A Magneti Marelli és a Magyar Autóklub közös, sajtónyilvános Autószerviz határok nélkül című eseményének sajtó megjelenései

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Magneti Marelli és a Magyar Autóklub közös, sajtónyilvános Autószerviz határok nélkül című eseményének sajtó megjelenései"

Átírás

1 A Magneti Marelli és a Magyar Autóklub közös, sajtónyilvános Autószerviz határok nélkül című eseményének sajtó megjelenései Készítette: Anderson Communications Kft. Budapest, szeptember 24.

2 Összefoglaló A Magneti Marelli és a Magyar Autóklub által közösen szervezett, Autószerviz határok nélkül elnevezésű sajtónyilvános rendezvényén megjelent újságírók és az Anderson Communications Kft. médiakapcsolatai elsősorban az online és a szakmai felületekre koncentrálva az alábbi sajtómegjelenéseket generálták: RTL Klub Autómánia Megjelenés dátuma: szeptember tesztauto.hu "Sárga Angyalok ünnepe" Együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését ünnepelte a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be nekünk a szerviz működését. automotor.hu Sikeres az Autóklub és a Magnetti Marelli együttműködése Egy éve partnere a Magyar Autóklub a Magnetti Marelli szervizhálózatának. autolabor.hu Autószerviz határok nélkül Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. autosvilag.com Autószerviz - Határok nélkül Sajtó nyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub.

3 formula.hu Autószerviz határok nélkül Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. fullcar.hu Autószerviz határok nélkül Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. bevezetem.hu Autószerviz határok nélkül! Szervizhálózatának évfordulóját ünnepelte a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. franchiseportal.hu Autószerviz határok nélkül Együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését ünnepelte a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. news4business.hu Magyar Autóklub: Autószerviz határok nélkül Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. marketinghir.com Autószerviz határok nélkül (hírfolyam, forrás: news4business.hu)

4 facebook.com Autószerviz határok nélkül (hírfolyam, forrás: autolabor.hu) valoskilometer.hu Autószerviz határok nélkül (hírfolyam, forrás: autolabor.hu)

5 Kategória: Saját tesztauto.hu "Sárga Angyalok ünnepe" Együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését ünnepelte a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be nekünk a szerviz működését. A két, autós körökben jól ismert szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egy éves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a hálózathoz, így országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleiket. A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő, minőségi márkanév. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma-1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja például a Red Bull istálló KERS rendszerét. A két fél kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar autószerviz hálózata az együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban tehát most már 21 Checkstar szervízben nyújtanak közösen egységes, minőségi szolgáltatást, és az árak színvonalára is igyekeznek figyelni. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását a Sárga Angyalként elhíresült autómentőn keresztül.

6 Interjú dr. Kovács Zoltánnal: dr. Kovács Zoltánnal, a Magyar Autóklub (MAK) elnökével beszélgettünk e jeles eseményen, ahol hangsúlyozta, hogy a MAK-nak mennyire fontos ez az együttműködés. A Magneti Marelli adatbázisában a legújabb adatok naprakészen megtalálhatóak szinte az összes autótípusnak. Ez a javításoknál és a diagnosztikánál elengedhetetlenül fontos a mai autójavítás területén. Az együttműködésnek köszönhetően mindig a legfrissebb adatokkal dolgozhatnak MAK szervizeiben, Szombathelytől Nyíregyházáig... Az sem mellékes, hogy a MAK szervizpontjain hazánkban igen kedvező áron forintos rezsióradíj áron lehet a gépjárműveket javíttatni, ami a konkurencia árait nézve (7000Ft-tól fölfelé) igencsak kedvezőnek mondható. Háttéranyag A Magneti Marelli és a Magyar Autóklub A Magneti Marelli piacelemzés alapján választotta az Autóklubot, mint az olasz szerviz márka megtestesítőjének hiteles arcát. Ezzel a megállapodással a Magyar Autóklub egyébként is folyamatosan fejlesztett szervizpontjainak szolgáltatásai tovább bővülnek. A Magneti Marelli június 1-jén kezdte meg hazánkban, a saját maga által alapított Checkstar márkafüggetlen autószerviz hálózat működtetését. A Checkstar jelenleg több mint 5000 szervizzel rendelkezik a világ 80 országában. Magyarországon az elmúlt 1 évben 25 szerviz csatlakozott a hálózathoz. Szervizinformációs adatbázissal, speciális képzésekkel és Hot-Line szolgáltatással támogatja munkavégzésüket. Tudtad-e? A Magneti Marelli hazánkban is régóta jól csengő név az autósok körében, hiszen a korábban Magyarországon is népszerű márka, a Lada (pontosabban a Zsiguli) olasz gyökereinek köszönhetően, ha alkatrészcseréről volt szó, a minőség csúcsát a Magneti Marelli márkanév jelentette. Habár azóta jó pár év eltelt, a név továbbra is a minőség garanciája, mind Olaszországban, mind az egész világon. Napjainkban a Magneti Marelli a világ egyik meghatározó alkatrész gyártója. A legnagyobb márkáknak, valamint az autósport élvonalának szállít alkatrészeket, erős hangsúlyt fektetve a magas technológiát igénylő egységek létrehozására. Forgalmának nagy részét kutatásokra fordítja, annak érdekében, hogy alkatrészei mindenkor a legmagasabb minőséget képviseljék.

7 Kategória: Saját automotor.hu Sikeres az Autóklub és a Magnetti Marelli együttműködése Egy éve partnere a Magyar Autóklub a Magnetti Marelli szervizhálózatának. A Magneti Marelli és a Magyar Autóklub 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti, ami abban nyilvánul meg, hogy a magyar partner bázisai a Checkstar szervizhálózat partnerei lettek. A Magyar Autóklub 21 szervizével együtt országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleket. A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét. Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett Sárga Angyal autómentőn keresztül

8 Kategória: Saját autolabor.hu Autószerviz határok nélkül Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. A két méltán híres szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egy éves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a hálózathoz, így országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleiket. A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét. A két fél hosszas piacelemzést követően, kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magyar Autóklub hitelessége, tradíciója a sikeres hosszú távú együttműködés egyik garanciája, a Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar autószerviz hálózata pedig az

9 együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett Sárga Angyal autómentőn keresztül.

10 Kategória: Saját autosvilag.com Autószerviz - Határok nélkül Sajtó nyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. A két méltán híres szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egy éves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a hálózathoz, így országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleiket. A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét. A két fél hosszas piacelemzést követően, kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magyar Autóklub hitelessége, tradíciója a sikeres hosszú távú együttműködés egyik garanciája, a Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar autószerviz hálózata pedig az együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább

11 kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett Sárga Angyal autómentőn keresztül. A sajtó nyilvános reggelin résztvevők élőben követhették nyomon a szervizben folyó munkát Gundel Takács Gábor műsorvezető kalauzolásában, egy kellemes olasz reggeli kíséretében.

