Jegyzőkönyv. Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete március 30-i üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. március 30-i üléséről."

Átírás

1 Jegyzőkönyv Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete március 30-i üléséről. Az ülés helye: Seregélyes, Községháza tanácskozó terme Jelen vannak Szavazati joggal: Karkóné Lukácsy Marianna Nagy István Mohari Istvánné Horváth Péter Ladányi László Tanácskozási joggal: Györök Gyöngyi Horváth Attila Kajos Istvánné Pinke Péter Meghívottak: Budai Norbert Varga Tamás Gergely Attila Szépe Attila Távollévők: Sajtos József Tibor Részvételi joggal: Sándor-Németh Nikolett gazd.vezető Ü.F.H. Biz. tag Ü.F.H. Biz. tag Pü. Biz. tag rendőrkapitányság je rendőrkapitányság je rendőrkapitányság je Depónia Kft. Műszaki Igazgató al jkv. Vezető köszönti a megjelent ket és megállapítja, hogy a Képviselő-testület 6 fővel határozatképes. Ismertette napirendi javaslatát.

2 45/2015.(III.30.) határozata A -testület március 30.-i ülésének napirendjéről A Képviselő-testület a március 30.-i ülésének napirendjét a következők szerint hagyja jóvá: 1.) Beszámoló a település közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről Előterjesztő: Rendőrkapitányság je 2.) A kommunális hulladékszállításról Előterjesztő: - 3.) A gyermekétkeztetés támogatásáról Előterjesztő: - 4.) Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: - 5.) Tájékoztató az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Előterjesztő: - 6.) Az államháztartáson kívüli forrás átadásáról, átvételéről - rendeletalkotás Előterjesztő: - 7.) Az önkormányzat évi éves összesített közbeszerzési tervéről Előterjesztő: - 8.) Seregélyes Díszpolgára kitüntető cím adományozásáról Előterjesztő: - 9.) Seregélyes településért kitüntető cím adományozásáról Előterjesztő: - 10.) Hargitai Sándor telekalakításáról Előterjesztő: - 11.) Közalkalmazotti állás pályáztatásáról Előterjesztő: - 12.) Tájékoztatók - Egyebek Felelős: - Határidő: azonnal 1. Napirendi pont tárgyalása: Beszámoló a település közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről Előterjesztő: Rendőrkapitányság je Megkaptuk a rendőrkapitányságról az anyagot.

3 Budai Norbert rendőrkapitányság je Szeretettel köszöntök mindenkit. Nagyon szívesen válaszolok a kérdésekre és a végén pár szót hozzáfűznék. Karkóné Lukácsy Marianna Van egy olyan mondat, hogy A település földrajzi elhelyezkedése szintén nem kedvez a bűncselekmények alakulásának, ugyanis az átutazó bűnözők percek alatt el tudják hagyni az illetékességi területünket. A felderítéseknek nem kedvez. Ugye erre gondoltak? Budai Norbert rendőrkapitányság je Ezt a mondatot a hivatalvezető úr kissé átfogalmazta. Én azt írtam, hogy nem feltétlen kedvez a statisztikai adatoknak. De nem statisztikai adatok alapján dolgozunk már. Lehet, önnek van ebben igaza. Nekem ezt így fogadták el. Köszönöm. Az utóbbi időben a lakosság részéről egyre kevesebb panasz érkezett. Két héttel ezelőttig nyugodt életet éltünk. A legutóbbi eset felborzolta a kedélyeket. Van-e lehetőség arra, hogy egy tájékoztatást a konkrét ügyről nyújtsatok részünkre? Budai Norbert rendőrkapitányság je Nem a mi alosztályunk foglalkozik ezzel. A Városi Kapitányság Vizsgálati Osztálya, aki az eljárást folytatja. Én úgy tudom, hogy súlyos testi sértés kísérlet miatt folyik jelen pillanatban eljárás. Nem biztos, hogy csökkentek a bűncselekmény számok statisztikailag. Budai Norbert rendőrkapitányság je Azt tudni kell, hogy változott a beszámoló készítésének menetrendje ban az összes bűncselekményt vettük, 2014-ben a befejezett bűncselekményeket. A 19 megyében 24 órás jelenlétet biztosít a belügyminisztérium. Nagyobb a rendőri jelenlét, kevesebb a probléma. Budai Norbert rendőrkapitányság je A fiúkat fel lehet hívni, amikor dolgoznak. Nem tehetik meg, hogy elküldjék a bejelentőket. Akkor ez a 19/24 folytatódik. Köszönjük. Budai Norbert rendőrkapitányság je Pozitívan vették, nem csak a helyi, hanem idegen rendőrök is megjelennek. Kérdés a beszámolóval kapcsolatban?

4 Karkóné Lukácsy Marianna Vannak olyanok, akik nem mernek bejelenteni ügyeket, félnek a retorziótól. Ezt hajmeresztőnek tartom. Ennyi erővel örökösen féljünk. Nem mernek lépni, hogyí a családjukat védjék. Mit lehetne tenni? Budai Norbert rendőrkapitányság je Tájékoztatást az emberek felé. Mást nem. Az a baj, hogy három körzeti megbízottal, nem biztos, hogy utol tudjuk érni az összes itt lakó embert. Ez a három fiú megtesz mindent, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Szerettem azt, hogy ne helyi lakos legyen a körzeti megbízott. Sokkal bátrabban fel tud lépni az ilyen esetekben. Ez esetben nem biztos, hogy tudok tenni, csak ha eljutunk az emberekhez. Be kell, hogy menjenek. Van-e más kérdés? Szavazásra bocsátom, aki ezt a beszámolót elfogadja, kérem kézfelemeléssel a szándékát jelezze. 46/2015.(III.30.) határozata Seregélyes település közbiztonságának helyzetéről A -testület megtárgyalta Seregélyes évi közbiztonságának helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről szóló beszámolót és azt tudomásul veszi, jóváhagyólag elfogadja. Megbízza a t, hogy a határozatot a rendőrkapitánynak küldje meg. Felelős: - Határidő: április Napirendi pont tárgyalása: A kommunális hulladékszállításról Előterjesztő: Képviselő-testület múltkori ülésére kaptunk Szakács Miklóstól egy megkeresést. Szépe Attila a Depónia Kft. Műszaki Igazgatója reflektál a megkeresésre. Szépe Attila Depónia Kft. Műsz.Ig. Szakács úr régóta foglalkoztat minket. Ez a levele is sok tárgyi tévedésen alapul.

