A látvány-csapatsport támogatási rendszer 2016/2017-es támogatási időszakára vonatkozó értékelési elvei és benchmarkja

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A látvány-csapatsport támogatási rendszer 2016/2017-es támogatási időszakára vonatkozó értékelési elvei és benchmarkja"

Átírás

1 A látvány-csapatsport támogatási rendszer 2016/2017-es támogatási időszakára vonatkozó értékelési elvei és benchmarkja A Magyar Kézilabda Szövetség (a továbbiakban: MKSZ) a látvány-csapatsportágak támogatási rendszerében az MKSZ-hez benyújtott, a 2016/17-es támogatási időszakra vonatkozó sportfejlesztési programok értékelése során alkalmazandó elbírálási és tervezési szabályokat, a társasági adóról és az osztalékadóról szóló évi LXXXI. törvény, a látvány-csapatsport támogatások szabályozásairól szóló 107/2011. (VI.30.) számú kormányrendelet, valamint az MKSZ Elnökségének 25/2016 (II.24.) határozata alapján az alábbiak szerint állapítja meg: Általános információk: A 2016/17-es támogatási időszakban a sportszervezetekkel való kapcsolattartás kizárólag az MKSZ által rendelkezésre bocsátott Elektronikus Kérelmi Rendszeren keresztül történik. A benchmarkban szereplő tételek minden esetben bruttóban kerülnek meghatározásra! 1. Alapelvként érvényesítendő, hogy az utánpótlás korosztályban szereplő sportolók esetében legfeljebb egy sportszervezet számolhatja el az egy főre jutó kvótát (pl. zöldkártya). 2. Csak olyan sportolók után igényelhető támogatás a sportszervezetek részéről, akik bajnokságban induláshoz szükséges minimális létszámot elérnek az adott korosztályban (pl. öt U17-es korosztályú játékosra nem ítélhető meg támogatás). 3. Működési típusú költségeknek az alábbi költség nemek minősülnek: személyi bérek, bérleti díjak, személyszállítási költségek, nevezési költségek, versenyengedélyek, játékengedélyek költsége. 4. A Nemzeti Bajnokság I. osztályát leszámítva, az MKSZ csak azon sportszervezetek utánpótlás-nevelési feladatok ellátása jogcímre benyújtott kérelem szerinti fejlesztést támogatja, amelyek esetében az adott sportszervezetek csak és kizárólag hazai nevelésű játékosokat foglalkoztatnak, feltéve, hogy a jóváhagyáshoz szükséges jogszabályi feltételeknek és a jelen dokumentum szerinti szakmai prioritásoknak megfelelnek.

2 Nem kell a fentieket alkalmazni, amennyiben a nem hazai nevelésű játékos: a) Magyarországon közép- vagy felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatának hallgatója, vagy b) állampolgársági kérelmet nyújtott be. 5. Képzés jogcímről más jogcímre átcsoportosítani nem lehet. E jogcímen a testkulturális képzésben részt vevő felsőoktatási intézmények által szervezett sportegészségügyi, sportmenedzseri és egyéb sportszakemberi képzések, valamint a testkulturális képzésben részt vevő felsőoktatási intézmények által szervezett OKJ-s képzések (összességében olyan képzések, amelyek a sportszervezetek, vagy az MKSZ munkáját hivatottak segíteni) támogathatóak, illetve számolhatóak el. A képzések engedélyezésének feltétele, hogy azt az MKSZ Nemzeti Edzőképző Központja az elbírálás során támogassa. Ezek a képzések a szakképzések kategóriába sorolhatóak. A nyelvi, szaknyelvi, informatikai képzések engedélyezésének vonatkozásában is az előzőekben leírtak az irányadóak. A támogatás elszámolásakor a megszerzett magasabb szintű nyelvvizsga, vagy az informatikai képzés elvégzését igazoló dokumentum (bizonyítvány) bemutatása szükséges. 6. Tárgyi eszköz beruházás, felújítás jogcímről a működési típusú (személyi bérek, bérleti díjak, személyszállítási költségek, nevezési költségek, versenyengedélyek, játékengedélyek költsége) költségekre történő átcsoportosítás nem támogatott. (Ezen rendelkezés a 2015/2016-os sportfejlesztési programok vonatkozásában is alkalmazandó.) 7. A korábbi időszakokban jóváhagyott, de még nem megvalósított beruházások esetében az alábbi korlátozást tartja fent az MKSZ: a) azon sportszervezetek részére, melyek 2014/15-ös, illetve korábbi támogatási időszakban jóváhagyott sportcélú ingatlanra irányuló beruházással rendelkeznek, az MKSZ nem állít ki új beruházás támogatására vonatkozó határozatot. 1 A beruházások vizsgálata során kiemelt figyelmet kell fordítani a földrajzi, demográfiai elhelyezkedésre. A sportfejlesztési program jóváhagyása során vizsgálni kell, hogy a benyújtott sportfejlesztési program megvalósítása összhangban van-e az országos sportági szövetség sportpolitikai érdekeivel, valamint azt, hogy az miként illeszkedik a nemzetgazdaság érdekeihez, 1 Ez alól kivételt jelentenek a több ütemben magvalósuló beruházások, melyeket egyedileg kell elbírálni.

