Fedezze fel Nyugat-Magyarországot és Kelet-Ausztriát autóbusszal, vonattal!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fedezze fel Nyugat-Magyarországot és Kelet-Ausztriát autóbusszal, vonattal!"

Átírás

1 Fedezze fel Nyugat-Magyarországot és Kelet-Ausztriát autóbusszal, vonattal! TARTALMAS, EGYNAPOS KIRÁNDULÓPROGRAMOK csoportok, osztályok részére A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. és a Vasi Volán Zrt. együttműködésében élményekben, különleges látnivalókban gazdag kirándulásokat kínálunk Önöknek. Tartsanak velünk, és mi mindent megszervezünk, a részleteket ránk bízhatják!

2 Göcsej kincsei, kisvonatozás a zalai erdőkben (május 1. és szeptember 15. között) Utazás vonattal Szombathelyig, majd külön autóbusszal Lentibe, a kisvasút végállomására. A Göcsej kincsei, az erdő és a fa erdészeti, fűrészipari és vasúttörténeti kiállítás megtekintése. Kisvasúttal a gyönyörűséges zalai erdők felfedezése. Vonatozásunkat Pákán megszakítjuk, látogatást teszünk Öveges professzor szülőházában és a helyi, több száz éves templomban. Továbbutazás kisvonattal Kistolmácsra, séta a horgásztó körül. Kisvonattal Csömödérig utazunk vissza, és autóbusszal a szombathelyi vasútállomásra érkezünk. Hazautazás. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre Göcsej kincsei erdei kisvonatozás és a Budafai Arborétum (május 1. és szeptember 15. között) Utazás vonattal Szombathelyig, majd külön autóbusszal Lentibe, a kisvasút végállomására. A Göcsej kincsei, az erdő és a fa erdészeti, fűrészipari és vasúttörténeti kiállítás megtekintése. Kisvonattal a gyönyörűséges zalai erdők felfedezése. Kisvasúttal Bázakerettyéig, onnan autóbusszal Budafára utazunk. Túra a 46 hektáron elterülő pusztai arborétumba (azálea, rododendron, cserjék, örökzöldek, újonnan épített kilátó). Visszautazás a Szombathelyre autóbusszal a vasútállomásra. Hazautazás. Hagyományok és értékek az Őrség felfedezése (egész évben) A hajdani őrvidék ezeréves hagyományaival, népi kézművességével ismerkedünk, építészeti emlékeihez látogatunk! Utazás vonattal Szombathelyig, majd autóbusszal indulás az Őrségbe. Pankaszon a szoknyás harangláb, Pityerszeren a múzeumfalu mutatja be a népi építészet őrségi remekműveit. Az őriszentpéteri és a veleméri templom a középkori erődtemplomok kiemelkedően szép példája, gazdag freskódíszítéssel. Szentgyörgyvölgyön Csótár Rezső fazekasmester avatja be az érdeklődőket a korongozás rejtelmeibe, gazdagon díszített gyönyörű kerámiáit emlékül magunkkal is vihetjük. Visszautazás a szombathelyi vasútállomásra. Hazautazás. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre *A megadott árak adott létszámú diákcsoportok esetén érvényesek, és tartalmazzák: vonattal és autóbusszal történő utazást, a szervezést, kisvonat esetén annak díját. A belépőjegyek a helyszínen, külön fizetendők. Idegenvezetést kérésre díj ellenében biztosítunk. Egyéb kiinduló állomás lehetséges, kérje ajánlatunkat. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre

3 Burgenlandi kalandozások barangolás a magyar emlékek nyomában (május 1. és október 31. között) Utazás vonattal Szombathelyig, majd tovább autóbusszal Oberwartba (Felsőőr). A Bányamúzeum megtekintése, ahol földalatti bányajáratokban ismerkedhetünk meg a nemesszerpentin bányászatával és feldolgozásával, valamint a borostyán és a borostyánkő út történetével. Továbbutazás Güssingbe, ahol Güssing (Németújvár) középkori várát tekintjük meg, amely Burgenland legrégebbi vára, és egy hatalmas, már kihunyt vulkánon fekszik. A következő állomás Rohonc, ahol sétát teszünk a fák tetején! Élvezhetjük a gyönyörű kilátást, és a madarak énekét. Visszautazás a szombathelyi vasútállomásra. Hazautazás. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre Burgenlandi kalandozások vendégségben az Esterházyaknál (május 1. és október 31. között) Utazás vonattal Szombathelyig, majd külön autóbusszal tovább Oberwartba. Séta a ma is magyar lakta városban, amely Bernstein féldrágakövéről, a nemes szerpentinről várt ismertté, a kő múzeum megtekintése. Léka vára a 17. század elején épült, a tartomány legmagasabb pontja az Írottkő alatt áll. Eisenstadt (Kismarton), Burgenland tartományi fővárosa a Lajtahegység déli lejtőin terül el hegyekkel, szőlődombokkal koszorúzva. Legkiemelkedőbb látnivalója az Esterházy-kastély, melynek parkja Európa legszebb kertjeinek egyike. Visszautazás a szombathelyi vasútállomásra. Hazautazás. Bivalyrezervátum, Matula kunyhó és Fekete István Emlékhely (június 21. és augusztus 31. között) Utazás GYSEV menetrendszerinti vonattal Keszthelyre. Külön autóbusszal indulás a Kápolnapusztai Bivalyrezervátumba. A rezervátumban a Kis-Balaton élővilágát bemutató játékos elemekkel, pihenőhelyekkel és kilátópontokkal, ahonnan távcsőből kémlelheti a tájat a látogató. Továbbutazás a Kis-Balatonhoz. A Diás-szigeti túra keretében bemutatjuk a Matula kunyhót, valamint a Berek írója, Fekete István és a természettudós Vönöczky Schenk Jakab emlékszobáját. Visszautazás Keszthelyre, szabadprogram. Hazautazás. Sopronból Keszthelyre Szombathelyről Keszthelyre Győrből Keszthelyre Budapestről Keszthelyre *A megadott árak adott létszámú diákcsoportok esetén érvényesek, és tartalmazzák: vonattal és autóbusszal történő utazást, a szervezést, kisvonat esetén annak díját. A belépőjegyek a helyszínen, külön fizetendők. Idegenvezetést kérésre díj ellenében biztosítunk. Egyéb kiinduló állomás lehetséges, kérje ajánlatunkat. Sopronból Szombathelyre Győrből Szombethelyre Budapestről Szombathelyre

4 A tihanyi Bencés Apátság és a Levendula Ház Látogatóközpont (június 21. és augusztus 31. között) Utazás meghirdetett GYSEV menetrendszerinti vonattal Badacsonyba. Külön autóbusszal továbbutazás Tihanyba. Látogatás az 1055-ben alapított Bencés Apátságban. Itt található az apátság alapítólevelének másolata, mely egyben a legrégebbi nyelvi emlékünk, és I. András király sírja. Az állandó kiállítás a tihanyi bencések történetét mutatja be a kezdetektől. Szabadprogram keretében a Balaton egyik legszebb sétányáról csodálatos kilátás nyílik a teljes keleti medencére, majd könnyed sétával sétával megtekinthető a visszhangdomb, és a nemrégiben felújított kálvária is. A Levendula Ház Látogatóközpontban a Vulkánoktól a levenduláig interaktív kiállítás tekinthető meg, amely a Tihanyi-félsziget múltjáról és jelenéről szól, vulkánokkal, hévforrásokkal, virtuális és kézzel fogható érdekességekkel, levendula-lepárlóval. Visszautazás Badacsonyba, szabadprogram. Hazaindulás. Sopronból Badacsonyba Szombathelyről Badacsonyba Győrből Badacsonyba Budapestről Badacsonyba Művészetek Völgye és a Káli-medence (július 26. és augusztus 4. között) Utazás meghirdetett GYSEV menetrendszerinti vonattal Keszthelyre. Indulás autóbusszal Kapolcsra, részvétel a fesztivál forgatagában Továbbutazás Nagyvázsonyra: Kinizsi vár és a Posta Múzeum megtekintése. Utazás a Káli-medencén át, Monoszlónál séta a Hegyestű tetejére, ahonnan gyöngyőrű panoráma nyílik a Balatonra és a Káli-medencére. Szentbékkálla: Kő tenger megtekintése. Séta a Salföldi-majorban, ahol őshonos magyar háziállatfajtákat, (rackajuhot, bivalyt, szürkemarhát, baromfit, pásztorkutyákat) és lovakat mutatnak be. Szabadprogram a keszthelyi mólónál a vonat visszaindulásáig. Sopronból Keszthelyre Szombathelyről Keszthelyre Győrből Keszthelyre Budapestről Keszthelyre Afrika múzeum, Balatonederics Tapolcai Tavas-barlang Várjáték a Szigligeti Várban (június hónapban a várjátékokhoz igazodva, egyéb esetben május 1. és augusztus 31. között.) Utazás meghirdetett GYSEV menetrendszerinti vonattal Keszthelyre. Indulás autóbusszal Balatonedericsre, Afrika múzeum látogatása Továbbutazás Tapolcára: tavasbarlang látogatása, séta a Malom-tó körül Innen továbbutazás a szigligeti várhoz, középkori várjátékok megtekintése Szabadprogram a keszthelyi mólónál a vonat visszaindulásáig. Sopronból Keszthelyre Szombathelyről Keszthelyre Győrből Keszthelyre Budapestről Keszthelyre *A megadott árak adott létszámú diákcsoportok esetén érvényesek, és tartalmazzák: vonattal és autóbusszal történő utazást, a szervezést, kisvonat esetén annak díját. A belépőjegyek a helyszínen, külön fizetendők. Idegenvezetést kérésre díj ellenében biztosítunk. Egyéb kiinduló állomás lehetséges, kérje ajánlatunkat.

