Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? 1.) Határozd meg a célösszeget. 2.) Adj címet kampányodnak"

Átírás

1 Hogyan gyűjts sikeresen pénzt az Összedobjuk-kal? A pénzgyűjtés nagy kihívás lehet, az Összedobjuk azonban jelentősen megkönnyíti számodra kampányod indítását és promótálását, végső soron pedig céljaid mielőbbi elérését. Kézikönyvünk célja, hogy lépésrőllépésre támogatást nyújtsunk a kampányindításban, hiszen minél hatékonyabb a kampányod, annál több pénzt fogsz gyűjteni! Túl vagy már a kampányindításon? Semmi gond! Bármikor visszatérhetsz és - a lejárati dátum, a célösszeg és a kategória kivételével - utóbb is szerkesztheted kampányodat! Ne feledd, ha nem sikerült összegyűjtened a célösszeget, a kampányzárást követően újraindíthatod kampányodat. 1.) Határozd meg a célösszeget A célnak reálisnak kell lennie. Valószínűleg nem fogsz 200 millió forintot gyűjteni az Összedobjuk-kal, de biztosan gyűjthetsz forintot az orvosi számlák fedezésére, forintot egy zenei album felvételére, vagy forintot, hogy a nagymama 80. születésnapjára hazautazhass. Gondold át, ténylegesen mennyi pénzre van szükséged, és ez alapján határozd meg a célt. Gondold át pénzügyi kereted Gondold át, mennyi pénzre van szükséged a teljes kampányban. A teljes összeget akarod összegyűjteni, vagy csak egy részét? Számoltál az ajándékok létrehozásának és szállításának költségével is? Végeztél kutatást, mielőtt a kampányt elindítottad, és a kampányod annyira átlátható, amennyire csak lehetséges? Hidd el, a támogatóid értékelni fogják. 2.) Adj címet kampányodnak Ez az első dolog, amit az emberek meglátnak az Összedobjuk-on - próbálj egy megragadó címet találni, hogy az emberek többet akarjanak tudni rólad. A cím esetében mindenképpen törekedj arra, hogy rövid és egyszerű legyen. Nincsen túl sok helyed, ám biztosan azt akarod, hogy a kampányod szembetűnő legyen azoknak az embereknek, akik a nekik tetsző kampányokat keresik. Kövesd ezeket a tippeket annak érdekében, hogy egy nagyszerű kampánycímet találj: LÉGY INFORMATÍV. Egy olyan cím, mint pl. a "Kérem, segíts" nem mond semmit a kampányodról. A címnek tartalmaznia kell valami informatív dolgot, mint pl. "András-nak új vesére van szüksége" vagy "Az üzletemben új felszerelés kell", vagy "Balettcipők szegény gyerekeknek", és ehhez hasonlók. RAGADD MEG A FIGYELMET. Egy "Mentsd meg az üzletem, és a józanságom" típusú cím szinte kiugrik az oldalról, amikor keresgélünk, ugyanakkor egy kis információt is elmond. Találj olyan címet, amely lendületes, fülbemászó és megragadja az olvasók figyelmét. SEMMI SZÜKSÉG SEGÍTSÉGET KÉRNI. Az Összedobjuk-on mindenki segítséget vagy támogatást kér. Nincs szükség arra, hogy ezt a címben is leírd - a tény, hogy az Összedobjuk-on vagy, mindent elmond!

2 3.) Kép vagy Youtube videó hozzáadása A kampányindításkor hozzáadott ellenállhatatlan képek és videók nagyban elősegítik a támogatók erdeklődésének felkeltését. Mivel ezek a képek és videók csak a cím alatt jelennek meg, szánd rá az időt, hogy valami nagyszerűt alkoss! A statisztikák szerint a videóval rendelkező kampányok négyszer annyi támogatást képesek gyűjteni, mint azok, amelyek nem rendelkeznek videóval. Ha képet használsz, próbálj olyat választani, ami visszatükrözi a kampányod fő mondanivalóját. Amit a kampánytól függően tartalmazhat: Üzlet logója Album vagy könyv borító Fotó saját magadról vagy egy szeretett személyről Állatok, akiknek segítségre van szükségük Illusztráció vagy fénykép Képek a közösség akcióiról Ugyanez igaz a videóra is. Itt van néhány ötlet, amiket más Összedobjuk felhasználók használtak: A magadról készített videó elmagyarázza, miért is gyűjtesz támogatásokat Egy trailer ahhoz a filmhez, amit készíteni szeretnél Előadások Nem vagy biztos benne, hogy mit tartalmazzon a videód? Kövesd az alábbi tippeket: Tedd érdekessé - senkit nem érdekel egy unalmas videó Már a videó elején mondd el a kulcsfontosságú eladási pontokat Ahol helyénvaló, legyél vicces Használj szavakat és képeket egyaránt, hogy elmeséld a történeted Használj megfelelelő terjedelmet a kampányodhoz Próbáld kerülni az ismétléseket Válaszold meg a legáltalánosabb kérdéseket a kampányról Zárd egy kéréssel a támogatók felé, és közösségi megosztással Találj ki érdekes ajándékokat Amikor videót készítesz, mindig használj forgatókönyvet. Lehetőleg egyezzen meg a szöveg a képekkel, vagy videóklippel, hogy a legtöbbet hozd ki a rendelkezésedre álló időből. Használd az alapvető szerkezetet, hogy az segítsen egy nagyszerű videót alkotni: 1. Beszélj a közönségnek saját magadról. A támogatók szeretnék tudni, hogy kit is támogatnak. 2. Beszélj a kampányodról, és arról, hogy miért gyűjtesz pénzt. Ennek a szekciónak tartalmaznia kell egy felhívást a cselekvésre, abban az esetben, ha a támogató nem nézi meg a videót. 3. Írd le az ajándékokat, amiket a támogatásért cserébe szeretnél adni. 4. Beszélj a csodás dolgokról, amiket meg tudsz tenni, ha a kampány sikeres lesz. 5. Zárj egy cselekvésre felhívással. Kérj támogatást azoktól, akik tudnak segíteni, és kérd meg azokat, akik nem tudnak segíteni, hogy osszák meg a kampányod barátaikkal és családjukkal.

