ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK"

Átírás

1 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a TRENDYVENT Kft. (cégjegyzékszám: Cg , nyilvántartó cégbíróság neve: Fővárosi Bíróság, adószám: ), a továbbiakban: Szolgáltató ) által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó ) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Felhasználó, a továbbiakban együttesen: Felek). 1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte 1.1. Jelen ÁSZF a weboldalon (a továbbiakban: Weboldal ) működő internetes áruház (a továbbiakban: Webáruház ) használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a weboldalon keresztül elért más weboldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan kereskedelmi ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között jön létre. A Webáruházban történő vásárlást az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Ektv. ) szabályozza, azzal, hogy a jelen ÁSZF-el mellőzésre kerülnek az Ektv. 5. (2) és a 6. (1)-(2) bekezdéseiben foglaltak A Webáruház szolgáltatásainak csak bizonyos része érhető el minden Felhasználó számára, regisztráció nélkül. A Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon, mely azonban regisztrációhoz kötött A Webáruház szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat A megrendelés leadása nem minősül szerződésnek, a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosítható, illetve lemondható. Erre elektronikus levélben van lehetőség. A megrendelés teljesítéséért a Szolgáltató nem vállal felelősséget, amennyiben az adott áru időközben nem áll rendelkezésre, a Szolgáltató jogosult a megrendelést visszautasítani. A Felek közötti szerződés az áru megvásárlása során, a csomagolás teljesítésével jön létre, a rendeléshez tartozó számla nyomtatásakor. A Felek között az áru megvásárlásával a magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi.

2 2. Regisztráció 2.1. A Webáruházban történő megrendelés kizárólag regisztrált Felhasználók számára lehetséges. Regisztrálni csak természetes személyek jogosultak. A regisztráció során az adatlap kitöltésekor egy valós cím és egy választott jelszó megadása, továbbá néhány a megrendelések teljesítéséhez szükséges adat kitöltése szükséges. A regisztrációs lapon megjelölt adatokat kötelező megadni. A Felhasználó köteles a Webáruházban történő megrendeléshez a regisztráció során a Szolgáltató adatkezelési szabályzatát elfogadni. Az adatszolgáltatás megfelelő minőségéért a felelősséget a Felhasználó vállalja. A Szolgáltatót ennek vonatkozásában semmi nemű felelősség (szavatosság, kárfelelősség) nem terheli A Szolgáltatót a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli A visszaélések elkerülése végett ajánlatos magasabb biztonsági fokozatú, erős jelszót választani, és azt titokban tartani. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha az Ügyfél a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A hibásan rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, a Profilom menüpontban van lehetőség. Aktív rendelést érintő adatok módosítására az Ügyfélszolgálati telefonszámon, vagy központi címünkön van lehetőség A Felhasználó bármikor dönthet regisztrációja törléséről, ehhez az ugyfelszolgalat@mysale.hu címre kell küldeni egy t a Felhasználó törlésének igényléséről. A rendeléseket és a hozzájuk kapcsolódó információkat a Weboldal 2 évig továbbra is tárolja. 3. A Weboldal szolgáltatásai A regisztrációt követően a Felhasználó jogosult a Weboldal szolgáltatásait igénybe venni. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a szolgáltatások körét módosítsa. Szolgáltatások: regisztráció, szolgáltatásválasztás, megrendelés, fizetés, stb. Egyéb szolgáltatások: A Szolgáltató folyamatosan törekszik olyan szolgáltatások bevezetésére, amelyek a Felhasználók számára a Weboldal használatát egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik. Ennek érdekében a Weboldalt olyan szolgáltatásokkal próbálja bővíteni, amelyek elősegítik a hatékony, informatív használatot.

3 4. Megrendelés 4.1. A vételár mindig a kiválasztott termék mellett feltüntetett összeg, amely, az általános forgalmi adót tartalmazza. A termékek vételára nem tartalmazza a kiszállítás költségét A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát kedvezőtlenül nem befolyásolja Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében a Felhasználó elállhat vásárlási szándékától A megrendelést a Szolgáltató weboldalán keresztül csak regisztrált Felhasználótól és csak akkor fogadja el, ha a Felhasználó a megrendeléshez szükséges valamennyi adatot maradéktalanul kitölti. A Szolgáltatót a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott rendelési adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli Szolgáltató a Felhasználó vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles a Felhasználó részére a vásárlást elektronikus úton ( ben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül a Felhasználó részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve a Felhasználó bárminemű kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik A Felhasználó a megrendelés leadásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el. 5. Szállítási és fizetési feltételek 5.1. A Szolgáltató a megrendelt termékeket házhoz szállítja, szállítmányozó cég igénybevételével. A fuvardíjat a Felhasználó viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Felhasználótól azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhozszállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre. Amennyiben a Felhasználó a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket. A már teljesítés alatt álló csomagok utólagos összevonására nincs mód. A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt csomagok vételárát nem befolyásolja A megrendeléseket a Szolgáltató a honlapon közzétett feltételekkel teljesíti.

