JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Dr. Danka József, Kalmár Erzsébet, Ludmanné Papp Ilona képviselők

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Dr. Danka József, Kalmár Erzsébet, Ludmanné Papp Ilona képviselők"

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Készült: szeptember 10-én du. 16,30 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre polgármester Boros Lajosné, Czibere Lajos, Csendes Ferenc, Korcsmáros Sándor, Réz Szilárd képviselők Vincze András jegyző, Dr. Sós Csaba aljegyző, Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, Kovács Lászlóné irodavezető, Ludman Lajos TVG-Nonprofit Kft. ügyvezetője, Tóthné Csetneki Ilona jegyzőkönyvvezető, Távolmaradását bejelentette: Dr. Danka József, Kalmár Erzsébet, Ludmanné Papp Ilona képviselők Beke Imre polgármester, megállapította, hogy 6 fő képviselő jelen van, így a testület határozatképes. Döntéshozatalban résztvevő képviselők száma: 6 fő Előterjesztést tett a jegyzőkönyv hitelesítőkre Korcsmáros Sándor és Réz Szilárd képviselőkre, melyet a testület 6 igen szavazattal elfogadott. Beke Imre polgármester, ezt követően előterjesztést tett a meghívóban közölt napirendi pontokra, melyet a képviselő-testület 6 igen szavazattal elfogadott és az alábbiak szerint tárgyalja:

2 - 2-1./ Hulladékgazdálkodási eszközök beszerzése adásvételi szerződés keretén belül a KEOP-1.1.1/C/ projekt részeként elnevezésű közbeszerzés nyertes ajánlattevőjének kiválasztása Előterjesztő: Beke Imre polgármester Beke Imre polgármester, előterjesztést tett a Hulladékgazdálkodási eszközök beszerzése adásvételi szerződés keretén belül a KEOP-1.1.1/C/ projekt részeként elnevezésű közbeszerzés nyertes ajánlattevőjének kiválasztására, melynek írásos anyaga a jegyzőkönyv mellékletét képezi. Csendes Ferenc képviselő, megkérdezte, hogy a határozati javaslatban szereplő cégek mit forgalmaznak. Czibere Lajos képviselő, mekkora összeg állt rendelkezésre, és fedezte e a költségeket? Ludman Lajos TVG-Nonprofit Kft. ügyvezetője, a feltett kérdésekre az alábbi választ adta: A határozati javaslatban szereplő MUT Hungária Kft. konténert, és gépeket szállít. 11 db. 25 m3-es konténer van a pályázatban. A láncos konténer nekik nem jó. Kabán is és Nádudvaron is egy- egy kocsi lesz, de a konténertároló itt Nádudvaron kerül elhelyezésre. Kaba nem kíván saját közszolgáltatót létrehozni,igy együtt fog velünk működni. A Polyduct Kft. edényzeteket fog szállítani, 120 literes. Nádudvaron 3 db edényzet lesz ingatlanonként, egy vegyes, egy komposztáló, egybe pedig minden rakható. Ez összesen 15 ezer db kuka. Kaba 4400 db. kukát fog kap, illetve 1000 db. 80 literes kuka pótlólag került be, a jogszabályváltozás miatt, ami január 01-től lesz érvényes Nádudvaron 600 db, Kabán 400 db 80 literes kuka lesz majd. A Polyduct Zrt. fogja szállítani az acélkonténereket is. A társasházaknál 10 lakásra fog jutni egy konténer. Az Avermann-Horváth Kft. pedig a válogató szalagot és a bálázót fogja szállítani. A Pfori-Bagger Kft fogja szállítani a kompaktort, homlokrakodót és egy targoncát. A kompaktor drága, viszont nagyon jó márkájú.

