A Roland digitális fogpótlás-gyártás előnyei

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Roland digitális fogpótlás-gyártás előnyei"

Átírás

1 A Roland digitális fogpótlás-gyártás előnyei Miért digitális? A digitális fogászati technológiáknak köszönhetően napjaink fogászati iparának valamennyi ágazata átalakulás alatt áll. A koronák, hidak és egyéb fogművek nehézkes, kézi előállítása egyre inkább háttérbe szorul. A különböző szkennerek, CAD/CAM szoftverek és a CNC marás technológiáinak legújabb fejlesztései lehetővé teszik a fogászati laborok számára, hogy egyedi termékeiket gyorsan és pontosan gyárthassák le. A jobban illeszkedő és esztétikusabb termék növeli a páciensek elégedettségét, míg a laborok növelt termelékenységgel, gyorsabb előállítási ciklussal, valamint optimális pontossággal és sorozatgyártási képességgel válnak hatékonyabbá. Mindez azt eredményezi, hogy a digitális technológiák alkalmazásával a laborok nem csak hatékonyabban, de jóval jövedelmezőbben is működhetnek. Ebben a dokumentumban a Roland DWX-50 fogászati marógéppel megvalósítható digitális fogászati marás előnyeit, a termék könnyű használatát, a használat megkezdéséhez szükséges feltételeket, a nyílt architektúra által biztosított költséghatékonyságot, a növelt termelékenységet és a befektetés megtérülési jellemzőit mutatjuk be. Végül egy olyan fogtechnikai labor profilját is ismertetjük, mely a Roland fogászati technológiáját használva forradalmasította üzletmenetét.

2 A digitális fogászati marás előnyei A Roland DWX-50 fogászati marógép segítségével a fogtechnikusok a legkülönbözőbb fogászati alapanyagokat munkálhatják meg a viasztól a PMMA-n keresztül a cirkóniumig úgy, hogy munkájukhoz a szoftverek és segédeszközök legszélesebb skálájából válogathatnak. Még egy kicsi, egyszemélyes labor is sikert érhet el a digitális technológiára való átállással, csökkentheti a gyártási költségeket, valamint növelheti a forgalmát. Páratlanul egyszerű használat A kényelmes és könnyű használatot biztosító DWX-50 fogászati marógépet a zökkenőmentes gyártás és a teljesen automatizálható marási folyamatok támogatására tervezték. Egy automatikus kalibrációs funkció segítségével többé nincs szükség becslésekre a működtetés során, és bármely technikus számára lehetővé válik a pontos kivitelezésű fogművek előállítása. Integrált eszközdiagnosztika állapítja meg, hogy a maróeszköz megfelelően lett -e cserélve, vagy az eszköz megsérült-e a befejezés előtt, így biztosítva a gyorsabb gyártást és a kevesebb hulladék anyagot. A mágneses tokmány az eszközöket a befogógyűrű szorítása közben stabilan a helyén tartja, így védi azokat a sérüléstől és az elkallódástól. A tömbanyag cseréje is nagyon egyszerű, pár mozdulattal újat helyezhet be és már kezdheti is a marási folyamatot. Nincs szükség nehezen kezelhető imbuszkulcsok és macerás csavarok használatára. Egy beépített LED fényforrás bevilágítja a teljes munkaterületet, így lehetővé teszi a marási folyamat megfigyelését. A vákuumcső a készülék elején található, így a berendezés tisztítása egyszerűen és gyorsan hajtható végre szükség esetén. A Roland DWX marógépek működésük során nem igényelnek kenőanyagot, így megszűnik a kenőanyagok okozta szennyezés és a cirkóniumpor lerakódása is. A nyílt rendszer költségkímélő hatásai Egyéb digitális fogorvosi rendszerekkel ellentétben a Roland DWX-50 lehetővé teszi a fogászati laborok számára, hogy a készüléket egyszerűen integrálhassák az aktuális termelési folyamataikba, vagy olyan egyedi megoldásokat hozzanak létre, melyek az elterjedt és kereskedelmi forgalomban kapható 3D szkennerekre, kemencékre és kompatibilis CAD/ CAM szoftverekre támaszkodnak. Ez nem csak a legjobb minőségű komponenseket biztosítja a fogászati laborok számára elérhető áron, de elősegíti a termelékenységet, mivel a saját specifikus igényeikre szabott fogászati gyártást tesz lehetővé. A DWX nyílt rendszere miatt a DWX-50 tulajdonképpen bármely CAD/CAM szoftverrel képes együttműködni, valamint a fogászatban elterjedt tömb- és blokkanyagok (pl. cirkónium, viasz, PMMA) széles skáláját képes megmunkálni. A széleskörű kompatibilitásnak köszönhetően megszűnik a nyersanyagfüggés, miközben a termelés minősége magas, a költsége pedig alacsony lesz.

