Vertica. A VERTICA segítséget nyújt a betegek mobilizálásában. Kényelmes FEKVÉS, biztonságos ÜLŐPOZÍCIÓ határozott ELŐRELÉPÉS.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Vertica. A VERTICA segítséget nyújt a betegek mobilizálásában. Kényelmes FEKVÉS, biztonságos ÜLŐPOZÍCIÓ határozott ELŐRELÉPÉS."

Átírás

1 Vertica A VERTICA segítséget nyújt a betegek mobilizálásában. Kényelmes FEKVÉS, biztonságos ÜLŐPOZÍCIÓ határozott ELŐRELÉPÉS.

2 TARTALOM 03 Vertica - a mobilizáló ágy. 10 A biztos így tényleg biztos. 04 Mobilizálás időben. 12 A tökéletesség a észletekben rejlik. 06 Ülőhelyzet, az első lépés. 14 Vertica - különböző oldalrácsok 08 Az ágy elhagyása egyszerűen. 16 Vertica - különböző oldalrácsok 09 Könnyebbség az ápolószemélyzet számára 18 Színek és technikai adatok

3 Vertica - a mobilizáló ágy. Aki meg akar gyógyulni, annak nyugalomra van szüksége - tartja helyesen a mondás. Manapság azonban, a nyugalom biztosítása mellett egyre fontosabb, hogy a betegek, amilyen hamar csak lehetséges újra aktívvá váljanak. Ez nem mindig megy saját erőből. Néha csak az ápolószemélyzet segítségével és csak nagy erőfeszítések árán tudnak a betegek újra önállóvá válni. Mi úgy gondoljuk, hogy a betegek mobilizálás másképpen is lehetséges. Örülünk, hogy bemutathatjuk Önöknek a Stiegelmyer Vertica ágyat. Ez a jól átgondolt ágypontosan megfelel a betegek és az ápolószemélyzet igényeinek is.

4 Az ágy, mint mobilizációs segédeszköz. A Vertica ágy segítségével a beteg korán és biztonságosan ülő pozícióba hozható, megkönnyítve az ápolószemélyzet munkáját. Minden ágymozgás elektromosan vezérelt, az ágy leköveti az emberi test helyzetváltozását. Így lehet a betegeket mobilizálni. Mostantól ezt VERTICAlizációnak is nevezhetjük. A legfontosabb előnyök röviden: - a beteg ülőpozícióba hozása, a talaj érintésével - ergonómikus és természetes ágymozgások - magas biztonság az átgondolt támaszoknak köszönhetően - nincs szükség erőigényes beavatkozásokhoz a betegek felültetéséhez - a székbe történő átültetés nem szükséges - a beteg önálló erőből történő felállásának elősegítése A korai VERTICAlizáció az üléssel kezdődik.

5 Szín: Noce Praliné Az ágy elhagyása a felüléssel kezdődik. Ez első hallásra furcsának tűnhet, de gyorsan belátható. Az ágyabn fekvést a passzivitás jellemzi: az étkezések nehézkesek, a látogatók és az ápolószemélyzet a beteg felett áll. Még az olvasás vagy a tévézés is nehézségekbe ütközhet. A ülőpozíció, ahol a lábak érintkeznek a talajjal, a normális mindennapokhoz való visszatérés kezdete.

6 Szín: Noce Praliné Valós ÜLŐPOZÍCIÓ egyszerűen. Ülőhelyzet - az első lépés.

7 Változó perspektíva. A betegeket egy modern kórházi ágy és a különböző módon beállítható fekvőfelület segítségével könnyen ülőhelyzetbe lehet hozni. A Vertica ágy egy lépéssel tovább megy: a beteg nemcsak kényelmesen ülhet az ágyban, hanem a talpai a talajjal vagy a stabil lábtámasszal is tudnak érintkezni. Ezáltal az láb izmai és izületein keresztül javul a testhelyzet és a tér érzékelés. Ezáltal javul a közérzet, a vérkeringés és könnyebbá válik a VERTICAlizáció. A multifunkciós lábvég etetőlapként is használható. A súlyos betegség után, felültetett páciens újra, ülve tud étkezni és a látogatókkal is szemmagasságban tud kommunikálni. Ez elősegíti a gyorsabb felépülést.

8 Legalacsonyabb pozíció 42 cm Legmagasabb pozíció 83 cm Hátrész 70 -ig emelhető Anti-trendelenburg pozíció 16 -ig Trendelenburg pozíció 16 -ig Fowler pozíció Láb magasfektetés pozíció Ortopediás pozíció 30 -ig Chardiac Chair pozíció Ülőpozíció Felálláshoz szükséges pozíció Szín: Noce Praliné

9 Az ágy elhagyása egyszerűen. Csak egy kis lépés kell az ágy elhagyásához. Ha sikerül a betegeknek, hogy megfelelően üljenek az ágyban, már meg is tették az első lépést az ágy elhagyása felé. A Vertica ágy segítségével az ágyból való kilépés problémamentes és jól kontrollálható. A Vertica ágy segítségével a beteg kényelmesen ülő helyzetbe hozható a fekvő pozícióból, majd a felálláshoz szükséges pozíció is beállítható. Az ágyból való kilépés szinte természetes módon lehetséges, a folyamatot bármikor meg lehet szakítani a beteg állapotától függően. Így kezdődik a betegek VERTICAlizálása. Természetesen vészhelyzet esetén, a távirányító segítségével gyorsan beállítható a schock- vagy a CPR-pozíció. A Vertica ágy megkönnyíti az ápolószemélyzet munkáját. Amennyiben a beteg állapota ezt lehetővl teszi, egy ember is elég a mobilizációs folyamat elvégzéséhez, az ágy kapja a legnagyobb megterhelést. Az ápolószemélyzet így fáradságmentes tudja a beteget VERTICAlizálni akkor is, ha nincs jelen gyógytornász.

