KONSZOLIDÁLT, NEM AUDITÁLT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KONSZOLIDÁLT, NEM AUDITÁLT"

Átírás

1 KONSZOLIDÁLT, NEM AUDITÁLT

2 I./1. Gazdasági környezet, ágazat helyzete A legutóbbi években számos új jelenség tanúi vagyunk a világban és az EU-ban is, amelyek mélyrehatóan változtatják meg a mezgazdaságot, ezen belül az állattenyésztés mködési feltételeit, egyben új alkalmazkodási kényszerhelyzeteket teremtve. A változások közül talán elegend az alábbi tényezkre utalni: évtl megkezddött az EU-ban az agrártámogatási rendszer jelents átalakítása, ennek keretében a termelési és a vidékfejlesztési szubvenciók teljes egészében szétválnak egymástól. - Határozott törekvés van az EU-ban, de az egész világon is az üzemanyagok és általában az energiahordozók környezetbarát alapanyagokkal való részbeni helyettesítése. Ez a takarmánytermesztésben, ezen keresztül az állatállomány táplálékalapjának - és sajnos árszintjének - alakulásában is gyökeres változást hozhat. - A fejld országokban, különösen Ázsiában a humán táplálkozási szerkezetben az állati eredet élelmiszerek súlyának gyorsütem növekedésével kell számolni. Ez a fejlett mezgazdasággal rendelkez országokban jelents (hús, tej) termék- és technológiai exportot indukálhat, amire a magyar agráriumnak is fel kell készülnie (Kelet-Európa, volt FÁK- államok és Bels-Ázsia térségben kiemelten). - A sokat emlegetett és már érezhet klímaváltozás miatt minden eddiginél fontosabb lesz az, hogy egységnyi állati terméket mennyi takarmányból, milyen vízmennyiséggel, általában mekkora energia- és költség-ráfordítással lehet elállítani. Ez a tenyésztmunka, ill. a biológiailag takarékosabb fajták elállítását követeli meg, amit az egész világ, így Magyarország kutatógárdája egyik elsdleges feladatának tekint, már a közeljövben is. - A vázolt - nem teljeskören érintett - tényezk miatt a mezgazdasági, ezen belül az állati termékek piacán a közelmúlt kínálati piaca várhatóan átalakul keresleti piaccá. Az állati eredet termékek emiatt drágulni fognak, n az állattenyésztést kiszolgáló ágazatok súlya és az élelmiszer a jövben újra stratégiai cikk lehet. E változások fokozatosan fognak beépülni az agrárkormányzat fejlesztési stratégiájába, ennek csíráit azonban már érzékelni lehet. A magyar mezgazdaság összesített teljes termelése (értékben és naturáliában is) 2007-ben jóval kisebb volt mint a évben. A növénytermesztés és a kertészet teljes termelése mintegy 25-30%-kal csökkent, miközben az állattartás produktuma - dönten az irreális takarmányárak, az import emelkedése, egyes ágazatokban a kínálat csökkenése miatt - legfeljebb elérheti a évi értéket (végleges adatok március - áprilisban lesznek).

3 Az állatlétszám - a KSH i elzetes adatai szerint - szinte minden haszonállatfaj- ágazatban csökkent, az alábbiak szerint: Állatfaj Állatlétszám (1000 db) Szarvasmarha Sertés Juh Tyúkfélék ~ ~ Liba Kacsa Pulyka Ha a augusztus 1. - december 1. közötti idszakot nézzük, több állatfaj - pl. sertés, tyúkfélék tekintetében a létszám csökkenés még erteljesebb, köszönheten a drasztikus takarmányár emelkedésnek és a hústermelés romló jövedelmezségének. A takarmánykeverékek drágulását kifejezen szemlélteti néhány termék átlagos értékesítési árának alakulása, az Agrárgazdasági Kutató Intézet adatai szerint: M.e.:Ft/t hó hó Brojlertáp:- indító (0-3.hét) nevel (3-6.hét) befejez (6-7. hét) Hízósertéstáp: -I II III (Forrás: Agrárgazdasági Kutató Intézet adatai) Ezeket a radikális alapanyag áremelkedéseket az állattartók tavaly még nem tudták saját termékeik (hús, tejtermék) eladási áraiban érvényesíteni, vagy csak szerény mértékben. Amíg a növényi termékek árai átlagosan 60, ezen belül a gabonaféléknél %-kal nttek végéig, az állattenyésztési ágazatok termékei átlagosan csak 9-10%-kal magasabbak. Mivel a takarmányok mellett az energiafélék, üzemanyagok árnövekedése is bekövetkezett, az állattenyésztésben rendkívüli terhekkel kellett szembesülniük a vállalkozásoknak, és sok termel képtelen volt kigazdálkodni a többletköltségeket. Különösen veszélyes helyzet alakult ki a sertéságazatban, jelenleg ugyanis nagyon sok állattartó Ft/kg ráfizetéssel dolgozik, ami természetesen nem tartható. A sertéshús felvásárlási ára Ft/kg

4 között mozgott tavaly év végén, az elállítás önköltsége viszont Ft/kg-ra szökött fel. Emiatt komoly és elismert sertéstartók is (állatlétszámtól függen) havi 2-5 MFt veszteséget kénytelenek elszenvedni, mert képtelenek az irreális takarmányárakat finanszírozni. A magas takarmányárak nem csupán a sertéstartókat, hanem a tenyésztket is sújtják, akik nem tudnak versenyezni a Ft/kg árfekvés (dönten holland) import malacárakkal. Szerencsére az FVM vezetése is felismerte a helyzet tarthatatlan voltát és több intézkedést hoztak a feszültségek rövidtávú és távlati enyhítésére: - A sertéstartók tavaszáig összesen Mrd Ft-ot kapnak az ágazat helyzetének javítására (ebbl mintegy 10 Mrd Ft-ot már megkaptak); - Az FVM vezetése Brüsszelben kiharcolta, hogy az EU engedélyezte az ú.n. magántárolás bevezetését, és valószínleg - hosszú évek után elször - exporttámogatást ad az unió a sertéshús harmadik országba történ kiviteléhez; - Valamelyest segít a jövedelmezségi gondokon az is, hogy (nemzeti forrásból) az állategészségügyi kiadások egy részét átvállalja az agrárkormányzat; - A versenyképesség javítására fogja az FVM koncentrálni az uniós források jelents részét. Gráf József agrárminiszter egy február 10-i interjúban leszögezte: az összes, 1300 milliárdos fejlesztési pénz felét ezért technikai megújulásra használjuk fel; a gépek már megvannak, s most indult el a sertés- és szarvasmarhatelepek korszersítési programja. - Ésszer célkitzése az FVM-nek az is, hogy helyre tegye a mezgazdaságban kialakult torz ágazati arányokat, melyben ma a növénytermesztés közel 60, míg az állattenyésztés csupán 40%-os hányadot képvisel. Az agrárminiszter a fent hivatkozott interjú során is megersítette:.az optimális arány kétharmad lenne az állattenyésztés javára. - A takarmányárakra már 2007-ben is jelents befolyást gyakorló bioüzemanyag-gyártás a jövben várhatóan nem fogja irreális mértékben növelni a keresletet. Az FVM vezetje szerint a meglév 2 db ilyen üzem ugyan bvítette kapacitását, de szerintem három-négy ilyennél több nem is lesz. A tárca álláspontja szerint ezen kívül más alapanyagból, melléktermékbl is el lehet állítani olyan környezetbarát üzemanyagot, amelyek beléptetése uniós követelmény is. Ha az EU-s és nemzeti támogatási forrásokat ennek megfelelen folyósítja az FVM, akkor a többi célkitzéssel együtt végre méltó helyére kerül és jelents fejldés eltt áll a magyar állattenyésztés.

5 I./2. Megállapítások a társaság évi gazdálkodásáról A Phylaxia Vállalatcsoport elmúlt évi tevékenysége - részben az ismert akvizíciók eredményeként - kibvült, egyben diverzifikálódott. A konszolidált árbevétel a évi 646 MFt-ról mintegy 1,1 Mrd Ftra ntt. Az anyavállalat árbevételét és gazdálkodását dönt mértékben meghatározta a bábolnai gyógyszerüzem, nagykereskedelmi raktár és a MEO-labor EU-normák szerinti átalakításának és engedélyeztetésének eljárása. A három objektum egyfell igen komoly pénzügyi-szervezési-személyi ráfordításokat tett szükségessé, másrészt - az elhúzódó hatósági inspekció miatt - több mint hat hónapra es termelési és árbevételi teljesítmény kiesett. Ez mintegy 200 MFt-tal alacsonyabb forgalom realizálását tette csak lehetvé, hiszen az egyik kulcs-üzletág (gyógypremix és por gyógyszerek) értékesítését blokkolta fél esztendnél hosszabb idszakra. A három nélkülözhetetlen (egymással szorosan összefügg) hatósági engedélyt végül ig bezárólag kaptuk meg, azóta a gyártás, a MEO-labor és az értékesítést végz raktáráruház nagy ütemben termel, ill. üzemel, mégpedig az EU-ban bárhol elírt és megkövetelt GMP-feltételek szerint. Részben az akvizíciók, részben a sikeres készpénzes alaptke-emelések révén, a vállalatcsoport vagyonipénzügyi fundamentuma, fejlesztési-finanszírozási helyzete óriásit javult, köszönheten a részvényesek, ill. befektetk bizalmának is. Erre a komoly vagyoni-pénzügyi bázisra alapozva egyfell konszolidálni kell 2008-ban elssorban az anyacég tevékenységét és gazdálkodását, másfell erre építve további hálózatfejlesztési-akvizíciós terveket lehet megvalósítani a körvonalazódó holding-struktúra keretében. Ezek kivitelezése már meg is kezddött a évben (újonnan akvirált leányvállalatok pénzügyi-számviteli integrálása; egyes tevékenységek outsoursing -ja ; nem termel vagyonelem értékesítése). A következ idszak súlyponti feladatai közül néhányat kiemelünk: - Az anyavállalat tevékenységének konszolidálása, a piaci pozíciók megtartása, visszaszerzése, az árbevétel növelése; - A meglév leányvállalatok tevékenységének, piacbvítési törekvéseinek segítése, szinergiák kihasználása; - Holding szerkezet kialakításának folytatása, a szervezet és tevékenységek ésszer átalakításával; - Új piacok feltárása, részben új termékek bevezetésével, régi termékek újra regisztrálásával, részben új partneri szövetségek kialakításával; - A termel kapacitások jobb kihasználása a kulcstevékenységek bvítésével, bérmunkamegállapodásokkal, ennek eredményeként a növekv fajlagos termelési- mködési költségek mérséklése; - Perspektivikus, új akvizíciós célpontok feltárása, majd integrálása a holding szervezetbe; - A bérelt MEO-labor kiváltása, a bábolnai gyógyszerüzem területén új korszer labor kivitelezése.

