AVENTOS. Új felnyíló vasalat a tökéletes mozgáshoz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "AVENTOS. Új felnyíló vasalat a tökéletes mozgáshoz"

Átírás

1 AVENTOS Új felnyíló vasalat a tökéletes mozgáshoz

2 Még soha nem lehetett harmonika felnyíló vasalatot ilyen könnyen mozgatni

3 Most a tökéletes mozgás a harmonika felnyíló vasalat számára is biztosított AVENTOS HF vasalattal vevői kívánságainak hosszú sora teljesül. Az új vasalat-megoldás megmutatkozik a tökéletes mozgásban, modern designban, egyszerű szerelés és beállításban, átmenő programban. A könnyű nyitás és integrált BLUMO- TION együttesen gondoskodik az AVENTOS HF teljesen új, érzelmekkel teli nyitás és zárásélményéről. Tartalom tökéletes mozgás modern design komfortos szerelés átmenő program további előnyök rendelési információk és tervezési méretek AVENTOS-felnyíló vasalat család A Blum márkanév

4 Tökéletes mozgás lágy és halk

5 Felnyitni olyan könnyen, mint még soha A felnyíló vasalat eddig inkább díszítő elemként szerepelt, az AVENTOS HF viszont kiegyenlített mozgási komfortjával győzi meg Önt. A felnyíló ajtó nyitása AVENTOS vasalattal valódi élményt nyújt Önnek. A nehéz előlapok, a csökkentett mozgatóerő által a komfortos nyitást követően lágyan lefékeződnek. Ezenkívül a fokozatmentes megállás garantálja, hogy az előlap minden kívánt helyzetben állva maradjon. Lágy és halk záródás a beépített BLUMOTION-nek köszönhetően Használja újdonságunkat a felnyíló ajtók lágy és halk záródásához is. Az erőhordozóba épített BLUMOTION egy o- lyan mozgásról gondoskodik, amely vevőinek meglepetést okoz és lelkesedést vált ki. Teljesen mindegy, hogy alukeret vagy fa előlapok minden ajtózáródás lágy és halk. BLUMOTION-nel az Ön harmonika felnyíló vasalatának záródása is egy élmény: a lendülettel mozgó ajtók, puhán lefékeződnek majd lágyan és halkan záródnak.

6 Értékelje fel bútorát modern desig-nal

7 Ilyen szép is lehet egy technika AVENTOS HF a működés terén új lehetőségeket kínál és modern megjelenésével csábít. Egyszerű és elegáns alakjával az AVENTOS HF visszafogottan épül be a korpuszba. A magas minőségű takarósapkák és korpuszbelsők modern és harmonikus képéről gondoskodnak.

8 Szerelés és beállítás: Egyszerű, gyors és komfortos A konyhaszerelőknek sok kívánságuk van AVENTOS HF és CLIP top nem hagynak nyitott kérdéseket A Globális vevőhaszon tradíciót teremtett a Blumnál: mindenkinek előnye kell hogy származzon termékeinkből, a gyártásnál, az eladásnál, a szerelésnél és a bútorok mindennapi használata során egyaránt. Akkor tudunk vevőhasznot kínálni, ha ismerjük vevőink szükségleteit. Számunkra azok a legjobb ötlethordozók, akik naponta foglalkoznak bútorvasalatokkal. Például a szerelők: Egy a konyhaszerelők körében az AVENTOS HF működéséről végzett nemzetközi felmérés a következőket állapította meg: 96,5 % követelte, hogy a harmonika felnyíló ajtókat kényelmesen lehessen fel- és leszerelni. 30 % javítana a fogantyú szerelési lehetőségén 70 % szeretne egy olyan rendszert, amiben komfortosabb a fugabeállítás valamint a nyitó- és záróerő fi noman kiegyensúlyozható. A CLIP-működések segítik a szerelők munkáját: A harmonika felnyílóajtók előlapjai néhány megszokott kézmozdulattal leszerelhetők majd ismét felhelyezhetők. A fogantyú felhelyezése is sokkal egyszerűbb, ha az előlapok le vannak szerelve. Szintén komfortosak a fugakép illesztő lehetőségek valamint az előlapállítás illetve a nyitó- és záróerő beállítása.

9 Szerelés és szétszerelés kevés kézmozdulattal Tapasztalt konyhaszerelők a felsőszekrényekről leszerelik az előlapokat. Ez óvja az értékes felületet és könnyebbé te szi a szekrényt. Így válik a korpuszszerelés kényelmesebbé, gyorsabbá és nem utolsó sorban biztonságosabbá. AVENTOS HF és CLIP top alátámasztja ezt a szerelési lépést. A harmonika felnyíló vasalat előlapjai rövid időn belül leszerelhetők majd később ismét visszaszerelhetők. A teleszkópos emelőkart CLIP-technika segítségével az erőhordozóra pattintjuk A felső előlapot a teleszkópos emelőkarokra fektetjük és a CLIP top kivetőpántokat rögzítjük. A CLIP top köztes kivetőpánt összeköti a két előlapot. A teleszkópos emelőkarokat CLIP-szerkezet köti össze az alsó előlappal. Gyorsan beállítható, pontosan kiegyensúlyozható A harmonika felnyíló vasalat mindkét előlapja 3-dimenzióban állítható. A jól bevált CLIP top-technikával ez gyorsan és egyszerűen megy. A fugakép precíz beállítása egy kézmozdulattal elintézhető. Az AVENTOS HF nyitó- és záróerő fi nom kiegyensúlyozása az erőhordozón végezhető. Egy skála megkönnyíti a helyes erőbeállítást, ami a mindenkori előlap súlyához pontosan igazítgató. Precíz fugabeállítás a köztes kivetőpántnál is CLIP top ezt is lehetővé teszi. A teleszkópos emelőkar magától igazodik a korpuszmagassághoz, ezután már csak rögzíteni kell. Az előlapok megfeszülése kiegyenlítődik. A nyitó- és záróerő helyes beállítása egyszerű és fokozatmentes.

10 Egy program, ami más mértékkel számol Kevés alkatrész sokféle beépítési lehetőség AVENTOS HF egy kis programmal lefed minden szokásos ajtószélességi- és magassági méretet. Ez maximum 3 féle erőhordozóval és 4 féle kombinálható teleszkópos emelőkarral elérhető. A vasalat szimmetrikus kialakítása következtében bal és jobb oldalon egyaránt alkalmazható. A csökkentett terjedelmű program nem csak a rendelést egyszerűsíti le. Megkönnyíti az alkatrészek listázását és raktározását is mm mm Teljes felhasználási tartomány max. 3 féle erőhordozóval és 4 féle teleszkópos emelőkarral megoldható. AVENTOS HF alkalmazható mm korpuszszélességhez valamint mm korpuszmagassághoz. A korpusz szélességének megfelelően egy, kettő vagy három erőhordozó valamint a hozzá tartozó teleszkópos emelőkarok használhatók fel. különböző fa előlapok... keskeny alukeretek.... széles alukeretek és ezek kombinációi

11 Beépített BLUMOTION-nel a nyitás és zárás során tökéletes mozgás érhető el. Legyenek különböző fa előlapok, keskeny vagy széles alukeretek AVENTOS HF sokféle felhasználási megoldást teljesít.

