Nálunk azonnal információhoz jut,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nálunk azonnal információhoz jut,"

Átírás

1 : BEMUTATKOZIK NSULTING AZ EU-TAX CO KÖNYVELŐIRODA Nálunk azonnal információhoz jut, így mindig időben értesül vállalkozása helyzetéről! Ismerje meg innovatív szolgáltatásainkat: helyszíni könyvelés ügyfélkapu rendszer online könyvelés online számlázás EU-TAX Consulting Az innovatív könyvelőiroda

2 Bemutatkozik az EU-TAX Consulting Kft. Könyvelőirodánk 1998-ban alakult Szegeden. A több mint másfél évtizedes működésünk során Dél-Magyarország, különösképpen Szeged és vonzáskörzetében piacvezető könyvelőirodává nőttük ki magunkat. Ügyfeleink között a mai Magyarországon létesíthető összes vállalkozási forma képviselői megtalálhatók az egyéni vállalkozástól a piacvezető nagyvállalkozásokig. Több mint 150 elégedett partnerünk napi szintű elvárásainak teszünk eleget újszegedi irodánkban. Működésünk során megteremtettük Ügyfeleink bizalmát és elégedettségét, tevékenységi területünkön a piacvezető pozíciót, ezt támasztja alá az elmúlt évek több száz sikeres adóhatósági vizsgálata is. Célok, elvek, irányok Tevékenységünk évei alatt világosan kirajzolódtak számunkra azok a célok, elvek és irányok, amelyek alapján munkánkat minden körülmények között végezni szeretnénk, és végezzük is. Szándékunk, hogy könyvelési szolgáltatásainkkal a felgyorsult világhoz, a megváltozott körülményekhez, a magas követelményekhez szakmailag és technikailag is illeszkedő, kreatív könyvelőirodát alakítsunk ki. Naponta szembesítenek ügyfeleink azzal, hogy mennyire sikerül kitűzött céljainknak megfelelni, naponta várunk visszajelzéseket arról, hogyan tudunk még inkább megfelelni a hozzánk forduló ügyfelek elvárásainak. Könyvelőirodánk hatékony és rugalmas szervezetben dolgozik, így szolgáltatásainkat egyedileg tudjuk a hozzánk fordulók igényeihez igazítani, maximálisan kihasználva napjaink technológiai lehetőségeit. Csatlakozzon hozzánk Ön is! Szabó László ügyvezető, adótanácsadó (30)

3 Mi ezt gondoljuk napjaink könyveléséről... Költséghatékony könyvelés: Számunkra a könyvvezetés, az Ön vállalkozása irányításának egyik legfontosabb eszköze és egyben a működés tükörképe, valamint a meghozott döntések legjobb értékelő rendszere. A könyvelésnek olyan segítségnek kell lennie, amellyel a cégvezetők megelőzhetik a rossz döntéseket! Amit ügyfélkiszolgálásunkban megvalósítunk: színvonalas és a vállalkozások kényelmét szolgáló ügyfélkiszolgálás kellő érzékenységgel közelítünk az ügyfelek problémáihoz baráti, bizalmas tanácsadás megértő hozzáállást tanúsítunk az egyes ügyfelek igényei és az egyéni helyzetek iránt. Könyvelési munkánk nemcsak az ügyfeleinktől átvett bizonylatok könyvelését jelenti, hanem olyan tanácsadó szolgáltatást is, amelynek segítségével átvilágíthatja meglévő folyamatait, javaslatokat kaphat átalakításukra, tájékozódhat az egyes adózási módokról, időről időre képet alkothat a rövid és középtávú pénzügyi jövőjéről. Komplex ügyviteli szolgáltatást nyújtunk a hozzánk forduló vállalkozásoknak, amelynek része a cégalapítási tanácsadás, a könyvelés, az adótanácsadás, az adózási átvilágítás, a bérszámfejtés, valamint az online könyvelési és számlázási lehetőségek is. Szinte minden iparágból rendelkezünk referenciával. Helyszíni könyvelés: A felmerülő igényekhez igazodva vállalunk helyszíni, az Ügyfél telephelyén történő könyvelést is. Így nem kell a könyvelés miatt egy külön embert alkalmazni, és többé nem kell rendszeresen a könyvelőhöz járni. Kollégánk a helyszínen könyvel és intézi a könyveléshez kapcsolódó ügyeket, és papírokat. Részletekért hívja: (30) Bővebben: tékony Költségha s! könyvelé i ín z s ly e h

