A profi műhelymunka támogatására

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A profi műhelymunka támogatására"

Átírás

1 more car manufacturers recommend A profi műhelymunka támogatására Castrol SERVICE PLUS Premium Kiváló Quality kenőanyagok Lubricants Technical Műszaki Expertise háttér Globális A Global márkanév Brand Finanszírozás Finance Oktatások Staff Partnerkapcsolat Valued Options Training Partners Járműgyártói Leading OEM Recommendations ajánlások

2 A Castrol története március 19-én Charles Cheers Wakefield olajvállalatot alapított Angliában, majd olyan új kenőanyagot készített, amely a huszadik század első felében forradalmasította a közlekedést. Ezt az új olajat Castrolnak nevezte el, mely név a motorolajok és kenőanyagok terén napjainkig egyet jelent a kiváló minőséggel, a nagy teljesítménnyel, valamint az élvonalbeli technológiával. Szoros együttműködésben dolgozott a kortárs úttörő repülősökkel és autósokkal, célja a lehető legjobb minőségű motorolajok előállítása és tökéletesítése volt. Számos világrekord megdöntéséhez Castrol olajat választottak, földön, tengeren és a levegőben egyaránt. Egyedül a szárazföldi sebességi világrekordot 21 alkalommal döntötték meg Castrol kenőanyagokat használó autókkal. A Castrol kenőanyagokat tűrőképességük határán teszteljük a mai napig. Számos motorolajunk és kenőanyagunk kezdi versenyautókban pályáját, így sok millióan részesülhetnek a versenyeken már bizonyított technológia előnyeiből. Történetünkben jelentős változást hozott a év, amikor a BP felvásárolta a Burmah Castrolt, erős és biztos hátteret adva tevékenységünkhöz. Magyarországon 23 éve van jelen a Castrol minőségi termékeivel, 20 éve Castrol Hungária Kft.-ként. Ez idő alatt a piac meghatározó szereplőjévé, a személyautók területén piacvezetővé váltunk. Ez köszönhető annak a partneri viszonynak is, amelyre a Castrol Hungária Kft. törekszik minden egyes üzleti kapcsolatában. Tevékenységünkben elsődleges szempont partnereink magas színvonalú kiszolgálása. Cégünk rendelkezik az ISO 9001, és (minőségi, környezet- és munkavédelmi) szabvány szerinti minősítéssel, biztosítva folyamataink szigorúan szabályozott kereteit.

3 A Castrol ajánlata I. Csúcsminőségű kenőanyagok Vezető szerep a technológiában: Az elmúlt évtizedben az átlagos motorüzemi nyomásérték közel a kétszeresére nőtt és széles skálán mozog. A Castrol műszakilag legfejlettebb motorolaja egyúttal az eddigi legerősebb olaj is: a Castrol Edge a Fluid Strength Technology -ra (FST) épít, amelynél a kenőfilm az üzemeltetési és terhelési körülmények függvényében dinamikusan alkalmazkodik a motor igényeihez. Független tesztek szerint a fő konkurens termékhez képest akár 40%-kal csökkenti a fémes érintkezést a motorban, ill. javítja annak hatásfokát és maximalizálja rövid és hosszú távú teljesítményét. Azonnali védelem a motor indításától A Castrol Magnatec egyedi összetételű molekulái szinte mágnesként tapadnak a motor kritikus részeire, ezzel azonnali védelmet nyújtva a kopás ellen, már a motor indításának pillanatától. A világ vezető autógyártóinak ajánlásával Az autógyártókkal kötött globális stratégiai partneri kapcsolatban a Castrol kenőanyagokat fejleszt, gondoskodik a motorok első feltöltéséről és a javítóipar részére kenőanyagot szállít. Jelenleg is tartanak a tárgyalások újabb, több világmárkát is magába foglaló autógyártó csoportokkal arról, hogy a Castrol kenőanyagok kizárólagos ajánlást kapjanak. Már meglevő megállapodások szerint a Castrol kenőanyagokat ajánlja az egész világon az Audi, BMW, Jaguar, Ford, Honda, Land Rover, MINI, SEAT, Skoda, Volvo és a Volkswagen. A Castrol számára rendkívül fontosak ezek a kizárólagos gyári ajánlások, melyek biztosítják a független szervizpiacon dolgozó partnereink számára is termékeink keresettségét.

4 A Castrol legújabb, ajánlásokat bemutató kampányában a felsorolt autómárkákat és azok motorsport csapatainak ajánlásait is megtaláljuk. A Castrol kenőanyagok piaci pozíciója Magyarországon nagyon erős: a márkaszervizek 50%-ában, a független javítóműhelyeknek pedig kb. 70%-ában megtalálhatóak a Castrol termékei! A Magyarországon futó személyautók között minden harmadik kizárólagos Castrol gyártói ajánlással rendelkezik! 15% Egyéb márkák 13% 30% KGST 9% 33% Forrás: KSH 2012

5 II. Üzleti megoldások a partnerkapcsolat jegyében az ügyfélelégedettség és nyereségesség növelését célzó programok Red Carpet Tréning Út a sikerhez A Castrol ügyfelei árbevételének növelésére kidolgozta a Red Carpet tréning programot. Az oktatás az Ön ügyfélkapcsolati munkatársai részére egy új szemléletet biztosít, melynek keretén belül legfőbb hangsúly az értékesítési technikákra kerül. Az oktatás a következő témakörökre épül: - Az ügyfelek megszerzése, a bizalom kiépítése o Kapcsolatfelvétel o Bizalomépítés o Problémás helyzetek kezelése - Tanácsadói szemléletű értékesítés o Ügyféltípus, igényfeltárás o Haszonérvelés o Kifogások kezelése - Red Carpet oktatás ügyfélszolgálati munkatársak részére o Emberek irányítása o Eladás és vevőszolgálat vezetése o Profit növelése Műszaki és Marketing oktatás Képzett kollegáink műszaki és marketing oktatást biztosítanak a kirendeltségeken dolgozóknak annak érdekében, hogy a Castrol termékek előnyeit megfelelő szakmaisággal tudják elmondani a vásárlóknak. III. Tapasztalt munkatársak A Castrol Hungária Kft. széles ügyfélkörének kiszolgálása olyan kereskedelmi, műszaki és logisztikai hátteret kíván meg, amely garanciát jelent az Önök magas színvonalú kiszolgálására.

