BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: Verzió: 1 Oldal: 1/6

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.11.12. Verzió: 1 Oldal: 1/6"

Átírás

1 Dátum: Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Universal-Kaltreiniger Cikkszám: LOS 8000 Felhasználási terület: Általános hideg tisztítószer Gyártó, szállító cég: EURO-LOCK GmbH Cím: Kamener Str. 33. D Werne Telefon: 02389/ Fax: 02389/ Importáló cég: Cím: Telefon/Fax: Sürgősségi telefon: Telefon: Eurochrom Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Euro-Lock professzionális vegyi anyag képviselet 9700 Szombathely Nádasdy F. u info@eurochrom.hu Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. (36) 80/ (36-1-) A veszély azonosítása: EU-jel: Xn Ártalmas Speciális veszélyek emberre és környezetre: R 65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdőkárosodást okozhat. R 66 Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja 3. Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/ információ: Kémiai összetétel: n-, izo- és cikloalifás, elsősorban C10-C12 anyagok keveréke tisztítókoncentrátummal és átmeneti korróziós inhibitorral. Veszélyes komponensek: 80-95% Univerzális hidegtisztítószer CAS-szám: EINECS-szám: Index-szám: EU-jel: Xn R-mondat: Elsősegély és intézkedések: Általános információk: Belélegezve: A szennyezett ruhát azonnal le kell venni. A sérültet friss levegőre kell vinni és nyugalomban kell tartani.

2 Dátum: Verzió: 1 Oldal: 2/6 Bőrrel érintkezve: A szennyezett ruhát azonnal le kell venni. A szennyezett bőrfelületet bővízzel és szappannal le kell mosni. Irritáció esetén forduljon orvoshoz. Szemmel érintkezve: A szemet bővízzel perceken keresztül ki kell öblíteni (a szemhéjak széthúzása mellett). Orvoshoz kell fordulni. Lenyelve: Tilos hánytatni. Azonnal orvost kell hívni. Orvosnak utasítás:: A hosszantartó vagy ismétlődőexpozíció bőrgyulladást okozhat. Lenyelve ártalmas, aspiráció esetén mérgezőtüdőödémát okozhat. Tünetek: A bőrrel való érintkezés irritációhoz vezethet. Száraz bőr. 5. Tűzvédelmi intézkedések: Oltóanyag: Szén-dioxid, oltópor vagy vízpermet. Kiterjedt tűz esetén vízpermetet vagy alkoholálló oltóhabot kell alkalmazni. A homok vagy a föld csak kisebb tüzekhez alkalmasak. Nem megfelelőoltóanyag: Különleges veszélyek: Védőfelszerelés: További intézkedések: Vízsugár Robbanásveszélyes gőz-levegőkeverék képződhet. Nem teljes égéskor szénmonoxid képződhet. A gőzök a levegőnél nehezebbek és szétterülnek a talaj mentén. Nagyobb távolságnál is begyulladhatnak. Teljes védőruházat és külsőlevegőtől független légzőkészülék. A veszélyeztetett edényzetet vízpermettel hűteni kell. 6. Intézkedések véletlen szabadba jutás esetén: Személyre vonatkozó védőintézkedések: Környezetre vonatkozó védőintézkedések: Intézkedés tisztításra, összegyűjtésre: Kerülni kell a szemmel, bőrrel való érintkezést. A gőzöket nem szabad belélegezni. Illetéktelen személyeket távol kell tartani. A lyukakat le kell zárni, lehetőleg személyi kockázat nélkül. A terméket talajba, csatornába, felszíni vizekbe, talajvízbe nem szabad engedni. Nagyobb mennyiség bekerülése esetén értesíteni kell az illetékes hatóságot. A kiömlött anyagot nedvszívó anyaggal fel kell itatni (pl. homok, kovaföld, savkötőszer, universalbinder, fűrészpor) és egy erre a célra felcímkézett edényzetben kell tartani ártalmatlanításig. A nem szorosan lezárt tartályokat egy felcímkézett konténerbe vagy kármentőbe kell tenni. A szennyezett felületet tisztítószerrel kell megtisztítani. A tisztítóvizet veszélyes hulladékként kell kezelni. 7. Kezelés és tárolás: Kezelés: Biztonságos kezelés: Tűz- és robbanásveszély elleni védekezés: Tárolás: Hosszantartó, ismételt érintkezéstől a bőrt védeni kell. A gőzöket, permetet nem szabad belélegezni. Nem szabad 49 o C feletti hőmérsékleten kezelni, mivel gyúlékony vagy robbanásveszélyes gőz- levegőkeverék keletkezhet. Szorosan lezárt tartályban kell tárolni hűvös és száraz helyen.