3 különös figyelemmel a hosszú távú fenntarthatóság követelményére. Az MKSZ kizárólag Magyarország területén megvalósuló beruházásokat támogat. 8. Az utánpótlás-nevelési feladatok ellátása és a személyi jellegű ráfordítások jogcímek keretében a támogatási igazolással lefedett költségek csak az adott év december 31-éig hosszabbíthatóak. (Ezen rendelkezés a 2015/2016-os sportfejlesztési programok vonatkozásában is alkalmazandó.) 9. A támogatási igazolással le nem fedett támogatások tekintetében, csak abban az esetben lehetséges hosszabbítani, ha legkésőbb, a korábbi támogatási időszak végéig (legkésőbb augusztus 14-éig a megfelelő kérelem benyújtásával) a sportszervezet a hosszabbításban nem érintett támogatások, támogatási igazolással lefedett és pénzügyileg teljesült összegével, teljes mértékben elszámolt. (Ezen rendelkezés a 2015/2016-os sportfejlesztési programok vonatkozásában is alkalmazandó.) 10. A hosszabbítási kérelmek benyújtásához minden esetben szükséges csatolni a látvány-csapatsport támogatások szabályozásairól szóló 107/2011. (VI.30.) számú kormányrendelet 2. számú mellékletét (összesített elszámolási táblázatokat). (Ezen rendelkezés a 2015/2016-os sportfejlesztési programok vonatkozásában is alkalmazandó.) 11. Módosítás olyan tételre, amely a jóváhagyás során elutasításra került nem támogatott. (Ezen rendelkezés a 2015/2016-os sportfejlesztési programok vonatkozásában is alkalmazandó.) 12. Az utánpótlás-nevelési feladatok támogatásán belül, a sportegészségügyi ellátás biztosítását szolgáló, sportorvos által igazolt gyógyszerek, sportorvos által igazolt, az utánpótlás korú sportolók életkori szükségleteihez igazodó táplálék-kiegészítők, diagnosztikai eszközök és gyógyászati segédeszközök beszerzésére, valamint teljesítménydiagnosztikai mérésekre, vizsgálatokra fordított összegek vonatkozásában minden kérelem jóváhagyásának feltétele, hogy azt az MKSZ Sportegészségügyi Albizottsága az elbírálás során támogassa. A fentiekben megfogalmazott vállalások nem teljesítése, valamint a nem hazai nevelésű játékosok Nemzeti Bajnokság I. osztályon kívüli szerepeltetése esetén meghatározottak utólag, az ellenőrzés során, továbbá a következő támogatási év(ek)ben jóváhagyásra kerülő sportfejlesztési programokban kerülnek korrigálásra. Az értékelési elvek szerint bajnokságnak tekinthető az MKSZ, vagy a Magyar Diáksport Szövetség, illetve a Magyar Egyetemi és Főiskolai Szövetség által szervezett, legalább 4-12 csapat részvételével megrendezett, minimum két fordulós verseny, ahol egy csapat egy fordulóban csak egy mérkőzést játszik.

4 Az értékelési elvek szerint tornának tekinthető a jellemzően egy helyszínen lebonyolított, legalább négy nevezett csapat (legalább három különböző sportszervezet) részvételével szervezett verseny. Az egységesített benchmark rendszer keretében meghatározott kategóriák a válogatott keretekre nem vonatkoznak. Személyi jellegű ráfordítások/utánpótlás-nevelés támogatása jogcímen belüli sportszakemberek személyi jellegű ráfordításai: A személyi jellegű ráfordítások, valamint az utánpótlás-nevelés támogatása jogcímen belüli sportszakemberek személyi jellegű ráfordításai jogcímen a sportszakemberek díjazásai, a juttatások legmagasabb elszámolható (támogatható) mértékét az MKSZ a végzettség és a bajnoki besorolástól függően állapítja meg. A fizetési sapkát tartalmazó táblázat az értékelési elvek 1. számú melléklete tartalmazza. Az edzői licence vonatkozásában a kérelem benyújtásakor elfogadhatóak a 2015/2016-os támogatási időszakra kiváltott igazolványok. Amennyiben a 2016/2017-es támogatási időszakra a programban jóváhagyott edző a licence kiváltó és megállapító képzésen nem vesz részt, és igazolványát nem váltja ki, illetve nem újítja meg a következő bajnoki időszakra (2016/2017) ezen körülmény miatt, az adott személy bérkifizetése a támogatás felhasználásának ellenőrzésekor nem lesz elfogadható. Azon edzők, akik nem rendelkeznek 2015/2016-os bajnoki időszakra vonatkozó licence-szel, kötelesek csatolni a képesítésüket igazoló dokumentumokat, amelyek alapján az MKSZ Nemzetközi Edzőképző Központ megállapítja a megszerezhető licence kategóriát. Azonban a fentiek, a 2015/2016-os licence megszerzésének vonatkozásában ugyanúgy érvényesek. A fizetési sapkában történt technikai jellegű változások a következőek: - az eddigi fizetési sapka kategóriák az elektronikus kérelmi rendszerben meglévő kategóriákhoz lettek igazítva, továbbá kiegészítésre került az NBIes férfi csapatok részére az U23-as kategóriával; - 8 órás foglalkoztatás esetén a minimálisan adható munkabér összege felemelése került a mindenkori minimálbér összegére (2016. évben bruttó ,- Ft); - a játékengedéllyel rendelkező sportolók részére edzői munkabér nem hagyható jóvá csak abban az esetben, ha a 2015/2016-os támogatási