5 Hegyek között, völgyek között zakatol a vonat és e közben minden osztály vidáman utazhat! A GYSEV TOVÁBBI AJÁNLATA ISKOLÁSOKNAK, KIRÁNDULÓKNAK Vasúti kedvezmény csoportoknak gyermek- és diákcsoportok részére belföldön Csoport Legalább 10 főből álló óvodás csoport, valamint 10 gyermekenként 3 fő kísérő Legalább 6 főből álló, 10 éven aluli gyermekcsoport, valamint 10 gyermekenként 2 fő kísérő Legalább 6 főből álló, 10 éven felüli diákcsoport, valamint 10 diákonként 1 fő kísérő felnőtt csoportok részére belföldön Csoport Kedvezmény mértéke 90% 50% 50% Kedvezmény mértéke Csoport létszáma 10-től 19 főig 20% Csoport létszáma 20-tól 49 főig 33% Csoport létszáma 50 főtől 50% Menetjegy árak 50% mértékű kedvezmény diákoknak, menettérti útra, 2. kocsi osztályon: Útvonal Sopron Budapest Sopron Győr Sopron Pécs Sopron Kőszeg Csorna Győr 650 Csorna Budapest Csorna Pécs Csorna Kőszeg Szombathely Budapest Szombathely Pécs Szombathely Kőszeg 370 Szombathely Győr Az árak tájékoztató jellegűek, pontos információ elérhetőségeinken. További kedvezmények a GYSEV vonattal utazóknak: Hova Vasúti kedvezmény mértéke Kedvezmény a belépő árából A győri Mobilis Interaktív Kiállítási Központba látogatóknak 33% 20% Büki Kristálytoronyba látogatóknak 33% 20% ill. 50%* * A kedvezményekről további részletek a oldalon. Az Országház és az országos múzeumok megtekintésekor a fogadó nyilatkozattal rendelkező csoportok kísérőikkel díjmentesen utazhatnak. A csoportos utazás feltételei: együttes elhelyezés, illetve különkocsi igénylése legalább az utazást megelőzően 7 nappal lehetséges, így tudjuk biztosítani a csoport együttes utazását.

