Jegyzőkönyv. Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete március 30-i üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. március 30-i üléséről."

Átírás

1 Jegyzőkönyv Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete március 30-i üléséről. Az ülés helye: Seregélyes, Községháza tanácskozó terme Jelen vannak Szavazati joggal: Karkóné Lukácsy Marianna Nagy István Mohari Istvánné Horváth Péter Ladányi László Tanácskozási joggal: Györök Gyöngyi Horváth Attila Kajos Istvánné Pinke Péter Meghívottak: Budai Norbert Varga Tamás Gergely Attila Szépe Attila Távollévők: Sajtos József Tibor Részvételi joggal: Sándor-Németh Nikolett gazd.vezető Ü.F.H. Biz. tag Ü.F.H. Biz. tag Pü. Biz. tag rendőrkapitányság je rendőrkapitányság je rendőrkapitányság je Depónia Kft. Műszaki Igazgató al jkv. Vezető köszönti a megjelent ket és megállapítja, hogy a Képviselő-testület 6 fővel határozatképes. Ismertette napirendi javaslatát.

2 45/2015.(III.30.) határozata A -testület március 30.-i ülésének napirendjéről A Képviselő-testület a március 30.-i ülésének napirendjét a következők szerint hagyja jóvá: 1.) Beszámoló a település közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről Előterjesztő: Rendőrkapitányság je 2.) A kommunális hulladékszállításról Előterjesztő: - 3.) A gyermekétkeztetés támogatásáról Előterjesztő: - 4.) Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: - 5.) Tájékoztató az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Előterjesztő: - 6.) Az államháztartáson kívüli forrás átadásáról, átvételéről - rendeletalkotás Előterjesztő: - 7.) Az önkormányzat évi éves összesített közbeszerzési tervéről Előterjesztő: - 8.) Seregélyes Díszpolgára kitüntető cím adományozásáról Előterjesztő: - 9.) Seregélyes településért kitüntető cím adományozásáról Előterjesztő: - 10.) Hargitai Sándor telekalakításáról Előterjesztő: - 11.) Közalkalmazotti állás pályáztatásáról Előterjesztő: - 12.) Tájékoztatók - Egyebek Felelős: - Határidő: azonnal 1. Napirendi pont tárgyalása: Beszámoló a település közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről Előterjesztő: Rendőrkapitányság je Megkaptuk a rendőrkapitányságról az anyagot.

3 Budai Norbert rendőrkapitányság je Szeretettel köszöntök mindenkit. Nagyon szívesen válaszolok a kérdésekre és a végén pár szót hozzáfűznék. Karkóné Lukácsy Marianna Van egy olyan mondat, hogy A település földrajzi elhelyezkedése szintén nem kedvez a bűncselekmények alakulásának, ugyanis az átutazó bűnözők percek alatt el tudják hagyni az illetékességi területünket. A felderítéseknek nem kedvez. Ugye erre gondoltak? Budai Norbert rendőrkapitányság je Ezt a mondatot a hivatalvezető úr kissé átfogalmazta. Én azt írtam, hogy nem feltétlen kedvez a statisztikai adatoknak. De nem statisztikai adatok alapján dolgozunk már. Lehet, önnek van ebben igaza. Nekem ezt így fogadták el. Köszönöm. Az utóbbi időben a lakosság részéről egyre kevesebb panasz érkezett. Két héttel ezelőttig nyugodt életet éltünk. A legutóbbi eset felborzolta a kedélyeket. Van-e lehetőség arra, hogy egy tájékoztatást a konkrét ügyről nyújtsatok részünkre? Budai Norbert rendőrkapitányság je Nem a mi alosztályunk foglalkozik ezzel. A Városi Kapitányság Vizsgálati Osztálya, aki az eljárást folytatja. Én úgy tudom, hogy súlyos testi sértés kísérlet miatt folyik jelen pillanatban eljárás. Nem biztos, hogy csökkentek a bűncselekmény számok statisztikailag. Budai Norbert rendőrkapitányság je Azt tudni kell, hogy változott a beszámoló készítésének menetrendje ban az összes bűncselekményt vettük, 2014-ben a befejezett bűncselekményeket. A 19 megyében 24 órás jelenlétet biztosít a belügyminisztérium. Nagyobb a rendőri jelenlét, kevesebb a probléma. Budai Norbert rendőrkapitányság je A fiúkat fel lehet hívni, amikor dolgoznak. Nem tehetik meg, hogy elküldjék a bejelentőket. Akkor ez a 19/24 folytatódik. Köszönjük. Budai Norbert rendőrkapitányság je Pozitívan vették, nem csak a helyi, hanem idegen rendőrök is megjelennek. Kérdés a beszámolóval kapcsolatban?