10 A biztos így tényleg biztos. Pratikus biztonsági funkciók beépítve. A biztonság kérdése mindig két részre osztható: az ágy konstrukciójából adódó biztonságra és a beteg által észlelt biztonságra. Még a leggyengébb betegek is biztonságban érzik magukat, ha az előttük lévő asztal megvédi őket az ágyból történő kicsúszástól (nagykép). A beteghez igazítható és jól használható kartámaszok stabil és elérhető biztonságot nyújtanak. A pozícionáló párnák használatával tovább növelhető a betegek biztonságérzete. BIZTONSÁG az ÜLŐPOZÍCIÓBAN. Szín: Noce Praliné

11 Nem csak az ülést, hanem az ágyból történő kilépést is megkönnyíti az ágy felépítése. A felálláshoz a fekvőfelületet magasságát tovább lehet csökkenteni. Az egymástól függetlenül beállítható kartámaszok nagy segítséget nyújtanak az ágy elhagyásához (1. kép). Az olyan betegeknek, akinek a lába nem ér le a padlóig, lábtámaszok nyújtanak biztonságot (2. kép). A VERTICAlizálás természetesen csak az ágy lefékezett állapotában lehetséges, ezért a fékriasztás szériafelszereltség

12 Kézzel foghatü BIZTONSÁG a KARTÁMASZOK segítségével A tökéletesség a részletekben rejlik. Ami egyszerűen használható, azt használni is fogják. Ez a technika minden terülétre igaz. A kapaszkodó egy kézzel a megfelelő pozícióba állíthatóak (fent). Az ágy fekfőfelülete meghosszabbítható, mert a lábvég kerete teleszkópos (1. kép). A kapszkadók egy mozdulattal lehajthatóak, ha akadályoznák az ágyból történő kilépést (2. és 3. kép).

13 Szín: Noce Praliné A Vertica ágy teleszkópos alváza négy, 150 mm átmérőjű kerékkel rendelkezik. A lábrész nagyobb stablitását automatikusan mozgó, kisebb kerekek biztosítják (fent, nagy kép). A kisebb kerekek közötti távolság miatt, a fekvőfelület megfelelően állítható be az ágy elhagyásához, valamint az ágyat ezáltal könnyebb szállítani és irányítani. A kisebb kerekek közötti távolság miatt az ággyal könnyű manőverezni, ami a kórházi midennapok során különösen fontos (4. kép). A lábvég igény szerint ágyazópulttá is alakítható, amin az összes ágynemű elfér (5. kép). A teljesen eltávolítható ágyvégek akadálytalan hozzáférést biztosítanak a beteghez (6. kép).

14 1. 2. Vertica - különböző oldalrácsok. A Vertica multifunkciós képességei jól kihasználhatóak a 2/3-os oldalráccsal kombinálva (1. kép). A fejvégtől a lábvégig érő Multiflex oldalrács rendszer teljes biztonságot nyújt az ágyból történő kiesés ellen és szabad helyet biztosít a lábvégén a mobilizáláshoz.

15 Különböző OLDALRÁCS RENDSZEREKKEL Szín: Snow White A Vertica ágy elősegíti a mobilizációs ápolást, anélkül, hogy túlságosan korlátozna a szabad mozgást. Bizonyos esetelben azonban elengedhetetlen a teljesen átérő oldalrácsok használata. Aki erre a megoldásra szavaz, élvezheti a két részre osztott Multiflex oldalrács rendszer nyújtotta előnyőket (fent). A kihajtható kapaszkodó helyett, mindkét oldalon négy támasz használható szabadon. A lábrésznél található oldalrács pár nem csak a kiesés ellen véd, hanem támaszt is nyújt az ágy elhagyásához. A különböző drain-csövek könnyen elvezethetőek az oldalrács párok között, erre a célra kialakított csatorna segítségével (2. kép). A lábvég ebben az esetben is használható ágyazópultként.

16 Tartozékok a gyártótól. A minőség a részletekben is megmutatkozik. Ez nem csak magánál a terméknél van így, hanem a különböző tartozékoknál is Lábtámaszok Biztonságot nyújt azon betegek számára, akik láb nem ér le a padlóig. A lábtámaszok külön rendelhetőek (1. kép.) Nagy rugalmasságú matrac A külön a Vertica ágyhoz tervezett matracok nem gátolják a fekvőfelület mozgását. A habszivacs matracok magas kényelmet, míg a viszkoelasztikus-habszivacs matracok a felfekvés megelőzését is segítik (2. kép). Támasz párnák A támasz párnák a különösen vékony vagy bizonytalan bbetegek számára is megfelelő támaszt biztosítanak (nagy kép).

17 Könnyű kezelhetőség Két, könnyen aktiválható felhasználói szint segítségével a multifunkciós távirányítót a betegek és az ápolószemélyzet (egyes funkciók zárolása, vészfunkciók, stb.) is kényelmesen használhatja. Biztos, ami biztos: A felültetéshez és a felállításhoz szükséges beállításokat csak az erre a célra kiképzett személyzet tudja elvégezni. Ugyanez a helyzet a beépített vészfunkciók használatával. A következő vészfunkciók érhetőek el egy gombnyomásra: 1. CPR pozció, 2. Shock-pozíció.

18 Felszereltség Oldalrácsok Elektromos kiegészítők Kerekek Lábvég (2/3 MultiFlex) Alapszín Tulajdonság 2/3 Multiflex 2 részre oszott Multiflex Ágy alatti fény Lábpedál Fékriasztás Integrál kerék Dupla kerék * Műanyag fékpedál Öntött fékpedál Lábvégi etetőlap Ágykeret kéztámaszként is használható Ezüstszürke Kristályfehér Mosható Moshatóság Matracok Egyéb alap opció Nem mosható Higiénikus fekvőfelület Habszivacs (12 cm) Viszkoelasztikus (14 cm) Sín a hátrész alatt Sín a fejrésznél Sín a fejrésznél és a hátrész alatt Lábtartó előkészítés Vezérlőegység burkolat * Steinco dupla kerekek, csak műanyag fékpedállal együtt

