Látható tehát, hogy a forgalmi díjon ebben az esetben jelentős megtakarítás érhető el.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Látható tehát, hogy a forgalmi díjon ebben az esetben jelentős megtakarítás érhető el."

Átírás

1 Mit jelent a CPS? A CPS vagy Carrier Preselection (szolgáltató előválasztás) azt jelenti, hogy vezetékes telefon tulajdonosként, lehetőségünk van kiválasztani, hogy a lebeszélt perceink után, melyik szolgáltatónak fizessünk, úgy, hogy közben az eredeti szerződésünket nem bontjuk fel és telefonszámunkat is megtarthatjuk. (A lehetőség törvényileg szabályozott: 73/2004 (IV-15) kormányrendelet) Az ACN CPS megkötése után, az eredeti tarifacsomagot is lehet használni egy 4 jegyű előhívó használatával, tehát nem szűnik meg az eredeti szolgáltatás véglegesen! Hogyan lehetséges ez? A telefonszámla alapvetően két részből tevődik össze: az előfizetési díjból, mely igazából a hálózat drótok bérlése, és egy másik részből, a forgalmi díjból, mely a lebeszélt perceinket jelenti. A hatályos törvények alapján lehetőség van rá, hogy az alapszolgáltatót megtartva, (a drótokat továbbra is tőle béreljük) egy kedvezőbb percdíjú forgalmi szolgáltatóra cseréljük a jelenlegit. Egy példa: T-com Favorit díjcsomag ACN nélkül T-com Favorit díjcsomag+acn ACN-nel Vonalbérlet (T-com) Ft Vonalbérlet (T-com) Ft forgalmi díj (T-com) használja Ft forgalmi díj (ACN Always) Ft Összesen Ft Összesen Ft Látható tehát, hogy a forgalmi díjon ebben az esetben jelentős megtakarítás érhető el. Mekkora kedvezményt tudunk biztosítani? Minden egyes eset más, ezért mindig meg kell vizsgálnunk a számlákat, hogy kiderítsük a fő szempontokat: - Ki a mostani szolgáltató és jogosultak vagyunk-e az adott területen CPS szerződést kötni? - Mennyi az átlagos számladíj és ez milyen alap, ill. forgalmi díjból tevődik össze? - Van-e módunk az eredeti szolgáltató előfizetési csomagját egy kedvezőbbre cserélni? (A kedvezőbb havi díjú csomagokhoz szinte minden esetben magasabb percdíj tartozik, de tekintve, hogy mi a forgalmat át kívánjuk kötni az ACN-re, ezért az itt nem fontos, hogy emelkedik az alapcsomag percdíja) - Mik az előfizető telefonálási szokásai? (Kit hív? vezetékes, mobil, helyi, belföldi, stb ) Ezeknek a tényeknek az ismeretében kell az ügyfél számára megfelelő megoldást kínálni. Az ajánlat megtételekor a legnagyobb gondossággal járjunk el, mert egy rossz választással, vagy nem kielégítő tájékoztatással, akár emelkedhet is az előfizető havidíja!

2 Milyen szerződéseket kínál az ACN? Az ACN két fajta CPS szolgáltatással nyitotta meg az országot: - ACN 2 ACN, mely elsősorban az ACN CPS szerződéssel rendelkezők közötti ingyenes percdíjjal hódít. Az ACN 2 ACN esetében nincsen havidíj! - ACN Always, mely sokoldalúsága miatt lehet kedvelt, hiszen a hívott fél bármely vezetékes hálózatba tartozhat, minimális ( Ft) havidíjért ingyenes percdíjjal hívhatjuk 3000 percen át. Mi alapján válasszunk? A legfontosabb szempont, hogy a telefont fogják e rendszeresen használni? Amennyiben a telefont nem használják és inkább csak biztonsági okok miatt tartják fent (idősebb embereknél gyakori), akkor a cél a havidíj minimálisra csökkentése szokott lenni. Ezekben az esetekben a következő módszert alkalmazzuk. Kiválasztjuk az eredeti szolgáltató legkedvezőbb havidíjú csomagját és tájékoztatjuk az ügyfelet arról, hogy módja van változtatni. Ezt telefonon és személyesen is megteheti. Amint ez elkészült, megkötjük az ACN 2 ACN szerződést. T-com Favorit díjcsomag ACN nélkül T-com Telefix díjcsomag+acn ACN-nel Vonalbérlet (T-com) Ft Vonalbérlet (T-com) Ft forgalmi díj (T-com) használja 0.- Ft forgalmi díj (ACN 2 ACN) 0.- Ft Összesen Ft Összesen Ft Látható, hogy havi szinten kb Ft-ot tudunk megspórolni, ami nem túl sok, de ahhoz, hogy valaki feleslegesen fizesse, ahhoz elég nagy összeg. Amennyiben a telefont használják, mi is többet tudunk spórolni az ügyfélnek. Lássunk egy példát, mikor az előfizető átlagosan Ft-os számlát kap. Az eredeti előfizetési csomagot ebben az esetben is érdemes olcsóbbra váltani, a forgalmat pedig az ACN Always csomag alapján fogja fizetni az ügyfél. T-com Favorit díjcsomag ACN nélkül T-com Telefix díjcsomag+acn ACN-nel Vonalbérlet (T-com) Ft Vonalbérlet (T-com) Ft forgalmi díj (T-com) használja Ft forgalmi díj (ACN Always) Ft Összesen Ft Összesen Ft Általánosságban elmondható tehát, hogy minél magasabb a számla, mi annál többet tudunk megtakarítani belőle. Az ideális ügyfél jelöltek Ügyfeleink két csoportba tartozhatnak, rokonok és ismerősök. Azért fontos ezt így két részre bontani, mert a rokonok, még akkor is megköthetnek egy ACN CPS szerződést, ha ez nekik nem jár jelentős előnnyel, esetleg még az előhívó számok használatának kényelmetlenségét is felvállalják a kedvünkért. Ők tehát mindenképpen ideális jelöltek.

