Itt az új JFX Target Regeneráló Krém a ForsLean erejével

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Itt az új JFX Target Regeneráló Krém a ForsLean erejével"

Átírás

1

2 Itt az új JFX Target Regeneráló Krém a ForsLean erejével Ahogyan idősödünk, bőrünk veszít feszességéből, üdeségéből, és megjelennek rajta az első finom látható vonalak, elszíneződések és a csökkent rugalmasság jelei. De ezentúl Önnek ezzel nem kell szembesülnie. A JFX Target Regeneráló Krém az első tagja a Nexagen új testápolási termékcsaládjának, a Teljes Regeneráló Rendszernek. Láthatóan célozza meg az öregedés illetve a szabadgyök molekulák okozta károsodás első jeleit, és a drámai változás már az első használat után látható és érezhető. Összetevők: Ennek a terméknek a sikere az egyedülálló ForsLean- alapú formulában rejlik. A ForsLean egy fitotápanyag, egy évelő indiai gyógynövény, a Coleus Forskholii gyökeréből nyerik, és a világon már minden Nexagen fogyasztó ismeri ennek az összetevőnek a jótékony hatásait. Az ájurvédikus gyógyításban már évek óta használják. A JFX Target Regeneráló Krém megmutatja a ForsLean egyedi tulajdonságait illetve még ezt a hatást fokozza az aktív, természetes összetevők jelenléte is. A ForsLean magas koncentrációja, mely klinikailag igazoltan természetes lágyító és kondicionáló szer, segíti a bőr puhaságának megtartását, illetve sima, rugalmas megjelenését. Az Idebenone hasonló a CoQ10-hez, szuper anti-oxidánsként tartják számon, ami a szabadgyök molekulák általi károsodásokat előzi meg. Továbbá csökkenti a korai öregedés látható jeleit azzal, hogy fokozza a véráramlást és így több oxigénhez juttatja a bőrsejteket. A Tetrapeptide-17 és hidrolizált kollagén megújítják a bőrt azáltal, hogy elősegítik a kollagén termelést és helyreállítják a bőr feszességét és ragyogását Az E vitamin egy fontos antioxidáns a bőr számára, megvédi a bőrt a káros UV sugárzástól. A Glicerin zsírsav észterektől lesz a JFX Target Regeneráló Krém olyan selymes, de nem zsíros hatású.

3 Az Acetyl octapeptide-3, egy természetes alternatíva a költséges kozmetikai kezelések és injekciók helyett, megelőzi és csökkenti a mély ráncok képződését. A krém tartalmaz még Zöld tea kivonatot, C vitamint, Cosmoperine-t és Zöld kávé kivonatot is, a citrus illat, illetve a hűsítő, frissítő hatás pedig több érzékszervünkre is hat egyszerre. Két összetevőt azonban NEM tartalmaz: káros szulfitokat és parabéneket!!! Így teljesen biztonságos a krém napi használata bármilyen bőrtípus számára A JFX Total Regeneráló Rendszer kifejlesztését az a filozófia vezérelte, hogy az igazi átalakulást eredményező testápolási termékek csakis a legfinomabb összhangban lévő, természetes összetevőktől származhatnak tudományos felfedezések és kutatások alkalmazásával. - mondta Ben Petitti, Termékfejlesztési Menedzser, Nexagen USA. Így sikerült megalkotnunk ezt az átfogó, regeneráló megoldást mindenki számára, melynek hatása már az első használattól kezdve érezhető A JFX Teljes Regeneráló Rendszer A JFX Teljes Regeneráló Rendszer minden egyes luxus formulája a Coleus Forskholii legtisztább és a legnagyobb koncentrációjú formáját tartalmazza, mely összhangban van más tudományosan bizonyított és természetes összetevőkkel. Ez magában foglalja a hatékony antioxidánsokat, az elengedhetetlen kollagéneket, a gazdagító vitaminokat és létfontosságú növényi kivonatokat, melyek parabének és szulfitok nélkül táplálják és szépítik meg a bőrt. Így együttesen feltöltik, megújítják és megfiatalítják a bőrt, így megelőzik az öregedés látható jeleinek kialakulását, illetve visszafordítják a szabadgyök molekulák által okozott károsodási folyamatokat. Majd Ön is újra felfedezi a bőre lágyságát, simaságát és rugalmasságát, amiről már azt hitte hogy örökre elvesztette, a megjelenése tündöklővé válik július 1-től a JFX Target Regeneráló Krém, - a JFX Teljes Regeneráló Rendszer első terméke - rendelhető és ettől kezdve felhasználók ezreinek teszi vonzóbbá a megjelenését. JFX Target Regeneráló Krém (1 fl oz/30 ml) Kiskereskedelmi ár: darabos termékminta rendelése esetén: ÁFA

4 Jen Fe Tapasz A NexEurope az egyik vezető wellness cég, amely 2002-ben alakult. Székhelye az Egyesült Államokban, Ohióban van. Ron Leyland Elnök/CEO a NexEurope elöljárója és alapítója. Tapasztalt Top-Manager és vállalkozó, több sikeres cég alapítója. A Jen Fe tapasz a NEXAGEN USA cégtől, egy egyedül álló tapasz, amelyet a testen a vékonyabb bőrrétegre feltapasztva a nap 24 órájában lassan a bőrön keresztül felszívódva fejti ki jótékony hatását. Serkenti az anyagcserét, könnyű úton növeli az energia szintet miközben fenntart egy egészséges testsúlyt. A Jen Fe tapasz 4 féle gondosan kiválasztott keveréket tartalmaz, amiket arra terveztek, hogy egymást erősítve fejtsék ki jótékony hatásukat az emberi testre. Ez azt jelenti, hogy gyorsan maximális eredményeket fogsz elérni mellékhatások vagy bonyolult gyakorlatok végzése nélkül. Egy egészséges diétával és mérsékelt, de rendszeres testmozgással együtt, a tapasz 4 összetevője együtt segít neked abban, hogy biztonságosan megszabadulj a felesleges centiktől és kilóktól. - természetes növényi összetevők - biztonságos súly és centikben mérhető fogyás - megőrizni az izmokat - mozgósítani a felesleges test zsírokat (stimulánsok nélkül) - megfékezi az étvágyat és a sóvárgást - javítja az alvást és a koncentráltságot - támogatja a pajzsmirigy funkciót - növeli az energiát és javítja a hangulatot - nyugodtabb lesz és kevésbé aggódó - 4 szabadalmaztatott összetevő (Cosmoperine, Zöld tea kivonat, Forskolin, Guarana,) - nincsenek tabletták, se turmixok A Jen Fe tapasz egy különleges, egyszerű, öntapadó, természetes szépségápolási program az egészséges és szép külső megtartásáért. A tapasz összetevői lassan szívódnak fel a bőrbe, ahol kifejtve hatásukat elindítják a természetes szépség megőrzésének folyamatát, miközben meggátolnak minden a szervezetbe áramló további felszívódást.

5 A Jen Fe tapasz jól ismert hatóanyagokat tartalmaz, melyek vezérlik külsőnk egészséges fenntartását egy egyszerű, naponta egyszer használatos eszköz segítségével, ezáltal könnyebbé téve az Ön számára, hogy megtartsa fiatalosságát. Mivel magyarázható a tapasz hatóanyagainak jótékony hatása a szépségre és egyúttal fiatalos külsőnk fenntarthatósága? Eme szépségápolási tapasz összetevői lassan szívódnak fel a bőrbe, ahol biztonsággal tudják fokozni fiatalos külsőnket meggátolva a további felszívódást a szervezetbe. Összetevők: Cosmoperine, Zöld tea kivonat EGCG, Forskolin, Guarana Cosmoperine: A Cosmoperine vagy Tetrahydropiperine (THP) a csípős bors alkaloidja, piperine, amit a Piper nigrumben találtak meg természetes formában, (fekete bors). A Nexagen USA kutató és fejlesztő csapata végsőkig fokozták Forskolin hatásosságát és a Jen Fe tapasz teljes hatékonyságát azáltal, hogy növelték a hozzávalókat, Cosmoperine, a fekete bors és hosszú bors aktív összetevője (piperin) hozzáadásán keresztül. Erősíti a többi összetevő információ- és tápanyagáramlásnak képességét a bőrsejtek között. Nincs bőr irritáció! Zöld Tea kivonat (EGCG): Zöld tea kivonat (EGCG) az egészséges bőrképlet kialakulását. Egyrészt megakadályozza a bőr öregedését, így az puha és bársonyos marad. Ezen kívül antioxidatív hatású vitaminokat tartalmaz. Kiderült, hogy a zöld tea kivonat az elhaló félben lévő bőrsejteket is újra élettel telivé teszi és megakadályozza a hegképződést. Összefoglalóan elmondhatjuk, hogy a zöld tea kivonat hozzájárul a bőr képének és szerkezetének javulásához. A káros napsugarak ellen védelmet nyújt, hozzájárulva az egészséges megjelenéshez és a szép bőrhöz. Segít csökkenteni a testsúly tömeget, előremozdítja a zsírégető hatást, normalizálja a vércukor-és inzulinszintet.

