Biztonságtechnikai Szimpózium Budapest

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonságtechnikai Szimpózium Budapest"

Átírás

1 Biztonságtechnikai Szimpózium Budapest IdentiVision MegaPixel IP kamerák és velük a térfigyelő rendszerek kiépítése LDSZ Kft Január 29.

2 IdentiVision rendszer digaram Mekkora a legnagyobb építhető rendszer? Max. 255db IDENTIVISION DVR / NVR / IP kamera illeszthető egy menthető címlistába. Egy időben Max. 1db képernyőn Max. 64db kamera képe jeleníthető meg és rögzíthető le.

3 Milyen messziről ismer fel az 1.3MP speed dóm?? Demó videó

4 POE, vagy nem POE? A Power over Ethernet, rövidítve PoE, egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a készülékek számára, hogy a működésükhöz szükséges áramot az Ethernet adathálózaton keresztül kapják. A PoE technológiát kezdetben a gyártók saját implementációban (egységesség nélkül) kezdték el forgalmazni, majd később az IEEE 802.3af alatt szabványosították. A specifikáció Max. 48 V feszültséghez 350 ma áramot enged meg. A PoE használatához elegendő a már létező ethernet infrastruktúra, külön PoE kábelt nem kell kiépíteni. A Power over Ethernet segítségével általában olyan hálózatra kapcsolt kamerákat, nehezen hozzáférhető helyen található switcheket, látnak el árammal, ahol a külön áramforrás kiépítése nehéz, drága vagy megvalósíthatatlan illetve az eszközök elérhetősége korlátozott.

5 keresztmetszet?) IdentiVision - Értékesítve évente db DVR csatorna és db kamera VÉDETT ÁRAK Térfigyelő rendszer telepítésekor megoldandó feladatok - Elbeszélgetés a Megrendelővel mit szeretne látni, az hány kamerával oldható meg? - Hány napot szeretne rögzíteni, hányat lehet? (Kalkulátor!) - Az árajánlat adáskor kalkuláljuk be a Tervdokumentáció elkészítését (ált.: Nettó anyag költség 8%, Mérnöki kamara ajánlás amit később lealkudnak 5%-ra - E.on oszlophasználat engedélyeztetése (akár 2-3 hónap átfutás, Ezt az önkormányzatoknak kell intéznie mivel ő a szerződő fél, adatlapot nekünk kell kitölteni) - Oszloponként Kb. 50eFt az áramvételi pont kialakítása - Jellemzően Vezeték nélküli jelátvitel használata, sávszélesség számítása, Jelátvitelre használt eszközök kiválasztása - Az oszlopokon elhelyezett Kamerák, tápegységek kiválasztása (Mivel rögzítsem az oszlopra, milyen dobozt használjak, mekkora tápegységet, milyen vezetéket, vezeték

6 HDD tárhely kalkuláció HDD TÁRHELY KALKULÁTOR (közelítő értékek!) Kamera szám 1 <- Kérjük itt adja meg a kameraszámot! Rögzítési 500GB 1TB 2TB 3TB 4TB időtartam* nap nap nap nap nap D1 26,0 52,0 104,0 156,0 208,0 960H 18,0 36,0 72,0 108,0 144,0 1MP 7,5 15,0 30,0 45,0 60,0 1.3MP 5,5 11,0 22,0 33,0 44,0 2MP 3,5 7,0 14,0 21,0 28,0 *(folyamatos rögzítésre állítva, 25fps/kamera rögzítési képsebességgel)

7 Mit szeretnénk Látni? Mivel oldható meg? - Jellemzően az elvárás az, hogy 1db Kamerával mindent lássunk! - Éjjel-Nappal legyen mindenki felismerhető, lássunk rendszámot stb. - EZ NEM MEGOLDHATÓ! - Érdemes a megrendelőnek bemutatót tartani az adott kamerával, milyen látószöggel mit fog látni, - Rendszám felismerő rendszerhez speciális kamera kell, speciális beállításokkal - Széles látószögre állított optikával kicsi az esélye annak, hogy használható rendszám információhoz jutunk még 5MP esetén is!

8 Mi kerül az oszlopra, és hogyan? - Kültéri használatra tervezett, szerelő lappal, akár kulccsal zárható SKYBOX, - Mivel beton oszlopra szerelünk ezért különleges alkatrészek kellenek a felfogatáshoz, - Band-IT Szalag, záró, Unitartó - Tömszelencék használata a kábel bevezetésre - Kisebb Műanyag (100*200) doboz a kamera vezetékeinek csatlakoztatására

9 Mi kerül a dobozba? - Kamera Tápegysége - Földelhető switch (általában Gigabit) - Ha szünet mentesíteni is kell akkor DC12V tápegység, akkumulátorral - Passzív PoE feladó a vezeték nélküli átjátszóknak - 2*0,75 vezeték a kamerák tápellátásának - A vezetékek is kültéri kivitelű, illetve az adatkapcsolatra FTP vezetéket használjunk (villámkárok minimalizálásának érdekében) - Telepítéshez ajánlott kosaras emelőt használni - Skybox előkészítése is elég sok időt vesz igénybe 12V DC, trafós 12V DC, fémházas 8 port Gigabit Switch

10 Vezeték nélküli jel átvitel, sávszélesség kalkuláció Pont-pont és pont-multipont kapcsolatok kialakításához. Ubiquiti vezeték nélküli termékcsaládot az elérhető ár, egyszerű telepítés és beállítás jellemzi. Akár 15 km-es hatótávolság, videójel és egyéb adat továbbítása esetén (opciós antennák / pont-pont kapcsolattal optikai rálátás kell! Fa, lengedező ág, bokor, tereptárgy nem lehet a két eszköz között! 1,3 MP kamera sávszélesség akár 6Mbit átlagban 3Mbit / kamera 2MP kamera sávszélesség akár 10Mbit átlagban 5Mbit / kamera 3MP kamera sávszélesség akár 16Mbit átlagban 8Mbit / kamera 5MP kamera sávszélesség akár 20Mbit átlagban 10Mbit / kamera A nano station a gyakorlatban maximum 30Mbit átvitelére képes pont-pont kapcsolat módban Ha ennél több kell akkor Mikrotik SXT t kell használni Kis távolságok (max1km esetén) Nagyobb távolságok esetén Mikrotik Sextant használata javasolt Gigabit WIFI link esetén UBNT AIR Fiber használata javasolt Telepítés előtt fel kell programozni az eszközöket Nanostation Nano LOCO M5 WIFI access point,13dbi antennával IdentiVision - Értékesítve évente db DVR csatorna és db kamera VÉDETT ÁRAK

11 Belügyminisztériumi ajánlás Térfigyelő rendszerekre Tisztelt Polgármester Úr / Asszony! Az önkormányzatok által telepített, illetve telepítendő térfigyelő videokamera-rendszerek eddigi pályázatainak tapasztalatai szükségessé tették, hogy az eddigi heterogén rendszerek helyett, bizonyos minimális műszaki követelményeknek megfelelő homogén megoldások valósuljanak meg a későbbiekben. Tájékoztatom, hogy ennek érdekében a kiépítésére vonatkozóan - a Belügyminiszter Úr döntése alapján - elfogadásra került a térfigyelő videokamera-rendszerekre egy technikai minimum, melyet szíves felhasználásra mellékelten megküldök. A későbbiekben már csak ezeknek a feltételeknek minimálisan megfelelő rendszerek építhetők ki, ettől csak egy magasabb technológiai szint felé lehet eltérni. Kérem, hogy a későbbi pályázataiknál, fejlesztéseknél, új térfigyelő rendszerek kiépítésénél beleértve az amortizációs cseréket is már csak ennek a technikai minimumnak megfelelő, vagy ennél magasabb szintű rendszer kerüljön megvalósításra. Budapest, szeptember 3. Üdvözlettel: Pogácsás Tibor s.k.

