Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint"

Átírás

1 oldalszám: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása További lényeges információk nem állnak rendelkezésre. - Anyag/készítmény használata Alaptisztító A biztonsági adatlap szállítójának adatai - Gyártó/szállító: MA-FRA S.p.A. Via Aquileia, 44/ Baranzate (MI) ITALIA Tel mafra@mafra.it - Információt nyujtó terület: lab@mafra.it Sürgősségi telefonszám: Chiamata d'emergenza orari di ufficio: tel Per emergenza 24 ore: Rivolgersi al centro antiveleno dell'ospedale di Niguarda "MILANO" SZAKASZ: A veszély meghatározása Az anyag vagy keverék osztályozása - A 67/548/EGK irányelv vagy a 1999/45/EK irányelv szerinti osztályozás C; Maró R34: Égési sérülést okoz. - Osztályozási rendszer: Az osztálybasorolás megfelel az érvényes EK listáknak, de kiegészítik a szakirodalomból származó és a cégek által megadott adatok Címkézési elemek - EGK irányelvek szerinti jelölés: A termék besorolása és jelölése az EK irányelvek/gefstoffv szerint történik. - A termék megjelölő betűje és veszélyjelölése: C Maró - Veszélyt meghatározó komponensek a cimkézéshez: Nátrium-hidroxid C>5% - R-mondatok: 34 Égési sérülést okoz. - S-mondatok: 26 Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. 36/37 Megfelelő védőruházatot és védőkesztyűt kell viselni. 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvoshoz kell fordulni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni Egyéb veszélyek A termék igazolhatóan mentes szervesen megkötött halogénvegyületektől (AOX) nitrátoktól, nehézfém vegyületektől és formaldehidoktól. - A PBT- és a vpvb-értékelés eredményei - PBT: Nem alkalmazható (folytatás a 2. oldalon)

2 oldalszám: 2/7 - vpvb: Nem alkalmazható (folytatás az 1. oldalról) 3. SZAKASZ: Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok Kémiai jellemzés: Keverékek - Leírás: Az alábbi anyagokból álló, veszélytelen adalékokat tartalmazó keverék. - Veszélyes alkotórészek: CAS: Polymer CAS: EINECS: CAS: EINECS: Reg.nr.: CAS: EINECS: Reg.nr.: CAS: EINECS: Reg.nr.: Ethoxy Alchol Xn R22; Xi R41 Eye Dam. 1, H318; Acute Tox. 4, H302 2-Amino-etanol C R34; Xn R20/21/22 Skin Corr. 1B, H314; Acute Tox. 4, H302; Acute Tox. 4, H312; Acute Tox. 4, H332 tetranátrium-etilén-diamin-tetraacetát Xn R22; Xi R41 Eye Dam. 1, H318; Acute Tox. 4, H302 Nátrium-hidroxid C>5% C R35 Skin Corr. 1A, H314 1-hydroxy ethylidene-1,1diphosphonic acid Xi R41 Eye Dam. 1, H /2004/EK rendelete a mosó- és tisztítószerekről / A tartalomra vonatkozó címkézés nem ionos felületaktív anyagok 5-15% EDTA és annak sói, foszfonátok < 5% <10% <5% <5% <5% <2% 4. SZAKASZ: Elsősegélynyújtás Az elsősegély-nyújtási intézkedések ismertetése - Általános információk: A termék által szennyezett ruhadarabokat haladéktalanul távolítsuk el. - Belélegzés után: Gondoskodjunk friss levegőről. - Bőrrel való érintkezés után: Azonnal mossuk le vízzel. - A szemmel való érintkezés után: A szemet folyó víz alatt néhány percen át öblítsük le, miközben a szemhéjat nyitva tartjuk. Tartós panaszok esetén kérjünk orvosi tanácsot. - Lenyelés után: Ne okozzunk hányást; azonnal kérjünk orvosi segítséget A legfontosabb - akut és késleltetett - tünetek és hatások További lényeges információk nem állnak rendelkezésre. - Veszélyek Gyomorperforáció veszélye A szükséges azonnali orvosi ellátás és különleges ellátás jelzése További lényeges információk nem állnak rendelkezésre. 5. SZAKASZ: Tűzvédelmi intézkedések Oltóanyag - Megfelelő tűzoltószerek: CO2, poroltó vagy vízsugár. A nagyobb tüzeket vízsugárral vagy alkoholnak ellenálló porral oltsuk. - Biztonsági okokból nem megfelelő tőzoltószerek: Vízsugár Az anyagból vagy a keverékből származó különleges veszélyek Bizonyos körülmények között a tüzek során egyéb mérgező anyagok nyoma nem zárható ki Tűzoltóknak szóló javaslat - Különleges védőfelszerelés: Ne lélegezzük be a robbanási és égési gázokat. (folytatás a 3. oldalon)

