Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni:"

Átírás

1 Ásotthalom Község Polgármesterétől Ásotthalom 4/2008 Tf.: Bodor Krisztina Ikt. Szám: Véleményező Bizottság:TVMB, PTB Tárgy: Strandfürdő üzemeltetésének felülvizsgálata Melléklet: 2 db Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Helyben Tisztelt Képviselő-testület! Ismert a Tisztelt Képviselő-testület előtt az évek óta megoldatlan Strandfürdő üzemeltetésének helyzete. A rendszerváltás időszakában magánszemélynek adta át a Testület üzemeltetésre. Sajnos ezen időszak alatt a fürdő állapota egyre jobban romlott. Az önkormányzat megszüntette a régi üzemeltetővel a bérleti jogviszonyt és az ÁSOTT- TELSZO Kht. megalapítása után a közhasznú szervezetet bízta meg az üzemeltetési joggal. A Kht-nak sikerült az elmúlt időszakban az önkormányzat sikeres pályázataival a vízforgatást mindkét medencénél megoldani ben pedig a romokba hevert központi épületet LEKI pályázat útján felújítani. A beruházás évvégére befejeződött. Most egy korszerű épület áll rendelkezésünkre, ahol működhet maga a strandfürdő, szauna,gőzkabin, konditerem, kozmetika, büfé főzőkonyhával. Természetesen tudjuk, hogy amit az elmúlt néhány évben elértünk ezen a területen csak egy kezdet és további fejlesztéseket kell végrehajtani. Sőt átfogó programot kell kidolgozni az üzemeltetésre. A Kht. Üzemeltetési szinten csak a legalapvetőbb feladatokat végezte el. Vegyszerbeszerzés, fűnyírás, gépház működtetése, a személyzet biztosítása már önkormányzati segítséggel működött. Mindezek ellenére csak a vegetációt tudtuk fenntartani évben a fürdő működtetésére fordított kiadás meghaladta a 3.5 millió Ft-ot. Marketing tevékenységet nem tudtunk kifejteni. Mindenképpen átgondolás tárgyát kell képezni, hogy hogyan tovább! A jelenlegi állapot bizakodást ad és véleményem szerint meg kell találni azt a vállalkozót, aki jövőt lát az ásotthalmi Strandfürdő üzemeltetésében. Nem könnyű meghirdetni, mert a Területfejlesztési Tanáccsal kötött szerződésben rögzítve van, hogy 10 évig nem adható el, nem adható bérbe csak a Tanács előzetes engedélyével. Megkértük a bérbeadáshoz szükséges engedélyt. Remélhetőleg hamarosan választ kapunk. Addig is elő kell készíteni, mivel az idő egyre jobban sürget. Javaslom az engedély után a pályázat mielőbbi megjelentését. Ezért most szükséges a pályázati feltételeket meghatározni. A melléklet tartalmazza a pályázati kiírást és a feltételrendszert is. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni:

2 /2008. (II. 13.) KT határozat Tárgy: Strandfürdő üzemeltetésének felülvizsgálata H a t á r o z a t Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete (továbbiakban: Képviselő-testület) megtárgyalta Petró Ferenc polgármester tárgyi előterjesztést és a következő határozatot hozza: 1.) A Képviselő-testület a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács jóváhagyását követően pályázatot hirdet az Ásotthalom Honvéd u. 8. sz. alatti Strandfürdő üzemeltetésének bérbeadására a mellékletben foglalt pályázati felhívás alapján. 2. ) A Képviselő-testület megbízza Petró Ferenc polgármestert a pályázati eljárás teljeskörű lefolytatásával, illetve azzal, hogy a pályázati felhívást tegye közzé a Délmagyarország című napilapban, a Közhír-Halom című helyi lapban és a község honlapján. 3.) A Képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy a pályázati kiírásnak megfelelő pályázatokat döntésre terjessze a Képviselő-testület elé a áprilisi testületi ülésre. Határidő: - az 1.) és 2.) pontra vonatkozóan: a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács hozzájárulását követően azonnal - a 3.) pontra vonatkozóan április 16. Felelős: Petró Ferenc polgármester Határozatról értesül: 1.) Petró Ferenc polgármester 2.) Dr. Karsai Éva jegyző - általa az osztályvezető 3.) Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács 4.) ÁSOTT-TELSZO Kht. 5.) Irattár Ásotthalom, február Petró Ferenc polgármester

3 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom belterület 454. helyrajzi számú Strandfürdő, összesen m 2 alapterületű ingatlan és az azon található épületek és berendezések üzemeltetésének május 01. napjától április 30 napjáig tartó bérlésére. A pályázatot írásban, magyar nyelven, Ásotthalmi Strandfürdő jeligével kizárólag postai úton lehet benyújtani április óráig az alábbi címre: Ásotthalom Község Polgármesteri Hivatala 6783 Ásotthalom, Szent István tér 1. Irányadó bérleti díj: ,- Ft/hó + felmerülő rezsi költségek Az eljárással kapcsolatos további részletes pályázati feltételek és tudnivalók a oldalon találhatóak.

4 2. sz. melléklet PÁLYÁZATI ELJÁRÁS Az Önkormányzat kizárólagos tulajdonát képező Ásotthalom 454. hrsz-ú, a valóságban Ásotthalom Honvéd u. 8. szám alatti Strandfürdő, azaz ,- m 2 alapterületű ingatlan a rajta található 228,44 m 2 alapterületű főépülettel, 17,72 m 2 alapterületű melléképülettel, 152,06 m 2 alapterületű öltöző és büfé épülettel, 528 m 2 strandmedencével és 100m 2 -es gyermekmedencével, valamint az ingatlanon található fürdő rendeltetésszerű működését szolgáló eszközállománya (a továbbiakban együttesen: Vagyontárgyak) bérletére. Irányadó bérleti díj: Ft/hó + felmerülő rezsi költségek A Bérleti jogviszony időtartama: május 01. napjától április 30. napjáig Az első havi bérleti díjat a szerződés megkötését követő 30 napon belül kell megfizetni, majd ezt követően minden hónap 5. napjáig. A pályázati ajánlaton Ásotthalmi Strandfürdő jeligét kérjük feltüntetni. Az ajánlatok beadása a.) A meghirdetett vagyontárgyak együttesen történő bérletére tett pályázati ajánlatokat magyar nyelven, zárt borítékban, egy eredeti példányban, Ásotthalmi Strandfürdő jeligével ellátva, teljes bizonyító erejű magánokirati formában, pályázóra történő utalás nélkül, kizárólag postai úton lehet benyújtani az alábbi címre: Ásotthalom Község Polgármesteri Hivatala 6783 Ásotthalom, Szent István tér 1. b) A pályázatokat úgy kell postára adni, hogy legkésőbb április 7-én óráig megérkezzen Ásotthalom Község Polgármesteri Hivatalába. A megkésett pályázatokat a Bérbeadó vis major esetén sem veszi figyelembe. Az Ajánlatok tartalma,: a) Az egyértelmű bérleti díjra vonatkozó ajánlatnak tartalmaznia kell az ajánlott bruttó, ÁFA-t is tartalmazó bérleti díjat és fizetési módot. Az ajánlott bérleti díjnak legalább az irányadó bérleti díj mértékét el kell érnie. A benyújtási határidőtől számított 60 napos ajánlati kötöttség vállalása kötelező. b.) Az Ajánlattevő levelezési címe és telefax száma, amelyre a pályázati eljárás során az értesítéseket kéri megküldeni.