12 Belügyminisztériumi ajánlás Térfigyelő rendszerekre TECHNIKAI ELŐÍRÁSOK A KAMERARENDSZER KIÉPÍTÉSÉRE VONATKOZÓAN (MINIMUM FELTÉTELEK) 1. Fizikai hálózat struktúra elvárások Elsődlegesen intranet (Ethernet struktúra IPv4 IPv6 megfeleléssel és támogatással) hálózati struktúra kialakítása ajánlott. Internet szegmensek bevonása esetén önálló VPN kialakítása szükséges. Kapcsolók és útválasztók esetében a vonali sebesség kapcsolására képes (Layer3 tulajdonságú) eszközök alkalmazása szükséges. Méretezés-technikailag maximum 67% terheltség engedhető meg az 5 éven belül tervezett fejlesztéseket is figyelembe véve. Webes és szabványos menedzselhetőség (SNMP V1, V2) elvárt. Elsődlegesen a vezetékes kiépítés ajánlott, amennyiben ez jelentős korlátokba ütközik (fizikai, műemlékvédelem, stb.), akkor vezeték nélküli átvitel is elfogadható. Kiválasztás során szükséges a vezetékes és vezeték nélküli alternatívák felmérése és összehasonlító költség / biztonsági és technikai paraméter elemzése. Vezeték nélküli átvitelnél a rendszer megbízhatósága érdekében irányított antennák alkalmazása ajánlott. Szabadon felhasználható frekvenciasávok közül a 2,4GHz-es átvitel nem javasolt a magas zavartatás és telítettség miatt. Az 5GHz-es átvitel elfogadható, amennyiben a felhasználás megengedi az alacsonyabb rendelkezésre állást és a szabotázsveszélyt. Az elérhető minőség miatt előnyösebbek a 10-15GHz közötti és 30GHz-es sáv, valamint a frekvencia engedélyhez kötött megvalósítások, azonban költségességük és időszükségletük akadályt jelenthet.

13 Belügyminisztériumi ajánlás Térfigyelő rendszerekre A magas szabotázsveszély miatt kritikus kamerák esetében mindenképpen vezetékes kiépítés javasolt. Épületen belüli LAN struktúrában a réz és optikai átviteli közeg alkalmazása vegyesen használható, optika alkalmazása a nagyobb távolságú végpontok esetén, valamint a gerinc struktúrában célszerűbb. Az épületen kívüli struktúrában elsődlegesen optika alkalmazható. Kamerák/digitalizálók jelentős része támogatja a direkt optika interfész csatlakoztatását. Kültéri végpontok esetében, kis távolságok áthidalására (kisebb, mint 90 m) a Cat5/6 alkalmazása elfogadható. Megvalósítástól függően NMHH engedély szükséges a fizikai infrastruktúrára megvalósításához. Minősített, engedéllyel rendelkező személy, vagy vállalkozás általi tervezés és kivitelezés szükséges. Minden eszközre CE és ECC tanúsítvány szükséges. Kültéren minimum IP65 védettségi szint. Villámvédettség biztosítása. (Különös tekintettel a gyengeáramú hálózatra.). EU, MSZ megfelelés szükséges, biztonságtechnikai rendszerelemek esetében a MABISZ minősítés szükségességét is meg kell vizsgálni.

14 Belügyminisztériumi ajánlás Térfigyelő rendszerekre 2. Video stream server és virtuális mátrix rendszer specifikációja Nyílt ipari szabványokra és az ONVIF ajánlásokra épüljön. A szállított rendszer maximális kompatibilitása és későbbi technológiai átjárhatósága érdekében a gyártó esetében az ONVIF tagság szükséges és ajánlott a Full, vagy ContributingMembers szint. Szabványos IP kamerák és kódolók támogatásán felül, a más rendőrségi rendszerekkel történő integrálhatóság érdekében nem elvárt, de javasolt a kiemelt támogatás biztosítása. A rendszer struktúrája támogasson minimum 9999 alhálózatot és alhálózatonként 9999 kamerát. Elvárás, hogy a térfigyelő rendszer kliensek ne igényeljenek speciális hardver kulcsot, szabadon áttelepíthetőek legyenek másik munkaállomásra. Továbbá ne tartalmazzanak kliensszám korlátozást (nagyvállalati licenc), kivéve, ha ez aránytalan költségkihatással járna, de ez esetben is szükséges a szállítónak nyilatkoznia a korlátlan licenc feltételeiről és díjáról. A rendszerrel együtt kerüljön átadásra a további illesztésekhez és továbbfejlesztéshez szükséges specifikációk, interfészek és szoftver készletek, ezek későbbi használata nem vonhat maga után további díjfizetést. A technológia vagy szabványos x86 architektúrára telepített applikációs réteg, vagy pedig a rendszert szállító által integrált hardver/szoftver megoldás legyen. Integrált megoldás esetében is teljes mértékben működjön együtt az x86 alapú rendszerkörnyezettel, Ethernet IPv4/6 architektúrával és SNMP rendszermenedzsmenttel. A biztosított streamnek teljesen szabványosnak kell lennie. A szabványos streameket támogató rendszerek és lejátszó programok pl.: Média player, Quicktime, VLC stb. plugin nélkül megnyithassák a video fájlokat a kamera címéről, titkosított stream esetén a beépített szabványos hitelesítéssel történhessen a csatlakozás.