5 Ezek a járművek 200m3-nyi kapacitással állnak ki. A másik: Miért nem annyit fizet, amennyit termel? Azért, mert vannak jogszabályok. Kötelező közszolgáltatás. Heti rendszerességgel kell megjelenni a szolgáltatóknak. Ha valaki nem termel hulladékot, akkor is fizetnie kell. Az sem életszerű, hogy valakinek nem keletkezik hulladéka. Meghatározott edényeket kell használni, a plusz hulladéktól zsákban lehet megszabadulni. Milyen edényt használunk? Seregélyesnek szerencséje van. 60l-es edény is van, több méret is van. A jogszabály átírja most. A szolgáltatónak kell felajánlani az edény méreteket. Legalább két féle méret július 1-től egyik 80l, a másik 110 vagy 120l. Ez a jogszabály azt is szabályozza, hogy a 60l-es edényre ki jogosult. Aki egyedül él és az önkormányzattól igazolást szerez. Szakács úrnak joga lesz 60l-es edényre. Heti rendszerességgel igénybe kell venni, fizetni kell. Chip-es rendszer nem a számlázás alapja. Ez inkább egy szerződéses állomány felülvizsgálatra jó. A chipes rendszer kiépítése horribilis költség. Szakács úrnak nem tudok megnyugtató választ adni. Célszerű lesz a helyi rendeletet átdolgozni. A knek fel kell készülni, amikor azt mondjuk, hogy nem adjuk ki az igazolást. Lesznek kellemetlen helyzetek. Kérdés? Horváth Péter Zöld sziget? Még a pályázatot sem tudtuk benyújtani. A Zrt. önkormányzati tulajdonban van zömében. A Zrt. közgyűlés összehívást kezdeményeztük. 200mFt ez valós tétel. Horváth Péter Nem lehet kialakítani egy ilyet? Szépe Attila Depónia Kft.Műsz.Ig. Szelektív hulladékgyűjtés már van. Zöld hulladék itt a fő kérdés. Egy nagy ökológiai melléfogás. Szelektív hulladékgyűjtő szigetekre be vagyunk tervezve. Szépe Attila Depónia Kft.Műsz.Ig. A szelektív hulladékgyűjtő szigeteket csak tömbházaknál lehet kirakni. Köszönöm, hogy megtisztelt bennünket! Aki a tájékoztatást elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze.

6 47/2015.(III.30.) határozata A kommunális szilár hulladékkezelésről A -testület megtárgyalta a kommunális szilár hulladékkezelés ügyében tett tájékoztatót azt tudomásul veszi, jóváhagyólag elfogadja. Megbízza a t a tájékoztatásra. Felelős: - Határidő: azonnal 3. Napirendi pont tárgyalása: A gyermekétkezetés támogatásáról Előterjesztő: A bizottsági üléseken ezt átvettük. Ott elhangzott egy javaslat, a kék változat. Augusztus 31.-éig kötnénk akkor szerződést. Kérdezném a bizottságok véleményét erről. Ladányi László A Pénzügyi Bizottság ezekkel a kiegészítésekkel elfogadásra javasolja. Horváth Péter Az Ügyrendi Bizottság is elfogadásra javasolja. Van-e valakinek kérdése, kiegészíteni valója? Tehát a megállapodás augusztus 31.-éig köttetik, a tárgyhót követő 3. napig adják le az intézmények. Kikerült az ötödik pont. Ha határidőre nem adja le, elveszti a jogosultságot az igénylésre. Györök Gyöngyi gazd.vezető Legyen a tárgyhót követő 10.-éig. Harmadikáig leadja, ötödikéig kifizetjük.

7 Györök Gyöngyi gazd.vezető Mennyi támogatást kapnak? Azt kell tisztázni. 15 napot adnék. Kajos Istvánné ÜFH. Biz. tag Az ötös pontot hagyjuk ki, azt mondta. Az adatszolgáltatást kell neki letenni. Györök Gyöngyi gazd.vezető Ő napi szinten egyezteti a Humanitárius Kft.-vel. Tegyünk be a 10 munkanapot. Összefoglalva, akkor a tárgyhót követő 3. munkanapig készít elszámolást, ezt követő 3. munkanapig fizet az önkormányzat, ha az elszámolást 10 nap késéssel sem adják le, akkor veszítik el a jogot a támogatásra. Aki ezt elfogadja, az iskola tekintetében kérem, kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 48/2015.(III.30.) határozata Az iskolai étkeztetés támogatásáról A -testület megtárgyalta a gyermekétkeztetés támogatására vonatkozó megállapodás tervezetét, és a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tekintetében, az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja, a megállapodás IV-V részének a következők szerinti módosításával, kiegészítésével: IV. A felek jogai és kötelezettségei 1. A felek megállapodnak abban, hogy az Önkormányzat, az Intézmény által kötelezően ellátandó iskoláskorú gyermekek Gyvt (2) bekezdése szerinti étkeztetésének megvalósításához anyagi támogatást biztosít: 1.1. Napközit igénybe vevők részére:

8 a) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 50%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 190,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap, b) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 100%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 500,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap, c) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott kedvezményben nem részesülő esetén: 430,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap összegben, a január 1. és augusztus 31. közötti időszakban az étkeztetésre ténylegesen igénybe vett oktatási-nevelési napokra Menzai ellátást igénybe vevők részére: a) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 100%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 70,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap, b) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott kedvezményben nem részesülő esetén: 250,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap összegben, a január 1. és augusztus 31. közötti időszakban az étkeztetésre ténylegesen igénybe vett oktatási-nevelési napokra. 2. Az Önkormányzat e fejezet 1. pontja szerinti támogatási kötelezettségét, az Intézmény által leadott kimutatás/elszámolás benyújtását követő 3. munkanapig teljesíti, az Intézmény előzetes adatszolgáltatása alapján számított összegnek, az intézmény UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett számú bankszámlájára. 3. Az Önkormányzat jogosult az Intézményi adatszolgáltatás valódiságtartalmát és valóságalapjának megismerésére, ellenőrizésére az érintett hónapot követő 30 napon belül. a) Az ellenőrzés során az Önkormányzat a személyes adatok körét érintően köteles azok zártan kezelésére, a titoktartásra. b) Az Önkormányzat az ellenőrzése során csak olyan adatot kérhet az Intézménytől, melyet az önkormányzati hivatal hitelt érdemlően nem tud szolgáltatni. 4. Az Intézmény köteles: a) naprakész nyilvántartást vezetni az étkeztetésében részt vevőkről külön bontásban e fejezet 1. pont 1.1. alpont a)-c) pontja és e fejezet 1. pont 1.2. alpont a)-b) pontja szerintiekre tekintettel és ezen tagolás szerinti kimutatást készíteni az Önkormányzatnak a tárgy hónapot követő 3. munkanapig. b) biztosítani, hogy a támogató Önkormányzat az adatszolgáltatás valódiságtartalmát és valóságalapját megismerhesse, ellenőrizhesse az érintett hónapot követő 30 napon belül. 5. Amennyiben az intézmény az adatszolgáltatásnak a megadott határidőt követő 10. munkanapig nem tesz eleget, úgy a tárgyi időszakra a támogatás nem illeti meg.