5 időszakban bizonyíthatóan edzői tevékenységet folytatott és érvényes licenccel rendelkezik. Utánpótlás igazgatói és szakmai igazgatói munkakörökre egyszerre, csak az NBI-s, és az -s csapatok nyújthatnak be kérelmet úgy, hogy minimum 120 fő utánpótlás korú sportolóval rendelkeznek, továbbá a szakmai igazgató ebben az esetben csak a személyi jellegű ráfordítások jogcím keretében (50-50%-os támogatási intenzitás mellett) támogatható. A többi bajnoki osztályban szereplő csapatok esetében csak 1 utánpótlás igazgató, vagy szakmai igazgató személyi jellegű ráfordítása támogatható. A technikai vezetők esetében a felnőtt csapat mellett 1 fő, a junior és ifjúsági csapatok mellett további 1 fő, valamint minimum 3 csapatonként maximum további még 1 fő személyi jellegű ráfordítása támogatható. Személyi jellegű ráfordítások esetében (személyi jellegű ráfordítások és utánpótlás-nevelési feladatok támogatása jogcímen egyaránt) csak és kizárólag a bruttó bér és járulékai igényelhetők és számolhatóak el, egyéb juttatások nem (pl.: kiküldetési rendelvény, étkezési hozzájárulás stb.). Tárgyi eszköz beruházás, felújítás jogcím: - főszabály szerint nem támogatott olyan tételek engedélyezése, amelyek az előző támogatási években jóváhagyásra kerültek (pl. honlap fejlesztés). Utánpótlás-nevelési feladatok támogatása jogcím: - az edzésen, versenyen, mérkőzésen a jóváhagyott sportfejlesztési program megvalósításában érintett utánpótlás-korú sportolók által használt sportfelszerelés, sporteszköz beszerzésére fordított összeg: amely sportszervezet a korábbi években igényelt ezen aljogcímen támogatást, főszabály szerint csak létszámnövekedés esetén részesülhet támogatásban. Egyéb esetben csak megfelelő indoklás esetén hagyható jóvá támogatás. - Szállás/étkezés költségek esetében egységes kategóriák kerültek meghatározásra (például: szállás, étkezés, szállás reggelivel, napi hidegcsomag, szállás teljes ellátással). - A szállás és étkezés költségek hazai viszonylatban érvényesek, külföldi szakmai programok esetében a költségek egyedileg kerülnek elbírálásra. - Élelmiszer alapanyagok a 2013/2014-es támogatási időszaktól nem elszámolhatóak a Tao terhére.

6 Benchmark 2016/2017 Felszerelések és sporteszközök kézilabda cipő zokni kabát sál sapka kesztyű bemelegítő jogging gálamelegítő labda kézilabda mez (meccs) kézilabda nadrág (meccs) sporttáska nagy kézitáska aláöltözet védőfelszerelés szabadidőpóló rövidnadrág edzőpóló kapusnadrág kapusmez papucs labdazsák törölköző szabadidő melegítő (alsó-felső) wax labdapumpa compressor (pumpa) síp sport bólya kulacs (1L) thermosz (19L) stopperóra bordásfal fitness labda gumiszalagok mágnes tábla medicinlabda 45,000 Ft 1,500 Ft /pár 45,000 Ft 6,990 Ft 6,990 Ft 6,350 Ft 29,000 Ft 40,000 Ft 25,000 Ft 12,700 Ft 10,000 Ft 25,000 Ft 9,000 Ft 9,000 Ft 6,000 Ft 17,000 Ft 17,000 Ft 7,500 Ft 12,700 Ft 10,000 Ft 20,000 Ft 9,300 Ft / kg 70,000 Ft 13,500 Ft Ft 18,000 Ft 32,000 Ft 19,000 Ft 12,700 Ft 12,700 Ft 10,000 Ft

7 súlyzó súlyzókészlet ugrókötél nagy taktikai tábla/csapat kapu kapuháló szivacskézilabda kapu wax lemosó Gyógyszerek, diagnosztikai eszközök Tape BSN 2,5 cm Tape BSN 4 cm Tape BSN 5 cm Beiersdorf Tape 4 cm Beiersdorf Tape 5 cm Cohefix kék Arnika Zselé Intensive hűtő zselé Sporty Cool Fagyasztó spray hűtő spray jégzselé spray jégakku Polysport Gold Pack jégtömlő kötésragasztó sebbevonó bemelegítő spray szintetikus bőr poly szivacsos kötszer ragtapasz tapadó kötés poly medirip közepes tartókötés poly univerzális tartókötés géz poly vékony szivacs masszázs olaj sport fluid masszázskrém bemelegítő krém mineral cream massage ágy orvosi táska felszerelve hűtőtáska (6L-15L) 4,000 Ft 12,700 Ft 4,000 Ft 19,000 Ft 500,000 Ft / pár 50,000 Ft / pár / pár 6,500 Ft / liter 1,150 Ft 1,400 Ft 1,900 Ft 1,600 Ft 1,900 Ft 2,500 Ft 4,500 Ft 4,500 Ft 2,300 Ft 2,500 Ft 2,500 Ft 2,500 Ft 1,400 Ft 500 Ft 4,200 Ft 4,200 Ft 4,500 Ft 500 Ft 1,500 Ft 2,700 Ft 2,300 Ft 1,100 Ft 1,700 Ft 950 Ft / lap 3,400 Ft 2,800 Ft 3,200 Ft 4,500 Ft 3,500 Ft 160,000 Ft 20,000 Ft 12,000 Ft

