1. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. Hírlevél; Dátum: 2015.04.07. Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:"

Átírás

1 1. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax - Csontketrec KortársPilvax programunk keretében egy rendhagyó színházi élményre invitálunk titeket. A Kerekasztal társulat Csontketrec című interaktív előadását nézzük meg április 18-án szombaton 17:00-kor Budapesten, a Marcibányi Téri Művelődési Központban. Az előadás részleteiért kattints >>>IDE<<< Pádis csodái 2015-ben egy rendhagyó erdélyi kirándulásban lehet részük a "Pádis csodái" programra jelentkezőknek. Öt napig (ebből 3 egész nap) a természeti látnivalókban bővelkedő Bihar-hegységben túrázgatunk olyan csodálatos helyeken, mint a "Csodavár", a Galbina-kőköz, a "Szamos-bazár". A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<< Új iroda

2 Nem találsz minket a Stuttgart udvarban? Ne ijedj meg, nem tűntünk el, csak 50 m- rel arrébb költöztünk a régi Tarr iroda épületébe (hivatalosan Táncsics Mihály u. 2.). Új helyen, de továbbra is szeretettel várunk! IFU flotta IFU-sok figyelem! április elsejétől új szerződést írtunk alá, melynek értelmében a T-mobile flotta csomagunk előfizetési díjai és percdíjai előnyünkre megváltoznak. Az új szerződés határozott időre, 2 évre köttetett. Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre keresd fel irodánkat! Ezen a napon történt éve ezen a napon halt meg Henry Ford, a Ford autógyár alapítója, az autóipar, a futószalagos gyártósor és a modern tömeggyártás egyik úttörője.

3 Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 2. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax - Csontketrec KortársPilvax programunk keretében egy rendhagyó színházi élményre invitálunk titeket. A Kerekasztal társulat Csontketrec című interaktív előadását nézzük meg április 18-án szombaton 17:00-kor Budapesten, a Marcibányi Téri Művelődési Központban. Az előadás részleteiért kattints >>>IDE<<< TTT akadákyverseny

4 A Gemenc Természetvédelmi- és Sportegyesület idén, április 26-én (vasárnap) 36. alkalommal rendezi meg a TOLNAI TÁJAKON TÚRÁZÓK természetjáró akadályversenyt. A sajátos hangulatú, nem mindennapi erőpróba Mucsi- Szálláspuszta térségében lesz megtartva. A részletes kiírást nemsokára olvashatod honlapunkon. Pádis csodái 2015-ben egy rendhagyó erdélyi kirándulásban lehet részük a "Pádis csodái" programra jelentkezőknek. Öt napig (ebből 3 egész nap) a természeti látnivalókban bővelkedő Bihar-hegységben túrázgatunk olyan csodálatos helyeken, mint a "Csodavár", a Galbina-kőköz, és a "Szamos-bazár". A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<< IFU flotta IFU-sok figyelem! április elsejétől új szerződést írtunk alá, melynek értelmében a T-mobile flotta csomagunk előfizetési díjai és percdíjai előnyünkre megváltoznak. Az új szerződés határozott időre, 2 évre köttetett. Amennyiben kíváncsi vagy a részletekre keresd fel irodánkat!

5 Ezen a napon történt éve ezen a napon 2225 emberrel a fedélzetén jéghegynek ütközött és elsüllyedt a Titanic. A tragédiában 1512-en vesztették életüket. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 3. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:

6 TEGYOT-TEDOT Az Ifjúsági Unió Szekszárd és a TanÖsvény Természetjárásért Egyesület közös szervezésében idén is részt veszünk a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóján (TEGYOT-TEDOT), amire várjuk a csapatok jelentkezését. A tábor június 28. és július 3. között kerül megrendezésre, helyszín pedig Csillebérc lesz. Nem érdemes kihagyni, garantáltan emlékezetes lesz! :) Részletekért kattints >>>IDE<<<! TTT akadályverseny A Gemenc Természetvédelmi- és Sportegyesület idén, április 26-án (vasárnap) 36. alkalommal rendezi meg a TOLNAI TÁJAKON TÚRÁZÓK természetjáró akadályversenyt. A sajátos hangulatú, nem mindennapi erőpróba Dúzs térségében lesz megtartva. A részletes kiírást >>>IDE<<< kattintva olvashatod! Helyi Termék Fesztivál Van már programod május 9-ére? Ha üres a naptárad, akkor van egy nagyon jó tippünk! Látogass ki a Helyi Termék Fesztiválra. Kóstolj finomabbnál finomabb helyi

7 ételeket és hallgass meg néhány rendkívül hasznos előadást. A rendezvény részletes programját >>>IDE<<< kattintva olvashatod! KortársPilvax Április 18-án szombaton KortársPilvax programunk keretein belül a Kerekasztal társulat Csontketrec című interaktív előadását tekintettük meg 16 fiatallal. Az interaktív színdarab tanulságos volt az ifjúságnak, nagyon élvezték a nem mindennapi programot. Ezen a napon történt éve ezen a napon született Egressy Béni színész, író, zeneszerző. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

8 4. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax Kéthetente jelentkező KortársPilvax klubbunk következő állomásán folytatjuk a Csontketrec című interaktív előadás játékos feldolgozását. A program célja, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét társadalmunk problémáira, valamint ösztönözzük őket, hogy tudatos állampolgárként aktív közösségi szerepet vállaljanak. Minden Szekszárd és környéki év közötti fiatalt várunk május 15-én pénteken 17:30- kor az NLB! klubban (Szekszárd, Táncsics M. u. 2.). TeSzedd a Kéken! Az idei évben is megszervezi a Magyar Természetjáró Szövetség a TeSzedd a Kéken! elnevezésű szemétszedési akciót, amihez az IFU is csatlakozik! A Gemenc Szabadidő Központ és Keselyűs közti kb. 8 km-es Kéktúra szakaszt fogjuk megtisztítani. További információkért >>>IDE<<< kattintsatok!

9 TEGYOT-TEDOT Az Ifjúsági Unió Szekszárd és a TanÖsvény Természetjárásért Egyesület közös szervezésében idén is részt veszünk a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóján (TEGYOT-TEDOT), amire várjuk a csapatok jelentkezését. A tábor június 28. és július 3. között kerül megrendezésre, helyszín pedig Csillebérc lesz. Nem érdemes kihagyni, garantáltan emlékezetes lesz! :) Részletekért kattints >>>IDE<<<! Támogasd az IFU-t Neked is fontos Egyesületünk? Ha igen, akkor vegyél részt Te is 1%-os kampányunkban: kérd meg ismerőseidet, hogy SZJA 1%-ukat nekünk ajánlják fel és Te is tedd ezt! Adószámunk: Ezen a napon történt éve ezen a napon Nelson Mandela 22 év várakozás után ismét találkozhatott feleségével dél-afrikai börtönében.

10 Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 5. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: 1% Nem adtad még le adóbevallásod? Esetleg elküldted már, de az 1%-ról még nem rendelkeztél? Még nem késtél el. Támogasd egyesületünket, hogy továbbra is magas színvonalon szervezhessük programjainkat. A részletekről >>>IDE<<< kattintva tájékozódhatsz! Adószám:

11 Laudetur Sió-tour - "A 6. menet" Ismét eltelt egy év, ami azt jelenti, hogy jöhet a 6. alkalommal megrendezett Laudetur Sió-tour! Sok szeretettel várunk kezdőket, profikat, természetkedvelőket, fiatalokat, kevésbé fiatalokat, családokat és egyesületeket is. Mindenki megtalálja a neki való távot. A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<<! TEGYOT-TEDOT Az Ifjúsági Unió Szekszárd és a TanÖsvény Természetjárásért Egyesület közös szervezésében idén is részt veszünk a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóján (TEGYOT-TEDOT), amire várjuk a csapatok jelentkezését. A tábor június 28. és július 3. között kerül megrendezésre, helyszín pedig Csillebérc lesz. Jelentkezz minél előbb, nehogy lemaradj! Részletekért kattints >>>IDE<<<! Irány a Kispad!

12 KortársPilvax klubbunk következő programján az Insite Drama elnevezésű szervezet Kispad című interaktív előadását tekintjük meg. A darab olyan szituációkat jelenít meg, amikkel nap mint nap találkozhatunk az utcán, a buszon, az interneten vagy munkahelyünkön, és amik egyre élesebben határozzák meg életünket. Az ingyenes előadás május 29-én 17:00-tól a Garay Gimnázium dísztermében kerül megrendezésre. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a szilard@ifu.hu-s címen. Helyi Termék Zsebkalauz Megjelent Ne légy birka! programunk Helyi Termék Zsebkalauzának második kiadása! Gyere be irodánkba ( Szekszárd, Táncsics M. u régi Tarr iroda) és vegyél magadhoz egyet ebből a kibővített, igényes kiskönyvből. Ezen a napon történt évvel ezelőtt ezen a napon született Bajor Gizi Kossuth díjas, kiváló művész, a Nemzeti Színház örökös tagja. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

13 6. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Irány a Kispad! KortársPilvax klubbunk következő programján az Insite Drama elnevezésű szervezet Kispad című interaktív előadását tekintjük meg. A darab olyan szituációkat jelenít meg, amikkel nap mint nap találkozhatunk az utcán, a buszon, az interneten vagy munkahelyünkön, és amik egyre élesebben határozzák meg életünket. Az ingyenes előadás május 29-én 17:00-tól a Garay Gimnázium dísztermében kerül megrendezésre. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges a szilard@ifu.hus címen vagy a 74/ as telefonszámon. Laudetur Sió-tour - "A 6. menet"

14 Ismét eltelt egy év, ami azt jelenti, hogy jöhet a 6. alkalommal megrendezett Laudetur Sió-tour! Sok szeretettel várunk kezdőket, profikat, természetkedvelőket, fiatalokat, kevésbé fiatalokat, családokat és egyesületeket is. Mindenki megtalálja a neki való távot. A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<<! Helyi Termék Zsebkalauz Megjelent Ne légy birka! programunk Helyi Termék Zsebkalauzának második kiadása! Gyere be irodánkba ( Szekszárd, Táncsics M. u régi Tarr iroda) és vegyél magadhoz egyet ebből a kibővített, igényes és praktikus kiskönyvből. Ezen a napon történt...