3 Dátum: Verzió: 1 Oldal: 3/6 Raktári rend és a tartályok tárolása: Tárolás más anyagokkal: A vízveszélyeztetőanyagok tárolásával és kezelésével kapcsolatos törvényeket és előírásokat be kell tartani. Éghetőfolyadékokra vonatkozó rendeletet be kell tartani. 8. Az expozíció ellenőrzése egyéni védelem: Műszaki intézkedések: Szellőztetésről, elszívásról gondoskodni kell. Az elektrosztatikus feltöltődést meg kell akadályozni. Munkahelyen megengedett levegő Olaj (ásványolaj) köd: MK-érték: 5 mg/m 3 koncentráció határérték: Az adatokat a Biztonsági Adatlap készítésekor érvényes listák alapján adtuk meg. Higiénés intézkedések: Italtól, ételtől és állati eledeltől távol kell tartani. Munka után és a munkaszünetek előtt kezet kell mosni. A szemmel és bőrrel való érintkezést kerülni kell. A gőzöket, permetet ne lélegezzük be. Légzésvédelem: Félmaszk kombinált szűrővel szerves gőzök és részecskékhez. Kézvédelem: Védőkesztyű. Anyaga: Nitril-kaucsuk. A megfelelővédőkesztyűkiválasztása nemcsak az anyagtól, de egyéb minőségi jellemzőktől is függ, és a gyártótól függően különbözőlehet. A pontos áthatolási időt a gyártótól meg kell kérdezni, és be kell tartani. Szemvédelem: Szorosan záró védőszemüveg. Testvédelem: Védőruha. Vegyszerálló cipővagy csizma. Ha a termék a bőrrel is érintkezhet, át nem eresztővédőruha szükséges. 9. Fizikai és kémiai tulajdonságok: Halmazállapot: Folyadék Szín: Színtelen Szag: Enyhén paraffinszagú Olvadáspont: Nincs meghatározva Forráspont/tartomány: o C Lobbanáspont: 64 C Gyulladási hőmérséklet: 230 C Robbanási határérték: Alsó: 0,65 V% - felső: 5,9 V% Gőznyomás: 60 Pa (20 o C-on) Oldhatóság: Vízzel nem keverhető. Sűrűség: 0,783 g/cm 3 (20 o C-on) ph-érték: Nem alkalmazható Kinematikus viszkozitás: 1,65 mm 2 /s (25 o C-on, DIN 51562) Megoszlási együttható (n-oktanol / 4-5 log POW (becsült érték) víz): Moltömeg: Stabilitás és reakciókészség: Hőbomlás: Kerülendőanyagok: Előírásszerűhasználat esetén nincs. Nem ismert.

4 Dátum: Verzió: 1 Oldal: 4/6 Kerülendőkörülmények: Veszélyes reakciók: Veszélyes bomlástermék: Hő, láng, szikra. Nem ismert. Nem ismert. 11. Toxikológiai információk: Akut toxicitás: Szájon át: LD50 > 2000 mg/kg (becsült érték); gyakorlatilag nem mérgező. Bőrre kerülve: LD50 > 2000 mg/kg (becsült érték); gyakorlatilag nem mérgező. Belélegezve: LC50 > 5 mg/l (becsült érték); gyakorlatilag nem mérgező. Elsődleges hatások: Bőrre kerülve: enyhén irritáló hatású (becsült adat) Szembe kerülve: nem irritáló. Szenzibiliáció: Egyéb adat: Nem ismert szenzibilizáló hatás. Hosszabb ideig tartó és ismételt érintkezés a bőrrel zsírtalanítja azt és bőrgyulladáshoz vezethet. Lenyelve ártalmas, aspiráció esetén mérgezőtüdőödémát okozhat. 12. Ökológiai információ: Elimináció (perzisztencia és degradáció): Viselkedés a környezetben: Mobilitás és bioakkumuláció: Ökotoxicitás: Vízi toxicitás: Szennyvíztisztítóban való viselkedés: Általános szempontok: Az ökotoxicitás adatai nem pontosan erre az anyagra lettek meghatározva. Biológiailag lebomlik (becsült adat). Gyors fotokémiai oxidáció megy végbe a levegőben. Felezési időa környezetben: 1-10 nap (becsült érték). A víz felszínén úszik. A termék részben elpárolog egy napon belül, azonban egy jelentős mennyiség visszamarad. A talajban abszorbeálódik és nem mobil. Halak/ gerinctelen állatok/ algák: gyakorlatilag nem mérgező. LC/EC/IC50 > 1000 mg/l (becsült érték) A vízoldhatóság határáig nem mérgező. Az oldószer gyors elpárolgása miatt a termék nem jelent jelentős veszélyt a vízi szervezetekre. Nem szabad a talajba, vizekbe vagy csatornába engedni. Vízveszélyeztetési osztály: (1) enyhén vízveszélyeztető (gyártó adata). 13. Szempontok az ártalmatlanításhoz: Termékkel kapcsolatos javaslat: Hulladékkulcs meghatározása: Nem szabad a háztartási hulladékkal együtt ártalmatlanítani. Nem szabad a csatornába engedni. Ártalmatlanítani a helyi előírások figyelembe vételével szabad. (98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet A veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről.) EWC-kód: * egyéb szerves oldószerek, mosófolyadékok

