BlackBerry Bold Billentyûzár Lezárja a készüléket / billentyûzetet. Némító billentyû Egy média állomány lejátszása / leállítása Hívás némítása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BlackBerry Bold 9700. Billentyûzár Lezárja a készüléket / billentyûzetet. Némító billentyû Egy média állomány lejátszása / leállítása Hívás némítása"

Átírás

1 BlackBerry Bold 9700 Billentyûzár Lezárja a készüléket / billentyûzetet Fejhallgató csatlakozódugó Mikro USB port Baloldali kényelmi billentyû Megnyitja a hangfelismerô (hangvezérelt) tárcsázási alkalmazást Menü billentyû Hívásfogadás billentyû Optikai navigáló felület Alt (váltó) billentyû A billentyûn levô másik (alternatív) karakter beírása Balra léptetés billentyû Nagybetûs írásmód Némító billentyû Egy média állomány lejátszása / leállítása Hívás némítása Escape (kilépés) billentyû Hangerô billentyûk Hangerô beállítása (beszabályozása) Hívás befejezés/kikapcsolás billentyû Jobboldali kényelmi billentyû Hozzárendelt alkalmazás megnyitása Visszalépés/ Törlés billentyû Kihangosító billentyû Kihangosítás bekapcsolása/kikapcsolása egy hívás folyamán Enter (bevitel) billentyû Jobbra léptetés billentyû Nagybetûs írásmód Szimbólum billentyû A szimbólum lista megnyitása

2 Szöveggel kapcsolatos feladatok Szövegsor kijelölése (kiemelése) Szöveg karakterenkénti kijelölése Szövegkijelölés (szövegkiválasztás) visszavonása Kijelölt szöveg kivágása beírás közben Kijelölt szöveg átmásolása beírás közben Kijelölt szöveg beillesztése beírás közben Nyomjuk le a Shift (Váltás) billentyût, és csúsztassuk ujjunkat le és fel a navigáló felületen. Tartsuk lenyomva a Shift (Váltás) billentyût, és ujjunkat csúsztassuk jobbra és balra a navigáló felületen. Nyomjuk le az Escape (Kilépés) billentyût. Nyomjuk le a Shift billentyût és a Visszalépés/Törlés billentyût. Nyomjuk le az Alt billentyût és kattintsunk rá a navigáló felületre. Nyomjuk le a Shift billentyût és kattintsunk a navigáló felületre. Keresés során használt rövid parancsok (parancsikonok) Partner (kapcsolat) keresése a partnerek listájában Szöveg keresése egy üzenetben Szöveg keresése csatolt fájlban, vagy weboldalon Szöveg keresése egy bemutató (prezentáció) mellékletben. A bemutatót szöveg nézetben, vagy szöveg és dia nézetben kell néznünk. Írjuk be a partner nevét, vagy monogramját szóközzel elválasztva Nyomjuk le az S billentyût. Nyomjuk le az F billentyût. Nyomjuk le az F billentyût. BlackBerry okostelefon esetén használható alapvetô parancsikonok (rövid parancsok) Visszafelé mozgatás egy képernyôn Mozgatás egy listaelemre vagy menüelemre (menüpontra) Szövegkijelölés (szövegkiválasztás) visszavonása Átváltás (átkapcsolás) alkalmazások között Visszatérés a fôoldali (kezdô) képernyôre, vagy az alkalmazás listára. Kurzor mozgatása Nyomjuk le az Escape (Kilépés) billentyût. Írjuk be az elem elsô betûjét. Nyomjuk le az Escape (Kilépés) billentyût. Nyomjuk le és tartsuk lenyomva a (.) billentyût. Nyomjuk le az End (vége) billentyût. Csúsztassuk az ujjunkat a navigáló felületen.

3 Telefon funkciókra vonatkozó parancsikonok Hívás megválaszolása Hangposta ellenôrzése Mellékállomás hozzáadása egy telefonszámhoz Betû beírása egy telefonszám (hívószám) mezôbe Kihangosítás bekapcsolása egy hívás folyamán Kihangosítás kikapcsolása egy hívás folyamán Nyomjuk le a Küldés (Send) billentyût. Tartsuk lenyomva az 1-es billentyût. Nyomjuk le az Alt billentyût, és az X billentyût. Gépeljük be a mellékállomás számát. Nyomjuk le az Alt billentyût és a betû billentyût. Nyomjuk le a Speakerphone (kihangosítás) billentyût. Nyomjuk le újra a Speakerphone (kihangosítás) billentyût. Üzenettel kapcsolatos parancsikonok üzeneten belül Válaszolás egy üzenetre Válaszolás mindenkinek egy üzenetben, vagy PIN üzenetben Üzenet továbbítása Nyomjuk le az R billentyût. Nyomjuk le az L billentyût. Nyomjuk le az F billentyût. Navigálás egy weboldalon Felfelé mozgatás egy képernyôn Lefelé mozgatás egy képernyôn Mozgatás egy weboldal tetejére Mozgatás egy weboldal aljára Nyomjuk le a Shift (váltó) billentyût és a Szóköz (Space) billentyût. Nyomjuk le a T billentyût. Nyomjuk le a B billentyût.