6 Nagycenki Széchenyi Múzeumvasút Egy kellemes nap, maradandó élmény, időutazás... A nagycenki Széchenyi-kastély szomszédságában András, a gőzmozdony és Kiscenk, a dízelmozdony várja a kisvasutazni vágyókat. Megújult játék- és vasútpark, Magyarországon egykor közlekedett mozdonyok, vasúti kocsik, vonathinta, egyedülálló természeti környezet! Közlekedés A múzeumvasút április 12-től szeptember 28-ig szombaton, vasárnap és munkaszüneti napokon, valamint a következő pénteki napokon közlekedik menetrend szerint: május 23, 30.; június 6, 13.; szeptember 5, 12, 19, 26. Ünnepeljük a Gyerkőcöket zakatolással! A kisvasút május 25-én, vasárnap színes programokkal, gyermekműsorokkal várja látogatóit! Az András gőzös mellett játszópark, kézihajtány, kézművesek, lufi-hajtogató bohóc, ugrálóvár és bábelőadás káprázatja el a Nagyközönséget! Ezen alkalomból előre meghirdetett időpontokban a fertőbozi fűtőházat is meg lehet tekinteni kísérettel szeptember 21. A Múzeumvasút születésnapja! Ünnepeld velünk a kisvasút 42. születésnapját Nagycenken! Modellvasút és történeti kiállítás, hajtányozás és tárlatvezetés András, a gőzös és Kiscenk, a dízel várja egész nap látogatóit! Ismerkedj meg gróf Széchenyi István életével és munkásságával, a legnagyobb magyar születésének évfordulóján! Kedvezményes belépő a Széchenyi István Emlékmúzeumba és a Széchenyi Mauzóleumba. Töltsön velünk egy teljes napot a festői környezetű Nagycenken! Érkezés vonattal Nagycenkre Kastélylátogatás (csoportoknak: 6400 Ft-tól/csoport) Lovarda megtekintése idegenvezetéssel (kedvezményes: 500 Ft/fő) Szent István plébániatemplom megtekintése (díjmentes) Mauzóleum megtekintése (diákoknak: 300 Ft/fő) Múzeumvasutazás Séta a hársfasoron, majd Széchenyi Béla és Erdődy Hanna síremlékének megtekintése Fertőboz, Gloriette-kilátó (Dottó vagy lovaskocsi bérlése lehetséges.) Tartson velünk! Izgalmas, megkapó utazásban lesz része! Részletes programjainkat keresse honlapunkon!

7 Részletek és információ: Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. 9400, Sopron, Mátyás király u. 19. Telefonszám: 06/99/ * *2014. április 1-jétől 06/99/ Vasi Volán Zrt./ÉNYKK Zrt. 9700, Szombathely, Körmendi út 92. Tel: 06/94/ vagy 06/94/ A programváltoztatás jogát mindenkor fenntartjuk!

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek

AJÁNLATAINK. iskolásoknak, kirándulóknak. Szervezett kirándulások. Kerékpárral a vonaton. Kombinált bérletek AJÁNLATAINK iskolásoknak, kirándulóknak Szervezett kirándulások Hegyek Fesztivál kedvezmények között völgyek Fürdőjegyek között zakatol Balatoni a utazások vonat Kerékpárral a vonaton Győr Kombinált Sopron

Részletesebben

Programok, kirándulások

Programok, kirándulások Programok, kirándulások Kirándulóprogramok Fesztivál kedvezmények Balatoni utazások Bahn & Bike Kombinált jegyek (Bükfürdő, régiós rendezvények, ZOO, Mobilis, VOLT ) Kombinált bérletek Belföldi és nemzetközi

Részletesebben

GYSEV. Programok, kirándulások. Az Ön sokoldalú partnere. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. n Szervezett kirándulások. n Fesztiválkedvezmények

GYSEV. Programok, kirándulások. Az Ön sokoldalú partnere. Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. n Szervezett kirándulások. n Fesztiválkedvezmények GYSEV Győr Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. Az Ön sokoldalú partnere Programok, kirándulások n Szervezett kirándulások n Fesztiválkedvezmények n Fürdőjegyek, balatoni utazások n Kerékpárral a vonaton n Rendezvényvonatok

Részletesebben

A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai. 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.

A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai. 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol. Tatradol travel Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések A Tatradol Travel Utazási Iroda 2015. évi ajánlatai 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.hu

Részletesebben

Zöld utakon Magyarországon

Zöld utakon Magyarországon MInden élménnyel több leszel w w w. n e m z e t i p a r k. g o v. h u itthon.hu Szívedhez legközelebb: irány a természet! Zöld utakon Magyarországon Rendezvényajánló 2013 Mikor? Mit? Hol? január 25. Holdfény

Részletesebben

Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak

Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak Kulturális körutazások Tengerparti nyaralások kirándulásokkal Hazai tájakon Egynapos utak H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel./Fax.: +36/99/312-024 Tel: +36/99/523-611, +36/99/328-109, +36/99/523-610

Részletesebben

Sláger utak. elérhető árakon! www.tatradol.hu. Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések. A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014.