3 - 3 - Beke Imre polgármester, ha megérkeznek az eszközök, akkor a képviselőtestület tagjai meg fogják nézni. Ludman Lajos TVG-Nonprofit Kft. ügyvezetője, a városnapra van szervezve már egy bemutató, ennek a programját át fogja adni a képviselő-testület tagjainak, és ezúttal meg is hívja őket a bemutatóra. Czibere Lajos képviselőnek elmondta, hogy a fedezet meg volt a beszerzésre, 4 millió fr-al volt olcsóbb az egyik ajánlat. Igy eredményt lehet hirdetni, üzemeltetési költsége becsült volt, meglátjuk mi lesz a hozadéka. Beke Imre polgármester, ez egy lehetőség volt, ki kellett használni. Óriási érték van benne. Csendes Ferenc képviselő, számoltak e amortizációval? Jakabné Beke Gyöngyi irodavezető, költségként nem számolták fel, de a könyvelésben benne van, a bér terheli. Beke Imre polgármester, javasolta a képviselő-testület tagjainak, hogy az előterjesztésben foglalt határozati javaslatot névszerinti szavazással az alábbiak szerint fogadják el: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Hulladékgazdálkodási eszközök beszerzése adásvételi szerződés keretén belül a KEOP-1.1.1/C/ projekt részeként elnevezésű közbeszerzés nyertes ajánlattevőjének kiválasztása elnevezésű közbeszerzési eljárásban a bíráló bizottsági döntési javaslat alapján, 1.) a Hulladékgazdálkodási eszközök beszerzése adásvételi szerződés keretén belül a KEOP-1.1.1/C/ projekt részeként elnevezésű közbeszerzési eljárást EREDMÉNY-esnek nyilvánítja; 2. az M-U-T Hungária Kft. ajánlattevő ajánlatát az I. rész 2.1. a Volvo Hungária Kft. Ajánlattevő ajánlatát az I. rész vonatkozásában.a Kbt. 74. (1) bek. e) pontja alapján és a Kbt. 74. (2) bek. c) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítja a Polyduct Zrt. ajánlattevő ajánlatát a II. rész vonatkozásában érvényesnek nyilvánítja.

4 a PROFI-BAGGER Kft. ajánlattevő ajánlatát a III. rész 2.4. a JUMBO-LOG Kft. ajánlattevő ajánlatát a III. rész vonatkozásában a Kbt. 74. (1) bek. e) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítja az Avermann-Horváth Kft. ajánlattevő ajánlatát a IV. rész 2.6. a H-TRIÓ Kft. Ajánlattevő ajánlatát nyilvánítsa a Kbt. 74. (1) bek. e) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítja. 2.) I.részben a M-U-T Hungária Kft. Ajánlattevőt, egyösszegű ajánlati ár nettó Ft; 3.) a II. részben a Polyduct Zrt. Ajánlattevőt, egyösszegű ajánlati ár nettó Ft; 4.) a III. részben a PROFI-BAGGER Kft. Ajánlattevőt, egyösszegű ajánlati ár nettó Ft; 5.) a IV. részben az Avermann-Horváth Kft. Ajánlattevőt, egyösszegű ajánlati ár nettó Ft; nyilvánítja nyertes ajánlattevőnek. Felkéri a polgármestert, hogy értesítse a Mátrix Audit Kft.-t a szükséges intézkedések megtétele érdekében. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a vállalkozási szerződést az Összegzés megküldését követően a tíz napos szerződéskötési moratórium lejárta után kösse meg a 1.) az I.rész tekintetében a M-U-T Hungária Kft. ügyvezetőjével, 2.) a II. rész tekintetében a Polyduct Zrt. igazgatójával 3.) a III. rész tekintetében a PROFI-BAGGER Kft. ügyvezetőjével, 4.) a IV. rész tekintetében az Avermann-Horváth Kft. ügyvezetőjével. Határidő: szeptember 20. Felelős: Beke Imre polgármester Döntéshozatalban résztvevő képviselők száma: 6 fő

