Építési ütemterv - Balatonfüred és Balatonalmádi

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Építési ütemterv - Balatonfüred és Balatonalmádi"

Átírás

1 TÁJÉKOZTATÓ A UPC Magyarország Kft. balatonfüredi fejlesztéseiről és az eddigi üzemeltetés tapasztalatairól Tisztelt Képviselőtestület! A UPC Magyarország Kft augusztusában megvásárolta Balatonfüred, Csopak, Pécsely, Aszófő, Balatonalmádi és Fűzfőgyártelep kábelhálózatát, így cégünk nyújtja e területeken a kábeltelevízió, internet- és a tervek szerint nyarától a telefon-szolgáltatást is. Az előző szolgáltatók (Merill Kft., Kábelszat Kft.) ügyfeleivel az üzemeltető személyének megváltozása, és a szolgáltatások elnevezésének ill. tartalmának módosulása miatt mind a kábeltelevíziós, mind az internet-szolgáltatás tekintetében új előfizetői szerződéseket kötöttünk. Célunk volt az átállás során a szolgáltatás zavartalan és folyamatos fenntartása, mely az ügyfelek által történő visszajelzések alapján kijelenthetjük, hogy sikerült. Az átszerződtetés a tömeges ügyintézés miatt időnként az ügyfélszolgálati iroda túlterheltségét eredményezte, igénybe véve sok esetben a fürediek türelmét. Az időszak után azonban a normális üzemmód helyreállt, az iroda messze kapacitásai alatt működik. A kábeltelevíziós szolgáltatás esetében a augusztus 31-i rendszerátvételt követően a csomagstruktúra és a csatornakínálat alapvetően nem változott, a szolgáltatási árral egyetemben. A csatornatartalomban történt változást a UPC által országosan indított új csatornák (MGM, Story TV, AXN) megjelenése jelentette. Bár ezek a lépések a rendszer műszaki korlátai miatt meglévő csatornák elvételével jártak, összességében a kínálat erősödését eredményezték, és többségében kedvező fogadtatásra találtak az előfizetők körében. A kábeltelevíziós szolgáltatási árak január 26-tól az országos átlagnak megfelelően kb. 10%-kal emelkedtek. Az áremelkedés oka az infláción felül a szerzői jogdíjak, valamint a műsordíjak (televízió csatornák részére fizetendő díjak) emelkedése volt, és tartalmazta az új csatornák miatti műsor- és szerzői jogdíj emelkedést is. A hálózat megvásárlását és a birtokbavételt követően azonnal elkezdődött a meglévő kábelrendszer átépítésének tervezése és kivitelezése annak érdekében, hogy a UPC teljes

2 szolgáltatás-kínálata mielőbb elérhető legyen. A területnek a UPC egységes szolgáltatásplatformjába való integrációját a veszprémi központhoz történő optikai kábeles csatlakozással kívánjuk biztosítani. A veszprémi központhoz való csatlakozás nemcsak a telefon-szolgáltatás megjelenését és az internet-szolgáltatás üzembiztonságának növekedését, hanem a jelenlegi kábeltelevíziós kínálat bővülését is maga után vonja úgy, hogy a két programcsomag továbbra is megmarad. A csatornakínálatban természetesen változatlanul helyet biztosítunk a város életét nyomon követő Füred TV műsorának, és vizsgáljuk további környékbeli televízióműsorok elosztásának lehetőségét is. Ezzel kapcsolatban az egyeztető tárgyalások folyamatban vannak. A rendszer műszaki korlátai miatt minden egyes helyi televíziónak nem tudunk helyet biztosítani - erre egyébként a Médiatörvény sem kötelez bennünket, de arra is van példa, hogy egy televízió például nem rendelkezik a sugárzáshoz szükséges ORTT engedéllyel. Ezek a problémák azonban a füredieket közvetlenül nem érintik. A tervezett változások természetesen a vonatkozó jogszabályok betartásával, az érintett előfizetők előzetes tájékoztatásával és az előfizetői szerződések módosítását követően kerülnek végrehajtásra. A Balaton-környéken jellemző, hogy az állandó lakosok mellett jelentős azon ingatlantulajdonosok aránya, akik csak szezonális jelleggel tartózkodnak a településeken. A UPC igyekszik figyelembe venni ezt az egyedi igényt, és elsőként a kábeltelevíziós szolgáltatás esetében egy úgynevezett üdülő csomag bevezetésének lehetőségét vizsgáljuk. Ha döntés születik az ügyben, a részletek tisztázását követően az érintett előfizetőket természetesen értesítjük az új lehetőségről. A kábeltelevíziós üdülő csomag vizsgálata mellett fel kívánjuk mérni az internet-, valamint a telefon-szolgáltatás iránt mutatkozó igényeket is a nyaralótulajdonosok körében, és ha a felmérés eredménye kedvező, akkor a jövőben akár mindhárom termékünket tartalmazó csomaggal is megjelenhetünk a szezonális kereslet kielégítésére. Ezekben a kérdésekben döntés a közeljövőben születik. A UPC figyelmet kíván fordítani a terület üzleti vállalkozásainak kiszolgálására is. A helyi hálózat átépítésével párhuzamosan a UPC Business szolgáltatásai is elérhetővé válnak, amelyek komplex, az üzleti életben elvárt minőségű adatátviteli szolgáltatások nyújtását teszik lehetővé. Vizsgáljuk továbbá azt is, hogy a városban működő szállodák és egyéb szálláshelyek speciális távközlési igényeinek hogyan tudnánk legkedvezőbben megfelelni.