3 3 Mire van szükség az induláshoz? 3D szkenner CAD/CAM szoftver DWX-50 marógép Szinterkályha Hatékony termelés a DWX-50 segítségével A maximálisan 3600 mm/perc működési sebességével és rpm fordulatszámú orsójával a DWX-50 gyorsan és kiemelkedő pontossággal dolgozik. A DWX-50 kezelő nélkül működtetését a készülék 5-tengelyes marófeje, 5-állomásos automata szerszámcserélője és a technikust az esetleges problémákról értesítő, beépített diagnosztikai alrendszere biztosítja. A 3+1 vagy 4+1-tengelyes marógépekkel ellentétben a DWX-50 a hatékony gyártás érdekében képes a munkadarab automatikus és egyidejű pozícionálására mind az 5 tengely mentén. Továbbá a DWX-50 multicast képességgel is bír, mellyel lehetőség nyílik maximum négy készülék egyetlen számítógéppel történő összekötésére és vezérlésére, így növelve a labor és a technikusok termelékenységét anélkül, hogy további költségekkel újabb munkaállomásokat kellene telepíteni. Roland DG (Egy) A piacvezető Az 1981-ben alapított Roland DG piacvezető a precíziós digitális eszközök, így a nagyformátumú tintasugaras nyomtatók, maró és gravírozó készülékek, vágógépek, 3D szkennerek és fényképminőségű impact nyomtatók gyártásában. A precíziós maró technológiák terén 25 éves, innovatív fejlesztések sorát felvonultató múltjával a Roland marógépek a kiváló teljesítményt egyesítik a legendás Roland megbízhatósággal. A Roland felhasználók tízezrei több, mint 150 országban támaszkodnak a Roland páratlan vevőszolgálatára és terméktámogatási rendszerére. Minden Roland berendezés kézzel készül egy csúcstechnológiás gyárban, mely a Digital Yatai nevet viselő fejlett gyártási rendszerre épül. A 3D grafikával ellátott, monitoron megjelenített és az alkatrészeket tartalmazó forgó tárolóval összekötött interaktív útmutató segítségével egyetlen munkás gyorsan, pontosan és a teljes munkafolyamatot végigjárva rakja össze az adott készüléket. Ezt az innovatív folyamatot már több gyártó, köztük a Toyota is tanulmányozta már.

4 A DWX-50 funkciói Automatikus szerszámcserélő Az 5-tengelyes szimultán működésre kiképzett DWX-50 egy 5-állomásos automatikus szerszámcserélővel van ellátva, mely szerszám-hosszúság érzékelőt is tartalmaz a szerszám pontos rögzítése érdekében, így megelőzi a mechanikai hibákat, valamint lehetővé teszi a kezelő nélküli működtetést. A készülék rendelkezik egy diagnosztikai és értesítési rendszerrel is, mely figyelmezteti az üzemeltetőt a rendszerhibákról és a feladatok befejezéséről, így biztosítja, hogy a technikusok a marási folyamatokat biztos kézzel irányítsák és felügyeljék. Virtuális kezelőpanel A hagyományos CNC marógépekkel ellentétben a Roland modern marógépein nincs bonyolult kezelőszerv, hanem olyan felhasználóbarát Virtuális kezelőpanel (VPanel) áll rendelkezésre, mely segítségével a készülék diagnosztikai, kalibrációs és maró funkciói az asztali számítógépről vezérelhetők. A VPanel karbantartási célokból a készülék működési idejét is naplózza. Multicast támogatás A kiválóan skálázható DWX-50 multicast képességgel is rendelkezik, mellyel lehetőség nyílik maximum négy készülék egyetlen számítógéppel történő összekötésére és vezérlésére, így megteremti a feltételeit az üzleti és a termelékenységi növekedésnek. A DWX-50 fogászati marógép segítségével egyetlen szoftveres munkaállomással biztosított a fogászati laborok számára a fogművek gyártási folyamatának teljes felügyelete, valamint az idő- és pénzbefektetés minimalizálása. Tiszta vágási terület által növelt pontosság A kényelem növelése érdekében a DWX-50 beépített légfúvó rendszerrel is rendelkezik, mely a nehezen megmunkálható anyagok (pl. PMMA vagy cirkónium) marását segíti. A beépített porgyűjtő tálca könnyedén csatlakoztatható a laborokban lévő vákuumszivattyú rendszerekhez, így a vágási terület törmelékmentesen tartható.