15 Belügyminisztériumi ajánlás Térfigyelő rendszerekre UHD, megapixel kamerák Videó kódolás: MPEG4, ISO/IEC és/vagy ITU-T H.264, ISO/IEC , gyártó specifikus implementáció nem elfogadható! Elvárt felbontás: minimum 3 MEGAPIXEL (2048*1536). Képváltás konfigurálhatósága: legalább kép/s. Videó bitráta: legalább 2Mbps - 16 Mbps között. Processzálási teljesítmény: 25 kép/s esetén 3 MEGAPIXEL (2048*1536) felbontású stream. Legalább 2 db független paraméterekkel definiálható egyidejű stream. Unicast és multicast támogatás. Unicast elérés esetén minimum 4 db konkurens jelfolyam kérés kiszolgálása definiált streamenként. Késleltetés: < 300ms (encoding és decoding együttesen). Állókép-készítés: legalább JPEG vagy JPEG és további formátumok támogatása. Adat interfész: elsődlegesen Connector RJ-45 female, 10/100Base-Tx,vagy 10/100/1000 csatlakozás. (Ajánlott hálózati struktúrának megfelelő másodlagos, a kiépített hálózati struktúrának megfelelő optika, vagy vezeték nélküli interfész, mert így elkerülhető a konverter eszköz alkalmazása, egyben kompaktabb és megbízhatóbb struktúra alakítható ki.) Hálózati videó átvitel: TCP/UDP (unicast és multicast) RTP,RTSP. Hálózati szabványok: IPv4, (IPv6 opcionális) SNMPv2, HTTP, DHCP, Generic ICMP, IGMPv3, ARP, FTP konfigurálás: Web kliens, Telnet, virtuális mátrix szoftveren keresztül. Kódoló működési hőmérséklet minimális tartománya: -20C-tól 50C-ig. Ingyenesen biztosított, szabvány-fejlődést követő firmware frissítés.

16 Kérdések és válaszok? Köszönöm a figyelmüket! Szatori Tamás

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.

HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL. 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz. HAJDÚHADHÁZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERÉTŐL 4242. Hajdúhadház, Bocskai tér 1. Tel.: 52/384-103, Fax: 52/384-295 e-mail: titkarsag@hajduhadhaz.hu E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Városi Önkormányzat

Részletesebben

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest

Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Biztonságtechnikai szimpózium Budapest Itt a Megapixel korszak MP IP analóg áron? LDSZ Kft. 2014. Február 21. TARTALOM IdentiVision IP kamerák IdentiVision IP NVR-ek, Hogyan, mivel tudjuk rögzíteni? IdentiVision

Részletesebben

IDENTIVISION ICR-E41/81/161 H.264 DVR

IDENTIVISION ICR-E41/81/161 H.264 DVR IDENTIVISION ICR-E41/81/161 H.264 DVR Az LDSZ Kft. által forgalmazott IDENTIVISION DVR palettája egy új, gazdaságos, de mégis nagy tudású sorozattal bővül. A 4/8/16 csatornás pénztárcabarát digitális rögzítő

Részletesebben

L: 10.690 Ft L: 11.690 Ft L: 17.690 Ft L: 21.990 Ft

L: 10.690 Ft L: 11.690 Ft L: 17.690 Ft L: 21.990 Ft 2015. július AHD MEGAPIXEL TERMÉKEK ANALÓG TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD MEGAPIXEL IR LED CSŐKAMERÁK IHD-L104F IHD-L103F IHD-L103VFW IHD-L1030VFW APACHE fix optika fix optika varifokális optika varifokális

Részletesebben

FLEXIDOME IP micro 5000

FLEXIDOME IP micro 5000 Video FLEXIDOME IP micro 5000 FLEXIDOME IP micro 5000 www.boschsecrity.h Kompakt és stílsos kültéri mikrodóm 1080p és 5MP felbontás Szelektív érzékelési területek és E-PTZ Mozgás- és szabotázsérzékelés

Részletesebben

Térfigyelő rendszerek hálózati kiépítései. Vezetékes, és vezeték nélküli rendszerek. www.erando.hu

Térfigyelő rendszerek hálózati kiépítései. Vezetékes, és vezeték nélküli rendszerek. www.erando.hu Térfigyelő rendszerek hálózati kiépítései. Vezetékes, és vezeték nélküli rendszerek www.erando.hu Bemutatkozás - ERANDO Kft. ERANDO Kft. 1995-ben alakult a társaság alapító tagjainak a biztonságtechnika

Részletesebben

Számítógép hálózatok

Számítógép hálózatok Számítógép hálózatok Számítógép hálózat fogalma A számítógép-hálózatok alatt az egymással kapcsolatban lévő önálló számítógépek rendszerét értjük. Miért építünk hálózatot? Információ csere lehetősége Központosított

Részletesebben

HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1.

HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1. HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábele HD-SDI FULL HD video rendszer koax kábelen 2013. Február 1. Tartalomjegyzék HD-SDI Technológia Szaktudás a telepítéshez Identivision HD-SDI termékválaszték Identivision

Részletesebben

NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver)

NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver) ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (http://onlinecamera.net) Címlap > NEM ELÉRHETŐ - Foscam FI8905W WiFi IP Kamera 12mm (silver) NEM ELÉRHETŐ

Részletesebben

Közzététel dátuma: Iktatószám: 27404/2015 CPV Kód: ; ; Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata

Közzététel dátuma: Iktatószám: 27404/2015 CPV Kód: ; ; Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Eredménytájékoztató - Adásvételi szerződés keretében A közbiztonság növelését szolgáló önkormányzati fejlesztések támogatása elnevezésű projekt megvalósítása során térfigyelő kamerarendszer kiépítése Közbeszerzési

Részletesebben

29 940 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 14 690 Ft.

29 940 Ft. + Áfa. 4mm optika. * Akciós árak a tulajdonságokban megjelölt optikával történõ rendelés esetén érvényesek! analóg DVR. 14 690 Ft. i Farsang árak 2015. február Kiemelt ajánlataink DS-7104NI-SN 4 csatornás hálózati rögzítõ 25Mbps rögzítési, 40Mbps kliensirányú sávszélesség 25fps@1080p; 1 HDMI és 1 VGA kimenet (1920x1080) 1 audio ki/be;

Részletesebben

TINYON IP 2000 WI. Video TINYON IP 2000 WI. www.boschsecurity.hu. Kompakt és stílusos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera

TINYON IP 2000 WI. Video TINYON IP 2000 WI. www.boschsecurity.hu. Kompakt és stílusos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera Video www.boschsecrity.h Kompakt és stílsos 720p beltéri vezeték nélküli LAN kamera IEEE 802.11b/g/n vezeték nélküli kapcsolat WPS az egyszerű vezeték nélküli beállításhoz Beépített PIR mozgásérzékelő

Részletesebben

FLEXIDOME IP outdoor 5000

FLEXIDOME IP outdoor 5000 Video FLEXIDOME IP otdoor 5000 FLEXIDOME IP otdoor 5000 www.boschsecrity.h Kültéri IP dóm kamera változtatható fókszú objektívekkel 1080p és 5MP felbontás Teljes mértékben konfigrálható négyes adatfolyam

Részletesebben

IDENTIVISION AHD IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

IDENTIVISION AHD IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG Figyelem! A feltüntetett nagykereskedelmi nettó listaárak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! 2016. május IDENTIVISION AHD IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG fix cső sorozat fix cső sorozat

Részletesebben

2009 Hálózati video megfigyelô rendszerek CCTV rendszerek

2009 Hálózati video megfigyelô rendszerek CCTV rendszerek 2009 Hálózati video megfigyelô rendszerek CCTV rendszerek SONY INTELLIGENS VIDEOMEGFIGYELÔ RENDSZEREK A videomegfigyelô rendszerek korábban csak biztonságtechnikai célokat szolgáltak, napjainkra viszont

Részletesebben

8*5MP / 16*3MP / 16*2MP. LAN, WIFI (opciós access point-tal), 3G (opciós mobil routerrel). Ingyenes távoli betekintő CLOUD (felhő) szolgáltatás. Ingyenes CMS távfelügyeleti, mobiltelefon kliens szoftver.