15 35 éve ezen a napon kezdte meg Farkas Bertalan az első magyar űrhajós egyhetes útját a világűrbe a Szojuz 36 fedélzetén. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 7. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Kuglóffesztivál A hagyományokhoz hűen a Dobogó Egyesület idén is megszervezi a Kuglóffesztivált Váralján. Gyönyörű környezet, friss levegő, ínycsiklandozó kuglófok. Ennél többre

16 nem is vágyhatunk. Kattints >>>IDE<<< a részletekért, olvasd el a részleteket és tarts velünk június 20-án szombaton! Zeneszalon - Szent Iván éj A korábbi évekből már jól ismert és közkedvelt "Zeneszalon" 2015-ben ismét útjára indult. A következő előadás a Szent Iván éj jegyében fog zajlani június 22-én. Szilasi Alex lenyűgöző zongorajátéka mellett Sándor Dániel versekkel fogja emlékezetessé tenni a programot. A különleges est zamatát az Alisca Borrend nagymestere Módos Ernő borkóstolója biztosítja! Zeneszalon tagság és egy alkalomra szóló belépőjegy korlátozott számban vásárolható irodánkban. Részleteket >>>ITT<<< olvashatsz. Túra a Bati-kereszt kilátóhoz KortársPilvax klubbunk keretein belül túrát szervezünk a Bati kilátóhoz június 25-én csütörtökön késő délutáni indulással. A program részletei még egyeztetés alatt állnak, nemsokára értesülhettek róla honlapunkon. KarikaToura - Logó tervező pályázat

17 A Laudetur Sió-tour-hoz hasonlóan ismét logó tervező pályázatot hirdetünk. Tervezz egy klassz logót a KarikaTourához és vidd haza a WolFabrik "műhelyében" készült egyedi, hajtogatott könyvet! A részleteket >>>ITT<<< olvashatod! Ezen a napon történt... Három híres hollywoodi színész is ezen a napon született: Natalie Portman 34 éve, Johnny Depp 52 éve és Michael J. Fox 54 éve. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 8. Hírlevél; Dátum: Kedves Szilárd!

18 Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Kuglóffesztivál A hagyományokhoz hűen a Dobogó Egyesület idén is megszervezi a Kuglóffesztivált Váralján. Gyönyörű környezet, friss levegő, ínycsiklandozó kuglófok. Ennél többre nem is vágyhatunk. Kattints >>>IDE<<<, olvasd el a részleteket és vegyél részt június 20-án szombaton! Zeneszalon - Szent Iván éj A korábbi évekből már jól ismert és közkedvelt "Zeneszalon" 2015-ben ismét útjára indult. A következő előadás Szent Iván-éj jegyében fog zajlani június 22-én 19:00-tól a szekszárdi Művészetek házában. Szilasi Alex lenyűgöző zongorajátéka mellett Sándor Dániel versekkel fogja emlékezetessé tenni a programot. A különleges est zamatát az Alisca Borrend nagymestere, Módos Ernő borkóstolója biztosítja! Zeneszalon tagság és egy alkalomra szóló belépőjegy korlátozott számban vásárolható irodánkban. Részleteket >>>ITT<<< olvashatsz. Túra a Bati-kereszt kilátóhoz

19 KortársPilvax klubbunk keretében túrát szervezünk a Bati kilátóhoz június 25-én csütörtökön késő délutáni indulással, melyre várunk minden érdeklődő fiatalt. A program részleteiről >>>ITT<<< olvashatsz! Túrázz a kábítószerek ellen! - túra Vegyél Te is részt a RÉV Szolgálat főszervezésében megvalósuló túrán, június 26- án Sötét-völgyben! Egyesületünk is közreműködik: Így az egyik ellenőrzőponton találkozhatsz tagjainkkal, ahol érdekes feladatokkal várunk. További részleteket >>>ITT<<< találsz! Epszilon Friday Írd be naptáradba az Epszilon (5) Friday nyári programjait, melynek keretében kéthetente péntekenként 18 órától a szekszárdi Energiaparkban próbálhatsz ki sok érdekes játékot és kézműves programot. Nyitórendezvényünk június 26-án kerül

20 megrendezésre. Sok szeretettel várunk minden gyereket és fiatalt! További részletekért kattints >>>IDE<<<! KarikaToura - Logó tervező pályázat Korábbi felhívásunkhoz hasonlóan ismét logó tervező pályázatot hirdetünk. Tervezz egy klassz logót a KarikaTourához és vidd haza a WolFabric "műhelyében" készült egyedi, hajtogatott könyvet! A részleteket >>>ITT<<< olvashatod! Ezen a napon történt... Ezen a napon az évi forradalom és szabadságharc vértanúi június 16-ai kivégzésének, valamint a szovjet csapatok júniusi kivonulásának emlékére 1992 óta ünnepeljük a Független Magyarország Napját. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 9. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter!

21 Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Túra a Bati-kereszt kilátóhoz KortársPilvax klubbunk keretében túrát szervezünk a Bati kilátóhoz június 25-én csütörtökön késő délutáni indulással, melyre várunk minden érdeklődő fiatalt. A program részleteiről >>>ITT<<< olvashatsz! Lépésben, szertelenül! A Kábítószer-ellenes Világnap alkalmából "Lépésben, szertelenül" elnevezésű gyalogtúrára hív a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálat június 26-án pénteken. A program szervezésében egyesületünk is részt vett, így az egyik ellenőrzőponton egy rövid játékkal várjuk a résztvevőket. A részletes kiírásért >>>IDE<<< kattints Epszilon (5) Friday

22 Az Epszilon (5) Friday programsorozata idén nyáron is dübörögni fog. Hat szekszárdi szervezet fog össze, hogy kéthetente pénteken feldobják a gyermekek és diákok vakációját. Június 26-án 18:00-tól a nyitó rendezvényen társasjátékokkal, interaktív mesejátékokkal, csillámtetoválással, arcfestéssel és futóversennyel készülünk, valamint közösen elkészítünk egy hatalmas képet kupakokból. A részletes programért kattints >>>IDE<<< KarikaToura - Logó tervező pályázat A Laudetur Sió-tour-hoz hasonlóan ismét logó tervező pályázatot hirdetünk. Tervezz egy klassz logót a KarikaTourához és vidd haza a WolFabrik "műhelyében" készült egyedi, hajtogatott könyvet! A részleteket >>>ITT<<< olvashatod! TEGYOT-TEDOT

23 A Természetjáró Fiatalok Szövetsége idén is megrendezi június 28-a és július 3-a között a Természetjáró Gyerekek és Diákok Országos Találkozóját, ezúttal Csillebércen. Az IFU és a TanÖsvény Természetjárásért Egyesület színeiben két csapat indul, akiknek sok szerencsét kívánunk. Az eredményekről később beszámolunk. Ezen a napon történt éve ezen a napon indult meg a fogaskerekű vasút a Városmajortól a Svábhegyig. A budapesti 2,8 kilométer hosszú vasút abban az időben a harmadik ilyen jellegű tömegközlekedési eszköz volt a világon. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 10. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter!

24 Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax klub Unalmas a nyár? Mi segítünk, hogy élménnyel teli legyen! Gyere el július 9-én csütörtökön 17:00-kor a KortársPilvax klubba (Szekszárd, Táncsics Mihály u. 2., volt TARR iroda) és ismerd meg a többi fiatalt és a klubunk nyújtotta lehetőségeket. Bővebb infó >>>ITT<<< Ezen a napon történt évvel ezelőtt ezen a napon született Ringo Starr, a Beatles dobosa.

25 Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 11. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax klub Gyere el július 23-án csütörtökön a KortársPilvax klubba, ahol sok jó arcot ismerhetsz meg. Használd ki a klubunk nyújtotta lehetőségeket és ugorj be hozzánk bármikor, ha van egy kis szabadidőd. Találkozó: kéthetente minden csütörtökön 17:00-kor a KortársPilvax klubban. A részletekről >>>ITT<<< olvashatsz!

26 HírClub - Túra a Bati kilátóhoz Túrázzunk együtt a Bati kilátóhoz a HírClub keretén belül. Nemcsak a káprázatos kilátásért éri meg velünk tartani, hanem a finom szalonnáért is, amit sütni fogunk. A kiránduláson megismerheted a Bati kereszt történetét is. Részletekért kattints >>>IDE<<< Ezen a napon történt évvel ezelőtt ezen a napon lépett először ember a Holdra! Neil Armstrong lépett elsőként a Hold felszínére, valamivel később követte Edwin Aldrin is, aki kitűzte az amerikai zászlót. Michael Collins eközben a Hold körül keringett a parancsnoki kabinban. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

27 12. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax Klub Gyere el augusztus 6-án csütörtökön a KortársPilvax klubba, ahol sok jó arcot ismerhetsz meg. Használd ki a klubunk nyújtotta lehetőségeket és ugorj be hozzánk bármikor, ha van egy kis szabadidőd. Találkozó: kéthetente minden csütörtökön 17:00-kor a KortársPilvax klubban. A részletekről >>>ITT<<< olvashatsz! Limonádé oázis

28 Jól esne egy jeges limonádé egy hosszú forró nap után? Esetleg lehűtenéd magad egy málnás jégkásával? Ha igen, akkor augusztus 10-én délután, hűsítő italokkal és egy könnyed beszélgetéssel várunk az NLB! klubban. Biztos lehetsz benne, hogy ez nem délibáb, hanem egy limonádé oázis! További információért kattints >>>IDE<<< Helyi Termék Zsebkalauz Megjelent Ne légy birka! programunk Helyi Termék Zsebkalauzának második kiadása! Gyere be irodánkba (Szekszárd, Táncsics M. u régi Tarr iroda) és vegyél magadhoz egyet ebből a kibővített, igényes és praktikus kiskönyvből. Ezen a napon történt éve ezen a napon született Louis Armstrong dzsessztrombitás, énekes, zenekarvezető, a dzsessztörténet egyik legnagyobb és legismertebb alakja.