6 A kiemelt feladatok mellett természetesen számos egyéb hatósági, szakmai, üzletviteli, gazdálkodási kötelezettséget kell az egyre karcsúsodó létszámmal megoldani. Ezek célja a vállalatcsoport teljesítményének, fejldési potenciáljának javítása, végs soron a cég értékének és a részvény-árfolyam növelésének megalapozása. Az alábbi táblázatban összegezzük a gazdálkodására vonatkozó legfontosabb adatokat: Tételek megnevezése december december 31. Index Mérleg fösszeg % Saját tke % Értékesítés nettó árbevétele % Üzleti tevékenység eredménye % Mérleg szerinti eredmény % II. Eredmény-kimutatás fontosabb változásainak magyarázata II. 1. ) Mködési bevételek A Phylaxia Pharma Nyrt. konszolidált árbevétele a tárgyidszakban 1,094 milliárd Ft-ot ért el, amely 69 %-kal magasabb a bázisidszakhoz képest. A Csoport árbevételébl az anyavállalat 37 %-kal részesedik. Hazai relációban a társaság belföldi eladásai csoportszinten a bázishoz képest 216 %-ra nttek, az anyavállalat árbevételének elssorban a bábolnai üzem átalakítása (GMP protokoll) kapcsán kiesett mszakok miatti átmeneti visszaesése azonban a mutatóban csökkenést eredményezett. Az üzem GMP szabványosításával a minségi és rugalmassági paraméterek jelentsen javulnak, az új termékek gyártása ell elhárulnak az akadályok. A társaság export bevételei jelentsen visszaestek. Ebben az objektív hatósági eljárás elhúzódása mellett meghatározó az ukrán piac kiesése, mivel a fizetési problémák, valamint egyes termékek alacsony fedezettartalma miatt a kiszolgálást leállítottuk, jelenleg a piac újraszervezése folyamatban van. A külföldi eladásokban a román piacok játszották a meghatározó szerepet. Az export árualap szerkezetében az irtószerek egyre nagyobb szerepet kapnak. A tárgyidszakban akvirált cégek teljesítménye a holding hazai pozícióit jelentsen ersítette, ugyanakkor az exportban rejl lehetségek, a külpiaci szinergiák kiaknázása az elkövetkez idszak kiemelt feladata. A vállalatcsoport méretnövekedésében a több lábon állás, a diverzifikációs folyamatok kiteljesedésének stratégiája érvényesült. Ennek tárgyidszaki eredményeként a holding ágazati

7 struktúrájában a takarmány premix gyártás és kereskedelem és a vegyipari leányvállalat bevételei összességében meghaladták az anyavállalat hagyományos veteriner üzleti szegmensének teljesítményét. A holdingon belül a szinergiák elemzésének célja - a gyártástól a közös piaci együttmködésen át egy többszint rendszer fokozatos kialakítása, mely a holding-központ és a leányvállalatok mködésének hatékony integrációját hozza létre. Az árbevétel összetételét a saját elállítású termékcsoportok szerint elemezve azt látjuk, hogy a takarmány premixek értékesítése bvült, az állatgyógyászati vitaminkészítmények kismértékben visszaestek, a gyógypremixek és gyógyszerek eladási tárgyidszaki számai ezt a két termék csoportot érintette leginkább a bábolnai üzemben folyó átalakítás - maradtak el leginkább a bázishoz képest. Az irtószerek értékesítése a bázishoz viszonyítva megkétszerezdött, ebben a romániai eladások dinamikus növekedése volt a meghatározó. A társaság csoportszint egyéb mködési bevételei a vizsgált idszakban mintegy 60 millió Ft-tal növekedtek a vagyonkezelés, portfoliótisztítás által értékesített vagyonelemeknek, a visszaírt értékvesztésnek köszönheten. Összességében a belép leányvállalatok teljesítménye következtében a csoport összes mködési bevétele mintegy 68 %-kal haladta meg a bázis idszak hasonló értékét, az anyavállalatnál ellenben az ismertetett engedélyezési okok miatt ezek a számok az összevetésben visszaesést mutatnak. II. 2. ) Mködési költségek és ráfordítások A vállalatcsoport bvülésével mintegy 86 %-kal növekedett az anyagjelleg ráfordítások nagysága a a vizsgált idszakban. Az anyavállalatnál az alacsonyabb kapacitás kihasználtság okán csökkent a gyártáshoz felhasznált alapanyagköltség. A bázisidszak alapanyag árainak volatilitása a tárgyidszakban még inkább emelkedést mutat, az egyes kiemelt alapanyagok világpiaci áremelkedése rontotta a termékek fajlagos fedezettartalmát. Az igénybevett szolgáltatásokkal kapcsolatos ráfordítások nagysága a bázishoz képest 43 %-kal csökkent. Az eladott áruk beszerzési értéke a diverzifikáció következtében jelentsen (75%) növekedett. A társaság csoportszint személyi állománya, az ezzel kapcsolatos ráfordítások mértéke az üzleti aktivitás növekedéshez viszonyítva kisebb mértékben mintegy 35 %-kal emelkedett. A holdingon belüli ésszer munkamegosztás és munkafolyamatok funkció analízisétl a létszámgazdálkodásban rejl lehetségeket fel kell tárni és a költségmegtakarítási elnyöket e téren is szeretnénk kihasználni. Az egyéb mködési költségek a vagyonkezelés során a tárgyidszakban eladott eszközök és követelések könyvszerinti értékének kivezetésébl adódott, melynek mértéke elmaradt a bázis idszak hasonló számaitól. Összességében a tárgyidszak mködési költségei mintegy 11 %-kal kisebb mértékben növekedtek mint az üzleti aktivitást jelz összes bevételek nagysága.

8 II. 3. ) Mködési eredmények A társaság csoport szint konszolidált üzemi vesztesége a tárgyidszak végére 21 %-kal kisebb volt a bázis értéknél. Az anyavállalat az összevetésben a fentiekben kifejtettek miatt romló veszteség pozíciót volt kénytelen elszenvedni, ugyanakkor örvendetes, hogy a bevételben meghatározó leányvállalatok nyereséges gazdálkodásról tudtak számot adni a holding felé. A csoport üzemi cash flow-ja (EBITDA) minden körben pozitív, az anyavállalatnál a bázishoz képest jelents javulást mutat. A csoport hatékonysága a mködési bevételek és ráfordítások összevetése kapcsán javult. A növekv objektív termelési költségek (anyagköltség, energia, szállítás) emelkedését a költséggazdálkodásban elért megtakarítások részben ellensúlyozták. A pénzügyi mveletek vesztesége a szabad pénzeszközök kamatbevételei növekedésének valamint a befektetett pénzügyi eszközökre képzett tartalékok felszabadításának következtében mérsékldött. A csoport a bázisidszakhoz viszonyítva 11 %-kal kisebb mérleg szerinti veszteséggel zárta a tárgyidszakot. A veszteséges gazdálkodás meghatározó alaptényezit az elzekben részletesen kifejtettük. Az egyszeri bevételek és ráfordítások egyenlege a bázisidszakban mintegy 48 millió Fttal, a tárgyidszakban 123 millió Ft-tal javította az eredményt. III. Mérlegadatok A Csoport mérlegfösszege elssorban az alaptke emelések hatásaként több mint a duplájára (220 %) növekedett. Az eszközcsoporton belül a befektetett eszközök súlya mintegy 11 %-kal csökkent, mivel a forgóeszközök állomány a befektetéseket meghaladóan megháromszorozódott. A befektetett eszközök állománya a tárgyidszak végére 186 %-ra növekedett. A tárgyidszakban a vállalatcsoport növekedésének alapját a részvénykibocsátással (részvény ellenében részesedések megszerzése) végrehajtott vállalatfelvásárlások jelentették. Ebbl következen az anyavállalaton keresztül tulajdonolt befektetett pénzügyi eszközök állománya megugrott a bázishoz képest, mely akvizíciók közül az Sz és K Kft., a VISONKA Kft. és a Palota Gumi Kft. üzletrész hányadok megszerzése kiemelend. Az ingatlanok és a kapcsolódó vagyonérték jogok, az üzemi technológiák és berendezések értéke a vállalatcsoport méretnövekedése következtében jelentsen bvült. A csoport a beruházások terén is nagyot lépett elre, melyen belül az anyavállalatnál végrehajtott bábolnai épület átalakítás és technológiai fejlesztés kivitelezése volt a legfontosabb. A tárgyidszakban az alaptke emelések és beruházások végrehajtásával a Phylaxia több éves reorganizációja folytatódott, a belép tagvállalatok integrálásával kezdetét vette a vállalatcsoport