3 Ha tényleg egy nagyszerű videót akarsz készíteni, kérd meg a barátaidat, hogy nézzék meg azt, mielőtt kiteszed a kampányodhoz. Bizonyosodj meg arról, hogy barátaid még nem tudnak semmit a kampányodról, ezért "szűz" szemekkel nézik azt. Hallgasd meg a visszajelzéseiket, és változtass a videón, hogy minél egyértelműbb legyen a kampány leírása. Ne feledd, minél jobb a minőség, annál jobb a kampányod! 4.) Válassz kategóriát Válaszd ki a kampányodhoz leginkább illő kategóriát! Amennyiben bizonytalan vagy, összehasonlításképpen tallózz a kampányok közt, nézd meg milyen más kampányok vannak az adott kategóriában! 5.) Töltsd ki a részleteket Győződj meg róla, hogy a kampányod nincs rejtve a közönség elől Néhány esetben előfordulhat, hogy olyan kampányt akarsz létrehozni, amivel úgy tudsz támogatásokat gyűjteni, hogy az nem látható az Interneten. Ha kipipálod a Keresés elől rejtve mezőt, létrehozhatod a kampányod, elküldheted a linket annyi embernek, amennyinek csak akarod, de senki más számára nem lesz látható, aki az Interneten keres. Akárhogy is, a legtöbb ember arra használja az Összedobjuk-ot, hogy pénzt gyűjtsön a lehető legtöbb embertől. Ha promótálni akarod a kampányod az Összedobjuk-on, és könnyedén kereshetővé akarod tenni az Interneten is, győződj meg róla, hogy nem pipáltad ki a Keresés elől rejtve mezőt. Írd be az irányítószámod Itt annak az irányítószámnak kell szerepelnie, ahová majd a támogatásaid küldhetjük. A későbbiekben, amikor a fizetési módszert állítod be, a szám automatikusan megjelenik. 6.) Írj részletes leírást Ez a kampányod létrehozásának legfontosabb része. Miután a megkapó cím valamint az ellenállhatatlan kép és videó meggyőzött egy potenciális támogatót, hogy kattintson a kampányodra, itt van az esély, hogy meggyőzd arról, hogy támogasson is. Ez a Te nagy dobásod! Légy kreatív, amennyire csak akarsz, de ha szükséged van egy helyre, ahonnan elindulhatsz, ezt a mintát ajánljuk: 1. Tegyél jó első benyomást. o Írd le, hogy ki vagy és mi a háttered. o Röviden magyarázd el a kampányod, és azt, hogy miért olyan fontos neked. Légy szenvedélyes! o Mondd el a csodálatos végkimenetelét annak, ha megkapja a kampányod az emberek támogatását. o Gondold át, hogy kik lesznek azok, akik a legvalószínűbben fognak támogatni, és használd azt a nyelvezetet, amit értenek. Ki a célközönség?

4 o Használj felsorolást és rövid mondatokat, a könnyen olvashatóság érdekében. 2. Mondd el, hogy pontosan mennyi pénzre van szükséged és hogyan fogod felhasználni o Használj egy címsort, így a támogatók közvetlenül ide tudnak ugrani, ha átlapozzák. o Az emberek azokat a kampányokat támogatják, amelyeknél úgy hiszik, hogy reális esélyük van arra, hogy speciális eredményeket érjenek el. o Írd a tetőpontot vastag betűkkel, színesben. o Részletezd, hogyan fogod felhasználni a pénzt; győződj meg róla, hogy minden lépés hihető. 3. Emlékeztesd az embereket, hogy más módon is segíthetnek o Kérd meg az embereket, hogy osszák meg a kampányodat a Facebook barátaikkal és Twitter követőikkel. o Kérd meg az embereket, hogy küldjék el ben a kampány URL-t a barátaiknak, és így kérjenek támogatást az ügyednek. A több részlet jobb, mint a kevesebb, de ne hagyd az embereket elveszni a részletekben, amint elkezdenek olvasni. Győződj meg róla, hogy az első bekezdés egy precíz összegzést ad arról, hogy mi is a lényeg; ha a támogató többet akar tudni, folytatja az olvasást. 7.) Ajándékok létrehozása Néhány ember csupa szívjóságból támogatja a kampányod, másoknak szükségük van egy kis motivációra, hogy kinyissák a pénztárcájukat. A különböző támogatási szintek felállítása a különböző összegekhez jó módja annak, hogy bátorítsd őket a magasabb támogatásra. Például, használj Bronz, Ezüst és Arany Ajándékokat. Ha jó ajándékokat ajánlasz, az is jelenthet egy különbséget, és emiatt a támogató a te kampányod választja egy másik helyett. Szóval jól gondold át, mit is ajánlasz. Az ajándék gyakorlatilag bármi lehet - ez nagyon jó alkalom arra, hogy kreatív legyél. Íme néhány ajándék ötlet, amiket használhatsz: Kézzel írott köszönő levél Említés a Facebook-on vagy Twitter-en Link egy saját vagy üzleti weboldalhoz Köszönő telefonhívás A kampány CD-je vagy videója, ha elkészül Képek arról a helyről, ahová eljutottál Részvétel a kampányban Kövesd az alábbi tippeket, amikor eldöntöd, hogy milyen típusú ajándékokat ajánlasz: Ha van rá lehetőség, akkor az ajándékok kapcsolódjanak a kampányhoz Győződj meg róla, hogy a legkisebb ajándék is könnyen teljesíthető, arra az esetre, ha nagyon sokan kérnék Fontos, hogy ésszerű árakat adj az ajándékoknak Ajánlj több ajándékot is a támogatóknak forint alatt Ajánlj néhány exkluzív ajándékot azoknak a támogatóknak, akik magasabb összeget adnak Ajánlj időben korlátozott ajándékokat azért, ha elérsz egy bizonyos mini-célt, összeget, mérföldkövet Tartalmazzon számos fizetési szintet köztük néhány nagyobb réssel Állíts be ajándék korlátokat, a könnyebb teljesítés érdekében, és azért, hogy az embereket bátorítsa a minél hamarabbi támogatásra Adj valami személyes ajándékot is - aláírt CD, kézzel írott köszönő levél, vagy add a támogató nevét a termékhez