12 További előnyök, amik Önt és vevőjét egyaránt meggyőzik Hosszú élettartam A mi mércénk az elégedett vevő. AVENTOS HF vasalatnál is biztonságot jelent a jól bevált Blum minőség egy bútoréleten keresztül. Az erőhordozó fő alkatrésze a masszív rugós egység. Az eredmény: Hosszú élettartam. Finombeállító csavar BLUMOTION nyitó Rugós egység BLUMOTION záró Folyamatgörbe Nincs kiálló alkatrész A levehető teleszkópos emelőkarnak köszönhetően nincsenek kiálló alkatrészek amik a bútorgyártás során a szállítást akadályoznák. Ez a konyha szerelésénél is előnyt jelent.

13 Szabadon választható fogantyú pozíció Fogantyú pozíciója Az alsó elemen mindenféle fogantyút tetszőleges helyen rögzíthet. A fogantyú optimális pozíciója viszont az alsó él közelében van, hiszen így az ajtó nyitott állapotban is jól elérhető. Túlálló előlapok alkalmazásával fogantyú nélküli felnyíló ajtók is megvalósíthatók AVENTOS HF vasalattal. Ujjbecsípődés elleni védelem Az új CLIP top-köztes kivetőpánt nem csak kitűnő megjelenésével győzi meg Önt, hanem azzal az innovatív technikával is, ami ujjainak védelmét garantálja. 22 mm 22 mm 22 mm Azonos polclapok lehetősége AVENTOS HF vasalattal a felsőszekrények tárolótere optimálisan kihasználható. A korpusz magasságának megfelelően, akár két egyforma, 22 mm-rel rövidített polclap is behelyezhető. Így minden polc tárolófelülete azonos.

14 Rendelési információk Fa előlapok és széles alukeretek 1b 1c 3a 4 3b 5 1a 4a 6 4b 7 2a 2 2b 3 Az erőhordozók 3 fajtája elegendő egy nagy felhasználási tartomány lefedéséhez A teljesítményfaktor segítségével a szükséges erőhordozókat ki lehet számolni. A teljesítményfaktor függ az alsó és felső előlap súlyától (beleértve a fogantyút is) valamint a korpuszmagasságtól. A teljesítményfaktor és az előlap súlya egy harmadik erőhordozó beépítésével 50 %-kal növelhető. erőhordozó LF F F2200 LF F2500 LF LF F F2800 LF egyoldali erőhordozó LF teljesítményfaktor kétoldali erőhordozó 3. kiegészítő erőhordozó Az egyes erőhordozók szélső részeinél ütköztető próbát javasolunk! Így számoljunk: Teljesítményfaktor = korpuszmagasság [mm] x előlap súlya beleértve a fogantyút is [kg] 1 Erőhordozó-készlet 4 Teljesítményfaktor LF F F F2800 Tartalmaz: 1a 1b 1b 1c 2 2 x 1 x szimmetrikus erőhordozó nagy takarósapka bal 1 x nagy takarósapka jobb 2 x kör alakú takarósapka 8 x facsavarok d 4 x 35 mm Teleszkópos emelőkar-készlet nikkelezett acél Korpuszmagasság mm mm mm mm Tartalmaz: 2 x Szimmetrikus teleszkópos emelőkar 20F F F F CLIP top 120 -os kivetőpánt edény: csavarok acéledény rugó nélkül edény: INSERTA acéledény rugó nélkül 120 -os CLIP top kivetőpánt Bármely szerelőtalp, magasítás a fugától függően Javaslat csavarral magasítás 0 mm CLIP top-köztes kivetőpánt edény: csavarok cinkedény rugó nélkül edény: EXPANDO cinkedény rugó nélkül 70T5550.TL 70T5590BTL 175H Z5500T 78Z553ET 3 Szerelőtalp a teleszkópos emelőkarhoz Bármely egyenes szerelőtalp 0 mm magasítással 7 Szerelőtalp CLIP top-köztes kivetőpánthoz Bármely egyenes szerelőtalp 0 mm magasítással Javaslat csavarral bepréselés magasítás 0 mm magasítás 0 mm 175H H5100 Javaslat csavarral magasítás 0 mm 175H Figyelmeztetés széles alukeret esetén 55 mm keretszélesség alatt csak keresztalakú szerelőtalp alkalmazható!

15 Tervezés Magassági pozíció Illesztőcsap pozíciója Rögzítés min min 22 min 72.5 H 5 H KH 16 KH Korpuszmagasság KH H mm KH x mm mm KH x mm 4 x facsavar d 4 x 35 mm Előlapmegmunkálás 120 -os CLIP top rugó nélküli kivetőpánt CLIP top-köztes kivetőpánt min 12.6 min 12.6 (12.8) KH X 1/2 1/2 SFA SFA előlapráütés 1200 mm korpuszszélességtől ill. 12 kg előlapsúly felett 3 kivetőpánt szükséges 1800 mm korpuszszélességtől ill. 20 kg előlapsúly felett 4 kivetőpánt szükséges Korpuszmagasság KH mm mm Csavaros szerelés X 70 mm 47 mm edénytávolság TB 66 TB F 3-6 FA előlapráütés FA szerelőtalp INSERTA-/bepréselés./EXPANDO-szerel. 66 edénytávolság TB 37 TB 3-6 F köztes fuga F szerelőtalp Korpuszmegmunkálás () INSERTA fúrósablon

16 Rendelési információk Keskeny alukeretek Az erőhordozók 3 fajtája elegendő egy nagy felhasználási tartomány lefedéséhez 1b 1c 3a 4 3b 5 4a 6 4b 7 A teljesítményfaktor segítségével a szükséges erőhordozókat ki lehet számolni. A teljesítményfaktor függ az alsó és felső előlap súlyától (beleértve a fogantyút is) valamint a korpuszmagasságtól. 1a 2a 2 2b 3 erőhordozó LF F F2200 LF F2500 LF LF F2800 egyoldali erőhordozó kétoldali erőhordozó LF teljesítményfaktor Az egyes erőhordozók szélső részeinél ütköztető próbát javasolunk! Így számoljunk Teljesítményfaktor = korpuszmagasság [mm] x előlap súlya beleértve a fogantyút is[kg] 1 Erőhordozó-készlet 4 Teljesítményfaktor LF F F F2800 Tartalmaz: 1a 1b 1b 1c 2 2 x 1 x szimmetrikus erőhordozó nagy takarósapka bal 1 x nagy takarósapka jobb 2 x kör alakú takarósapka 8 x facsavarok d 4 x 35 mm Teleszkópos emelőkar-készlet nikkelezett acél Korpuszmagasság mm mm mm mm Tartalmaz: 2 x Szimmetrikus teleszkópos emelőkar 20F F F F os CLIP top alukeret kivetőpánt edény: csavarok cinkedény rugó nélkül 120 -os CLIP top kivetőpánt Bármely szerelőtalp, magasítás a fugától függően Javaslat csavarral magasítás 0 mm CLIP top-alukeretes köztes kivetőpánt edény: csavarok cinkedény rugó nélkül 72T550A 175H Z550AT 3 CLIP-adapterlemez magasítás 0 mm bal/jobb 175H5B00 7 CLIP-adapterlemez szimmetrikus 175H5A00

17 Tervezés Magassági pozíció Illesztőcsap pozíciója Rögzítés min min 22 min 72.5 H 5 H KH 16 KH Korpuszmagasság KH mm mm H KH x mm KH x mm 4 x facsavar d 4 x 35 mm Előlapmegmunkálás CLIP top 120 -os alukeret kivetőpánt rugó nélkül 1.7 CLIP top-alukeretes köztes kivetőpánt 21 1/2 X 1/2 KH mm korpuszszélességtől ill. 12 kg előlapsúly felett 3 kivetőpánt szükséges Korpuszmagasság KH mm mm X 54 mm 31 mm Csavaros szerelés Korpuszmegmunkálás R ± 0.1 Ø Anyagvastagság változtatás esetén a megmunkálási méretekre ügyelni kell. R fúrósablon