9 holding struktúrájának a megszervezése, amely a további fejldést és vállalat-átalakításokat is megalapozhatja. A forgóeszközök állománya a vizsgált idszakban több mint a háromszorosára növekedett. Ezen belül a készletállomány és a vevi kintlévségek nagysága a csoport növekedésével arányosan bvült, az anyavállalat készpénz állománya ettl jóval nagyobb mértékben ntt. A csoport likviditási helyzete megszilárdult, a tkebevonással a társaság jelents cash-flow-val rendelkezik. A Vállalatcsoport saját tke változását alapveten két tényez befolyásolta. Egyrészt a 2007-ben végrehajtott alaptke emelések növelték a jegyzett tkét, másrészt a negatív eredménytartalék növekedése, mely a mérleg szerinti veszteségek folytán alakult. A társaság kötelezettség-állománya a bázis idszakhoz viszonyítva 21 %-kal növekedett. A csoport hosszúlejáratú banki hitelállományát a bevont tagvállalatok növelték másrészt a lejárati átsorolások valamint a tárgyévi tketörlesztések csökkentették. Az anyavállalatnál a hitelek lejárata és biztosítéki rendszere ugyanakkor nem változott. Ugyanezen okból növekedett a rövid lejáratú hitelek és kölcsönök állománya. A méretnövekedéssel függ össze a szállítói állomány csoport szint emelkedése, ugyanakkor az anyavállalat szállítói kitettsége radikálisan csökkent. Az egyéb kötelezettségek állománya a belép érdekeltségek kötelezettségeivel ntt. IV. Egyéb információk A Phylaxia Pharma Nyrt. az óvatosság elve alapján halasztott adóbevételt nem számolt el. A Phylaxia Pharma Nyrt. csoportszinten alkalmazott munkavállalóinak záró létszáma a bázisidszak végén 36 f, míg a tárgyidszak végén 72 f volt. A társaság jegyzett tkéje a vizsgált idszakban elssorban az Sz és K 2005 Kft., a VISONKA Kft., a Palota Gumi Kft. üzletrészének apportjával emelkedett, így a bázisidszak ezer Ft értékéhez képest 233 %-ra ezer Ft-ra növekedett.

10 PK3. A Phylaxia Pharma Nyrt. IFRS szerint készült konszolidált, nem auditált mérlege év MÉRLEG december december 31. Index ESZKÖZÖK (ezer Ft-ban) KONSZOLIDÁLT Anyavállalat KONSZOLIDÁLT Anyavállalat KONSZOLIDÁLT BEFEKTETETT ESZKÖZÖK % Immateriális javak % Ingatlanok és a kapcs. vagy. ért.jogok % Üzemi berendezések, felsz., jármvek % Beruházások, felújítások % Befektetett pénzügyi eszközök % FORGÓ ESZKÖZÖK % Készletek % Követelések áruszáll. és szolg. (vevk) % Egyéb követelések + aktív idbeli elh % Pénzeszközök % ESZKÖZÖK ÖSSZESEN % FORRÁSOK (ezer Ft-ban) SAJÁT TKE % Jegyzett tke % Tketartalék Eredménytartalék + mérleg sz.ered % Leányvállalatok saját tke változása Küls tulajd. Részesedése KÖTELEZETTSÉGEK % Hosszú lejáratú hitelek % Rövid lejáratú hitelek és kölcsönök % Kötelezettségek áruszáll-ból és szolg % Egyéb rövid lej. kötelezettségek % FORRÁSOK ÖSSZESEN %

11 PK4. A Phylaxia Pharma Nyrt. IFRS szerint készült konszolidált, nem auditált eredmény-kimutatása év EREDMÉNY-KIMUTATÁS december december 31. Index ADATOK ezer Ft-ban KONSZOLIDÁLT Anya- Vállalat KONSZOLIDÁLT Anyavállalat KONSZOLIDÁLT Belföldi értékesítés nettó árbevétele % Exportértékesítés nettó árbevétele % Értékesítés nettó árbevétel % Egyéb mködési bevétel % ÖSSZES MÜKÖDÉSI BEVÉTEL % Eladott áruk beszerzési értéke + közvetített szolgáltatások értéke % Anyagjelleg ráfordítások % Személyi jelleg ráfordítások % Egyéb mködési ráfordítások % Értékcsökkenési leírás % Aktivált saját teljesítmények értéke ÖSSZES MÜKÖDÉSI KÖLTSÉG % EBIDTA ÜZEMI EREDMÉNY % Pénzügyi mveletek eredménye % ADÓZÁS ELTTI EREDMÉNY % Adófizetési kötelezettség ADÓZOTT EREDMÉNY % MÉRLEG SZERINTI EREDMÉNY %

12 ADATLAPOK A PHYLAXIA PHARMA NYRT. VÁLLALATCSOPORT GYORSJELENTÉSÉHEZ A társaság neve: PHYLAXIA-PHARMA Nyrt. A társaság címe: 1113 Budapest, Bocskai u Ágazati besorolás: Gyógyszeripar Beszámolási idszak: Telefon: (36-1) Telefax: (36-1) cím: info@phylaxia.hu Befekteti kapcsolattartó: Dr. Tóth Péter PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan: Auditált: Konszolidált: Számviteli elvek: Nem Igen IFRS PK2. Konszolidációs körbe bevont társaságok Társaság Törzs/Alaptke (ezer Ft-ban) Tulajdoni hányad (%) Szavazati arány % Besorolás PHYLAXIA PHARMA Nyrt Anyavállalat Sanopharma Kft L Tamola Kft L Phylaxia Agro Kft L SZ és K 2005 Kft L Palota Gumi Kft L Visonka Kft L PK6. Mérlegen kívüli jelentsebb tételek Mérlegen kívüli jelentsebb tétel nem volt.

13 RS.1. Tulajdonosi struktúra, a részesedés mértéke a teljes alaptkére vonatkozóan (= bevezetett sorozat) az idszak végén (részvénykönyvi regisztráció alapján) Tulajdonosi kör megnevezése Teljes alaptke db Tul. hányad % Szav. arány % Db Belf. intézmény 8,64 8, Külf. intézményi 40,54 40, Belf. magánsz. 54,92 54, Külf. magánsz. 0,04 0, Munkaváll., vezet tisztségv. 1,67 1, Egyéb Összesen 105,81 105, A fenti táblázat a teljes alaptke valamint a részvénykönyvi regisztráció figyelembevételével történt, az ily módon a teljes alaptke 105,81 %-os ( ) állományára tekintettel a hányadok arányosan szerepelnek. RS.2. A saját tulajdonban lév részvények (db) mennyiségének alakulása a beszámolási idszakban Jan. 31. Márc. 31. Jún. 30. Szept. 30. Dec. 31. Társasági szinten Leányvállalatok Mindösszesen RS3/2. Az 5%-nál nagyobb tulajdonosok felsorolása a hatályos alaptke valamint a részvénykönyv alapján a teljes alaptkére (=bevezetett sorozat) vonatkozóan Név Nemzetiség Tevékenység Mennyiség Részesedés Szavazati (db) (%) arány (%) East West Technology LLP. K I * 16,77* 16,77* AD TISA Novi Knezevac K I ,25 6,25 *Az East West Technology LLP február 8-án a Társaságot értesítette arról, hogy részvényei darabszáma darabról darabra, befolyásának mértéke 16,77 %-ról 13,11 %-ra csökkent. TSZ.1. Teljes munkaidben foglalkoztatottak (f) Bázis idszak vége Tárgyidszak eleje Tárgyidszak vége Társasági szinten Csoport szinten TSZ.2. Vezet állású tisztségviselk, stratégiai alkalmazottak (A táblázat a december 31-i állapotot tartalmazza, az azóta bekövetkez változásoknak megfelel táblázatot február 25-i hirdetményünkben tettük közzé) Jelleg Név Beosztás Megbízás kezdete Megbízás vége Saját részvény tulajdon IT, SP Dr. Tóth Péter elnök, vezérigazgató január márc IT Dr. Homolya Ferenc január márc IT Dr. Sándor Tibor január márc SP Dr. Sándor Tibor ált. vezig. h okt okt IT Módis Imre okt márc SP Módis Imre pénzügyi ig okt okt IT Carlos Barranco Bai május márc IT Schalk, Ingo Klaus márc márc IT Buczi Miklós márc márc FB Angyal Zoltán elnök máj márc FB Dr. Mészáros Lajos dec márc FB Dr. Tanító Dezs márc márc FB Gyimesi Gáborné jan máj SP Dr. Tóth László termelési igazgató okt