Részletesebben

Hirschmann GmbH & Co. KG

Hirschmann GmbH & Co. KG Hirschmann GmbH & Co. KG Hirschmann Electronics GmbH Stuttgart melletti Neckartenzlingenben (Németország) található. 1930 óta gyárt ipari területre villamos termékeket, folyamatos fejldés és fejlesztés

Részletesebben

Főbb jellemzők INTELLIO VIDEO SYSTEM 2 ADATLAP

Főbb jellemzők INTELLIO VIDEO SYSTEM 2 ADATLAP IVS2 videomenedzsment-szoftver Főbb jellemzők Munkaállomásonként 2 30 kamera monitorozása Szoftverkulcsos és hardverkulcsos működés Intelligens mozgás- és objektumkeresés DPTZ gyors felismerhetőség Microsoft

Részletesebben

Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban. 2013. Február 1.

Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban. 2013. Február 1. Új felbontási kategória: 960H - DVR-ekben és kamerákban 2013. Február 1. Tartalom CCTV kép felbontások 960 H az új rögzítési felbontás 2013-tól Milyen kamera ad a DVR-nek 960H felbontású képet? Milyen

Részletesebben

Végfelhasználói Árlista

Végfelhasználói Árlista Végfelhasználói Árlista webshop: www.trioda.hu Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér

Részletesebben

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár

www.trioda.hu Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár Árlista Dome kamerák Megnevezés Szín Lista ár AXIRDBNEC-2,8 Antracit / Fehér 11 990 Ft 1/3" CMOS, 800 TVL, alacsony fényérzékenység, D-WDR, valós D&N, DNR, AWB, fehér vagy antracit színben, 2,8 mm fix

Részletesebben

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás

Kültéri kompakt megapixeles IP kamera, színes-f/f, 1MP (720p), H.264, IR LED (10m), 4 mm beépített optikával, Onvif 2.0, 12 VDC, POE tápellátás EverPix árlista Végfelhasználói példány Everpix biztonsági kamerák és kiegészítők ElectroPoint Kft. 1153 Budapest, Bocskai utca 8. Tel. +36-1-271-1148 Email: info@electropoint.hu http://electropoint.hu

Részletesebben

IP kamerás Térfigyelő rendszer bővítése Tuzsér Nagyközségben című projekt.

IP kamerás Térfigyelő rendszer bővítése Tuzsér Nagyközségben című projekt. IP kamerás Térfigyelő rendszer bővítése Tuzsér Nagyközségben című projekt. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/100 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa:

Részletesebben

HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat

HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat Adatlap HP Color LaserJet Enterprise M750 nyomtatósorozat Nagy példányszámban, professzionális minőségű színes dokumentumokat nyomtathat számos különböző papírméretre. Az intuitív, könnyen használható

Részletesebben

J-N-SZ MEGYEI HÁMORI ANDRÁS SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA

J-N-SZ MEGYEI HÁMORI ANDRÁS SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA Tétel sorszám: 05. Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 54 481 03 0000 00 00 Informatikai rendszergazda Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése: 1163-06 Hálózat-építés, hálózati

Részletesebben

GEOVISION rendszámfelismerő, azonosító rendszer. 2013. Február 1.

GEOVISION rendszámfelismerő, azonosító rendszer. 2013. Február 1. GEOVISION rendszámfelismerő, azonosító rendszer 2013. Február 1. Tartalom Miért használjunk LPR-t? Mi az LPR? -a felismerés folyamata Hogyan ne Telepítsük az LPR-t? Hogyan telepítsük az LPR-t? GEOVISION

Részletesebben

ParkIT ANPR Kamera LetUgo Beléptető Rendszerrel

ParkIT ANPR Kamera LetUgo Beléptető Rendszerrel 1 ParkIT ANPR Kamera LetUgo Beléptető Rendszerrel Üzembe helyezési útmutató! HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL! Kapcsolat Ha bármilyen problémája adódna a ParkIT kamera üzemeltetése közben, bizalommal

Részletesebben

IP kamerás Térfigyelő rendszer bővítése Tuzsér Nagyközségben című projekt.

IP kamerás Térfigyelő rendszer bővítése Tuzsér Nagyközségben című projekt. IP kamerás Térfigyelő rendszer bővítése Tuzsér Nagyközségben című projekt. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/100 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Nettó Árak(+ÁFA; 27%)

Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Nettó Árak(+ÁFA; 27%) Általános termékek: Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Hikvision Nettó Árak(+ÁFA; 27%) 2015.12.01 25% Típus Megnevezés Magyar Listaár Kedvezményes ár Digitális

Részletesebben

ParkIT ANPR Kamera. LetUgo Beléptető Rendszerrel. Üzembe helyezési útmutató. Kapcsolat ! HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL!

ParkIT ANPR Kamera. LetUgo Beléptető Rendszerrel. Üzembe helyezési útmutató. Kapcsolat ! HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL! ParkIT ANPR Kamera LetUgo Beléptető Rendszerrel Üzembe helyezési útmutató! HASZNÁLAT ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL! Kapcsolat Ha bármilyen problémája adódna a ParkIT kamera üzemeltetése közben, bizalommal

Részletesebben

Video megfigyelés 2011. Video megfigyelés 2011

Video megfigyelés 2011. Video megfigyelés 2011 Video megfigyelés 2011 Video megfigyelés 2011 A GRUNDIG visszatért! A GRUNDIG a CCTV és IP termékek új skálájával tért vissza. A GRUNDIG olyan fejlett video megfigyelõ rendszereket kínál, amelyeknél a

Részletesebben

Cisco Acces Pointok bemutatása

Cisco Acces Pointok bemutatása Cisco Acces Pointok bemutatása 2016.04.14. Sulinet nyíltnap Szabó Ágnes Amiről szó lesz: Alapvető tulajdonságok az általunk használt eszközökre vonatkozóan Az eszközök fizikai elhelyezése Egyszerű tesztelési

Részletesebben

8. sz. melléklete Eredetileg a GTS Hungary Kft. által nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó feltételek

8. sz. melléklete Eredetileg a GTS Hungary Kft. által nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó feltételek A Magyar Telekom Nyrt. Üzleti Általános Szerződési Feltételeinek 8. sz. melléklete Eredetileg a GTS Hungary Kft. által nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó feltételek A Magyar Telekom Nyrt. által 5. december