3 Tipikusan ilyen helyzet lehet, ha valaki a T-com Hoppá díjcsomagját használja, mely a 30-as mobilok esetén a legkedvezőbb percdíjakat adja. Erre a szerződésre is köthető ACN 2 ACN CPS szolgáltatás, de ilyenkor, mikor az ügyfél a 30-as mobil hívásra kedvezőbb, eredeti Hoppá csomagját akarja használni, akkor előhívó számot kell beütnie a készülékébe, a hívni kívánt telefonszám előtt. Ideális ügyfél lehet továbbá mindenki, aki legalább 5-6 ezer Ft-os havi díjat fizet. Ilyenkor ugyanis szinte minden esetben tudunk díjcsökkenést elérni. Az előhívó számok T-com 1515 UPC 1529 Invitel 1502, 1553, 1588 (Érdeklődjünk a szolgáltatónál, hogy melyik lesz) Kivel köthetünk CPS szerződést? ACN Always CPS szerződést csak magánszemélyekkel és egyéni vállalkozókkal köthetünk, míg az ACN 2 ACN szolgáltatás Kft., Bt., Kkt. számára is elérhető. Gyakran felmerülő kérdés, hogy azok számára is értékesíthetünk-e CPS szerződést, akik csomagban (TV + telefon vagy Internet + telefon) vásárolták a szolgáltatást. Jó hír, hogy az ACN lehetősége nem bontja fel, vagy sérti ezeket a szerződéseket, így ezekben az esetekben is nyugodtan köthetünk ACN szerződést. Erre egyébként a már említett törvény is kötelezi őket. A szerződéskötés előtt feltétlenül vizsgáljuk meg, hogy az adott körzetszámmal rendelkező területen, jogosultak vagyunk-e tevékenykedni. Ehhez nyújt segítséget a következő 2 oldal. Hivatalosan csak T-com, Invitel és UPC előfizetésekre tehetünk rá ACN CPS szolgáltatást. Tehát ha a kvalifikációnk vagy pozíciónk múlik rajta, csak ezekben bízzunk. Előfordulhat azonban több esetben, hogy kisebb szolgáltatók (pl. digi, PR telekom, stb ) esetén is befogadják a CPS szerződésünket, de ez szerencse kérdése is. Ilyenkor mindig tájékoztassuk az ügyfelet, hogy megpróbáljuk, ha szerencséje lesz akkor sikerül megkötni, ha nem,akkor egy próbát megért. Ilyen esetekben a szerződés 4. pontjában mindig az Invitelt jelöljük meg. ACN-2-ACN Csomag UPC, T-Home, Invitel; A három nagy szolgáltató ügyfelei is tudnak egymással ingyen beszélni, ha megkötik az ACN-2-ACN csomagot. ACN 2 ACN irányuló hívások esetén a percdíj 0,00 Ft (Belföldi szinten). UPC: 0 Ft Havi Díj, (4,06 Ft kapcsolási díjjal) Ez a hívásterv csak a 29-es körzetszámmal rendelkező ügyfelekre érvényes. T-Home: 0 Ft Havi Díj

4 Ez a hívásterv csak a 1, 22, 23, 26, 34, 35, 36, 37, 42, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 52, 53, 54, 56, 59, 69, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 82, 83, 84, 85, 87, 92, 93, 94, 96 vagy 99 Invitel: 0 Ft Havi Díj, (4,17 Ft kapcsolási díjjal) Ez a hívásterv csak a 24, 25, 27, 28, 32, 33, 57, 62, 63, 66, 68, 88, 89 vagy 95 ACN Always Csomag Belföldi vezetékes vonalakra irányuló hívások esetén a percdíj 0.00 Ft, 3000 percen belül, mindegy hogy melyik szolgáltatónál van az ügyfél. UPC: 803 Ft Havi Díj, (4,06 Ft kapcsolási díjjal) 29-es körzetre érvényes ez egy speciális UPC körzet, csúcsidőben helyi hívásoknak és belföldi hívásoknak ára van!!!! T-Home: Ft Havi Díj Belföldi hívás csúcsidőben 9,90 Ft minden más a mobilok kivételével ingyenes. Ez a hívásterv csak a 1, 22, 23, 26, 34, 35, 36, 37, 42, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 52, 53, 54, 56, 59, 69, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 82, 83, 84, 85, 87, 92, 93, 94, 96 vagy 99 körzetszámokkal rendelkező ügyfelekre érvényes. Invitel: Ft Havi Díj, (4,17 Ft kapcsolási díjjal) Ez a hívásterv csak a 24, 25, 27, 28, 32, 33, 57, 62, 63, 66, 68, 88, 89 vagy 95 A szolgáltatás jellemzői/acn előnyei: - Marad az alap számla amit az ügyfél fizet, ezért nem bontja fel a hűség nyilatkozatot, illetve a hármas tv, internet, telefon csomagot, ezáltal bármilyen kedvezményt. - határozatlan idejű szerződés, 6000 Ft szolgáltatás aktiválási díj, csak megállapodás végén számolják fel ha a 12 hónapos megállapodás megszünik. A díjtól eltekintenek ha a megállapodás 12 hónapon belül nem szűnik meg és 12 hónapra visszamenőleg nincs számlatartozás. (A mellékelt ACN ACN Belföldi & Nemzetközi CPS Árlista szerint)