5 Dátum: Verzió: 1 Oldal: 5/6 Szennyezett csomagolással kapcsolatos javaslat: és anyalúgok Ennek a terméknek a megfelelőewc csoportba és így megfelelő EWC kódba való besorolása az anyag felhasználásától függ. Ha az anyagot kell elhelyezni, vagy Önöknek szükségük van EWC kód besorolásra, kérjük vegyék figyelembe az ide vonatkozó rendeleteket (16/2001. (VII. 18.) és 10/ (III. 26.) KöM rendeletek A hulladékok jegyzékéről. Teljesen kiürített és kitisztított tartályokat újra fel lehet használni. Ártalmatlanítani a helyi előírások figyelembevételével szabad. (94/2002. (V.5.) Korm. rendelet a csomagolási hulladék kezelésének részletes szabályairól.) 14. Szállításra vonatkozó információ: A termék szállítás szempontjából nem veszélyes áru. 15. A szabályozásra vonatkozó információ: EU-jel: Xn Ártalmas R-mondatok: R 65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdőkárosodást okozhat. R 66 Ismételt expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja. S-mondatok: S 23 A keletkezőgőzt/ aeroszolt nem szabad belélegezni. S 24 A bőrrel való érintkezés kerülendő S 62 Lenyelés esetén hánytatni tilos: azonnal orvoshoz kell fordulni és megmutatni az edényzetet vagy a címkét. A termék naftát (ásványolaj), hidrogénnel kezelt, nehéz-t tartalmaz. Csak ipari tisztításra szabad használni. Érvényes magyar törvények és rendeletek: Veszélyes anyagok, készítmények: évi XXV. törvény A kémiai biztonságról 44/2000. (XII.27.) EüM és a 33/2004.(VI.24.) ESzCsM és a 26/2007.(VI.07.) EüM rendeletek A veszélyes anyagokkal és a veszélyes készítményekkel kapcsolatos eljárások illetve tevékenységek részletes szabályairól 25/2000. (IX.30.) EüM-SzCsM együttes rendelet A munkahelyek kémiai biztonságáról. 13/2004.(XII.25.) EüM-KvVM rendelet az egyes veszélyes anyagokkal, illetve veszélyes készítményekkel kapcsolatos egyes tevékenységek korlátozásáról szóló 41/2000. (XII.20) EüM-KöM rendelet módosításáról. Veszélyes hulladékok: 98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet A veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről 16/2001. (VII. 18.) és 10/ (III. 26.) KöM rendeletek A hulladékok jegyzékéről 94/2002. (V.5.) Korm. rendelet a csomagolási hulladék kezelésének részletes szabályairól. Tűzvédelem: 35/1996. (XII. 29.) BM rendelet

6 Dátum: Verzió: 1 Oldal: 6/6 Munkavédelem: évi XCIII. törvény és 25/1996. (VIII. 28.) NM rendelet 16. Egyéb információ: A fenti információk a jelenlegi legjobb tudásunkon alapulnak és a céljuk a termék egészségügyi és biztonsági követelmények szempontjából való leírása. Az adatok nem képeznek semmilyen garanciát a termék alkalmazási tulajdonságaira vonatkozóan. Az adatlap nem mentesíti a felhasználót a tevékenységét szabályozó egyéb előírások ismerete és alkalmazása alól. Felhívjuk a felhasználók figyelmét a vegyi anyag rendeltetésétől eltérőfelhasználásából eredőkockázatokra. A veszélyes komponensek R mondatai: R 65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdőkárosodást okozhat Készült a 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet és módosításai alapján vegyi készítményhez. A külföldi biztonsági adatlap ( ) alapján készítette az ENVIRIDIS Környezetvédelmi és Kereskedelmi Bt. (1073 Budapest, Dob u. 66.) Nyomtatási dátum:

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2007.06.21. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: SELISO Felhasználási terület: Fertıtlenítı hatású folyékony

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2011. december 19. Oldal: 1/5 Verzió: 2. BRAND UNION Kft. 1181 BUDAPEST, DARUS U. 8. 2/2.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2011. december 19. Oldal: 1/5 Verzió: 2. BRAND UNION Kft. 1181 BUDAPEST, DARUS U. 8. 2/2. Dátum: 2011. december 19. Oldal: 1/5 Verzió: 2 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártató és forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax: Sürgősségi telefon: Telefon: Mr Wash Magic White OXIPlus Professional

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása:

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása: Dátum: 2009. 03. 03. Oldal :5/1 1. Az anyag / készítmény és a vállalat / vállalkozás azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó/Forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail, internet:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 1999.05.18. Verzió: 8 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: RO-55 ROZSDAOLDÓ 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464 Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: ZÁROLAJZÓ-JÉGOLDÓ Felhasználási terület: Karbantartás Gyártó és forgalmazó cég: AUTÓ MOBIL

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálva: 2015.03.13. Dátum: 2008.04.08. Verzió:4 Oldal: 1/5. GHS02 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol 1, H222-229

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálva: 2015.03.13. Dátum: 2008.04.08. Verzió:4 Oldal: 1/5. GHS02 Rendkívül tűzveszélyes aeroszol 1, H222-229 Dátum: 2008.04.08. Verzió:4 Oldal: 1/5 1. szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1.Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Sürítettlevegő spray 400ml Cikkszám: LOS 505 1.2 Felhasználási

Részletesebben

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2.