8 mentőláda tapevágó olló orrtampon sebösszehúzó tapasz lemosó spray melegtapasz (2db-os) ló krém fóliatekercs amaril krém tűágy tape ragasztó spray pulzusmérő óra vérnyomásmérő újraélesztő készülék (automata / félautomata) Informatika Televízió Dvd felvevő, lejátszó Videó kamera Projektor Számítógép Laptop Nyomtató Videó felvevő, lejátszó 5,700 Ft 3,800 Ft 480 Ft / 5 db 3,800 Ft 2,000 Ft 7,000 Ft 4,500 Ft 3,400 Ft 7,000 Ft 4,000 Ft 110,000 Ft 500,000 Ft 200,000 Ft 100,000 Ft 200,000 Ft 500,000 Ft 250,000 Ft 250,000 Ft 100,000 Ft 50,000 Ft Tárgyi eszköz Mikrobusz 8+1 fő 13,000,000 Ft A mikrobusz kihordási ideje minimum 5 év. A listában nem szereplő tárgyi eszközökre elszámolható költségek egyedileg kerülnek elbírálásra. Szállás, étkezés Szállás fő/éj 10,000 Ft Szállás (reggelivel) fő/éj 11,500 Ft Szállás (teljes ellátás) fő/éj Reggeli fő/alkalom 1,500 Ft Ebéd fő/alkalom Vacsora fő/alkalom Snack, hidegcsomag (per fő) 1,500 Ft A szállás és étkezés költségek hazai viszonylatban érvényesek, külföldi szakmai programok esetén a költségek egyedileg kerülnek elbírálásra! Élelmiszer alapanyagok számlái nem elszámolhatóak a Tao terhére!

9 Személyszállítás (jegy, km díj) Vonat Km alapú elszámolás esetében Busz (kicsi) <20 fő Busz (nagy)>20 fő Óradíjas elszámolás esetében Busz (kicsi) <20 fő Busz (nagy) >20 fő MÁV árszabás szerint Ft 250 Ft / km 350 Ft / km 5500 Ft / óra 6500 Ft / óra Átalány díj 100 km-nél rövidebb és/vagy 4 óránál rövidebb utak esetében Busz (kicsi) <20 fő Ft Busz (nagy) >20 fő Ft

10 NBI D licenszes edző C licenszes edző B licenszes edző A licenszes edző 7-14 évesek Ft Ft Ft Ft Serdülő/Ifjúsági X Ft Ft Ft Junior X X Ft Ft U 23 (csak férfi) X X Ft Ft D licenszes edző C licenszes edző B licenszes edző A licenszes edző 7-14 évesek Ft Ft Ft Ft Serdülő/Ifjúsági X Ft Ft Ft Junior X Ft Ft Ft NBII D licenszes edző C licenszes edző B licenszes edző A licenszes edző 7-14 évesek Ft Ft Ft Ft Serdülő/Ifjúsági Ft Ft Ft Ft Junior X Ft Ft Ft Megye D licenszes edző C licenszes edző B licenszes edző A licenszes edző 7-14 évesek Ft Ft Ft Ft Serdülő/Ifjúsági Ft Ft Ft Ft Junior Ft Ft Ft Ft Gyerekbajnokság, Diákolimpia, MEFOB D licenszes edző C licenszes edző B licenszes edző A licenszes edző Ft Ft Ft Ft Felnőtt csapatok Megye Ft Ft Ft Ft NBII X Ft Ft Ft X Ft Ft Ft NBI X X Ft Ft Utánpótlás igazgató és/vagy szakmai igazgató (minimum 120 fő utánpótlás korú sportoló esetén) Diákolimpia, MEFOB Megye NBII/Gyerekbajnokság NBI nem támogatott Ft Ft Ft Ft

11 Utánpótlás igazgató helyettes vagy szakmai igazgató helyettes (játékos létszámhoz kötött, 120 utánpótláskorú játékos/1 fő) Diákolimpia, MEFOB Megye/gyerekbajnokság NBII NBI nem támogatott Ft Ft Ft Ft Sportmunkatárs (utánpótlás-nevelési feladatok támogatásán nem, csak személyi jellegű ráfordítások jogcímen tervezhető pozíciók különösen: pénzügyi/gazdasági szakember, kommunikációs szakember, marketing szakember, szertáros, asszisztensek, stb.) Diákolimpia, MEFOB Ft Megye/gyerekbajnokság Ft NBII Ft Ft NBI Ft Technikai vezető (csapatok számához kötött) Diákolimpia, MEFOB Megye/gyerekbajnokság NBII NBI Ft Ft Ft Ft Ft Masszőr, gyúró, pszichológus, fizioterapeuta, csapatorvos Diákolimpia, MEFOB Megye/gyerekbajnokság NBII NBI nem támogatott nem támogatott Ft Ft Ft A fizetési sapkában feltüntetett összegek bruttó értékek, melyek napi 8 órás foglalkoztatás mellett értendők. A napi nyolc órás foglalkoztatás mind a munkaszerződéseknél, mind a polgárjogi megbízásoknál irányadó. Felhívjuk figyelmét, amennyiben a sportszakember több munkáltatóval létesít jogviszonyt ez az óraszám felosztásra kerül a munkáltatók között. Az NBI-es klubok utánpótlás csapatai (akkor is ha külön jogi személlyel rendelkező sportszervezetről van szó) az NBI-es kategóriába esnek. A kapcsolatot érvényes szerződéssel szükséges igazolni. A Sportszakember szabályzat 2. pontjában feltűntetett elnök, mint ügyvezető elnök értendő.