5 5 DWX-50 Megmunkálható anyagok Cirkónium (előszinterezett), viasz, PMMA Munkaterület Korong (peremes) Korong (perem nélküli) Blokk Külső átmérő (perem): 98 mm mm Külső átmérő (test): 95 mm Magasság (perem): 10 mm Magasság (test): mm Külső átmérő: mm Magasság: mm, mm Szélesség x Hosszúság: 38 x 76 mm, Magasság: 16 vagy 22 mm Működési sebesség Forgató motor Sebesség Forgató tengely forgási szög X és Y tengelyek: mm/min. Z tengely: mm/min. Brushless DC motor, maximum 100W rpm A: +/-360 fok, B: +/-20 fok Használható szerszámok száma 5 Csatolható szerszám Sűrített levegő Csatlakozás Vezérlési mód Energia ellátás Energia fogyasztás Zajszint Méretek Súly Működési környezet Tartozékok Szár átmérője: 4 mm, hossza: mm MPa USB (1.1 kompatibilis) RML-1, NC kód AC V/ V ±10%, 50/60 Hz (túlfeszültség kategória II, IEC ) 2.8 A ( V)/1.2 A ( V) Kb. 275W Működés közben: 70 db (A) vagy kevesebb (amikor nem vág) Készenléti módban: 45 db (A) vagy kevesebb Szélesség x Hosszúság x Magasság: 656 x 656 x 557 mm 50 kg Hőmérséklet: 5-40 C, páratartalom: 35-80% (páralecsapódás nélkül) Környezeti levegő por és szállóanyag tartalmára vonatkozó besorolás: 2 (IEC ) Hálózati kábel, USB kábel, Használati és karbantartási útmutató, Roland Software Package CD-ROM, szerszámbemérő, alapanyag leszorítók (A és B), villáskulcs, imbuszkulcs, elszívócső, nyomásszabályozó, forgácstálca stb.

6 A beruházás megtérülése Az alábbi példák valós fogászati fogművekre vonatkoznak, melyeket a DWX-50 segítségével, és harmadik féltől származó CAM szoftver használatával készítettek. Mivel a DWX-50 lehetővé teszi a legkülönbözőbb alapanyagok használatát, ezért az aktuális feladathoz mindig kiválaszthatja az optimális anyagot; nincs hozzákötve speciális és egyedi alapanyagok alkalmazásához. A nagyfokú pontosság és a kiváló minőségű felületkialakítási képesség miatt a DWX-50 biztosítja, hogy az elkészült fogpótlás hibátlan és a specifikációknak megfelelő legyen. A beruházás megtérülésével kapcsolatos alábbi információk különböző, a fogászati laborok feladatai között naponta megjelenő különféle fogpótlások átlagos előállítási költségein alapulnak. Implantátum fej Cirkónium anyagköltség 4,77 Labor (3 perc) 0,60 Teljes költség 5,37 Érték 50 Árrés 44,63 3 tagú híd Cirkónium anyagköltség 15,75 Labor (10 perc) 2 Teljes költség 17,75 Érték 120 Árrés 102,25 Anatómikus korona Cirkónium anyagköltség 6,70 Labor (5 perc) 1 Teljes költség 7,70 Érték 80 Árrés 72,30 A laborköltségek az alábbi értéken alapulnak: 12 /óra

7 7 Tulajdonlási összköltség A DWX-50 megfizethető, nyílt rendszerű, nélkülözi a karbantartási költségeket, könnyen használható és megbízható, így a kezdeti és a működtetési költségekben egyaránt jelentős összegeket takaríthat meg, és a laborok gyorsan kitermelhetik a befektetést. Tulajdonlási összköltség lebontása egyetlen marógépet vásárló kis labor esetén Éves bevétel Bevétel / tag Mennyiség Bevétel Anatómikus korona tagú híd Első éves bevétel részösszeg Átlagos első évi marási költségek Költség / tag Mennyiség Költség Tőkeráfordítás (DWX-50) Garancia Éves karbantartási szerződés Anyagok és eszközök 14mm-es cirkónium lemez Keményfém marók Labor Középszintű fogtechnikus (12 /óra) Első éves kiadások részösszege Első éves bruttó eredmény Első éves megtérülés 218 % ** These numbers are only as a reference for the Hungarian market. ** Ezek a számok csak tájékoztató jellegűek a Magyar piacról.