19 Színek A széles színválasztékunk segítségével a Vertica ágyak jól beleilleszthetők az Ön kórházának környezetébe. További színek egyedi megrendelés alapján. A Vertica ágyak faborítással is rendelhetőek (további információk a Vertica ápolási ágy prospektusban). Snow White Alabaster Mirage Silver Grey Technikai adatok Motorok Magasságállítás, hát- és combrész állítás, alsó lábrész, valamint a kiültető pozíció beállítása elektromotor segítségével. Beépített akkumulátor áramszünet esetére. Oldalrács rendszerek MultiFlex oldalrács (max. 415 mm a fekvőfelülettől) 2/3-os Multiflex oldalrács 1280 mm Gold Ceylon Jade Méretek és súly Külső méretek: Fekvőfelület: 1038 x 2144 mm (2/3-os MultiFlex) 1038 x 2176 mm (2 részes MultiFlex) 900 x 2000 mm Azur Fekvőfelület elosztása (HR/MR/CR/LL): 830/204/439/493 mm Fekvőfelület kiegyenlítés: kb. 100 mm Műanyag (PP) fekvőfelület szellőző lyukakkal A műanyag fekvőfelület elemei kivehetőek Mindkét oldalon a vázszerkezetbe épített CPR kar Biztonságos terhelhetőség: Maximális terhelhetőség: Ágy alatti rés: Önsúly: Beállítás Trendelenburg pozíció: Anti-trendelenburg pozíció: Magasságállítás: Magasságállítás motorsan: Hátrész állítása: Combrész állítása: 225 kg 250 kg 165 mm 175 kg 16 -ig 16 -ig 420 és 830 mm között kb. 30 másodperc 70 -ig 85 -ig kiültetésnél 30 -ig Shadow D Ambient Maple Capital Elm Global Beech Noce Praliné

20 Joh. Stiegelmeyer GmbH Co. KG Ackerstrasse 42, Herford Telefon: + 49 (0) 52 21/185-0 Fax: + 49 (0) 52 21/ info@stiegelmeyer.com Magyarországi forgalmazó: Pro Klinimed XXI Kft. Erzsébet királyné u Dunabogdány Telefon: Fax: info@pro-klinimed.hu

Puro. egy ágy. Több, mint. Kórház Ápolás Otthonápolás. Támogatás

Puro. egy ágy. Több, mint. Kórház Ápolás Otthonápolás. Támogatás Puro Kórház Ápolás tthonápolás Támogatás Több, mint egy ágy Tartalom 06 Több, mint egy ágy 18 MultiFlex + oldalrácsok 08 Funkcionális design 20 Segítség a mobilizálásban 10 Innovatív megoldások a higiénia

Részletesebben

Junior. kórházi gyerekágy. A különleges elvárásoknak is megfelelő. Támogatás

Junior. kórházi gyerekágy. A különleges elvárásoknak is megfelelő. Támogatás Junior Kórház Ápolás Otthonápolás Támogatás A különleges elvárásoknak is megfelelő kórházi gyerekágy Biztonságos és megbízható A Junior kórházi gyerekágyat a különösen biztonságos és megbízható tulajdonságai

Részletesebben

REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK. Kerekesszékek

REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK. Kerekesszékek REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK Kerekesszékek Mechanikus, önhajtós A kerekesszék elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére készül szobai és korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített)

Részletesebben

Fieldmann minőség, design és egyéniség

Fieldmann minőség, design és egyéniség 2016 Katalógus Fieldmann minőség, design és egyéniség Megjelenésünk a Kelet-európai piacokon a minőségi, biztonságos, egyszerűen kezelhető és ergonomikus szerszámok, eszközök friss arculatát hozta magával

Részletesebben

PRODUKT RANGE 2013 MÓDSZER AMELY LELKESÍT LÁTVÁNY AMELY ELVARÁZSOL

PRODUKT RANGE 2013 MÓDSZER AMELY LELKESÍT LÁTVÁNY AMELY ELVARÁZSOL PRODUKT RANGE MÓDSZER AMELY LELKESÍT LÁTVÁNY AMELY ELVARÁZSOL Olasz design. ALPINA olasz szenvedéllyel és temperamentummal tervezett forma. Cégünk minőségi termékeket kínál, amelyek az előkelő és dinamikus

Részletesebben

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa 2016. Április Katalógus sorszáma: 2016/004 Tartalomjegyzék I. Ápolási ágyak, éjjeliszekrények 1. Mechanikus ápolási ágyak 2. Hidraulikus ápolási ágyak 3. Elektromos

Részletesebben

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK!

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! ELSŐ OSZTÁLYÚ Szerelje fel, fogjon a munkához és tapasztalja meg a teljes erőt: A STOLL Profi Line termékcsaládja minden téren lenyűgöz optimális paramétereivel. Teljesen

Részletesebben

Összefoglaló jelentés az IKARUS 134V szóló autóbuszról

Összefoglaló jelentés az IKARUS 134V szóló autóbuszról Összefoglaló jelentés az IKARUS 134V szóló autóbuszról A jármővet 2010. június 7-én az IKARUSBUS Kft. ügyvezetı igazgatója Princz Ferenc mutatta be a BKV Zrt. óbudai telephelyén. Az autóbuszt a 22-es és

Részletesebben

GEDA TERMÉKKATALÓGUS

GEDA TERMÉKKATALÓGUS 1 GEDA TERMÉKKATALÓGUS Teherfelvonók, személyfelvonók, csörlők, törmelékcsúszdák Szerkesztette: CON FUOCO KFT. a GEDA termékek magyarországi forgalmazója 2 Tartalom Bevezető 3 Ferdepályás felvonók 4 Ferdepályás

Részletesebben

Betegmozgató rendszerek

Betegmozgató rendszerek Betegmozgató rendszerek Premier G. Med Kft. 1026 Budapest Hidász u.1 36-1-391-4030 www.premiergmed.hu BETEGEMELÉSI MEGOLDÁSOK Specialisták betegemelésben és transzferben Több, mint 30 éve szakosodtunk

Részletesebben

Felépítési és alkalmazási útmutató DIN EN 1298. Version 1.0 (C) 2006 KRAUSE-Werk STABILO. System. Serie 10

Felépítési és alkalmazási útmutató DIN EN 1298. Version 1.0 (C) 2006 KRAUSE-Werk STABILO. System. Serie 10 Felépítési és alkalmazási útmutató DIN EN 1298 Version 1.0 (C) 2006 KRAUSE-Werk STABILO System Serie 10 EN 1004 3 8/12 XXXD Alumínium gurulóállvány Állványosztály 3 TARTALOMJEGYZÉK 1. Általános... 3 1.1

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

Ötletek: Hogyan válasszunk fûnyírót? Hajtás: Benzines vagy elektromos? Vágószerszám: 3Cut és 4Cut

Ötletek: Hogyan válasszunk fûnyírót? Hajtás: Benzines vagy elektromos? Vágószerszám: 3Cut és 4Cut www. makita.hu - A kertbarátok és a kerttechnika magazinja Ötletek: Hogyan válasszunk fûnyírót? Hajtás: Benzines vagy elektromos? Vágószerszám: 3Cut és 4Cut HÁROM TERMÉKCSALÁD ÖSSZEHASONLÍTÁSA: EXCLUSIVE,