18 AVENTOS Blum-termékcsalád felnyíló ajtók alkalmazásához Egy kis körültekintés Ahhoz, hogy sokfélét kínálhassunk Önnek, a felsőszekrényekhez további felnyíló szerkezeteket fejlesztünk. Fejlesztéseink meghatározó pontjai tökéletes mozgás, modern design, egyszerű szerelés és állítás, átmenő program. AVENTOS HL felnyíló lift vasalat Nyitás után az előlap függőlegesen felemelkedik. Ez a vasalat ideális olyan magas- vagy felső szekrénynek, amelyek felett még előlap vagy párkányléc is található. AVENTOS HL felnyíló vasalat Optimális olyan csökkentett magasságú korpuszoknál használni, mint a magas szekrény, a hűtő feletti vagy a felsőszekrény. AVENTOS HS felbillenő vasalat Az előlap lágyan a korpusz fölé lendül. Ezáltal a tárolótér jól hozzáférhető és a billenőajtó a fejet nem veszélyezteti. A korpusz felett minimális hely szükséges.

19 Többet mozdítani Megbízható, biztonságos Blum Önnek egy megbízható és biztos partnere akar lenni: Megfelelő termékekkel, észszerű szolgáltatásokkal és illetékes partnerekkel. Vevőink kívánságai és szükségletei képezik tevékenységünk mozgató erejét. A párbeszéd során új esélyeket fedezünk fel, hogy közösen többet mozdítsunk. Így tudjuk szolgáltatásainkat vevőinknek világszerte optimálni és kiegészíteni olyan módon, hogy abból mindenkinek előnye származzon. Bútorgyártók, bútorkereskedők, bútorszerelők és bútorvásárlók. Erről szól a globális vevőhaszon fi lozófi ánk, amit évtizedek óta ápolunk. Blum innovációk ma mérföldkövek a bútorgyártásban. Ez értékesebb bútorok gyártására, és a bútorhasználók lelkesítésére ösztönöz. A szépség és funkció összefüggése révén. Célunk, hogy a bútorok nyitása és zárása érezhető élményt okozzon. Többet mozdítani az az igény, ami mindazokat összeköti, akik a Blum márkanévért a legjobbat nyújtják.

20 Technikai és termékprogram változások lehetségesek. Printed in Austria. IDNR: EP-100/1HU-HU/ LightHaus Blum Hungária Kft Vác Balassagyarmati út 2, Pf. 124 Tel.: +36/27/ Fax: +36/27/ Julius Blum GmbH Beschlägefabrik A-6973 Höchst, Austria Tel.: +43/5578/705-0 Fax: +43/5578/

AVENTOS HK. Az új vasalatrendszer felnyíló ajtókhoz

AVENTOS HK. Az új vasalatrendszer felnyíló ajtókhoz AVENTOS HK Az új vasalatrendszer felnyíló ajtókhoz Elragadó mozgási komfort átélése Minőség, ami lelkesít AVENTOS HK felnyíló vasalattal a vevők a felnyíló ajtókat is komfortosan használhatják. A vasalattechnika

Részletesebben

AVENTOS felnyíló vasalatrendszer

AVENTOS felnyíló vasalatrendszer AVENTOS felnyíló vasalatrendszer Áttekintés AVENTOS AVENTOS HF felnyíló vasalat AVENTOS HS felbillenő vasalat AVENTOS HL felnyíló lift vasalat AVENTOS HK felnyíló vasalat Tartozékok kétrészes előlap korpuszmagasság

Részletesebben

AVENTOS HK-XS. Kicsi vasalat, nagy komfort. www.blum.com

AVENTOS HK-XS. Kicsi vasalat, nagy komfort. www.blum.com AVENTOS HK-XS Kicsi vasalat, nagy komfort www.blum.com 2 Kicsi vasalat Nagy komfort AVENTOS HK-XS a minden igényt kielégítő vasalat magas- és felsőszekrények kis felnyílóihoz. Keskeny beépítési módjának

Részletesebben

TANDEMBOX intivo. Minden alkalommal más, mindig különleges. www.blum.com

TANDEMBOX intivo. Minden alkalommal más, mindig különleges. www.blum.com TANDEMBOX intivo Minden alkalommal más, mindig különleges www.blum.com Ötletek realizálása, kívánságok teljesítése A vevőkívánságok egyre speciálisabbak lesznek, a személyre szabott design egyre jobban

Részletesebben

LEGRABOX pure. Rendelési információ. www.blum.com

LEGRABOX pure. Rendelési információ. www.blum.com LEGRABOX pure Rendelési információ www.blum.com Elegancia a mozgásban Létezik ideális megoldás a tökéletes fiókhoz? Az ismert megoldásoktól szabadon, csak az ideális vonalvezetést követve, és mégis funkciójában

Részletesebben

Egyéb termékek. Korpuszba tolható ajtóvasalat Szekrényfelfüggesztő vasalat Összekötő vasalat

Egyéb termékek. Korpuszba tolható ajtóvasalat Szekrényfelfüggesztő vasalat Összekötő vasalat Korpuszba tolható ajtóvasalat Szekrényfelfüggesztő vasalat Összekötő vasalat POCKET DOOR A praktikus bútorvasalat, mely lehetővé teszi a szekrény belsejébe való zavartalan belátást például TV szekrény.

Részletesebben

AVENTOS HK-XS. Kicsi vasalat, nagy komfort.

AVENTOS HK-XS. Kicsi vasalat, nagy komfort. AVENTOS HK-XS Kicsi vasalat, nagy komfort www.blum.com 2 Kicsi vasalat Nagy komfort AVENTOS HK-XS a minden igényt kielégítő vasalat magas- és felsőszekrények kis felnyílóihoz. Keskeny beépítési módjának

Részletesebben

TIP-ON. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz. www.blum.com

TIP-ON. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz. www.blum.com TIP-ON A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli ajtókhoz www.blum.com TIP-ON nyitja a fogantyú nélküli ajtókat 2 Nyitáskomfort fogantyú nélküli ajtókhoz A fogantyú nélküli bútorok a teljes lakótérben

Részletesebben

H=14+K-D. WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 2040 Budaörs, Gyár u. 2. - Tel.: (00 36) 23/418-130 - Nyomtatva Magyarországon H 02 0010 07/2007 H=5+K-D

H=14+K-D. WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 2040 Budaörs, Gyár u. 2. - Tel.: (00 36) 23/418-130 - Nyomtatva Magyarországon H 02 0010 07/2007 H=5+K-D CSP LINE bútorpánt Nyitási szög 110 o. 14 -tõl 23 mm-es ajtóvastagságig. Alacsony edényfurat mélység (11,3 mm). Vékony vagy profilozott ajtókhoz is alkalmazható. Edényfurat távolság 3 és 7 mm között változtatható.