4 Naptárral kapcsolatos parancsikonok Annak érdekében, hogy a parancsikonok mûködjenek a Nap nézetben, állítsuk a Gyors Bevitel Engedélyezés (Enable Quick Entry) mezô értékét Nem-re az általános naptár beállítások között. Találkozó ütemezése Váltás Napló (Elôjegyzés) nézetre Váltás Nap (Day) nézetre Váltás Hét (Week) nézetre Váltás Hónap (Month) nézetre Mozgatás a következô napra, hétre vagy hónapra Mozgatás az elôzô napra, hétre vagy hónapra Mozgatás az aktuális dátumra Mozgatás egy adott dátumra Nyomjuk le a C billentyût. Nyomjuk le az A billentyût. Nyomjuk le a D billentyût. Nyomjuk le a W billentyût. Nyomjuk le az M billentyût. Nyomjuk le a Shift (váltó) billentyût és a szóköz (Space) billentyût. Nyomjuk le a T billentyût. Nyomjuk le a G billentyût. Csatolt fájlokra vonatkozó parancsikonok Egy táblázatban Mozgatás egy adott cellára Egy cella tartalmának megtekintése. Munkafüzetek (munkalapok) közötti váltás. Munkafüzet kijelölése. Rejtett oszlopok vagy sorok megtekintése Az oszlopok vagy sorok elrejtése Nyomjuk le a G billentyût. Nyomjuk le a V billentyût. Nyomjuk le az Enter (bevitel) billentyût. Nyomjuk le a H billentyût. Nyomjuk le újra a H billentyût. Egy bemutatóban (prezentációban) Bemutató nézetek közötti átkapcsolás Mozgatás a következô diára, amikor egy prezentációt dia nézetben nézünk Mozgatás az elôzô diára, amikor egy prezentációt dia nézetben nézünk Nyomjuk le az M billentyût. Nyomjuk le az N billentyût. Nyomjuk le a P billentyût.

5 Fényképezôgéppel és videokamerával kapcsolatos parancsikonok* Fénykép készítése A vaku üzemmód megváltoztatása egy képhez, vagy az alacsony fényintenzitású üzemmód bekapcsolása a videóhoz Nyomjuk le a jobboldali kényelmi (Right Convenience) billentyût. Médiával kapcsolatos parancsikonok Egy dal vagy videofelvétel megállítása (félbeszakítása) Egy videofelvétel vagy dal lejátszásának folytatása Az elôzô dal lejátszása egy lejátszási listán belül A következô dal lejátszása egy lejátszási listán belül Ráközelíteni (rázoomolni) egy képre Távolítani egy képrôl (kizoomolni) Az eredeti képméretre történô zoomolás (közelítés/távolítás) Felfelé pásztázás (úsztatás) egy képen Lefelé pásztázás (úsztatás) egy képen Jobbra történô pásztázás (úsztatás) egy képen Balra történô pásztázás (úsztatás) egy képen Visszatérés egy kép középpontjába Kép elforgatása Egy kép illesztése a képernyô méretéhez Nyomjuk le a Némító (Mute) billentyût. Nyomjuk le újra a Némító (Mute) billentyût. Nyomjuk le és tartsuk lenyomva a Hangerô csökkentés (Volume Down) billentyût. Nyomjuk le és tartsuk lenyomva a Hangerô növelés (Volume Up) billentyût. Nyomjuk le a 3-as billentyût. Nyomjuk le a 9-es billentyût. Nyomjuk le a 7-es billentyût. Nyomjuk le a 2-es billentyût. Nyomjuk le a 8-as billentyût. Nyomjuk le a 6-os billentyût. Nyomjuk le a 4-es billentyût. Nyomjuk le a 5-ös billentyût. Nyomjuk le az L billentyût. Nyomjuk le a 1-es billentyût. * Az Ön BlackBerry okostelefonjától függ, hogy a fényképezôgépre és videokamerára vonatkozó jellemzôk (funkciók) támogatottak-e vagy sem.

6 Térképpel kapcsolatos parancsikonok Ráközelíteni (rázoomolni) egy térképre Távolítani egy térképrôl (kizoomolni) Mozgatás egy útvonal következô irányára Mozgatás egy útvonal elôzô irányára Nyomjuk le az I billentyût. Nyomjuk le az O billentyût. Nyomjuk le az N billentyût. Nyomjuk le a P billentyût. Böngészôvel kapcsolatos parancsikonok Pont (.) beszúrása a webcím mezôbe Per jel /tört vonal/ (/) beszúrása a webcím mezôbe Egy weboldal betöltésének leállítása A következô dal lejátszása egy lejátszási listán belül A böngészô bezárása Nyomjuk le a Shift (váltó) billentyût és a szóköz (Space) billentyût. Nyomjuk le és tartsuk lenyomva a Hangerô csökkentés (Volume Down) billentyût. Nyomjuk le az Escape (Kilépés) billentyût. Tartsuk lenyomva az Escape (Kilépés) billentyût. Egy weboldalon Váltás Oszlop nézet és Oldal nézet között Ráközelíteni (rázoomolni) egy weboldalra Távolítani (kizoomolni) egy weboldalról Mozgatás egy adott weboldalra Visszatérés a honlapra A JavaScript támogatás bekapcsolása A könyvjelzô lista megnyitása Egy könyvjelzô felvétele a listára A legutóbb meglátogatott weboldalak listájának megtekintése Egy weboldal frissítése Egy hivatkozás (link) követése, kiemelés vagy megállás a hivatkozáson Nyomjuk le a Z billentyût. Nyomjuk le az I billentyût. Nyomjuk le az O billentyût. Nyomjuk le a G billentyût. Nyomjuk le a H billentyût. Nyomjuk le a J billentyût. Nyomjuk le a K billentyût. Nyomjuk le az A billentyût. Nyomjuk le az Y billentyût. Nyomjuk le az R billentyût. Nyomjuk le az Enter (bevitel) billentyût. * Bizonyos parancsikonok (rövid parancsok) esetleg nem használhatóak, az Ön által a bevitel során alkalmazott nyelvtôl függôen.