4 Online könyvelés Mit jelent a modern könyvelés napjainkban? Pénzt és időt takaríthat meg velünk! Mit jelent pontosan az online könyvelés az Ön számára? A RENDSZER: online felület, amelyet erős tűzfallal, megbízható titkosítással védünk KÖNNYEN KEZELHETŐ: ha nem használt még hasonló rendszert, csak a böngészésben jártas, akkor is gyorsan elsajátíthatja a felület kezelését BÁRHONNAN: otthonról vagy akár a világ másik végéről, csak internetkapcsolatra van szüksége NAPRAKÉSZ ADATOK: a bizonylatok rögzítése után figyelemmel kísérheti a könyvelést, kimutatásokat, listákat készíthet Azonnali információk Szolgáltatásunk segítségével pár kattintás után láthatja cége gazdálkodási adatait, akár évekkel korábbról is. Könnyebben tud tervezni fizetési kötelezettségeivel, hiszen bármikor és gyorsan ellenőrizheti az online könyvelés segítségével, hogy milyen adónemben, milyen határidőre, mennyit kell fizetnie. Bármikor online összeköttetésbe léphetnek velünk, miközben mindketten ugyanazt a naprakész adatbázist láthatjuk. Nem véletlenül nevezik többen az online könyvelést a könyvelési munka új dimenziójának. Kérje Ön is ajánlatunkat! Miért ne próbálná ki Ön is, milyen előnyöket nyújt az online könyvelés! Az így felszabadult időben vállalkozása fejlesztésén dolgozhat, vagy fordíthatja családjára, hobbijára a szabadidőt. Bővebben:

5 Online számlázás Intézze vállalkozása számlázását online! Számlázzon Ön is kényelmesen, gyorsan, bárhol, bármikor! Milyen előnyöket kínál az online számlázás? nem kell programot, vagy a futtatásához bármit telepíteni a gépére nincs szüksége rendszergazdára vagy szakemberre, aki a telepítést végezné bármikor és bárhonnan elérhető az internet segítségével, azaz nem csak munkaidőben és nem csak a vállalkozás telephelyén készíthető számla folyamatosan biztonsági mentések készülnek Hasznos funkciók az online számlázó programban forint- és devizaszámlák készítése proforma számla, díjbekérő nyomtatása korlátlan számú partner, termék nyilvántartása korlátlan számú kiállított számla nyilvántartása kerekítési funkció fizetési módok kezelése kimutatások készítése és nyomtatása áfakulcsok kezelése fordított áfás bizonylat készítése távnyomtatás lehetősége értékesítési toplista lehívása kintlévőségek figyelése Felejtse el a gyűrött számlatömböket és a rontott példányokat! Az online számlázással hozzájárul környezete védelméhez is. Nem előnyt jelent az online számlázás használata, sokkal inkább az jelenthet hátrányt, ha nemet mond rá! Bővebben:

6 Mit jelent az üzleti szemléletű bérszámfejtés? Bérszámfejtés! Hogyan? Mi megmutatjuk! Ön, mint cégvezető, találkozhatott már olyan helyzettel, amikor hibás nyilvántartásokat kapott a bérszámfejtést végző munkatársa, majd dolgozói reklamáltak a bérek utalását követően. Ha kevésbé volt szerencsés eddig, akkor talán már túl van néhány munkaügyi ellenőrzésen is, ahol hiányosság esetén igen komoly bírságokkal terhelhették meg cége bankszámláját. Több kellemetlen szituációtól, következménytől mentesítheti vállalkozását, ha bérszámfejtési feladataival könyvelőirodánkat bízza meg. Mit kap, ha az EU-TAX végzi cége bérszámfejtését: pontos, minőségi, felelősségteljes munkát gyors információkat használható tanácsokat modern, megbízható informatikai hátteret. A naprakész információk érdekében kollégáink folyamatosan tájékoztatják Önt mind cége béradatairól, mind a hatályos jogszabályváltozásokról és az azok nyújtotta lehetőségekről. Nemcsak a könyvelés, adózás, de a bérszámfejtés területén is képezzük magunkat, hogy mindig a legmagasabb színvonalon tarthassuk tudásunkat. Munkánkhoz a Kulcs-Soft piacvezető bérszámfejtési szoftvert használjuk. Bér- és tb-ügyintézési szolgáltatásunkat önállóan (könyveléstől függetlenül) is igénybe veheti. Önben is felmerültek már ezek a kérdések? Miért nem használom én is vállalkozásomban a költséghatékony cafeteria rendszert? Tudnám kedvezőbben is elszámolni az oktatási költségeket? Lehetne a munkaidő-beosztás változtatásával csökkenteni cégem bérköltségét? Tudnám növelni a dolgozói juttatásokat úgy, hogy a költségeim ne növekedjenek? Az osztaléknál kedvezőbb módon is tudnék pénzt kivenni a vállalkozásból? Bővebben:

7 Optimálisan össze tudjuk egyeztetni adóügyeit a lehetőségeivel Az adót régóta és sokféleképpen kell leróniuk az embereknek, és sosem tették örömmel. Az adó azonban szükséges, mert biztosítja a társadalom működtetéséhez szükséges költségek fedezetét. A magánszemélyeknek, de legfőképp a vállalkozásoknak azonban vannak az adózásban választási lehetőségeik, például az adófizetés módjára vonatkozóan, vagy arról, milyen lehetőségek között vallják be az adójukat. Az adótanácsadás során az erre vonatkozóan megszerzett speciális tudásunkat adjuk át ügyfeleink részére. Miben segítünk Önnek az adózási területen? adótanácsadás, adótervezés adóbevallások összeállítása transzferár dokumentációk elkészítése adóátvilágítás képviselet, ügyintézés hatóságoknál, hivataloknál magánszemélyek szja-bevallása rendszeres, naprakész tájékoztatás vállalkozási adózási ügyeit és a vonatkozó jogszabályváltozásokat illetően jogszabályi megfelelések Adótanácsadási szolgáltatásunkban kiemelt szerepet szántunk a kommunikációnak, ami egyrészt azt jelenti, hogy semmilyen kérdés nem maradhat megválaszolatlanul, másrészt azt, hogy válaszainkban törekszünk a közérthető megfogalmazásra. Miért jó Önnek az adótanácsadási tevékenységünk? adójogi kérdésekben személyesen vagy telefonon adunk felvilágosítást képviseletet nyújtunk adóhatósági ügyekben fellebbezésekhez képviseletet nyújtunk, figyelemmel kísérjük az ügy menetét és a határidőket adóvizsgálatoknál szakértői segítséget és képviseletet biztosítunk megválaszoljuk az adóhivatal megkereséseit ellenőrizzük és véleményezzük az adófolyószámla-kivonatokat és adókivetéseket írásbeli állásfoglalást adunk, vagy kérünk az adóhatóságtól Bővebben:

8 A hatékony működés kulcsa a pénzügyi és adózási átvilágítás Tudja, mik veszélyeztetik vállalkozása működését? Szeretne jobb eredményeket elérni cégével? A pénzügyi és adózási átvilágítás az Ön cégét is hozzásegíti a hatékonyabb működéshez! Az átvilágítás során számviteli szempontok alapján vesszük cégét nagyító alá, feltárjuk a gyenge pontokat és az addig még rejtve maradt kockázatokat, veszélyeket. Munkánk zárásaként átadunk egy jelentést Önnek, amelyben javaslatokat teszünk annak érdekében, hogy cégét hatékonyabban tudja működtetni. Lehetőség van arra is, hogy egyedi kérdésekre fókuszáljunk az átvilágítás során. Kérésére intézkedési, ütemezési tervet is készítünk, amelyben az érintettek és a határidők megjelölésén túl akár a kivitelezésben is részt veszünk. Adótervezési szolgáltatás Az adófizetési kötelezettségek ütemezése és az adó összege komoly hatással van még egy nagyobb cég likviditására is. Új cég alapításakor vagy bővítéskor, terjeszkedéskor a tevékenység adóvonzatait mindenképp figyelembe kell venni, és a stratégiai, taktikai lépéseket ehhez is igazítani kell. Az adóátvilágítási szolgáltatás részeként, az adótervezés során elszámolási módok kialakításán dolgozunk megtervezzük optimális adózását, szinte a tranzakciók szintjén ha szükséges, javaslatot teszünk a cégstruktúra átalakítására Mikor fontos az átvilágítás? Ha egy vállalkozás felvásárlásán gondolkodik, érdemes utánajárni az új cég tényleges múltjának. Nem biztos ugyanis, hogy a nyilvánosan elérhető adatok mindent elmondanak a cég működéséről. Ahhoz, hogy vételi ajánlata valóban tükrözze a cég értékét, érdemes alaposabban átvilágítani a céget. Ha nincsenek ilyen irányú tervei, akkor is érdemes időnként vállallkozásának adózási módját és törvényeknek való megfelelését átnézni. Bővebben:

9 Céget szeretne alapítani? Tisztában van a lehetőségeivel és az előírásokkal? Cégalapítási tanácsadásunk hozzájárul ahhoz, hogy az Ön és családja megélhetését biztosító vállalkozása sikeres és eredményes legyen! Ne egy elhamarkodott, gyors döntés legyen vállalkozásának alapja! A gazdasági körülmények, a jogszabályi és egyéb változások, az induló cégeket érő hatások nem kedveznek a tisztességes cégműködésnek. Ha Ön még most tervezi cége alapítását, jól tudja, hogy milyen nehéz egy induló cégnek önállóan megerősödni, profitábilisan gazdálkodni. Azért, hogy az Ön cége ne legyen gyenge, sérülékeny, könnyen bedönthető, rossz fizetőképességű Mi már a kezdetekkor sokat tehetünk segítünk meghozni a cégformára, könyvvitelre, adózási formára vonatkozó döntéseit. Cégalapítás, ahogy mi csináljuk Személyes tanácsadásunk alkalmával Ön felvázolja az elképzelt tevékenységet. Néhány téma azok közül, amelyeket sorra veszünk: mekkora méretben szeretné a céget működtetni választott tevékenység milyen szervezeti felépítést képzel el hány fő alkalmazottat kíván foglalkoztatni milyen szerepet szán a vállalkozásban saját magának (pl. ügyvezető jogviszonya) tervezett árbevétel. Válasszon minket, válassza a minőséget! Reméljük hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között köszönthetjük! Bővebben:

10 Mit szólna egy könyvelőhöz......aki a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll? Ismerkedjen meg az e-fiók szolgáltatásunkkal, és bárhol, bármikor elérheti cége aktuális kimutatásait, mindössze internetkapcsolatra van szüksége átnézheti táblázatos formában vagy grafikonon a friss adatokat, a könyvelésre került tételek azonnal látszódnak a rendszerben áttekintheti kintlévőségeit, ezáltal hatékonyabban kezelheti pénzügyeit Önnél lesznek vállalkozása eredményei, így kön nyen hozhat megfelelő döntéseket elolvashatja a legfrissebb adózási újdonságokat, tippeket, így hamarabb értesülhet a változásokról és készítheti fel cégét azokra rendelkezésére állnak vállalkozására vonatkozó bérszámfejtési adatai, valamint folyamatosan nyomon követheti utalandó kötelezettségeit láthatja, hogy adott időszakban hogyan alakul fizetendő áfája, esetleges visszaigénylései lekérheti és letöltheti pdf formátumban vállalkozása főkönyvi kivonatát készíthet részletes kimutatást vevőiről, szállítóiról, amit letölthet pdf formátumban nyomon követheti könyvelője munkáját folyamatosan, bármikor kérdezhet írásban, amire mi 24 órán belül választ adunk Bízunk benne, hogy a szolgáltatás felkeltette érdeklődését. Kérjen ajánlatot, és egy kávé mellett beszéljük meg, hogyan tudjuk vállalkozása munkáját segíteni! Bővebben:

11 Elégedett partnereink Ha egy szóval jellemezhetem az EU-TAX Kft. munkáját, akkor azt mondom: korrekt. Számomra ez a következőket jelenti: pontos, kifogástalan, feddhetetlen, törvényes, hibátlan. Aki ma ezeket az értékeket keresi egy könyvelőirodában, az Szegeden itt biztosan megtalálja. Minőségi munkájuk már sok nehéz időszakon átsegített. Pásztor Tamás - TE-DI Trade Kft. Több mint 10 éve végzi az EU-TAX könyvelőiroda cégünk könyvelési feladatait. A napi szintű kapcsolattartáson túl megkapom azt a személyes tanácsadást is, melyet az előző könyvelőimtől nem kaptam meg. Az iroda munka társainak munkáját a rugalmasság, a minőség, az át- és összehangoltság. jellemzi. Lovászi Tibor Colibry Family Kft., Groomi Trade Kft., Origo Vagyonkezelő Kft. Számomra rendkívül fontos az üzleti kapcsolatok terén a bizalom, és ezt ebben a kapcsolatban maximálisan érzem. Különösen az tetszik az EU-TAX Consulting könyvelőirodával fennálló kapcsolatunkban, hogy tudom, bármilyen adó- vagy tb-ellenőrzés esetén nyugodtan alhatok, mert biztosan rendben találják anyagainkat. Nem kell aggódnom azon, hogy számunkra negatív döntés születik, amely likviditásunkat vagy pályázatokon történő indulásunkat veszélyeztetné. Horváth Krisztina, Első Magyar Egészségügyi Kft. A társaságunk által adott könyvvezetési megbízást kiváló minőségben teljesíti az EU-TAX Consulting Kft. kellő szakmai felkészültségük révén. Feltétlen a bizalom a két cég között, ezt az is mutatja, hogy vállalkozásunk bővítésekor is többször konzultáltunk velük, akár az üzleti terv készítése kapcsán is, nem csak a szorosan a könyveléshez, adózáshoz kapcsolódó témákban. Cégünk egyenletes fejlődésében nem kis szerepet tulajdonítunk az iroda munkatársainak, hozzáállásuknak. Segesváry Attila, Origami-Bikini Kft. Kezdetben csak könyvelési feladatokat láttak el Lászlóék cégünk számára. Később, meggyőződve a náluk lévő szakértelemről, rájuk bíztuk a teljes bérszámfejtési tevékenységet is. Dolgozóink mindig időben és pontosan számfejtett bért kapnak, kérdéseikre rugalmasan, gyorsan válaszolnak az iroda dolgozói. Már gondolkodunk az online könyvelés bevezetésén is Kis András, Westcom GSM Kft. nt is elégedett Ö n a s ro a m a Reméljük h ük! tt köszönthetj ö z kö k in le fe ügy

12 ív online t a v o n meg in! Ismerje sainkat á t a lt á szolg nzióját e im d j elés ú gtalálja! e m A könyv r á m Kft.-nél X A T az EU Keressen minket bizalommal! Ha bármilyen kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy en! 6724 Szeged, Pacsirta u. 1. Telefon: (30)

SEGÉDLET A KÖNYVELŐI FELADATOKHOZ

SEGÉDLET A KÖNYVELŐI FELADATOKHOZ Harkai István SEGÉDLET A KÖNYVELŐI FELADATOKHOZ GYAKORLATI ÚTMUTATÓ KÖNYVELŐK ÉS CÉGVEZETŐK RÉSZÉRE A FELADAT- ÉS FELELŐSSÉGMEGOSZTÁSRÓL Szerkesztette: Harkai István, 2014 Kiadó: Minőségi Könyvelők Klubja