5 A képviselő-testület a Hulladékgazdálkodási eszközök beszerzése adásvételi szerződés keretén belül a KEOP-1.1.1/C/ projekt részeként elnevezésű közbeszerzés nyertes ajánlattevőjének kiválasztása tárgyú közbeszerzési eljárásban Beke Imre polgármester: igen Boros Lajosné alpolgármester: igen Czibere Lajos képviselő: igen Csendes Ferenc képviselő: igen Korcsmáros Sándor képviselő: igen Réz Szilárd alpolgármester: igen névszerinti szavazással, 6 igen szavazattal a következő határozatot hozta: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 128/2015. (IX.10.) Önkormányzati számú határozata: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Hulladékgazdálkodási eszközök beszerzése adásvételi szerződés keretén belül a KEOP-1.1.1/C/ projekt részeként elnevezésű közbeszerzés nyertes ajánlattevőjének kiválasztása elnevezésű közbeszerzési eljárásban a bíráló bizottsági döntési javaslat alapján, 6.) a Hulladékgazdálkodási eszközök beszerzése adásvételi szerződés keretén belül a KEOP-1.1.1/C/ projekt részeként elnevezésű közbeszerzési eljárást EREDMÉNY-esnek nyilvánítja; 2. az M-U-T Hungária Kft. ajánlattevő ajánlatát az I. rész 2.1. a Volvo Hungária Kft. Ajánlattevő ajánlatát az I. rész vonatkozásában.a Kbt. 74. (1) bek. e) pontja alapján és a Kbt. 74. (2) bek. c) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítja a Polyduct Zrt. ajánlattevő ajánlatát a II. rész vonatkozásában érvényesnek nyilvánítja a PROFI-BAGGER Kft. ajánlattevő ajánlatát a III. rész 2.4. a JUMBO-LOG Kft. ajánlattevő ajánlatát a III. rész vonatkozásában a Kbt. 74. (1) bek. e) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítja.

6 az Avermann-Horváth Kft. ajánlattevő ajánlatát a IV. rész 2.6. a H-TRIÓ Kft. Ajánlattevő ajánlatát nyilvánítsa a Kbt. 74. (1) bek. e) pontja alapján érvénytelennek nyilvánítja. 7.) I.részben a M-U-T Hungária Kft. Ajánlattevőt, egyösszegű ajánlati ár nettó Ft; 8.) a II. részben a Polyduct Zrt. Ajánlattevőt, egyösszegű ajánlati ár nettó Ft; 9.) a III. részben a PROFI-BAGGER Kft. Ajánlattevőt, egyösszegű ajánlati ár nettó Ft; 10.) a IV. részben az Avermann-Horváth Kft. Ajánlattevőt, egyösszegű ajánlati ár nettó Ft; nyilvánítja nyertes ajánlattevőnek. Felkéri a polgármestert, hogy értesítse a Mátrix Audit Kft.-t a szükséges intézkedések megtétele érdekében. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a vállalkozási szerződést az Összegzés megküldését követően a tíz napos szerződéskötési moratórium lejárta után kösse meg a 5.) az I.rész tekintetében a M-U-T Hungária Kft. ügyvezetőjével, 6.) a II. rész tekintetében a Polyduct Zrt. igazgatójával 7.) a III. rész tekintetében a PROFI-BAGGER Kft. ügyvezetőjével, 8.) a IV. rész tekintetében az Avermann-Horváth Kft. ügyvezetőjével. Határidő: szeptember 20. Felelős: Beke Imre polgármester Beke Imre polgármester, mivel több napirend és hozzászólás nem volt az ülést 17,00 órakor berekesztette. Kmft. Beke Imre polgármester Vincze András jegyző Korcsmáros Sándor Réz Szilárd jegyzőkönyv-hitelesítők

7 NÁDUDVAR VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK szeptember 10-ei ülésének JEGYZŐKÖNYVE Tartalmazza: - 128/2015. (IX.10.) Önkormányzati számú határozatot, közbeszerzés nyertes ajánlattevőjének kiválasztásáról,