5 Példa CPC kötéséhez Egy leendő ügyfél a 24 körzetben lakik és ACN Always csomagot szeretne. Ekkor az első dolgunk, hogy a CPS árlisták közül (3db ACN 2 ACN és 3 db ACN Always) kivegyük a 3db Always árlistát. Következő lépésben válasszuk ki azt, amelynek az alján fel van sorolva a 24-es körzetszám. Ügyfelünkkel ez köthető meg. A CPS szerződés helyes kitöltése A szerződéseket számítógépek dolgozzák fel, így ha nem tisztán olvasható, elhúzódhat vagy meghiúsulhat az ügyintézés. Ennek elkerülésére írjunk nyomtatott nagybetűkkel! Kezdetnek a jobb felső sarokban található 3 téglalapot töltsük ki az adatainkkal, ill. aláírásunkkal. 1. Érdemes az 1-es mezőbe egyszerre csak egy telefonszámot megadni, hogy ne legyen kavarodás. 2. Ebbe a mezőbe kerül a szolgáltatási cím, melynél a legfontosabb, hogy PONTOSAN egyezzen meg az eredeti szolgáltató által kiadott számlán szereplővel. 3. Az ügyfél adatait, csakúgy mint az előzőekben, a számláról másoljuk, így nem lehet gond az átkötésnél. Fontos, hogy az egyéni vállalkozók adatait a 3.A. pontba írjuk és ne a 3.B.-be. Az ACN magánszemélyként kezeli az egyéni vállalkozókat, így köthetünk számukra Always csomagot is. 4. Itt jelöljük be az eredeti szolgáltatót, ha nem szerepel a listán, akkor minden esetben az Invitelt jelöljük meg. Az ügyfélszámot másoljuk le a számláról vagy szerződésről. Az alsó kockába adhatjuk meg, ha az ügyfél már most is rendelkezik valamilyen CPS szolgáltatással. Az ügyfélszámot másoljuk le a számláról vagy szerződésről. 5. Jelöljük a megrendelni kívánt szolgáltatást. 6. Válasszuk ki a számlaformátumot. 7. FELTÉTLENÜL x-eljük be a három kicsi kört bal oldalon és a jobb oldalon az ACN Független képviselője vagyok mellettit is! Dátum és az ügyfél aláírása!

Hogyan kössünk CPS-t? T-Home, Invitel és UPC 29-es körzet

Hogyan kössünk CPS-t? T-Home, Invitel és UPC 29-es körzet Hogyan kössünk CPS-t? T-Home, Invitel és UPC 29-es körzet Ismerd meg a terméket/szolgáltatást! CPS jelentése Carrier Pre Selection, azaz SZOLGÁLTATÓ ELŐVÁLASZTÁS ACN ACN2ACN forgalom (csekk) ACN Always

Részletesebben

Egységes egyedi előfizetői szerződés melléklete

Egységes egyedi előfizetői szerződés melléklete Csoport kommunikációs igazgatóság Márkastratégia csoport 1013 Budapest, Krisztina krt. 55. Egységes egyedi előfizetői szerződés melléklete Lakossági telefon szolgáltatások T-Home egyéni ügyfelek részére

Részletesebben

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra

Invitel Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra Invitel Távközlési Zrt. 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 8-10. Általános Szerződési Feltételek Telefonszolgáltatásra 2. sz. melléklet 2.2. Választható díjcsomagok A díjszabásban szereplő bruttó értékek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ACN Communications Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság általános szerződési feltételei VoIP alapú helyhez kötött telefonszolgáltatásra és közvetítő-előválasztással

Részletesebben

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Érvényes 2016. január 6-tól Bevezető tájékoztató a webáruházról és a vállalkozásról Tájékoztatjuk, hogy az antikvarium.hu

Részletesebben

szerződésszám: előregisztrációs szám: értékesítő kódja:

szerződésszám: előregisztrációs szám: értékesítő kódja: *Egyedi Előfizetői Szerződés / Írásbeli Értesítés MinDig TV Extra hírközlési szolgáltatásokra vonatkozóan **Televízió szolgáltatás Internet szolgáltatás Televízió & Internet szolgáltatás * Jelen dokumentum

Részletesebben

V E R S E N Y T A N Á C S

V E R S E N Y T A N Á C S V E R S E N Y T A N Á C S Vj-85/2007/24. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a UPC Magyarország Kft. Budapest eljárás alá vont vállalkozás ellen fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása

Részletesebben

A LAKÓINGATLAN-EGYÉB Ingatlan BÉRBEADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ JÖVEDELEM ADÓZÁSA 2016 I. 1-től az SZJA 15 %

A LAKÓINGATLAN-EGYÉB Ingatlan BÉRBEADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ JÖVEDELEM ADÓZÁSA 2016 I. 1-től az SZJA 15 % A LAKÓINGATLAN-EGYÉB Ingatlan BÉRBEADÁSÁBÓL SZÁRMAZÓ JÖVEDELEM ADÓZÁSA 2016 I. 1-től az SZJA 15 % A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ellenőrei az utóbbi időben folyamatosan ellenőrzik a lakásbérbeadást. Az információkat

Részletesebben

A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások

A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Lakossági Általános Szerződési Feltételek 5/B Melléklet - értékesíthető A helyhez kötött (vezetékes) telefonszolgáltatás Értékesíthető díjcsomagok, díjak, díjazások Tartalomjegyzék 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK...

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Document: General Terms & Conditions Hungary Version: 017 Edit Date: 12-May-2014 Editor: Legal (TT) Page: 1 of 43 Általános Szerződési Feltételek Az ACN Communications Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása

Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása Lasarm Bt Univernet fantázianevű internet és adathálózati szolgáltatása Általános Szerződési Feltételek 5.sz. melléklet Adatvédelmi Tájékoztató egységes szerkezetben Készült: 2009. március 31. Az utolsó

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról

Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról Az Invitel Távközlési Zrt. tájékoztatása a lakossági akciók lezárásáról 2016. május 1. Definíciók Új előfizetőnek minősül az az ügyfél, aki az akcióban érintett szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés

Részletesebben

IGÉNYLŐLAP Állami kamattámogatású lakáshitel (Új Otthon II. hitel) felvételéhez

IGÉNYLŐLAP Állami kamattámogatású lakáshitel (Új Otthon II. hitel) felvételéhez IGÉNYLŐLAP Állami kamattámogatású lakáshitel (Új Otthon II. hitel) felvételéhez a fiatalok, valamint a többgyermekes családok lakáscélú einek állami támogatásáról szóló 134/2009. (VI. 23.) Korm. rendelet

Részletesebben

Fő folyamatok és fogyasztói szokások - 2009 Magyar Infokommunikációs Jelentés 2009