7 Üzenet-listában Kijelölt üzenet megnyitása Üzenet létrehozása üzenetlistából Üzenet megjelölése megnyitottként, vagy meg nem nyitottként Fogadott üzenetek megtekintése Elküldött üzenetek megtekintése Hangposta üzenetek megtekintése Szöveges SMS üzenetek megtekintése Hívásnaplók megtekintése Nyomjuk le az Enter (bevitel) billentyût. Nyomjuk le a C billentyût. Nyomjuk le az N billentyût. Nyomjuk le az Alt és az I billentyûket. Nyomjuk le az Alt és az O billentyûket. Nyomjuk le az Alt és a V billentyûket. Nyomjuk le az Alt és az S billentyûket. Nyomjuk le az Alt és a P billentyûket. Mozgatás üzenetlistában Felfelé mozgatás egy képernyôn Lefelé mozgatás egy képernôn Mozgatás egy üzenetlista tetejére Mozgatás egy üzenetlista aljára Üzenet felfelé mozgatása Üzenet lefelé mozgatása Mozgatás a következô dátumra Mozgatás az elôzô dátumra Nyomjuk le a Shift (váltó) billentyût és a szóköz (Space) billentyût. Nyomjuk le a 1-es billentyût. Nyomjuk le a 7-es billentyût. Nyomjuk le a 2-es billentyût. Nyomjuk le a 8-as billentyût. Nyomjuk le a 6-os billentyût. Nyomjuk le a 4-es billentyût.

8 Üzenetírással kapcsolatos parancsikonok Pont (.) beszúrása. Betû nagybetûvel való írása A billentyûn levô másik (alternatív) karakter beírása Ékezetes vagy speciális karakter beírása. Példa: Az ü betû beírásához tartsuk lenyomva az U billentyût, és csúsztassuk ujjunkat bal felé, amíg az ü megjelenik. Engedjük el az U billentyût. Szám beírása egy számmezôbe Szám beírása egy szöveg mezôbe Számzár (NUM lock) bekapcsolása Számzár (NUM lock) kikapcsolása CAP lock (nagybetûs írás váltóbillentyûje) bekapcsolása CAP lock (nagybetûs írás váltóbillentyûje) kikapcsolása Nyomjuk le kétszer a Szóköz billentyût. A következô betû nagybetû lesz. Tartsuk lenyomva a betû billentyût addig, amíg nagybetû jelenik meg. Nyomjuk le az Alt billentyût és a betû billentyût. Tartsuk lenyomva a Betû (Letter) billentyût, és csúsztassuk ujjunkat jobbra vagy balra a navigáló felületen. Nyomjuk le a szám (number) billentyût. Nincs szükség az Alt billentyû lenyomására. Tartsuk lenyomva az Alt billentyût, és nyomjuk le a szám billentyût. Nyomjuk le az Alt billentyût és a Balra Léptetés (Left Shift) billentyût. Nyomjuk le a Shift billentyût. Nyomjuk le az Alt billentyût és a Jobbra Léptetés (Right Shift) billentyût. Nyomjuk le a Shift billentyût. Szimbólumok beszúrása Kukac jel (@) vagy pont (.) beszúrása cím mezôbe Betû nagybetûvel való írása Nyomjuk le a Szimbólum (Symbol) billentyût. Írjuk be azt a betût, amelyik a szimbólum alatt megjelenik. Ellenôrizze a szolgáltatójánál a roaming (barangolási) megállapodásokat, a szolgáltatás csomagokat, valamint a támogatott jellemzôket (funkciókat) és szolgáltatásokat Research In Motion Limited. Minden jog fenntartva. BlackBerry, RIM, Research In Motion, SureType és a kapcsolódó védjegyek, nevek és logók a Research In Motion Limited cég tulajdonát képezik, amelyeket az USA-ban, és a világ számos országában bejegyeztek és használnak. Minden egyéb védjegy az adott védjegy tulajdonosának birtokában van.

A billentyűzet az egyik legfontosabb adatbeviteli eszköz. Egyéb utasítás hiányában a számítógép innen várja a bemenő információkat, adatokat,

A billentyűzet az egyik legfontosabb adatbeviteli eszköz. Egyéb utasítás hiányában a számítógép innen várja a bemenő információkat, adatokat, A billentyűzet az egyik legfontosabb adatbeviteli eszköz. Egyéb utasítás hiányában a számítógép innen várja a bemenő információkat, adatokat, parancsokat. Magyar billentyűzet A billentyűk egy billentyűzetmátrixba

Részletesebben

BlackBerry Bold 9650 Smartphone

BlackBerry Bold 9650 Smartphone BlackBerry Bold 9650 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0131075757-008 Tartalom Gyors

Részletesebben

BlackBerry Bold 9700 Smartphone

BlackBerry Bold 9700 Smartphone BlackBerry Bold 9700 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0128091500-008 Tartalom Gyors

Részletesebben

BlackBerry Torch 9800 Smartphone

BlackBerry Torch 9800 Smartphone BlackBerry Torch 9800 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0126071255-008 Tartalom

Részletesebben

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone MAT-18393-008 PRINTSPEC-016 SWD-358641-0324050813-008 RBN41GW Tartalom Üdvözli a BlackBerry!...3 A készülék üzembe helyezése...5 SIM-kártya

Részletesebben

3. ALKALOM. Felsorolás Helyesírás ellenırzés Váltás kis és nagybető között Táblázat Ablak felosztása Formátummásoló FELSOROLÁS ÉS SZÁMOZÁS

3. ALKALOM. Felsorolás Helyesírás ellenırzés Váltás kis és nagybető között Táblázat Ablak felosztása Formátummásoló FELSOROLÁS ÉS SZÁMOZÁS 3. ALKALOM Felsorolás Helyesírás ellenırzés Váltás kis és nagybető között Táblázat Ablak felosztása Formátummásoló FELSOROLÁS ÉS SZÁMOZÁS Felsorolás jelölés és számozás A felsorolás készítése bekezdés