6 IV. Marketing támogatás A Castrol köszönhetően erős nemzetközi marketing csapatának számos eszközzel rendelkezik a márkához méltó marketing tevékenységhez. Ezek között a legfontosabb a motorsport (Rally VB, Moto GP, WTCC stb.) és a futball nemzetközi szponzorációja. Ez utóbbi a márka életében jelentős változást hozott, hiszen a múltban szinte kizárólagosan a motorsportokra fókuszált. Az UEFA EURO 2008 szponzoráció része volt a márkanév és a termékpaletta megújítása június 30 án a Castrol megerősítette pozícióját a futballban azzal, hogy egy tekintélyes, hat évre szóló megállapodást kötött a FIFA-val. A megállapodás szerint a világszerte elismert kenőanyag-gyártó teljes körű jogokat kapott a 2010-es dél-afrikai FIFA Világbajnokság, a 2014-es brazil FIFA Világbajnokság és a két, időszakra eső FIFA Konföderációs Kupa szponzorációjára, amit sikeresen használt piaci pozíciójának további erősítésére.

7 A Castrol Hungária Kft. partnereinek a kenőanyag-ellátás mellett marketing támogatást is nyújt. Ez esetenként tartalmazhat az általános marketing együttműködésen túl, partnerre szabott, egyedi szolgáltatásokat is. Célunk minden esetben az, hogy partnerünk és a Castrol egymást erősítve segítse megvalósítani a kenőanyag-vásárlási szerződésben kitűzött célokat. Ezt egyrészt a profi arculatkialakítással kívánjuk elérni, másrészt különböző, az értékesítést támogató akciókkal, promóciókkal és bemutatókkal. Segítjük a partner termékösszetételének javítását, ezáltal maximalizálva a meglévő kenőanyag forgalomból keletkező profitot. További célunk, hogy partnereink figyelmét felhívjuk arra, milyen egyéb olyan elhanyagolt vagy teljesen kihasználatlan lehetőségek léteznek, amelyek további bevételi forrást jelentenek. Ilyen lehet a gépjármű teljes folyadékszükségletének kielégítése (szélvédőmosó folyadék, fényszóró mosó, fagyálló, hűtő rendszer, fékfolyadék stb.) valamint az utántöltésre felkínált plusz olaj értékesítése (Top-up Program) is. Vevőtalálkozók Castrol számára fontos, hogy a sikeres együttműködéseket akár egy szakmai programmal vagy egy utazással is megkoronázza. Mindkét fél számára elengedhetetlen a jó kapcsolat ápolása, ezért törekszünk színvonalas rendezvények megszervezésére. További együttműködési lehetőségek is alkalmazhatók (hirdetés, plakátok, útbaigazítók stb.), melyek mértékéről, formájáról és kondícióiról a Castrol egyedileg köt partnereivel megállapodást.

8 V. Műszaki támogatás A Castrol Hungária Kft. nagy figyelmet fordít partnerei műszaki támogatására. Ez tartalmazza a kenőanyagokkal és azok felhasználásával kapcsolatos műszaki támogatást és egyéb, környezetvédelemmel és diagnosztikával kapcsolatos szolgáltatásokat. Ezek a következő pontokban foglalhatóak össze: A partnerek folyamatos tájékoztatása az új kenőanyagokról A Castrol a kenőanyagok valamennyi felhasználási területén folyamatos fejlesztő munkát végez. A munka eredményeképpen gyártásba és piacra kerülő új termékekről rendszeresen tájékoztatjuk partnereinket. A termékekkel kapcsolatos aktuális információk, a műszaki és biztonsági adatlapok elérhetők a honlapon is. Szakmai tréningek A Castrol műszaki személyzete rendszeres kapcsolatot tart az anyacég termékfejlesztő és járműgyártó-összekötő csoportjaival. Az összegyűjtött és rendszerezett információk birtokában felkészültek szakmai tréningek megtartására a közlekedési és ipari kenőanyag felhasználó partnerek részére a kenéstechnika számos témakörében. Díjmentes szaktanácsadás Legyen szó akár egy gépkocsiról, több száz gépkocsiból álló vegyes flottáról vagy az iparban használatos berendezésekről, a kenéstechnikával kapcsolatos kérdésekre szakembereink díjmentes szaktanácsadással készségesen állnak partnereink rendelkezésére. Átfogó kenési program, kenési táblázatok bármilyen géptípushoz A Castrol rendszeresen frissített adatbázissal működő kenési programjai segítségével gyors és pontos választ tudunk adni a járművek kenéstechnikai követelményeivel kapcsolatos kérdésekre. A kenőanyagok leggazdaságosabb olajcsereciklusának meghatározásához független laboratóriumban végeztetjük el a szükséges motorállapot- és olajteszteket és ezek alapján szakvéleményt készítünk. A felhasználási célterületekre speciálisan összeállított, rendszeresen frissített, a feltöltési adatokat és az ajánlott kenőanyagokat tartalmazó kenési táblázatokkal segítjük a szervizek munkáját.