Fő folyamatok és fogyasztói szokások - 2009 Magyar Infokommunikációs Jelentés 2009 Fő folyamatok és fogyasztói szokások - 009 Magyar Infokommunikációs Jelentés 009 009. október 7. A Magyar Infokommunikációs Jelentés A Magyar Infokommunikációs Jelentés 001 óta a hazai telekommunikációs,

Részletesebben

100 VÁLASZ A CSOKRÓL

100 VÁLASZ A CSOKRÓL 2016. január 14. /Forrás: www.csalad.hu/ 100 VÁLASZ A CSOKRÓL A Családok Otthonteremtési Kedvezményeivel kapcsolatban a sajtóban szinte minden megjelent már, problémát okozhat azonban, hogy mindenki megtalálja

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az ACN Communications Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság általános szerződési feltételei VoIP alapú helyhez kötött telefonszolgáltatásra és közvetítő-előválasztással

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA

A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA NETregator Internet ÁSZF KIVONAT 2015. december 7. A NETREGATOR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG INTERNETSZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI VÁLTOZÁSÁNAK KIVONATA A NETregator Kft. Általános

Részletesebben

Demokratikus Koalíció tagjainak HÍRLEVELE. www.dk365.hu

Demokratikus Koalíció tagjainak HÍRLEVELE. www.dk365.hu Demokratikus Koalíció tagjainak HÍRLEVELE www.dk365.hu A Demokratikus Koalíció egyedi mobil szolgáltatásokra vonatkozó megállapodást kötött a Magyar Telekommal, melynek keretein belül a részedre is elérhetővé

Részletesebben

Egyéni vállalkozás átalakulása egyéni céggé és a további fejlődési lehetőségek bemutatása XY cég példáján keresztül

Egyéni vállalkozás átalakulása egyéni céggé és a további fejlődési lehetőségek bemutatása XY cég példáján keresztül BUDAPESTI GAZDASÁGI EGYETEM GAZDÁLKODÁSI KAR ZALAEGERSZEG Egyéni vállalkozás átalakulása egyéni céggé és a további fejlődési lehetőségek bemutatása XY cég példáján keresztül Belső konzulens: Dr. Antal

Részletesebben

Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő

Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő Az EXTERNET Telekommunikációs és Internet Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007. november 5. napjával hatályba lépő BESZÉDÁTVITELI ÉS TÁVBESZÉLŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINEK

Részletesebben

Koala.Hu Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság VOIP

Koala.Hu Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság VOIP VOIP 1. Mi a VOIP? A VOIP a Voice Over IP kifejezés rövidítése, ami annyit jelent, hogy a telefonhívást nem a hagyományos telefon vonalakon, hanem IP csatornán, legtöbb esetben az Interneten át továbbítják.

Részletesebben

Vezetékes gyorsjelentés, 2015. február

Vezetékes gyorsjelentés, 2015. február ezer Vezetékes gyorsjelentés, 215. február Adatszolgáltatók: Magyar Telekom Nyrt., Invitel Zrt., GTS Hungary Kft., UPC Magyarország Kft., DIGI Kft., PR- TELEKOM Zrt, Tarr Kft, ViDaNet Zrt, PARISAT Kft.

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók 1 Tartalom 1. Az akciókhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 3 2. Akciók... 3 2.1 Office 365 Vállalati Prémium akció... 3 2.2 Vodafone

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (rövid neve: TV ÁSZF)

A Magyar Telekom Nyrt. helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (rövid neve: TV ÁSZF) A Magyar Telekom Nyrt. helyhez kötött műsorterjesztési szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételei (rövid neve: TV ÁSZF) Hatálya: 2015. augusztus 1. 1/70 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok,

Részletesebben

Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez

Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez 5. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEIHEZ A SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK Amit magával kell hoznia Előfizetői Szerződés megkötéséhez Amennyiben meghatalmazással

Részletesebben

2006. évi eredmények: teljesítményünk stabil volt, elértük kitűzött céljainkat

2006. évi eredmények: teljesítményünk stabil volt, elértük kitűzött céljainkat 2006. évi eredmények: teljesítményünk stabil volt, elértük kitűzött céljainkat Budapest 2007. február 13. A Magyar Telekom (Reuters: NYSE: MTA.N, BSE: MTEL.BU és Bloomberg: NYSE: MTA US, BSE: MTELEKOM

Részletesebben

HWR-Telecom Kft. Nyilvános helyi távbeszélő szolgáltatás Nyilvános nemzetközi távolsági távbeszélő szolgáltatás

HWR-Telecom Kft. Nyilvános helyi távbeszélő szolgáltatás Nyilvános nemzetközi távolsági távbeszélő szolgáltatás meghatározása A szolgáltatás a helyhez kötött, és a nem helyhez kötött telefonszolgáltatást jelenti, amelyek segítségével az Előfizetők az előfizetői végponton keresztül telefonszolgáltatást vehetnek igénybe.

Részletesebben

Összeállította: Friedrichné Irmai Tünde

Összeállította: Friedrichné Irmai Tünde Összeállította: Friedrichné Irmai Tünde 1 A kereskedelmi vállalkozások létérdeke a forgalom folyamatosságának fenntartása, növelése. Ehhez nem elegendő csupán alkalmazkodniuk a vevők igényeihez, hanem

Részletesebben

Díjcsomag neve Hipernet Home S*

Díjcsomag neve Hipernet Home S* Díjcsomag neve Hipernet Home S* Kínált letöltési sebesség 15,00 Kínált feltöltési sebesség 2,00 Garantált letöltési sebesség szolgáltatók között Garantált feltöltési sebesség szolgáltatók között Csomagban

Részletesebben

A Budapesti Békéltető Testület

A Budapesti Békéltető Testület A Budapesti Békéltető Testület 4/2014. számú ajánlása az elektronikus hírközlési szolgáltatások igénybevételekor tanúsítandó előfizetői és szolgáltatói magatartásról I. Ajánlás az előfizetőkre vonatkozóan

Részletesebben

Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének. 18/2003. (V.27.) Kt. számú rendelete. Az önkormányzati tulajdon álló lakások és helyiségek bérletéről

Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének. 18/2003. (V.27.) Kt. számú rendelete. Az önkormányzati tulajdon álló lakások és helyiségek bérletéről Ercsi Város Önkormányzat Képviselőtestületének 18/2003. (V.27.) Kt. számú rendelete Az önkormányzati tulajdon álló lakások és helyiségek bérletéről Ercsi Város Önkormányzata a helyi önkormányzatokról szóló

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon, Mobil Internet és Műsorterjesztési szolgáltatás) Hatályos: 2015. december 1-jétől Készítés időpontja:

Részletesebben

MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ. Zártkörűen Működő Részvénytársaság

MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ. Zártkörűen Működő Részvénytársaság MVM NET TÁVKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÓ Zártkörűen Működő Részvénytársaság ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Törzsszöveg Utolsó módosítás dátuma: 2015. november 1. Hatályba lépés dátuma: 2015. december 1. 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

HU-Szombathely: Mobiltávbeszélő-szolgáltatások 2009/S 224-321714 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Szolgáltatás

HU-Szombathely: Mobiltávbeszélő-szolgáltatások 2009/S 224-321714 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Szolgáltatás 1/7 HU-Szombathely: Mobiltávbeszélő-szolgáltatások 2009/S 224-321714 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Szolgáltatás I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK): Szombathely Megyei Jogú

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 27 - i ülésére. Véleményezésre és tárgyalása A Képviselő-testület bizottságai

A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 27 - i ülésére. Véleményezésre és tárgyalása A Képviselő-testület bizottságai 3646-1/2011. E L Ő T E R J E S Z T É S A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 27 - i ülésére Tárgy: Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft 2010.évi beszámolója Az előterjesztést

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. Internet elérési szolgáltatás nyújtásához. Utolsó módosítás: 2012.03.15. Hatályos: 2012.04.15.

Általános Szerződési Feltételek. Internet elérési szolgáltatás nyújtásához. Utolsó módosítás: 2012.03.15. Hatályos: 2012.04.15. Általános Szerződési Feltételek Internet elérési szolgáltatás nyújtásához Utolsó módosítás: 2012.03.15. Hatályos: 2012.04.15.-től Tartalomjegyzék 1. Általános adatok, elérhetőség... Hiba! A könyvjelző

Részletesebben

DENINET Üzleti Kommunikációs Kft. Általános Szerződési Feltételek. Internet elérési szolgáltatás nyújtásához

DENINET Üzleti Kommunikációs Kft. Általános Szerződési Feltételek. Internet elérési szolgáltatás nyújtásához DENINET Üzleti Kommunikációs Kft. Általános Szerződési Feltételek Internet elérési szolgáltatás nyújtásához utolsó módosítás: 2014.08.1 Hatályos: 2015.09.01.-től Tartalomjegyzék 1. Általános adatok, elérhetőség...

Részletesebben

VIDÉKHÁLÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE MELLÉKLETEK

VIDÉKHÁLÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE MELLÉKLETEK VIDÉKHÁLÓ KFT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE MELLÉKLETEK VEZETÉKES TELEFON SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓ KÜLÖN RENDELKEZÉSEK Tartalomjegyzék I. II.

Részletesebben

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselőtestületének 9/2015. (II. 16.) 1 önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló egyes vagyontárgyak bérbeadásáról a 13/2015.

Részletesebben

Fordítókulcs. az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelethez

Fordítókulcs. az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelethez Fordítókulcs az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelethez Bal oldalt: a 2/2015. (III. 30.) NMHH rendelet folyamatos számozással Jobb

Részletesebben

Iparűzők társadalombiztosítása

Iparűzők társadalombiztosítása UNTERNEHMENSGRÜNDUNG 2016 Iparűzők társadalombiztosítása Első tájékoztatás www.svagw.at www.svagw.at 1 Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram! Az összes, Ausztriában önálló keresőtevékenységet folytató személy

Részletesebben

DÍJSZABÁS UTÓLAG FIZETETT (HAVIDÍJAS) SZOLGÁLTATÁS ESETÉN

DÍJSZABÁS UTÓLAG FIZETETT (HAVIDÍJAS) SZOLGÁLTATÁS ESETÉN 1 DÍJSZABÁS UTÓLAG FIZETETT (HAVIDÍJAS) SZOLGÁLTATÁS ESETÉN A Magyar Telekom Nyrt. egyéni előfizetők részére nyújtott mobil szolgáltatásokra vonatkozó Általános szerződési feltételeinek 2. számú melléklete

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés Szerződés száma: Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

Az ACE Telecom Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE (egyéni előfizetők részére)

Az ACE Telecom Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE (egyéni előfizetők részére) Az ACE Telecom Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ( ÁSZF ) ELEKTRONIKUS HÍRKÖZLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK IGÉNYBEVÉTELÉRE (egyéni előfizetők részére) Hatályos: 2015. május 1. napjától Készült: 2004. szeptember

Részletesebben

A COLONIAL COMPUTER SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT.

A COLONIAL COMPUTER SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT. A COLONIAL COMPUTER SZÁMÍTÁSTECHNIKAI BT. INTERNET SZOLGÁLTATÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI (INTERNET ÁSZF) Hatálya: 2016. június 1. 1. oldal TARTALOMJEGYZÉK 1. Általános adatok, elérhetőség

Részletesebben

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére

Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Akciós feltételek Combo (műholdas TV, internet és telefon) szolgáltatásokra Meglévő, egyéni UPC Direct TV előfizetők részére Jelen akciós feltételek a UPC Direct szolgáltatójának 2016. március 1-től, (a

Részletesebben

Tisztelt Közép/Nagyvállalati Ügyfelünk!