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gépipar Gyártó és forgalmazó cég: AUTÓ MOBIL VEGYI

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó cég: Cím: Telefon: Fax: Forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: AUTÓ MOBIL VEGYI Kft. 6727 Szeged, Acél u.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464 Dátum: 2008.02.19. Verzió: 4 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: CSAVARLAZÍTÓ SPRAY Felhasználási terület: Karbantartás Gyártó és forgalmazó cég: Phobex

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.29. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Nail Sealer Felhasználási terület: Körömlakk. Termékek: 1000639

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/5 Descaly. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) vízkőgátló adalékanyag

HungaroChemicals Kft. 1/5 Descaly. BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) vízkőgátló adalékanyag HungaroChemicals Kft. 1/5 Descaly BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) A kiállítás kelte: 2001.05.31. 1.) Készítmény neve: Descaly vízkőgátló adalékanyag

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2012. 02. 14. Oldal: 1/(10) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 A keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.11.11. Verzió: 2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Elektromos tisztító 400 ml Cikkszám:

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/5 Desice

HungaroChemicals Kft. 1/5 Desice HungaroChemicals Kft. 1/5 Desice BIZTONSÁGI ADATLAP (veszélyes készítményhez a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint) A kiállítás kelte: 2007.06.28. 1.) Készítmény neve: Desice Gyártó cég neve: Az anyag

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/6 Salétromsav. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/6 Salétromsav. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/6 Salétromsav A kiállítás kelte: 2005.06.16. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Az anyag neve: Salétromsav Gyártó cég neve: Az anyag beszerzése a vásárló/felhasználó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEUBOL E 30 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEUBOL E 30 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: ipari felhasználás Gyártó, Az anyag beszerzése

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint FSK-RAGASZTÓ FEHÉR 200G

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint FSK-RAGASZTÓ FEHÉR 200G 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Termék kereskedelmi neve : Termék kódja : 0892100091 MSDS-Identcode : 10014749 Társaság : Würth Szereléstechnika Kft. 2040 Budaörs,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint ROST OFF CSAVARLAZÍTÓ 300ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint ROST OFF CSAVARLAZÍTÓ 300ML 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Termék kereskedelmi neve : Termék kódja : 08902 MSDS-Identcode : 10014650 Társaság : Würth Szereléstechnika Kft. 2040 Budaörs,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Fehér szórózsír PTFE-vel 400ml Felülvizsgálva: 2015.04.24 Dátum: 2007.07.08. Verzió: 2 Oldal: 5/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. Fehér szórózsír PTFE-vel 400ml Felülvizsgálva: 2015.04.24 Dátum: 2007.07.08. Verzió: 2 Oldal: 5/5 1. szakasz:az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója 1.1 Kereskedelmi elnevezés: Cikkszám: LOS 444 1.2 Felhasználási terület Kenőanyag 1.3 A biztonsági adatlap szállítójának adatai Gyártó,

Részletesebben

Biztonsági Adatlap. 1201. Budapest, Alsóteleki utca 46. Tel: (1)284-3807 Fax: (1) 284-3807 Mobil: (20)-584-9093; (30) 280-6208 E-mail: info@citalex.

Biztonsági Adatlap. 1201. Budapest, Alsóteleki utca 46. Tel: (1)284-3807 Fax: (1) 284-3807 Mobil: (20)-584-9093; (30) 280-6208 E-mail: info@citalex. Verzió: 03 Kiadás dátuma: 2015.04.23. 1. Vegyianyag neve, gyártó és forgalmazó cég adatai 1.1 Anyag vagy készítmény neve: Cikobalt DMA 2 I 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonos felhasználása illetve

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

1/12 Supralux Gemini parkettalakk B verziószám: 7-3-HU Készült: 2008. november 21. Utolsó nyomtatás: 2010. 12. 08. BIZTONSÁGI ADATLAP

1/12 Supralux Gemini parkettalakk B verziószám: 7-3-HU Készült: 2008. november 21. Utolsó nyomtatás: 2010. 12. 08. BIZTONSÁGI ADATLAP 1/12 Supralux Gemini parkettalakk B verziószám: 7-3-HU Utolsó nyomtatás: 2010. 12. 08. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: Supralux

Részletesebben

PROTECT-B Háztartási permetezőszer

PROTECT-B Háztartási permetezőszer BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarirtó permetezőszer A készítmény megnevezése:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2011. 06. 20. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító X-935 Polipropilén és Polietilén ragasztó Primer 1.2 A keverék megfelelı azonosított

Részletesebben

1.2. Felhasználás: A Dunaplaszt Uretal A komponensével együtt, ivóvíz ellátás területén használt beton- és acéltartályok bevonására alkalmas

1.2. Felhasználás: A Dunaplaszt Uretal A komponensével együtt, ivóvíz ellátás területén használt beton- és acéltartályok bevonására alkalmas A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011. 07. 25. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: Dunaplaszt Uretal

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2013.11.04 Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. szakasz:az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2 Felhasználási terület: Anaerob ragasztóanyag.