5 Az ajándékok lehetnek szellemi vagy virtuális dolgok is - légy kreatív! A kampányod közben ajánlj fel újabb ajándékokat, hogy ösztönözd az embereket az újabb támogatásra, vagy újabb támogatókat szerezz 8.) Oszd meg a kampányod Ne hagyd kárba veszni mindazt a rengeteg erőfeszítést amit azért tettél, hogy sikeres Összedobjuk kampányt indíts! "Ha felépítetted, majd jönni fognak" - elv nem működik a támogatásgyűjtésben - meg kell kérned az embereket, hogy támogassanak. Nagy szerencse, hogy az Összedobjuk Megosztás Központ könnyűvé teszi ezt! Tartsd észben a következőket, amikor promótálod a kampányod: MENNYISÉG Minél több embert kérsz meg a támogatásra, valószínűleg annál többet is kapsz. Gyűjtsd össze az címeket, építs fel egy listát a Facebook barátaidról, és turbózd fel Twitered, hogy növelje a követőid számát. MINŐSÉG Ha a barátaidhoz és családodhoz fordulsz, ne csak egy linket küldj, hanem szánj egy kis időt arra, hogy elmagyarázd, mit is csinálsz és miért. A Twitter ad egy kis teret arra, hogy ellenállhatatlan ajánlatot adj. Küldj egyénileg eket azoknak, akik a legvalószínűbben fognak támogatni. Tedd személyessé. Tedd vonzóvá. VÁLTOZATOSSÁG Minél több helyen reklámozod az Összedobjuk kampányod, annál több embert érsz el vele. Valószínűleg nem ugyanazok az címek a címjegyzékedben, mint a Facebook vagy Twitter fiókodban. Használd az összes elérhető lehetőséget arra, hogy promótáld a kampányod. Adj egy linket hozzá a személyes blogodon, tegyél egy támogatásgyűjtő videót a Youtube-ra, használj kapcsolódó fórumokat, stb. Nincsen Twitter fiókod? Nyiss egyet ingyen, vagy ami még jobb, kérd meg egy barátod, akinek nagy a követőtábora, hogy promótálja a kampányod! GYAKORISÁG Statisztikák azt mutatják, hogy legalább 6 megosztás szükséges ahhoz, hogy az emberek lépjenek. Ha az első megosztásodra nem érkezik jelentős válasz, akkor se bosszankodj. Egyszerűen várj néhány napot és próbáld meg újra. Csak ne legyél túl erőszakos - senki nem szereti, ha egyfolytában spammelik, még akkor sem, ha barátok vagy a család promótál egy jó ügyet. Kövesd az alábbi tippeket, amikor promótálod a kampányod: Először a legközelebbi barátokat és a családot kérd meg, mielőtt egy szélesebb kört is megcélzol, így generálhatsz lendületet, mielőtt szétterjed a kampányod Szabd személyre az eket, amiket a barátoknak és a családnak küldesz Frissítsd gyakran a kampányodat Kérj meg mindenkit, hogy ossza meg a kampányt, még akkor is ha nem támogatott A támogatóid olyanok, mint a csapatod tagjai, bánj velük eszerint 9.) Frissítsd gyakran a kampányod A kampányfrissítések a legjobb módjai annak, hogy megoszd, éppen hogyan állsz. A támogatóid tudni akarják, hogyan költöd el a pénzüket, mit tettél azért, hogy elérd a célt, és minden kis sikert, amit megtapasztaltál.

6 Minden kampányfrissítést automatikusan elküldünk a támogatóidnak, és ők könnyen megoszthatják a saját közösségi hálózataikkal. Soha nem tudhatod, talán inspirálhatja őket, hogy még többet adjanak neked! Ne feledd, légy kreatív. Nem minden posztnak kell pénzt kérnie. Közzétehetsz képeket, videókat, rövid frissítéseket arról, hogyan áll a kampány folyamata. Válaszold meg az általánosan feltett kérdéseket, hogy a támogatók még többet tudjanak meg a kampányodról. Találj ki új ajándékokat és promótáld őket egy új frissítésben. Ne feledd, a célod az, hogy elkötelezd a támogatókat, nem az, hogy bombázd őket olyan információkkal, amelyeket nem tudnak használni. Azután is folytathatod a posztok közzétételét, miután a kampányod lejárt, azért, hogy tudasd az emberekkel, hogy mikor várhatóak az ajándékok, és hogyan használod fel a támogatásaikat annak érdekében, hogy a célod elérjed. 10.) Ajándékok küldése Ha ajándékokat ajánlasz a különböző támogatási szintekhez, nagyon fontos, hogy tartsd be az ígéreted. Az Összedobjuk különböző eszközöket biztosít, amelyek segítségével összegyűjthetsz minden információt annak érdekében, hogy az ajándékokat eljuttasd a támogatóidnak, elküldhess egy letöltő linket, vagy postázd magát a terméket vagy ajándékot. Ha azt tervezed, hogy postai úton küldöd el a terméket vagy ajándékot, ne felejtsd el bekalkulálni a szállítási költséget a kampány pénzügyi keretébe (postai és csomagolási költség egyaránt). Akár meg is kérheted a támogatóidat, hogy fedezzék a szállítási költséget, ha egy ajándékért cserébe támogattak. Ha elárasztanak a küldésre váró ajándékok, és úgy tűnik, az ütemterv is összeomlik, bizonyosodj meg arról, hogy kommunikálsz a támogatókkal, hogy tudják mire számítsanak. Légy átlátható, amennyire csak lehetséges, és így a támogatóid is elégedettek lesznek. Bónusz Tipp - Gondolkodj a Facebook-on kívül is Az , Facebook vagy Twitter nem az egyetlen lehetőség arra, hogy megoszd a kampányod. Használd az összes elérhető eszközt a Megosztás Központban annak érdekében, hogy a legtöbb támogatást gyűjtsd. Igen, az Összedobjuk egy nagyszerű módja annak, hogy pénzt gyűjts az Interneten keresztül, de ez nem azt jelenti, hogy a való világban nem tudsz tényleges tevékenységet folytatni a kampányod promótálása érdekében. Szervezz egy támogatói party-t ismerőseidnek, vagy nyomtass posztereket a Megosztás Központban, hogy részvételre buzdítsd közösséged tagjait. A kampányfrissítések elkötelezik a támogatóidat. Azokat, akik már támogattak, egyértelműen érdekli, mit is csinálsz. Kérd meg őket, hogy osszák meg az Összedobjuk kampányod a közösségi hálózataikban, hogy minél több embert elérhess vele. A helyi sajtó imádja a jó sztorikat a közösség tagjairól. Légy Te ez a sztori! Az újságok, és más nyomtatott sajtó, a TV, és rádió mind nagyon nagy lehetőséget ad arra, hogy elérj minél nagyobb közönséget. Sőt, még a helyi sajtón túl is eljuthat, ha megemlíted a kampányod a kapcsolódó blogokban vagy más online fórumokon.