Részletesebben

A MAX-ból soha nem elég

A MAX-ból soha nem elég A MAX-ból soha nem elég Íme a hosszú távra tervezett legjobb maxi robogó. Az átdolgozott elüls résznek, az új LED-fényszóróknak, továbbá az új fordított teleszkópoknak köszönheten a legendás TMAX messze

Részletesebben

Turbó rendsodrók TS 456 DN

Turbó rendsodrók TS 456 DN Turbó rendsodrók TS 456 DN TS 400 DN TS 426 DN TS 456 DN Egyrotoros rendsodrók 4,50 m - ig Zárt hajtómű. Tangenciális hajtás mechanizmus; optimális rotorfordulat, ferde fogazású kúpkerék hajtómű; Gyolyóscsapágyazott

Részletesebben

Vida. praktikus megoldások. Letisztult forma, Kórház Ápolás Otthonápolás. Támogatás

Vida. praktikus megoldások. Letisztult forma, Kórház Ápolás Otthonápolás. Támogatás Vida Kórház Ápolás tthonápolás Támogatás Letisztult forma, praktikus megoldások 1. Megbízható és praktikus: a Vida ágy A Vida ágy egyszerre ötvözi a modern megjelenést a megbizhatósággal és a magas funkcionalitással.

Részletesebben

A meleg víz tiszta élvezete

A meleg víz tiszta élvezete turbomag plus gázüzemű vízmelegítő A meleg víz tiszta élvezete Jó érzés jót tenni. Fűtés Szellőztetés Megújuló energiák Mert a a jövőben gondolkodik. A Vaillant legmagasabb minőségi követelményei szerint

Részletesebben

6. füzet Első osztályú és nemzetközi minősítésű füves labdarúgópályák öntözése 35 db szórófejjel a 115 78 m-es stadionokba

6. füzet Első osztályú és nemzetközi minősítésű füves labdarúgópályák öntözése 35 db szórófejjel a 115 78 m-es stadionokba A Magyar Labdarúgó Szövetség és a Magyar Öntözési Egyesület (MÖE) ajánlása labdarúgópályák öntözésének építéséhez beruházóknak, sportegyesületeknek és önkormányzatoknak 6. füzet Első osztályú és nemzetközi

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZÁRÍTÓGÉP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZÁRÍTÓGÉP H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZÁRÍTÓGÉP TARTALOM OLDAL KÖRNYEZETVÉDELMI TUDNIVALÓK 2 ÜZEMBE HELYEZÉS 2 ELEKTROMOS CSATLAKOZÁS 3 TEXTÍLIÁK 4 ENERGIA-TAKARÉKOSSÁG 4 IRÁNYÍTÓPANEL 5 PROGRAMOK 6 A GÉP MŰKÖDÉSE 7

Részletesebben

Steba indukciós f lap

Steba indukciós f lap Steba indukciós f lap IK 20 Használati útmutató és jótállási jegy Az Európai Unióban forgalomba hozza: STEBA GmbH & Co KG Pointstr.2. D-96129 Strullendorf Magyarországon forgalomba hozza: BonAir BG Kft.

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 5 765 000 Ft 6 065 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 6 135 000 Ft 6 435 000 Ft Trend 1.6l VCT (125LE) M5 5 565 000 Ft 5 865 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M6 6 160

Részletesebben

MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, SÖTÉTEN SUGÁRZÓK

MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, SÖTÉTEN SUGÁRZÓK SolarHP R 12 23 36 MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, HŐSZIGETELT, KÉTFOKOZATÚ SÖTÉTEN SUGÁRZÓK MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2015.11.17. - 2 - Tartalom 1. Bevezetés... 3 1.1. Általános tudnivalók...

Részletesebben

MAMI Kupa Robogó kategória technikai szabályzat

MAMI Kupa Robogó kategória technikai szabályzat MAMI Kupa Robogó kategória technikai szabályzat Általános technikai szabályzat (összes géposztály) 1. A variátor fedelet az összes gyári csavar minimum 90%-ával kell a motoron rögzíteni. 2. A motorblokkon

Részletesebben

Global Gym kézikönyv

Global Gym kézikönyv Global Gym kézikönyv Összeszerelési instrukciók: Távolítsa el a doboz tartalmát és győződjön meg arról, hogy minden elem kifogástalan állapotban a rendelkezésre áll! Az összeszereléshez két személy munkája

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

SR 35 B45, SR 38 B45, SR 40 R45, SR 50 H60

SR 35 B45, SR 38 B45, SR 40 R45, SR 50 H60 OLEO-MAC SR 35 B45, SR 38 B45, SR 40 R45, SR 50 H60 fűszellőztető használati útmutató HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELŐSZÓ Tisztelt Hölgyem/Uram, Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy megvásárolta cégünk fűszellőztető

Részletesebben

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák

www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák www.toyota-forklifts.hu 1.0 1.5 tonna Szűkfolyosós targoncák BT Vector BT Vector BT Vector szűkfolyosós targoncák teljes kínálata Termelékenység Kezelhetőség Biztonság Tartósság A-sorozat Azok a vállalatok,

Részletesebben

Cápa700 sávelválasztó

Cápa700 sávelválasztó Cápa700 sávelválasztó Előnyős tulajdonságok Környezetbarát koncepció Nagyon nagy stabilitás Könnyű tárolás az egymásba csúsztatás révén Több fajta súlyozási lehetőség Könnyű mozgathatóság Erős kapcsoló

Részletesebben

DR típusú Légrétegződést gátló ventilátorok

DR típusú Légrétegződést gátló ventilátorok DR típusú Légrétegződést gátló ventilátorok SZERELÉSI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 2015.08.26. SOLARONICS Central Europe Kft. 1116 Budapest, Építész u. 8-12. Tel.: 203-1125 Szerviz: (20) 495-7050, E-mail : szerviz@solaronics.hu

Részletesebben

A kórház. A kórház. A kórház

A kórház. A kórház. A kórház A kórház, kórtermi környezet, betegágy, ágyazás, fekvés, fektetés. Kényelmi eszközök alkalmazása, mozgást segít eszközök, betegmozgatás Pécsi Tudományegyetem yete Egészségtudományi Kar Ápolás és Betegellátás

Részletesebben

www.toyota-forklifts.hu Hosszú élettartamú kézi palettázók

www.toyota-forklifts.hu Hosszú élettartamú kézi palettázók www.toyota-forklifts.hu Hosszú élettartamú kézi palettázók BT Lifter BT Lifter Hosszú élettartamú BT kézi palettázók Tartósság A kézi palettázóeszközök nélkülözhetetlenek az anyagmozgatásban. Az elmúlt

Részletesebben

ÚJABB TÉLI AKCIÓS AJÁNLATOK!