6 Guarana: (Paullina cupana) A Guarana Dél-Amerikában honos gyógynövény, növényi koffein. Az indiánok évszázadok óta fogyasztják. Hatása hasonló a kávéhoz, azzal a különbséggel, hogy hosszan, 6-8 órán át tartós frissességet biztosít, és nincs semmilyen ismert káros mellékhatása. Javítja a testi és szellemi teljesítőképességet, így sportolóknak, illetve szellemi foglalkozásúaknak egyaránt ajánlott. Fájdalomcsillapító hatása is ismert. Fiziológiás hatása a koffeinnek és származékainak köszönhető. Ezek a mennyiségtől függően fokozzák a szívösszehúzódás erejét, gyorsabbá teszik a vizelet-kiválasztást, a zsír és cukor lebontását, valamint elősegítik a gyomornedv kiválasztását és gátolják a vérlemezkék összecsapódását. Nemrég fedezték fel, hogy a magokban tesztoszterongátló 5-alfa-reduktáz is található. A diéta alatt segít fenntartani az izomerőt. ForsLean: (Coleus Forskohlii) Best New Product of 2001 Kutatások alapján a Coleus Forskohlii a következő tüneteknél lehet hasznos: Zsírégető hatás, elhízás Asztma, Glaucoma Szív-és érrendszeri megbetegedések Magas vérnyomás Bőrproblémák (ekcéma, pikkelysömör) Insomnia/alvászavarok Izomgörcsök és feszülések A Forskolin egy növényi nyersanyag, melyet a Coleus Forskohlii nevű csalánfajtából nyernek ki. Segíthet a szebb alak elérésében. Ez különösen a 40 év felettieknél előnyös, ahol a szépülés egyéb lehetőségei kevéssé hatásosak. A Forskolin nagyon népszerű a sportolók között, mivel segít abban, hogy az izmok ruganyosabbak maradjanak és serkenti az izmok épülését. Ezt a növényt az ayurveda évszázadok óta használja. A Coleus Forskohlii gyökere tartalmazza a Forskolin anyagot. A Forskolin zsírt mozgósít és serkenti a pajzsmirigyet, eltérően, mint a népszerű diétás efedrin. A Forskolinnak nincsenek az efedrinhez képest potenciálisan veszélyes mellékhatásai, mint például a fokozott vérnyomás, szívdobogás, idegesség. Fokozza a zsírégetést, gyorsítja az anyagcserét, zsírlebontás közben építi az izomszövetet, csökkenti, illetve szabályozza a vérnyomást, elmulasztja az izomgörcsöket (pl. sportolóknál). Serkenti a vérkeringést, az érfalak izmát lazítja, pozitívan hat a szív és érrendszerre, asztmára, különböző bőrproblémákra, oldja a stresszt. Fontos: - gyerekek elől elzárva tartandó! - 18 év alatti emberek ne használják a készítményt - áldott állapotban lévő és szoptatós anyák ne használják - a tapaszban található alkotó elemek fokozhatják más gyógyszerek hatását. kérje ki kezelő orvosa véleményét - gyomorfekélyben és alacsony vérnyomásban szenvedők csak orvosi felügyelet mellett használják

7 A Jen Fe Tapasz hatóanyagairól bővebben Forskolin A Forskolin egy növényi nyersanyag, melyet a Coleus Forskohlii nevű gyógynövényből nyernek ki. A Coleus Forskohlii egy ősi ayurvédikus gyógynövény, mely a menták, és levendulák családjába tartozik, és Ázsia hegyvidékein honos. A legújabb kutatások azt mutatták, hogy a Coleus aktív hatóanyaga, a Forskolin nagy szerepet játszik számos sejtfunkcióban, beleértve a hisztamin termelés megakadályozását, az izmok ellazítását, tiroidfunkció növelését és a zsírégetés felgyorsítását. Hatása a teljesítmény fokozására - Miért használják a sportolók a Coleus-t? Nem nehéz kitalálni, hogy miért voltak a sportolók eleinte oly elragadtatottak a Coleus Forskohliival kezdetben: a zsírégető hatás és az izomgörcsök feletti nagyobb kontroll csábítása tette ezt a növényt érdekessé számukra. Természetesen hamar népszerű lett úgy tudományos körökben, mint az utca emberénél potenciális zsírégető hatásai folytán. Ha pedig az allergia vagy a szívpanaszok jelentenek kockázatot számodra, szerencsés vagy: a kutatások alapján ez a növény segíthet. Hogyan segíti elő az izomtömeg növekedést és regenerálódást? Csökkenti a vérnyomást és csillapítja az izomgörcsöket. Hogyan segíti elő a zsírvesztést? Elméletileg hatással van egy enzimre, mely a zsírégetést szabályozza. Növeli a tiroidhormon kiválasztást és termelést, így gyorsítja az anyagcserét. Felhasználási lehetőségek: Kutatások alapján a Coleus Forskohlii a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos: Asztma Glaucoma Szív-és érrendszeri megbetegedések Magas vérnyomás Elhízás Bőrproblémák, pl. ekcéma és pikkelysömör Insomnia/alvászavarok Izomgörcsök és feszülések Összefoglaló a tényekről: Zsírégetőként való felhasználásának egyik alaptétele, hogy az aktív hatóanyag, a Forskolin kémiai reakciók olyan sorozatát indítja be, melynek eredményeképpen a zsírsejtek leadják energiájukat és szétolvadnak. Kicsit részletesebben, a Forskolin az adenilát cikláz enzim termelődését serkenti, ami egy másik enzim, a camp (ciklikus AMP) szintjét növeli meg, mely a zsírban található. A camp aztán stimulál egy újabb enzimet, a hormonérzékeny lipáz enzimet, melynek a zsírégetésben van szerepe. Ráadásul egy hasonló reakción keresztül a tiroid hormon termelését is megnöveli, így felgyorsítja az anyagcserét, hogy a test még több kalóriát tudjon elégetni.