Részletesebben

Smart speed VF-795 CJA28BAVDAPA

Smart speed VF-795 CJA28BAVDAPA User Használati manual útmutató Smart speed Vodafone Group 2015. A Vodafone márkanév és a Vodafone logók a Vodafone Csoport védjegyei. A jelen dokumentumban megjelenő bármely termékvagy vállalatnév az

Részletesebben

Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv Nokia C6 01 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Használatbavétel 7 Gombok és alkatrészek 7 Telefonhívás, hangfájl vagy videó hangerejének módosítása 9 A billentyűzet és

Részletesebben

Bevezetés a BlackBerry használatába. BlackBerry Pearl 8110 Smartphone

Bevezetés a BlackBerry használatába. BlackBerry Pearl 8110 Smartphone Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Pearl 8110 Smartphone MAT-17274-008 PRINTSPEC-016 SWD-318211-1207013936-008 RBQ41GW Tartalom Üdvözli a BlackBerry!...5 A készülék üzembe helyezése...7 SIM-kártya

Részletesebben

Nokia 306 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 306 - Felhasználói kézikönyv Nokia 306 - Felhasználói kézikönyv 1.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A készülék gombjai és részei 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 6 A memóriakártya behelyezése vagy

Részletesebben

Smart grand VF-696 CJA28DAVDAPA

Smart grand VF-696 CJA28DAVDAPA User Használati manual útmutató Smart grand Vodafone Group 2015. A Vodafone márkanév és a Vodafone logók a Vodafone Csoport védjegyei. A jelen dokumentumban megjelenő bármely termékvagy vállalatnév az

Részletesebben

OPEL INSIGNIA Infotainment kézikönyv

OPEL INSIGNIA Infotainment kézikönyv OPEL INSIGNIA Infotainment kézikönyv Tartalom Touch R700 / Navi 900... 5 R300 Color / R400 Color... 111 Touch R700 / Navi 900 Bevezetés... 6 Alapvető műveletek... 15 Rádió... 48 CD lejátszó... 54 Külső

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató BlackBerry Classic Smartphone Verzió: 10.3.2 Felhasználói útmutató Kiadva: 2015-05-27 SWD-20150527110801842 Tartalomjegyzék Beállítások és alapvető konfigurálások...6 Újdonságok... 6 A BlackBerry okostelefon

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató PRIV Verzió: 6.0 Felhasználói útmutató Kiadva: 2016-05-19 SWD-20160519164213606 Tartalomjegyzék Beállítás és alapok... 5 Az eszköz áttekintése...5 A SIM-kártya behelyezése... 6 Médiakártya behelyezése...7

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602

Használati útmutató. Xperia Z C6603/C6602 Használati útmutató Xperia Z C6603/C6602 Tartalomjegyzék Xperia Z Használati útmutató...6 Első lépések...7 Mi az Android?...7 Eszköz áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató PORSCHE DESIGN P'9983 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 10.3.1 Kiadva: 2015-03-18 SWD-20150318110524878 Tartalomjegyzék Beállítások és alapvető konfigurálások... 5 Újdonságok...5 A BlackBerry okostelefon

Részletesebben

Szövegszerkesztés Verzió: 0.051

Szövegszerkesztés Verzió: 0.051 Verzió: 0.051 1 Tartalomjegyzék A Word 2003 munkakörnyezet...9 Word 2003 program megnyitása...9 A Word 2003 képernyő...9 Program bezárása:...11 Az eszköztár...12 Környezetfüggő eszköztár...13 Fájl menü...14

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató X Felhasználói útmutató Tartalom Előszó Újdonságok Hangfelismerés Új kamera módok Rendezői mód Wi-Fi+ 5 Hüvelyk mód 5 Touchplus 7 Széf 8 A képernyő lezárása és feloldása 9 Első lépések Csatlakozás Wi-Fi

Részletesebben

Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv Nokia 900 - Felhasználói kézikönyv 1.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 6 Gombok és a készülék részei 6 A vissza, az indítás és a keresés gomb 7 A SIM-kártya behelyezése 8 A telefon

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ACER S55 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5734460

Az Ön kézikönyve ACER S55 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5734460 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ő ű Á ű ű Á ű Á ű ű ű Ő ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á ű ű Ő ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű

Részletesebben

Nokia C6-01 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C6-01 - Felhasználói kézikönyv Nokia C6-01 - Felhasználói kézikönyv 3.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Kezdő lépések 7 Gombok és alkatrészek 7 Telefonhívás, hangfájl vagy videó hangerejének módosítása 9 A billentyűzet és a

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/4379959

Az Ön kézikönyve SONY ERICSSON XPERIA GO http://hu.yourpdfguides.com/dref/4379959 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató SONY ERICSSON XPERIA GO. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 6034R Rövid használati utasítás Fontos információk: Az Ön telefonja kompakt (egybeépített) kialakítású készülék, a hátlap és az akkumulátor eltávolítása nem lehetséges. A felhasználó számára szigorúan

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304

Használati útmutató. Xperia C C2305/C2304 Használati útmutató Xperia C C2305/C2304 Tartalomjegyzék Xperia C Használati útmutató...6 Első lépések...7 Android mi ez és mire való?...7 Áttekintés...7 Összeszerelés...8 Az eszköz be- és kikapcsolása...10

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia ion. LT28i

Használati útmutató. Xperia ion. LT28i Használati útmutató Xperia ion LT28i Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 A képernyő zárolása...11