9 6. Amennyiben az Intézmény adatszolgáltatása és a támogató Önkormányzat ellenőrzése között eltérés mutatkozik, úgy az eltérés okát a felek kölcsönösen tisztázzák. Tisztázatlanság esetén az ügyben a -testület dönt és e döntést az Intézmény magára nézve kötelező érvényűnek tekinti. V. A megállapodás időtartama 1. A megállapodást a felek január 1-jétől augusztus 31-éig terjedő, határozott időre kötik. 2. A megállapodást a felek, a felmondás napja hónapjának utolsó napjával indokolás nélkül felmondhatják. A költségeket a évi költségvetés önkormányzat-vásárolt élelmezés kiadási költségvetési előirányzat terhére biztosítja Megbízza a t a megállapodás aláírására. Felelős: - Határidő: április 7. Aki ezt elfogadja, az óvoda tekintetében kérem, kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 49/2015.(III.30.) határozata Az óvodai étkeztetés támogatásáról A -testület megtárgyalta a gyermekétkeztetés támogatására vonatkozó megállapodás tervezetét, és a Hétszínvirág Baptista Óvoda tekintetében, az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja, a megállapodás IV-V részének a következők szerinti módosításával, kiegészítésével: IV. A felek jogai és kötelezettségei 1. A felek megállapodnak abban, hogy az Önkormányzat, az Intézmény által kötelezően ellátandó óvodáskorú gyermekek Gyvt (2) bekezdése szerinti étkeztetésének megvalósításához anyagi támogatást biztosít: a) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 50%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 40,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap, b) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott 100%-os gyermekétkeztetés normatív kedvezményre jogosult esetén: 300,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap,

10 c) A Gyvt (5) bekezdésének a)-d) pontjában meghatározott kedvezményben nem részesülő esetén: 330,- Ft/fő/intézményi étkeztetésben részt vett nap összegben, a január 1. és augusztus 31. közötti időszakban az étkeztetésre ténylegesen igénybe vett oktatási-nevelési napokra. 2. Az Önkormányzat e fejezet 1. pontja szerinti támogatási kötelezettségét, az Intézmény által leadott kimutatás/elszámolás benyújtását követő 3. munkanapig teljesíti, az Intézmény előzetes adatszolgáltatása alapján számított összegnek, az intézmény UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett számú bankszámlájára. 3. Az Önkormányzat jogosult az Intézményi adatszolgáltatás valódiságtartalmát és valóságalapjának megismerésére, ellenőrizésére az érintett hónapot követő 30 napon belül. a) Az ellenőrzés során az Önkormányzat a személyes adatok körét érintően köteles azok zártan kezelésére, a titoktartásra. b) Az Önkormányzat az ellenőrzése során csak olyan adatot kérhet az Intézménytől, melyet az önkormányzati hivatal hitelt érdemlően nem tud szolgáltatni. 4. Az Intézmény köteles: a) naprakész nyilvántartást vezetni az étkeztetésében részt vevőkről külön bontásban e fejezet 1. pont a)-c) pontja szerintiekre tekintettel és ezen tagolás szerinti kimutatást készíteni az Önkormányzatnak a tárgy hónapot követő 3. munkanapig. b) biztosítani, hogy a támogató Önkormányzat az adatszolgáltatás valódiságtartalmát és valóságalapját megismerhesse, ellenőrizhesse az érintett hónapot követő 30 napon belül. 5. Amennyiben az intézmény az adatszolgáltatásnak a megadott határidőt követő 10. munkanapig nem tesz eleget, úgy a tárgyi időszakra a támogatás nem illeti meg. 6. Amennyiben az Intézmény adatszolgáltatása és a támogató Önkormányzat ellenőrzése között eltérés mutatkozik, úgy az eltérés okát a felek kölcsönösen tisztázzák. Tisztázatlanság esetén az ügyben a -testület dönt és e döntést az Intézmény magára nézve kötelező érvényűnek tekinti. V. A megállapodás időtartama 1. A megállapodást a felek január 1-jétől augusztus 31-éig terjedő, határozott időre kötik. 2. A megállapodást a felek, a felmondás napja hónapjának utolsó napjával indokolás nélkül felmondhatják. A költségeket a évi költségvetés önkormányzat-vásárolt élelmezés kiadási költségvetési előirányzat terhére biztosítja Megbízza a t a megállapodás aláírására. Felelős: - Határidő: április 7.

11 4. Napirendi pont tárgyalása: Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Az előterjesztés írásban kiment. Kérdése, észrevétele valakinek? Aki az előterjesztést elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 50/2015.(III.30.) határozata A lejárt határidejű határozatokról A Képviselő-testület, a nek a március 30.-i ülésére beterjesztett beszámolóját a 21-44/2015 -testületi határozatok végrehajtásáról elfogadja. Felelős: - Határidő: azonnal 5. Napirendi pont tárgyalása Tájékoztató az átruházott hatáskörben hozott döntésekről Előterjesztő: Az előterjesztés írásban kiment. Kérdése, észrevétele valakinek? Aki az előterjesztést elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze.