12 Kategória: Saját formula.hu Autószerviz határok nélkül Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. A két méltán méltán híres szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egy éves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a hálózathoz, így országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleiket. A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét. A két fél hosszas piacelemzést követően, kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magyar Autóklub hitelessége, tradíciója a sikeres hosszú távú együttműködés

13 egyik garanciája, a Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar autószerviz hálózata pedig az együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett Sárga Angyal autómentőn keresztül. A sajtónyilvános reggelin résztvevők élőben követhették nyomon a szervizben folyó munkát Gundel Takács Gábor műsorvezető kalauzolásában, egy kellemes olasz reggeli kíséretében.

14 Kategória: Saját fullcar.hu Autószerviz határok nélkül Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. A két méltán híres szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egy éves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a hálózathoz, így országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleiket A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét.

15 A két fél hosszas piacelemzést követően, kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magyar Autóklub hitelessége, tradíciója a sikeres hosszú távú együttműködés egyik garanciája, a Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar autószerviz hálózata pedig az együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett Sárga Angyal autómentőn keresztül.

16 Kategória: Saját bevezetem.hu Autószerviz határok nélkül! Szervizhálózatának évfordulóját ünnepelte a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. A két méltán híres szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egy éves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a hálózathoz, így országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleiket. A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét. A két fél hosszas piacelemzést követően, kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magyar Autóklub hitelessége, tradíciója a sikeres hosszú távú együttműködés egyik garanciája, a Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi

17 szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar autószerviz hálózata pedig az együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett Sárga Angyal" autómentőn keresztül. A sajtónyilvános reggelin résztvevők élőben követhették nyomon a szervizben folyó munkát Gundel Takács Gábor műsorvezető kalauzolásában, egy kellemes olasz reggeli kíséretében.

18 Kategória: Saját franchiseportal.hu Autószerviz határok nélkül Együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését ünnepelte a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. A két méltán híres szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egy éves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a hálózathoz, így országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleiket. A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. A világ 80 országában van jelen és több mint 5000 szerviz alkotja a sikeres hálózatot, melynek központjában a szakmaiságon alapuló minőségi kiszolgálás áll. Az autóipar meghatározó szereplőjeként nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is képviseli magát. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét. A két fél hosszas piacelemzést követően, kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magyar Autóklub hitelessége, tradíciója a sikeres hosszú távú együttműködés egyik garanciája, a Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi

19 szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar autószerviz hálózata pedig az együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett "Sárga Angyal" autómentőn keresztül. A sajtónyilvános reggelin résztvevők élőben követhették nyomon a szervizben folyó munkát Gundel Takács Gábor műsorvezető kalauzolásában, egy kellemes olasz reggeli kíséretében. news4business.hu, checkstar.hu

20 Kategória: Saját news4business.hu Magyar Autóklub: Autószerviz határok nélkül Sajtónyilvános olasz reggelivel ünnepelte együttműködésének egy éves évfordulóját, valamint közös szervizhálózatának sikeres működését a Magneti Marelli és a Magyar Autóklub. Az esemény házigazdája Gundel Takács Gábor volt, aki élőben mutatta be a szerviz működését a résztvevőknek. A két méltán híres szervezet 2011-ben döntött úgy, hogy tapasztalatait, hozzáértését és szakmai tudását egyesíti. A közel egy éves együttműködés sikeresnek bizonyult, mára már a Magyar Autóklub 21 szervize csatlakozott a hálózathoz, így országszerte 25 Checkstar szervizben fogadják ügyfeleiket. A Magneti Marelli évtizedek óta jól csengő márkanév, amely egyet jelent a minőséggel és megbízhatósággal. Az autóipar meghatározó szereplőjeként öt kontinensen van jelen, nemcsak a mindennapi autózásban, de a versenysportban is. A Forma 1 rajongóknak is ismerős lehet a név, hiszen a Magneti Marelli szállítja a RED BULL istálló úgynevezett KERS rendszerét. A két fél hosszas piacelemzést követően, kölcsönös előnyök mentén választotta egymást partneréül. A Magyar Autóklub hitelessége, tradíciója a sikeres hosszú távú együttműködés egyik garanciája, a Magneti Marelli Európában is már sikeresen működő, egyedi

21 szolgáltatásokat nyújtó márkafüggetlen Checkstar autószerviz hálózata pedig az együttműködés nemzetközi, szakmai hátterét biztosítja. Az országban így most már 21 Checkstar szervizben nyújtanak közösen egységes, jó árszínvonalú és kiváló minőségű szolgáltatást. A jövőben tovább kívánják mélyíteni az együttműködést, így a Magyar Autóklub és a Magneti Marelli átvállalja majd az olyan gyakran elromló alkatrészek, mint például az akkumulátor szállítását az úgynevezett "Sárga Angyal" autómentőn keresztül. A sajtónyilvános reggelin résztvevők élőben követhették nyomon a szervizben folyó munkát Gundel Takács Gábor műsorvezető kalauzolásában, egy kellemes olasz reggeli kíséretében.

22 Kategória: Saját marketinghir.com (forrás: news4business.hu) Autószerviz határok nélkül

23 Kategória: Saját facebook.com (forrás: autolabor.hu) Autószerviz határok nélkül

24 Kategória: Saját valoskilometer.hu (forrás: autolabor.hu) Autószerviz határok nélkül

25 Magneti Marelli - Magyar Autóklub Autószerviz határok nélkül Dátum Média Formátum Cím Saját megjelenések Megjelenések száma AVE index marketinghir.com o Autószerviz határok nélkül (hírfolyam, link a news4business.hu-ra) Ft news4business.hu o Magyar Autóklub: Autószerviz határok nélkül Ft tesztauto.hu o "Sárga Angyalok ünnepe" Ft automotor.hu o Sikeres az Autóklub és a Magnetti Marelli együttműködése Ft franchiseportal.hu o Autószerviz határok nélkül Ft autolabor.hu o Autószerviz határok nélkül Ft autosvilag.com o Autószerviz - Határok nélkül Ft formula.hu o Autószerviz határok nélkül Ft fullcar.hu o Autószerviz határok nélkül Ft facebook.com o Autószerviz határok nélkül (hírfolyam, link a news4business.hu-ra) Ft valoskilometer.hu o Autószerviz határok nélkül (hírfolyam, link az autolabor.hu-ra) Ft bevezetem.hu o Autószervíz határok nélkül Ft RTL Klub - Autómánia e Autószervíz határok nélkül Ft Tervezett megjelenés: Sport Klub - Autómánia e Autószervíz határok nélkül Ft Tervezett megjelenés: szeptember vége, október Hálózat Tv - Grand Prix e Autószervíz határok nélkül - Interjú Ft eleje Tervezett megjelenés: szeptember vége, október Sport Klub - Grand Prix e Autószervíz határok nélkül - Interjú Ft eleje Összesen Ft AVE index (advertising value equivalent) = reklám egyenérték mutató, nemzetközi PR standard mérőszám, mindenkori nettó médiaérték háromszorosa.