ÚJABB TÉLI AKCIÓS AJÁNLATOK! 45 éves az INTERSPORT! Töltse le és nyomtassa ki jubileumi akciós kuponfüzetünket az intersport.hu-ról! intersport.hu ÚJABB TÉLI AKCIÓS AJÁNLATOK! -25% K U P O N -37% Multi húzódzkodórúd 7.990,- helyett

Részletesebben

Fizika előkészítő feladatok Dér-Radnai-Soós: Fizikai Feladatok I.-II. kötetek (Holnap Kiadó) 1. hét Mechanika: Kinematika Megoldandó feladatok: I.

Fizika előkészítő feladatok Dér-Radnai-Soós: Fizikai Feladatok I.-II. kötetek (Holnap Kiadó) 1. hét Mechanika: Kinematika Megoldandó feladatok: I. Fizika előkészítő feladatok Dér-Radnai-Soós: Fizikai Feladatok I.-II. kötetek (Holnap Kiadó) 1. hét Mechanika: Kinematika 1.5. Mennyi ideig esik le egy tárgy 10 cm magasról, és mekkora lesz a végsebessége?

Részletesebben

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800 Ford Transit Zárt Áruszállítók N1, N2 2016.75ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. május 30ai gyártástól Megnevezés FWD RWD Duplakabinos FWD Duplakabinos RWD Hossz/Magas L2H2 10,0 L3H2 L2H2 Listaár Raktér

Részletesebben

Támasztólétrák 7 STABILO. Felhasználói információk a támasztólétrákról 36. o. Lépcsőfokos támasztólétra, egyrészes 37. o.

Támasztólétrák 7 STABILO. Felhasználói információk a támasztólétrákról 36. o. Lépcsőfokos támasztólétra, egyrészes 37. o. ámasztólétrák i SABILO Felhasználói információk a támasztólétrákról 36. o. Lépcsőfokos támasztólétra, egyrészes 3. o. Sibilo létrafokos támasztólétra, egyrészes 38. o. SABILO Létrafokos támasztólétra,

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

T110 Kompakt lánctalpas rakodó

T110 Kompakt lánctalpas rakodó T110 Kompakt lánctalpas rakodó Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 AE0J 11001 AE0J 99999 Méretek M N O A L K J B I C H D F E G P Q (A) Üzemi magasság... 3474 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Katalógus 2014 / 2015

Katalógus 2014 / 2015 Katalógus 2014 / 2015 Innovatív szerszámok Univerzális megoldások 3 wolfcraft - innovatív impulzusok a barkácsolók és a mesteremberek számára 1949 óta a wolfcraft vállalat az innovatív ötletek forrásának

Részletesebben

Dräger UCF 8000 Hőkamerák

Dräger UCF 8000 Hőkamerák Dräger UCF 8000 Hőkamerák A robusztus Dräger UCF 8000 hőkamera elsőrangú képminőséget és pontos részleteket nyújt. A kamera eredendően biztonságos és használata potenciálisan robbanékony környezetben ideértve

Részletesebben

ÚJ DUCATO SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ. www.fiatprofessional.hu Információs szám: 06 40 245 245

ÚJ DUCATO SZEMÉLYSZÁLLÍTÓ. www.fiatprofessional.hu Információs szám: 06 40 245 245 24 hónapos garancia, kilométer korlátozás nélkül. Útmenti segélyszolgálat egész Európában. Meghibásodás, illetve baleset esetén autómentés. A meghibásodott gépjármû elvontatása egy Fiat szakszervizbe.

Részletesebben

Termékismertető. dansk deutsch English español n magyar. français nederlands polski. suomalainen. Magyar képviselet: PFEIFER-GARANT KFT.

Termékismertető. dansk deutsch English español n magyar. français nederlands polski. suomalainen. Magyar képviselet: PFEIFER-GARANT KFT. Szállító és emelőgépek Emelőeszközök és kiegészítőik Rakományrögzítők Egyéni védőeszközök Termékismertető dansk deutsch English español n magyar français nederlands polski suomalainen Magyar képviselet:

Részletesebben

IPARI KEREKEK. Oldalszám. Tartalomjegyzék:

IPARI KEREKEK. Oldalszám. Tartalomjegyzék: IPARI KEREKEK Tartalomjegyzék: Jelmagyarázat Összefoglaló táblázatok Intézményi kerekek Általános gumi kerekek Poliuretán kerekek H álló kerekek Poliamid kerekek "Elastic" gumi kerekek Békagörg k Leveg

Részletesebben

Lutz B2 Vario Könnyû, biztos, kézhez álló

Lutz B2 Vario Könnyû, biztos, kézhez álló Lutz B2 Vario Könnyû, biztos, kézhez álló Új: fokozatmentes fordulatszám állítóval a kis mennyiségek lefejtéséhez E r o s s z i v a t t y ú m e g o l d á s o k i g é n y e s f e l a d a t o k h o z Labor

Részletesebben

STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN

STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI NEM TÁMOGATOTT ESZKÖZÖK A STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓBAN 2014 szeptember STROKE UTÁNI REHABILITÁCIÓ ESZKÖZEI Csoportosításuk: Testen viselt eszközök, Mozgást, mobilitást

Részletesebben

TERMéKPROGRAM ELEKTROMOS SZERSZáMGéPEK

TERMéKPROGRAM ELEKTROMOS SZERSZáMGéPEK TERMéKPROGRAM ELEKTROMOS SZERSZáMGéPEK Tartalom PNEUMATIKUS FÚRÓ- ÉS VÉSŐKALAPÁCSOK Áttekintés Oldal 6 SDS-MAX Oldal 7 SDS-PLUS Oldal 7 8 s fúrókalapácsok Oldal 9 FÚRÓGÉPEK / FÚRÓCSAVAROZÓK Áttekintés

Részletesebben

SolarHP 43 50 MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, SÖTÉTEN SUGÁRZÓK

SolarHP 43 50 MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, SÖTÉTEN SUGÁRZÓK SolarHP 43 50 MEGNÖVELT HATÁSFOKÚ, SÖTÉTEN SUGÁRZÓK MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2015.11.17. - 2 - Tartalom 1. Bevezetés... 3 1.1. Általános tudnivalók... 3 1.1.1. A gyártó felelőssége...