3 oldalszám: 3/7 - További adatok A veszélyeztetett tartályokat vízsugárral hűtsük. (folytatás a 2. oldalról) 6. SZAKASZ: Intézkedések véletlenszerű expozíciónál Személyi óvintézkedések, egyéni védőeszközök és vészhelyzeti eljárások Viseljünk védőfelszerelést. Távolítsuk el a védtelen személyeket Környezetvédelmi óvintézkedések: Ne engedjük bele a csatornába, vagy a környezeti vizekbe A területi elhatárolás és a szennyezésmentesítés módszerei és anyagai: Folyadékot megkötő anyaggal (homok, kovaföld, savmegkötő anyag, univerzális megkötő anyag) itassuk fel. Használjunk semlegesítő szereket Hivatkozás más szakaszokra Veszélyes anyagok nem szabadulnak fel. 7. SZAKASZ: Kezelés és tárolás A biztonságos kezelésre irányuló óvintézkedések Csak jól szellőzött helyeken alkalmazzuk. - Tűz- és robbanásvédelmi információk: Környezeti tűz esetén gondoskodjunk szükség esetén a hűtésről A biztonságos tárolás feltételei, az esetleges összeférhetetlenséggel együtt - Raktározás: - A raktárhelyiségekkel és tartályokkal szemben támasztott követelmény: Hűvös helyen tároljuk. - Együttes tárolással kapcsolatos információk: Nem szükséges. - További adatok a raktározási körülményekkel kapcsolatban: Nincs Meghatározott végfelhasználás (végfelhasználások) További lényeges információk nem állnak rendelkezésre. * 8. SZAKASZ: Az expozíció ellenőrzése/egyéni védelem - Pótlólagos információ a műszakai berendezés kialakításához: További adatok nincsenek; lásd 7. pontot Ellenőrzési paraméterek - Alkotórészek munkahelyre vonatkoztatott, felügyelet tárgyát képező határértékekkel: Amino-etanol TLV () CK-érték: 7,6 mg/m 3 AK-érték: 2,5 mg/m 3 b - Pótlólagos információk: A létrehozásnál érvényes listák képezték a kiindulópontot Az expozíció ellenőrzése - Személyes védőfelszerelés: - Általános védekezési és higiéniai intézkedések: Figyelembe kell venni a szokásos óvatossági rendszabályokat a vegyszerek kezelésekor. A szennyezett folyadékkal átitatott ruházatot azonnal vegyük le. Munkahelyi szünetek előtt és a munka befejezésekor mossunk kezet. Kerüljük a szemmel és bőrrel való érintkezést. - Légzésvédelem: Csak kielégítő elszívás nélküli szóráskor. - Kézvédelem: Védőkesztyű vagy kézvédő krém. - Kesztyűanyag Gumikesztyű. - Áthatolási idő a kesztyűanyagon A pontos behatolási időt a kesztyű gyártójától kell megkérdezni és azt be is kell tartani. - Szemvédelem: Fonott szemüveg. (folytatás a 4. oldalon)