9 Rendszeres igényfelmérés, termékracionalizálás Vásárlóink kérésére megvizsgáljuk gépjármű-parkjuk kenéstechnikai követelményeit és javaslatot teszünk a legkevesebb kenőanyagból álló, kenési szempontból optimális termékválasztékra. Mintavételes motor- és olajállapot felmérő rendszer Régióközpontunk magas műszaki szintű labort üzemeltet, melynek vizsgálatai alapján lehetőség van szervizintervallumok optimalizálására és a hibaokok kiszűrésére. Mintavételes olaj-, motor-, illetve hidraulikarendszer állapotfelmérő vizsgálatot tudunk végezni a Castrol által biztosított mintavételi készlettel. Ügyfeleink erről számítógépes kiértékelést kapnak. Online szolgáltatás A honlapokon további információk találhatók a Castrolról, termékeinkről, szolgáltatásainkról. További, a Castrol Service Plus programmal összefüggő információs honlapok előkészítése van folyamatban. Keresse fel web-oldalunkat! VI. Környezetvédelmi szolgáltatás Üzleti partnereink számára teljes környezetvédelmi szolgáltatást nyújtunk szerződött környezetvédelmi partnereink közreműködésével. Szolgáltatásunk alapja a veszélyes hulladékok gyűjtése, szállítása, kezelése és újrahasznosítása, melyet szerződött veszélyes hulladék szállító partnereink közreműködésével nyújtunk, területi felosztás alapján. Szállítóink korszerű berendezései és szakértelme biztosítja, hogy partnereink kiszolgálása a legmagasabb színvonalon történjen és rendelkeznek a veszélyes hulladék-kezeléshez szükséges hatósági engedélyekkel. Jogosultságuk kiterjed mindenfajta olajjal szennyezett veszélyes hulladék kezelésére (olaj, olajszűrő, olajos göngyöleg, olajos iszap...), illetve egyéb veszélyes hulladékok szállítására is, így képesek a kenőanyag felhasználó partnereinknél keletkező minden veszélyes hulladék begyűjtésére. Ezzel a keletkező összes veszélyes hulladék szállítása egy szállítóval megoldható. Szállítóink ezen túlmenően segítséget adnak a veszélyes hulladék-nyilvántartások, adatszolgáltatások elkészítésében és az esetlegesen felmerülő egyéb környezetvédelmi problémák megoldásában (gyűjtőhely kialakítás, állapotfelmérés, kármentés, stb.).

10 VII. Castrol Service Plus A Castrol Hungária Kft. egy központilag kidolgozott, globális projekt részeként létrehozta Magyarországon a Castrol Service Plus szervizkoncepciót annak érdekében, hogy az általa képviselt kenőanyag-világmárka és a szervizkoncepcióhoz tartozó egységes és magas követelmények által biztosított színvonal segítségével egy olyan, autómárka-semleges minőségi és fejlődőképes szervizhálózatot építsen fel Magyarországon, mely hozzájárul az ahhoz csatlakozó márkafüggetlen autójavító vállalkozások jövőjének biztosításához. A szervizprogram célja az annak tagjaként üzemelő autójavító vállalkozást felkereső ügyfelek teljes körű kiszolgálásának biztosítása és ebben a legmagasabb minőségi szint elérése. A Castrol Hungária Kft. ennek a szervizkoncepciónak kizárólagos tulajdonosa. A Castrol Service Plus koncepcióhoz csatlakozó autójavító-vállalkozás számára a Castrol hosszú távú, partneri együttműködést ajánl, különálló marketing szerződéssel. Követelmények a Castrol Service Plus koncepció szervizeivel szemben - Minimálisan 2 szerelő állás, 100 m 2 szervíztér - Kulturált, tiszta környezet, műhely, megjelenés - Bejelentett cég, általános szgk. és kisteherautó javítás - Pénzügyi stabilitás, szerződéskötéskor igazoltan nincs köztartozása - Informatikai háttér - Törvényes működés, számlaadási kötelezettség - Szolgáltatási listán szereplő tevékenységek törvényi és műszaki háttere - Veszélyes hulladék tároló - Arculati elemek kihelyezési lehetősége (Castrol marketing anyagok) - Ügyfélváró, munkafelvevő - Ügyfélparkoló - Éves kenőanyagfelhasználás minimuma: 1000 literegység - A megállapodás után min. 80%-ban Castrol kenőanyag felhasználása - Castrol állapotfelvételi lap használata

11 A Castrol Service Plus koncepció szervizei számára nyújtott arculati elemek - Service Plus világítótábla (egyoldalas, LED, többféle méretben) - Falióra - Termékbemutató állvány - X-banner állvány - Castrol Service Plus matrica (különböző méretben) - Castrol Edge Motorsport poszterek (4 féle, keretezve) - Olajcsere-matrica - Állapotfelvételi lap

12 - Fali dekorációs matrica - Castrol munkaruha Service Plus többféle méretű felvarróval A Castrol Service Plus hálózat tagjai számára biztosított szolgáltatások Egyedi külső-belső arculati elemek Marketing eszközök Egyedi árképzés Teljesítmény ösztönző programok Támogatás szervizberendezés és szoftver beszerzéséhez Olajos hulladék és fáradtolaj elszállítás Műszaki szaktanácsadás Fékfolyadék program Castrol Top-up Program Castrol Red Carpet oktatás Castrol Service Plus munkaruházat Továbbképzések, műszaki és autós terméktréningek Támogatás ügyviteli szoftverhez és zártláncú kamerarendszer kiépítéséhez Castrol Service Plus honlap Zártkörű promóciós ajánlatok, rendezvények Castrol Service Plus ügyfélkártya Assistance szolgáltatás