3 Építési ütemterv - Balatonfüred és Balatonalmádi munkafázis bef. várható ideje jelenleg kiegészítő szakasz Almádiban kiegészítő szakasz Veszprémben Almádi felé alépítmény optika HUB node-ok hálózat kiegészítő szakasz Veszprémben Füred felé alépítmények engedélyes terve Füredre folyamatos alépítmények engedélyes terve Fűzfőre április 2. alépítmény Almádiban (kb. 1,5 km) május 31. még nincs elkezdve alépítmény Fűzfőn (kb. 3,5 km) május 31. elkezdve alépítmény Füreden (kb. 3 km) május 31. elkezdve kábelek befűzése Füreden május 31. légvezetékes optika Veszprém és Füred között április 15. munkaterület átadása folyamatban optikai kötések Veszprém-Almádi között optikai kötések Veszprém-Füred között április 30. HUB beüzemelése Almádiban gépészet március 31. elektronika április 15. HUB beüzemelése Füreden gépészet április 7. elektronika április 30. nodok beüzemelése Almádiban I. ütem április 30. nodok beüzemelése Almádiban II. ütem május 15. nodok beüzemelése Almádiban III. ütem május 31. nodok beüzemelése Füreden I. ütem május 20. nodok beüzemelése Füreden II. ütem június 10. nodok beüzemelése Füreden III. ütem június 30. D2 hálózat beüzemelése Almádiban I. ütem május 15. D2 98%-a oszlopon van, szerelvényezés helyenként hiányzik D2 hálózat beüzemelése Almádiban II. ütem május 31. D2 98%-a oszlopon van, szerelvényezés helyenként hiányzik D2 hálózat beüzemelése Almádiban III. ütem június 15. D2 98%-a oszlopon van, szerelvényezés helyenként hiányzik D2 hálózat beüzemelése Füreden I. ütem május 31. D2 szerelés elkezdődött D2 hálózat beüzemelése Füreden II. ütem június 15. D2 szerelés elkezdődött D2 hálózat beüzemelése Füreden III. ütem június 30. D2 szerelés elkezdődött

4 Mindezen fejlesztések alapja a veszprémi fejállomással való optikai összeköttetés megteremtése, és a helyi hálózat korszerűsítése. A beruházást Füred és Almádi esetében egy egységként kezeljük, ezért a mellékelt ütemezési táblázatban feltüntettük az Almádira vonatkozó tervezett időpontokat is. (A határidők tájékoztató jellegűek, különböző technikai okokból még változhatnak.) A munkálatok folyamatosak, jelenleg az optikai összeköttetés és a helyi alközpontok (ún. HUB-ok) építése folyik. Májusban és júniusban pedig a kábelhálózat korszerűsítését és a hálózati eszközök beüzemelését végezzük. Bízunk benne, hogy a szezon indulásakor közterületi munkáink már nem okoznak komoly felfordulást a város életében. Az ütemezés alapján tehát látható, hogy az utolsó ún. node-területeken június végétől lesz alkalmas a rendszer mindhárom termékünk (csillagpontos kábeltelevízió, chello internet és UPC Telefon) nyújtására. Az új szolgáltatások megrendelhetők lesznek a területet járó értékesítési képviselőknél, a helyi viszonteladó partnereknél, valamint a UPC telefonos (1221) és on-line ( értékesítési csatornáin. A fejlesztés eredményeként nemcsak az ingatlanok értéke fog növekedni, de a korszerű távközlési szolgáltatások mindegyike elérhető lesz a város területén. Csak egy kábelt kell bevezetni a házba, nem kell szétfúrni a falakat, sem parabolaantennával elcsúfítani a tetőket. A kábeltelevíziós kínálat számtalan olyan csatornát tartalmaz, melyek máshol, másmilyen technológiával nem érhetők el, és a lakásban egyszerre több tévén különböző csatornákat is nézhetünk, kiváló képminőséggel. A chello internet sávszélessége a négyféle csomagban 1,2 Mbit/s-tól 20 Mbit/s-ig terjed, így kezdőktől a profi felhasználókig és a vállalkozásokig mindenki megtalálja a neki való csomagot. A UPC Telefon pedig ugyanolyan egyszerűen működik, mint a hagyományos telefon, csak sokkal olcsóbban: a hívások hálózaton belül (az ország bármely UPC Telefon-előfizetője felé) ingyenesek, a hálózaton kívüli percdíjak igen kedvezőek, sőt, az Itthon kiegészítő díjcsomaggal a csúcsidőn kívüli belföldi, vezetékes telefonra irányuló hívások percdíja is 0 Ft. A UPC Telefon havi előfizetési díja csak 2400 Ft, de több szolgáltatás igénybe vételekor lényegesen alacsonyabb, akár 1080 Ft is lehet. Kapcsolási díjat nem kell fizetni, ráadásul a régi telefonszám is megőrizhető, költség nélkül. A szélessávú technológia révén párhuzamosan lehet tévézni, internetezni, telefonálni. Mindezekért a szolgáltatásokért csak egy cégnek és csak egy számlát kell fizetni, így mindenfajta ügyintézés egyszerűbb. Az esetleges műszaki hibák gyors és szakszerű elhárítására pedig megbízhatóan üzemelő, kiváló szakemberekből álló szervízhálózattal ülünk.

5 Tisztelt Képviselőtestület! Bízunk benne, hogy fejlesztési munkáink nem rónak túlzott terhet a város lakóira, és a szükségszerű kellemetlenségek, változások ellenére a fürediek örömmel fogadják majd a megújuló és kibővülő távközlési lehetőségeket. A UPC Magyarország Kft. hosszú távra tervez, szolgáltatásainkon túlmenően is szeretnénk a város jó polgáraiként jelen lenni a település életében. Az Önkormányzattal együttműködve remélhetőleg megtaláljuk azokat a célokat, melyek mellé odaállva magunk is hozzátehetünk valamennyit a város fejlődéséhez és lakóinak boldogulásához! Tisztelettel kérjük tájékoztatónk tudomásul vételét! Budapest, április 5. Hagymásy András kommunikációs igazgató UPC Magyarország Kft.