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jhm01-2099/2014 Műegyetemi Atlétikai és Football Club Ügyiratszám: be/sfp-2099/2014 Budapest Ügyintéző: Kertész Georgina Műegyetem rakpart 3. E-mail: kerteszg@keziszovetseg.hu 1111 Tárgy:

Részletesebben

Benchmark 2015/2016. Felszerelések és sporteszközök. kézilabda mez (meccs) kézilabda nadrág (meccs)

Benchmark 2015/2016. Felszerelések és sporteszközök. kézilabda mez (meccs) kézilabda nadrág (meccs) Benchmark 2015/2016 ÁLTALÁNOS ALAPELVEK A benchmarkokban szereplő tételek minden esetben-bruttóban kerülnek meghatározásra! Alapelvként érvényesítendő, hogy egy felnőtt sportszervezet minden utánpótlás

Részletesebben

be/sfphpm01-03491/2015/mksz

be/sfphpm01-03491/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Veszprémi Kézilabda Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Veszprémi Kézilabda Kft Gazdálkodási formakód 113 Bajnoki osztály:

Részletesebben

be/sfp-3347/2015/mksz

be/sfp-3347/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ráckeve Városi Kézilabda Sport Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Ráckeve VKSK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra

Részletesebben

2 / 11 2014.05.12. 14:29

2 / 11 2014.05.12. 14:29 1 / 11 2014.05.12. 14:29 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Műegyetemi Atlétikai és Football Club MAFC 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

be/sfphpm01-03447/2015/mksz

be/sfphpm01-03447/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Félegyházi Kézilabda Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve FKSC Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-03053/2015/mksz

be/sfphpm01-03053/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Marosmenti Női Kézilabda Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve MNKSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a

Részletesebben

Kalla Lea Zita elnök. Cziráki Tamás

Kalla Lea Zita elnök. Cziráki Tamás 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: Áfa levonásra a pályázatban igényelt költségek tekintetében

Részletesebben

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete

ÖSSZESÍTŐ ADATLAP. A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete Ügyiratszám 1 : Érkezett 1 : ÖSSZESÍTŐ ADATLAP 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete A kérelmező szervezet rövidített neve: TFSE Gazdálkodási

Részletesebben

be/sfphpm01-03450/2015/mksz

be/sfphpm01-03450/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kecskeméti Felsőoktatás Sportjáért Diáksport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve KKFKDSE Gazdálkodási formakód 001 Bajnoki osztály: NBII

Részletesebben

Vecsés SE. Antal Zoltán. szakágvezető E-mail cím: Antal Zoltán E-mail cím:

Vecsés SE. Antal Zoltán. szakágvezető E-mail cím: Antal Zoltán E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Vecsési Sportegyesület Vecsés SE 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: 521 NBII Áfa levonásra

Részletesebben

http://kezikerelem.innospectrum.hu/kerelem2014/print?w=1 1 / 36 2014.12.02. 14:12

http://kezikerelem.innospectrum.hu/kerelem2014/print?w=1 1 / 36 2014.12.02. 14:12 1 / 36 2014.12.02. 14:12 Ügyiratszám : be/sfphp03-2121/2014/mksz 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Kiskőrös Kézilabda Sportszervezet

Részletesebben

be/sfphpm01-03075/2015/mksz

be/sfphpm01-03075/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Füredi Kézilabdasport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Füredi KSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-03481/2015/mksz

be/sfphpm01-03481/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Női Kézilabda Klub Balmazújváros A kérelmező szervezet rövidített neve NKK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-03163/2015/mksz

be/sfphpm01-03163/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kölcsey Ferenc Diáksport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Kölcsey Ferenc DSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Gyermekbajnokság

Részletesebben

be/sfphpm01-03485/2015/mksz

be/sfphpm01-03485/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nagykovácsi Sólymok Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve NSSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfp-3190/2015/mksz

be/sfp-3190/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Lóci Diáksport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Lóci DSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

PISZKOZAT. 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: BB Sport Club Balatonboglár

PISZKOZAT. 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: BB Sport Club Balatonboglár 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: BB Sport Club Balatonboglár A kérelmező szervezet rövidített neve: BB SC 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17

TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17 TAO PROGRAMOK ÉRTÉKELÉSÉNEK ALAPELVEI 2016/17 Az MLSZ Főtitkára a látvány-csapatsportágak támogatási rendszerében az MLSZ-hez benyújtott, 2016/17-es bajnoki szezonra vonatkozó sportfejlesztési programok

Részletesebben

Cunder Kézisuli. Molnár Csaba. Alelnök E-mail cím: Erdei krisztián E-mail cím:

Cunder Kézisuli. Molnár Csaba. Alelnök E-mail cím: Erdei krisztián E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Cunder Tömegsport és Utánpótlás Kézisuli Egyesület Cunder Kézisuli 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

be/sfp-3419/2015/mksz

be/sfp-3419/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Móri Kézilabda Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Móri Káézilabda Sport Club Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfphpm02-03106/2015/mksz

be/sfphpm02-03106/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Mogyoródi Községi Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve MKS Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

be/sfp-3026/2015/mksz

be/sfp-3026/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve MIKLÓS KÉZILABDA CLUB A kérelmező szervezet rövidített neve MIKLÓS KC Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

be/sfp-3174/2015/mksz

be/sfp-3174/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Alsóörsért Közalapítvány A kérelmező szervezet rövidített neve Alsóörsért Közalapítvány Gazdálkodási formakód 000 Bajnoki osztály: Gyermekbajnokság

Részletesebben

be/sfphpm01-03051/2015/mksz

be/sfphpm01-03051/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dorogi Egyetértés Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dorogi ESE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-03269/2015/mksz

be/sfphpm01-03269/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kecskeméti Testedző Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve KTE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-03077/2015/mksz

be/sfphpm01-03077/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Csurgói Kézilabda Klub A kérelmező szervezet rövidített neve CSKK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

be/sfphpm01-03017/2015/mksz

be/sfphpm01-03017/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Budapesti Honvéd Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve BHSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfp-3196/2015/mksz

be/sfp-3196/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szekszárdi Fekete Gólyák Kézilabda Club A kérelmező szervezet rövidített neve FGKC SZEKSZÁRD Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa levonásra

Részletesebben

file:///c:/users/encsi/downloads/p%c3%a1ly%c3%a1zat%20k%c3%a9zi%20t%c3%a1bl%c3%a1zat.htm 1/8

file:///c:/users/encsi/downloads/p%c3%a1ly%c3%a1zat%20k%c3%a9zi%20t%c3%a1bl%c3%a1zat.htm 1/8 Kérem várjon! 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve:bb Sport Club Balatonboglár A kérelmező szervezet rövidített neve:bb SC 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-03275/2015/mksz

be/sfphpm01-03275/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Debreceni Sportcentrum Közhasznú Nonprofit

Részletesebben

be/sfphpm02-03179/2015/mksz

be/sfphpm02-03179/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abonyi Kézilabda Klub A kérelmező szervezet rövidített neve ABonyi Kézilabda Klub Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphp01-03223/2015/mksz

be/sfphp01-03223/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve XVI. Kerületi Kézilabda és Modellező Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve XVI. Ker. KMSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály:

Részletesebben

be/sfphpm01-03242/2015/mksz

be/sfphpm01-03242/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Albertirsai Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve ASE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

1 of 11 2013.05.06. 10:13

1 of 11 2013.05.06. 10:13 1 of 11 2013.05.06. 10:13 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-03028/2015/mksz

be/sfphpm01-03028/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Paksi Kézilabda Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve PKSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfp-3165/2015/mksz

be/sfp-3165/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Hajdúszoboszló Kézilabda Sportjáért Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve HKSKE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII

Részletesebben

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Félegyházi Kézilabda Sport Club

1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Félegyházi Kézilabda Sport Club 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Félegyházi Kézilabda Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve: FKSC 2Gazdálkodási formakód: 521 Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE03007/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE03007/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

A 2016-17-ES JÓVÁHAGYÁSI IRÁNYELVEKHEZ

A 2016-17-ES JÓVÁHAGYÁSI IRÁNYELVEKHEZ 1. MELLÉKLET A 2016-17-ES JÓVÁHAGYÁSI IRÁNYELVEKHEZ BENCHMARK A 2016-2017-es látvány-csapatsport támogatási időszakban benyújtandó Sportfejlesztési Programok jóváhagyására irányuló hatósági eljárásban

Részletesebben

be/sfp-08451/2015/mlsz

be/sfp-08451/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bajánsenye Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Bajánsenye SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1793 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-9013/2015/mlsz

be/sfp-9013/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Jáki Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Jáki SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1821 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2 1 / 12 2012. 05. 10. 11:44 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Veszprém Fiatal Sportolóiért Közhasznú Alapítvány

Részletesebben

be/sfp-11070/2016/mlsz

be/sfp-11070/2016/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve FÉNYESLITKEI SPORTEGYESÜLET A kérelmező szervezet rövidített neve FSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1592 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfphpm01-03414/2015/mksz

be/sfphpm01-03414/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kinizsi Technikai és Tömegsportklubok köre A kérelmező szervezet rövidített neve KINIZSI TTK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfp-3272/2015/mksz

be/sfp-3272/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dunaújvárosi Főiskola - Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia Nonprofit Kft. A kérelmező szervezet rövidített neve DF-DKA Nonprofit Kft. Gazdálkodási formakód

Részletesebben

be/sfphpm01-09247/2015/mlsz

be/sfphpm01-09247/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szeleste-Pósfa Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szeleste-Pósfa SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1883 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-03044/2015/mksz

be/sfphpm01-03044/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Óbudai Kézilabda Sportiskola Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve ÓKSI SE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Gyermekbajnokság

Részletesebben

be/sfphpm01-08489/2015/mlsz

be/sfphpm01-08489/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve i Labdarúgó Club Közös Torna Egylet Sportiskola A kérelmező szervezet rövidített neve i LC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2590 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-10564/2015/mlsz

be/sfp-10564/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kazinczy Ferenc Általános Iskola Diák Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Kazinczy DSE Gazdálkodási formakód 001 Tagsági azonosítószám

Részletesebben

be/sfphpm01-03093/2015/mksz

be/sfphpm01-03093/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Városi Kézilabda Klub Nyírbátor A kérelmező szervezet rövidített neve VKK Nyírbátor Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa levonásra a