Részletesebben

in Hungary svájci szakértője

in Hungary svájci szakértője Focus A cégügyek on Trust in Hungary svájci szakértője Adr.: Tel.: +36 1 430-3400 Fax: +36 1 430-3402 E-mail: Abt@abt.hu Web: www.abt.hu 20 éves tapasztalattal Magyarországon Szolgáltatásaink ABT Treuhand

Részletesebben

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

Good neighbours creating common future. SME Network CB-HU-SRB/0901/211/009 ÜZLETI TERV. Quarchitect Építészeti tervező és Szolgáltató Betéti Társaság

Good neighbours creating common future. SME Network CB-HU-SRB/0901/211/009 ÜZLETI TERV. Quarchitect Építészeti tervező és Szolgáltató Betéti Társaság Good neighbours creating common future SME Network CB-HU-SRB/0901/211/009 ÜZLETI TERV Quarchitect Építészeti tervező és Szolgáltató Betéti Társaság Mórahalom-Magyarkanizsa, 2011.06-07. The project is co-financed

Részletesebben

Könyvelés, Bérszámfejtés és Outsourcing A mérleget mi adjuk a súlyokat Ön helyezi el.

Könyvelés, Bérszámfejtés és Outsourcing A mérleget mi adjuk a súlyokat Ön helyezi el. The Leader for Exceptional Client Service Könyvelés, Bérszámfejtés és Outsourcing A mérleget mi adjuk a súlyokat Ön helyezi el. A BDO világszerte... A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvelő, könyvvizsgáló,

Részletesebben

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Indulj el! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Köszöntő Mindenkinek van egy álma vagy legalábbis ötlete, elképzelése arra vonatkozóan,

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ TARTALOM. II. évfolyam, 2. szám 2009. augusztus. Kedves Olvasónk!

KÖSZÖNTŐ TARTALOM. II. évfolyam, 2. szám 2009. augusztus. Kedves Olvasónk! TARTALOM KÖSZÖNTŐ AKTUÁLIS Fókuszban a költséghatékonyság - Hatékony munkaidőnyilvántartás 3 10 döntő érv a munkaidőnyilvántartási rendszer mellett 3 5 TIPP - Miért a nexontime? 4 Emlékeztető funkció a

Részletesebben

1 A megküldött javaslati pontokkal teljes mértékben egyetértve az alábbi kiegészítéseket, megfontolásokat tartanám fontosnak kötelező könyvvizsgálat

1 A megküldött javaslati pontokkal teljes mértékben egyetértve az alábbi kiegészítéseket, megfontolásokat tartanám fontosnak kötelező könyvvizsgálat 1 A megküldött javaslati pontokkal teljes mértékben egyetértve az alábbi kiegészítéseket, megfontolásokat tartanám fontosnak kötelező könyvvizsgálat kérdésében: minden típusú és formájú hitel és kölcsön

Részletesebben

Szakdolgozat Kertészné Benkóczy Laura 2008

Szakdolgozat Kertészné Benkóczy Laura 2008 Szakdolgozat Kertészné Benkóczy Laura 2008 Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar Humán Erőforrás tevékenységek alkalmazásának lehetőségei magyar kisvállalkozások esetében M.Sc. Szakdolgozat

Részletesebben

Telepítési Csomag Kézikönyv önkéntes programok szociális intézményekben történõ elindításához

Telepítési Csomag Kézikönyv önkéntes programok szociális intézményekben történõ elindításához HEFOP -2.2.1.-06/1-2006-12-0020/4.0. BEFOGADÓ INTÉZMÉNYEK. A SZOCIÁLIS SZEKTOR FEJLESZTÉSE ÖNKÉNTES PROGRAMOK SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKBE TÖRTÉNÕ INTEGRÁLÁSÁN KERESZTÜL. Alcím: Szociális szakemberek és önkéntesek

Részletesebben

DTM Hungary. A teljesség igénye. RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

DTM Hungary. A teljesség igénye. RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. DTM Hungary A teljesség igénye RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt. a t Szolgáltatásaink Számviteli szolgáltatás Adótanácsadás, nemzetközi adótanácsadás Jogi tanácsadás Könyvvizsgálat