5 c.) A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó szerződéskötéshez szükséges minden adatát. Vállalkozónál vállalkozói igazolvány, társas vállalkozás esetében hiteles formában csatolni kell; az aláírási címpéldányt, 30 napnál nem régebbi cégkivonatot és nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy van-e folyamatban a cégadatokban változást eredményező eljárás. d.) A pályázathoz csatolni kell a bánatpénz két havi ajánlott bérleti díjnak megfelelő összegű - megfizetéséről szóló hiteles banki igazolás (bank által kiadott eredeti terhelési igazolás, hiteles bankkivonat másolat), továbbá nyilatkozni kell arról is, hogy a befizetett bánatpénzt ajánlatának el nem fogadása esetén - milyen bankszámlára kéri visszautalni a pályázó. e.) A pályázónak nyilatkoznia kell arról, hogy a dokumentációban foglaltakat maradéktalanul megismerte, megértette és elfogadja. f) A pályázónak nyilatkoznia kell arról, hogy az Ajánlatát a Vagyontárgyak megismert és megtekintett állapotára tekintettel teszi. g) A pályázó köteles nyilatkozni arról, hogy a meghirdetett vagyontárgyakat közforgalmú fürdőként működteti a bérleti jogviszony teljes időszaka alatt évente legalább május 1-től augusztus 31-ig tartó nyitva tartással. A Bánatpénzzel kapcsolatos tudnivalók: a) 2 havi ajánlott bérleti díjnak megfelelő összegű bánatpénzt kell Ásotthalom Község Polgármesteri Hivatalának Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél vezetett számú számlájára, Ásotthalmi Strandfürdő jelige BÁNATPÉNZ megjelöléssel átutalni a pályázat benyújtását megelőzően. b) A Bánatpénz összegének legkésőbb április 7-én a pályázat benyújtásakorjóváírásra kell kerülnie a fenti bankszámlán c) A Bérbeadó a Bánatpénz után kamatot nem fizet, kezelési ill. bankköltséget nem számít fel. d) Az Ajánlattevőnek nyilatkoznia kell, hogy a befizetett Bánatpénzt Ajánlatának el nem fogadása esetén milyen bankszámlára kéri visszautalni. Az Ajánlatok bontása valamint az elbírálás módja és szempontjai: A pályázatok bontását Ásotthalom Község Polgármestere végzi. A Bérbeadó a pályázatok értékelését és annak eredményét jegyzőkönyvbe foglalja. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 16-i zárt ülésén dönt a pályázat értékeléséről. A Bérbeadó a pályázat értékelése során az ajánlott bérleti díj nagyságát értékeli. A pályázat nyertese a pályázati feltételeknek maradéktalanul megfelelő legmagasabb bérleti díjat kínáló Ajánlattevő. Az értékelés eredményét (a nyertes pályázatot) a kiíró április 16-i zárt Képviselőtestületi ülést követően 9.30 órakor Ásotthalom Község Polgármesteri Hivatala tanácstermében (Ásotthalom, Szent István tér 1.) ismerteti, majd írásban is értesíti az ajánlattevőket.

6 Megfelelő ajánlat hiányában a pályázati eljárás eredménytelennek nyilvánítandó. Az ártárgyalás tartalma: a) Több megfelelő árajánlat esetén a Bérbeadó a pályázók között nyilvános ártárgyalást tarthat. Az ártárgyalásra április 16-án 10 órakor Ásotthalom Község Polgármesteri Hivatala tanácstermében (Ásotthalom, Szent István tér 1.) kerül sor, amelyre a Bérbeadó ezúton meghívja a pályázókat. Az ártárgyalást Ásotthalom Község Polgármestere vezeti, az eljárásról hitelesített jegyzőkönyv készül. b) Az ártárgyaláson azon ajánlattevő vehet részt, illetve tehet újabb ajánlatot, aki személyesen, vagy az ajánlattevő teljes bizonyító erejű magánokiratban rögzített meghatalmazása alapján eljárva megjelenik az ártárgyalás helyszínén, annak kezdő időpontjában. c) A benyújtott és érvényes ajánlatok az ártárgyalás keretében csak az ajánlati ár emelésével, módosíthatók. A lépésköz: 5.000,-Ft. A bérleti díj emelést elfogadni nem lehet, újabb ajánlatot legalább a lépésközzel megemelt összeggel lehet tenni. d) Az ártárgyaláson való részvétel további feltétele, hogy az ajánlattevő az eredeti ajánlatát legalább a lépésköz összegével megemelt új ajánlatot tegyen. A Bérbeadó az eredményhirdetés, illetve az ártárgyalás befejezésekor annak eredményét (a nyertes pályázatot, annak elfogadását, ill. a pályázók ajánlatuk szerinti sorrendjét) írásban közli az ajánlattevőkkel, továbbá a nyertes pályázóval közli a bérleti szerződés tervezett aláírásának időpontját. Eredménytelen pályázat: A Bérbeadó az alábbi esetekben eredménytelennek minősíti a Pályázatot: - a kitűzött időpontig egyetlen Ajánlat sem érkezett, vagy a beérkezett Ajánlatok értékelésre alkalmatlanok, hiányosak, érvénytelenek, - a beérkezett Pályázatok egyike sem tartalmaz a Bérbeadó számára bérleti díj tekintetében elfogadható ajánlatot, azaz nem éri el a megjelölt minimális bérleti díjat Ft/hó+ felmerült rezsi költségek Szerződéskötés: Az Ajánlattevő ajánlatának a Bérbeadó általi elfogadását követően a bérleti szerződés aláírására a pályázati eljárás eredményeképpen kerül sor. Amennyiben a nyertes pályázó a bérleti szerződést az eljárás befejezését követő 15 napon belül a megjelölt időben és helyen nem írja alá, úgy a Bánatpénzt elveszti. Ez esetben a második (harmadik stb.) legjobb ajánlattevővel köthető szerződés. Amennyiben a bérlő a bérleti díjfizetési kötelezettségét a megjelölt határidőben nem teljesíti, úgy a Bánatpénzt elveszti. Ez esetben a Bérbeadó jogosult a szerződéstől elállni,