12 51/2015.(III.30.) határozata Az átruházott hatáskörben hozott döntésekről A Képviselő-testület a nek az átruházott hatáskörben hozott döntésekről szóló tájékoztatóját, az előterjesztés szerinti tartalommal jóváhagyólag elfogadja. Felelős: - Határidő: azonnal 6. Napirendi pont tárgyalása: Az államháztartáson kívüli forrás átadásáról, átvételéről rendeletalkotás Előterjesztő: - Kérdezném a bizottságok véleményét. Ladányi László A Pénzügyi Bizottság elfogadásra javasolja. Horváth Péter Az Ügyrendi Bizottság is elfogadásra javasolja. Van-e valakinek kérdése, kiegészíteni valója? Szavazásra bocsátom. Aki ezt az előterjesztést elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. a következő rendeletet alkotta: 3/2015.(IV.1.) önkormányzati rendelete Az államháztartáson kívüli forrás átadásáról, átvételéről (A rendelet a könyv mellékletét képezi)

13 7. Napirendi pont tárgyalása: Az önkormányzat évi éves összesített közbeszerzési tervéről Előterjesztő: - Az anyag kiment. Ez nullás. Kérdés? Ladányi László Ha közben jön valami? Akkor módosítjuk. Szavazásra bocsátom. Aki ezt az előterjesztést elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 52/2015.(III.30.) határozata Az önkormányzat évi éves összesített közbeszerzési tervéről A Képviselő-testület a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény 33. (1) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva megtárgyalta a évi összesített közbeszerzési terv elfogadására irányuló javaslatot, és azt a határozat melléklete szerinti tartalommal fogadja el. Felhívja a t, hogy az elfogadott közbeszerzési tervet - a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény 31. (1) bekezdés a) pontjában foglalt előírásnak eleget téve a település honlapján közzétegye. Felelős: Határidő: azonnal

14 1. melléklet az 52/2015.(III.30.) KT határozathoz K K.Á Sorszám K.Sz. Sorszám K.Ék. Sorszám K.É. Sorszám Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Seregélyes Nagyközség Önkormányzata évi összesített közbeszerzési terve. Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus A közösségi értékhatárokat elérő értékű közbeszerzések Árubeszerzés CPV kód Szolgáltatásmegrendelés CPV kód Építési koncesszió CPV kód Építési beruházás CPV kód Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja N. A nemzeti értékhatárokat elérő értékű közbeszerzések N.Á. Sorszám N.Sz. Sorszám Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Árubeszerzés CPV kód Szolgáltatásmegrendelés CPV kód Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére

15 N.Szk. Sorszám N.Ék. Sorszám N.É. Sorszám Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Közbeszerzés tárgya Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Tervezett eljárási típus Szolgáltatási koncesszió CPV kód Építési koncesszió CPV kód Építési beruházás CPV kód Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Eljárás megindításának tervezett időpontja Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére N.É.1 Közúthálózat felújítása hirdetményes II. n.év 2014.VIII. hó nem Tp. Sorszám Közbeszerzés tárgya Tervezett eljárási típus Tervpályázat CPV kód Eljárás megindításának tervezett időpontja Szerződés teljesítésének várható időpontja, vagy a szerződés időtartama Sor kerül-e, vagy sor került-e előzetes összesített tájékoztató közzétételére

16 8. Napirendi pont tárgyalása: Seregélyes Díszpolgára kitüntető cím adományozásáról Előterjesztő: Hozzánk beérkezett javaslatokat megvizsgálva, a konkrét leírásnak nem feleltek meg a javaslatok. A díszpolgári címre nem teszünk javaslatot. Van-e valakinek kérdése, kiegészíteni valója? Aki ezt elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 53/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Díszpolgára kitüntető cím adományozásáról A Képviselő-testület évben Seregélyes Díszpolgára kitüntető címet nem adományoz. Felelős: Határidő: azonnal 9. Napirendi pont tárgyalása: Seregélyes településért kitüntető cím adományozásáról Előterjesztő: Javaslatok érkeztek Palánki Józsefné, Kiss Gyuláné, Kajos Istvánné, Bihercz Istvánné, Kenyér József, Karkóné Lukácsy Marianna, Bölcsföldi László személyére. Előzetes megbeszélés alapján, 3 személyre tennék javaslatot. Bölcsföldi László, Kenyér József, Palánki Józsefné. Van-e más javaslat? Horváth Péter Gondoltam a nyugdíjas klubra. Kajos Istvánné Ü.F.H. Biz tag A nyugdíjas klub kapjon oklevelet

17 Horváth Péter Ők is megérdemelnék. Javaslom, hogy évente maximalizáljuk le 2-2-re. Javaslom Bölcsföldi László, Kenyér József, Palánki Józsefné, Biherczné Évike, Élő Ősz Nyugdíjas Klubot. Meg kéne határozni mit kapnak. Egy összeget kéne meghatározni. A csoportnak dupla érték kell. Mi legyen mellé? Oklevél 3-5eFt. Mindenkinek lefénymásolni egy példányt. Györök Gyöngyi 40-50eFt egy váza. Kajos Istvánné 25eFt. gazd.vezető Ü.F.H. Biz tag Kevés. Legalább 50eFt. 60eFt. Kérdése valakinek? Tehát a javaslat: Bölcsföldi László, Kenyér József, Palánki Józsefné, Biherczné Évike, Élő Ősz Nyugdíjas Klub. 60eFt-ot állapítunk meg. A rendezvénykeret terhére. Aki egyetért azzal, hogy Bölcsföldi Lászlót a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 54/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 1 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján Bölcsföldi László (Lakc.: 8000 Székesfehérvár, Udvardi u.1/a), nyugalmazott lelkész részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A -testület a tárgyjutalom összegét ,-Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére

18 A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május 9. Aki egyetért azzal, hogy Kenyér Józsefet a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 55/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 2 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján Kenyér József (Lakc.: 8111 Seregélyes, Bethlen G.u.18.) részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A -testület a tárgyjutalom összegét ,-Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére. A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május 9. Aki egyetért azzal, hogy Palánki Józsefnét a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze

19 56/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 3 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján Palánki Józsefné (Lakc.: 8111 Seregélyes, Bethlen G.u.41.), részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A testület a tárgyjutalom összegét ,-Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére. A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május 9. Aki egyetért azzal, hogy Biherczné Évikét a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 57/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 4 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján Bihercz Istvánné (Lakc.: 8111 Seregélyes, Fő u.189.), részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A -testület a tárgyjutalom összegét ,-Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére. A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május 9. Aki egyetért azzal, hogy az Élő Ősz Nyugdíjas Klubot a Seregélyes településért kitüntető címben részesítsük, kérem az kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze

20 58/2015.(III.30.) határozata Seregélyes Településért kitüntető cím adományozásáról - 5 A Képviselő-testület Seregélyes Nagyközség jelképeiről és az elismerő címek adományozásáról szóló 11/2004.(X.28.) rendeletének aiban foglaltak alapján a Seregélyesi Élő Ősz Nyugdíjas Klub részére a SEREGÉLYES TELEPÜLÉSÉRT kitüntető címet adományozza. A -testület a tárgyjutalom összegét ,- Ft-ban állapítja meg az önkormányzat 2015 évi költségvetése rendezvénykeret költségvetési kiadási előirányzat terhére. A testület megbízza a t, hogy az oklevél elkészítéséről és a tárgyjutalmak beszerzéséről gondoskodjon, valamint azt az önkormányzat nevében a falunapon, külön erre a célra rendezett ünnepi esemény alkalmával adja át. Felelős: Határidő: május Napirendi pont tárgyalása: Hargitai Sándor telekalakításáról Előterjesztő: Minden anyagot elküldtem. Született egy testületi határozat. Azt kéri, hogy a telekalakítási kérelmet fogadjuk el. Úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben, erre semmi okunk. Van egy-két terület, ami önkormányzati út. Régen megkeresett minket. Hozzáállása nem volt rózsás. Szőlőhegyen lezárta ezt a kígyó alakú utat. Ez mekkora problémát okoz az ott lakóknak?

21 Kajos Istvánné Ü.F.H. Biz tag Teljesen ki kell jönni, meg kell kerülni ezt az egészet. Ezeken az utakon, amiket meg akar szerezni, lehet most közlekedni vagy nem? Ladányi László Nem. Az egyenes út nyitva van vagy nincs? Kajos Istvánné Az nyitva van. Ladányi László Ü.F.H. Biz tag Állítsa helyre az eredeti rendet. Kajos Istvánné Ki kéne menni és felmérni. Eladjuk vagy nem? Ü.F.H. Biz tag Nem adjuk el. Fenntartjuk az eredeti állapotot. Aki ezt elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 59/2015.(III.30.) határozata Hargitai Sándor telekalakítási ügyéről A Képviselő-testület Hargitai Sándor (2483 Gárdony, Bóné K.u.7.) által kezdeményezett telekalakítás ügyében fenntartja a 74/2014.(VII.7.) határozatában foglaltakat és az önkormányzat tulajdonát képező, vázrajzok szerint érintett ingatlanokat tekintetében a tulajdonjog változáshoz továbbra sem járul hozzá. Megbízza a t a tájékoztatásra. Felelős: Határidő: április

22 11. Napirendi pont tárgyalása: Közalkalmazotti állás pályáztatásáról Előterjesztő: Megváltozott munkaképességű személyre kiírva. Kérdés? Aki ezt elfogadja, kérem kézfelemeléssel ezt a szándékát jelezze. 60/2015.(III.30.) határozata Közalkalmazotti állás pályáztatásáról Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestülete a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Karbantartó munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: Fejér megye, 8111 Seregélyes, Széchenyi u. 5. A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok: Karbantartó csoport keretében a műszaki karbantartással, a településüzemeltetéssel kapcsolatos feladatok ellátása. Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók. Pályázati feltételek: - Szakmunkás képesítés, - Képesítése területén szerzett - Legalább 1-3 év szakmai tapasztalat, - Magyar állampolgárság. Büntetlen előélet. - Megváltozott munkaképesség A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: - Szakmai önéletrajz. Oklevelek, bizonyítványok másolata. Erkölcsi bizonyítvány. A munkakör betölthetőségének időpontja: A munkakör a pályázatok elbírálását követően azonnal betölthető

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére

napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére napirendi pont E L Ő T E R J E S Z T É S Alcsútdoboz Település Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 26 -i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Közép-Duna Vidéke Hulladékgazdálkodási Önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám.: SER/62-10/2019 J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testülete 2019. április 15.-i üléséről Tartalom: Határozatok: 42/2019.(IV.15.)...A -testület 2019. április 15.-i ülésének napirendjéről 43/2019.(IV.15.)...A

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Szákszendi Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzőjétől 2856 Szákszend, Száki u. 91. Tel/fax: 34/371-524 e-mail: hivatal@szakszend.hu Ügyiratszám: 65-8/2015. Kivonat a képviselő-testület könyvéből Szákszend

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 08- án megtartott rendkívüli, nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Karkóné Lukácsy Marianna. Tanácskozási joggal: Részvételi joggal: Távollévők:

Jegyzőkönyv. Karkóné Lukácsy Marianna. Tanácskozási joggal: Részvételi joggal: Távollévők: Jegyzőkönyv Készült: Képviselő-testülete 2016. november 28-i üléséről. Az ülés helye: Seregélyes, Községháza tanácskozó terme Jelen vannak Szavazati joggal: Karkóné Lukácsy Marianna Mohari Istvánné Nagy

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete április 4-i RENDKÍVÜLI üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete április 4-i RENDKÍVÜLI üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 4-i RENDKÍVÜLI üléséről. Az ülés helye: Seregélyes, Községháza tanácskozó terme Jelen vannak Szavazati joggal:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám.: SER/62-15/2019 J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testülete 2019. június 20.-i üléséről Döntések: Határozatok: 90/2019.(VI.20.)...A -testület 2019. június 20.-i ülésének napirendjéről 91/2019.(VI.20.)...Pályázat

Részletesebben

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában:

~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV. A Képviselő-testület 7 igen, egyhangú szavazati aránnyal az alábbi határozatot hozza az ülés napirendi pontjainak tárgyában: ~ 1 ~ JEGYZŐKÖNYV amely készült Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 30-án 17.00 órakor kezdődő nyilvános testületi ülésén, Nagyszentjánoson, az Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 43/2015.(VI.15.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. 43/2015.(VI.15.) kt. határozat. 264/7/2015. Zala Megye Kányavár Jegyzőkönyv Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 15 - én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 40/2015.(VI.15.) kt. határozat. 41/2015.(VI.15.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám.: SER/62-14/2019 J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testülete 2019. június 17.-i üléséről Döntések: Rendeletek: 9/2019.(VI.18.)...A helyi építési szabályzatról szóló 1/2018.(I.23.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

Tárgy: Javaslat konyhai kisegítő munkakörben közalkalmazotti jogviszony létrehozására irányuló pályázat kiírására.

