Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv!"

Átírás

1

2 Elöszó Kedves olvasó! Ha most e sorokat olvasod, akkor az már nagyon jó jel, mert a társadalom azon kis csoportjához tartozol, akik hajlandóak aktivan tenni sorsuk, jövőjük alakulásáért, és nem csak a kifogásokat keresik, vagy a hibásokat, azért a helyzetért, amiben éppen vannak vagy kerültek! Egy felmérés alapján az embereknek csupán 10%-a hajlandó erre! Tehát 1000 emberből 100 ember keresi a kiútat, és ebből 30, aki leírt célokkal rendelkezik és tudja is mit akar elérni élete során! És körülbelül 10 ember lesz ennek eredményeként vagyonos sikeres ember! Ezért van az, hogy az emberiség 1%-a osztozik az összes vagyon, jövedelem 99%-án! Lehet ez ellen összeesküvés elméleteket gyártani, hivatkozni a másik szerencséjére, örökségére, népcsoportjára, de aki tanulmányozza a gazdag sikeres emberek életörténetét az láthatja, hogy a legtöbben a semmiből indultak és csakis hitüknek, kitartásuknak, és időben meghozott jó döntéseiknek köszönhették, hogy vagyonossá lettek! Megérezték az idő szavát és mertek álmodni, olyan dolgokba kezdeni, ami az ő korukban még illuzió, sokszor nevetség tárgya volt! Ford, aki akkor is hitt abban, hogy mindenki autózni fog, mikor az emberek kinevették, hogy miért nem inkább gyorsabb lovakat tenyészt ki, Bill Gates és a többiek, akik hittek benne, hogy egy nap minden háztartásban ott lesznek a számítógépek, akkor mikor még a legkisebb gép is egész termeket foglalt el és iszonyú lassú volt! Téved, aki azt hiszi ma már nincsenek lehetőségek, mindent lelőttek már a nagyok! Van egy szakma, egy lehetőség, ami nap, mint nap termeli ki az újabb milliomosokat, és soksok embert, akik ha nem is lesznek milliomosok, de életük stabil pályára áll, és többet nem kell félniűk a sárga csekkektől, a végrehajtóktól vagy ép attól, hogy nem lesz elég a nyugdíj a megélhetésükre! Ez a könyv erről a lehetőségről szól! Nem légből kapott elméletek alapján, hanem több év tapasztalatát egybegyűjtve, s úgy, hogy én már megtapasztaltam, hogy ez valóban müködik, hisz veszteségessé vált csödbe ment hagyományos vállalkozásom után csakis ennek a rendszernek köszönhetően tudtam talpra állni és megmenekülni a legrosszabbtól! Ha nekem müködött hiszem, hogy neked is menni fog, semmivel se vagyok nálad különb, vagy ügyesebb, sőt nálam zárkozottabb ember kevés volt azelött! Most pedig egy 1400 fős hálózatot vezetek, vagy inkább szolgálok ki, segítek. Gyere velem és ismerd meg ezt a lehetőséget és csatlakozz hozzám, vagy ahhoz, aki az én csapatomból neked ezt a könyvet megmutatta! Többre vágysz, mint a tömegek? Akkor neked szól ez a könyv!

3 Menekülési útvonal avagy egy kitaposott út az anyagi függetlenséghez! 1. Miért kell megoldást keresni? Az emberek túlnyomó része korlátok között éli le az életét, nem olyan életet él amilyet szeretne, amilyenről gyermekként álmodott, hanem olyat, amilyet a vélt vagy valós korlátaik megengednek nekik! Ilyesmiket szoktak mondani, hogy: ezt nem engedhetem meg magamnak! Nincsenek céljaim, örülök, ha túlélem! Nekem ez úgyse sikerülhet! Hadd szemléltessem ezt egy életszerű példával: Egyik nagy magyar MLM vezető könyvében olvastam ezt a megvilágítást és nagyon tetszett így továbbadnám neked! Beszélt egy barátjáról, aki Dubaiban szállt meg egy luxus szállodában és ebédelni szeretett volna. Kérte is, hogy küldjenek fel neki egy étlapot, amiről választhat. A diszpécser azonban azt mondta, hogy Uram nálunk a menüt Ön szabja meg nem mi mondjuk meg miből választhat! Nemzetközi hírnevű szakácsaink pillanatok alatt elkészítik azt, amit Ön megálmodott, vagy ami mondjuk az országa specialitása! Ez benne van a szolgáltatásunk árában! Nos, te el tudsz e képzelni egy ilyen szabadságot az életedben? Eltudod-e képzelni, hogy ne mindig menükből kelljen választanod, és azt válasszad, amit meg engedhetsz magadnak! El tudsz-e képzelni egy olyan világot ahol nincsenek korlátaid!? Azt teszel, és azt veszel meg amit akarsz? Nem tudom te hogy vagy vele, de én úgy látom, akármerre is nézek, hogy mindenhol gondokat és válságokat élnek át az emberek! Az ideális az lenne, ha minden ember elegendő pénzzel, idővel és egészséggel rendelkezne! A legtöbb embernél azonban ez a három dolog, így együtt sohase fordul elő! Általában 4 ember típust szoktak ez alapján csoportosítani. 1. Akiknek se pénzük se idejük nincs ők az alkalmazottak, akik számára a hétfő mindig fekete és a péntek a megváltás! 2. Akiknek van idejük, de nincs pénzük ők a nyugdíjasok és munkanélküliek, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni, mert nincs pénzük, s a nélkül kevés hasznos dolgot csinálni. 3. Akiknek van pénzük, de nincs idejük! Ők a vállalkozók, akik aktív jövedelemért dolgoznak! Bár egyre ritkább, hogy van pénzük, inkább hitelük, lízingjük, veszteségük szokott lenni, de azért van egy kis százalék, aki sikeres és sok pénzt keres,de sajnos az ilyenekre jellemző leginkább, hogy ezért a nap 25 órájában dolgoznak, mert félnek, hogy ha egy pillanatra eljönnének a fedélzetről, akkor, leállna a forgalom, lejtőre kerülne a fejlődés. Ezért bár van pénzük, de nincs idejük elkölteni, rosszabb esetben fiatalon meghalnak, s így nem tudják élvezni munkájuk gyümölcsét! 4. Akiknek van pénzük és van idejük is! Ide tartoznak leginkább a passzív jövedelemtermelő vállalkozások, cégek, befektetők ahol már nem a pénzért dolgoznak, hanem a pénzt dolgoztatják, illetve rendszereket, például MLM hálózatokat működtetnek.

4 TÉNYEK: A biztos jól fizető állás már nem létező kategória lehet, hogy ma még úgy érzed, hogy tiéd a legjobb állás a világon, elégedett vagy a fizetéseddel, a munka körülményeiddel és egyik nap váratlanul behívatnak és közlik veled, hogy sajnos leépítés van és tőled is meg kell válnia a cégnek! Lehet, hogy ez már nem is lenne meglepetés számodra, hisz régóta érzed, hogy remeg a léc alattad?! Mi lesz, ha bekövetkezik, amit nem szeretnél? Vannak-e tartalékaid, amit felélj, amíg nem találsz új munkahelyet? Esetleg nem is a kirúgástól félsz, hisz te magad se érzed jól magad a munkahelyeden? Tudod, hogy sokkal többet érsz, mint amennyit kapsz azért, hogy eladod az idődet, tehetségedet a cégnek, vállalatnak? De nem mersz lépni, mert mi lesz, ha két ló között a földre esel? A régit eldobod, az új meg nem válik be? És mi van, ha azon kevés kivételhez tartozol, akik szeretik azt csinálni, ami a munkájuk? Lehetsz te hűséges a hívatásodhoz, lehetsz te egy jó tanár, edző, zenész, sportoló vagy valamilyen művész, de az is lehet, hogy szereted a karitatív munkát, szívesen foglalkozol idősekkel vagy éppen gyerekekkel! De megtudsz ebből élni? Mennyivel jobb lenne, ha úgy tehetnéd, amit szeretsz, hogy közben nem kell aggódnod a csekkek a kiadásaid miatt? Vagy mi van, ha vállalkozó vagy? Működik nélküled is a vállalkozásod? Esetleg ez rosszabb, mint ha állásod lenne? Vállalkozásod rabszolgájává lettél? Ha nem vagy jelen, akkor nem működnek a dolgok? Ha leállsz egy napra az már bevétel kiesést jelent? Ha nélkülözhetetlen vagy a munkádban, akkor csak aktív jövedelmed van, s ezért még betegállományba sem mersz elmenni?! És hogy állsz a könyveléseddel? Növekvő bevételek és csökkenő költségek jellemeznek? Vagy pont fordítva: Egyre kevesebb a bevételed és egyre több a kiadásod? Van már, hogy veszteségesen zársz egy hónapot, egy évet? Ilyenkor hitellel próbálod fenntartani a látszatot, és csak a túlélésre játszol? Vannak még álmaid, amiket nem valósítottál meg? Elérted azt az anyagi életszínvonalat, amit szerettél volna? Nyugodt vagy ha hó végén jönnek a sárga csekkek? Körbeutaztad már a világot, láttál mindent, amit szerettél volna? Persze előfordulhat, hogy egy sikeres vállalkozást vezetsz, mert kitartó vagy kreatív és hajlandó vagy keményen dolgozni a sikerért! DE! Ott mered hagyni a vállalkozásod 3 hétre? Mikor voltál utoljára nyaralni a családoddal? Tudsz elég értékes időt szánni rájuk? Ott vagy a gyerekeid mellett miközben felnövekednek melletted?

5 És nézzük az idős kori éveidet! Elég lesz a nyugdíjad arra, hogy legalább azt az életszínvonalat éld amiben most vagy? Tudod, hogy a nyugdíjrendszer milyen ingatag lábakon áll? Egyre több a kifizetni való, mint a befizető a rendszerben! Mi lesz ha kiderül, hogy nincs miből fedezni az államnak a megnőtt kiadásokat! Számítasz és építesz a nyugdíjra? Fokozzam még? Szerintem te is beismered, hogy a válság az ajtón kopogtat és a megoldás nem várathat magára! Plusz pénzforrásra mindenkinek szüksége van! De mit tehetsz?! Sohase mond, hogy ezt nem engedhetem meg magamnak, keresd inkább meg azt, hogyan engedhetnéd meg magadnak! Robert Kiyosaki Ha ezzel egyetértesz, akkor lássuk mit is tehetnél annak érdekében, hogy megtehesd, amit szeretnél, és ne kelljen az előre meghatározott menüből választanod!? 2. Mit tehetsz a válság ellen? A legrosszabb, amit tehetsz, ha beletörődsz és elfogadod a sorsod a körülményeid és meg se próbálsz változtatni azon! Mégis az emberek többsége ezt teszi! Nincsenek álmaik, céljaik így terveik se azok megvalósítására! Az ilyen emberek, akik nem a megoldást, hanem a kifogásokat keresik. Mindig találnak kifogást, hibást, akire vagy amire foghatják a sorsukat körülményeiket és végigrobotolják az életet sokszor keserűen, szkeptikusan, esetleg cinikusan és pesszimistán! Hányszor hallasz ilyeneket, hogy: Én ezt nem engedhetem meg magamnak! Nekem erre nincs pénzem, nincs időm. Nekem nincs szerencsém, nincsenek ilyen ismerőseim, engem senki szeret soha senki nem támogatott stb stb! Vannak, akik nem akarnak beletörődni a helyzetükbe, de mit csinálhatsz ha ilyen vagy? Esetleg még többet dolgozol, s többet vagy a családodtól távol. Másodállás, harmad állás éjszakai műszak? De több bőrt nem tudsz magadról lehúzni! A nap neked is csak 24 órából áll, s ha abból nyolcat legalább nem pihensz, hamar megbosszulja magát! De a legrosszabb az, hogy a legtöbb helyen hiába dolgozol többet nem lesz több a fizetésed! Nem mehetsz oda a főnöködhöz, hogy te mától kétszer annyit dolgozol, adjon kétszer annyi fizetést! Fel fogja emelni a normát és a fizetés marad erre nagyobb az esélyed! Tőled a legjobb teljesítményt várják el a munkahelyeden, nem mondhatod, hogy kétszer annyi fizetésért jobb tanár, jobb orvos, vagy ápoló leszek, vagy kétszer annyiért szebben festem ki a lakást, jobban szerelem meg a kocsidat Még többet tanulsz, hogy magasabb beosztást kapj, jobban értékeljenek a munkahelyeden? De mennyivel fogja ez emelni a fizetésed? A szerencsére bízod magad, ezért lottózol, sorsjegyet kaparsz, fogadásokat kötsz? Vannak, akik a bankba teszik kis pénzüket, hogy kamatozzon, s év végén szomorúan veszik észre, hogy azzal a kis kamattal megnövekedett tőkéjük már kevesebbet ér mint amikor berakták megfialtatni!