7 Emlékezz rá, ne légy spammer. A linked közzététele más emberek blogján, vagy Összedobjuk oldalán az engedélyük nélkül egyértelműen nem támogatott tevékenység. Meg lennél lepve, ha tudnád, hány ember támogatna azzal, hogy megosztja a linkedet - egyszerűen csak kérned kell! Támogatott és nem javasolt tevékenységek az Összedobjuk sikerért Támogatott Állíts fel egy reális célt Adj egy szellemes kampánycímet Használj ellenállhatatlan képeket és videókat Tedd a kampányod a legtalálóbb kategóriába Csak akkor pipáld ki a Kereséstől elrejtve mezőt, ha kampányodat bizalmasan szeretnéd kezelni. Írj egy részletes leírást, amely elmagyarázza, hogy mire is gyűjtesz pénzt, és hogyan fogod felhasználni Találj ki olyan ajándékokat, amelyek támogatásra ösztönzik az embereket Promótáld kampányod a különböző csoportoknak, jónéhány alkalommal Nem javasolt Ne kérj több pénzt, mint amennyire szükséged van Ne használj általános címeket, amelyek nem túl informatívak Ne használj gyenge minőségű és nem odavaló képeket Ne válassz helytelen kategóriát azért, mert úgy gondolod, hogy népszerűbb Ne pipáld ki a Kereséstől elrejtve mezőt, ha azt akarod, hogy a kampányod mindenki lássa Ne írj túl általános vagy helytelen leírást Ne felejts el ajándékokat létrehozni Ne légy spammer

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA

Kincskereső üzemmód: Hol a titok? Mi a trükk? Keressük meg a NAGY kiugrási pontot! 1. HIBA Sokan arra várnak, hogy egyszercsak eljön majd az ő idejük és beindul az üzlet. Tanulják a marketinget, olvasnak róla mit kell tenni, eljárnak rendezvényekre, minden ötletbe belefognak, de valahogy soha

Részletesebben

Kedves Szülők, Pedagógusok!

Kedves Szülők, Pedagógusok! Kedves Szülők, Pedagógusok! Korunk társadalmában egyre több veszély fenyegeti a felnövekvő ifjúságot. A társadalmat sokkal összetettebb ingerek érik, mint évtizedekkel ezelőtt. Olyan társadalmilag elfogadott

Részletesebben

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát?

Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? Hogyan többszörözd meg weboldalaid látogatottságát? 1 Nagyobb látogatottság jobb ajánlatok több pénz 2 Amit helyettünk csinálnak kész rendszert működtetnek újabb ajánlatok hírlevél kiküldés ügyfélszolgálat

Részletesebben

JOB Klub Álláskeresési technikák

JOB Klub Álláskeresési technikák JOB Klub Álláskeresési technikák 2015. január 22. A iről szó lesz Milyen a jó CV? A CV fő részei Tippek és ötletek az önéletrajzhoz A motivációs levél Jele tkezés o li e vagy offli e? Fontos tennivalók

Részletesebben

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát.

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát. INDUL A WEBÁRUHÁZ! E-BOOK MELYBŐL MEGTUDHATOD HOGYAN INDÍTHATSZ TELJESEN INGYEN EGY MŰKÖDŐKÉPES WEBÁRUHÁZAT 0 FT BEFEKTETÉSSEL - 0 TECHNIKAI TUDÁSSAL! TE IS SZERETNÉL SAJÁT WEBÁRUHÁZAT? Itt a lehetőség,

Részletesebben

A Google űrlap (form) használata

A Google űrlap (form) használata A Google űrlap (form) használata Az űrlap létrehozásához jelentkezzünk be a Google dokumentumok (http://docs.google.com/ ) oldalra. Az űrlap (Form) létrehozásához kattintsunk az Új létrehozása / Form menüpontra.

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

K&H gyógyvarázs mesedoktorok a weben. küldj egy mesét ajándékba!

K&H gyógyvarázs mesedoktorok a weben. küldj egy mesét ajándékba! K&H gyógyvarázs a K&H Csoport és a K&H Egészséges Nemzetért Alapítvány gyermek-egészségügyi támogatási programja 1126 Budapest, Orbánhegyi út 50. Információs vonal: (06 1) 350-7390/130 (06 30) 462-1309

Részletesebben

KÖSZ! Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához

KÖSZ! Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához KÖSZ! Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához A KÖSZ! Program 2014-ben online módon lehet a pályázatokat benyújtani. Kérjük, olvassák el az alábbi tájékoztatót,

Részletesebben

Hogyan készítsünk könnyen érthető környezetismereti segédanyagot? Irányelvek

Hogyan készítsünk könnyen érthető környezetismereti segédanyagot? Irányelvek Hogyan készítsünk könnyen érthető környezetismereti segédanyagot? Irányelvek Általános magyarázat Az olyan információt, amely könnyebben érthető az értelmi fogyatékos vagy egyszerű gondolkodású személyek

Részletesebben

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére

Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Árajánlat weboldal készítésére a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Oktatási Központ ügyfelei részére Responsive, dinamikus weboldal Alapcsomag tartalma Reszponzív, dinamikus weboldal Egyedi webdesign 1-5 menüpont

Részletesebben

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal?

Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Hogyan tedd profibbá a vevıszerzést kapuoldallal? Tartalomjegyzék 1. MI AZ A LANDING PAGE?... 3 2. MILYEN CÉLLAL KÉSZÍTHETŐ LANDING PAGE?... 3 3. AKKOR MOST MI A KAPUOLDAL?... 3 4. HOGY NÉZETT KI PÁR ÉVVEL

Részletesebben

6. óra TANULÁSI STÍLUS

6. óra TANULÁSI STÍLUS 6. óra TANULÁSI STÍLUS CÉL: az egyén jellemzőinek megfelelő tanulási stílus kialakítása. Eszközök: A TANULÁSI STÍLUS KÉRDŐÍV kinyomtatva (a tanulói létszámnak megfelelő példányszámban). A Kiértékelés kinyomtatva

Részletesebben

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék

A hatékony szórólap. Tartalomjegyzék A hatékony szórólap Sokan úgy vélik, hogy szórólapozás idejét múlt hirdetési forma. Azonban ne hagyja megtéveszteni magát. Miért használják még ma is ennek ellenére a szórólapozást? Mert működik! Ha hatékonyan

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés

A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A Down Alapítvány weboldalának (honlap) használata Weboldal szerkesztés A weboldalakat, más néven honlapokat azért készítik, hogy egy személyt, vagy szervezetet, például egy alapítványt, megtaláljanak

Részletesebben

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés

WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés WorldVentures Marketing, LLC WorldVentures.biz és háttér iroda áttekintés Hello, és üdvözöllek a frissített pont-biz weboldalad útmutatójának áttekintésén (weboldalneved.worldventures.biz), valamint a

Részletesebben

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/

E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra: https://www.alertpay.com/ A regisztráció megkezdése: Menj föl a http://alertpay.com oldalra Kattints ide

Részletesebben

Használati utasítás tanároknak és a kiállítás helyi szervezőinek, önkénteseinek. Sok sikert!