29 Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 13. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax Klub Gyere el augusztus 27-én csütörtökön 17:00-kor a KortársPilvax klubba, ahol sok jó arcot ismerhetsz meg és jól érezheted magad. Ha pedig akkor nem érsz rá, ugorj be hozzánk bármikor, ha van egy kis szabadidőd és használd ki a klubunk nyújtotta

30 lehetőségeket. A korábbi klubfoglalkozások képeit honlapunk FOTÓALBUM rovatában találod. III. KarikaToura Ha szeretsz a természetben tekerni, akkor ne tervezz semmit szeptember 5-ére, hiszen jön a harmadik KarikaToura!!! Várunk kicsiket és nagyokat, kezdőket és profikat, családokat és magányos farkasokat... Magyarul mindenkit, aki örömét leli a kerékpározásban! FONTOS! Az első 50 előnevező meglepetésben részesül! Előnevezési határidő: augusztus 28. A részletes kiírást >>>ITT<<< olvashatod! Ezen a napon történt... Egyes kutatások szerint 5129 éve ezen a napon kezdődött a Maják időszámítása. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel:

31 IFU 14. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax Klub Gyere el augusztus 27-én csütörtökön 17:00-kor a KortársPilvax klubba, ahol sok jó arcot ismerhetsz meg és jól érezheted magad. Ha pedig akkor nem érsz rá, ugorj be hozzánk bármikor, ha van egy kis szabadidőd és használd ki a klubunk nyújtotta lehetőségeket. A program színes kiírását >>>ITT<<< olvashatod. A korábbi klubfoglalkozások képeit honlapunk FOTÓALBUM rovatában találod. III. KarikaToura

32 Ha szeretsz a természetben tekerni, akkor ne tervezz semmit szeptember 5-ére, hiszen jön a harmadik KarikaToura!!! Várunk kicsiket és nagyokat, kezdőket és profikat, családokat és magányos farkasokat... Magyarul mindenkit, aki örömét leli a kerékpározásban! FONTOS! Az első 50 előnevező meglepetésben részesül! Előnevezési határidő: augusztus 28. A részletes kiírást >>>ITT<<< olvashatod! NyárBÚCSÚztató Felsővárosi nyárbúcsúztatóra invitál a CivilSegéd Alapítvány. A szervezők borkóstolóval, főzőversennyel, kézműves vásárral, szüreti bállal, és sok minden mással várják az érdeklődőket szeptember 6-án a Kápolna téren. A színes kiírást és a részletes programot >>>IDE<<< kattintva tekintheted meg! Magas-Bakony Teljesítménytúra

33 A Bakonyi Kalandorok Turista Egyesület sokszínű, érdekes rendezvényei közül is kiemelkedik a MAGAS-BAKONY TELJESÍTMÉNYTÚRA, amely immáron 3. alkalommal kerül megrendezésre. Tavaly már majd 500 túrázó élvezhette sportolás közepette szeretett Bakonyunk szépségeit. Ha kíváncsi vagy a túra részleteire kattints >>>IDE<<< Ezen a napon történt éve ezen a napon rendezték meg az első úszó Európa-bajnokságot magyar kezdeményezésre. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

34 15. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax Klub Gyere el augusztus 27-én csütörtökön 17:00-kor a KortársPilvax klubba, ahol sok jó arcot ismerhetsz meg és jól érezheted magad. Ha pedig akkor nem érsz rá, ugorj be hozzánk bármikor, ha van egy kis szabadidőd és használd ki a klubunk nyújtotta lehetőségeket. A program színes kiírását >>>ITT<<< olvashatod. A korábbi klubfoglalkozások képeit honlapunk FOTÓALBUM rovatában találod. III. KarikaToura

35 Ha szeretsz a természetben tekerni, akkor ne tervezz semmit szeptember 5-ére, hiszen jön a harmadik KarikaToura!!! Várunk kicsiket és nagyokat, kezdőket és profikat, családokat és magányos farkasokat... Magyarul mindenkit, aki örömét leli a kerékpározásban! FONTOS! Az első 50 előnevező meglepetésben részesül! Előnevezési határidő: augusztus 28. A részletes kiírást >>>ITT<<< olvashatod! NyárBÚCSÚztató Felsővárosi nyárbúcsúztatóra invitál a CivilSegéd Alapítvány. A szervezők borkóstolóval, főzőversennyel, kézműves vásárral, szüreti bállal, és sok minden mással várják az érdeklődőket szeptember 6-án a Kápolna téren. A színes kiírást és a részletes programot >>>IDE<<< kattintva tekintheted meg! Ezen a napon történt éve ezen a napon Bethlen Gábor erdélyi fejedelmet magyar királlyá választották a besztercebányai országgyűlésen. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz!

36 Üdvözlettel: IFU 16. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: IFU7FŐ Megéheztél munka után? Esetleg jól esne egy kis nasi vacsi előtt? Gyere a klubba október 12-én és beszélgessünk egy jót palacsintázás közben! Fél 5-TŐL várunk Téged! Felajánlásodat (ami lehet a nagymama isteni lekvárja, vagy egy szupertitkos palacsinta recept) és előzetes jelentkezésedet Anita várja az alábbi elérhetőségeken (anita@ifu.hu, ).

37 Túra a Melegmányi-völgyben Te is szeretsz az őszi erdőben sétálni? Itt az ideje, hogy leporold és beporold a bakancsod! Tarts velünk október 17-én a gyönyörű Melegmányi-völgyet érintő gyalogtúránkra! Az élményt és a kalandot Klézli Évi (70/ ) és Berlinger Anita (20/ ) biztosítja. A részletes túrakiírást >>>IDE<<< kattintva olvashatod! HírClub Rövid kihagyás után egy igazán érdekes témával jelentkezik HírClubbunk október 21- én 17:00-kor. Bizonyára már mindenkivel előfordult, hogy olyan bort szolgáltak fel neki egy vendéglátóipari egységben, amivel érezte, hogy valami nincs rendben. A Schiebert pincészet egyik munkatársa lesz segítségünkre abban, hogy felvilágosítson, milyen hibákra érdemes odafigyelni az említett szituációban. Részletekért kattints >>>IDE<<< KortársPilvax vetélkedő

38 2015. októberében elindítjuk az 5+1 fordulós KortársPilvax vetélkedőt, ami mai magyar társadalmi problémák köré épül. A sikeres részvételhez nem lexikális tudásra lesz szükség, hanem kreativitásra, csapatmunkára, talpraesettségre és a diákok saját gondolataira. A feladatokat úgy alakítottuk ki, hogy megoldásuk közben növeljük az osztályközösség összetartó erejét, valamint elérjük, hogy a diákok észre vegyék és véleményt formáljanak a körülöttük zajló társadalmi problémákról. A vetélkedő részleteiért látogass el a oldalra. KortársPilvax - Őszi tábor Egyesületünk a Jövő-Képes Fiatalok projekt keretén belül őszi tábort rendez 14 és 24 év közötti fiatalok számára október 23. és 27. között Alsómocsoládon. A tábor célja, hogy élménydús, kalandos 5 nap során közelebb kerüljünk egymáshoz és a minket körülvevő világhoz. Jelentkezz időben, nehogy lemaradj! A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<< Pilates torna

39 Lenne kedved tornázni, de egyedül nehéz elkezdeni? Mi megadjuk a kezdő lökést! Minden kedden pilates tornával várunk klubunkban 18:00-tól 19:00 óráig. Ne félj, az alapoktól kezdjük és a magunk ritmusában haladunk majd előre. Ami fontos, hogy a polifoamod ne felejtsd otthon! Részletekért hívd Balogh Anikót a 30/ es telefonszámon! Ezen a napon történt éve ezen a napon kezdte rendszeres magyar nyelvű adását a Szabad Európa Rádió. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

40 17. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Túra a Melegmányi-völgyben Te is szeretsz az őszi erdőben sétálni? Itt az ideje, hogy leporold és beporold a bakancsod! Tarts velünk október 17-én a gyönyörű Melegmányi-völgyet érintő gyalogtúránkra! Az élményt és a kalandot Klézli Évi (70/ ) és Berlinger Anita (20/ ) biztosítja. A részletes túrakiírást >>>IDE<<< kattintva olvashatod! KortársPilvax vetélkedő

41 2015. októberében elindítjuk az 5+1 fordulós KortársPilvax vetélkedőt, ami mai magyar társadalmi problémák köré épül. A sikeres részvételhez nem lexikális tudásra lesz szükség, hanem kreativitásra, csapatmunkára, talpraesettségre és a diákok saját gondolataira. A feladatokat úgy alakítottuk ki, hogy megoldásuk közben növeljük az osztályközösség összetartó erejét, valamint elérjük, hogy a diákok észre vegyék és véleményt formáljanak a körülöttük zajló társadalmi problémákról. Ha középiskolás vagy akkor jelentkezz osztályoddal, ha viszont gyermeked, rokonod még az iskolapadot koptatja, akkor feltétlen hívd fel a figyelmét a vetélkedőre. A vetélkedő részleteiért látogass el a oldalra. KortársPilvax - Őszi tábor Egyesületünk a Jövő-Képes Fiatalok projekt keretén belül őszi tábort rendez 14 és 24 év közötti fiatalok számára október 23. és 27. között Alsómocsoládon. Gondoskodunk róla, hogy az öt nap során senki ne unatkozzon: a résztvevők kipróbálhatnak egy repülőgép szimulátort, megkereshetik a kiutat egy szabadulószobából, ellátogathatnak a Bikali Élménybirtokra, részt vehetnek éjszakai túrán és számháborún, valamint drámapedagógiai foglalkozásokon. Jelentkezz időben, nehogy lemaradj! A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<<

