Technical description Műszaki leírás

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Technical description Műszaki leírás"

Átírás

1 GOLF RESORT REAL ESTATE A2 Technical description Műszaki leírás

2 A2 APARTMANHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS 1. SZERKEZETEK ÉS ÁLTALÁNOS ÉPÜLETJELLEMZŐK 1.1. ALAPOZÁS Az épület hagyományos síkalapozással kerül megépítésre, C25 minőségű pontalapok és sávalapok rendszerével biztosítva az állékonyságot FELMENŐ SZERKZETEK TARTÓFALAK Az apartmanház külső tartófalazata és folyosói határoló fala 25 cm vastagságú LEIER kéregpanel szerkezetű FÖDÉMEK Az egyes szinteket 5cm vastagságú LEIER előre gyártott vasbeton kéregpaneles szerkezetű födémrendszer választja el egymástól, melyre helyszíni betonozással kerül föl a végleges födémvastagságot biztosító C25 minőségű felbeton. A teljes födémvastagság cm a terhelések és a padlószerkezet függvényében VÁZKITÖLTŐ FALAZAT A LEIER tartószerkezetet kitöltő falazat 30 cm vastagságú vázkerámia, mészhabarcsba rakva STÚDIÓELVÁLASZTÓ FALAK A stúdióelválasztó falak 20 cm vastag hagyományos téglából kerülnek elkészítésre, mészhabarcsba rakva ELVÁLASZTÓ FALAK Az elválasztófalak 10 cm vastag vázkerámiából készülnek, mészhabarcsba rakva LÉPCSŐ Az épület szintjeit szoborszerű kialakítású, a három szint magas átriumban elhelyezett egyedi monolit vasbeton lépcső köti össze. A korlát tömör szerkezetű, térben hajlított kialakításával erősíti az épület luxus jellegét TETŐSZERKEZET A tetőszerkezet félmonolitikus vasbeton lapostető, egyenes rétegrenddel kialakítva.

3 1.3. KÜLSŐ MEGJELENÉS HOMLOKZAT Az épület külső homlokzata a homokfúvott felületű travertin, illetve a terméskő vagy terméskő hatású kőporcelán burkolat és a nagyarányú hőszigetelt üvegfelületek és a fa árnyékolók összhatása HOMLOKZATI NYÍLÁSZÁRÓK A külső ajtók és ablakok ALIPLAST gyártmányú, háromrétegű, hőszigetelt üvegezésű, alumínium keretes nyílászárók 0,8 W/m 2 K hő átbocsátási tényezővel, antracit színben SZIGETELÉSEK HŐSZIGETELÉS Az előfordulási helytől függően a falszerkezetek külső felületén 20 cm vastagságú ásványi szálas ROCKWOOL, a zárófödémeknél zártcellás hőszigetelés került beépítésre. A háromrétegű külső nyílászárókkal együtt így biztosított az épület A energia besorolása HANGSZIGETELÉS Akusztikai szigetelések készültek mindazokon a helyeken, ahol a technológiák, beépített berendezések a szabványban meghatározott hang, vagy rezgésterhelést keltenek, annak érdekében, hogy az épület tereire, valamint a szabadba zaj és rezgés ne adódjon át. A szigetelések és védelmi eszközök a tényleges zaj- és rezgés-terheléseknek megfelelően, a szabványos terhelési határértékek és az építési engedélyezési terv előírásainak figyelembevételével kerültek kivitelezésre VÍZSZIGETELÉS Kent, illetve lemezes vízszigetelés került minden olyan helyre, mely csapadékvízzel vagy talajvízzel érintkezésbe kerülhet. Így REMMERS kent szigetelés van a falak alatt, míg a falak közötti vízszigetelés üvegszál erősítésű bitumenes lemez szigeteléssel került megoldásra. A tető- és teraszszerkezetek csapadékvíz elleni szigetelését MAPEI PVC lemez biztosítja ÁLTALÁNOS ÉPÜLET-SZOLGÁLTATÁSOK FELVONÓ Az épületben SCHINDLER gyártmányú, 8 személyes, 630 kg teherbírású, szálcsiszolt saválló acél felületekkel kivitelezett felvonó kerül telepítésre.

4 FOLYOSÓ VILÁGÍTÁS A folyosó/ előtér / lépcsőtér világítása időkapcsolóval és mozgásérzékelővel ellátott. Felkapcsolódás után 3-5 percig világít, beállítástól függően-, majd automatikusan lekapcsol, ha a mozgásérzékelő nem érzékel mozgást FOLYOSÓ FŰTÉS A közös területek (folyosók, lépcsőházak, előtér) fűtése minden szinten a folyosók két végén, illetve a földszinten a főbejárat mellett elhelyezett hagyományos radiátorokkal történik FOLYOSÓ BURKOLATOK A folyosók és a lépcsőtér csúszásmentes, magas kopás-állóságú greslap burkolatot kapnak. A falak magas minőségű vakolattal és festéssel vannak ellátva CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉS A tetőre érkező csapadékot hagyományos gravitációs rendszerű, középösszefolyós csapadékvíz elvezető csatornák vezetik el, DN100 és 150 mm átmérőjű KPE csöveken keresztül. 2. STÚDIÓ APARTMANOK JELLEMZŐI 2.1. BELSŐÉPÍTÉSZET PADLÓBURKOLATOK A stúdiókban 2-5 cm Rockwool RT-U lépéshanggátlás és 5-6 cm esztrich úsztatott aljzatbeton, ill. 0,2 mm-es PE párazáró fólia, peremszigetelés kerül kialakításra aljzatként. A stúdiókon belüli vizes helyiségek padlóburkolata ragasztott csúszásmentes 10 mm-es magas kopás állóságú greslap. MAPEI Adesilex P9 ragasztóban ragasztva, Mapei gyártó által javasolt legkisebb fugával rakva, hálóban. A zuhany burkolata: MAPELASTIC kent szigetelésen - sarkokban dilatációs rendszer azonos csík használatával megerősítve - ragasztott csúszásmentes greslap vagy kerámia MAPEI Adesilex P9 ragasztóban ragasztva, gyártó által javasolt legkisebb fugával rakva, hálóban. Lefolyó felé 3%-os lejtéssel. A szobákban, mini konyhákban melegvizes padlófűtéshez alkalmas ragasztott KAINDL 10,5 mm-es tölgy 3 rétegű PARTHEON P8320LM fa szalagparketta matt lakkos felületkezeléssel, 4 oldali fózolással. 31-es kopásállósággal, ugyanúgy úsztatottan rakva. Parketta alá rendszerazonos 2 mm-es XPS hőátengedő alátét, vagy a 3 mm-es alátát lemez lépés hangszigetelőként. Burkolatváltásnál rozsdamentes burkolatváltók kerülnek beépítésre szintkülönbség nélkül. A teraszok csúszásmentes magas kopás állóságú greslappal kerülnek burkolásra.