4 5.3. A megrendelt termékek személyes átvételére nincsen lehetőség A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató a Felhasználó által a megrendelés feladásakor megadott helyszínen teljesíti Felhasználó a megrendelése leadásával kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelt és házhoz szállított terméket átveszi és a termék árát, illetve a szállítási költséget a szállítmányozó cégnek megfizeti. Amennyiben Felhasználó e kötelezettségét részben vagy egészben megsérti, Szolgáltató jogosult a Felhasználó regisztrációját azonnal hatállyal törölni és a további megrendelések teljesítését megtagadni. Szolgáltató úgy is rendelkezhet, hogy ilyen esetekben kizárólag a Felhasználó előre fizetendő, bankkártyás megrendeléseit teljesíti. 6. Kuponos vásárlásra vonatkozó rendelkezések 6.1. Felhasználó a kuponos vásárlás esetén kiválasztja az általa igénybe venni kívánt szolgáltatást, majd azt szokásos módon megrendeli. Ezen vásárlási típus esetén Felhasználó kizárólag bankkártyával jogosult fizetni Eredményes vásárlás esetén a vásárlást követően megkapott ben található linkről kinyomtatott kupon jogosítja fel Felhasználót a szolgáltatás igénybevételére A kupon az alábbi információkat tartalmazza: szolgáltatás megnevezése, szolgáltatást nyújtó partner megnevezése, szolgáltatás nyújtásának (a kupon beváltásának) helyszíne, a kupon névértéke, a kedvezmény mértéke, egyedi azonosító szám (bárkód), a Felhasználó neve, a kupon érvényességi ideje (kezdő és végső időpont), a kupon felhasználásának legfontosabb szabályai A kinyomtatott kupont Felhasználó kizárólag a kupon érvényességi ideje alatt jogosult az ott meghatározott szolgáltatás igénybevételére felhasználni. Az érvényességi idő lejártát követően a kupon többé nem használható fel A szolgáltatás igénybevételéről Szolgáltató állít ki bizonylatot (e-számlát) a Felhasználó részére A kupon készpénzre nem váltható. Amennyiben Felhasználó a Szolgáltató szerződött partnerénél olyan szolgáltatást vesz igénybe, amelynek értéke nem éri el a kupon névértékét, úgy Felhasználó nem jogosult az esetleges különbözetre A kupon átruházható harmadik személyekre. Ebben az esetben azonban mind Szolgáltató, mind pedig Szolgáltató szerződött partnere kizárják felelősségüket a kupon harmadik személyek általi jogosulatlan felhasználása miatt Amennyiben Felhasználó fiókját feltörik, és/vagy a kinyomtatott kupont elveszíti vagy ellopják tőle, köteles erről Szolgáltatót ben értesíteni, megjelölve az ajánlat nevét és a kupon egyedi azonosító számát. Szolgáltató az értesítés kézhezvételét követően azonnal értesíti szerződéses partnerét a kupon

5 visszavonásáról. Amennyiben a Szolgáltató szerződött partnerének értesítését megelőzően az így jogosulatlanul megszerzett kupont harmadik személy még nem váltotta be, úgy a kupont Szolgáltató érvényteleníti és visszautalja Felhasználó részére a kuponnak az átutalás költségével csökkentett vételárát. 7. Elállás joga, módja, következményei 7.1. Amennyiben Felhasználó a termék házhozszállítása vagy a kupon kiállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követő 15 munkanapon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Felhasználó az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával, ill. kitöltött visszavásárlási nyilatkozattal együtt visszajuttatnia Szolgáltató címére. A Szolgáltató kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék illetve fel nem használt kupon visszaszolgáltatása esetén köteles a termék vételárát megtéríteni Amennyiben az elállási jog jelzésétől számított 10 munkanapon belül a termék visszaküldése fizikailag nem történik meg (a termék nem érkezik meg a Szolgáltatóhoz, ill. a Felhasználó nem tudja hitelt érdemlően igazolni, hogy a terméket postai vagy futár útján Szolgáltató részére elküldte), úgy a Szolgáltató feltételezi, hogy a Felhasználó az elállási jogát a továbbiakban nem kívánja gyakorolni, és a visszavásárlási folyamatot megszünteti. Kuponos vásárlás esetén az elállás az erre vonatkozó a Szolgáltató részére címzett elektronikus levéllel történik meg. Elállás esetén Szolgáltató a még fel nem használt kupont érvényteleníti Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban Felhasználónak kell gondoskodnia, az ezzel kapcsolatos költségek is Felhasználót terhelik, kivéve a kuponos vásárlás esetében, ahol a kupont Szolgáltató érvényteleníti Felhasználó kérésére Szolgáltató készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról. A visszaszállítás költségeit a Felhasználó viseli A Szolgáltató utánvétes postai küldeményt, technikai okokból nem tud fogadni. A vételár visszafizetése csak a visszafizetési kötelezettség kivizsgálása után utólag, banki átutalással vagy postai csekken történő visszafizetéssel lehetséges a 17/1999. (II.5.) számú kormányrendeletben foglaltak szerint Elállás esetén Szolgáltató a termék vételárát nem köteles abban az esetben visszatéríteni, ha a termék nem eredeti állapotban került visszaszállításra (pl. sérült, kopott, hordott, stb.) 7.7. Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, illetve a kupon nem került felhasználásra a Szolgáltató kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a