42 HírClub Rövid kihagyás után egy igazán érdekes témával jelentkezik HírClubbunk október 21- én 17:00-kor. Bizonyára már mindenkivel előfordult, hogy olyan bort szolgáltak fel neki egy vendéglátóipari egységben, amivel érezte, hogy valami nincs rendben. A Schiebert pincészet egyik munkatársa lesz segítségünkre abban, hogy felvilágosítson, milyen hibákra érdemes odafigyelni az említett szituációban. Részletekért kattints >>>IDE<<< Pilates torna Lenne kedved tornázni, de egyedül nehéz elkezdeni? Mi megadjuk a kezdő lökést! Minden kedden pilates tornával várunk klubunkban 18:00-tól 19:00 óráig. Ne félj, az alapoktól kezdjük és a magunk ritmusában haladunk majd előre. Ami fontos, hogy a polifoamod ne felejtsd otthon! Részletekért hívd Balogh Anikót a 30/ es telefonszámon! Ifjúsági Vezetők Országos Találkozója Természetjáró Fiatalok Szövetsége tisztelettel meghívja Önt az Ifjúsági Vezetők Országos Találkozójára, melynek fő célkitűzése a gyermek és ifjúsági

43 természetjárás helyzetének felmérése és az egyes ifjúsági természetjárással is foglalkozó szervezetek közötti kapcsolatépítés. További részletek >>>ITT<<< Ezen a napon történt éve ezen a napon mutatták be Amerikában (Chicagoban) az első, kereskedelmi forgalomba szánt mobiltelefont. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 18. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:

44 HírClub Rövid kihagyás után egy igazán érdekes témával jelentkezik HírClubbunk október 21- én, azaz holnap 17:00-kor. Bizonyára már mindenkivel előfordult, hogy olyan bort szolgáltak fel neki egy vendéglátóipari egységben, amivel érezte, hogy valami nincs rendben. A Schiebert pincészet egyik munkatársa lesz segítségünkre abban, hogy felvilágosítson, milyen hibákra érdemes odafigyelni az említett szituációban. Részletekért kattints >>>IDE<<< Mega nászút a Föld körül Zárug Zita és Harkányi Árpád a különleges esküvőjüket követően elindultak nászútra, ahogy a friss házasok szokták. Azonban az átlagos 7-10 napos utazás helyett ők 1550 napos kikapcsolódást választottak. A több mint 40 ezer kilométeres utat egy-egy fekvőkerékpáron teljesítették. November 2-án Szekszárd felé veszik az irányt, hogy elmeséljék élményeiket. Az előadás részleteit >>>ITT<<< olvashatod!

45 KortársPilvax - Őszi tábor Egyesületünk a Jövő-Képes Fiatalok projekt keretén belül őszi tábort rendez 14 és 24 év közötti fiatalok számára október 23. és 27. között Alsómocsoládon. Gondoskodunk róla, hogy az öt nap során senki ne unatkozzon: a résztvevők kipróbálhatnak egy repülőgép szimulátort, megkereshetik a kiutat egy szabadulószobából, ellátogathatnak a Bikali Élménybirtokra, részt vehetnek éjszakai túrán és számháborún, valamint drámapedagógiai foglalkozásokon. LAST MINUTE jelentkezés! Még van néhány kiadó hely, jelentkezz villámgyorsan! A részletes kiírásért kattints >>>IDE<<< KortársPilvax vetélkedő PÓTNEVEZÉSI lehetőség!!! Ha lecsúsztatok az első forduló beadási határidejéről ne szomorkodjatok! Lehetőséget biztosítunk a második forduló határidejéig (november közepe), hogy benevezzetek és elküldjétek az első két feladat megoldását! A lényeg, hogy a nevezési lapot minél előbb küldjétek el címünkre a kpx@kortarspilvax.hu -ra. Ha középiskolás vagy akkor jelentkezz osztályoddal, ha viszont gyermeked, rokonod még az iskolapadot koptatja, akkor feltétlen hívd fel a figyelmét a vetélkedőre.

46 A vetélkedő részleteiért látogass el a oldalra. Pilates torna Lenne kedved tornázni, de egyedül nehéz elkezdeni? Mi megadjuk a kezdő lökést! Minden kedden pilates tornával várunk klubunkban 18:00-tól 19:00 óráig. Ne félj, az alapoktól kezdjük és a magunk ritmusában haladunk majd előre. Ami fontos, hogy a polifoamod ne felejtsd otthon! Részletekért hívd Balogh Anikót a 30/ es telefonszámon! Ezen a napon történt éve ezen a napon jelent meg először a Nők Lapja. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel:

47 IFU 19. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Mega nászút a Föld körül Zárug Zita és Harkányi Árpád a különleges esküvőjüket követően elindultak nászútra, ahogy a friss házasok szokták. Azonban az átlagos 7-10 napos utazás helyett ők 1550 napos kikapcsolódást választottak. A több mint 40 ezer kilométeres utat egy-egy fekvőkerékpáron teljesítették. November 2-án Szekszárd felé veszik az irányt, hogy elmeséljék élményeiket. Az előadás részleteit >>>ITT<<< olvashatod! KortársPilvax vetélkedő

48 PÓTNEVEZÉSI lehetőség!!! Ha lecsúsztatok az első forduló beadási határidejéről ne szomorkodjatok! Lehetőséget biztosítunk a második forduló határidejéig (november közepe), hogy benevezzetek és elküldjétek az első két feladat megoldását! A lényeg, hogy a nevezési lapot minél előbb küldjétek el címünkre a kpx@kortarspilvax.hu -ra. Ha középiskolás vagy akkor jelentkezz osztályoddal, ha viszont gyermeked, rokonod még az iskolapadot koptatja, akkor feltétlen hívd fel a figyelmét a vetélkedőre. A vetélkedő részleteiért látogass el a oldalra. Pilates torna Lenne kedved tornázni, de egyedül nehéz elkezdeni? Mi megadjuk a kezdő lökést! Minden kedden pilates tornával várunk klubunkban 18:00-tól 19:00 óráig. Ne félj, az alapoktól kezdjük és a magunk ritmusában haladunk majd előre. Ami fontos, hogy a polifoamod ne felejtsd otthon! Részletekért hívd Balogh Anikót a 30/ es telefonszámon! Ezen a napon történt...

49 129 éve ezen a napon avatták fel a Szabadság-szobrot New-Yorkban. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU 20. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: Logo tervező pályázat a 17. Bartina Teljesítménytúrára

50 FIGYELEM FIGYELEM! Ismét logo tervező pályázatot hirdetünk, ezúttal a Bartina Teljesítménytúrához! Ha szeretnéd a legnagyobb tömeget megmozgató rendezvényünk hivatalos logo-ját magadénak mondani, akkor ne habozz, tervezz! Részletekért kattints >>>IDE<<<! Márton-napi lakoma Emlékeztek még 2013-ban az IFU-s Márton-napi lakomára? Végre eljött az ideje, hogy megismételjük! Az előreláthatólag fergeteges hangulatú estét ínycsiklandó libacombbal koronázzuk meg. Előre szólunk, a fogyókúrát nem érdemes előtte elkezdeni! Kattints >>>IDE<<< és olvasd el a program részleteit! Jelentkezz időben, nehogy lemaradj! KortársPilva vetélkedő

51 PÓTNEVEZÉSI lehetőség!!! Ha lecsúsztatok az első forduló beadási határidejéről ne szomorkodjatok! Lehetőséget biztosítunk a második forduló határidejéig (november közepe), hogy benevezzetek és elküldjétek az első két feladat megoldását! A lényeg, hogy a nevezési lapot minél előbb küldjétek el címünkre a kpx@kortarspilvax.hu -ra. Ha középiskolás vagy akkor jelentkezz osztályoddal, ha viszont gyermeked, rokonod még az iskolapadot koptatja, akkor feltétlen hívd fel a figyelmét a vetélkedőre. A vetélkedő részleteiért látogass el a oldalra. Pilates torna Lenne kedved tornázni, de egyedül nehéz elkezdeni? Mi megadjuk a kezdő lökést! Minden kedden pilates tornával várunk klubunkban 18:00-tól 19:00 óráig. Ne félj, az alapoktól kezdjük és a magunk ritmusában haladunk majd előre. Ami fontos, hogy a polifoamod ne felejtsd otthon! Részletekért hívd Balogh Anikót a 30/ es telefonszámon! Ezen a napon történt...

52 109 éve ezen a napon született meg a segélykérő morse kód, a tititi-tátátá-tititi, vagyis az S.O.S. Jó szórakozást kívánunk a programokhoz! Üdvözlettel: IFU

1. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről:

1. Hírlevél; Dátum: Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: 1. Hírlevél; Dátum: 2015.04.07. Kedves Péter! Vess egy pillantást a következő programokra és hírekre, hogy ne maradj le semmiről: KortársPilvax - Csontketrec KortársPilvax programunk keretében egy rendhagyó

Részletesebben

2016 IFU programnaptár Utolsó frissítés:

2016 IFU programnaptár Utolsó frissítés: 2016 IFU programnaptár Utolsó frissítés: 2016.01.28. 2016 - Január 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Palacsinta party Szervező: Berlinger Anita Elérhetőség: 30/551-19-61 12 13 14 15 16 XVII. Bartina Teljesítménytúra

Részletesebben

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Elérhetőségeink Vigadó Kulturális és Civil Központ 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67. Művelődési Ház 2200 Monor, Bocskai u. 1. Tel.:

Részletesebben

Államfői látogatás Bogyiszlón

Államfői látogatás Bogyiszlón VII.ÉVFOLYAM 4. SZÁM Bogyiszló község polgárainak lapja 2016. április Államfői látogatás Bogyiszlón Áder János köztársasági elnök a Víz Világnapján március 22-én a dunai jeges árvíz 60. évfordulójának

Részletesebben

A MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK MÉLYKÚTI EGYESÜLETÉNEK ALKALMI KIADVÁNYA * 2009. JANUÁR EGYESÜLETÜNK EBBEN AZ ÉVBEN ÜNNEPLI MEGALAKULÁSÁNAK 15.

A MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK MÉLYKÚTI EGYESÜLETÉNEK ALKALMI KIADVÁNYA * 2009. JANUÁR EGYESÜLETÜNK EBBEN AZ ÉVBEN ÜNNEPLI MEGALAKULÁSÁNAK 15. 1994-2009 15 évesek lettünk! EGYESÜLETÜNK EBBEN AZ ÉVBEN ÜNNEPLI MEGALAKULÁSÁNAK 15. ÉVFORDULÓJÁT A MOZGÁSKORLÁTOZOTTAK MÉLYKÚTI EGYESÜLETÉNEK ALKALMI KIADVÁNYA * 2009. JANUÁR Képeink a 2008. év legrangosabb

Részletesebben

Ifjúsági Unió Szekszárd 7100 Szekszárd, Szent István tér 10.

Ifjúsági Unió Szekszárd 7100 Szekszárd, Szent István tér 10. Ifjúsági Unió Szekszárd 7100 Szekszárd, Szent István tér 10. 2010. évi Közhasznúsági jelentése Szekszárd, 2011. április 2. Pék Györgyi elnök Közhasznúsági Jelentés az Ifjúsági Unió Szekszárd közhasznú

Részletesebben

Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók

Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók Szerzõ Bodzán Gábor 2010. szeptember 18. Utolsó frissítés 2010. szeptember 18. Eleven Televízió - A dél-borsodi térség televíziója - Bükkábrány,Mezõnyárád,Mezõkeresztes,és

Részletesebben

Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015.

Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015. Készítette: Jankóné Jónás Zsuzsa BEMUTATÓ A BOGÁCSI BÜKKALJA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZÜLŐI MUNKAKÖZÖSSÉGÉNEK MUNKÁJÁRÓL 2014. NOVEMBER 2015. NOVEMBER A következő programok nem valósulhattak volna meg a Szülői

Részletesebben

XII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2013. OKTÓBER. Havilapja. . Októ

XII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2013. OKTÓBER. Havilapja. . Októ XII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2013. OKTÓBER Pusztaföldvári Önkormányzat Hivatalos Havilapja VÁR ÁLLOTT S MOST FÖLDHALOM 2013. Októ ber XII. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2 2013. OKTÓBER MEGHÍVÓ Egy kicsit el kell menni világot

Részletesebben

JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET

JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET JÉZUSBAN VAN AZ ÉLET GYÜLEKEZET I. évfolyam, 1. szám Május, Június Akarod hallani a jó hírt? Eljött hozzám még bűnben éltem Eljött hozzám még bűnben éltem, s romokban elhevert az életem, most már megtértem

Részletesebben

FÉNYHÁLÓ Spirituális Magazin TEREMTÉSEINK TISZTA ÍGÉRETE

FÉNYHÁLÓ Spirituális Magazin TEREMTÉSEINK TISZTA ÍGÉRETE Szeretettel köszöntelek kedves Olvasó! 2015. XI / 31. szám November hónap - érzésem szerint - a letisztulást, az átláthatóságot, és az elcsendesedést hozza el számunkra, amire szükségünk is van, hiszen

Részletesebben

PETŐFI SÁNDOR TANULMÁNYI VERSENY 2015

PETŐFI SÁNDOR TANULMÁNYI VERSENY 2015 PETŐFI SÁNDOR TANULMÁNYI VERSENY 05 ORSZÁGOS DÖNTŐ A KÉTNYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLÁK 8 9. OSZTÁLYA Gimesi D. Jeli V. Tasnádi I.: Időfutár A körző titka Feladatlap Megoldási idő: 60 perc Elérhető pontszám:

Részletesebben

2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ

2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ 2012. Május ANGYALKERTI HÍRMONDÓ KATICA Mennyi, mennyi minden. Annyi minden történt mostanában. Áprilist zártuk a kiállítással, utána készültünk az anyák-napjára nagyon ügyesek voltak, 11-én pénteken délelőt

Részletesebben

Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015

Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015 Beck Veronika Elnöki program ELTE Damjanich utcai Kollégium Diákbizottság 2015 Tartalom Bemutatkozás... 3 Motiváció... 3 Diákbizottság... 4 Hunya Gréta - Alelnök és tudományos bizottsági tag... 4 Szalay

Részletesebben

Az év múzeuma 2010 pályázat

Az év múzeuma 2010 pályázat "Ahhoz, hogy el tudjuk helyezni magunkat a világmindenség óriási körforgásában - ebben az időtlen, végtelen folyamatban - ismernünk kell múltunkat, személyes gyökereinket, valamint történelmünket is. Ismernünk

Részletesebben

FALU - KÉP. Falunap 2008 2008 JÚNIUS C SERKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA

FALU - KÉP. Falunap 2008 2008 JÚNIUS C SERKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA FALU - KÉP C SERKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK LAPJA 2008 JÚNIUS Falunap 2008 2 OLDAL FALU - KÉP Az alábbi névsor két helybéli, egykori urán kutatása alapján készült úgy, hogy alapját még az azóta elhunyt

Részletesebben

2013. OKTÓBER XIX. ÉVFOLYAM 10. SZÁM

2013. OKTÓBER XIX. ÉVFOLYAM 10. SZÁM 2013. OKTÓBER XIX. ÉVFOLYAM 10. SZÁM ÖNKORMÁNYZATI HÍREK Horváth István polgármester Pályzati felhívás BURSA HUNGARICA ösztöndíjra A Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjprogram keretében új pályázati

Részletesebben

Felkészülve a belvízre

Felkészülve a belvízre Alapítva 2011. FELGYŐI HÍREK KIADJA: FELGYŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Felgyő, Széchenyi út 1. 2013. Február-Március III. évfolyam 2-3. szám felgyo.hu/felgyoihirek TELEFON/FAX: 06-63/580-061 FELELŐS KIADÓ: HORVÁTH

Részletesebben

Cukimami én idős motiváció:

Cukimami én idős motiváció: Cukimami s én idő ió: c motivá Énidó Kezdjük ott, hogy miért is fontos, az Énidő; Magad miatt, mert kell, hogy érezd; az anyasággal nem veszítetted el a nőiességedet, azt, hogy egy önálló és utánozhatatlanul

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Berhida Roma Nemzetiségi Önkormányzat hivatalos helyiségében 2012. szeptember 4-én 14,30 órai kezdettel. Jelen vannak: Babai János nemzetiségi elnök Babai Lajos nemzetiségi

Részletesebben

A közösségi média használatáról

A közösségi média használatáról A közösségi média használatáról Hogyan ne használd a közösségi médiát? Közösségi média. Egyre gyakoribb kifejezés, egyre többször találkozhatunk vele, de a használatáról, és az előnyeiről még nem sok szó

Részletesebben

photoweekend a Velencei-tavi Holdfénykertben

photoweekend a Velencei-tavi Holdfénykertben photoweekend a Velencei-tavi Holdfénykertben Modell-, portré- és természetfotós workshop Készíts sokkal jobb fotókat, mint eddig! Egy hétvége, ami a technikáról és rólad szól. 2016. június 10-12. Kedves

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE IFJÚSÁGI CSOPORT 2012.-ÉVI BESZÁMOLÓ Kapcsolattartó: Kuruczné Panyi Tünde (Ifjúsági csoport vezető) kurucznetundi@c2.hu Cím: 3400 Mezőkövesd, Abkarovits Jenő tér 1.

Részletesebben

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ

PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ PUSZTAFÖLDVÁRI HÍRMONDÓ 2010. ÁPRILIS Tisztelt Pusztaföldváriak! Az április előreláthatólag igen sok eseményt tartogat számunkra. A legjelentősebbek az országgyűlési képviselőválasztások. Szeretném itt

Részletesebben

Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói

Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói Aki gyerekkel utazik az tudja, hogy a legfontosabb nekünk szülőknek, hogy a kicsik jól érezzék magukat, mert akkor nekünk is

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület. 10 éves jubileumi kiadvány

Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület. 10 éves jubileumi kiadvány Szebb Holnapért Közhasznú Egyesület 10 éves jubileumi kiadvány 2013 A Szebb Holnapért Köz - hasz nú Egyesület 2003. októ - ber 20. napján alakult Csepreg városában, amikor is 10 lelkes fiatal elha tározta,

Részletesebben

Javaslat a Kulturális Támogatási Keret felosztására 2015. Pályázat címe, a támogatandó tevékenység

Javaslat a Kulturális Támogatási Keret felosztására 2015. Pályázat címe, a támogatandó tevékenység Összes elosztható keret: 1.100.000.- Elnyerhető támogatás mértéke: 20.000. - 120.000.- Javaslat a Kulturális Támogatási Keret felosztására 2015. Sorszám 1. 2. 3. Iktatószám 209/2015. 210/2015. 211/2015.

Részletesebben

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111 TARTALOM Köszönetnyilvánítás 7 Előszó 9 Bevezetés (később nem ismétlődő információk) 11 I. Csajozás, avagy ismerkedési és hódítási alapismeretek 19 I.1. Belső világod 20 I. 1. A. Küzdd le a félelmeidet!