7 melyből adódóan a Bérbeadóval szemben semmiféle kárigényt semmilyen jogcímen nem lehet érvényesíteni. Egyéb tudnivalók a.) A pályázat érvényességi feltétele az, hogy a pályázó tekintettel a dokumentációban foglaltakra is - az ajánlat tartalmára, benyújtásának formájára, időpontjára vonatkozó követelményeknek maradéktalanul eleget tegyen. b.) Az eljárással, a pályázatok bontásának pontos helyével, időpontjával és a meghirdetett vagyonnal kapcsolatos további információt a 62/ as hívószámú telefonon a Polgármesteri Titkárság munkatársaitól lehet kérni. c.) A Bérbeadó fenntartja magának a jogot, hogy - a pályázatot, az ártárgyalást annak sikertelensége esetén bármelyik szakaszában eredménytelennek nyilvánítsa és lezárja indokolás nélkül. Az Ajánlattevők tudomásul veszik, hogy ez esetben a Bérbeadóval szemben semmiféle kárigényt semmilyen jogcímen nem érvényesíthetnek. - az eredményhirdetést, illetve az esetleges ártárgyalást egy a fentebb írt eredeti időpontban kihirdetett későbbi, de az ajánlati kötöttségen belüli időpontra halassza el, ez esetben az új időpontról a pályázókat az írásban értesíti.

8 MŰSZAKI DOKUMENTÁCI Ó Az Ásotthalom 454. hrsz.-ú belterületi ingatlan m 2 alapterületű, melyen az alábbi építmények, közművek kerültek elhelyezésre: 1. Főépület Épületek helyiségek száma (db) helyiség elnevezése padozat burkolata alapterülete (m 2 ) 1 szélfogó mozaiklap 3,13 1 iroda, pénztár mozaiklap 3,93 1 váró mozaiklap 23,37 1 személyzeti szoba mozaiklap 5,45 1 raktár simított beton 4,64 1 folyosó mozaiklap 21,05 1 konditerem mozaiklap 20,52 1 női öltöző mozaiklap 10 1 férfi öltöző mozaiklap 10 2 zuhanyzók mozaiklap 20,02 1 női WC mozaiklap 1,14 1 férfi WC mozaiklap 1,14 1 női személyzeti WC mozaiklap 2,94 1 férfi személyzeti WC mozaiklap 2,33 2 párafogó mozaiklap 5,70 1 gépész öltöző simított beton 5,20 1 kazánház simított beton 39,30 1 salaktároló simított beton 4,65 1 széntároló simított beton 38,80 1 közlekedő simított beton 7,42 1 hidrofor ház simított beton 15,16 Összesen 245,89

9 Az épület főbb műszaki jellemzői: szerkezeti egység anyaga állapota alapozás vasbeton sávalap jó falazatok kisméretű tégla meszes jó cementhabarcs kötéssel födém előre gyártott vasbetontálca jó tetőszerkezet nyeregtető jó nyílászárok müanyag jó belső vakolat simított cementes mészhabarcs jó mész festéssel belső burkolatok simított beton, jó 20X20mozaiklap, 15X15 kerámia falicsempe homlokzat Hőszigetelt nemes jó fűtés - - ivóvíz ellátás Hálózati vízrendszerről megfelelő villamos ellátás 380V 3X72A jó 2.Kerti bútor raktár és vízesblok helyiségek száma (db) helyiség elnevezése padozat burkolata alapterülete (m 2 ) 1 női WC simított beton 3,50 1 férfi WC simított beton 4,21 1 kerti bútor raktár simított beton 5,08 1 szeméttároló simított beton 4.93 összesen 17,72 Az épület főbb műszaki jellemzői: szerkezeti egység anyaga állapota alapozás vasbeton sávalap jó falazatok kisméretű tégla meszes jó cementhabarcs kötéssel födém előre gyártott vasbetontálca jó tetőszerkezet nyereg jó nyílászárok müanyag jó belső vakolat nemes jó belső burkolatok csempe jó homlokzat nemes fűtés nincs ivóvíz ellátás hálózati vízrendszerről megfelelő villamos ellátás 220v 16A jó

10 3. Öltözök és büfék helyiségek száma (db) helyiség elnevezése padozat burkolata alapterülete (m 2 ) 20 öltöző kabin simított beton 37,40 2 közlekedő simított beton 18,7 1 büfé simított beton előtér simított beton női öltöző simított beton 41,86 1 férfi öltöző simított beton 24,48 összesen 152,06 Az épület főbb műszaki jellemzői: szerkezeti egység anyaga állapota alapozás vasbeton sávalap jó falazatok kisméretű tégla meszes cementhabarcs kötéssel közepes, vizesedés nyomai látszódnak födém nincs tetőszerkezet fémtartószerkezet hullámpala közepes fedéssel nyílászárok hagyományos gerébtokos gyenge, hiányos festett fa nyílászárók belső vakolat simított cementes mészhabarcs vizesedés nyomai mész festéssel látszódnak, hiányos belső burkolatok simított beton, gyenge homlokzat cementes mészhabarcs vakolatra kapart kőpor vizesedés nyomai látszódnak, hiányos fűtés nincs ivóvíz ellátás hálózati vízrendszerről megfelelő Villamos ellátás 220v 16A jó 4. Medencék helyiségek száma (db) helyiség elnevezése padozat burkolata alapterülete (m 2 ) 1 strand medence beton vízzáró 528 festéssel 1 gyermek medence beton vízzáró 100 festéssel összesen 628