6 hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszatéríti a vásárló részére. 8. Garancia, szavatosság 8.1. A jótállásra és a szavatosságra a Polgári törvénykönyvről szóló, többször módosított évi IV. törvényben és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók. A Felhasználó által kezdeményezett garancia érvényesítés minden esetben az Ügyfél és a Szolgáltató adott kereskedelmi partnere között lehetséges, melyben a Szolgáltató a Felhasználó kérésére közvetítő szerepet vállalhat A Szolgáltatónak jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a Felhasználót terheli Az egyes árucikkekre vonatkozó garanciával kapcsolatban a Szolgáltató kereskedelmi partnerének a szabályai irányadóak. 9. A Felhasználási feltételek módosítása A Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa. A Szolgáltató a módosításokról, azok életbe lépését megelőzően, a Felhasználókat a bejelentkezéskor megjelenő, rendszerüzenetben tájékoztatja. 10. A Szolgáltatás igénybe vételével összefüggő korlátozások, a Felhasználó felelőssége A Felhasználó a Weboldalt csak saját felelősségére használhatja. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a Felhasználót a Weboldal használata során ért olyan károkért, kellemetlenségekért, amelyek abból adódtak, hogy a Felhasználó a Weboldal használata során nem kellő körültekintéssel járt el. A Felhasználó adatait csak saját felelősségére hozhatja nyilvánosságra, teheti mások számára hozzáférhetővé A Felhasználó köteles a Weboldal használata során tisztességesen, mások jogainak és érdekeinek szem előtt tartásával eljárni. Az alábbi tilalmak a Felhasználó valamennyi megnyilatkozási formájára vonatkoznak. A Felhasználó köteles az alábbi korlátozásokat szem előtt tartani annak érdekében, hogy a Weboldal használatára vonatkozó szabályokat se szándékosan, se gondatlanságból ne sértse.

7 10.3. A Felhasználó köteles tiszteletben tartani a hatályos jogszabályokat, és a használat során köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely jogellenes, vagy amely más Felhasználók érdekeit sérti. Ezen belül a Felhasználó köteles különösen: - Tiszteletben tartani mások magánszféráját, személyhez fűződő jogait és méltányolható érdekeit; - Tartózkodni attól, hogy más személyekről jogosulatlanul információkat gyűjtsön, a megszerzett információkat jogosulatlanul felhasználja; - Tartózkodni bűncselekmény vagy szabálysértés elkövetésétől; - Tiszteletben tartani a szellemi alkotásokhoz fűződő jogokat, különösen a szerzői jogi védelem alá eső irodalmi, tudományos és művészeti alkotások, találmányok, formatervezési minták, használati minták, védjegyek és forgalmi árujelzők védelmére vonatkozó szabályokat; Valamennyi Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Weboldal rendeltetésszerű használatát akadályozza. Ezen belül a Felhasználó köteles különösen: - Tartózkodni kéretlen levelek ( spam ), vagy lánclevelek ( hoax ) küldésétől; - Tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely a Weboldal rendeltetésszerű használatában másokat akadályozhat, vagy zavarhat; - Tartózkodni a nyilvános kommunikációban az oda nem illő, ismétlődő, egyéb okból zavaró megnyilatkozásoktól Valamennyi Felhasználó köteles tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a szolgáltató érdekeit sérti. Ezen belül a felhasználó köteles különösen: - Tartózkodni a Weboldal működésének megzavarásától, akadályozásától; - Tartózkodni olyan tevékenységektől, amely a Szolgáltató üzleti titkainak, általa titokban tartott információknak a megszerzésére, felhasználására irányul; - Tartózkodni minden olyan kommunikációtól, amely a szolgáltatásra vonatkozó, valótlan információt hordoz - Tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely a Weboldal informatikai biztonságát veszélyezteti; - Tartózkodni minden olyan tevékenységtől, amely saját, vagy más személy termékének vagy szolgáltatásának a reklámozására irányul. A fentieken túl a Szolgáltató további korlátozásokat állapíthat meg, melyekről a Felhasználókat tájékoztatja. A fenti korlátozások megsértése miatt bekövetkezett károkért Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal.