13 Castrol Top-up Program A Castrol által kidolgozott ötlet üzleti lehetőséget jelent cégünk partnerei és biztonságot termékeink használói, az autósok számára. A hasznos és könnyen hordozható, a literes utántöltő flakonnak helyet adó műanyag tasak tépőzárral rögzíthető a csomagtartóban és bármikor elővehető, ha a motorolajszint a megengedettnél alacsonyabb, lehetővé téve a szerviz és benzinkút látogatás mellőzését ezen egyszerű művelet elvégzésekor. Szervizpartnereink számára egy egyszerű kalkulációs mintával tudjuk bemutatni az utántöltési (top-up) programban rejlő lehetőséget. Castrol fékfolyadék koncepció A Castrol fékfolyadék programjában felhívja a figyelmet az autójavítók által gyakran elhanyagolt fékfolyadék csere fontosságára úgy, hogy egyszersmind üzleti lehetőséget is ajánl és segítséget nyújt a tevékenység végzésében. A Castrol fékfolyadékot rendszeresen használókkal cégünk külön szerződést köt megadott felhasználási mennyiségre, melynek keretében partnerünket jelképes éves bérleti díj fejében egy nagyon hasznos fékfolyadékcserélő készülékkel látja el. A fékfolyadék-program része továbbá egy rövid üzleti kalkuláció is, mellyel bemutatjuk partnerünknek a fékfolyadék-csere előnyeit.

14 Szerelők továbbképzése Castrol Service Plus Akadémia A folyamatosan változó műszaki és technológiai feltételek miatt kiemelkedően fontos az autószerelők folyamatos képzése. A Castrol felismerte ennek jelentőségét és a Castrol Service Plus keretén belül működő Partnerek részére képzési tervet dolgoztunk ki. Három (alap, közép és mester) szintre tagolt tanfolyamsorozat elérhető, mely egyenként hat önálló modulból áll. A résztvevők fejleszthetik tudásukat a gépjármű technikai alapismeretektől, a legújabb dízel-befecskendezési technológiákon át, a hibrid rendszerek vizsgálatáig. Az oktatási terv a Castrol kereskedelmi képviselőinél megtekinthető. A szerelők képzése, profi gépjárműtechnikai szakoktató céggel együttműködésben, Ft+Áfa / alkalom áron, képzések szombatonként. Az olajszerződésüket időarányosan jól teljesítő CSP-partnerek számára a Castrol a költséget átvállalja. Castrol Service Plus honlap A Castrol Service Plus tagok egy saját online felületen értesülhetnek a legfrissebb belső információkról, valamint az érdeklődők regisztráció nélkül is betekintést nyerhetnek a Castrol Service Plus kimagasló szolgáltatásaiba. A honlap fejlesztésének és üzemeltetésének költségeit a Castrol Hungária fedezi, a CSP-partnerek számára ingyenes. A honlapról elérhető adatok: - CSP koncepció leírása - Szerviz lokátor, mely megmutatja hol találhatóak a CSP szervizek - Hűségkártya program - Országúti asszisztencia - Akciók, hírek - Kapcsolat, észrevételek - Feliratkozás hírlevélre - Castrol Service Wizard adatfelület (csak CSP tagok számára)

15 - Letölthető anyagok (termékképek, logók, image képek, videók stb. - csak CSP tagok számára) - Fórum (csak CSP tagok számára) Castrol Service Wizard A Castrol Service Plus Ügyfeleinek részére rendelkezésre áll egy online rendszer, mely egyedülálló módon kombinálja az alábbiakat: - TecRMI: Gépjármű javítási és karbantartási adatbázis - TecDoc: Piacvezető gépjárműgyártói gyári és utángyártott alkatrész-katalógus - Utóbbi összeköthető az alkatrész nagykereskedők online rendelési rendszerével Főbb funkciók: - Gépjármű beazonosítása alvázszám alapján - Szükséges javítási útmutató és normaidő megjelenítése - Az alkatrész katalógus használatával könnyedén megtalálhatja a szervizelt autóhoz szükséges gyári, vagy utángyártott alkatrészeket. - Amennyiben a rendszer össze van kötve valamelyik nagykereskedő online rendelési rendszerével akkor azonnali információt kap a beazonosított alkatrész készletéről és áráról. - A rendszer felületet biztosít munkalap illetve javítási árajánlat (normaidővel, munkadíjjal és alkatrész árakkal) elkészítéséhez. A Castrol Service Wizard fejlesztési költségeit a Castrol Hungária állja, a szoftver használata éves licenszdíj köteles, kedvezményes ára 500 EUR/év. Hűségkártya A hűségkártya az éves díjon felül további költséggel nem járó országúti segélynyújtásra vagy autómentésre jogosít. Hatékony eszköz a vevőkör megtartására és bővítéséhez. A kártya által biztosított sokrétű szolgáltatásokból néhány példa:

16 - 24 órás országúti asszisztencia - SMS emlékeztető a zöld kártya/forgalmi engedély lejáratáról - Egyedi akciók a kártyatulajdonosok részére 24 órás országúti asszisztencia - Bármilyen továbbhaladást gátló meghibásodás esetén (defekt, üzemanyag kifogyás, karambol, technikai probléma stb.) - Érvényes minden 14 évnél nem idősebb személy- és kishaszongépjárműre - A hét minden napján 24 órában elérhető - Kiérkezés a helyszínre 45 percen belül az ország teljes területén - Mozgásképtelen jármű elszállítása a legközelebbi CSP Partnerhez - Utasok hazajutásának biztosítása tömegközlekedési eszközökkel - A 24 órás országúti asszisztencia minden Castrol Service Plus Hűségkártya tulajdonos számára elérhető - Együttműködő partnerünk: MAPFRE Biztosító A csak a Castrol Service Plus partnereknél megvásárolható hűségkártya bárki számára rendelkezésre áll, ára Ft + Áfa évente. Amennyiben az autós valamilyen javítást is végeztet a CSP-partnernél, akkor az Ft + Áfa évente, illetve Castrol olajjal végzett olajcsere esetében Ft + Áfa évente.