8 Coleus kontra efedrin A Forskolin az efedrinhez hasonló reakciósorozatot indít el. A különbség abban rejlik, hogy az efedrin az adrenergikus receptorokat stimulálja (mely az efedrin elsődleges hatása, annak ellenére, hogy nem ez a mechanizmus felelős zsírégető hatásáért) mielőtt a camp-hez érne.. Sajnos sok negatív mellékhatás tapasztalható mikor ezek a receptorok stimulust kapnak, pl. magas vérnyomás, szorongás, stb. (Ezért tapasztalnak az efedrin tartalmú kiegészítőket fogyasztó sportolók gyakran nem várt és veszélyes mellékhatásokat). A Coleusnak az az előnye, hogy átugorja az adrenergikus receptorokat, és közvetlenül a camp ciklusba jut el mely az efedrin zsírégető hatásának következő lépése és ennek következményeképpen az efedrinhez köthető káros mellékhatásokat szintén kikerüli. Egyszerűen kifejezve ez ugyanolyan, mint mikor két lehetőséged van, hogy bejuss a munkahelyedre: ugyanazt a célt éred el, ugyanannyi idő alatt, ám az egyik út (Coleus) egy nyugodt vidéken keresztül vezet, ahol nincs forgalom, míg a másik (efedrin) egy zsúfolt, gyorsforgalmi autóút, mely minden sávváltásnál újabb és újabb veszélyeket és kockázatokat rejt Mit mutatnak a kutatások? A tudósok már 15 éve tanulmányozzák a Coleus hatásait, és sok előnyös tulajdonságára derítettek fényt, beleértve a zsírégető és sovány izomtömeg növelő hatást. Mindazonáltal a kutatók csak most kezdik megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a mechanizmusok a valós életben. Bár még sok kutatásra van szükség (mint sok más kiegészítő esetében is), ezek a teóriák és a kezdeti klinikai kísérletek alátámasztják vélt előnyeit. Ráadásul vannak még ezeknél is ígéretesebb kutatások a horizonton. Áttörés - Ígéretes kutatásokról esett szó, hát lássuk... A sporttáplálék kiegészítés egyik legelismertebb alakja, Dr. Richard Kreider érdekes prezentációt tartott, Efedra alternatívák címmel márciusban a Nutraconnál, Anaheimben. Kitért számos egyelőre spekulatív, ám ígéretes kiegészítőre, az egyik közülük a Coleus volt. Dr. Kreider azt állította, hogy a kezdeti kísérleti kutatások alapján a Coleus Forskohlii elősegítheti a súly-és zsírcsökkentést, és/vagy csillapíthatja a zsírfelhalmozódást a túlsúlyos páciensek esetében. A 2002-es Kísérleti Biológiai Találkozón szintén adatokat közölt, ekkor saját maga által nemrég végzett kutatásairól a Coleussal. Egy kettős vak, véletlenszerű kísérletben 23 túlsúlyos nő étrendjét egészítették ki ForsLean-nel (a Coleus egy szabadalommal védett formája), mely egy 25mg Forskolin tartalmú kivonat; ezt napi két alkalommal kapták 12 héten keresztül. A résztvevők testkompozícióját minden negyedik hétben mérték a 12 hetes periódus alatt, az esetleges mellékhatásokat pedig heti rendszerességgel rögzítették. A kutatás eredménye az volt, hogy bár kalória és makro tápanyag bevitelben nem volt számottevő eltérés a korábbiakhoz képest, a ForsLean segített megakadályozni a testtömeg növekedését mi több, a ForsLeant szedő alanyok még egy kis súlycsökkenést is tapasztaltak, míg a placebo csoport testsúlya továbbra is növekedett. Ráadásul az alanyok nem tapasztaltak akkora fáradtságot, tehát több energiájuk maradt. Étvágyuk csökkent, hosszabb ideig volt teltségérzetük étkezés után. Negatív mellékhatást itt sem tapasztaltak.

9 Asztma és egyéb betegségek A Hoechst gyógyszergyár az Indiai Központi Gyógyszerkutató Intézettel karöltve 1974-ben kezdte el tanulmányozni ezt a gyógynövényt, és azt találták, hogy a növény gyökere csökkentette az asztma tüneteit a camp növelésén keresztül mely sok sejtfunkcióhoz nélkülözhetetlen. A ciklikus AMP (camp) miatt tudják az asztmagyógyszerek ellazítani a hörgők körüli izmokat. A Forskolin a hisztamin és egyéb gyulladást okozó anyagok termelődését is kontrollálja, pl. a vérlemezke-aktiváló faktorét (PAF)7 is, ami hatásossá teszi az asztma, az ekcémák és egyéb allergiás reakciók ellen. Ráadásul a Forskolin ellazítja a simaizmokat (szív és tüdő), ez egy újabb oka annak, hogy miért hatásos az asztma ellen, valamint a menstruációs görcsök, angina, irritált bél szindróma, húgyúti fertőzések és magas vérnyomás ellen. Segíthet a pikkelysömör ellen is, mivel ez a fájdalmas betegség összefügg a bőrsejtekben lévő camp-vel. A Forskolin által megnövelt camp szint kitágítja a vérereket és növeli a tiroid hormon kiválasztást is. Arra is van bizonyíték, hogy szívproblémák esetében is előnyös lehet a Coleus használata, és az ezekkel összefüggő tüneteket is enyhítheti, ilyenek pl. a magas vérnyomás vagy az izomgörcsök. A kutatások azonban még mindig elég korlátozottak e téren. Zsírégető hatásával kapcsolatos információk kifejezetten ígéretesek, és a jelek szerint tudományos körökben is egyre inkább elismerik azokat. Tehát, bár egyelőre még nem beszélnek róla főműsoridőben, egyre inkább úgy tűnik, hogy hatásos eszköz lehet a zsírégetés megkönnyítésére és a testsúly megtartására. A Coleus Forskohlii-t gyakran efedrával vagy keserűnaranccsal együtt alkalmazzák a különféle súlycsökkentő kiegészítőkben. További kutatások A Coleus Forskohlii számos fogyasztó, zsírégető étrend-kiegészítőnek az alkotórésze amellett, hogy hatóanyagát, a Forskolint sok orvosi kutatásban alkalmazzák. Az alábbi tanulmány a Forskolin hatását vizsgálta a testösszetételre, tesztoszteron szintre, metabolikus rátára és vérnyomásra túlsúlyos és elhízott férfiakban vizsgáltak 12 hétig. Eredmények: A Forskolin kedvező változásokat hozott létre a testösszetételben, szignifikánsan csökkentette a testzsírszázalékot és a zsírtömeget. A Forskolin alkalmazása a 12 hét alatt pozitív változást eredményezett a csonttömegben is. Megfigyelhető volt a sovány testtömeg bizonyos mértékű növekedése. A szérum szabad tesztoszteron szint szignifikánsan nőtt és a szérum össz tesztoszteron koncentráció is nőtt, bár nem szignifikáns mértékben. Publikálva: "Body composition and hormonal adaptations associated with forskolin consumption in overweight and obese men.", Obes Res Aug;13(8): Kutatók: Godard MP, Johnson BA, Richmond SR

10 Zöld tea kivonat (EGCG) Hatásos antioxidáns. Szervezetünkben az anyagcsere-folyamatok során magas reakcióképességű molekulák, úgynevezett szabad gyökök képződnek. A védekező mechanizmus működését segítő antioxidáns hatással rendelkező anyagok köre széles: vannak köztük vitaminok és ásványi anyagok. Ha ezek az anyagok megfelelő mennyiségben vannak jelen a szervezetben, akkor képesek kivédeni a szabad gyökök károsító tevékenységét. Manapság egyre több kutatás foglalkozik a zöld teában található EGCG (epigallokatekin-gallát) nevű antioxidánssal. Az EGCG az egyik legtöbbet kutatott antioxidáns. Segít megvédeni a sejteket a szabad gyökök káros hatásaitól. Képes megakadályozni a daganatos megbetegedések fejlődését és a vérrögök képződését. Legnagyobb koncentrációban a zöld tea bimbójában és friss hajtásaiban található meg. A zöld tea közismert jótékony hatása leginkább a benne található nagy mennyiségű antioxidánsnak köszönhető. Vajon létezik még egy olyan étel vagy ital, melynek annyi jótékony hatása van, mint a zöld teának? A kínaiak már ősidők óta tisztában vannak a zöld tea csodálatos hatásaival használták fejfájás, és depresszió gyógyítására is. Egyes tudósok szerint már több mint 4000 éve használják a zöld teát Ázsiában. Számtalan tudományos kutatás igazolta a zöld tea rendszeres fogyasztásával járó pozitív egészségi hatásokat ben például a National Cancer Institute (Nemzeti Rák Intézet) egy kiadványában leírta, hogy a zöld tea hatásos a rák megelőzésében is. Epidemiologiai kísérletekkel igazolták, hogy a rendszeres zöld tea fogyasztás a kínai nőkben és férfiakban 60%-kal csökkentette a rák kialakulásának kockázatát. A Purdue Egyetem kutatói pedig nemrégiben arra a megállapításra jutottak, hogy a zöld tea gátolja a rákos sejtek növekedését. Összefoglalva tehát, a zöld tea a következő betegségeknél hatásos: Rák Krónikus gyulladásos artritisz Magas koleszterinszint Kardiovaszkuláris betegségek Gyulladás Immunbetegségek Mitől olyan különleges a zöld tea? A zöld tea titka abban rejlik, hogy igen gazdag katekin-polifenolokban, különösen epigallokatekingallátban (EGCG), amely egy erőteljes antioxidáns anyag: amellett, hogy gátolja a rákos sejtek növekedését, anélkül képes megölni azokat, hogy károsítaná az egészséges szöveteket. Hatásosnak bizonyult továbbá az LDL koleszterinszint csökkentésében, és az abnormális véralvadékok kialakulásának megakadályozásában. Az utóbbinak különösen nagy jelentősége van a trombózisnál, hiszen a legtöbb esetben ez az oka a szívrohamoknak és az agyvérzéseknek. Jogosan merül fel bennünk a kérdés, hogy miért nincsenek a többi kínai teának olyan pozitív hatásai mint a zöld teának? Hiszen a zöld, az oolong, és a fekete tea is mind a camellia sinensis növény leveleiből készülnek. A zöld tea azonban feldolgozási módjától olyan különleges, mert a leveleket gőzölik, így a bennük lévő EGCG nem oxidálódik. Ezzel ellentétben, a fekete- és az oolong tealeveleket fermentált levelekből készítik, így a bennük lévő EGCG más anyagokká alakul, melyek közel nem olyan hatékonyak a betegségek megelőzésében és leküzdésében, mint az EGCG.