Részletesebben

HIKVISION TERMÉKKATALÓGUS

HIKVISION TERMÉKKATALÓGUS HIKVISION TERMÉKKATALÓGUS TELEPÍTŐ PARTNEREKNEK 2015. december Téli árak ingyenes kliens szoftverek analóg, IP és TurboHD egy megjelenítő felületen ivms-4200 ivms-4200 PC-re Windows XP, Windows 7, 8 és

Részletesebben

Hikvision. Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Általános termékek:

Hikvision. Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Általános termékek: Általános termékek: Hikvision Általános kereskedelmi csatornákon keresztül megvásárolható termékek listája. Típus Megnevezés Magyar Listaár nettó Digitális rögzítők 960H felbontású digitális rögzítők DS-7104HWI-SH

Részletesebben

32 CSATORNÁS DVR HYBRID DVR NVR WINDOWS 7 ÉS 64 BITES WINDOWS TÁMOGATÁSSAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS

32 CSATORNÁS DVR HYBRID DVR NVR WINDOWS 7 ÉS 64 BITES WINDOWS TÁMOGATÁSSAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1 32 CSATORNÁS DVR HYBRID DVR NVR WINDOWS 7 ÉS 64 BITES WINDOWS TÁMOGATÁSSAL HASZNÁLATI UTASÍTÁS Tartalom 1. Geovision együttműködő DVR/Hybrid DVR/ NVR... 3 2. GV-DVR... 3 3. GV-Hybrid DVR... 4 4. GV-NVR...

Részletesebben

Forgalmi grafikák és statisztika MRTG-vel

Forgalmi grafikák és statisztika MRTG-vel Forgalmi grafikák és statisztika MRTG-vel Az internetes sávszélesség terheltségét ábrázoló grafikonok és statisztikák egy routerben általában opciós lehetőségek vagy még opcióként sem elérhetőek. Mégis

Részletesebben

400-as sorozatú videorögzítő

400-as sorozatú videorögzítő Video 400-as sorozatú videorögzítő 400-as sorozatú videorögzítő www.boschsecrity.h 4 csatornás, valós idejű H.264 felvétel Készítsen és nézzen videofelvételt, 2 vagy 4 felbontásban Beépített webes elérési

Részletesebben

FLEXIDOME IP starlight 7000 RD

FLEXIDOME IP starlight 7000 RD Video www.boschsecurity.hu u u Kiváló teljesítmény gyenge megvilágítás esetén is (0,017 lx színes üzemmódban) Az intelligens zajcsökkentés akár 30%-kal is csökkenti a sávszélesség- és tárhelyigényt u Ütésálló,

Részletesebben

HIRSCHMANN Az EASTRON Kft., a Hirschmann Automation and Control GmbH hivatalos magyarországi forgalmazójának hírlevele 2011.

HIRSCHMANN Az EASTRON Kft., a Hirschmann Automation and Control GmbH hivatalos magyarországi forgalmazójának hírlevele 2011. Hír(sch)levelünk tartalma: 1. RSP switch család 0msec garantált hibajavítás... 2 2. PROFINET tanúsítvány BAT54-Rail Access Pointok-okhoz... 3 3. Meghosszabbított garancia Hirschmann ipari Ethernet eszközökre...

Részletesebben

SNMP, RSTP. IGMP, VLAN... Biztonságos Apache web szerver (https) Linux alkalmazás hozzáadhatósága

SNMP, RSTP. IGMP, VLAN... Biztonságos Apache web szerver (https) Linux alkalmazás hozzáadhatósága Robusztus Ethernet eszközök szélsôséges környezeti viszonyokra Ipari, katonai kivitel, nyitott rendszermegoldások Menedzselhetô switchek SNMP, RSTP. IGMP, VLAN... Biztonságos Apache web szerver (https)

Részletesebben

TP-LINK Business Wireless Az EAP Kontrolleres Wi-Fi termékcsalád bemutatása - bevezető SMB Product Line

TP-LINK Business Wireless Az EAP Kontrolleres Wi-Fi termékcsalád bemutatása - bevezető SMB Product Line TP-LINK Business Wireless Az EAP Kontrolleres Wi-Fi termékcsalád bemutatása - bevezető SMB Product Line Dr. Kilbertus Viktor SMB Sales Manager TP-LINK Networks Hungary viktor.kilbertus@tp-link.com 2016

Részletesebben

Menetrend. Eszközök, telepítés, beállítás

Menetrend. Eszközök, telepítés, beállítás Menetrend 9:00 9:30 Regisztráció 9:30 10:45 Alapismeretek 10:45 11:00 Szünet 11:00 12:15 Tervezés 12:15 13:00 Ebédszünet 13:00 15:00 Eszközök, telepítés, beállítás Alapismeretek IP kamera IP hálózat Vezeték

Részletesebben

Számítógépes Hálózatok és Internet Eszközök

Számítógépes Hálózatok és Internet Eszközök Számítógépes Hálózatok és Internet Eszközök 2008 13. Adatkapcsolati réteg, MAC alréteg Ethernet, WiFi 1 MAC alréteg Statikus Multiplexálás Dinamikus csatorna foglalás Kollízió alapú protokollok Verseny-mentes

Részletesebben

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ

Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE - KIFUTOTT, NEM ELÉRHETŐ ONLINECAMERA - Nagy Látószög, WiFi, PoE, NVR, Infra, Memóriakártya támogatás webhelyen lett közzétéve (https://onlinecamera.net) Címlap > Foscam kamera szett: FN3108XE-B4-1T - 4 x 1Mp, 1TB HDD, saját PoE

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. Fogalmak: 1. Megrendelő: az a természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, aki megrendeli és használja a Szoftvert. A

Részletesebben

VIP X1600 XF moduláris, nagy teljesítményű videokódoló

VIP X1600 XF moduláris, nagy teljesítményű videokódoló Video VIP X1600 XF modláris, nagy teljesítményű videokódoló VIP X1600 XF modláris, nagy teljesítményű videokódoló www.boschsecrity.h Akár 16 bemeneti videocsatorna Modláris, és üzem közben cserélhető videomodlokkal

Részletesebben

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Választási Iroda (1054 Budapest Alkotmány u. 3.)

