Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Activia Kupon Promóció Játékszabályzat"

Átírás

1 Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot a garantált kedvezményekért, ajándékokért! Mindazon Játékosok, akik a III/2. pont szerinti termékkörbe tartozó Activiát vásárolnak és a poharak belső oldalán megjelenő, a termék elfogyasztását követően láthatóvá váló, 10 jegyű (betű és szám kombinációjából álló) egyedi kódot a VIP Programba történő regisztrációt követően feltöltik a honlapon keresztül, garantált ajándékként 4 különböző kategóriából választhatnak maguknak egy-egy kedvezménykupont minden feltöltött kód után. A Játékosok 20 db feltöltött kódot a hónap garantált ajándékára is beválthatnak, az adott havi ajándékkészlet és Játékosonként havi egy darab 1 erejéig. II. A promóció részletes leírása: 1. Az "ACTIVIA Kupon Promóció" elnevezésű promóciós játék (továbbiakban: Játék) a II/2. pontban meghatározott időtartam alatt és határidők szerint kerül lebonyolításra, amelyben a III/1. pont szerinti Játékosok minimum 1 darab, a III/2. pont szerinti joghurttermék megvásárlásával vehetnek részt oly módon, hogy a pohár belsejében elrejtett, I. pont szerinti egyedi kódot az Activia VIP Programba történő online regisztráció után feltöltik a weboldal alcím alatt (a továbbiakban: Pályázat). Minden kódot feltöltő Játékos a weboldal alcíme alatt megjelenő kedvezményes kuponajánlatok közül garantáltan letölthet egyet a VI. pontban foglaltak alapján. A véglegesítést követően a kiválasztott kuponajánlat más Ajánlatra nem cserélhető ki, más ajánlattal nem vonható össze. Az Ajánlat pénzre át nem váltható. Az a Játékos, aki legalább 20 db kódot feltölt, a havi garantált ajándékra is beválthatja azokat - az aktuális havi ajándékkészlet erejéig az V. pontban foglaltak szerint. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja azt a Játékost, aki a Játék során bizonyítottan a Játék internet oldalának feltörésével, robot, vagy spam program használatával, vagy egyéb más jogszerűtlen módon kíván előnyhöz jutni. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Szervező a jelen Játékszabályzatban foglalt bármely feltételt a Játék időtartama alatt bármikor módosíthat. A Szervező minden 1 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

2 módosításra vonatkozó tájékoztatást legkésőbb a változás hatályba lépésének napján a Játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzétesz A promóció január 01. és december 31. között kerül lebonyolításra azzal, hogy a Játékban kódokat feltölteni január :00 és december :00 között van lehetőség. A kedvezménykuponok kizárólag Február tól igényelhetőek, legfeljebb január :00-ig és a kuponon feltüntetett felhasználási határidőn belül, de legkésőbb január 31-ig használhatók fel. A garantált ajándékok kizárólag Február tól kezdődően állnak rendelkezésre és mindig az aktuális hónap 15. napjának 12 óra 00 perce 00 másodpercétől a következő hónap 15. napjának 11 óra 59 perce 59 másodpercéig, a tárgyhavi készlet és Játékosonként havi 1 darab erejéig igényelhetők, legfeljebb azonban január :00 óráig, az V/4. pontban részletezett feltételek szerint A kedvezménykupon a rajta feltüntetett határidőn belül, de legkésőbb január 31-ig használható fel. Pályázatot beküldeni kizárólag a fenti, kódfeltöltésre rendelkezésre álló időtartamon belül lehetséges, a később beküldött Pályázatok sem kedvezménykuponra, sem ajándékra nem jogosítanak. Egy kód csak egyszer tölthető fel és egyszeri kuponkedvezményre használható fel, ugyanakkor a kuponkedvezményre beváltott 20 db kuponért garantált ajándék is igényelhető az V. pontban foglaltak szerint. A kód elírása esetén a Pályázó hibaüzenetet kap, a Játékban való részvételre csak a helyes, korábban még fel nem töltött kódok jogosítanak. 4. A Játék Szervezője és Adatkezelője a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. (1106 Budapest, Keresztúri út 210.) 5. A Játék lebonyolítása során a Szervező megbízásából a következő ügynökség jár el, amely egyben az Adatkezelő által megbízott Adatfeldolgozó: Rewart Kft. (11124 Budapest, Jagelló út 1-3.) (a továbbiakban: Rewart). III. A Játékban résztvevő személyek és termékek 1. A Játékban kizárólag 18. életévét betöltött, cselekvőképes, magyarországi lakcímmel rendelkező, a IV/1. pont hatálya alá nem eső természetes személyek vehetnek részt. 2. A Játékban a magyarországi forgalomban lévő, promóciós csomagolással ellátott Danone Activia Krémes, Pille, Rostos, Gyümölcsös és Stevia termékcsaládokba tartozó, valamennyi ízű és kiszerelésű poharas termék részt vesz, kivéve a 250 g- os joghurtitalok és a 150 g-os Activia Prémium. 2 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