Szolgáltató által felszámított díjak

Szolgáltató által felszámított díjak Szolgáltató által felszámított díjak 1. Telepítési díj A telepítési díj az alapszerelés költségét tartalmazza. Az alapszerelés részletes leírását az ÁSZF5.3.1. pontja tartalmazza. Az alapszerelésen kívüli

Részletesebben

V E R S E N Y T A N Á C S

V E R S E N Y T A N Á C S V E R S E N Y T A N Á C S Vj-85/2007/24. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a UPC Magyarország Kft. Budapest eljárás alá vont vállalkozás ellen fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2005. év november 28-i ülésére Tárgy: A Kábelszat-Zirc Kft üzletpolitikájával kapcsolatos állásfoglalás Előadó: Koós Gábor képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint a 2010. január 19-i Ügyrendi és Kommunikációs Bizottság üléséről Pintér Gábor: Köszönti a bizottság tagjait. Megállapítja, hogy

Részletesebben

Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Hatékonyságnövelés mérnöki precizitással KAPCSOLAT 5000 Szolnok, Muskátli utca 2/A Honlap: www.adversum.hu SZOLGÁLTATÁSOK Logisztikai tanácsadás Készletgazdálkodás

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. április 26-tól visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

Ábrahám-sat BT szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz

Ábrahám-sat BT szolgáltató. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Ábrahám-sat BT szolgáltató a tagja Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Ábrahámhegy, Hegyesd, Balatonederics, Balatonrendes,Bazsi,Uzsa,Révfülöp települések területén

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. február 24-től visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

Nyúl Községi Önkormányzat Költségvetési Koncepciója 2014

Nyúl Községi Önkormányzat Költségvetési Koncepciója 2014 Nyúl Községi Önkormányzat Költségvetési Koncepciója 2014 Tisztelt Képviselőtestület! Az Önkormányzat 2014-re szóló Költségvetési Koncepcióját a 2013-as évre bekövetkezett elvi-, és gazdasági változások,

Részletesebben

Budapest, 2015. szeptember

Budapest, 2015. szeptember MAGYARORSZÁG KORMÁNYA T/6326. ú törvényjavaslat a Magyarország 2015. évi központi költségvetéséről szóló 2014. évi C. törvény módosításáról Előadó: Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Budapest, 2015.

Részletesebben

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság. vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság. vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2011. november 2. Hatályos:

Részletesebben

KÖZLEMÉNY 13/2011. (XII.27.) NMHH rendelet (R.) szerinti 2017 évre vonatkozó szolgáltatásminőség megfelelőség igazolásáról

KÖZLEMÉNY 13/2011. (XII.27.) NMHH rendelet (R.) szerinti 2017 évre vonatkozó szolgáltatásminőség megfelelőség igazolásáról KÖZLEMÉNY 13/2011. (XII.27.) NMHH rendelet (R.) szerinti 2017 évre vonatkozó szolgáltatásminőség megfelelőség igazolásáról Tisztelt Előfizetőink! Értesítjük, hogy a UPC Magyarország Kft. az elektronikus

Részletesebben

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság Internet-hozzáférési és bérelt vonali szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2011. november

Részletesebben

A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA

A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA NETregator Internet ÁSZF KIVONAT 2015. december 7. A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA A NETregator Kft. Általános

Részletesebben

Országos rádiós műsorszolgáltatási jogosultságokra vonatkozó pályázat

Országos rádiós műsorszolgáltatási jogosultságokra vonatkozó pályázat Országos rádiós műsorszolgáltatási jogosultságokra vonatkozó pályázat Észrevételek a minimum díj kapcsán 9. július 13. Az elemzés célja Az elemzés Jelen elemzést a Deloitte Zrt. a Sláger Rádió megbízásából

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vezetékes műsorjelterjesztési szolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek. (továbbiakban: ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vezetékes műsorjelterjesztési szolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek. (továbbiakban: ÁSZF) Hatályos: 2014. november 5 -től Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) AMTEL Hang és Internet Kommunikáció Magyarország Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) ára vonatkozóan. TARTALOMJEGYZÉK 1.

Részletesebben

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelısségő Társaság

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelısségő Társaság UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelısségő Társaság Internet-hozzáférési és bérelt vonali szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerzıdési Feltételei Készítés idıpontja: 2011. november

Részletesebben

B. MELLÉKLET A műholdas televíziós szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

B. MELLÉKLET A műholdas televíziós szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK B. MELLÉKLET A műholdas televíziós szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK 1. A MŰHOLDAS TELEVÍZIÓ SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA... 2 1.1

Részletesebben

PRIMER. A PRIMER Ajkai Távhőszolgáltatási Kft 2014. ÉVI ÜZLETI TERVE

PRIMER. A PRIMER Ajkai Távhőszolgáltatási Kft 2014. ÉVI ÜZLETI TERVE PRIMER A PRIMER Ajkai Távhőszolgáltatási Kft 2014. ÉVI ÜZLETI TERVE 2 TARTALOMJEGYZÉK Pont oldal 1. Bevezető 3. 2. Városunk távhőszolgáltatása 4. 3. A távhőszolgáltató rendszer fejlesztésének feladatai

Részletesebben

2011. november DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS MONITORING 2011. (1. FÉLÉV) KUTATÁSI EREDMÉNYEK LAKOSSÁGI ADATOK

2011. november DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS MONITORING 2011. (1. FÉLÉV) KUTATÁSI EREDMÉNYEK LAKOSSÁGI ADATOK 2011. november DIGITÁLIS ÁTÁLLÁS MONITORING 2011. (1. FÉLÉV) KUTATÁSI EREDMÉNYEK LAKOSSÁGI ADATOK 2 KULCSMUTATÓK 3 ELSŐDLEGES TÉVÉVÉTELI MÓD* IDŐSORA Ma 3 950 ezer tévéző magyarországi háztartás van. A

Részletesebben

ÜZLETSZABÁLYZAT. Változatszám: 2. Hatályba lépés időpontja: Készítette: A Pápai Víz- és Csatornamű Zrt. vezetése. A szabályzatot hatályba helyezi:

ÜZLETSZABÁLYZAT. Változatszám: 2. Hatályba lépés időpontja: Készítette: A Pápai Víz- és Csatornamű Zrt. vezetése. A szabályzatot hatályba helyezi: ÜZLETSZABÁLYZAT Változatszám: 2. Hatályba lépés időpontja: Készítette: A Pápai Víz- és Csatornamű Zrt. vezetése A szabályzatot hatályba helyezi: Dr. Lukács Endre vezérigazgató 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Tárgyszavak: internet; digitális termék; digitális tartalom; marketing-mix.