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv 9352426 2. kiadás

Felhasználói kézikönyv 9352426 2. kiadás Az elektronikus tájékoztató a "Nokia tájékoztatók elõírásai és feltételei (1998. június 7.)" szabályzat hatálya alá tartozik ( Nokia User s Guides Terms and Conditions, 7th June, 1998.) Felhasználói kézikönyv

Részletesebben

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv SM-G920F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 SIM kártya 10 Akkumulátor 15

Részletesebben

28.10.99 S25-vung S25, ungar., A31008-H3100-A19-2-3A19. Kezelési útmutató

28.10.99 S25-vung S25, ungar., A31008-H3100-A19-2-3A19. Kezelési útmutató 28.10.99 S25-vung S25, ungar., A31008-H3100-A19-2-3A19 s Kezelési útmutató U1 28.10.99 S25-vung S25, ungar., A31008-H3100-A19-2-3A19 Áttekintés Oldalsó gombok A hangerõ beállítása/ Lapozás a menükben vagy

Részletesebben

ALAPISMERETEK...6 A MICROSOFT ACCESS INDÍTÁSA...14 AZ ABLAK...14 MEGNYITÁS...16 TÁBLÁK...17 LEKÉRDEZÉSEK...18

ALAPISMERETEK...6 A MICROSOFT ACCESS INDÍTÁSA...14 AZ ABLAK...14 MEGNYITÁS...16 TÁBLÁK...17 LEKÉRDEZÉSEK...18 Adatbázis-kezelés TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETİ...6 ALAPISMERETEK...6 ADATBÁZIS...6 AZ ADATBÁZISHOZ KAPCSOLÓDÓ FOGALMAK...6 ADATMODELL...8 ADATBÁZISOK TERVEZÉSE...9 1. LÉPÉS: KÖVETELMÉNYELEMZÉS...9 2. LÉPÉS:

Részletesebben

CIB Elektronikus Terminál

CIB Elektronikus Terminál CIB Elektronikus Terminál Felhasználói kézikönyv 1.7.5. 2 Tartalom 1 Az Elektronikus Terminál szolgáltatás... 7 2 Általános tudnivalók... 8 2.1 Ablakváltás, elrendezés... 8 2.2 Egérrel végezhető műveletek...

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás EASY Rövid használati utasítás 8000D Fontos információk: Az Ön telefonja kompakt (egybeépített) kialakítású készülék, a hátlap és az akkumulátor eltávolítása nem lehetséges. A felhasználó számára szigorúan

Részletesebben

A PC vagyis a személyi számítógép. XV. rész. 1. ábra. A billentyűzet és funkcionális csoportjai

A PC vagyis a személyi számítógép. XV. rész. 1. ábra. A billentyűzet és funkcionális csoportjai ismerd meg! A PC vagyis a személyi számítógép XV. rész A billentyűzet A billentyűzet (keyboard), vagy más elnevezéssel a klaviatúra a számítógép legfontosabb és egyben legrégebbi információbeviteli eszköze.

Részletesebben

Számítástechnika-kidolgozott szóbeli tételek (11-15.)

Számítástechnika-kidolgozott szóbeli tételek (11-15.) Számítástechnika-kidolgozott szóbeli tételek (11-15.) Szerzõ dezs dezs.extra.hu - tételek gyûjteménye Kidolgozott szóbeli tételek I. (11-15.) 11. tétel a.) Az operációs rendszerek alapvetõ jellemzõi Az

Részletesebben

Tuplet Tool Hangjegycsoport eszköz

Tuplet Tool Hangjegycsoport eszköz Ezzel az eszközzel meghatározott időegységre meghatározott számú hangjegycsoportot hozhatunk létre. A hangjegycsoportokat pl. a Speedy Entry Tool-lal oktoláig az eszközön belül a számbillentyűkkel határozhatjuk

Részletesebben

Nokia E6 00 - Felhasználói kézikönyv

Nokia E6 00 - Felhasználói kézikönyv Nokia E6 00 - Felhasználói kézikönyv 2.0. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Használatbavétel 7 A telefon gombjai és részei 7 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 10 A memóriakártya behelyezése

Részletesebben

Használati útmutató. Felhasználói felület

Használati útmutató. Felhasználói felület Használati útmutató Felhasználói felület A DigiShield telepítése után parancsikon jön létre az Asztalon és a START menüben. A program indítása a parancsikonra való dupla kattintással történik. Az első

Részletesebben

www.biodigit.hu BRAILLE BILLENTYŰZET BDB-KEY FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

www.biodigit.hu BRAILLE BILLENTYŰZET BDB-KEY FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV www.biodigit.hu BRAILLE BILLENTYŰZET BDB-KEY FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 1 Braille billentyűzet használata A hagyományos 6 pontos Braille kiosztás 8 pontos, kiterjesztett változatát lehet használni ezen a számítógépen.

Részletesebben

Az Ön HTC ChaCha Felhasználói kézikönyve

Az Ön HTC ChaCha Felhasználói kézikönyve Az Ön HTC ChaCha Felhasználói kézikönyve 2 Tartalom Tartalom Első lépések A doboz tartalma 8 HTC ChaCha 8 Alsó fedőlap 10 SIM-kártya 11 Memóriakártya 12 Akkumulátor 13 Ki és bekapcsolás 16 A PIN-kód beírása

Részletesebben

Használati útmutató TC 7.2. Cisco TelePresence Profile Series Codec C-series Quick Set C20 SX20 Quick Set MX200 MX300

Használati útmutató TC 7.2. Cisco TelePresence Profile Series Codec C-series Quick Set C20 SX20 Quick Set MX200 MX300 1 Cisco TelePresence Profile Series Codec C-series Quick Set C20 SX20 Quick Set MX200 MX300 TC 7.2 Használati útmutató jog fenntartva. 2 Tartalom Az útmutató tartalma Bevezetés a video konferencia rendszerbe