6 No persze ott van a tőzsde azoknak, akik bátrabbak, és akik nagyobb hozamokat akarnak. De ezen a területen rengeteg a buktató, sokat is nyerhetsz és mindent el is veszíthetsz. És ami a leglényegesebb, ha nincs is mit befektetned, akkor a nyereségre esélyed sincs! - A bátrabbak persze belekezdhetnek valamilyen vállalkozásba, de ehhez nem elég a bátorság sajnos nagyobb pénzösszeg is szükségeltetik hozzá. Vegyük sorba mi is kell ahhoz hogy egy vállalkozás által lépj ki az anyagi siker felé millió forint egy jobb üzlethelyiség bérleti joga százezer forint a havi bérleti díj ezer forint az adó, TB járuléka, stb ezer forint/fő az alkalmazottak fizetése - Rezsi - fűtés, világítás, takarítás stb. - Reklám, hirdetés, hogy az üzletet megtalálják millió forint kezdő árukészlet És akkor még mindig itt van az óriási kérdés milyen fába vágja a fejszét? Mit kezdjen el gyártani forgalmazni mi az, amire szüksége van az embereknek, és amit Öntől akarnak majd beszerezni? Mi az, amire mindenkinek szüksége van, aminek még nem gyártották le a TESCO gazdaságos változatát vagy nem jelent meg olcsó hamisítványa a józsefvárosi piacon? Mi a garancia rá hogy egy hirtelen időjárási fordulat, divatváltás, forgalomelterelés vagy egyéb kiszámíthatatlan tényező miatt nem ragad benn az áruban a pénze? Nem véletlen ezért, hogy a statisztika szerint ma Magyarországon a vállalkozások 80%a valamilyen okból 2-3 éven belül megszűnik. A legtöbben ugyanis célok, tervek kitartás és kellő mennyiségű tőke nélkül vágnak bele és egy hagyományos vállalkozás nagyon könnyen zátonyra tud futni egy két rossz döntés miatt. Mi is jellemző egy vállalkozásra: 1. Egyszer elvégzett munkáért egyszeri fizetés jár! Elad egy vitamint, gyógyteát, egy porszívót, egy autót stb., lekezel egy arcot, levág egy hajat, egy eladás után megkapja a hasznát és kész! A vevő kifizeti és elmegy, legközelebb lehet, hogy máshol veszi meg! Ahhoz, hogy új bevételre tegyen szert, újabb és újabb eladásokra, szolgáltatásokra van szüksége! Ha leáll az eladással, leáll a jövedelme, mert ugyebár ez nem az alkalmazotti világ, ahol, ha keveset is, de mindig fixen megkap az ember. 2. Oda van kötve vállalkozásához! Ha lebetegszik, kihagy, egy hónapot lehet, hogy túl sokat veszít és lemarad! Ezért a vállalkozók sokszor csak jól megfizetett rabszolgái vállalkozásuknak, de nem tudnak szabadok lenni, nem passzív a jövedelmük! 3. Nincs növekedési lehetőség! Bár sokan próbálkoznak több bőrt lehúzni magukról de ennek csak az a gyümölcse, hogy mire élvezhetnék munkájuk gyümölcsét már el is költöznek az élők közül! Nincs hatástöbbszörözés, csak a nap 24 órája áll rendelkezésre! 4. Állandóan fejleszteni kell, mert lemarad a versenyben! Rohanó világunkban el találni és követni a trendeket nagyon nagy szerencse és előrelátás kell, de erre egyre kisebb a racionális esély! Egyik pillanatban valami óriási keresletet elégíthet ki, akik akkor és ott van jelen a piacon azok nagy hasznot tehetnek el, míg mások akik később csatlakoznak és próbálják meg ugyanezt azok bebukják a befektetéseiket!

7 Gondoljunk bele milyen hosszú életű volt azoknak a kis üzenetet küldő csipogóknak a kereslete, vagy, hogy tűntek el vagy kényszerültek váltani óriási cégek akik a piac vezetői voltak. Hogy tűntek el, szorultak vissza a bakelit lemezek, casetták a CD és DVD betörésével, esett vissza a filmkidolgozás a digitális fényképezőgépek betörésével, hogy esett vissza a térképek, könyvek, újságok iránti kereslet az internet a GPS megjelenésével? Ne is beszéljünk a divat vagy szezonális termékek területéről, ahol egy árukészlet egyik évben menő a másik évben meg már eladhatatlan vagy egy hó nélküli tél, hogy vihet csődbe egy téli sportokra berendezkedő vállalkozást!? Van egy trend, ami viszont töretlen mivel egyre több ember számára válik létszükségletté és ez a wellness, az egészség területe! 5. Bonyolult könyvelés, elszámolások! Az egyre növekvő ellenőrzések, adminisztratív terhek elvonások miatt egyre kevesebben bírják a terheket! Gondolj bele még el sem kezdesz hasznot termelni, nincs is bevételed de az adókat járulékokat már várják tőled. Amikor tanulmányoz egy adódó lehetőséget, Ön mi alapján dönti el, hogy megfelelne-e az az Ön céljainak, elvárásainak? Milyennek kellene lennie egy az Ön számára ideális lehetőségnek? - Legyen otthonról, kényelmesen végezhető? - Korrekt, megbízható háttérrel rendelkezzen? - Szeretne biztos lenni abban, hogy Önnek is működni fog? - Olyannak kell lennie, amelyet előképzettség nélkül is könnyen meg tud tanulni? - Mellékállásban, saját időbeosztásban végezhető lehetőségre lenne szüksége? - Inkább valami kockázatmentes lehetőséget választana? - Olyan munkát szeretne, aminél a munkahelyével ellentétben, több munkával több pénzt is kereshet? - Vagy szeretne a maga főnöke lenni, sőt a munkatársait is maga választaná ki? - Nem akar tőkét, komoly induló összeget befektetni? - Nem akar termékekkel, postázással és garanciák vállalásával bajlódni? - Örülne annak, ha egy lehetőség magas image-el rendelkezik, jól felvállalható témájú? - Nem akar vagy nem tud eladni semmit? - Jó lenne, ha a munka javarészét automatizálni tudná? - Szeretné, ha mások támogatnák az előrejutásban, komolyabb sikerek elérésében? - Előnyt jelentene az, ha egy globális lehetőség, az egész világra kiterjedő piacot hoz Önnek? Mit tenne, ha mutatnánk egy lehetőséget, amely minden elvárásának megfelelne?! Egy vállalkozást melyben: - Nem kell üzletet bérelnie, megvennie. - Nem kell óriási árukészletet fenntartania. - Nem kell rezsit, alkalmazottat fizetni. - Nem kell infrastruktúrát kidolgozni, hogy a termékek eljussanak a vevőinkhez. - Nem kell lekorlátoznia üzletkörét a környéken lakókra, hanem az egész világot a piacává teszi? - Nem kell állandóan függeni a divattól, az időjárástól, a változó trendektől.

8 Van az ön számára egy jó hírem! Megtalálta a megoldást a problémáira!!! Ennek a lehetőségnek a segítségével belátható időn belül: - komoly jövedelmeket érhet el - egzisztenciát teremthet - minőségi szabadidőre tehet szert - megszűnik a létbizonytalanság - kapcsolatokat és barátságokat építhet - fejlődik a személyisége - örökséget hagyhat a gyerekeire - segíthet másokon. - több időt tölthet a családjával Egyszóval gyökeresen megváltoztathatja az életét. Amennyiben ön is úgy akarja, teljes anyagi és időbeni függetlenségre tehet szert, amit úgy hívunk: SZABADSÁG Létezik ilyen? IGEN úgy hívják, hogy MLM, NETWORK MARKETING VAGY HÁLÓZATOS ÉRTÉKESÍTÉS!

9 3. Miért az MLM? Idézet a honlap nagyszerű összefoglalásából! Az MLM, - ahogy a nevében is benne van - egy kereskedelmi, ill. marketing rendszer. Célja, mint minden marketing rendszernek, termékek piacra vitele, azaz a gyártótól való eljuttatása a fogyasztóhoz. Gyárthatja egy cég a világ legnagyszerűbb termékét, vagy akár magát az Élet Vizét is, ha az emberek nem tudnak róla, a cégnek nem lesz forgalma. Meg kell tehát oldani, hogy a lehetséges fogyasztók megismerjék az adott terméket, de még inkább azt a hasznot, amit az adott áru a számukra nyújthat. A marketing feladata ennek az ellátása. A marketingnek napjainkban 3 jól megkülönböztethető formáját alkalmazzák, érdemes először megismerni ezeket. Kiskereskedelem. Ez, amit a leginkább megszoktunk. Bemegyek egy boltba, áruházba, és megveszem, amire szükségem van, vagy aminek a megvásárlására vágyat ébresztettek bennem. Előnye, hogy a vásárló nem érzi magát nyomás alatt, úgy gondolja, hogy a szabad akaratából vásárol. Hátránya a magas járulékos költség, ugyanis mire egy termék eljut a fogyasztóhoz, rendszerint nagyon sok kézen megy keresztül, továbbá a kiskereskedelmi egységek, és azok üzemeltetése is sokba kerül. Ami leginkább jellemző a kiskereskedelemre az a REKLÁM. Átlagosan 70%-át teszi ki egy termék árának, de lehet ennél sokkal több is. (Pl. egy ismert márkájú borotva penge gyártási költsége 40 Ft körül mozog, a boltokban azonban egy 5-ös kiszerelésű termék ára jóval 2000 Ft felett van) Közvetlen értékesítés. Ahogy a neve is mutatja, az értékesítés közvetlenül a gyártótól (szolgáltatótól) a fogyasztónak történik - kihagyva a közbülső elemeket - értékesítőkön keresztül. Általában (de nem kizárólag) olyan termékek, vagy szolgáltatások értékesítésére használják, amelyek speciális szaktanácsadást igényelnek, az értékük első ránézésre nem egyértelmű, és a hagyományos (média) technikákkal nem lehet őket reklámozni. Pl. pénzügyi tanácsadás, biztosítás vagy mondjuk speciális főzőedények. Az ilyen módon értékesítőket szokták ügynököknek nevezni, de mivel ennek a szónak a köznyelvben meglehetősen pejoratív felhangja van, ezért inkább üzletkötőknek, szaktanácsadóknak szokták e szakma művelői magukat nevezni.

10 (Mennyivel jobban hangzik: "forduljon szaktanácsadónőjéhez", mint "forduljon ügynöknőjéhez"). Mára már ebből az üzletágból sem hiányozhat teljesen a reklám. Előnye viszont, hogy nem igényli üzletek, áruházak fenntartását, tehát költségmegtakarítást jelent. Multi-level marketing. Leginkább a közvetlen értékesítéssel szokták összekeverni. A legfontosabb különbség egy mondatban: A közvetlen értékesítésben kevesen adnak el sokat, az MLM-ben sokan vásárolnak keveset. Míg a közvetlen értékesítésben dolgozó ügynök (üzletkötő) jutaléka kizárólag a saját értékesítéséből származik, ezért - bár, ha érti a dolgát, nagyon sokat is kereshet - a jövedelmének van egy felső határa, hiszen a nap számára is csak 24 órából áll. Ezzel szemben az MLM-ező kiskereskedelmi értékesítést nem is végez. Az MLM-ező jövedelme tehát nem termék eladásból, hanem marketing tevékenységből származik. Mivel az igazi hálózati marketing cégek nem költenek reklámra, de a reklámöltség ugyanúgy be van építve a termékek árába, ezeket a pénzeket azoknak fizetik ki, akik ezt a marketing tevékenységet a média helyett elvégzik - adott esetben Önnek. Az elmúlt 60 év világtapasztalata és a magyarországi hálózatok 15 éve egyértelműen azt mutatja, hogy a dolog a rendszer működik és sok-sok olyan embernek adott megoldást, kiutat, felemelkedést,karriert, sikert, passzív jövedelmet, sokaknak gazdagságot akiknek sorsuk, körülményeik, neveltetésük, szakmai képzettségük, koruk, nemük, gyerekeik száma stb miatt nem lett volna más lehetőségük, nem kaptak volna olyan állást ahol ilyen 6-7 számjegyű jövedelmeket keressenek! 2008-as adatok alapján az MLM cégeknek a világon több mint 65 millió tagjuk van, és az általuk lebonyolított forgalom akkor több mint 120 milliárd dollár volt, és a komoly MLM cégeknél a forgalom évente %-al is növekedik a válság ellenére is! Nem véletlen, hogy ennek a szakmának is óriási szakirodalma van, nagy világszervezetei, oktatói és a világ leggazdagabb emberei közül nagyon sok került ki hálózatépítők közül. Egyes adatok szerint a dollár milliomosok 30%-a MLM vállalkozásból szerezte vagyonát! Így nem véletlen, hogy olyan nagy gazdasági szakemberek, befektetők, is mint Donald Trump, Warren Buffett, Robert Kiyosaki is teljes mellszélességgel kiállnak az MLM mellett és azt ajánlják, mint az egyetlen mindenki által elérhető jövedelem és vagyonépítő szakmát! Miért jó ez a cégnek, miért hallani szinte már havonta új MLM cégek születéséről, miért tér át sok cég, sőt bank is a hagyományos ügyfélszerzésről a Network marketingre? Általában szinte minden MLM-ben forgalmazott termék az átlagnál kiválóbb minőségű, tiszta, természetes, környezetkímélő és takarékos illetve hatékony, rengeteg kutatás előzi meg piacra dobásukat! Emiatt természetesen az áruk is inkább a prémium kategóriába tartozik és ha arra még rárakodna a sikeres forgalmazáshoz szükséges reklám, marketing költség, a drága bemutató termek, a felbérelt sztárok rezsije, az importőr, nagyker, kisker árrés stb akkor olyan drága lenne, hogy az emberek nem tudnák megvenni bármennyire is érzik hogy ez valami nagyon jó dolog! Ezért találták ki a termék és a fogyasztó közötti út lerövidítésére és a felesleges költségrárakodások csökkentésére a hálózati értékesítés, multi level marketing csúnya nevén az MLM értékesítési formát.