8 A Natural Dental fogászati laboratórium a digitális technológiára fókuszál a DWX-50-nel A digitális technológia egyik legnagyobb előnye, hogy a fogászati laborok azonos minőségi szinten képesek gyártani. A Roland DG DWX-50 marógépével, a Budapesti székhelyű Natural Dental Kft. gyönyörű, jól illeszkedő fogászati protéziseket gyárt, amelyek folyamatosan megfelelnek az ügyfeleik szigorú elvárásainak. A Natural Dental-t 2001-ben alapították abból a célból, hogy olyan közpotot hozzanak létre, amely a legmagasabb minőségű fogászati ellátást és fogtechnikai szolgáltatást kínálja. Habár a Natural Dental kis vállakozásként indult, gyorsan nemzetközi elismerést szerzett. A cég arra az egyszerű hitvallásra épül, hogy a kiváló fogászati praxis alapja a technológiai beruházás és az ügyfelekkel való törődés. Ez a filozófia minden szempontból meghatározza a munkánkat. A laborunk és a klinikánk egyaránt korszerűen berendezett és a fogászati termékeink a legújabb technikákat felhasználva készülnek a saját laboratóriumunkban. A laborunk Európa szerte jól ismert, a legmagasabb minőségű fogászati kezelést biztosítottunk már mintegy nyolc és félezer páciensnek Németországból, Ausztriából, Svájcból, az Egyesült Királyságból és Írországból, mondja Farkas Tamás, a Natural Dental vezetője januárjában a Natural Dental megvette a Roland DWX-50 marógépet. Ezt a fejlett, kompakt, 5 tengelyes gépet hídvázak és koronák gyártására használják cirkóniumból, PMMA-ból és viaszból. Farkas Tamás azt mondja: Nagy körültekintéssel választottuk ki ezt a gépet. Azonnal megszerettük a tiszta dizájnt és kompakt méretet. A Roland DG egy erős és megbízható partner számunkra. A Roland csapattól kiváló támogatást kaptunk, ami sokat segített a CAD/CAM rendszerre való átállásban. A Natural Dental elégedett a DWX-50 marógépével, aminekl rengeteg funkciója van, ami megkönnyíti munkát és így növeli a laboruk hatékonyságát. A DWX-50 5 tengellyel rendelkezik, amik egyidejű forgásra is képesek. A gép továbbá egy automatikus szerszámcserélővel van felszerelve, ami 5 különböző szerszám használatát teszi lehetővé. A szerszámcserélőnek köszönhetően, minden típusú munkát a megfelelő eszközzel végzi. Minden csere előtt és után ellenőrzi, hogy a szerszám jó állapotban van-e. A DWX-50 egy másik nagy előnye az automatikus kalibráció. A gép teljesen beállítja önmagát. Egy gombnyomással kalibrálhatjuk az egész berendezést. A gyártás szintén teljesen automatikusan zajlik. A gép felügyelet nélkül képes dolgozni. Ezen kívül, a DWX-50 egy nyílt rendszer, ami azt jelenti, hogy a felhasználó megválaszthatja a szoftvert, a fájl típust, az alapanyagot és a szerszámot, amivel dolgozni szeretne. Olvasson többet a DWX-50-ről a weboldalunkon: Roland DG Benelux nv - Magyar iroda FSD Park 3 - H-2045 Törökbálint T: F:

A Roland digitális fogpótlás-gyártás előnyei

A Roland digitális fogpótlás-gyártás előnyei A Roland digitális fogpótlás-gyártás előnyei Miért digitális? A digitális fogászati technológiáknak köszönhetően napjaink fogászati iparának valamennyi ágazata átalakulás alatt áll. A koronák, hidak és

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA GK420D VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GK420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GK420d asztali nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GC420T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GC420t asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GC420t asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA GX420D VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra GX420d asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a GX420d asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ

HONEYWELL PC42T VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Honeywell PC42T asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PC42T asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ

ZEBRA 105SL PLUS VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra 105SL Plus ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a 105SL Plus ipari nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Vezető CAD/CAM rendszerű megoldások

Vezető CAD/CAM rendszerű megoldások Vezető CAD/CAM rendszerű megoldások Piaci körkép Mint az egészségügyi üzletágak számos egyéb területén, úgy mára a fogászat, fogtechnika területén is teljes mértékben kibontakozott és teret nyert a digitális

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: INTERMEC PD43 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Intermec PD43 közepes tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a PD43 közepes nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZD500R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZD500R asztali tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZD500R asztali nyomtatóval új követelményeket állított

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft.

Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. Web: www.smtech.hu Rövid cégnév: Smtech Kft. E-mail: office@smtech.hu Tel: +36/30/325-3428 (Hederics Tamás Kereskedelmi Igazgató) Rólunk mondták: Eddig 3 gépet rendeltünk a Sheet Metál Technológia Kft-től.