1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Választási Iroda (1054 Budapest Alkotmány u. 3.) 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Választási Iroda (1054 Budapest Alkotmány u. 3.) 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER

KÉPZETT VILLANYSZERELŐ SZAKEMBER relaydroid TM Felhasználói Dokumentáció Tartalom 1. Általános leírás... 2 2. Specifikáció... 3 2.1. Modellek... 3 2.2. Paraméterek... 3 2.3. Elrendezés és méretek... 4 17.5mm széles modellek... 4 35mm

Részletesebben

RENDSZÁMFELISMERŐ /TÉRFIGYELŐ RENDSZER MŰSZAKI LEÍRÁS I. KÖZPONTI RENDSZERELEMEK A térfigyelő / rendszámfelismerő rendszer kialakítására közbiztonsági okok miatt kerül sor. A végponti kialakítás minden

Részletesebben

Dr.Varga Péter János HÍRKÖZLÉSTECHNIKA. 10.ea

Dr.Varga Péter János HÍRKÖZLÉSTECHNIKA. 10.ea Dr.Varga Péter János HÍRKÖZLÉSTECHNIKA 10.ea Kamerarendszer A CCTV rendszerek felhasználási köre Üzleti célra főként a lopáskárok csökkentése érdekében telepítik. Nem csupán a hagyományos bolti lopások

Részletesebben

Young Partnernap - 2012. Allied Telesis

Young Partnernap - 2012. Allied Telesis Young Partnernap - 2012 Allied Telesis Mai témáink Cégbemutató Portfólió áttekintése Power over Ethernet eszközök Újdonságok SFP+, AT-8100, AT-x610 Takayoshi Oshima Takayoshi Oshima Chairman and Chief

Részletesebben

Rövidített felhasználói kézikönyv. H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő

Rövidített felhasználói kézikönyv. H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő Rövidített felhasználói kézikönyv H.264 ( 4/8/16 csatornás) Digitális video rögzítő EVD-04/100A1HCE EVD-08/100A1HCE EVD-16/100A1HCE EVD-04/100A1HCB EVD-08/100A1HCB EVD-16/100A1HCB Használja az ajánlott

Részletesebben

55 481 01 0000 00 00 Általános rendszergazda Általános rendszergazda

55 481 01 0000 00 00 Általános rendszergazda Általános rendszergazda Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Korszerű technológiák. a szélessávú elérési hálózatok területén. Korsós András. műszaki igazgató. SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt.

Korszerű technológiák. a szélessávú elérési hálózatok területén. Korsós András. műszaki igazgató. SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt. Korszerű technológiák SCI-Network Távközlési és Hálózatintegrációs Rt. T.: 467-70-30 F.: 467-70-49 info@scinetwork.hu www.scinetwork.hu a szélessávú elérési hálózatok területén Korsós András műszaki igazgató

Részletesebben

BHSE - Informatikai fejlesztés

BHSE - Informatikai fejlesztés BHSE - Informatikai fejlesztés Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/18 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

55 481 01 0000 00 00 Általános rendszergazda Általános rendszergazda

55 481 01 0000 00 00 Általános rendszergazda Általános rendszergazda Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG 2015. október AHD MEGAPIXEL TERMÉKEK ANALÓG TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG IHD-L104F IHD-L103F IHD-L103VFW IHD-L107VFW APACHE

Részletesebben

A HBONE 2015. évi fejlesztési eredményei

A HBONE 2015. évi fejlesztési eredményei A HBONE 2015. évi fejlesztési eredményei 2016.03.30. Networkshop 2016 Debrecen Farkas István NIIF Intézet Tartalomjegyzék HBONE gerinchálózati fejlesztések Sulinet és Köznet könyvtárak hálózati fejlesztései,

Részletesebben

Lokális hálózatok. A lokális hálózat felépítése. Logikai felépítés

Lokális hálózatok. A lokális hálózat felépítése. Logikai felépítés Lokális hálózatok Számítógép hálózat: több számítógép összekapcsolása o üzenetküldés o adatátvitel o együttműködés céljából. Egyszerű példa: két számítógépet a párhuzamos interface csatlakozókon keresztül

Részletesebben

MINISZTERELNÖKI HIVATAL. Szóbeli vizsgatevékenység

MINISZTERELNÖKI HIVATAL. Szóbeli vizsgatevékenység MINISZTERELNÖKI HIVATAL Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése: Vizsgarészhez rendelt vizsgafeladat megnevezése: 2270-06/1 Szóbeli vizsgatevékenység Szóbeli vizsgatevékenység időtartama:

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. V-230/14

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS cégnév BKV Zrt. V-230/14 BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI KERETSZERZİDÉS A jelen vállalkozási keretszerzıdés (a továbbiakban: Keretszerzıdés) létrejött egyrészrıl a Budapesti Közlekedési Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Székhely: 1980

Részletesebben

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG

AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG 2015. november AHD MEGAPIXEL ÉS AHD MEGAIXEL / ANALÓG HIBRID TERMÉKEK IP MEGAPIXEL TERMÉKEK AHD 1MP (HD 720p) IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG IHD-L104F/O IHD-L103F IHD-L103VFW

Részletesebben

Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5.

Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5. Térfigyelő rendszerek tervezése, kivitelezése, gyakorlati megoldásai, jogi háttere 2016. FEBRUÁR 5. Kamera rendszer elemei: végfelhasználói igények felmérése, dokumentálása kamera és optika típusok, rögzítő

Részletesebben

Reichle & De-Massari kft. Getta Tamás 2005.06.30. Magyar Telekom, Sopron

Reichle & De-Massari kft. Getta Tamás 2005.06.30. Magyar Telekom, Sopron Reichle & De-Massari kft. Getta Tamás 2005.06.30. Magyar Telekom, Sopron Áttekintés Cégtörténet MATÁV-os múlt, referenciák MDF VS Modular, VS Standard, VS Compact VSC ADSL splitter megoldások Árnyékolt

Részletesebben

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság 1072 Budapest, Akácfa u. 15. Telefon: +36-1/411-3064 Fax: +36-1/411-3052 AJÁNLATKÉRÉSI DOKUMENTÁCIÓ 3. KÖTET TERVEZÉSI ÉS KIVITELEZÉSI KÖVETELMÉNYEK

Részletesebben

2.<br> Zviewer alkalmazás Windowsra.<br> Lokális hálózaton belül ajánljuk.<br>

2.<br> Zviewer alkalmazás Windowsra.<br> Lokális hálózaton belül ajánljuk.<br> Teljes 4 darabos 720p-s kamera rendszer, éjjellátó funkcióval, 1 TB-os merevlemezzel és 4 darab ethernet kábellel a kamerák csatlakoztatásához leírása: P2P protokol nyilvános IP cím nélkül A ZMODO NVR

Részletesebben

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság

VGN-TT21XN/B. Extrém stílus és hordozhatóság VGN-TT21XN/B Extrém stílus és hordozhatóság Különösen kifinomult notebook, intenzív noir színben, nagy teljesítményű funkciókkal és biztonsági megoldásokkal. Fejezet: Extrém stílus és hordozhatóság 1 FŐ

Részletesebben

EuroVideo EVD-IP04/100A4FH, EVD-IP08/200A8FH és EVD-32/800A32DH Hálózati Videórögzítő (NVR) telepítési és kezelési utasítás

EuroVideo EVD-IP04/100A4FH, EVD-IP08/200A8FH és EVD-32/800A32DH Hálózati Videórögzítő (NVR) telepítési és kezelési utasítás EuroVideo EVD-IP04/100A4FH, EVD-IP08/200A8FH és EVD-32/800A32DH Hálózati Videórögzítő (NVR) telepítési és kezelési utasítás Tartalomjegyzék 1 Bevezetés... 5 2 Nyilatkozat... 5 3 A készülék bemutatása...