Aegon Baba-Mama Program életbiztosítás. Aegon Elit Nyugdíjprogram 20% adójóváírással!

Aegon Baba-Mama Program életbiztosítás. Aegon Elit Nyugdíjprogram 20% adójóváírással! Aegon Baba-Mama Program életbiztosítás Aegon Elit Nyugdíjprogram 20% adójóváírással! Biztosítsa nyugdíjas évei életszínvonalát, amelyhez 20% adójóváírást vehet igénybe! Jó hír a nyugdíjcélra megtakarítóknak,

Részletesebben

A barlangrajztól az internetig címmel médiatörténeti áttekintést adott egy 12 részes tévé sorozatban vendégelőadók segítségével.

A barlangrajztól az internetig címmel médiatörténeti áttekintést adott egy 12 részes tévé sorozatban vendégelőadók segítségével. TÓTH TAMÁS ANTAL szerkesztő A képzés során trénerként működik közre. Végzettsége Szent István Egyetem Jászberényi Kar andragógia szak A sajtó különböző területein szerezett tapasztalatot, nyomtatott, írott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kalocsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 10-i üléséről Ülés helye: Városháza Díszterme Jelen vannak: Borbély Gábor Derekas András Katus Attila Kondéné

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. 2016. tavasz. dunahouse.com

CÉGBEMUTATÓ. 2016. tavasz. dunahouse.com CÉGBEMUTATÓ 2016. tavasz dunahouse.com A Duna House Csoport számokban *2015-ös adatok alapján ** eladási és kiadási tranzakciók tekintetében Közel 12 ezer** ingatlanügylet* 21 Mrd Ft kihelyezett hitel*

Részletesebben

Elemzések a gazdasági és társadalompolitikai döntések előkészítéséhez 27. 2001. július. Budapest, 2002. április

Elemzések a gazdasági és társadalompolitikai döntések előkészítéséhez 27. 2001. július. Budapest, 2002. április Elemzések a gazdasági és társadalompolitikai döntések előkészítéséhez 27. 2001. július Budapest, 2002. április Az elemzés a Miniszterelnöki Hivatal megrendelésére készült. Készítette: Gábos András TÁRKI

Részletesebben

Aranyszárny Euró. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G62/2009) Hatályos: 2009.

Aranyszárny Euró. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G62/2009) Hatályos: 2009. Aranyszárny Euró rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G62/2009) Hatályos: 2009. április 1-jétől Módosítás időpontja: 2011. július 1. Nysz.: 14707 Tartalomjegyzék

Részletesebben

CAME Hungaria Kft. CAME termékek. CAME média. Újdonságok 2009. 2009. január A CAME Hungaria Kft. kiadványa CAME kapunyitó termékekröl

CAME Hungaria Kft. CAME termékek. CAME média. Újdonságok 2009. 2009. január A CAME Hungaria Kft. kiadványa CAME kapunyitó termékekröl 2009. január A CAME Hungaria Kft. kiadványa CAME kapunyitó termékekröl CAME Hungaria Kft. bemutatása és elérhetősége CAME termékek kapunyitó motorok, sorompók és beléptetőrendszerek CAME média www.came.hu

Részletesebben

1. A z Ö n k o r m á n y z a t J e l k é p e i

1. A z Ö n k o r m á n y z a t J e l k é p e i BUDAKALÁSZ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 27/2008. (VII.11.) számú rendelete BUDAKALÁSZ NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK JELKÉPEIRŐL CÍMERÉRŐL ÉS ZÁSZLAJÁRÓL Budakalász Nagyközség Önkormányzat

Részletesebben

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK

A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2014.1.22. COM(2014) 21 final A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE AZ EURÓPAI PARLAMENTNEK, A TANÁCSNAK, AZ EURÓPAI GAZDASÁGI ÉS SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGNAK ÉS A RÉGIÓK BIZOTTSÁGÁNAK Energiaárak

Részletesebben

II. Szombathely Decathlon Grand Prix Gyorsasági görkorcsolyázó verseny

II. Szombathely Decathlon Grand Prix Gyorsasági görkorcsolyázó verseny II. Szombathely Decathlon Grand Prix Gyorsasági görkorcsolyázó verseny VERSENYKIÍRÁSA A Lángoló Kerekek Sport Egyesület ezúton meghirdeti a II. Szombathely Grand Prix versenyt. A Verseny a MOGSZ által

Részletesebben

FEJÉR MEGYE 2013. ÉVI MUNKAERŐ-PIACI PROGNÓZISA

FEJÉR MEGYE 2013. ÉVI MUNKAERŐ-PIACI PROGNÓZISA Munkaügyi Központja Szervezési és Hatósági Osztály Munkaügyi Központja Szervezési és Hatósági Osztály FEJÉR MEGYE 2013. ÉVI MUNKAERŐ-PIACI PROGNÓZISA Székesfehérvár, 2012. december 8000 Székesfehérvár,

Részletesebben

VASUTAS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR

VASUTAS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR VASUTAS EGÉSZSÉGPÉNZTÁR KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2014. 1. ÁLTALÁNOS KIEGÉSZÍTÉSEK A Vasutas Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár (továbbiakban Pénztár) területi elven működő nyitott kiegészítő Egészségpénztár,

Részletesebben

a) felhalmozási célra 7.786.000,-Ft, b) működési célra 14.000,-Ft.

a) felhalmozási célra 7.786.000,-Ft, b) működési célra 14.000,-Ft. FÜLESD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 7/2009. (V. 04.) FKKT. RENDELETE Az önkormányzat 2008. évi költségvetési zárszámadásáról. FÜLESD Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

1/2006.(I.30.) r e n d e l e t e. az önkormányzati lakások bérletérıl

1/2006.(I.30.) r e n d e l e t e. az önkormányzati lakások bérletérıl LAD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETÉNEK 1/2006.(I.30.) r e n d e l e t e az önkormányzati lakások bérletérıl Lad Község Önkormányzat Képviselı-testülete a lakások és helyiségek bérletére, valamint

Részletesebben

A mezõgazdaság gazdaságstruktúrája és jövedeleminformációs rendszerei

A mezõgazdaság gazdaságstruktúrája és jövedeleminformációs rendszerei A mezõgazdaság gazdaságstruktúrája és jövedeleminformációs rendszerei Dr. Kapronczai István PhD, az Agrárgazdasági Kutató Intézet főigazgató-helyettese E-mail: kapronczai@akii.hu Az EU-csatlakozást megelőző-,

Részletesebben

Közhasznúsági melléklet

Közhasznúsági melléklet Közhasznúsági melléklet név: 1. Közhasznú szervezet azonosító adatai Regionális Szociális Forrásközpont Közhasznú Nonprofit Kft székhely: 9700 Szombathely, 11-es huszár út 116. bejegyzı határozat száma:

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzatának Képviselő-testület 45/2014. (III.27.) határozatával fogadta el Szentes Város Sportkoncepciójának módosítását.