Részletesebben

DURMA RP típusú stancoló gépek

DURMA RP típusú stancoló gépek DURMA RP típusú stancoló gépek A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában. Napjainkban,

Részletesebben

FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT

FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT FÜGGÔLEGES MEGMUNKÁLÓ KÖZPONT MUNKAASZTAL: X/Y/Z ELMOZDULÁS: A.T.C.: GÉP ALAPTERÜLET forgácsszállító/kihordó szalaggal: A GÉP SÚLYA: GENOVA 20-AS TÍPUSÚ SZERSZÁMTÁR ATC. Karos típusú automatikus szerszámcserélõ

Részletesebben

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló

DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló DURMA SBT típusú billenőgerendás hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény

Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény Lighting Felületre szerelt PowerBalance a fenntartható teljesítmény PowerBalance, surface mounted Ha irodák LED-es világítótestekkel történő megvilágításáról van szó, az emberek általában szívesen fektetnek

Részletesebben

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló

DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló DURMA VS CNC típusú állítható vágószögű hidraulikus lemezolló A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA PBF típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

Ön megtervezi, mi formába öntjük. www.infinident.gb.com

Ön megtervezi, mi formába öntjük. www.infinident.gb.com CAD/CAM RENDSZEREK KÉZIDARABOK HIGIÉNIAI RENDSZEREK KEZELŐEGYSÉGEK RÖNTGEN RENDSZEREK infinident - a Sirona központi műhelye Ön megtervezi, mi formába öntjük. www.infinident.gb.com T h e D e n t a l C

Részletesebben

ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához

ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához passion for precision ToolExpert 2.0 új online forgácsolási adatkalkulátor a szerszámok optimális használatához Online elérhető költségmentes ToolExpert 2.0 ToolExpert 2.0 innovatív online eszköz az Ön

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

Új dimenzió a digitális utófeldolgozásban

Új dimenzió a digitális utófeldolgozásban Új dimenzió a digitális utófeldolgozásban Az új Kongsberg C-t arra tervezték, hogy a jelenlegi és a jövőben megjelenő egyre gyorsabb és szélesebb formátumú nyomtatókat is kiszolgálja. Sokoldalúságban,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ ZEBRA IMZ220 VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra IMZ220 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a IMZ220 mobil nyomtatóval új követelményeket

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

Mark like a Professional. NetMarker Asztali jelölő rendszer

Mark like a Professional. NetMarker Asztali jelölő rendszer Mark like a Professional NetMarker Asztali jelölő rendszer Mark like a Professional NetMarker A kompakt asztali jelölő rendszer A NetMarker, az innovatív, hálózat kompatibilis CNC asztali jelölő rendszer,

Részletesebben

passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval

passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval passion for precision Sphero-XP +/ 0,003 rádiusztűréssel Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbvégű maróval Sphero-XP Edzett acélok finommegmunkálása az új szuper precíziós gömbbel

Részletesebben

Sterilization line E9 MED

Sterilization line E9 MED Sterilization line E9 MED E9 MED biztonság mindenkinek A minőségi sterilizálás biztonsága Az E9 Med használata rendkívül egyszerű: egy speciális folyamatvezérlővel van felszerelve, amely végigvezeti Önt

Részletesebben

műhelyből sem hiányozhat.

műhelyből sem hiányozhat. Egyetlen műhelyből sem hiányozhat. A Bosch PBD 40 asztali fúrógép. ÚJ! A Bosch PBD 40 asztali fúrógép a legnagyobb fokú pontossághoz és kezelési komforthoz. További információkat a www.bosch-do-it.hu honlapon

Részletesebben

Az automatizálás a hajtóerőnk

Az automatizálás a hajtóerőnk Az automatizálás a hajtóerőnk 02 Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Springer GmbH - innovatív vállalat, hogy automatizálása sikeres legyen Springer Az automatizálás a hajtóerőnk Innovációs erejével,

Részletesebben

BONE LEVEL FEJRÉSZEK. on4. multi-unit

BONE LEVEL FEJRÉSZEK. on4. multi-unit BONE LEVEL 2016 on4 multi-unit STANDARD KAPCSOLAT STANDARD kapcsolat azt jelenti, hogy a szorító kúpos csatlakozás helyett az implantátum platformján alakul ki az implantátum-műcsonk záródás. STANDARD

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft.

Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Bemutatkozik a P.Max Technológia Kft. Cégünk, a 2001. évben alakult, 100 százalékban magyar tulajdonú vállalatként. Központi telephelyünk, üzemünk, raktárunk Balatonfűzfőn, az Ipari Park területén található.