3 IV. A Játékosként kizárt személyek és az adatkezelés 1. A Játékból ki vannak zárva a Szervező, a Rewart és a promócióban részt vevő ügynökségek alkalmazottai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk b) pontjában meghatározott hozzátartozói. 2. Az online regisztrációs adatlap kitöltésével és a Pályázat beküldésével egyidejűleg tudomásul veszed és elfogadod a jelen Játékszabályzat rendelkezéseit, valamint hozzájárulsz a regisztrációs adatlapon megadott személyes adataidnak a Szervező általi kezeléséhez, a Rewart általi feldolgozásához és a Játék lebonyolításában résztvevő, a jelen Játékszabályzat II. sz. Mellékletében felsorolt személyek a kedvezménykuponokat, havi garantált ajándékot felajánló egyes szerződéses partnerek - részére történő továbbításához, marketing célú felhasználásához. A Játékszabályzat II. sz. Melléklete a kedvezményeket, ajándékokat felajánló szerződéses partnerek számának bővülése következtében a honlapon folyamatosan aktualizálásra kerül. A regisztráció során megadott hozzájárulásod alapján annak bármikor történő visszavonásáig - számodra a fenti személyek bármelyike a továbbiakban reklámtartalmú üzeneteket is küldhet. A Szervező általi adatkezelés során bármikor tájékoztatást kérhetsz személyes adataid kezeléséről, ellenőrizheted személyes adataid tartalmát, illetve kérheted azok helyesbítését, törlését. Az adataid kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve adataidnak módosítása, törlése iránti igényeidet az ugyfelszolgalat@activiakupon.hu címre juttathatod el a Játék időtartama alatt. A regisztráció során megadott adatoknak a Játék időtartama alatti törlése esetén azonban a Játékos nem jogosult a promócióban való részvételre és kedvezményre jogosító kupon letöltésére, vagy garantált ajándék igénylésére/átvételére. A Szervező mint Adatkezelő a jelen Játékszabályzat szerinti adatkezelést a NAIH-hoz bejelentette, az adatkezelési azonosító: NAIH /2012., kiegészítései: NAIH-65388/2013.; NAIH-66427/ december 31. után az adataid kezeléséről való tájékoztatáskérés, illetve adataidnak módosítása, törlése iránti igényeidet a danoneinfo@danone.hu címre juttathatod el. V. Havi garantált ajándék 1. A havi aktuális garantált ajándék pontos megjelölését, mennyiségét és annak átvételével (igénybevétel, kiszállítás stb.) kapcsolatos részletes információkat a Játékszabályzat folyamatosan aktualizált I. számú melléklete tartalmazza. Mindegyik havi garantált ajándék ajánlott fogyasztói ára min Ft/db. Az I.sz. Melléklet első alkalommal a február havi garantált ajándékkal kapcsolatos információkat tartalmazza, míg április hónaptól kezdődően az aktuális tárgyhavi garantált ajándék részleteiről és az átvételi szabályokról a tárgyhónap 15. napján frissített I. sz. melléklet nyújt majd részletes információt. 4 4 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

4 2. A garantált havi ajándékból aktuálisan rendelkezésre álló mennyiség a honlapon folyamatosan kijelzésre kerül. Egy Játékos 20 db feltöltött kódért legfeljebb egy darab garantált havi ajándék 5 igénylésére és átvételére jogosult az adott ajándékból rendelkezésre álló havi készlet erejéig. 3. A tárgyhavi ajándék átvételére amennyiben az I.sz. melléklet eltérően nem rendelkezik - legfeljebb a tárgyhónapot követő második hónap 15. napjáig van lehetőség A 20 db kód feltöltése után a Játékosnak választási lehetősége van, hogy a tárgyhónapban érvényes ajándékra váltja be a kódokat, vagy továbbviszi a következő havi ajándékra. A havi ajándékigényléseket az adott hónapra érvényes ajándékkészlet erejéig tudjuk teljesíteni, de Játékosonként havonta csak egy darab garantált ajándék igényelhető. Amennyiben már nem áll rendelkezésre a tárgyhavi garantált ajándék, a Játékosnak lehetősége van a már feltöltött 20 kódjáért cserébe egy következő hónap garantált ajándékából választani. A Játékos a garantált havi ajándékát az aktuális hónap 15. napjának 12 óra 00 perce 00 másodpercétől a következő hónap 15. napjának 11 óra 59 perce 59 másodpercéig, de legfeljebb a tárgyhavi ajándékkészlet erejéig igényelheti, legfeljebb azonban január :00 óráig. Az aktuális havi ajándék igénylésére rendelkezésre álló napokon naponta maximum 100 (száz) darab ajándék lehívására van lehetőség - minden nap 12 óra 00 perc 00 másodperctől a következő nap 11 óra 59 perc 59 másodpercig - mindaddig, amíg az I. Melléklet szerint az aktuális havi ajándékkészlet mennyisége rendelkezésre áll. 7 A 20 db, garantált ajándékra már beváltott kód újabb garantált ajándék beváltására nem használható fel, ugyanakkor a december 31-ig feltöltött és legkésőbb január 12-ig 8 ajándékra beváltott kódokért a kedvezménykuponok - legkésőbb január :00 óráig - még igényelhetők és legfeljebb január 31-ig beválthatók a kupont kibocsátó partnereknél. VI. Kedvezménykuponok letöltése 1. A kedvezménykupon igénylésének feltétele: legalább egy (1) db promóciós csomagolással ellátott, III/2. pont szerinti Danone Activia joghurt megvásárlása, a Játékos személyes adatainak online regisztrációja a promóciós weboldalon ( valamint a pohár belsejében láthatóvá váló, I. pont szerinti egyedi kód feltöltése a Játékszabályzat II/2. pontjában kódfeltöltésre megjelölt időtartam alatt. 2. Az egyedi kódot a Játék időtartama alatt feltöltő Játékos garantált kedvezményként 4 különböző kategóriába (egészséges étkezés, wellness-fitness, szépség, lelki feltöltődés) tartozó kedvezménykupon mint Ajánlat között válogathat és letöltéssel választhat egyet, 5 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja: A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