Tárgyszavak: internet; digitális termék; digitális tartalom; marketing-mix. A MARKETING TERÜLETEI Digitális termékek marketingje Melyek a digitális termékek legfőbb jellegzetességei? Miben különböznek a hagyományos termékektől és szolgáltatásoktól? Hogyan alkalmazható a marketingmix

Részletesebben

Fő folyamatok és fogyasztói szokások - 2009 Magyar Infokommunikációs Jelentés 2009

Fő folyamatok és fogyasztói szokások - 2009 Magyar Infokommunikációs Jelentés 2009 Fő folyamatok és fogyasztói szokások - 009 Magyar Infokommunikációs Jelentés 009 009. október 7. A Magyar Infokommunikációs Jelentés A Magyar Infokommunikációs Jelentés 001 óta a hazai telekommunikációs,

Részletesebben

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint:

KÖZLEMÉNY. A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: KÖZLEMÉNY A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: 2018. május 9. napjától Internet-hozzáférési és bérelt

Részletesebben

Televízió és rádió műsorelosztás

Televízió és rádió műsorelosztás ÁSZF Változások kivonat 1 / 23 Kivonat az ÁSZF-en történt változásokról A következő módosításokat tettük a 2015. szeptember 1-jétől hatályos televízió és rádió műsorelosztási és internet hozzáférési (ellátási)

Részletesebben

VERSENYTANÁCS. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. 472-8864 Fax: 472-8860

VERSENYTANÁCS. 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. 472-8864 Fax: 472-8860 VERSENYTANÁCS 1054 Budapest, Alkotmány u. 5. 472-8864 Fax: 472-8860 Vj-2/2005/16. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a UPC Magyarország Kft (Budapest) eljárás alá vont vállalkozás ellen fogyasztói

Részletesebben

Jogi továbbképzés, a hírközlési építményekre vonatkozó változások

Jogi továbbképzés, a hírközlési építményekre vonatkozó változások Hírközlési és Informatikai tagozat Jogi továbbképzés, a hírközlési építményekre vonatkozó változások Németh József NMHHH Debreceni hatósági iroda 2014. december 04. Előzmények I. Tartalomjegyzék Bevezető

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Oldal 1 / 60 TITEL Kft ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kábeltelevíziós szolgáltatás nyújtására Szolgáltatási terület: Budapest VIII. kerület (Tisztviselőtelep), Orczy út Vajda Péter u. Könyves Kálmán krt.

Részletesebben

HÁLÓZATI SZERZŐDÉS NAGYKERESKEDELMI ADSL SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

HÁLÓZATI SZERZŐDÉS NAGYKERESKEDELMI ADSL SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Szerződésszám: [ ] HÁLÓZATI SZERZŐDÉS NAGYKERESKEDELMI amely létrejött egyrészről a másrészről a UPC MAGYARORSZÁG KFT. Székhelye: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36. Cégjegyzékszáma: 01-09-366290 Adószám:

Részletesebben

Díjcsomag neve Hipernet Home S*

Díjcsomag neve Hipernet Home S* Díjcsomag neve Hipernet Home S* Kínált letöltési sebesség 15,00 Kínált feltöltési sebesség 2,00 Garantált letöltési sebesség szolgáltatók között Garantált feltöltési sebesség szolgáltatók között Csomagban

Részletesebben

Jegyzőkönyv Készült Csemő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. január 28-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Bartha Alajosné polgármester, Dávid Lajosné, Gáspár János, Huszár Sándor, Ilyésné

Részletesebben

ZETRON INFORMATIKAI FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

ZETRON INFORMATIKAI FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. ZETRON INFORMATIKAI FEJLESZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. INTERNET HOZZÁFÉRÉSI (ELÉRÉSI) SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓAN ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (TOVÁBBIAKBAN: ÁSZF) KÉSZÍTÉS IDŐPONTJA: 2015. FEBRUÁR 24. UTOLSÓ

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Telefonszolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek. (továbbiakban: ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Telefonszolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek. (továbbiakban: ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) AMTEL Hang és Internet Kommunikáció Magyarország Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) Közcélú, nyilvános távbeszélő szolgáltatására vonatkozóan (továbbiakban:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 24-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 24-i ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 24-i ülésére Tárgy: A Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft. ügyvezetője 2009. évi prémiumcéljainak Az előterjesztést

Részletesebben

Tűzoltósági távfelügyeleti rendszerek II.

Tűzoltósági távfelügyeleti rendszerek II. DR. NAGY TAMÁS, MÁTHÉ JÓZSEF, LADÁNYI PÉTER, PATKÓ TAMÁS 1 KEREK ANDRÁS 2 Tűzoltósági távfelügyeleti rendszerek II. Cikkünk előző részében a különböző tűzoltósági távfelügyeleti rendszerek műszaki jellemzőit

Részletesebben

RÉPCELAK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TELEPÜLÉSI KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM FELÜLVIZSGÁLAT 2016.