14 SP Lang Zoltán pénzügyi igazgató okt SP Dr. Heiszter László kereskedelmi igazgató okt Összesen: db IT: igazgatósági tag FB: felügyel bizottsági tag SP: stratégiai alkalmazott ST.1. A tárgyidszakban megjelent soron kívüli tájékoztatások Megjelenés Tárgy Jogers ítélet a Ceva Phylaxia Zrt. elleni perben Közgylési meghívó évi gyorsjelentés Közgylési határozatok, tájékoztatás befolyásszerzésrl (Buczi Miklós) és tulajdonosi struktúráról Közgylési meghívó Pótlólagos közgylési napirendi pontok felvétele Tájékoztatás zártkör alaptke-emelésrl, befolyásszerzésrl (Kácsor Ferenc) Éves jelentés, FVIA nyilatkozat Közgylési határozatok Közgylési határozatok Tájékoztató közzététele Összefoglaló jelentés Tájékoztatás új székhely valamint a március 5-i közgylés által hozott határozatok szerinti változások cégbírósági bejegyzésérl Tájékoztatás zártkör alaptke-emelésrl, befolyásszerzésrl (Dr. Gonda Csaba és Dr. Gonda Csabáné Slezák Ildikó valamint az East West Technology LLP), befolyáscsökkenésrl (Buczi Miklós) továbbá a Felügyel Bizottság tagjának elhalálozásáról Tájékoztatás tkeváltozás cégbírósági bejegyzésérl Tájékoztatás alaptke-emelés sikeres lezárulásáról Tájékoztatás névérték és részvény-darabszám cégbírósági bejegyzésérl Tájékoztatás a Ceva-Phylaxia Zrt-nek a folyamatban lév perben érintett szabadalmak jogutódlására vonatkozó kérelmei Magyar Szabadalmi Hivatal általi érdemi elutasításáról Tájékoztatás zártkör alaptke-emelésrl Tájékoztatás zártkör alaptke-emeléshez kapcsolódó eljárásról Tájékoztatás Dr. Sándor Tibor részvényeladásáról és részvényátvételre vonatkozó kötelezettségvállalásáról Tájékoztatás tkeváltozás cégbírósági bejegyzésérl Tájékoztatás részvények keletkeztetésérl valamint részvénysorozat átalakításáról Tájékoztatás alaptke-emelés sikeres lezárulásáról Tájékoztatás zártkör alaptke-emelésrl évi els féléves gyorsjelentés Tájékoztatás alaptke-emelés sikeres lezárulásáról Meghívó bábolnai üzemavatóra Tájékoztatás munkaszervezet változásáról Tájékoztatás a Ceva Zrt. elleni per folytatólagos tárgyalásának idpontjáról Tájékoztatás tkeváltozás cégbírósági bejegyzésérl Tájékoztatás tkeváltozás cégbírósági bejegyzésérl valamint a Ceva-Phylaxia Zrt. elleni per felülvizsgálati tárgyalásának napjáról Részvényesek tájékoztatása folyamatban lév ügyekrl Tájékoztatás a Sintofarm S.P.A-val való együttmködésrl Tájékoztatás befolyáscsökkenésrl (Kácsor Ferenc) Hirdetmény tzsdei tájékoztató megtekinthetségérl Tájékoztatás az újonnan kibocsátott részvények keletkeztetésével kapcsolatos folyamat állásáról Tájékoztatás az újonnan kibocsátott részvények keletkeztetésének idpontjáról Tájékoztatás a Legfelsbb Bíróságnak a Ceva Zrt. elleni perrel kapcsolatos hatályon kívül helyez végzésérl

15 ST5. Közgylési határozatok összefoglalása Száma Tárgy, rövid tartalom Szavazatszám Szavazati arány 1/2007. (03.05.) Alapszabály módosítása igen 100% 2/2007. (03.05.) Igazgatósági tagok megválasztása, megbízatás igen 100% meghosszabbítása 3/2007. (03.05.) Igazgatósági tagok díjazásának megállapítása igen 100% 4/2007. (03.05.) Felügyel bizottsági tagok megválasztása, igen 100% megbízatás meghosszabbítása 5/2007. (03.05.) Felügyel bizottsági tagok díjazásának igen 100% megállapítása 6/2007. (03.05.) Audit Bizottság létrehozása igen 100% 7/2007. (03.05.) Könyvvizsgáló megválasztása igen 100% 8/2007. (03.05.) Könyvvizsgáló díjazásának megállapítása igen 100% 9/2007. (03.05.) évi IFRS szerinti konszolidált beszámoló igen 100% elfogadása 10/2007. (03.05.) Módosító javaslat elfogadása a 12/2007. (03.05.) igen 100% Kgy. határozathoz 11/2007. (03.05.) Igazgatóság felhatalmazása új üzletágak létesítésére igen 100% 12/2007. (03.05.) Igazgatóság felhatalmazása alaptke felemelésére igen 100% 13/2007. (03.05.) Igazgatóság felhatalmazása a hitelszerkezet igen 100% átalakítására 14/2007. (04.27.) évi beszámoló elfogadása igen 100% 15/2007. (04.27.) évi konszolidált beszámoló elfogadása igen 100% 16/2007. (04.27.) Felels Vállalatirányítási jelentés elfogadása igen 100% 17/2007. (04.27.) Döntés a Közgylés felfüggesztésérl igen 100% 18/2007. (05.11.) Alapszabály módosítása a 4. pont (A társaság igen 100% alaptkéje és részvényei) vonatkozásában 19/2007. (05.11.) Az Igazgatóság felhatalmazása a társaság igen 100% részvényeinek külföldi értéktzsdei bevezetésének kezdeményezésére, a szükséges kapcsolódó intézkedések meghozatalára A gyorsjelentés teljes szövege február 28-tól megtekinthet a Budapesti Értéktzsde Zrt. ( valamint a társaság ( honlapján. Budapest február 28. Dr. Tóth Péter elnök-vezérigazgató

16 NYILATKOZAT A PHYLAXIA-PHARMA Gyógyszer-, Oltóanyag- és Agrobiológiai Készítményeket Gyártó és Forgalmazó Nyilvánosan Mköd Részvénytársaság (1113 Budapest, Bocskai u , a továbbiakban: Társaság ) önálló cégjegyzési joggal rendelkez törvényes képviselje által eljárva kijelenti, hogy a társaság évi éves gyorsjelentése a valóságnak megfelel adatokat és állításokat tartalmaz, nem hallgat el olyan tényt, amely a társaság helyzetének megítélése szempontjából jelentséggel bír. A társaság tudomásul veszi, hogy a rendszeres és rendkívüli tájékoztatás elmaradásával, illetve félrevezet tartalmával okozott kár megtérítéséért a kibocsátó felel. Budapest, február 28. Dr. Tóth Péter elnök-vezérigazgató

Gyorsjelentés a Zwack Unicum Nyrt. 2007-2008-as üzleti évének eredményeirl

Gyorsjelentés a Zwack Unicum Nyrt. 2007-2008-as üzleti évének eredményeirl Gyorsjelentés a Zwack Unicum Nyrt. 2007-2008-as üzleti évének eredményeirl A Zwack Unicum Nyrt. Igazgatósága jóváhagyta a menedzsment beszámolóját a Társaság 2007-2008-as üzleti évének tevékenységérl.

Részletesebben

Társaság címe: H-9027 Győr, Martin u. 1. Ágazati besorolás: 2015. I-IV. negyedév Telefon: 06 96 624-460 Telefax: 06 96 624-006 adam.steszli@raba.

Társaság címe: H-9027 Győr, Martin u. 1. Ágazati besorolás: 2015. I-IV. negyedév Telefon: 06 96 624-460 Telefax: 06 96 624-006 adam.steszli@raba. A RÁBA Nyrt. I-IV. negyedéves jelentése Nem auditált, konszolidált negyedéves jelentés a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint A Társaság neve: RÁBA Járműipari Holding Nyrt. Társaság

Részletesebben

ZALAKERÁMIA RT. 2001. évi gyorsjelentése

ZALAKERÁMIA RT. 2001. évi gyorsjelentése Társaság neve: Zalakerámia Rt. Telefon 92/313-640 92/550-300 Társaság címe: Zalaegerszeg, Kosztolányi D. tér 6. Telefax 92/312-070 Ágazati besorolás 2630 Burkolólapok és csempék gyártása E-mail cím zalaker@zalakeramia.hu

Részletesebben

A PANNONPLAST Műanyagipari Részvénytársaság 2003. évi gyorsjelentése

A PANNONPLAST Műanyagipari Részvénytársaság 2003. évi gyorsjelentése A PANNONPLAST Műanyagipari Részvénytársaság 2003. évi gyorsjelentése Beszámolónk a PANNONPLAST Csoport konszolidált, a Nemzetközi Számviteli Szabályok (IFRS) szerint készített, nem auditált adatait tartalmazza.