11 Egyéb előnyök A legújabb kutatások szerint a zöld tea elősegítheti a fogyást is ben az American Journal of Clinical Nutrition (Amerikai Klinikai Táplálkozás Folyóirata) közzétett egy svájci, genovai egyetemen végzett tanulmány eredményeit, melyek azt mutatták, hogy azok, akik koffeint és zöld teát is fogyasztottak diétájuk alatt, több kalóriát égettek el, mint azok, akik csak koffeint és placebót kaptak. A zöld tea még a fogak romlását is meg tudja akadályozni! Mint ahogy baktériumölő tulajdonsága által képes megakadályozni az ételmérgezést, úgy képes arra is, hogy megölje azokat a baktériumokat, melyek a fogkőképződést okozzák. És nem utolsó sorban, bőrünkre is pozitívan hat ez a csodás növény. Guarana A Guarana alapvetően a koffein növényi formája. A meglepő igazság a Guaranával kapcsolatban az, hogy míg számottevően segít időszakosan fokozni az energiaszintet, zsírokat lebontó és mobilizáló, energiává történő felhasználásukat elősegítő hatása egyfajta természetes zsírégetővé teszi. A Guaranát tipikusan más stimuláló növényekkel együtt kombinálják, hogy így fokozzák zsírégető tulajdonságait. Kimutatták, hogy külsőleg alkalmazott kozmetikumként nagyon erős antioxidáns, antibakteriális, gombaölő hatású, gátolja a bőrelöregedési folyamatát. Általános élénkítő szer, hatásosan serkenti a központi és vegetatív idegrendszer működését, álmosság, fáradtság esetén is jó. Súlycsökkenést eredményez, zsírégető hatású. Megszünteti, ill. csökkenti az éhségérzetet. Fogyasztása számos nyomelemmel, vitaminnal, ásványi sóval és aminosavval gazdagítja szervezetünket. Görcsoldó hatású, jól alkalmazható fejfájás, migrén és menstruációs panaszok megszüntetésére, illetve csökkentésére. Szabályozza vérnyomást és a szívműködést. Serkentő, frissítő hatása nem okoz szívdobogást. Serkenti az agyműködést, növeli a koncentráló képességet. Megkönnyíti a tanulást és a memorizálást. Fokozza a potenciát. Mindkét nemnél erősítheti a szexuális aktivitást. Segíti az emésztőrendszer működését. Javítja a gyomor és bélműködést, méregteleníti a szervezetet. Csökkenti az alkohol levertséget okozó hatását. Segít a másnaposság leküzdésében. Hatása a teljesítmény fokozására - Miért használják a sportolók a guaranát? Sportolók, atléták, testépítők a termék segítségével növelhetik eredményeiket. Testi, szellemi fáradtság, kimerültség esetén közérzetjavító, hozzásegít a stressz leküzdésében. Növeli az életkedvet és az aktivitást, vitalizáló. A koffein, a Guarana aktív kémiai hatóanyaga fokozza a teljesítményt, növeli a kifejthető erőt és a hasznosítható energia mennyiségét. Stimuláló hatása növeli az összpontosítást, a koncentrációt, és az energiaszintet. Ez különösen verseny vagy edzés előtt lehet fontos. Hogyan segíti elő a zsírvesztést? Megnöveli a zsírok energiaforrásként történő hasznosítását, lehetővé téve ezzel a zsírvesztést. Hogyan képes növelni az energiaszintet és az állóképességet? Azonnali energialökést ad és a mentális tisztaságot is növeli. Stimulálja a központi idegrendszert, ill. a szív-és érrendszert, ami segít legyőzni vagy csökkenteni a fáradtságot.

12 Egészségügyi előnyei - Felhasználási lehetőségek Kutatások alapján a Guarana a következő tünetek kezelésekor lehet hasznos: Arthritisz Hasmenés Migrénes és egyéb fejfájás Fáradtság/gyengeség Elhízás Szenilitás Depresszió (enyhe) Alacsony libidó További tudnivalók A Guarana egy gyógynövény, mely a Brazíliai Amazon esőerdőben honos. Jelentős mennyiségű guaranint tartalmaz (ez az aktív hatóanyag, ami a koffeinnel csaknem azonos) így aztán a bennszülött törzsek évszázadok óta használják étvágycsökkentésre, fáradtság ellen, és a hasmenés ellen is még másnaposság elleni tünetek ellen is használták; név szerint a fejfájás ellen. Bár ma is használják az energiaszint fokozására, világhírnevét nem csupán stimuláló, hanem sokkal inkább zsírégető tulajdonságainak köszönheti. Mivel a Guarana gyakorlatilag a koffeinnel felcserélhető, hasonló anyagcserére gyakorolt hatással is rendelkezik, ilyen pl. a megnövekedő pulzus és vérnyomás, szaporább légzés, mellékvese aktivitás és mentális éberség. Kimutatták, hogy a Guarana biztonságos, hatásos központi idegrendszert stimuláló, termogén, és súlycsökkentő anyag. A kutatások alapján a Guarana növeli a zsírsavak mobilizálását és energiává történő átalakítását. Egyszerűen szólva, testünk zsírt használ üzemanyagként. Hogy működik? A koffeinhez hasonlóan a Guarana stimulálja a mellékvesét, hogy az több epinefrint, norepinefrint (adrenalin), és dopamint mely egy agyi hírvivő termeljen, ami végső soron a zsírvesztést, energiaszintet, állóképességet és a mentális tisztaságot egyaránt növeli. Ellentétben a népszerű (és korlátolt) hiedelemmel, ezek a hatások a gyakran emlegetett negatív mellékhatások elszenvedése nélkül élvezhetőek. Mindazonáltal a Guaranának van vízhajtó hatása is, így tehát a megnövelt vízbevitel nagyon fontos, ha ezt a növényt használjuk. További hírek A Guarana potenciális zsírcsökkentő és energiafokozó hatásain felül a szexuális ösztönöket is fokozza, így növelve az általános elégedettség érzését, és ezáltal csökkentve az öngyilkossági hajlamot. Ki tagadná ezt meg magától?! A Guaranának továbbá van pár olyan hatása is, ami testvérének, a koffeinnek nincsen. Például, a Guarana mivel tanninokat tartalmaz nyugtató hatással van az emésztőrendszerre, sőt, még a hasmenést is megelőzheti. Mivel a Guarana gyenge vízhajtó (kiszárítja a testet), nagyon fontos, hogy a vízbevitelt is növeljük használata idején. A Guarana koffeint tartalmaz, tehát ha más koffeinforrásokat is használunk, mint a kávé vagy a tea, legyünk óvatosak.