5 FALBURKOLATOK A stúdiók valamennyi helyisége vakolt felületképzést kap, a TV egységek körül és beépített szekrények felett KNAUF gipszkarton-lemezzel borított dobozolás. A belső falfelületek, műanyag diszperziós festéssel lettek ellátva. A szobákban opcionálisan laminált faerezetű falipanel burkolat választható. A stúdiókon belüli vizes helyiségek oldalfali burkolata magas kopásállóságú 10 mm-es ragasztott greslap. MAPEI Adesilex P9 ragasztóban ragasztva, MAPEI gyártó által javasolt legkisebb fugával rakva, hálóban. Rozsdamentes élvédők ÁLMENNYEZETEK A vizes helyiségek KNAUF vízálló gipszkarton álmennyezet elhatárolást kaptak, standard helységekben KNAUF gipszkarton, a belmagasság stúdiókon belül egységesen kialakítva: 280 cm. Opcionálisan a konyhasziget fölé kérhető dobozolás miatt a belmagasság csökkenhet 260 cm-re ezeken a részeken. A mennyezetek műanyag diszperziós festéssel lettek ellátva NYÍLÁSZÁRÓK BEJÁRATI AJTÓK A stúdió bejárati ajtók egyedi típusúak: porszórt acéltokkal, többrétegű szerkezetű ajtószárnnyal, belül gyárilag felületkezelt, fehérített tölgyfurnéros/dió borítással, koracél kilinccsel, több ponton záródó zárral. Az épületben T-30 tűzálló biztonsági ajtók kerültek kialakításra BELSŐ AJTÓK Egyedi gyártmányú utólag elhelyezett, matt festett (20-as gloss) nyíló és toló beltéri ajtók kerülnek beépítésre, koracél illetve beépített kilinccsel, modern kerettel SZANITEREK ZUHANY Egyedi gyártású zuhanykabin anti plaque biztonsági, átlátszó, üveggel ACO Comfort lefolyórendszer. A zuhanyfej típusa JIKA Cubito, fixen falon rögzített, kézi zuhannyal váltható WC-K ÉS BIDÉK A szaniterek LAUFEN PRO típusú függesztett WC csészék, rejtett tartályos GEBERIT öblítéssel, GROHE Skate Cosmopolitan króm nyomólappal, soft close ülőkével, illetve szintén függesztett LAUFEN PRO típusú fali bidék. GROHE Bau Edge csapteleppel.

6 MOSDÓK A mosdók a fürdőszobákban MARMITE típusúak (Bologna, Simona, Kamilla), Technistone pultra helyezve, GROHE Bau Edge és SAPHO Mixona magasított mosdó csapteleppel. Választható opcionálisan a BUGNATESE Smart csaptelep családja vagy GROHE Allure családja ÉPÜLETGÉPÉSZET FŰTÉS A stúdiókban a házközponti gázkazánok által termelt hőt maximum 30 C-on keringető padlófűtés szolgáltatja a szükséges hőenergiát. Minden stúdióban egy, a szobában elhelyezett integrált SCHNEIDER fűtési/hűtési fali termosztát szolgál a fűtés szabályozására. A fürdőszobáiban hagyományos BETATHERM törülköző szárító radiátorok készülnek, illetve padlófűtés került kialakításra. A törülköző szárító radiátorok elektromos bekötéssel is rendelkeznek a fűtési szezonon kívüli használat elősegítésére HŰTÉS A stúdiók a házközponti vizes hűtőrendszeren keresztül kapott hűtési energiát a szobák álmennyezetébe szerelt fan coil egységek által juttatják el a stúdiókba. A hőfok szabályozása az integrált fűtési/hűtési termosztátokon keresztül történik SZELLŐZÉS A stúdiókban a fürdőszobákban süllyesztett kivitelű, elektromos működtetésű elszívó ventilátorok kerültek beépítésre, igénytől függően jellemzően külön kapcsolhatóan és késleltetett kikapcsolással A gépi elszívás HELIOS M1 Minivent típusú készülékkel történik GÁZELLÁTÁS A stúdiókban gázellátás nem elérhető ERŐSÁRAM KÁBELEZÉS ÉS SZERELVÉNYEK A stúdión belül az elektromos kábelek falban, mennyezet felett, aljzatba süllyesztve, kerültek elhelyezésre. A kábelek általában függőlegesen a mennyezet illetve az aljzat síkjától a kapcsolókig illetve a dugaljakig kerültek elhelyezésre. Az elágazó helyeken találjuk a villamos dobozokat, melyek fedéllel vannak ellátva. Valamennyi dugaszolóaljzat földelt kivitelű. A stúdiókban található összes elektromos szerelvény (kapcsolók, dugaljak, TV, informatikai és telefoncsatlakozók) típusa: SCHNEIDER ANYA süllyesztett szerelvénycsalád. Minden funkció kompletten, egyes kerettel, billentyűvel / fedlappal

7 szerelt. A keretek vízszintesen 5-ig, függőlegesen 3-ig sorolhatók. Fényerőszabályozós kapcsoló opcionálisan kérhető VILÁGÍTÁS A stúdiókban elhelyezett lámpatestek a fürdőszobai mennyezeti lámpák kivételével- 230V-os fényforrások, a fürdőszobák mennyezetén elhelyezett süllyesztett spot és LED világítás lámpatestjei 12V-os tápáramforrással rendelkeznek GYENGEÁRAM TELEFON Minden stúdióban IP telefon aljzat került kialakításra, mely lehetővé teszi a vezetékes hálózathoz történő csatlakozást. A stúdiókból lehet kapcsolatot létesíteni a klubházzal vagy közvetlen külső kapcsolat is létesíthető TELEVÍZIÓ Minden stúdióban elhelyezésre kerültek antenna csatlakozó aljzatok, amely a kábeltévés hálózatra van rákötve KAPUTELEFON A stúdiókban SCHNEIDER kamerás kaputelefon kerül kialakításra. A kaputelefon készülék a bejárati ajtóhoz közel található, ezzel a beltéri egységgel tudunk kapcsolatot létesíteni a kültéri egységgel HOTELZÁR RENDSZER Az épületben a stúdiók bejárati ajtói kártyás hotelzár rendszerrel működnek. Az épület főbejáratát is a belépőkártya nyitja. A zárak elemmel működnek. A stúdiók elektromos rendszere a hotelzár kártya behelyezésével aktiválható RIASZTÓRENDSZER A stúdiók ablak és ajtónyitás-érzékelőkkel vannak felszerelve. A szabályozása és programozása a bejárati ajtó mellett lévő integrált SCHNEIDER kezelőfelületen keresztül történik INTERNET A stúdiókban wi-fi internetkapcsolat kerül kiépítésre, illetve a televízió készülékekhez vezetékes csatlakozás is készül, SCHNEIDER csatlakozókkal TŰZJELZŐ A stúdiókban automata füstérzékelős tűzjelző rendszer kerül kiépítésre, mely az egyes helyiségek tűzeseti védelmét és a tűz lokalizálását teszi lehetővé.

8 MÉRŐK Minden stúdió önálló mérőkkel rendelkezik a fűtés, a hűtés, az elektromos ellátás, a hidegvíz és a melegvíz fogyasztás mérésére. A mérők a folyosókon lévő zárható szekrényekben találhatók. A változtatás jogát minden termék és szolgáltatás esetében azonos minőség mellett fenntartjuk!

9 TECHNICAL DESCRIPTION A2 APARTMENT HOUSE 1. STRUCTURES AND OVERALL PARAMETERS OF THE BUILDING 1.1. FOUNDATION The building is constructed with a combination of concrete strip and spot foundation in C25 quality order to establish the stability of the structure UPPER STRUCTURES STRUCTURAL WALLS The core perimeter walls and corridor walls of the building are 250 mm LEIER concrete crust panels SLABS LEIER crust panels of 50 mm support the monolithic C25 concrete of each slabs between the floors. Total thickness is 200 to 250 mm, depending on the loads and the floor cover structure MAIN WALLS The walls filling the LEIER truss are 300 mm clay ceramic bricks STUDIO PARTITION WALLS The apartment partition walls are traditional brick walls, 200 mm thickness in lime mortar bed PARTITION WALLS Internal partition walls in the apartments are 100 mm thick clay ceramic brick walls embedded in lime mortar STAIRCASE The floors of the building are connected with a sculpture-like monolithic concrete staircase. The barrier of the staircase is a parapet wall bending in three dimensions in order to emphasize the luxurious effect of the interior ROOF STRUCTURE The roof structure is a semi-monolithic reinforced concrete flat roof, designed with straight isolation layer method.