Részletesebben

Iskolai PC csomag. Albacomp Activa-Standard Core 2 PC

Iskolai PC csomag. Albacomp Activa-Standard Core 2 PC Iskolai PC csomag Albacomp Activa-Standard Core 2 PC Intel G chipset Intel LGA775 Core 2 Duo E7500 2.93GHz 2GB 800MHz DDR2 memória PC Multimédia futtatásra alkalmas 10/100 Ethernet képes val rendelkezik

Részletesebben

A számítógépes hálózat célja

A számítógépes hálózat célja Hálózati alapok A számítógépes hálózat célja Erıforrás megosztás Adatátvitel, kommunikáció Adatvédelem, biztonság Pénzmegtakarítás Terhelésmegosztás A számítógépes hálózat osztályozása Kiterjedtség LAN

Részletesebben

Magyar Telekom Vezetékes nagykereskedelemi értékesítés ügyfélkapcsolati pontjai. Postacím Telefon Fax E-mail Magyar Telekom Nyrt.

Magyar Telekom Vezetékes nagykereskedelemi értékesítés ügyfélkapcsolati pontjai. Postacím Telefon Fax E-mail Magyar Telekom Nyrt. Egyedi előfizetői szerződés a MultiFlex szolgáltatás igénybevételére A szerződés azonosítója 1. A szolgáltató adatai A szolgáltató cégneve, székhelye, postacíme, cégjegzékszáma Magyar Telekom Távközlési

Részletesebben

A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei

A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. Általános Szerződési Feltételei A VértesComp Kistérségi Internetszolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Internet-hozzáférési valamint (IP alapú) Bérelt vonali szolgáltatás nyújtására vonatkozó Általános Szerződési Feltételei - Egységes

Részletesebben

INVERSE E1 MULTIPLEXER LAN BRIDGE

INVERSE E1 MULTIPLEXER LAN BRIDGE INVERSE E1 MULTIPLEXER LAN BRIDGE SP 7403 és SP 7405 INVERSE E1 MULTIPLEXER LAN BRIDGE 1/11 Tartalomjegyzék Általános ismertetés...3 Funkció...3 WAN interfész...3 LAN interfész...3 Felügyelet...3 Tápfeszültség...3

Részletesebben

1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4" Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység

1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység. 1/4 Sharp chip, színes, 420TV sor, alacsony fényérzékenység ÁRLISTA Kíváló ár és érték arány - folyamatos termékfejlesztés! Minta vásárlási kedvezmény -40% kamerákra! Érvényes: 2010 február 8-tól visszavonásig DOME KAMERÁK AXCDMPC 1/4 " színes, 480TV sor 6 990

Részletesebben

Szerverek, kliensek Akár 60 kamera megjelenítése egyszerre Akár 80 kamera képrögzítése Szerveroldali képelemzés Asztali vagy rackbe szerelhető kivitel

Szerverek, kliensek Akár 60 kamera megjelenítése egyszerre Akár 80 kamera képrögzítése Szerveroldali képelemzés Asztali vagy rackbe szerelhető kivitel Szerverek, kliensek Akár kamera megjelenítése egyszerre Akár 80 kamera képrögzítése Szerveroldali képelemzés Asztali vagy rackbe szerelhető kivitel IVR-40/40-DSKT Intellio standard szerver PC kamera megjelenítése

Részletesebben

MIRASYS NVR általános ismertető

MIRASYS NVR általános ismertető MIRASYS NVR általános ismertető Digitális rögzítő rendszer termékcsalád bemutatása MIRASYS DVMS európai egyik vezető szoftver fejlesztője által fejlesztett analóg nagy felbontású videó és audió IP felügyeleti

Részletesebben

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa

IHD-L204F - ÚJ IHD-L203F/O - ÚJ IHD-L203VFW - ÚJ L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa L: Ft +Áfa Figyelem! A feltüntetett nagykereskedelmi nettó listaárak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! 2016. február AHD IR LED CSŐKAMERÁK OSD menüs kamerák -> HIBRID AHD / ANALÓG fix cső sorozat fix cső sorozat varifokális

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Alap Qomo tantermi csomag Alap Qomo tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 810 000Ft QWB200 EM elektromágneses tollal vezérelt interaktív tábla Flow!

Részletesebben

Tájékoztató. Használható segédeszköz: -

Tájékoztató. Használható segédeszköz: - A 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 51 481 02 Szoftverüzemeltető-alkalmazásgazda Tájékoztató A vizsgázó az első lapra

Részletesebben

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF

NVR-ek. Megjelölés magyarázata. 720p 960p 1080p. 5Mp ONVIF ONVIF Kétirányú hang Dual Video kimenet HDMI/VGA kimenet PTZ támogatás RS-5 támogatás Egér USB bemenet Külső IR vevő csatlakozás Web böngészős csatlakozás Mobiltelefonos távelérés CMS távfelügyeleti szoftver

Részletesebben

ProxerGate Slip. ProxerGate Slip. A ProxerGate Slip egy intelligens csúszószárnyas beléptető kapu, amely személyek ellenőrzött beléptetésére szolgál.

ProxerGate Slip. ProxerGate Slip. A ProxerGate Slip egy intelligens csúszószárnyas beléptető kapu, amely személyek ellenőrzött beléptetésére szolgál. ProxerGate Slip A ProxerGate Slip egy intells csúszószárnyas beléptető kapu, amely személyek ellenőrzött beléptetésére szolgál. Működés A ProxerGate Slip érintésmentes áthaladást tesz lehetővé: az áthaladni

Részletesebben

Sagemcom F@ST3686AC digitális elosztó Rövid felhasználói útmutató

Sagemcom F@ST3686AC digitális elosztó Rövid felhasználói útmutató Sagemcom F@ST3686AC digitális elosztó Rövid felhasználói útmutató Sagemcom Broadband SAS Minden jog fenntartva 1 Bevezetés A F@st3686AC egy olyan digitális elosztó és multimédia terminál, ami megfelel

Részletesebben

54 481 02 0010 54 01 Infokommunikációs alkalmazásfejlesztő. Informatikai alkalmazásfejlesztő

54 481 02 0010 54 01 Infokommunikációs alkalmazásfejlesztő. Informatikai alkalmazásfejlesztő A /2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Informatikai Stratégia 2008. június

Informatikai Stratégia 2008. június Szegedi Tudományegyetem Informatikai Stratégia 1/65 Informatikai Stratégia 2008. június Szegedi Tudományegyetem Informatikai Stratégia 2/65 1 BEVEZETÉS... 3 2 INTÉZMÉNYI CÉLOK... 5 2.1 A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM

Részletesebben

AHD-M (1MP HD720p: 100fps) / analóg / IP tripla hibrid rögzítő. AHD és analóg kamerák vegyesen párosával csatlakoztathatóak. DVR/HVR/NVR rögzítési módok és maximális felbontások: 1. DVR: 4*1MP (AHD) vagy

Részletesebben

Alapvető FTTH/GPON ismeretek tervezés

Alapvető FTTH/GPON ismeretek tervezés 1 Alapvető FTTH/GPON ismeretek tervezés 2015. szeptember Técsi Zsolt FTTH/GPON ismeretek - Tartalomjegyzék 2 I. rész Az optikai távközlés alapjai II. rész Az FTTH/ GPON rendszer III. rész Általános FTTH

Részletesebben

Számítógépes hálózatok GY 1516-1

Számítógépes hálózatok GY 1516-1 Számítógépes GY 1516-1 1-2.gyakorlat Követelmények Réteg modellek, alapfogalmak, alapvető eszközök Laki Sándor ELTE IK Információs Rendszerek Tanszék lakis@inf.elte.hu http://lakis.web.elte.hu 1 Elérhetőségek

Részletesebben

Hálózatok Rétegei. Számítógépes Hálózatok és Internet Eszközök. TCP/IP-Rétegmodell. Az Internet rétegei - TCP/IP-rétegek

Hálózatok Rétegei. Számítógépes Hálózatok és Internet Eszközök. TCP/IP-Rétegmodell. Az Internet rétegei - TCP/IP-rétegek Hálózatok Rétegei Számítógépes Hálózatok és Internet Eszközök WEB FTP Email Telnet Telefon 2008 2. Rétegmodell, Hálózat tipusok Közbenenső réteg(ek) Tw. Pair Koax. Optikai WiFi Satellit 1 2 Az Internet

Részletesebben

IDENTIVISION RENDSZER KATALÓGUS - 2015. 05. hó

IDENTIVISION RENDSZER KATALÓGUS - 2015. 05. hó IDENTIVISION RENDSZER KATALÓGUS - 2015. 05. hó Az IDENTIVISION 2009 óta megbízható, kitűnő ár / érték arányú termékekkel van jelen az európai biztonságtechnikai piacon. Az utóbbi évek egyik legsikeresebb

Részletesebben

SIGNAL HD 527 DVB T vevő, rögzítő, és médialejátszó készülék

SIGNAL HD 527 DVB T vevő, rögzítő, és médialejátszó készülék SIGNAL HD 527 DVB T vevő, rögzítő, és médialejátszó készülék A magyarországi földfelszíni digitális adások vételére alkalmas. Szemközti nézet IR érzékelő, LED kijelző, USB 2.0 port Nézet hátulról antennabemenet,

Részletesebben

KÖZB ESZERZÉSEK TANÁCSA. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi

KÖZB ESZERZÉSEK TANÁCSA. A Közbeszerzési Döntőbizottság (a továbbiakban: Döntőbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi Ikt.sz.:D.617/16/2011. KÖZB ESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTŐBIZOTTSÁG 1024 Budapest, Margit krt. 85. 1525 Pf.: 166. Tel.: 06-1/336-7776, fax: 06-1/336-7778 E-mail: dontobizottsag@kt.hu A Közbeszerzési

Részletesebben

FLEXIDOME IP panoramic 5000 MP

FLEXIDOME IP panoramic 5000 MP Video FLEXIDOME IP panoramic 5000 MP FLEXIDOME IP panoramic 5000 MP www.boschsecrity.h 5 megapixeles / 15 kép/mp sebességű szenzor a részletgazdag és folyamatos kép érdekében Diszkrét és esztétiks, kompakt

Részletesebben

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen

HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA. Professzionális biztonság egyszerűen HiWatch VIDEO MEGFIGYELÉSI MEGOLDÁSOK KISVÁLLALATI ÉS LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA Professzionális biztonság egyszerűen TELJES TERMÉKPALETTA HD ANALÓG ÉS IP VIDEOTECHNIKAI ESZKÖZÖKBŐL EGYETLEN FELÜLETEN HiWatch:

Részletesebben

MASCO új termékek 2014. augusztus 14.

MASCO új termékek 2014. augusztus 14. PROVISION-ISR Termékkód PR-BX380IP PR-DI380IPVF Leírás PROVISION-ISR inframegvilágítós 1,3 megapixeles IP box kamera, 1280x960/1280x720 felbontás, H.264 tömörítés, ONVIF, 1/3" SONY CMOS képérzékelő, manuális

Részletesebben

Az adott eszköz IP címét viszont az adott hálózat üzemeltetői határozzákmeg.

Az adott eszköz IP címét viszont az adott hálózat üzemeltetői határozzákmeg. IPV4, IPV6 IP CÍMZÉS Egy IP alapú hálózat minden aktív elemének, (hálózati kártya, router, gateway, nyomtató, stb) egyedi azonosítóval kell rendelkeznie! Ez az IP cím Egy IP cím 32 bitből, azaz 4 byte-ból

Részletesebben

J-N-SZ MEGYEI HÁMORI ANDRÁS SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA

J-N-SZ MEGYEI HÁMORI ANDRÁS SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS SZAKISKOLA Tétel sorszám: 08. Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 54 481 03 0000 00 00 Informatikai rendszergazda Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése: 1168-06 Hardveres, szoftveres

Részletesebben

HÁLÓZATOK I. Segédlet a gyakorlati órákhoz. Készítette: Göcs László mérnöktanár KF-GAMF Informatika Tanszék. 2015-16. tanév 1.

HÁLÓZATOK I. Segédlet a gyakorlati órákhoz. Készítette: Göcs László mérnöktanár KF-GAMF Informatika Tanszék. 2015-16. tanév 1. HÁLÓZATOK I. Segédlet a gyakorlati órákhoz 2. Készítette: Göcs László mérnöktanár KF-GAMF Informatika Tanszék 2015-16. tanév 1. félév Koaxiális kábel: A koaxiális kábel egy belső és egy külső vezetőből

Részletesebben

Nettó havidíj 2 éves határozott időtartamú szerződéssel (D, DN, F, K csomagok esetén) Compleo Connect csomagok alapelemei *

Nettó havidíj 2 éves határozott időtartamú szerződéssel (D, DN, F, K csomagok esetén) Compleo Connect csomagok alapelemei * 2. sz. melléklet az EGYSÉGES ELŐFIZETŐI SZERZŐDÉS /MEGRENDELŐLAP INTEGRÁLT CSOMAGOK IGÉNYBEVÉTELÉHEZ elnevezésű szerződéses dokumentumhoz - Szerződéses feltételek a Compleo Connect (D, DN, F, K) csomagokhoz

Részletesebben

SEAGUARD. Integrált Biztonság-felügyeleti Rendszer

SEAGUARD. Integrált Biztonság-felügyeleti Rendszer Integrált Biztonság-felügyeleti Rendszer Totális Biztonságtechnika Beléptetõ Rendszer Digitális CCTV Tûzjelzõ Behatolás-védelem Integrált Biztonság-felügyeleti Rendszer Épületek, Épületcsoportok, Országos

Részletesebben