13 Cosmoperine A Cosmoperine (Bioperine ) a bors jellegzetes összetevője. A Jen Fe Patch tapasz piperint, a bors aktív összetevőjét tartalmazza, mely képes felgyorsítani a bőrsejtek közti tápanyagszállítást. A Bioperine az amerikai Sabinsa cég szabadalmaztatott, standardizált feketebors kivonata (Piper nigrum L vagy Piper longum L), amely növeli a hatóanyagok abszorpcióját. A Bioperine az egyetlen olyan szabadalmazott piperin forma, amelynek segítségével növelhető a tápanyagok felszívódása és így biológiai hasznosulása. Ugyancsak ez az egyetlen olyan piperin, mely az USAban végzett kísérletek alapján bizonyítottan biztonságosan és hatékonyan használható fel táplálkozási célokra. Javítja az egyéb tápanyagok felszívódását, így segítségével gyakorlatilag a hasznos tápanyagok hatékonyságát növelhetjük meg. Klinikai kísérletek bizonyítják, hogy a Bioperine jelenléte az emésztőrendszerben az egyéb tápanyagok fokozottabb felszívódását teszi lehetővé. Növeli a test természetes termogén aktivitását, így segíti elő a zsírvesztést. Képes felgyorsítani a bőrsejtek közti tápanyagszállítást. Jen Fe Plus Tapasz Maximális információ átvitelre tervezve a NexEurope Jen Fe Plus Tapasz a külsőnk szépítését a következő szintre helyezi egy új, nagyobb méretű, nagyobb mennyiségben tartalmazza a Jen Fe tapasz hatóanyagait, erőteljes új összetevőkkel kiegészítve: Griffonia Simplicifolia kivonat és Szárnyas Bab növény kivonat. A Griffonia Simplicifolia kivonatról Ez az Afrikai növény kivonat már bizonyította, hogy táplálék kiegészítőként segíti a fiatalos és gyönyörű külsőnk megtartását. A Szárnyasbab kivonat Történelmileg úgy tűnik, hogy a Szárnyas Bab, illetve a Goa Bab a fiatalos külső megtartására pozitív hatással van. A Goa Bab arról híres, hogy lágyítja a bőrt. Ezen egyedülálló kivonat, a különféle külső megjelenést elősegítő szerek által, jelenleg a nemzetközi tudományos fórumok érdeklődését is felkeltette.

14 Miért tapasz? Miért nem kapszulák, turmixok? Hogyan működik a tapasz? A Jen Fe tapasz használata Az elv a lehető legegyszerűbb, a tapasz tartalmazza az összetevők által hordozott információt, amely a bőrrel való közvetlen érintkezés során továbbításra kerül. Ennek során a tapasz hatóanyagainak anyagonkénti felvételének nincs jelentősége. A tapasz kíméli a gyomrát. A szájon át bevett kapszuláknak, táplálék-kiegészítőknek kell egy bizonyos felszívódási felület ahhoz, hogy hatni tudjanak. Ha a szervezetünkben a bélbolyhok el vannak mérgesedve, akkor a hatóanyagok nem, vagy csak kismértékben képesek kifejteni hatásukat, hektikusan, azaz bizonyos időközönként. A tapasznál ezzel szemben 24 órán keresztül a természetes hatóanyagok folyamatosan kerülnek be a szervezetünkbe a keringési rendszeren keresztül. A NexEurope új Jen Fe Patch tapasza egy kivételes termék, a ForsLean, Zöld tea kivonat, Guarana és a Cosmoperine természetes keveréke. A tapasz segítségével könnyen, természetes módon tehetjük külsőnket vonzóbbá. Beindítja szervezetében a méregtelenítő folyamatokat, kipihentebb, energikusabb lesz, bőre megszépül, és hamarosan elkezd karcsúsodni, feszesedni, veszít a súlyából. Bizonyosodjon meg róla személyesen, mennyire más a Jen Fe tapaszt használni! Alkalmazás Az optimális hatás elérése érdekében a megadott helyekre javasolt felragasztani a tapaszt. A legmegfelelőbb hely 3-5 cm-rel a könyökhajlat alatt található. Igyon naponta legalább 2-3 liter szénsavmentes ásványvizet, hogy a salakanyagok eltávozzanak a testéből. A tapaszt 24 óránként kell cserélni, mivel az általa hordozott információ ennyi idő alatt használódik fel. Ajánlatos a tapaszt reggel cserélni, így az energiaáramlás felélénkíti Önt.

15 Minimum 3 havi adag alkalmazása ajánlott! 1. Mossa és szárítsa meg bőrének egy lehetőleg vékony zsírrétegű felületét, például az alsókart vagy a vállat. 2. Húzza le a Jen Fe Patch tapasz hátlapját, és nyomja az öntapadó oldalt az előkészített területre. Hagyja a tapaszt a helyén 24 óráig. 3. A kívánt eredmény eléréséhez minden nap helyezzen fel új tapaszt.* A tapasz vízálló: fürödhet, sőt, úszhat is benne! (Nagyon erős izzadás mellett esetleg elmozdulhat.) * Ha a tapaszt helyes táplálkozás, bőséges folyadékbevitel és rendszeres testedzés mellett használja, maximális hatást érhet el. ** 24 óra elteltével távolítsa el és helyezzen egy új tapaszt egy kicsit távolabbi helyre, hogy a bőr lélegezni tudjon. Ha egy kis ragasztó a bőrön maradt, meleg szappanos vízzel mossa le. *** 18 éven aluliak; terhes és szoptatós anyák, illetve gyógyszeres kezelés alatt állóknak nem ajánlott. Ezesetben kérje ki orvosa tanácsát. **** A méregtelenítő szervek (máj, vese) betegségeiben szenvedők NE használják a tapaszt! A tapasz nem csodaszer! Mivel a súlyfelesleg sem 1 hónap alatt rakódik le, ezért adjon minimum 3 hónap esélyt magának! A fogyókúrák tipikus hibái: túl gyors fogyás radikálisan csökkentett kalória magas fehérjetartalmú diéták alacsony zsírtartalmú étkezés egyoldalú diéták (káposztaleves, grapefruit, barnarizs ) Tény: A több, mint 15 kg-t fogyók 90%-a egy éven belül visszahízza a leadott súlyfelesleget. Ne kövesse el ezt a hibát! A JEN FE tapasz hosszútávú, biztos és egyszerű módja, hogy a nemkívánatos centiktől örökre megszabaduljunk! Elsődleges feladatai: testsúly beállítás, anyagcsere beállítás, zsírpárnák eltüntetése. Magyarországon kozmetikumként van forgalomban, OÉTI számmal rendelkezik. A nanotechnológiának köszönhetően jóval nagyobb mennyiségben tudjuk a szervezetünkbe tóanyagokat, így a kívánt hatás elérése biztosított. FONTOS, hogy csak a szervezetünkben felhalmozódott fölösleges zsírréteget bontja, sem az izmokat, sem a vízháztartást nem bántja. A bőr minősége javul, nem hogy ráncosodna az ember, hanem kisimul a bőr (Zöld Tea). Te is kipróbáltál már számtalan diétát, amik végül a híres Jo-Jo effektussal végül nem fogyáshoz, hanem hízáshoz vezettek? Fontos, hogy ne az izomtömegből veszíts, mint a legtöbb diéta eredményeképpen, hanem a test zsír tömegének arányát csökkentsd. A Jen Fe tapasz éppen ezt biztosítja. Napi kalóriaszükségleted növekszik, mivel a tisztán természetes anyagok az anyagcserét élénkítik és ezáltal a zsírégetés intenzívebbé válik. A JenFe tapasz ForsLean, Guarana, ChromeMate és Cosmoperine természetes keverékét tartalmazza. Ez a hatóanyag kombináció lassan szívódik fel a bőrbe, és a leggyengédebben serkenti az anyagcserét. Így veszélytelenül és egyszerűen tudod a testsúlyod tartani és napközben energikusabb leszel.