11 Mi is ennek a lényege? A cég nem bízza a véletlenre a vásárlást, nem rakja ki a viszonylag drágább, prémium minőségű termékeit üzletek polcaira tudva, hogy az emberek információ hiányában automatikusan az olcsó termékeket keresik és nem nyit saját márkaboltokat, hogy ott drága rezsi mellett próbálja az embereket becsalogatni és vásárlásra rávenni! Ehelyett a cég előállítja a kiváló minőségű termékeket, kiépíti az infrastruktúrát a termékek fogyasztókhoz való eljutatására és olyan embereket keres, akik ezt a láncszemet alkotják, vagyis akik odavezetik az embereket a céghez és bemutatják nekik a lehetőséget, hogy hol vehetik meg azt a bizonyos terméket! Ezek az emberek nem házaló ügynökök, akik árulják a termékeket, nincs raktárkészletük, hanem csak egy dolguk van fel hívni a figyelmet a cég termékeire valamilyen lehetőleg korrekt és sikeres formában! A többi pedig már a cég dolga, vagyis ha már megvan a kapcsolat, beregisztrált a vevő akkor a cég számlázza ki a termékeket, a cég oldja meg a házhoz szállítást, ő vállalja a garanciát és ő tartja mindezt számon, értékelve és jegyezve, hogy az a bizonyos vevő kinek a segítségével talált a cégre és lett vásárló! A reklámokra és egyéb előbb felsorolt kiadásokra költhető pénzt pedig inkább szétosztja ezeknek a szorgalmas embereknek munkájuk arányában! S mivel ezek az emberek nem csak vevőket hoznak, hanem más olyan embereket is akik pénzt szeretnének keresni ilyen tevékenységgel ezért a cég ezt azzal honorálja, hogy azok után is fizet jutalékot akik úgy nevezett mélységben vásárolnak, hisz végső soron ők is valamilyen szinten de a legfelső szponzornak köszönhetik, hogy megismerkedhettek a céggel, a termékkel és az üzleti lehetőséggel! Tulajdonképpen az emberek szempontjából is hasonló a dolog. Mi az előnye az MLM - nek a fogyasztó szempontjából? A fogyasztó szempontjából mindenkép előny, hogy így olcsóbban juthat a termékekhez természetesen itt figyelembe kell venni az ár-érték arányt és általában bővebb tájékoztatást útmutatást kap, mintha csak egy boltban levenné a polcról a megfelelőnek vélt terméket! Az igazi haszon azonban azoknál csapódik le akik megértik a rendszer lényegét, és elkezdenek maguk köré fogyasztókat, hasonló gondolkodású embereket gyűjteni, és az így felépülő fogyasztói hálózat után elkezdenek jutalékot gyűjteni és kapni. Ez a belefektetett munkától függően akár pár év alatt havi milliós nagyságra is nőhet, ahogy a gyakorlat igazolja, ez nem fikció! Miért is gondoljuk úgy, hogy az MLM a legigazságosabb és legnagyszerűbb pénzkereseti lehetőség, passzív jövedelemforrás, amit bárki kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül meg tud csinálni bárhol és körülményektől függetlenül! 1. Általában, hagyományos vállalkozásokhoz képest elhanyagolható összeggel el lehet kezdeni, nincs veszteni való, a befektetés rizikó faktora minimális! 2. Az MLM a legjobb másodállásként, munka mellett elkezdhető munkalehetőség! Nem kell abbahagyni a főállást, a jelenlegi pénzkereseti lehetőségünket! 3. Nincs ranglétra, főnök kötelező munkarend, és tempó nincs fix fizetés! Bármikor megelőzheted jutalékod és üzleti szinted mértékében a felsővonalad, szponzoraidat és ennek ők még örülnek is!

12 Egyetlen főnök van saját magad - talán ez a legnagyobb hátrány - mivel az emberek 80%-a a kisebb ellenállás irányában halad, vagyis nehezen lép ki a kényelmi zónájából! 4. Az MLM lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában pénzt keres, mivel a munkatársaid a világ bármely pontján, bármely időzónában lehetnek! 5. Az MLM sokkalta többet adhat az embernek mint a pénz! Értékes emberi kapcsolatokat, személyiség fejlődést, magas fokú üzleti és pénzügyi képzettséget stb! 6. Egyedül az MLM adhatja meg, hogy akár 5 év után "nyugdíjba menj" és semmit se csinálj, de mégis jön a pénz! Örökölhető passzív jövedelemforrást biztosít. Ön milyen jövedelmet keres? Nagyon egyszerű eldönteni, hogy jelenleg aktív vagy passzív a jövedelme! Tegye fel magának a kérdést: A jól elvégzett munkáért hányszor kapok jövedelmet? / Most arról ne is beszéljünk, hogy van olyan mikor egyszer se :( Ha a válasza az, hogy csak egyszer akkor Ön sose hagyhatja abba a munkát, hiszen csak aktív jövedelme van! Milyen lehetőségei vannak, hogy mondjuk, havi 500 ezer forint passzív jövedelemmel egészítse ki a családi költségvetést vagy a nyugdíját? - kb 60 millió forint bankbetétnek lehet ennyi a kamata? - Kb 10 lakás / kb 150 milliós befektetés / kiadásából folyhat be ennyi havonta passzívan! - Esetleg szellemi termékből, zeneszerzésből folyhat be jogdíjak formájában, ha eléggé híres és tehetséges! - Létrehozhat egy céget, ami olyan jól működik, hogy az Ön részvétele nélkül is csak termeli a hasznot, amit újra és újra befektethet és növelheti vagyonát! Nos ha neked egyikre sincs lehetőséged, mert se pénzed, nincs, amit befektessél és jövedelemtermelésbe fogjál, se tehetséged nincs, hogy olyat alkoss aminek a jogából egy életen át megélhetsz akkor se keseredj el az MLM lehetővé teszi számodra, hogy te is vagyonos ember legyél és passzív jövedelem gondoskodjon a jövődről! Mi az MLM és mi nem? Sokan és sokféle indokkal csatlakoznak egy MLM céghez. Ezek között van helyes indok és van olyan, ami már előre jelzi, hogy nem teljesen tiszta az attitűd és a motiváció ezért eleve kudarcra van ítélve a szándék! Mivel egyre nagyobb a gazdasági válság, egyre több az elbocsátás az eddig stabilnak hitt munkahelyekről is és egyre bizonytalanabb a nyugdíj jövője ezért természetes, hogy az emberek egyre nyitottabbak a különböző gyors meggazdagodást ígérő lehetőségekre, amikből az mailek terjedésével egyre több kerül nap mint nap a virtuális postaládánkba! Még ma csatlakozz, le ne maradj felhívások sugározzák felénk a biztos meggazdagodás még ki nem taposott útjait! Sokszor ingyen, minden befektetés, elkötelezettség és elvárt munka és teljesítmény nélkül. Nem csoda hogy tömegesen csatlakoznak emberek az ilyen könnyű pénzt ígérő lehetőségekhez mivel a kisbetűs részt nem keresik meg, és elhiszik, hogy meg lehet gazdagodni ingyen, befektetett pénz idő és energia nélkül! A cégek forgalmát és a jutalékok nagyságát bemutató táblázatokban azonban ezeket a cégeket sose találjuk meg, ott mindig a korrekt és gyakran teljes embert kívánó hagyományos MLM cégek vannak, akik évtizedek óta tisztességes marketing munkával, dolgos fogyasztói csoportok szervezésével érnek el óriási eredményeket! Ezért tisztáznunk kell itt a legelején hogy mi is az MLM és mi nem!

13 MI NEM!! - Nem szerencsejáték! a bevétel tervezhető és nem véletlenszerű. A szerencse természetesen segítheti a munkát, de ahhoz hogy a sült galamb az ölünkbe hulljon, legalábbis arra kell járni ahol az hullani szokott! Minél többet dolgozol, annál nagyobb esélyed van hogy szerencsés légy! - Nem piramisjáték! A pénz a jutalék nem emberek beszervezéséből származik, hanem kizárólag termékforgalmazásból! Mindenki a saját piramisának a tetején van, de ez a helyzet csak virtuális, mind pozícióban mind keresetben bárki magasabbra kerülhet mint a hálózat felette levő tagjai! - Nem gyors meggazdagodási lehetőség! A tisztességes és stabil MLM soha nem egyik napról a másikra ígér magas jövedelmet, hanem hosszú kitartó és aktív munka gyümölcseként! A gyors meggazdagodást ígérő csoportok általában óriási kezdőcsomagokkal szervezkednek, amiből tényleg gyorsabb és nagyobb a visszaosztás, de sokkal több az MLM sérült és megkeseredett ember az ilyen helyeken! Meggazdagodni mindenki gyorsan akar, de ez egy szakma, és rutin tapasztalat, gyakorlat nélkül sokan nem tudják hozni olyan gyorsan az elvárást mint ahogy az ilyen cégek marketingterve kívánná s így gyakran visszaesnek és kezdhetik elölről az építkezést! - Nem majd mások dolgoznak alattam rendszer! Bár a szponzoroknak érdeke a tagok személyes sikere, de senki se fog más helyett dolgozni a legtöbb MLM rendszer marketingterve egyértelműen azokat jutalmazza meg akik valós munkát végzik s nem lehet nagy pénzeket keresni csupán azzal hogy beregisztráltál és találtál egy két embert akik aktívan dolgoznak alattad! - Nem ingyenes karitatív szolgáltatás! Nem segély osztóhely! Bár mindannyian tisztában vagyunk az emberi nyomorúságokkal, nehéz helyzetekkel, de egy MLM vállalkozás se vállalhatja fel az összes ember anyagi problémájának megoldását! Az MLM mindenhol vállalkozás formában működik és nem ingyenesen karitatív módon végzi a munkáját, csak az elvégzett valós teljesítmény alapján fizet jutalékot. Ami viszont igaz hogy sokan indultak mérhetetlenül hátrányos helyzetből szegénységből és ma már gazdag sikeres emberek, de ezt mindegyikük a kitartó sikerbe vetett hitüknek és az érte meghozott áldozatoknak köszönhetik. - Nem befektetés nélküli vállalkozás! Az MLM a másolódás üzlete ezért gondolom mindenki számára logikus hogy ha nincs befektetés, termékforgalom akkor nincs a jutalékfizetésre szolgáló alap se! A befektetés nélküli ingyenes csatlakozással terjeszkedő MLM vonzó lehet mindenkinek, de ha a jutalékszámlákat nézzük a nullából ott is csak nulla származik! - Nem termékek eladása, házalás! Az MLM végül nem termékek eladása, mivel mi nem eladjuk a termékeket, azokkal házalva hanem csupán a termékek reklámozása és népszerűsítése míg a kiszolgálást minden esetben a cég végzi! Akkor nézzük röviden: MI IGEN!! - A legigazságosabb vállalkozási rendszer! - A legokosabb befektetése az időnknek és pénzünknek! - A hatástöbbszörözés legjobb eszköze! - Az egyetlen lehetőség, amivel bárki elindulhat az üzleti életben esélyesen! - A legjobb módja a személyiségünk fejlesztésének a Jobb emberré válásnak!

14 Képzési rendszer, amely az élet minden területén segíthet a sikerességben! Ha ezek után is úgy gondolod, hogy jól döntöttél és MLM hálózat építésével akarod megalapozni a jövődet akkor rátérhetünk arra a kérdésre melyik MLM céget is érdemes választanod!? 4. Mi alapján válasszunk MLM céget a munkánkhoz? / Nagyon sok kiváló MLM cég van a piacon ahova érdemes csatlakozni, és mindenki természetesen a sajátját tartja a legjobbnak! Természetesen én se tudok attól elvonatkoztatni, amit csinálok, így a szempontok bemutatásánál leírom nálunk, hogy van az a dolog és aztán majd az olvasó eldönti, hogy neki mi a szimpatikus! Ez nem a DXN cég hivatalos közleménye, bemutatása csupán az én összefoglalóm saját 2 éves tapasztalataim meglátásaim kutatásaim alapján! Ez egy olyan kérdés, amit nem érthetnek azok, akik még nem vettek részt korábban MLMvállalkozásban. Pedig a sikerünknek ez egy igen meghatározó része, sőt a szempontok ismerete megkímélhet bennünket rengeteg kudarctól, csalódástól és anyagi veszteségtől is. Az MLM már 70 éves, mégis mostanában mintha gomba módra szaporodnának a világon és hazánkban is az MLM vagy MLM-szerű cégek, és jogosan vetődik fel a kérdés: Mi alapján válasszunk MLM céget ha nem akarunk lyukra futni és feleslegesen időt és pénzt fektetni valamibe? Már pedig a veszély valóságos több oldalról is! Egyre több olyan ajánlattal találkozik az ember ahol nincs semmi valós termék vagy szolgáltatás a háttérben, vagy ha van, akkor arról az első pillanatban látható, hogy csak valami virtuális dolog, ami csak álca arra az esetre, ha valaki pilótajátéknak nevezné az üzletét, ami valójában tényleg egy pilótajáték. Sajnos a legtöbb ember hajlamos a döntéseit érzelmi alapokra helyezni és ezt sok csoport ki is használja, s olyan mókusvakításokat szervez, ahol az embereket az érzelmeiken keresztül igyekeznek megfogni, és gyakran olyan dolgokra is rávenni amit normális józan állapotukban nem tettek volna meg! Lásd például hitel felvételre való buzdítás, ha nincs meg a többszázezres indulócsomagra a pénz! Mi is a lényege az ilyen technikáknak? Ismert dolog, hogy az embereket általában 2 dolog irányítja mikor döntéseket hoznak: 1. A nyereség iránti vágy 2. a veszteségtől való félelem! A legtöbb MLM cég ezt az információt használja ki az emberek csatlakoztatása érdekében! Gondolj bele nem-e hallottál már ilyeneket: - Még ma csatlakozzál, mert minden perc halogatással embereket vesztesz el akik alád kerülnének! - Nézd ez egy bináris rendszer, elég 2 embert hoznod, annyit már csak ismersz? - Ezt nem hagyhatod ki, az egész világ alád fog csatlakozni, nem szeretnél, úgy benézni a web irodádba, hogy minden nap ember van a hálózatodban?! - Szerintem, ha józanul gondolkozol, akkor a legnagyobb csomaggal csatlakozol, mert ezzel már előre megveszed a XY pozíciót, és sokkal nagyobb pénzeket fogsz majd tudni felvenni! - Nálunk már az első hónapban milliomosok születtek, te nem akarsz közéjük tartozni? - Most az elsők között lehetsz! Nem fantasztikus lehetőség, hogy egy friss most alakult céghez csatlakozhatsz, és ott lehetsz a kezdeteknél, amire mindenki vágyik csak az ő MLM cégüknél ez nem lehetséges, mert már 40 éves! Nos, én megpróbálok a józanságodra appelálni és megmutatni milyen szempontok lennének mérvadóak, ha nem az érzelmeid vagy az első felindulásod vezetne!