Szentes Város Önkormányzatának Képviselő-testület 45/2014. (III.27.) határozatával fogadta el Szentes Város Sportkoncepciójának módosítását. Szentes Város Alpolgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Iktsz. R-2569/2014 Támafelelős:Barát Endre Tárgy: Sport-rendelet előterjesztése Mell: rendelet-tervezet Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás

Pályázati Hirdetmény. nyilvános pályázati felhívás Pályázati Hirdetmény A(z) Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. (cégjegyzékszám: 01-09-994411, székhely: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56.., levelezési cím: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56..), mint a(z) Magtárház

Részletesebben

3. NAPIREND Ügyiratszám: 14/594/2012. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2012. április 27-i nyilvános ülésére. Császár László polgármester

3. NAPIREND Ügyiratszám: 14/594/2012. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2012. április 27-i nyilvános ülésére. Császár László polgármester 3. NAPIREND Ügyiratszám: 14/594/2012. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. április 27-i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Előkészítette: Megtárgyalja: A járművek elhelyezéséről és parkolóhelyek

Részletesebben

Sződ Község Önkormányzata. Képviselő-testülete. Ökt. 1/2011.(II.24.) rendelete

Sződ Község Önkormányzata. Képviselő-testülete. Ökt. 1/2011.(II.24.) rendelete Sződ Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ökt. 1/2011.(II.24.) rendelete AZ ÖNKORMÁNYZAT 2011. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 1 Sződ Község Önkormányzata képviselő-testülete 1/2011.(II.24. ) Ökt rendelete az

Részletesebben

A MAGYAR INFEKTOLÓGIAI ÉS KLINIKAI MIKROBIOLÓGIAI TÁRSASÁG 44. KONGRESSZUSA. SZOMBATHELY Hotel Claudius 2016. SZEPTEMBER 22-24

A MAGYAR INFEKTOLÓGIAI ÉS KLINIKAI MIKROBIOLÓGIAI TÁRSASÁG 44. KONGRESSZUSA. SZOMBATHELY Hotel Claudius 2016. SZEPTEMBER 22-24 A MAGYAR INFEKTOLÓGIAI ÉS KLINIKAI MIKROBIOLÓGIAI TÁRSASÁG 44. KONGRESSZUSA SZOMBATHELY Hotel Claudius 2016. SZEPTEMBER 22-24 Tisztelt Kollégák, Kedves Vendégeink! A Magyar Infektológiai és Klinikai Mikrobiológiai

Részletesebben

Nagy Gáspár Kulturális Központ. Vasvár. Min sített Közm vel dési Intézmény Cím elnyerésére benyújtott pályázat 2015

Nagy Gáspár Kulturális Központ. Vasvár. Min sített Közm vel dési Intézmény Cím elnyerésére benyújtott pályázat 2015 Nagy Gáspár Kulturális Központ Vasvár Min sített Közm vel dési Intézmény Cím elnyerésére benyújtott pályázat 2015 1/107 Tartalomjegyzék 1. Jelentkezési lap... 3 2. Az intézmény bemutatása... 6 3. Önértékelési

Részletesebben

XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2015. február 12-15. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2015. február 12-15. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXII. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2015. február 12-15 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXII. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS RENDELETE

Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS RENDELETE EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2016.5.25. COM(2016) 289 final 2016/0152 (COD) Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS RENDELETE a területi alapú tartalomkorlátozás, illetve a vevő állampolgársága, a belső

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. Javaslat komplex pályázati rendszer kidolgozására kulturális, oktatási területen.

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere. Javaslat komplex pályázati rendszer kidolgozására kulturális, oktatási területen. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Tárgy: Javaslat komplex pályázati rendszer kidolgozására kulturális, oktatási területen. Tisztelt Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság!

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajóivánka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 30-án, 16:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. a hajléktalanok átmeneti szállásainak körében végzett kutatásról. 2008. március

BESZÁMOLÓ. a hajléktalanok átmeneti szállásainak körében végzett kutatásról. 2008. március BESZÁMOLÓ a hajléktalanok átmeneti szállásainak körében végzett kutatásról 2008. március A Hajléktalanokért Közalapítvány megbízásából készülő kutatás keretében a hajléktalan embereket ellátó intézmények

Részletesebben

Rákóczifalva Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Rákóczifalva Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének Rákóczifalva Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének a 25/2004. (VII. 03.) a 12/2004. (IV. 30.) a 15/2009. (IX. 04.), a 16/2009. (IX. 29.), és a 16/2012. (IV. 27.), önkormányzati rendeletével módosított

Részletesebben

A CIB Bank Zrt. ecommerce internetes kártyaelfogadás szolgáltatása

A CIB Bank Zrt. ecommerce internetes kártyaelfogadás szolgáltatása 2010.01.27. A CIB Bank Zrt. ecommerce internetes kártyaelfogadás szolgáltatása TARTALOM 1. AZ ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM ÉS AZ ECOMMERCE SZOLGÁLTATÁS... 3 1.1. MI AZ ECOMMERCE SZOLGÁLTATÁS?... 3 1.2. ELİNYÖK

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS ÁLLAMI TÁMOGATÁS IRÁNTI IGÉNYHEZ (02/B NYOMTATVÁNY)

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS ÁLLAMI TÁMOGATÁS IRÁNTI IGÉNYHEZ (02/B NYOMTATVÁNY) KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS ÁLLAMI TÁMOGATÁS IRÁNTI IGÉNYHEZ ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK (02/B NYOMTATVÁNY) Mi az a Digitális Átállás és annak állami támogatása? A műsorterjesztés és a digitális átállás

Részletesebben

1. Az iskolavezetés önértékelése [5]

1. Az iskolavezetés önértékelése [5] 1. Az iskolavezetés önértékelése [5] 5. Igen; (teljes mértékben) igaz. 4. Igen; általában igaz, de vannak még kisebb hiányosságok. 3. Igen; igaz, de vannak még nagyobb hiányosságok. 2. Részben igaz, de

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... / 21 2012.08.28. 13:21 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: KAPOSVÁR HOKI CLUB SE KHC SE 3 A szakszövetség

Részletesebben

Mi, a Generali Köztünk a helyed!