Részletesebben

Erős első negyedéves profit az Állami Nyomdánál Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY, továbbiakban Állami Nyomda vagy Társaság) a mai napon nyilvánosságra hozta 2008. I. negyedéves eredményeit (www.bet.hu,

Részletesebben

A RÁBA Nyrt. 2012. I-IV. negyedéves jelentése ÖSSZEFOGLALÁS

A RÁBA Nyrt. 2012. I-IV. negyedéves jelentése ÖSSZEFOGLALÁS A RÁBA Nyrt. 2012. I-IV. negyedéves jelentése Nem auditált, konszolidált negyedéves jelentés a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint A társaság neve: RÁBA Járműipari Holding Nyilvánosan

Részletesebben

A RÁBA Nyrt. 2013. I-IV. negyedéves jelentése ÖSSZEFOGLALÁS

A RÁBA Nyrt. 2013. I-IV. negyedéves jelentése ÖSSZEFOGLALÁS A RÁBA Nyrt. 2013. I-IV. negyedéves jelentése Nem auditált, konszolidált negyedéves jelentés a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint A társaság neve: RÁBA Járműipari Holding Nyilvánosan

Részletesebben

Állami Nyomda Nyrt. 2011. I-IV. negyedéves jelentés

Állami Nyomda Nyrt. 2011. I-IV. negyedéves jelentés Stabil működés a Nyomdánál 2011-ben Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY, továbbiakban Állami Nyomda vagy Társaság) a mai napon nyilvánosságra hozta 2011. éves eredményeit. (www.bet.hu, www.kozzetetelek.hu,

Részletesebben

a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján

a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján ÉVES JELENTÉS a 2013. december 31-vel végződő évre Magyar Számviteli Szabályok szerinti, auditált adatok alapján Győr, 2014. április 17. Székhely: 9027 Győr, Martin út 1. Postacím: 9002 Győr, Pf. 50 Telefon:

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése

PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése PANNON-VÁLTÓ Rt. 2007. I. félévi gyorsjelentés Mérleg adatok 2006. június 30. 2007. június 30. Változás (e Ft) (e Ft) /előző év=100%/ A. Befektetett eszközök

Részletesebben

TETTYE FORRÁSHÁZ Pécsi Városi Viziközm Üzemeltetési Zártkören Mköd Részvénytársaság beszámolójának kiegészít melléklete 2013. 01. 01-2013. 12. 31. üzleti évrl ------------------------------- Sándor Zsolt

Részletesebben

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2012. május 1 I. A pénzügyi év első négy hónapjában bekövetkezett jelentősebb események és tranzakciók,

Részletesebben

Az Elsõ Hazai Energia-portfólió Részvénytársaság. (1052 Budapest, Váci u. 22.) Tõzsdei éves jelentése. A 2002. évrõl

Az Elsõ Hazai Energia-portfólió Részvénytársaság. (1052 Budapest, Váci u. 22.) Tõzsdei éves jelentése. A 2002. évrõl Az Elsõ Hazai Energia-portfólió Részvénytársaság (1052 Budapest, Váci u. 22.) Tõzsdei éves jelentése A 2002. évrõl Az Elsõ Hazai Energia-portfolió Részvénytársaság 2002. évi tõzsdei éves jelentése Társaság

Részletesebben

ZALAKERÁMIA RT. 2004. I-III. negyedévi gyorsjelentése

ZALAKERÁMIA RT. 2004. I-III. negyedévi gyorsjelentése Társaság neve: Zalakerámia Rt. Telefon 92/313-640 92/550-300 Társaság címe: 8900 Zalaegerszeg, Kosztolányi D. tér 6. Telefax 92/312-070 Ágazati besorolás 2630 Burkolólapok és csempék gyártása E-mail cím

Részletesebben

Állami Nyomda Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2010. első kilenc havi eredmények

Állami Nyomda Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2010. első kilenc havi eredmények Árbevétel- és eredményszinten is erős negyedévet zárt a Nyomda Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY, továbbiakban Állami Nyomda vagy Társaság) a mai napon nyilvánosságra hozta 2010. első kilenc hónapjára vonatkozó

Részletesebben

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt.

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. 2014. I. féléves nem auditált módosított vezetőségi jelentése /3.3.10.-es pont került módosításra, mely aláhúzással jelzett, valamint a PK3. és

Részletesebben

Állami Nyomda Nyrt. 2009. konszolidált féléves jelentés

Állami Nyomda Nyrt. 2009. konszolidált féléves jelentés Jól teljesített az Állami Nyomda az év első felében Iparági átlag felett teljesített az első félévben az Állami Nyomda, és export árbevételét jelentősen növelni tudta. Az Állami Nyomda Nyrt. (BÉT: ANY,

Részletesebben

ÖSSZEVONT TÁJÉKOZTATÓ A PHYLAXIA 1912. HOLDING NYRT.

ÖSSZEVONT TÁJÉKOZTATÓ A PHYLAXIA 1912. HOLDING NYRT. Ez a Tájékoztató a Tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény ( Tpt. ), a 2003/71/EK irányelvnek a tájékoztatóban foglalt információk formátuma, az információk hivatkozással történő beépítése, a tájékoztatók

Részletesebben

ENERGETIKUS MEGOLDÁSOK. RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (01-10-045428)

ENERGETIKUS MEGOLDÁSOK. RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (01-10-045428) Az RFV Regionális Fejlesztési, Beruházó, Termelő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (01-10-045428) Féléves jelentése a Tpt. 54.. alapján 2009. június 30. Összefoglaló Az RFV tevékenységeivel

Részletesebben

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt.

EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Nyrt. 2009. éves IFRS szerint konszolidált, auditált jelentése Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Üzleti jelentés... 3 1. Összefoglaló... 3 2. A Társaság

Részletesebben

A Gardénia Csipkefüggönygyár NyRt 2006. I. féléves gyorsjelentése

A Gardénia Csipkefüggönygyár NyRt 2006. I. féléves gyorsjelentése A Gardénia Csipkefüggönygyár NyRt 2006. I. féléves gyorsjelentése Tájékoztatásunk a Számviteli Törvény 10. (2) bekezdésével összhangban a nemzetközi számviteli (IFRS) standardoknak megfelelı szabályok

Részletesebben

PannErgy Nyrt. Előzetes tájékoztató a 2014. évi gazdálkodásról. 2015. február 19.

PannErgy Nyrt. Előzetes tájékoztató a 2014. évi gazdálkodásról. 2015. február 19. PannErgy Nyrt. Előzetes tájékoztató a 2014. évi gazdálkodásról 2015. február 19. Vezetői összefoglaló 2014. utolsó negyedéve újabb mérföldkő a Társaság életében, hiszen a Miskolci Projekt szeptemberben

Részletesebben

FreeSoft Szoftverfejleszt és Számítástechnikai. Szolgáltató Nyilvánosan M köd Részvénytársaság. 2006. I. félévi. gyorsjelentése

FreeSoft Szoftverfejleszt és Számítástechnikai. Szolgáltató Nyilvánosan M köd Részvénytársaság. 2006. I. félévi. gyorsjelentése FreeSoft Szoftverfejleszt és Számítástechnikai Szolgáltató Nyilvánosan M köd Részvénytársaság 2006. I. félévi gyorsjelentése 2005. augusztus 9. Keresztesi János vezérigazgató 2006. augusztus 8. FreeSoft

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2014. I. félévi konszolidált jelentése A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következő társaságok kerültek bevonásra: Pannon Consulting Kft. A Pannon-Váltó Nyrt. részesedése

Részletesebben

Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930

Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930 Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (felhasználási engedély) Ez a dokumentum a Budapesti Gazdasági

Részletesebben

A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2014. május

A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2014. május A VISONKA Takarmánykeverő és Szolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2014. május Alapadatok a Társaságról A Társaság cégneve: VISONKA Takarmánykeverő Szolgáltató

Részletesebben

A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése

A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése Gazdálkodási adatok 1. A magyar számviteli szabályok szerint 2004. január 1. 2004. december 31-ig elkészített konszolidált,

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése

PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése PANNON-VÁLTÓ NyRt. 2007. I. félévi gyorsjelentése PANNON-VÁLTÓ Rt. 2007. I. félévi gyorsjelentés Mérleg adatok 2006. június 30. 2007. június 30. Változás (e Ft) (e Ft) /előző év=100%/ A. Befektetett eszközök

Részletesebben

Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. december 31.

Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. december 31. Társaság neve: Társaság címe: Ágazati besorolás Beszámolási időszak Graphisoft Park SE Telefon 437 3040 1031 Budapest, Záhony u. 7. Információ technológia 2006. augusztus 21. - 2006. december 31. Telefax

Részletesebben

Tájékoztató a TVK-csoport 2013. évi eredményeiről

Tájékoztató a TVK-csoport 2013. évi eredményeiről Tájékoztató a TVK-csoport 2013. évi eredményeiről TÁJÉKOZTATÓ A TVK-CSOPORT 2013. ÉVI EREDMÉNYEIRŐL A Tiszai Vegyi Kombinát Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (TVK Nyrt.) (Reuters: TVKD.BU, honlap: www.tvk.hu)

Részletesebben

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2013. május

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója. 2013. május A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság időközi vezetőségi beszámolója 2013. május 1 I. A jelentés időszakában bekövetkezett jelentősebb események, azok gazdálkodási és pénzügyi

Részletesebben

A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója. 2013. november

A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója. 2013. november A VISONKA Takarmánykeverı és Szolgáltató Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság idıközi vezetıségi beszámolója 2013. november Alapadatok a Társaságról A Társaság cégneve: VISONKA Takarmánykeverı Szolgáltató

Részletesebben

GYORSJELENTÉS a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. 2002. I. félévi tevékenységérõl

GYORSJELENTÉS a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. 2002. I. félévi tevékenységérõl GYORSJELENTÉS a Brau Union Hungária Sörgyárak Rt. 2002. I. félévi tevékenységérõl A gyorsjelentésünket a magyar számviteli szabályoknak megfelelõen készítettük el, az adatok nem auditáltak. Társaságunk

Részletesebben

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan Pénzügyi kimutatásokhoz kapcsolódó adatlapok PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan Igen Nem Auditált x Konszolidált x Számviteli elvek Magyar IFRS x Egyéb Egyéb:. PK2.Konszolidációs

Részletesebben

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. idıközi vezetıségi beszámolója 2009. november

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. idıközi vezetıségi beszámolója 2009. november A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. idıközi vezetıségi beszámolója 2009. november I. A Társaság cégadatai: A Társaság neve: KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság A Társaság

Részletesebben

A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai

A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai A Danubius Hotels Nyrt. 2010. április 22-én tartandó évi rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai Budapest, 2010. március 31. 1 TARTALOM Közgyűlési meghívó... 3 1. SZÁMÚ NAPIRENDI

Részletesebben

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE

KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE KÖZGYLÉSI DOKUMENTUMOK ZWACK UNICUM NYRT: ÉVES RENDES KÖZGYLÉSE A KÖZGYLÉS IDPONTA: 2016. június 28. 10.00 HELYSZÍNE: Larus Étterem és Rendezvényközpont 1124 Budapest, Csörsz u. 18/b. A Zwack Unicum Nyrt.