Részletesebben

Hő- és Füstelvezető termékcsalád BITTERMANN DAYLIGHT 07

Hő- és Füstelvezető termékcsalád BITTERMANN DAYLIGHT 07 Hő- és Füstelvezető termékcsalád BITTERMANN DAYLIGHT 07 Hő- és füstelvezetés Napi szellőzés Természetes bevilágítás EN 12101-2 : 2003-09 szerint bevizsgálva és tanúsítva 2 1 3 4 5 A BITERMANN DAYLIGHT

Részletesebben

FORD MUSTANG. www.ford.hu 1 / 5. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.

FORD MUSTANG. www.ford.hu 1 / 5. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford. Felszereltség Motor Listaár Fastback 2.3I EcoBoost 317 LE S6 M6 RWD 12 375 000 Ft EcoBoost Fastback 2.3I EcoBoost 317 LE S6 A6 RWD 13 025 000 Ft Convertible 2.3I EcoBoost 317 LE S6 M6 RWD 13 675 000 Ft

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

Carevo HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Carevo HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Carevo HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 04.BA.08_9HU 2014. Szeptember...with people in mind FIGYELMEZTETÉS A sérülés elkerülése érdekében a termék használata el tt mindig olvassa el ezt a használati útmutatót és a

Részletesebben

Ford Transit Személyszállítók

Ford Transit Személyszállítók Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ORSZÁGOS ELSİSEGÉLY-ISMERETI VERSENY 2010 http://oev.hazipatika.com

ORSZÁGOS ELSİSEGÉLY-ISMERETI VERSENY 2010 http://oev.hazipatika.com 10.2.1. Sérülések ORSZÁGOS ELSİSEGÉLY-ISMERETI VERSENY 2010 A sérüléseket két nagy csoportra, a zárt és a nyílt sérülésekre oszthatjuk. 10.2.1.01. Zárt sérülések esetén a kültakaró legfelsı rétege, a hám

Részletesebben

Kertkapu motor Szárnyas kapukhoz AXOVIA 180B. Beszerelési útmutató Axovia 180B NS 1 216 079 V1. Tartalom

Kertkapu motor Szárnyas kapukhoz AXOVIA 180B. Beszerelési útmutató Axovia 180B NS 1 216 079 V1. Tartalom Kertkapu motor Szárnyas kapukhoz AXOVIA 180B Beszerelési útmutató Axovia 180B NS 1 216 079 V1 Tartalom 1 Biztonságtechnikai javaslatok 2 A készlet tartalma 3 Beszerelés előtt ellenőrizendő 4 Összeszerelés

Részletesebben

MATRACOK ANTIDECUBITUS TERMÉKEK

MATRACOK ANTIDECUBITUS TERMÉKEK ANTIDECUBITUS TERMÉKEK MATRACOK PERIMED ANTIDECUBITUS MATRAC 70 KG ALATTI ÉS 70 FELETTI BETEGEKNEK 80*190*10 CM A PERIMED antidecubitus matrac lényege a megnövelt kontaktfelület által a nyomáselosztás

Részletesebben

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec Marantec Modern technológia a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez A Marantec motorok biztonságos és megfelelő működését további termékek támogatják - távirányítók, fotocellák, proximity kártyák

Részletesebben

RepTár_konyhatechnológia_táj.elj.eredm.

RepTár_konyhatechnológia_táj.elj.eredm. RepTár_konyhatechnológia_táj.elj.eredm. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/67 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2016.5ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. február 29ei gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv Terhelhetőség L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.4/3.10 L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.3/3.10

Részletesebben

MINERALHOLDING KFT. Orbit Easy-Set-Logic. Parköntözés vezérlőautomatika. Szerelési és használati utasítás

MINERALHOLDING KFT. Orbit Easy-Set-Logic. Parköntözés vezérlőautomatika. Szerelési és használati utasítás Orbit Easy-Set-Logic Parköntözés vezérlőautomatika Szerelési és használati utasítás Magyarországi forgalmazó: Mineralholding Kft. Vízöntő öntözéstechnika üzletág H-1118 Budapest, Kelenhegyi út 7-9. Tel.:

Részletesebben

Laborbútor beszerzés a TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0030 azonosítószámú projekt keretén belül eredménytájékoztató

Laborbútor beszerzés a TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0030 azonosítószámú projekt keretén belül eredménytájékoztató Laborbútor beszerzés a TÁMOP-3.1.3-11/2-2012-0030 azonosítószámú projekt keretén belül eredménytájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/150 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 Vevőtájékoztató

GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 Vevőtájékoztató GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 LH 2500 Vevőtájékoztató Üdvözöljük a GARDENA kertben Kérjük, gondosan olvassa el ezt a vevőtájékoztatót és tartsa be utasításait. A vevőtájékoztató segítségével ismerkedjen

Részletesebben

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép

Kezdjen bele! Nagy teljesítménnyel rendelkező kompakt gép Kezdjen bele! A GL 0 T sorozat kompakt ültetőgépei jó választást jelentenek, ha a vetőanyag szoros ültetéséről van szó. A nagy, vagy különféle méretű burgonyák ültetése kor is első osztályú munkát végeznek.

Részletesebben

Dräger UCF 9000 Hőkamerák

Dräger UCF 9000 Hőkamerák Dräger UCF 9000 Hőkamerák Mindig legyen képben: A Dräger UCF 9000 hőkamera és digitális kamera egyben. Biztosítja Önnek a megfelelő eszközt a legnehezebb feladatok esetére is ezdve a tűzoltástól és veszélyes

Részletesebben

Tökéletes famegmunkálás. Gyalugépek. www.felder.hu

Tökéletes famegmunkálás. Gyalugépek. www.felder.hu Tökéletes famegmunkálás Gyalugépek 2011 www.felder.hu A FELDER családban a gépgyártás és a fémmegmunkálás már generációk óta hagyomány. A mai vállalkozást Johann Felder 1956 ban alapította. Az első faipari

Részletesebben

Divatos alak. HÜPPE Manufaktur Az új üveg zuhanykabin sorozat Duplo Vista Kalea.