Mi, a Generali Köztünk a helyed! Mi, a Generali Köztünk a helyed! Employer Branding Award 2015. pályázat Jogi személyiség Munkáltatói márkaépítés folyamata 2 Mi, a Generali - KÖZTÜNK A HELYED! Munkavállalói elégedettségmérés Belső kutatás

Részletesebben

1. A Díj megnevezése. 2. A Díj adományozásának lehetőségei

1. A Díj megnevezése. 2. A Díj adományozásának lehetőségei Budapest Főváros XIX. ker. Kispest Önkormányzatának kitüntető díj, valamint dicsérő oklevél alapításáról és az adományozás rendjéről szóló 42/2011. (XI.30.), 26/2011. (X.26.), 5/2011. (III.2.), 5/2010.

Részletesebben

Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntöm Önt hírlevelünk 2010/9. számában! 2010. július 25.

Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntöm Önt hírlevelünk 2010/9. számában! 2010. július 25. Kedves Olvasó! Tisztelettel köszöntöm Önt hírlevelünk 2010/9. számában! 2010. július 25. Álldogál a bolond az elmegyógyintézet kapujában. Odamegy hozzá az egyik orvos és megkérdezi: - Maga mit keres itt?

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Budapest Csúcsmix Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap

TÁJÉKOZTATÓ. Budapest Csúcsmix Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap TÁJÉKOZTATÓ Budapest Csúcsmix Tőkevédett Származtatott Nyíltvégű Befektetési Alap Alapkezelő: Budapest Alapkezelő Zrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 188. Vezető Forgalmazó: Budapest Bank Nyrt. Székhely:

Részletesebben

4. sz. melléklet. Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Bizottság!

4. sz. melléklet. Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Bizottság! 4. sz. melléklet Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Bizottság! A Képviselő-testület 439/2010. (XII.15) ÖKT sz. határozatának 12) pontja szerint a Képviselő-testület úgy döntött, hogy az önként vállalt

Részletesebben

Veresegyházi kistérség

Veresegyházi kistérség Veresegyházi kistérség területfejlesztési koncepciója és stratégiai programja Pest megyei Terület-,Település-, Környezet Tervező és Tanácsadó Kft. 1085. Budapest, Kőfaragó u. 9. Tel: 267 05 08, 267 70

Részletesebben

UNESCO ASP VETÉSI ALBERT GIMNÁZIUM Európa nincs messze Kulturális párbeszéd Európa nincs messze: Európa a Vetésiben a Vetési Európában

UNESCO ASP VETÉSI ALBERT GIMNÁZIUM Európa nincs messze Kulturális párbeszéd Európa nincs messze: Európa a Vetésiben a Vetési Európában Európa nincs messze: Európa a Vetésiben a Vetési Európában Az iskola életében megalapítása óta látványos szerepet játszott/játszik a külföldi oktatási intézményekkel való kapcsolat, kezdetektől fogva először

Részletesebben

A BIZOTTSÁG JELENTÉSE. Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről. {SWD(2013) 491 final}

A BIZOTTSÁG JELENTÉSE. Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről. {SWD(2013) 491 final} EURÓPAI BIZOTTSÁG Brüsszel, 2013.12.3. COM(2013) 855 final A BIZOTTSÁG JELENTÉSE Tizenharmadik jelentés az euróövezet jövőbeli bővítésének gyakorlati előkészületeiről {SWD(2013) 491 final} HU HU A BIZOTTSÁG

Részletesebben

Aranyszárny CLaVis. Nysz.: 17386

Aranyszárny CLaVis. Nysz.: 17386 Aranyszárny CLaVis rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött, élethosszig tartó életbiztosítás különös feltételei (G75/014) Hatályos: 014. március 15. Módosítva: 014. november 1. Nysz.: 1786 Tartalomjegyzék

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.../2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó

I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó 1 / 6 I. 2-328/2003. Üi: Bakai Ildikó Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete M a k ó Tárgy: Polgármesteri tájékoztató az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

Rövidített sportágvezetői értékelések:

Rövidített sportágvezetői értékelések: Szakmai értékelés: A csapat összetétele atlétika 14 fő judo 8 fő műugrás 1 fő Rg. 6 fő sportlövészet 10 fő taekwondo 1 fő tenisz 3 fő torna 5 fő úszás 8 fő vívás 16 fő vízilabda 13 fő Összesen 85 fő A

Részletesebben

- 358 - Jármi Község Onkormányzata Képviselő-testülete 2013. június 26.-án tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

- 358 - Jármi Község Onkormányzata Képviselő-testülete 2013. június 26.-án tartott nyilvános ülésének. J e g y z ő k ö n y v e - 358 - Jármi Község Onkormányzata Képviselő-testülete 2013. június 26.-án tartott nyilvános ülésének J e g y z ő k ö n y v e Készült: 3 példányban Kapják: 2. példányt Sz-Sz-B Megyei Kormányhivatal, Nyíregyháza

Részletesebben

A JÖVİ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŐLÉSI BIZTOSÁNAK ÁLLÁSFOGLALÁSA

A JÖVİ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŐLÉSI BIZTOSÁNAK ÁLLÁSFOGLALÁSA JÖVİ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŐLÉSI BIZTOSA 1051 Budapest, Nádor u. 22. 1387 Budapest, Pf. 40.Telefon: 475-7100 Fax: 269-1615 A JÖVİ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŐLÉSI BIZTOSÁNAK ÁLLÁSFOGLALÁSA a Red Bull Air Race repülırendezvény

Részletesebben

NAPPALI KÖZPONT LÉTREHOZÁSA

NAPPALI KÖZPONT LÉTREHOZÁSA ESETTANULMÁNY/HEFOP-2004-4.2. A társadalmi befogadást támogató szolgáltatások infrastrukturális fejlesztése NAPPALI KÖZPONT LÉTREHOZÁSA HEFOP-2004-4.2. Projekt Esettanulmány Készült: 2006. október 29.

Részletesebben

MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS

MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS MVM 470 RANGLISTAVERSENY, 49ER GRAND PRIX ÉS D-ONE NEMZETKÖZI VERSENY 2014 BALATONFÜRED, 2014. JÚLIUS 19-20. VERSENYKIÍRÁS 1. BEVEZETÉS 1.1. A verseny célja: Ranglista verseny a 470 hajóosztály, Grand

Részletesebben

Közép- és Délkelet- Európai Projektmustra és Befektetői Fórum. Ahol a részvétel a fontos! REevolutio Budapest 2006 a szakmai találkahely!