Részletesebben

A Pannonplast Rt. tőzsdei gyorsjelentése

A Pannonplast Rt. tőzsdei gyorsjelentése A Pannonplast Rt. tőzsdei gyorsjelentése 2004. II. 2004. augusztus 16. A Pannonplast Rt. 2004. II. i gyorsjelentése A gyorsjelentés a Pannonplast Csoport konszolidált, a Nemzetközi Pénzügyi Jelentési Szabványok

Részletesebben

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI RÉSZVÉNYTÁRSASÁG KONZUM KERESKEDELMI ÉS IPARI RÉSZVÉNYTÁRSASÁG ÉVES JELENTÉS 2002. Tartalomjegyzék Az Igazgatóság levele a részvényesekhez A Felügyelõ Bizottság jelentése Független könyvvizsgálói jelentés I. A társaság

Részletesebben

Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930

Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930 Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (felhasználási engedély) Ez a dokumentum a Budapesti Gazdasági

Részletesebben

ARAGO Befektetési Holding Rt. 2001. évi gyorsjelentése

ARAGO Befektetési Holding Rt. 2001. évi gyorsjelentése ARAGO Befektetési Holding Rt. 2001. évi gyorsjelentése Az ARAGO Befektetési Holding Rt. a Tőzsdei Értékpapír Listán C kategóriában szereplő részvénytársaság igazgatósága az alábbiakban ismerteti Tisztelt

Részletesebben

MÁV Magyar Államvasutak Zrt. 2013. ÉVI ÖSSZEVONT (KONSZOLIDÁLT) ÉVES BESZÁMOLÓ

MÁV Magyar Államvasutak Zrt. 2013. ÉVI ÖSSZEVONT (KONSZOLIDÁLT) ÉVES BESZÁMOLÓ MÁV Magyar Államvasutak Zrt. 2013. ÉVI ÖSSZEVONT (KONSZOLIDÁLT) ÉVES BESZÁMOLÓ 2/92 MÁV Zrt. 2013. évi konszolidált éves beszámoló kiegészít melléklete Tartalomjegyzék I ÁLTALÁNOS RÉSZ 6 I.1

Részletesebben

2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13

2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13 2012 MÁSODIK NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉS - DANUBIUS HOTELS CSOPORT OLDAL 1/13 A Danubius Hotels Nyrt. a mai napon nyilvánosságra hozta II. negyedéves, nem auditált eredményeit. A jelentés a társaság vezetése

Részletesebben

A gazdasági visszaesés jelentősen csökkentette a keresletet, főként Budapesten, ami a költségek nagyfokú visszafogását eredményezi.

A gazdasági visszaesés jelentősen csökkentette a keresletet, főként Budapesten, ami a költségek nagyfokú visszafogását eredményezi. A Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a mai napon nyilvánosságra hozta IV. negyedes és es, nem auditált eredményeit. A jelentés a társaság vezetése által az IFRS, Nemzetközi

Részletesebben

A BorsodChem Rt. 2003. I. féléves, tőzsde számára készített gyorsjelentése

A BorsodChem Rt. 2003. I. féléves, tőzsde számára készített gyorsjelentése A BorsodChem Rt. 2003. I. féléves, tőzsde számára készített gyorsjelentése A BorsodChem Rt. a Nemzetközi Könyvvizsgálati Standardok (IFRS) szerint konszolidált mérlegadatok alapján készítette el a 2003.

Részletesebben

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2006 első három negyedéves gazdálkodásáról

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2006 első három negyedéves gazdálkodásáról 1 GYORSJELENTÉS a HUMET Nyrt 2006 első három negyedéves gazdálkodásáról A HUMET Nyrt a Budapesti Értéktőzsde B kategóriás részvénykibocsátójaként a tőzsdei szabályok alapján félévente köteles gyorsjelentést

Részletesebben

A FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési nyilvánosan működő Részvénytársaság 2013. évi I. féléves jelentése

A FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési nyilvánosan működő Részvénytársaság 2013. évi I. féléves jelentése A FORRÁS Vagyonkezelési és Befektetési nyilvánosan működő Részvénytársaság 2013. évi I. féléves jelentése Tartalomjegyzék I. Általános cégadatok... 5 II. Jelenlegi értékpapír struktúra, tulajdonosi...

Részletesebben

A Rába Rt. 2003. I. negyedéves gyorsjelentése Nem auditált, konszolidált gyorsjelentés a nemzetközi számviteli szabályok (IAS) szerint

A Rába Rt. 2003. I. negyedéves gyorsjelentése Nem auditált, konszolidált gyorsjelentés a nemzetközi számviteli szabályok (IAS) szerint A Rába Rt. 2003. I. negyedéves gyorsjelentése Nem auditált, konszolidált gyorsjelentés a nemzetközi számviteli szabályok (IAS) szerint Adatlap A társaság neve: Rába Járműipari Holding Részvénytársaság

Részletesebben

A Libri-Shopline Nyrt.

A Libri-Shopline Nyrt. A Libri-Shopline Nyrt. időközi vezetőségi beszámolója (2014 első negyedév) Budapest, 2014. május 19. 1. A Társaság cégadatai: A társaság cégneve: Libri-Shopline Kereskedelmi Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Nyilvánosságra hozatali követelmények 2008 teljes év TARTALOMJEGYZÉK

Nyilvánosságra hozatali követelmények 2008 teljes év TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK I SZIGETVÁRI TAKARÉKSZÖVETKEZET 2008 ÉVI GAZDÁLKODÁSI EREDMÉNYE... 2 I.1 PUBLIKUS MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS... 4 II SZIGETVÁRI TAKARÉKSZÖVETKEZET KOCKÁZATKEZELÉSI ELVEI MÓDSZEREI... 6

Részletesebben

A BorsodChem Rt. 2005. I. féléves, tőzsde számára készített gyorsjelentése

A BorsodChem Rt. 2005. I. féléves, tőzsde számára készített gyorsjelentése A BorsodChem Rt. 2005. I. féléves, tőzsde számára készített gyorsjelentése A BorsodChem Rt. a Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok (IFRS) szerint konszolidált mérlegadatok alapján készítette el a

Részletesebben

A Rába Rt. 2002. I-III. negyedéves gyorsjelentése Nem auditált, konszolidált gyorsjelentés a nemzetközi számviteli szabályok (IAS) szerint

A Rába Rt. 2002. I-III. negyedéves gyorsjelentése Nem auditált, konszolidált gyorsjelentés a nemzetközi számviteli szabályok (IAS) szerint A Rába Rt. 2002. I-III. negyedéves gyorsjelentése Nem auditált, konszolidált gyorsjelentés a nemzetközi számviteli szabályok (IAS) szerint Adatlap A társaság neve: RÁBA Járműipari Holding Részvénytársaság

Részletesebben

Az FHB Földhitel- és Jelzálogbank Részvénytársaság 2005. II. negyedévi tőzsdei gyorsjelentése

Az FHB Földhitel- és Jelzálogbank Részvénytársaság 2005. II. negyedévi tőzsdei gyorsjelentése Az FHB Földhitel- és Jelzálogbank Részvénytársaság 2005. II. negyedévi tőzsdei gyorsjelentése Budapest, 2005. augusztus 8. Az FHB Földhitel- és Jelzálogbank Részvénytársaság 2005. II. negyedévi tőzsdei

Részletesebben

É V E S J E L E N T É S

É V E S J E L E N T É S 1 / 26 / HUMET_ EVES_JELENTES_20099 É V E S J E L E N T É S a HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2009 évi gazdálkodásáról 2 / 26 / HUMET_ EVES_JELENTES_20099

Részletesebben

Tisztelt Olvasó! Dr. Nagy László. Dr. Tordai Péter, Kopka Miklós

Tisztelt Olvasó! Dr. Nagy László. Dr. Tordai Péter, Kopka Miklós Tisztelt Olvasó! Nógrád megyében idén elsõ alkalommal és nem titkolva, hogy hagyományteremtõ szándékkal jelentkezik a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Nógrád Megyei Hírlap és az APEH Észak-magyarországi

Részletesebben

A hazai szilikátipar jövõjét meghatározó tényezõkrõl *

A hazai szilikátipar jövõjét meghatározó tényezõkrõl * A hazai szilikátipar jövõjét meghatározó tényezõkrõl * Kunvári Árpád A jelenbõl a jövõ felé menve a legfõbb útmutatásokat a múlt tanulságai adják. Fõleg egy olyan helyzetben, mint amiben most az EU-hoz

Részletesebben

Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára

Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Működő Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktőzsde számára 2006. október 1. 2006. december 31. első negyedév (nem auditált mérlegadatok alapján) Az EGIS Nyrt.

Részletesebben

A Társaság 2008. június 26. napján tartott éves rendes közgylése 5/2008.06.26. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést.