Részletesebben

Doro PhoneEasy 508. Magyar

Doro PhoneEasy 508. Magyar Doro PhoneEasy 508 Magyar 1 14 15 2 3 4 5 13 12 11 10 9 8 6 7 16 17 18 19 A készülékhez tartozó tételek az adott régióban elérhető vagy az Ön szolgáltatója által kínált szoftvereknek és tartozékoknak megfelelően

Részletesebben

A program elérése. Google Chrome

A program elérése. Google Chrome A program elérése A programot a www.omnt-szamla.hu oldalról lehet elérni. Jelenleg a www.omnt.hu oldalról is ugyanúgy elérhető. Továbbá a www.omnt-szamla.hu oldalon a belépés gombra kattintva szintén a

Részletesebben

ü ű ö Á ö Ü Ú Ö Á Á ö ő ö ö ö ű ű ö ő ő ö ő ü Ú ú ü ö ö ő Ö ö ő ö ő ő ö ú ö ő ő ö ö ú ö ő ö ö ő ö ö ő ö ő ö Ö ö ö ö ő ö ő ö ö ö ü ű ö ö ő ö ö ű ö ő ö ö ű ö ü ö ö ö ő ö ö ő ű ö ö ü ű ö ö ő ö ö ü ő ő ő ő

Részletesebben

Tartalomjegyzék 127 21/01/2015 16:29:53

Tartalomjegyzék 127 21/01/2015 16:29:53 Tartalomjegyzék A csomag tartalma... 2 Első lépések... 3 A készülék bemutatása... 4 Beállítás a varázsló segítségével... 6 Csatlakozás Wi-Fi hálózathoz... 7 Az Android TM kezelőfelülete... 8 Az Android

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia E dual C1605/C1604

Használati útmutató. Xperia E dual C1605/C1604 Használati útmutató Xperia E dual C1605/C1604 Tartalomjegyzék Xperia E dual Használati útmutató...6 Első lépések...7 Mi az Android?...7 A telefon áttekintése...7 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...12

Részletesebben

Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv

Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv Gsmart Classic Pro Felhasználói kézikönyv Classic Pro Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv Nokia C2 05 - Felhasználói kézikönyv 1.2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 5 A készülék gombjai és részei 5 A SIM-kártya és az akkumulátor behelyezése 6 A memóriakártya behelyezése

Részletesebben

Nokia vezeték nélküli billentyûzet (SU-8W) Felhasználói útmutató

Nokia vezeték nélküli billentyûzet (SU-8W) Felhasználói útmutató Nokia vezeték nélküli billentyûzet (SU-8W) Felhasználói útmutató MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT NOKIA CORPORATION kizárólagos felelõsségére kijelenti, hogy az SU-8W készülék mindenben megfelel az alapvetõ követelményeknek,

Részletesebben

A táblaszámítógép bemutatása

A táblaszámítógép bemutatása A táblaszámítógép bemutatása Dokumentum cikkszáma: 419466-211 2007. január Ez az útmutató a számítógép hardveres funkcióit ismerteti. Tartalomjegyzék 1 ek A fő kezelőfelület részegységei....................

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NOKIA 2100 http://hu.yourpdfguides.com/dref/527504

Az Ön kézikönyve NOKIA 2100 http://hu.yourpdfguides.com/dref/527504 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató NOKIA 2100. Megtalálja a választ minden kérdésre az NOKIA 2100 a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

A100F DIGITÁLIS HÚSKEMÉNYSÉGMÉRŐ KÉSZÜLÉK

A100F DIGITÁLIS HÚSKEMÉNYSÉGMÉRŐ KÉSZÜLÉK Az A100F alkalmas gyümölcsök, zöldségek és egyéb puha élelmiszerek roncsolásmentes vizsgálatára Szabadalmaztatott készülék az AGROSTA tervezése és gyártása A csomag tartalmazza: Magát az eszközt, ami egy

Részletesebben

É É ö Ü É ő Ü É Ö Ó Ö Ó Ü Ü Ü É É É É ö É Ó É ö Ü Ü É Ö ő ő ö Ó ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Ü É Ó É ő ö ö É ö ö ő ő ö ő ö É ö É ő ű É Ü Ü ö ő É É ö ő É Ü ö ö ö Ü É É ö É É ö É É É Ü É Ü Ü ő Ő ő Ü É É ő ö Ü ö Ü

Részletesebben

ű ű ű ű ű Ü ű ű Ü Ő

ű ű ű ű ű Ü ű ű Ü Ő ű ű ű Ú ű ű ű ű ű Ü ű ű Ü Ő Ö Ó ű ű ű Ö Ö ű ű Ö Ü ű ű ű Ó ű ű Ö ű Ö Ú Ú ű ű Ú ű ű ű ű ű ű Ö ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ö Ö Ü Ó ű Ú Ó Ó ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű Ü ű ű ű ű ű ű Ó ű

Részletesebben

1. ekönyv Olvasó 2. USB-kábel 3. Fülhallgató 4. Rövid használati útmutató 5. Garanciakártya. A készülék ki-/bekapcsolása

1. ekönyv Olvasó 2. USB-kábel 3. Fülhallgató 4. Rövid használati útmutató 5. Garanciakártya. A készülék ki-/bekapcsolása Első lépések HU 1. Csomagolási lista 1. ekönyv Olvasó 2. USB-kábel 3. Fülhallgató 4. Rövid használati útmutató 5. Garanciakártya 2. A készülék bemutatása 1 2 3 6 7 4 Bekapcsoló (Power) gomb Enter gomb