Tisztelt Közép/Nagyvállalati Ügyfelünk! Tisztelt Közép/Nagyvállalati Ügyfelünk! Alaptarifa módosítás 1. Ezúton értesítjük Közép- és Nagyvállalati tarifacsomaggal rendelkező Előfizetőket, hogy kezdeményezzük az Üzleti Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

Távközlési szolgáltatások használata az üzleti felhasználók körében 2009

Távközlési szolgáltatások használata az üzleti felhasználók körében 2009 Távközlési szolgáltatások használata az üzleti felhasználók körében 2009 Prezentáció a Nemzeti Hírközlési Hatóság [NHH] részére 2010. március A projekt és a prezi címe 2005.12.34. Távközlési szolgáltatások

Részletesebben

I. Fejezet. Általános rendelkezések 1. A rendelet hatálya, a tulajdonosi jogkörök gyakorlása

I. Fejezet. Általános rendelkezések 1. A rendelet hatálya, a tulajdonosi jogkörök gyakorlása Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzata Képviselő-testületének 22/2010. (VI.18.) önkormányzati rendelete a Budapest főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletének

Részletesebben

SZÉP-COMP KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG

SZÉP-COMP KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG ÁSZF 20160101 SZÉP-COMP KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ BETÉTI TÁRSASÁG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTVA : 20160101 ÉRVÉNYES : 20160101 20060218 1 ÁSZF 20160101 Tartalomjegyzék 1 Általános adatok,

Részletesebben

V E R S E N Y T A N Á C S

V E R S E N Y T A N Á C S Ügyiratszám: Vj-136/2007/ 034. V E R S E N Y T A N Á C S A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Magyar Telekom Nyrt. (Budapest) eljárás alá vont vállalkozás ellen fogyasztói döntések tisztességtelen

Részletesebben

Távközlési szolgáltatások használata a lakossági felhasználók körében 2015. Piackutatás az NMHH részére Ariosz Kft.

Távközlési szolgáltatások használata a lakossági felhasználók körében 2015. Piackutatás az NMHH részére Ariosz Kft. Távközlési szolgáltatások használata a lakossági felhasználók körében Piackutatás az NMHH részére Ariosz Kft. A KUTATÁS PARAMÉTEREI Készült a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság megbízásából Kutatóműhely:

Részletesebben

VERSENYTANÁCS. h a t á r o z a t o t

VERSENYTANÁCS. h a t á r o z a t o t VERSENYTANÁCS Vj-19/2007/138. A Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa a Hungarian Telephone and Cable Corporation kérelmezőnek összefonódás engedélyezése iránti kérelmére indult eljárásban, melyben további

Részletesebben

7. ÉVFOLYAM. T o l e r a n c i á r a n e v e l é s. A modul szerzői: Marsi Mónika Págyor Henriette Farkas Magdolna

7. ÉVFOLYAM. T o l e r a n c i á r a n e v e l é s. A modul szerzői: Marsi Mónika Págyor Henriette Farkas Magdolna T o l e r a n c i á r a n e v e l é s Csak lógok a neten A TV, az internet- és a mobiltelefonhasználat csapdái A modul szerzői: Marsi Mónika Págyor Henriette Farkas Magdolna SZOCIÁLIS, ÉLETVITELI ÉS KÖRNYEZETI

Részletesebben

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérletére vonatkozó szabályok, a bérbeadói jogok gyakorlása

1. A rendelet hatálya. 2. Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérletére vonatkozó szabályok, a bérbeadói jogok gyakorlása Makó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2015. (X.28.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérletről és elidegenítésükre

Részletesebben

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság Internet-hozzáférési és bérelt vonali szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2011. november

Részletesebben

1.2. Kedvezményes lehetőségek a magyar adórendszerben. A munkavállalónak nem kell semmiféle további közterhet fizetnie. Összesen 49,98% közteher.

1.2. Kedvezményes lehetőségek a magyar adórendszerben. A munkavállalónak nem kell semmiféle további közterhet fizetnie. Összesen 49,98% közteher. Juttatások vagy készpénz Szakértői áttekintés 2016.06.10. Készítette: Fata László Cafeteria szakértő www.cafeteriatrend.hu E-mail: laszlo.fata@cafeteriatrend.hu 1. Juttatások közterhei 1.1. A munkabér

Részletesebben

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás)

Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek. előfizetői szolgáltatáshoz. (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) _ Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek előfizetői szolgáltatáshoz (Mobil rádiótelefon és Mobil Internet szolgáltatás) Érvényes: 2010. november 7-étől Készítés időpontja: 2010.10.06.

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Az Invitel Távközlési Zrt.

Az Invitel Távközlési Zrt. Az Invitel Távközlési Zrt. által kisvállalati előfizetők számára nyújtott elektronikus hírközlési és médiaszolgáltatások Általános Szerződési Feltételei Hatályba lépés napja: 2016. május 1. Tartalomjegyzék

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

II. Átutalásos számla kiállítása előzetes kérés esetén befizetés előtt

II. Átutalásos számla kiállítása előzetes kérés esetén befizetés előtt II. Átutalásos számla kiállítása előzetes kérés esetén befizetés előtt Mikor kell átutalásos számlát kérni? Ha a költségtérítési/önköltségi díj fizetését egészben vagy részben a munkáltatója vagy saját

Részletesebben

Szolgáltató által felszámított díjak

Szolgáltató által felszámított díjak Szolgáltató által felszámított díjak 1. Telepítési díj A telepítési díj az alapszerelés költségét tartalmazza. Az alapszerelés részletes leírását az ÁSZF5.3.1. pontja tartalmazza. Az alapszerelésen kívüli

Részletesebben

2011. február 1-től hatályos

2011. február 1-től hatályos 2 A/9 melléklet Multipont promóció részvételi feltételei egyéni előfizetők részére 2011. február 1-től hatályos A promóció rövid leírása Azon személyek, akik OTP Multipont bankkártyával rendelkeznek, a

Részletesebben

Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program Adatkörök

Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program Adatkörök 1382 A gazdálkodást jellemző fontosabb adatok 1390 A helyi közutak és hidak adatai 1392 A hajózási engedélyesek, közforgalmú kikötők, saját használatú kikötők és vízi úszólétesítmények adatai (1) Személy

Részletesebben

HÁLÓZATI SZERZŐDÉS NAGYKERESKEDELMI ADSL SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE

HÁLÓZATI SZERZŐDÉS NAGYKERESKEDELMI ADSL SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉRE Szerződésszám: [ ] HÁLÓZATI SZERZŐDÉS NAGYKERESKEDELMI amely létrejött egyrészről a másrészről a UPC MAGYARORSZÁG KFT. Székhelye: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36. Cégjegyzékszáma: 01-09-366290 Adószám:

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.07.21. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.07.21. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. július 21-étől Készítés időpontja: 2015.06.17. Tartalomjegyzék

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft. 8500 Pápa, Tókert u. 8. Adószám: 13724159-2-19

TRIOTEL Távközlési Kft. 8500 Pápa, Tókert u. 8. Adószám: 13724159-2-19 TRIOTEL Távközlési Kft. 8500 Pápa, Tókert u. 8. Adószám: 13724159-2-19 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ( ÁSZF ) HELYHEZ KÖTÖTT TELEFON SZOLGÁLTATÁSRA... Utolsó módosítás: 2010. november 04. Hatálybalépés:

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás Budapest X. kerületi játszóterek felújítása tárgyában

Ajánlattételi felhívás Budapest X. kerületi játszóterek felújítása tárgyában Ajánlattételi felhívás Budapest X. kerületi játszóterek felújítása tárgyában Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/1 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: az egyszerű eljárás

Részletesebben

1. Általános rendelkezések...3. 2.1.1. MédiaMánia A választható díjcsomagok havidíjas díjcsomagok, díjai... és az azokhoz kapcsolódó díjak...

1. Általános rendelkezések...3. 2.1.1. MédiaMánia A választható díjcsomagok havidíjas díjcsomagok, díjai... és az azokhoz kapcsolódó díjak... Díjszabás T-Mobile utólag fizetett (havidíjas) szolgáltatás esetén T-Mobile utólag fizetett (havidíjas) szolgáltatás esetén 1 Az üzletszabályzat 2. számú melléklete Az üzletszabályzat 2. számú melléklete

Részletesebben

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS Externet IPTV szolgáltatás igénybevételére 1. oldal

MEGRENDELŐ/EGYEDI ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS/SZERZŐDÉSMÓDOSÍTÁS Externet IPTV szolgáltatás igénybevételére 1. oldal 1. oldal A jelen egyedi előfizetői szerződés ( Szerződés ), alapján a lentebb meghatározott előfizető ( Előfizető ) és szolgáltatók ( Szolgáltatók ) között előfizetői jogviszony jön létre, a lentebb meghatározott

Részletesebben

Tájékoztató a MegoldásPortál Flottáról

Tájékoztató a MegoldásPortál Flottáról Tájékoztató a Flottáról Bizonyára egyetért velünk abban, hogy a mai bonyolult, sokszor bizonytalan világban az ésszerűség, és gazdaságosság nagyon fontos jelzővé vált, akár cégünkre, akár magánéletünkre

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ALTAINTERNET INTERNET, TELEFON ALAPÚ SZOLGÁLTATÁSOKHOZ Az (továbbiakban: ) az Elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény és az elektronikus hírközlési Előfizetői

Részletesebben

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Bevezetés 2. A megrendelés módja 3. A kosár használata 4. Kedvezmények, kuponok 5. Megrendelés/Vásárlás 6. Fizetés 7. Szállítás

Részletesebben

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.07.31. 3. számú melléklet

TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2015.07.31. 3. számú melléklet 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2015. július 31-étől Készítés időpontja: 2015.07.29. Tartalomjegyzék

Részletesebben

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek)

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek) Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek) A jelen Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Teaház Webáruházat üzemeltető Pagács György am.(a

Részletesebben

ZNET-Mikronet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételek

ZNET-Mikronet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételek ZNET-Mikronet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételek Műholdas műsorelosztási szolgáltatáshoz Előző módosítás: 2012.04.15 Előző módosítás: 2012.07.01, 2013.01.15.,2013.03.15, 2013.11.15.,

Részletesebben

2. Irányadó jogszabályok

2. Irányadó jogszabályok A Nemzeti Adó- és Vámhivatal által kiadott 3003/2015. útmutató a vámigazgatási bírságok kiszabásáról, a korrekciós pótlékról és az azokhoz kapcsolódó méltányossági eljárások, valamint a vámigazgatási eljárásban

Részletesebben

Általános szerződési feltételek VoIP (aszinkron adathálózati) telefonszolgáltatásra

Általános szerződési feltételek VoIP (aszinkron adathálózati) telefonszolgáltatásra BorsodWeb Internetszolgáltató Kft székhely: 3527 Miskolc, József Attila u. 27. 2/1. Általános szerződési feltételek VoIP (aszinkron adathálózati) telefonszolgáltatásra SZJ 64.20.16 Előző módosítás kelte:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Telefonszolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek. (továbbiakban: ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Telefonszolgáltatás. Általános Szerződési Feltételek. (továbbiakban: ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) AMTEL Hang és Internet Kommunikáció Magyarország Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) Közcélú, nyilvános távbeszélő szolgáltatására vonatkozóan (továbbiakban:

Részletesebben

Nokia X6 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre

Nokia X6 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre Nokia X6 (Mail for Exchange) beállítása Virtualoso email levelezésre A következô lépések segítségével egyszerûen beállíthatja a Virtualoso email levelezést Nokia X6 készülékre. Az alkalmazás beállítását

Részletesebben

ÜSZ_2006-10-10.V1 2/93

ÜSZ_2006-10-10.V1 2/93 Pannon GSM Távközlési Zrt. Általános Szerződési Feltételek az Igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), illetve az Igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2006.