8 11. Eljárás a Felhasználó jogsértő magatartása esetén Amennyiben Felhasználó a jelen ÁSZF-ben foglaltakat megsérti, a Szolgáltató jogosult a Felhasználó regisztrációjának felfüggesztésére, vagy törlésére. Amennyiben a jogsértés miatt eljárás indul, a Szolgáltató a regisztráció során tudomására jutott, Felhasználóra vonatkozó adatokat az eljáró szerveknek az adott eljárásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően átadhatja A Szolgáltató a regisztráció felfüggesztését, vagy törlését megelőzően felhívja a Felhasználót a kifogásolt magatartás abbahagyására, vagy annak bizonyítására, hogy a magatartás nem ütközik a Felhasználási feltételekkel. Az értesítés mellőzhető, ha a késedelem el nem hárítható kárral, vagy nyilvánvaló jogsértéssel járna Akinek jogait vagy méltányolható érdekeit a Felhasználó tevékenysége sérti így különösen a személyhez fűződő jogaiban sérelmet szenvedett személy, a bűncselekmény, vagy szabálysértés sértettje, valamint a szellemi alkotásokhoz való jog jogosultja, kérheti a Szolgáltatótól a kifogásolt tartalom eltávolítását, a Felhasználóval szemben a szükséges intézkedések megtételét. A kérelmező jogosultságát köteles megfelelő módon igazolni. Amennyiben a jogosultság igazolt, a jogosult kérheti, hogy a Szolgáltató a jogsértő tartalmat későbbi eljárás lefolytatása céljából zárolja. Ebben az esetben a jogosultnak az eljárás megindítását 60 napon belül igazolnia kell. A zárolt tartalmat, valamint az azzal összefüggő, Szolgáltató által tárolt adatokat a Szolgáltató az eljáró szerv rendelkezésére bocsátja, az adott szervre és eljárásra vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. 12. A Szolgáltató felelőssége, szavatosság kizárása A Szolgáltató vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében A Szolgáltató minden szükséges intézkedést megtesz a Felhasználók adatainak biztonsága érdekében. A Szolgáltató nem felelős a Felhasználó adatainak a Felhasználó által történő nyilvánosságra hozataláért A Szolgáltató a Felhasználó regisztrációjának felfüggesztéséről vagy törléséről, függetlenül annak okától, minden esetben tájékoztatja a Felhasználót, és törekszik a felhasználókkal való együttműködésre, a viták békés úton történő rendezésére A Szolgáltató a Weboldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető. A Szolgáltató a Felhasználók magatartásáért felelősséget nem vállal. 13. Jogérvényesítés A Felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül a Szolgáltatóhoz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyéb esetekben a Felhasználó a

9 mindenkor hatályos jogszabályokban foglaltak szerint érvényesítheti jogait, ennek módjáról kérésre a Szolgáltató felvilágosítást ad. 14. Adatvédelem, adatkezelés Szolgáltató az adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló évi LXIII. törvény rendelkezéseinek a legteljesebb mértékben eleget téve az alábbiak szerint kezeli A Szolgáltató elkötelezett Felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A Szolgáltató a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, amely az adatok biztonságát garantálja A Weboldalon a személyes adatok megadása minden esetben önkéntes. A regisztráció elvégzésével Felhasználó a jelen adatvédelmi szabályzatot elfogadja, valamint hozzájárul, hogy az általa megadott adatait Szolgáltató a szolgáltatás jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa, kezelje és felhasználja. A Felhasználó feltétlen felelősséget vállal azért, hogy a regisztrációt önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában hajtotta végre Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, illetve az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló évi CVIII. törvény (Ektev.) 13/A. (3) bekezdése A kezelt adatok köre: vezetéknév, keresztnév, cím, jelszó, telefonszám, lakcím, rendelési cím (irányítószám, utca, házszám, emelet, ajtó, kapucsengő), rendelt szolgáltatás fajtája, mennyisége, fizetendő összeg, kedvezmény Az adatkezelés időtartama: Szolgáltató az adatokat a regisztráció fennállása alatt kezeli Felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy Szolgáltató a rendszer hatékony működésének érdekében, statisztikai, illetve információs céllal a kezelt adatokat összekapcsolja. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a regisztrációjával hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Szolgáltató elektronikus levelezéssel vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz útján küldhessen neki elektronikus hirdetést A Felhasználó nem járul hozzá adatai nyilvánossá tételéhez. Felhasználó az adatai kezeléséről, annak módjáról, tartalmáról, idejéről, helyéről, bármely az adatkezeléssel összefüggő tevékenységről bármikor tájékoztatást kérhet Felhasználó a jelen hozzájárulást bármikor visszavonhatja. A hozzájárulás visszavonása a regisztráció törlését jelenti, Felhasználó adatai Szolgáltató adatbázisából törlésre kerülnek.

10 Hozzájárulás visszavonásához írjon az alábbi címre: Szolgáltató a személyes adatot törli, ha az érintett kéri, az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte. 15. Egyebek A Weboldalon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag tájékoztató célt szolgálnak, az információk pontosságáért, teljességéért Szolgáltató nem vállal felelősséget A Szolgáltató által üzemeltetett Webáruház biztonsági foka megfelelő, használata nem jelent kockázatot, azonban javasoljuk, hogy tegye meg az alábbi óvintézkedéseket: használjon vírus és spyware védelmi szoftvereket friss adatbázissal, telepítse az operációs rendszer biztonsági frissítéseit. A Weboldalon való vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. AFelhasználót terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége Felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, Felek értékhatártól függően kikötik a Szolgáltató székhelye szerint illetékes bíróság kizárólagos illetékességét. 16. Kapcsolat, Ügyfélszolgálat: Ügyfélszolgálat nyitvatartási ideje: munkanapokon, MySale.hu weboldal ügyfélszolgálati elérhetősége: o ugyfelszolgalat@mysale.hu o Telefon: 06-70/ o Internet cím: Budapest, augusztus 15.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a TRENDYVENT Kft. (cégjegyzékszám: Cg. 01-09-959133, nyilvántartó cégbíróság neve: Fővárosi Bíróság, székhely:

Részletesebben

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat A biztositson.hu weboldal és az aloldal a biztositson.lorobox.com üzemeltetője: Orosné Dollenstein Ildikó Biztosítási Tanácsadó Iroda: 1119 Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az YNET KFT. (székhelye: 8800 Nagykanizsa Miklósfai u. 73..; Adószám: 12668379-2-20, cégjegyzékszám: 20-06-036305;

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Étterem Kupon

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Étterem Kupon ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Étterem Kupon Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Bump-Art Bt. (székhelye: 2045 Törökbálint-Pistály, 6069. Hrsz, bankszámlaszáma: 10918001-00000043-55340002,

Részletesebben

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Varga & Family Kft. (székhelye: 8759 Zalakaros, Üdülő sor 4., cégjegyzékszám: Cg: 20-09-066693, adószáma:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a vállalkozó Damdinjav Gerelt Od (adószám: 68777243-1-42, nyilvántartási szám: 52236974), mint a www.gerelthaj.hu

Részletesebben

Az Ektv. által előírt 4. -ban foglalt szolgáltatókra vonatkozó adatokat az alábbiakban találja.

Az Ektv. által előírt 4. -ban foglalt szolgáltatókra vonatkozó adatokat az alábbiakban találja. ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Vásárlóink Vásárlóink kizárólag az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZ DÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerz dési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Szi-Andor Zoltán ev. (székhelye: 8300 Tapolca Sümegi út 22/1, elérhet ségek (kapcsolat@lusti.hu, +36 (87)

Részletesebben

Jelen Általános Szerződési Feltételek 2014. március 15.-ig voltak hatályosak! Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek 2014. március 15.-ig voltak hatályosak! Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek 2014. március 15.-ig voltak hatályosak! Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Kábel 18 Intercom Kft. (székhelye:

Részletesebben

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja hogy rögzítse az alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket.

Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat 1. A Szabályzat célja hogy rögzítse az alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket. Vásárlói tájékoztató A Primo Reklám ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A leadott rendelésektől való

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Citybrands.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Citybrands.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Citybrands.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Habostorta E-Commerce Group Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1094 Budapest, Tűzoltó

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek Felhasználási feltételek 1. A Felhasználási feltételek hatálya Jelen Felhasználási feltételek a www.bien.hu címen elérhető oldal használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. liners.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. liners.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK liners.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Shopline-webáruház Nyrt. (székhelye: 1097 Budapest, Ecseri út 14-16., Cégjegyzékszáma: 01-10- 044-841,

Részletesebben

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat Adatkezelési nyilatkozat I. Általános rendelkezések I/1. Az adatkezelő személye Jelen weboldalt (www.sopronivizmu.hu) a Soproni Vízmű Zrt. (székhely: 9400 Sopron, Bartók Béla utca 42., cégjegyzékszám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Citybrands.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. Citybrands.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Citybrands.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Habostorta E-Commerce Group Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1094 Budapest, Tűzoltó

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a JKH Kft. (székhelye: 8600 Siófok, Honvéd u. 1/C.; cégjegyzékszám: 14-09-301285; adószáma: 11231271-2-14;

Részletesebben

Általános Szerzõdési Feltételek (letöltés)

Általános Szerzõdési Feltételek (letöltés) Általános Szerzõdési Feltételek (letöltés) A jelen Általános Szerzõdési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az EXTRA-DIGITÁL Mûszaki cikk Forgalmazó és Webáruház mûködtetõ Betéti társaság (székhelye: 1191

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Textil-Coop Korlátolt Felelősségű Társaság Székhelye: 8460 Devecser, Miskei út 8. Képviselő neve: Krepsz Béla

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A szerződés az alábbi pontokból áll: Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte Terméktulajdonságok,

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A szerződés az alábbi pontokból áll: Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte Terméktulajdonságok, ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A szerződés az alábbi pontokból áll: Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte Terméktulajdonságok, termék-árak Megrendelés Szállítási és fizetési feltételek

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a "ZOMKO" Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Székhely: 6724 Szeged, Brüsszeli krt. 32. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános szerződési feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az ILST-Hungary Kft. ( szolgáltató ) és az által üzemeltetett ilst.hu internetes címen található webáruház

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek I. Általános tudnivalók I.1. Az N.D.- KER Kft. által üzemeltetett webáruházban és honlapon történő rendeléssel a vásárló kijelenti, hogy megértette és elfogadja jelen szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Grantool Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.toolontool.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Moresimp Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://passman.co/ Honlapján (továbbiakban: Honlap) keresztül

Részletesebben

Adatvédelem. Általános Szerződési Feltételek továbbiakban ÁSZF 1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai. A rendelési szabályzat elfogadása