5 mely a promóciós weboldalon meghatározott mértékű kedvezményt nyújt számára; így pl. 1 fizetett szépségkezelés / wellness szolgáltatás megvásárlása esetén 1 térítésmentes szolgáltatásra szól, tetszőleges napon, Ajánlattól függően, szabad kapacitás alapján, a weboldalon felsorolt városokban, a listában szereplő szolgáltatók valamelyikénél. A fizetett és a mellé járó térítésmentes szolgáltatás kizárólag ugyanazon kiválasztott helyszínen és szolgáltatásra érvényesíthető. 3. A kiválasztott szolgáltatásra vonatkozó kedvezményigényt a promóciós weboldalon a kedvezmények leírásánál feltüntetett időpontig kell eljuttatni az online felületen történő igénylési űrlap kitöltésével. Kizárólag az online felületen feltüntetett, illetve legkésőbb 2014.január 12-ig beérkezett igényeket áll módunkban elfogadni, az online foglalási rendszer ezt követően nem áll rendelkezésre, programválasztási igényeket nem fogad. 4. A kedvezményre feljogosító kupon (továbbiakban: kupon) a rajta feltüntetett időtartam alatt, de legkésőbb január 31-ig használható fel. A szolgáltatások kiválasztásánál kérjük, vedd figyelembe az egyes helyszínek szezonalitását, egyedi részvételi szabályzatát és a letölthető kuponok érvényességi feltételeit, valamint egyedi beváltási határidejét. 5. Az Ajánlat tényleges igénybevételének feltétele az online regisztrációs űrlap hiánytalan kitöltése. A kedvezményszolgáltatás kiválasztását követően, ki kell nyomtatnod a kupont, melynek a helyszínen való felmutatásával és átadásával és az első szolgáltatás helyszínen történő megfizetésével válsz jogosulttá a második szolgáltatás térítésmentes igénybevételére (ú.n. 1+1 kedvezmény esetén), avagy az egyszeri kedvezmény érvényesítésére. Ennek elmulasztása esetén minden szolgáltatást önköltségen kell megtérítened. 6. Minden kedvezményes szolgáltatás kiválasztása a rendelkezésre álló szabad kapacitás függvénye, melyet a partnerek beérkezési sorrendben kezelnek. Az Ajánlat igénybevételére jogosító kupont - a szükséges információkkal együtt - az online regisztrációt és az Ajánlat kiválasztását (kupon véglegesítését) követően tudod a weboldalról kinyomtatni. 7. Az igénybevétel előtt egyénileg kell egyeztetned a szolgáltató helyszínnel, erről a szolgáltatás igénylése során az online felületen kapsz információt. 8. A kedvezménykupon beváltásáért kizárólag a szolgáltató helyszín felel. 9. A promóciós kedvezményajánlat a szolgáltató helyszínek részéről nem összevonható semmilyen más kedvezménnyel, akcióval. 10. Az Ajánlat igénybevételével kapcsolatos kérdések esetén, keresd ügyfélszolgálatunkat a Játék teljes időtartama alatt, éjjel-nappal a telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@activiakupon.hu címen. 11. Előre nem látható, a Szervezőnek, illetve a Rewartnak fel nem róható okok miatt az akcióban résztvevő szolgáltató helyszínek esetlegesen változhatnak. Erről az Ajánlat kiválasztása során értesítünk, valamint a promóció hivatalos honlapján, a Program lehetőségek menüpont alatt tájékozódhatsz a mindenkori Ajánlatokról!

6 12. Ellopott, elveszett kuponokat, nem tudunk pótolni. Minden kinyomtatott kupon egyedi sorszámmal ellátott és egy alkalommal használható fel a teljes áru szolgáltatás mellé egy alkalommal járó kedvezményes szolgáltatás igénybevételére, vagy egyéb kedvezménykupon kiválasztása esetén szintén csak egy alkalommal lehet a kedvezmény meghatározott mértékét érvényesíteni. Egy kupon csak egy szolgáltatásra váltható be, egy szolgáltatásra nézve csak egyszer érvényesíthető a kuponkedvezmény. 13. Az Ajánlat másra át nem ruházható, nem értékesíthető, az akciós kedvezmény készpénzre nem váltható, és más ajánlattal nem összevonható. 14. Az Ajánlaton felül igénybe vett minden egyéb extra szolgáltatás költsége a helyszínen fizetendő. 15. A kupon véglegesítése után az Ajánlat megváltoztatására, új kupon kiállítására nincs lehetőség. 16. Az online felületen található minden információ (pl. Útmutató az ajándék igénybevételéhez) a jelen Játékszabályzat részét képezi. 17. A Szervező, illetve a Rewart fenntartja a jogot, hogy elutasítson minden illetéktelen (az Ajánlatra nem jogosult) személy által beküldött kedvezményigényt. Az Ajánlatra csak az a Játékos jogosult, aki a Játékba a jelen Játékszabályzat rendelkezései szerint regisztrál és érvényes, I. pont szerinti kódot tölt fel. 18. A Szervező, valamint a Rewart nem felelősek a kuponok helytelen felhasználásáért, és nem felelősek a helyszínek látogatásának következtében kialakuló esetleges betegségekért vagy balesetekért, valamint a minőséggel és elérhetőséggel kapcsolatos elégedetlenségekért. 19. A Szervező, valamint a Rewart nem vállalnak felelősséget a helyszínek személyzetéért és vezetőségéért, valamint az általuk kibocsátott információkért, sem panaszt, sem követelést nem fogadnak el a helyszínekkel kapcsolatos elégedetlenség vagy vita esetén. Nem vállalnak továbbá felelősséget a személyes veszteségekért, beleértve, de nem kizárólagosan, az anyagi veszteséget, amely saját, vagy a valamely más látogató, avagy a szolgáltató helyszín hibájából következett be. Bármilyen felmerülő probléma esetén kérjük, hívd non-stop hívható ügyfélszolgálatunkat ( )! 20. A Szervező fenntartja a jogot, hogy előre nem látható okok miatt bármely Ajánlatot megváltoztasson vagy visszavonjon. Ebben az esetben azonban azt egy ugyanakkora vagy nagyobb értékű Ajánlattal helyettesíti. 21. A Szervező, illetve a Rewart nem vállal felelősséget az internetkapcsolat hibájából adódó technikai problémákért. 22. A kuponok beváltási határidejének lejárta után (2014. január 31.) reklamációt nem tudunk elfogadni. 23. A jelen Hivatalos Játékszabályzat hozzáférhető a weboldalon és a helyi tarifával, a promóció ideje alatt éjjel-nappal hívható Rewart Kft. promóciós