11 A strand medence feszített víztükrű, vízforgató berendezéssel ellátott, körbe simított beton járdával burkolva 1m szélességben. A gyermek medence napi töltő-ürítő rendszerű, vízforgató rendszer nincs kiépítve. A medencék vízellátását a 6. pontban szereplő termálkút biztosítja. 5. Vízforgató gépház és berendezései A vízforgató berendezést a talajszint alatti gépészeti aknába telepítették. Az akna vasbeton szerkezetű vízzáró vakolattal ellátott műtárgy, melyben a következő berendezések kerültek elhelyezésre: - 1db 22,4 KW-os vízforgató szivattyú, - 1db vízkémiai ph/redox mérő-szabályozó műszer és vegyszeradagoló, - 1 db diatómaföldes vízszűrő berendezés - szükséges gépészeti szerelvényezés kialakítása Termál kút 6. Fúrás éve 1960 csövezése 305 0,0 m-től - 24,4 m-ig 241 0,0 m-től - 125,0 m-ig ,0 m-től- 300,0 m-ig ,0 m-től- 450,0 m-ig ,0 m-től - 510,0 m-ig Kút mélység 510m szűrők 326,8 m-től - 337,8 m-ig 344,3 m-től - 385,3 m-ig 388,6 m-től - 393,6 m-ig 414,3 m-től - 420,3 m-ig 494,0 m-től - 504,0 m-ig Nyugalmi vízszint -12,0 vízhozam 250 l/p -13,6 m üzemi vízszintnél 460 l/p -15,0 m üzemi vízszintnél 518m 3 /nap -18,7m üzemi vízszintnél talphőmérséklet 39,0 C kifolyó víz hőmérséklet 27,0 C vízkinyerés búvárszivattyúval vízvizsgálat Alkáli hidrogénkarbonátos ásványvíz

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést és annak mellékleteit szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni:

Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztést és annak mellékleteit szíveskedjen megvitatni és az alábbi határozatot meghozni: Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétől 9/2008 Tf.: Bodor Krisztina Ikt. Szám: Véleményező Bizottság:TVMB, PTB Tárgy: A volt Őzike Presszó épületének bérbeadására pályázat kiírása Melléklet: 2

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó,

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, 1. számú melléklet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Ásotthalom Község Önkormányzata pályázatot hirdet a kizárólagos tulajdonában lévő, 6783 Ásotthalom Béke u. 10/A sz. alatti volt Őzike Presszó, összesen 113 m 2 alapterületű

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az ingatlan 624/1000 tulajdoni hányadának kikiáltási ára: 8.531.000 Ft. Pályázati feltételek:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az ingatlan 624/1000 tulajdoni hányadának kikiáltási ára: 8.531.000 Ft. Pályázati feltételek: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat 35/2004. (IX.30.) rendelete alapján, a Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat Képviselő-testülete, mint kiíró (1163. Budapest, Havashalom

Részletesebben

Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640

Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640 Pomáz Város Polgármesterétıl 2013 Pomáz, Kossuth Lajos út 23-25. Telefon: (26) 814-300, 814-381 Telefax: (26) 325-640 E L İ T E R J E S Z T É S A Képviselı-testület 2012. szeptember 18. ülésére az önkormányzat

Részletesebben

Pályázati feltételek az Orfűi Aquapark és Orfűi Vízi Turisztikai Központ hasznosítására

Pályázati feltételek az Orfűi Aquapark és Orfűi Vízi Turisztikai Központ hasznosítására Pályázati feltételek az Orfűi Aquapark és Orfűi Vízi Turisztikai Központ hasznosítására Tartalomjegyzék 1. A Kiíró megnevezése, székhelye 3 2. A pályázat lebonyolítójának megnevezése, székhelye... 3 3.

Részletesebben

24247/0/A/6, 24247/0/A/9, 24247/0/A/13)

24247/0/A/6, 24247/0/A/9, 24247/0/A/13) I. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest V. kerület, Semmelweis u. 9. szám alatti ingatlanok (hrsz.: 24247/0/A/6, 24247/0/A/9, 24247/0/A/13)

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Készítette: Budapest Főváros XIX. ker. (Kispest) Önkormányzat Polgármesteri Hivatala. 2009. június

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Készítette: Budapest Főváros XIX. ker. (Kispest) Önkormányzat Polgármesteri Hivatala. 2009. június PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A BUDAPEST, XIX. KERÜLET KOSSUTT TÉR 23-24. SZ. ALATTI LAKÓÉPÜLETBEN 12 DB LAKÁS ÉS BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉR MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ HRSZ: 162301/3 Készítette: Budapest Főváros XIX. ker. (Kispest)

Részletesebben

Pályázati felhívás. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó + Áfa. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Minimális bérleti díj: 294.100,- Ft/hó + Áfa. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V. kerület Stollár Béla u. 4/Balassi u.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Adó-Ötlet Kft. (cégjegyzékszám: 15-09-063957, székhely: 4625 Záhony, Ady Endre út 15.., levelezési cím: 4625 Záhony, Ady Endre út 15..), mint a(z) H-GENERAL KFT f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKKORMÁNYZAT Polgármesterétől E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzat Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2014. május hó 27. napján tartandó ülésére Tárgy: 12074/4

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE TARTALOM

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE TARTALOM 2005/31. szám HIVATALOS ÉRTESÍTÕ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2006. november 15. Megjelenik minden szerdán. IX. évfolyam, 2006/46. szám Ára: 315 Ft FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): A Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő, 3170/49

Részletesebben

Kalocsa Város Önkormányzata NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁST. tesz közzé

Kalocsa Város Önkormányzata NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁST. tesz közzé 1 Kalocsa Város Önkormányzata NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁST tesz közzé Pályázati azonosító: KPH-JO-2590/2016 a dunaszentbenedeki 0106 hrsz. alatti Vízimadárpark és Szabadidőközpont ingatlan bérbeadására,

Részletesebben

HAJDU ÉPKER Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság felszámolás alatt. 1/2016. számú. Nyilvános Pályázati Felhívás és Tájékoztató

HAJDU ÉPKER Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság felszámolás alatt. 1/2016. számú. Nyilvános Pályázati Felhívás és Tájékoztató HAJDU ÉPKER Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság felszámolás alatt 1/2016. számú Nyilvános Pályázati Felhívás és Tájékoztató Tartalomjegyzék 1. NYILVÁNOS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS... 3 2.

Részletesebben

K I V O N A T. Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 26-án megtartott rendkívüli, zárt ülésén készült jegyzőkönyvből

K I V O N A T. Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 26-án megtartott rendkívüli, zárt ülésén készült jegyzőkönyvből Szám: 14/Z/2011rk BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T Készült: Tárgy: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. május 26-án megtartott rendkívüli, zárt ülésén

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Alexander & Co Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-709122, székhely: 1042 Budapest, Árpád utca 57-59.., levelezési cím: 1042 Budapest, Árpád utca 57-59..), mint a(z) "STRAMA" Kft. "vr.a."