4 oldalszám: 4/7 (folytatás a 3. oldalról) 9. SZAKASZ: Fizikai és kémiai tulajdonságok Az alapvető fizikai és kémiai tulajdonságokra vonatkozó információ - Általános adatok - Külső jellemzők: Forma: Folyadék Szín: sárga elszíneződésű - Szag: felismerhető - ph-érték 20 C-nál: 12,5 - Állapotváltozás Olvadáspont/olvadási tartomány: nem meghatározható Forráspont/forrási tartomány: 100 C - Robbanáspont: Nem alkalmazható - Gyúlékonyság (szilárd, gázhalmazállapotú): Az anyag nem gyúlékony. - Gyulladási hőmérséklet: 400 C - Öngyulladás: Az anyag magától nem gyullad. - Robbanásveszély: Az anyag nem jelent robbanásveszélyt. - Gőznyomás 20 C-nál: 23 hpa - Sűrűség 20 C-nál: 1,63 g/cm 3 - Oldhatóság/keverhetőség az alábbiakkal: Víz: - Viszkozitás: dinamikai: kinematikai: - Oldószer tartalom: Szerves oldószerek: < 20 % Víz: > 70 % Teljes mértékben keverhető. Nincs meghatározva. Nincs meghatározva. Szilárdanyag tartalom: < 10 % Egyéb információk További lényeges információk nem állnak rendelkezésre. - VOC / COV (%) 4,50 % 10. SZAKASZ: Stabilitás és reakciókészség Reakciókészség Kémiai stabilitás - Termikus bomlás/kerülendő feltételek: Környezeti hőmérséklete stabil A veszélyes reakciók lehetősége Exotherm reakció Kerülendő körülmények További lényeges információk nem állnak rendelkezésre Nem összeférhető anyagok: További lényeges információk nem állnak rendelkezésre Veszélyes bomlástermékek: Veszélyes bomlástermékek nem ismeretesek. 11. SZAKASZ: Toxikológiai adatok A toxikológiai hatásokra vonatkozó információ - Akut toxicitás: - Besorolás releváns LD/LC50-értékek: Nátrium-hidroxid C>5% Szájon át LD mg/kg (rat) (folytatás az 5. oldalon)

5 oldalszám: 5/7 (folytatás a 4. oldalról) - Primer ingerhatás: - A bőrön: Ingerli a bört és a nyálkahártyákat. - A szemben: Erős ingerlő hatás, komoly szemkárosodás veszélyével - Érzékenyítés: Szenzibilizáció (nem ismeretes) - További toxikológiai információk: Maró Készítményekre vonatkozó általános besorolási irányelvének érvényes kiadásában közölt számítási eljárás alapján. A termék az alábbi veszélyekkel jár: 12. SZAKASZ: Ökológiai információk Toxicitás - Akvatikus toxicitás: További lényeges információk nem állnak rendelkezésre Perzisztencia és lebonthatóság További lényeges információk nem állnak rendelkezésre Bioakkumulációs képesség További lényeges információk nem állnak rendelkezésre A talajban való mobilitás További lényeges információk nem állnak rendelkezésre. - További ökológiai információk: - Általános információk: Higitatlan, illetve semlegesítetlen állapotban nem engedhető bele a szennyvízbe, illetve a befogadóba A PBT- és a vpvb-értékelés eredményei - PBT: Nem alkalmazható - vpvb: Nem alkalmazható Egyéb káros hatások További lényeges információk nem állnak rendelkezésre. * 13. SZAKASZ: Ártalmatlanítási szempontok Hulladékkezelési módszerek - Ajánlás: A szükséges műszaki előírások figyelembe vételével a hulladékkezelővel és az illetékes hatóságokkal egyeztetve, kémiaifizikai, vagy biológiai előkezelés után a háztartási hulladékkal együtt tárolható. - Európai Hulladék Katalógus LLADÉKKEZELŐ LÉTESÍTMÉNYEKBŐL, SZENNYVIZEKET KELETKEZÉSÜK TELEPHELYÉN KÍVÜL KEZELŐ SZENNYVÍZTISZTÍTÓKBÓL, ILLETVE AZ IVÓVÍZ ÉS IPARIVÍZ SZOLGÁLTATÁSBÓL SZÁRMAZÓ LLADÉKOK szennyvíztisztító művekből származó, közelebbről nem meghatározott hulladékok közelebbről nem meghatározott hulladékok - Tisztítatlan csomagolások: - Ajánlás: A nem szennyezett csomagolóanyagok a Recycling folyamathoz szállíthatók. - Ajánlott tisztítószer: Víz, adott esetben tisztítószerekkel együtt. * 14. SZAKASZ: Szállításra vonatkozó információk UN-szám - ADR, IMDG, IATA UN Az ENSZ szerinti megfelelő szállítási megnevezés - ADR 1719 MA R Ó, LÚGOS FOLYÉ KONY A NYAG, M. N. N. (SZILÁRD) - IMDG, IATA CAUSTIC ALKALI LIQUID, N.O.S. (SODIUM HYDROXIDE) (folytatás a 6. oldalon)