Részletesebben

CLIP top BLUMOTION. Minden benne van. www.blum.com http://blumotion.blum.com

CLIP top BLUMOTION. Minden benne van. www.blum.com http://blumotion.blum.com CLIP top BLUMOTION Minden benne van www.blum.com http://blumotion.blum.com A CLIP top BLUMOTION új mérföldkövet állít Magas minőség, magas mozgási komforthoz BLUMOTION inside CLIP top BLUMOTION megoldással

Részletesebben

SERVO-DRIVE. Szerelési útmutató

SERVO-DRIVE. Szerelési útmutató SERVO-DRIVE Szerelési útmutató Áttekintés Szerelési útmutató használata Biztonság alapelv Rendeltetésszerű használat Biztonsági utasítás Szerkezeti változtatások és pótalkatrészek Gondoskodás Standard

Részletesebben

TANDEMBOX plus BLUMOTION. A tökéletes mozgás most beépítve

TANDEMBOX plus BLUMOTION. A tökéletes mozgás most beépítve TANDEMBOX plus BLUMOTION A tökéletes mozgás most beépítve Az eredmény önmagáért beszél A technikából nem lát semmit egyszerűen csak átéli! TANDEMBOX plus BLUMOTION minden lehetőséget felkínál szép és funkcionális

Részletesebben

BLUMOTION ajtókhoz. A tökéletes mozgás új oldala

BLUMOTION ajtókhoz. A tökéletes mozgás új oldala BLUMOTION ajtókhoz A tökéletes mozgás új oldala A lágy és halk záródás egy új oldaláról mutatkozik BLUMOTION-nel vevői nap mint nap örülhetnek bútorajtói lágy és halk záródásának. Egy elbűvölő értéktöbblet

Részletesebben

MODUL. Kivetőpántrendszer

MODUL. Kivetőpántrendszer Kivetőpántrendszer A gazdaságos kivetőpántrendszer a sokrétű követelményekhez a megfelelő megoldást kínálja. A rátolható és csavarozható rögzítési technika már évek óta jól bevált rendszer. a talpra való

Részletesebben

Hahn KT-N 6R KT-V 6R. Beépítési útmutató

Hahn KT-N 6R KT-V 6R. Beépítési útmutató Hahn KT-N 6R KT-V 6R Beépítési útmutató Beépítési útmutató Fúrósablon (a képen balos fúráshoz bemutatva) Fúrósablon szorítóval Cikkszám: T16A0001 Fúrósablon szorító nélkül Cikkszám: T16A0000 A fúrósablonhoz

Részletesebben

Toló-, harmónikaajtó és térelválasztó vasalatok

Toló-, harmónikaajtó és térelválasztó vasalatok Toló-, harmónikaajtó és térelválasztó vasalatok Toló- és harmónikaajtó vasalatok ZIUR Bevezetés Változatos megoldások tolóajtókra A toló- és harmónika ajtók alkalmazása a nyíló ajtókkal szemben választási

Részletesebben

Szekrények adatátviteli hálózatokhoz fali kivitel

Szekrények adatátviteli hálózatokhoz fali kivitel Szekrények adatátviteli hálózatokhoz fali kivitel 19 fali szekrények 2-részes fali szekrények 3-részes fali szekrények hátsó hozzáféréssel A szekrényen és a hátsó panelen felül és alul is nagyméretű kábelbevezetés

Részletesebben

CLIP top BLUMOTION. Minden benne van.

CLIP top BLUMOTION. Minden benne van. CLIP top BLUMOTION Minden benne van www.blum.com http://blumotion.blum.com 2 A CLIP top BLUMOTION új mérföldkövet állít Magas minőség, magas mozgási komforthoz CLIP top BLUMOTION megoldással minden benne

Részletesebben

TIP-ON TANDEMBOX fiókhoz. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli bútorok fiókjaihoz. www.blum.com

TIP-ON TANDEMBOX fiókhoz. A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli bútorok fiókjaihoz. www.blum.com TIP-ON TANDEMBOX fiókhoz A mechanikus nyitásrásegítés fogantyú nélküli bútorok fiókjaihoz www.blum.com 2 Egyszerű nyitás könnyed érintéssel A modern bútordesignban a fogantyú nélküli előlapok egyre nagyobb

Részletesebben

MODUL kivetőpántrendszer

MODUL kivetőpántrendszer kivetőpántrendszer Kivetőpánt csúsztatható technikával A gazdaságos kivetőpántrendszer a sokrétű követelményekhez a megfelelő megoldást kínálja. A csúsztatható és csavarozható rögzítési technika már évek

Részletesebben

Szagelvezetés WC-kből. fürdőszobából

Szagelvezetés WC-kből. fürdőszobából Konyhai szellőztetés Páraelvezetés fürdőszobából Szagelvezetés WC-kből A hagyományos szellőztetés ablakon keresztül ma már nem megfelelő megoldás, mert az esetek több mint 80 százalékában nem kielégítő

Részletesebben

A Szerszám, ami Neked dolgozik!

A Szerszám, ami Neked dolgozik! Importőr és forgalmazó Érvényes: 2016.02.19. - 2017.02.28. Között! A Szerszám, ami Neked dolgozik! Kéziszerszámok Forgácsoló szerszámok Mérőeszközök Szerszámtárolók Műhelyfelszerelések Szaküzlet: 1101

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Döntés a Flexcon minőség mellett 2/3. Csúcstechnika a tágulási tartályok terén 4/5. Több lehetőség a Flexcon-nal 6/7

TARTALOMJEGYZÉK. Döntés a Flexcon minőség mellett 2/3. Csúcstechnika a tágulási tartályok terén 4/5. Több lehetőség a Flexcon-nal 6/7 FLEXCON C 2-80 FLEXCON MEMBRÁNOS TÁGULÁSI TARTÁLYOK TARTALOMJEGYZÉK OLDAL Flamco FLEXCON C/K 110-1000 Döntés a Flexcon minőség mellett 2/3 Csúcstechnika a tágulási tartályok terén 4/5 Több lehetőség a

Részletesebben

Hegeszthetõ pántok és csigák fém kapukhoz

Hegeszthetõ pántok és csigák fém kapukhoz Hegeszthetõ pántok és csigák fém kapukhoz Rugós ill. tûzálló pántok fémre TREP sorozat - TREP 551 / 552 rugós, tûzálló pánt Jellemzôk: Rugós tûzálló ajtópántok utomatikus ajtóbehúzás Állítható erejû lapanyaga:

Részletesebben

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku

Arts & Crafts. Kemencék és tartozékok. www.nabertherm.com. Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku Arts & Crafts Kemencék és tartozékok Fazekasság Porcelán festés Üveg festés Üveg rogyasztás Dekorálás Zománcozás Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany A Nabertherm cég világszerte működő

Részletesebben

14. fejezet. Függesztőelemek

14. fejezet. Függesztőelemek 14 fejezet Függesztőelemek 142 n Tartalomjegyzék 143 Szekrény függesztők 146 Függesztő sín szekrény függesztőkhöz 147 Szekrény függesztő, kiakadást gátló rendszerrel 148 Alsószekrény függesztő 149 Panelfüggesztő

Részletesebben

VBH HÍRADÓ 2012/1. a fókuszban! Mostani VBH Híradónkban kiemelt figyelmet szentelünk a VBH saját márkájának, a greenteq-nek.