Divatos alak. HÜPPE Manufaktur Az új üveg zuhanykabin sorozat Duplo Vista Kalea. Divatos alak. HÜPPE Manufaktur Az új üveg zuhanykabin sorozat Duplo Vista Kalea. Kalea Vista Duplo HÜPPE Manufaktur Duplo Vista Kalea Elérkezett az egyediség ideje: HÜPPE Manufaktur Kalea, nyílóajtó sorozat

Részletesebben

Napenergia-hasznosítási rendszerek

Napenergia-hasznosítási rendszerek Napenergia-hasznosítási rendszerek 1. Napenergia-hasznosítási rendszerek 2. Termékek - Minőségbiztosítás 3. Napkollektorok 4. Tartályok 5. A szükségletek becslése 6. Szolár Rendszerek - Termoszifon Rendszer

Részletesebben

Remeha P 320. Olaj/gáz tüzelésű kazánok GÉPKÖNYV. Magyar 19/10/05

Remeha P 320. Olaj/gáz tüzelésű kazánok GÉPKÖNYV. Magyar 19/10/05 Remeha P 320 Olaj/gáz tüzelésű kazánok Magyar 19/10/05 GÉPKÖNYV - Tartalom Bevezetés...................................................................................3 Leírás......................................................................................4

Részletesebben

ACTIVE-A. RoHS A502/A1004/A1506/A2008/A505/A1010/A1515/A2020. Felhasználói, és telepítési kézikönyv

ACTIVE-A. RoHS A502/A1004/A1506/A2008/A505/A1010/A1515/A2020. Felhasználói, és telepítési kézikönyv Kétsugaras, oszlopos infrasorompó, fekete, vagy fehér, aluminium, polikarbonát burkolattal. Optikai szinkronizálás, 3 hatótávolsági szint, megfelel az EN előírásoknak. Tápfeszültség: 12VAC/VDC. A502/A1004/A1506/A2008/A505/A1010/A1515/A2020

Részletesebben

háztartási 08 gépek 09

háztartási 08 gépek 09 08 09 háztartási gépek 08 09 háztartási gépek _A Fagor vigyáz a családra és a környezetre energiatakarékos A legjobb energiahatékonysági minősítés: A+ Energiaosztály A Fagor Innovation háztartási gépei

Részletesebben

Jöhet bármi 40 év alatt, a Prefa tetore számíthat

Jöhet bármi 40 év alatt, a Prefa tetore számíthat Jöhet bármi 40 év alatt, a Prefa tetore számíthat Világújdonság! PREFA P.10 INNOVATÍV TETo ÉS HOMLOKZAT.! Idojárásálló.! Színtartó.! Törésálló. teto homlokzat napelem www.prefa.com Jöhet bármi 40 év alatt,

Részletesebben

ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ

ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ ÖTLETPÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ a Budapest, XXIII. kerület Molnár-szigeti volt Napközis tábor hasznosítására Sport és szabadidő Központ megvalósítása érdekében 1 TARTALOMJEGYZÉK 2 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK 1.1.A

Részletesebben

Érintésvédelemmel kapcsolatos jogszabályok

Érintésvédelemmel kapcsolatos jogszabályok 2006-ra végre egy új rendelettel szabályozták az érintésvédelmi szerelői ellenőrzések és szabványossági felülvizsgálatok rendszeres elvégzését. Az alábbiakban az érintésvédelmi felülvizsgálatok elvégzésének

Részletesebben

ALVEMA ITO HASZNÁLATI UTASÍTÁS

ALVEMA ITO HASZNÁLATI UTASÍTÁS ALVEMA ITO HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 Tartalomjegyzék Bevezető 3 Elérhetőség 3 Biztonság 3-4 ITO kicsomagolás 5 ITO összecsukás 6 Beállítások 7-8 - Lábtartó 7 - - szélesség 7 - - mélység 7 - - fogantyú 8 -

Részletesebben

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók HARVESTORE Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók Toronysiló Termékeink A Harvestore toronysilói világszerte közel 60 éve ismertek, ami sokévnyi

Részletesebben

EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS FORDÍTÁSA (ISTRUZIONI ORIGINALI)

EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS FORDÍTÁSA (ISTRUZIONI ORIGINALI) EREDETI HASZNÁLATI UTASÍTÁS FORDÍTÁSA (ISTRUZIONI ORIGINALI) BEMUTATÁS Kedves Ügyfelünk! Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy termékeink közül választott és kívánjuk, hogy az új fűnyíró gépének használata

Részletesebben

PAX - 104 HOME LINE KEZELŐI / TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV

PAX - 104 HOME LINE KEZELŐI / TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV PAX - 104 HOME LINE KEZELŐI / TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV PAX - 104 HOME LINE KEZELŐI / TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV Bevezetés Telepítés Jellemzők/szolgáltatások Rendszerprogramozás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt

Részletesebben

Kényeztesse érzékeit!

Kényeztesse érzékeit! Kényeztesse érzékeit! Passion Spas Passion Spas Signature Személyes kényelem Személyes kényelem Kényeztetõ masszázs Tökéletes vízminõség Kiváló szerkezet Környezetbarát megoldások A Signature Collection

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

Fax: +36-1/478-2003 Internetcím(ek) (adott esetben) Az ajánlatkérı általános címe (URL): www.madachszinhaz.hu A felhasználói oldal címe (URL):

Fax: +36-1/478-2003 Internetcím(ek) (adott esetben) Az ajánlatkérı általános címe (URL): www.madachszinhaz.hu A felhasználói oldal címe (URL): KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9

LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1. Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 1 Rövidtárcsa Rubin 9 LEM_05111_Rubin 9_HU 16.04.2007 8:19 Uhr Seite 2 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6. 1.5l TDCI 120LE M6. 1.5l TDCI 120LE A6. 1.5l TDCi 100LE M5

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6. 1.5l TDCI 120LE M6. 1.5l TDCI 120LE A6. 1.5l TDCi 100LE M5 FORD Transit Connect Modell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.0l EcoBoost 100LE M6 4 200 000 Ft 5 334 000 Ft 4 730 000 Ft 6 007

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS MASSZÍROZÓFOTELOK

PROFESSZIONÁLIS MASSZÍROZÓFOTELOK PROFESSZIONÁLIS MASSZÍROZÓFOTELOK REAL PRO PREMIUM HIGHLIGHTS Egyedülálló, 1117 masszírozási variációval a Real Pro Ultra mintha Önnek lenne kitalálva, hogy otthonában élvezhesse az Ön személyére összeállított

Részletesebben

Möbelixnél szabad a vásár! 2015.05.17-én 09:00-21:00-ig nyitva vagyunk!