Részletesebben

1 / 19 2013.10.28. 21:38

1 / 19 2013.10.28. 21:38 1 / 19 2013.10.28. 21:38 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Balmaz Utánpótlás Kézilabda Egyesület BUKE 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/modjh01-04099/2016/mksz Műegyetemi Atlétikai és Football Club Ügyszám: be/sfp-04099/2016/mksz Budapest Ügyintéző: dr. Kertész Georgina Műegyetem rakpart 3 E-mail: kerteszg@keziszovetseg.hu

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Kérelem száma: KE00227/2013/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: Főnix Ifjúsági

Részletesebben

be/sfp-08089/2015/mlsz

be/sfp-08089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abaliget Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Abaliget Sportegyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3170 A kérelmező

Részletesebben

Dr. Molnár Sándor Ügyvezető elnök. Tóth Tamara

Dr. Molnár Sándor Ügyvezető elnök. Tóth Tamara 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Magyar Testnevelési Egyetem Sportegyesülete TFSE 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki osztály: 521

Részletesebben

be/sfp-10123/2015/mlsz

be/sfp-10123/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Piricse Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Piricse SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1683 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

1 / 11 2014.10.31. 12:35

1 / 11 2014.10.31. 12:35 1 / 11 2014.10.31. 12:35 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Városi Kézilabda Klub Nyírbátor VKK Nyírbátor 2 Gazdálkodási formakód:

Részletesebben

be/sfp-09323/2015/mlsz

be/sfp-09323/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Városi Sportegyesület Biharkeresztes A kérelmező szervezet rövidített neve - Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 857 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfp-10565/2015/mlsz

be/sfp-10565/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve TÖKMAG Focisuli Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TÖKMAG Focisuli SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3523 A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-03261/2015/mksz

be/sfphpm01-03261/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tapolca Városi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TVSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-03417/2015/mksz

be/sfphpm01-03417/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Emericus Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium Közhasznú Sport egyesülete A kérelmező szervezet rövidített neve Emericus kse Gazdálkodási formakód 521

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában Kérelem száma: KE02906/2014/MVLSZ Érkezett: Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-03006/2015/mksz

be/sfphpm01-03006/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szentgotthárdi Kézilabda Klub A kérelmező szervezet rövidített neve Szentgotthárdi KK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfphpm01-03461/2015/mksz

be/sfphpm01-03461/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Mezőkeresztes Városi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Mezőkeresztes VSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz

be/sfphpm01-08073/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Szigetvári Zrínyi Miklós Sport Egyesület Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

be/sfphpm01-03164/2015/mksz

be/sfphpm01-03164/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Úrkúti Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Úrkút SK Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra a pályázatban igényelt

Részletesebben

1 / 19 2013.04.29. 14:59

1 / 19 2013.04.29. 14:59 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Demecseri Városi Közhasznú Sportegyesület DVKSE 2 Gazdálkodási formakód: Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfphpm01-10637/2015/mlsz

be/sfphpm01-10637/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Tápiószőlősi Községi Sport Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve TKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 60908 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-03297/2015/mksz

be/sfphpm01-03297/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Községi Sportegyesület Tarján A kérelmező szervezet rövidített neve Tarján KSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

1 / 17 2012.06.12. 14:03

1 / 17 2012.06.12. 14:03 1 / 17 2012.06.12. 14:03 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Kántor Anikó Sportegyesület KASE 3 A szakszövetség

Részletesebben

Regisztrációs kártya kiadásával kapcsolatos szabályzat SPORTSZAKEMBEREK ELŐÍRT VÉGZETTSÉGEINEK KÖVETELMÉNYEI BAJNOKSÁGONKÉ

Regisztrációs kártya kiadásával kapcsolatos szabályzat SPORTSZAKEMBEREK ELŐÍRT VÉGZETTSÉGEINEK KÖVETELMÉNYEI BAJNOKSÁGONKÉ Regisztrációs kártya kiadásával kapcsolatos szabályzat Szabályzat kódja RKSZ SPORTSZAKEMBEREK ELŐÍRT VÉGZETTSÉGEINEK KÖVETELMÉNYEI BAJNOKSÁGONKÉ Utolsó módosítás ELN-168/2015 (12.08.) Hatályosság 2016.07.01.

Részletesebben

be/sfp-08285/2015/mlsz

be/sfp-08285/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nemesnádudvari Községi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve NKSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 2135 A kérelmező jogállása

Részletesebben

be/sfphpm01-03489/2015/mksz

be/sfphpm01-03489/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Petőfi Sportkör Lipót A kérelmező szervezet rövidített neve Lipót SE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Gyermekbajnokság Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE06284/2015/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE06284/2015/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

be/sfphpm01-03309/2015/mksz

be/sfphpm01-03309/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Városi Sportkör Tököl A kérelmező szervezet rövidített neve Városi Sportkör Tököl Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBII Áfa levonásra a pályázatban

Részletesebben

be/sfp-04171/2016/mksz

be/sfp-04171/2016/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dabasi Kézilabda Club Városi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dabas VSE KC Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: NBI/B Áfa

Részletesebben

be/sfp-10414/2015/mlsz

be/sfp-10414/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Abaujszántó VSE A kérelmező szervezet rövidített neve AVSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám - A kérelmező jogállása Amatőr Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfp-3155/2015/mksz

be/sfp-3155/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Malév-Budapest Airport-HungaroControl Sport Club A kérelmező szervezet rövidített neve Malév Sport Club Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Gyermekbajnokság