4 Karkóné Lukácsy Marianna Vannak olyanok, akik nem mernek bejelenteni ügyeket, félnek a retorziótól. Ezt hajmeresztőnek tartom. Ennyi erővel örökösen féljünk. Nem mernek lépni, hogyí a családjukat védjék. Mit lehetne tenni? Budai Norbert rendőrkapitányság je Tájékoztatást az emberek felé. Mást nem. Az a baj, hogy három körzeti megbízottal, nem biztos, hogy utol tudjuk érni az összes itt lakó embert. Ez a három fiú megtesz mindent, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Szerettem azt, hogy ne helyi lakos legyen a körzeti megbízott. Sokkal bátrabban fel tud lépni az ilyen esetekben. Ez esetben nem biztos, hogy tudok tenni, csak ha eljutunk az emberekhez. Be kell, hogy menjenek. Van-e más kérdés? Szavazásra bocsátom, aki ezt a beszámolót elfogadja, kérem kézfelemeléssel a szándékát jelezze. 46/2015.(III.30.) határozata Seregélyes település közbiztonságának helyzetéről A -testület megtárgyalta Seregélyes évi közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről szóló beszámolót és azt tudomásul veszi, jóváhagyólag elfogadja. Megbízza a t, hogy a határozatot a rendőrkapitánynak küldje meg. Felelős: - Határidő: április Napirendi pont tárgyalása: A kommunális hulladékszállításról Előterjesztő: Képviselő-testület múltkori ülésére kaptunk Szakács Miklóstól egy megkeresést. Szépe Attila a Depónia Kft. Műszaki Igazgatója reflektál a megkeresésre. Szépe Attila Depónia Kft. Műsz.Ig. Szakács úr régóta foglalkoztat minket. Ez a levele is sok tárgyi tévedésen alapul.

5 Ezek a járművek 200m3-nyi kapacitással állnak ki. A másik: Miért nem annyit fizet, amennyit termel? Azért, mert vannak jogszabályok. Kötelező közszolgáltatás. Heti rendszerességgel kell megjelenni a szolgáltatóknak. Ha valaki nem termel hulladékot, akkor is fizetnie kell. Az sem életszerű, hogy valakinek nem keletkezik hulladéka. Meghatározott edényeket kell használni, a plusz hulladéktól zsákban lehet megszabadulni. Milyen edényt használunk? Seregélyesnek szerencséje van. 60l-es edény is van, több méret is van. A jogszabály átírja most. A szolgáltatónak kell felajánlani az edény méreteket. Legalább két féle méret július 1-től egyik 80l, a másik 110 vagy 120l. Ez a jogszabály azt is szabályozza, hogy a 60l-es edényre ki jogosult. Aki egyedül él és az önkormányzattól igazolást szerez. Szakács úrnak joga lesz 60l-es edényre. Heti rendszerességgel igénybe kell venni, fizetni kell. Chip-es rendszer nem a számlázás alapja. Ez inkább egy szerződéses állomány felülvizsgálatra jó. A chipes rendszer kiépítése horribilis költség. Szakács úrnak nem tudok megnyugtató választ adni. Célszerű lesz a helyi rendeletet átdolgozni. A knek fel kell készülni, amikor azt mondjuk, hogy nem adjuk ki az igazolást. Lesznek kellemetlen helyzetek. Kérdés? Horváth Péter Zöld sziget? Még a pályázatot sem tudtuk benyújtani. A Zrt. önkormányzati tulajdonban van zömében. A Zrt. közgyűlés összehívást kezdeményeztük. 200mFt ez valós tétel. Horváth Péter Nem lehet kialakítani egy ilyet? Szépe Attila Depónia Kft.Műsz.Ig. Szelektív hulladékgyűjtés már van. Zöld hulladék itt a fő kérdés. Egy nagy ökológiai melléfogás. Szelektív hulladékgyűjtő szigetekre be vagyunk tervezve. Szépe Attila Depónia Kft.Műsz.Ig. A szelektív hulladékgyűjtő szigeteket csak tömbházaknál lehet kirakni. Köszönöm, hogy megtisztelt bennünket! Aki a tájékoztatást elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze.

6 47/2015.(III.30.) határozata A kommunális szilár hulladékkezelésről A -testület megtárgyalta a kommunális szilár hulladékkezelés ügyében tett tájékoztatót azt tudomásul veszi, jóváhagyólag elfogadja. Megbízza a t a tájékoztatásra. Felelős: - Határidő: azonnal 3. Napirendi pont tárgyalása: A gyermekétkezetés támogatásáról Előterjesztő: A bizottsági üléseken ezt átvettük. Ott elhangzott egy javaslat, a kék változat. Augusztus 31.-éig kötnénk akkor szerződést. Kérdezném a bizottságok véleményét erről. Ladányi László A Pénzügyi Bizottság ezekkel a kiegészítésekkel elfogadásra javasolja. Horváth Péter Az Ügyrendi Bizottság is elfogadásra javasolja. Van-e valakinek kérdése, kiegészíteni valója? Tehát a megállapodás augusztus 31.-éig köttetik, a tárgyhót követő 3. napig adják le az intézmények. Kikerült az ötödik pont. Ha határidőre nem adja le, elveszti a jogosultságot az igénylésre. Györök Gyöngyi gazd.vezető Legyen a tárgyhót követő 10.-éig. Harmadikáig leadja, ötödikéig kifizetjük.