10 1.3. OUTSIDE APPEARENCE FAÇADE The building is covered with a mixture of sandblasted travertine (natural / artificial limestone), dark grey rubble stone (natural stone / ceramic surface) and wood-like TRESPA shielding together with the large thermo-isolated glazed surfaces (balcony doors and windows) OUTSIDE DOORS AND WINDOWS The doors and windows are three layered, thermo- and sound isolated aluminium framed ALIPLAST products, u w factor is 0.8 W/m 2 K, colour: anthracite grey ISOLATIONS HEAT ISOLATION Depending on the location 200 mm mineral fibre insulation from ROCKWOOL is applied in general, while at the horizontal surfaces of the terraces and the roof closed-cell thermal insulation has been integrated. This solution, together with the three layer doors and windows result an A energy rating ACOUSTIC ISOLATION Acoustic insulations have been made at all locations where technologies and built-in equipment impose any sound or vibration load defined in the standard, so as to prevent it to be transferred to the rooms of use as well as to the open air. The insulations and protective facilities have been constructed in compliance with the actual noise and vibration loads, in view of the standard load limit values and specifications of the building permission plan WATER ISOLATION Waterproof membrane and sheet isolations have been installed at all locations where the building can contact rainwater or ground water. REMMERS membrane is placed under the walls while glass fibre reinforced bituminous sheet isolation between the walls. The roof and terraces are covered with MAPEI PVC water isolation BUILDING SERVICES ELEVATOR The building is equipped with an elevator of 630 kg loading capacity, 8 persons, made by SCHINDLER. The outfit of the elevator is polished stainless steel.

11 CORRIDOR LIGHTING Staircase and corridor lights are fitted out with time switches and motion detectors. After turning on lighting is provided for 3 to 5 minutes, as to the setting of the automatic unit in the staircase and then it is automatically switched off, when no motion is detected CORRIDOR HEATING The common area (corridors, staircase, lobby) is heated by traditional radiators placed on both ends of the corridors of each floor and a radiator in the lobby next to the entrance of the building CORRIDOR FINISHES The corridor and the staircase flooring is non-slip, abrasion-resistant ceramics. The walls are covered with high quality plaster and painting RAINWATER SYSTEM The water is collected and removed from the roofs through a traditional central gullied gravity rainwater system using 100 to 160 mm HDPE pipes. 2. PARAMETERS OF THE STUDIOS 2.1. INTERIOR DESING FLOOR FINISHING 20 to 50 mm Rockwool RT-U type sound-proofing floor, 50 to 60 m floor screed and 0.4 mm PE film with edge insulation have been made as a floor slab. The floor finishes of wet rooms within the apartments are glued, non-slip, abrasionresistant ceramics using MAPEI Adesilex P9 glue and minimal gaps. The finishes of the showers are also glued, non-slip, abrasion-resistant ceramics using MAPEI Adesilex P9 glue on MAPELASTIC ultra rapid elastic waterproofing membrane. The corners are reinforced with coloured elastic string dilatation. Rooms and kitchenettes 10.5 mm thick KAINDL PARTHEON P8320LM faseboard wooden strip parquet in light oak colour, dull lacquer abrasion-resistance 31, suitable for floor heating. A 2 mm thick XPS heat absorbing foil or 3 mm step sound absorbing liner goes under the parquet. Changes of the flooring are levelled and equipped with stainless steel profiles. Terraces are covered with high quality abrasion-resistant ceramics.

12 WALL FINISHES All walls of the studios are plastered. There are plasterboard boxing around the TV sets and fixes. The interior wall surface is covered with dispersion paint. Laminated panels are available in the rooms as an option. Wet room walls are made of abrasion-resistant glued ceramics in 10 mm thickness using MAPEI Adesilex P9 glue and minimal gaps. Edge protectors are made of stainless steel SUSPENDED CEILINGS The wet rooms are bordered with KNAUF waterproof plasterboard suspended ceiling while KNAUF plasterboard suspended ceiling is applied in all other rooms resulting 2.80 m interior height. The height can decrease to 2.60 m at the kitchen island area. The interior wall surface is covered with dispersion paint STUDIO DOORS STUDIO ENTRANCES The entrance doors of the studios are customised, such as they include powder coated steel frames, multi-layer structured door leafs, white oak or walnut veneered cover inside surface finished by the manufacturer, stainless steel door handles, multipoint locks. Doors of fire rating T-30 have been installed in the building INTERNAL DOORS Customised internal opening / sliding doors, installed with dull painted gloss surface are available, stainless steel door handles, modern frame SANITARY INSTALLATIONS SHOWERS Customised shower unit with transparent anti-plaque safety glass ACO Comfort gully system in the bathrooms. Shower tap is type Cubito by JIKA TOILETS & BIDETS Toilets are LAUFEN Pro wall-hung toilets with GEBERIT Duofix flush system GROHE Skate Cosmopolitan push plates and soft close toilet seat covers. Bidets are also LAUFEN Pro wall-hung bidets with GROHE Bau Edge taps.

13 WASHBASINS The bathroom washbasins are MARMITE products (types Bologna, Simona or Kamilla), placed on TECHNISTONE counters equipped with GROHE GROHE Bau Edge taps. BUGNATESE Smart or GROHE Allure taps are also available as options HVAC SYSTEM HEATING All studios are supplied with 30 C temperature floor heating system that receives the heat energy from the central boilers. The temperature can be controlled through the integrated heating/cooling control panel installed in the room. Product: SCHNEIDER. Besides floor heating system the bathrooms are equipped with traditional BETATHERM towel radiators as well. The towel radiators are also supplied with electric power in order to be operable in summer season as well COOLING The central liquid cooling system supplies the studios with low temperature through fan coil equipment mounted into the suspended ceiling. The temperature controlled through SCHNEIDER integrated central thermostats installed in the rooms VENTILATION Countersunk electric extraction ventilators installed in the bathrooms of the studios, manufactured by HELIOS, type M1 Minivent, switched separately and delayed switch-off system GAS SUPPLY Gas supply is not available in any of the studios LOW VOLTAGE WIRING & PLATES Electrical cables have been recessed in the walls, over the ceiling, in sockets within the flats. Cables have been vertically installed in general from the plane of the ceiling or bottom to the switches or to the sockets. Each of the sockets are earthed. All low voltage and IT sockets in the apartments are ANYA type by SCHNEIDER. Optional dimmed switch is available.

14 LIGHTING The light fittings in the flats, except those in the ceilings of the bathrooms, are 230V light sources. The light fittings in the countersunk spot and / or LED lights installed in the suspended ceilings of the bathroom ceilings have 12V power supply sources AUTOMATION & CONTROLT TELEPHONE Telephone sockets are installed in all flats, which are connected to the IP telephone network. The Clubhouse is in direct connection with the studios through the telephone system and the common network is also available TELEVISION Antenna connector sockets are installed in all flats which are connected to the cable television network ENTRYPHONE A video supported entryphone has been installed in each studio. The entryphone is located near the entrance door, this indoor unit provides communication with the outdoor unit HOTEL LOCK SYSTEM The entry doors of the studios inside the building are working with hotel lock card system. The main entry of the building can be opened with the same card. The locks are working with batteries. The electric system of the studios can be activated with insertion of the hotel lock card ALARM Alarm has been installed in the studios. It provides opening detection and motion detection around the entrance door, the window from outside, the terrace door areas and in the interior rooms. The control and setup is available through the integrated SCHNEIDER control panels next to the studio entrance doors INTERNET Separate wi-fi equipment is installed in each studio and cable connection is also available for the television sets FIRE ALARM Smoke and fire alarm system is installed in the rooms of the studios that allows the localization of fire accidents and helps with the security METERS

15 Separate meters are installed for each studio units for the following services: heating, cooling, electric supply, hot water and cold water. The meters are placed in closable racks on the corridors. The right of changes of materials / products and services in the same quality is reserved.