17 A Castrol Service Plus koncepció látványelemei szervizkörnyezetben

18 Castrol Hungária Kft Soroksári út 30-34/E. Tel.: 06-1/

a CASTROL EDGE 5W-30 C3 és a CASTROL EDGE 5W-30 LL

a CASTROL EDGE 5W-30 C3 és a CASTROL EDGE 5W-30 LL a CASTROL EDGE 5W-30 C3 és a CASTROL EDGE 5W-30 LL BemutatÁSA www.castrol.hu TEGYE ÜZLETÉT ERŐSSÉ mint a titanium! A Castrolt ma is a folyamatos innováció és a határok feszegetése vezérli, hogy a lehető

Részletesebben

Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Hatékonyságnövelés mérnöki precizitással KAPCSOLAT 5000 Szolnok, Muskátli utca 2/A Honlap: www.adversum.hu SZOLGÁLTATÁSOK Logisztikai tanácsadás Készletgazdálkodás

Részletesebben

GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. március 1. május 31.

GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. március 1. május 31. X T X GO! SZERVIZMAGAZIN A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. március 1. május 31. TECHNOLOGY TO ENJOY Kerékcsere csomag tárolással és szezonális gyorsátvizsgálással részletek a 12. oldalon

Részletesebben

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel

ŠKODA FLOTTASZERVIZ. Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel ŠKODA FLOTTASZERVIZ Exkluzív szolgáltatás exkluzív előnyökkel Tisztelt Ügyfelünk! A flottakezelés szakértőiként pontosan tudjuk, hogy melyek a legfontosabb szempontok az Ön számára a járműparkot illetően;

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

VÁLLALÁSI SZABÁLYZATA

VÁLLALÁSI SZABÁLYZATA AutoCarma Szerviz Kft. VÁLLALÁSI SZABÁLYZATA Telephelyei: AutoCarma Szigetszentmiklós 2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 21. Telefon: 24 443 443 E-mail: szigetszentmiklos@autocarma.hu AutoCarma. Debrecen

Részletesebben

KUPONFÜZET. 193 960 Ft

KUPONFÜZET. 193 960 Ft KUPONFÜZET összesen 193 960 Ft kedvezménnyel SZERVIZ 4+ ajánlataink megbízható SEAT Eredeti Alkatrészeket és magyarországi SEAT márkaszervizben történő beszerelést kínálnak 4 évnél idősebb SEAT-ja számára.

Részletesebben

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS. A Protruck Kft tevékenysége a futóművek, kormányművek építőipar és mezőgazdasági gép hajtás szerviz ellátása területén

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS. A Protruck Kft tevékenysége a futóművek, kormányművek építőipar és mezőgazdasági gép hajtás szerviz ellátása területén SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS A Protruck Kft tevékenysége a futóművek, kormányművek építőipar és mezőgazdasági gép hajtás szerviz ellátása területén A Protruck Kft tevékenysége a futóművek, kormányművek építőipar

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel

Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel Kiváló minőség profiknak: Klímaszerviz a Bosch ACS 752, 652, 611, 511, 810 és 661 berendezéseivel 1 Klímaszerviz a Boschtól A járművek légkondicionáló rendszerei rendszeres karbantartást igényelnek. Ezért

Részletesebben

Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem

Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem Készüljön fel a nyárra, és utazzon gondtalanul! Audi Service Audi CarCheck Az Audi CarCheck során megvizsgálunk 14 olyan funkcionális részegységet, melyek

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú

ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú Sulzer Pumps ABS XFP merülőmotoros szennyvízszivattyú Egészenúj gondolkodásmód amiújraértelmezi aszivattyúk hatékonyságát The Heart of Your Process Kiemelkedően gazdaságos szivattyúk és járókerekek Az

Részletesebben

- kötelező gépjármű felelősség biztosítás, egyéni és flotta egyaránt. - casco biztosítások, egyéni és flotta egyaránt

- kötelező gépjármű felelősség biztosítás, egyéni és flotta egyaránt. - casco biztosítások, egyéni és flotta egyaránt Kedves Leendő Ügyfelünk! Cégem, a Traffic Control Balesetelemző és Tanácsadó Kft szerződött független biztosítás közvetítőként csatlakozott az ERSTE Biztosítási Alkusz Kft-hez, és a Magyarországon bejegyzett

Részletesebben

AZ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK MINIMALIZÁLÁSA, A TERMELÉKNYSÉG MAXIMALIZÁLÁSA

AZ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK MINIMALIZÁLÁSA, A TERMELÉKNYSÉG MAXIMALIZÁLÁSA AZ ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉGEK MINIMALIZÁLÁSA, A TERMELÉKNYSÉG MAXIMALIZÁLÁSA A Chevro iovációs örökségéhez tartozik a szállítmáyozásba haszálatos keőayagok fejlesztése. Európába a Texaco márkájú termékek széles

Részletesebben

Kedves Kollégák! új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház.

Kedves Kollégák! új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház. Kedves Kollégák! A következőkben bemutatásra tá kerül a Gépjármű-felszerelések ű lé üzletág új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház. 1 Örömmel értesítjük, hogy 2011. július 1 től a Robert Bosch Kft Gépjármű-felszerelések

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

2011. december 5 2011. december 18.