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

Elszívóasztalok és vágóasztalok

Elszívóasztalok és vágóasztalok Tartalomjegyzék Elszívóasztalok és vágóasztalok Csiszolóasztal elszíváshoz 76 Hegesztőasztal elszíváshoz 77 Tavolex-asztal 78 Oktató-hegesztőasztal 79 Kézi vágóasztal 80 Filter-Table 81 Elszívóasztalok

Részletesebben

A P&T Medical Technology cégrıl

A P&T Medical Technology cégrıl A P&T Medical Technology cégrıl A P&T (NINGBO) high-tech fogászati berendezések gyártásával foglalkozó cég, 2004-ben a Nanyang csoport leányvállalataként alakult meg, mely jelen van a kereskedelmi és az

Részletesebben

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért

Silvento. A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento A LUNOS ventilátorok halkabb és gazdaságosabb generációja a természetesebb és kellemesebb lakóterekért Silvento Élvezd a csendet csendes mérés hőmérséklet/páratartalom Nincsenek zavaró zajok:

Részletesebben

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK 2017 Debrecen Derecske Sopron Budapest Biatorbágy info@optimit.hu www.optimit.hu Bemutatkozás Az 1997-ben alakult Optimit Hungária Kft. a hidraulika és pneumatika területén az alábbi

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZQ510 VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZQ510 VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZQ510 mobil tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZQ510 mobil nyomtatóval új követelményeket állított fel a

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK

TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK TÖMLŐ MEGMUNKÁLÓ GÉPEK 2017 Bemutatkozás Debrecen Derecske Sopron Az 1997-ben alakult Optimit Hungária Kft. a hidraulika és pneumatika területén az alábbi tevékenységi körökkel áll ügyfelei rendelkezésére:

Részletesebben

Digitális elmozdulásmérœ rendszer

Digitális elmozdulásmérœ rendszer Digitális elmozdulásmérœ rendszer Magnescale Tel: +49 711 5858-777 E-Mail: smse-mp@eu.sony.com www.sonymanufacturing.com Megbízható mérœrendszer jobb minœség és több nyereség A Sony mágneses mérœlécek

Részletesebben

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás

IB 15/120. Praktikus fúvókakészlet-tárolás. A maradék jég automatikus kiürítése. Hatékony levegőelvezetés a készülékben. Legnagyobb mobilitás Az IB új szárazjeges készülék még nagyobb teljesítményű az előző modellhez képest, meggyőző felépítéssel és különösen megbízható technikával előállított. 1 Praktikus fúvókakészlet-tárolás 3 A maradék jég

Részletesebben

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít

Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít Minden másodperc számít, minden egyes szöggel rögzít ÚJ! Professzionális kék sűrített levegős szegbelövők profiknak profiktól www.bosch-professional.hu 2 Bevezetés Profiknak terveztük, profik tesztelték

Részletesebben

A kiadványban megjelenített tartalom a B.L.Metál Hungária Kft. szerzői jogi oltalma alatt áll. Bármilyen felhasználásuk a szerző

A kiadványban megjelenített tartalom a B.L.Metál Hungária Kft. szerzői jogi oltalma alatt áll. Bármilyen felhasználásuk a szerző PRO 36 AZ EGYIK LEGKOMPAKTABB ÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGKISEBB MÉRETŰ PRO 36 az energiatakarékos alap (ESB) legújabb generációs változatával van ellátva, továbbá rendelkezik egy A gép emellett túláram-védelmi

Részletesebben

intelligens eszközök MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP

intelligens eszközök MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP MÁGNESTALPAS FÚRÓGÉP intells eszközök PRO 36 AZ EGYIK LEGKOMPAKTABB ÉS A VILÁGON AZ EGYIK LEGKISEBB MÉRETŰ PRO 36 az energiatakarékos alap (ESB) legújabb generációs változatával van ellátva, továbbá rendelkezik egy A gép emellett

Részletesebben

ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL

ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL ELEKTROMOS HAJTÁSÚ KERÉKPÁR PROTOTÍPUS KIZÁRÓLAG 3D NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIÁVAL 06/03/2017 Teljes egészében additív nyomtatási technológiával készült elektromos kerékpár gyártására kaptunk megbízást a közelmúltban,

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT

A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT A NAGY PRECIZITÁS ÉS PONTOSSÁG GARANTÁLT Mindegyik gépet olyan gyárban gyártjuk, ahol állandó hômérsékletet és páratartalmat tartunk fenn. Maximumot a Maximartól! CNC EXPORT KFT H-8152 Kőszárhegy Fő út

Részletesebben

PEEK felhasználása. Mit kell tudni a PEEK-ről: PEEK alkalmazása fogtechnikában: Marható PEEK tömb

PEEK felhasználása. Mit kell tudni a PEEK-ről: PEEK alkalmazása fogtechnikában: Marható PEEK tömb Dokumentáció 0 Versenykiírás: Meglévő fogak státusza a felső álcsonton: 17, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27. Behelyezett implantátumok státusza: 11, 13, 16 régiójában. Meglévő fogak státusza az alsó állcsonton:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők

Dobozfelállítás Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők Ragasztószalagos zárás Hotmelt zárás Kiegészítők www.socosystem.hu Tartalom Dobozfelállítás SOCO Pack ATS dobozfelállító gép ragasztószalagos zárással Dobozfelállítás, alsó oldali dobozzárás és a doboz