GOLF RESORT REAL ESTATE. Műszaki leírás

GOLF RESORT REAL ESTATE. Műszaki leírás GOLF RESORT REAL ESTATE A1 Műszaki leírás 1 A1 APARTMANHÁZ MŰSZAKI LEÍRÁS 1. SZERKEZETEK ÉS ÁLTALÁNOS ÉPÜLETJELLEMZŐK 1.1. ALAPOZÁS Az épület hagyományos síkalapozással kerül megépítésre, C25 minőségű

Részletesebben

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez.

A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. I. SZÁMÚ MELLÉKLET MŰSZAKI TARTALOM A Sopron Balfi utca 5349/203 hrsz. alatt felvett ingatlanon, 39 lakásos társasház kivitelezési szerződéséhez. Betonszerkezet Alapozás: C16-24/KK minőségű beton Lemezbeton:

Részletesebben

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan

Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Műszaki tartalom a Budapest III. Kerület, Farkastorki út 48. szám alatt elhelyezkedő ingatlanon felépítésre kerülő 5 lakásos társasházra vonatkozóan Földmunkák: A terv szerinti paraméterek alapján történt/történik,

Részletesebben

Nagykőrösi telephely részletes adatai

Nagykőrösi telephely részletes adatai Nagykőrösi telephely részletes adatai Details information about the property of Cím / Address: 2750 Nagykőrös, Téglagyári út 9. Helyrajzi szám / Geographical number: 3003/33 Leírás / Description Helyrajzi

Részletesebben

TERASZPARK A JELŰ ÉPÜLET műszaki leírása Technical Description of TERASZPARK Building A

TERASZPARK A JELŰ ÉPÜLET műszaki leírása Technical Description of TERASZPARK Building A TERASZPARK A JELŰ ÉPÜLET műszaki leírása Technical Description of TERASZPARK Building A Általános ismertetés A Teraszpark lakópark A jelű épülete Budapest, X. kerület, Gém utca 6. szám alatt épül. Az építés

Részletesebben

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól

Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó Ft/nm-tól Bruttó Ft/nm-tól Kategóriák A B Hasznos alapterületre: Bruttó 192.000Ft/nm-tól Bruttó 220.000Ft/nm-tól Munkafolyamat Beépített anyagok Beépített anyagok Előkészítés Alapozás Lábazati kiemelés + szigetelés Vasalt aljzat

Részletesebben

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca

MŰSZAKI TARTALOM. Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca MŰSZAKI TARTALOM Helyszín: Kecskemét, belterület 21825/111 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Szárcsa utca Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös

Részletesebben

GAVA aluminium AJTÓBETÉTEK MŰANYAG ÉS ALUMÍNIUM PROFILRENDSZEREKHEZ DOOR-INFILL PANELS FOR ALUMINIUM & PLASTIC SYSTEMS 42-43

GAVA aluminium AJTÓBETÉTEK MŰANYAG ÉS ALUMÍNIUM PROFILRENDSZEREKHEZ DOOR-INFILL PANELS FOR ALUMINIUM & PLASTIC SYSTEMS 42-43 GAVA aluminium AJTÓBETÉTEK MŰANYAG ÉS ALUMÍNIUM PROFILRENDSZEREKHEZ DOOR-INFILL PANELS FOR ALUMINIUM & PLASTIC SYSTEMS 42-43 GAVA 407 a négyzetek / stainless steel squares GAVA aluminium GAVA 400 GAVA

Részletesebben

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés:

Az épület leírása. 1. Elhelyezkedés: Az épület leírása 1. Elhelyezkedés: A 1211 Budapest, Bajáki Ferenc utca 27. szám alatt (hrsz: 210339/2), a volt Posztógyár területén található, É-37 épület hasznos alapterülete: 1.1 Helységleltár I. Szélfogó

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI FŐÖSSZESÍTŐ

KÖLTSÉGVETÉSI FŐÖSSZESÍTŐ FODOR 3. Épftfiipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhely; 1113 Budapest, Ibrahim u. 9. Levélcím, telephely: 9027 Györ, Vágóhíd U. 2. Adószám- 11469957-2-43 MKB: 10300002-33221146-00003285 5. sz

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 0979/197 természetben Kadafalva, Granada Hotel közelében 2 db családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.

Részletesebben

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Danfoss Danfoss Link Link HC Hidronikus HC Hydronic szabályozó Controller Szerelési Installation útmutató Guide Danfoss Heating Solutions Szerelési útmutató Tartalomjegyzék

Részletesebben

For the environmentally aware

For the environmentally aware Környezet, tudatos embereknek or the environmentally aware A k3 a Könyves Kálmán körúton, a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő területén felépülő új A kategóriás fenntartható ház, amelynek legfőbb

Részletesebben

Nagydiófa"Irodaház" Információk" Az"Ingatlan" A"terület" Az"ár" 1&507,9&m 2,

NagydiófaIrodaház Információk AzIngatlan Aterület Azár 1&507,9&m 2, NagydiófaIrodaház 1072.&Budapest,&Nagydiófa&utca&11.& Kovács&József,&30>223>6266& AzIngatlan A Nagydiófa Ingatlanfejlesztő Kft. kizárólagos tulajdonát képező a Budapest VII. ker. 34456/1 hrsz. alatt felvett,

Részletesebben

Az apartmanház külső tartófalazata és folyosói határoló fala 25 cm vastagságú LEIER kéregpanel szerkezetű.

Az apartmanház külső tartófalazata és folyosói határoló fala 25 cm vastagságú LEIER kéregpanel szerkezetű. B 1 A P A R T M A N H Á Z M Ű S Z A K I L E Í R Á S 1. SZERKEZETEK ÉS ÁLTALÁNOS ÉPÜLETJELLEMZŐK 1.1. ALAPOZÁS Az épület hagyományos síkalapozással kerül megépítésre, C25 minőségű pontalapok és sávalapok

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 4986/40 természetben Széna utca 1. 1 db két lakásos lakóépület Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház

Műszaki tartalom. Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám:18974/2 természetben Máriahegyi fő út 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca

Részletesebben

LED BULB IL-XC 3W E27

LED BULB IL-XC 3W E27 LED LIGHTS LED BULB IL-XC E27 3W INTEGRALED offers LED Bulbs manufactured of high quality materials and LED Chips to the European and International market. The INTEGRALED LED Bulbs are suitable for a variety

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 5457/33 természetben Kalász utca 2 db épülő családi ház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét, Örkény

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23.

MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. MANDULA23-6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. ELHELYEZKEDÉS BUDAPEST LEGELEGÁNSABB KERÜLETÉBEN, AZON BELÜL IS A klasszikus rózsadombon ÉPÜL LEGÚJABB FEJLESZTÉSÜNK A MANDULA23 TÁRSASHÁZ.

Részletesebben

D.DECO KFT. 2 lakásos lakóépület. 2000 Szentendre Tilinkó u. HRSZ: 1500. Pécs, 2012. MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ. 2000 Szentendre Bükkös part 45.