Közép- és Délkelet- Európai Projektmustra és Befektetői Fórum. Ahol a részvétel a fontos! REevolutio Budapest 2006 a szakmai találkahely! Közép- és Délkelet- Európai Projektmustra és Befektetői Fórum Ahol a részvétel a fontos! REevolutio Budapest 2006 a szakmai találkahely! Információs füzetek 1. Ha Ön kiállít, csak nyerhet! REevolutio Budapest

Részletesebben

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kozármisleny Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve KSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos: 2015. november 23-tól Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban ÁSZF) határozza meg a SZIGET Kulturális Menedzser Iroda Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Híradóelemzés 2013. IV. negyedév és éves összesítő

Híradóelemzés 2013. IV. negyedév és éves összesítő Híradóelemzés 2013. IV. negyedév és éves összesítő a Nézőpont Intézet Médiaműhelyének elemzése Készült: 2014. január 13. 1 2014. január 13. HÍRADÓELEMZÉS 2013. IV. NEGYEDÉV ÉS ÉVES ÖSSZESÍTŐ Összefoglaló

Részletesebben

Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2015.(IV.23.) önkormányzati rendelete (H1) a közművelődési tevékenység helyi feladatairól

Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2015.(IV.23.) önkormányzati rendelete (H1) a közművelődési tevékenység helyi feladatairól Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 7/2015.(IV.23.) önkormányzati rendelete (H1) a közművelődési tevékenység helyi feladatairól Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

EURÓPAI BIZOTTSÁG. Pályázati felhívás EAC/A05/2014 Erasmus+ szakképzési mobilitási tanúsítvány 2015 2020

EURÓPAI BIZOTTSÁG. Pályázati felhívás EAC/A05/2014 Erasmus+ szakképzési mobilitási tanúsítvány 2015 2020 EURÓPAI BIZOTTSÁG Pályázati felhívás EAC/A05/2014 Erasmus+ szakképzési mobilitási tanúsítvány 2015 2020 1. Bevezetés E pályázati felhívás jogalapját az Erasmus+ elnevezésű uniós oktatási, képzési, ifjúsági

Részletesebben

www.hbkik.hu Tel.: (52) 500-710 Fax: (52) 500-720 ÖNNEK VAN MÁR? TEL.: (52)500-744 VÁLLALKOZÓI HITELKÁRTYA

www.hbkik.hu Tel.: (52) 500-710 Fax: (52) 500-720 ÖNNEK VAN MÁR? TEL.: (52)500-744 VÁLLALKOZÓI HITELKÁRTYA 2005. november XIII/11. szám A H A J D Ú - B I H A R M E G Y E I K E R E S K E D E L M I É S I P A R K A M A R A L A P J A Túl a csapatépítésen 12. oldal VÁLLALKOZÓI HITELKÁRTYA ÖNNEK VAN MÁR? TEL.: (52)500-744

Részletesebben

PARTNERI IGÉNYFELMÉRÉS SZABÁLYZAT

PARTNERI IGÉNYFELMÉRÉS SZABÁLYZAT PARTNERI IGÉNYFELMÉRÉS SZABÁLYZAT Partner megnevezése Pedagógusok Nem pedagógus munkaben dolgozók Szülők Tanulók Mintavétel érdekelt érdekelt szülő tanuló Az igényfelmérés módja Az igényfelmérés gyakorisága

Részletesebben

ADATBÁZIS-KEZELÉS GYAKORLAT

ADATBÁZIS-KEZELÉS GYAKORLAT ADATBÁZIS-KEZELÉS GYAKORLAT 1. FELADAT A Készítsen egytáblás adatbázist könyveinek nyilvántartására! Az adattábla a következık rögzítésére legyen alkalmas: Szerzı neve szöveges mezı Könyv címe szöveges

Részletesebben

KÉPGALÉRIA HIRDETÉS CSOMAGA JÁNLAT. Érvényes: 2015. október 28-tól

KÉPGALÉRIA HIRDETÉS CSOMAGA JÁNLAT. Érvényes: 2015. október 28-tól KÉPGALÉRIA HIRDETÉS CSOMAGA JÁNLAT Érvényes: 2015. október 28-tól 2 CEMP SH KÉPGALÉRIÁK (1) Index képgaléria A galériáink az aktuális kül- és belpolitikai eseményeket egyaránt folyamatosan követik. Az

Részletesebben

Médiaszövetség a gyermekekért

Médiaszövetség a gyermekekért Matild Média Iskola Budapest, XXII. Tóth József utca 45. Telefon: 06 20 542 49 41 www.matild.hu www.matildonline.hu info@matild.hu Fenntartó: Matild Közhasznú Egyesület 1119 Budapest, Fehérvári út 143.

Részletesebben

1. Esettanulmány Budapest Bank

1. Esettanulmány Budapest Bank 1. Esettanulmány Budapest Bank Tartalom A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalása...2 A Budapest Bank rövid bemutatása... 3 A CSR, mint a vállalati stratégia eleme... 4 1. Etikus működés felelős kommunikáció...

Részletesebben

2010. évi CLXXXV. törvény. a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról 1

2010. évi CLXXXV. törvény. a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról 1 1. oldal 2010. évi CLXXXV. törvény a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról 1 Az Országgyűlés a közösség és az egyén érdekeinek felismeréséből, a társadalom integritásának előmozdítása, a demokratikus

Részletesebben

eleki s A ktuális Átadták a katolikus közösségi házat A tartalomból: Pályázatok benyújtásáról döntöttek (2-3. ouai)

eleki s A ktuális Átadták a katolikus közösségi házat A tartalomból: Pályázatok benyújtásáról döntöttek (2-3. ouai) eleki s A ktuális A tartalomból: Pályázatok benyújtásáról döntöttek (2-3. ouai) Színes lufik, sör és virsli (4. oldal) + Édesanyákat köszöntöttek (S. oldal) * Félezer kilométer egy jó ügy érdekében p.oidao

Részletesebben

A PROFESSZOROK HÁZA ALAPÍTÓ OKIRATA

A PROFESSZOROK HÁZA ALAPÍTÓ OKIRATA Iktatószám: 5237-2/2006. A PROFESSZOROK HÁZA ALAPÍTÓ OKIRATA Az oktatási miniszter az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény 88. (3), 89. (1) és 90. (2) bekezdésében, valamint az oktatási miniszter

Részletesebben

2009. Perfekt Képzési Terv FAT: 0036 FNYSZ:01-0507-04. Képzési Terv 2009. 1. oldal

2009. Perfekt Képzési Terv FAT: 0036 FNYSZ:01-0507-04. Képzési Terv 2009. 1. oldal FAT: 0036 FNYSZ:01-0507-04 2009. 1. oldal Bevezetés A Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. több mint fél évszázados tapasztalattal, szakmai hírnévvel, az egész országot lefedı hálózattal rendelkezı

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:../2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A MAGYAR NEMZETI FILMALAP ZRT. INKUBÁTOR PROGRAM FILMGYÁRTÁSI TÁMOGATÁSÁRA