Használati utasítás tanároknak és a kiállítás helyi szervezőinek, önkénteseinek. Sok sikert! Oszd meg velünk! Örülnénk, ha megtudhatnánk, hogy milyen verseket írtak a diákok! Megoszthatod velünk (egyet-egyet közülük) az nne Frank House vagy az nne Frank kiállítás Facebook oldalán: add meg a neved,

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15.

Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15. Hogyan segítik a modern információs technológiák a szakszervezetek kommunikációs munkáját? Kovács László VDSZ 2014. Október 15. Kommunikáció - Egyirányú / kétirányú - Belső / külső körnek - Cél szempontjából:

Részletesebben

DogsWorld nevelde telepítése és beállítása

DogsWorld nevelde telepítése és beállítása DogsWorld nevelde telepítése és beállítása Kérdés vagy probléma esetén: dogsworld@uw.hu 1 Tartalomjegyzék DogsWorld nevelde telepítése és beállítása... 1 1. Az UW tárhelyen regisztráció... 3 2. Az UW beállítása...

Részletesebben

Hitelesség. 1. összejövetel

Hitelesség. 1. összejövetel Hitelesség 1. összejövetel 19 Előkészítés Az összejövetel helyszínét rendezzük be úgy, hogy mindnyájan kényelmesen le tudjunk ülni, és láthassuk is egymást (körben ülve). A kör közepére helyezzünk el egy

Részletesebben

SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT!

SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT! SAJÁT WEBÁRUHÁZ 15 PERC ALATT! Gratulálunk az új webáruházához! Hogy még egyszerűbbé tegyük tennivalóit, röviden igyekeztünk összeszedni azokat a legfontosabb lépéseket, amiken szerintünk célszerű végigmennie,

Részletesebben

Zimbra levelező rendszer

Zimbra levelező rendszer Zimbra levelező rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Email... 5 Társalgás, nézetek, és keresés...

Részletesebben

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2015 hivatkozásra:

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2015 hivatkozásra: A program telepítése A 2015-ös év programja a szokott módon önálló rendszerként telepíthető. Töltse le WEB oldalunkról (http://www.drd-software.hu). A telepítés előtt nem szabad eltávolítania a korábbi

Részletesebben

Nyomtatott könyvek és elektronikus könyvek

Nyomtatott könyvek és elektronikus könyvek Nyomtatott könyvek és elektronikus könyvek Kérdőíves kutatás az e-könyv olvasási szokásokról Készítette a Társadalomkutatási Intézet Zrt. a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, a Hamisítás Elleni Nemzeti

Részletesebben

Panasza van? A Fogyasztóvédelmi Tanács segíthet

Panasza van? A Fogyasztóvédelmi Tanács segíthet Panasza van? A Fogyasztóvédelmi Tanács segíthet Panasza a továbbiak egyikkével kapcsolatos: autóbusz, vonat, repülőgép, komp, áramszolgáltató, gáz, szén vagy vízszolgáltató? Ha már kapcsolatba lépett az

Részletesebben

Támogass, hogy dönthessek!

Támogass, hogy dönthessek! 2009. évi 120-as törvény a Polgári Törvénykönyvről Támogass, hogy dönthessek! Az én életem, az én választásom! Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége Könnyen-érthető

Részletesebben

2013 CashUnite. Kezdd el Saját Globális Online Üzletedet Még Ma!

2013 CashUnite. Kezdd el Saját Globális Online Üzletedet Még Ma! Kezdd el Saját Globális Online Üzletedet Még Ma! Célkitűzéseink A MultiSocialSuite célja, hogy találjunk egy forradalmi és mégis egyszerű módszert, melyen keresztül az emberek kapcsolatba léphetnek barátaikkal

Részletesebben

2010. évi fejlesztési támogatás elszámolása. Kitöltési útmutató. A segédprogram letöltése után válassza az adatszolgáltatás készítése ablakot.

2010. évi fejlesztési támogatás elszámolása. Kitöltési útmutató. A segédprogram letöltése után válassza az adatszolgáltatás készítése ablakot. 2010. évi fejlesztési támogatás elszámolása Kitöltési útmutató A segédprogram letöltése után válassza az adatszolgáltatás készítése ablakot. Intézményi adatok felvitele: Besorolás: a legördülő ablak segítségével

Részletesebben

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók?

Közösség aktivizáció. Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Közösség aktivizáció Milyen akciók, játékok, marketingtrükkök válnak be a közösségi oldalakon, amire szívesen megadják adataikat az olvasók? Hogyan vegyük rá a felépített közösségeinket termékeink, szolgáltatásaink

Részletesebben

A mai problémákra mai megoldások kellenek.

A mai problémákra mai megoldások kellenek. Az Ön üzletében sem tolonganak a vevők? Hálót szőtt a pók a pénztárgépére? Szeretné, ha jobban menne az üzlet, de nincs ötlete? Van megoldás! A világ és a vevők megváltoztak. Önnek is változnia kell! Ezt

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

MOL Gyermekgyógyító Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához

MOL Gyermekgyógyító Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához MOL Gyermekgyógyító Program 2014 Tájékoztató az ONLINE pályázatkezelő adatbázis (OPA) használatához A MOL Gyermekgyógyító Program 2014-ben is online módon lehet a pályázatokat benyújtani. Kérjük, olvassák

Részletesebben

Az előadás módszerének hatása a közlés hatékonyságára, a közönség szimpátiájának elnyerésére és az énhatékonyság

Az előadás módszerének hatása a közlés hatékonyságára, a közönség szimpátiájának elnyerésére és az énhatékonyság Az előadás módszerének hatása a közlés hatékonyságára, a közönség szimpátiájának elnyerésére és az énhatékonyság érzésére az SZTE Pszichológiai Intézetének minikonferenciáján Hallgató Emese 2012. május

Részletesebben

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás

SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás SilverCrest Action Camcorder Alkalmazás Android verzió Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 A SilverCrest Action Camcorder alkalmazás elindítása... 2 Rögzítés üzemmód... 2 A Média album... 3 Felvételek átvitele

Részletesebben

Számla feltöltési opciók

Számla feltöltési opciók Számla feltöltési opciók Előrebocsátom, ez az infóanyag hosszú lesz, de saját érdeked, hogy végigolvasd, az STP feltöltési opciókról szól. Nagyon sok kérdést kapok STP feltöltéssel kapcsolatban. Sokan

Részletesebben

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra.