15 A főbb szempontokat megtalálhatod Nógrádi Bence "Mikor Leszel Milliomos? II." című, ma már klasszikusnak számító könyvében. A könyvben leírt szempontokat vettem alapul, ezeket rangsoroltam és kiegészítettem a saját szempontjaim alapján illetve véleményeztem a saját vállalkozásomban szerzett tapasztalatok alapján, leírva azt, hogy én miért tartom a saját cégem a DXN-t a legjobbnak ebben a témában. Természetesen megjegyzem, hogy én a legtöbb valódi MLM céget komolynak, és jónak tartom, sőt abban is biztos vagyok, hogy az oda csatlakozó emberek számára az ő cégük lesz a legjobb. Mivel az MLM a tovább ajánlás elvén működik, nehezen képzelhető el növekvő MLM cég rossz termékekkel és szolgáltatásokkal, mert ha valami rossz, akkor azt nagyon kevesen tudják őszintén tovább ajánlani és így nem valószínű növekedés, nem tudna fent maradni egy MLM cég se. Igazából a különbségek a termékek népszerűségén, eladhatóságán, és a marketing terv a kifizetési rendszer, a jutalék kifizetés nagyságán és megbízhatóságában vannak. 1. Stabil, tőkeerős cég, ha lehet több mint 5 éves múlttal! Manapság az MLM értékesítési forma népszerűségének köszönhetően, szinte gomba módra szaporodnak az új MLM hálózatok. Vannak, amik egy már meglévő cégből válnak ki, vannak, amit több más MLM cégekből kivált vezetők hívnak életre, s vannak, amik egy hirtelen pattant ötletből születnek meg! Ezek általában arra appelálnak, hogy ott lehetsz a kezdeteknél és milyen nagy jövő vár rád, hisz egy termék egy szolgáltatás bevezetésénél lehetsz ott! Azonban pont itt van elásva a fő gond! Mit fognak mondani 2-3 év múlva amikor már nem lesz új a cég! Ha csak ez a fő indok a csatlakozásra akkor az rég rossz, borítékolva van a bukás! Ha jó minőségű a termék, inspiráló a kifizetési rendszer akkor akár 40 év után is érdemes csatlakozni és érhetünk el sikereket! Lásd pld az Amway, FLP töretlen forgalomnövekedését, a minősülök számát! Az már egy másik kérdés, hogy egy olyan piacon, mint a magyar érdemes-e csatlakozni üzletileg egy olyan céghez ami már éve jelen van és szinte nincs ember aki ne hallott volna róla. Az eredményeik azt mutatják, hogy igen, de szerintem azért nem mindenkinek! Én szerintem, aki kezdő jobban teszi, ha olyan terméket és céget vállal fel ami már bizonyított külföldön de például Magyarországon még csak most kezdik el megismerni az emberek, most áll csak a dinamikus növekedési szakasz előtt! Az MLM forma semmiképp nem jelent garanciát a sikerre, a többi vállalkozáshoz hasonlóan az első 3-5 évben sok megszűnik, vagy például ki vonul egy már megnyitott piacról! Akarnád-e 3-5 év múlva újra kezdeni az egzisztenciádat? A nemzetközi jelenlét nagyon fontos, az igazán jó cégek sok országban működnek, annak kultúrájától függetlenül. Nagyon fontos szempont ez, ugyanis gyakori, hogy ígéretes új cégek az első 1-2 évet nem élik túl. Elegendő annyi, hogy egy tengerentúli szállítmány csúszik két hetet és a cég elveszíti hitelét az adott kontinens országainak törzsvásárlói körében. Tehát olyan céget keress, amelyik már több éve sikeresen működik. Azt vizsgáld meg, hogy hány országban van jelen, mekkora létszámmal és mekkora forgalmat bonyolítanak. Természetesen joga van és létjogosultsága az új cégeknek is. Senki se zárhatja le az MLM piacot, de aki ilyen friss céghez csatlakozik, annak tisztába kell lennie azzal, hogy ez olyan, mint a tőzsde! Szerencsés is lehet, mert a kezdeteknél csatlakozott, de óriásit bukhat is, és minden munkája kárba veszhet, ha pld egy nagyot akar a szarka nem bírja a farka MLM kezdeményezésbe botlik! Sajnos Magyarországon tanúi lehetünk az elmúlt években ilyen tündökléseknek és bukásoknak bőven! Soroljam, inkább nem. A DXN 17 éves történelme alatt több, mint 100 országba jutott el, 5millió regisztrált tagja van amiből 20 ezer orvos! A cég - mivel a Kuala Lumpuri tőzsdén jegyzett vállalat ellenőrizhető, összes gazdasági jelentése elérhető a cég honlapján: A DXN jelenleg a 40. helyen szerepel egy rangos felmérés szerint az MLM cégek rangsorában - az ázsiai cégeknél pedig az elsők között. Ugyanakkor az Európai piac s köztük a kiszolgálási központot adó Magyarország, csak most 2009 áprilisában nyitott meg, s jelenleg kb 17 ezer regisztrált taggal rendelkezik, akik közül a legnagyobb számmal a lelkes és hűséges a kávéjukhoz ragaszkodó törzsvásárlók fogyasztók vannak!

16 A környező országok már megnyíltak, s most kezdik bontogatni szárnyukat a távolabbi Európai országok mint például Németország és környéke. 2. Elérhető vezetők - kiváló ügyfélszolgálat: Szintén elsődleges szempont, ugyanis a megbízhatóságot, megkérdőjelezhetetlen stabilitást jelenti, és kiváló kiszolgálást feltételez. Ha küldesz a központba egy t (van-e ilyen -cím?), akkor arra kapsz-e választ? Van-e hazai központ, vagy legalább egy magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat létezik-e a cégnél? Milyen módon és mekkora költségekkel jutsz a rendelt termékekhez? Ha reklamációd van van-e kihez fordulni? És egészségügyi termékek esetén van-e orvosi támogatás, akitől tanácsot lehet kérni? Sok cég azt mondja, majd ha lesz akkora a forgalom, akkor lesz Magyarországi irodájuk is, de mi van addig, hol és hogyan tudod érvényesíteni érdekeidet ha valami nem stimmel, törötten érkezik, vagy esetleg nem annyi a jutalék mint amire számítottál? Egy indiai, vagy amerikai címen próbálod magad megértetni? Itthon üdítő színfolt a DXN ebből a szempontból: a cég európai központja Budapesten található és az ügyfélszolgálata kiválóan, több nyelven végzi a törzsvásárlók kiszolgálását, háttér-támogatását. A cég teljes mértékben legálisan, a hazai törvényeknek és az Uniós előírásoknak is megfelelően működik és ma már - a környező országokkal együtt - több, mint 50 egységből álló, a törzsvásárlóit ellátó és kiszolgáló központtal, úgynevezett Service Centerrel (SC) áll szerződésben. Ezek a SC-k a környékükön élő törzsvásárlóknak postaköltségtől mentes árú-átvételét biztosítják. Itthon jelenleg Forintos megrendelés felett (akár többen is rendelhetnek közösen) ingyenes házhoz szállítással áll a cég a törzsvásárlói segítségére. A helyi SC-vel nem rendelkező országokba a futárszolgálat néhány nap alatt kiszállítja a megrendelt árút. A szakmai felügyeletet tanácsadást a maláj cég ganoterepeutája, és hazai gyógynövényszakértők támogatják. Számomra nem utolsó szempont a cégvezetés filozófiája. Csak a milliók, a luxus hajók és jutalomutazások, drága autók vannak a szemeik előtt, vagy képesek szakmailag hozzáállni a dolgokhoz, szeretni és segíteni az embereket, empátiával rendelkezni, mindenkit egyformán kezelni, törődni az emberekkel stb. Tudnak-e azonosulni ezzel a mondattal: Ne az embereket használd az üzleted építésére, hanem használd az üzletet az emberek építésére! Mindenkinek joga van máskép értékelni a dolgokat, én nem irigylem a vezetőktől a milliókat, a luxus utakat hisz én is közéjük tartok, oda akarok tartozni de számomra nem szimpatikus, ha valaki 450 ezer forintos pezsgőket iszik Dubaiban miközben mások a szakadék szélén táncolnak, vagy éppen meghalnak megfelelő orvosi ellátás hiányában! Tudom sokak számára ez nem szimpatikus, konzervatív közhelynek tűnik, de én már csak ilyen vagyok, ha neked ez nem okoz lelkiismereti problémát idd meg nyugodtan azt a pezsgőt Én mindenesetre hálás vagyok, hogy a DXN-ben ilyennel még nem találkoztam! Mind a DXN elnöke, mind a felső szponzoraim, az Európai DXN vezetői olyan emberek, akiket a maximális szakmaiság jellemez és hűek ahhoz, amit a DXN daxen szó jelent, vagyis bizalom és barátság! Az ő szemükben mindig az emberek jóléte és egészsége volt az első, és a marketing mozgatórugója sohase volt a gyors meggazdagodás ígérete! Magyarországi vezetőnk Kócsó László fő, szponzori intése mindig így hangzott: Sohase költekezd túl magad! Csak annyit vásárolj, amire szükséged van hisz a DXN marketing terve nem kényszerít bele téged abba, hogy időre teljesíts vagy meg vedd a szintedet!

17 3. Alacsony költségű indulócsomag és képzési költség: Ez egy olyan lényeges pont, amely azt a fontos kérdést is eldönti, hogy a cég felvállalható-e vagy sem. Az első szempont, hogy ami ingyenes, azt senki nem becsüli meg, illik ide egy régi mondás, ami így szól: "ingyen sajt csak az egérfogóban található". Viszont ha irreálisan magas a beugró, akkor az riasztó lehet és erősen redukálja a célpiacot. Különösen vigyázni kell az olyan cégekkel ahol azt javasolják várják el, hogy a szinteket előre vásárolják meg a tagok a nagyobb és gyorsabb haszon érdekében! Mindenkinek joga van nagy üzleti modellben gondolkodni és nagy pénzeket fektetni termékek vásárlásába, de ha valakinek nincs pénze és mégis ráerőltetik ezt a modellt akár kölcsönök és hitelek árán is akkor onnan menekülj, az ilyen helyeken sohase az ember az érték, hanem a minél nagyobb extraprofit, és vezetői jutalék! Szintén vigyázni kell azokkal a cégekkel, amelyeknél aránytalanul sok pénzt kérnek a képzésért. Egyszeri Forintos regisztrációs költséggel számolhat az, aki a DXN-t választja és ezért egy életre-szóló tagságot kap mindenki. Ezt soha többet nem kell megújítani, és a további tagság feltétele egyetlen termék megvásárlása egy naptári évben. Természetesen, akik jutalékra tartanak igényt azoktól a minimális elvárás a személyes 100 pont illetve minimum 200 pont csoport forgalom, ami egyben az ingyenes honlap feltétele is! A DXN is biztosít lehetőséget a gyors kezdésre, és a nagy üzleti modellre egy több mint 30% kedvezményt tartalmazó 504 pontos kb 94 ezer forintos üzleti csomaggal, de azzal a kikötéssel, hogy mindenkinek tudnia kell ez csak egy opció, nem kötelező, és senkinek se javasolja, hogy hitelre vagy kölcsönre vegye ezt meg! A hazai DXN hálózatban az összes online képzés, a webkonferenciás tájékoztató és bemutató-rendszer, valamint a letölthető anyagok ingyenesen állnak a hálózatépítők rendelkezésére. A hagyományos képzéseken a terembérlet kifizetésére éppen elegendő az általában 1000 Forintos - jelképes részvételi díj. Abszolút hálózatépítő-barát és lehúzás-mentes a képzés. Ami pedig valóban színt folt a hazai MLM hálózatok között, a mókusvakítás mentes, őszinte és show-mentes rendezvények! 4. Legyen a termék vagy szolgáltatás a világ vezető trendjei közt és valós szükségleteket elégítsen ki! Egy termék akkor jó ha napi szükségleteket elégít ki, nem hosszú életű. El tud fogyni, így az emberek minden hónapban vagy héten pótolni akarják! Jó ha már meglévő igényeket elégít ki, és nem valami olyant kell eladni az embereknek amit idáig nem fogyasztottak, használtak! Ellenkező esetben ha nem megy az üzlet akkor az első az lesz, hogy a terméket nem veszik meg többet! A DXN forgalmi adatai egyértelműen azt bizonyítják, hogy a termékeinket nem a pontérték, a jutalékfelvétel feltétele, a kvalifikáció miatt veszik meg az emberek, hanem azért mert szeretik, ha nem erős ilyet mondani, akkor, azért mert szinte függővé válnak tőlük. Kávéfüggőkből ganodermakávé függők lesznek! Az embereket nem kell marketingfogásokkal, egészségügyi mérésekkel, ijesztgetésekkel rávenni a fogyasztásra, és új kiadásokra a költségvetésből, csupán a meglévő fogyasztásukat /kávé kakaó tea szappan sampon stb / kell átcsoportosítani a saját vállalkozásuk termékeire! S ha valaha már megkóstoltál egy DXN kávét akkor tudhatod, hogy ez a váltás nem is egy olyan nehéz feladat A DXN wellness italai, kapszulái és egyéb termékei a szervezet megbetegedését okozó elsődleges problémák hatását csökkenthetik, azáltal, hogy méregtelenítenek, lúgosítanak, minőségi tápanyagokat vitaminokat antioxidánsokat visznek be, erősítik az immunrendszert és a szervezet öngyógyító képességét, illetve a jobb erőnlétet segítik elő! A termékek a Ganoderma, a Cordyceps és az Oroszlánsörény gomba, továbbá a Spirulina és a Noni gyógynövényekre-gombákra épülnek.