Részletesebben

egyedi előfizetői szerződés/szerződésmódosítás általános rendelkezések szolgáltatási És díjazási melléklet Üzleti előfizető részére

egyedi előfizetői szerződés/szerződésmódosítás általános rendelkezések szolgáltatási És díjazási melléklet Üzleti előfizető részére egyedi előfizetői szerződés/szerződésmódosítás általános rendelkezések szolgáltatási És díjazási melléklet Üzleti előfizető részére helyhez kötött telefonszolgáltatás Magyar Telekom Nyrt. ÜÁSZF 1.sz. vezetékes

Részletesebben

Távközlési szolgáltatások használata a lakossági felhasználók körében

Távközlési szolgáltatások használata a lakossági felhasználók körében 1 Távközlési szolgáltatások használata a lakossági felhasználók körében Piackutatás az NMHH részére Ariosz Kft. A KUTATÁS PARAMÉTEREI 2 Készült a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság megbízásából Kutatóműhely:

Részletesebben

Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének.../2004. (...) rendelete az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérletéről és elidegenítéséről, egységes szerkezetben a lakások és helyiségek

Részletesebben

A GYŐRI EGYHÁZMEGYE KÖRLEVELEINEK GAZDASÁGI VONATKOZÁSÚ SZABÁLYAI. Lezárva: 2016. február 15-én

A GYŐRI EGYHÁZMEGYE KÖRLEVELEINEK GAZDASÁGI VONATKOZÁSÚ SZABÁLYAI. Lezárva: 2016. február 15-én A GYŐRI EGYHÁZMEGYE KÖRLEVELEINEK GAZDASÁGI VONATKOZÁSÚ SZABÁLYAI Lezárva: 2016. február 15-én ADÓBEVALLÁS... 2 Azokon a plébániákon, ahol van alkalmazott... 2 Azokon a plébániákon, ahol nincs semmi adóköteles

Részletesebben

Üzleti Ráció és Üzleti Ráció Mobil díjcsomagok

Üzleti Ráció és Üzleti Ráció Mobil díjcsomagok Üzleti Ráció és Üzleti Ráció Mobil díjcsomagok Üzleti Ráció Üzleti Ráció Mobil Amennyiben Ön 1 vagy 2 éves határozott idô tartamú szerzôdéssel rendeli meg Üzleti Ráció vagy Üzleti Ráció Mobil díjcsomagunkat,

Részletesebben

egyedi előfizetői szerződés/szerződésmódosítás általános rendelkezések szolgáltatási És díjazási melléklet Üzleti előfizető részére

egyedi előfizetői szerződés/szerződésmódosítás általános rendelkezések szolgáltatási És díjazási melléklet Üzleti előfizető részére egyedi előfizetői szerződés/szerződésmódosítás általános rendelkezések szolgáltatási És díjazási melléklet Üzleti előfizető részére helyhez kötött telefonszolgáltatás Magyar Telekom Nyrt. ÜÁSZF 1.sz. vezetékes

Részletesebben

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság. vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság. vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság vezetékes műsorterjesztési szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei Készítés időpontja: 2011. november 2. Hatályos:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Előfizetői Szerződés

Előfizetői Szerződés Előfizetői Szerződés Mely létrejött egyrészről: Szerződő fél neve (cég esetén cégszerű elnevezés): Értesítési / Számlázási címe: Értesítési telefonszám: E-mail cím: Felhasználói név: Jelszó: Szolgáltatás

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HELYHEZ KÖTÖTT TELEFON SZOLGÁLTATÁSRA MELLÉKLETEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HELYHEZ KÖTÖTT TELEFON SZOLGÁLTATÁSRA MELLÉKLETEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK HELYHEZ KÖTÖTT TELEFON SZOLGÁLTATÁSRA MELLÉKLETEK TARTALOM 1. sz. melléklet - DÍJSZABÁS... 3 2. sz. melléklet - SZOLGÁLTATÁSI TERÜLET... 7 3. sz. melléklet - ADATVÉDELMI

Részletesebben

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az ügyfelek nem vehetnek igénybe valamely körzetszámot más szolgáltatók felé indított hívások esetén.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az ügyfelek nem vehetnek igénybe valamely körzetszámot más szolgáltatók felé indított hívások esetén. Vezetékes Telefon, GYIK ACN & Szolgáltató Előválasztás 1. Mi a Közvetítő-Előválasztás (CPS)? Az ügyfelek alternatív szolgáltatót választhatnak a T-com, Invitel vagy UPC társaság helyett úgy, hogy nem kell

Részletesebben

A Budapesti Békéltető Testület összefoglalója az elektronikus hírközlési szolgáltatásokat érintő jelentősebb változásokról

A Budapesti Békéltető Testület összefoglalója az elektronikus hírközlési szolgáltatásokat érintő jelentősebb változásokról A Budapesti Békéltető Testület összefoglalója az elektronikus hírközlési szolgáltatásokat érintő jelentősebb változásokról Az elektronikus hírközlési szolgáltatásokra vonatkozó előírások a közelmúltban

Részletesebben

Sárréti Hírközlési Kft. 5520 Szeghalom, Dózsa György utca 26. internet hozzáférési szolgáltatás

Sárréti Hírközlési Kft. 5520 Szeghalom, Dózsa György utca 26. internet hozzáférési szolgáltatás ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Sárréti Hírközlési Kft. 5520 Szeghalom, Dózsa György utca 26. internet hozzáférési szolgáltatás Hatályos: 2015. november 01-től 1 Tartalomjegyzék 1. Általános adatok, elérhetőség:...

Részletesebben

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelısségő Társaság

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelısségő Társaság UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelısségő Társaság Internet-hozzáférési és bérelt vonali szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerzıdési Feltételei Készítés idıpontja: 2011. november

Részletesebben

IRÁNYTŰ A BETÉTBIZTOSÍTÁSHOZ

IRÁNYTŰ A BETÉTBIZTOSÍTÁSHOZ IRÁNYTŰ A BETÉTBIZTOSÍTÁSHOZ Együtt vigyáz(z)unk a pénzére! 2009 TARTALOM ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. Mi a betétbiztosítás feladata és miért fontos az Ön számára? 2. Kik tartoznak a betétbiztosítási rendszerbe?

Részletesebben

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2016.02.09.

3. számú melléklet TELENOR ÁSZF 3. MELLÉKLET ÜZLETI ÁSZF HATÁLYBA LÉPÉS: 2016.02.09. 3. számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) ÜZLETI (számlás) előfizetői szolgáltatáshoz Érvényes: 2016. február 9-étől Készítés időpontja: 2016.02.08. Tartalomjegyzék

Részletesebben