Részletesebben

Anti-Seize-Thermo-Spray Felülvizsgálva: 2015.05.12 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5

Anti-Seize-Thermo-Spray Felülvizsgálva: 2015.05.12 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Anti-Seize-Thermo-Spray Cikkszám: LOS 430 1.2 Felhasználási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 0890 023 600 - SZÉLVÉDŐ RAGASZTÓ ZSÁKOS 600ML XL

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 0890 023 600 - SZÉLVÉDŐ RAGASZTÓ ZSÁKOS 600ML XL 1. Az anyag/ keverék és a vállalat/ vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : SZÉLVÉDŐ RAGASZTÓ ZSÁKOS 600ML XL Termék kódja : 0890 023 600 MSDS-Identcode : 10034497 1.2 Az

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.08.02. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: GLAMOUR FRENCH POWDER Termékcsalád:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1/6 Dulux A Nagyvilág Színei verziószám: 2-1-HU Utolsó nyomtatás: 2010.03.24 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: Dulux A Nagyvilág

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 5861 001 300 - DIESEL ADALÉK AR 300ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 5861 001 300 - DIESEL ADALÉK AR 300ML 1. Az anyag/ keverék és a vállalat/ vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : DIESEL ADALÉK AR 300ML Termék kódja : 5861 001 300 MSDS-Identcode : 10042457 1.2 Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP készült a 1907/2006/EK rendeletnek megfelelıen

BIZTONSÁGI ADATLAP készült a 1907/2006/EK rendeletnek megfelelıen 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP készült a 1907/2006/EK rendeletnek megfelelıen 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Kereskedelmi név: Kiszerelés: Felhasználása: Gyártó/ Beszállító: Forgalmazó:

Részletesebben

S878 ANITGHIACCIO NO-FROST 1/8 BIZTONSÁGI ADATLAP

S878 ANITGHIACCIO NO-FROST 1/8 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/8 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 10.10. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve): Termékkód: S878Duplex 1.2. A keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.01.22. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Artifical nails, tips and adhesive

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6 Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail

Részletesebben

Összetev Koncentráció Veszély R tömeg% jel(ek) mondatok. n-butilacetát 7-14 R10, 66, 67 CAS-szám: 123-86-4 EGK-szám: 607-025-00-1

Összetev Koncentráció Veszély R tömeg% jel(ek) mondatok. n-butilacetát 7-14 R10, 66, 67 CAS-szám: 123-86-4 EGK-szám: 607-025-00-1 Kiadva: 2006.06.02.. Változat 1 Oldalszám: 1/6 1. A készítmény neve 1.1. Kereskedelmi megnevezés: RALLY keréktárcsa festék arany aeroszol 1.2. A társaság/vállalat azonosítása Gyártó/forgalmazó: Cím: MEDIKÉMIA

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1/7. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2007. 02. 12. Aktualizálás kelte: 2010. 04. 26. 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: ORANGE SOLVENT

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2011. 07. 01. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék neve: Moje Auto motorblokk tisztító (Engine Preparation for engine Termékkód:

Részletesebben

Kiwi Shoe Polish Cipőkrém, Fekete

Kiwi Shoe Polish Cipőkrém, Fekete 1. szakasz AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZO ATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : Kiwi Shoe Polish cipőkrém (fémdobozos) Fekete 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.2 (HU) 1.oldal BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: Anyagszám: 155 Felhasználási terület: felületfertőtlenítő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag /készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint GRAFFITI ELTÁVOLÍTÓ KÜLSŐ 500ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint GRAFFITI ELTÁVOLÍTÓ KÜLSŐ 500ML 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Termék kereskedelmi neve : Termék kódja : 0893135 MSDS-Identcode : 10014485 Társaság : Würth Szereléstechnika Kft. 2040 Budaörs,

Részletesebben

TECH BEAD SEALER BIZTONSÁGI ADATLAP

TECH BEAD SEALER BIZTONSÁGI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP 1/8 Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2007.05.07. Aktualizálás kelte: 2013. 05.14. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve):

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK rendeletek szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK rendeletek szerint Kiállítás dátuma: 2007.06.26. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelı

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója:

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kiállítás dátuma: 2009.06.30. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Termékkód: A-008 Felhasználási terület: Vegyi anyag építkezéshez,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: 1 Felülvizsgálat kelte: - Kiadás dátuma: 2013. 01. 17. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Panda általános tisztítóhab 1.2 A keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint Kiadás időpontja: 1998 Felülvizsgálat dátuma: 2011-06-16 Változat száma: 7. 1./ A keverék és a vállalkozás azonosítása Termékazonosító A keverék megnevezése:

Részletesebben

Biztonsági adatlap Azonosító: 1108 az 1907/2006/EK rendelet szerint

Biztonsági adatlap Azonosító: 1108 az 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgált változat kiadása: 2010. 05. 12. Oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: PRELVENT hőtıtömítı 1.2.A keverék megfelelı azonosított

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint 0890 103 - BITUMEN TÖMÍTŐ 310 ML

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK rendelet szerint 0890 103 - BITUMEN TÖMÍTŐ 310 ML 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : BITUMEN TÖMÍTŐ 310 ML Termék kódja : 0890 103 SDS-Identcode : 10033154 1.2 Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklet szerint. fehérítő adalékkal kiegészített szintetikus gépi mosószer, főmosáshoz

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklet szerint. fehérítő adalékkal kiegészített szintetikus gépi mosószer, főmosáshoz BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklet szerint Kiadás időpontja: 2000 Felülvizsgálat dátuma: 2009-06-05. Változat száma: 5 1./ A KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Készítmény neve:

Részletesebben

1. A termék és cég neve A

1. A termék és cég neve A Biztonsági adatlap 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP BKP ODSTRANOVAC SILIKONU SZILIKON LEMOSÓ 2007. február 20. Felülvizsgálva: 2013. február 1. 1. A termék és cég neve A készítmény neve: Rendeltetése: Származási

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. ADDINOL Super Mix MZ 405

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint. ADDINOL Super Mix MZ 405 Oldal 1 -tól/-től 8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

1/7. oldal COOP Hideg Zsíroldó

1/7. oldal COOP Hideg Zsíroldó 1/7. oldal COOP Hideg Zsíroldó 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása: Kereskedelmi név: COOP Hideg Zsíroldó 1.1. Azonosító szám: 1.2. A készítmény felhasználása: Tűzhelyek, rozsdamentes

Részletesebben

Háztartási lakkbenzin hígító. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva)

Háztartási lakkbenzin hígító. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) Oldalszám: 1/11 BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. 1. Termékazonosító Az anyag/keverék neve: CAS szám: EU szám: Regisztrációs

Részletesebben

B I ZTONS Á GI ADATLAP

B I ZTONS Á GI ADATLAP B I ZTONS Á GI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása:

Részletesebben

Oldal: 1 of 8 BIZTONSÁGI ADATLAP Felülvizsgálat dátuma: 23.11.2009 Nyomtatás Dátuma: 27.04.2011

Oldal: 1 of 8 BIZTONSÁGI ADATLAP Felülvizsgálat dátuma: 23.11.2009 Nyomtatás Dátuma: 27.04.2011 Oldal: 1 of 8 Megfelel az Európai Unió 2006/121/EK irányelvének - MSDS_HU 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Ashland Postafiók 8619 NL3009 AP, Rotterdam Hollandia EUSMT@ashland.com

Részletesebben

Műszerfal ápoló (illatos)

Műszerfal ápoló (illatos) Felülvizsgálat dátuma/revizíó:2013.11.23./1-1 1 / 7 1.SZAKASZ: A KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA 1.1 Termék azonosító: Műszerfal ápoló (illatos) 1.2 Anyag/keverék felhasználása/iparág: 1.3 A biztonsági

Részletesebben

Terméknév: EVOX Premium G 30 concentrate fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum

Terméknév: EVOX Premium G 30 concentrate fagyálló hűtőfolyadék koncentrátum Változat: 6 Felülvizsgálat: 2013. 01. 11. Kibocsátás kelte: 2005.05.12. Oldal: 1/(14) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító EVOX Premium G 30 concentrate fagyálló hűtőfolyadék

Részletesebben

6/1. oldal az 1907/2006/EK 31. cikkelye szerint Nyomtatás dátuma: 2010.10.22. Átdolgozás dátuma: 2010.10.22. Biztonsági adatlap

6/1. oldal az 1907/2006/EK 31. cikkelye szerint Nyomtatás dátuma: 2010.10.22. Átdolgozás dátuma: 2010.10.22. Biztonsági adatlap 6/1. oldal 1. Az anyag, ill. keverék és a társaság/vállalat azonosítása Termékadatok: Cikkszám: 0781 309 0011, 0781 309 0012 Az anyag/készítmény felhasználása: motorolaj Gyártó/szállító adatai: Viking

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER. Készítés dátuma: 2013.04.18.

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER. Készítés dátuma: 2013.04.18. BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER Készítés dátuma: 2013.04.18. Verzió szám: 1 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása 1.1

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN-BH 10 EC ROVARIRTÓ KONCENTRÁTUM

BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN-BH 10 EC ROVARIRTÓ KONCENTRÁTUM BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP ROVARIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtószer A készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: H1 Eredeti kiadás / utolsó felülvizsgálat kelte Honosítás kelte: 2010. 07. 21 Oldal 1/9 1. Anyag / készítmény és

Részletesebben

Biztonsági adatlap az (EK) 1907/2006 és az (EK) 1272/2008 rendelet szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

Biztonsági adatlap az (EK) 1907/2006 és az (EK) 1272/2008 rendelet szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Biztonsági adatlap az (EK) 1907/2006 és az (EK) 1272/2008 rendelet szerint 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: Perfect Platinum Color kapszulás kiszerelésű

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint MŰSZER ÉS FEGYVEROLAJ

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint MŰSZER ÉS FEGYVEROLAJ Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Veszélyt meghatározó komponensek a címkézéshez: oxálsav 5-15%; monoetanolamin <5%.

Veszélyt meghatározó komponensek a címkézéshez: oxálsav 5-15%; monoetanolamin <5%. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított, illetve ellenjavallt felhasználása: Foglalkozásszerő felhasználásra.