18 5. A Cég maga gyártja-e a termékeket? Ismerünk olyan MLM céget, mely dinamikusan növekedett egészen addig, amíg a gyártást kiadta a kezéből. Ekkortól a termékek minősége meglepő gyorsasággal gyengébb lett. Vevőket veszített. A hálózat nem tudta garantálni a folyamatos minőséget, így 70%-kal csökkent a forgalma. Sajnos vannak olyan MLM cégek is, akik például Amerikában veszik meg a termékeiket és itthon csak átcsomagolják, majd 3-400%-os haszonnal viszik be a hálózatba! Ez azonban sokáig nem maradhat titokban, mert a leleményes magyar emberek hamar rátalálnak az olcsóbb lehetőségekre és ez a hálózatépítők munkáját lehetetlenné teszi! Ezért a választásnál azt is jó figyelembe venni, hogy milyen az árképzés, mekkora az ár érték arány? Ha egy termék olyan drága, hogy azt csak kemény marketingmunkával, eszközökkel lehet elfogadhatóvá tenni, akkor óvatosnak kell lenni! Hány és hány MLM cég termékeit lehet látni a Vaterán fél és negyed áron, mivel a termékeket nem azért vették meg, mert szükségük volt rá, hanem azért mert rávették őket, hogy nagy kezdőcsomaggal csatlakozzanak, s miután nem sikerült az üzlet, többé már a termék se kellett, s így próbálnak tőle megszabadulni, a többi hálózatépítőnek ezzel jó sok bosszúságot okozva! A DXN One Dragon jelzője azt jelenti, hogy a cég tartja a kezében a kutatást, a termesztést, termelést, csomagolást és szállítást is, így semmi külső tényező nem befolyásolhatja a minőséget! Az árak pedig messze nem a prémium kategóriába sorolhatóak pedig a termékek odatartoznak! Egy csésze egészséges kávé Ft-ért a legtöbb embernek nem egy elérhetetlen ajánlat, míg egy 20 ezer forintos vitamintablettás doboz sokak számára irreális! Természetesen ebből az is következik, hogy mivel nagyon kicsi az árrés, óriási jutalékokat se lehet kiosztani egy kávé után! Viszont az alacsony árnak köszönhetően a forgalom stabil, és a sok kis kávéból azért elég hamar kialakul egy akkora fogyasztás, aminek már van magas jutalékértéke is! Ne gyorsan akarj meggazdagodni, hanem nagyon! szól a mondás és mi ezt valljuk! 6. Nincs vásárlási kötelezettség: Egyes cégeknél csak akkor maradhatsz tagja a rendszernek, ha minden hónapban vásárolsz egy bizonyos mennyiséget a termékekből. Ezek a cégek nyíltan azt ismerik el, hogy amennyiben nem teszik kötelezővé a vásárlást, az emberek nem fogyasztanák a termékeiket. (Ez nem tévesztendő össze azzal, amikor a cég azért vár el tőled rendszeres fogyasztást, hogy a csoportod forgalma után jövedelemhez juss). A DXN-nél van vásárlási kötelezettség: minden naptári évben 1 azaz egyetlen darab tetszőleges terméket kell megvásárolnia annak, aki tagja akar maradni a rendszernek. Ez egy olyan vállalható feltétel, amit ha valaki nem vállal, akkor neki egyébként is teljesen fölösleges beregisztrálnia. Bizonyos szempontból azt is vásárlási kötelezőségnek tekinteném, ha a minősülés feltételeit olyan nehéz teljesíteni, hogy a tagok a hó utolsó napján kénytelenek bevásárolni különben elvesztenék a szintjüket pld! 7. Korrekt jutalékrendszer (marketingterv): A figyelemre méltó üzleti terv 5 jellemzője: Csak a tényleges forgalom után jár jutalék, az új belépők után nem A csoportod forgalmának növekedésével arányosan emelkedik a havi jutalékod Nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshetsz Jogdíj jellegű jövedelem (ami az utódokra örökíthető) Könnyen érthető és átlátható

19 A DXN jutalék-rendszere rendelkezik mindezen jellemzőkkel, fajtáját tekintve pedig az unilevel és a break-away rendszer keveréke, egy olyan újítással ötvözve, amit kevés cég alkalmaz. Ez pedig az a feltétel, hogy az adott havi csoportbónusz (%) mértéke nem az adott havi forgalomtól függ, hanem az összes addig elért (görgetett) csoport-forgalom mértékétől. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy az adott hónapban elért pontok hó végén nem nullázódnak le, és így a következő hónapot ugyanarról a szintről folytathatjuk. Ez az előny azt eredményezi, hogy nálunk arányosan oszlik el a havi forgalom és nincs hóvégi stressz amiatt, hogy a szponzorod hívogat, hogy miért nem vásárolsz még többet. :) A fejlesztési- és vezetői bónuszok révén gyakorlatilag korlátlan mélységből kaphat jutalékot az, aki ezek egyszerű feltételeit teljesíti. Jutalékrendszerünk azt jutalmazza ezekkel a pluszbónuszokkal, ha a csapattársaidat segíted ugyanarra a szintre, ahol most Te is vagy. Sőt ha valamelyik csapattársad szintben (minősülésben) megelőzött, Te akkor is kapni fogod ezeket a plusz-jutalékokat a csoportja forgalma után! Így a DXN jutalék-rendszerében valóban nincsen leváló láb, elveszett csoport-forgalom, vagy eltűnt pontérték. A DXN üzleti tervének alsóbb szintjein is megtalálható egy olyan jogdíj jellegű bónuszfajta, amely az átlagos cégeknél csak a legmagasabb szinteken érhető el legtöbbször. Többek között ez is hozzásegít ahhoz, hogy már alacsonyabb szinteken is valóban kiszállhass a vállalkozásodból, és élvezhesd a folyamatosan növekedő passzív jövedelmedet! Ez egy rendkívül ösztönző és tisztességes jutalék-rendszer! További fontos előny, hogy ha a hónap utolsó napján is éred el a magasabb szintet, akkor is visszamenőleg az egész hónapra már a szerint kapsz jutalékot, és nem csak a következő hónaptól emelik a százalékot! 8. A jutalék kifizetésében nem lehet hiba: Járj utána, hogy áll a cég a jutalékszámításokkal! Éppen elég dolgod lesz az üzlet építésével, nem akarsz később még arról is vitatkozni, hogy mennyi pénz jár neked a hónap végén. Amelyik cégnél nincs megoldva, hogy a tagok korrekt, naprakész nyilvántartás alapján tájékozódni tudjanak a mindenkori forgalmáról, csapatáról, jutalékáról, vagy visszatartja a pénzed, vagy hibákat követ el a számításoknál, azt gyorsan el kell felejteni! Általában ilyen problémák a friss cégeknél fordultak idáig elő. Akik túlígérték magukat, hogy sok embert vonzanak be, s menet közben derült ki, hogy nem tudják finanszírozni a magas szintek jutalékait! Ezért fontos szempont és előny, ha a cég a tőzsdén van! A DXN-ben eltöltött több mint két évem tapasztalata alapján elmondhatom, hogy a belső, intranet-hálózatunkban található személyes nyilvántartásom mindig naprakész volt, ott nyomon tudtam követni nemcsak a saját, de a csapattársaim aktivitását, tevékenységét, forgalmát, szintjét is. A jutalék számításában nagy pontosságot tapasztaltam, a külföldi csapattagok forgalma utáni jutalékokat is mindig pontosan számolták ki és pontosan annyi jutalékot kaptam, amennyire a teljesítményem alapján számítottam. 9. Használható és könnyen érthető információs anyagok és mindenki számára elérhető képzések: Vizsgáld meg a cég által kiadott ismertetőket, brosúrákat, könyveket. A céges jegyzetek, CDk lépésekre lebontva elmagyarázzák, hogy mi a teendőd, vagy pedig külföldi anyagokból összeollózott, rossz magyarsággal lefordított zagyvaságokat tartalmaznak? Milyen segítséget kapsz az induláshoz? Mit találunk a kezdőcsomagban? Milyen képzéseket ajánl a cég? Milyen a minősége a termékeket bemutató anyagoknak? Van-e online elérhetősége, központi honlapja és háttérirodája esetleg ingyenes/fizetős online képzési rendszere? Milyen a céges rendezvények hangulata? Az egész rendezvény hangulata egy halotti torra emlékeztet, vagy épp ellenkezőleg: egy motivációs technikákra épülő parasztvakítás a rendezvény lényege, vagy pedig valóban vidám, családi hangulat van?

20 A DXN képzési rendszere azért egyedülálló ma az MLM cégek között, mert ingyenes online képzési rendszerének segítségével tökéletesen oldották meg a hálózatépítők egységes aszinkron rendszerű képzését!" Aszinkron alatt azt értjük, hogy a különböző képzettségi szinten lévő tagok egyidejűleg, egyszerre kapják meg a szintjüknek megfelelő képzést. Az egységes alapot egy Startfüzet nyújtja, amelynek gyakorlati oktatása a rendszeresen megrendezésre kerülő Start-képzésen történik, illetve a szintén rendszeres, különböző szintű vezetőknek szóló képzések teszik teljessé a képet. Az online képzést támogatja egy olyan lehetőség, ami szintén nem sok helyen lehetséges, ráadásul ingyenesen: a vezetők a saját csapatuk képzésére webkonferencia-termet és időpontot igényelhetnek! 10. Mennyire könnyen másolható az üzleti modell, valóban mindenki meg tudja csinálni? Ez egy nagyon fontos kérdés, hisz az MLM lényege a másolódás, ha nem ez az alap akkor pusztán értékesítésről beszélhetünk, ami semmiben sem különbözik a más hagyományos vállalkozásoktól! Ez aktív jövedelem, vagyis ha nem árulod a terméket, akkor nincs is bevételed! Ezért ha passzív jövedelmet akarsz és vagyont akarsz teremteni, akkor létfontosságú, hogy megértsd a másolódás lényegét! "Inkább részesülök 100 ember munkájának az 1%-ából, mint saját munkámnak a 100%-ából." Paul Getty Ezért fontos, hogy amit másoltatni akarsz az könnyű és egyszerű legyen! Ha komoly szakemberré kell válnod, hogy elmond a termékek lényegét, az üzleti tervet akkor nehéz a helyzeted. Ha laptop, és komoly betanulás kell ahhoz, hogy prezentálni tudj akkor kevesen fognak akarni vagy tudni másolni! Olyan egyszerűnek kell lenni a mondandódnak, hogy aki hallgatja, azt mondja, hogy ezt én is megtudom csinálni! Ahhoz, hogy többszázezres kezdőcsomagokat le tudj nyomni a jelöltjeid torkán, főleg ha azok olyan termékek, amiket egyébként, ha nem lenne, az üzlet biztos nem venne meg, bizony nagy karizma és rábeszélő képesség kell! Az ilyen üzletekben azok tudnak sikeresek lenni, akik a sivatagban is eltudnák adni a homokot is! Ha te utálsz eladni, és másokat különféle technikákkal megtanulni rávenni arra, hogy mélyen benyúljanak a pénztárcájukba, akkor keress olyan rendszert ahol minden egyszerű és mindenki számára elérhető, megfizethető, megcsinálható vesztesség nélkül! Nos a DXN rendszere ilyen! Nem kell életre kelteni új szükségleteket emberekben, nem kell olyan költségekbe hajszolni őket amire idáig egy fillért se adtak! Egyszerűen megmutatjuk nekik, hogyan lehet az eddigi megszokott a hagyományos kávéjukat lecserélni egy sokkal finomabb egészségesebb kávéra úgy hogy közben ezzel pénzt is keressenek, ha tovább ajánlják másoknak ugyanezt a cserét! A DXN-nél igazából nem marketingterveket kell tartani, hanem a cél minél több emberrel megismertetni ezt az új fajta egészséges és finom élvezeti cikket a kávét vagy éppen a forró csokit, teát vagy az ananászlét, kinek kinek ízlése szerint! Nem neked kell beszélni, beszél a termék helyetted! 11. Lehet-e online építeni, ha igen milyen segítséget kapok hozzá? Bár az MLM szakma szíve lelke a személyes kapcsolatok és kommunikáció, de azért a kapcsolatok építésének modern útja, az internetes jelöltkeresés egyre nagyobb szerepet játszik a legtöbb cég életében! Ha elfogyott a névlistád, vagy te eleve nem is akartad az ismerőseidet megkeresni szerinted zaklatni akkor az internet adta lehetőségeket kihasználva ma már online is építhetsz hálózatot, ha ezt a céged engedi? Ebben megint csak nagy különbségek vannak cég és cégek között! Van, ahol ezt kategorikusan tiltják, van ahol szinte az egész szervezkedés az internetre épül! Nemrégiben a legtöbb MLM cég még határozottan tiltotta az interneten való személyes megjelenést a cég képviseletében. Ha van vagy volt a cégnek honlapja, akkor maximum olyan lehetőséget kaphattál, hogy kaptál egy kódot és azt teheted céges honlap domainja után és így a rendszer érzékelte, ha a te kódszámodon át lépett be valaki oda és így lehetett vásárolni a nevedben vagy csatlakozni hozzád.

21 Természetes érthető okok miatt ma is komoly szabályok betartásával lehet csak az interneten tevékenykedni. Miért is? A cég tevékenységéért a cégvezetés felel, így senki se szeretné, hogy valaki, egy sima egyszerű tag, egy lelkes amatőr kárt okozzon a cégnek azzal, hogy esetleg a törvényeket nem ismerve kárt okozzon a cégnek! Mert ha megjelenik valami az interneten az XY cég termékeiről vagy magáról a cégről, akkor az emberek többsége, sőt a hatóságok is a céggel azonosíthatják, pedig az lehet, hogy nem is tud róla! Ezért tilos a legtöbb esetben a termékek egészségügyi hatásáról bármit írni, saját gyógyulásokról beszámolni, a termékekről saját reklámot, leírást közzétenni, vagy például a marketingtervről jövedelemlehetőségekről ígéreteket tenni. Mind az egészségügyi hatást, mind a jövedelem nagyságát rengeteg tényező befolyásolja így a cég egyikre sem adhat ígéretet, így te se! Ettől függetlenül és ezeket figyelembe rengeteg lehetőség van, amivel segítheti a cég azt, hogy te az interneten sikeresen tevékenykedjél, és úgy építs hálózatot, hogy minimálist mozdulsz ki otthonról! Ez különösen a kismamáknak, gyerekes anyukáknak fontos szempont lehet! Nos, a DXN ezen a területen is kuriózumnak számit! A termékei élvezeti cikkek, amiket offline nagyon nagy eredményességgel lehet terjeszteni, de ugyanakkor egyedülálló online támogatást is ad a tagoknak, hogy aki akar, az interneten keresztül népszerűsítse a termékeket és a lehetőséget! Az üzleti csomaggal indulók ingyenesen kapnak mindent, de a többi csatlakozó is minimális forgalmi elvárás teljesítése vagy havi 1250 Ft befizetése mellett használhatják ezeket a professzionális eszközöket! Ezek megvásárlása, használata, ha magad akarnád összerakni, és felépíteni több mint százezer forintba kerülhetne! Lássuk mik is ezek az eszközök: - Professzionális honlap web áruházzal, automata hírlevél feliratkozó rendszerrel és automatikusan kimenő hírlevelekkel, amiket igényed szerint át is írhatsz. A honlap 3 oldala szerkeszthető saját igényre szabható! Te írhatod az Én történetem részt ahol bemutatkozhatsz, a Blogot ahol minden nap írhatsz bejegyzéseket, és a Kapcsolati lapon is te adhatsz meg információkat! Ezért minden DXN tag honlapja, még ha egyforma is mégis különböző egyedi lehet! - Belső intranet rendszer a tagoknak, web irodával és rengeteg szolgáltatással, mint pld autoresponder, videó küldő rendszer után követéssel, online bemutatókat küldő rendszer után követéssel, ingyenes letölthető képzések, marketinganyagok, gyakori kérdések stb - Határidőnapló munkaszervező mely a beállított időben t küld, hogy emlékeztessen a feladatra! És még sok minden más! A munkát a rendszeresen hetente többször is tartott web konferenciák segítik, ahova hívhatsz érdeklődőket, illetve a munkatársi képzés egy része is web konferenciákon történik, hogy minél kevesebbet kelljen otthonról kimozdulni! A vezetők a saját csapatuk képzésére webkonferencia-termet és időpontot igényelhetnek! A DXN tehát az MLM cégek közül a legtöbb online eszközt adja és biztosítja számodra, hogy sikeres lehess!