2011. december 5 2011. december 18. 2011. december 5 2011. december 18. Tartalom: I. Pályázatok oktatási intézmények számára Folyamatban lévő pályázatok I.1. V. Szakma Sztár Verseny...3.oldal I.2. Nevelési intézmények fejlesztése Új Széchényi

Részletesebben

Savaria TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2010. évi beszámolója

Savaria TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság 2010. évi beszámolója S a v a r i a T I S Z K S z a k k é p z é s - s z e r v e z é s i K i e m e l k e d ő e n K ö z h a s z n ú N o n p r o f i t K o r l á t o l t F e l e l ő s s é g ű T á r s a s á g 9 7 0 0 S z o m b a

Részletesebben

Szervizinformáció Olajcsere-kit az automatikus váltóhoz 5HP / 6HP

Szervizinformáció Olajcsere-kit az automatikus váltóhoz 5HP / 6HP A forró felületek és a forró darabok sérülésveszélyt jelentenek a bőr és szem számára. Égések és forrázások is történhetnek. Viseljen védőszemüveget, védőkesztyűt és védőruhát! Az elektrosztatikus kisülések

Részletesebben

V E R S E N Y T A N Á C S

V E R S E N Y T A N Á C S V E R S E N Y T A N Á C S Vj-7/2008/178. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Castrol Hungária Kereskedelmi Kft. (Budaörs) eljárás alá vont vállalkozás ellen gazdasági versenyt korlátozó megállapodás

Részletesebben

Designer Drogok Prevenciós Program Tervezet

Designer Drogok Prevenciós Program Tervezet Designer Drogok Prevenciós Program Tervezet Problémafelvetés, beavatkozási területek: Magyarországon jelenleg a fiatalok jelentős része találkozik különböző tudatmódosító szerekkel. Ezek fogyasztása, illetve

Részletesebben

KÖZÉP-DUNA-VÖLGYI KÖRNYEZETVÉDELMI, TERMÉSZETVÉDELMI ÉS VÍZÜGYI FELÜGYELŐSÉG

KÖZÉP-DUNA-VÖLGYI KÖRNYEZETVÉDELMI, TERMÉSZETVÉDELMI ÉS VÍZÜGYI FELÜGYELŐSÉG KÖZÉP-DUNA-VÖLGYI KÖRNYEZETVÉDELMI, TERMÉSZETVÉDELMI ÉS VÍZÜGYI FELÜGYELŐSÉG Kérjük, vá laszában hivatkozzon iktatószá munkra! Ikt. sz.: KTVF: 5444-5/2012. Tárgy: MOL Nyrt. Dunai Finomító egységes környezethasználati

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. június 1. szeptember 30.

Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. június 1. szeptember 30. X T X Go! szervizmagazin A szerviz- és tartozékajánlatok érvényessége: 2016. június 1. szeptember 30. TECHNOLOGY TO ENJOY Professzionális klímatisztítás részletek a 3. oldalon SEAT kulcstartó részletek

Részletesebben

BÉKÉS MEGYE KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ELNÖKE. Előterjesztés Békés Megye Képviselő-testülete 2011. december 16-i ülésére

BÉKÉS MEGYE KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ELNÖKE. Előterjesztés Békés Megye Képviselő-testülete 2011. december 16-i ülésére BÉKÉS MEGYE KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ELNÖKE 5601 Békéscsaba, Derkovits sor, Pf.: 118 Telefon: 66/441-156 Telefax: 66/441-609 Előterjesztés Békés Megye Képviselő-testülete 2011. december 16-i ülésére Tárgy:

Részletesebben

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2012) Hatályos: 2012.

Aranyszárny. rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/2012) Hatályos: 2012. Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás különös feltételei (G60/01) Hatályos: 01. november 1-jétől Nysz.: 1610 Tartalomjegyzék Aranyszárny rendszeres díjas, befektetési

Részletesebben

My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél

My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél My Service Szervizprogram személyautókhoz 2012. ősz/tél Egy g mb minden esetre. Mercedes-Benz Contact Téli átvizsgálás A Mercedes-Benz Hungária Kft. szervizpartnerei ebben az évben is ingyenes átvizsgálást

Részletesebben

BEMUTATKOZUNK 6 KONTINENSEN TŐBB MINT 100 ORSZÁGBAN 600 EZER MUNKAVÁLLALÓ A VILÁG MÁSODIK LEGNAGYOBB MAGÁNVÁLLALATA ÜZLETI PROFILUNK

BEMUTATKOZUNK 6 KONTINENSEN TŐBB MINT 100 ORSZÁGBAN 600 EZER MUNKAVÁLLALÓ A VILÁG MÁSODIK LEGNAGYOBB MAGÁNVÁLLALATA ÜZLETI PROFILUNK BEMUTATKOZUNK A G4S a világ vezető biztonsági megoldásokat nyújtó szolgáltatója, amely azokra a szektorokra, folyamatokra és létesítményekre specializálódott, ahol a biztonsági és vagyonvédelmi fenyegetettség

Részletesebben

Sajtóközlemény. 2013. július 11.

Sajtóközlemény. 2013. július 11. Sajtóközlemény 2013. július 11. A Michelin solutions létrehozásával, ezen belül az EFFIFUEL programmal a Michelin célja, hogy a fuvarozó vállalatok partnereként elősegítse az üzemanyag költségek csökkentését.