7 Györök Gyöngyi gazd.vezető Mennyi támogatást kapnak? Azt kell tisztázni. 15 napot adnék. Kajos Istvánné ÜFH. Biz. tag Az ötös pontot hagyjuk ki, azt mondta. Az adatszolgáltatást kell neki letenni. Györök Gyöngyi gazd.vezető Ő napi szinten egyezteti a Humanitárius Kft.-vel. Tegyünk be a 10 munkanapot. Összefoglalva, akkor a tárgyhót követő 3. munkanapig készít elszámolást, ezt követő 3. munkanapig fizet az önkormányzat, ha az elszámolást 10 nap késéssel sem adják le, akkor veszítik el a jogot a támogatásra. Aki ezt elfogadja, az iskola tekintetében kérem, kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 48/2015.(III.30.) határozata Az iskolai étkeztetés támogatásáról A -testület megtárgyalta a gyermekétkeztetés támogatására vonatkozó megállapodás tervezetét, és a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tekintetében, az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja, a megállapodás IV-V részének a következők szerinti módosításával, kiegészítésével: IV. A felek jogai és kötelezettségei 1. A felek megállapodnak abban, hogy az Önkormányzat, az Intézmény által kötelezően ellátandó iskoláskorú gyermekek Gyvt (2) bekezdése szerinti étkeztetésének megvalósításához anyagi támogatást biztosít: 1.1. Napközit igénybe vevők részére:

8 a) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 50%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 190,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap, b) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 100%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 500,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap, c) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott kedvezményben nem részesülő esetén: 430,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap összegben, a január 1. és augusztus 31. közötti időszakban az étkeztetésre ténylegesen igénybe vett oktatási-nevelési napokra Menzai ellátást igénybe vevők részére: a) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 100%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 70,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap, b) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott kedvezményben nem részesülő esetén: 250,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap összegben, a január 1. és augusztus 31. közötti időszakban az étkeztetésre ténylegesen igénybe vett oktatási-nevelési napokra. 2. Az Önkormányzat e fejezet 1. pontja szerinti támogatási kötelezettségét, az Intézmény által leadott kimutatás/elszámolás benyújtását követő 3. munkanapig teljesíti, az Intézmény előzetes adatszolgáltatása alapján számított összegnek, az intézmény UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett számú bankszámlájára. 3. Az Önkormányzat jogosult az Intézményi adatszolgáltatás valódiságtartalmát és valóságalapjának megismerésére, ellenőrizésére az érintett hónapot követő 30 napon belül. a) Az ellenőrzés során az Önkormányzat a személyes adatok körét érintően köteles azok zártan kezelésére, a titoktartásra. b) Az Önkormányzat az ellenőrzése során csak olyan adatot kérhet az Intézménytől, melyet az önkormányzati hivatal hitelt érdemlően nem tud szolgáltatni. 4. Az Intézmény köteles: a) naprakész nyilvántartást vezetni az étkeztetésében részt vevőkről külön bontásban e fejezet 1. pont 1.1. alpont a)-c) pontja és e fejezet 1. pont 1.2. alpont a)-b) pontja szerintiekre tekintettel és ezen tagolás szerinti kimutatást készíteni az Önkormányzatnak a tárgy hónapot követő 3. munkanapig. b) biztosítani, hogy a támogató Önkormányzat az adatszolgáltatás valódiságtartalmát és valóságalapját megismerhesse, ellenőrizhesse az érintett hónapot követő 30 napon belül. 5. Amennyiben az intézmény az adatszolgáltatásnak a megadott határidőt követő 10. munkanapig nem tesz eleget, úgy a tárgyi időszakra a támogatás nem illeti meg.

9 6. Amennyiben az Intézmény adatszolgáltatása és a támogató Önkormányzat ellenőrzése között eltérés mutatkozik, úgy az eltérés okát a felek kölcsönösen tisztázzák. Tisztázatlanság esetén az ügyben a -testület dönt és e döntést az Intézmény magára nézve kötelező érvényűnek tekinti. V. A megállapodás időtartama 1. A megállapodást a felek január 1-jétől augusztus 31-éig terjedő, határozott időre kötik. 2. A megállapodást a felek, a felmondás napja hónapjának utolsó napjával indokolás nélkül felmondhatják. A költségeket a évi költségvetés önkormányzat-vásárolt élelmezés kiadási költségvetési előirányzat terhére biztosítja Megbízza a t a megállapodás aláírására. Felelős: - Határidő: április 7. Aki ezt elfogadja, az óvoda tekintetében kérem, kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 49/2015.(III.30.) határozata Az óvodai étkeztetés támogatásáról A -testület megtárgyalta a gyermekétkeztetés támogatására vonatkozó megállapodás tervezetét, és a Hétszínvirág Baptista Óvoda tekintetében, az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja, a megállapodás IV-V részének a következők szerinti módosításával, kiegészítésével: IV. A felek jogai és kötelezettségei 1. A felek megállapodnak abban, hogy az Önkormányzat, az Intézmény által kötelezően ellátandó óvodáskorú gyermekek Gyvt (2) bekezdése szerinti étkeztetésének megvalósításához anyagi támogatást biztosít: a) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 50%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 40,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap, b) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 100%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 300,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap,