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest 1045 Nap utca 7. szám alatti, 72442/0/A/1 hrsz-ú,

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest VIII. Orczy út 14. szám alatti, 38728/3/A/1

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest V., Egyetem tér 5. szám alatti, 24159/0/A/19

Részletesebben

Az újabb értékbecslés mely az előterjesztés 3. sz. mellékletét képezi - az irányadó bruttó vételárat 13 millió Ft-ban határozta meg.

Az újabb értékbecslés mely az előterjesztés 3. sz. mellékletét képezi - az irányadó bruttó vételárat 13 millió Ft-ban határozta meg. Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétő l 16/2008. Témafelelős: Dr. Karsai Éva Ikt.sz: 1785/2008 Véleményező Bizottság: PTB Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő -testületének Tárgy: Az Önkormányzat

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró)

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró) PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró) Az állami vagyonról szóló 2007. évi CVI. törvény és az állami vagyonnal

Részletesebben

Tisztelt Tulajdonosi Bizottság! Kérem fenti előterjesztés megvitatása után az alábbi határozat meghozatalát: HATÁROZATI JAVASLAT

Tisztelt Tulajdonosi Bizottság! Kérem fenti előterjesztés megvitatása után az alábbi határozat meghozatalát: HATÁROZATI JAVASLAT Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete Tulajdonosi Bizottsága Elnökétől 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Tel.: 62/511-800 Ikt.sz.: I.2-289/2007. Tárgy: Kálvin u. 8-12. fsz. 51. szám alatti üzlet Üi.:

Részletesebben

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon

A rendelet hatálya. Az önkormányzati vagyon Pomáz Város Önkormányzata Képviselı-testületének 11/2012. (IV. 25.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól Pomáz Város Önkormányzat Képviselı-testülete az

Részletesebben

ÁFA bontásban, (1. számú formanyomtatvány) formanyomtatvány) formanyomtatvány) számú formanyomtatvány) ajánlatát, (7. számú formanyomtatvány)

ÁFA bontásban, (1. számú formanyomtatvány) formanyomtatvány) formanyomtatvány) számú formanyomtatvány) ajánlatát, (7. számú formanyomtatvány) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Nyíregyházi Főiskola (4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b., a továbbiakban: Kiíró) a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (a továbbiakban: KVI) megbízásából a kincstári vagyonnal való gazdálkodásról

Részletesebben

POLGÁRMESTERE. Kérem a Képviselő-testületet, hogy a sürgősségi indítványt napirendre venni szíveskedjék.

POLGÁRMESTERE. Kérem a Képviselő-testületet, hogy a sürgősségi indítványt napirendre venni szíveskedjék. 8 1 l l O \ G BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLET ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Tárgy: Sürgősségi indítvány Tisztelt Képviselő-testület! A Budapest Főváros XVI. Kerület Önkormányzat SZMSZ-e lehetőséget ad sürgősségi

Részletesebben

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata tulajdonában lévő Budapest, V. ker. Dorottya u. 9. szám 24482/0/A/4;5;6 helyrajzi szám alatt elhelyezkedő nem

Részletesebben

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja (tárgya): Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában lévő Budatest XVI. Georgina utca 32. szám alatti, 116944

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Ajánlattételi felhívás az Albertirsa, Irsay Károly. u. 2. szám alatti, Polgármesteri Hivatal épületének felújítási munkái elnevezésű, hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos

Részletesebben

RÉSZLETES PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

RÉSZLETES PÁLYÁZATI FELTÉTELEK RÉSZLETES PÁLYÁZATI FELTÉTELEK 4300 Nyírbátor Szabadság tér 22. 2527/1/A/2-hrsz. 2527/1/A/3-hrsz. 2527/1/A/9-hrsz. 2527/1/A/10-hrsz. Üzletek, iroda komplexum megnevezésű ingatlan elidegenítésére RÉSZLETES

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nyilvános pályázatot hirdet. I. A hasznosításra meghirdetett ingatlanok adatai

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. nyilvános pályázatot hirdet. I. A hasznosításra meghirdetett ingatlanok adatai PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzatának Polgármestere Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Gazdasági Bizottságának 185/2015. (IX.09.) sz. határozata

Részletesebben

Az Új Színházban üzemelő. Vendéglátó-ipari egységek. (nézőtéri és személyzeti büfék) ALBÉRLETBE ADÁSÁRA VONATKOZÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Az Új Színházban üzemelő. Vendéglátó-ipari egységek. (nézőtéri és személyzeti büfék) ALBÉRLETBE ADÁSÁRA VONATKOZÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Új Színházban üzemelő Vendéglátó-ipari egységek (nézőtéri és személyzeti büfék) ALBÉRLETBE ADÁSÁRA VONATKOZÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 1 Preambulum A jelen pályázat célja az Új Színház Nonprofit Kft. kezelésében

Részletesebben

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából.

Pályázati Felhívás. Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázati Felhívás Ajánlatkérő: BFVK Zrt. a Fővárosi Önkormányzat megbízásából. Pályázat célja: Budapest Főváros Önkormányzatával kötött közszolgáltatási szerződés alapján, a 29391 hrsz-ú, VI. ker. Hegedű

Részletesebben

Teleki téri piac ingatlanértékesítés Pályázati felhívás

Teleki téri piac ingatlanértékesítés Pályázati felhívás Kivonat 1/1. számú melléklet Teleki téri piac ingatlanértékesítés Pályázati felhívás Kiíró: Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat 2 Tartalomjegyzék A Kiíró megnevezése, székhelye 3 A

Részletesebben

NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA. Ajánlatkérő: Aligátor Vízilabda utánpótlás Sportegyesület 9700 Szombathely, Varasd u. 14.

NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA. Ajánlatkérő: Aligátor Vízilabda utánpótlás Sportegyesület 9700 Szombathely, Varasd u. 14. NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Ajánlatkérő: Aligátor Vízilabda utánpótlás Sportegyesület 9700 Szombathely, Varasd u. 14. Tisztelt Ajánlattevő! Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület

Részletesebben

LICITTÁRGYALÁSI FELHÍVÁS. Lebonyolító megnevezése: Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete által létrehozott lebonyolító szervezet

LICITTÁRGYALÁSI FELHÍVÁS. Lebonyolító megnevezése: Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestülete által létrehozott lebonyolító szervezet Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Polgármesterétől 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. LICITTÁRGYALÁSI FELHÍVÁS Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselőtestülete (8624 Balatonszárszó,

Részletesebben

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA F E L H Í V ÁS NAGYKÁLLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA bérbeadás útján történő hasznosításra meghirdeti a tulajdonában lévő nagykállói 5143 helyrajzi számú, 4320 Nagykálló, Geszterédi út 1. szám alatt található

Részletesebben

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. Az árverés időpontja: 2015. november 18. 10.00 óra (regisztrációt követően)

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. Az árverés időpontja: 2015. november 18. 10.00 óra (regisztrációt követően) Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA, Kiíró) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII.