Részletesebben

ú ú ú ű ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű ű ű ú ú ú ú Ó ú ú ú ú Ü Ü Ü ú ű ű ú ú ú ú ú ű ű ú ú ű ú ű ú ú ű ú Ö Ö Ú Ü Ö ű ű ú ű ű ű ú ű ű ú ű ú ű ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ű ú ű ű Ú ú ű ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ű ű ú ú ú ú ű ű

Részletesebben

Ü Ú ű ö ö ö Ú ű Ú ö ö Ú Ü ö ű ű ö ö ö Ü ö ö Ü ö ö Ú ö Ú ö Ü Ú ö Ú ö Ü Ú Ú Ú ö ö ö Ú ö ű ö ö ö Ó ö ö ö ö ö ö ű ö ö Ö ö ű ű ö Ó ö ö Ú ö ö Ú Ó ÓÚ ö ö ö ö Ó Ú ű Ú ö ö ö ö ö ö ö ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű

Részletesebben

ő ö ü ö ű ö Ó ű ő ő ő ő ú Ó ő ő ö ő ö Ó Ó ő Ó ő Ó ö ő ö Ó ő ő ő ö ő ö ő ö Ó ö ő ű ő ö Ó ö Ó Ó Ó Ó ö ő ö ő ü ö Ó Ó ő ü ő ö Ó ő ö ő ö ő ő ö Ö ö ö ő ő ő ö ő ö ő Ó ő ö ő ő ő ö ő ő ő ö ő ő Ó ö ő ő ü ő ö ü ő

Részletesebben

ü ü ő ő ü ő ü ő ü Ü ü Ő ő Ú ü ő Ü ü Ú Ó ű Ú Ó Ú Ó Ú ő Ú Ó Ó Ú Ó ű Ú Ó Ú Ó ő Ö Ú Ó Ó Ú Ó Ó ő Ö Ú Ó Ú Ó Ő Ő Ö ő ő Ő Ü Ó Ü ü Ő Ó ő ő ő ő Ó Ü ü ű ő Ó ő Ü ü ő ő ü Ú Ó Ő Ó ő Ő ű ő ü Ú Ú Ö Ö ő ő ő Ö Ő Ő ő ő ű

Részletesebben

GFI termékkézikönyv. Ügyfélprogram kézikönyv

GFI termékkézikönyv. Ügyfélprogram kézikönyv GFI termékkézikönyv Ügyfélprogram kézikönyv A jelen dokumentumban foglalt információk és tartalmak kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak. Jelen dokumentumot adott állapotban tesszük közzé kizárva minden

Részletesebben

Felhasználói útmutató Nokia 6060. 9253712 1. kiadás

Felhasználói útmutató Nokia 6060. 9253712 1. kiadás Felhasználói útmutató Nokia 6060 9253712 1. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT Alulírott, NOKIA CORPORATION nyilatkozom, hogy a RH-97 megfelel a vonatkozó alapvetõ követelményeknek és az 1999/5/EC irányelv

Részletesebben

Termékbiztonsági információk

Termékbiztonsági információk Termékbiztonsági információk További felvilágosításért olvassa el a készülékben található mikro SD kártyán tárolt használati útmutatót. Olvassa el ezen az oldalon a felhasználói útmutató Biztonsági tájékoztatását.

Részletesebben

Simple Entry Tool Egyszerű beviteli eszköz

Simple Entry Tool Egyszerű beviteli eszköz Az eszköz aktivizálását követően megjelenik a kottázást lehetővé tevő két paletta: Simple Entry Palette Egyszerű beviteli eszközpaletta Simple Entry Rests Palette Egyszerű szünetbeviteli eszközpaletta

Részletesebben

A word első megnyitása

A word első megnyitása A word első megnyitása A Word megnyitásakor az oldalon két fő területet láthat: A menüszalag a dokumentum fölött látható. Gombokat és parancsokat tartalmaz, melyekkel különböző műveleteket (mint például

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. SONIM XP3.20 QUEST PRO Magyar

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. SONIM XP3.20 QUEST PRO Magyar HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SONIM XP3.20 QUEST PRO Magyar Copyright 2009 Sonim Technologies, Inc. SONIM, Sonim Xperience, Sonim Xtend és a Sonim embléma a Sonim Technologies Inc. márkajele. Egyéb vállalat és terméknevek

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV CIB INTERNET BANK SZOLGÁLTATÁS 4 Szolgáltatás igénybevétele 4 A BIZTONSÁGRÓL 6 A CIB INTERNET BANK RENDSZER ELINDÍTÁSA 9 Ajánlott minimális technikai feltételek 9 Internet banki

Részletesebben

A 1. A 2. 3. 4. 5. A 6. A

A 1. A 2. 3. 4. 5. A 6. A 2700 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék használatának megkezdése előtt olvassa el ezt a használati útmutatót. Tartsa ezt a használati útmutatót egy könnyen hozzáférhető helyen, hogy a jövőben is bármikor elővehesse.

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 1 Az Ön készüléke... 1.1 Gombok és csatlakozók Rövid használati utasítás Headset csatlakozó A készülék használatára vonatkozó részletesebb információkért látogassa meg a www.alcatelonetouch.com weboldalt,

Részletesebben

ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató

ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde EasyPhone 10 mobiltelefont választotta. A telefont kamera, FM rádió, zseblámpa, hangrögzítő, zene lejátszó és hosszú üzemidejű akkumulátor

Részletesebben

Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló)

Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) Felhasználói dokumentáció a Kiegészítő melléklet (elektronikus beszámoló) programhoz Forgalmazó: FORINT-Soft Kft. 6500 Baja, Roosevelt tér 1. Tel: 79/424-772, 79/523-600 Fax: 79/420-857 E-mail: forintsoft@forintsoft.hu