A Társaság 2008. június 26. napján tartott éves rendes közgylése 5/2008.06.26. sz. határozatával jóváhagyta a jelen jelentést. JELENTÉS A FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI GYAKORLATRÓL A BUDAPESTI ÉRTÉKTZSDE ZRT. ÁLTAL KÖZZÉTETT FELELS TÁRSASÁGIRÁNYÍTÁSI AJÁNLÁSOK ( AJÁNLÁSOK ) ALAPJÁN A Zwack Unicum Nyrt. (a Társaság ) Felügyel Bizottsága

Részletesebben

A DANUBIUS HOTELS CSOPORT 2010 I. NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉSE

A DANUBIUS HOTELS CSOPORT 2010 I. NEGYEDÉVES GYORSJELENTÉSE A Danubius Szálloda és Gyógyüdülő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a mai napon nyilvánosságra hozta negyedéves, nem auditált eredményeit. A jelentés a társaság vezetése által az IFRS, Nemzetközi Pénzügyi

Részletesebben

Kiemelt pénzügyi adatok

Kiemelt pénzügyi adatok Tisztelt Részvényeseink! A Társaság a 2007-es év harmadik negyedévét az első két negyedévhez hasonló üzletmenettel és eredményekkel zárta. Kiemelt pénzügyi adatok Szept. 30- cal végződő Szept. 30- cal

Részletesebben

AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE

AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE AZ EGIS GYÓGYSZERGYÁR NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 2005/2006. ÉVES JELENTÉSE Budapest, 2007. január 24. EGIS Gyógyszergyár Nyrt. Felelősségvállaló nyilatkozat Az EGIS Gyógyszergyár Nyrt. 2005/2006.

Részletesebben

BOOKLINE.HU NYRT. 2006. évi. Éves beszámolója

BOOKLINE.HU NYRT. 2006. évi. Éves beszámolója BOOKLINE.HU NYRT. 2006. évi Éves beszámolója 2007. március 20. Tartalomjegyzék I. Összefoglaló II. Általános ismertető 1. Cégadatok 2. Részvényinformációk 3. Cégvezetés 4. Általános adatok a társaságról

Részletesebben

Nógrád megye bemutatása

Nógrád megye bemutatása Nógrád megye bemutatása Nógrád megye Magyarország legkisebb megyéi közé tartozik, az ország területének mindössze 2,7 százalékát (2.546 km 2 ) foglalja el. A 201.919 fős lakosság az ország népességének

Részletesebben

A MATÁV 2003-BAN ELÉRTE PÉNZÜGYI CÉLJAIT ÉS A FŐ ÜZLETÁGAKBAN MEGŐRIZTE VEZETŐ POZÍCIÓJÁT

A MATÁV 2003-BAN ELÉRTE PÉNZÜGYI CÉLJAIT ÉS A FŐ ÜZLETÁGAKBAN MEGŐRIZTE VEZETŐ POZÍCIÓJÁT A MATÁV 2003-BAN ELÉRTE PÉNZÜGYI CÉLJAIT ÉS A FŐ ÜZLETÁGAKBAN MEGŐRIZTE VEZETŐ POZÍCIÓJÁT BUDAPEST 2004. február 11. A Matáv (NYSE: MTA.N és BÉT: MTAV.BU), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója

Részletesebben

MÁV Magyar Államvasutak Zártkören Mköd Részvénytársaság MÁV Magyar Államvasutak Zártkören Mköd Részvénytársaság Tartalomjegyzék I Általános kiegészítések 7 I.1 A vállalkozás bemutatása 7 I.2 A Társaság

Részletesebben

MASTERPLAST NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

MASTERPLAST NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG A MASTERPLAST NYRT. Időközi vezetőségi beszámolója 2015. május 13. nem auditált, konszolidált készült a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint 1 Az 1997-ben alapított Masterplast

Részletesebben

A PannErgy Nyrt. féléves beszámoló

A PannErgy Nyrt. féléves beszámoló A PannErgy Nyrt. féléves beszámoló 2013. I. féléve I. IFRS II. Egyedi III. Nyilatkozatok 2013. augusztus 15. I. PannErgy Nyrt. IFRS szerinti konszolidált nem auditált féléves beszámolója 2013. els félév

Részletesebben

A MATÁV 2001. HÁROMNEGYED ÉVES EREDMÉNYEI

A MATÁV 2001. HÁROMNEGYED ÉVES EREDMÉNYEI A MATÁV 2001. HÁROMNEGYED ÉVES EREDMÉNYEI BUDAPEST, 2001. november 13. A Matáv (NYSE: MTA.N és BÉT: MTAV.BU), Magyarország vezetõ távközlési szolgáltatója ma közzétette 2001. háromnegyed éves gazdasági

Részletesebben

Az Egyéb követelések összege 10.489 ezer Ft-ot tesz ki.

Az Egyéb követelések összege 10.489 ezer Ft-ot tesz ki. 1 A HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Rt 2002. harmadik negyedévi gyorsjelentése A Bevezetési és Forgalombantartási Szabályzat szerint indokolnunk kell a tavalyi adatokhoz képest jelentős eltéréseket.

Részletesebben

ELOTERJESZTÉS. A Társaság Igazgatósága 2005. április 29-re hívta össze az éves rendes közgyulést az alábbi napirenddel:

ELOTERJESZTÉS. A Társaság Igazgatósága 2005. április 29-re hívta össze az éves rendes közgyulést az alábbi napirenddel: ELOTERJESZTÉS az econet.hu Informatikai Részvénytársaság (1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., Cg. 01-10-043483) 2005. április 29-én 10 órakor a Társaság székhelyén tartandó Közgyulésére. A Társaság

Részletesebben

PANNERGY Nyrt. 2012. évi beszámoló. független könyvvizsgálói jelentés

PANNERGY Nyrt. 2012. évi beszámoló. független könyvvizsgálói jelentés PANNERGY Nyrt. 2012. évi beszámoló és független könyvvizsgálói jelentés Tartalomjegyzék I. Független könyvvizsgálói jelentés II. Éves beszámoló Mérleg Eredménykimutatás Kiegészít melléklet Üzleti jelentés

Részletesebben

2005. október 1. 2005 december 31. elsı negyedév (nem auditált mérlegadatok alapján)

2005. október 1. 2005 december 31. elsı negyedév (nem auditált mérlegadatok alapján) Az EGIS Gyógyszergyár Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság gyorsjelentése a Budapesti Értéktızsde számára 2005. október 1. 2005 december 31. elsı negyedév (nem auditált mérlegadatok alapján) Az EGIS Nyrt.

Részletesebben

PIAC A K I I. Agrárgazdasági Kutató és Informatikai Intézet Piac-árinformációs Szolgálat. IV. évfolyam/3. szám 2004.02.23. 2004/7.

PIAC A K I I. Agrárgazdasági Kutató és Informatikai Intézet Piac-árinformációs Szolgálat. IV. évfolyam/3. szám 2004.02.23. 2004/7. PIAC Agrárgazdasági Kutató és Informatikai Intézet Piac-árinformációs Szolgálat A K I I IV. évfolyam/3. szám 02.23. 2004/7. hét BAROMFI PIACI JELENTÉS Tartalom Piaci jelentés...1 A vágócsirke piaci, és

Részletesebben

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-IX. havi idıközi vezetıségi beszámolója

PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-IX. havi idıközi vezetıségi beszámolója PANNON-VÁLTÓ Nyrt. 2012. I.-IX. havi idıközi vezetıségi beszámolója A Pannon-Váltó Nyrt. konszolidált mérlegébe a következı társaságok kerültek bevonásra: Pannon Consulting Kft. A Pannon-Váltó Nyrt. részesedése

Részletesebben

I. Konszolidált jelentés

I. Konszolidált jelentés I. Konszolidált jelentés 1. Vezetői összefoglaló 2016 első negyedéve során a teljes árbevétel forintban 1,9%-kal, euróban 0,8%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest. A vizsgált időszakban

Részletesebben

2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ

2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 1. KÖNYVVIZSGÁLÓI JELENTÉS Budapest, 2004. január 30. EGIS Gyógyszergyár Rt. 2002/2003. ÉVES KONSZOLIDÁLT BESZÁMOLÓ 2. MÉRLEG ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁS Budapest, 2004.

Részletesebben

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Auditált. Konszolidált. Számviteli elvek. Magyar IFRS X Egyéb

PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan. Auditált. Konszolidált. Számviteli elvek. Magyar IFRS X Egyéb PK1. Általános információk a pénzügyi adatokra vonatkozóan Auditált Igen Nem X Konszolidált X Számviteli elvek Magyar IFRS X Egyéb PK2. Konszolidációs körbe tartozó társaságok 1 Név Törzs/Alaptőke MFt

Részletesebben

Sárisáp Község P o l g á r m e s t e r e 2523 Sárisáp, Fı utca 123. Telefon: 33/518-310. Fax: 33/518-311. E-mail: sarisap@invitel.