10 c) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott kedvezményben nem részesülő esetén: 330,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap összegben, a január 1. és augusztus 31. közötti időszakban az étkeztetésre ténylegesen igénybe vett oktatási-nevelési napokra. 2. Az Önkormányzat e fejezet 1. pontja szerinti támogatási kötelezettségét, az Intézmény által leadott kimutatás/elszámolás benyújtását követő 3. munkanapig teljesíti, az Intézmény előzetes adatszolgáltatása alapján számított összegnek, az intézmény UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett számú bankszámlájára. 3. Az Önkormányzat jogosult az Intézményi adatszolgáltatás valódiságtartalmát és valóságalapjának megismerésére, ellenőrizésére az érintett hónapot követő 30 napon belül. a) Az ellenőrzés során az Önkormányzat a személyes adatok körét érintően köteles azok zártan kezelésére, a titoktartásra. b) Az Önkormányzat az ellenőrzése során csak olyan adatot kérhet az Intézménytől, melyet az önkormányzati hivatal hitelt érdemlően nem tud szolgáltatni. 4. Az Intézmény köteles: a) naprakész nyilvántartást vezetni az étkeztetésében részt vevőkről külön bontásban e fejezet 1. pont a)-c) pontja szerintiekre tekintettel és ezen tagolás szerinti kimutatást készíteni az Önkormányzatnak a tárgy hónapot követő 3. munkanapig. b) biztosítani, hogy a támogató Önkormányzat az adatszolgáltatás valódiságtartalmát és valóságalapját megismerhesse, ellenőrizhesse az érintett hónapot követő 30 napon belül. 5. Amennyiben az intézmény az adatszolgáltatásnak a megadott határidőt követő 10. munkanapig nem tesz eleget, úgy a tárgyi időszakra a támogatás nem illeti meg. 6. Amennyiben az Intézmény adatszolgáltatása és a támogató Önkormányzat ellenőrzése között eltérés mutatkozik, úgy az eltérés okát a felek kölcsönösen tisztázzák. Tisztázatlanság esetén az ügyben a -testület dönt és e döntést az Intézmény magára nézve kötelező érvényűnek tekinti. V. A megállapodás időtartama 1. A megállapodást a felek január 1-jétől augusztus 31-éig terjedő, határozott időre kötik. 2. A megállapodást a felek, a felmondás napja hónapjának utolsó napjával indokolás nélkül felmondhatják. A költségeket a évi költségvetés önkormányzat-vásárolt élelmezés kiadási költségvetési előirányzat terhére biztosítja Megbízza a t a megállapodás aláírására. Felelős: - Határidő: április 7.

11 4. Napirendi pont tárgyalása: Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Az előterjesztés írásban kiment. Kérdése, észrevétele valakinek? Aki az előterjesztést elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 50/2015.(III.30.) határozata A lejárt határidejű határozatokról A Képviselő-testület, a nek a március 30.-i ülésére beterjesztett beszámolóját a 21-44/2015 -testületi határozatok végrehajtásáról elfogadja. Felelős: - Határidő: azonnal 5. Napirendi pont tárgyalása Tájékoztató az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Előterjesztő: Az előterjesztés írásban kiment. Kérdése, észrevétele valakinek? Aki az előterjesztést elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze.

12 51/2015.(III.30.) határozata Az átruházott hatáskörben hozott döntésekről A Képviselő-testület a nek az átruházott hatáskörben hozott döntésekről szóló tájékoztatóját, az előterjesztés szerinti tartalommal jóváhagyólag elfogadja. Felelős: - Határidő: azonnal 6. Napirendi pont tárgyalása: Az államháztartáson kívüli forrás átadásáról, átvételéről rendeletalkotás Előterjesztő: - Kérdezném a bizottságok véleményét. Ladányi László A Pénzügyi Bizottság elfogadásra javasolja. Horváth Péter Az Ügyrendi Bizottság is elfogadásra javasolja. Van-e valakinek kérdése, kiegészíteni valója? Szavazásra bocsátom. Aki ezt az előterjesztést elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. a következő rendeletet alkotta: 3/2015.(IV.1.) önkormányzati rendelete Az államháztartáson kívüli forrás átadásáról, átvételéről (A rendelet a könyv mellékletét képezi)

13 7. Napirendi pont tárgyalása: Az önkormányzat évi éves összesített közbeszerzési tervéről Előterjesztő: - Az anyag kiment. Ez nullás. Kérdés? Ladányi László Ha közben jön valami? Akkor módosítjuk. Szavazásra bocsátom. Aki ezt az előterjesztést elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 52/2015.(III.30.) határozata Az önkormányzat évi éves összesített közbeszerzési tervéről A Képviselő-testület a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény 33. (1) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva megtárgyalta a évi összesített közbeszerzési terv elfogadására irányuló javaslatot, és azt a határozat melléklete szerinti tartalommal fogadja el. Felhívja a t, hogy az elfogadott közbeszerzési tervet - a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény 31. (1) bekezdés a) pontjában foglalt előírásnak eleget téve a település honlapján közzétegye. Felelős: Határidő: azonnal

14 1. melléklet az 52/2015.(III.30.) KT határozathoz K K.Á Sorszám K.Sz. Sorszám K.Ék. Sorszám K.É. Sorszám Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Seregélyes Nagyközség Önkormányzata évi összesített közbeszerzési terve. Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus A közösségi értékhatárokat elérő értékű közbeszerzések Árubeszerzés CPV kód Szolgáltatásmegrendelés CPV kód Építési koncesszió CPV kód Építési beruházás CPV kód Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja N. A nemzeti értékhatárokat elérő értékű közbeszerzések N.Á. Sorszám N.Sz. Sorszám Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Árubeszerzés CPV kód Szolgáltatásmegrendelés CPV kód Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére

15 N.Szk. Sorszám N.Ék. Sorszám N.É. Sorszám Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Szolgáltatási koncesszió CPV kód Építési koncesszió CPV kód Építési beruházás CPV kód Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére N.É.1 Közúthálózat felújítása hirdetményes II. n.év 2014.VIII. hó nem Tp. Sorszám Közbeszerzés tárgya Tervezett eljárási típus Tervpályázat CPV kód Eljárás megindításának tervezett időpontja Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére

16 8. Napirendi pont tárgyalása: Seregélyes Díszpolgára kitüntető cím adományozásáról Előterjesztő: Hozzánk beérkezett javaslatokat megvizsgálva, a konkrét leírásnak nem feleltek meg a javaslatok. A díszpolgári címre nem teszünk javaslatot. Van-e valakinek kérdése, kiegészíteni valója? Aki ezt elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 53/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Díszpolgára kitüntető cím adományozásáról A Képviselő-testület évben Seregélyes Díszpolgára kitüntető címet nem adományoz. Felelős: Határidő: azonnal 9. Napirendi pont tárgyalása: Seregélyes településért kitüntető cím adományozásáról Előterjesztő: Javaslatok érkeztek Palánki Józsefné, Kiss Gyuláné, Kajos Istvánné, Bihercz Istvánné, Kenyér József, Karkóné Lukácsy Marianna, Bölcsföldi László személyére. Előzetes megbeszélés alapján, 3 személyre tennék javaslatot. Bölcsföldi László, Kenyér József, Palánki Józsefné. Van-e más javaslat? Horváth Péter Gondoltam a nyugdíjas klubra. Kajos Istvánné Ü.F.H. Biz tag A nyugdíjas klub kapjon oklevelet

17 Horváth Péter Ők is megérdemelnék. Javaslom, hogy évente maximalizáljuk le 2-2-re. Javaslom Bölcsföldi László, Kenyér József, Palánki Józsefné, Biherczné Évike, Élő Ősz Nyugdíjas Klubot. Meg kéne határozni mit kapnak. Egy összeget kéne meghatározni. A csoportnak dupla érték kell. Mi legyen mellé? Oklevél 3-5eFt. Mindenkinek lefénymásolni egy példányt. Györök Gyöngyi 40-50eFt egy váza. Kajos Istvánné 25eFt. gazd.vezető Ü.F.H. Biz tag Kevés. Legalább 50eFt. 60eFt. Kérdése valakinek? Tehát a javaslat: Bölcsföldi László, Kenyér József, Palánki Józsefné, Biherczné Évike, Élő Ősz Nyugdíjas Klub. 60eFt-ot állapítunk meg. A rendezvénykeret terhére. Aki egyetért azzal, hogy Bölcsföldi Lászlót a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 54/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 1 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján Bölcsföldi László (Lakc.: 8000 Székesfehérvár, Udvardi u.1/a), nyugalmazott lelkész részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A -testület a tárgyjutalom összegét ,-Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére

18 A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május 9. Aki egyetért azzal, hogy Kenyér Józsefet a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 55/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 2 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján Kenyér József (Lakc.: 8111 Seregélyes, Bethlen G.u.18.) részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A -testület a tárgyjutalom összegét ,-Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére. A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május 9. Aki egyetért azzal, hogy Palánki Józsefnét a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze

19 56/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 3 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján Palánki Józsefné (Lakc.: 8111 Seregélyes, Bethlen G.u.41.), részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A testület a tárgyjutalom összegét ,-Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére. A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május 9. Aki egyetért azzal, hogy Biherczné Évikét a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 57/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 4 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján Bihercz Istvánné (Lakc.: 8111 Seregélyes, Fő u.189.), részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A -testület a tárgyjutalom összegét ,-Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére. A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május 9. Aki egyetért azzal, hogy az Élő Ősz Nyugdíjas Klubot a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze

20 58/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 5 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján a Seregélyesi Élő Ősz Nyugdíjas Klub részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A -testület a tárgyjutalom összegét ,- Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére. A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május Napirendi pont tárgyalása: Hargitai Sándor telekalakításáról Előterjesztő: Minden anyagot elküldtem. Született egy testületi határozat. Azt kéri, hogy a telekalakítási kérelmet fogadjuk el. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben, erre semmi okunk. Van egy-két terület, ami önkormányzati út. Régen megkeresett minket. Hozzáállása nem volt rózsás. Szőlőhegyen lezárta ezt a kígyó alakú utat. Ez mekkora problémát okoz az ott lakóknak?

21 Kajos Istvánné Ü.F.H. Biz tag Teljesen ki kell jönni, meg kell kerülni ezt az egészet. Ezeken az utakon, amiket meg akar szerezni, lehet most közlekedni vagy nem? Ladányi László Nem. Az egyenes út nyitva van vagy nincs? Kajos Istvánné Az nyitva van. Ladányi László Ü.F.H. Biz tag Állítsa helyre az eredeti rendet. Kajos Istvánné Ki kéne menni és felmérni. Eladjuk vagy nem? Ü.F.H. Biz tag Nem adjuk el. Fenntartjuk az eredeti állapotot. Aki ezt elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 59/2015.(III.30.) határozata Hargitai Sándor telekalakítási ügyéről A Képviselő-testület Hargitai Sándor (2483 Gárdony, Bóné K.u.7.) által kezdeményezett telekalakítás ügyében fenntartja a 74/2014.(VII.7.) határozatában foglaltakat és az önkormányzat tulajdonát képező, vázrajzok szerint érintett ingatlanokat tekintetében a tulajdonjog változáshoz továbbra sem járul hozzá. Megbízza a t a tájékoztatásra. Felelős: Határidő: április