22 12. Szimpatikus-e neked a cégről, a termék vagy szolgáltatásról hallott információ? Csak olyan vállalattal és termékkel/szolgáltatással kezdj el foglalkozni, melynek termékeit magad is használnád, fogyasztanád még akkor is ha nem lennél tagja a cégnek, vagy nem fűzne hozzá semmilyen üzleti érdek, illetve szívesen mondanád el valakinek, hogy XY céggel állok együttműködési, partneri viszonyban! És az se utolsó szempont, hogy terjengnek-e rossz hírek a cégről az interneten. Persze mindig vannak MLM ellenségek, akik szeretnek kirohanni minden MLM ellen, de azért ha egy cég ellen minden fórum tele van keserű és negatív emberek tapasztalataival, akkor azért nem árt óvatosnak lenni. Lehet, hogy sok embert berángatnak drága kezdőcsomagok megvetetésével és aztán sok frusztrált csalódott ember lesz csak a termés! A DXN-re nyugodt szívvel rákereshetsz, nem fogsz találni negatív bejegyzéseket! Miért is? Mert itt nincsenek lehúzva az emberek, senki nincs semmibe belekényszerítve, aki pedig tag akart lenni, az nagyon jól érzi magát és önszántából fogyasztja kedvenc kávéját, s nem azért, hogy meg legyen a minősülése, a hó végi pontja, vagy azért mert a szponzora hó végén rátelefonált, hogy nem-e akar még venni valamit? 13. És bármilyen jó is lehet egy MLM de a szponzorod rossz akkor magadtól nagyon nehéz lesz sikereket elérni! Ezért mielőtt csatlakozol egy céghez alaposan nézd meg kihez és milyen szponzor vonalhoz csatlakozol mert ez nagyban befolyásolhatja a sikeredet! A szponzorálás, vagy ha még több, akkor a mentorálás bizalmi kapcsolaton alapszik, tehát ha elsőre nem szimpatikus valaki, vagy az amit csinál akkor keresd meg azt akivel úgy gondolod szívesen találkoznál, és akit szívesen mutatnál be az ismerőseidnek, legkedvesebb barátaidnak! Persze minden szentnek maga felé hajlik a keze, így úgy gondolom a DXN és a No Limit Team a legmegfelelőbb hely számodra ha egy normális emberközpontú barátságos MLM céget keresel és meg akarsz kapni minden támogatást amit csak lehet! Gondold át és keress meg engem vagy a csapatom aktív tagjait, esetleg pont azt aki ezt a könyvet hanganyagot adta neked! Ha akarod üljünk le hármasban négyesben és beszéljük át az álmaidat céljaidat és hogy mi miben tudnánk neked segíteni, hogy elérd azokat! 5. Hogyan indulj el? Mi is a feladat? Minél több embernek megmutatni ezt a lehetőséget, és felkínálni neki a váltás lehetőségét, illetve az üzlethez való csatlakozást! Az elindulás minősége azonban rendkívül fontos tényező a sikeres MLM üzlethez! Ez mutatja meg, hogy milyen az attitűdöd, a hozzáállásod ehhez az üzlethez! Megtetszett a gazdagság lehetősége, és te is szeretnéd azt az életszínvonalat minél olcsóbban, könnyebben megszerezni a lehető legkevesebb befektetéssel, vagy megláttad az üzleti lehetőséget, a vállalkozási formát és azon vagy, hogy teljes erőbedobással a legtöbbet hozz ki magadból és az üzletedből! Olyan ez, mint azok a kerti nyomos kutak, amikbe ahhoz, hogy beinduljanak, először bele kell önteni vizet! Talán ismered azt a példabeszédet, amikor a sivatagban a vándor hosszú szomjazás után végre rátalál egy házra ahol egy ilyen kút van belül. Mikor megnyomja a kart nem történik semmi és nem jön a kútból semmi! Aztán körülnéz, és az asztalon talál egy üveg vizet s mellette egy feliratot,- Ha inni akarsz, akkor öntsd bele az üveg teljes tartalmát a kútba! Nos, a vándor választás elé kerül vagy megissza a kis üveg vizet, vagy beleönti a kútba és elhiszi, hogy onnan bőséges mennyiségű vizet ihat majd!

23 A vándor végül hitt az írásnak és beleöntötte az össze vizet! Megnyomta a kart, és nem történt semmi csak egy kis szörcsögés hallatszott, majd valami koszos víz indult meg s végül 2 perc múlva már folyamatosan hozta fel az így beindított motor a vizet s a vándor elolthatta szomját. Mielőtt kilépett volna házból szembetalálkozott egy nagy felirattal, hogy mielőtt elmész, ne felejtsd el feltölteni az üveget vízzel, hogy a következő vándor is ihasson! Természetesen tisztában vagyunk az emberek anyagi helyzetével és a DXN-ben nincsenek üzleti elvárások, mindenki a maga tempójában haladhat, de azzal tisztába kell lenned már az elején, hogy amennyit vagy hajlandó vetni ebbe az üzletbe, azt fogod aratni, visszakapni belőle! Ahhoz, hogy beinduljon az üzleted, ha nem is sokat, de valamennyit bele kell tenned pénzt, erőt, időt, szorgalmat! Ha megiszod az üveg vizet és nem öntöd a kútba akkor nem lesz soha bőséged, elapadnak a forrásaid! Nos ha elolvastad, meghallgattad, megnézted ezt az anyagot akkor valószínűleg komolyak voltak a szándékaid és azt kérdezed, hogyan tovább, mit is kell csinálnom? Nagyon tetszett egy másik MLM hálózat vezetőjének a története. Azt írta, hogy ő mikor megmutatták neki az üzletet, rögtön beleszeretett a lehetőségbe. Elment a könyvesboltba megvette a 10 legjobb könyvet a témában, elolvasta őket és elkezdte használni az olvasottakat! Ma már elérte a legmagasabb szintet és ő írt könyvet MLM témában! A tanulás mellett a másik legfontosabb, hogy ne légy önfejű, ne akard TE megcsinálni az üzletet magadtól, hanem használd a szponzorodat és fogadd el a felső vonalaid tanácsát! Persze kreatív is lehetsz, de jobb a tapasztalat alapján, ha valaki csapatjátékos és nem magát helyezi középpontba! A másik fontos dolog, hogy mielőtt bármibe belekezdenél üzletileg, kérlek, először szerezz te terméktapasztalatot, mert a DXN üzletnek, mint a legtöbb legális MLM cégnek az a lényege, hogy a fogyasztók megosztják terméktapasztalataikat a környezetükkel, illetve ehhez kapcsolódva bemutatják az üzleti lehetőséget! Ha kávézol, akkor nem lesz számodra túl nagy feladat a finomabbnál finomabb egészséges DXN kávékat fogyasztani az eddigi hagyományos helyett, és minél több ismerősödnek megmutatni ezt az élvezeti cikket! Ha pedig nem kávézol, akkor is valamit biztosan szeretsz inni, akár teát, kakaót vagy lehet, hogy a szójaitalunk vagy az erjesztett ananász léből készült finom exluziv italunk a Cordypine lesz a kedvenced. Emellett ha egészségtudatosan élsz, biztos ki fogod próbálni a táplálék kiegészítőket és a fürdőszobai szereket is lecserélheted ganoderma tartalmú DXN termékekre. Miután terméktapasztalatokat gyűjtöttél és elégedett vagy a termékekkel akkor könnyű lesz ajánlani őket a környezetednek, s hamarosan bele fogsz tanulni, hogyan lehet ezeket a termékeket népszerűsíteni eddig még idegen emberek felé, online vagy offline eszközök felhasználásával, de ezekről majd eleget fogsz hallani, ha már a DXN tagjai között köszönthetünk! De ez még mindig csak a kis üzleti modell! Ha te többet akarsz, minthogy a környezetedben kialakuljon egy kisebb nagyobb fogyasztói kör, hanem egy nagy nemzetközi üzletet szeretnél akkor bizony a termékek ajánlása mellett, vagy helyett sokkal fontosabb az üzleti lehetőség ajánlása, amihez a legnagyszerűbb és bölcsebb a direkt erre kialakított jelentős kedvezményt tartalmazó Üzleti Start csomag! Mint már a közepe táján említettem a DXN is biztosít lehetőséget a gyors üzleti kezdéshez, de ezt nem teszi kötelezővé! De akik hamar akarnak sikereket elérni, komoly jutalékokat felvenni, és akár 3 év munka után nyugdíjba vonulni azok számára ajánlott az 504 pontos üzleti csomaggal indulni, és ezt másoltatni az emberekkel, vagyis főleg olyan embereket keresni és találni, akik hajlandóak ennyit befektetni induláskor és vállalkozásként, befektetésként üzletileg tekintenek erre a vállalkozásukra!

24 Akik így fogják fel az üzletet azoknak is lesznek fogyasztóik maguk körül, de nem fognak leállni az első körnél, hanem el tudnak indulni a kapcsolatokon keresztül mélyebbre és mélyebbre újabb és újabb embereket megismerve! Az első formát inkább értékesítésnek nevezném, míg a másodikat hálózatépítésnek! És a nagy pénzek s maga a passzív jövedelem csakis a hálózatépítésből jönnek, nem a kávéeladogatásokból! Ezzel nem lenézve természetesen azokat, akik kiskereskedelmi áron értékesítenek, s ilyen szűkebb környezetbeli forgalmazással keresnek egy kis kiegészítő jövedelmet! De ha valaki komoly jövedelmeket akar keresni és ráadásul passzív módon, akkor fontos megérteni a hálózatépítés lényegét: A Céged így a DXN is egy Wellness vállalatnak álcázott vezetőképző hely. A feladat tehát pld megtanítani Jánost hogyan tanítsa meg Évát arra hogyan kell szponzorálnia Katit aki majd szponzorálja Ferit! Ezt jelenti az építkezés! Ha csak a kávét ismerteted meg a környezeteddel, akkor lesz egy kis vásárlói köröd, ha az üzleti lehetőséggel keresel meg embereket és ő másolja azt, amit te csinálsz, akkor megsokszorozod magad és az mélységekből úgy kapsz már pénzt, hogy te személyesen már nem is dolgoztál érte! No, itt indulnak el a nagy pénzek s ezt hívják passzív jövedelemnek! S persze miközben üzlettársakat léptetsz be, lesznek olyanok is akik csak vevők lesznek, és jó fogyasztóid! A mi célunk tehát a jövő MLM milliomosait megtalálni és kiképezni erre a feladatra! Akik ismerik az MLM-ben a Wellness iparágban s a kávéértékesítésben rejlő óriási potenciálokat és tudják milyen előnyöket jelent, ha ott lehetünk egy piac megnyitásánál, így ő számukra nem lesz kétséges mi éri meg jobban! A DXN most nyitja az európai piacokat, s bár van 2-3 konkurens cég ezen a területen, de korántsem annyi és olyan jelentőségű, mint például a kozmetikumok és hagyományos étrend-kiegészítők területén! És minőségben illetve árban, ár érték arányban is a DXN a legjobb! Ez tény! Az elmúlt 2 év amióta a DXN jelen van, az európai piacon azt mutatja, hogy lendületes stabil a növekedés és mind a DXN mind a termékei egyre népszerűbbek! A DXN nem garantálja senki számára a sikert, nem tesz ígéreteket állításokat se a termékek hatásával kapcsolatosan se a szerezhető jövedelmek nagyságával kapcsolatban hisz ezeket mindig az egyén hozzáállása dönti el és befolyásolja. Amit egyértelműen állíthatunk, az az, hogy ha alaposan átgondolod a hallottakat és belekezdesz ebbe a nagyszerű lehetőségbe, és hajlandó vagy minimális anyagi befektetést tenni az egészségedbe és a jövődbe akkor itt minden segítséget meg kapsz ahhoz, hogy megtanuld ezt a szakmát és minél előbb profitálj ebből a tudásból! Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy ez a rövid ismertető sokak számára nem lesz elegendő a döntéshez! A legtöbb ember nem csatlakozik az ilyen üzletekhez és ennek 3 fő oka van: 1. Nem érti 2. Nem hiszi el, hogy ez működik! 3. Egyszerűen lusta arra, hogy változtasson, változzon, és ezért inkább kifogásokat gyárt a saját mentségére, tenni nem akarásának igazolására! Az ilyenek gyártják az MLM elleni pletykákat, ellenvetéseket és kifogásokat csakhogy lustaságukat elkendőzzék! Mert az MLM cégek, ahogy viccesen szoktuk mondani, wellness cégnek álcázott vezetőképző intézetek! Egy statisztika szerint viszont az emberek 10%-a hajlandó csak aktívan tenni a jövőéért a többiek inkább passzívan szemlélik sorsuk alakulását!