6 oldalszám: 6/ Szállítási veszélyességi osztály(ok) - ADR (folytatás az 5. oldalról) - osztály 8 Maró anyagok - Bárcák 8 - IMDG - Class 8 Corrosive substances. - IATA - Class 8 Corrosive substances. - Label Csomagolási csoport - ADR, IMDG, IATA II A felhasználót érintő különleges óvintézkedések Figyelem: Maró anyagok - Kemler-szám: 80 - EMS-szám: F-A,S-B - Segregation groups Alkalis A MARPOL 73/78 II. melléklete és az IBC kódex szerinti ömlesztett szállítás - Szállítási/egyéb adatok: - ADR - Korlátozott menynyiség (LQ) 1L - Szállítási kategória 2 - Alagútkorlátozási kód: E Nem alkalmazható * 15. SZAKASZ: Szabályozással kapcsolatos információk Az adott anyaggal vagy keverékkel kapcsolatos biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi előírások/ jogszabályok - Országos előírások: - Vízveszélyeztetési osztály: WGK 1 (Saját besorolás) : a vizeket enyhén veszélye8zteti Kémiai biztonsági értékelés: A kémiai biztonsági értékelést nem végeztek. 16. SZAKASZ: Egyéb információk Az adatok jelenlegi ismeretinkre támaszkodnak, azonban nem jelentik a termék tulajdonságainak garanciáját és nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt. (folytatás a 7. oldalon)

7 oldalszám: 7/7 - Lényeges mondatok H302 Lenyelve ártalmas. H312 Bőrrel érintkezve ártalmas. H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. H318 Súlyos szemkárosodást okoz. H332 Belélegezve ártalmas. R20/21/22 Belélegezve, bőrrel érintkezve és lenyelve ártalmas. R22 Lenyelve ártalmas. R34 Égési sérülést okoz. R35 Súlyos égési sérülést okoz. R41 Súlyos szemkárosodást okozhat. - Az adatlapot kiállító szerv: Ma-Fra Laboratories - Kapcsolattartási partner: lab@mafra.it - * Az adatok az előző verzióhoz képest megváltoztak (folytatás a 6. oldalról)

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 06.03.2013 Verziószám 5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Meron AC por Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Fit Test C&B bázis Anyag/készítmény használata Fogászati mintázó anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Rebilda DC bázis Anyag/készítmény használata Csonkfelépítő anyag Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Alkalmazási szektor

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 6784 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása nem

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 7259/1 CAS-szám: 7778-18-9 EK-szám: 231-900-3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

MOTIP CAR CARE INTENSIVE WHEEL CLEANER TRIGGER 500 ML

MOTIP CAR CARE INTENSIVE WHEEL CLEANER TRIGGER 500 ML oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 000732 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 7706/1 EK-szám: 238-878-4 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 125-031121 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund & Rausings

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: INJEKTIONSHARZ REPOL PU 18 KOMP.A / Repol PU 18 injektáló 1.2 Az anyag vagy keverék

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 01466/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Structur Premium bázis Anyag/készítmény használata Ideiglenes Korona

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 10038/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító CAS-szám: 66402-68-4 EK-szám: 266-340-9 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FADDZ05W50 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 165-P Regisztrációs szám nem alkalmazható Anyag/készítmény használata Fogérzékenység-csökkentő A biztonsági

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 031-O Regisztrációs szám nem alkalmazható Anyag/készítmény használata Fogászati anyag a gyógyításhoz és

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 A nyomtatás kelte 04.04.2008 Felülvizsgálat 04.04.2008 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Ufi Gel SC/P bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 12132/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 10021/3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 6391/3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 20.03.2009 Felülvizsgálat 20.03.2009 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Provicol/SC bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Vastag bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó/szállító: TKK Srpenica ob Soci, d.d. Srpenica