22 11. Napirendi pont tárgyalása: Közalkalmazotti állás pályáztatásáról Előterjesztő: Megváltozott munkaképességű személyre kiírva. Kérdés? Aki ezt elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 60/2015.(III.30.) határozata Közalkalmazotti állás pályáztatásáról Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestülete a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Karbantartó munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: Fejér megye, 8111 Seregélyes, Széchenyi u. 5. A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Karbantartó csoport keretében a műszaki karbantartással, a településüzemeltetéssel kapcsolatos feladatok ellátása. Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók. Pályázati feltételek: - Szakmunkás képesítés, - Képesítése területén szerzett - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat, - Magyar állampolgárság. Büntetlen előélet. - Megváltozott munkaképesség A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: - Szakmai önéletrajz. Oklevelek, bizonyítványok másolata. Erkölcsi bizonyítvány. A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 43/2015.(VI.15.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 43/2015.(VI.15.) kt. határozat. 264/7/2015. Zala Megye Kányavár Jegyzőkönyv Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 40/2015.(VI.15.) kt. határozat. 41/2015.(VI.15.)

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 14. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló 'f Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Mászóka Óvoda és a Kőbányai Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános

Részletesebben

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere.f lrg. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Gépmadár Óvoda intézményvezetői álláshelyének pályáztatásáról

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. május 29. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

24. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

24. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520 223-24/2013. iktatószám 24. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Kertészsziget

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Csabdi Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal ülésterme

Részletesebben

POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA. 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544;

POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA. 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544; POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544; A Polgári József Attila Gimnázium és Szakképző Iskola a közalkalmazottak jogállásáról

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat fenntartásában

Részletesebben

Január 23. péntek 16,00 óra

Január 23. péntek 16,00 óra III. Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 23. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 19 hétfő 16.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 20 kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 40/2015. (V.12.) 41/2015. (V. 12.) 42/2015. (V. 12.) 43/2015. (V. 12.) 44/2015. (V.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szervezet magasabb vezetői

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére pályázat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Iktató szám: 47/2015. Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a Csudafa Óvoda óvodavezetői

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Ügyszám: 24449/2015. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzat Csarnok- és Piacigazgatósága igazgatói (magasabb vezetői) beosztásának ellátására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 10-én du. 13 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. március 30-ai ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. március 30-ai ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-012 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE.HU Szám: 14/167-4/2011. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-118/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Múzeum igazgató

Részletesebben

19. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről.

19. JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 163-19/2012. 19. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2012.11.12-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Ikt.szám.: 2051-1/2014 E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása a Katona József Művelődési Ház és Könyvtár

Részletesebben

2. számú melléklet Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Csepeli Egyesített Óvoda intézményvezetői (magasabb vezető) beosztás ellátására

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2004. november 29-i ülésére Tárgy: A Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői állás pályázat kiírása Előadó Kasper Ágota

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Városgondnokság magasabb vezetői álláshelyére

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Dr. Dienes Attila képviselő. Farkasné dr. Molnár Mónika körjegyző

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Dr. Dienes Attila képviselő. Farkasné dr. Molnár Mónika körjegyző Jegyzőkönyv Készült: Tiszalúc Girincs Községek Önkormányzatainak Képviselő-testülete által 2012. május hó 24. napján, délután 15,00 órai kezdettel megtartott együttes ülésről Jelen vannak: Tiszalúc: Majdanics

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya:

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 1/2013.(I.30.) Rendelet száma: 1/2013.(I.30.) Tárgya: A 139/2012.(XI.28.)

Részletesebben

g ~.. szám ú előterjesztés

g ~.. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere g ~.. szám ú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Egészségügyi Szolgálat igazgatói álláshelyének ismételt

Részletesebben

Nagyveleg község Önkormányzata 8065 Nagyveleg, Móri u. 2/a.

Nagyveleg község Önkormányzata 8065 Nagyveleg, Móri u. 2/a. Nagyveleg község Önkormányzata 8065 Nagyveleg, Móri u. 2/a. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyveleg Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30- án 8.30 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére 5. napirendi pont Előterjesztés címe és tárgya: A 2014. évi munkaterv jóváhagyása A tárgykört rendező

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24-én megtartott NYÍLT üléséről

Jegyzőkönyv. Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24-én megtartott NYÍLT üléséről Jegyzőkönyv 2015. március 24-én megtartott NYÍLT üléséről Helyszín: Gyúró Község Önkormányzata tárgyaló terem Jelen vannak: Tóth Béla polgármester dr. Bakonyi Dolli alpolgármester Áldott Lóránt helyi képviselő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. A Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 25-i ülésére 15951/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S A Önkormányzat Képviselőtestületének 2015. március 25i ülésére Tárgy: Önkormányzat és Intézményeinek 2015. évi közbeszerzési és közbeszerzési értékhatár alatti beszerzési

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 november 23-ai rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 november 23-ai rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: 236/2012. (XI.23.) Kt. Ali munkakör betöltésére kiírt pályázat elbírálásáról Képviselő-testülete ali munkakörének betöltésére kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánítja. Felkéri

Részletesebben

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT MARTONVÁSÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 27. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Martonvásár Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. november 23-án megtartott rendkívüli üléséről J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

Egyéb előterjesztés. Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 2-i ülésére

Egyéb előterjesztés. Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 2-i ülésére Tárgy: Intézményvezető felmentése, igazgatói pályázat kiírása Előkészítette: Sápi András intézményi referens Véleményező bizottság: Ügyrendi, Lakásügyi, Egészségügyi és Szociális Bizottság Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