Adatvédelem. Általános Szerződési Feltételek továbbiakban ÁSZF 1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai. A rendelési szabályzat elfogadása Célunk az, hogy vásárlóink rendeléseit a lehető leggyorsabban és azok lehető legnagyobb megelégedésére teljesítsük. Az esetleges félreértések elkerülése végett, még a rendelés előtt kérjük, hogy olvassa

Részletesebben

1.1. A Weboldalon történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon és feltételekkel.

1.1. A Weboldalon történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon és feltételekkel. Általános szerződési feltételek: Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF): Myo Group Kft. ( 1025 Budapest, Törökvész út 70/A, cégjegyzékszám: 01-09-713963, Adószám:12270176-2-43 ) mint

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. A Szerződési Feltételek alapfogalmai 1.1. Szolgáltató és adatai Neve: IEM Allergy International Kf Címe: 1015 Budapest Donáti u. 38, Adószáma: 26118475-2-41 Kapcsolattartó:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT. www.intuitashop.com ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT www.intuitashop.com A Paleandra Kft. (székhely: 1102 Budapest, Liget u 12/B. 1. em. 1.; cégjegyzékszám: 01-09- 707729; nyilvántartó hatóság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószám:

Részletesebben

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek

Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek Netchilli Workshopra történő jelentkezés esetén irányadó Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) a Netchilli, képviselője Jóljárt Dávid EV (a továbbiakban:

Részletesebben

A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től)

A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től) A Football Mania Online Webshop Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) (hatályos: 2014.02.24.-től) 1. A Webshop szerződés alanyai 1.1 Szolgáltató: A Football Mania Online Webshop (továbbiakban Webshop)

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a HumanoiT Informatikai Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a https://gdpr-okosan.hu Honlapján (továbbiakban:

Részletesebben

ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁSZF ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Üzemeltető: FullFill Stúdió Kft. Cím: Budapest 1136 Budapest, Pannónia u. 36. mf.4. Adószám: 24719355-2-41 Cégjegyzékszám: 01-09-178837 Ügyfélszolgálat: info@etani.hu A

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Kontaktlencset.hu (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a Kontaktlencset.hu - kontaktlencse

Részletesebben

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) CÉGNÉV: GastroSzignet Marketing. (telephelye: 1097 Budapest, Ecseri út 21/46. cégjegyzéket vezető bíróság és cégjegyzékszám, Fővárosi Bíróság

Részletesebben

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Trans-Automat Kft. Korlátolt Felelősségű

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Trans-Automat Kft. Korlátolt Felelősségű ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Transautomatshop.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Trans-Automat Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye:h-1162 Budapest, János u

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által a www.odaerek.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat

Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Szállításra vonatkozó információk - Üzletszabályzat Általános tudnivalók: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506,

Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, Adatvédelmi Nyilatkozat A Vital Trade 4 You LTD. (székhely: 5 Ryelands Court Leominster HR6 8GG UK., cégjegyzékszám: 8502135, adószám: 20404 09506, adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-76063/2014) (a

Részletesebben

Általános Szolgáltatási Feltételek

Általános Szolgáltatási Feltételek Általános Szolgáltatási Feltételek Általános Szerződési Feltételek Eladó: Üzemeltető: OnLine-Egészség Kft. Üzemeltető címe: 5516 Körösladány, Batthyány utca 36. Ügyvezető: Petneházi Szilvia Email cím:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek 1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések

Általános Szerződési Feltételek   1. Szolgáltató adatai. 2. Alapvető rendelkezések Általános Szerződési Feltételek www.gajdosmeheszet.hu Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Gajdos Méhészet, Gajdos Máté István egyéni vállalkozó (székhely: 4028 Debrecen, Szigligeti

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

A KCM Kft. webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)

A KCM Kft.   webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft. www.riekershop.hu webáruházában történő vásárlás Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF) A KCM Kft-től a www.riekershop.hu webáruházon keresztül történő vásárlás esetére kizárólag az alábbi általános

Részletesebben

1. Általános tudnivalók a Felek közötti szerződés létrejötte

1. Általános tudnivalók a Felek közötti szerződés létrejötte A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Rive Center Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.babycenterdebrecen.hu weboldalon keresztül nyújtott elektronikus

Részletesebben

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től

A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től A Strauss Metal Kft. által működtetett webáruház Általános Szolgáltatási Feltételei ÁSZF 2014. Hatályos 2014.06.01.-től Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a Strauss Metal Kft (székhely:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A szerződés nyelve: Magyar)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A szerződés nyelve: Magyar) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (A szerződés nyelve: Magyar) A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a SKANDI Trend Kft. (székhelye: 2040 Budaörs, Thököly utca 3.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen okiratba foglalt Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Bado Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 4031 Debrecen, Gyolcsos u.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától -

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - hatályos 2015. 03. 01. napjától - A T&G Health Kft. (azonosító adatok: székhely: 1015 Budapest, Ostrom u 16. fszt. 1., cégjegyzékszám: 01-09-879970, adószám: 13280484-2-41,

Részletesebben

Felhasználási és adatkezelési nyilatkozat

Felhasználási és adatkezelési nyilatkozat Felhasználási és adatkezelési nyilatkozat Készítette / Author Tárgy / Purpose Verzió / Version Dátum / Date.A.S.A. Magyarország Kft. www.asa-hu.hu adatkezelés, adatvédelem, weboldal v2 07. 11. 2013 1.