Részletesebben

VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA

VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 1. füzet VÁLLALKOZÁS ALAPÍTÁSA Vállalkozás alapítása 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis- és

Részletesebben

A társadalmi párbeszéd alapelvei által elvárt MUNKAADÓI KÉSZSÉGEK ÉS KOMPETENCIÁK az Európai Unióban

A társadalmi párbeszéd alapelvei által elvárt MUNKAADÓI KÉSZSÉGEK ÉS KOMPETENCIÁK az Európai Unióban A társadalmi párbeszéd alapelvei által elvárt MUNKAADÓI KÉSZSÉGEK ÉS KOMPETENCIÁK az Európai Unióban A tanulmány célja, hogy a STRATOSZ és tagvállalatai részére összefoglalja azon alapvető munkaadói, munkáltatói

Részletesebben

Zselic Vidékfejlesztő Közhasznú Egyesület

Zselic Vidékfejlesztő Közhasznú Egyesület Zselic Vidékfejlesztő Közhasznú Egyesület A civil szervezetek ügyviteli feladatainak és az elektronikus ügykezelés kapcsolatának áttekintése Somogy megyei civil szervezetek fejlesztése A program a Nemzeti

Részletesebben

hírgetmondó online hírújság

hírgetmondó online hírújság hírgetmondó online hírújság SZERKESZTŐK: Csepeli Dóra, Csóka Krisztina Munkatársak: Bencsik Roland, Cser Orsolya, Fazekas Attila, Rácz Attila, Ridács Tibor, Zdolik Krisztina Grafikus tervező: Bohati Bence

Részletesebben

IT kontrolling. Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem. Gazdaság és Társadalomtudományi Kar

IT kontrolling. Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem. Gazdaság és Társadalomtudományi Kar Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Kar IT kontrolling Csuhai Bernadett KGKIEG I. évfolyam Levelező tagozat Tartalom Tartalom...2 1. Bevezetés...3 2. Az információk

Részletesebben

GAZDÁLKODÁS- SZERVEZŐ SZAKMAISMERTETŐ INFORMÁCIÓS MAPPA. Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) 1.2 intézkedés

GAZDÁLKODÁS- SZERVEZŐ SZAKMAISMERTETŐ INFORMÁCIÓS MAPPA. Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) 1.2 intézkedés GAZDÁLKODÁS- SZERVEZŐ SZAKMAISMERTETŐ INFORMÁCIÓS MAPPA Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program (HEFOP) 1.2 intézkedés Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat fejlesztése GAZDÁLKODÁS-SZERVEZŐ Feladatok

Részletesebben

A fejlődő vállalkozásokért

A fejlődő vállalkozásokért A fejlődő vállalkozásokért A vállalkozások helyzete Millennium Vállalkozásfejlesztési Központ 2 Magyarországon a vállalkozások ötven százaléka cserélődik le öt éven belül, miközben Európában a fizetésképtelenné

Részletesebben

A vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának a folyamata, amelyben a vállalkozó biztosítja a szükséges időt és erőfeszítést, vállalva a

A vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának a folyamata, amelyben a vállalkozó biztosítja a szükséges időt és erőfeszítést, vállalva a A vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának a folyamata, amelyben a vállalkozó biztosítja a szükséges időt és erőfeszítést, vállalva a várható pénzügyi, pszichikai és társadalmi kockázatot,

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS ADÓZÁS-SZÁMVITEL

TERMÉKKATALÓGUS ADÓZÁS-SZÁMVITEL TERMÉKKATALÓGUS 2014 ADÓZÁS-SZÁMVITEL TERMÉKKATALÓGUS - ADÓZÁS-SZÁMVITEL 2014 Megrendelőlap Megrendelem az alábbi kiadványt példányban. Új Áfatörvény, Ára: 34 900 Ft + áfa (+ csomagolási és szállítási

Részletesebben

A könyvelő-ügyfél kapcsolat és a piac szerkezetének hatása a könyvelők közötti versenyre