Részletesebben

Kiwi Cipőkrém fekete Verzió 1.0 Készítés dátuma 23.02.2015 Felülvizsgálat dátuma: - Specifikáció Szám: 350000018628

Kiwi Cipőkrém fekete Verzió 1.0 Készítés dátuma 23.02.2015 Felülvizsgálat dátuma: - Specifikáció Szám: 350000018628 1. AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító : 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Az anyag/keverék felhasználása

Részletesebben

Aktualizálva: 2011.08.10. 1.1. Felhasználás: Tisztítószer/ oldószer. BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 88 Remover

Aktualizálva: 2011.08.10. 1.1. Felhasználás: Tisztítószer/ oldószer. BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 88 Remover BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 88 Remover Csomagolási forma: Aeroszol. 1.1. Felhasználás: Tisztítószer/ oldószer. 1.2. Gyártó cég neve: MR-Chemie GmbH Nordstr. 61-63 Tel./Fax +49 (0)2303/95151-0/+49(0)2303-95151-10

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1907/2006. számú EK szabályozás szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1907/2006. számú EK szabályozás szerint Verziószám: 4.0 Felülvizsgálat dátuma: 2014. január 23. Nyomtatás dátuma: Fejezet 1.: Az anyag/keverék és vállalat/ vállalkozás azonosítása 1.1. Termék azonosító: Pontos márkanév: Üzemanyag adalék Benzin

Részletesebben

KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK RENDELET 31. CIKK ALAPJÁN 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termék azonosító Terméknév: Ezüst (alumínium) zománcfesték 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

CSEPP BETÉTI TÁRSASÁG 1462 BUDAPEST, Pf. 545

CSEPP BETÉTI TÁRSASÁG 1462 BUDAPEST, Pf. 545 Kiállítás kelte: 2010-11-25 Biztonsági adatlap A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint GHS / CLP Módosítva: 2011-06-24 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító: REACH

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: Termék neve: ELECTROLYTE A3-I Oldal: 1/7 1. AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: Kereskedelmi elnevezés: ELECTROLYTE A3-I Felhasználási terület: metallográfiai készítmények maratásához

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW SILICONE 1001U 1.2. A termékfelhasználása: Univerzális szilikon. Importáló/forgalmazó cég

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW SILICONE 1001U 1.2. A termékfelhasználása: Univerzális szilikon. Importáló/forgalmazó cég BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2009.01.05. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW SILICONE 1001U 1.2. A termékfelhasználása: Univerzális szilikon. 1.3 Gyártó cég neve: Den Braven Sealants BV címe: 4900. Oosterhout,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 0893 479 005 - MOTORTÉR ÁPOLÓ

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint 0893 479 005 - MOTORTÉR ÁPOLÓ 1. Az anyag/ keverék és a vállalat/ vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék kereskedelmi neve : MOTORTÉR ÁPOLÓ Termék kódja : 0893 479 005 MSDS-Identcode : 10035384 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. R 52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. (%) 330-54-1 206-354-4 - < 0,1 Xn, N

BIZTONSÁGI ADATLAP. R 52/53 Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. (%) 330-54-1 206-354-4 - < 0,1 Xn, N BIZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék kód: - 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerű, magán): Az anyag/készítmény szerepe: homlokzatfesték. 1.2. Gyártó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. PROTECT rovarirtó permet

BIZTONSÁGI ADATLAP. PROTECT rovarirtó permet BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP Készítés dátuma: 2013. 11. 29. Verzió szám: 2 1. SZAKASZ A keverék és a vállalkozás azonosítása 1.1 A keverék azonosítása: PROTECT

Részletesebben

(Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) Változat: 13 Felülvizsgálat: 2012. 08. 14. Kibocsátás kelte: 2004. 09. 03.

(Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) Változat: 13 Felülvizsgálat: 2012. 08. 14. Kibocsátás kelte: 2004. 09. 03. Változat: 13 Felülvizsgálat: 2012. 08. 14. Kibocsátás kelte: 2004. 09. 03. Oldal: 1/(13) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 A keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

CSEPP BETÉTI TÁRSASÁG 1462 BUDAPEST, Pf. 545

CSEPP BETÉTI TÁRSASÁG 1462 BUDAPEST, Pf. 545 Kiállítás kelte: 2010-12-02 Biztonsági adatlap A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint GHS / CLP Módosítva: 2011-02-14. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító: REACH

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1/ 8. oldal DEF HYPÓS TISZTÍTÓ 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: DEF HYPÓS TISZTÍTÓ Azonosító szám: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklet szerint. műszer-, eszköz- és felületfertőtlenítő szer

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklet szerint. műszer-, eszköz- és felületfertőtlenítő szer BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklet szerint Kiadás időpontja: 2001 Felülvizsgálat dátuma: 2008-07-18 Változat száma: 4. 1./ A KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Készítmény neve:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.08.01. Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: TÉLI NYÁRI SZÉLVÉDŐMOSÓ 1.2. Az anyag

Részletesebben

Kiállítás kelte: 2007-05-24 Módosítás kelte: 2009-05-26. Cím 1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Telefon +36-1-421-6100 Fax +36-1-283-0455

Kiállítás kelte: 2007-05-24 Módosítás kelte: 2009-05-26. Cím 1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Telefon +36-1-421-6100 Fax +36-1-283-0455 BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 2007-05-24 Módosítás kelte: 2009-05-26 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: vékonylazúr Gyártó cég neve

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Dezormon LC Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2009/10/01