Tárgy: Javaslat konyhai kisegítő munkakörben közalkalmazotti jogviszony létrehozására irányuló pályázat kiírására. ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. AUGUSZTUS 25-i MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 990-7/2016/SZ.. MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB V I. N API R E N D Tárgy: Javaslat

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s E l ő t e r j e s z t é s Monostorapáti és Hegyesd községek Óvodai Intézményfenntartó Társulási Tanács 2018. május 8.-ai nyilvános ülésére Előterjesztő : Takács Péter társulási tanács elnöke Előkészítette

Részletesebben

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 14. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 14. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 23-án megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TAT Ó Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2014. április 24.-én tartandó ülésére. Pályázat kiírása a Lurkófalva Óvoda Füzesgyarmat óvodavezetői állására Füzesgyarmat Város Önkormányzat P O L G Á R M E S T E R É T Ő L 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 12-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 12-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2018. szeptember 12-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Napsugár Óvoda és Bölcsőde óvodavezetői álláspályázat kiírására Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a Siófok Város Képviselő-testületének december havi ülésére SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. december 02. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET szeptember 20-ai ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2018. szeptember 20-ai ülésére Iktató szám: 157/2018. Tárgy: A Ferencvárosi Intézményüzemeltetési Központ intézményvezetői

Részletesebben

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására

Javaslat óvodavezető beosztás ellátására szóló megbízás pályázati kiírására 1 PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Testületi napirend sorsz.: Bizottsági napirend sorsz.: Szám: 1-184/2018. Megtárgyalás

Részletesebben

A március 31-i. ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V KIVONAT

A március 31-i. ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V KIVONAT DAD KÖZSÉGI KÉPVISELŐ-TESTÜLET 76-5/2015. A 2015. március 31-i ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V KIVONAT 34/2015.(III.31.) sz.kt.határozat: az alábbi napirendet fogadja el 2015. március 31. napján: 1.) KÖZMEGHALLGATÁS

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Hesz Ildikó előterjeszti: Dr. Varga Tibor

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. május 29. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere. I. Tartalmi összefoglaló 'f Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármcstere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Mászóka Óvoda és a Kőbányai Janikovszky Éva Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános

Részletesebben

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló

.f lrg. . számú előterjesztés. Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere. I. Tartalmi összefoglaló Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármestere.f lrg. számú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Gépmadár Óvoda intézményvezetői álláshelyének pályáztatásáról

Részletesebben

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott nyilvános ülésének. T á r g y s o r o z a t

Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29-én megtartott nyilvános ülésének. T á r g y s o r o z a t Községi Polgármestertől S o n k á d 11-5/2009. Sonkád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. június 29-én megtartott nyilvános ülésének a) jegyzőkönyve, b) tárgysorozata, d) határozata: 31/2009.

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. január 14-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 6/2014.(I.14.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 7/2014.(I.14.)

Részletesebben

POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA. 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544;

POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA. 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544; POLGÁRI JÓZSEF ATTILA GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZŐ ISKOLA 4090 Polgár, Kiss E. u. 10. Tel.: 52/391-544, Fax: 52/391-544; A Polgári József Attila Gimnázium és Szakképző Iskola a közalkalmazottak jogállásáról

Részletesebben

24. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

24. sz. JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testülete Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520 223-24/2013. iktatószám 24. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Kertészsziget

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat 10/2016.(II.4.) határozat Tárgy: Egészségügy 2015. évi pénzügyi elszámolása Bénye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja az Egészségügyi Intézményfenntartó Társulás által működtetett védőnői

Részletesebben

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL

VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL VÁROSI POLGÁRMESTERI HIVATAL 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-118/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel! JAVASLAT Múzeum igazgató

Részletesebben

Polgármester JAVASLAT. Az Oktatási Szolgáltató Intézmény gazdasági vezető (igazgató helyettes) állás pályázati kiírására

Polgármester JAVASLAT. Az Oktatási Szolgáltató Intézmény gazdasági vezető (igazgató helyettes) állás pályázati kiírására BUDAPEST XXI. KERÜLET CSEPEL ÖNKORMÁNYZATA Polgármester JAVASLAT Az Oktatási Szolgáltató Intézmény gazdasági vezető (igazgató helyettes) állás pályázati kiírására Készítette: Kiss István OSZI igazgató

Részletesebben

Budak eszi Polgármesteri Hivatal jegyző munkakör betöltésére.

Budak eszi Polgármesteri Hivatal jegyző munkakör betöltésére. Budakeszi Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Budak eszi Polgármesteri Hivatal jegyző munkakör betöltésére.

Részletesebben

Ellátandó feladatok: A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Ellátandó feladatok: A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: Pest megye, 2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos utca 61. Ellátandó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzata 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 3/2012. ikt. Sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Csanádapáca Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 3-án, 09 óra

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az Ózdi Távhőtermelő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd,

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE NOVEMBER 26-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE NOVEMBER 26-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. NOVEMBER 26-I NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 195/2015. (XI. 26.) BVKt 196/2015. (XI. 26.) BVKt 197/2015. (XI. 26.) BVKt 198/2015.

Részletesebben

Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi normatív határozatai

Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi normatív határozatai Átány Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. évi normatív határozatai 3/2017. (I.26.) Képviselő-testületi határozat: Átány Község Önkormányzati Képviselő-testülete, Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT

Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: TÁRGYSOROZAT Tiszacsécse község Önkormányzat Képviselőtestülete 2014.január 17-én tartott ülésének: a.) jegyzőkönyve, b.) határozatai: 1-2., c.) tárgysorozata TÁRGYSOROZAT 1.) Pályázat kiírása falugondnoki munkakör

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Iktató szám: 47/2015. Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. március 19-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Javaslat a Csudafa Óvoda óvodavezetői

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 9-i rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Csabdi Község Önkormányzat Polgármesteri Hivatal ülésterme

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 99/2015.(V.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta, és úgy határozott, hogy az előterjesztés mellékletét képező Hajdúhadház Város Integrált

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: phkiszombor@vnet.hu Üsz: 22-117/2016. Tárgy: Pályázat kiírása a Kiszombori Szociális és Gyermekjóléti

Részletesebben

Január 23. péntek 16,00 óra

Január 23. péntek 16,00 óra III. Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 23. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 19 hétfő 16.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 20 kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám.: SER/62-16/2019 J e g y z ő k ö n y v Seregélyes Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete 2019. július 3.-i üléséről Döntések: Határozatok: 97/2019.(VII.3.)...A -testület 2019. július 3.-i ülésének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Dr. Dienes Attila képviselő. Farkasné dr. Molnár Mónika körjegyző