7 ügyfélszolgálatán; a telefonszámon vagy a Danone Kft. hivatalos Infoline vonalán, a telefonszámon. 24. A részvételi feltételekre a magyar jogszabályok irányadók; bármilyen esetlegesen felmerülő vita eldöntésére a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező magyar bíróságok jogosultak. Budapest, December 31. Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Frissítése 9 A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Korlátolt Felelősségű Társaság (1106 Budapest, Keresztúri út 210.) az Activia Kupon Promóció Játékszabályzat (a továbbiakban: Játékszabályzat) 3. oldal utolsó előtti bekezdésében rögzítettek gyakorlásával, a hivatkozott Játékszabályzat I. számú mellékletének a július hónapra hatályos havi garantált ajándékra vonatkozó szabályait az alábbiak szerint frissíti. A július havi ajándékok tárgya: 1500 db felnőtt egész napos belépőjegy 1 főre a mogyoródi Aquaréna aquaparkba A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden július havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos személyazonososságát személyi azonosító irat felmutatásával igazolva személyesen átveheti belépőjegyét az Aquaréna pénztáraiban július 20-tól augusztus 31-ig. A fent ismertetett július havi ajándékok eltérően a Promóció során eddig folytatott gyakorlattal július 1-től július 15-ig lesznek elérhetők, azaz igényelhetők és beválthatók, így a Játékszabályzat havi ajándékokra vonatkozó előírásai szerinti igénylés és beváltás ezen előrehozott időtartam alatt gyakorolható. A jelen Frissítésben leírtak kizárólag július hónapra vonatkoznak, a további hónapokra, eltérő intézkedésünk hiányában, a Játékszabályzat és Melléklete rendelkezései irányadók. A jelen Frissítésben megjelenített változtatásokat folyamatosan kommunikáljuk a rendelkezésre álló reklámfelületeken; mindezek mellett kérjük Tisztelt Vásárlóinkat, hogy a Promóció havi garantált ajándék igénylését és beváltását a fentiekben leírtak szerint teljesítsék, ugyanis a határidőn kívüli igényléseket a Danone Kft nek nem áll módjában teljesíteni. Budapest, június 28.I. számú melléklet 9 A Játékszabályzat módosított szövege. Közzététel napja:

8 I.1. Havi garantált ajándék február Perla Itália palacsintasütő, összesen 1500 db az első 1500, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő Játékosnak. Az ajándék jellemzői: PFOA mentes, 25 cm-es alumínium palacsintasütő kerámiával erősített bevonattal. Átvétel: Minden havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka postázásra kerül február 18. és március 31. között. I.2. Havi ajándék március Pocak báb, összesen 3000 db az első 3000, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő játékosnak. Az ajándék jellemzői: a bábu zöld színű, kézre húzható, kb. 30 cm, mozgatható szájú. Átvétel: Minden március havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka postázásra kerül március 18. és április 30. között. I.3. Havi ajándék április Tchibo tojás- és palacsintasütő forma, összesen 1500 db az első 1500, 20 db kódot feltöltő és azzal együtt a havi ajándékigénylést beküldő játékosnak. Az április havi ajándék igénylése április 15-től lehetséges. Az ajándék jellemzői: szilikonból készült, hőálló fogantyúval ellátott vidám sütőformák, amik tükörtojás és palacsinta sütésére egyaránt alkalmasak. Ajándékcsomagonként 4 db (virágospillangós és virágos-szíves szett). Átvétel - Kiszállítás Minden április havi garantált ajándékot igénylő budapesti lakcímmel regisztrált Játékos ajándéka leszállításra kerül a budapesti Arena Plaza Tchibo áruházába, ahol azt személyesen átvehetik május 1-től május 31-ig. A vidéki nyertesek nyereménye futárszolgálattal kiszállításra kerülnek május 1-től május 31-ig. I.4. Havi garantált ajándék május

9 1500 db körömlakk ajándékcsomag, melynek tartalma: 2 db Sally Hansen körömlakk, az alábbi körömlakkokkal (2 szín): 550-es kódú, All fired up elnevezésű körömlak 160-as kódú, Shell we dance elnevezésű körömlakk. A havi garantált ajándékot kapja: Az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 csomag, egy csomag két darab körömlakkot tartalmaz. Minden nap maximum 100 db ajándékcsomagra nyújtható be garantált ajándék-igénylés, az 1500 db-os ajándékcsomag-készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy csomag igényelhető a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel - Kiszállítás Minden május havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka futárszolgálattal kiszállításra kerül június 15-től július 15-ig. I.5. Havi garantált ajándék június 1500 db Hawaiian Tropic 30 faktoros Protective Sun Lotion naptej A havi garantált ajándékot kapja: Az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab. Minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be garantált ajándék-igénylés, az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab igényelhető a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel - Kiszállítás Minden június havi garantált ajándékot igénylő Játékos ajándéka futárszolgálattal kiszállításra kerül július 1-től július 31-ig. I.6. Havi garantált ajándék július 1500 db felnőtt egész napos belépőjegy 1 főre a mogyoródi Aquaréna aquaparkba A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden július havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos személyazonososságát személyi azonosító irat felmutatásával igazolva személyesen átveheti belépőjegyét az Aquaréna pénztáraiban július 20-tól augusztus 31-ig.