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Dezormon LC Verzió 9 (Magyarország) Kibocsátás dátuma: 2009/10/01 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Márkanév : Felhasználás : Növényvédöszer Társaság : Nufarm GmbH & Co KG St.-Peter-Str.25 A-4021 Linz Telefon: +43/732/6918-4010

Részletesebben

MaxBrillance mosogató 5L 2012. november 30. Verzió:1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP. MaxBrillance mosogató 5L

MaxBrillance mosogató 5L 2012. november 30. Verzió:1.0 BIZTONSÁGI ADATLAP. MaxBrillance mosogató 5L BIZTONSÁGI ADATLAP MaxBrillance mosogató 5L 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: MaxBrillance mosogató 5L 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

GLADE BY BRISE GYÖNGYVIRÁG légfrissítő aeroszol

GLADE BY BRISE GYÖNGYVIRÁG légfrissítő aeroszol 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A keverék neve A keverék ajánlott felhasználása Ellenjavallt felhasználás A biztonsági adatlapért felelős személy Légfrissítő Erre vonatkozóan

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.16. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Cleanser Felhasználási terület: Zsírtalanítószer, tisztítószer

Részletesebben

1.) A keverék és a vállalat azonosítása:

1.) A keverék és a vállalat azonosítása: HungaroChemicals Kft. 1/13 Sanity Brite 40 BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006/EK rendelet (REACH), II. mellékletével és a 453/2010/EU rendelettel A kiállítás kelte: 2010.07.27. 1.) A keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 453/2010 EU rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 453/2010 EU rendelet szerint Felülvizsgálat dátuma/revizíó:2013.11.23./1-1 1 / 7 1.SZAKASZ: A KÉSZÍTMÉNY ÉS A VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA 1.1 Termék azonosító: NPK 4:6:6 Tápoldat, EK MŰTRÁGYA 1.2 Anyag/keverék felhasználása/iparág: 1.3 A

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint NICRO 900 Csavarlazító folyadék 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA 1.1

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK rendelet szerint Kiállítás dátuma: 2006.07.11 Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kupfat Termékkód: 5004x 1.2. Az anyag

Részletesebben

SIGMA-ALDRICH. BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Verzió 5.2 Felülvizsgálat dátuma 03.07.2013 Nyomtatás Dátuma 25.09.

SIGMA-ALDRICH. BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Verzió 5.2 Felülvizsgálat dátuma 03.07.2013 Nyomtatás Dátuma 25.09. SIGMA-ALDRICH sigma-aldrich.com BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint Verzió 5.2 Felülvizsgálat dátuma 03.07.2013 Nyomtatás Dátuma 25.09.2015 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK és a 453/2010/EK rendelet szerint NORDOX 75 WG

BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK és a 453/2010/EK rendelet szerint NORDOX 75 WG 1/6 NORDOX 75 WG BIZTONSÁGI ADATLAP készült az 1907/2006/EK és a 453/2010/EK rendelet szerint MAKHTESHIM-AGAN HUNGARY ZRT. 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása NORDOX 75 WG 1.1.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (Az 1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: 3 Kiállítás kelte: 2004. 05. 17. Felülvizsgálat: 2013. 01. 11. Oldal: 1/(12) 1. A keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Autobrill téli szélvédőmosó 21 o C 1.2 A keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint RICOCELAN KALK-OFF mészoldó 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA 1.1 A készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Sürgősségi telefon: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ): (1) 476-6464, 06 (80) 2011 99

BIZTONSÁGI ADATLAP. Sürgősségi telefon: Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ): (1) 476-6464, 06 (80) 2011 99 Patyolat C+50 enzimes mosópor 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: Patyolat C+50 enzimes mosópor Felhasználása: textíliák mosása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint. Melitta, Tisztítótabletta teljesen automata és egyadagos kávéfőzőkhöz

Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint. Melitta, Tisztítótabletta teljesen automata és egyadagos kávéfőzőkhöz 1 / 6 Biztonsági adatlap az 1907/2006/EK rendelet II. Melléklete szerint 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Az anyag vagy készítmény azonosítása Az anyag/készítmény felhasználása

Részletesebben

OFF! rovarriasztó aeroszol

OFF! rovarriasztó aeroszol 1/7. oldal OFF! rovarriasztó aeroszol 1. A készítmény neve: OFF! rovarriasztó aeroszol Gyártó cég neve: S.C. Johnson Wax Cím: Mijdrecht, Holland Telefon/Fax: Forgalmazó/Importáló cég neve: Cím: 1124 Budapest,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Dátum: 2010.03.24. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. A anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Változat: H2 Eredeti kiadás / utolsó felülvizsgálat kelte Honosítás kelte: 2010.02.25. Oldal: 1/(9) (gyártói): 2005.03.15.

Részletesebben

Elkészítés idıpontja: 2010. május 10. Felülvizsgálat idıpontja: -

Elkészítés idıpontja: 2010. május 10. Felülvizsgálat idıpontja: - B I ZTONSÁGI ADATLAP 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA / 1.1. Felhasználás (ipari, foglakozásszerő, magán): foglalkozásszerő Az anyag/keverék szerepe: tisztítószer 1.2. Gyártó cég

Részletesebben