16 Jen Fe Full Life One energiaital A klinikai tesztek befejezése után a JenFe koffein- és taurinmentes energiaitala került forgalmazásra. Ajánlatos egy napi 60 ml-es adag elfogyasztása a Jen Fe Full Life One energetizáló italból, amely a szervezet biokémiájára hat. Fogyasztása elősegíti a szükséges vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok gyors felvételét, illetve tartalmaz Citrin K-t, Panax Ginseng-et (ázsiai ginsenget) és Resveratrolt. Ezek az összetevők együttesen 6 terület támogatásáért felelősek: energetizálásért, éberségnövelésért, anti-oxidatív táplálkozásért, stresszmentesítésért, ellenállóképességjavításért, a Svetol pedig a testsúlymenedzsmentért. Az eredmény élettel teli, hosszantartó energia, valamint megnövekedett éberség mindez pedig hullámvölgyek és kellemetlen mellékhatások nélkül. Termékfejlesztési célkitűzések Úttörő technológia Megfizethetőbb árak Teljes hatékonyság Alacsony kalória Tapasztalatok felhasználása Aktuális termékek hatásának fokozása Jobb, mint bármi más a piacon A Jen Fe Full Life One az Egészség, energiamegőrzés Hosszantartóbb éber állapot Anti-oxidatív táplálkozás Anti-stressz hatás Immunrendszer-támogatás Kognitív teljesítőképesség Svetol a testsúlymenedzsmentért

17 Tökéletes időzítés A NexEurope tudományosan tervezett italt kínál, amely jóval hatékonyabb a jelenlegi piacvezetőknél. A Full Life One nem csupán néhány távoli helyről származó egzotikus gyümölcsből készített természetes ital, egészségre jótékony hatásokkal; sokkal több annál. Minden összetevője klinikai tanulmányokkal vizsgált, az italt ez alapján állították össze. Nagy szakértelemmel készítették, ami biztosítja a végtermék multifunkcionalitását. Az általános szükségleteket kielégítő terméket keresők csoportjától egészen azokig, akik egészséges, rendkívül aktív életmódot képviselnek, mindenkit képes kiszolgálni. És vajon ki ne szeretne éberebb, hatékonyabb és energiadúsabb lenni, mialatt a szervezetébe értékes vitaminokat, ásványokat és más növényi kivonatokat juttat az egészséges és aktív életmód érdekében? Az aktuális energiaitalok CSAK AZT TUDJÁK, amit a nevük mutat Az aktuális funkcionális italok valójában monoterápiásak Napjaink energiaitalai csupán CSAK energia. Ideig-óráig van hatása, mialatt ennek a terméknek többféle egészséggel összefüggő előnye van. Klinikailag tervezett univerzális Alacsony kalóriatartalom Bio-elérésű immuntámogatás Táplálék kiegészítés Energianövelő hatás Kognitív- és sok más sajátság A Jen Fe Full Life One-nak nagyon alacsony a kalóriatartalma, ami tökéletes, ha súlycsökkenést akarsz elérni és energiához jutni. A gyümölcsökben és növényi kivonatokban lévő vitaminok és ásványi anyagok védik az immunrendszered, ezáltal védenek a hagyományos megfázás ellen. A táplálékkiegészítő-hatást a kombinált hatóanyagok együttesen biztosítják. A megnövekedett energiát és éberséget a Citrin K és a Svetol hatóanyag adja, miután a Trimethilxanthine megadta a kezdő lökést. A hosszantartó éberséget a Trimethilxanthine, a Resveratrol valamint a következő gyümölcskivonatok idézik elő: jojoba, kék szeder és longangyümülcs. Mi az, ami nem annyira lényeges Nem tartalmaz taurint amely számos egészségügyi probléma forrása Nem tartalmaz nagy fruktóz tartalmú kukoricaszirupot amely széles körben kelt egészségügyi aggályokat A legtöbb energiaitalban megtalálható taurin mellkasi fájdalmakat, székrekedést, szívpanaszokat, cukorbetegséget és magas vérnyomást okozhat. A sok gyümölcsmag szirupra ugyanezek az egészségi aggályok érvényesek.

18 A Jen Fe FULL LIFE ONE -ban rejlő új lehetőség Finom sárgabarack ízesítésű full life one! Az új ízesítésű termék csatlakozik a termékpalettán már létező ananászos energiaitalhoz, lehetővé téve az Ön számára, hogy már két kitűnő minőségű terméket ajánljon vásárlóinak. Egy termék, melynek tápanyagtartalma a legoptimálisabb egészségünk megőrzéséhez és mindehhez egy fantasztikus ízvilág párosul. Az új termék kitűnő lehetőséget nyújt forgalma megduplázásához, ne hagyja ki! A természetesen teljes ízű, friss, mézédesen omlós sárgabarack csonthéjas gyümölcs az őszibarackkal és szilvával együtt. Kétféle kiszerelésben kapható 60 ml 960 ml Négyféle vásárlási lehetőség 1 db 940 ml-es palack kipróbálásra 4 db-os csomag 940 ml-es palackok otthoni 12 db-os csomag 60 ml-es adagok bolti 48 db-os csomag 60 ml-es adagok minta Megfelelő termék a megfelelő időben Fokozza a Jen Fe és a Jen Fe Plus hatóerejét Növeli a vásárló piaci részesedését A Jen Fe Full Life rendszer része Hatékonyabbá teszi vezető termékeinket Védi a testsúlymegtartás terén elfoglalt pozíciónkat Növeli az üzleti volument Valós rendszer a teljes körű egészség és jólét szolgálatában Éljen teljes életet segít a Jen Fe!

19 A Jen Fe Full Life One energiaital összetevői: Panax Ginseng Immuntámogató Közismert adaptogén Energetizáló Stresszoldó Aloe Vera Gel Juice Növeli a Full Life One természetes összetevőinek bio hasznosíthatóságát Szuper gyümölcskeverék Jojoba, kékszeder és jó közérzet Magas flavonoidtartalom Magas koncentrációban tartalmaz fito tápanyagokat Anti-oxidánsok Természetes gyümölcslékivonatból nyert vitamintartalom Trimetilxantin Instant energiafokozó Javítja az összpontosító-képességet és a koncentrációt Aquamin 74 féle nyomelemet tartalmaz A kalcium és a magnézium növeli a bio hasznosíthatóságot 100%-ban növényi eredetű Laktózmentes Csonterősítő Resveratrol Éberségnövelő Anti-oxidáns Gyulladáscsökkentő Svetol Energiafokozó Segíti a testsúlyszabályozást, gátolja a rossz zsírok képződését Csökkenti a vércukor-koncentrációt Klinikai tanulmányok igazolják, hogy hatékony és biztonságos Citrin K Energiafokozó A Sabinsa Corporation szabadalmazott terméke Sukralóza Nagyon jó energiaforrás Alacsony kalóriatartalmú és ízletes Bizonyítottan nem vezet fogszuvasodáshoz Egész Európában használják már ezt az alacsony kalóriatartalmú édesítőszert

20 A Jen Fe Full Life One Energiaital hatóanyagai bővebben Ginseng A ginzeng gyökeret évszázadok óta használják a Távol-Keleten. Az ázsiai ginzeng (Panax ginseng) az Araliaceae család tagja. Már több mint 400 éve termesztik. A növény sajátossága, hogy csak árnyékban nő. Ernyős virágzatú. A ginsenget Kelet-Ázsia egyes területein nagy tiszteletben tartják, értékes ajándéknak számít. A ginzeng gyökér csak 6-7 éves korára éri el azt a fejlettségi állapotot, hogy érdemes legyen szüretelni. A gyökérből vonják ki az értékes hatóanyag-tartalmat. Általában porrá őrlik. Létezik fehér- és vörös ginzeng gyökér. A ginzengből készült termékek gyógynövényboltokban szerezhetők be. A növény értékes hatóanyagokat tartalmaz, melyek a következők: szaponinok, olajok, fitoszterol, szénhidrát, aminosav, vitaminok és peptidek. A sokoldalú ginzeng egyre inkább elismert gyógynövény. A hatásért felelős vegyületek, a ginzenozidok a stressz által okozott tüneteket szüntetik meg, és növelik a szellemi, fizikai teljesítőképességet. A ginzeng alkalmazható a munkateljesítmény fokozására, a koncentráló képesség növelésére, betegség utáni lábadozáskor, fáradtság, kimerültség esetén. Egyéb összetevők a panaxanok, melyek a vércukorszintet csökkentik, és a poliszacharidok, melyek immunerősítő hatásúak. Egyes tanulmányok szerint a ginzeng egyes frakciói antioxidáns hatással rendelkeznek, és jelentős szerepet játszhatnak az érelmeszesedés, a máj és a szembetegségek kialakulásának megelőzésében. A szakértők egyértelműen elismerik a ginzeng általános szervezeterősítő hatását. A ginzeng olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek serkentik a vírusok és baktériumok elpusztítására hivatott speciális immunsejtek termelődését. A gyökérből készült kozmetikumok kiváló bőrápoló hatásúak. Aloe Vera gél Méregtelenít, természetes tápanyagai révén javít a szervezet hiányállapotán, szabályozza az immunrendszert, normalizálja az emésztési folyamat működését, segít helyreállítani a kisiklott anyagcsere folyamatokat, javítja a keringést, vagyis aktivizálja a szervezet öngyógyító képességét. Az Aloe Vera - amelyet "gyógyszernövénynek" is neveznek - az írott történelem kezdete óta ismert, mint az egyik leghatásosabb gyógyító növény. Az Aloe Vera körülbelül 200 különböző vegyületet tartalmaz, amelyek között 18 aminosav, közöttük 8 létfontosságú aminosav, valamint valamennyi fontos vitamin és ásványi anyag megtalálható. (Pl. aminosavak - aszparaginsav, glutaminsav, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenil-alanin, treanin, triptofán, valin, hisztidin, alanin, arginin, prolin, szerin, glicin; vitaminok - A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin és a teljes B-vitamin-csoport (a B12-vitamin is); ásványi anyagok - kalcium, foszfor, réz, vas, magnézium, mangán, kálium és nátrium). Ennek eredményeképpen az immunrendszer, a gyomor, az emésztési problémák, a béltraktus kiváló szabályozója. Méregtelenítő, vértisztító, gyulladáscsökkentő, vírus ellenes, baktériumölő, csíraölő, gombaölő, stressz oldó hatása van.

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása:

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Valamennyien hallottunk már arról, hogy a ginzeng mennyire hatékonyan erősíti az immunrendszert és tölti fel energiával a szervezetet.

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐK ÉLETSZAKASZAI Újszülött kor Csecsemőkor Kis gyermekkor Óvodás és kisiskolás

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Éltető elemeink. Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5

Éltető elemeink. Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5 Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5 MAGNÉZIUM Az emberi szervezet egészséges működéséhez vízre, táplálékra és a benne megtalálható sokféle vitaminra, ásványi anyagra és nyomelemre van

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Egy bölcs mondás szerint az leszel, amit eszel, vagyis elmondhatjuk, hogy létünk, így az egészségünk A szervezetünk nem működik megfelelően, ha nem kapja meg

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek 1. Figuactiv Levesek és Shake-ek Ajánlott napi fogyasztás: A diéta program során a kívánt eredmény elérése érdekében a napi 3 fő étkezésünk közül kettőt Figuactiv Levesre és/vagy Shake-re kell cserélnünk.

Részletesebben

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából.

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából. A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából Farkas Ágnes Williams K. A., Patel H. (2017): Healthy Plant-Based Diet. Journal

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Egészséges táplálkozás. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Egészséges táplálkozás Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Szívbarát szivárvány Értelmezési példa A lényeg, hogy húsfélékből napi 2-3 egységet javasolt fogyasztani. 1 egységnyi mennyiségek: 5-10

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA?

A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA? A reggeli jelentősége UGYE TE IS EGÉSZSÉGESEN REGGELIZTÉL MA? Ébredj rá az egészséges reggeli fontosságára! A rendszeres reggelizés lehetővé teszi az étvágy jobb szabályozását, ezáltal támogatja a súlykontrollt

Részletesebben

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A dohányzás emésztőrendszeri ártalmai Étvágytalanság. Ízérzékelés tompul. Emésztési panaszok. Gyakrabban

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN. Magas koleszterinszint

TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN. Magas koleszterinszint TÁMOPP6.1.2/LHH/111BB201220022 EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS ÉS ÉLETMÓDVÁLTÁS A TOKAJI KISTÉRSÉGBEN Magas koleszterinszint Tudja e Ön, hogy mennyi az átlagos koleszterinbevitel a magyar lakosság körében? 500-600

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor IceCenter Budapest Dr Géczi Gábor A jégkorongozó céljai Minél jobb játékos legyen Válogatottság NHL? Edzésen való teljesítés Mérkőzésen való teljesítés Mindez nem olyan hatékony, ha nem fordít kellő figyelmet

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára.

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára. www.farmina.hu A MATISSE termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok teljes választékát kínálja mindenfajta macska számára, melyek: Étvágygerjesztőek, így a legigényesebb és legkényesebb ízlés kielégítésére

Részletesebben

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus

Hogyan táplt. plálkozzunk lkozzunk. Parnicsán Kinga dietetikus Hogyan táplt plálkozzunk lkozzunk egészs szségesen? Parnicsán Kinga dietetikus A táplálkozás jelentősége Táplálkozás: Az anyagcseréhez szükséges anyagok bevitele a szervezetbe. A táplálkozás célja: - energia

Részletesebben

Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő

Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő Ferrotone 100% természetes forrásvízből nyert vastartalmú étrendkiegészítő Miért fontos a szervezetnek a vas? A vas számos enzim összetevője, így fontos kémiai reakciókban vesz részt. A hemoglobin és a

Részletesebben

Úszó sportolók táplálkozása

Úszó sportolók táplálkozása Úszó sportolók táplálkozása 11-16 éves úszók részére Győr, 2017. október 30. Börzsei Cecília / Dietetikus A sporttáplálkozás célja A terhelhetőség optimalizálása Gyors kifáradás elkerülése Gyors regeneráció

Részletesebben

Ez csak term szetes!

Ez csak term szetes! Ez csak term szetes! Víz. Természetesnek vesszük a jelenlétét, hiszen mindenhol körülvesz minket. Iszunk belôle, locsoljuk vele a kertet, fürdünk benne. És csak olykor-olykor fordul meg a fejünkben, mennyire

Részletesebben

Macskatápok. Adult Cat

Macskatápok. Adult Cat A szokásos előfordulás mellett minden termékben fehérjéhez kapcsolt formában is megtalálhatók a főbb ásványi anyagok ezzel biztosítva a teljes beépülést. Több termék tartalmazza a nélkülözhetetlen kondroitin-szulfátot

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

Noni, a sejtek ezermestere

Noni, a sejtek ezermestere Noni, a sejtek ezermestere A nonit polinéz törzsi gyógyítók 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, r Az utóbbi évtizedek kutatásai sikerrel azonosították a gyümölcs jó néhány

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

Üdvözöljük az üzleti prezentáción!

Üdvözöljük az üzleti prezentáción! Üdvözöljük az üzleti prezentáción! Cég Piac Termék Kereset A siker új dimenziója! Van Washburn Executive Vice President Brian Barczyk Finance Vice President Cég Ron Leyland Elnök/CEO Alapítva 2002 Ohio/USA

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

Egészséges életért a Mezőcsáti Kistérségben TÁMOP-6.1.2/LHH-09/1-2010-0008

Egészséges életért a Mezőcsáti Kistérségben TÁMOP-6.1.2/LHH-09/1-2010-0008 Mit is jelent az egészséges táplálkozás? Az egészséges táplálkozás a különféle ételek és italok megfelelő arányban és mennyiségben, kellő változatossággal történő, rendszeres fogyasztását jelenti. Nincsenek

Részletesebben

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat.