A könyvelő-ügyfél kapcsolat és a piac szerkezetének hatása a könyvelők közötti versenyre A könyvelő-ügyfél kapcsolat és a piac szerkezetének hatása a könyvelők közötti versenyre A vállalkozások adminisztratív terheinek csökkentésének várható hatásai a könyvelői piacra című projekt kutatási

Részletesebben

Vállalkozások szervezője, ügyintézője Szakmabemutató információs mappa

Vállalkozások szervezője, ügyintézője Szakmabemutató információs mappa Szakmabemutató információs mappa FELELŐS KIADÓ: PIRISI KÁROLY KÉSZÍTŐ: ALICE MARKETING MANUFAKTÚRA PÁLYAORIENTÁCIÓS LEKTOR: HARKÁNYI ADRIENNE SZAKMAI LEKTORÁLÁS: ELEK LÁSZLÓ, CÉGVEZETŐ, JEL BT. A SZAKMAISMERTETŐ

Részletesebben

Gazdálkodási ismeretek

Gazdálkodási ismeretek Gazdálkodási ismeretek 1. A vállalkozás fogalma A vállalkozás valami új és értékes dolog létrehozásának folyamata, amelyben a vállalkozó biztosítja a szükséges időt és erőfeszítést, vállalja a felmerülő

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSBARÁT ÚJBUDA FÜZETEK a sikeres újbudai kisvállalkozásokért. 6. füzet

VÁLLALKOZÁSBARÁT ÚJBUDA FÜZETEK a sikeres újbudai kisvállalkozásokért. 6. füzet a sikeres újbudai kisvállalkozásokért 6. füzet Adózás A kisvállalkozás adózása 2 Tisztelt újbudai vállalkozók! Magyarország fejlődésének talán legfontosabb motorját a hazai tulajdonú kis- és középvállalkozások

Részletesebben

Vállalati K+F Jelentés 2013

Vállalati K+F Jelentés 2013 Vállalati K+F Jelentés 2013 Magyarország, 2013. június 2 Eloszó Örömmel mutatom be a Deloitte Magyarország K+F és Állami Támogatások üzletágának Vállalati K+F Jelentését. A közép- és nagyvállalatok körében

Részletesebben

Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31.

Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31. Árlista és szoftverkatalógus Érvényes: 2014.10.04-2014.12.31. www.armada.hu Tartalom Miért választják ügyfeleink az Armadát? Ügyviteli szoftvermodulok Bérprogram 2015. Főkönyvi Kettős Könyvelés Pénzügy

Részletesebben

Előszó. Lépjen be velünk egy új világba! Kovács Mátyás a Körös-Völgye Alapítvány ügyvezető igazgatója

Előszó. Lépjen be velünk egy új világba! Kovács Mátyás a Körös-Völgye Alapítvány ügyvezető igazgatója Előszó Tisztelt partnerünk/leendő partnerünk! Az alábbi kiadvány eredeti terveinktől eltérően azért nem könyv formájában készült, hogy ne a könyvespolcon landoljon, hanem a napi gyakorlatban, mintegy munkafüzetként

Részletesebben

Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Csaba Center, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.

Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Csaba Center, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43. CSR jelentés 2010 Impresszum Cégnév: Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Nyilvánosan Működő Rt. Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Levelezési cím: Budapest

Részletesebben

Támogatási programok lebonyolítása a nonprofit szektorban

Támogatási programok lebonyolítása a nonprofit szektorban Támogatási programok lebonyolítása a nonprofit szektorban DemNet könyvek 4. 2001 Budapest KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Ezúton mondunk köszönetet az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala (USAID) Európai

Részletesebben

VOSZ FINANSZÍROZÁS. Tartalom

VOSZ FINANSZÍROZÁS. Tartalom Tartalom I. A mikro-, kis- és középvállalati (MKKV) szektor finanszírozásának alapkérdései 4 1. A forrásszerzés két megközelítése 4 2. Mi a szerencsés kisebbség titka? 4 II. Vállalkozás-finanszírozás és

Részletesebben