Részletesebben

HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ HERMES HEM 200/250 BEÉPÍTÉSI ÚTMUTATÓ FIGYELEM! Ez a kézikönyv kizárólag a szakszerelő részére készült. A készülék telepítését szerelő szakemberrel végeztesse. A telepítő szerepe továbbá tájékoztatni a

Részletesebben

Öntősablon Szett összeállításához HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ REF. NR: 001

Öntősablon Szett összeállításához HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ REF. NR: 001 Öntősablon Szett összeállításához HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Elsner Kft. 1 / 14 Tartalomjegyzék 1. ÖSSZEÁLLÍTÁS KÉPEKKEL ILLUSZTRÁLVA... 3 2. ÁLTALÁNOS UTASÍTÁSOK... 12 a. Termékleírás... 12 b. Alapanyag... 12

Részletesebben

DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés

DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés I. Bevezető II. Termék pontos megnevezése, ár III.Technikai jellemzők IV.Konfiguráció I. Bevezető DF20 DF20 Jet Fiber lézer jelölő berendezés DF20 Jet Fiber lézer

Részletesebben

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA LI3608 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra LI3608 vonalkód olvasó A Zebra LI3608 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő

DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő DURMA HRB-3, HRB-4 típusú hidraulikus hengerítő A DURMAZLAR CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

ROG4K. EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő ( A) Előnyök. Leírás

ROG4K. EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő ( A) Előnyök. Leírás ROG4K EM210 fogyasztásmérő áramérzékelő (20-4000 A) Leírás Az áramérzékelő működése Rogowski elven alapul, EM210 fogyasztásmérővel együtt kell használni ( EM210 72D MV5 és EM210 72D MV6 verzió) egy-két

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energetikai besorolás A (MPS : 11 vagy 13,5 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26213 Típus:

Részletesebben

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás

BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 1 BENINCÁ BOB Használati és üzembe helyezési utasítás 2 Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá BOB típusú szettet választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási

Részletesebben

CoroDrill 808 Elsődlegesen ajánlott megoldás szoros tűrésű mély furatokhoz

CoroDrill 808 Elsődlegesen ajánlott megoldás szoros tűrésű mély furatokhoz CoroDrill 808 CoroDrill 808 Elsődlegesen ajánlott megoldás szoros tűrésű mély furatokhoz Sok éven át közelről figyeltük az iparági fejleményeket, figyelemmel kísérve a felmerülő kihívásokat, szükségleteket

Részletesebben

MEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.01.06

MEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.01.06 MEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.01.06 ROBOTCELLA OPCIÓK JELLEMZŐK YASKAWA-MOTOMAN MH50-35 MAZAK QUICK TURN SMART 100 S 2DB RENISHAW - EQUATOR MITUTOYO SJ210-R ÉRDESSÉGMÉRŐ terhelhetőség: 35 kg vezérelt

Részletesebben

Hercules tolókapu motor szerelési leírás

Hercules tolókapu motor szerelési leírás Hercules tolókapu motor szerelési leírás 1 2 Figyelem! Ezen kézikönyvben lévő telepítést csak szakképzett műszaki személy végezheti és nem a végfelhasználó. A telepítést végző szerepe, hogy tájékoztassa

Részletesebben

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC GRYPHON GD4100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Gryphon GD4100 vonalkód olvasó A Datalogic Gryphon GD4100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva

CSB rack. Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez. Sikerre programozva Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez CSB rack Robusztus és megbízható online üzemi adatrögzítéshez Sikerre programozva H ROBUSZTUS ÉS MEGBÍZHATÓ ONLINE ÜZEMI ADATRÖGZÍTÉSHEZ A CSB rack

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA DS2208 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS2208 vonalkód olvasó A Zebra DS2208 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

The Euroseal - Euroseal 2001 Plus - The Euromatic

The Euroseal - Euroseal 2001 Plus - The Euromatic The Euroseal - Euroseal 2001 Plus - The Euromatic Az Euroseal Vezető forradalmi újítás Az innovatív Euronda hőfóliázó berendezés, gyönyörű, kompakt, ergonomikus és könnyen használható. Ne rejtse el: Az

Részletesebben

Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal

Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal Szennyvíztisztítás Üzemeltetési Költségeinek Csökkentése Szakmai Nap Budapest, 2018. április 19. Miért a sűrített levegő ellátás? Szennyvíztisztító

Részletesebben

A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve

A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve A leggyorsabb beágyazó gép 24/7 használatra tervezve A SimpliMet 4000 jellemzői Tartósság Megbízhatóság a folyamatos üzem alatt A SimpliMet 4000-ret extrém körülmények között tesztelték és működési ciklusát

Részletesebben

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ

SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ SYMBOL/MOTOROLA LS1203 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Symbol/Motorola LS1203 vonalkód olvasó A Symbol/Motorola LS1203 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával.