Részletesebben

VII. TERMIK Tábor 2014. A táborozók kiválasztásának rendszere

VII. TERMIK Tábor 2014. A táborozók kiválasztásának rendszere VII. TERMIK Tábor 2014 A táborozók kiválasztásának rendszere Alapelvek: A TERMIK Táborban táborozói szerepkörben részt vevő gyermekek száma főszabályként 84 fő lehet. Ennek oka, hogy a hét állomású forgószínpados

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

REFLEKTORFÉNYBEN A FÉK

REFLEKTORFÉNYBEN A FÉK REFLEKTORFÉNYBEN A FÉK www.hella.com/brakesystems 12 1 MINDENBŐL A LEGJOBBAT A minőségi féktechnológiához kapcsolódóan szakszerű értékesítési támogatást nyújtunk. Innovációs képességeinkhez első osztályú

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

Összefoglaló tájékoztató Árinformáció az egészségügyi intézményekben 2007. év OSAP 1477/07 (229/2006 (XI.20.) Korm. rendelet)

Összefoglaló tájékoztató Árinformáció az egészségügyi intézményekben 2007. év OSAP 1477/07 (229/2006 (XI.20.) Korm. rendelet) Összefoglaló tájékoztató Árinformáció az egészségügyi intézményekben 2007. év OSAP 1477/07 (229/2006 (XI.20.) Korm. rendelet) Bevezetés Az árinformációs rendszer az egészségügyi intézményeknél figyeli

Részletesebben

Zukunft Personal, 2010. Köln ( a HR menedzsment legnagyobb európai szakvására )

Zukunft Personal, 2010. Köln ( a HR menedzsment legnagyobb európai szakvására ) Zukunft Personal, 2010. Köln ( a HR menedzsment legnagyobb európai szakvására ) Ez évben már 11. alkalommal tekinthettük át a korszerű személyügyi munka teljes keresztmetszetét Kölnben, a Zukunft Personal

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. Bejövő számla rögzítés... 2 1.2. Pénztár... 4 1.3. Főkönyv... 5 1.4. Folyószámla kezelés... 6 1.5. Banki/Átutalási csomag karbantartó...

Részletesebben

Az e-marketing szerepe a marketing mai gyakorlatában

Az e-marketing szerepe a marketing mai gyakorlatában A MARKETING ESZKÖZEI Az e- szerepe a mai gyakorlatában Milyen stratégiákat követnek a brit és az új-zélandi vállalkozások? Egy legutóbbi kutatás három fő irányt mutatott ki. A cégek egyharmada továbbra

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

Hivatalos Garancia Plusz

Hivatalos Garancia Plusz Hivatalos Garancia Plusz Igénybevételi Feltételek A Hivatalos Garancia Plusz a Bigi-Line Bt. (a továbbiakban: Szolgáltató) valamint a jótállást igénybe vevő (a továbbiakban: Vásárló) által jelen feltételekben

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

DEnzero 2013/10. Debrecen 2013. január 1. 2014. december 31.

DEnzero 2013/10. Debrecen 2013. január 1. 2014. december 31. Fenntartható energetika megújuló energiaforrások optimalizált integrálásával (DEnzero) TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0041 DEnzero 2013/10. Debrecen 2013. január 1. 2014. december 31. Fenntartható energetika

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

ENGINEERING ADVANTAGE. AUSZTRÁLIA Tel: +61 3 921 30 800 Fax: +61 3 921 30 890 enquiry@norgren.com.au

ENGINEERING ADVANTAGE. AUSZTRÁLIA Tel: +61 3 921 30 800 Fax: +61 3 921 30 890 enquiry@norgren.com.au AUSZTRÁLIA Tel: +61 3 921 30 800 Fax: +61 3 921 30 890 enquiry@norgren.com.au AUSZTRIA Tel: +43 22 36 63 520 Fax: +43 22 36 63 520 20 enquiry@at.norgren.com BELGIUM & LUXEMBOURG Tel: +32 2 376 60 20 Fax:

Részletesebben

Colori. Alla base dell identitá Eni. Fenntarthatósági jelentés 2015

Colori. Alla base dell identitá Eni. Fenntarthatósági jelentés 2015 Colori Alla base dell identitá Eni Fenntarthatósági jelentés 2015 I. Institutional & Corporate eni - july 2009 Tartalom Az elnök levele 5 Bevezetés a fenntarthatósági jelentésről 7 A tigáz csoport 8 Az

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

VWeidmüller megoldások és szolgáltatások. Tartalom. Weidmüller megoldások és szolgáltatások

VWeidmüller megoldások és szolgáltatások. Tartalom. Weidmüller megoldások és szolgáltatások Weidmüller megoldások és szolgáltatások Vevőre szabott szolgáltatások: jó tanácsok, legjobb megoldások V.2 Digitális támogatás: RailDesigner, termék kiválasztási segédlet elosztóházakhoz, online termékkatalógus,

Részletesebben

BEMUTATKOZÓ CÉGISMERTETŐ

BEMUTATKOZÓ CÉGISMERTETŐ BEMUTATKOZÓ CÉGISMERTETŐ Cégünk 1991 óta sikeres szereplője a szállítmányozási piacnak, átfogó logisztikai, nemzetközi fuvarozási, szállítmányozási, fuvarszervezési szolgáltatást nyújt több mint 20 éves

Részletesebben

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016

Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 Víztelenítés & vízellátás KATALÓGUS 2016 OASE Passionate about water Az OASE támogatja a Kenyai segélyprojektet Kenya keleti vidékein az év legnagyobb része forró és száraz. A Machakos régió hagyományosan

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Télen is minden jól halad.