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATOT ÍR KI A VESZPRÉM, RÁKÓCZI FERENC U. 1. SZÁM ALATTI TÁRSASHÁZBAN LÉVŐ 60/A/5 HRSZ. ALATTI INGATLAN MEGVÁSÁRLÁSÁRA TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE

A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE 2005/31. szám HIVATALOS ÉRTESÍTÕ 1649 A MAGYAR KÖZLÖNY MELLÉKLETE Budapest, 2007. január 24. Megjelenik minden szerdán. X. évfolyam, 2007/4. szám Ára: 357 Ft FELHÍVÁS! Felhívjuk tisztelt Elõfizetõink figyelmét

Részletesebben

DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA DÉDESTAPOLCSÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Szilvásváradtól 5 km-re lévő Dédestapolcsány -Nagyvisnyó közötti országút mentén a Bánvölgyében található Dédestapolcsányi Erdei Tábor bérbeadása

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő ingatlan bérleti jogának megszerzésére I. A pályázat célja: Pomáz Város Önkormányzat tulajdonában lévő Pomáz, Vörösmarty utca 14/b. 3174/2/A/1

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Attila út 13/A., a továbbiakban: BFVK Zrt.) mint ajánlatkérő részéről a Budapest Főváros Önkormányzata

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-i nyílt üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-i nyílt üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 18-4/2014/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 27-i nyílt üléséről. Napirend:

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró)

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró) PÁLYÁZATI KIÍRÁS Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1133 Budapest Pozsonyi út 56. a továbbiakban Kiíró) Az állami vagyonról 2007. évi CVI. Törvény és a 254/2007. (X. 4.) Kormányrendelet

Részletesebben

nyilvános árverés Helyszín Össztömeg Kikiáltási ár 1 Görögszállás 987,2 t 45 127 144 Ft 2 500 000 Ft 1 000 000 Ft

nyilvános árverés Helyszín Össztömeg Kikiáltási ár 1 Görögszállás 987,2 t 45 127 144 Ft 2 500 000 Ft 1 000 000 Ft ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY (iktatószám: 9574/2015/SZK) Megbízás alapján a Magyar Állam nevében eljárva, a Magyar Államvasutak Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60;.) (a továbbiakban: Árvereztető), az

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Pénzügyi Stabilitási és Felszámoló Nonprofit Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-920128, székhely: 1071 Budapest, Damjanich utca 11-15.., levelezési cím: 1071 Budapest, Damjanich utca

Részletesebben

Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY

Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA, Kiíró) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII.

Részletesebben

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. I. Árverés helyszíne és címe: Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal 9028 Győr, Arató utca 5.

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. I. Árverés helyszíne és címe: Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal 9028 Győr, Arató utca 5. Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA, Kiíró) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. I. Pályázat tárgya PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (1013 Budapest, Attila út 13/A., a továbbiakban: BFVK Zrt.) mint ajánlatkérő a Budapest Főváros Önkormányzata

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

ELŐTERJESZTÉS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-án tartandó ülésére Tárgy: Dévaványai Strandfürdő és Gyógyászat büfé helyiségnek bérletére vonatkozó döntések Tisztelt

Részletesebben

VERSENYTÁRGYALÁSI FELHÍVÁS

VERSENYTÁRGYALÁSI FELHÍVÁS VERSENYTÁRGYALÁSI FELHÍVÁS 1. A kiíró megnevezése, székhelye: Békés Város Önkormányzata Képviselő-testülete (székhely: 5630 Békés, Petőfi u. 2.) 2. A pályázat célja, jellege: ingatlan értékesítése 3. A

Részletesebben

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. I. Árverés helyszíne és címe: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal 5000 Szolnok, Vízpart krt. 32.

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. I. Árverés helyszíne és címe: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal 5000 Szolnok, Vízpart krt. 32. Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA, Kiíró) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII.

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI KIÍRÁS. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente. nyilvános pályázatot hirdet 148/2013. (V. 23.) Kt. határozat melléklete PÁLYÁZATI KIÍRÁS Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonát képező 130144 helyrajzi szám alatt felvett,

Részletesebben

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadására

Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadására Bánk Községi Önkormányzata 2653 Bánk, Hősök tere 11. /Fax: 35/342-804, 342-806 Iktatószám: 40-2/2016. Közzététel napja: 2016.01.11. Pályázati felhívás önkormányzati tulajdonú ingatlan bérbeadására A pályázat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 4-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Helyi menetrend szerinti autóbusszal végzett személyszállítási közszolgáltatásra

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉSEK Gyomaendrőd Város Önkormányzata Képviselő-testület 2015. október 6. napján tartandó rendkívüli üléséhez ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. október 6-i ülésére 1. napirendi pont Tárgy:

Részletesebben

Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY

Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA, Kiíró) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII.

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ INGATLAN BÉRBEADÁSÁRA Pályázat kiírója: Szatymaz Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Önkormányzati tulajdonú

Részletesebben

A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA. Nagy László Lázár grafikája ÖNKORMÁNYZATI HÍREK

A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA. Nagy László Lázár grafikája ÖNKORMÁNYZATI HÍREK C H A VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA Nagy László Lázár grafikája XVI. évfolyam 8. szám Cegléd város honlapja: www.cegled.hu 2005. október 20. ÖNKORMÁNYZATI HÍREK Sós János polgármester a két ülés közötti idõszakról

Részletesebben

1276-3/2016/SZK. A j á n l a t i f e l h í v á s

1276-3/2016/SZK. A j á n l a t i f e l h í v á s 1276-3/2016/SZK. A j á n l a t i f e l h í v á s MÁV Szolgáltató Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégnév: MÁV SZK Zrt.) Székhelye: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60. Levelezési

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Ferencvárosi Intézmény Üzemeltetési Központ. nyilvános pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Ferencvárosi nyilvános pályázatot hirdet a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának kizárólagos tulajdonát képező és a Ferencvárosi által üzemeltetett Budapest IX.