A cégek szerint. Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni. Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. A cégek szerint Alig érjük el a rajongóinkat, így már nem éri meg Facebookozni Itt az ideje, hogy átvigyük a cégünket a Google pluszra. Már csak sel tudjuk a vevőket elérni. A Zuckerberg gyerek megásta

Részletesebben

Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik. A weboldal mérete (kilobyte) megfelelő. A betöltődő adatok száma elfogadható. Keresőbarát a weblap URL címe.

Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik. A weboldal mérete (kilobyte) megfelelő. A betöltődő adatok száma elfogadható. Keresőbarát a weblap URL címe. Honlapelemzés A honlapelemzés kimutatja, hogy a honlap mennyire keresőbarát az adott kulcsszóra. Dátum: June 03, 2014 GYORSASÁG MÁSODPERC 0.13 KILOBYTES 26.08 KÉRÉSEK 31 Ez a weboldal elég gyorsan betöltődik.

Részletesebben

Nagy Webáruház Felmérés 2014

Nagy Webáruház Felmérés 2014 EREDMÉNYEK Nagy Webáruház Felmérés 2014 Folytatva a már 2008 óta meglévő hagyományunkat, idén is megrendeztük a Nagy Webáruház Felmérést. Ennek keretében 586 hazai webáruház tulajdonosa válaszolt, többek

Részletesebben

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon

Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület. Konferencia-honlap tudnivalók. Fiók létrehozása a honlapon Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület Konferencia-honlap tudnivalók Fiók létrehozása a honlapon 1. Látogasson el a http://konferencia.mktudegy.hu címre, ahol a Regisztráció linkre kattintva létrehozhat

Részletesebben

A projekt létrehozásához nem kell megnyitni a TFT_Utility t! Kérlek, hagyd bezárva!

A projekt létrehozásához nem kell megnyitni a TFT_Utility t! Kérlek, hagyd bezárva! Példa projekt CE700 Most létre fogunk hozni egy vízszintes elrendezésű projektet a CE700 hoz. Kérlek, kövesd az utasításokat lépésről lépésre. Tipp: Álló elrendezésű projekt létrehozásához forgasd el a

Részletesebben

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER

ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 2011 NOVEMBER ausantemost Nagyszeru rendezvény Budapesten 1 2011 NOVEMBER Tartalom Magyarországi rendezvény 3 ipad nyertesek 4 Top tippek 5 Novemberi Lojalitás Bónusz 6 3 Belso Piaci Bónusz Program 6 5 4 6 2 Rendezvény

Részletesebben

A sikeres diéta titka A futás segítségével

A sikeres diéta titka A futás segítségével A sikeres diéta titka A segítségével Galambos Ádám Fotók. Dreamstime.com A sikeres diéta titka A segítségével Manapság számos módszer áll az ember rendelkezésére, ha fogyni szeretne. A piacon olyan szerkentyűket

Részletesebben

Felhasználói segédlet

Felhasználói segédlet Felhasználói segédlet Debrecen Megyei Jogú Város civil szervezeti számára pályázatok Civil Alapból, Kulturális Alapból és Ifjúságpolitikai Alapból történő finanszírozásának online igényléséhez 2013/04/02/

Részletesebben

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Ön letölthető fájl tartalmazza az Evolut Főkönyv 2013. program telepítőjét. A jelen leírás olyan telepítésre vonatkozik, amikor Ön

Részletesebben

A célcsoport számokban

A célcsoport számokban I"úsági turizmus I"úsági turizmus Az i&úsági turizmus magában foglalja a 16 29 éves korosztály egy évnél rövidebb ideig tartó, önálló utazásait, amit részben vagy teljes egészben más kultúrák megismerésének

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 7. WALLET A Wallet a Te a elektronikus pénztárcád, ide érkezik be a cégtől a jutalékod. A Walletodat a regisztráció után aktiválnod kell, ezt az első bejelentkezéskor

Részletesebben

Regisztráció (kb. 10 perc)

Regisztráció (kb. 10 perc) EURÓPAI BIZOTTSÁG Oktatási és Kulturális Főigazgatóság Egész életen át tartó tanulás program Az Egész életen át tartó tanulás program koordinációja ECAS Kézikönyv Az Európai Bizottság Felhasználó-azonosítási

Részletesebben

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com

Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet. www.solidtrustpay.com Solid Trust Pay számla nyitási és kezelési segédlet Regisztrációs link (klikk a linkre) www.solidtrustpay.com Regisztráció indítása: Klikkelj a regisztrációs linkre, megnyílik a böngésződben és kattints

Részletesebben

Rendszergazda Debrecenben

Rendszergazda Debrecenben LEVELEZŐKLIENS BEÁLLÍTÁSA A levelezés kényelmesen kliensprogramokkal is elérhető, és használható. Ezen útmutató beállítási segítséget nyújt, két konkrét klienssel bemutatva képernyőképekkel. Természetesen

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

MEDITOR 5 KLÓN telepítési segédlete

MEDITOR 5 KLÓN telepítési segédlete MEDITOR 5 KLÓN telepítési segédlete I. Az adatbázis motor telepítése II. A MEDITOR 5 KLÓN program telepítése III. Adatok feltöltése a KLÓN programba I. Adatbázis motor telepítése Kérem, hogy a telepítések

Részletesebben

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv

Kincskereső Könyvelő Klub. Moodle felhasználói kézikönyv Kincskereső Könyvelő Klub Moodle felhasználói kézikönyv TARTALOMJEGYZÉK 1. Kincskereső Könyvelő Klub bemutatása... 3 2. Belépés az oldalra... 3 3. Kincskereső Könyvelő Klub oldala... 4 3.1 Kincskereső

Részletesebben

Indítsd el az üzleted

Indítsd el az üzleted Indítsd el az üzleted 1 Építsd fel a stratégiád A következő oldalakon adunk neked egy induló tervet. Kövesd a lépéseket. Légy türelmes, és ne add fel. Csak a kemény munka hoz eredményt. Minden üzlet magja