VBH HÍRADÓ 2012/1. a fókuszban! Mostani VBH Híradónkban kiemelt figyelmet szentelünk a VBH saját márkájának, a greenteq-nek. VBH HÍRADÓ 2012/1. a fókuszban! Mostani VBH Híradónkban kiemelt figyelmet szentelünk a VBH saját márkájának, a greenteq-nek. A teljesség igénye nélkül a következő termékeket kínáljuk: tömítőgumik, zárbetétek,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/M ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/M ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/M ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK TARTALOM A. Előszó... 3 B. Szerkezeti felépítés... 3 C. Biztonsági utasítások... 4 D. A kerekesszék használata... 5 E. Beállítások... 6 F. Nyomatékok,

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer. Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig. Korlát rendszerek. Kiegészítő kellékek

Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer. Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig. Korlát rendszerek. Kiegészítő kellékek Herkules Glass - üveg tolóajtó rendszer Kapuk, toló és harmónika rendszerű ajtók 9 kg-tól 2000 kg-ig Korlát rendszerek Kiegészítő kellékek Katalógus 2012-2013 Néhány információ a cégről és a termékekről

Részletesebben

Your reliable partner. Flamco T-plus. A leggyorsabb és legegyszerűbb T-idom! T-PLUS ACÉLCSŐHÖZ T-PLUS RÉZCSŐHÖZ T-PLUS GOLYÓSCSAPPAL

Your reliable partner. Flamco T-plus. A leggyorsabb és legegyszerűbb T-idom! T-PLUS ACÉLCSŐHÖZ T-PLUS RÉZCSŐHÖZ T-PLUS GOLYÓSCSAPPAL Your reliable partner 8 A leggyorsabb és legegyszerűbb T-idom! T-PLUS ACÉLCSŐHÖZ T-PLUS RÉZCSŐHÖZ T-PLUS GOLYÓSCSAPPAL Kiadás H 2008 A felülmúlhatatlanul gyorsan meglévő csővezetékrendszerekbe az utólag

Részletesebben

TANDEMBOX antaro. Vonalvezetése szögletes és letisztult. www.blum.com

TANDEMBOX antaro. Vonalvezetése szögletes és letisztult. www.blum.com TANDEMBOX antaro Vonalvezetése szögletes és letisztult www.blum.com 2 Letisztult design. Bevált technika. TANDEMBOX antaro A TANDEMBOX fiókrendszer a bevált technikával évek óta elvarázsolja a bútorhasználókat

Részletesebben

Hahn Türband 4. Új Innováció a. pántrögzítésben. Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz

Hahn Türband 4. Új Innováció a. pántrögzítésben. Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz Hahn Türband 4 Reprezentatív és speciális funkciójú ajtókhoz Új Innováció a pántrögzítésben 1 2 3 4 6 7 8 9 J 1 2 3 4 5 6 7 8 9 J 2 Hahn Türband 4 Fémajtókhoz való gömbölyded formájú pánt 1 Tartós formájú

Részletesebben

Talaj/víz víz/víz hőszivattyú

Talaj/víz víz/víz hőszivattyú Talaj/víz víz/víz hőszivattyú Thermalia Energianyereség föld vagy talajvíz hőforrással. Környezeti energia hasznosítása a legmagasabb szintű hatékonysággal. Thermalia talaj/víz és víz/víz hőszivattyú előnyeiről

Részletesebben

Munkaszélesség 12 24 m. A modern növénytermesztés hatékony megoldásokat igényel

Munkaszélesség 12 24 m. A modern növénytermesztés hatékony megoldásokat igényel Munkaszélesség 12 24 m A modern növénytermesztés hatékony megoldásokat igényel Az MDS a mindennapi használat során mutatja meg erosségeit Legyen szó max. 24 m muveloút rendszeru szántóföldi muvelésrol

Részletesebben

Roto Fentro. Ablaktábla komfort vasalat. Vasalatáttekintés - kivonat. Roto Fentro

Roto Fentro. Ablaktábla komfort vasalat. Vasalatáttekintés - kivonat. Roto Fentro Roto Ablaktábla komfort vasalat. Vasalatáttekintés - kivonat. Roto Általános információk Roto Elzett Vasalatkereskedelmi Kft. Ablak- és ajtótechnológia H-946 Lövő Kossuth Lajos u. 5. Telefon +36 99 534

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Használati útmutató. Szerelés Működés Karbantartás Átvizsgálás. ZIMM emelő hajtóművek Z-5 - Z-1000 GSZ-2 - GSZ-100 2016-04 1.

Tartalomjegyzék. Használati útmutató. Szerelés Működés Karbantartás Átvizsgálás. ZIMM emelő hajtóművek Z-5 - Z-1000 GSZ-2 - GSZ-100 2016-04 1. Tartalomjegyzék Használati útmutató Szerelés Működés Karbantartás Átvizsgálás ZIMM emelő hajtóművek Z-5 - Z-1000 GSZ-2 - GSZ-100 2016-04 1.2 HU Eredeti használati útmutató Kiadó ZIMM Maschinenelemente

Részletesebben

A meleg víz tiszta élvezete

A meleg víz tiszta élvezete turbomag plus gázüzemű vízmelegítő A meleg víz tiszta élvezete Jó érzés jót tenni. Fűtés Szellőztetés Megújuló energiák Mert a a jövőben gondolkodik. A Vaillant legmagasabb minőségi követelményei szerint

Részletesebben

Szekrénylábak Mûanyag design lábak 7.117

Szekrénylábak Mûanyag design lábak 7.117 Szekrénylábak Mûanyag design lábak.11 A maximált teherbírás teljesen zárt állapotra érvényes! 062 H = 65 mm 56x56 / ø32 mm csapméret: ø8x10 mm furattávolság: 64 mm fekete 00014103300 fehér 00014103303

Részletesebben

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Új magasfényű frontok: izgalmas színek és minták 2. oldal. Új fogasok, letisztult formák 3.

A tartalomból. A Forest Hungary Kft. hírlevele. Új magasfényű frontok: izgalmas színek és minták 2. oldal. Új fogasok, letisztult formák 3. XVII. évfolyam 4. szám 2015. szeptember A Forest Hungary Kft. hírlevele A tartalomból Új magasfényű frontok: izgalmas színek és minták 2. oldal Új fogasok, letisztult formák 3. oldal Megérkeztek raktárunkba

Részletesebben

16 CSAVAROK. siegmund

16 CSAVAROK. siegmund 16 CSAVAROK 544 siegmund 16 Csavarok 546 Oldal Gyorsrögzítős csavar / Univerzális csavar 548 Gyors szorítócsavar rövid / Süllyesztettfejű csavar 550 Pozícionáló csavar / Süllyesztettfejű csavar 552 Csavar

Részletesebben

R KATALÓGUS S I M P Y R

R KATALÓGUS S I M P Y R R KATALÓGUS S I M P Y R A Vasalat Depo Kft. Közel egy évtizede export-import és nagykereskedelmi tevékenységével egyre meghatározóbb beszállítói szerepet tölt be a bútoripari, belsőépítészeti alapanyagok

Részletesebben

Tálalószekrény mint térelválasztó elem

Tálalószekrény mint térelválasztó elem Tálalószekrény mint térelválasztó elem Csak előnyös tulajdonságok Tálalószekrény mint térelválasztó elem Ugyan mindennek két oldala van, ennél a térelválasztó elemnél azonban az egyik szebb, mint a másik.

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

ZRT. Örvénybefúvó DA. Légtechnikai rendszerek. Alkalmazási terület. Működési leírás. Gyártási méretek

ZRT. Örvénybefúvó DA. Légtechnikai rendszerek. Alkalmazási terület. Működési leírás. Gyártási méretek Légtechnikai rendszerek ZRT Örvénybefúvó DA Alkalmazási terület Komfort- és ipari terekben található szellőző- és klímaberendezések friss levegővel való ellátására szolgál. A DA többek között alkalmazható

Részletesebben

LED FALI- ÉS MENNYEZETLÁMPA

LED FALI- ÉS MENNYEZETLÁMPA Használati utasítás LED FALI- ÉS MENNYEZETLÁMPA beépített 3-fokozatú dimmerrel D42-3, fehér D42-4, matt króm Gyártási szám: 46485 LED fali- és mennyezetlámpa Használati utasítás Köszönjük, hogy az LED

Részletesebben

Kompakt rács KG / KG-R

Kompakt rács KG / KG-R Kompakt rács KG / KG-R Ferdinand Schad KG Steigstraße 25-27 D-78600 Kolbingen Telefon +49 (0) 74 63-980 - 0 Telefax +49 (0) 74 63-980 - 200 info@schako.de www.schako.de Tartalom Leírás... 3 Kialakítás...