('.J. r lt f'- ...b.:...::-..'...~.(~':... Faragóné Széles Andrea. "I.c..,lP...~\~ ~'\-... N Y REG YH A Z A

('.J. r lt f'- ...b.:...::-..'...~.(~':... Faragóné Széles Andrea. I.c..,lP...~\~ ~'\-... N Y REG YH A Z A NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF. : 83. TELEFON : ~ 3642524'5 0 FAX: ~ 36 42 524.5 1 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: 21911/2013.05 Ügyintéző : dr. Krizsai AnitajMetzner

Részletesebben

a Corvin Művelődési Ház magasabb vezetőjének megbízására kiírt pályázattal kapcsolatos döntés Zárt ülést igényel az Mötv 46. (2) b) pontja alapján!

a Corvin Művelődési Ház magasabb vezetőjének megbízására kiírt pályázattal kapcsolatos döntés Zárt ülést igényel az Mötv 46. (2) b) pontja alapján! BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a képviselő-testület 2014. május 14-ei ülésére. Készítette: Müller Kinga Intézményi Irodavezető Tárgy: Corvin Művelődési Ház magasabb vezetői

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. március 26-i üléséről. Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tárgyalóterem

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. március 26-i üléséről. Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tárgyalóterem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. március 26-i üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tárgyalóterem Jelen vannak: Bechtold Tamás polgármester, Ádám

Részletesebben

Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat

Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselőtestületeinek J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselőtestületeinek J E G Y Z Ő K Ö N Y V Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek képviselő-testületei Szám: 368-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Adorjánháza, Csögle, Egeralja, Iszkáz, Kiscsősz, Kispirit községek

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. június 28-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. június 28-i ülésére Tárgy: Intézményvezetői pályázat kiírása Sorszám: IV/11 Előkészítette: Sápi András oktatási referens Véleményező Bizottság: Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság, Ügyrendi, Lakásügyi, Egészségügyi és

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 14-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 14-i ülésére 7965-2/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 14-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzat 2010.évi és értékhatár alatti beszerzési

Részletesebben

Matematika-fizika szakos tanár

Matematika-fizika szakos tanár Hevesy György Általános Iskola a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. - alapján pályázatot hirdet Hevesy György Általános Iskola Matematika-fizika szakos tanár munkakör betöltésére.

Részletesebben

HEJŐBÁBA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE. 2009. évi MUNKATERVE

HEJŐBÁBA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE. 2009. évi MUNKATERVE TERVEZET! HEJŐBÁBA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. évi MUNKATERVE 2009. JANUÁR 28. 1. A 2008. évi költségvetési rendelet módosítása, Ügyrendi Biz. 2. Az élelmezési nyersanyagnorma 2009.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól.

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése pályázatot hirdet Az I-11/80.132/2014.sz. határozat 1. sz. melléklete Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Miskolci Batsányi János Óvoda (3534 Miskolc, Batsányi

Részletesebben

6. napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i ülésére

6. napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i ülésére 6. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 29-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: A 2015. évi Munkaterv és jogalkotási program elfogadása A tárgykört

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő, ülését a helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV. törvény 12. -a alapján 2012.március

Részletesebben

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata

NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK. 246/2012.(IX.27.) számú. határozata NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 246/2012.(IX.27.) számú határozata a Westsik Vilmos Élelmiszeripari Szakközépiskola és Szakiskola, valamint a Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu JAVASLAT - a Képviselı-testületnek - Sárospatak Város Rendelıintézete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta. Illésné M. Eleonóra

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta. Illésné M. Eleonóra J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. január 23-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-7/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28. napján

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Vella Zoltán, a PÜF elnöke 3. Pénzeszköz lekötésének lehetőségével kapcsolatos javaslattétel

Vella Zoltán, a PÜF elnöke 3. Pénzeszköz lekötésének lehetőségével kapcsolatos javaslattétel A Képviselő-testület 2015. május 19-i ülésének határozatai 130/2015.(V.19.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja dr.

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. augusztus 06-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendeletek: 9/2015.(VIII..07.) önkormányzati rendelet 10/2015.(VIII..07.) önkormányzati

Részletesebben

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. 031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. 031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu... J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8409 Úrkút, Rákóczi u. 45. Tel.:88/230-003, 003, 88/507-031. 031. E-mail:jegyzourkut@vnet.hu...... Szám:81-15/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Úrkút Község Önkormányzati

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. április 26-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. április 26-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Véleményező bizottság Tisztelt Képviselő-testület! Békés Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala Közbeszerzési Szabályzatának módosítása dr. Uhrin Anna jogász Ügyrendi, Lakásügyi,

Részletesebben

BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

BAKONYSZÜCS. Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 137-3/2015. BAKONYSZÜCS Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testület 8572 Bakonyszücs,

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: 2009.december 15-én du.14.00 órai kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2009.december 15-én du.i kezdettel megtartott képviselőtestületi ülésről. Jelen vannak: Morvai István polgármester, Meggyes Attiláné alpolgármester,barna Zoltán, Gál Tiborné,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2008. november 20-ai ülésére Tárgy: Pályázati kiírás a Palotakerti Óvoda intézményvezetői állásának betöltésére. Előterjesztő:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v készült a 2013. július 25-én a Városháza tanácskozó termében megtartott üléséről. Jelen vannak: - Zsombok Lajos polgármester, - Jozó Tamás, dr. Kovácsné Füstös Erzsébet, Makarész