Részletesebben

DLNA- beállítási útmutató

DLNA- beállítási útmutató MAGYAR DLNA- beállítási útmutató LAN hálózati csatlakozáshoz Tapasztalja meg a valóságot AQUOS LCD-TV 2011 tavasz/nyár Oldal - 1 - LE820 - LE822 - LE814 - LE824 - LE914 - LE925 Tartalom: 1. A PC előkészítése

Részletesebben

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok

Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella: Legyetek nők, ha tudtok Majoros Mirella Legyetek nők, ha tudtok (Részlet) A szerelem misztérium a szex-szenvedély is az arról van szó mi férfiak, férfiak maradjunk, és nők a nők szabadok,

Részletesebben

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület

A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület GroupWise WebAccess Alap-illesztőfelület gyorskalauz 8 Novell GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület Gyorskalauz www.novell.com A GroupWise WebAccess Alapillesztőfelület használata Miután a rendszergazda

Részletesebben

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Minimális követelmények a K&H távbankár híradó megtekintéséhez Adobe Flash lejátszó Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval vagy túlzottan

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA

KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA KISVÁLLALKOZÁSOK KOMMUNIKÁCIÓJA A MARKETINGTŐL AZ ÜZLETI PROTOKOLLIG SZENES GÁBOR PRESSONLINE Kommunikációs Tanácsadó Kft. Székesfehérvár, 2014.10.27. MIRE VALÓ A MARKETING? Almaeszencia Termelői piac

Részletesebben

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2014 hivatkozásra:

A program telepítése. A letöltés lépései: 1. nyissa meg a WEB-oldalt, majd válassza a Letöltés menüpontot: 2. Kattintson a DbérWIN 2014 hivatkozásra: A program telepítése A 2014-es év programja a szokott módon önálló rendszerként telepíthető. Töltse le WEB oldalunkról (http://www.drdsw.hu). A telepítés előtt nem kell eltávolítania a korábbi verziókat!

Részletesebben

Nyomtatványkitöltő kisokos

Nyomtatványkitöltő kisokos A legtipikusabb formanyomtatványok, melyekre Önnek is szüksége lehet abban az esetben, ha magyar munkavállalóként Ausztriában szeretne munkát vállalni Bejelentkezési lap (Meldezettel) A Meldezettel az

Részletesebben

Rövid útmutató az első lépésekhez

Rövid útmutató az első lépésekhez Rövid útmutató az első lépésekhez A Microsoft Project 2013 megjelenése eltér a korábbi verziókétól, így ezzel az útmutatóval szeretnénk segíteni a megismerését. Gyorselérési eszköztár Ezt a területet testre

Részletesebben

Társasjáték, táblajáték

Társasjáték, táblajáték Társasjáték, táblajáték A mai világban ahol a telefonok és az internet rabjaivá lettünk, egyre kevesebb időt töltünk el barátainkkal, családtagjainkkal, szeretteinkkel. A célja, hogy erősítsük a személyes

Részletesebben

Hozzávalók keresése és csatolása

Hozzávalók keresése és csatolása Hozzávalók keresése és csatolása VUE támogatja digitális tartalmak hozzáadását saját gépről, WEB-ről, távoli rendszerekből, mint az FTP oldalak, digitális forrásokból és Google szerverekről. A tartalmak

Részletesebben

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01.

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. Tartalom 1. A dokumentum célja... 3 2. Akiknek segítséget kívánunk nyújtani...

Részletesebben

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani.

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani. Telepítés A programot a letöltött telepítőprogrammal lehet telepíteni. A telepítést a mappában lévő setup.exe fájlra kattintva lehet elindítani. A telepítő a meglévő QGSM7 szoftver adatbázisát törli. Ezután

Részletesebben

G-Mail levelezőrendszerben e-mail fiók levélforgalmának kezelése Outlook Express program segítségével

G-Mail levelezőrendszerben e-mail fiók levélforgalmának kezelése Outlook Express program segítségével G-Mail levelezőrendszerben e-mail fiók levélforgalmának kezelése Outlook Express program segítségével 1. lépés: regisztráljunk e-mail fiókot a G-Mail rendszerében http://www.google.hu weboldalon a bal

Részletesebben

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon

Marketing Megfeleljen a vásárlók igényeinek nyereséges módon Marketing Marketinget gyakran tekintik mint a munka létrehozása, a termékek és szolgáltatások promóciója és szállítása az egyéni fogyasztók vagy más cégek, az úgynevezett üzleti ügyfelek számára. (A legrövidebb

Részletesebben

Felhasználói segédlet

Felhasználói segédlet Felhasználói segédlet Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghirdetett Civil Alapra, Kulturális Alapra, Ifjúságpolitikai Alapra és Sportfeladatokra pályázók részére 2015/04/09/ 1 Cél A pályázók

Részletesebben

Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma

Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma Minden jog fenntartva www.onlinesikertitkok.hu 1 Ez a tanulmány olyan ideális lehetőségek felkutatásában fog segítséget adni, amelyek jó alapot adhatnak egy online

Részletesebben

Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben

Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben Elektronikus aláírás és titkosítás beállítása MS Outlook 2010 levelezőben Verziószám 2.0 Objektum azonosító (OID) Hatálybalépés dátuma 2013. november 6. 1 Változáskövetés Verzió Dátum Változás leírása

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára

Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára Tanúsítvány feltöltése Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára Windows XP, Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben

Nyílászárók konszignációs lapjának elkészítése

Nyílászárók konszignációs lapjának elkészítése AutoCAD Architecture 2008 Lecke Nyílászárók konszignációs lapjának elkészítése Szerző: HörcsikCAD Kft., Horváth Attila Minden Jog Fenntartva! Konszignációs lapok, darabszám kigyűjtés egyszerre több rajzból

Részletesebben

Módszertani segédlet pedagógusoknak az alkoholfogyasztás veszélyeivel kapcsolatos órák megtartásához

Módszertani segédlet pedagógusoknak az alkoholfogyasztás veszélyeivel kapcsolatos órák megtartásához Módszertani segédlet pedagógusoknak az alkoholfogyasztás veszélyeivel kapcsolatos órák megtartásához Óravázlatok Projektötletek Megbeszélendő kérdések Az alkohol veszélyei Javasolt évfolyam: 7 8. Időbeosztás

Részletesebben

A Mozilla Thunderbird levelezés beállítása

A Mozilla Thunderbird levelezés beállítása A Mozilla Thunderbird levelezés beállítása 1. Program Megnyitás Nyissa meg a Mozilla Thunderbird-öt, mely általában a Start menü Minden program/programok menü Mozilla Thunderbird menüben megtalálható.

Részletesebben

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni!