Jegyzőkönyv. Girincs: Baráth László polgármester. Dr. Dienes Attila képviselő. Farkasné dr. Molnár Mónika körjegyző Jegyzőkönyv Készült: Tiszalúc Girincs Községek Önkormányzatainak Képviselő-testülete által 2012. május hó 24. napján, délután 15,00 órai kezdettel megtartott együttes ülésről Jelen vannak: Tiszalúc: Majdanics

Részletesebben

Aljegyzői pályázat kiírásáról

Aljegyzői pályázat kiírásáról Aljegyzői pályázat kiírásáról A helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény 36. (1) bekezdés szerint a képviselő-testület - pályázat alapján - a jogszabályban megállapított képesítési követelményeknek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8.-án megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres

Részletesebben

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére

... napirendi pont. Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére ... napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 18-i ülésére Előterjesztés címe és tárgya: a Csabdi Napraforgó Óvoda óvodavezetői álláshelyére pályázat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. március 30-ai ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke

ELŐTERJESZTÉS. a Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2011. március 30-ai ülésére. Lasztovicza Jenő, a megyei közgyűlés elnöke VESZPRÉM MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK ELNÖKE 8200 VESZPRÉM, MEGYEHÁZ TÉR 1. TEL.: (88)545-011, FAX: (88)545-012 E-MAIL: MOKELNOK@VPMEGYE.HU Szám: 14/167-4/2011. ELŐTERJESZTÉS a Veszprém Megyei Önkormányzat

Részletesebben

ben a közoktatási intézmények vezetői közül az alábbiaknak jár le a vezetői megbízása: Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény

ben a közoktatási intézmények vezetői közül az alábbiaknak jár le a vezetői megbízása: Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Oktatási és Közművelődési Főosztály kmiíet Kőbányai i ifi- :-testüiet ülése A$j 945"/ 5^/tooe. Tárgy: Javaslat közoktatási intézményvezetői

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel.

JEGYZŐKÖNYV február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2011. február 03.-án Berhida Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről 9.00 órai kezdettel. Jelen vannak: Pergõ Margit Fülöp Attila Héninger László Herczeg Gabriella

Részletesebben

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról

Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról Előterjesztés A Kapcsolat Központ vezetői pályázatáról 1.Az előterjesztés száma: 349 /2016 2.Az előterjesztést készítő személy neve: dr. Hekman Tibor 3.Az előterjesztést készítésében közreműködő személy

Részletesebben

J A V A S L A T. az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására. Ózd, július 21.

J A V A S L A T. az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására. Ózd, július 21. J A V A S L A T az Ózd Városi Rendészet vezetői állására vonatkozó pályázat kiírására Ózd, 2016. július 21. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Hatósági és Szociális Osztály Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 07-ei ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 07-ei ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 152/2012. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. június 07-ei ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Kosztolányi Dezső Általános

Részletesebben

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/

Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/ Kiszombor Nagyközség Polgármesterétől 6775 Kiszombor, Nagyszentmiklósi u. 8. Tel/Fax: 62/525-090 E-mail: ph@kiszombor.hu Üsz: 22-166/2018. Tárgy: Pályázat kiírása művelődésszervező álláshely betöltésére.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat fenntartásában

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 10-én du. 13 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 9-én tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. március 9-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Városi Óvoda intézményvezetői álláshelyére pályázat kiírása

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület november 17-én tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. november 17-én tartandó ülésére Javaslat az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására.

Részletesebben

Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty.

Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty. Budakörnyéki Közterület - Felügyelet pályázatot hirdet közterület-felügyelő munkakör betöltésére. A munkavégzés helye: Herceghalom és Páty. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: Budakörnyéki Közterület-felügyelet

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 13-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 13-ai ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 33/2014. E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2014. február 13-ai ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: A Csicsergő Óvoda,

Részletesebben

TÁRGY: Tájékoztatás a Szociális Központ intézményvezetői pályázati felhívásának közzétételéről E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Tájékoztatás a Szociális Központ intézményvezetői pályázati felhívásának közzétételéről E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 236. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Tájékoztatás a Szociális Központ intézményvezetői pályázati felhívásának közzétételéről E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Ikt.sz.: 1/240-1/2012/I. Tárgy: Intézményvezetői pályázatok kiírása Üi.: Juhász Ferencné dr. Melléklet: 3 db pályázati kiírás Makó Város

Részletesebben

2. számú melléklet Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdet a Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Csepeli Egyesített Óvoda intézményvezetői (magasabb vezető) beosztás ellátására

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. június 23-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Erzsébet Kórház- rendelőintézet igazgatói állására beérkezett pályázat elbírálása Előadó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24-én megtartott NYÍLT üléséről

Jegyzőkönyv. Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 24-én megtartott NYÍLT üléséről Jegyzőkönyv 2015. március 24-én megtartott NYÍLT üléséről Helyszín: Gyúró Község Önkormányzata tárgyaló terem Jelen vannak: Tóth Béla polgármester dr. Bakonyi Dolli alpolgármester Áldott Lóránt helyi képviselő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 1-jén tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Komló Város Önkormányzat Gazdasági Ellátó Szervezet magasabb vezetői

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. május 12-I RENDKÍVÜLI NYÍLVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 40/2015. (V.12.) 41/2015. (V. 12.) 42/2015. (V. 12.) 43/2015. (V. 12.) 44/2015. (V.

Részletesebben

J A V A S L A T. köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére. Ózd, november 25. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály

J A V A S L A T. köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére. Ózd, november 25. Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály J A V A S L A T köznevelési intézmény vezetői megbízásának véleményezésére Ózd, 2015. november 25. Előterjesztő: Előkészítő: Polgármester Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály A nemzeti köznevelésről

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről

ELŐTERJESZTÉS. Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről ELŐTERJESZTÉS Sportlétesítmény és Szabadidőközpont Üzemeltető intézményvezető beosztás ellátására vonatkozó pályázati felhívás közzétételéről 1. előterjesztés száma: 348/2017 2. előterjesztést készítő

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) ; a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 15. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesi Szociális

Részletesebben

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására

J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására J a v a s l a t az ÓZDINVEST Kft. ügyvezetői állás betöltésére vonatkozó nyilvános pályázat kiírására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: P.H. Településfejlesztési Osztály Ózd, 2017. október 26. Ózd

Részletesebben

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 november 23-ai rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből:

K I V O N A T. Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012 november 23-ai rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből: ülésének könyvéből: 236/2012. (XI.23.) Kt. Ali munkakör betöltésére kiírt pályázat elbírálásáról Képviselő-testülete ali munkakörének betöltésére kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánítja. Felkéri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 26-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének május 26-i rendes ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. május 26-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása aljegyzői állás betöltésére Előterjesztő: dr. Gábor Ferenc jegyző

Részletesebben

2/a. A pályázati eljárás során a szakmai bizottság feladatainak ellátására felkéri a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottságot. k.m.f.

2/a. A pályázati eljárás során a szakmai bizottság feladatainak ellátására felkéri a Köznevelési, Kulturális és Sport Bizottságot. k.m.f. NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK 189/2018. (Xl.29.) számú határozata a Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő Váci Mihály Kulturális Központ igazgatói (magasabb vezető)

Részletesebben

Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására

Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására Javaslat az Ózd és Térsége Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Integrált Intézmény igazgatói beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására Előterjesztő: Társulási Tanács Elnöke Előkészítő: Hatósági

Részletesebben

Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat. Képviselő- testülete

Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat. Képviselő- testülete Belváros- Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Képviselő- testülete a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A alapján pályázatot hirdet a Játékkal- mesével Óvoda

Részletesebben

Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat

Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat Cházár András Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola, Szakiskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Ikt.szám.: 2051-1/2014 E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-i rendes ülésére Tárgy: Pályázat kiírása a Katona József Művelődési Ház és Könyvtár

Részletesebben

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont

Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére. 5. napirendi pont E LŐTERJESZTÉS Tabajd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 9-i rendkívüli ülésére 5. napirendi pont Előterjesztés címe és tárgya: A 2014. évi munkaterv jóváhagyása A tárgykört rendező

Részletesebben

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1

Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 2535 OKTATÁSI ÉS KULTURÁLIS KÖZLÖNY 2017. évi 3. szám Pályázati felhívás nevelési-oktatási és egyéb intézmény vezetői álláshelyének betöltésére 1 A pályázatok benyújtásával és közzétételével (így különösen

Részletesebben

Nagyveleg község Önkormányzata 8065 Nagyveleg, Móri u. 2/a.

Nagyveleg község Önkormányzata 8065 Nagyveleg, Móri u. 2/a. Nagyveleg község Önkormányzata 8065 Nagyveleg, Móri u. 2/a. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyveleg Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 30- án 8.30 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület március 23-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület március 23-án tartandó ülésére Tárgy: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. március 23-án tartandó ülésére Javaslat az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására vonatkozó pályázat kiírására.

Részletesebben

g ~.. szám ú előterjesztés

g ~.. szám ú előterjesztés Budapest Főváros X. Kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere g ~.. szám ú előterjesztés Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Egészségügyi Szolgálat igazgatói álláshelyének ismételt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 16-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET február 16-ai ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 52/2/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S a KÉPVISELŐTESTÜLET 2012. február 16-ai ülésére Tárgy: Napfény Óvoda óvodavezetőjének felmentési

Részletesebben

Szociális igazgatási feladatkör I. besorolási osztályban. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök:

Szociális igazgatási feladatkör I. besorolási osztályban. A munkakörhöz tartozó főbb tevékenységi körök: A közszolgálati jogviszony időtartama: határozatlan idejű közszolgálati jogviszony Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő A munkavégzés helye: Pest megye, 2364 Ócsa, Bajcsy-Zsilinszky utca 2. A közszolgálati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2018. augusztus 27. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester,

Jegyzőkönyv. Nádudvar Város Önkormányzata képviseletében: Beke Imre polgármester, Jegyzőkönyv Készült: 2017. május 10-én de: 9,00 órai kezdettel a Nádudvari Polgármesteri Hivatal helyiségében a Nádudvari Szociális Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács tanácsüléséről Jelen vannak:

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2015.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: /2015. Képviselő-testületének 2015. május 21-én 80/2015.(V.21.) KT 1./ Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 100 %-ban tulajdonában álló Dunaföldvári Dunaparti Idegenforgalmi Kft. 2014. június

Részletesebben

H a t á r o z a t k i v o n a t. Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

H a t á r o z a t k i v o n a t. Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 4/2011. (II.15.) számú Képviselő-testületi határozata:

Részletesebben

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól.

A magasabb vezetői megbízás időtartama: A vezetői megbízás határozott időre 5 évre, 2014. augusztus 1-jétől 2019. július 31-ig szól. Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése pályázatot hirdet Az I-11/80.132/2014.sz. határozat 1. sz. melléklete Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Miskolci Batsányi János Óvoda (3534 Miskolc, Batsányi

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

('.J. r lt f'- ...b.:...::-..'...~.(~':... Faragóné Széles Andrea. "I.c..,lP...~\~ ~'\-... N Y REG YH A Z A

('.J. r lt f'- ...b.:...::-..'...~.(~':... Faragóné Széles Andrea. I.c..,lP...~\~ ~'\-... N Y REG YH A Z A NYíREGYHÁZA 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF. : 83. TELEFON : ~ 3642524'5 0 FAX: ~ 36 42 524.5 1 E-MAIL: POLGARMESTER@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: 21911/2013.05 Ügyintéző : dr. Krizsai AnitajMetzner

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének január 15-én (kedden) órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Szám: 1/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült Pilisszentlászló Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 15-én (kedden) 18.00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő képviselők: dr. Illés György

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita megbízott jegyző A Képviselőtestület

Részletesebben

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből 2016. február 25-i ülésének könyvéből 39/2016.(II.25.) számú határozata A Lakiteleki Közvilágítási Beruházási Nonprofit Kft. végelszámolásáról Lakitelek Önkormányzat Zobokiné Kiss Anita előterjesztését

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére

E l ő t e r j e s z t é s. Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének január 26-i rendkívüli ülésére Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Salgótarján Megyei Jogú Város Polgárm es tere Ügyszám: 24449/2015. Javaslat Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzat Csarnok- és Piacigazgatósága igazgatói (magasabb vezetői) beosztásának ellátására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. március 26-i üléséről. Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tárgyalóterem

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. március 26-i üléséről. Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tárgyalóterem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. március 26-i üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tárgyalóterem Jelen vannak: Bechtold Tamás polgármester, Ádám

Részletesebben