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu

Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Siker pénz szabadság! Biró Anett onlinekavezo.hu Fel tehetek Önnek néhány kérdést? Szeretné azt csinálni, amihez kedve van, de abból nem tud megélni? Úgy gondolja, sokkal többet ér, minthogy eladja az

Részletesebben

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb

Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Ez a találkozó Önről fog szólni és bízunk benne, hogy arról, ami Önnek a legfontosabb Küldetésünk Testi, lelki, anyagi jóléthez - tudatos és szabad életstílus eléréséhez vezetni minél több embertársunkat.

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet

Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Üdvözöljük az oldalon, ami fizet Egy korszakalkotó aukciós rendszer igazságos bónusztervvel - a tagok építették a tagok részére Szövetkezetek A Szövetkezetek a tagok birtokában álló üzletek 100 millió

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató

A Team Work Projekt. Magyar nyelvű tájékoztató A Team Work Projekt Magyar nyelvű tájékoztató A program lényege A program nemzetközi hirdetési felületet biztosít, valamint online passzív jövedelem lehetőséget az ajánlói rendszerével. A program tökéletes

Részletesebben

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS!

SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! SEGÍTÜNK, HOGY SEGÍTHESS! Heavenly Flowers Marketing bemutató A Heavenly flowers értékesítése kizárólag Multi Level Marketing rendszerben, egy egységes nemzetközi marketing koncepció alapján történik!

Részletesebben

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN

PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN PREMIER INCOME PLAN A PÉNZKERESETI TERV A 3-AS MÁSOLÓDÁS CSODÁJA 6 HÓNAP ALATT REÁLISAN A PREMIER INCOME PLAN TÉNYLEG EGY PRÉMIUM KATEGÓRIA. A JUTTATÁSI RENDSZERE EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS. A TERMÉKEI IS, AMI

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS

7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS 7 TERMÉKHASZNÁLAT ÉS ELADÁS Ez a téma nagyon nyilvánvalónak tűnhet, de tapasztalataim szerint ez az egyik legfélreértettebb része az üzletnek. Minden üzlet, vállalkozás, cég elad valamit. Rendszerint megoldást

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ)

Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Revitalizációs és EgészségTudományi Központ (NPCRIZ) Tudósokból, orvosokból, komoly technikai szakemberekből, profi hálózatépítőkből álló csapat Nagyon komoly tudományos háttér, csúcstechnológia, magas

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

Voltál-e valaha olyan üzletben

Voltál-e valaha olyan üzletben Voltál-e valaha olyan üzletben Ahol nagyobb összeget kellett fizetned azért, hogy elkezdhesd? Hát elszúrtad. Akartál-e valaha passzív jövedelmet teremteni de havonta kellett fizetned azért, hogy majd egyszer

Részletesebben

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges.

Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Kedves Olvasó! Felfedeztem egy nagyon érdekes és egyszerű internetes pénzkeresési módot, amihez nulla forint befektetés szükséges. Eredetileg egy barátomnak akartam segíteni, aki egyik napról a másikra

Részletesebben

Start: 2013. augusztus 29.

Start: 2013. augusztus 29. Start: 2013. augusztus 29. Online passzív jövedelem kötelező ajánlás nélkül! A világ első olyan programja, ahol NEM KELL SZPONZORÁLNI (!) mégis lehet pénzt keresni, jövedelmet építeni. Nagyon egyszerű

Részletesebben

Shopping Center Network

Shopping Center Network Shopping Center Network Egy lehetőség amivel bárki élhet, amivel bárki elérheti a célját, megvalósíthatja az álmait. Mennyire időszerű ez? Ezt döntse el Ön! Mire vágynak az emberek??? nyaralás új autó

Részletesebben

Még keresi a lehetőséget?

Még keresi a lehetőséget? Még keresi a lehetőséget? Üzlet indítása Be tudja osztani a saját idejét? Annyi pénzt keres, amennyit megérdemel? Szeretne otthonról dolgozni? Sikerül megteremtenie a megfelelő egyensúlyt a munka és a

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

Gondolkodtál már azon, hogy honnan származik a pénzed?

Gondolkodtál már azon, hogy honnan származik a pénzed? Gondolkodtál már azon, hogy honnan származik a pénzed? Horváth Zoltán Cashflow Mérnök 2008 Kimberley Group Kft. Minden jog fenntartva. Hálás köszönet illeti az L. Ron Hubbard Library-t, amiért engedélyezte,

Részletesebben

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni.

Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Tárgy: Még én sem gondoltam, hogy ennyire jól működik [SPEC1]! Most kiderül, mennyire tudsz nagyban gondolkozni. Kedves [SPEC1]! Most egy valóban nagyszerű lehetőséggel tudsz megismerkedni. Először, amikor

Részletesebben

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA

# 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA # 6 EMBEREK ELINDÍTÁSA Egy másik akadály az üzletben, az emberek helyes elindítása. Ha táncparkettre viszünk valakit tangózni, tudnunk kell a lépéseket. Meghívjuk az embereket, hogy csatlakozzanak hozzánk

Részletesebben

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik!

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik! w w w.family-business.hu CSALÁDI MOBIL A FAMILY TŐL Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én.

GreatestOpportunity. A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. GreatestOpportunity A GreatestOpp 2013-ban alakult cég, hivatalosan bejegyezve és hitelesitve a Dominikai Köztársaságban 2013 április 25-én. A cég VALÓS KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET folytat, tehát a "GO"

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Go to London!!! S.O.S. Lépésről - Lépésre, a kezdetektől - az új életig! Szigeti Attila 2015 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Köszönetnyilvánítás jó és rossz akaróimnak: Nem egy szokványos köszönet

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák

SIKER CLUB. SIKER CLUB 2009, No. 23. Siker tippek és stratégiák SIKER CLUB SIKER CLUB 2009, No. 23 Siker tippek és stratégiák James Vágyi vagyok a Siker Club huszonharmadik számával, ahol sikeres gondolatokat, ötleteket és információkat ajánlunk arról, hogy hogyan

Részletesebben

Nem? Mennyivel lett volna könnyebb, jobb az élete, ha segítettek volna?

Nem? Mennyivel lett volna könnyebb, jobb az élete, ha segítettek volna? Kedves Szülő! A munkafüzet célja, hogy segítsen Önnek pontosan látni gyermeke jövőjét. Pénzügyi szakemberek egyetértenek abban, hogy azok a szülők, akik tervet készítenek gyermekeik életkezdésére, sokkal

Részletesebben

Mi a virtuális valóság?

Mi a virtuális valóság? VIRTUÁLIS VALÓSÁG - KERESZTYÉNYSÉG Kol 2,20-23 Ha tehát Krisztussal meghaltatok a világ elemei számára, miért terhelitek magatokat olyan kötöttségekkel, amelyek csak az e világ szerint élőkre kötelezők:

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása

Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása 2012. Augusztus 7. Mai témák Hogyan kereshetsz pénzt a Deal-ből Kereskedő / kedvezményadó partner regisztrálása Kereskedő adatok feltöltése Egy ajánlat összeállítása Szöveges információk Matek A kereskedő

Részletesebben

Én akarom, így akarom, most akarom!

Én akarom, így akarom, most akarom! 2 fotók: Belényesi Tímea (http://timeabelenyesi.blogspot.com) Én akarom, így akarom, most akarom! Kisnémet Mónika Kedves OlvasóIM! Ahogy azt az augusztusi számban ígértem, a szeptemberi megjelenést a dackorszak

Részletesebben

tengerparton voltak - NEM látták a hajókat! Amit nem ismerünk, az nincs. Amit nem tudunk elképzelni, azt nem látjuk.

tengerparton voltak - NEM látták a hajókat! Amit nem ismerünk, az nincs. Amit nem tudunk elképzelni, azt nem látjuk. Gyerekpénzügyek Gyerekpénzügyek Életrevaló Gyerek 2 Mai világunkban sok gyerek már az előtt eladósodik, mielőtt egy fillért is keresett volna! Keresete még nincs, de havi rezsije már van, ami a mobiltelefon-számlájából,

Részletesebben

Az első lépés a csúcshódításhoz

Az első lépés a csúcshódításhoz Az első lépés a csúcshódításhoz Akinek nincs célja, arra van kárhoztatva, hogy annak dolgozzon, akinek van. kattints az alábbi lehetőségekre a navigáláshoz: [Szupernő Program honlap] [Tartalomjegyzék]

Részletesebben

VILÁG VÁLSÁG Az Isteni színjáték

VILÁG VÁLSÁG Az Isteni színjáték VILÁG VÁLSÁG Az Isteni színjáték Horváth Zoltán Cashflow Mérnök Gazdasági világválság: hisztéria vagy valóság Nos, itt ülünk egy gazdasági világválságnak nevezett helyzet kellős közepén, és a legrosszabb

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing

árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing árom irányzat Internet Ebay, Facebook, Microsoft, Google, Játékok 15 milliárd euró árbevétel, 30%-os évi növekedés Multi-level marketing Évente a legtöbb milliomost adja, pl. Amway, Tupperware,... Ragadja

Részletesebben

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest

KÉZIKÖNYV. Shop midi - EDU. (manual-shop-midi-hun) *2010.11.22. 9:52:30. EcoSim Kft. Budapest *2010.11.22. 9:52:30 Shop midi - EDU (manual-shop-midi-hun) EcoSim Kft. Budapest No part of this edition may be multiplied and/or publicly notified by means of printing, photocopy, microfilm or in any

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával?

Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Hogyan könnyítsd meg az életed a Google Street View használatával? Használd ezt a nagyszerű és ingyenes szolgáltatást olyan célokra, amelyek pénzt és időt takarítanak meg Neked, ügyfeleidnek és barátaidnak!

Részletesebben

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen

Összetevők. Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Fejlesztés és szabálykönyv: Viktor Kobilke Illusztrációk és grafika: Dennis Lohausen Az élet (és halál) játéka, szerzők Inka és Markus Brand 2-4 játékos részére 12 éves kortól Egy teljesen új fejezet nyílik

Részletesebben

Flavon max - a tudatos döntés

Flavon max - a tudatos döntés Flavon max - a tudatos döntés Küldetésünk, hogy emberek millióinak juttassuk el egy egészségesebb és sikeresebb élet lehetőségét, hogy százezrek érjék el az anyagi és erkölcsi sikert úgy, hogy közben másokat

Részletesebben

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1.

Bói Anna. Konfliktus? K. könyvecskék sorozat 1. Bói Anna Konfliktus? K könyvecskék sorozat 1. Tartalom: Üdvözölöm a kedves Olvasót! Nem lehetne konfliktusok nélkül élni? Lehet konfliktusokkal jól élni? Akkor miért rossz mégis annyira? Megoldás K Összegzés

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Questions People Ask About How To Prepare For The Collapse Of The Economy

Questions People Ask About How To Prepare For The Collapse Of The Economy Questions People Ask About How To Prepare For The Collapse Of The Economy Az emberek kérdezik, hogyan készüljenek fel a gazdasági összeomlásra? Honnan a fenéből lehet tudni, hogyan készüljek fel a gazdasági

Részletesebben

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad!

Marketing Terv. Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Út a sikerhez! A Te utad! Marketing Terv Termékek kategóriája Természetes termékek wellness / egészség / szépség Háztartási cikkek és tisztítószerek Független márkák egy helyen Marketing

Részletesebben

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége?

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Íme 7+1 szempont, amelyet ne hagyjon figyelmen kívül a választás előtt 1. Kezelhetőség

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV EGERÁG KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. március 11. napján MEGTARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Hozott határozatok: 13/2013.(III.11.) 14/2013.(III.11.) 15/2013.(III.11.) 16/2013.(III.11.)

Részletesebben

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes

Részletesebben

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette:

ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ. Készítette: ÉLETKEZDÉSI TERV GAZDAG NAGYBÁCSITÓL ÍZELÍTŐ Készítette: A Magánpénzügyi Akadémia - vagyonteremtés önerőből - A Magánpénzügyi Akadémia küldetése: közérthetővé tenni a pénzügyeket, ezzel az évtized végére

Részletesebben

Könyvelői Klub INGATLANOK ÉS BEFEKTETÉSE SZÁMVITELI ÉS ADÓZÁSI KÉRDÉSEI KÖNYVELŐI KLUB - 2013. SZEPTEMBER 23. - DEBRECEN

Könyvelői Klub INGATLANOK ÉS BEFEKTETÉSE SZÁMVITELI ÉS ADÓZÁSI KÉRDÉSEI KÖNYVELŐI KLUB - 2013. SZEPTEMBER 23. - DEBRECEN KÖNYVELŐI KLUB - 2013. SZEPTEMBER 23. - DEBRECEN Konzultáns: Horváth Józsefné okl. könyvvizsgáló, okl. nemzetközi áfa- és adóigazgatósági adószakértő, jogi szakokleveles közgazdász; költségvetési minősítésű

Részletesebben

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne.

A WAZZUB egy olyan projekt, ami több milliárd dollárt ér. Előkészületben van már 2007-től, és több mint 2 millió dolláros beruházás van eddig benne. Ön hallott már róla? Több, mint 2.300.000 tag regisztrált már, és még tart az elő regisztráció. Az Alexa oldalán a TOPON VAN. ( Az Alexa egy cég, ami megmutatja a weboldalak látogatottságát.) A WAZZUB

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT

KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT KÖTELEZD EL ÉS ÉLVEZD A GYÜMÖLCSÉT KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT HAJTSD VÉGRE EZT A TERVET & ÉS MÁR EL IS INDULTÁL A SIKERHEZ VEZETŐ ÚTON Gratulálunk a döntésedhez, amellyel az általunk RAIN-nek nevezett

Részletesebben

Valódi céljaim megtalálása

Valódi céljaim megtalálása Munkalap: Valódi céljaim megtalálása Dátum:... - 2. oldal - A most következő feladat elvégzésével megtalálhatod valódi CÉLJAIDAT. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 5. levelét.