RÉPCELAK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TELEPÜLÉSI KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM FELÜLVIZSGÁLAT 2016. RÉPCELAK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TELEPÜLÉSI KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM FELÜLVIZSGÁLAT 2016. Répcelak Város a Települési környezetvédelmi program - Felülvizsgálat 2016. 2 Bevezetés Répcelak Város a 2005 során

Részletesebben

BALATONFENYVES. Településfejlesztési Koncepció TERVEZET. Megbízó: Balatonfenyves Község Önkormányzata

BALATONFENYVES. Településfejlesztési Koncepció TERVEZET. Megbízó: Balatonfenyves Község Önkormányzata TERVEZET Megbízó: Balatonfenyves Község Önkormányzata Lombár Gábor polgármester 8646 Balatonfenyves, Kölcsey u. 27. Generál Tervező: Altervező: ARKER Stúdió Építészeti és Kereskedelmi Kft. 7400 Kaposvár,

Részletesebben

Helyhez kötött telefon és Mobil rádiótelefon szolgáltatás

Helyhez kötött telefon és Mobil rádiótelefon szolgáltatás KÖZLEMÉNY A UPC Magyarország Kft. ezúton értesíti Tisztelt Előfizetőit, hogy módosítja Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF) az alábbiak szerint: 2018. szeptember 11. napjától Internet-hozzáférési és

Részletesebben

2014. Első negyedéves jelentése

2014. Első negyedéves jelentése 2 3 4 8 6 9 5 9 6 1 9 0 1 1 4 0 3 Statisztikai számjel 0 3-1 0-1 0 0 4 4 8 Cégjegyzék száma A Business Telecom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2014. Első negyedéves jelentése Takács Krisztián

Részletesebben

Távközlési szolgáltatások használata az üzleti felhasználók körében 2009

Távközlési szolgáltatások használata az üzleti felhasználók körében 2009 Távközlési szolgáltatások használata az üzleti felhasználók körében 2009 Prezentáció a Nemzeti Hírközlési Hatóság [NHH] részére 2010. március A projekt és a prezi címe 2005.12.34. Távközlési szolgáltatások

Részletesebben

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság. vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság. vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2011. november 2. Hatályos:

Részletesebben

A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei

A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei A Vidanet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. egységes Általános Szerződési Feltételei előfizetői hírközlési szolgáltatások nyújtására 2011. június 1. Verzió: 2011/06/01 TARTALOMJEGYZÉK Az Általános Szerződési

Részletesebben

Társaság neve: Magyar Telekom Nyrt. Társaság címe: E-mail címe:

Társaság neve: Magyar Telekom Nyrt. Társaság címe: E-mail címe: Társaság neve: Magyar Telekom Nyrt. Társaság címe: E-mail címe: 1013 Budapest Krisztina krt. 55. investor.relations@telekom.hu Befektetői kapcsolattartó: Beosztás: Telefon: E-mail cím: Förhécz Krisztina

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Hatályos: 2015. XII. 01.

Általános Szerződési Feltételek. Hatályos: 2015. XII. 01. Általános Szerződési Feltételek Hatályos: 2015. XII. 01. 1 Tartalomjegyzék: Hivatkozott jogszabályok 3 old. Általános adatok, elérhetőség 4. old. Előfizetői szerződés megkötése és feltételei 5 old. Előfizetői

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. február 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. február 18-i ülésére KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)-507-133 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2015. február 18-i ülésére

Részletesebben

DSL díjcsomagok Telekom területen

DSL díjcsomagok Telekom területen (Mbit/s) az előfizetői hozzáférési pont és a belföldi adatkicserélő az előfizetői hozzáférési pont és a nemzetközi (le és feltöltés, GB) igénybe vehető igénybe vehető igénybe vehető igénybe vehető Videómegosztó

Részletesebben

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat

Hálózatsemlegesség - egységes internet szolgáltatás-leíró táblázat Díjcsomag neve Menedzser 4000 Csomagban foglalt adatforgalom (le- és feltöltés - GB) 0,488 Díjcsomag neve Menedzser 7000 Csomagban foglalt adatforgalom (le- és feltöltés - GB) 1,000 Díjcsomag neve Menedzser

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés, szerződésmódosítás Nem egyetemes hírközlési szolgáltatásokra

Egyedi előfizetői szerződés, szerződésmódosítás Nem egyetemes hírközlési szolgáltatásokra Egyedi előfizetői szerződés, szerződésmódosítás Nem egyetemes hírközlési szolgáltatásokra Felhívjuk figyelmét, hogy szolgáltatásonként külön-külön előfizetői szerződés jön létre a vonatkozó Általános Szerződési

Részletesebben

MEZEI-VILL KFT. Szolgáltató

MEZEI-VILL KFT. Szolgáltató MEZEI-VILL KFT. Szolgáltató a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség tagja Általános Szerződési Feltételek internet hozzáférés szolgáltatáshoz Berettyóújfalu Biharkeresztes Biharnagybajom Nagykereki

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. május 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

1 Kamut 2 3 Tartalom Helyzetelemzés... 6 Mit mutatnak a számok?... 6 Kamut a számok tükrében... 7 A Kamuton élő mintavételbe került személyek jellemzői... 8 Mit gondol miért nehéz munkát találni napjainkban?...

Részletesebben

Társaság neve: Magyar Telekom Nyrt. Társaság címe: E-mail címe:

Társaság neve: Magyar Telekom Nyrt. Társaság címe: E-mail címe: Társaság neve: Magyar Telekom Nyrt. Társaság címe: E-mail címe: 1013 Budapest Krisztina krt. 55. investor.relations@telekom.hu Befektetői kapcsolattartó: Beosztás: Telefon: E-mail cím: Förhécz Krisztina

Részletesebben

SEMIRAMIS IRODAHÁZ KFT. Általános Szerződési Feltételek

SEMIRAMIS IRODAHÁZ KFT. Általános Szerződési Feltételek SEMIRAMIS IRODAHÁZ KFT. Általános Szerződési Feltételek vezetékes műsorjel-elosztási szolgáltatáshoz Hatályba lépés kelte: 2006. szeptember 1. Készült: 2006.07.25. 2 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK.....2

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) elektronikus formában elérhető a www.wellopnet.hu oldalon

Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) elektronikus formában elérhető a www.wellopnet.hu oldalon Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) elektronikus formában elérhető a www.wellopnet.hu oldalon Wellopnet Kft. továbbiakban: Tartalomszolgáltató A szolgáltató által nyújtott szolgáltatására

Részletesebben

ZETRON Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

ZETRON Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. ZETRON Informatikai Fejlesztő és Szolgáltató Kft. Internet hozzáférési (elérési) szolgáltatásra vonatkozóan (továbbiakban: ÁSZF) Készítés időpontja: 2015. április 21. Utolsó módosítás dátuma: 2015. október

Részletesebben

KIVONAT. A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének 2016.01.01. napjától megvalósuló változásait tartalmazza.