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

OptiLine 45 padlódobozok Bemutatás

OptiLine 45 padlódobozok Bemutatás Bemutatás Süllyesztett rendszer erősáramú, távközlési és adatvezetékek kialakítására az iroda padlózatában A rendszer csatlakozós padlódobozokat, padlófedeleket, betonpadlós dobozokat és számos egyéb tartozékot

Részletesebben

Tolómotor SZERELÉSI ÚTMUTATÓ

Tolómotor SZERELÉSI ÚTMUTATÓ Tolómotor SZERELÉSI ÚTMUTATÓ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Gratulálulnk Önnek a kitűnő választásához

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

Függesztőelemek Szekrény függesztő 5.71

Függesztőelemek Szekrény függesztő 5.71 Függesztőelemek Szekrény függesztő.7 80.6 Szekrény függesztő méret: 77 x 8 x 8 mm irányban állítható mélységben: 0 mm magasságban: mm teherbírás- lásd:.77. oldal fehér 0000960000 barna 0000960000 Szereléskor

Részletesebben

studio studio IDEÁLIS AZ INDIVIDUALISTÁKNAK

studio studio IDEÁLIS AZ INDIVIDUALISTÁKNAK studio IDEÁLIS AZ INDIVIDUALISTÁKNAK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek hangsúlyozzák a minimalista

Részletesebben

Bevizsgált VDE szerszámok. Biztonsági szerszámok.... megoldások, melyek meggyőzik

Bevizsgált VDE szerszámok. Biztonsági szerszámok.... megoldások, melyek meggyőzik Bevizsgált VDE szerszámok Biztonsági szerszámok... megoldások, melyek meggyőzik 173 INFO Darabonként átvizsgált csavarhúzó sorozat Darabonként átvizsgált csavarhúzó sorozat Ez a sorozat megfelel a VDE

Részletesebben

1.Fejezet PLAKÁTKERETEK

1.Fejezet PLAKÁTKERETEK 1.Fejezet Series 1 típusú plakátkeretek 6. oldal Series 2 típusú plakátkeretek 11. oldal Kiegészítők Series 1 és Series 2 keretekhez 12. oldal Csövek, talpazatok és egyéb kiegészítők plakátkeret-állványokhoz

Részletesebben

8. tétel. Kulcsszavak, fogalmak: - Felszíni vízelvezetés: utak oldalesése (egyoldali, tetőszelvény)

8. tétel. Kulcsszavak, fogalmak: - Felszíni vízelvezetés: utak oldalesése (egyoldali, tetőszelvény) 8. tétel Az utak vízelvezetése külterületen és belterületen Mutassa be a felszíni és a felszín alatti vizek elvezetésére szolgáló szerkezeteket (árkok, folyókák, szivárgók)! Ismertesse a fagykár és az

Részletesebben

GARDENA elektronikus vízprogramozó T 1030 Cikksz. 1805

GARDENA elektronikus vízprogramozó T 1030 Cikksz. 1805 GARDENA elektronikus vízprogramozó T 1030 Cikksz. 1805 Vevőtájékoztató 1. Megjegyzések a vevőtájékoztatóhoz Gondosan olvassa el a Vevőtájékoztatót. Tartsa be ezeket az utasításokat. A Vevőtájékoztató segítségével

Részletesebben

Árlista. db 150,00 Ft 187,50 Ft 076A fogantyú, 122x9x29mm, 96mm furattáv, alu (RAL9006) felület - AKCIÓ

Árlista. db 150,00 Ft 187,50 Ft 076A fogantyú, 122x9x29mm, 96mm furattáv, alu (RAL9006) felület - AKCIÓ 2011.11.28. Árlista MOTE Kft. 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100. (Videoton Ipari Park IV. kapu, 190. épület) Tel.: (22) 508010 Fax: (22) 508011 Internet: www.ote.hu E-ail: info@ote.hu Megnevezés Terékkód

Részletesebben

Elszívó ernyők 8 Snack elszívó 30 8 Előlapos elszívó 32 9 Sziget elszívó 32 9 Motor elszívóba 31 10 Világítás elszívóba 31 10 - polccal 3 fiókkal

Elszívó ernyők 8 Snack elszívó 30 8 Előlapos elszívó 32 9 Sziget elszívó 32 9 Motor elszívóba 31 10 Világítás elszívóba 31 10 - polccal 3 fiókkal Állványok Aztalok Fali polcok Fali zekrények Állvány négy polccal RM Munkaaztal - hátófelhajtáal - hozú - hozú hf - hf molékolóval - hozú hf molékolóval - polccal - polccal hf - polccal hozú - polccal

Részletesebben

Puro. egy ágy. Több, mint. Kórház Ápolás Otthonápolás. Támogatás

Puro. egy ágy. Több, mint. Kórház Ápolás Otthonápolás. Támogatás Puro Kórház Ápolás tthonápolás Támogatás Több, mint egy ágy Tartalom 06 Több, mint egy ágy 18 MultiFlex + oldalrácsok 08 Funkcionális design 20 Segítség a mobilizálásban 10 Innovatív megoldások a higiénia

Részletesebben

Balta műhely elhelyezkedése Mezőberényben

Balta műhely elhelyezkedése Mezőberényben KÁRPITOSIPARI ÉS ASZTALOSIPARI VASALATOK GYÁRTÁSA Budapest 180 km Balta műhely H 5650 Mezőberény Gutenberg u. 3-5. Fax: +36 66 /352-334 Iroda: 06 30 627 2692 baltar.axe@polarnet.hu raktar.axe@polarnet.hu

Részletesebben

HU Akció. érvényes: 2017, 01. 31.-ig. Újdonságok 2016

HU Akció. érvényes: 2017, 01. 31.-ig. Újdonságok 2016 HU Akció érvényes: 2017, 01. 31.-ig. Újdonságok 2016 Szerszámkoffer Start-up Light Kemény mûanyag koffer, fekete, 2 szerszámtáblával, padlólemez variálható választófalakkal, felszerelve 14 szerszámmal.

Részletesebben

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez.

Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztalok formai és méretbeli kialakítása maximálisan igazodik mind az egyéni ízléshez, mind pedig a funkcionális igényekhez. Az asztallapok kizárólag 28 mm vastag, mindkét oldalon laminált faforgácslapból

Részletesebben

Roto NT Rögzíthető olló. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz

Roto NT Rögzíthető olló. Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz Roto NT Rögzíthető olló Roto NT Rögzíthető olló Beépítési útmutató fa- és műanyag ablakokhoz és erkélyajtókhoz A felelősség kizárása A beépítési útmutatóban szereplő adatokat gondosan és szakszerűen állítottuk

Részletesebben

Fúrógépek. Hajtóműves fúrógépek. Sugárfúrógépek. Fúró- marógépek

Fúrógépek. Hajtóműves fúrógépek. Sugárfúrógépek. Fúró- marógépek Fúrógépek Hajtóműves fúrógépek Sugárfúrógépek Fúró- marógépek Kiegészítők fúrógépekhez B140 T Vario B160 T Vario B13 B14 B16 B20 / Vario B25 B32 / Vario B30 GT B28 GS B30 GS RB 6T RB 8 S Direkt-gyorsszorítású

Részletesebben

FUGÁN. A siker a múlik! KÜLÖN KIADÁS. Építőanyagok 4x4. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú!