Részletesebben

Pódiumbeszélgetések A 2014 október 21-ei Dr. Barát Gáborral lefolytatott szakmai disputa vitájában elhangzottak tézis-szerű Összefoglalója

Pódiumbeszélgetések A 2014 október 21-ei Dr. Barát Gáborral lefolytatott szakmai disputa vitájában elhangzottak tézis-szerű Összefoglalója Pódiumbeszélgetések A 2014 október 21-ei Dr. Barát Gáborral lefolytatott szakmai disputa vitájában elhangzottak tézis-szerű Összefoglalója - Amikor megterveztük ezt a Szakmai disputát, akkor úgy látszott,

Részletesebben

K Á R Á S Z I független havilap. Önkormányzati hírek. A testület június hónapban több alkalommal informális keretek között ülésezett, tanácskozott.

K Á R Á S Z I független havilap. Önkormányzati hírek. A testület június hónapban több alkalommal informális keretek között ülésezett, tanácskozott. 2015. július 3. K Á R Á S Z I független havilap XVIII. évfolyam 7. szám Önkormányzati hírek A testület június hónapban több alkalommal informális keretek között ülésezett, tanácskozott. A 20 éves testvérkapcsolat

Részletesebben

Növekvő gyermeklétszámok

Növekvő gyermeklétszámok IX. évf. 5. sz. 2012. augusztus www.kiralyhegyes.hu Növekvő gyermeklétszámok óvodánkban, iskolánkban Palánta ültetvényezések a fóliasátorban Útkarbantartási munkálatok Egészségügyi szűrővizsgálatok Ingyenes

Részletesebben

MEGJELENIK HAVONTA. Keresse kiadványunkat a terjesztési pontokon! HAGYOMÁNYAINK ÁLTAL ÁPOLJUK A MÚLT ÖRÖKSÉGÉT HAJDÚSÁMSONBAN DEBRECENBEN

MEGJELENIK HAVONTA. Keresse kiadványunkat a terjesztési pontokon! HAGYOMÁNYAINK ÁLTAL ÁPOLJUK A MÚLT ÖRÖKSÉGÉT HAJDÚSÁMSONBAN DEBRECENBEN 2013. MÁRCIUS II. évfolyam, 3. szám A tartalomból ÁLLÁSPONT 2 Videó üzenettel a jelentkezéshez ÁLLÁSPONT 2 Munkavégzés megváltozott munkaképesség mellett CIVILIZÁCIÓ 3 Gondolatok a civil létről SZIVÁRVÁNYHÁZ

Részletesebben

2016. április. Nagypalli Hírhozó. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Együtt ünnepeltünk március 15-én

2016. április. Nagypalli Hírhozó. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Együtt ünnepeltünk március 15-én Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Együtt ünnepeltünk március 15-én Nagypalli Német Nemzetiségi Óvoda- Kindergarten Pahl Kedves Olvasó! Tartalmas márciusnak néztünk elébe. A nőnap

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES

ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES 2013 Szentes ezer arca Szentes Csongrád megyében, a Tisza partján elhelyezkedô fiatalos dél-alföldi település, közel 30000 fôs lakosságával a megye harmadik legnépesebb városa. Szentes

Részletesebben

Tisztelt Igazgatónő/Igazgató Úr! Tisztelt Programfelelősök!

Tisztelt Igazgatónő/Igazgató Úr! Tisztelt Programfelelősök! Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 29-37. Telefon: 42/315-911 Fax: 42/315-993 E-mail cím: zrinyigimn@freemail.hu Nyíregyháza, 2013. január 17. Iktatószám: /2013. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Tájékoztató anyag a 2015-ös városi szervezésű táborokhoz

Tájékoztató anyag a 2015-ös városi szervezésű táborokhoz Tájékoztató anyag a 2015-ös városi szervezésű táborokhoz A tavalyihoz hasonlóan színes programokkal várjuk a székesfehérvári általános iskolák tanulóit bejáró és bentlakásos táborainkban egyaránt. Mindkét

Részletesebben

2014.október. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. M. Legrand : Az idősek tisztelete

2014.október. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. M. Legrand : Az idősek tisztelete 2014.október Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Október 1. IDŐSEK VILÁGNAPJA M. Legrand : Az idősek tisztelete Amíg fiatal vagy, sosem gondolsz arra, hogy eljön az ősz is, s elszállnak

Részletesebben

Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a Szám: 8-13/2014. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 28. napján 9 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község

Részletesebben

NYÁRI TÁBOR- ÉS PROGRAMAJÁNLÓ GYERMEKEKNEK 2016.

NYÁRI TÁBOR- ÉS PROGRAMAJÁNLÓ GYERMEKEKNEK 2016. NYÁRI TÁBOR- ÉS PROGRAMAJÁNLÓ GYERMEKEKNEK 2016. Kedves Szülők és Gyerekek! Az előző évekhez hasonlóan idén újra összegyűjtöttük azokat az információkat, amelyek segítségével megkönnyíthetjük a választást

Részletesebben

Bronze Website Award. Ismét bronzérmesek

Bronze Website Award. Ismét bronzérmesek XVII. évfolyam VII. szám Az IPA világszerte a rendvédelmi szervek aktív és nyugalmazott állományából toborozza tagságát, célja a formális, szakmai kereteken túlmutató személyes kapcsolatok kialakítása,

Részletesebben

Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb zsírját!

Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb zsírját! I Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó 2010. augusztus 17-22. - Élelmiszerlánc Világhét Keressük a világ - és benne Magyarország - legjobb zsírját! Amennyiben Ön tudja, hogy jelenleg hol található,

Részletesebben

HÍRLEVÉL 2012./1. SZERETETTEL ÉS KÖNNYEN ÉRTHETŐEN KEDVES TAGTÁRSAINKNAK. Kedves Tagtársaink! ÁLDOTT, BOLDOG ÚJ ESZENDŐT KÍVÁNUNK MINDNYÁJATOKNAK!

HÍRLEVÉL 2012./1. SZERETETTEL ÉS KÖNNYEN ÉRTHETŐEN KEDVES TAGTÁRSAINKNAK. Kedves Tagtársaink! ÁLDOTT, BOLDOG ÚJ ESZENDŐT KÍVÁNUNK MINDNYÁJATOKNAK! HÍRLEVÉL 2012./1. Értelmi fogyatékosok BAZ Megyei Érdekvédelmi Egyesülete (3530 Miskolc, Corvin u. 17-19., 3501 Miskolc, Pf. 428. tel./fax: 46/357-046) ügyfélfogadás: hétfő: 9-11-óra, kedd: 15-17 óra,

Részletesebben

KRÓNIKA 2006-2007 TANÉV ELEJI KIADÁS. Brassó Utcai Általános Iskola

KRÓNIKA 2006-2007 TANÉV ELEJI KIADÁS. Brassó Utcai Általános Iskola KRÓNIKA 2006-2007 TANÉV ELEJI KIADÁS Brassó Utcai Általános Iskola A 2006-2007. tanév kezdetén szeretettel köszöntök minden új és régi diákot, a kedves szülőket és az iskola valamennyi dolgozóját. Egy

Részletesebben

Harmadszor is 1 nap vízilabda! Médiaajánlat. 2011. augusztus 19 20.

Harmadszor is 1 nap vízilabda! Médiaajánlat. 2011. augusztus 19 20. Harmadszor is 1 nap vízilabda! Médiaajánlat 2011. augusztus 19 20. 2011 24 órás vízilabda torna az UVSE szervezésében, gyermek vízilabdázói részvételével 2011. augusztus 19 20. Margitsziget, Hajós Alfréd

Részletesebben

2015. December Szigliget Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa XIV. évf. 12. szám. Mindenki Karácsonya 2015

2015. December Szigliget Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa XIV. évf. 12. szám. Mindenki Karácsonya 2015 SZIGLIGETI HARSONA 2015. December Szigliget Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa XIV. évf. 12. szám Mindenki Karácsonya 2015 Már napokkal Karácsony előtt díszbe öltözött a Főtér. Megérkezett a karácsonyfa,

Részletesebben

Jászvidék 6 Mezei Béla T magánoktató Tel.: 06 30 945-70-36 JÁRMŰVEZETŐI TANFOLYAM indul Segédmotor-motorkerékpár-személygépkocsimezőgazdasági vontató kategóriában Jászárokszálláson! Tanfolyamok délelőtt

Részletesebben

TELEFON: +36 42 524"520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez

TELEFON: +36 42 524520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TER l. PF.: 83. NYíREGYHÁZA TELEFON: +36 42 524"520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE E MAII.; KULTALPOLG@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: KULT- 26-1/2015. Ügyintéző:

Részletesebben

Önálló közterület-felügyelet alakul a kerületben

Önálló közterület-felügyelet alakul a kerületben V I Z I V Á R O S t V Á R t K R I S Z T I N A V Á R O S t N A P H E G Y t T A B Á N t G E L L É R T H E G Y A BUDAPEST I. KERÜLET BUDAVÁRI Ö NKORMÁNYZAT LAPJA l WWW. BUDAVAR. HU l XVI. ÉVFOLYAM, 15. SZÁM,

Részletesebben

TMÁMKhírlevél 2009/JANUÁR ÚJ ÉVBEN ÚJ HELYEN. A PÁRBESZÉD EREJÉVEL www.tmamk.hu III. ÉVFOLYAM 1. SZÁM SZÍNEK NÉLKÜL RÖVIDEBBEN

TMÁMKhírlevél 2009/JANUÁR ÚJ ÉVBEN ÚJ HELYEN. A PÁRBESZÉD EREJÉVEL www.tmamk.hu III. ÉVFOLYAM 1. SZÁM SZÍNEK NÉLKÜL RÖVIDEBBEN TMÁMKhírlevél A PÁRBESZÉD EREJÉVEL www.tmamk.hu III. ÉVFOLYAM 1. SZÁM Sütő Károly: Víziók III. (XX. Amator Artium Tolna Megyei Tárlat a TMÁMK különdíjasa) SZÍNEK NÉLKÜL RÖVIDEBBEN Mikorra Hírlevelünk idei

Részletesebben

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve

10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve 10/2011. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. szeptember 28- án megtartott rendes ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

2009 lapszemle. Bulisegély - a szertelen örömért

2009 lapszemle. Bulisegély - a szertelen örömért 2009 lapszemle Bulisegély - a szertelen örömért Mi-Értünk Prevenciós és SegítQ Egyesület városunkban új, és Magyarországon is csak kevés helyen meghonosított szolgáltatást nyújt a hétvégén szórakozó fiataljainknak.