D.DECO KFT. 2 lakásos lakóépület. 2000 Szentendre Tilinkó u. HRSZ: 1500. Pécs, 2012. MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ. 2000 Szentendre Bükkös part 45. 2 lakásos lakóépület D.DECO KFT 2000 Szentendre Tilinkó u. HRSZ: 1500 Pécs, 2012. MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ Tárgy: Szentendre Tilinkó u. hrsz: 1500 alatt építendő családi házhoz I. SZERKEZETÉPÍTÉS Alapozás:

Részletesebben

Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft. Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft. 2191 BAG Jókai utca 13. Adószám: HU13390727-2-13 Cégjegyzék:13-09-101221 Telefon:+36-70-550-8452 Fax:+36-28-408-088 E-mail: bagifa@invitel.hu ksj.manufacturing@gmail.com

Részletesebben

Műszaki leírás. 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon

Műszaki leírás. 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon Műszaki leírás 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. BNV 40. számú pavilon Az épület, 1101 Budapest, X. Albertirsai út 10. szám alatti 39206/31 helyrajzi számú ingatlanon helyezkedik el. Az épület: egyhajós,

Részletesebben

Katalógus /Catalog 2013 Vámosi Steel Kft.

Katalógus /Catalog 2013 Vámosi Steel Kft. Katalógus /Catalog 2013 Vámosi Steel Kft. Vámosi Steel KFT. 2220 Vecsés, Széchenyi út 60. F/1-2 épület 00 36 29 743 211 00 36 30 552 73 20 0036 30 475 78 70 vamosi.istvan@vamosi.net info@vamosi.net www.vamosi.net

Részletesebben

6,10 0,65 1,79 0,18 0,90 0,10 1,24 0,18 2,16 0,10 5,36 0,55 2,30 0,55 2,30 +0,17. pm 0,72. pm 0,72. pm 0,72 FÜRDÖ. 4,82 m 2 SZOBA.

6,10 0,65 1,79 0,18 0,90 0,10 1,24 0,18 2,16 0,10 5,36 0,55 2,30 0,55 2,30 +0,17. pm 0,72. pm 0,72. pm 0,72 FÜRDÖ. 4,82 m 2 SZOBA. 2,58 0,15 3,39 2,11 0,47 0,15 0,92 1,22 2,02 0,10 2,29 0,15 2,42 1,08 2,21 pm 0,76 pm 0,72 2,30 2,30 pm 0,72 1,14 0,62 1,14 3,84 4,98 1,75 1,59 0,05 2,23 cserépkályha (gázos) 6,10 0,65 1,79 0,18 0,10 1,24

Részletesebben

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE

É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE É P Í T É S Z TERVDOKUMENTÁCIÓ CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSI ENGEDÉLYEZÉSI TERVE 6551 É 6519 6577 A L A P A D A T O K : 6517 6518 21,18 5,86 13,42 1, 7,36 7,92 3, 2,00 Tass vezér utca +7,10 6560 Ond vezér utca 6578

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 25 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT

TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT TERÜLET FELOSZTÁS ELKELT 1-es lakás 2-es lakás 3-as lakás 4-es lakás lakás területe 81m2 lakás területe 81m2 lakás területe 81m2 lakás területe 76m2 erkély 2,2 m2 erkély 3,7 m2 erkély 2,2 m2 terasz 6,3m2

Részletesebben

Pécel, Smargdvölgy, 4 lakásos társasházak HRSZ 4043/27 MÛSZAKI LEÍRÁS. Pécel, Smaragdvölgy HRSZ 4043/27 4 lakásos Sorház

Pécel, Smargdvölgy, 4 lakásos társasházak HRSZ 4043/27 MÛSZAKI LEÍRÁS. Pécel, Smaragdvölgy HRSZ 4043/27 4 lakásos Sorház MÛSZAKI LEÍRÁS Pécel, Smaragdvölgy 4 lakásos Sorház Beruházó: Swiss-Mobil Kft. www.swissmobil.hu/helikopter - info@swissmobil.hu Tel.: 06 30 9714 835 Elhelyezkedés Az építési telek, Pécel újonnan kiépülõn

Részletesebben

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu III. emeleti lakás Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu Kőműves Bontás (elvileg a társasház udvarán lehet depózni a sittet amig egy konténernyi

Részletesebben

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése

GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA. Bontási munkák tételes költségvetése GÖDÖLLŐI VÁROSHÁZA BONTÁSA Bontási munkák tételes költségvetése költségek Organizációs, előkészítő munkák Felvonulás, organizáció és járulékos költségek Belső és szakipari bontási munkák Épületgépészeti

Részletesebben

Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése

Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése Tiszavasvári, Báthori u. 6. sz. alatt található Városi Kincstár és Irodaház épületének átalakítása, felújítása, korszerűsítése, akadálymentesítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/57 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft.

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Cím : 7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 6. Kelt: 2015. április 14. Szám : KSH besorolás: Teljesítés:20.. év...hó...nap

Részletesebben

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft.

Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Kosárlabda Sport Club Szekszárd 7100 Szekszárd, Keselyűsi út 3. Név : Primer-Color Kft. Cím : 7100 Szekszárd, Tartsay V. u. 6. Kelt: 2015. március 19. Szám : KSH besorolás: Teljesítés:20.. év...hó...nap

Részletesebben

műszaki leírás 20 cm vastagságú monolit vasbeton födémszerkezet, statikus terv szerinti monolit áthidaló szerkezetek.

műszaki leírás 20 cm vastagságú monolit vasbeton födémszerkezet, statikus terv szerinti monolit áthidaló szerkezetek. műszaki leírás ÉPÍTÉSZET 1. ÉPÜLET ALAPOK: Vízzáró vasbeton lemezalap. 2. FÖDÉMEK ÉS ÁTHIDALÁSOK 20 cm vastagságú monolit vasbeton födémszerkezet, statikus terv szerinti monolit áthidaló szerkezetek. Vasbeton

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, helyrajzi szám: 10577/145 természetben Füst Milán utca 1 db 2 lakásos ikerház Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt. 6000 Kecskemét,

Részletesebben

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON

KLASSZIKUS RÓZSADOMBON 6 lakásos társasház 1025 Budapest, Mandula utca 23. LUXUS SZÍNVONALÚ ÉLETVITEL A mandula23 társasház luxus színvonalú életvitelt kínál leendő lakóinak, rengeteg alapáron járó különlegességgel, mint például

Részletesebben

MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET. 1. Teherhordó szerkezet

MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET. 1. Teherhordó szerkezet MŰSZAKI LEÍRÁS ÉPÜLET SZERKEZET 1. Teherhordó szerkezet Alapozás: Statikai tervek szerint Földszint tető-ig: Monolit vasbeton szerkezet Födémek: Monolit vasbeton Lépcsők, lépcsőházak és liftaknák: Monolit

Részletesebben

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház

Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház MŰSZAKI LEÍRÁS Érd Ilona köz 4. 23183/5 Ikerház Alapterület: Földszint: Nettó 108 m2 (terasz és kocsi beálló 50%-ban számítva) Nettó terület: 50,51 m2 Terasz terület 13,10 m2 Fedett és oldalról zárt gépkocsi

Részletesebben

Denevérház Prémium minõségû 4 lakásos társasház

Denevérház Prémium minõségû 4 lakásos társasház Denevérház Prémium minõségû 4 lakásos társasház Budapest XII. kerület Denevér utca. 30.szám Általános ismertetõ Tervezõ: Patonai Dénes mûszaki egyetem magasépítési tanszékvezetõ Generál kivitelezõ: Angolinvest

Részletesebben

IRODÁK ÉS RAKTÁRAK KIADÓK OFFICES AND STORAGES TO LET

IRODÁK ÉS RAKTÁRAK KIADÓK OFFICES AND STORAGES TO LET - 650m-re a Köles utcai HÉV megállótól (a Bécsi út és a Szentendrei út között) - Forgalmas környéken, de csendes, zöld környezetben - Gépkocsival a Bécsi út és a Huszti út felől is megközelíthető, közel