Részletesebben

be/sfphpm01-09397/2015/mlsz

be/sfphpm01-09397/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Simontornyai Torna Club 22 A kérelmező szervezet rövidített neve STC 22 Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1738 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

be/sfp-8796/2015/mlsz

be/sfp-8796/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Szolnoki MÁV Futball Club Korlátolt Felelősségű Társaság A kérelmező szervezet rövidített neve Szolnoki MÁV FC Kft Gazdálkodási formakód 113 Tagsági

Részletesebben

1 / 10 2013.10.14. 11:33

1 / 10 2013.10.14. 11:33 1 / 10 2013.10.14. 11:33 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Volán - Sényő Sport Club Volán - Sényő SC 3

Részletesebben

be/sfp-11740/2016/mlsz

be/sfp-11740/2016/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Ózdi Football Club A kérelmező szervezet rövidített neve Ózdi FC Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 133 A kérelmező jogállása Amatőr Áfa

Részletesebben

be/sfphpm01-03453/2015/mksz

be/sfphpm01-03453/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Holler Utánpótlás Nevelési és Felnőtt Club A kérelmező szervezet rövidített neve Holler UFC Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Megye Áfa levonásra

Részletesebben

be/sfp-09450/2015/mlsz

be/sfp-09450/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Etyek Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Etyek SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 600 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

http://kezikerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2

http://kezikerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=2 1 / 11 2012. 05. 31. 23:01 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZİ ADATAI A kérelmezı szervezet teljes neve: A kérelmezı szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

Részletesebben

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz

be/sfphpm01-10528/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Bükkszentkereszti Sportkör A kérelmező szervezet rövidített neve Bükkszentkereszti SK. Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 157 A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-8756/2015/mlsz

be/sfp-8756/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Zalaegerszegi BECSALI TUNGSRAM Lakóterületi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Z.BECSALI TUNGSRAM LSE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE03060/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE03060/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... / 22 2012.08.28. 11:38 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Alba Volán Sportclub Alba Volán SC 3 A szakszövetség

Részletesebben

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz

be/sfphpm01-05247/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Kozármisleny Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve KSE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség versenyrendszerében

Részletesebben

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt

Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Oldalszám: 1 Kérelem sportfejlesztési program jóváhagyása tárgyában hiánypótolt Kérelem száma: KE02931/2014/MJSZ Érkezett: Ügyiratszám: KE02931/2014/MJSZ-3 Oldalszám: 2 A kérelmező adatai Általános A kérelmező

Részletesebben

be/sfp-3032/2015/mksz

be/sfp-3032/2015/mksz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Téglás Városi Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Téglás VSE Gazdálkodási formakód 521 Bajnoki osztály: Gyermekbajnokság Áfa levonásra

Részletesebben

http://kosarkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=piszk

http://kosarkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/print?w=piszk Page 1 of 18 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: 521 Szentendrei Kosárlabda Sport Egyesület SZKSE 3 A szakszövetség

Részletesebben

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=...

http://jegkorongkerelem.globalsoftware.hu/kerelem2012/admin?todo=... / 21 2012.08.28. 13:21 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: KAPOSVÁR HOKI CLUB SE KHC SE 3 A szakszövetség

Részletesebben

1 / 10 2013.03.05. 15:59

1 / 10 2013.03.05. 15:59 1 / 10 2013.03.05. 15:59 1Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: Csepregi Sportegyesület Csepregi SE 3 Tagsági

Részletesebben

Csátesz se. Ábel György. Elnök E-mail cím: Ábel György E-mail cím:

Csátesz se. Ábel György. Elnök E-mail cím: Ábel György E-mail cím: 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: Csávolyi Természetjáró és Szabadidősport Egyesület Csátesz se 2 Gazdálkodási formakód: Bajnoki

Részletesebben

be/sfp-5049/2015/mkosz

be/sfp-5049/2015/mkosz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Dombóvári Kosárlabda Suli Közhasznú Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Dombóvári KSKE A szakszövetség vagy a Magyar Egyetemi-Főiskolai

Részletesebben

H A T Á R O Z A T O T

H A T Á R O Z A T O T Iktatószám: ki/jhm01-2051/2014 DOROGI EGYETÉRTÉS SPORTEGYESÜLET Ügyiratszám: be/sfp-2051/2014 DOROG Ügyintéző: Pusztai Márton ISKOLA ÚT 1 E-mail: pusztaim@keziszovetseg.hu 2510 Tárgy: sportfejlesztési

Részletesebben

Ügyintéző: dr. Bajúsz Endre Sport utca 8. E-mail: bajusz.endre@mlsz.hu 2310 Tárgy: sportfejlesztési program módosítására irányuló kérelem jóváhagyása

Ügyintéző: dr. Bajúsz Endre Sport utca 8. E-mail: bajusz.endre@mlsz.hu 2310 Tárgy: sportfejlesztési program módosítására irányuló kérelem jóváhagyása Iktatószám: ki/jhm01-5361/2014 Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre Ügyiratszám: be/sfp-5361/2014 Szigetszentmiklós Ügyintéző: dr. Bajúsz Endre Sport utca 8. E-mail: bajusz.endre@mlsz.hu 2310 Tárgy: program

Részletesebben