Sárisáp Község P o l g á r m e s t e r e 2523 Sárisáp, Fı utca 123. Telefon: 33/518-310. Fax: 33/518-311. E-mail: sarisap@invitel. Sárisáp Község P o l g á r m e s t e r e 2523 Sárisáp, Fı utca 123. Telefon: 33/518-310. Fax: 33/518-311. E-mail: sarisap@invitel.hu 1-99/2008. M E G H Í V Ó Sárisáp Község Önkormányzatának Képviselı-testülete

Részletesebben

PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. 2009. évi I. féléves jelentése KONSZOLIDÁLT, NEM AUDITÁLT

PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. 2009. évi I. féléves jelentése KONSZOLIDÁLT, NEM AUDITÁLT PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. 2009. évi I. féléves jelentése KONSZOLIDÁLT, NEM AUDITÁLT I. Általános megállapítások II/1.) Általános gazdasági környezet A múlt év közepén-végén kibontakozott pénzügyi-gazdasági

Részletesebben

I. Konszolidált jelentés

I. Konszolidált jelentés I. Konszolidált jelentés 1. Vezetői összefoglaló 2015 első háromnegyed évében a teljes árbevétel forintban és euróban mérve egyaránt 4,9%-kal emelkedett az előző év azonos időszakához képest. A vizsgált

Részletesebben

ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLETE. 2011. év. Főszerpaprika Kutató-Fejlesztı Nonprofit Közhasznú Kft. Kalocsa

ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLETE. 2011. év. Főszerpaprika Kutató-Fejlesztı Nonprofit Közhasznú Kft. Kalocsa Közhasznúsági jelentés 4. számú melléklete Főszerpaprika Kutató-Fejlesztı Nonprofit Közhasznú Kft. Kalocsa ÉVES BESZÁMOLÓ KIEGÉSZÍTİ MELLÉKLETE 2011. év 1 I. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK 1. Társaság bemutatása

Részletesebben

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. november

HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság. 2010. november HUMET Kereskedelmi, Kutatási és Fejlesztési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Időközi vezetőségi beszámolója 2010. november 1. Cégnév, székhely, alapítás, cégadatok Cégnév: HUMET Kereskedelmi, Kutatási

Részletesebben

Időközi vezetőségi beszámoló 2014. I. negyedév 2014. május 19.

Időközi vezetőségi beszámoló 2014. I. negyedév 2014. május 19. ALTEO Nyrt. Időközi vezetőségi beszámoló 2014. I. negyedév 2014. május 19. ALTEO NYRT 2014. I. negyedévre vonatkozó időközi vezetőségi beszámoló 1 Az ALTEO Energiaszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Részletesebben

Váradi Ernő az Igazgatóság elnöke

Váradi Ernő az Igazgatóság elnöke A Vezetés tagjai 1 A PANNON-FLAX Győri Lenszövő Rt. Igazgatósága Váradi Ernő az Igazgatóság elnöke Teimel Gézáné az Igazgatóság tagja vezérigazgató Buri Istvánné az Igazgatóság tagja Kőteleky László az

Részletesebben

TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság III. NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.09.30

TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság III. NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.09.30 TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság III. NEGYEDÉVES JELENTÉS 2015.01.01-2015.09.30 1 Tartalomjegyzék 1, Felelősség vállalási nyilatkozat 2, Vezetőségi jelentés 3, Audit Bizottság jelentés

Részletesebben

TARTALOM. 6720 Szeged, Klauzál tér 9. Szeged, 2003. február 10.

TARTALOM. 6720 Szeged, Klauzál tér 9. Szeged, 2003. február 10. ÉVES GYORSJELENTÉS TARTALOM 2002. VEZETÕI BESZÁMOLÓ ÉS ELEMZÉS...1 Megjegyzések...1 Idõszak elemzése...2 Üzleti környezet...2 Villamosenergia mérleg...2 Eredménykimutatás...3 Mérleg...6 Társaság érdekeltségei...7

Részletesebben

SZIKI Gyermekfejleszt Turisztikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft 6781 Domaszék, Tanya 918. 2011. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

SZIKI Gyermekfejleszt Turisztikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft 6781 Domaszék, Tanya 918. 2011. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS TARTALOM 1., 2011. évi számviteli beszámoló 2., Kiegészít melléklet 3., 2011. évben kapott támogatások felhasználása 4., 2011. évben közhasznú tevékenység keretében nyújtott

Részletesebben

A Danubius Hotels Nyrt. 2014. április 24-én tartandó éves rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai

A Danubius Hotels Nyrt. 2014. április 24-én tartandó éves rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai A Danubius Hotels Nyrt. 2014. április 24-én tartandó éves rendes közgyűlésének előterjesztései és határozati javaslatai Budapest, 2014. április 2. TARTALOM KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ... 3 1. SZÁMÚ NAPIRENDI PONT:

Részletesebben

TISZAI VEGYI KOMBINÁT NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TISZAÚJVÁROS Cg. 05-10-000065

TISZAI VEGYI KOMBINÁT NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TISZAÚJVÁROS Cg. 05-10-000065 TISZAI VEGYI KOMBINÁT NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TISZAÚJVÁROS Cg. 05-10-000065 ÜZLETI JELENTÉS 2009. ÉVRŐL A TISZAI VEGYI KOMBINÁT NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG MAGYAR SZÁMVITELI TÖRVÉNY

Részletesebben

Időközi vezetőségi beszámoló - 2011. első negyedéves eredmények A lassú gazdasági fellendülés jelei látszódnak az üzleti eredményeinken

Időközi vezetőségi beszámoló - 2011. első negyedéves eredmények A lassú gazdasági fellendülés jelei látszódnak az üzleti eredményeinken Társaság neve: Magyar Telekom Nyrt. Társaság címe: E-mail címe: 1013 Budapest Krisztina krt. 55. investor.relations@telekom.hu Befektetői kapcsolattartó: Beosztás: Telefon: E-mail cím: Krisztina Förhécz

Részletesebben

TARJÁNHŐ Szolgáltató- Elosztó Kft.

TARJÁNHŐ Szolgáltató- Elosztó Kft. TARJÁNHŐ Szolgáltató- Elosztó Kft. Adószám: 11202309-2-12 Cégjegyzékszám: Nm-i Cégbíróság 12-09001857 Bank: KSH Bank: 10400786-07804544-0000000 Salgótarján Megyei Jogú Város K ö z g y ű l é s e 3100 Salgótarján,

Részletesebben

2002. ELSO NEGYEDÉVÉT A MOBIL SZEGMENS KIEMELKEDO EREDMÉNYE HATÁROZTA MEG

2002. ELSO NEGYEDÉVÉT A MOBIL SZEGMENS KIEMELKEDO EREDMÉNYE HATÁROZTA MEG 2002. ELSO NEGYEDÉVÉT A MOBIL SZEGMENS KIEMELKEDO EREDMÉNYE HATÁROZTA MEG BUDAPEST - 2002. május 15. - A Matáv (NYSE: MTA.N és BÉT: MTAV.BU), Magyarország vezeto távközlési szolgáltatója ma közzétette

Részletesebben

Időközi vezetőségi beszámolója (nem auditált, konszolidált) készült a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint

Időközi vezetőségi beszámolója (nem auditált, konszolidált) készült a Nemzetközi Pénzügyi Jelentéskészítési Szabványok (IFRS) szerint Első negyedéves Jelentés 2012 MASTERPLAST NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 3 MASTERPLAST NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Időközi vezetőségi beszámolója (nem auditált, konszolidált) készült a Nemzetközi

Részletesebben

Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930

Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930 Zalaegerszegi Intézet 8900 Zalaegerszeg, Gasparich u. 18/a, Pf. 67. Telefonközpont: (06-92) 509-900 Fax: (06-92) 509-930 FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (felhasználási engedély) Ez a dokumentum a Budapesti Gazdasági

Részletesebben

A gazdaság fontosabb mutatószámai

A gazdaság fontosabb mutatószámai A gazdaság fontosabb mutatószámai 2008. január 1-től ahogy azt korábban már jeleztük a KSH a TEÁOR 08 szerint gyűjti az adatokat. Ezek első közzétételére a 2009. januári ipari adatok megjelentetésekor

Részletesebben

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról

GYORSJELENTÉS. a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról 1 GYORSJELENTÉS a HUMET Nyrt 2007 első negyedévének gazdálkodásáról A HUMET Nyrt a Budapesti Értéktőzsde B kategóriás részvénykibocsátójaként a tőzsdei szabályok alapján félévente köteles gyorsjelentést

Részletesebben

M-SPIRIT SZOLGÁLTATÓ KFT. 2013. ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL

M-SPIRIT SZOLGÁLTATÓ KFT. 2013. ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL ÜZLETI JELENTÉS AZ M-SPIRIT SZOLGÁLTATÓ KFT. 2013. ÉVI GAZDÁLKODÁSÁRÓL Veszprém, 2013. február 14. Dr. Markovszky György ügyvezető igazgató 1 Üzleti Jelentés az M-Spirit Kft. 2013. évi gazdálkodásáról

Részletesebben

GYORSJELENTÉS. e-mail:investor.relations@synergon.hu

GYORSJELENTÉS. e-mail:investor.relations@synergon.hu GYORSJELENTÉS A Synergon Informatika Rt. 2003. január 1-től június 30-ig tartó 6 hónap pénzügyi eredményei Nem auditált, konszolidált Nemzetközi Pénzügyi Jelentés/ Beszámolói Szabályok szerint összeállított

Részletesebben

Éves beszámoló mérlege - "A"

Éves beszámoló mérlege - A Adószám: Cégbíróság: Cégjegyzék szám: 11108944-2-51 Fejér Megyei Cégbíróság 07-09-003060 Annamajori Mezőgazdasági és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 2471 Baracska, Annamajor utca 1 Éves beszámoló

Részletesebben

ÖSSZEVONT TÁJÉKOZTATÓ PHYLAXIA 1912. HOLDING NYRT.

ÖSSZEVONT TÁJÉKOZTATÓ PHYLAXIA 1912. HOLDING NYRT. Ez a Tájékoztató a Tıkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény ( Tpt. ), a 2003/71/EK irányelvnek a tájékoztatóban foglalt információk formátuma, az információk hivatkozással történı beépítése, a tájékoztatók

Részletesebben