Részletesebben

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló)

Övezet: Lk-FT-1 Beépítés módja: SZ (szabadonálló) ,00 6,0,,0 8,0 6,00 B NAPLÓKERT UTCA 6,70 8,0 6,00 0,80 B,00 05/5 5,00 8,0 6,70 0,0 É Övezet: Lk-FT- Beépítés módja: SZ (szabadonálló) A A,00 6,00 6,00 5,0 A A TELEKTERÜLET: 808,9 m BEÉPÍTETT TERÜLET:,8

Részletesebben

Containers Konténerek

Containers Konténerek falprocab/con Containers Konténerek Types and depths Típusok, mélységek a b c d e f g h 3.3.3 60/80 cm 4.3.3 60 cm 4.6 60 cm 1.3.3.3 60/80 cm 1.3.6 60/80 cm 1.3.3.3.3 70/80 cm 1.3.3.6 70/80 cm 1.6.6 70/80

Részletesebben

Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve

Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve Liget-ház Szada Műszaki leírás a csökkentett árhoz rendelve 1. Az épület leírása 1.1. Beépítés A Szada, Napsugár köz u. 3. szám alatt (hrsz: 607/18) két lakásos ikerház kerül megépítésre. A kivitelezésre

Részletesebben

Kezdőlap > Termékek > Szabályozó rendszerek > EASYLAB és TCU-LON-II szabályozó rendszer LABCONTROL > Érzékelő rendszerek > Típus DS-TRD-01

Kezdőlap > Termékek > Szabályozó rendszerek > EASYLAB és TCU-LON-II szabályozó rendszer LABCONTROL > Érzékelő rendszerek > Típus DS-TRD-01 Típus DS-TRD FOR EASYLAB FUME CUPBOARD CONTROLLERS Sash distance sensor for the variable, demand-based control of extract air flows in fume cupboards Sash distance measurement For fume cupboards with vertical

Részletesebben

ACO burkolható fedlapok. ACO műszaki katalógus ACO Burkolható fedlapok UNIFACE PAVING SOLID

ACO burkolható fedlapok. ACO műszaki katalógus ACO Burkolható fedlapok UNIFACE PAVING SOLID ACO burkolható fedlapok ACO burkolható fedlapok ACO műszaki katalógus ACO Burkolható fedlapok UNIFACE PAVING SOLID ACO gully Tartalom Általános információk 3 page ACO Uniface ACO UNIFACE burkolható fedlap

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz

Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Finnbär árajánlat House Schulze 36 m2 alapterületű szigetelt gerendaház, 16m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott rétegelt ragasztott gerenda. Méretre vágva,

Részletesebben

Szeged, Lengyel u. 6. szám

Szeged, Lengyel u. 6. szám Szerkezetkész állapot műszaki tartalma a Szeged, Lengyel u. 6. szám alatti társasház kivitelezési munkáihoz. Alapozás Fúrt beton cölöpalapok készülnek a statikai tervben meghatározott geometriával és anyagminőségekkel.

Részletesebben

You created this PDF from an application that is not licensed to print to novapdf printer (http://www.novapdf.com)

You created this PDF from an application that is not licensed to print to novapdf printer (http://www.novapdf.com) A X. KERÜLET HATHÁZ U. 5. SZ. ALATTI KÉPVISELŐI IRODA FELÚJÍTÁSI MUNKÁI Jelen pályázati kiírás csak építőmesteri és szakipari munkákra vonatkozik. A gépészeti és villanyszerelési munkálatok nem részei

Részletesebben

Társasházas lakásépítés Komáromban

Társasházas lakásépítés Komáromban Társasházas lakásépítés Komáromban Laktanya köz, 2x24 lakásos társasház Beruházó, értékesítő, kivitelező: WF Építőipari KFT. Tel: 34/341-768 Web: www.wfkft.hu Tartalomjegyzék I. Általános tájékoztató...3

Részletesebben

Construma 2010. 04.15.

Construma 2010. 04.15. TŰZVÉDELMI SZOLGÁLTATÓK ÉS VÁLLALKOZÓK SZÖVETSÉGE Construma 2010. 04.15. Van megoldás az elavult, helytelen kialakítású, rossz tűzvédelmi adottságú épületek biztonságának növelésére. Napjainkban a zöldmezős

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

Munkadíj árlista. Murvai István Kőműves egyéni vállalkozó. Szállító. Vevő. Érvényesség. Sorszám: ÁRLISTA000001/2016

Munkadíj árlista. Murvai István Kőműves egyéni vállalkozó. Szállító. Vevő. Érvényesség. Sorszám: ÁRLISTA000001/2016 Ablak beszerelés Ablak beszerelése redöny szerelés nélkül. Alap készítés helyszini keveréssel. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás helyszini keveréssel. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás

Részletesebben

ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK"

ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK ALKALMAZOTT ANYAGOK ÉS SZERKEZETEK Budapest, IX. Lenhossék u. 11. szám alatti társasház ELHELYEZKEDÉS: A Lenhossék utca a több mint 24 éve nagyon sikeres ferencvárosi tömbrehabilitáció területén helyezkedik

Részletesebben

Róna u. 174. N szám alatti épület felújítása

Róna u. 174. N szám alatti épület felújítása Róna u. 174. N szám alatti épület felújítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/104 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

Kórházi Megoldások. Kórházi ágysáv

Kórházi Megoldások. Kórházi ágysáv Kórházi Megoldások Kórházi ágysáv Medlux B.H.U. Elektra Hellas Közvetett- általános világítás Erőteljes világítás, 1 vagy 2sorban: 36W/58W T8 lámpák, vagy 39W/54W T5 lámpák, a fényezett alumínium reflektor

Részletesebben

modern fürdőszoba contemporary bathroom Moderne Bad 4-10 11-18 19-26 27-32 33-38 39-42 43-47 48-52 53-57 58-60 61-75

modern fürdőszoba contemporary bathroom Moderne Bad 4-10 11-18 19-26 27-32 33-38 39-42 43-47 48-52 53-57 58-60 61-75 technical catalog exclusive modern fürdőszoba contemporary bathroom Moderne Bad minimal prisma glass sharp glass arcus glass soft glass soft acrylic imola lola emma nicole s 4-10 11-18 19-26 27-32 33-38

Részletesebben

Füstelszívó ventilátor típus ATC

Füstelszívó ventilátor típus ATC ATC Csőventilátor 250 Füstelszívó ventilátor típus ATC Füstgáz elszívó ventilátor. Használat æ Az ATC 250 C-os füstgáz elszívó ventilátorai olyan teljesítményűek, amelyek a nagyobb ipari/kereskedelmi létesítmények

Részletesebben

VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ

VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ T R I A D H O M E S VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 4 DB NÉGY LAKÁSOS TÁRSASHÁZHOZ 1. Az épület környezete 1.1 Elhelyezkedés Az építési telkek Budapest XI. kerületében a Hosszúréti utca 29., 31., 33. és 35.

Részletesebben

Vevő. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás. Aljzatbetonozás 9-12cm Vasszerelés,betonozás helyszini

Vevő. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás. Aljzatbetonozás 9-12cm Vasszerelés,betonozás helyszini Ablak beszerelés Ablak beszerelése redöny szerelés nélkül. Alap készítés helyszini keveréssel. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás helyszini keveréssel. Alap készítés mixer betonnal. Vasszerelés,zsaluzás,betonozás

Részletesebben

SOLANOVA - Situation 1

SOLANOVA - Situation 1 SOLANOVA PROJEKT Panelépület és a kapcsolódó hőszolgálató rendszer napenergiával segített klímatudatos felújítása EU 5. KUTATÁSI ÉS DEMONSTRÁCIÓS KERETPROGRAM SOLANOVA - Situation 1 huge stock of old-style

Részletesebben

Location 4-6. Szél Kálmán. tér. Batthyány tér Kossuth Lajos. tér ATTIL A ÚT. Déli Pályaudvar V Á R CITADELLA M1 M7. Bank.