10 I.7. Havi garantált ajándék augusztus 1500 pár Heavy Tools papucs A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt, és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Összes mennyiség: 1500 darab, augusztus 15- től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándék igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Átvétel Kiszállítás Minden augusztus havi garantált ajándékigénylést beküldő Játékos ajándékát a visszaigazoló ben megkapott nyolc karakterből álló egyedi átvételi kódjával veheti át a következő üzletközpontokban található Heavy Tools márkaüzletekben szeptember 3-tól szeptember 21-ig: Arena Plaza Budapest, Mammut II Budapest, Árkád Győr, Árkád Pécs, Árkád Debrecen, Fórum Szeged, Árkád Budapest III. kerület, Óbuda Outlet Biatorbágy, Premier Outlet Center Polgár, M3 Outlet szeptember 21-ét követően az ajándék átvételére nincs lehetőség, egy átvételi kód csak egyszer, egy pár papucs beváltására használható fel. Az ajándék készpénzre illetve utalványra nem váltható, a papucsokat kizárólag a következő kollekciókba tartozó termékek közül lehet kiválasztani: UZO black I1S12934BL UZO graphite I1S12934GP ULF graphite I1S12936GP UDDER navy I1S12939NA

11 URUI black I2S12923BL UYANA black I2S13935BL UYANA capri I2S13935CP Az augusztus havi ajándékok az aktuális készlet erejéig választhatók az üzletekben - méret, kollekció, női-férfi. A rendelkezésre álló készlet üzletenként eltérő lehet. Az átvételi kód felhasználásával már kiválasztott Heavy Tools papucs helyett pl. más méretre vagy színre való igény alapján - másik papucs nem választható. I.8. Havi garantált ajándék szeptember 1500 db divatmagazin előfizetési csomag 3 kiadványra nézve Az ajándékcsomag tartalma: 3 féle divatmagazin - Elle, Marie Claire, Cosmopolitan októberi hónapra szóló (egy havi) előfizetése. A havi garantált ajándékot kapja: az első 1500 Játékos, aki 20 kódot feltölt és a garantált havi ajándékigénylést sikeresen beküldi. Amennyiben az ajándékot sikeresen igénylő Játékos a regisztrált lakcímétől eltérő postacímre kéri az ajándék postázását, úgy postázási adatait az ajándékbeváltást követő 5 (öt) napon belül meg kell adnia, ellenkező esetben az ajándék a regisztráció során megadott lakcímre kerül kézbesítésre.összes mennyiség: 1500 darab ajándékcsomag, szeptember 15-től kezdődően minden nap déltől maximum 100 db ajándékra nyújtható be az ajándék igénylés az 1500 db-os készlet erejéig. Játékosonként legfeljebb egy darab ajándékcsomag igénylésére van lehetőség a feltöltött 20 kód ellenében. Az ajándék nem átruházható, készpénzre illetve utalványra nem váltható. Ajándékok átvétele, kiszállítása Minden szeptember havi sikeres ajándék igénylést beküldő Játékos ajándéka kiszállításra kerül október 08-tól október 14-ig. Az ajándékcsomagra jogosult Játékos 3 db magazint kap külön-külön csomagolva. A Játékos a Játékszabályzat szerint a magazin-előfizetések igénylésével, illetve elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Játékszabályzat alapján önként megadott alábbi személyes adatait (név, kézbesítési cím, cím) a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. mint

12 adatkezelő a Sanoma Media Budapest Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft. (székhely: 1037 Budapest Montevideo u. 9.), együttesen: Kiadó részére az előfizetés teljesítése, céljából továbbítsa és a Kiadó azokat az előfizetések teljesítése céljából felhasználja, kezelje illetve a Kiadó az adott előfizetési periódus lejárta előtt ben értesítést küldjön az előfizetés lejártáról és a hosszabbítás lehetséges módjáról. A vonatkozó Kiadói adatvédelmi tájékoztató a adatvédelem menüpont alatt érhető el. II. számú melléklet: január - február - március április május június augusztus hónapban partnereink részére marketing célú adattovábbítás nem történik. Július hónapban marketing célú adattovábbítás történik az Aquaréna Kft. (2146 Mogyoród, Vízipark út 1.) részére. Szeptember hónapban az előfizetések teljesítéséhez szükséges adattovábbítás (név, lakcím vagy postacím, cím) történik a Sanoma Media Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft.(1037 Budapest, Montevideo u. 9.) részére. A Játékos a Játékszabályzat szerint a magazin-előfizetések igénylésével, illetve elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Játékszabályzat alapján önként megadott alábbi személyes adatait (név, kézbesítési cím, cím) a Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. mint adatkezelő a Sanoma Media Budapest Zrt. és a Hearst Sanoma Budapest Kft. (székhely: 1037 Budapest Montevideo u. 9.), együttesen: Kiadó részére az előfizetés teljesítése, céljából továbbítsa és a Kiadó azokat az előfizetések teljesítése céljából felhasználja, kezelje illetve a Kiadó az adott előfizetési periódus lejárta előtt ben értesítést küldjön az előfizetés lejártáról és a hosszabbítás lehetséges módjáról. A vonatkozó Kiadói adatvédelmi tájékoztató a adatvédelem menüpont alatt érhető el.

A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása

A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása A Mondelez Europe Services GmbH Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1117 Budapest, Neumann János utca 1.

Részletesebben

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot

Részletesebben

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Nyerj Activia fitt kosarat! néven termékvásárláshoz kötött online nyereményjátékot szervez. A

Részletesebben

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya I. A promóció rövid leírása: Üzenet: Fogyassz rendszeresen Danone ACTIVIA joghurtot

Részletesebben

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Danone Görög Tesco Nyereményjáték néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék. Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítója Cinema City Rendez-Vous A mozis légyott Játék Hivatalos Játékszabály és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24.