Részletesebben

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. I. Árverés helyszíne és címe: Heves Megyei Kormányhivatal 3300 Eger, Szövetkezet út 6. Fsz. Tanácsterem

ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY. I. Árverés helyszíne és címe: Heves Megyei Kormányhivatal 3300 Eger, Szövetkezet út 6. Fsz. Tanácsterem Székhely: 1149 Budapest, Bosnyák tér 5. Törzskönyvi azonosítószám: 775706 ÁRVERÉSI HIRDETMÉNY A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet (a továbbiakban: NFA, Kiíró) a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII.

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) SEDINA Kft. (cégjegyzékszám: 02-09-071721, székhely: 7623 Pécs, Rákóczi út 10.., levelezési cím: 7623 Pécs, Rákóczi út 10..), mint a(z) Kaposvári Nyomda Kft. f.a (cégjegyzékszám:

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 191/2005.(VII.27.) számú. h a t á r o z a t a

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 191/2005.(VII.27.) számú. h a t á r o z a t a NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 191/2005.(VII.27.) számú h a t á r o z a t a a Nyíregyháza, Rákóczi u. 104. szám alatti ingatlan hajléktalanok rehabilitációs otthona, valamint nappali melegedő

Részletesebben

J A V A S L A T. Az önkormányzati vagyon vagyonkezelői jogának átadásáról, valamint a vagyonkezelés ellenőrzéséről szóló rendelet megalkotására

J A V A S L A T. Az önkormányzati vagyon vagyonkezelői jogának átadásáról, valamint a vagyonkezelés ellenőrzéséről szóló rendelet megalkotására MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Va.:9301/2006 J A V A S L A T Az önkormányzati vagyon vagyonkezelői jogának átadásáról, valamint a vagyonkezelés ellenőrzéséről szóló rendelet megalkotására Összeállította:.

Részletesebben

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek -

J a v a s l a t - a Képviselı-testületnek - SÁROSPATAK VÁROS POLGÁRMESTERÉTİL 3950 Sárospatak, Kossuth út 44. Tel.: 47/513-250 Fax.: 47/311-404 Ügyfélfogadás ideje: Hétfı: 8-12 és 13-16, szerda: 8-12 és 13-17 30, péntek: 8-12 óráig J a v a s l a

Részletesebben

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL

HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL HAJDÚHADHÁZ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT GAZDASÁGI ÉS VÁROSFEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S a Hajdúhadház Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére

Részletesebben

A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat licites ingatlan értékesítési szabályzata

A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat licites ingatlan értékesítési szabályzata A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat licites ingatlan értékesítési szabályzata 1./A Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat (1126 Budapest, Böszörményi út 23-25.) - a továbbiakban

Részletesebben

A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet

A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet A Képviselő-testület döntésétől függően zárt ülés anyaga lehet Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Ikt. sz.: 15306-2/2008 Az előterjesztés készítésében

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATOT ÍR KI A VESZPRÉM, SZABADSÁG TÉR 12. SZÁM ALATTI TÁRSASHÁZBAN LÉVŐ 35/A/1 HRSZ. ALATTI INGATLAN MEGVÁSÁRLÁSÁRA TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA PÁLYÁZATOT ÍR KI A VESZPRÉM, ÁDÁM IVÁN UTCA 1. SZÁM ALATTI 4768 HRSZ.-Ú INGATLAN MEGVÁSÁRLÁSÁRA TARTALOMJEGYZÉK ÉRTÉKESÍTÉSI FELTÉTELEK...

Részletesebben

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből Szám: 2-5/2007. K I V O N A T a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése 2007. június 27-i ülésének jegyzőkönyvéből A Tolna Megyei Közgyűlés 69/2007. (VI. 27.) közgyűlési határozata ingatlanok értékesítéséről:

Részletesebben

N Y I L V Á N O S H I R D E T M É N Y ÜZLETHELYSÉGEK BÉRBEADÁSÁRA

N Y I L V Á N O S H I R D E T M É N Y ÜZLETHELYSÉGEK BÉRBEADÁSÁRA Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Az üzlethelyiségekben illetékes bizottság Szám: 361-11/2016-II Kelt: 2016.03.04-én Z E N T A N Y I L V Á N O S H I R D E T M É N Y ÜZLETHELYSÉGEK

Részletesebben

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS R ÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata tulajdonában lévő, jelen pályázati kiírás 3. számú mellékletében felsorolt nem lakás célú helyiségek bérbeadásának

Részletesebben

Üdülőépület egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése

Üdülőépület egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése Üdülőépület egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése Az ingatlan címe: 5241. Abádszalók, Boglárka utca 30/A HRSZ: 5049 Típusa: üdülőépület, udvar Értékelés kelte: 2013. január 22. Készítette: Vulcanus

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

www.tata.hu, tel: +36 34 588-611, fax: +36 34 588-620.

www.tata.hu, tel: +36 34 588-611, fax: +36 34 588-620. Pályázati felhívás Tata Város Önkormányzata Képviselő-testülete nyilvános, kétfordulós pályázatot hirdet a tulajdonában lévő, műemléki védettségű volt Piarista Rendház értékesítésére. 1. Az érintett vagyonelem

Részletesebben

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY. Nyilvános versenytárgyalás lefolytatására

PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY. Nyilvános versenytárgyalás lefolytatására Ügyszám: PH/6001-3/2016. PÁLYÁZATI HIRDETMÉNY Nyilvános versenytárgyalás lefolytatására A jászberényi 3921 hrsz-ú, természetben Jászberény, Lehel vezér tér 31. szám alatti ingatlan (Bathó Palota) értékesítésére

Részletesebben

Melléklet az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítéséről szóló 12/1994. (V.12.) önkormányzati rendelethez

Melléklet az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítéséről szóló 12/1994. (V.12.) önkormányzati rendelethez Melléklet az Önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítéséről szóló 12/1994. (V.12.) önkormányzati rendelethez KOMLÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK SZABÁLYZATA AZ ÖNKORMÁNYZATI

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának. 2015. április 9. napján tartott rendkívüli ülésének

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának. 2015. április 9. napján tartott rendkívüli ülésének 1 Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2015. április 9. napján tartott rendkívüli ülésének j e g y z ő k ö n y v e (nyílt) 2 J e g y z ő k ö n y v Készült:

Részletesebben

a; A pályázatot kiíró szerv megnevezése, székhelye, a képviselő-testületi rendelet számának megjelölése:

a; A pályázatot kiíró szerv megnevezése, székhelye, a képviselő-testületi rendelet számának megjelölése: Részletes pályázati felhívás I. a; A pályázatot kiíró szerv megnevezése, székhelye, a képviselő-testületi rendelet számának megjelölése: A pályázatot kiíró szerv neve: Baja Vagyon Zrt. A pályázatot kiíró

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottsága 2008. szeptember 9-én tartott nyilvános üléséről Jelen voltak: Fodor Jánosné bizottsági tag Dr. Ferenczi Attila bizottság elnöke Mezei

Részletesebben

CSEVAK Zrt. VEZÉRIGAZGATÓ J A V A S L A T. a Budapest XXI. ker. Gyömbér u. 1. szám alatti ingatlan hasznosítására.