Télen is minden jól halad. Audi Service Télen is minden jól halad. Vegye igénybe most az Audi kerékszerviz szolgáltatásokat! Ajánlatunk: 4 db kerék átszerelésének díja centrírozással mintázatmélység és gumiabroncs-futófelu let ellenőrzés

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

BEVEZETÉS TARTALOM. Az itt ismertetett termékcsoportokhoz tartoznak:

BEVEZETÉS TARTALOM. Az itt ismertetett termékcsoportokhoz tartoznak: BEVEZETÉS A Chevron innovációs örökségéhez tartozik a szállítmányozásban használatos kenőanyagok fejlesztése. Európában a Texaco márkájú termékek széles választékát kínáljuk, a frontvonalban az Ursa motorolajokkal.

Részletesebben

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72 Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71 Intelligens szűréstechnika... 72 Elszívó- és szűrőberendezések részletei...... 73-74 Központi elszívórendszerek felépítése

Részletesebben

Jogosultságkezelés felhasználói leírás

Jogosultságkezelés felhasználói leírás Jogosultságkezelés felhasználói leírás 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/14 Tartalomjegyzék 1. Jogosultságkezelés a DOAS rendszerben... 3 1.1. Bevezetés...

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ű Ö ű ú ű ü ú Á ű Á ű Á ú ű ü ú ú Í ü Á ú Ö ú ú ú ű ú ü ú Ö ú ű ű É ü ű ü ű ű É ü ű Ö ú É ú ú ú Á Á Á Á Á Á ú Ö Á Á Á Á ú ú Á Í Ü Á Á ú ú ú ú Á Á Á ű ü ü ü Ö ű ú Á Á Á É ú Á Á ű ú Ö ű ú ű Ö ű ű Ö ű ű Ö

Részletesebben

Vezetői összefoglaló

Vezetői összefoglaló Vezetői összefoglaló Árinformáció az egészségügyi intézményekben 2009. II. negyedév OSAP 1477/07 (229/2006 (XI.20.) Korm. rendelet) Az árinformációs rendszer az egészségügyi intézményeknél figyeli az árak

Részletesebben

MISKOLC MJV ENERGETIKAI KONCEPCIÓJA

MISKOLC MJV ENERGETIKAI KONCEPCIÓJA MISKOLC MJV ENERGETIKAI KONCEPCIÓJA REV.0. Munkaszám: 7795 Budapest, 2002 július Tartalomjegyzék Vezetői összefoglaló...4 Bevezetés...11 Néhány szó a városról...12 A város energetikája számokban: energiamérleg...13

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

Üzleti Etikai Díj 2015. pályázat Schrack Technik Kft. Üzleti Etikai Díj 2015. pályázat

Üzleti Etikai Díj 2015. pályázat Schrack Technik Kft. Üzleti Etikai Díj 2015. pályázat 1 Üzleti Etikai Díj 2015. pályázat 2 A cég gazdálkodásának alapvető adatai A cég neve: SCHRACK TECHNIK KFT Alapítás éve: 1991. Székhelye: 1172 BUDAPEST, VIDOR UTCA 5. Adószáma: 10553626 2 42 Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régióban c. pályázati felhívásához Kódszám: TÁMOP-2.1.3.C-12/1 1 Tartalom

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006. MÁRCIUS 16-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006. MÁRCIUS 16-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2006. MÁRCIUS 16-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 838/2006. MELLÉKLETEK: 1 DB TÁRGY: A Dél-dunántúli Digitális Mintarégió (DdDMr) létrehozása ELŐTERJESZTŐ:

Részletesebben

be/sfphpm01-08512/2015/mlsz

be/sfphpm01-08512/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kőszegi Sportklub A kérelmező szervezet rövidített neve Kőszegi SK Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2628 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

A Víz Keretirányelv hazai megvalósítása DRÁVA RÉSZVÍZGYŰJTŐ KIVONAT ÉS ÚTMUTATÓ A VÍZGYŰJTŐ- GAZDÁLKODÁSI TERV KÉZIRATHOZ

A Víz Keretirányelv hazai megvalósítása DRÁVA RÉSZVÍZGYŰJTŐ KIVONAT ÉS ÚTMUTATÓ A VÍZGYŰJTŐ- GAZDÁLKODÁSI TERV KÉZIRATHOZ A Víz Keretirányelv hazai megvalósítása DRÁVA RÉSZVÍZGYŰJTŐ KIVONAT ÉS ÚTMUTATÓ A VÍZGYŰJTŐ- GAZDÁLKODÁSI TERV KÉZIRATHOZ közreadja: Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság, DDKÖVIZIG 2009. augusztus

Részletesebben

NanoDiag KICSI DE ERŐS! TELJESKÖRŰ DIAGNOSZTIKA GYORS ÉS EGYSZERŰ PROFESSZIONÁLIS KISMÉRETŰ KÖLTSÉGHATÉKONY

NanoDiag KICSI DE ERŐS! TELJESKÖRŰ DIAGNOSZTIKA GYORS ÉS EGYSZERŰ PROFESSZIONÁLIS KISMÉRETŰ KÖLTSÉGHATÉKONY NanoDiag NanoDiag KICSI DE ERŐS! TELJESKÖRŰ DIAGNOSZTIKA A járműszerelő műhelyeknek nap mint nap szembesülniük kell azzal a ténnyel, hogy az emissziós, a biztonsági és komfort követelmények miatt a járműgyártók

Részletesebben

FENNTARTHATÓ KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉSRE

FENNTARTHATÓ KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉSRE FELHÍVÁS FENNTARTHATÓ KÖZLEKEDÉSFEJLESZTÉSRE A felhívás címe: Fenntartható városi közlekedésfejlesztés A felhívás kódszáma: TOP-6.4.1-15 Magyarország Kormányának felhívása megyei jogú város önkormányzatok

Részletesebben