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték 1. A Játék időtartama A DunaPro Drink Kft. két szakaszban: 2015. november 27. 00:00 óra és december 31. 24:00 között (1. szakasz), valamint

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Foglaljátok el a Szigetet a Bacardival nyereményjáték 1. A Játék időtartama A Bacardi Limited 2015. június 26. 0 óra és 2015. augusztus 3. reggel 06 óra között nyereményjátékot

Részletesebben

A DIVAT AZ AJÁNDÉK NYERD MEG A LIBRESSE-GAP KOLLEKCIÓT! PROMÓCIÓ HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A DIVAT AZ AJÁNDÉK NYERD MEG A LIBRESSE-GAP KOLLEKCIÓT! PROMÓCIÓ HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA JÁTÉKSZABÁLYZAT A DIVAT AZ AJÁNDÉK NYERD MEG A LIBRESSE-GAP KOLLEKCIÓT! PROMÓCIÓ HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1) A játék szervezője A SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. (székhely: 1021 Budapest, Budakeszi

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Ünnep a hétköznapokban elnevezésű promóció szervezője a Normbenz

Részletesebben

6. A regisztrációs oldalon valótlan adatok megadása a játékból való azonnali kizárást vonja maga után.

6. A regisztrációs oldalon valótlan adatok megadása a játékból való azonnali kizárást vonja maga után. A Beiersdorf Kft. KEZDJE A SZURKOLÁST NIVEA TERMÉKEKKEL elnevezésű nyereményjátékának JÁTÉKSZABÁLYZATA I. A promóció rövid leírása 1. Vásároljon legalább két darab NIVEA tusfürdő vagy deo terméket, bármelyik

Részletesebben

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT, ILLETVE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A ROSSMANN HORGONYT FEL! ELNEVEZÉSŰ HŰSÉGPROGRAMJÁHOZ KÉRJÜK, HOGY A JELEN DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYEN RÉSZT A HŰSÉGPROGRAMBAN,

Részletesebben

Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai

Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat) 1. A Goodwill Pharma (székhely: 6724 Budapest, Cserzy Mihály utca 32., a továbbiakban: "Szervező")

Részletesebben

Cinema City OscarSziluett Facebook Játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat

Cinema City OscarSziluett Facebook Játék. Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat 1. A Játék Szervezője és Lebonyolítói Cinema City OscarSziluett Facebook Játék Hivatalos Játékszabályzat és Adatvédelmi szabályzat A I.T. Magyar Cinema Kft. (Székhelye: 1132 Budapest, Váci út 22-24. I.

Részletesebben

Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat)

Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank Együttható pályázatának hivatalos Részvételi szabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt figyelmet fordít azokra a kezdeményezésekre,

Részletesebben

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata 1. A Játék szervezője 1.1. A Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től)

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) 1, A játék szervezője: A Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest,

Részletesebben

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Bevezetés 2. A megrendelés módja 3. A kosár használata 4. Kedvezmények, kuponok 5. Megrendelés/Vásárlás 6. Fizetés 7. Szállítás

Részletesebben

Használd újra, ökosan! környezettudatos kreatív pályázat. Szabályzat

Használd újra, ökosan! környezettudatos kreatív pályázat. Szabályzat Használd újra, ökosan! környezettudatos kreatív pályázat Szabályzat A Használd újra, ökosan! kreatív pályázat (a továbbiakban: Pályázat) szervezője az Öko- Kord Országos Nonprofit Kft. és a National Geographic

Részletesebben

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat nélkül tudomásul

Részletesebben

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat

Activia Kupon Promóció Játékszabályzat Activia Kupon Promóció Játékszabályzat "Activia Kupon Promóció A Danone Kft. promóciós játékának hivatalos játékszabálya Az időközbeni változtatásokkal egységes szerkezetbe foglalt, 2013. december 01-től

Részletesebben

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója Verziószám: 1.0; Érvényes 2016. január 01-től Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Junior kártyabajnok nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték

Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BUDAPESTI KERÉKPÁROS KÖZÖSSÉGI KÖZLEKEDÉSI RENDSZER (MOL BUBI) IGÉNYBEVÉTELÉRE A hatálybalépés dátuma: 2015. december 14. I. Bevezető rendelkezések A kerékpáros közlekedés

Részletesebben

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat)

Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) Az OTP Bank, Életrevaló kvízjáték középiskolásoknak című promóciójának hivatalos Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Játékszabályzat) 1.Szervező: OTP Bank Nyrt., székhely: 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

Egy hétvége Párizsban Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata

Egy hétvége Párizsban Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata 1. A játék szervezője Egy hétvége Párizsban Nyereményjáték Részvételi- és Játékszabályzata Az Egy hétvége Párizsban elnevezésű nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője az EDF DÉMÁSZ Zrt. (székhely:

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan

Részletesebben

Ákos Karcolatok 20. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei

Ákos Karcolatok 20. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei Az Ákos Karcolatok 20 elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen!

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://25ev.spar.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.kutyubazar.hu Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.kutyubazar.hu. weboldalon (a továbbiakban: Webáruház, Honlap) elérhető szolgáltatás

Részletesebben

Elektronikus számla akció ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Az akció részvételi- és játékszabályzata

Elektronikus számla akció ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Az akció részvételi- és játékszabályzata Elektronikus számla akció ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport Az akció részvételi- és játékszabályzata 1. Az akció elnevezése 1.1. Váltson E-számlára! Az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport elektronikus számla akciója.

Részletesebben

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám:

Részletesebben

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Sport Szelet Minden 4. nyer! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Mondelez Europe Services

Részletesebben

Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték

Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy

Részletesebben

LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY

LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY LOVESEXDUREX JÁTÉKSZABÁLY 1. A Reckitt Benckiser (Magyarország) Kft. (Bocskai út 134-146., 1113., Budapest, továbbiakban: Szervező) által szervezett pontgyűjtőjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon

Részletesebben

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg.