FUGÁN. A siker a múlik! KÜLÖN KIADÁS. Építőanyagok 4x4. A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! Építőanyagok 4x4 4 oldal évente 4x - Sopro Technik hírlevél: 4 oldal évente 4x - Sopro Technik FUGÁN A siker a múlik! A modern fugázó anyagok helyes használata döntő fontosságú! KÜLÖN A kerámia burkolatok

Részletesebben

faster, cooler, SG1. GARANT SG1 a kényelmes zsugorbefogó készülék aktív hűtéssel. Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig

faster, cooler, SG1. GARANT SG1 a kényelmes zsugorbefogó készülék aktív hűtéssel. Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig faster, cooler, SG1. GARANT SG1 a kényelmes zsugorbefogó készülék aktív hűtéssel. Nettó árak, érvényes 2015. 07. 31-ig Befogástechnika GARANT SG1 zsugorbefogó készülék A technika és a design tökéletes

Részletesebben

SOLAR RÖGZÍTŐRENDSZER SZERELÉSI UTASÍTÁS

SOLAR RÖGZÍTŐRENDSZER SZERELÉSI UTASÍTÁS SZERELÉSI UTASÍTÁS TARTALOMJEGYZÉK 1 RÖGZÍTÉS ÁLTALÁNOS CSEREPES HÉJAZATON 68-71 2 RÖGZÍTÉS HULLÁM ÉS TRAPÉZLEMEZ VAGY SZENDVICSPANEL HÉJAZATOKON 72 2.1 Rögzítés ászokcsavarokkal vagy WSF Solar rögzítőkkel

Részletesebben

FÉM. Az új fúrástechnika a gyors és rugalmas használatért. FEIN KBH 25 a világ első kézzel vezetett koronafúró fúrórendszere

FÉM. Az új fúrástechnika a gyors és rugalmas használatért. FEIN KBH 25 a világ első kézzel vezetett koronafúró fúrórendszere FÉM Az új fúrástechnika a gyors és rugalmas használatért. FEIN KBH 25 a világ első kézzel vezetett koronafúró fúrórendszere A koronafúrás új dimenziója a FEIN KBH 25 géppel. A FEIN KBH 25 gép, a világ

Részletesebben

VBV tetőventilátorok. Energiatakarékos szellőzés régi és új épületekben

VBV tetőventilátorok. Energiatakarékos szellőzés régi és új épületekben VBV tetőventilátorok Energiatakarékos szellőzés régi és új épületekben Energiatakarékos tetőventilátor társasházakra A panelépületek elavult, magas villamosenergia fogyasztású, régi tetőventilátorai a

Részletesebben

Csőbe tolható ventilátorok REW

Csőbe tolható ventilátorok REW Csőbe tolható ventilátorok REW Alkalmazás Sokoldalúan használható axiá lis ventilátorok alacsony, vagy közepes légszállítással, cse kély ellenállású csővezetékek hez. Alkalmazhatók elszívásra, légforgatásra,

Részletesebben

A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL

A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL A kényelem új generációja GENUS FALI, KOMPAKT GÁZKAZÁN LCD MONITORRAL ÉS AUTO FUNKCIÓVAL Hangolódj rá a kényelem új formájára Személyre szabott komfort/maximális teljesítmény/gazdaságos fogyasztás(legalább

Részletesebben

3M TM Környezetvédelmi termékek. Szorbensek. Biztonság, tisztaság. és gazdaságosság

3M TM Környezetvédelmi termékek. Szorbensek. Biztonság, tisztaság. és gazdaságosság 3M TM Környezetvédelmi termékek Szorbensek Biztonság, tisztaság és gazdaságosság 3M TM szorbensek 3M TM szorbensek széles körben alkalmazhatóak az egyszerû karbantartástól a vészhelyzetekben történõ mentesítésekig.

Részletesebben

A HÓNAP TÉMÁJA: SZEPTEMBERBEN ÚJ KATALÓGUS!

A HÓNAP TÉMÁJA: SZEPTEMBERBEN ÚJ KATALÓGUS! A FOREST HUNGARY KFT. HÍRLEVELE XI. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2009. AUGUSZTUS TISZTELT OLVASÓ! Két éve nagy sikerrel rendeztük meg nyitott kapuk rendezvényünket, a Forest Expót. Idén ismét nyitva áll ajtónk a szélesebb

Részletesebben

FOREST hírek TISZTELT PARTNERÜNK!

FOREST hírek TISZTELT PARTNERÜNK! A FOREST HUNGARY KFT. HÍRLEVELE X. ÉVFOLYAM 1. SZÁM TISZTELT PARTNERÜNK! Hírlevelünk immár 10. évfolyamához érkezett. Az évek során cégünk fejlődésével nem csak termékeink száma, de híreink mennyisége

Részletesebben

SZELLŐZTETŐ VENTILÁTOROK

SZELLŐZTETŐ VENTILÁTOROK SZELLŐZTETŐ VENTILÁTOROK Árlista 2012 /1 HÁZTARTÁSI VENTILÁTOROK Axiális ventilátor fürdőszobákba és mellékhelységekbe E-100 az energiatakarékosság jegyében VERY SILENT HIGH ENERGY EFFICIENCY E-100 GTH

Részletesebben

ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17

ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17 ABLAKOK Az építészet finomságai 2016/17 INHALT A HARMADIK GENERÁCIÓ (balról jobbra): Mag. Christian Klinger, Mag. Anette Klinger és DI (FH) Stephan Kubinger MBA. EURÓPA NO.1 ABLAKMÁRKÁJA ERŐS CSALÁDI VÁLLALAT

Részletesebben

MEFA csatlakozók SML öntöttvas csövekhez

MEFA csatlakozók SML öntöttvas csövekhez MEFA csatlakozók SML öntöttvas csövekhez 1 csavarral DN 50-100 /2 oldal 2 csavarral DN 125-150 /2 oldal SIMA >CV< csatlakozó DN 200 /2 oldal /3 oldal DN 150-250 /3 oldal DN 80-200 /4 oldal SIMA-CON átmeneti

Részletesebben

Designo a tetőtéri ablakok új generációja. Roto Designo. Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek

Designo a tetőtéri ablakok új generációja. Roto Designo. Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek Designo a tetőtéri ablakok új generációja Roto Designo Tetőtéri ablakok & szolárrendszerek Vannak véletlenek, de nem a Roto-nál! 75év tapasztalat A Roto-t 75 éve alapították, és a folyamatos fejlesztésnek

Részletesebben

Dugattyúrúd-hengerek Két dugattyús munkahengerek TWC sorozat. Katalógus füzetek

Dugattyúrúd-hengerek Két dugattyús munkahengerek TWC sorozat. Katalógus füzetek Dugattyúrúd-hengerek Két dugattyús munkahengerek TWC sorozat Katalógus füzetek 2 Dugattyúrúd-hengerek Két dugattyús munkahengerek TWC sorozat Két dugattyús munkahenger, Sorozat TWC 6-2 mm Kettős működésű

Részletesebben

12. fejezet. Fel- és lenyíló vasalatok

12. fejezet. Fel- és lenyíló vasalatok 12. fejezet Fel- és lenyíló vasalatok 12.2 n Tartalomjegyzék 12.3 Free Flap pánt nélküli felnyíló vasalat 12.4 Free Up ajtó síkjával párhuzamosan felnyíló vasalat 12.5 Free Fold vízszintes harmonika felnyíló