PÁLYÁZATI KIÍRÁS A MAGYAR NEMZETI FILMALAP ZRT. INKUBÁTOR PROGRAM FILMGYÁRTÁSI TÁMOGATÁSÁRA PÁLYÁZATI KIÍRÁS A MAGYAR NEMZETI FILMALAP ZRT. INKUBÁTOR PROGRAM FILMGYÁRTÁSI TÁMOGATÁSÁRA A Filmalap az INKUBÁTOR PROGRAMOT azzal a céllal hozta létre, hogy első egész estés (min. 70 perces) filmként

Részletesebben

[TENDER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ] Weston Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. www.autotender.eu

[TENDER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ] Weston Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. www.autotender.eu 2015 Weston Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. www.autotender.eu [TENDER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ] A regisztrációhoz, a tender kiírás lépéseihez, a sikeresen lezárult tender kiértékeléséhez ill eredményhirdetéséhez

Részletesebben

A MUNKÁLTATÓK TÁVMUNKÁVAL SZEMBENI BEÁLLÍTOTTSÁGAI

A MUNKÁLTATÓK TÁVMUNKÁVAL SZEMBENI BEÁLLÍTOTTSÁGAI MAKÓ Csaba - KESZl Roland - POLYÁNSZKY T. Zoltán A MUNKÁLTATÓK TÁVMUNKÁVAL SZEMBENI BEÁLLÍTOTTSÁGAI (A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI RÉGIÓ PÉLDÁJA) A szerzők dolgozatukban a közép-dunántúli régió mikro-, kis- és középvállalkozásainál

Részletesebben

A HAJÓ: kötelekre bízva.

A HAJÓ: kötelekre bízva. misszió A Balatonfüredi Yacht Club eredményes utánpótlás versenyzői 2006 tavaszán határozták el, hogy nem csak a kishajós utánpótlás versenyzés területen, de a nagyhajózásban is szeretnének maradandót

Részletesebben

BESZÁMOLÓ a Püspökladányi Tájékoztató és Közművelődési Központ, Könyvtár, Múzeum 2014.08.31.-2015.08.31. közötti munkájáról

BESZÁMOLÓ a Püspökladányi Tájékoztató és Közművelődési Központ, Könyvtár, Múzeum 2014.08.31.-2015.08.31. közötti munkájáról BESZÁMOLÓ a Püspökladányi Tájékoztató és Közművelődési Központ, Könyvtár, Múzeum 2014.08.31.-2015.08.31. közötti munkájáról VÁROSI KÖNYVTÁR TAGINTÉZMÉNY Az előző időszak óta a Városi Könyvtár Tagintézmény

Részletesebben

Tetétlen Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (I.18.) ÖKT. rendelete

Tetétlen Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (I.18.) ÖKT. rendelete Tetétlen Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2006. (I.18.) ÖKT. rendelete A közterület használatáról Tetétlen Község Önkormányzat Képviselő-testülete a közterület használat és igénybevétel szabályozására

Részletesebben

Tájak Korok Múzeumok Egyesület

Tájak Korok Múzeumok Egyesület HARASZTI GÁBOR Tájak Korok Múzeumok Egyesület Mint negyedik éve ügyvezetõ elnök, korábban évekig választmányi tag, egyben évtizedes résztvevõ és klubvezetõ, vázlatosan bemutatom a Tájak Korok Múzeumok

Részletesebben

KIRIPOVSZKY CSABA AZ EMBERKERESKEDELEM ÉS A SZERVEZETT BŐNÖZÉS KAPCSOLATA A PROSTITÚCIÓ TÜKRÉBEN

KIRIPOVSZKY CSABA AZ EMBERKERESKEDELEM ÉS A SZERVEZETT BŐNÖZÉS KAPCSOLATA A PROSTITÚCIÓ TÜKRÉBEN KIRIPOVSZKY CSABA AZ EMBERKERESKEDELEM ÉS A SZERVEZETT BŐNÖZÉS KAPCSOLATA A PROSTITÚCIÓ TÜKRÉBEN A Nemzeti Nyomozó Iroda Emberkereskedelem Elleni Osztálya 2004. július 1-jén jött létre a Szervezett Bőnözés

Részletesebben

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ SZOMBATHELY MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA VAGYONNYILATKOZAT KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ (KÜLSŐ SZAKÉRTŐ BIZOTTSÁGI TAGOK RÉSZÉRE) A./ ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ VAGYONNYILATKOZAT-TÉTELRE KÖTELEZETTEK KÖRE, A VAGYONNYILATKOZAT

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 12-i rendkívüli

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. a 17/2009. (IX.16.) és a 20/2012.(V.30.) rendelettel módosított 36/2003. (XII.16.) számú.

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK. a 17/2009. (IX.16.) és a 20/2012.(V.30.) rendelettel módosított 36/2003. (XII.16.) számú. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK a 17/2009. (IX.16.) és a 20/2012.(V.30.) rendelettel módosított 36/2003. (XII.16.) számú rendelete az önkormányzat jelképeiről ( egységes szerkezetben) Kunhegyes Város

Részletesebben

A Mecsek Völgység Hegyhát Egyesület havi online hírlapja

A Mecsek Völgység Hegyhát Egyesület havi online hírlapja A Mecsek Völgység Hegyhát Egyesület havi online hírlapja 2012. október Egyesületünk hírei: Falumegújítás és fejlesztés, 2012 Megjelent a Magyar Közlöny 129. számában, Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési

Részletesebben

E L İ T E R J E S Z T É S

E L İ T E R J E S Z T É S AZ ELİTERJESZTÉS SORSZÁMA: 38. MELLÉKLET: - TÁRGY: Beszámoló a kábítószer probléma visszaszorítására elfogadott stratégia eredményeinek és a KEF munkájának tapasztalatairól E L İ T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD

Részletesebben

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1237/2015. (IX.1.) számú HATÁROZATA

A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK. 1237/2015. (IX.1.) számú HATÁROZATA Ügyiratszám: MC/15753-14/2015. Tárgy: Személyes adat fellebbezésének elbírálása A NEMZETI MÉDIA- ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG MÉDIATANÁCSÁNAK 1237/2015. (IX.1.) számú HATÁROZATA A Nemzeti Média- és Hírközlési

Részletesebben

A Nagyközségi Szociális Gondozási Központ Intézmény Cibakháza és Tiszainoka által nyújtott szociális ellátások 2013. évi térítési díjakról 1..

