Tudásból karrier. Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) E:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tudásból karrier. Contact us. Name Surname Sector name T: + 44 (0) 00 0000 0000 E: n.surname@kpmg.com"

Átírás

1 Tudásból karrier Contact us Name Surname Sector name T: + 44 (0) E: kpmg.hu job.kpmg.hu Name Surname Sector name T: + 44 (0) E: Name Surname Sector name T: + 44 (0) E: Lorem ipsum et Legal information. Volent er ad modions equatum doluptatio dit augrtion sequamet ullan ullamco nsequam, velit, vercil et iusto dolore velduipsuscing eriure tat nummodiam quat dolim in hendio et wis nim alis nulput volor aliquat ullaorting euipsumsan vercidui blaorting eugiamet lor accum iliquisi. Ting essequat. Volent er ad modions equatum doluptatio dit augrtion sequamet ullan ullamco nsequam, velit, vercil et iusto dolore velduipsuscing eriure tat nummodiam quat dolim in hendio et wis nim alis nulput volor aliquat ullaorting euipsumsan vercidui blaorting eugiamet lor accum iliquisi. Ting essequat. Volent er ad modions equatum doluptatio dit augrtion sequamet ullan ullamco nsequam, velit, vercil et iusto dolore velduipsuscing eriure tat nummodiam quat dolim in hendio et wis nim alis nulput volor aliquat ullaorting euipsumsan vercidui blaorting eugiamet lor accum iliquisi. Ting essequat. Volent er ad modions equatum.

2 Pályakezdő munkatársak jelentkezését várjuk az alábbi területekre: könyvvizsgálat, adótanácsadás, üzleti tanácsadás, információkockázatmenedzsment, informatikai tanácsadás.

3 3 A KPMG-ről A KPMG név betűi a társaság alapítóatyái neveinek kezdőbetűi: Piet Klynveld, Sir William Barclay Peat, James Marwick és Reinhard Goerdeler. A KPMG könyvvizsgálati, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó társaságok globális hálózata. Tagtársaságaink 152 országban működnek, és több mint szakembert foglalkoztatnak világszerte. A KPMG közép- és kelet-európai regionális hálózatában, 18 országban 4500 munkatársunk dolgozik. Budapesti irodánk az energia- és közműszolgáltatások területén globális kompetencia-központként működik. Irodánk ad otthont a KPMG ügyviteli szolgáltató központjának is, mely több mint 30 országban nyújt főként közvetett adózáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat. A KPMG évek óta Magyarország vezető szakmai szolgáltatója. 600 munkatársunkkal iparág-specifikus szolgáltatásokat kínálunk többek között a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az ingatlanpiac és a turizmus terén óta működik a KPMG-BME Akadémia, a KPMG és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem közös üzleti iskolája, amely kiváló továbbképzési lehetőséget biztosít munkatársainknak. A KPMG fő tevékenységi körei: Könyvvizsgálat Adótanácsadás, adóügyviteli szolgáltatások Tanácsadási szolgáltatások: - Megfelelőségi és belső ellenőrzési szolgáltatások - Informatikai tanácsadás - Informatikai kockázatkezelési szolgáltatások - Pénzügyikockázat-kezelés - Számviteli tanácsadás - Üzleti hatékonyság fejlesztése - Corporate Finance - Forensic-szolgáltatások - Restructuring- szolgáltatások - Tranzakciókkal kapcsolatos tanácsadás Robert Stöllinger, ügyvezető partner Egy fiatal, lendületes, kiváló csapattal Magyarország vezető szakmai szolgáltató társasága és évek óta első számú könyvvizsgálója* vagyunk, ezen felül ma már bevételeink több mint fele adó- és üzleti tanácsadásból származik. *A Budapest Business Journal Book of Lists kiadványai szerint.

4 4 Mi ezért dolgozunk itt László Csaba, adótanácsadó: Érdemi munka, megbecsülés, rugalmasság, fiatal, lendületes csapat. Üzleti szemlélet, no politika, no bürokrácia. Ilyen munkakörülmények közt lehet dolgozni. Major Dóra, tanácsadó: Komoly szakmai tapasztalatot szerezhetek, megismerhetek több szektort, a munka változatos, a napok jó hangulatban, vidám társaságban telnek. Tavaly három hónapot külföldön is dolgozhattam. Szakmai fejlődés, jó társaság, nemzetközi tapasztalat számomra ez a KPMG. Gazsó Dóra, auditor: A KPMG és az audit munkakör előnyei között kiemelném a folyamatos magyar és angol nyelvű képzéseket, a változatos feladatokat, a gyors előrelépési lehetőséget. Emellett fiatalos és lendületes csapatban dolgozhatok. Rózsai Rezső, auditor: Azért választottam anno pályakezdőként a KPMG-t, mert azt szerettem volna, hogy emberekkel legyek kapcsolatban a munkám során, ne a számítógép képernyőjével. Most, hogy így 14 év után látom az elégedett ügyfeleket, a motivált, folyamatosan fejlődő munkatársakat, és ezt a hihetetlenül fiatalos, baráti légkört, mindennap megerősít abban, hogy annak idején a legjobb döntést hoztam. Horváth Richárd, auditor: Úgy gondolom, a KPMG-nél lehet a leggyorsabban a legtöbb szakmai tapasztalatot és tudást összegyűjteni, mivel munkánk során különféle cégek működését ismerhetjük és érthetjük meg. Nem utolsó sorban pedig, aki a KPMG-t választja, az egy fiatal csapatba kerül, ahol nap mint nap jó hangulatban dolgozhat. Tóth Ágnes, HR-generalista Kérdéseid kapcsán mindig számíthatsz a kollégák nyitottságára és támogatására. Ösztönző és konstruktív csapatmunka jellemzi a mindennapokat, amelynek során nem csupán tapasztalatokkal gazdagodsz, hanem értékes baráti kapcsolatokat is építhetsz.

5 5 Miért a KPMG? A nálunk szerzett tapasztalat életre szóló piacképes tudást ad. A kollégák támogatása folyamatos ahhoz, hogy a legtöbbet tudd kihozni magadból. Szoros szakmai kapcsolatok építésére van lehetőséged kollégákkal és ügyfelekkel. Modern technológiai felszerelések és barátságos környezet segítik a munkádat. Szakmai képzéseken vehetsz részt, miközben hangsúlyt fektetünk személyes fejlődésedre is. Karrierutad tervezhető és átlátható. Kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is. Kimagasló bért és juttatásokat biztosítunk. Fontos értéknek tekintjük a munka és a magánélet egyensúlyát. Jelentkezz, amennyiben: végzős közgazdászhallgató vagy, nyitott vagy arra, hogy tanulj és fejlődj velünk, és ezáltal válj kiváló szakemberré, jól beszélsz és írsz angolul (a német nyelv ismerete előny), otthonosan kezeled a Windows-programokat, szeretsz és tudsz csapatban dolgozni, hatékonyan kommunikálsz, meggyőző a fellépésed. Emri Zsuzsanna, HR-igazgató: A gazdasági világban jelenleg olyan folyamatok zajlanak, amik a korábban már kicsit megkopott kihívás szónak új értelmet adtak. A KPMG-nél az eddigieknél is fontosabbá vált, hogy a tehetséges és ambiciózus fiatalok között megtaláljuk azokat, akik a legerősebb motivációval és elkötelezettséggel vetik bele magukat a munkába és a tanulásba, azaz személyes fejlődésük építésébe.

6 6 Tudtad-e, hogy a KPMG a világ második legnépszerűbb munkáltatója a Universum cég felmérése szerint. Budapesti irodánkban 600-an dolgozunk, munkatársaink átlagéletkora 30 év alatti. a KPMG Magyarország vezető szakmai szolgáltató társasága már évek óta a BBJ Book of Lists szerint. a KPMG kiemelten támogatja a céges csapatsportokat foci-, röplabda- és kosárcsapatunknak heti rendszerességgel edzési lehetőséget biztosítunk, évente sportbajnokságot rendezünk jelenlegi és volt munkatársaink számára, és támogatjuk csapatok indulását más bajnokságokon is. a KPMG Facebook oldalán nyomon követheted aktuális eseményeinket, állásajánlatainkat, szakmai anyagainkat és tanulmányi versenyeink híreit, a weboldalunkon frissülő blogbejegyzésekből pedig a könyvvizsgálók mindennapjairól tájékozódhatsz ben a KPMG budapesti irodája BREEAM Very Good minősítésű, környezettudatos szempontok alapján tervezett irodaházba költözik. Budapesten működik a KPMG adóügyviteli központja, amely több mint 30 országban nyújt ügyviteli támogatást a közvetett adózás területén. a magyarországi KPMG évek óta elkötelezett támogatója a Bátor Tábor Alapítványnak, mely krónikusan beteg gyerekeknek kínál élménytáborozási lehetőséget. évente több kategóriában is jutalmazzuk legkiválóbb munkatársainkat, a kollégák jelölése és szavazatai alapján. Magyarországon működik a KPMG energia- és közüzemi szektorra szakosodott globális kompetenciaközpontja. Schlotter Diána, HR-generalista: Ha fontos neked, hogy tudásodat olyan környezetben kamatoztasd, ahol lehetőség van tréningekkel, érdekes és kihívásokkal teli szakmai feladatokkal megalapozni a karriered, akkor a KPMG számodra jó választás. A felsőoktatásban szerzett tudásodat nálunk releváns gyakorlati tapasztalatokkal bővítheted.

7 7.a KPMG közép-kelet-európai, 18 országot lefedő regionális hálózatában 4500 munkatársunk dolgozik a közös infrastruktúra és tudásközpontok segítségével hatékonyan segítjük multinacionális ügyfeleinket. a KPMG CSR-stratégiája négy pillérre épül: munkatársak, közösségek, környezet és üzleti partnerek, és az egyes akciókat is ezek köré szervezzük. Célunk, hogy a vállalati felelősségvállalás beépüljön üzleti tevékenységünkbe. a KPMG adókonferenciája 2004 óta minden évben összefoglalja a következő évre érvényes adójogszabályokat és törvényi változásokat ben megújított stratégiánk jelmondata, a Cutting Through Complexity összegzi küldetésünk lényegét: célunk, hogy az egyre összetettebb üzleti, gazdasági környezetben tiszta, érthető válaszokkal és megoldásokkal támogassuk ügyfeleinket.

8 8 Gyakran kérdezitek, igaz-e hogy sok a túlóra, és az embernek nem marad ideje a magánéletére? Könyvvizsgálat területen a törvényi határidők miatt időszakonként valóban jellemző a túlórázás. Tanácsadáson projektjellegű a munkavégzés, így határidők környékén olykor szintén tovább kell dolgozni. Ugyanakkor a túlórákat többféleképpen kompenzáljuk: választhatsz, hogy szabadidőbankban gyűjtöd-e őket, hogy nyáron hosszabb szabadságra mehess, vagy kifizetésre kerüljenek a fizetésed kiegészítéseként. Emellett fontos látni, hogy a befektetett pluszenergia nem csupán a csapatod sikereként, vagy bevétel formájában térül meg, de saját szaktudásodat is növeli. A szakmai rutin és teherbírás ugyanolyan nagyra értékelt hozadéka a munkával töltött óráknak, mint szaktudásod bővülése. sokat kell utazni a vidéki ügyfelek miatt? Rengeteg ügyfelünk között természetesen vannak vidékiek is, így egyes megbízásoknál szükséges az utazás. A munkák tervezésénél a lehetőségek szerint figyelembe vesszük, hogy az utazások is egyenlően legyenek elosztva a csapattagok között. túl nagy felelősség van a pályakezdők vállán? A gyakorlati tudás megszerzése a napi munka során történik, így már első munkáitokon az audit folyamatának egy-egy szeletét végzitek. Betanulásotok és a minőség biztosítása miatt mindig áll mellettetek szenior munkatárs, aki irányítja és ellenőrzi munkátokat, megválaszolja kérdéseiteket. Tapasztalt munkatársaink hasonló módon sajátították el tudásukat, ismerik a kezdeti nehézségeket, és készen állnak az újonnan csatlakozók mentorálására. Mindenkitől felelősségteljes munkára van szükség, ugyanakkor a végső, formális felelősség az ügyfél felé mindig az aláíró vezetőké. hogy fiatalos és nemzetközi a csapat? Cégünkben nagyon sok a fiatal, motivált és elkötelezett kolléga. Az átlagéletkor 29 év, így a jó hangulat általában adott a közös munkához. Fontos számunkra, hogy a csapattagok nagy nyomás alatt is megőrizzék higgadtságukat, igényes és minőségi szolgáltatásra törekedjenek, és emellett képesek legyenek együttműködni, figyelni társaikra, és segíteni, támogatni tudják egymást. van lehetőség a folyamatos fejlődésre, karrierépítésre? A legtöbb, karrierjét a KPMG-nél kezdő munkatársunk ma már vezető beosztásban dolgozik vagy nálunk, vagy éppen valamelyik ügyfelünknél. Sok

9 9 egykori kollégánk az itt megszerzett értékes tapasztalattal vált keresett szakemberré az üzleti világban. Lehetőség van cégen belül egyik csoportunkból egy másik szakmai területre igazolni, illetve két év szakmai munka után akár több éves külföldi kiküldetésben is részed lehet valamelyik külföldi KPMG irodában. A KPMG-nél szerzett tudás és tapasztalat mindenképpen számos, kiváló lehetőséget nyit meg előtted. folyamatos a tanulás? Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a rendszeres képzésre. A tanulás teszi lehetővé a folyton változó üzleti környezethez való gyors alkalmazkodást, így nem csupán lehetőség, de elvárás is, hogy a kollégák folyamatosan képezzék magukat a napi munkájuk során, illetve a számukra biztosított tréningeken. csak erős pénzügyes vagy számvitel tudással lehet érvényesülni? A szakmai tudás (például audit területen a számvitelben való jártasság) bár fontos része a követelményeknek, de közel sem egésze. Számunkra legalább ennyire fontos a motiváltság, a tanulni, fejlődni akarás, hiszen ez lehet a jó teljesítmény és a szakmai fejlődés motorja. A sikeres együttműködés alapja tehát a motiváltság és a felkészültség. Olyan kollégákat keresünk, akik képesek közvetlen, nyílt és hiteles módon kommunikálni, mert alapvető szempont, hogy leendő csoportjukban munkatársaikkal és feletteseikkel gördülékenyen tudjanak együttműködni. Nálunk általában azok találják meg a helyüket hosszabb távon, akik számára fontos a kihívásokkal teli környezet, a minőségi feladatokon keresztül történő fejlődés és előrelépés.

10 10 Indítsd velünk a karriered! A kiválasztás első lépcsőjeként regisztrálj a job.kpmg.hu weboldalon. Ezután következnek a beugró tesztek : logikai angol nyelvi (német ügyfél körrel foglalkozó audit csoportoknál német nyelvi) számviteli (könyvvizsgálati területre jelentkezőknek) A tesztírási időpontokról és helyszínekről a kpmg.hu oldalon találsz bővebb információt a Programok linken, és mindezekről a KPMG Facebook oldalán is tájékozódhatsz. Értékelő központ Amennyiben jó teszteredményeket érsz el, ősszel a gyakornokok kiválasztása során többlépcsős interjúkra számíthatsz, tavasszal pedig az asszisztensek kiválasztásánál félnapos értékelő központon vehetsz részt, ahol csoportfeladatok, valamint esettanulmány jellegű feladatok várhatóak. Az értékelő központ személyes interjúval zárul.(az adótanácsadó területen az értékelő központ helyett többlépcsős interjúra számíthatsz.) Döntés/Ajánlat Az értékelő központot/interjút követő egy héten belül telefonon tájékoztatunk elért eredményed ről amennyiben az pozitív, írás beli állásajánlatot adunk neked. KPMG Karrierút vagy karrierlépcső? Motivált és rátermett kollégáink előrehaladása folyamatos az évek során. Több, karrierjét a KPMG-nél kezdő munkatársunk ma már vezető beosztásban dolgozik nálunk. Ugyanakkor sok egykori kollégánk az itt meg szerzett értékes tapasztalattal máshol vált keresett szakemberré. Bármelyik is legyen a Te utad, a KPMG-nél szerzett tudás és tapasztalat mindenképpen számos lehetőséget nyit meg előtted. partner szenior menedzser menedzser asszisztens menedzser / szenior tanácsadó szenior / tanácsadó szenior asszisztens / junior tanácsadó asszisztens Szakács Klára, HR-generalista: Több munkatársunk asszisztensi pozícióban kezdett nálunk, ma pedig már partnerként tevékenykedik a cégnél. Az ő sikerük, kiemelkedő karrierútjuk számunkra elismerés, kollégáinknak pedig ösztönző minta.

11 11 Vállalati Felelősségvállalás a KPMG-nél CR-stratégiánk célkitűzése, hogy minden üzleti döntésünket és tevékenységünket áthassa a felelős gondolkodás. Ennek megfelelően felelősek vagyunk munkatársainkért, közösségeinkért, környezetünkért és üzleti partnereinkkel kialakított kapcsolatainkért. Stratégiánk és egyes akcióink is e négy pillérre köré szerveződnek. Felelősséggel a munkatársainkért Célunk, hogy mind a pályakezdők, mind pedig a tapasztalt szakemberek szemében a legvonzóbb munkáltatók egyikeként jelenjünk meg. Olyan munkahelyként, ahol biztosítható az egészséges egyensúly a munka és a magánélet között, ahol támogatják az egészség megőrzését és fejlesztését, innovatív és sokszínű környezetet biztosítanak a munkatársak számára. Dolgozóink egészségét szolgálják a rendszeres egészségnapok, szűrések, támogatott sportolási lehetőségek (pl.: részvétel foci-, kosár-, röplabdabajnokságokon, jótékonysági futóversenyeken, házi squashbajnokságon). Képzésekkel, rendszeres hírlevéllel segítjük a KPMG-s kismamák visszailleszkedését is. Felelősséggel a közösségeinkért A KPMG Felelős Társadalomért Programban közhasznú szervezeteket segítünk pro bono szolgáltatásokkal és adományokkal, míg a KPMG CReators programban munkatársaink önkéntes kezdeményezéseit támogatjuk (anyagi segítség és évente 3 CR-nap). Tudásunkkal a civil társadalom és a gazdasági, pénzügyi ismeretek fejlődését segítjük. Felelősséggel a környezetünkért Környezeti terhelésünket irodaépületünk energiahatékonyságának javításával, gépjárműflottánk zöldítésével és infokommunikációs eszközeink fejlesztésével csökkentjük ig 20%-kal csökkentjük a fajlagos szénlábnyomunkat. Épülő új irodaépületünket is a fenntarthatóság szempontjai szerint fejlesztjük. Felelősséggel az üzleti kapcsolatainkon keresztül Üzleti partnereinket a fenntartható fejlődés szempontjainak érvényesítésére ösztönözzük közvetlen kapcsolatainkon, valamint szakmai szervezeteken keresztül. Szolgáltatásainkba beépítjük a fenntartható fejlődés szemléletét, beszállítóinkat CR-szempontokból rendszeresen átvilágítjuk. Szabó István, CR-menedzser: A vállalati felelősség számunkra több mint adományozás, önkéntesség vagy szelektív hulladékgyűjtés: olyan menedzsmentszemlélet, amely áthatja működésünket, és már rövid távon értéket teremt minden érintettünk számára. Te is legyél ennek részese!

12 12 Biznisz, parti, CR, sport KPMG-Bátor Tábor jótékonysági golfverseny The KPMG Way Awards KPMG Karácsonyi parti KPMG Karácsonyi parti KPMG Biztosítási konferencia 2011 Szeminárium japán ügyfeleknek Tamási Attila, szenior audit asszisztens: Azért kezdtünk blogírásba, mert gyakran jeleztétek állásbörzéken, szakkollégiumi esteken, hogy a könyvvizsgálat mindennapjairól kevés információ áll a diákok rendelkezésére. Kövessétek a bejegyzéseket és várjuk felmerülő kérdéseiteket! Aktuális eseményeinkről weboldalunk mellett a facebookon is tájékozódhatsz: kpmg.hu, facebook.com/kpmginhungary.

13 13 mindenütt aktívak vagyunk Önkénteseink a Mikulásgyárban Véradás KPMG Sportnap KPMG Sportnap KPMG-s csapat a K&H maratonon Szakkollégiumok konferenciája Dell Fruzsina, szenior marketing specialista: Rendezvényeink szervezésénél figyelembe kell vennünk a folyamatos létszámnövekedést. Öt-hatszáz fő részére egyre nagyobb kihívás megfelelő helyszínt találni a karácsonyi és a nyári partira, illetve az év közbeni bulikhoz. Ez természetesen nem teher, ellenkezőleg, inkább inspirál bennünket.

14 Diákmenedzsmentbajnokság Üzleti szimulációs játékra épülő országos verseny, 3-fős csapatok számára. Jelentkezz és játssz velünk! Diákként korábban kétszer is részt vettem a DMB-n a tapasztalat sokat segített karrierem tervezésében és a sikeres felvételiben. Megtaláltam a helyem. Hegedűs Andrea ma a KPMG könyvvizsgáló-asszisztense részletek: kpmg.hu facebook.com/kpmginhungary

15 Vegyél részt a KPMG Könyvvizsgálói Versenyén! Szállj versenybe a legjobbaknak járó díjakért! Válaszd ki a témaköröd, küldd be a pályázatod, és találkozz velünk a döntőben! Jelentkezési határidő (kétoldalas témavázlat leadásával): március 30. (péntek) A dolgozat leadási határideje: április 23. (hétfő) Bővebb információ: kpmg.hu, facebook. com/kpmginhungary

16 Build your brand with KPMG! A KPMG név, a KPMG logó és a cutting through complexity a KPMG International Cooperative ( KPMG International ), lajstromozott védjegye KPMG Hungária Kft., a magyar jog alapján bejegyzett korlátolt felelősségű társaság, és egyben a független tagtársaságokból álló KPMG-hálózat magyar tagja, amely hálózat a KPMG International Cooperative-hez ( KPMG International ), a Svájci Államszövetség joga alapján bejegyzett jogi személyhez kapcsolódik. Minden jog fenntartva.

Budapest Bank Törõdés Napja

Budapest Bank Törõdés Napja Budapest Bank Törõdés Napja Vállalat neve: Budapest Bank Zrt. Vállalat bemutatása: A Budapest Bank az egyik legelsõ hazai kereskedelmi bankként 1987-ben jött létre. A magyar bankpiac egyik meghatározó

Részletesebben

A KPMG Magyarországon

A KPMG Magyarországon A KPMG Magyarországon 2 A KPMG Magyarországon A KPMG Magyarországon A KPMG 1989 óta Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. A magyarországi KPMG 650 munkatársat foglalkoztat

Részletesebben

SYMA Rendezvényközpont

SYMA Rendezvényközpont SYMA Rendezvényközpont 2011. október 5-6., 10.00 18.00 Kulcs az álláskereséshez TARTALOM SZAKMAI PARTNER Programok... 2. Felkészülés az állásbörzére... 3. Kikkel találkozhatunk egy állásvásáron?... 4.

Részletesebben

Magyar Public Relations Szövetség CSR Best Practice 2014 pályázat

Magyar Public Relations Szövetség CSR Best Practice 2014 pályázat Magyar Public Relations Szövetség CSR Best Practice 2014 pályázat A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalása 2014. május 31. A pályázott kategória: Nemzetközi cég magyar nagyvállalata Pályázati anyag

Részletesebben

Álláskeresést támogató programok

Álláskeresést támogató programok Álláskeresést támogató programok Színkódok a gyors és hatékony álláskeresésért A börze kiállítóinak helyszíni és online standjait, valamint a különböző tájékoztató anyagokat szakterületek szerinti színkódokkal

Részletesebben

2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont. www.hvgallasborze.hu

2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont. www.hvgallasborze.hu 2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont www.hvgallasborze.hu KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! Változásokkal teli világunkban egyre fontosabb, hogy munkavállalóként is alkalmazkodni tudjunk a körülményekhez,

Részletesebben

a K&H fenntarthatósági tevékenysége

a K&H fenntarthatósági tevékenysége a K&H fenntarthatósági tevékenysége és azon belül a 11 éves K&H gyógyvarázs program ismertetése 2014. június 16. Pályázott kategória: nemzetközi cég magyar leányvállalata Pályázó cég adatai: Pályázat benyújtója:

Részletesebben

KÖSZÖNTO. Kedves Látogatónk! www.hvgallasborze.hu

KÖSZÖNTO. Kedves Látogatónk! www.hvgallasborze.hu KÖSZÖNTO Kedves Látogatónk! Számos állásbörze szervezôjeként többször szegezték már nekem a kérdést végzés elôtt álló diákok éppúgy, mint már dolgozó ismerôseim: "Miért menjek el az állásbörzére? Érdemes

Részletesebben

SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ

SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ 2012 Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd tér 6. Tel./fax: 62/546775, 62/546680 info@sztealmamater.hu www.sztealmamater.hu

Részletesebben

Esélyegyenlőségi jó gyakorlatok 2011-ben

Esélyegyenlőségi jó gyakorlatok 2011-ben Esélyegyenlőségi jó gyakorlatok 2011-ben 2 Tartalom Sokszínű Szervezet TOP 10 díj Sokszínű Szervezet TOP 10 díjazottak Jó gyakorlatok a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására 5 7 17 Sokszínű

Részletesebben

2014. az emberi erőforrás fejlesztés és a működési stabilitás megalapozásának éve volt

2014. az emberi erőforrás fejlesztés és a működési stabilitás megalapozásának éve volt 2014. az emberi erőforrás fejlesztés és a működési stabilitás megalapozásának éve volt Beszámoló, a Civil Centrum Közhasznú Alapítvány 2014. évben végzett szakmai munkájáról A Civil Centrum Alapítvány

Részletesebben

nemzetközi tanulási és munkaajánlatok, interaktív, szakmai előadások,

nemzetközi tanulási és munkaajánlatok, interaktív, szakmai előadások, KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! A kiadvány, melyet a kezében tart, lehetőség és esély a tudatos karrierépítéséhez. 2009-ben a világ gazdasága, így a magyar gazdaság is súlyos veszteségeket könyvelt el. Ezen

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Kedves Vendégeink!

KÖSZÖNTŐ. Kedves Vendégeink! KÖSZÖNTŐ Kedves Vendégeink! Napjainkban, amikor a gazdaság helyzete nem ígér könnyű elhelyezkedési lehetőséget a legjobb eredményt elért hallgatónak sem, a munkaerőpiacot jelentős kínálattal ellátó egyetemeknek

Részletesebben

CSR JELENTÉS 2011-2012

CSR JELENTÉS 2011-2012 CSR JELENTÉS 2011-2012 1 TARTALOM 1. A BUDAPEST BANK-CSOPORT 4 2. INTERJÚ ZOLNAI GYÖRGY VEZÉRIGAZGATÓVAL 6 3. A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS TERÉN ELÉRT FŐBB EREDMÉNYEK 8 4. FELELŐS MŰKÖDÉS ÉS ÉRINTETTJEINK

Részletesebben

www.pwc.com/hu/hu/alumni/ Circle We never let you go A PwC Magyarország alumni hírlevele

www.pwc.com/hu/hu/alumni/ Circle We never let you go A PwC Magyarország alumni hírlevele www.pwc.com/hu/hu/alumni/ Circle We never let you go A PwC Magyarország alumni hírlevele Köszöntő Újdonságok és mérföldkövek mi történt velünk az elmúlt fél évben? Kedves PwC-alumnik! Ősz eleji Alumni

Részletesebben

A Legjobb Munkahely Felmérés és a HR 10 éve Magyarországon

A Legjobb Munkahely Felmérés és a HR 10 éve Magyarországon A Legjobb Munkahely Felmérés és a HR 10 éve Magyarországon Munkavállalói trendek és humán gyakorlatok az elmúlt évtizedben Bulgária, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia, Törökország, Ukrajna

Részletesebben

Felelősségvállalás és fenntarthatóság a magyarországi nagyvállalatoknál

Felelősségvállalás és fenntarthatóság a magyarországi nagyvállalatoknál SUSTAINABILITY SERVICES Felelősségvállalás és fenntarthatóság a magyarországi nagyvállalatoknál A 2008 2009-es jelentések tükrében ADVISORY Felelősségvállalás és fenntarthatóság a magyarországi nagyvállalatoknál

Részletesebben

HOPPÁ Disszeminációs füzetek 31. nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac

HOPPÁ Disszeminációs füzetek 31. nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac HOPPÁ Disszeminációs füzetek 31. nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac 2011 Impresszum Szerkesztette: Kardos Anita Kiadványszerkesztő: Vilimi Kata Kiadja: Tempus Közalapítvány,

Részletesebben

2 nap a karrieredért 1500+ 140+ hazánk vezető cégei közül. Karrier Iránytű 10:00-18:00. 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont

2 nap a karrieredért 1500+ 140+ hazánk vezető cégei közül. Karrier Iránytű 10:00-18:00. 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont Kiemelt állásajánlóink Karrier Iránytű 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont 10:00-18:00 2 nap a karrieredért 1500+ CV tanácsadás próbainterjú 140+ hazánk vezető cégei közül AJÁNLATOK IT-, MÉRNÖKI,

Részletesebben

nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac HOPPÁ Disszeminációs füzetek 40. A 2011-es kiadás bővített változata

nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac HOPPÁ Disszeminációs füzetek 40. A 2011-es kiadás bővített változata nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac 2013 HOPPÁ Disszeminációs füzetek 40. A 2011-es kiadás bővített változata nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac 2013 impresszum Szerkesztette: Kardos Anita Kiadványszerkesztő:

Részletesebben

Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Csaba Center, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.

Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Csaba Center, 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43. CSR jelentés 2010 Impresszum Cégnév: Budapest Hitel- és Fejlesztési Bank Nyilvánosan Működő Rt. Cég rövidített elnevezése: Budapest Bank Nyrt. Székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. Levelezési cím: Budapest

Részletesebben

Te tudod a jó receptet? TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL. SZTE Tavaszi Állásbörze 2012

Te tudod a jó receptet? TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL. SZTE Tavaszi Állásbörze 2012 Te tudod a jó receptet? SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL 2012 SZTE Tavaszi Állásbörze 2012 1 Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd

Részletesebben

A munkaerő-piaci szolgáltató szervezetek hálózatának tevékenységrendszere. - 4. háttértanulmány -

A munkaerő-piaci szolgáltató szervezetek hálózatának tevékenységrendszere. - 4. háttértanulmány - A munkaerő-piaci szolgáltató szervezetek hálózatának tevékenységrendszere - 4. háttértanulmány - 1 Szerzők: Prókai Orsolya szakmai vezető Erdős Judit Szerepi Anna Erika A háttértanulmány a TÁMOP 5.3.8-11/A1-2012-0001

Részletesebben

SIKERES ÖNKÉNTES PROGRAMOK

SIKERES ÖNKÉNTES PROGRAMOK SIKERES ÖNKÉNTES PROGRAMOK A GYAKORLATBAN Önkéntes Központ Alapítvány Kiadja: Önkéntes Központ Alapítvány 1123 Budapest, Kékgolyó u. 20. I./4a Szerkesztõ: Francsics Dorina Szakmai lektor: F. Tóth András

Részletesebben

Telepítési Csomag Kézikönyv önkéntes programok szociális intézményekben történõ elindításához

Telepítési Csomag Kézikönyv önkéntes programok szociális intézményekben történõ elindításához HEFOP -2.2.1.-06/1-2006-12-0020/4.0. BEFOGADÓ INTÉZMÉNYEK. A SZOCIÁLIS SZEKTOR FEJLESZTÉSE ÖNKÉNTES PROGRAMOK SZOCIÁLIS INTÉZMÉNYEKBE TÖRTÉNÕ INTEGRÁLÁSÁN KERESZTÜL. Alcím: Szociális szakemberek és önkéntesek

Részletesebben

K&H Csoport fenntarthatósági jelentés

K&H Csoport fenntarthatósági jelentés K&H Csoport fenntarthatósági jelentés 2012 impresszum nnk&h Csoport központi cím: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. levelezési cím: 1851 Budapest központi telefonszám: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328

Részletesebben

SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL

SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ 2013 SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd tér 6. Tel./fax: 62/546775, 62/546680

Részletesebben

Fenntarthatósági. jelentés 2010/2011. Tesco-Global Áruházak Zrt.

Fenntarthatósági. jelentés 2010/2011. Tesco-Global Áruházak Zrt. Fenntarthatósági 2010/2011 jelentés Tesco-Global Áruházak Zrt. 4 Vezérigazgatói köszöntő 6 A Tesco Magyarországon 6 köszöntő Tartalomjegyzék 8 20 12 Vállalati felelősség a Tescónál Vállalati értékeink

Részletesebben

Karrier Iránytű. 2014. szeptember 24-25. IT-, MÉRNÖKI, GAZDASÁGI ÁLLÁSOK, SYMA Rendezvényközpont. állás- és képzési ajánlat

Karrier Iránytű. 2014. szeptember 24-25. IT-, MÉRNÖKI, GAZDASÁGI ÁLLÁSOK, SYMA Rendezvényközpont. állás- és képzési ajánlat Kiemelt állásajánlóink Karrier Iránytű 2014. szeptember 24-25. SYMA Rendezvényközpont állás- és képzési ajánlat ingyenes személyes tanácsadás állásajánló cég IT-, MÉRNÖKI, GAZDASÁGI ÁLLÁSOK, SZAKMAI GYAKORLATOK,

Részletesebben

Iránytű. www.pwc.com/hu. A PwC Magyarország magazinja pénzügyi vezetőknek. Tartalom. 2. szám 2013. december. ERM: a vállalat integrált szenzora 3

Iránytű. www.pwc.com/hu. A PwC Magyarország magazinja pénzügyi vezetőknek. Tartalom. 2. szám 2013. december. ERM: a vállalat integrált szenzora 3 Iránytű A PwC Magyarország magazinja pénzügyi vezetőknek 2. szám 2013. december Tartalom ERM: a vállalat integrált szenzora 3 Jelentős előnyöket jelenthet az IFRS magyar bevezetése 5 Halasztott adó: módosítás,

Részletesebben