Részletesebben

Tanulási segédlet 4. osztály

Tanulási segédlet 4. osztály Tanulási segédlet 4. osztály 1. Az informatikai eszközök használata 2. Alkalmazói ismeretek 3. Problémamegoldás informatikai eszközökkel 4. Infokommunikáció 5. Az információs társadalom 6. Könyvtári informatika

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM910

Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM910 Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM910 Amennyiben technikai támogatásra van szüksége, lépjen kapcsolatba információs vonalunkkal az alábbi számon (+48) 32 325 07 00 vagy serwis@maxcom.pl

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G318H/DS SM-G318H Felhasználói kézikönyv Hungarian. 06/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya

Részletesebben

Szövegszerkesztő programok: Jegyzettömb, WordPad, Microsoft Word

Szövegszerkesztő programok: Jegyzettömb, WordPad, Microsoft Word Szövegszerkesztő programok: Jegyzettömb, WordPad, Microsoft Word A szövegszerkesztők közül az elkészítendő szöveg jellegétől függően választunk programot, és nem feltétlenül azt, amelyiket alapértelmezésben

Részletesebben

DORO PRIMO 365 Használati útmutató

DORO PRIMO 365 Használati útmutató DORO PRIMO 365 Használati útmutató 1 1. Bal gyorsgomb: Belépés a főmenübe 2. Jobb gyorsgomb: Telefonkönyv megnyitása 3. Hívó gomb: Hívásindítás, hívásfogadás, belépés a híváslistába 4. Hívás vége: Hívás

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG GT-I5510 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3584857

Az Ön kézikönyve SAMSUNG GT-I5510 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3584857 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

SM-G935F. Felhasználói kézikönyv

SM-G935F. Felhasználói kézikönyv SM-G935F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 04/2016. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Akkumulátor 15 SIM-kártya (nano-sim-kártya)

Részletesebben

ConCorde Raptor P67 Használati útmutató

ConCorde Raptor P67 Használati útmutató ConCorde Raptor P67 Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde Raptor P67 mobiltelefont választotta. A készülék porálló (IPX6), vízálló (IPX7), és ütésálló, akár 1,5 méteres sík felületű szabadesésnek

Részletesebben

SM-T810. Felhasználói kézikönyv

SM-T810. Felhasználói kézikönyv SM-T810 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 Akkumulátor 11 Memóriakártya 14

Részletesebben

Számítógép perifériák I.

Számítógép perifériák I. Perifériák csoportosítása I. Output perifériák: monitor nyomtató plotter hangszóró Számítógép perifériák I. II. Input perifériák: billentyűzet egér szkenner kamerák mikrofon III. Háttértárak Pl: Mágneses

Részletesebben

Rövid használati utasítás

Rövid használati utasítás 922 Rövid használati utasítás A készülék használatára vonatkozó részletesebb információkért látogassa meg a www.alcatelonetouch.com weboldalt, ahonnan letöltheti a teljes kézikönyvet. Ezenkívül a weboldalon

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC DESIRE Z http://hu.yourpdfguides.com/dref/3022840

Az Ön kézikönyve HTC DESIRE Z http://hu.yourpdfguides.com/dref/3022840 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

11. Balra zárt igazítás A bekezdés sorai a bal oldali margóhoz igazodnak. 12. Beillesztés

11. Balra zárt igazítás A bekezdés sorai a bal oldali margóhoz igazodnak. 12. Beillesztés 1. Ablak A képernyő azon része, amelyben programok futhatnak. 2. Aláhúzott A karakter egyszeres vonallal történő aláhúzása a szövegben. 3. Algoritmus Egy feladat megoldását eredményező, véges számú lépések

Részletesebben

ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0

ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0 ICS-R4201_R8401_R16801 HDSDI DVR Felhasználói kézikönyv ver 1.0 1 Tartalom 1 A termék bemutatása... 3 1.1 Előlap és hátlap... 3 1.2 Távirányító... 7 1.3 Bejelentkezés... 8 1.4 Élőkép... 9 2 Keresés menüpont...

Részletesebben

A számítógép bemutatása

A számítógép bemutatása A számítógép bemutatása Dokumentum cikkszáma: 419589-211 2007. január Ez az útmutató a számítógép hardveres funkcióit ismerteti. Tartalomjegyzék 1 ek A fő kezelőfelület részegységei....................

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM461BB

Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM461BB Felhasználói Kézikönyv GSM Mobiltelefon Maxcom MM461BB Amennyiben technikai támogatásra van szüksége, lépjen kapcsolatba információs vonalunkkal az alábbi számon (+48) 32 325 07 00 vagy serwis@maxcom.pl

Részletesebben

ÁLTALÁNOS WEBLAPSZERKESZTÉSI TUDNIVALÓK ÁLTALÁNOS HTML KÓDOLÁSI TUDNIVALÓK

ÁLTALÁNOS WEBLAPSZERKESZTÉSI TUDNIVALÓK ÁLTALÁNOS HTML KÓDOLÁSI TUDNIVALÓK ÁLTALÁNOS WEBLAPSZERKESZTÉSI TUDNIVALÓK HTML dokumentum = weblap = weboldal = webpage Egy HTML dokumentum kiterjesztései: HTM vagy HTML STÍLUSLAP = Egy vagy több HTML utasítás, értékekkel ellátott paramétereinek

Részletesebben

ű ú ü ö ö ü ö ö ö ú ü ü ö ö ö ú ö ö ü ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ú ö ü ö ü ü ü ú ö ö ü ö ü ü ö Ó ü ű ö ö ü ö ü ö ú ö ö ö ö ű ú ú ű ö ö ü ö ö ö ö ü ú ö ü ö ü ü ö ú ü ü ü ű ú ö ü ö ö ö ü ö ü ú ö ö ö ü Ú ű ü ö

Részletesebben