A Nagyközségi Szociális Gondozási Központ Intézmény Cibakháza és Tiszainoka által nyújtott szociális ellátások 2013. évi térítési díjakról 1.. Cibakháza Nagyközség Önkormányzat 3/2013. (II.28.) ÖK. rendelet A Nagyközségi Szociális Gondozási Központ Intézmény Cibakháza és Tiszainoka által nyújtott szociális ellátások 2013. évi térítési díjakról

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Falugazdász tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ. Falugazdász tájékoztató Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság Püspökladányi Kerületi Állategészségügyi és Élelmiszer ellenőrző Hivatal. TÁJÉKOZTATÓ a falugazdász tevékenységéről és a város mezőgazdaságáról

Részletesebben

YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM TÁJÉKOZTATÓJA. Általános program feltételek

YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM TÁJÉKOZTATÓJA. Általános program feltételek YOU+NISSAN HŰSÉGPROGRAM TÁJÉKOZTATÓJA Általános program feltételek I. ÁLTALÁNOS BEVEZETŐ A kizárólag Nissan-tulajdonosoknak szóló YOU+NISSAN hűségprogram célja, hogy Ön a Nissan járművéhez kapcsolódó minden

Részletesebben

Beszámoló a Képviselő-testület 2016. május 26- i ülésére

Beszámoló a Képviselő-testület 2016. május 26- i ülésére Beszámoló a Képviselő-testület 2016. május 26- i ülésére Beszámoló a 2015. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról A gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló 2015. évi beszámoló elkészítésre került,

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2011. decemberi ülésére

Csanytelek Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2011. decemberi ülésére Csanytelek Község Polgármesterét l 6647 Csanytelek, Volentér János tér 2 Tel.: 63 / 578 510 Fax: 63 / 578-517 e-mail: csanytelek@csanytelek.hu, www.csanytelek.hu 3171/2011. E L T E R J E S Z T É S Csanytelek

Részletesebben

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Öreglak Községi önkormányzat Polgármestere 8697. Öreglak, Fő u. 14. Ügyiratszám: 1662/2013. Öreglak Község Képviselő-testülete Helyben

Öreglak Községi önkormányzat Polgármestere 8697. Öreglak, Fő u. 14. Ügyiratszám: 1662/2013. Öreglak Község Képviselő-testülete Helyben Öreglak Községi önkormányzat Polgármestere 8697. Öreglak, Fő u. 14. Ügyiratszám: 1662/2013. Öreglak Község Képviselő-testülete Helyben Tisztelt Képviselő-testület! Az Öreglaki Kerekerdő Óvoda óvodavezetőjének

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06305/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06305/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

(egységes szerkezetben az 52/2011. (XII.15.) önkormányzati, valamint a 10/2012. (II.17.) önkormányzati rendelettel)

(egységes szerkezetben az 52/2011. (XII.15.) önkormányzati, valamint a 10/2012. (II.17.) önkormányzati rendelettel) Szentendre Város Önkormányzat 34/2009. (X. 26.) Önk. sz. rendelete az Önkormányzat, az egyházak, a helyi társadalmi és civil szervezetek, valamint alapítványok kapcsolatrendszerének egyes kérdéseiről,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hőcserélő egység, légkondicionáló, hűtő- és szűrőberendezés 2014/S 057-096119. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban

Magyarország-Budapest: Hőcserélő egység, légkondicionáló, hűtő- és szűrőberendezés 2014/S 057-096119. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban 1/10 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:96119-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hőcserélő egység, légkondicionáló, hűtő- és szűrőberendezés 2014/S 057-096119

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v. 2011. január 25-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén.

J e g y z ı k ö n y v. 2011. január 25-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. J e g y z ı k ö n y v Készült: 2011. január 25-én a Sárospataki Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében az Egészségügyi és Szociális Bizottság ülésén. Jelen vannak: Oláh József Csaba a bizottság elnöke

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

VÍGH ANTAL EMBERKERESKEDELEM ELLENI HARC A HATÁRİRSÉGNÉL EGY KONKRÉT BŐNCSELEKMÉNY BEMUTATÁSA ALAPJÁN. A Határırség nyomozó hatósági hatásköre

VÍGH ANTAL EMBERKERESKEDELEM ELLENI HARC A HATÁRİRSÉGNÉL EGY KONKRÉT BŐNCSELEKMÉNY BEMUTATÁSA ALAPJÁN. A Határırség nyomozó hatósági hatásköre VÍGH ANTAL EMBERKERESKEDELEM ELLENI HARC A HATÁRİRSÉGNÉL EGY KONKRÉT BŐNCSELEKMÉNY BEMUTATÁSA ALAPJÁN A Határırség nyomozó hatósági hatásköre A büntetıeljárási törvény 2006. július 1-jén hatályba lépett

Részletesebben

TESZ VESZ ÓVODA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

TESZ VESZ ÓVODA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA TESZ VESZ ÓVODA SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA KÉSZÍTETTE: SZABÓ ENDERÉNÉ ÓVODAVEZETŐ 2005. 2 Tartalom I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 5. oldal II. AZ ALAPÍTÓ OKIRATBAN FOGLALTAK RÉSZLETEZÉSE II/1. Az alapító szerv

Részletesebben

ÖSSZESÍTİ ADATLAP. Bankszámlaszám: 1 0 4 0 4 0 8 9-4 0 8 1 8 0 5 2-0 0 0 0 0 0 0 0

ÖSSZESÍTİ ADATLAP. Bankszámlaszám: 1 0 4 0 4 0 8 9-4 0 8 1 8 0 5 2-0 0 0 0 0 0 0 0 iratszám 1 : Érkezett 1 : 1. A KÉRELMEZİ ADATAI A kérelmezı szervezet teljes neve: ÖSSZESÍTİ ADATLAP Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület A kérelmezı szervezet rövidített neve: ASI DSE Gazdálkodási

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Lengyel Nemzetiségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:.... /2011. J E G Y Z İ K Ö N Y V (Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a

Részletesebben

Nem tagadjuk a változás szükségességét, de...

Nem tagadjuk a változás szükségességét, de... Dugódíjak külföldön London (Anglia) A londoni közgyűlés 2003-ban vezette be a behajtási díjat, amely hétköznapokon reggel 7 és este 6 óra között 10 fontba (mintegy 3600 forint) kerül. A díjfizetési kötelezettség

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jobb Gyula, Posch János alpolgármesterek Árva Helga jegyző Fekete Ágota, Oberrecht Tamás, Veress Sándor képviselők

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jobb Gyula, Posch János alpolgármesterek Árva Helga jegyző Fekete Ágota, Oberrecht Tamás, Veress Sándor képviselők J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kulcs Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 28-án 16.30 órakor tartott nyílt testületi ülésén. Jelen vannak: Igazoltan távol: Jobb Gyula, Posch János alpolgármesterek

Részletesebben

Innováció (és) kommunikáció

Innováció (és) kommunikáció Innováció (és) kommunikáció A mőszaki tudományok és az innováció helye a (magyar) médiában Dr. Nádai László BMF KITT Az innováció kommunikációja Az innováció kommunikációja mind a vállalatok, mind a társadalom

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sárospatak Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu J e g y z ő k ö n y v Készült: Sárospatak Város Önkormányzat

Részletesebben