KIVONAT. A jelen kivonat a fent megjelölt hírközlési szolgáltató fent megjelölt ÁSZF-ének 2016.01.01. napjától megvalósuló változásait tartalmazza. KIVONAT a Klapka Lakásszövetkezet hírközlési szolgáltató 2016.01.01. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési

Részletesebben

InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek TELEVÍZIÓ- ÉS RÁDIÓ MŰSORJEL ELOSZTÁS SZOLGÁLTATÁSRA

InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek TELEVÍZIÓ- ÉS RÁDIÓ MŰSORJEL ELOSZTÁS SZOLGÁLTATÁSRA InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek 1. oldal InterNet-X Magyarország Kft. Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) TELEVÍZIÓ- ÉS RÁDIÓ MŰSORJEL ELOSZTÁS SZOLGÁLTATÁSRA

Részletesebben

Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program Adatkörök

Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program Adatkörök 1382 A gazdálkodást jellemző fontosabb adatok 1390 A helyi közutak és hidak adatai 1392 A hajózási engedélyesek, közforgalmú kikötők, saját használatú kikötők és vízi úszólétesítmények adatai (1) Személy

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETŐ... 5

TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETŐ... 5 Állttallános Szerződésii Fellttéttellek PiipeNett Communiicattiions Távközllésii és IIntternett Szollgállttattó Btt.. 2012.. jjanuár 1.. IIntternett szollgállttattás és egyéb adattáttviittellii szollgállttattás

Részletesebben

Tárgy: Javaslat az önkormányzat 2015-2019. évek közötti Gazdasági Programjára.

Tárgy: Javaslat az önkormányzat 2015-2019. évek közötti Gazdasági Programjára. ELŐTERJESZTÉS SAJÓIVÁNKA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. ÁPRILIS 22-EI MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 1268-4/2015./V. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB III. NAPIREND Tárgy: Javaslat

Részletesebben

Előterjesztés A hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló rendelet módosításáról

Előterjesztés A hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló rendelet módosításáról Előterjesztés A hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló rendelet módosításáról 1. előterjesztés száma:140 /2016 2. előterjesztést készítő személy neve: dr. Hekman Tibor 3. előterjesztést készítésében

Részletesebben

Előterjesztés. az intézményi térítési díjak felülvizsgálatáról

Előterjesztés. az intézményi térítési díjak felülvizsgálatáról Előterjesztés az intézményi térítési díjak felülvizsgálatáról 1. előterjesztés száma: 91 /2016 2. előterjesztést készítő személy neve: dr. Hekman Tibor referens 3. előterjesztést készítésében közreműködő

Részletesebben

STATISZTIKAI TÜKÖR 2012/42

STATISZTIKAI TÜKÖR 2012/42 215. december Távközlés, internet, kábeltelevízió, 214 Tartalom STATISZTIKAI TÜKÖR 212/42 VI. évfolyam 42. szám Bevezető...2 1. Összefoglalás...2 2. Nemzetközi kitekintés...2 2.1. Vezetékestelefon-szolgáltatás...2

Részletesebben

2016-ban változatlan cafetéria szabályok, csökkenő kifizetői közterhek

2016-ban változatlan cafetéria szabályok, csökkenő kifizetői közterhek H-1037 Budapest Montevideo u. 3/A Tel.: +36 1 430-3400 Fax: +36 1 430-3402 abt@abt.hu www.abt.hu Budapest, 2016. január 12. 2016-ban változatlan cafetéria szabályok, csökkenő kifizetői közterhek Tisztelt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 3-5/2013. H I D E G S É G K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T A 9491 HIDEGSÉG, PETŐFI S. U. 1., TEL/FAX: 99/540-042 INTERNET: www.hidegseg.hu E-MAIL: hidegseg@hidegseg.hu J e g y z ő k ö n y v Készült:

Részletesebben

9932 Vélemény a Magyar Köztársaság 2000. évi költségvetéséről A helyi önkormányzatok szabályozott forrásai tervezésének megalapozottsága (3.sz.

9932 Vélemény a Magyar Köztársaság 2000. évi költségvetéséről A helyi önkormányzatok szabályozott forrásai tervezésének megalapozottsága (3.sz. 9932 Vélemény a Magyar Köztársaság 2000. évi költségvetéséről A helyi önkormányzatok szabályozott forrásai tervezésének megalapozottsága (3.sz. füzet) TARTALOMJEGYZÉK I. Összegző megállapítások, következtetések,

Részletesebben

1.3. A szolgáltató hibabejelentőjének valamennyi elérhetőségei (cím, telefonszám, egyéb elérhetőség, nyitvatartási idő)

1.3. A szolgáltató hibabejelentőjének valamennyi elérhetőségei (cím, telefonszám, egyéb elérhetőség, nyitvatartási idő) K I V O N A T a Nánáskábel Szolgáltató Kft. hírközlési szolgáltató 2015.12.04. napjától hatályos, nyilvános televízió-műsorelosztási és nyilvános rádió műsorelosztási szolgáltatásra vonatkozó Általános

Részletesebben

JELENTÉS. Balmazújváros Város Önkormányzata pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről (43/4) 1214 2012. április

JELENTÉS. Balmazújváros Város Önkormányzata pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről (43/4) 1214 2012. április JELENTÉS Balmazújváros Város Önkormányzata pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről (43/4) 1214 2012. április Állami Számvevőszék Iktatószám: V-3093-025/2012. Témaszám: 1015 Vizsgálat-azonosító szám: V0560124

Részletesebben

Javaslat. Mátraszele Község Önkormányzatának. 2013. évi költségvetési koncepciójára

Javaslat. Mátraszele Község Önkormányzatának. 2013. évi költségvetési koncepciójára Mátraszele Község Polgármesterétől Javaslat Mátraszele Község Önkormányzatának 2013. évi költségvetési koncepciójára Készült: a Képviselő-testület 2012. novemberi ülésére Tisztelt Képviselő-testület! Az