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13589/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13247/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 356-1261 Article number Description Quantity Symbols 6095F Antiserum Salmonella Vi (3 ml)

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: Weiss Chemie + Technik Gmb & Co.KG

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13727/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13797/1 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 10661/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 8508/2 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM003973 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 7205/13 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: IPS e.max Ceram Bleach BL: Margin, Deep Dentin, Dentin CAS-szám: 66402-68-4 EK-szám: 266-340-9

Részletesebben

Deutsch Átdolgozás kelte : 09.11.2010 Verzió (Felülvizsgálat) : 4.0.1 (4.0.0) Nyomtatás kelte : 08.09.2011. Bostik GmbH. 33829 Borgholzhausen

Deutsch Átdolgozás kelte : 09.11.2010 Verzió (Felülvizsgálat) : 4.0.1 (4.0.0) Nyomtatás kelte : 08.09.2011. Bostik GmbH. 33829 Borgholzhausen 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása Butil tömítoanyag profil alakban Illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK szabályozás szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK szabályozás szerint Kiállítás dátuma: 2013. 06. 21. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Forgalmazó cég:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 11240/4 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Készhabarcs Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl és

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 14775/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 454-011455 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték hígító Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 6320/2 CAS-szám: 7631-86-9 EK-szám: 231-545-4 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 01430/3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/4 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Blocset paste Anyag/készítmény használata Segédanyag műfogak előállításához

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FAFNF11W29 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

2 A veszély meghatározása

2 A veszély meghatározása oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 17234/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 11030/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

MESTER Dekor Ragasztó

MESTER Dekor Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: AC0402 CAS-szám: 56-40-6 EINECS-szám: 200-272-2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

MESTER Mennyezetlap és Díszléc Ragasztó

MESTER Mennyezetlap és Díszléc Ragasztó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 6 Verziószám: 2015/1 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2015.03.20 Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 5789/6 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

CAR CARE DE-ICER TRIGGER

CAR CARE DE-ICER TRIGGER oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000441 Anyag/készítmény használata Tisztító Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 12027/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13252/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: AUSTRO MATT AM 1000 Base weiss / Austro matt AM 1000 fehér Cikkszám: 13251/4 1.2 Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 13307/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 02.06.2015 Felülvizsgálat 26.05.2015

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 02.06.2015 Felülvizsgálat 26.05.2015 oldalszám: 1/5 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 56145 3556145 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/11 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 10192/8 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

MESTER Cserépkályha Fugázó

MESTER Cserépkályha Fugázó (Az 1907/2006/EK és az 1272/2008/EK rendelet szerint) oldal 1 / 8 Verziószám: 2013/01 A biztonsági adatlap elkészítésének kelte: 2013. július 1. Felülvizsgálat kelte: Az előző verzió hatályon kívül helyezésének

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: EMULPLAST INNENMATT KA 3500 Emulplast E.L.F. Belső fal és Cikkszám: 51500/3 1.2 Az

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 126 Regisztrációs szám nem alkalmazható Anyag/készítmény használata Fogászati tömőanyag A biztonsági adatlap

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM005163 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 12125/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 PRF Laptop 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 PRF Laptop 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA BIZTONSÁGI ADATLAP Oldal 1 / 5 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1 Termékazonosító 1.1.1 Termék kereskedelmi neve 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító 1.2 Az anyag vagy keverék lényeges azonosított felhasználásai, illetve ellenjavallt felhasználásai

Részletesebben

F Tűzveszélyes. Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása

F Tűzveszélyes. Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/7 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Cikkszám: 6655 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása nem

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/8 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 11229/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 14776/1 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 A nyomtatás kelte 03.06.2015 Verziószám 8 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Ionofil Plus por 1.2 Az anyag vagy

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - - Anyag/készítmény használata Reactive substance for ygrometer CM - Gyártó: KERAKOLL S.p.A.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény használata

Részletesebben

1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. A veszély meghatározása. 3. Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok

1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása. 2. A veszély meghatározása. 3. Összetétel vagy az összetevőkre vonatkozó adatok Biztonsági adatlap oldalszám: 1/5 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító: 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása:

Részletesebben