Location 4-6. Szél Kálmán. tér. Batthyány tér Kossuth Lajos. tér ATTIL A ÚT. Déli Pályaudvar V Á R CITADELLA M1 M7. Bank. 4-6 FŐ UTCA Szél Kálmán tér 61 139 Batthyány tér Kossuth Lajos tér Déli Pályaudvar ATTIL A ÚT D U SZÉCHENYI LÁNCHÍD 105 Location Elhelyezkedés N A 105 61 139 ALKOTÁS UTCA MÉSZÁROS UTCA HEGYALJA ÚT B U

Részletesebben

ALKALMAZOTT RÉTEGRENDEK

ALKALMAZOTT RÉTEGRENDEK ALKALMAZOTT RÉTEGRENDEK CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez INFORMÁCIÓK i A kiemelt rétegek minden esetben elválaszthatatlan részei a technológiai felépítésnek és ezzel együtt árajánlatunknak

Részletesebben

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek.

Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. MŐLEÍRÁS Az épület és a lakások belsı-külsı kialakítása I. osztályú minıségben készülnek. 1. Újfödém Új vendégfödém ill. az új szinteken a födém szerkezet: I-140-es acélgerenda ill. monolit vasbeton födémek

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz

Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz Finnbär árajánlat House Alajarvi 160m2 lakótér, 65m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből ragasztott gerenda 120*180mm méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez szükséges

Részletesebben

Mű szaki leí ra s. Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal.

Mű szaki leí ra s. Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal. Mű szaki leí ra s Épületszerkezetek, központi gépészet, elektromosság Teherhordó szerkezet Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, 20-25 cm vtg. vázkerámia teherhordó téglafalazattal.

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz

Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz Finnbär árajánlat House Peter 125m2 lakótér, 25m2 garázs, 30m2 terasz Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből ragasztott gerenda 120*180mm méretre vágva, géppel formázva. Összeszereléshez

Részletesebben

B I L O B A G A R D E N

B I L O B A G A R D E N B I L O B A G A R D E N VEVŐI MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ 1. Az épület környezete 1.1 Elhelyezkedés Budapest XIX. kerületében a Kossuth Lajos utca 5. szám alatt fekszik az ingatlan fákkal övezett utcában. A telek

Részletesebben

1 32-000-2.1 (2) ÖN Vízszintes tartószerkezeti elem bontása és kiemelése, vasbeton gerenda vagy áthidaló, 0,10 t/db tömegig 4 db...

1 32-000-2.1 (2) ÖN Vízszintes tartószerkezeti elem bontása és kiemelése, vasbeton gerenda vagy áthidaló, 0,10 t/db tömegig 4 db... 1. oldal 1 32-000-2.1 (2) ÖN Vízszintes tartószerkezeti elem bontása és kiemelése, vasbeton gerenda vagy áthidaló, 0,10 t/db tömegig 4 db............ 2 33-000-21.1.1.2.2.1 (23) ÖN Válaszfal bontása, égetett

Részletesebben

DECLARATION OF PERFORMANCE CPR-20-IC-040

DECLARATION OF PERFORMANCE CPR-20-IC-040 Page 1 of 4 DECLARATION OF PERFORMANCE CPR-20-IC-040 1. Unique identification code of the product-type: Name: Item Number: UPONOR RENOVIS PANEL PACK 1.2/0.8; 5 M2 1062201 UPONOR RENOVIS PANEL PACK 1.2/0.8;

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10576/356 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Ezüstdénár utca 1. szám /A, B, C, D jelű lakások/ Beruházó és generál

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre i napló a 20 /20. tanévre Kőműves és hidegburkoló szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 34 582 08 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel.

Műszaki tartalom. Beruházó és generál kivitelező: Quality Homes Zrt.: 6200, Kiskőrös Béke utca 48. Vezérigazgató: Varga Ferenc Tel. Műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 10577/177 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét Örkény utca 8 szám /1,2,3,4 jelű lakások/ Beruházó és generál kivitelező: Quality

Részletesebben

APT BELSŐÉPÍTÉSZETI KIVITELI TERVDOKUNTÁCIÓ INDULÓ CSOMAG - A VEVŐVEL GÁLLAPODOTT VÁLTOZTATÁSOK ÁTVEZETÉSE/ INTERIOR DESIGN CONSTRUCTION DRAWINGS STARTING PACK - MODIFICATIONS ACCORDING TO BUYER'S REQUESTS

Részletesebben

halvány arany színben, 115x48 szemméret, v=2 mm, 80-100 % árnyékoló képesség, (0-35 fok nap beesési szög esetén)

halvány arany színben, 115x48 szemméret, v=2 mm, 80-100 % árnyékoló képesség, (0-35 fok nap beesési szög esetén) Falak: FR01 FR02 FR03 FR04 FR05 FR06 Önhordó, hőszigetelt homlokzatpanel vasbeton teherhordó fal előtt 20 cm önhordó, hőszigetelt, tűzgátló homlokzati állópanel alsó-felső rögzítéssel, mélyített vízszintes

Részletesebben

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz)

Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Finnbär árajánlat House Agnes 94m2(lakótér) + 20,6m2(terasz) Szállított anyagok listája Gerendák, rönkök : Északi fenyőből formázott kerek rönk 190 mm vagy ragasztott gerenda Méretre vágva, géppel formázva.

Részletesebben

Hegedűs Construction Kft.

Hegedűs Construction Kft. Hegedűs Construction Kft. Árlista FONTOS: Minden munkára egyedi árajánlatot adunk ingyenes felmérés után! A táblázatban szereplő árak irányárak, egyszerűbb (haladósabb) munkáknál alacsonyabb, bonyolultabb

Részletesebben

Bazaltgyapot. Dűbel. Nobasil PTE

Bazaltgyapot. Dűbel. Nobasil PTE 1, Bazaltgyapot Nobasil PTE Terhelhető hő- és hangszigetelő tábla, elsősorban úsztatott padlószerkezetek lépéshang-szigetelésére, közbenső födémek akusztikai és tűzvédelmi szigeteléseként. 2, Dűbel 1 /

Részletesebben

Kulcsrakész műszaki tartalom

Kulcsrakész műszaki tartalom Kulcsrakész műszaki tartalom Helyszín: Kecskemét belterület, 5932 helyrajzi szám szerint nyilvántartott, természetben Kecskemét, Mátra 2. szám /A, B jelű lakások/ Helyiséglista: A LAKÁS Beruházó és generál

Részletesebben

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás)

MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ (ingatlan nyilvántartás) Létesítmény: 1037 Budapest III. kerület, Laborc utca 22/a 4 lakásos társasház HRSZ: 16814/2 Építtető: Hegyvidéki Házépítő Kft. 1037 Budapest, Zay utca 1-3.

Részletesebben

Utasítások. Üzembe helyezés

Utasítások. Üzembe helyezés HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Üzembe helyezés Utasítások Windows XP / Vista / Windows 7 / Windows 8 rendszerben történő telepítéshez 1 Töltse le az AORUS makróalkalmazás telepítőjét az AORUS hivatalos webhelyéről.

