elmagyarázd, mit is csinálsz és miért. A Twitter ad egy kis teret arra, hogy ellenállhatatlan ajánlatot adj. Küldj egyénileg eket azoknak, akik a legvalószínűbben fognak támogatni. Tedd személyessé. Tedd vonzóvá. VÁLTOZATOSSÁG Minél több helyen reklámozod az Összedobjuk kampányod, annál több embert érsz el vele. Valószínűleg nem ugyanazok az címek a címjegyzékedben, mint a Facebook vagy Twitter fiókodban. Használd az összes elérhető lehetőséget arra, hogy promótáld a kampányod. Adj egy linket hozzá a személyes blogodon, tegyél egy támogatásgyűjtő videót a Youtube-ra, használj kapcsolódó fórumokat, stb. Nincsen Twitter fiókod? Nyiss egyet ingyen, vagy ami még jobb, kérd meg egy barátod, akinek nagy a követőtábora, hogy promótálja a kampányod! GYAKORISÁG Statisztikák azt mutatják, hogy legalább 6 megosztás szükséges ahhoz, hogy az emberek lépjenek. Ha az első megosztásodra nem érkezik jelentős válasz, akkor se bosszankodj. Egyszerűen várj néhány napot és próbáld meg újra. Csak ne legyél túl erőszakos - senki nem szereti, ha egyfolytában spammelik, még akkor sem, ha barátok vagy a család promótál egy jó ügyet. Kövesd az alábbi tippeket, amikor promótálod a kampányod: Először a legközelebbi barátokat és a családot kérd meg, mielőtt egy szélesebb kört is megcélzol, így generálhatsz lendületet, mielőtt szétterjed a kampányod Szabd személyre az eket, amiket a barátoknak és a családnak küldesz Frissítsd gyakran a kampányodat Kérj meg mindenkit, hogy ossza meg a kampányt, még akkor is ha nem támogatott A támogatóid olyanok, mint a csapatod tagjai, bánj velük eszerint 9.) Frissítsd gyakran a kampányod A kampányfrissítések a legjobb módjai annak, hogy megoszd, éppen hogyan állsz. A támogatóid tudni akarják, hogyan költöd el a pénzüket, mit tettél azért, hogy elérd a célt, és minden kis sikert, amit megtapasztaltál.

6 Minden kampányfrissítést automatikusan elküldünk a támogatóidnak, és ők könnyen megoszthatják a saját közösségi hálózataikkal. Soha nem tudhatod, talán inspirálhatja őket, hogy még többet adjanak neked! Ne feledd, légy kreatív. Nem minden posztnak kell pénzt kérnie. Közzétehetsz képeket, videókat, rövid frissítéseket arról, hogyan áll a kampány folyamata. Válaszold meg az általánosan feltett kérdéseket, hogy a támogatók még többet tudjanak meg a kampányodról. Találj ki új ajándékokat és promótáld őket egy új frissítésben. Ne feledd, a célod az, hogy elkötelezd a támogatókat, nem az, hogy bombázd őket olyan információkkal, amelyeket nem tudnak használni. Azután is folytathatod a posztok közzétételét, miután a kampányod lejárt, azért, hogy tudasd az emberekkel, hogy mikor várhatóak az ajándékok, és hogyan használod fel a támogatásaikat annak érdekében, hogy a célod elérjed. 10.) Ajándékok küldése Ha ajándékokat ajánlasz a különböző támogatási szintekhez, nagyon fontos, hogy tartsd be az ígéreted. Az Összedobjuk különböző eszközöket biztosít, amelyek segítségével összegyűjthetsz minden információt annak érdekében, hogy az ajándékokat eljuttasd a támogatóidnak, elküldhess egy letöltő linket, vagy postázd magát a terméket vagy ajándékot. Ha azt tervezed, hogy postai úton küldöd el a terméket vagy ajándékot, ne felejtsd el bekalkulálni a szállítási költséget a kampány pénzügyi keretébe (postai és csomagolási költség egyaránt). Akár meg is kérheted a támogatóidat, hogy fedezzék a szállítási költséget, ha egy ajándékért cserébe támogattak. Ha elárasztanak a küldésre váró ajándékok, és úgy tűnik, az ütemterv is összeomlik, bizonyosodj meg arról, hogy kommunikálsz a támogatókkal, hogy tudják mire számítsanak. Légy átlátható, amennyire csak lehetséges, és így a támogatóid is elégedettek lesznek. Bónusz Tipp - Gondolkodj a Facebook-on kívül is Az , Facebook vagy Twitter nem az egyetlen lehetőség arra, hogy megoszd a kampányod. Használd az összes elérhető eszközt a Megosztás Központban annak érdekében, hogy a legtöbb támogatást gyűjtsd. Igen, az Összedobjuk egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt gyűjts az Interneten keresztül, de ez nem azt jelenti, hogy a való világban nem tudsz tényleges tevékenységet folytatni a kampányod promótálása érdekében. Szervezz egy támogatói party-t ismerőseidnek, vagy nyomtass posztereket a Megosztás Központban, hogy részvételre buzdítsd közösséged tagjait. A kampányfrissítések elkötelezik a támogatóidat. Azokat, akik már támogattak, egyértelműen érdekli, mit is csinálsz. Kérd meg őket, hogy osszák meg az Összedobjuk kampányod a közösségi hálózataikban, hogy minél több embert elérhess vele. A helyi sajtó imádja a jó sztorikat a közösség tagjairól. Légy Te ez a sztori! Az újságok, és más nyomtatott sajtó, a TV, és rádió mind nagyon nagy lehetőséget ad arra, hogy elérj minél nagyobb közönséget. Sőt, még a helyi sajtón túl is eljuthat, ha megemlíted a kampányod a kapcsolódó blogokban vagy más online fórumokon.

7 Emlékezz rá, ne légy spammer. A linked közzététele más emberek blogján, vagy Összedobjuk oldalán az engedélyük nélkül egyértelműen nem támogatott tevékenység. Meg lennél lepve, ha tudnád, hány ember támogatna azzal, hogy megosztja a linkedet - egyszerűen csak kérned kell! Támogatott és nem javasolt tevékenységek az Összedobjuk sikerért Támogatott Állíts fel egy reális célt Adj egy szellemes kampánycímet Használj ellenállhatatlan képeket és videókat Tedd a kampányod a legtalálóbb kategóriába Csak akkor pipáld ki a Kereséstől elrejtve mezőt, ha kampányodat bizalmasan szeretnéd kezelni. Írj egy részletes leírást, amely elmagyarázza, hogy mire is gyűjtesz pénzt, és hogyan fogod felhasználni Találj ki olyan ajándékokat, amelyek támogatásra ösztönzik az embereket Promótáld kampányod a különböző csoportoknak, jónéhány alkalommal Nem javasolt Ne kérj több pénzt, mint amennyire szükséged van Ne használj általános címeket, amelyek nem túl informatívak Ne használj gyenge minőségű és nem odavaló képeket Ne válassz helytelen kategóriát azért, mert úgy gondolod, hogy népszerűbb Ne pipáld ki a Kereséstől elrejtve mezőt, ha azt akarod, hogy a kampányod mindenki lássa Ne írj túl általános vagy helytelen leírást Ne felejts el ajándékokat létrehozni Ne légy spammer

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány

fogadalom kampány offline kampány Előkészítő kampányok Felvezető Karácsonyi kampány kampány offline kampány fogadalom kampány Előkészítő kampányok Felvezető kampány Karácsonyi kampány 18 nap karácsonyig 17 / 18 nap az offline vásárlásig 13 nap az online szállítási határidőig Karácsony 2017 Közösségi

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag

Online Marketing Akadémia: INSTANT Karácsonyi Ötletcsomag Karácsonykor mindenkinek égeti a zsebét néhány ezer vagy tízezer forint, amit muszáj elkölteni ajándékra! Ne feledd! Ilyenkor az emberek sokkal fogékonyabbak a vásárlási ajánlatokra! Most még van időd

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban

Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban Mi működik nálunk? Motiváció a mindennapokban Nagy Bandor bandor@mkba.hu +36.30/99.22.005 A kiinduló pont Akik szeretnének egészségesebben, tudatosabban élni, akik szeretnék, hogy segítségükkel munkatársaik

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU)

ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU) ESLC teszt Útmutató diákok számára (HU) Table of Contents 1 BEVEZETÉS 3 2 A TESZTEK ELVÉGZÉSE 3 2.1 Bejelentkezés 3 2.2 A hangpróba elvégzése a hallás utáni szövegértési teszt előtt 5 2.3 A tesztek elvégzése

Részletesebben

Expedia Traveler Preference Üdvözli az Expedia!

Expedia Traveler Preference Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Üdvözli az Expedia! Köszönjük, hogy csatlakozott az Expedia családhoz, a vezető utazási márkák nemzetközi hálózatához. Örülünk, hogy partnereink között tudhatjuk. Szeretnénk támogatni

Részletesebben

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató

TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató TEHETSÉGEK VÁSÁRA Útmutató A Tehetségek Vására egy online, közösségépítő, jótékonysági program, melyet iskolánk is szeretne megrendezni a Szülői Munkaközösség segítségével. A programban bárki részt vehet,

Részletesebben

blog.tehetseg.hu HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A blog nyitóoldala

blog.tehetseg.hu HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A blog nyitóoldala blog.tehetseg.hu HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A blog nyitóoldala Üdvözöljük, mint szakkörvezetőnket, sok sikert kívánunk a Tizenkettő nem egy tucat! pályázat megvalósításához! A következőkben szeretnénk gyakorlati

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának szerkesztése A Down Alapítvány weboldalát ezen a címen találunk meg: http://web.downalapitvany.hu/ Regisztráció a Down Alapítvány weboldalán Keressük meg a jobb oldalon található

Részletesebben

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ Készült: Jacques Crevoisier előadása alapján (UEFA, Nyon, 2013) A média: A kommunikációs készség ugyanolyan fontos, mint a technikai készségek. A kérdések is

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás

Hogyan tervezz? 45 óra munka 1 héten. 20 óra munka 1 héten. 10 telefonhívás. 26 27 telefonhívás. 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás Hogyan tervezz? 20 óra munka 1 héten 45 óra munka 1 héten 10 telefonhívás 26 27 telefonhívás 8 sikeres meghívás 21 sikeres meghívás 7 találkozó 4 csatlakozó 18 találkozó 10 csatlakozó Csatlakozónként 100

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd.

Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Szia Ferikém! Készítek neked egy leírást mert bánt, hogy nem sikerült személyesen megoldani a youtube problémát. Bízom benne, hogy segít majd. Első lépés: Töltsd le a programot innen: http://download.vessoft.com/files/fyds/freeyoutubedownoad.exe

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt?

Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt? Hogyan ismertesd meg tömegekkel a cégedet, termékedet egyetlen óra alatt? Vajon melyik a könnyebb? 100 embert külön-külön meggyőzni, hogy a cégedet válasszák, vagy összegyűjteni 100 embert egy helyre,

Részletesebben

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH

E^ IVIHQ³R]X RIQ W^MQTP«R E^ LS^^E LSK] GWMR«PSH I LERIQ E^ LSK]ER GWMR«PSH 12 1. Nehéz eldönteni, hogy mennyire ismert fogalom manapság itthon a landing page, de látogatód. És ahol el szeretnéd érni, hogy történjen valamilyen konverzió. Konverzió feliratkozás volt a kampánystáb

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Kedves Szülők, Pedagógusok!

Kedves Szülők, Pedagógusok! Kedves Szülők, Pedagógusok! Korunk társadalmában egyre több veszély fenyegeti a felnövekvő ifjúságot. A társadalmat sokkal összetettebb ingerek érik, mint évtizedekkel ezelőtt. Olyan társadalmilag elfogadott

Részletesebben

RIEL Elektronikai Kft v1.0

RIEL Elektronikai Kft v1.0 DeskCamera v1.6.1 1. DESKCAMERA A DeskCamera segítségével lehetőség nyílik a számítógép monitorán megjelenő képet rögzítő (NVR, DVR) segítségével rögzíteni. 1.1. TECHNIKAI ADATOK Maximális monitor szám:

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

Zimbra levelező rendszer

Zimbra levelező rendszer Zimbra levelező rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Email... 5 Társalgás, nézetek, és keresés...

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

Oldal 1

Oldal 1 Komfortzóna katapult A napló, ami 22 nap alatt kirepít a megszokások mocsarából! www.azujkezdet.hu Oldal 1 Hagyd el minden nap egy kicsit a komfortzónádat, hogy megváltozzon az életed! 22 nap 22 lap! Ennyi

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

Összekötői regisztráció

Összekötői regisztráció Összekötői regisztráció Összekötő bárki lehet, aki ismeretségi körének szeretne jobb állást találni, valamint így saját magának kiegészítő keresetet biztosítani. Regisztráció Kattintson a főoldalon található

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével Online Segédlet Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével 1 Ön hogyan tartja a kapcsolatot a látogatóival? Vágjunk rögtön bele a közepébe: Több weboldal is elköveti ugyanazt a szarvashibát:

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat

Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat Íme néhány tanács az általános feladatok használatának megkezdéséhez. Első lépések sorozat 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 és Microsoft Dynamics CRM Online 2013 ősze Először is érdemes a megfelelő munkaterületet

Részletesebben

6. óra TANULÁSI STÍLUS

6. óra TANULÁSI STÍLUS 6. óra TANULÁSI STÍLUS CÉL: az egyén jellemzőinek megfelelő tanulási stílus kialakítása. Eszközök: A TANULÁSI STÍLUS KÉRDŐÍV kinyomtatva (a tanulói létszámnak megfelelő példányszámban). A Kiértékelés kinyomtatva

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

regisztrációs segédlet

regisztrációs segédlet regisztrációs segédlet Ez a képekkel és magyarázattal ellátott segédlet megmutatja lépésről-lépésre, hogy hogyan tudsz regisztrálni a SkyWay-be. Ajánlódtól kaptál egy linket, amely így néz ki: http://skyway.capital/?partner_id=xxxxxx

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY

MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY MICHELIN VÉGFELHSZNÁLÓI KAMPÁNY 2014 nyár Magyarország Március 15 május 15 Stratégia Márka erősítése + Végfelhasználói promóciók Tudatosság a választás során, a végfelhasználói kampány terjesztése + A

Részletesebben

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát.

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát. INDUL A WEBÁRUHÁZ! E-BOOK MELYBŐL MEGTUDHATOD HOGYAN INDÍTHATSZ TELJESEN INGYEN EGY MŰKÖDŐKÉPES WEBÁRUHÁZAT 0 FT BEFEKTETÉSSEL - 0 TECHNIKAI TUDÁSSAL! TE IS SZERETNÉL SAJÁT WEBÁRUHÁZAT? Itt a lehetőség,

Részletesebben

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat

PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM. Működési szabályzat PÉNZCSINÁLÓ PROGRAM Működési szabályzat 1.) Mi az a Pénzcsináló Program? A Pénzcsináló Program (PP) lényegében egy 3 az 1-ben pontgyűjtőprogram, melyben egységes és könnyen átlátható rendszerbe szerveztem

Részletesebben

K&H gyógyvarázs mesedoktorok a weben. küldj egy mesét ajándékba!

K&H gyógyvarázs mesedoktorok a weben. küldj egy mesét ajándékba! K&H gyógyvarázs a K&H Csoport és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány gyermek-egészségügyi támogatási programja 1126 Budapest, Orbánhegyi út 50. Információs vonal: (06 1) 350-7390/130 (06 30) 462-1309

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

A Google űrlap (form) használata

A Google űrlap (form) használata A Google űrlap (form) használata Az űrlap létrehozásához jelentkezzünk be a Google dokumentumok (http://docs.google.com/ ) oldalra. Az űrlap (Form) létrehozásához kattintsunk az Új létrehozása / Form menüpontra.

Részletesebben

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa

Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Facebook, Twitter: a marketing szép, új (ingyenes?) világa Ki van fent a közösségi média oldalakon? Az ma már nem kérdés, hogy fent vagyunk-e a közösségi oldalakon. A kérdés az, hogy miként vagyunk fenn,

Részletesebben

SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT!

SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT! SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT! Gratulálunk az új webáruházához! Hogy még egyszerűbbé tegyük tennivalóit, röviden igyekeztünk összeszedni azokat a legfontosabb lépéseket, amiken szerintünk célszerű végigmennie,

Részletesebben

Triplázd meg Adsense CTR-ed AdsensePenz.hu. Gerendás László. http://adsensepenz.hu

Triplázd meg Adsense CTR-ed AdsensePenz.hu. Gerendás László. http://adsensepenz.hu Gerendás László http://adsensepenz.hu Kedves Olvasó! Megtaláltad! Itt megtanulod megtriplázni az átkattintási arányod, és azon keresztül az adsense bevételed. Gyorsan számold is ki mennyit jelent ez most

Részletesebben

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Minimális követelmények a K&H távbankár híradó megtekintéséhez Adobe Flash lejátszó Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval vagy túlzottan

Részletesebben

Marketing tervezési naptár 2012.

Marketing tervezési naptár 2012. Marketing tanácsadó program kis- és középvállalkozásoknak! Marketing tervezési naptár 2012. A Marketing EXPRESSZ egy marketing szakmai segédanyag, így a leírt példák és gyakorlati ötletek megvalósítása,

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ A regisztráció megkezdése: Menj föl a http://alertpay.com oldalra Kattints ide

Részletesebben

ÉLJE MEG. életét természetes megoldásokkal

ÉLJE MEG. életét természetes megoldásokkal ÉLJE MEG életét természetes megoldásokkal Gratulálunk! Mostmár a kezében vannak a dōterra egyszerű, önállóan használható és természetes megoldásai! Számos forrás segít Önnek megtanulni, hogyan használja

Részletesebben

EW1051 USB Smart kártya olvasó

EW1051 USB Smart kártya olvasó EW1051 USB Smart kártya olvasó 2 MAGYAR EW1051 USB Smart kártya olvasó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 EW1051 telepítése Windows 2000 és

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE REGISZTRÁLÁS MENETE LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE Legelőször keresd meg azt, aki meghívott ebbe a csoportba, és tőle kérj regisztrációs linket!!! A regisztrálás ne freemail vagy citromail címmel történjen, ha egy mód

Részletesebben

Keresőoptimalizálási ellenőrző lista kivonat

Keresőoptimalizálási ellenőrző lista kivonat 1. oldal A Google saját bevallása szerint több mint 200 jelet figyel egy honlapon, természetesen nem árulja el pontosan, hogy mit. Összeállítottam neked ezt a listát a saját tapasztalataink alapján, amik

Részletesebben

Ne csak csináld, beszélj is róla!

Ne csak csináld, beszélj is róla! Ne csak csináld, beszélj is róla! TDM szervezetek kommunikációja a szaksajtóban Németh Andrea felelős szerkesztő, turizmus.com XVII. Országos TDM Konferencia Nagyatád, 2017. május 10-12. Látszani és láttatni

Részletesebben

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond?

Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Mit mondhat nekünk az, ami látszólag semmit nem mond? Az emberi figyelem nemegyszer elsiklik kisebb-nagyobb dolgok felett. Nagyon gyakran előfordul, hogy valamit bonyolultnak gondolunk, holott végtelenül

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János

Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció. Revision Szentesi János Szentesi János Felhasználói kézikönyv DPD Elektronikus regisztráció Revision 2010.04.14 Szentesi János 2010.07.09 Szentesi János Tartalomjegyzék FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV... 1 DPD ELEKTRONIKUS REGISZTRÁCIÓ... 1 TISZTELT

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN

CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN CÍMJEGYZÉK ÜDVÖZLÜNK A TALK FUSION CÍMJEGYZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓJÁBAN A hét minden napján minden órában elérhető videó kommunikációs központodból, bármikor néhány lépéssel videó e-mail-t küldhetsz. Láss

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben

DigiSkills. D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv

DigiSkills. D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv N. 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW DigiSkills: Network for the enhancement of digital competence skills DigiSkills D3.5 Digiskills Leltár Kézikönyv Projekt: N. 531300-LLP-1-2012-1-GR-KA3-KA3NW Munkacsomag:

Részletesebben

OPENBVE CSOMAGOK KÉSZÍTÉSE

OPENBVE CSOMAGOK KÉSZÍTÉSE Bevezetés OPENBVE CSOMAGOK KÉSZÍTÉSE Túl hosszú a bevezetés? Ugorj rögtön az előkészületekhez! Amióta van BVE és openbve azóta jelent gondot a felhasználóknak a pályák, vonatok telepítése. Emlékezhetünk

Részletesebben

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA!

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! OpenJobs Megoldások mindenkinek, aki munkatársat keres! KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS VÁLOGASSON A JELENTKEZŐK ÉS AZ

Részletesebben

Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT

Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT Bluetooth Software frissítés leírása Android eszköz használata esetén IVE-W530BT Ez a kézikönyv leírja a szükséges lépéseket az IVE-W530BT Bluetooth firmware frissítéséről. Olvassa el az összes figyelmeztetést

Részletesebben

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel?

avagy mit mond cégvezető * a marketingjéről 1. Ki foglalkozik az Ön vállalkozásában a marketinggel? KKV marketing felmérés 2009 IV. avagy mit mond 1 300 cégvezető * a marketingjéről Miklovicz Norbert kkv marketing szakértő Kis- és középvállalkozási marketing felmérésünk 2009 elején indult útjára; célom

Részletesebben

Árulj te is a Krafty-n!

Árulj te is a Krafty-n! Árulj te is a Krafty-n! A krafty.hu az elso magyar online piactér, ahol a kínálat megválogatott tárgyakból áll. felkutattuk és Összegyujtöttük a legegyedibb, legeredetibb,,,kézmuves vagy kisszériás hazai

Részletesebben

JOB Klub Álláskeresési technikák

JOB Klub Álláskeresési technikák JOB Klub Álláskeresési technikák 2015. január 22. A iről szó lesz Milyen a jó CV? A CV fő részei Tippek és ötletek az önéletrajzhoz A motivációs levél Jele tkezés o li e vagy offli e? Fontos tennivalók

Részletesebben

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére

Segédlet és tájékoztató Látogatók részére www.arakcio.hu Segédlet és tájékoztató Látogatók részére Tartalomjegyzék OLDAL CÉLJA ÉS RÖVID BEMUTATÁSA...3 NAVIGÁCIÓ...3 PARTNER INFORMÁCIÓ...5 KERESÉS...6 KERESÉS CSAK SZÓRA...6 KERESÉS CSAK MEGYÉRE...7

Részletesebben

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Ön letölthető fájl tartalmazza az Evolut Főkönyv 2013. program telepítőjét. A jelen leírás olyan telepítésre vonatkozik, amikor Ön

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás Android verzió Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 A SilverCrest Action Camcorder alkalmazás elindítása... 2 Rögzítés üzemmód... 2 A Média album... 3 Felvételek átvitele

Részletesebben

Egzinet Partner Portál

Egzinet Partner Portál Egzinet Partner Portál Adminisztrációs felület Oktatási segédanyag 1 Készítsd el saját weboldalad! I. Bejelentkezés Minden Egzinet Partner Portál a http://admin.egzinet.hu adminisztrációs felületen keresztül

Részletesebben

A közösségi média irányelvei

A közösségi média irányelvei A közösségi média irányelvei 1 KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉS: AZ EREDETI KÖZÖSSÉGI HÁLÓZAT Üzleti modellünk a személyes értékesítésen alapul, és az élőbeszéd erejére épít. Jóllehet a technológia folyamatosan változik,

Részletesebben

10 LÉPÉS, AMIT EGY ÁLLÁSBÖRZE UTÁN FELTÉTLENÜL MEG KELL TENNED! HOGY A BÖRZE UTÁN IS EMLÉKEZZENEK RÁD ÉS A PÁLYÁZATODRA.

10 LÉPÉS, AMIT EGY ÁLLÁSBÖRZE UTÁN FELTÉTLENÜL MEG KELL TENNED! HOGY A BÖRZE UTÁN IS EMLÉKEZZENEK RÁD ÉS A PÁLYÁZATODRA. 10 LÉPÉS, AMIT EGY ÁLLÁSBÖRZE UTÁN FELTÉTLENÜL MEG KELL TENNED! HOGY A BÖRZE UTÁN IS EMLÉKEZZENEK RÁD ÉS A PÁLYÁZATODRA. TIMÁR KRISZTINA Bevezető Az állásbörzének vége, de a teendőid ezzel még nem fogytak

Részletesebben

Facebook album beillesztése az oldalba

Facebook album beillesztése az oldalba Facebook album beillesztése az oldalba Facebook Album Fetcher modul A modulról A Facebook Album Fetcher modul teszi lehetővé, hogy a megadott facebook felhasználó albumai a drupal alapú oldalon megjelenjenek,

Részletesebben

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével.

Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Kreatív értékesítési technikák a social media segítségével. Lukács Ádám József Piac & Profit 2014.09.24. Lukács Ádám József Online Marketing Specialista Ügynökség ATL BTL ONLINE KREATÍV PRODUKCIÓS GYÁRTÁS

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával.

Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával. Konkurencia figyelés a közösségi média támogatásával orsolya@zoomsphere.com Közösségi megjelenés A közösségi oldalak lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy egy olyan interaktív felületen jelenjenek

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 Vásárolja meg síbérletét az interneten keresztül! Már regisztrált felhasználója Webshop-unknakvagy szeretnémagát regisztráltatni? Ebben az esetben kattintson

Részletesebben

Térképek jelentése és elemzése

Térképek jelentése és elemzése Térképek jelentése és elemzése Ontológiák Az ontológiák termekre, csomópontokra (koncepciókra) és összeköttetésekre (kapcsolatokra) vonatkozó listák, amik importálhatóak és hozzáadhatóak a VUE térképekhez,

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS

ÚTMUTATÓ ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ ONLINE NEVEZÉS ÚTMUTATÓ 2016. ÉVI KIHÍVÁS NAPJA NEVEZÉSEK KITÖLTÉSÉHEZ 1. REGISZTRÁCIÓ A HONLAPRA: ONLINE NEVEZÉS A Kihívás Napja eseményre történő nevezési lap kitöltéséhez először regisztrálnia kell a honlapra. http://www.kihivasnapja.hu/regisztracio

Részletesebben

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most!

Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! Planet Kodu Első hét Ha még nem olvastad a Mielőtt elkezdjük oldalt és nem nézted át a kurzus tematikáját, kérlek, tedd meg most! A vitafórumokon megoszthatsz linkeket, írhatsz blogbejegyzéseket és számot

Részletesebben

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot.

Versenykiírás. swww.kreativ.hu/smbp. A Kreatív 2011-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. www.kreativ.hu/smbp A Kreatív 20-ben elindítja közösségi marketingaktivitások versenyét, és az ehhez kapcsolódó SMBP Workshop-ot. Versenykiírás SMBP Az elmúlt két évben a legtöbb szakmai konferencia a

Részletesebben

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal?

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Tartalomjegyzék 1. MI AZ A LANDING PAGE?... 3 2. MILYEN CÉLLAL KÉSZÍTHETŐ LANDING PAGE?... 3 3. AKKOR MOST MI A KAPUOLDAL?... 3 4. HOGY NÉZETT KI PÁR ÉVVEL

Részletesebben

EU Login kézikönyv (rövidített változat)

EU Login kézikönyv (rövidített változat) EU Login kézikönyv (rövidített változat) Az Európai Bizottság felhasználó-azonosítási rendszere (EU Login, régebbi nevén: ECAS - European Commission Authentication Service) lehetővé teszi a felhasználók

Részletesebben

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál 1. Regisztráció és belépés felhasználói kézikönyv A Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál internetes elérhetősége: nke.hu/portal/login.seam https://tvp.uni-

Részletesebben

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK

LEADEREK ÚTMUTATÓJA NIKE- ALKALMAZÁSOK NIKE- ALKALMAZÁSOK Ez a szimbólum a képzés levezetéséhez adott tippeket jelzi. Szükséged lesz a store egyik eszközére, amelyen rajta vannak az elérhető Nike-alkalmazások. BEVEZETÉS NIKE- ALKALMAZÁSOK EZT

Részletesebben

Készítsen négy oldalas prezentációt az E CD bolt számára! Tervezze meg az emblémáját!

Készítsen négy oldalas prezentációt az E CD bolt számára! Tervezze meg az emblémáját! 2. feladat Készítsen négy oldalas prezentációt az E CD bolt számára! Tervezze meg az emblémáját! 1.Válasszon egyedi hátteret a prezentációnak! 2.Minden oldalon a bolt neve és emblémája jelenjen meg! Az

Részletesebben