Sláger utak. elérhető árakon! www.tatradol.hu. Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések. A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014. Tatradol travel Kirándulások Kulturális körutazások Üdülések A Tatradol Travel Utazási Iroda 2014. évi ajánlatai 6721 Szeged, Szent István tér 6. Tel.: (62) 487-835 e-mail: info@tatradol.hu web: www.tatradol.hu

Részletesebben

VIVALDI TRAVEL UTAZÁSI IRODA KÖRUTAZÁSOK 2015 TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL

VIVALDI TRAVEL UTAZÁSI IRODA KÖRUTAZÁSOK 2015 TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL Alapytva 2001 VIVALDI TRAVEL UTAZÁSI IRODA KÖRUTAZÁSOK 2015 TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL ALBÁNIA AUSZTRIA BENELUX ÁLLAMOK CSEHORSZÁG FRANCIAORSZÁG HORVÁTORSZÁG LENGYELORSZÁG MONTENEGRO NÉMETORSZÁG OLASZORSZÁG ROMÁNIA

Részletesebben

GYSEV. magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ KRÉTA FUTBALL VB. piknik III. ÉVFOLYAM 02. 2014. NYÁR. Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható

GYSEV. magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ KRÉTA FUTBALL VB. piknik III. ÉVFOLYAM 02. 2014. NYÁR. Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható GYSEV III. ÉVFOLYAM 02. 2014. NYÁR magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ KRÉTA FUTBALL VB Női motorvonat vezetők páneurópai piknik KIRUCCANÁSOK Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható BURGENLANDI BARANGOLÁS

Részletesebben

Emlékeztető 2008.05.07. OSZK, 516-os tárgyaló Résztvevők: Következő vezetőségi ülés: 2008. 06. 04. 17h Helyszín: OSZK, 516-os tárgyaló Témák:

Emlékeztető 2008.05.07. OSZK, 516-os tárgyaló Résztvevők: Következő vezetőségi ülés: 2008. 06. 04. 17h Helyszín: OSZK, 516-os tárgyaló Témák: Magyar Könyvtárosok Egyesülete Műszaki Könyvtáros Szekció A műszaki, természettudományi és orvosi könyvtárosok szervezete Adószám: 18054509-1-42 OTP 11708001-20102568 Levelezési cím: 1149 Budapest Pillangó

Részletesebben

Élmény? Természetesen! Vendégváró nemzeti parkok. www.nemzetipark.gov.hu

Élmény? Természetesen! Vendégváró nemzeti parkok. www.nemzetipark.gov.hu Élmény? Természetesen! Vendégváró nemzeti parkok Rendezvényajánló 2010 Mikor? Hol? Mit? április 10. Apajpuszta (Kiskunsági NP) Túzokdürgés április 22., 24. és 25. május 29. május 22 23. június 11 13. június

Részletesebben

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7.

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel./Fax.: +36/99/312-024 Tel: +36/99/523-611, +36/99/328-109, +36/99/523-610 www.jakabbus.hu E-mail: office@jakabbus.hu Városlátogatások nyaralóprogramok természetjárások

Részletesebben

2014. január. Egy szép téli reggel Szekszárdon

2014. január. Egy szép téli reggel Szekszárdon 2014.február 1 Negyedik évfolyam, második szám Baráti Társaság programajánlója 2014. január. Egy szép téli reggel Szekszárdon A szerkesztőbizottság tagjai: Gőry Attiláné, Véghelyi Józsefné, Véghelyi József

Részletesebben

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7.

H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Körutazások Városlátogatások Tengerparti nyaralások Belföldi utak GyŐri, Soproni, szombathelyi indulások H-9400 Sopron, Mátyás kir. u. 7. Tel/Fax.: 0036/99/312-024, 99/523-792 Tel: 0036/99/328-109, 99/523-610,

Részletesebben

AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK 2014

AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK 2014 AUTÓBUSZOS UTAZÁSOK 2014 W W W. B L A G U S S. H U 2 KEDVES UTAZÓ! Örömmel nyújtjuk át Önnek a 2014- es autóbuszos utazásainkat bemutató megújult katalógusunkat. A közkedvelt és immár hagyományosnak számító

Részletesebben

ERDEI ISKOLÁINK PROGRAMOK SZÁLLÁSHELYEK

ERDEI ISKOLÁINK PROGRAMOK SZÁLLÁSHELYEK ERDEI ISKOLÁINK PROGRAMOK SZÁLLÁSHELYEK 2004 Kiadványunkat szeretett barátunk, Lehoczky János emlékére ajánljuk Vándorló gondolat Mi, terepen járó emberek igazán tudjuk, hogy milyen csábereje van egyegy

Részletesebben

Az utazás élménye mindenkié!