Részletesebben

TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek

TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek TORKEL 840 / 860 Akkumulátor terhelőegységek Az erőművekben és transzformátor alállomásokon lévő akkumulátortelepeknek hálózat kiesés esetén készenléti energiát kell szolgáltatniuk. Sajnálatos módon az

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN I QD2100 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan I QD2100 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan I QD2100 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

A GRANTOOL BEMUTATJA ÚJ, PRECÍZIÓS SATUCSALÁDJAIT PRECÍZIÓS SATUK

A GRANTOOL BEMUTATJA ÚJ, PRECÍZIÓS SATUCSALÁDJAIT PRECÍZIÓS SATUK PRECÍZIÓS SATUK STANDARD (széria) satuk STANDARDFLEX flexibilis moduláris rendszer XL moduláris rendszerû satuk OK MULTITASKING MULTIFLEX több darab egyidejû megfogása MEGFOGÁSTECHNIKAI RENDSZERÉPÍTÔ ELEMEK

Részletesebben

LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK

LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK LEMEZMEGMUNKÁLÓ GÉPEINK FRISSÍTVE: 2015.04.13. LÉZERVÁGÓ BERENDEZÉSEK TRUMPF TruLaser 5030 Classic TLF5000t Gyártás éve: 2008 Lézertípus: Optikás CO2 lézer ( TRUMPF TruFlow 5000 ) Lézerteljesítmény: 5000

Részletesebben

DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW

DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW DENER Lézervágó berendezés Típus: FL-3015 1500x3000 CNC Fiber Laser IPG 2kW " A képek illusztrációk" Gépváz Statikusan és dinamikusan analizált, feszültségmentesített hegesztett szerkezeti konstrukció.

Részletesebben

Sieg Hungary Árlista

Sieg Hungary Árlista Sieg Hungary Árlista Érvényes 2010 dec. 31-ig Az alábbi lista csak tájékoztató jellegű, ajánlati kötöttséget nem ad! Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Kérje személyre szabott árajánlatunkat! Megnevezés

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC QUICKSCAN QD2400 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic QuickScan QD2400 vonalkód olvasó A Datalogic QuickScan QD2400 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap

Részletesebben

Fogászati implantátum rendszer

Fogászati implantátum rendszer P L U S Fogászati implantátum rendszer ORVOSI MÛSZERGYÁRTÓ KFT. 6800 Hódmezõvásárhely, Rákóczi út 2-4. - 6800 Hódmezõvásárhely, Lázár u. 61/A -- Tel./ Fax: 06 (62) 241-609, 248-144 E-mail: protetim@protetim.hu

Részletesebben

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat

Okostelefon. Ujjlenyomat. Bluetooth 4.0 LE RFID. PIN kód. Elektronikus ajtózár. Telefon applikáció. NFC kapcsolat Bluetooth 4.0 LE RFID Elektronikus ajtózár Ujjlenyomat NFC kapcsolat PIN kód Ajtózár: biztonságosan és egyszerűen lehet okostelefonnal irányítani. Okostelefon Telefon applikáció www.burg.biz Minőség és

Részletesebben

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító

DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító DURMA AD-S típusú hidraulikus CNC élhajlító A DURMA CÉG BEMUTATÁSA A Durmazlar Machine Törökország vezető gépgyártó vállalata, mely éves termelését tekintve világelső a fémmegmunkáló gépek gyártásában.

Részletesebben

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC HERON HD3430 VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic Heron HD3430 vonalkód olvasó A Datalogic Heron HD3430 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 60 hónap garanciával.

Részletesebben

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK

4 HIDRAULIKUS RÉSZEK QP S4 TERMÉKLEÍRÁS A QP S4 sorozat minden egyes darabját különös gonddal tervezték. A visszacsapó szelep hőre lágyuló, ellenálló műanyagból készült és 6, kosütést 37baron (37m vízoszlop) bír el. A hidraulikus

Részletesebben

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt

Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Fast Tool Changer A legnagyobb sebesség élménye Szikrától szikráig, 15 másodperc alatt Váltson elektródákat a forradalmian új Gyors Szerszám Váltóval (FTC - Fast Tool Changer), a világ valóban leggyorsabb

Részletesebben

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés

Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés Kongsberg XP Auto: 24/7 folyamatos működés A Kongsberg XP Auto teljesen automatizált, kivágó szerszám nélkül működő kivágó asztal, amit a csomagoló és a POP display ipar számára fejlesztettek ki. A sikeres

Részletesebben