Részletesebben

Mi történt 2006-ban? Az egyesületi évzárón elhangzott elnöki beszámoló

Mi történt 2006-ban? Az egyesületi évzárón elhangzott elnöki beszámoló Mi történt 2006-ban? Az egyesületi évzárón elhangzott elnöki beszámoló A mai nap tiszteletére még mindig gyönyörû idõ van. Kicsit furcsa adventkor ez az idõjárás, de azért nem tiltakozunk, hogy a természet

Részletesebben

Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept

Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept Szoó Judit: Kilófaló sonkás pánkó recept A Kilófaló életmód hozzávalói megtalálhatók a oldal Kedves Olvasóm! Fogadd szeretettel a sonkás pánkót Kilófaló módon (amely persze az év bármely napján fogyasztható!)

Részletesebben

Dabasi. helyzet. Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3.

Dabasi. helyzet. Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. Dabasi - helyzet Az FC Dabas rendszeresen megjelenő kiadványa I. évfolyam. 8. szám Bajnokcsapat! A tradíció kötelez, a jelen felhatalmaz, a jövő lehetőséget kínál. 2016. április 3. bajnokcsapataink Bajnok

Részletesebben

Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P

Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P Szolnok Közkincs Kerekasztal 2008-2009. A D A T L A P A SZOLNOK KISTÉRSÉG TERÜLETÉN MŰKÖDŐ MŰVÉSZETI ÉS EGYÉB FELLÉPÉSEKET VÁLLALÓ CSOPORTOKRÓL Csoport neve: Obszidián Együttes Tevékenységi kör, a csoport

Részletesebben

Október. Szüreti felvonulás és bál. Kirándulás a Gemenci erdőben. Tanulmányi kirándulás Bikalon

Október. Szüreti felvonulás és bál. Kirándulás a Gemenci erdőben. Tanulmányi kirándulás Bikalon Tartalom Szüreti felvonulás és bál Kirándulás a Gemenci erdőben (1.-2. évf.) Tanulmányi kirándulás Bikalon (3.-4. évf.) Rajzpályázat Vetélkedő a magyar népmese napjának tiszteletére Bolyai matematika csapatverseny

Részletesebben

Falukarácsony. Újévi koncert

Falukarácsony. Újévi koncert Ikladi Hírek XX. évfolyam 12. szám www.iklad.hu Önkormányzati Híradó ingyenes 2013. december Falukarácsony Hagyományos falukarácsonyi ünnepségünket december 20-án, pénteken, 18 órai kezdettel tartjuk az

Részletesebben

Nagypalli Hírhozó. 2016. január. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet!

Nagypalli Hírhozó. 2016. január. Nagypall Község Önkormányzatának lapja. Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet! Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Mentovocs Éva: Boldog, derűs új évet! Megfáradt már az Esztendő, lassúbb lett a lépte, úgy gondolta, ideje lesz megpihenni végre. Búcsúzóul összehívta

Részletesebben

Maradjunk meg a saját erősségünkben!

Maradjunk meg a saját erősségünkben! Maradjunk meg a saját erősségünkben! Pál apostol ezt írja a rómaiaknak: Mert tudjuk, hogy az egész teremtett világ, egyetemben fohászkodik és nyög mind idáig. (Rm. 8, 22) E szavak közel kétezer éve hangoztak

Részletesebben

2010/3. 1051 Budapest, Roosevelt tér 9.

2010/3. 1051 Budapest, Roosevelt tér 9. 2010/3 1051 Budapest, Roosevelt tér 9. Kedves Klubtagok! Amikor Önök kézhez veszik legújabb hírlevelünket, már az évad utolsó hangversenyén is túl vagyunk. Szép szezon volt az idei is: most zárult Szilasi

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

KRÓNIKA 2007-2008 TANÉV ELEJI KIADÁS. Brassó Utcai Általános Iskola

KRÓNIKA 2007-2008 TANÉV ELEJI KIADÁS. Brassó Utcai Általános Iskola KRÓNIKA 2007-2008 TANÉV ELEJI KIADÁS Brassó Utcai Általános Iskola A 2007-2008. tanév kezdetén szeretettel köszöntök minden új és régi diákot, a kedves szülőket és az iskola valamennyi dolgozóját. Tanulóink

Részletesebben

Missziókonferencia Balatonlelle, 2014. július 1 6.

Missziókonferencia Balatonlelle, 2014. július 1 6. Missziókonferencia Balatonlelle, 2014. július 1 6. Köszöntő Kedves Táborozó! S zeretettel köszöntelek ismét Balatonlellén az idei missziókonferencián. Immár hagyományosan ismét itt tartjuk táborunkat,

Részletesebben

Forrás. Márk evangéliuma

Forrás. Márk evangéliuma Forrás 12. évf. 1. szám 2015. január 25. a b i a i e g y h á z k ö z s é g h í r l e v e l e Márk evangéliuma Jézus Krisztus Isten Fia evangéliumának kezdete. Ezekkel a szavakkal kezdődik Márk evangéliuma,

Részletesebben

Mit tehetnek a munkaerő kölcsönző és közvetítő vállalkozások a kormány foglalkoztatási céljainak előmozdítására?

Mit tehetnek a munkaerő kölcsönző és közvetítő vállalkozások a kormány foglalkoztatási céljainak előmozdítására? Mit tehetnek a munkaerő kölcsönző és közvetítő vállalkozások a kormány foglalkoztatási céljainak előmozdítására? Kerekasztal beszélgetés 2011.10.11 Tisztelettel meghívjuk Önöket a VOSZ és BKIK Humánpolitikai

Részletesebben

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2013. tavaszi félév. Elsőéves, önköltséges hallgatók számára

Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2013. tavaszi félév. Elsőéves, önköltséges hallgatók számára Pályázati felhívás - Károli Gáspár Ösztöndíj 2013. tavaszi félév Elsőéves, önköltséges hallgatók számára 1.) Kik pályázhatnak: Károli Gáspár Ösztöndíjban a 2013. tavaszi félévben a teljes idejű alapképzésben,

Részletesebben

Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik

Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik Víz Világnapja 2015. 03. 22. Csatlakozott fürdők és programjaik 1. 2. 3. 4. 5. Csatlakozó cég, fürdőlétesítmény neve Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő - Szeged Eleven Kft. Budapest Gyopárosfürdői Gyógypark

Részletesebben

A Ko m á r o m i. p l é b á n i a h í r l e v e l e. Év k ö z i 27. va s á r n a p. 2015. október 4. III/40. szám Ter 2,18-24; Zsid 2,9-11; Mk 10,2-16

A Ko m á r o m i. p l é b á n i a h í r l e v e l e. Év k ö z i 27. va s á r n a p. 2015. október 4. III/40. szám Ter 2,18-24; Zsid 2,9-11; Mk 10,2-16 A Ko m á r o m i p l é b á n i a h í r l e v e l e 2015. október 4. III/40. szám Ter 2,18-24; Zsid 2,9-11; Mk 10,2-16 Nem jó az embernek egyedül lennie. Ebben a kijelentésben több van, mint a férfi és

Részletesebben

Nőnapot kívánok! Horváth Lajos polgármester. www.kiralyhegyes.hu

Nőnapot kívánok! Horváth Lajos polgármester. www.kiralyhegyes.hu IX. évf. 1. sz. 2012. március www.kiralyhegyes.hu 2012. január 30-án Mágori Józsefné (FIDESZ) területi országgyűlési képviselő látogatott községünkbe. A képviselő-asszonyt Horváth Lajos polgármester fogadta

Részletesebben

XII. 2014. Az egészség és sport jegyében

XII. 2014. Az egészség és sport jegyében Á G F A L V I K R Ó N I K A XV. évfolyam 9. szám Ágfalva Önkormányzatának tájékoztatója 2014. SZEPTEMBER XII. 2014. Az egészség és sport jegyében Versenykiírás Az eddig megrendezett futófesztiválok sikere

Részletesebben

A celldömölki Vulkánfürdőbe jártak a sajátos nevelésű tanulók

A celldömölki Vulkánfürdőbe jártak a sajátos nevelésű tanulók Istvánné és Mihalkovitsch Gertrúd. Örültünk a medence vízének, habár az idő nem nekünk kedvezett. Így is élveztük a fedett medencéket, csúszdákat és az élménymedencéket és mosolyogtunk mi a nap helyett

Részletesebben

Beszámoló a 2013-as évről

Beszámoló a 2013-as évről Beszámoló a 2013-as évről 1. Szervezeti élet Egyesületünk taglétszáma 104 fő. Az éves rendes taggyűlést februárban megtartottuk. A taggyűlést megelőzően elnökségi ülésen tárgyaltuk meg a taggyűlés anyagát.

Részletesebben

A MESEHÁZ ÓVODA HÁZIRENDJE (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT)

A MESEHÁZ ÓVODA HÁZIRENDJE (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) A MESEHÁZ ÓVODA HÁZIRENDJE (RÖVIDÍTETT VÁLTOZAT) 1 ÓVODÁNK ADATAI Nevünk: Meseház Óvoda Címünk: Mór Szabadság tér 12. Telefon: 22/ 407 129 Telefon/fax: 22/ 407 095 E-mail: szabtovi@mor.hu szab.teri.ovi@datatrans.hu

Részletesebben

Kapásod van! Figyelj! Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket.