Részletesebben

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok

Szociális alapú lakáspályázat. a. A Bérbeadó számára kötelező feladatok Szociális alapú lakáspályázat Arany János u. 4. fsz. 3. szám alatti lakás 27 m2 alapterületű szobás Pályázó neve:..., születési helye:..., ideje:... A lakás felújítási, karbantartási programja a Bérbeadó

Részletesebben

1. számú melléklet. Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom

1. számú melléklet. Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom 1. számú melléklet Debrecen, Hatvan utcai kert II. 12 lakásos társasház műszaki tartalom Építészet: Földmunkák: Alapozás: Vízszigetelés: gépi földmunka, a kitermelt föld elteregetésével, a telekhatáron

Részletesebben

Válaszfalak és térelhatároló falak

Válaszfalak és térelhatároló falak III.. szerkezeti csomópontjai Szerelt fal csatlakozása tiszta padlóhoz 2. 4. Szerelt fal csatlakozása nyers födémhez 4. 9 2. Szerelt fal csatlakozása padlóhoz úsztatott padló megszakítással 2. 4.. Rigips

Részletesebben

APT BELSŐÉPÍTÉSZETI KIVITELI TERVDOKUMENTÁCIÓ INDULÓ CSOMAG - A VEVŐVEL MEGÁLLAPODOTT VÁLTOZTATÁSOK ÁTVEZETÉSE/ INTERIOR DESIGN CONSTRUCTION DRAWINGS STARTING PACK - MODIFICATIONS ACCORDING TO BUYER'S

Részletesebben

Pro sensors Measurement sensors to IP Thermo Professional network

Pro sensors Measurement sensors to IP Thermo Professional network Pro sensors Measurement sensors to IP Thermo Professional network T-05 Temperature sensor TH-05 Temperature, humidity sensor THP- 05 Temperature, humidity, air pressure, air velocity, wet sensors indoor

Részletesebben

XXI. KICK-BOX VILÁGKUPA

XXI. KICK-BOX VILÁGKUPA XXI. KICK-BOX VILÁGKUPA Szeged, 2015. május 21-24. Összes pénzdíj: 12.700 EUR! A VERSENY RENDEZŐJE: Magyar Kick-box Szakszövetség Tigers Kick-box Szabadidő és Sportegyesület Szeged HELYSZÍN: Szeged, Városi

Részletesebben

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez.

Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. 1 Műszaki leírás, értékesítési tájékoztató Szombathely, Szabadnép u. (42.) 980/2 hrsz-ú telken megvalósuló 2x3 lakásos sorház építéséhez. Általános információk: Tervezett épület Szombathely herényi városrészén

Részletesebben

Hidegburkolás a lakásban

Hidegburkolás a lakásban Hidegburkolás a lakásban Erkély, terasz Alapozás Vízszigetelés Erkély, terasz cementes aljzat esetén Égetett kerámia, Előnedvesítés MAPELASTIC AQUADEFENSE MAPELASTIC+MAPEBAND KERAFLEX KERAFLEX LIGHT S1

Részletesebben

VTK - Strandfürdő szociális épületének átalakítási munkái, az épületben elsősegélynyújtó-hely kialakítása, valamint egyéb kiegészítő munkálatok

VTK - Strandfürdő szociális épületének átalakítási munkái, az épületben elsősegélynyújtó-hely kialakítása, valamint egyéb kiegészítő munkálatok VTK - Strandfürdő szociális épületének átalakítási munkái, az épületben elsősegélynyújtó-hely kialakítása, valamint egyéb kiegészítő munkálatok Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/75 Beszerzés tárgya: Építési

Részletesebben

Műszaki leírás - Marina Garden Technical Description - Marina Garden

Műszaki leírás - Marina Garden Technical Description - Marina Garden 1. ÉPÜLET LEÍRÁSA A Meder utca 1138 Budapest, Meder 2-4. szám alatti, 6.571 m 2 méretű területű ingatlant magába foglaló fejlesztési terv célja, hogy a területen 2 teremgarázs szint + 9 emelet szint számú

Részletesebben

HUNGARY. Budapest R70 OFFICE COMPLEX. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.

HUNGARY. Budapest R70 OFFICE COMPLEX. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. HUNGARY Budapest R70 OFFICE COMPLEX 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. 2 0 1 4 Az irodaépület bemutatása INTRODUCTION Az R70 Office Complex irodaház a pesti oldalon a Blaha Lujza tér és a Keleti pályaudvar

Részletesebben

LED UTCAI LÁMPATESTEK STREET LIGHTING

LED UTCAI LÁMPATESTEK STREET LIGHTING LED UTCAI LÁMPATESTEK STREET LIGHTING LED Utcai lámpatestek Street Lights 1. Öntött ADC12 alumínium ház NOBEL porszórt festéssel 3. Edzett optikai lencsék irányított sugárzási szöggel 5. Meanwell meghajtó

Részletesebben

Szekszárd, Szent László Középiskola építéskivitelezési munkáinak műszaki ütemterve "A" épület építési munkái válaszfalak bontása lapburkolatok, padlóburkolatok bontása válaszfalak építése belső ajtók bontása,

Részletesebben

KIVITELI TERV. Építész részletrajzok és csomópontok Huba utcai 3 csoportos óvoda. Tárnok belterület, Huba utca hrsz. 607/4.

KIVITELI TERV. Építész részletrajzok és csomópontok Huba utcai 3 csoportos óvoda. Tárnok belterület, Huba utca hrsz. 607/4. KIVITELI TERV Építész részletrajzok és csomópontok Huba utcai 3 csoportos óvoda Tárnok belterület, Huba utca hrsz. 607/4. Építtető: 2461 Tárnok Dózsa György út 150. Tervező: PALÁDI Építész és Mérnök Kft.

Részletesebben

Válasszon csapteleppel ellátott mosdót, és a mosdó árából jelentős kedvezményt adunk!

Válasszon csapteleppel ellátott mosdót, és a mosdó árából jelentős kedvezményt adunk! Csomag kedvezményes áron Szerelje fel fürdőszobáját kedvezményesen. Összeállítottunk Önöknek csomagokat rendkívül kedvező áron. Válasszon csapteleppel ellátott mosdót, és a mosdó árából jelentős kedvezményt

Részletesebben

MinŐség elérhető áron Quality at affordable price

MinŐség elérhető áron Quality at affordable price MinŐség elérhető áron Quality at affordable price Budapest Budapest ÜDVÖZÖLJÜK Welcome A modern életkörülményeknek és infrasturktúrának köszönhetően Budapest ideális életet biztosít időseknek, fiataloknak

Részletesebben

Kossuth Lajos tér. Konferencia Conference. Rendelő Health Centre. Bevásárlóközpont Shopping Centre CITADELLA. Étterem Restaurant GELLÉRT HEGY

Kossuth Lajos tér. Konferencia Conference. Rendelő Health Centre. Bevásárlóközpont Shopping Centre CITADELLA. Étterem Restaurant GELLÉRT HEGY 4-6 M A R G I T K Ö R Ú T F Ő U T C A Szél Kálmán tér Batthyány tér 61 139 140 Kossuth Lajos tér D U LOCATION ELHELYEZKEDÉS A T T I L A Ú T N A G Y E N Y E D U T C A Déli Pályaudvar S Z É C H E N Y I L

Részletesebben

SÜTŐK / OVENS ELEKTROMOS STATIKUS, LÉGKEVERÉSES SÜTŐK / ELECTRIC STATIC, CONVECTION OVENS

SÜTŐK / OVENS ELEKTROMOS STATIKUS, LÉGKEVERÉSES SÜTŐK / ELECTRIC STATIC, CONVECTION OVENS SÜTŐK OVENS SÜTŐK / OVENS ELEKTROMOS STATIKUS, LÉGKEVERÉSES SÜTŐK / ELECTRIC STATIC, CONVECTION OVENS Kód / Code Cikkszám Leírás / Description Teljesítmény / Power Feszültség / Voltage Kapacitás / Capacity

Részletesebben