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 99/17/2013.szám. J e g y z ő k ö n y v Készült Ágfalva Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 27-én az Ágfalvi Közös Önkormányzati Hivatal Tanácstermében (Ágfalva, Soproni u. 3.) megtartott

Részletesebben

2. számú előterjesztés

2. számú előterjesztés Határozati javaslat Báta Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 18-i nyilvános ülésére /2015. ( ) képviselő-testületi határozat Tárgy: a Bátaszék és Környéke Önkormányzatainak Egészségügyi,

Részletesebben

Intézményvezető álláspályázat

Intézményvezető álláspályázat Intézményvezető álláspályázat A Székesfehérvári Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa (Székesfehérvár, Városház tér 1.) pályázatot hirdet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére Vép Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Vép Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án tartandó képviselő-testületi ülésére tárgy: A képviselő-testület 2015. évi munkaterve előterjesztő:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta.

Jegyzőkönyv. A képviselő testület 4 igen szavazattal - nem szavazat nélkül - a tárgyalás menetét elfogadta. Jegyzőkönyv Szatymaz Község Képviselő-testületének 2011. november 05. napján a Polgármesteri Hivatal tárgyaló termében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak: Dr. Kormányos László

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. rendszerek kialakítása című pályázat benyújtása. házszámozás szabályairól

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. rendszerek kialakítása című pályázat benyújtása. házszámozás szabályairól Községi Önkormányzat Lövő 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 57/2014.(VIII.11.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 58/2014.(VIII.11.) KEOP-2014-4.10.0/N fotovoltaikus

Részletesebben

24. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének

24. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének 24. számú Jegyzőkönyv ének 2014. december 10-én megtartott rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: ének a Polgármesteri Hivatalban 2014. december 10-én megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak:

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 26-i rendes ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 26-i rendes ülésére 10. számú előterjesztés Minősített többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 26-i rendes ülésére Tárgy: A Dombóvári Gyermekvilág Óvoda igazgatói állásának betöltésére

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. július 4-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok Tárgya: száma: 83/2012.(VII.04.) A Heves Megyei Vízmű Zrt-vel megkötendő

Részletesebben

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén VÉNEK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV mely készült Vének Községek Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 14-én (szerdán) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt)

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. 10. Beszámoló az átruházott hatáskörben hozott intézkedésekről (zárt) ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 16-án 20.30 órakor kezdődő zárt testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. március 29-én tartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 43/2012. (III. 29.) 44/2012. (III. 29.) 45/2012. (III. 29.) 46/2012.

Részletesebben

(/I,. (2 ELŐTERJESZTÉS. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE

(/I,. (2 ELŐTERJESZTÉS. NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE Ügyiratszám: 20037-8/2012/05. Ügyintéző: dr. Krizsai Anita NYíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. Pf.: 83. Telefon: (42) 524-500 Fax: (42) 524-501 E-maii: polgbrmester@nyiregvhbzb.hu

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Mezőszilas község önkormányzatának 2006. november 30-án tartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Mezőszilas községháza Jelen vannak: Magyar József polgármester, Borza Vilma,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-9/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. november 20-án 10,00 órai kezdettel

Részletesebben

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Markotabödöge Község Képviselő-testületének 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-3/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. április 18-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE ELİTERJESZTÉS. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete

BALATONBOGLÁR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE ELİTERJESZTÉS. Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete BALATONBOGLÁR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELİ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1-12 / 2014. Sorszám: 5. ELİTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselı-testülete 2014. december 22-én tartandó ülésére Tárgy:

Részletesebben

Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Móricgát Községi Önkormányzatok Társulása 2013. november 25- én 14 30 órai kezdettel megtartott üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló Községháza tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2012. február 28. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28-án 8.30 órai

Részletesebben

9. számú JEGYZŐKÖNYV

9. számú JEGYZŐKÖNYV 9. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. április 29. napján 18 óra 30 perces kezdettel, Rétság Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának hivatalos helyiségében megtartott nyílt rendkívüli Képviselőtestületi

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2013. február 5-én tartott nyilvános rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2013. február 5-én tartott nyilvános rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. február 5-én tartott nyilvános rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 17/2013. (II. 05.) 18/2013. (II. 05.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén

készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén KISBAJCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE JEGYZŐKÖNYV készült Kisbajcs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 15-én (hétfőn) 16,30 órai kezdettel tartott ülésén HATÁROZATOK:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 19-i nyilvános ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 19-i nyilvános ülésére 3. napirendi pont Nyirád Község Önkormányzata Polgármesterétől 8454 Nyirád, Szabadság u. 3. Tel./fax: 88/235-001; 88/506-070 e-mail: hivatal@nyirad.hu Ügyszám: 87-7/2015. Előterjesztő: Sarkadi-Nagy András

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV Készült Ráckeresztúr Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Szám: 338/7/2013. 7. JEGYZŐKÖNYV Készült e 2013.05.15-én összehívott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, tanácsterem Az ülés kezdési időpontja: 17 óra Jelenlévők: Dr. Szentes-Mabda

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. április 23.-án (csütörtökön) 17 órakor Beleg Község Önkormányzata hivatali helyiségében megtartott nyilvános

Részletesebben

Pálosi László polgármester

Pálosi László polgármester A jegyzőkönyv eredeti példánya a Polgármesteri Hivatalban tekinthető meg! Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. június 18-án megtartott rendkívüli ülésének: a.) Tárgysorozata b.) Jegyzőkönyve

Részletesebben