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI

A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A Naponta Kft.(székhely: 8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3.), a továbbiakban: Szervező, MaxxonReklám Kft. továbbiakban: Lebonyolító

Részletesebben

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon

Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat. Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon 1. A promóció szervezője Hivatalos promóciós részvételi,- és játékszabályzat Fogyasztói promóció a magyarországi Lukoil töltőállomásokon Az Hajtsunk együtt a győzelemért elnevezésű promóció szervezője

Részletesebben

A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Farkas Ferenc u. 13. )

A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Farkas Ferenc u. 13. ) A Csuda élmény a POM-BÄR! elnevezésű Játék hivatalos szabályzata 1. A Intersnack Magyarország Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1117 Budapest, Alíz utca 1., cégjegyzékszám: 01-09-078415

Részletesebben

A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Nyerj a #birnifogod pillanatoddal! néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház Általános szerződési feltételek Jelen "Általános szerződési feltételek tartalmazza dr. Nógrádi Zsófia, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.kreababy.hu

Részletesebben

Gondoskodni érdemes! Prevital nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat)

Gondoskodni érdemes! Prevital nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat) Gondoskodni érdemes! Prevital nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat) 1. A Partner in Pet Food Hungária Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 14., a továbbiakban: "Szervező"). országos,

Részletesebben

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Knorr Estebéd elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Unilever Magyarország Kft. (székhely: 1138

Részletesebben

újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat

újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat 1. A játék szervezője A Májusi ajándéközön elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője az Új Ház Építőanyag Nagykereskedelmi Zártkörüen

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ I. ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ I.1. A Tájékoztató hatálya Jelen Adatkezelési tájékoztató (továbbiakban: Tájékoztató ) hatálya a www.babadirect.hu weboldalhoz (továbbiakban: Weboldal

Részletesebben

A Turbó Diéta NAGY Fogyás Nyereményjáték játékszabályzata

A Turbó Diéta NAGY Fogyás Nyereményjáték játékszabályzata A Turbó Diéta NAGY Fogyás Nyereményjáték játékszabályzata Szervező vállalat A játékot az Idealbody Kft., (1139. Budapest, Teve u. 41., 061-451-02-94, info@turbodieta.hu), továbbiakban, mint Szervező bonyolítja.

Részletesebben

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata

A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata A Telenor Magyarország Zrt. MOSTVAGYOK játékának Játékszabályzata 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOSTVAGYOK játék (a továbbiakban: Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Garnier Élvezd a nyarat! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a L ORÉAL Magyarország

Részletesebben

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier. Next Wave Europe Kft. (1122 Budapest, Csaba utca 24/a)(a továbbiakban Rendező )

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier. Next Wave Europe Kft. (1122 Budapest, Csaba utca 24/a)(a továbbiakban Rendező ) 1. Játékszabályzat A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier A jelen dokumentum tárgya a Pure promóció reklám- akció szabályainak (a továbbiakban csak szabályzat ) teljes és világos rendezése.

Részletesebben

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOM Park Kártya Minden kényelem egy kézben elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata

Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett. Jam Mester. elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra által szervezett Jam Mester elnevezésű nyereményjáték részvételi és adatkezelési szabályzata Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A minőséggel most Ön is nyerhet! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata

A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Oldal 1 / 6 Hatályos: 2013.03.27 napjától visszavonásig Adatvédelmi Nyilatkozat 1.Adatkezelő: Cégnév: Garancia Auto S.r.o. Magyarországi Fióktelepe Székhely: 1113 Budapest, Villányi út 62. fsz. 1. Levelezési

Részletesebben

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi

Részletesebben

Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat

Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője A promóciós játék elnevezése: Velünk jó gyereknek lenni! (továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője

Részletesebben

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit. A Főzz egészségesen! Főzz szabadon! Játék hivatalos szabályzata 1. A PODRAVKA-INTERNATIONAL Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34., Adószám:10862890-2-42 a továbbiakban:

Részletesebben

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit. A Főzz szabadon! Játék hivatalos szabályzata 1. A PODRAVKA-INTERNATIONAL Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34., Adószám:10862890-2-42 a továbbiakban: Szervező ).

Részletesebben

ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA

ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA ROADSHOW NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A nyereményjáték szervezője A játék szervezője a Peugeot Hungária Kft. 2. A nyereményjáték célja: A Peugeot Hungária Kft. átlal forgalmazott haszongépjármű

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A promóció

Részletesebben

Csúcsutazás Európában!

Csúcsutazás Európában! A Netrisk.hu Zrt. Csúcsutazás Európában! Nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 2015.05.18-2015.06.30. 1. A játék szervezője Az Csúcsutazás Európában! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

általános tudnivalók szabályzat

általános tudnivalók szabályzat általános tudnivalók szabályzat ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK 1. VÁSÁRLÁS MENETE 1.1 REGISZTRÁCIÓ 1.2 TERMÉKEK 1.3 RENDELÉS 1.4 ADATBEVITELI HIBÁK JAVÍTÁSA 1.5 AJÁNLATI KÖTÖTTSÉG, VISSZAIGAZOLÁS 1.6 TERMÉK ÁRA

Részletesebben

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Promóció szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely:

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A Johnson & Johnson Kft. Mindennapi gondoskodás nyereményjátékának hivatalos Részvételi Feltételei

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A Johnson & Johnson Kft. Mindennapi gondoskodás nyereményjátékának hivatalos Részvételi Feltételei RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A Johnson & Johnson Kft. Mindennapi gondoskodás nyereményjátékának hivatalos Részvételi Feltételei 1. A nyereményjáték szervezője A Mindennapi gondoskodás nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

AZ SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Tekerj többet! interaktív játék és Zewa papírmatek elnevezésű nyereményjátékának játékszabályzata

AZ SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Tekerj többet! interaktív játék és Zewa papírmatek elnevezésű nyereményjátékának játékszabályzata AZ SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Tekerj többet! interaktív játék és Zewa papírmatek elnevezésű nyereményjátékának játékszabályzata 1. A Játék szervezője A Zewa Tekerj többet!" (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Nyerj Te is egy Maybelline kozmetikai bőröndöt! játékszabálya Magyarország