Részletesebben

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat

MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat MostSzámlázz.hu - Adatvédelmi Nyilatkozat A KBOSS.hu Kft. (székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.; cégjegyzékszám: 13-09- 101824; nyilvántartó hatóság: Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság; adószám:

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1) AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT HATÁLYA Jelen internetes oldalt és a hozzá tartozó webes alkalmazásokat és adatbázisrendszert az Ecologic Consulting Kft. (székhely: 1132 Budapest

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Filamania Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.philament.eu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen ÁSZF tartalmazza a Weboldal megrendelési felülete használatának feltételeit az alábbiak szerint: 1. A Weboldal címe http://www.hajnalpirkiado.hu 2. A weboldal üzemeltetőjének

Részletesebben

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek

AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek AUM Jógabazár Általános Szerződési Feltételek Vásárlói szerződés Érvényes: 2013. március 17-től A Vásárlói szerződés a vevő e-mailen, telefonon vagy a webáruház rendszerén keresztül leadott megrendelése

Részletesebben

MakiMaki.hu. Adatkezelési nyilatkozat

MakiMaki.hu. Adatkezelési nyilatkozat MakiMaki.hu Adatkezelési nyilatkozat 1. Az adatkezelő neve Cégnév: MakiMaki Kft. Adószám: 24707787-2-13 Bankszámlaszám: 10700581-68270966-51100005 (CiB Bank) Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-71297/2013

Részletesebben

Jelen Általános Szerződési Feltételek 2014. április 2.-tól hatályosak. Preambulum

Jelen Általános Szerződési Feltételek 2014. április 2.-tól hatályosak. Preambulum A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Kábel 18 Intercom Kft. (székhely: 1184 Budapest, Széchenyi u. 95; Fővárosi Törvényszék Cégbírósága által bejegyzett cégjegyzékszám: 01-09-709326;

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZODÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZODÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZODÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerzodési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a PROGI-MED Kereskedelmi és Egészségügyi Szolgáltató Korlátolt Felelosségu Társaság (székhelye: 1047, Budapest,

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a DIGITÁL SZERVIZ Kft társaság (8000. Székesfehérvár Budai u. 100.; továbbiakban: Szolgáltató) és az elektronikus

Részletesebben

Vásárlási feltételek. Általános szerződés feltételek. 1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte

Vásárlási feltételek. Általános szerződés feltételek. 1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte Vásárlási feltételek Általános szerződés feltételek 1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte 1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Alarm Wachter Centrum Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.alarmwachter.hu weboldalon

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Affianced Ékszerészet Kft (Telephely: 1096 Budapest Lenhossék u. 31. Székhely: 1097 Budapest Drégely u.

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webes rendelési felületünknek, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az RGB International Kft., 4030 Debrecen, Fokos utca 14., a továbbiakban: Szolgáltató ) által nyújtott elektronikus

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Pezo wood kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.pezocell.shopmania.biz weboldalon keresztül

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Henelit International Értékesítési Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Rovar Vadász (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: http://rovarvadasz.hu A webáruház üzemeltetőjének

Részletesebben

A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei

A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei A Szuper Használtruha Kereskedés Általános Szerződési és Felhasználási feltételei 1. Általános rendelkezés Kérjük amennyiben vásárlója, kíván lenni az általunk forgalmazott termékeknek, figyelmesen olvassa

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek 1 Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni web áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. AZ ADATKEZELŐ A szolgáltató neve: Piroska Gyula Tréning Kft. A szolgáltató székhelye: 1139 Budapest, Lomb u. 31/B. A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Általános tudnivalók, a Felek közötti szerződés létrejötte 1.1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és

Részletesebben

1.2. Az Online áruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon.

1.2. Az Online áruházban történő vásárlás elektronikus úton leadott megrendeléssel lehetséges, a jelen ÁSZF-ben meghatározott módon. Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a Vino-Trans Kft. (székhely: 8481 Somlóvásárhely, Vasút u. 14., képviselő neve: Fazekas András ügyvezető, adószám:

Részletesebben

ÁSZF. A weboldal Általános Szerződési Feltételei

ÁSZF. A   weboldal Általános Szerződési Feltételei ÁSZF A www.hunharcos.hu weboldal Általános Szerződési Feltételei A www.hunfoglalas.hu és www.hunfoglalas.com weboldalak böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta azoknak

Részletesebben

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap: Adatvédelmi tájékoztató

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap:   Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A VIVEKA Világkerekítő Műhely, (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei személyes adatainak

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF ) érvényesek a www.szokesben.hu online megrendelés, vásárlás esetén. Szolgáltató Cégnév: Candover Kft "fa" Székhely:

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Adatvédelmi Nyilatkozat A Szattex Kereskedőház Zrt. székhely. HU-4033 Debrecen, Kard u. 36. - cégjegyzékszám. 09-10-000480; adószám. 23461695-2-09; bejegyző hatóság. Debreceni Törvényszék Cégbírósága(a

Részletesebben

Terjedelmes csomagot csak felárral tudunk postázni: +1400 Ft

Terjedelmes csomagot csak felárral tudunk postázni: +1400 Ft Vásárlási lehetőségek: 1. Online www.sztani.hu webáruházunkban 2. E-mail: info@sztani.hu címen 3. Telefonon: 06 70 341 0140 telefonszámon Fizetési módok: 1. Utánvéttel: a termék átvételekor 2. (Paypal)/

Részletesebben

Az értékesítés a Vevõ igénye alapján, postai úton, és személyes átvétellel is lehetséges.