Részletesebben

tem S C s a Va r o k 2 3 0 siegmund

tem S C s a Va r o k 2 3 0 siegmund Csavarok 230 Lap Gyorsszorító csavar / Szorító csavar 232 Golyós rögzítőcsavar / Süllyesztettfejű csavar 234 Univerzális csavar / Pozícionáló csavar 236 Süllyesztettfejű csavar / Hexagonális csatlakozó

Részletesebben

STANDARD vezetősínrendszerek

STANDARD vezetősínrendszerek vezetősínrendszerek -vezetősín technika évtizedek óta jól bevált rendszer. Ez az optimális bevezető termék a működőképes fa bútorgyártáshoz. sikere egyszerű szerkezeten alapszik. Ezek főbb tulajdonságai:

Részletesebben

[ ] Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45. E[M]CONOMY jelentése:

[ ] Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45. E[M]CONOMY jelentése: [ ] E[M]CONOMY jelentése: Kimagasló teljesítmény sorozatgyártáshoz. HYPERTURN 45 Nagyteljesítményű forgácsoló központ komplett esztergálási megmunkálásokhoz HYPERTURN 45 [Y-tengely] [Felső szerszám rendszer]

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK 1. A készülék adatai 2. A készülék felszerelése 3. A készülék beüzemelése 4. A készülék karbantartása Robbantott ábrák

TARTALOMJEGYZÉK 1. A készülék adatai 2. A készülék felszerelése 3. A készülék beüzemelése 4. A készülék karbantartása Robbantott ábrák TARTALOMJEGYZÉK 1. A készülék adatai...4 Mûszaki adatok...4 A készülék szerkezete...5 2. A készülék felszerelése...6 A készülék felszerelésének és üzembe helyezésének feltételei...6 Szerelési útmutató...6

Részletesebben

Gyorsabb, modulárisabb, okosabb.

Gyorsabb, modulárisabb, okosabb. GARANT Tool24 Smartline Érvényes 2016. 07. 31-ig Gyorsabb, modulárisabb, okosabb. GARANT Tool24 Smartline non-stop a hét minden napján. GARANT Tool24 Smartline GARANT Tool24 Smartline Rugalmas automata

Részletesebben

Fiókcsúszók, fém fiókoldalak 7.55

Fiókcsúszók, fém fiókoldalak 7.55 Fiókcsúszók, fém fiókoldalak.55 Az összeszerelés folyamata: helyes pozíció helytelen pozíció Fiókkáva szélesség=kbm-25mm Korpusz belméret (KBM) AL 5300 Teljesen kihúzható fiókcsúszó szín: krémfehér (RAL9001)

Részletesebben

TRAUMATOLÓGIA. Vortex. Distalis Tibia lemez

TRAUMATOLÓGIA. Vortex. Distalis Tibia lemez TRAUMATOLÓGIA Vortex Distalis Tibia lemez 1 Referenciák Dr. Vámhidy László PhD. Egyetemi Docens, Klinikai Igazgató PTE KKI MSI Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikai Tanszék Pécs Prof. Dr Varga Endre

Részletesebben

CLASSIC LINE INDIVIDUÁLISAN

CLASSIC LINE INDIVIDUÁLISAN A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van - a fény szelíd formája.

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

Magas minőség, kiváló érték

Magas minőség, kiváló érték Magas minőség, kiváló érték termékválaszték szekrények műhelyasztalok mobil munkaállomás fiókos szekrények panel állványok bott verso bott verso - bizonyítottan reális világ időtállóság bott verso - magas

Részletesebben

Hengertartozékok Dugattyúrúd-felerősítések, sorozat CM2 Gömbcsuklószemes csatlakozók. Katalógus füzetek

Hengertartozékok Dugattyúrúd-felerősítések, sorozat CM2 Gömbcsuklószemes csatlakozók. Katalógus füzetek Hengertartoékok Dugattyúrúd-felerősítések, soroat CM2 Gömbcsuklósemes csatlakoók Katalógus füetek 2 Hengertartoékok Dugattyúrúd-felerősítések, soroat CM2 Gömbcsuklósemes csatlakoók Gömbcsuklósemes fej

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG DKS-1058

DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG DKS-1058 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER e l e c t r o n i c DIGITÁLIS KONYHAI MÉRLEG DKS-1058 TISZTELT VÁSÁRLÓ! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki

Részletesebben

Sokoldalúságában rejlik a TITAN. erőssége 3. Innovatív ablakvasalat rendszer fához és műanyaghoz. Window systems Door systems Comfort systems

Sokoldalúságában rejlik a TITAN. erőssége 3. Innovatív ablakvasalat rendszer fához és műanyaghoz. Window systems Door systems Comfort systems Sokoldalúságában rejlik a TITAN erőssége 3 Innovatív ablakvasalat rendszer fához és műanyaghoz. Window systems Door systems Comfort systems 2 Életre keltjük a teret. A TITAN új perspektívákat nyit. Három

Részletesebben

ZAJÁRNYÉKOLÓ FALRENDSZEREK. www.leier.hu

ZAJÁRNYÉKOLÓ FALRENDSZEREK. www.leier.hu ZAJÁRNYÉKOLÓ FALRENDSZEREK TARTALOMJEGYZÉK Technológia... 3 Termékelőnyök... 4 Javasolt felhasználási területek.......................... 4 Esztétikum... 5 Karbantartás....................................................

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B 4021/F Fix szobai WC

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B 4021/F Fix szobai WC HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B 4021/F Fix szobai WC REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A c csoport tagja. Vj48KY Név: JÓTÁLLÁSI JEGY TAJ szám: Eladószerv

Részletesebben

MB-sorozat: sokoldalúan felhasználható mágnestalpas fúrógépek - nagy átmérő, gazdaságos és gyors fúráshoz

MB-sorozat: sokoldalúan felhasználható mágnestalpas fúrógépek - nagy átmérő, gazdaságos és gyors fúráshoz Optimum katalógus 2015-16 Metallkraft további információkért látogasson el weboldalunkra: www.optiweb.hu MB-sorozat: sokoldalúan felhasználható mágnestalpas fúrógépek - nagy átmérő, gazdaságos és gyors

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK: KÖTŐELEMEK, RÖGZÍTÉSTECHNIKA. Érvényes: 2015.9.15-től. Gyorsaság, megbízhatóság versenyképes árakon!

ÁRJEGYZÉK: KÖTŐELEMEK, RÖGZÍTÉSTECHNIKA. Érvényes: 2015.9.15-től. Gyorsaság, megbízhatóság versenyképes árakon! ÁRJEGYZÉK: KÖTŐELEMEK, RÖGZÍTÉSTECHNIKA Érvényes: 2015.9.15-től Gyorsaság, megbízhatóság versenyképes árakon! A katalógusban feltüntetett árak Ft-ban értendők és a 27% ÁFA-t nem tartalmazzák! CSAVAR EXPRESSZ

Részletesebben

Sorkapcsok. Nulla- és védővezető-kapocssínek. Dolü leágazókapcsok. Többtagú (csillár) sorkapcsok. Rugós csatlakozókapcsok

Sorkapcsok. Nulla- és védővezető-kapocssínek. Dolü leágazókapcsok. Többtagú (csillár) sorkapcsok. Rugós csatlakozókapcsok A gyakorlati igényeknek megfelelœ kal problémamentes és gyors a villamos szerelés. A választék az N/PE-kapocssínektŒl kezdve a Dolü-leágazókapcsokon és a (csill)on keresztül egészen a gyors és biztos összekötések

Részletesebben