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

Devizahitel-kiváltást

Devizahitel-kiváltást Fórum MI TÖRTÉNIK A HAZAI LAKÁSÁLLOMÁNNYAL? MERRE A KIÚT, VAN-E MEGHATÁROZHATÓ KIÚT A MŰEMLÉKI LAKÓÉPÜLETEKET ÉS AZ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOKAT EGYARÁNT ÉRINTŐ GAZDASÁGI PROBLÉMÁK KÖRÉBŐL. LETENYEI LÁSZLÓ

Részletesebben

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek...

Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... Miért olyan fontosak a pénzzel kapcsolatos érzelmek? Nők, pénz, érzelmek... A pénz-érzelmekkel kapcsolatos, országosan egyedülálló felmérést kezdeményezte, készítette és a tanulmányt írta 2011 szeptemberében

Részletesebben

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó

A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com. Korrektúra: Egri Anikó A cikkeket írta: Károlyi Veronika (Ronyka) www.varazslatostitkok.com Korrektúra: Egri Anikó 2 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 3 Az összefogás döbbenetes ereje... 4 Depressziós helyett bajnok... 6 Na

Részletesebben

Frekvencia Egyesület Felelősen a társadalomért. NEA-TF-12-SZ-0109 A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával

Frekvencia Egyesület Felelősen a társadalomért. NEA-TF-12-SZ-0109 A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával Frekvencia Egyesület Felelősen a társadalomért NEA-TF-12-SZ-0109 A Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával A társadalmi vállalkozásokat érintő pénzügyi tervezés 2013. február 22. Pénzügyi terv A pénzügyi

Részletesebben

Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták

Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták Hogyan szabadulj meg az ADÓSSÁGTÓL 10 lépésben - ahogy Roberték csinálták Fordította: Czimbalmos Árpád Magyar Gazdag Papa Klub www.richdadclub.hu www.magyargazdagpapaklub.hu Hogyan Szabadultunk Meg a Rossz

Részletesebben

Váll.gazd: Kidolgozott tételek: 1. Értelmezze az (üzleti) vállalkozást, nevezze meg szerepét a gazdasági fejlődésben!

Váll.gazd: Kidolgozott tételek: 1. Értelmezze az (üzleti) vállalkozást, nevezze meg szerepét a gazdasági fejlődésben! Váll.gazd: Kidolgozott tételek: 1. Értelmezze az (üzleti) vállalkozást, nevezze meg szerepét a gazdasági fejlődésben! Információtartalom vázlata: A vállalkozás fogalma o Az üzleti vállalkozás célja, érdekeltjei,

Részletesebben

III. PÉNZPOLITIKA ÉS PÉNZELMÉLET

III. PÉNZPOLITIKA ÉS PÉNZELMÉLET III. PÉNZPOLITIKA ÉS PÉNZELMÉLET A pénz felhasználása gazdaságpolitikai szolgálatra részben feltételezte, részben maga után vonta a pénznek a gazdaságban betöltött szerepével kapcsolatos elméleti nézetek

Részletesebben

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA

8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA 8 AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATA Minden szakma és foglalkozás használ valamilyen eszközt a munkájuk megkönnyítésére. Az ács kalapácsot használ, a sebész szikét, és a pilóta iránytűt (navigációs rendszert). A Network

Részletesebben

Mi történik akkor, ha a hiteles elhalálozik? Mi lesz a hitelével? A hiteltartozást az örökösök megöröklik, azaz nekik kell teljesíteni.

Mi történik akkor, ha a hiteles elhalálozik? Mi lesz a hitelével? A hiteltartozást az örökösök megöröklik, azaz nekik kell teljesíteni. Mik azok a forrásköltségek pontosan, amire hivatkozva emelik a bankok a kamatokat, miközben a pl. svájci frank kamatok csökkennek? Az árfolyamveszteség pedig az enyém. A hitelintézetek önállóan határozzák

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLlÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? 2 Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL

TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL TE HOGY VAGY? AZ UNICEF MAGYAR BIZOTTSÁG JELENTÉSE A MAGYAR GYEREKEK JÓLLÉTÉRŐL 2012 1 Miről szól az UNICEF gyermekjólléti jelentése, és mi a célunk vele? Te is kíváncsi vagy, hogyan élnek ma Magyarországon

Részletesebben

Alaphang tréning 2. rész - Családreform

Alaphang tréning 2. rész - Családreform Alaphang tréning 2. rész - Családreform Munkafüzet 2. Alaphang tréning 2. Családreform 2. rész Ideje másképp látni a világot és a gyereked 2. lecke Mintamókus 2. 1. Eszközök és az ő forrásuk azaz kinek

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER

KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER KOMPENZÁCIÓS TERV DIONIS INTERNATIONAL PEOPLE GROUP- ÜZLETI RENDSZER Ön ebben a pillanatban döntött arról, hogy változásokat hoz a saját életébe. Nem tudom hogyan és milyen stílusú életet él, de egyben

Részletesebben

Információs társadalom és a társadalmi egyenlőtlenségek. Tausz Katalin

Információs társadalom és a társadalmi egyenlőtlenségek. Tausz Katalin Információs társadalom és a társadalmi egyenlőtlenségek Tausz Katalin A háztartások internet hozzáférése Hol használ internetet A digitális szakadék okai Gazdasági jellegű okok (magas PC árak, nincs

Részletesebben

Középiskolások pénzügyi kultúrájának felmérése. Összefoglaló tanulmány

Középiskolások pénzügyi kultúrájának felmérése. Összefoglaló tanulmány Középiskolások pénzügyi kultúrájának felmérése 2012 Összefoglaló tanulmány Készítette: Dr. Kovács Péter, egyetemi docens Dr. Kosztopulosz Andreász, egyetemi docens Dr. Révész Balázs, egyetemi docens Kiss

Részletesebben

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami

Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Miről lesz szó? Az Előnyök Házáról, az utalványokról, és mindenről, ami Puebla Előnyök Háza Szövetkezet Magyar cég, magyar igényekre szabva 5 sikeres év 32 fajta utalvány Saját utalványtőzsde 14.000 elfogadóhely

Részletesebben

Érvényes: 2013. július 15-től

Érvényes: 2013. július 15-től Érvényes: 2013. július 15-től 1 Gratulálunk! Épp most csatlakoztál az egyik legjobb kapcsolati marketing céghez! Most vagy azon az úton, amelyen eljuthatsz addig az életszínvonalig, amiről mindig álmodtál...és

Részletesebben

Motiva nyugdíjbiztosítás

Motiva nyugdíjbiztosítás Motiva nyugdíjbiztosítás rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött Ez az összefoglaló segít megismerni a Motiva nyugdíjbiztosítás főbb jellemzőit, és bemutatja a termék legfontosabb tulajdonságait.

Részletesebben

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os

Lesz egy saját weboldalunk ahol önmagát kínálja az üzlet. A regisztrációval tagsági jogosultságot szereztünk, Basic csomagnál havi 5$-os A Freeway To Success hasonlóan gondolkodó vállalkozók csapata, amely azért működik együtt, hogy tagjainak biztosítsa a vagyonteremtéshez szükséges eszközöket és információkat. A Freeway To üzlettulajdonosokból,

Részletesebben

BANYÁR JÓZSEF: DRÁGÁK-E A MAGYAR BIZTOSÍTÁSOK?

BANYÁR JÓZSEF: DRÁGÁK-E A MAGYAR BIZTOSÍTÁSOK? BANYÁR JÓZSEF: DRÁGÁK-E A MAGYAR BIZTOSÍTÁSOK? 2013. szeptember 16. Bevezetés 2 A pénzügyi termékek ára 2 Az ár más pénzügyi termékeknél 3 A hitelek ára 3 A betéti termékek ára 4 A befektetési jegyek ára

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

TestLine - Gazdasági és jogi ismeretek Minta feladatsor

TestLine - Gazdasági és jogi ismeretek Minta feladatsor soport: Felnőtt Név: Ignécziné Sárosi ea Tanár: Kulics György Kidolgozási idő: 68 perc lapfogalmak 1. z alábbi táblázatban fogalmakat és azok meghatározásait találja. definíciók melletti cellák legördülő

Részletesebben

Munkatársi fizetési rendszer

Munkatársi fizetési rendszer Munkatársi fizetési rendszer GR: Horváth Zoltán Cashflow Mérnökkel beszélgetek. Folytatjuk a Válságtörő sorozatunkat. Részletesen átbeszéltük az előző adások alkalmával azt, hogy a cashflow-t hogyan érdemes,

Részletesebben

A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó. Tartalomjegyzék

A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó. Tartalomjegyzék A türelem dollárt terem! Befektetés alapozó Tartalomjegyzék Bevezetés... 2 Magas hozamú befektetés... 3 Én alkalmazom az OKOSAN szabályt... 7 Amit Én ajánlok!... 8 Horváth Tamás (Bighori) oldal 1 Bevezetés

Részletesebben

A boldogság benned van

A boldogság benned van Halász Emese A boldogság benned van 50 lépés a boldogság felé Előszó Kedves Olvasó! Levelem hozzád, azzal kezdeném, hogy el kell mondanom pár dolgot Neked! Nagyszerű híreim vannak ugyanis. Képzeld, a boldogság

Részletesebben

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Egy befektetési lehetőség, amelyben befektetése egy év alatt nem csak megtérül, hanem évről évre megsokszorozódik! A Holiday Magyar Country Club

Részletesebben

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska!

Hosszúhetény Online. Kovács Dávid 2012. júl. 24. 11:23 Válasz #69 Szia Franciska! Hosszúhetény Online H.H.Franciska 2012. júl. 24. 12:00 Válasz #70 Köszi a gyors választ! Csak arra tudok gondolni, hogy nem jutott el a felajánlás az illetékesekhez, mert máskülönben biztosan éltek volna

Részletesebben

KIFOGÁSKEZELÉS. Ellenvetések, kifogások kezelése

KIFOGÁSKEZELÉS. Ellenvetések, kifogások kezelése KIFOGÁSKEZELÉS Ellenvetések, kifogások kezelése Miért fontos a kifogásokat jól kezelni? A kifogás = információigény a döntéshez A kifogások burkolt kérdések ; Biztos, hogy legális üzlet? Működik ez az

Részletesebben

A boldog felhasználó

A boldog felhasználó A boldog felhasználó Ingyenes e-book, a Felhasználó Update csapattól Írta: Vidi Rita Mi a különbség a begyakorolt, monoton, örökké félelmetesnek tűnő felhasználás, és a tudás alapú, céltudatos, örömfelhasználás

Részletesebben

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít

Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Global Partner System Ha a passzív jövedelem számít Flavon GPS - Ha a passzív jövedelem számít A Flavon GPS egy, a hálózatépítést segítő eszközünk, egy keretrendszer, mely segítségével könnyedén és gyorsan

Részletesebben

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam!

Meghívó nyílt napra. Kedves Meghívottam! Kedves Meghívottam! Meghívó nyílt napra Szeretettel meghívunk egy olyan nyílt napra, ahol a jövő biztosítékáról lesz szó, az ARANYRÓL. Gondoskodás önmagunkról, gyermekeinkről, a jövőről. Azért küldünk

Részletesebben

Szép dolog a család! Hogyan legyen jó? Hasznos tanácsok mindennapi életünkhöz

Szép dolog a család! Hogyan legyen jó? Hasznos tanácsok mindennapi életünkhöz Szép dolog a család! Hogyan legyen jó? Hasznos tanácsok mindennapi életünkhöz 1 Ha bizonytalannak látom gyermekem fejlődését, kihez fordulhatok? Más Fogyatékos Gyermekekért Alapítvány H-8000 Székesfehérvár,

Részletesebben

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát.

Ezek ismerete nélkül ugyanis már akkor bukásra van ítélve az induló webáruházas, mielőtt egyáltalán megnyitná az első webáruházát. INDUL A WEBÁRUHÁZ! E-BOOK MELYBŐL MEGTUDHATOD HOGYAN INDÍTHATSZ TELJESEN INGYEN EGY MŰKÖDŐKÉPES WEBÁRUHÁZAT 0 FT BEFEKTETÉSSEL - 0 TECHNIKAI TUDÁSSAL! TE IS SZERETNÉL SAJÁT WEBÁRUHÁZAT? Itt a lehetőség,

Részletesebben

Családsegítés az Otthon Segítünk Szolgálatban

Családsegítés az Otthon Segítünk Szolgálatban Embertárs (2005/1.) Tamásné Kollár Magdolna Családsegítés az Otthon Segítünk Szolgálatban Esettanulmány. (a neveket és az adatokat természetesen megváltoztattuk) Klári 22 éves. Két kicsi gyermeke van:

Részletesebben

Játékszabály DMB 2016

Játékszabály DMB 2016 DMB 2016 KEDVES JÁTÉKOSUNK! Az FMCG szektorba tartozik minden nem tartós és különleges jellegzetességgel nem bíró termék: pl. italok, cigaretták, higiéniai és kozmetikai termékek, nem alapvető élelmiszerek,

Részletesebben

MagyarOK 1.: munkalapok 3

MagyarOK 1.: munkalapok 3 1. Mi a tárgy neve? kártyák telefon lámpa számítógép / laptop kulcs pénz igazolvány toll nyomtató asztal szék szemüveg könyv kávéfőző bögre buszjegy papír zsebkendő mobiltelefon ceruza Szita Szilvia és

Részletesebben

Az álláspályázat szóbeli része

Az álláspályázat szóbeli része Az álláspályázat szóbeli része Az állásinterjú Az állásinterjúra való meghívással döntő ponthoz érkezett a jövőbeli munkahely megszerzésének útján. Fontos mérföldkövet ért el. Ekkor már tudhatja, hogy

Részletesebben

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2011. JÚLIUS 19-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE

AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2011. JÚLIUS 19-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE AZ ORSZÁGOS VÁLASZTÁSI BIZOTTSÁG 2011. JÚLIUS 19-ÉN MEGTARTOTT ÜLÉSÉNEK A JEGYZŐKÖNYVE Jó reggelt kívánok! Tisztelettel köszöntöm az Országos Választási Bizottság ülésén megjelenteket, beadványozókat,

Részletesebben