Nyerj Te is egy Maybelline kozmetikai bőröndöt! játékszabálya Magyarország Nyerj Te is egy Maybelline kozmetikai bőröndöt! játékszabálya Magyarország 1. Játékszabályzat A jelen dokumentum tárgya a Nyerj Te is egy Maybelline kozmetikai bőröndöt! reklám-akció szabályainak (a továbbiakban

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a PCOS Szívügy Alapítvány (nyilvántartási szám: 01-01-10248, székhely: 1137 Budapest, Katona József u. 31. II. emelet 3/a., adószám: 18127076-1-41, képviseli:

Részletesebben

Részvételi feltételek

Részvételi feltételek Részvételi feltételek A nyereményjáték szervezője a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-040628, Szervező ). A nyereményjáték lebonyolítását a Prominart Kommunikáció

Részletesebben

-biztonsági kamera rendszer kiépítése-

-biztonsági kamera rendszer kiépítése- A Szegedi Közlekedési Kft, mint Ajánlatkérő, felhívást tesz közzé ajánlattételre Szeged Repülőtér biztonságtechnikai fejlesztések beszerzési eljárás ajánlattételi felhívására az alábbi rész vonatkozásában

Részletesebben

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések Verziószám: 1.0; Érvényes: 2016. február 01. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános rendelkezések 3. Az eladó adatai 4. A megvásárolható termékek köre 5. A vásárlás rendje 6. A rendelés folyamata 7.

Részletesebben

Indul a VB, kezdődnek a játékok! nyereményjáték

Indul a VB, kezdődnek a játékok! nyereményjáték Indul a VB, kezdődnek a játékok! nyereményjáték Részvételi feltételek és nyereményjáték szabályzat 1. A nyereményjáték szervezője, lebonyolítója, adatkezelője, adatfeldolgozója Az Indul a VB, kezdődnek

Részletesebben

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat -

Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - Ki miben mindentudós? - hivatalos versenyszabályzat - A vetélkedő szervezője: A Ki miben mindentudós? országos középiskolai vetélkedősorozat (továbbiakban Vetélkedő) szervezője Mindentudás Egyeteme Kht.

Részletesebben

A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték Szervezője A " Tensoval Mérd 2 hétig vérnyomásod és nyerd vissza készüléked

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor 1. A Pályázat neve és időtartama A Cofidis Magyarországi Fióktelepe Álomtábor megnevezésű Pályázatot (a továbbiakban: Pályázat ) hirdet, amelynek időtartama:

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

SZŰRJ MAGADNAK AZ 1 MILLIÓ ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOKBÓL promóciós játék

SZŰRJ MAGADNAK AZ 1 MILLIÓ ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOKBÓL promóciós játék SZŰRJ MAGADNAK AZ 1 MILLIÓ ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOKBÓL promóciós játék Akció és tartalom terv PROMÓCIÓS ÁTÉK RÖVID LEÍRÁSA Vásárolj LAICA bi-flux szűrőbetétet, vagy LAICA kancsót, töltsd fel blokkodat a www.mosolygoviz.hu

Részletesebben

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK 1146 Budapest, Thököly út 172. TELEFON: +36 1 / 796 19 44 W W W. G R E E N PA S S. P R O GREEN PASS Utalványkibocsátó Kft. ÁLTALÁNOS ÜZLETI FELTÉTELEK GREEN PASS Utalvány Hatályos: 2015. december 14-től

Részletesebben

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek Vásárlási feltételek (Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek) Tartalomjegyzék I. Bevezetés II. Regisztráció III. Kosár IV. Kedvezmények, kuponok V. Megrendelés, árak VI. Fizetés VII. Szállítás,

Részletesebben

A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. A nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata

A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.; cégjegyzékszám: 01-10-041628;

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata

JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata JÁTÉKSZABÁLYZAT A BURN residency NYERJ IBIZAI BURN PARTIÉLMÉNYT! nyereményjáték hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata 1. A nyereményjáték szervezője A BURN residency nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Experiment Food Kft. Akciójának részvételi-, játék- és adatvédelmi szabályzata. 1. Az Akció szervezője Experiment Food Kft. Székhely: 1211 Budapest, Színesfém u.

Részletesebben

Adatvédelmi és Jogi nyilatkozat Hatályos: 2014.06.19.

Adatvédelmi és Jogi nyilatkozat Hatályos: 2014.06.19. Adatvédelmi és Jogi nyilatkozat Hatályos: 2014.06.19. 1. Bevezetés Az Innovate Expert Kft., mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra,

Részletesebben

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata 1. Jelen Játékszabályzat a Meggle Hungary Kft. (székhelye: 1147 Budapest, Gyarmat

Részletesebben

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat)

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) 1.) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (Székhely: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) (a továbbiakban: Megbízó vagy ALDI) nyereményjátékot indít

Részletesebben

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése.

A Webáruház üzemeltetésének célja különböző logikai és készségfejlesztő és egyéb gyermekjátékok értékesítése. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.honeytoys.hu Üdvözöljük az X Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.honeytoys.hu webáruházban

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

MÁV Szolgáltató Központ Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.III. emelet 305.. szoba

MÁV Szolgáltató Központ Zrt. 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.III. emelet 305.. szoba PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. Egyszer használatos ágyneműk beszerzése tárgyú nyílt pályázathoz Budapest, 2014. február Tartalomjegyzék I. Pályázati felhívás II. Felolvasólap

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya.

Hivatalos játékszabályzat. A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya. Hivatalos játékszabályzat A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya. A szolgáltatás leírása: A nyereményjáték az alábbiakban meghatározott

Részletesebben