Nyelvtan. Most lássuk lépésről lépésre, hogy hogyan tanítunk meg valakit olvasni! Bevezető Ebben a könyvben megosztom a tapasztalataimat azzal kapcsolatosan, hogyan lehet valakit megtanítani olvasni. Izgalmas lehet mindazoknak, akiket érdekel a téma. Mit is lehet erről tudni, mit érdemes

Részletesebben

PAS számlázó szoftver Használati útmutató

PAS számlázó szoftver Használati útmutató PAS számlázó szoftver Használati útmutató 1 Bevezetés 1.1.1 A PAS számlázó szoftver (a továbbiakban számlázó ) a magyar jogszabályoknak megfelelő számla kibocsátására alkalmas, interneten keresztül használható

Részletesebben

RÖGTÖN JÖVÖK WEBOLDAL FELHASZNÁLÓ LEÍRÁSA

RÖGTÖN JÖVÖK WEBOLDAL FELHASZNÁLÓ LEÍRÁSA 1 Regisztráció... 3 Adatok... 3 Lehetséges üzenetek:... 3 Aktiválás... 5 Aktiválás folyamata... 5 Aktiváló e-mail újraküldése... 5 Aktiválás... 6 Lehetséges üzenetek:... 6 Bejelentkezés... 7 Adatok...

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez

Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez Használati útmutató az Üzleti e-pack kedvezmény igénybevételéhez 1 Az Üzleti e-pack kedvezmény együttes igénybevételi feltételei: elektronikus számlaküldés igénylése (Távszámla, Telemátrix e-számla) számla

Részletesebben

Tuesday, February 26, 13

Tuesday, February 26, 13 Bemutatkozó 2013- DMS, Grey/G2 2011-2012 Allegroup marketing igazgatója 2002-2011 Tanácsadó, Fortune 500 cégeknek Szállodai online marketing tanácsadó Elismert tréner és konferencia előadó EFFIE zsűri

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Levelezéshez kapcsolódó alapfogalmak

Tartalomjegyzék. Levelezéshez kapcsolódó alapfogalmak Tartalomjegyzék Outlook Express e-mail fiók beállítása... 2 Outlook Express e-mail fiók módosítása.... 5 Outlook 2003 e-mail fiók beállítása... 7 Outlook 2003 e-mail fiók módosítása.... 10 Outlook 2007

Részletesebben

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1

WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 WEBSHOP Útmutató síbérlet megvásárlásához Seite 1 Vásárolja meg síbérletét az interneten keresztül! Már regisztrált felhasználója Webshop-unknakvagy szeretnémagát regisztráltatni? Ebben az esetben kattintson

Részletesebben

5+1 Tipp, hogyan vásárolj gyermekcipőt az interneten?

5+1 Tipp, hogyan vásárolj gyermekcipőt az interneten? 5+1 Tipp, hogyan vásárolj gyermekcipőt az interneten? Tartalom -Méret választás fontossága -Melyik anyagot részesítsd előnyben? -A hatalmas kínálat dilemmája -Mi van akkor, ha meggondoltad magad? -Garancia

Részletesebben

Vodafone Mobile Connect telepítése

Vodafone Mobile Connect telepítése Vodafone Mobile Connect telepítése Kérjük ne csatlakoztassa a Vodafone Mobile Connect eszközt a Mac számítógépéhez. Ha esetleg már csatlakoztatta az adatkártyát vagy a modemet a Mac számítógépéhez, akkor

Részletesebben

Regisztráció... 2. Önéletrajzi adatok... 2. Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3. Pályázat elkészítése... 4. A részképzés...

Regisztráció... 2. Önéletrajzi adatok... 2. Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3. Pályázat elkészítése... 4. A részképzés... Online pályázás lépésről lépésre Tartalom Regisztráció... 2 Önéletrajzi adatok... 2 Továbblépés új és régi felhasználók esetében egyaránt... 3 Pályázat elkészítése... 4 A részképzés... 4 B posztgraduális

Részletesebben

A társadalomkutatás módszerei I. Outline. A mintaválasztás A mintaválasztás célja. Notes. Notes. Notes. 13. hét. Daróczi Gergely. 2011. december 8.

A társadalomkutatás módszerei I. Outline. A mintaválasztás A mintaválasztás célja. Notes. Notes. Notes. 13. hét. Daróczi Gergely. 2011. december 8. A társadalomkutatás módszerei I. 13. hét Daróczi Gergely Budapesti Corvinus Egyetem 2011. december 8. Outline 1 célja 2 Alapfogalmak 3 Mintavételi eljárások 4 További fogalmak 5 Mintavételi hiba számítása

Részletesebben

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő Prievara Tibor Nádori Gergely A 21. századi szülő Előszó Ez a könyvecske azért született, hogy segítsen a szülőknek egy kicsit eligazodni az internet, a számítógépek (összefoglaló nevén az IKT, az infokommunikációs

Részletesebben

Nos akkor beszállsz a játékba?!

Nos akkor beszállsz a játékba?! Nos akkor beszállsz a játékba?! Úgy gondoltam, végre írok egy cikket arról, amit lépen nyomon hangoztatok, és amiben maximálisan hiszek: nem vagyok híve "csak" az online marketing technikáknak, és nem

Részletesebben

DuneHD.hu. Kompatibilis médialejátszók: Dune HD Center Dune BD Prime Dune HD Base 2.0 Dune HD Base 3.0 Dune BD Prime 3.0

DuneHD.hu. Kompatibilis médialejátszók: Dune HD Center Dune BD Prime Dune HD Base 2.0 Dune HD Base 3.0 Dune BD Prime 3.0 A Zappiti egy donationware, vagyis ingyenes program, mellyel kibővítheted Dune médialejátszód képességeit. A leírás a Zappiti 1.2.1 Beta változata alapján készült. Kompatibilis médialejátszók: Dune HD

Részletesebben

Facebook tippek csoportadminoknak

Facebook tippek csoportadminoknak Facebook tippek csoportadminoknak Fordítás és kiegészítés a Facebook dokumentuma alapján: Gömöry Kati MarketingMania.hu (eredeti angol nyelven: https://www.facebook.com/groupadmins/tips.pdf/) Rendelkezel

Részletesebben

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR

Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció. Schwarcz Tibor Oneline PR Marketing és kommunikáció PR Online kommunikáció Schwarcz Tibor Oneline PR Marketingkommunikáció elhelyezése A marketing ( társadalmi és vezetési lépések láncolata, melyek során az egyének és csoportok

Részletesebben