Az utazás élménye mindenkié! Az utazás élménye mindenkié! AKADÁLYMENTES AJÁNLATOK 2014 Tartalom: Bemutatkozunk... 3 Kirándulások... 4-7 Esztergom... 4 Győr... 5 Komárom, Mór... 6 Szentendre... 7 Fürdőlátogatások... 8-11 Agárd... 8

Részletesebben

Programok a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban

Programok a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban Programok a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban A programváltoztatás jogát fenntartjuk! A meghirdetett túravezetések min. 5 fő részvételével indulnak, a programokra kérjük csoportok előzetes bejelentkezését!

Részletesebben

Nemzeti Parkok. www.nemzetipark.gov.hu. Őrségi NP. Fertő-Hanság NP Balaton-felvidéki NP. Duna-Dráva NP. Kiskunsági NP. Duna-Ipoly NP.

Nemzeti Parkok. www.nemzetipark.gov.hu. Őrségi NP. Fertő-Hanság NP Balaton-felvidéki NP. Duna-Dráva NP. Kiskunsági NP. Duna-Ipoly NP. Fertő-Hanság NP Balaton-felvidéki NP Őrségi NP Duna-Dráva NP Duna-Ipoly NP Kiskunsági NP Aggteleki NP Bükki NP Hortobágyi NP Körös-Maros NP www.nemzetipark.gov.hu Észak-Magyarország Tisza-tó Észak-Alföld

Részletesebben

2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia. Erdély. Lengyelország. Horvátország. Csehország. Szlovákia. Olaszország. Ausztria

2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia. Erdély. Lengyelország. Horvátország. Csehország. Szlovákia. Olaszország. Ausztria 2013. 01. 01. 2013. 12. 31. Szlovénia Erdély Lengyelország Horvátország Csehország Szlovákia Olaszország Ausztria ELŐSZÓ FONTOS A programfüzetben szereplő utazások minimum 35 fő utaslétszám esetén indulnak.

Részletesebben

Kulturális körutak, tengerparti nyaralások. INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza,

Kulturális körutak, tengerparti nyaralások. INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza, Kulturális körutak, 12 éve utasainkért tengerparti nyaralások 2015 INGYENES CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG: Debrecen, Nyíregyháza, Tiszaújváros, M3 autópálya pihenői, Miskolc, Gyöngyös, Budapest Tisztelt Utastársunk!

Részletesebben

EGÉSZSÉGESEN MOZGÁSBAN VÍZPARTON KUL-TÚRA FALUJÁRÁS ÍZUTAZÁS

EGÉSZSÉGESEN MOZGÁSBAN VÍZPARTON KUL-TÚRA FALUJÁRÁS ÍZUTAZÁS Ingyenes turisztikai programajánló magazin ÉLMÉNY itthon Fókuszban Húsvéti vigadalom 2012. ÁPRILIS Minden élménnyel több leszel EGÉSZSÉGESEN MOZGÁSBAN VÍZPARTON KUL-TÚRA FALUJÁRÁS ÍZUTAZÁS Új, frissítő

Részletesebben

PROKO TRAVEL. Körutazások, nyaralások. 2012 2013 tél tavasz. Körutazások Búvárutak

PROKO TRAVEL. Körutazások, nyaralások. 2012 2013 tél tavasz. Körutazások Búvárutak PROKO TRAVEL Körutazások, nyaralások 2012 2013 tél tavasz Ön is megérdemel egy kis pihenést! Körutazások Búvárutak Nyaralások Adventi utak Buszos utaknál indulás: Budapestről Ingyenes transzferek: Szeged,