Kapásod van! Figyelj! Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket. Kapásod van! Figyelj! Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket. János 15,16 Jézus Péter bárkáját választja, a mélyre küldi, és olyan döntést kíván tőle, amely egyedül személyes hitén

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Faluújság Bakonypéterd II. évfolyam 4. szám 2011. április

Faluújság Bakonypéterd II. évfolyam 4. szám 2011. április KÖZSÉGI TÁJÉKOZTATÓ Bakonypéterd Község Önkormányzatának ingyenes kiadványa Kedves Olvasó! Az elmúlt hónap is programokkal gazdagon telt el. Sajnos az áprilisi szám egy kis technikai hiba miatt késve jelent

Részletesebben

TÁMOP 5.5.2-10/4-2010-0012

TÁMOP 5.5.2-10/4-2010-0012 TÁMOP 5.5.2-10/4-2010-0012 Ajánló 1 Kedves Olvasó! A Hegypásztor Kör alapítása óta azóta dolgozik, hogy olyan társadalmi folyamatokat hívjon életre, amely az értékek megőrzését önkéntes, közösségben végzett

Részletesebben

KISOKOS. Első évfolyamos hallgatók részére SEMMELWEIS EGYETEM. Egészségtudományi Kar. Hallgatói Önkormányzat 2015 / 2016

KISOKOS. Első évfolyamos hallgatók részére SEMMELWEIS EGYETEM. Egészségtudományi Kar. Hallgatói Önkormányzat 2015 / 2016 E T K H Ö K S E M M E L W E I S E G Y E T E M KISOKOS Első évfolyamos hallgatók részére SEMMELWEIS EGYETEM 2015 / 2016 Semmelweis Egyetem Tel.: +36 1 486 5888 E-mail: hok.seetk@gmail.com Web: https://se-etk.hu

Részletesebben

K Á R Á S Z I független havilap ÖNKORMÁNYZAT HÍREK

K Á R Á S Z I független havilap ÖNKORMÁNYZAT HÍREK 2015. október 1. K Á R Á S Z I független havilap XVIII. évfolyam 10. szám ÖNKORMÁNYZAT HÍREK A testület szeptember 22-én tartotta soron következő ülését. Egyhangú döntéssel lett elfogadva az önkormányzat

Részletesebben

GR tanfolyam vélemények

GR tanfolyam vélemények GR tanfolyam vélemények (amiket, ha te is csatlakozol, a zárt oldalon élesben olvashatsz majd) A véleményeket rendhagyó módon nem a végén, hanem a 13. leckénél, egy szusszanásnyi időt adva kérem remélem,

Részletesebben

Civil Európa az Európa Ház elektronikus hírlevele civilekről és az Európai Unióról 2011. december 12. - 10. évfolyam 21. szám

Civil Európa az Európa Ház elektronikus hírlevele civilekről és az Európai Unióról 2011. december 12. - 10. évfolyam 21. szám Civil Európa az Európa Ház elektronikus hírlevele civilekről és az Európai Unióról 2011. december 12. - 10. évfolyam 21. szám A. Meghívó - Sokszemközt az európai távlatos gondolkodásról B. Jelentkezési

Részletesebben

Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom,

Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom, A TASSI ÉS A GYULAI SZERETETOTTHON 2004 2009 Olyan életformát kell néhány sorban bemutatnom, amelyet általában nem ismernek az emberek mivel nem találkoznak vele naponként, vagy téves elképzelésük van

Részletesebben

Milyen ajándékot hozzon a Télapó?

Milyen ajándékot hozzon a Télapó? I. évfolyam 6.szám - 2015 november Tartalom: Milyen ajándékot hozzon a Télapó? Tardonai Szüreti Fesztivál Életmód klub Kertbarátok Az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 59. évfordulója Advent Díszítsük

Részletesebben

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz

41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz 41 marketing teendő, ami gazdaggá tesz Jagodics Rita Kedves Vállalkozó Társam! A világ legnagyobb vállalatainál, az Apple-nél, a Samsungnál, de még a sikeres magyar vállalatoknál is, mint például a Szentkirályi

Részletesebben

2014.szeptember. Nagypall Község Önkormányzatának lapja

2014.szeptember. Nagypall Község Önkormányzatának lapja 2014.szeptember Nagypalli Hírhozó Nagypall Község Önkormányzatának lapja Kopog már a barna dió, véget ért a vakáció. Vidám ruhák, fénylő szemek, gyülekező gyereksereg. Mint a fecskék messze délre, készülnek

Részletesebben

Zsolt 1,1-3 A boldogság titka

Zsolt 1,1-3 A boldogság titka Zsolt 1,1-3 A boldogság titka Boldog ember az, aki nem jár a bűnösök tanácsa szerint, nem áll a vétkesek útjára, és nem ül a csúfolódók székére, hanem az Úr törvényében gyönyörködik, és az Ő törvényéről

Részletesebben

WRC autó is ott száguld majd az évzárón

WRC autó is ott száguld majd az évzárón A felújítás kezdete óta az idei Szilveszter Rallye lesz az első verseny a Hungaroringen WRC autó is ott száguld majd az évzárón Hivatalosan még csak nemrég van lehetőség az idei, 17. alkalommal megrendezendő

Részletesebben

Decemberi programajánló

Decemberi programajánló Decemberi programajánló 2013. december 4., szerda, 16.30 - Rendezvényterem Giuseppe Verdi: Don Carlos Operatörténeti előadás Előadó: dr. Eisler Péter 2013-ban három nagy zeneszerzőt is ünnepeltünk: Giuseppe

Részletesebben

MUNKATERV Vásárhelyi Pál Általános Iskolája és Alapfokú Művészetoktatási Intézménye OM 200924

MUNKATERV Vásárhelyi Pál Általános Iskolája és Alapfokú Művészetoktatási Intézménye OM 200924 MUNKATERV Vásárhelyi Pál Általános Iskolája és Alapfokú Művészetoktatási Intézménye MUNKATERV Vásárhelyi Pál Általános Iskolája és Alapfokú Művészetoktatási Intézménye Az iskolai munkatervet 2012. augusztus

Részletesebben

Fülemile éneklésén, Húsvét, örök legenda, drága zálog, szellők legyezésén. Örömet nevelni, Az ocsó nyúlakat bokorbul kiverni, Ebédre megtérni,

Fülemile éneklésén, Húsvét, örök legenda, drága zálog, szellők legyezésén. Örömet nevelni, Az ocsó nyúlakat bokorbul kiverni, Ebédre megtérni, 2012. Juhász Gyula: Húsvétra Köszönt e vers, te váltig visszatérő Föltámadás a földi tájakon, Faludi Ferenc: TAVASZ Mezők smaragdja, nap tüzében égő, Te zsendülő és zendülő pagony! e vers, élet, örökkön

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér 1. 24420 Magyarkanizsa Szerbia

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér 1. 24420 Magyarkanizsa Szerbia ESEMÉNYNAPTÁR Magyarkanizsa HOGY AZ ESEMÉNYNAPTÁR AZ ÖN RENDEZVÉNYÉT IS TARTALMAZZA, ILLETVE AMENNYIBEN REKLÁMOZNI SZERETNE KIADVÁNYUNKBAN, KERESSE ÖNKORMÁNYZATUNKAT: MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér

Részletesebben

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat.

Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projektmenetrend MAGGI Pirított tésztás alapok: Készítsük el könnyedén kedvenc tésztavacsoránkat. trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/maggi-piritott-teszta trnd kapcsolattartód: eddie@trnd.hu Tegyük

Részletesebben

TÉRSÉGI ESÉLYEGYENLŐSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK ÖSSZEHANGOLÁSA A MOHÁCSI JÁRÁSBAN

TÉRSÉGI ESÉLYEGYENLŐSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK ÖSSZEHANGOLÁSA A MOHÁCSI JÁRÁSBAN ÁLLAMREFORM OPERATÍV PROGRAM TÉRSÉGI ESÉLYEGYENLŐSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉSEK ÖSSZEHANGOLÁSA A MOHÁCSI JÁRÁSBAN KÓDSZÁM: ÁROP-1.A.3.-2014-2014-0115 1. A Mohácsi Járás A Mohácsi Járás települései földrajzilag egymással

Részletesebben

LIPPAI JÁNOS MEZŐ GAZDASÁGI SZAKKÉPZŐ ISKOLA. Lippai Lapok. Élményekben gazdag félév

LIPPAI JÁNOS MEZŐ GAZDASÁGI SZAKKÉPZŐ ISKOLA. Lippai Lapok. Élményekben gazdag félév LIPPAI JÁNOS MEZŐ GAZDASÁGI SZAKKÉPZŐ ISKOLA Lippai Lapok III. évfolyam, I. szám Élményekben gazdag félév A tartalomból: A jövő a tét Ilosvay Emlékverseny Karácsony Agrárbál Impresszum: Kiadó: Lippai János

Részletesebben

H Á Z I R E N D. Iktató szám: Kedves Szülők!

H Á Z I R E N D. Iktató szám: Kedves Szülők! Iktató szám: H Á Z I R E N D Kedves Szülők! Óvodai nevelésünk célja, hogy nyitott, érdeklődő, társait és önmagát elfogadó és szeretni tudó, a környező világ és a kultúra értékeire figyelő és vigyázó, tevékeny

Részletesebben

KECEL VÁROS KÖZÉLETI LAPJA 2013. ÁPRILIS III. ÉVFOLYAM 2. SZÁM

KECEL VÁROS KÖZÉLETI LAPJA 2013. ÁPRILIS III. ÉVFOLYAM 2. SZÁM KECEL VÁROS KÖZÉLETI LAPJA 2013. ÁPRILIS III. ÉVFOLYAM 2. SZÁM A Keceli Hírek internetes változatát megtalálja a www.kecel.hu oldalon. Fizetett hirdetés Újra indul az újság A fontos információk eljutnak

Részletesebben