Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 5.szám március 17. Sikerre hangoltuk

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 5.szám 2010. március 17. Sikerre hangoltuk"

Átírás

1 Sikerre hangoltuk Jóbútor Kft. Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 5.szám március 17. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 vállalkozások részére 2 vállalkozások részére folytatás 3 önkormányzatok részére 4 önkormányzatok részére folytatás 5 Elutasított pályázatok kezelése 5 Williamson&Klark 6 Bemutatkozik: Adópaprika.hu 6 A Jóbútor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. azzal a céllal alakult meg 2006-ban Tatabányán, hogy a vevői igényeknek megfelelően jó minőségű bútorokat és kiegészítőket árusítson. Fenyő- és matracszaküzletük széles választékkal várja a vásárlókat, akik számára számos szekrénysort, elemes bútort, bőrgarnitúrát, hálószoba bútort kínálnak. Kiemelt tevékenységi körük a bútorforgalmazás, valamint a mobil és beépíthető bútorok kiskereskedelme. Számos állandó vevővel rendelkeznek (pl. irodabútorok beszerzése területén), de a kereskedelem jelentős részét a lakossági vásárlások adják. Éppen emiatt árusítanak konyha bútorokat, étkezőket, elemes szekrénysorokat, ágyakat és ágybetéteket is. Profiljukat később a bio- és ortopéd matracok árusításával, valamint a fenyő bútorok gyártásával bővítették. Szolgáltatásaik közé tartozik a helyszíni összeszerelés is a kiszállításon kívül. Egyedi bútorok gyártására egyelőre még ritkán kapnak felkérést, de ez az üzletág növekvő tendenciát mutat, így bíznak abban, hogy a minőség lesz az elsődleges szempont vevőik számára és ez a vállalkozás további fejlődését eredményezi. A Jóbútor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. tervei megvalósításához a Williamson and Klark Corporate Finance Kft. közreműködésével támogatási kérelmet nyújtott be A foglalkoztatottság megőrzésének támogatása a gazdasági visszaesés következtében átmenetileg nehéz helyzetbe jutott munkáltatóknál című támogatási programra, melyet az OFA támogatásra érdemesnek talált, így a vállalkozás több mint 2,7 millió Ft bértámogatást nyert munkavállalói megtartására. Sikerükhöz gratulálunk!

2 3.Évfolyam 5.szám március oldal Márciusi akció! I. Jó hír a Helyi hő és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal című konstrukció Geotermikus energia hasznosítása tevékenység keretében pályázóknak! Vállalkozások részére Azon partnereink részére akik március 31-ig megrendelik cégünktől a Támogatási Terv elkészítését, ,- FT+ ÁFA áron vállaljuk a megbízást. Megemelték az előkészítési költségét! Az eddig alkalmazott 6 % helyett, jelenleg a teljes elszámolható költség 30 %-a lehet. Támogatható tevékenységek köre 1. Napenergia hasznosítása 2. Biomassza felhasználás 3. Szilárd és/vagy folyékony alapanyag ból biogáz, depóniagáz előállítás és hőigény kielégítésre történő hasznosítási rendszer kialakítása és bővítése 4. Geotermikus energia hasznosítása 5. Hőszivattyús rendszerek telepítése 6. Hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrás felhasználásával 7. Megújuló energiaforrások kombinálása 8. Megújuló energiaforrásokat hasznosító közösségi távfűtő rendsz erek kialakítása, megújuló energia forrásra való részleges vagy teljes átállítása A jelen pályázat keretében elnyerhető támogatás összege: minimum 1 millió forint, maximum 1 milliárd Ft. A pályázatok benyújtása folyamatosan lehetséges. II. Meghosszabbították az Iparterületek támogatása című program benyújtási határidejét. A támogatás alapvető célja az ipari területi besorolással rendelkező területek előkészítése, infrastruktúrával való ellátásának biztosítása. A program által támogatott tevékenységek: 1. Telekhatáron belüli infrastruktúra kiépítése, fejlesztése és korszerűsítése, 2. Épületek, építmények építése, bontása, korszerűsítése, bővítése, átalakítása gazdasági tevékenységek kiszolgálására. A támogatás mértéke területenként eltérő, legfeljebb 25-50%. Az elnyerhető támogatás összege minimum 10 millió Ft, maximum 500 millió Ft lehet. Pályázatok benyújtási határideje: Nyugat-dunántúli régió esetén április 12., Dél- alföldi és az Észak-magyarországi régió és a Közép-magyarországi régió esetén április 15., Dél-dunántúli régió esetén április 19., Közép-dunántúli régió esetén április 26.

3 3.Évfolyam 5.szám március oldal vállalkozások részére III december 31-ig meghosszabbították a Magas foglalkoztatási hatású projektek komplex támogatása című pályázat benyújtási határidejét. A kiírás célja, olyan, legalább 1,5 milliárd Ft elszámolható összköltségű beruházások komplex támogatása, amelyek megvalósítása jelentős számú (legalább 25) új munkahely megteremtését és tartós fennmaradását eredményezi. Támogatott tevékenységek: A létrehozott új munkahelyre felvett munkavállalók foglalkoztatása Eszközbeszerzés Infrastrukturális és ingatlan beruházás Eszközbeszerzéshez kapcsolódó ingatlan bérleti díja a megvalósítás időszakában Az eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések Információs technológia-fejlesztés Piacra jutás támogatása Vállalati HR fejlesztés Tanácsadás igénybevétele Minőség-, környezet- és egyéb irányítási, vezetési, hitelesítési rendszerek, szabványok bevezetése és tanúsíttatása Az elnyerhető támogatás mértéke: a projekt összes elszámolható költségének maximum 35%-a lehet. Támogatás összege: minimum 200 millió Ft, maximum 1,5 milliárd Ft. IV. Ismét lehet támogatási kérelmeket benyújtani a Kutatás-fejlesztési központok fejlesztése, megerősítése című programra. Támogatható tevékenységek 1. Alkalmazott (ipari) kutatás 2. Kísérleti fejlesztés 3. Marketing Az elnyerhető támogatás mértéke kis-és középvállalkozás esetén maximum az összes elszámolható költség 50%-a, nagyvállalat esetén maximum az összes elszámolható költség 40%-a. Jelen pályázat keretében az igényelhető támogatás összege minimum 400 millió Ft, maximum 1 milliárd Ft. A pályázatok benyújtása július 5-ig lehetséges.

4 3.Évfolyam 5.szám március oldal Önkormányzatok részére I. Megjelent a Települési szilárdhulladékgazdálkodási rendszerek továbbfejlesztése című pályázati konstrukció. Összhangban a hatályos jogszabályok előírásaival, a lakosság egészségvédelme érdekében törekedni kell arra, hogy mindenütt bevezetésre kerüljenek a korszerű a helyi adottságoknak megfelelő, technológiájában differenciált hulladékgazdálkodási módszerek, azáltal, hogy a már működő, legalább főt kiszolgáló hulladékgazdálkodási rendszerek továbbfejlesztésével, bővítésével a lakossági igények és az Európai Uniós, továbbá a hazai jogszabályi követelmények kielégítésre kerülnek. A konstrukcióra csak azok az önkormányzatok nyújthatnak be pályázatot az általuk létrehozott társulás, vagy konzorcium útján, amelyek a területükön, a már működő települési szilárd hulladékkezelési közszolgáltatásokat, vagy azok egy részét (pl. a hulladékkezelő létesítmények létesítését, illetve működtetését) közösen, vagy e- setleg más, a pályázatban közvetlenül nem érintett önkormányzatokkal is közösen, társulási, vagy konzorciumi megállapodás alapján szervezték meg és a működő hulladékgazdálkodási rendszer legalább lakost szolgál ki. Támogatható tevékenységek: 1. Megelőzés 2. Szelektív hulladék begyűjtő kapacitás fejlesztése 3. A begyűjtött hulladék előkezelése 4. Lerakó kapacitás kihasználtságának növelése A projekt megvalósítására nyújtható támogatás összege minimum 100 millió Ft, maximum millió Ft. Támogatás mértéke az elszámolható költségek maximum %-a. II. Továbbra is lehet támogatási kérelmeket benyújtani Az erdei iskola és erdei óvoda hálózat infrastrukturális fejlesztése című programra. A konstrukció célja az erdei iskolák és óvodák infrastrukturális fejlesztésével és a kapcsolódó képzés és tananyagfejlesztés támogatásával az erdei iskola és erdei óvoda szolgáltatás színvonalának emelése. A projekt megvalósítási területe Magyarország, kivéve a Közép-Magyarországi régiót. Támogatható tevékenységek Meglévő létesítmények környezettudatos (pl.: energiatakarékos) átalakítása; Funkcióbővítést szolgáló építési munka (pl. tanterem, szertár, fedett foglalkoztató); Az erdei iskola és erdei óvoda épületébe s z ü k - séges bútorok beszerzése Speciális, tematikus terepi be mutatóeszközök rendszerének kiépítése (pl. madármegfigyelő torony vagy bódé, meteorológiai állomás, kis élőhely modellek, odúk, megújuló energiák használatát szemléltető eszközök); Terepi laborfelszerelések beszerzése(pl. vízminőség vizsgálatára alkalmas eszközök); Terepi megfigyelő- és mérő eszközök beszerzése (pl. távcső, GPS); A terepi megfigyelést könnyítő, nem motoros meghajtású közlekedési eszközök beszerzése (pl. kerékpár, kenu); Beltéri foglalkozások eszköztárának fejlesztése; Támogatás mértéke a projekt elszámolható költségeinek maximum 90%-a. Támogatás összege minimum 10 millió Ft, maximum 80 millió Ft. A pályázatok benyújtása folyamatosan lehetséges, a kiírás felfüggesztéséig.

5 3.Évfolyam 5.szám március oldal önkormányzatok részére III március 31-ig meghosszabbították az Sajátos nevelési igényű tanulók együttnevelésének támogatása a című pályázat benyújtási határidejét. A pályázat célja, hogy a gyógypedagógiai intézmények szakmai minőségük megújításával képesek legyenek arra, hogy integrálható tanulóikat felkészítsék a többségi iskolákba való átmenetre. Az átvezetés és befogadás minőségi megvalósítása csak a két intézménytípus pedagógusainak optimális együttműködésével, az együttnevelésben érintett valamennyi szereplő aktív bevonásával, részvételével, a pedagógiai környezet, eszközrendszer megújításával lehetséges. A támogatás mértéke maximum az összes elszámolható költség 100%-a. A jelen pályázat keretében elnyerhető támogatás mértéke minimum 10 millió Ft, maximum 30 millió Ft lehet. Elutasított pályázatok kezelése Elutasították pályázatát? Ne adja fel, van megoldás! Cégünk azoknak a vállalkozásoknak kíván segítséget nyújtani, akik úgy döntöttek, hogy önállóan birkóznak meg a pályázatírás komoly feladatával. Amennyiben elutasították pályázatát, cégünk vállalja, hogy ingyen megvizsgálja a korábban benyújtott pályázati anyagot az esetlegesen a bíráló bizottság által megjelölt hibák, a megalapozottsággal kapcsolatos problémák, valamint az egyéb szakmai hozzáértést igénylő bizonytalan pontok tükrében. Az elutasított pályázatok közel kétharmada tartalmi, formai hiányosságok miatt kerül elutasításra, a fennmaradó benyújtott pályázatok pedig a saját forrás hiánya vagy a túlméretezett költség kalkuláció miatt nem részesül pozitív elbírálásban. Az elutasított pályázatok benyújtói részéről jogos igény lenne az elutasítás megfelelő, részletes indoklása. Ugyanakkor figyelembe kell venni azt a tényt is, hogy nem várható el az irányító hatóságoktól, hogy minden egyes elutasított pályázat mellé részletes, írásos indoklást mellékeljenek. A kezdeti sikertelenség viszont nem szabad, hogy elvegye a pályázó kedvét az ismételt beadástól. Ebben kíván cégünk, a Williamson and Klark Kft. is, segítséget és támogatást nyújtani jelen szolgáltatásunkkal, melynek keretében ingyen megvizsgáljuk az Ön által benyújtott, és elutasításra került pályázati anyagot. Amennyiben az átvizsgálás eredményeképpen szakértőink úgy ítélik meg, hogy a formai és/vagy tartalmi hibákat ki lehet javítani, és a pályázat újbóli benyújtását követően a támogatás elnyerésére reális esély van, cégünk különösen kedvező feltételekkel vállalja a pályázat átdolgozását és újbóli beadását. Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük vegye fel a kapcsolatot irodánkkal.

6 3.Évfolyam 5.szám március oldal Terveink szerint minden elkövetkezendő hírlevelünkben egy-egy kedves Partnerünk/ Ügyfelünk bemutatkozására biztosítunk helyet. Ezzel lehetőséget kívánunk adni arra, hogy minél szélesebb körben ismerhessék meg egymás tevékenységét. Bízunk benne, hogy így számos új, hosszú távon sikeres együttműködés jön létre a segítségünkkel Budapest, Hercegprímás utca 3. II/2. Tel.: Fax: Bemutatkozik AdóPaprika.hu Cégünket az Abonit Betéti Társaságot 1997 októberében alapítottuk Budaörsön. Az elmúlt tizenhárom év során (és jelenleg is) Társaságunk kiemelten pénzügyi - gazdasági - adózási tevékenységekkel foglalkozott. Munkánk során több száz cégnek és magánszemélynek nyújtottunk szakmai segítséget pénzügyi - gazdasági, adózási és üzletviteli területeken. Szolgáltatásainkkal elősegítjük a magyar cégek eredményes és sikeres gazdálkodását, így hozzájárulunk a célkitűzéseik eléréséhez, valamint az üzleti kockázataik hatékony csökkentéséhez. Likviditási helyzetüket megerősítjük. Adószakértői feladataink során, személyes közreműködéssel, elsősorban a következő területekre összpontosítunk: -Vagyonosodási vizsgálatok kezelése, -Adójogi képviselete ellenőrzés esetén, -Adótanácsadás adószakértői állásfoglalás készítése, -Pénzügyi és üzletviteli tanácsadás, -Komplex vagy egy egy gazdasági területre vonatkozó aktuális témakör menedzselése, -Költségvetési kapcsolatok: állandó illetve eseti képviselet, /APEH, VPOP, Tb,/ -Könyvvizsgálat előtti audit, -Belső ellenőrzési tevékenység: külön megállapodás szerint, -Cégértékelés, cégek adás vételének a kiközvetítése, -Kockázatelemzés, kintlévőség, követelések kezelése, Az adószakértői feladatok során cégek (bármely adónemben) illetve magánszemélyek (Szja. vagyonosodási vizsgálatok) adójogi képviseletét látjuk el, az Adóhatósággal szemben. Adóhatósági vizsgálatok esetén a gyakorlati és célorientált megoldási javas-latainkkal érezhetően csökken a revízió alá vont vállalkozás fenyegetettsége. A naprakész adózási információk mellett rendelkezünk a korábbi, az elévülési időszakon belül elengedetlenül szükséges operatív adózási és eljárási technikák ismeretével is. Az adójogi védelmen, és képviseleten alapuló pozitív eredmény azonban csak megfelelő szaktudás, a strukturált, kitartó, szisztematikus munkavégzés, valamint speciális gyakorlat és tapasztalat esetén érhető el. Adószakértői szolgáltatásainkkal elősegítjük a magyar cégek eredményes és sikeres gazdálkodását. Hozzájárulunk célkitűzéseik eléréséhez és az üzleti kockázatok hatékony csökkentéséhez, amellyel a likviditási helyzetüket is megerősítjük! További információ illetve elérhetőségeink a oldalon találhatók. A WILLIAMSON & KLARK CORPORATE FINANCE KFT-t az üzleti élet meghatározó személyei alapították ban, azzal a szándékkal, hogy a piaci lehetőségeket kihasználva egy olyan tanácsadó cég jöjjön létre, amely felkészülten képes pénzügyi és pályázati tanácsadást végezni. Cégünk létezése, a gyors, pontos, megbízható szakértelemmel, európai színvonalon végzett szolgáltatásokon alapszik, amely eredményeképpen elérhető ügyfeleink maximális megelégedettsége. Ehhez szorosan kapcsolódik teljes felelősségvállalásunk, amely szerint a pályázatok formai befogadására minden esetben pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Cégünk proaktív módon igyekszik az ügyfelei rendelkezésére állni, hogy a szükséges információk mindig időben eljussanak ügyfeleink részére. Ennek során díjmentesen végzünk pályázatfigyelést, amelyről ügyfeleinket hírlevél formájában értesítjük. Ügyfeleink részére igény szerint személyre szabott Támogatási tervet dolgozunk ki, amelyben feltárjuk és bemutatjuk a tervezett projektekhez elérhető támogatási lehetőségeket. A támogatási térkép eredményeképpen biztosítani tudjuk ügyfeleink számára a források legoptimálisabb felhasználását.

Sikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Körmend Város Önkormányzata. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2

Sikerre Hangoló. Sikerre hangoltuk. Körmend Város Önkormányzata. Tartalom. Sikerre hangoltuk 1. Aktuális pályázatok vállalkozások részére 2 ikerre Hangoló Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 13.szám 2010. július 6. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 SKörmend Város Önkormányzata a Williamson vállalkozások részére 2 vállalkozások

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. óta sikeresen működteti vállalkozását, mely építési beruházásokon darus munkák elvégzésével foglalkozik.

Sikerre hangoltuk. óta sikeresen működteti vállalkozását, mely építési beruházásokon darus munkák elvégzésével foglalkozik. Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 18. szám 2010. szeptember 14. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Taxy követeléskezelő rendszer önkormányzatoknak 2 Sikerre hangoltuk Pikler Tamás

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. Forma Display Kft.

Sikerre hangoltuk. Forma Display Kft. ikerre Hangoló Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 19. szám 2010. szeptember 28. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Szülőföld Alap pályázatai SÜgyfelünk, 2 a Forma Display Kft. egy

Részletesebben

Sikerre hangoltuk. Répási Tibor Mártonné 2002-ben indította útnak vállalkozását Isaszegen. Igényesen kialakított sörözője a helyiek és a turisták

Sikerre hangoltuk. Répási Tibor Mártonné 2002-ben indította útnak vállalkozását Isaszegen. Igényesen kialakított sörözője a helyiek és a turisták Sikerre hangoltuk Williamson & Klark Corporate Finance Kft. hírlevele 3. Évfolyam 3.szám 2010. február 16. Tartalom Sikerre hangoltuk 1 Répási Tibor Mártonné - egyéni vállalkozó vállalkozások részére 2

Részletesebben

2013. november. 1118 Budapest, Maléter Pál u. 4/G Tel.: +36-1/319 2707 Fax: +36-1/319 2702 e-mail: vanessia@vanessia.hu Internet: www.vanessia.

2013. november. 1118 Budapest, Maléter Pál u. 4/G Tel.: +36-1/319 2707 Fax: +36-1/319 2702 e-mail: vanessia@vanessia.hu Internet: www.vanessia. 2013. november Pályázati hírek 2013 decemberében újra élelmiszeripari pályázat! Módosítás a telephelyfejlesztés, ipartelepítés megvalósítását támogató felhívásban Több mint 13 milliárd forint falusi turizmusra

Részletesebben

Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása

Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése- ipari parkok, iparterületek és inkubátorházak támogatása PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-Alföldi Operatív Program Dél-Dunántúli Operatív Program Észak-Alföldi Operatív Program Észak-Magyarországi Operatív Program Közép-Dunántúli Operatív Program Közép-Magyarországi

Részletesebben

2009. augusztusi hírek

2009. augusztusi hírek 2009. augusztusi hírek Uniós pályázat a nagyvállalkozások OKJ-s és akkreditált képzéseinek támogatására Fölgyorsult uniós kifizetések - több adminisztráció A cégek fele reálisnak tartja, hogy pályázaton

Részletesebben

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. 2011. január 19., szerda AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI 1. Logisztikai- és raktárfejlesztés Pest megyén és Budapesten

Részletesebben

A jelenleg elérhető jelentősebb vállalkozói pályázatok

A jelenleg elérhető jelentősebb vállalkozói pályázatok A jelenleg elérhető jelentősebb vállalkozói pályázatok 1.) Pályázati kód: ÉAOP- 2010-1.1.1/E Támogatás megnevezése: ÉAOP- 2010-1.1.1/E - Ipartelepítés Forrás összege: 1 965 000 000.- HUF Beadás kezdete:

Részletesebben

2012. októberi hírek

2012. októberi hírek 2012. októberi hírek Pályázati hírek Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása Beszállítói tevékenységet végző vállalkozások kedvező feltételekkel pályázhatnak Telephelyfejlesztés

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program Autista és megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának elősegítése című pályázati felhívásához Kódszám: TIOP-3.2.4-13/1 Tartalom

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program Autista és megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának elősegítése című pályázati felhívásához Kódszám: TIOP-3.2.4-13/1 Tartalom

Részletesebben

2012. szeptemberi hírek

2012. szeptemberi hírek Pályázati hírek 2012. szeptemberi hírek Októbertől ismét beadható a méltán népszerű Telephelyfejlesztés pályázat Beszállítói programok támogatására lehet pályázni Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS és ÚTMUTATÓ A

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS és ÚTMUTATÓ A PÁLYÁZATI FELHÍVÁS és ÚTMUTATÓ A Dél-Alföldi Operatív Program Dél-Dunántúli Operatív Program Észak-Alföldi Operatív Program Észak-Magyarországi Operatív Program Közép-Dunántúli Operatív Program Közép-Magyarországi

Részletesebben

Fertőd Város Pályázati Stratégiája

Fertőd Város Pályázati Stratégiája Fertőd Város Pályázati Stratégiája 2010. Készítette: Corporate Values Szervezetfejlesztési és Vezetési Tanácsadó Kft. Összeállította: dr. Juhász Gábor Zsolt ÁROP kódszám: ÁROP-1.A.2/A-2008-0195 Tartalomjegyzék

Részletesebben

6000 Kecskemét, Kölcsey u. 7/a. Tel.: 76/508-750 Fax: 76/508-751. Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése GINOP 1.2.

6000 Kecskemét, Kölcsey u. 7/a. Tel.: 76/508-750 Fax: 76/508-751. Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése GINOP 1.2. Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése GINOP 1.2.1-15 A konstrukció célja: A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen Felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó

Részletesebben

Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése című. konstrukcióihoz

Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése című. konstrukcióihoz PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-alföldi Operatív Program Dél-dunántúli Operatív Program Észak-alföldi Operatív Program Észak-magyarországi Operatív Program Közép-magyarországi Operatív Program Nyugat-dunántúli

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program. Az egyházak köznevelési feladatainak támogatása c. pályázati felhívásához

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program. Az egyházak köznevelési feladatainak támogatása c. pályázati felhívásához PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Az egyházak köznevelési feladatainak támogatása c. pályázati felhívásához Kódszám: TÁMOP-3.1.17-15 1 Tartalom A. A TÁMOGATÁS CÉLJA ÉS HÁTTERE...

Részletesebben

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. JÚNIUS 27-I ÜLÉSÉRE

E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. JÚNIUS 27-I ÜLÉSÉRE E L Ő TERJESZTÉS A BARANYA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK 2007. JÚNIUS 27-I ÜLÉSÉRE IKTATÓSZÁM: 1225/2007. MELLÉKLETEK: 4 DB TÁRGY: Tájékoztató a Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT II.) előkészítésének állásáról,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Program. Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása. tárgyú pályázathoz

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Program. Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása. tárgyú pályázathoz PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Gazdaságfejlesztési Operatív Program Komplex technológiai fejlesztés és foglalkoztatás támogatása tárgyú pályázathoz Kódszám: GOP-2011-2.1.3 A. ALAPVETŐ INFORMÁCIÓK A.1. A PÁLYÁZATI

Részletesebben

TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉSI PROJEKTJEINEK MEGVALÓSÍTÁSÁRA GINOP-1.2.1-15

TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉSI PROJEKTJEINEK MEGVALÓSÍTÁSÁRA GINOP-1.2.1-15 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TERMELÉSI KAPACITÁSAINAK BŐVÍTÉSE - KIEMELT IPARÁGAKBAN MŰKÖDŐ MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAFEJLESZTÉSI PROJEKTJEINEK MEGVALÓSÍTÁSÁRA GINOP-1.2.1-15

Részletesebben

Pályázati Útmutató. A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap felhívásainak vissza nem térítendő támogatásokat kínáló pályázati kiírásaihoz

Pályázati Útmutató. A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap felhívásainak vissza nem térítendő támogatásokat kínáló pályázati kiírásaihoz Pályázati Útmutató A Kutatási és Technológiai Innovációs Alap felhívásainak vissza nem térítendő támogatásokat kínáló pályázati kiírásaihoz 1 Tartalom Tartalom...2 A. A TÁMOGATÁSOK CÉLJA ÉS HÁTTERE...4

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program. c. pályázati felhívásához. Kódszám: TÁMOP-3.1.7-11/2

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program. c. pályázati felhívásához. Kódszám: TÁMOP-3.1.7-11/2 PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése c. pályázati felhívásához Kódszám: TÁMOP-3.1.7-11/2 Tartalom A. A TÁMOGATÁS

Részletesebben

FELHÍVÁS. A mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására. A felhívás címe:

FELHÍVÁS. A mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására. A felhívás címe: FELHÍVÁS A mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására A felhívás címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása A felhívás kódszáma:

Részletesebben

FELHÍVÁS. A mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására. A felhívás címe:

FELHÍVÁS. A mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására. A felhívás címe: FELHÍVÁS A mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatására A felhívás címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása A felhívás kódszáma:

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP-1.2.1-15)

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP-1.2.1-15) Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP-1.2.1-15) A pályázatok benyújtása 2015. július 9-től, 2017. július 10-ig lehetséges. Támogatás célja A hazai ipar fejlesztése

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Nemzetközi közreműködéssel megvalósuló alap- és célzott alapkutatási projektek támogatása c. pályázati felhívásához Kódszám: TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV

Részletesebben

Pályázat kiírója Pályázat címe Beadási határidő

Pályázat kiírója Pályázat címe Beadási határidő Pályázat kiírója Pályázat címe Beadási határidő Nemzeti Erőforrás Minisztérium Magyar Urbanisztikai Társaság 2012. 2011 UNY - Vissza az utcáról Pályázat nyújtható be életvitelszerűen közterületen élő hajléktalan

Részletesebben

RÉSZLETES PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ

RÉSZLETES PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ RÉSZLETES PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ a Gazdaságfejlesztési Operatív Program és a Közép-Magyarországi Operatív Program GOP-tükör intézkedéseinek vissza nem térítendő támogatásokat kínáló pályázati kiírásaihoz GOP

Részletesebben

Első Budapesti Nemzetközi Hidrogén Energetikai Fórum megrendezése a Magyar Energetikai Társasággal közösen (2006. október 9-10.)

Első Budapesti Nemzetközi Hidrogén Energetikai Fórum megrendezése a Magyar Energetikai Társasággal közösen (2006. október 9-10.) A referenciamunkák bővebb bemutatása Renewable Energy in Hungary tanulmányok készítése a Norvég Királyi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete részére (2005. augusztus és 2007. február) Átfogó piaci tanulmány

Részletesebben