Részletesebben

GYSEV. magazin HORVÁTORSZÁG SPORT SZÉKESFEHÉRVÁR KIRUCCANÁSOK KÜLFÖLDI ÚTI CÉL ÚTI CÉL AJÁNLÓ ROVAT II. ÉVFOLYAM 03. 2013. NYÁR

GYSEV. magazin HORVÁTORSZÁG SPORT SZÉKESFEHÉRVÁR KIRUCCANÁSOK KÜLFÖLDI ÚTI CÉL ÚTI CÉL AJÁNLÓ ROVAT II. ÉVFOLYAM 03. 2013. NYÁR GYSEV II. ÉVFOLYAM 03. 2013. NYÁR magazin KÜLFÖLDI ÚTI CÉL HORVÁTORSZÁG SPORT ROVAT KIRUCCANÁSOK ÚTI CÉL AJÁNLÓ SZÉKESFEHÉRVÁR Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható TISZTELT TARTA- UTASUNK,

Részletesebben

1 NAPOS KIRÁNDULÁSOK. Utazás határok nélkül... BÉCS SCHÖNBRUNN MELK-MARIAZELL POZSONY BÉCS-CSOKIGYÁR POZSONY-SCHLOSS HOF BADEN-LAXENBURG KASTÉLY

1 NAPOS KIRÁNDULÁSOK. Utazás határok nélkül... BÉCS SCHÖNBRUNN MELK-MARIAZELL POZSONY BÉCS-CSOKIGYÁR POZSONY-SCHLOSS HOF BADEN-LAXENBURG KASTÉLY Utazás határok nélkül Utazás határok nélkül... Kedves Utasaink! Örömmel mutatjuk be 2014-re összeállított körutazási ajánlatainkat. Köszönjük törzsutasaink töretlen bizalmát és reméljük megújult kínálatunkból

Részletesebben

Country Tours U T A Z Á S. Török Riviera - Alanya. Szabadságán, legyen szabad! éves az iroda

Country Tours U T A Z Á S. Török Riviera - Alanya. Szabadságán, legyen szabad! éves az iroda U T A Z Á S Country Tours 25 2015 éves az iroda Török Riviera - Alanya HOTEL WIEN *** REPÜLŐVEL, FÉLPANZIÓS ELLÁTÁSSAL, Háztól-házig transzferrel 1. nap: Elutazás a Liszt Ferenc repülőtérről, várhatóan

Részletesebben

w w w. i t t h o n. h u www.nemzetipark.gov.hu

w w w. i t t h o n. h u www.nemzetipark.gov.hu www.nemzetipark.gov.hu w w w. i t t h o n. h u Rendezvényajánló 2011 Mikor? Hol? Mit? március 12. április 3. április 17., 20., 22. és 23. május 22. május 28. június 17 18. június 20 26. június 18. június

Részletesebben

P AN N O N H AL M I F Ő AP ÁT S ÁG

P AN N O N H AL M I F Ő AP ÁT S ÁG P AN N O N H AL M I F Ő AP ÁT S ÁG 996-ban Géza fejedelem bencés szerzeteseket telepített le Pannónia Szent Hegyén. Az István király által jogaiban megerősített monostor feladata a kereszténység terjesztése

Részletesebben

GYSEV. magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ III. ÉVFOLYAM 03. 2014. ŐSZ. Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható

GYSEV. magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ III. ÉVFOLYAM 03. 2014. ŐSZ. Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható GYSEV III. ÉVFOLYAM 03. 2014. ŐSZ magazin ÚTI CÉL AJÁNLÓ százhalombatta Szent Márton Páneurópai Piknik emlékmozdony KIRUCCANÁSOK Ingyenes kiadvány kereskedelmi forgalomba nem hozható Ünnepeljük együtt

Részletesebben

2014.június. Baráti Társaság programajánlója. Negyedik évfolyam, harmadik szám. Nagy Vendel: A szekszárdi Prometheus - park névadó szobra

2014.június. Baráti Társaság programajánlója. Negyedik évfolyam, harmadik szám. Nagy Vendel: A szekszárdi Prometheus - park névadó szobra 2014.június 1 Negyedik évfolyam, harmadik szám Baráti Társaság programajánlója Nagy Vendel: SZEMED TÜKRÉBEN Ha szegény vagy, Nézheted magad A kútban, Vagy egy tó Csillogó vizében. A gazdagok Láthatják

Részletesebben