CSEVAK Zrt. VEZÉRIGAZGATÓ J A V A S L A T. a Budapest XXI. ker. Gyömbér u. 1. szám alatti ingatlan hasznosítására. BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA CSEVAK Zrt. VEZÉRIGAZGATÓ J A V A S L A T a Budapest XXI. ker. Gyömbér u. 1. szám alatti ingatlan hasznosítására. Készítette: Előterjesztő: Baranyai Zsolt CSEVAK

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

I. Előírások, műszaki elvárások az ajánlattevő számára

I. Előírások, műszaki elvárások az ajánlattevő számára I. Előírások, műszaki elvárások az ajánlattevő számára 1. Oroszlány Város Önkormányzata (a továbbiakban Ajánlatkérő) nyílt eljárást hirdet "Játszótéri kerítések építése" tárgyban. Az ajánlatkérő címe:

Részletesebben

KIMUTATÁS AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ LAKÁSOKRÓL

KIMUTATÁS AZ ÖNKORMÁNYZATI TULAJDONÚ LAKÁSOKRÓL Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletére valamint elidegenítésükre vonatkozó szabályokról szóló 19/2013.(IX.6.) önkormányzati rendelethez 1. melléklet 9 KIMUTATÁS AZ ÖNKORMÁNYZATI

Részletesebben

Rakamaz Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2011. (II.15.) önkormányzati rendelete

Rakamaz Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2011. (II.15.) önkormányzati rendelete Rakamaz Város Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2011. (II.15.) önkormányzati rendelete a lakások bérletére, elidegenítésére, valamint a lakáshoz jutás helyi támogatására vonatkozó szabályokról Rakamaz

Részletesebben

I. évfolyam. 4. szám Érd Megyei Jogú Város hivatalos lapja

I. évfolyam. 4. szám Érd Megyei Jogú Város hivatalos lapja 2011. május 16. Érdi I. évfolyam. 4. szám Érd Megyei Jogú Város hivatalos lapja Tartalom I. Határozatok 2 Érdi Közlöny I. évfolyam 4. szám 2011. május 16. K I V O N A T Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

Eladó ingatlan - Zárda utcai orvosi rendelő

Eladó ingatlan - Zárda utcai orvosi rendelő Eladó ingatlan - Zárda utcai orvosi rendelő Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Cím (Zalaegerszeg) Megnevezés Alapterület

Részletesebben

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS

RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS RÉSZLETES PÁLYÁZATI KIÍRÁS 24000/0/A/3 helyrajzi számon felvett, természetben a Budapest V kerület, Veres Pálné u. 4-6. szám alatt található, iroda megnevezésű, 126 m² alapterületű helyiség bérleti jogviszony

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Pannon-Felszámoló Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-063050, székhely: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52.., levelezési cím: 1025 Budapest, Szépvölgyi út 52..), mint a(z) SZABÍRIA Kft.

Részletesebben

Témafelelős: Kószóné Kószó Aranka Ikt. szám: - /2008 Véleményező Bizottság: PTB, TVMB Tárgy: ÁSOTT-TELSZO Kht. Alapító Okiratának módosítása

Témafelelős: Kószóné Kószó Aranka Ikt. szám: - /2008 Véleményező Bizottság: PTB, TVMB Tárgy: ÁSOTT-TELSZO Kht. Alapító Okiratának módosítása Ásotthalom Község Önkormányzata Polgármesterétől 16/2008 Témafelelős: Kószóné Kószó Aranka Ikt. szám: - /2008 Véleményező Bizottság: PTB, TVMB Tárgy: ÁSOTT-TELSZO Kht. Alapító Okiratának módosítása Ásotthalom

Részletesebben

H I R D E T É S ÜZLETHELYISÉG BÉRBEADÁSÁRA

H I R D E T É S ÜZLETHELYISÉG BÉRBEADÁSÁRA Szerb Köztársaság Vajdaság Autonóm Tartomány Zenta község Szám: 361-5/2015-II Kelt: 2015.02.12-én Z E N T A H I R D E T É S ÜZLETHELYISÉG BÉRBEADÁSÁRA Az állami tulajdonban, illetve Zenta község köztulajdonában

Részletesebben

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E. az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére

SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E. az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére SZERENCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 12/1994. (VIII. 31.) SZ. R E N D E L E T E az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek elidegenítésére egységes szerkezetben a 19/2006. (VI. 28.), 5/2004. (II.

Részletesebben

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének. 34/2013. (XII. 20.) Önkormányzati Rendelete

Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének. 34/2013. (XII. 20.) Önkormányzati Rendelete Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselı-testületének 34/2013. (XII. 20.) Önkormányzati Rendelete az önkormányzati tulajdonban lévı lakások és helyiségek elidegenítésérıl Hajdúnánás Városi Önkormányzat

Részletesebben

Társasházi lakás egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése

Társasházi lakás egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése Társasházi lakás egyszerűsített ingatlanforgalmi értékbecslése Az ingatlan címe: 6500. Baja, Czirfusz Ferenc utca 34. ép A 1. emelet ajtó 8. HRSZ: 700/A/8 Típusa: társasházi lakás Értékelés kelte: 2013.

Részletesebben

(2) A Bérbeadó a rendelkezése alá kerülő lakásokat, pályázat útján jogosult bérbe adni.

(2) A Bérbeadó a rendelkezése alá kerülő lakásokat, pályázat útján jogosult bérbe adni. Kerekegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelete az önkormányzati lakások bérletéről, elidegenítéséről Kerekegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

AF - Kunhegyesi Református Egyházközség - Rekreációs központ

AF - Kunhegyesi Református Egyházközség - Rekreációs központ AF - Kunhegyesi Református Egyházközség - Rekreációs központ Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121.

Részletesebben