Részletesebben

Ózd, 2011. május 30. Előkészítő: Oktatási, Művelődési és Sport Osztály

Ózd, 2011. május 30. Előkészítő: Oktatási, Művelődési és Sport Osztály J A V A S L A T az Árpád Vezér Általános Művelődési Központ átszervezésére, valamint Ózd Város Önkormányzata és Domaháza Község Önkormányzata közötti intézményfenntartó társulási megállapodás módosítására

Részletesebben

1.3.1.Ha az utazási szolgáltatás megrendelője harmadik személy utazó(k) érdekében (is) megrendelést ad ill. szerződést köt, akkor ezen harmadik

1.3.1.Ha az utazási szolgáltatás megrendelője harmadik személy utazó(k) érdekében (is) megrendelést ad ill. szerződést köt, akkor ezen harmadik 1 Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. (székhelye: 1118 Budapest, Dayka G. u. 5., telefonszáma: 00-36-1-309-5900,

Részletesebben

VERSENYTANÁCS. 1245 Budapest, Pf. 1036. Telefon: 472-8864 Fax: 472-8860

VERSENYTANÁCS. 1245 Budapest, Pf. 1036. Telefon: 472-8864 Fax: 472-8860 VERSENYTANÁCS 1245 Budapest, Pf. 1036. Telefon: 472-8864 Fax: 472-8860 VJ-31/2004/29. Nyilvános változat! A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a UPC Magyarország Kft. (Budapest) eljárás alá vonttal

Részletesebben

A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács tagjainak javaslatai az elektronikus hírközlési szabályozás felülvizsgálatához 2010. november

A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács tagjainak javaslatai az elektronikus hírközlési szabályozás felülvizsgálatához 2010. november A Hírközlési Érdekegyeztető Tanács tagjainak javaslatai az elektronikus hírközlési szabályozás felülvizsgálatához 2010. november Szükségesnek tartjuk, hogy egyértelmű szabályozást nyerjen a hatályos jogrenden

Részletesebben

Resznek Község Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(IV.28.) határozata falugondnoki szolgálat bevezetéséről és szakmai program

Resznek Község Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(IV.28.) határozata falugondnoki szolgálat bevezetéséről és szakmai program Resznek Község Önkormányzata Képviselő-testületének 25/2015.(IV.28.) határozata falugondnoki szolgálat bevezetéséről és szakmai program jóváhagyásáról Resznek Község Önkormányzati Képviselő-testülete a

Részletesebben

2015. november 30-i rendkívüli ülésére

2015. november 30-i rendkívüli ülésére 6. számú előterjesztés Minősített többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 30-i rendkívüli ülésére Tárgy: Új helyi adó rendeletek elfogadása Előterjesztő:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. Február 12-i nyilvános ülésén, az Ábrahámhegyi Kultúrház

Részletesebben

Kábelsat-2000 Kft szolgáltató

Kábelsat-2000 Kft szolgáltató Kábelsat-2000 Kft szolgáltató a tagja Általános Szerzıdési Feltételek vezetékes mősorjel-elosztási szolgáltatáshoz Csákvár, Gánt, Csókakı, Magyaralmás, Polgárdi, Székesfehérvár-Kisfalud települések területén

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/B Melléklet - értékesíthető A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Magyarországi vásárlóink részére Általános szerződési feltételek A webáruház üzemeltetője: TVBrands Kft. Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf. 35. E mail: info@reduline36.hu Telefon: +361-5-999-246 Székhely:

Részletesebben

országgyűlési beszámoló országgyűlési Beszámoló a nemzeti média- és hírközlési hatóság elektronikus hírközléssel összefüggő tevékenységéről

országgyűlési beszámoló országgyűlési Beszámoló a nemzeti média- és hírközlési hatóság elektronikus hírközléssel összefüggő tevékenységéről országgyűlési beszámoló 2013 országgyűlési Beszámoló a nemzeti média- és hírközlési hatóság elektronikus hírközléssel összefüggő tevékenységéről 2 0 1 3 2 országgyűlési BESZÁMOLÓ 3 4 országgyűlési BESZÁMOLÓ

Részletesebben

A SZÉCSÉNYI KISTÉRSÉG KÖZOKTATÁSI FELADATELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS FEJLESZTÉSI TERVE 2008.

A SZÉCSÉNYI KISTÉRSÉG KÖZOKTATÁSI FELADATELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS FEJLESZTÉSI TERVE 2008. A SZÉCSÉNYI KISTÉRSÉG KÖZOKTATÁSI FELADATELLÁTÁSI, INTÉZMÉNYHÁLÓZAT-MŰKÖDTETÉSI ÉS FEJLESZTÉSI TERVE 2008. Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 I. BEVEZETÉS... 5 I. 1. JOGSZABÁLYI ÉS KORMÁNYZATI TENDENCIÁK...

Részletesebben

NAGYHEGYES KÖZSÉG KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM

NAGYHEGYES KÖZSÉG KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM NAGYHEGYES KÖZSÉG KÖRNYEZETVÉDELMI PROGRAM FELÜLVIZSGÁLATA (LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÓ) 2014 2015. március Készítette: Cseke Tamás Vezető-tanácsos műszaki ügyintéző Berecz Ákos Elfogadta Nagyhegyes Község Önkormányzatának

Részletesebben

FELHÍVÁS. a helyi gazdaság működését segítő helyi-térségi feltételek biztosítására a megyékben

FELHÍVÁS. a helyi gazdaság működését segítő helyi-térségi feltételek biztosítására a megyékben FELHÍVÁS a helyi gazdaság működését segítő helyi-térségi feltételek biztosítására a megyékben A felhívás címe: Helyi gazdaságfejlesztés A felhívás kódszáma: TOP-1.1.3-15 Magyarország Kormányának felhívása

Részletesebben

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények)

10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 10. sz. Melléklet: Az akciók részletes leírása (időtartama, feltételei, díjai, nyújtott kedvezmények) 1. Időtartama A kampány 2016. február 01-től visszavonásig érvényes. 2. Az igénybevétel feltételei,