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat. Nyomelemek, ásványi anyagok: Nevükhöz hűen csak nyomokban, egészen icipici mennyiségben szükségesek a szervezet számára, ugyanakkor ez a nagyon kicsike mennyiség egyben létfontosságú is! Néhány rövid mondat

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 A bizonyítottan javítja az idősödő kutyák életminőségét: élénkebbé teszi az állatokat és ezáltal aktívabb életmódot tesz lehetővé számukra. Az oxigenizáció mellett a szív-

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos

túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos Az északamerikaiak túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos Mi erre a magyarázat? Az átlagos évi cukorfogyasztás 1700-as évek 1,8 kg 1800-as évek 1900-as évek 8 kg 41 kg 2012

Részletesebben

Immunerősítés házilag

Immunerősítés házilag Immunerősítés házilag Immunrendszerünk a szervezet egyik legfontosabb egysége, amely megvéd a baktériumoktól és vírusok Az immunrendszer a szervezet legfontosabb védelmező rendszere, amely támadásba lendül

Részletesebben

A 2-es típusú cukorbetegség

A 2-es típusú cukorbetegség A 2-es típusú cukorbetegség tablettás kezelése DR. FÖLDESI IRÉN, DR. FARKAS KLÁRA Az oktatóanyag A MAgyAr DiAbetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr DiAbetes

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Iratjel: OrvosiKamara

Iratjel: OrvosiKamara 39./1 39./2 39./3 39./4 39./5 39./6 39./7 39./8 39./9 39./10 39./11 39./12 Na K 39./13 Na K 39./14 Na K 39./15 39./16 39./17 39./18 * A vérbe került mérgező többletkálium káros hatását ezekkel lehet csökkenteni!

Részletesebben

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé.

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé. Test-elemzés Bioelektromos impedancia mérés 5 különböző pályán kerül mérésre (lábtól-lábig, kéztől-kézig, bal kéztől a jobb lábig, jobb kéztől a bal lábig, bal kéztől a bal lábig). Ezzel 100%-os lefedettséget

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

Colostrum ESSENS. Természetesen tiszta termék

Colostrum ESSENS. Természetesen tiszta termék Colostrum ESSENS Természetesen tiszta termék Mi az a kolosztrum? A kolosztrum, más néven el tej, a tej egy fajtája, amit az emlősök emlőmirigyei a szülést követő néhány órában állítanak elő. Egyedülálló

Részletesebben

Tények a magas vérnyomásról

Tények a magas vérnyomásról 4 Magas vérnyomás Dr. Rath Cellular Health TM sejtegészségi ajánlásai a megelőzéshez és a kiegészítő terápiához Tények a magas vérnyomásról: Dr. Rath sejtegészségi ajánlásai - Egészségi előnyök a betegek

Részletesebben

Az aranyat érő tejsavó

Az aranyat érő tejsavó A tej legértékesebb része 1. oldal (összes: 5) 2. oldal (összes: 5) A sárgás színű, áttetsző folyadék, amit a sajt lecsöpögtetése során nyerünk, maga a tejsavó, és ezzel találkozunk akkor is, ha aludttejet

Részletesebben

Ásványi anyagok. Foszfor (P)

Ásványi anyagok. Foszfor (P) Ásványi anyagok Az ásványi anyagok azon csoportját, amelyek a szervezetünkben, a test tömegének 0,005%-ánál nagyobb mennyiségben vannak jelen, makroelemeknek nevezzük. Azokat az elemeket, amelyek ennél

Részletesebben

Sporttáplálkozás. Étrend-kiegészítők. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július

Sporttáplálkozás. Étrend-kiegészítők. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július Sporttáplálkozás Étrend-kiegészítők Készítette: Honti Péter dietetikus 2015. július Étrend-kiegészítők Élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak

Részletesebben

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED

MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED MINDIG LESZ ENERGIÁD HA TÖBB ENERGIÁRA VAN SZÜKSÉGED OXXO ENERGY DRINK ÉRD EL AMIROL ÁLMODSZ Az OXXO ENERGY DRINK első 5 éve és hogyan tovább 2011-ben alakult a cég. Az OXXO CLASSIC volt az első termék

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR az OkTaTÓaNyag a magyar DiabeTes Társaság vezetôsége megbízásából, a sanofi TámOgaTásával készült készítette a magyar DiabeTes Társaság edukációs

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve,

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, Gulyás Judit Régiós Képviselő Ganoderma gyógygomba Pecsétviaszgomba Dombóvár Tolna-, Somogy- Gyógygomba A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, a lélekerő-gomba, kulcs a jó

Részletesebben

DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA

DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA DOLLY CSONTERŐSÍTŐ VITAMIN Dolly Csonterősítő tabletta táplálékkiegészítő kutyák részére Leírás: Az ízesített tabletták megfelelő arányban és mennyiségben, jól értékesülő

Részletesebben

FLAVON ACTIVE. Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál, és karcsúsít

FLAVON ACTIVE. Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál, és karcsúsít FLAVON ACTIVE Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál, és karcsúsít A Flavon Active az egészséges élénkítést, és egészséges testsúlykontrollt célozza meg. A túlsúly orvosi szemmel a XXI. század legnagyobb

Részletesebben

Dfs Siófok 2008. április 26.

Dfs Siófok 2008. április 26. Dfs Siófok 8. április 6. Étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek és gyógynövények az egészséges táplálkozás és életmód tükrében V. Országos Szakmai Konferencia

Részletesebben

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 Jobb közérzet. Szebb kinézet. A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 2016 A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA EGYRE ELFOGLALTABBAK VAGYUNK A

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Sebestyén Szilvia: Egészséges és harmonikus élet természetes ételekkel

Sebestyén Szilvia: Egészséges és harmonikus élet természetes ételekkel Sebestyén Szilvia: Egészséges és harmonikus élet természetes ételekkel MAKROBIOTIKA INTÉZET Ételek Oktatás Könyvek Tanácsadás Fő az egészség a fazékban Fitten, vonzóan, tele energiával és kortalanul fiatalosan

Részletesebben

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés Az éltetõ vitaminok A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek feltétlenül szükségesek testünk kifogástalan mûködéséhez. A vitamin elnevezés a vita (élet) és az amin (NH2-tartalmú kémiai gyök) szavakból

Részletesebben

9 tipp fejfájás ellen

9 tipp fejfájás ellen 9 tipp fejfájás ellen Lüktet a halántékod, és úgy érzed, pillanatokon belül szétrobban a fejed. Azonnal kell val Ki gondolná, hogy az emberek 80%-a szenved időről időre fejfájástól, ráadásul a nők jóval

Részletesebben

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától

Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától Üdvözöljük az élő online-bemutatón! Rejuvenate Worldwide! Naponta, hétfőtől péntekig, 20:00 órától A legjobb időben a legjobb helyen! Minden idők legnagyobb STARTJA Ön a kezdeteknél velünk van. Kezdés

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

2010. Vitaminok kézi- könyve. www.egeszsegeletmod.hu. Lőrincz Balázs 2010.03.20.

2010. Vitaminok kézi- könyve. www.egeszsegeletmod.hu. Lőrincz Balázs 2010.03.20. 2010. Vitaminok kézi- könyve Lőrincz Balázs www.egeszsegeletmod.hu 2010.03.20. Tartalomjegyzék Bevezető... 3 A vitamin retinol... 3 C vitamin aszkorbinsav... 3 D vitamin kalciferol... 4 E vitamin tokoferol...

Részletesebben

A Nestlé, mint felelős élelmiszeripari vállalat

A Nestlé, mint felelős élelmiszeripari vállalat SÓS kisokos A Nestlé, mint felelős élelmiszeripari vállalat A Nestlé Magyarországon a helyi igényekre és kihívásokra reagálva 10 konkrét vállalást tett a táplálkozás terén, amelyek termékfejlesztési, tájékoztatási

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak

Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak Horányi Tamás Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesülte Étrend-kiegészítők, gyógyhatású

Részletesebben

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2013 március CELLULIT A kialakult cellulitnak három formáját különböztetjük meg. Ezek a vizes cellulit, a zsíros

Részletesebben

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség Készült a vas megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. megbízásából, a Healthy Food Egészséges Étel az Egészséges Élethez

Részletesebben

Vinasse +P szakmai ismertető anyag

Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasz avagy Vinasse, szerves trágya A vinasz a szeszgyártás során keletkező tisztán növényi eredetű anyag, amely koncentrált és azonnal felvehető formában tartalmazza

Részletesebben