Möbelixnél szabad a vásár! 2015.05.17-én 09:00-21:00-ig nyitva vagyunk! 2015.05.17-én vasárnap -20% Vasárnap a kedvezmény mindenre, ami a möbelix táskába belefér! 1) Möbelixnél szabad a vásár! 2015.05.17-én 09:00-21:00-ig nyitva vagyunk! Ajánlataink érvényesek: 2015.05.14-tól

Részletesebben

I./5. Fejezet: Az állás és járás vizsgálata

I./5. Fejezet: Az állás és járás vizsgálata I./5. Fejezet: Az állás és járás vizsgálata A következőkben az állás és járás nem műszeres vizsgálatát mutatjuk be. Megtanulható, hogy a fizikális betegvizsgálat részét képező ispekció során milyen általános

Részletesebben

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2364-06 Gyógyászati segédeszköz ismeretek követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2364-06 Gyógyászati segédeszköz ismeretek követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Traumatológiai ellátásban részesült beteg számára tehermentesítő ortézist rendel kezelő orvosa, amit receptre felírt. Az üzletbe betérő beteg felvilágosítást kér Öntől. Tájékoztassa a beteget!

Részletesebben

Termék adatlap AS-100 (standard)

Termék adatlap AS-100 (standard) Termék adatlap AS-100 (standard) Forgókaros elektromechanikus beléptető beltéri vagy kültéri kivitelben Műszaki paraméterek Működtetés: Átengedés: Kivitel: Funkciója: Mechanika: Kézi meghajtás, mechanikus

Részletesebben

Hűtővitrin. Üzembe helyezés előtti tudnivalók

Hűtővitrin. Üzembe helyezés előtti tudnivalók Hűtővitrin HU Kedves Vásárló! Megköszönjük az Ön bizalmát, amit a mi termékünk megvásárlása iránt tanúsított. Sok örömet kívánunk Önnek a használat során. A hűtővitrin háztartási alkalmazásra, italok 0

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS378 ZSETONOS KOMBI SZAUNA VEZÉRL

HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS378 ZSETONOS KOMBI SZAUNA VEZÉRL HASZNÁLATI UTASÍTÁS RS378 ZSETONOS KOMBI SZAUNA VEZÉRL Tartalom Tartalom...2 Környezetvédelem...3 Szállítási csomagolás...3 Régi készülékének elszállítása...3 Hulladékkezelés...4 Biztonsági el írások...5

Részletesebben

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat 1 MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat 2016 2 MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Utánpótlás, Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai

Részletesebben

Beépíthet elektromos f z lap... 3

Beépíthet elektromos f z lap... 3 Beépíthet elektromos f z lap HU Tisztelt Vev! A beépíthet elektromos f z lap a háztartásban való felhasználasra készült. A csomagoláshoz környezetbarát anyagokat használunk, melyek a környezet veszélyeztetése

Részletesebben

A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól.

A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól. A komfort és a biztonság ideális kapcsolata: Padlófıtés a Viega-tól. A Viega padlófıtések mellett a legjobb érvek szólnak: Van egy megoldás, amely az egész lakásban, az egész épületben gondoskodik a kellemes

Részletesebben

A könnyebb eligazodás érdekében a PUMPEX szivattyúknál az alábbi típusjelölést alkalmazzuk. Példa: P 601 - W A. 1 fázisú motor

A könnyebb eligazodás érdekében a PUMPEX szivattyúknál az alábbi típusjelölést alkalmazzuk. Példa: P 601 - W A. 1 fázisú motor BÚVÁR ZAGYSZIVATTYÚK PUMPEX ZAGYSZIVATTYÚK TÍPUSJELÖLÉSE A könnyebb eligazodás érdekében a PUMPEX szivattyúknál az alábbi típusjelölést alkalmazzuk. Példa: P 601 - W A A Tartozék A beépített úszókapcsoló

Részletesebben

Viega Prestabo. Horganyzott acélból 15 és 108 mm között

Viega Prestabo. Horganyzott acélból 15 és 108 mm között Viega Prestabo Horganyzott acélból 15 és 108 mm között 2 Viega. Több mint egy ötlet! Családi hagyomány A Viega név mögött egy családi vállalkozás áll, amely kezdettől fogva a legmagasabb igényeket támasztja:

Részletesebben

Professor. Kisméretű sütő PT250B. Használati utasítás. Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást!

Professor. Kisméretű sütő PT250B. Használati utasítás. Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást! Professor Kisméretű sütő PT250B Használati utasítás Az első használat előtt figyelmesen olvassa el a mellékelt használati utasítást! A készüléket kizárólag otthonában, háztartásbeli célokra alkalmazza!

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

Wärme-Unterbett. H Melegítő ágybetét Használati utasítás

Wärme-Unterbett. H Melegítő ágybetét Használati utasítás Wärme-Unterbett H H Melegítő ágybetét Használati utasítás BEURER GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel.: + 49 (0)731 / 39 89-144 Fax: + 49 (0)731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de

Részletesebben

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz.

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. FÉM Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. GRIT GX / GI GRIT szalagcsiszoló gépek egy rendszer, tele lehetőségekkel. GRIT by FEIN kompetencia és elpusztíthatatlanság a szalagcsiszológépek

Részletesebben

LEMKEN Rubin rövidtárcsa

LEMKEN Rubin rövidtárcsa Rövidtárcsa Rubin 9 LEMKEN Rubin rövidtárcsa Sokoldalú felhasználhatóság Ha korábban a tarlóhántás célja az volt, hogy kiirtsák a gyomokat és fellazítsák a talajt, mára a legtöbb szántóföld a gyomirtó

Részletesebben

UNIVERZÁLIS VIZSGÁLÓLÁMPA EXALIGHT

UNIVERZÁLIS VIZSGÁLÓLÁMPA EXALIGHT MEDIROLL Orvostechnikai Kft. 4025 Debrecen, Postakert u. 10. (52) 533-737, 533-738 Fax: (52) 534-446 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ UNIVERZÁLIS VIZSGÁLÓLÁMPA EXALIGHT Típus: EL - 01 A készülék gyártási száma: TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben