EM3705 USB videoszerkesztő

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EM3705 USB videoszerkesztő"

Átírás

1 2 Magyar EM3705 USB videoszerkesztő Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Jótállási feltételek Bevezetés Funkciók és jellemzők A csomag tartalma Telepítés A szoftver telepítése A hardver csatlakoztatása A ShowBiz DVD 2 szoftver használata Képek rögzítése A MediaConverter 2.5 szoftver használata Film feltöltése a YouTube-ra Fájl áttöltése ipod készülékére Szerviz és támogatás Gyakran ismétlődő kérdések Megfelelőségi nyilatkozat Jótállási feltételek Az Eminent öt éves garanciája valamennyi Eminent termékre érvényes, a vásárlás előtt vagy alatt említett kivételekkel. Amennyiben használt Eminent terméket vásárolt, a garancia maradék időtartama a termék első vásárlója általi vásárlás időpontjától számítandó. Az Eminent garanciája valamennyi Eminent termékre, illetve a főtermékhez leválaszthatatlan módon csatlakoztatott és/vagy szerelt alkatrészekre is érvényes. Az Eminent garanciája nem érvényes a hálózati tápegységekre, akkumulátorokra, antennákra és egyéb termékekre, amelyek nincsenek egybeépítve a főtermékkel vagy közvetlenül csatlakoztatva hozzá és/vagy azon termékekre, amelyekről minden kétséget kizáróan feltételezhető, hogy a főtermék rendes elhasználódásától eltérő elhasználódást mutatnak. Az Eminent garanciája nem fedezi azon termékeket, amelyeket helytelen/nem rendeltetésszerű használatnak vagy külső befolyásnak tettek ki és/vagy az Eminent cégtől eltérő fél nyitott ki. 2.0 Bevezetés Gratulálunk e minőségi Eminent termék megvásárlásához! A terméket az Eminent

2 3 Magyar szakemberei alapos tesztelésnek vetették alá. Probléma esetén az Eminent öt év jótállást biztosít a termékre. A kézikönyvet őrizze meg és tartsa biztonságos helyen. Regisztrálja megvásárolt termékét a oldalon! Ez lehetővé teszi a termékkel kapcsolatos frissítések fogadását. 2.1 Funkciók és jellemzők Az EM3705 USB videoszerkesztő egy USB-adapter, amely lehetővé teszi a televíziós adások vagy videokazetták tartalmának átalakítását különféle médiaformátumokra. Ez lehetővé teszi, hogy a televízióműsorokat, régi filmeket vagy saját videofelvételeket DVD-re írja, és feltöltse a YouTube-ra vagy Apple ipod készülékére. A mellékelt szoftver a lehető legjobb eredmény elérését teszi lehetővé. 2.2 A csomag tartalma Az EM3705 USB videoszerkesztő Audió/Videó bemeneti kábel USB hosszabbító kábel CD-ROM lemez illesztőprogramokkal, Arcsoft ShowBiz és Arcsoft MediaConverter szoftverrel Használati útmutató 3.0 Telepítés Az alábbi utasítások követésével telepítheti az EM3705 illesztőprogramjait és kiegészítő szoftvereit a számítógépére. Elmagyarázzuk továbbá, hogyan kell az EM3705-öt videoeszközeihez csatlakoztatni. 3.1 A szoftver telepítése 1. Helyezze a mellékelt telepítő CD-ROM-ot a számítógép CD-ROM vagy DVDmeghajtójába. 2. A telepítés automatikusan elindul. 3. Kattintson a Tovább gombra. 4. Válassza a Számítógép újraindítása később elemet. 5. Kattintson a Befejezés gombra. 6. Válassza ki a kívánt nyelvet. 7. Kattintson az OK gombra. 8. Kattintson a Tovább gombra. 9. Kattintson az Igen gombra. 10. Kattintson a Tovább gombra. 11. Kattintson a Tovább gombra. 12. Kattintson a Befejezés gombra. 13. Válassza ki a kívánt nyelvet.

3 4 Magyar 14. Kattintson az OK gombra. 15. Kattintson a Tovább gombra. 16. Kattintson az Igen gombra. 17. Adjon meg egy felhasználónevet, cégnevet és a licenckulcsot. 18. Kattintson a Tovább gombra. 19. Kattintson a Tovább gombra. 20. Kattintson a Tovább gombra. 21. Kattintson a Befejezés gombra. 22. Indítsa újra a számítógépet. Megjegyzés: A telepítés során megadandó licenckulcs a telepítő CD-ROM tasakján található. 3.2 A hardver csatlakoztatása Csatlakoztassa az EM3705-öt a számítógép egyik szabad USB-csatlakozójához. Ha szükséges, használhatja az USB hosszabbító kábelt a szabadabb mozgás érdekében. Csatlakoztassa az audió/videó bemeneti kábel speciális dugóját (amelyből négy darab kábel ered) az EM3705-höz. Attól függően, hogy milyen eszközt kíván az EM3705-höz csatlakoztatni (pl. kamerát vagy videofelvevőt), az audió/videó bemeneti kábel megfelelő dugóját használhatja a négy dugó közül. Lásd az alábbi ábrát:

4 5 Magyar Megjegyzés! Az ábrán látható csatlakoztató dugók a csatlakoztatni kívánt eszközhöz járnak. Ezért ezeket nem fogja megtalálni az EM3705 csomagjában. 4.0 A ShowBiz DVD 2 szoftver használata A ShowBiz DVD szoftver lehetővé teszi pl. videokamerája vagy videofelvevője videoképeinek többféle médiafájllá történő átalakítását. Ez a fejezet elmagyarázza, hogyan kell a videoképeket áttölteni a számítógépre. Elmagyarázzuk továbbá a szoftver kiegészítő funkcióit is. Megjegyzés! Ha a különféle beállításokhoz további segítségre van szüksége, nyomja meg az F1 billentyűt. Új képernyő nyílik meg, amely a szoftver minden lehetséges beállítását taglalja. A szoftver egyéb funkcióival kapcsolatban is találhat további tájékoztatást. Az alábbi fejezetben feltételezzük, hogy a videofelvevő csatlakozik a számítógéphez az EM3705-ön keresztül. 4.1 Képek rögzítése 1. Kattintson a Start gombra. 2. Kattintson a Minden program elemre. 3. Kattintson az ArcSoft ShowBiz DVD 2 elemre. Új képernyő jelenik meg öt opcióval. 4. Kattintson a 2. lehetőségre: Videó rögzítése, létrehozása vagy szerkesztése elemre. Megnyílik egy új képernyő. 5. A képernyő tetején három lehetőséget fog látni. Válassza a Rögzítés lehetőséget. Megjegyzés! A képek felvétele előtt a videó és audió minőségével kapcsolatban számos elemet konfigurálhat. Kattintson a képernyő alján lévő Videó fülre e beállítások elvégzéséhez. Ha hangot is akar rögzíteni, be kell jelölnie az Audió rögzítése elemet az Audió fülön. Ezután megadhatja az audiojel forrását. 6. Kapcsolja be a videofelvevőt és kattintson az eszköz lejátszás gombjára vagy nyomja meg a távvezérlőjén a gombot a videokazetta lejátszásának indításához. A képernyőn láthatja az éppen lejátszott videó képét. 7. Keresse meg a rögzítendő rész kezdőpontját. Megjegyzés! Ha bizonyos eszközöket csatlakoztat az EM3705-höz (pl. DV kamerát), több gomb jelenik meg (pl. lejátszás, előretekerés, visszatekerés), amelyek a keresést teszik lehetővé. Ha nem jelennek meg ezek a gombok, az eszköz vagy a távvezérlője megfelelő gombjait is használhatja.

5 6 Magyar 8. Kattintson a Rögzítés gombra. Megnyílik egy új képernyő. 9. Adja meg a fájl mentéséhez a célkönyvtárat a Fájlnév mezőben. 10. A Formátum mezőben adja meg, hogy.avi vagy.wma fájlként kívánja-e menteni a fájlt. 11. Jelölje meg a Rögzítés idejének beállítása elemet, hogy a rögzítési munkamenet időtartamát megadhassa. 12. Kattintson az OK gombra. Elindul a rögzítés. 13. Ha bármilyen okból le akarja állítani a rögzítést, kattintson a Leállítás gombra. A képernyő jobb alsó sarkában lévő Információ panelben megtekintheti, hogy mekkora lemezterület szükséges a felvételhez, meddig tart a rögzítés, mióta folyik a rögzítés, mekkora lemezterület áll még rendelkezésre és maximálisan mennyi idő maradt a rögzítéshez. Megjegyzés! Látható, hogy a rögzítéshez sok lemezterület szükséges. Győződjön meg arról, hogy a rögzítéshez elegendő szabad lemezterület áll rendelkezésre. 5.0 A MediaConverter 2.5 szoftver használata A képek rögzítése után többféle médiaformátumra alakíthatja át a rögzített fájlt. Ez lehetővé teszi, hogy a felvételeket Apple ipod vagy Sony PSP készülékére, illetve a YouTube-ra töltse fel. Ez a fejezet elmagyarázza, hogyan lehet a felvételeket feltölteni a YouTube-ra, illetve hogyan lehet átalakítani és áttölteni a fájlokat ipod készülékére. 5.1 Film feltöltése a YouTube-ra Ebben a példában feltételezzük, hogy a ShowBiz DVD 2-t használta a felvétel rögzítésére, amelynek maximális hosszúsága 10 perc, és a felvételt a merevlemezre mentette. Most elmagyarázzuk, hogyan kell a felvételt feltölteni a YouTube-ra. 1. Kattintson a Start gombra. 2. Kattintson a Minden program elemre. 3. Kattintson az ArcSoft MediaConverter 2.5 elemre. Megnyílik egy új képernyő. 4. Kattintson a Fájl hozzáadása elemre. 5. Jelölje ki a fájlt, amelyet fel kíván tölteni, majd kattintson a Megnyitás gombra. A fájl megjelenik a képernyő közepén lévő fehér mezőben. 6. Az Átalakítás célja mezőben válassza a YouTube elemet. 7. Megnyílik egy új képernyő. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a YouTube-ra történő bejelentkezéshez és hagyja, hogy a szoftver feltöltse a fájlt YouTube-fiókjára. 8. Kattintson a Start gombra. A MediaConverter most átalakítja a kijelölt fájlt a megfelelő formátumra, ami után megtörténik feltöltése a YouTube-fiókjára.

6 7 Magyar Megjegyzés! Eltelhet némi idő (akár órák is), mielőtt filmje megtalálható lesz a YouTube-on. Ez a YouTube általi feldolgozás miatt van. 5.2 Fájl áttöltése ipod készülékére A MediaConverter 2.5-öt a fájlok többféle médialejátszóra történő áttöltésére is használhatja. Ebben a példában fájlt töltünk át egy ipod készülékre. A MediaConverter (szükség esetén) átalakítja a fájlt az ipod készülékhez alkalmas formátumra, ami után megtörténik áttöltése az ipod készülékre. Kövesse az alábbi utasításokat. 1. Csatlakoztassa az ipod készüléket a számítógép USB-csatlakozójához. 2. Kattintson a Start gombra. 3. Kattintson a Minden program elemre. 4. Kattintson az ArcSoft MediaConverter 2.5 elemre. Megnyílik egy új képernyő. 5. A kép bal oldali részén látni fogja, hogy az ipod már felismerte a MediaConverter alkalmazást. A Gyártó választása mezőben Apple, míg az Eszköztípus választása mezőben ipod Video látható. 6. Kattintson a Fájl hozzáadása elemre. 7. Jelölje ki a fájlt, amelyet fel kíván tölteni, majd kattintson a Megnyitás gombra. A fájl megjelenik a képernyő közepén lévő fehér mezőben. 8. Kattintson a Start gombra. A MediaConverter most átalakítja a kijelölt fájlt a megfelelő formátumra, ami után megtörténik áttöltése ipod készülékére. Válassza le biztonságosan ipod készülékét a számítógépről. Ha most ipod készüléke tartalmát tallózza, látni fogja, hogy megtörtént a fájl hozzáadása az ipod egyik mappájához. 6.0 Szerviz és támogatás Ezt a használati utasítást az Eminent szakemberei írták. Ha azonban problémát tapasztal a termék telepítése vagy használata során, küldjön üzenetet a címre vagy hívja márkaszervizünk számát. Tel 0900-EMINENT ( ) 45cpm. Részletesebb tájékoztatás az Eminent termékeiről a következő címen található: 7.0 Gyakran ismétlődő kérdések K: A CD-ROM nem indul el automatikusan, miután behelyeztem a CD-ROM vagy DVD-meghajtóba? V: Kattintson duplán a Sajátgép ikonra. Jobb gombbal kattintson a CD-ROM vagy DVD-meghajtóra és válassza a Tallózás elemet. Duplán kattintson a Wizard.exe

7 8 Magyar fájlra. Elindul a telepítés és folytathatja a 3.1. fejezet 3. lépésével. K: Nem tudom rávenni az EM3705-öt, hogy működjön Windows 98/ME számítógépemen? V: Az EM3705 szoftvere csak Windows 2000, XP vagy Windows Vista számítógépen működik. 8.0 Megfelelőségi nyilatkozat Az Ön biztonsága, illetve a terméknek az Európai Bizottság által megalkotott irányelveknek és jogszabályoknak való megfelelése érdekében beszerezheti a termékére vonatkozó Megfelelőségi Nyilatkozatot, ha üzenetet küld az címre. Ezt levélben is megteheti: Eminent Computer Supplies P.O. Box AG Geleen The Netherlands Tel Világosan tüntesse fel a Declaration of Conformity szöveget, és azon termék rendelési számát, amelyhez Megfelelőségi Nyilatkozatot szeretne kérni.

EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter

EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter 2 M A G Y A R EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter WPS-sel Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törvényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték nélküli) eszközök használatát

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Smart TV Set Top Box USB SD/MMC O!PLAY MEDIA PRO Felhasználói kézikönyv HUG7276 Elsö kiadás Április 2012 Copyright 2012 ASUSTeK COMPUTER INC. Minden jog fenntartva. Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS ) kifejezett

Részletesebben

ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ

ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ Típus: PP39L ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ Megjegyzések, figyelmeztetések és Vigyázat üzenetek MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK a számítógép biztonságosabb és hatékonyabb használatát elősegítő

Részletesebben

FRITZ!Box Fon 5124. 2 FRITZ!Box Fon

FRITZ!Box Fon 5124. 2 FRITZ!Box Fon FRITZ!Box Fon 5124 Ez a dokumentáció és a hozzá tartozó programok (szoftver) szerzői jog által védettek. Az AVM a szoftver használatára nem kizárólagos jogot ismer el, amelyet kizárólag úgynevezett tárgykód

Részletesebben

Dell XPS 630i Felhasználói kézikönyv

Dell XPS 630i Felhasználói kézikönyv Dell XPS 630i Felhasználói kézikönyv Model DCDR01 www.dell.com support.dell.com Megjegyzések, figyelmeztetések és óvintézkedések MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK a számítógép biztonságosabb és hatékonyabb használatát

Részletesebben

NAS Hard Drive. Használati útmutató

NAS Hard Drive. Használati útmutató NAS Hard Drive Használati útmutató Magyar Tartalomjegyzék BEVEZETÉS 3 VEZÉRLŐK, CSATLAKOZÓK ÉS JELZŐFÉNYEK 3 Előlap 3 Hátlap 4 TUDNIVALÓK A MEREVLEMEZRŐL 5 A NAS-MEGHAJTÓ HELYE AZ ASZTALON 6 TARTOZÉK SZOFTVER

Részletesebben

KPD674 4cs. H.264 DVR

KPD674 4cs. H.264 DVR Bozsák Tamás KPD674 4cs. H.264 DVR Felhasználói kézikönyv Ver.: 0.98 Firmware: 1025-1011-1011-1012 Video Viewer: 0.1.6.7 Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre! Biztonsági

Részletesebben

Médiatár. Részletes felhasználói kézikönyv

Médiatár. Részletes felhasználói kézikönyv Médiatár Részletes felhasználói kézikönyv 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1. Áttekintés... 4 Fôbb jellemzôk áttekintése... 5 Médiatár teljes funkcionalitásához szükséges alaplépések összefoglalása...

Részletesebben

KPD672 H.264 DVR. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre!

KPD672 H.264 DVR. Felhasználói kézikönyv. Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre! KPD672 H.264 DVR Felhasználói kézikönyv Használat előtt olvassa el a kézikönyvet és őrizze meg a későbbiekre! Biztonsági előírások Figyelmeztetés Áramütés veszélye! Figyelmeztetés: Áramütés kockázatának

Részletesebben

Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója

Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 2003 operációs rendszeren 1(25)

Részletesebben

A készülék funkcióinak áttekintése... 1 A készülékhez tartozó kézikönyvek...1

A készülék funkcióinak áttekintése... 1 A készülékhez tartozó kézikönyvek...1 Telepítési kézikönyv Olvassa el ezt a kézikönyvet a termék használata előtt. Az elolvasás után gondosan őrizze meg. Tartalom A készülék funkcióinak áttekintése... 1 A készülékhez tartozó kézikönyvek...1

Részletesebben

FreeAgent GoFlex Home Felhasználói útmutató

FreeAgent GoFlex Home Felhasználói útmutató FreeAgent GoFlex Home Felhasználói útmutató FreeAgent GoFlex Home felhasználói útmutató 2011 Seagate Technology LLC. Minden jog fenntartva. A Seagate, a Seagate Technology, a Wave logó és a FreeAgent a

Részletesebben

Gyors kezdési és hibaelhárítási útmutató

Gyors kezdési és hibaelhárítási útmutató Gyors kezdési és hibaelhárítási útmutató TARTALOMJEGYZÉK Fontos információk 2 Számítógépes alapismeretek 4 Biztonság és kényelem... 4 Biztonsági óvintézkedések... 4 Egészségügyi óvintézkedések... 4 Ismerkedés

Részletesebben

WD My Cloud EX4. Személyes felhő tároló. Felhasználói útmutató

WD My Cloud EX4. Személyes felhő tároló. Felhasználói útmutató WD My Cloud EX4 Személyes felhő tároló Felhasználói útmutató WD szerviz és támogatás Ha bármilyen problémája támad, kérjük, mielőtt visszaküldi a terméket, tegye lehetővé számunkra, hogy megpróbáljuk megoldani

Részletesebben

Gyorstájékoztató. ThinkCentre

Gyorstájékoztató. ThinkCentre ThinkCentre Gyorstájékoztató Belső - Fontos biztonsági tájékoztató - Jótállási és egyéb figyelmeztetések - A számítógép beállítása - Szoftver-helyreállítás - Hibaelhárítás és diagnosztika - Segítség és

Részletesebben

http://www.metroman.hu/

http://www.metroman.hu/ HU 10" LCD MONITOR BEÉPÍTETT 4CSATORNÁS H.264 LAN DVR + 4 X IR LED KAMERA SZETT CIKKSZÁM: DL1004N + 4XC137 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott terméketet vásárolta! FIGYELEM! A készülék SATA HDD merevlemezt

Részletesebben

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY. Termékinformációk. Megjegyzés: -1-

Magyar FCC TANÚSÍTVÁNY. Termékinformációk. Megjegyzés: -1- FCC TANÚSÍTVÁNY Jelen készülék megfelel az FCC direktívák 15. pontjának. A működésre az alábbi két feltétel vonatkozik: (1). A készülék nem okozhat káros interferenciát, és (2). A készüléknek minden interferenciát

Részletesebben

XEMIO-858 ÉRINTŐKÉPERNYŐS MP4 LEJÁTSZÓ Használati útmutató

XEMIO-858 ÉRINTŐKÉPERNYŐS MP4 LEJÁTSZÓ Használati útmutató XEMIO-858 ÉRINTŐKÉPERNYŐS MP4 LEJÁTSZÓ Használati útmutató 1. A lejátszó kezelőszervei és kezelőfelületei Item Description Item Description 1 ON / OFF gomb (bekapcsolás) 6 Fülhallgató dugaljzat (3,5 mm

Részletesebben

Használati útmutató R Ö V I D I S M E R T E T É S. A Digivu funkciói. Tachográf adatletöltés. Szoftver telepítés PC-re. Csatlakozás PC-hez

Használati útmutató R Ö V I D I S M E R T E T É S. A Digivu funkciói. Tachográf adatletöltés. Szoftver telepítés PC-re. Csatlakozás PC-hez Használati útmutató R Ö V I D I S M E R T E T É S A Digivu funkciói Tachográf adatletöltés Szoftver telepítés PC-re Csatlakozás PC-hez Fájl kezelés Digivu Használati Útmutató 2. oldal Tartalomjegyzék Gyorsismertető

Részletesebben

INSPIRON ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ

INSPIRON ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ INSPIRON ÜZEMBEÁLLÍTÁSI ÚTMUTATÓ Típus PP19S Megjegyzések, figyelmeztetések és Vigyázat üzenetek MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK a számítógép biztonságosabb és hatékonyabb használatát elősegítő fontos tudnivalókat

Részletesebben

CPN 101 Video Webserver Felhasználói kézikönyv

CPN 101 Video Webserver Felhasználói kézikönyv CPN 101 Video Webserver Felhasználói kézikönyv Olvassa el figyelmesen a használati útmutatót, mielőtt a készüléket használatba helyezné, és őrizze meg a későbbiekre, szükség esetére. 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

HUG7495. Notebook PC. Felhasználói útmutató Windows 8 rendszerhez. HUG7495_Win8_user_guide_V2.indd 1 16/08/12 9:11:44

HUG7495. Notebook PC. Felhasználói útmutató Windows 8 rendszerhez. HUG7495_Win8_user_guide_V2.indd 1 16/08/12 9:11:44 HUG7495 Notebook PC Felhasználói útmutató Windows 8 rendszerhez HUG7495_Win8_user_guide_V2.indd 1 16/08/12 9:11:44 Szerzői jogi információk Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS ) előzetes írásos engedélye nélkül

Részletesebben

EZ Vinyl Converter. MAC gépre:

EZ Vinyl Converter. MAC gépre: EZ Vinyl Converter Bevezetés Az EZ Vinyl Converter egyszerűbb program lemezek számítógépes digitalizálására. A program zökkenőmentesen együttműködik az itunes -zel. WINDOWS XP és VISTA alkalmazóknak: o

Részletesebben

H.264 hálózati DVR. Felhasználói kézikönyv. GUI kijelző egérvezérléssel

H.264 hálózati DVR. Felhasználói kézikönyv. GUI kijelző egérvezérléssel H.264 hálózati DVR Felhasználói kézikönyv GUI kijelző egérvezérléssel Kérjük, figyelmesen olvassa el az útmutatót használat előtt, és őrizze meg, hogy a későbbiekben is segítségére legyen. A tényleges

Részletesebben

Használati Útmutató dipix

Használati Útmutató dipix Használati Útmutató dipix Fontos védelmi tudnivalók és figyelmeztetések Elektromos biztonság Minden telepítési lépésnek és műveletnek meg kell felelnie a helyi elektromos biztonsági előírásoknak. Szállítási

Részletesebben

Windows 8 frissítési útmutató lépésről lépésre BIZALMAS 1/53

Windows 8 frissítési útmutató lépésről lépésre BIZALMAS 1/53 Windows 8 frissítési útmutató lépésről lépésre BIZALMAS 1/53 Tartalom 1. 1. A Windows 8 telepítési folyamata 2. Rendszerkövetelmények 3. Előkészületek 2. 3. ESD 4. a 5. 6. 1. Személyre szabás 2. Vezeték

Részletesebben

Használati útmutató. HP ipaq rx3000 sorozathoz. Dokumentum száma: 364351-002. 2004. augusztus

Használati útmutató. HP ipaq rx3000 sorozathoz. Dokumentum száma: 364351-002. 2004. augusztus Használati útmutató HP ipaq rx3000 sorozathoz Dokumentum száma: 364351-002 2004. augusztus 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A HP, Hewlett Packard és a Hewlett-Packard logo az Egyesült Államokban

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCE sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCE sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCE sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 7 Az első lépések... 9 A kezelőszervek és

Részletesebben

DC E1050t Digitális fényképezőgép használati utasítás. Üdvözöljük!

DC E1050t Digitális fényképezőgép használati utasítás. Üdvözöljük! DC E1050t Digitális fényképezőgép használati utasítás Üdvözöljük! Szerzői jog Copyright 2008 BenQ Corporation. Minden jog fenntartva! A cég előzetes írásos engedélye nélkül ennek a kiadványnak semmilyen

Részletesebben

Eee Pad Felhasználói kézikönyv TF101/TF101G

Eee Pad Felhasználói kézikönyv TF101/TF101G HUG6640 Eee Pad Felhasználói kézikönyv TF101/TF101G Az akkumulátor feltöltése Amennyiben akkumulátorról kívánja működtetni a számítógépet, ne feledje teljesen feltölteni az akkumulátort, illetve a kiegészítő

Részletesebben