Részletesebben

UPC DTH S.À.R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

UPC DTH S.À.R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI UPC DTH S.À.R.L. MŰHOLDAS MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI KÉSZÍTÉS IDŐPONTJA: 2014. AUGUSZTUS 15. HATÁLYOS: 2015. OKTÓBER 5. UTOLSÓ MÓDOSÍTÁS IDŐPONTJA:

Részletesebben

A JÖVİ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŐLÉSI BIZTOSÁNAK ÁLLÁSFOGLALÁSA

A JÖVİ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŐLÉSI BIZTOSÁNAK ÁLLÁSFOGLALÁSA JÖVİ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŐLÉSI BIZTOSA 1051 Budapest, Nádor u. 22. 1387 Budapest, Pf. 40.Telefon: 475-7100 Fax: 269-1615 A JÖVİ NEMZEDÉKEK ORSZÁGGYŐLÉSI BIZTOSÁNAK ÁLLÁSFOGLALÁSA Tárgy: İskori eredető kunhalom

Részletesebben

Az NIIF VoIP projektje

Az NIIF VoIP projektje Az NIIF VoIP projektje Tétényi István NIIF MT 2002 május 14 1 Tartalomjegyzék Áttekintés Zárszó 2002 május 14 2 Internet telefónia Legalább 4 vonulat: elkerülni a távolsági/nemzetközi hívások költségét

Részletesebben

(31+32+84+89+104+107+114+116+119+123+127) 127 2558 2558 2571

(31+32+84+89+104+107+114+116+119+123+127) 127 2558 2558 2571 Nem adatátviteli célú távközlési dijak 46 172 172 157 Nem adatátviteli célú távközlési dijak 46 70 70 35 Nem adatátviteli célú távközlési dijak 46 229 229 146 Nem adatátviteli célú távközlési dijak 46

Részletesebben

Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft.

Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. 1 Tesco Utazás A NUR Kft., mint utazásszervező Általános szerződési feltételei 0. Bevezetés 0.1. A NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. (székhelye: 1118 Budapest, Dayka G. u. 5., telefonszáma: 00-36-1-309-5900,

Részletesebben

INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT.

INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT. INGATLANKEZELŐ ÉS VAGYONGAZDÁLKODÓ ZRT. Háromnegyedéves beszámoló 2014. év 1.oldal I. Összefoglaló a 2014. év I-III. negyedéves beszámolójáról Társaság neve: Ingatlankezelő és Vagyongazdálkodó Zrt. Székhelye:

Részletesebben

J a v a s l a t. Ózd Kistérség Többcélú Társulása Társulási Megállapodása módosításának elfogadására

J a v a s l a t. Ózd Kistérség Többcélú Társulása Társulási Megállapodása módosításának elfogadására J a v a s l a t Ózd Kistérség Többcélú Társulása Társulási Megállapodása módosításának elfogadására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Szociális és Egészségügyi Osztály Ózd, 2012. március 22. Tisztelt

Részletesebben

TREVOLKER. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (Trevolker Bt.) 6900 Makó, Marospart HSZ 11474/13. Ügyfélszolgálat: 6900 Makó,Szegedi u.

TREVOLKER. Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (Trevolker Bt.) 6900 Makó, Marospart HSZ 11474/13. Ügyfélszolgálat: 6900 Makó,Szegedi u. TREVOLKER Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. (Trevolker Bt.) 6900 Makó, Marospart HSZ 11474/13 Ügyfélszolgálat: 6900 Makó,Szegedi u. 2 +36 40/666-252 ; +36 62/999-044 ;06-70/208-8569 Fax:+36 62/611-145 ÁLTALÁNOS

Részletesebben

E-ÚTDÍJ ÚTMUTATÓ 2016

E-ÚTDÍJ ÚTMUTATÓ 2016 E-ÚTDÍJ ÚTMUTATÓ 2016 A HU-GO ELEKTRONIKUS ÚTDÍJSZEDÉSI RENDSZER A HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszerben a díjfizetési kötelezettség minden 3,5 tonna megengedett legnagyobb

Részletesebben

I. Önkormányzat Bevételek

I. Önkormányzat Bevételek 1. Napirend 2016. évi költségvetés 1. Napirend ELŐTERJESZTÉS 2016. évi költségvetés Tisztelt Képviselő-testület! Az önkormányzat 2016. évi költségvetési javaslata az elfogadott 2016. évi költségvetési

Részletesebben

A Telenor MyTV szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei. Hatályos: 2016. április 11-étől. Készítés időpontja: 2016.04.11.

A Telenor MyTV szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei. Hatályos: 2016. április 11-étől. Készítés időpontja: 2016.04.11. A Telenor MyTV szolgáltatás Általános Szerződési Feltételei Hatályos: 2016. április 11-étől Készítés időpontja: 2016.04.11. Tartalomjegyzék 1. MŰSORTERJESZTÉSI SZOLGÁLTATÁS (TELENOR MYTV SZOLGÁLTATÁS)...

Részletesebben

A VASI HEGYHÁT FOGLALKOZTATÁSI STRATÉGIÁJA 2007-2013

A VASI HEGYHÁT FOGLALKOZTATÁSI STRATÉGIÁJA 2007-2013 A FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM LÉTREHOZÁSA A HEGYHÁTI KISTÉRSÉGBEN C. PROJEKTHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK ELVÉGZÉSE (HIVATKOZÁSI SZÁM: ROP-3. 2. 1.-2004-09-0005/32) A VASI HEGYHÁT FOGLALKOZTATÁSI STRATÉGIÁJA

Részletesebben

Látható tehát, hogy a forgalmi díjon ebben az esetben jelentős megtakarítás érhető el.

Látható tehát, hogy a forgalmi díjon ebben az esetben jelentős megtakarítás érhető el. Mit jelent a CPS? A CPS vagy Carrier Preselection (szolgáltató előválasztás) azt jelenti, hogy vezetékes telefon tulajdonosként, lehetőségünk van kiválasztani, hogy a lebeszélt perceink után, melyik szolgáltatónak

Részletesebben