Az értékesítés a Vevõ igénye alapján, postai úton, és személyes átvétellel is lehetséges. ÁSZF Fiz-Szállítási feltétel ÁSZF Üzletszabályzat ÁSZF (Általános Szerzõdési Feltételek) A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerzõdés jön létre Barát László e.v. (naturforrás.superwebaruhaz.hu),

Részletesebben

1. A szerződési feltételek alapfogalmai

1. A szerződési feltételek alapfogalmai Általános szerződési feltételek 1,A szerződési feltételek alapfogalmai 2,Webáruház szerződési feltételek célja: 3,A Webáruház-szolgáltatás: 4,A Webáruház szerződés létrejötte és módosítása: 5,A vásárló

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a COMPACT-HU Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. (Székhelye: 6728 SZEGED Dorozsmai

Részletesebben

1. Magamról. 2. Vásárlóimról

1. Magamról. 2. Vásárlóimról A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a LekvárMűhely képviseletében Cserey-Horváth Dóra. (2112 Veresegyház, Mandula utca 9., adószám: 53656416-1-33, továbbiakban: Szolgáltató)

Részletesebben

Genetips Kft. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Genetips Kft. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Genetips Kft. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Genetips Kft. Székhely: 1146. Budapest, Dózsa György út 11. fszt.2. Postázási cím: 2600 Vác Pf.188. Cégjegyzékszám: 01-09-190638 Adószám: 24940962-2-42

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen ÁSZF rögzíti a KamraJava elektronikus áruházában elérhető online kereskedelmi szolgáltatás leírását és igénybevételének feltételeit. A KamraJava webshopban történő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az RGB International Kft., 4030 Debrecen, Fokos utca 14/A., a továbbiakban: Szolgáltató ) által nyújtott elektronikus

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek) a Walmark Kft. (1046 Budapest, Kiss Ernő utca 1-3.; Cégjegyzékszám: 01-09-900384, Adószám: 13079356-2-41,

Részletesebben

1.2. A NOT12 Webshopban történő vásárlás előfeltétele a regisztráció kitöltése, és a jelen Üzletszabályzat elfogadása.

1.2. A NOT12 Webshopban történő vásárlás előfeltétele a regisztráció kitöltése, és a jelen Üzletszabályzat elfogadása. A NOT12 KFT WEBSHOP ÜZLETSZABÁLYZATA (v1.0) A jelen általános szerződési feltételeket tartalmazó üzletszabályzat (a továbbiakban: Üzletszabályzat) a NOT12 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint:

Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: Általános szerződési feltételek A jelen ÁSZF tartalmazza a Kémshop (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: A Webáruház címe: URL: www.kemshop.hu A webáruház üzemeltetőjének

Részletesebben

Adatvédelmi Tájékoztató

Adatvédelmi Tájékoztató Oldalszám:1/7 Adatvédelmi Tájékoztató A, mint adatkezelő az adatkezelésre vonatkozó hatályos jogszabályok és a kialakult adatvédelmi gyakorlat szem előtt tartásával az alábbiak szerint határozza meg adatvédelmi

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató 1. Adatkezelő Adatkezelő megnevezése: Bauer és Bauer Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Rövidített elnevezés: Bauer és Bauer Kft. Székhely: 7741 Nagykozár,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a General Mechatronics Kft (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.generalmechatronics.com

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a SZATELLIT Elektronikai Zártkörűen működő Részvénytársaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató

Részletesebben

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget.

A termékek mellett feltüntetett árak nem tartalmazzák az esetleges szállítási költséget. Általános Szerződési Feltételek A cég adatai: Cég neve: Major Légfék Kft. Cégjegyzékszám: 01-09-724623 Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Adószám:13227724-2-43 Székhely és telephely: 1214 Budapest, II.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az eladó adatai: Az oldal fenntartója és üzemeltetője: NUNUTRADE Kft. Adószám: 14282252-2-43 Közösségi Adószám: HU14282252 Cégjegyzékszám: 01-09-896958 Bejegyző bíróság:

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Általános tudnivalók A jelen általános szerződés feltételek hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi ügyletre, amely a szepzoldfu.hu

Részletesebben

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató

DXN EUROPE. Vevőtájékoztató Vevőtájékoztató A webshop üzemeltetője a DXN Europe Kft. Székhelye: 1081 Budapest, Rákóczi út 63. Ügyfélszolgálati irodája: 1081 Budapest, Rákóczi út 73. Telefonszáma: (+36-) 1/236-0164 Cégjegyzékszáma:

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben