Ferenczi Jánosné Julika

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ferenczi Jánosné Julika"

Átírás

1 FlavOnline A flavon max klub online magazinja III. évfolyam 5. szám Ferenczi Jánosné Julika 2006 januárjában Simon Zoltán szponzorom által ismertem meg Jr. Gaál Lászlót és rajta keresztül a Flavon maxot illetve a Flavon kidset. A bemutató végén már tudtam, hogy nekem és családomnak nagy szüksége van erre a termékre, ezért gondolkodás nélkül csatlakoztam a Fogyasztói Klubhoz. Már másnap vittem a barátnőmnek Kistelekre, aki csak annyit mondott: Én nem hiszek már semmiben. Erre én: Nem hinni köll, jönni!!!!. látogatásán, utána pedig az Arbo Tanyai vezetői megbeszélésen. Nagy élmény volt. Augusztusra már közel 200 klubtagunk volt és ebből 30 milliomos és ajándékkartonos. Szeptemberben a cég második születésnapján Milliomos pluszként vettem részt és elmondhattam, hogy a jutalékomon felül kaptam a cégtől egy 13. havi nyugdíjat is (vezetői bónuszként), utána 14., 15. és 16.-at is. KÖSZÖNÖM A GAÁL CSALÁDNAK! Jöttek egymás után a jobbnál jobb tapasztalatok, amik meghozták a bátorságomat és a lelkesedésemet, amiket tovább fokozott a februári siófoki képzés, ahol megismerhettem a Gaál családot, meghallgathattam Dinya professzor urat. Ott határoz- tam el, hogy a termék mellett az üzlet is kell nekem. Az októberi gyáravatóra az egész csapat hajtott. Többüknek sikerült is megcsinálni a 60 pontos kiírást. Velük koccintottunk a szalag átvágásakor, persze a poharakat eltettük az utókornak, és könnyes szemmel néztük végig a tűzijátékot, mely még a forgalmat is megállította a Vámospércsi úton. Másnap Gaál László személyesen mutatta be nekünk Debrecen városát. Kinek kell nála jobb idegenvezető? Nagy lendülettel indultam el, hiszen akkor még csak 61 éves voltam. Egyre több embert találtam, akik fogyasztani kezdték a terméket, és emellett lelkesen beszéltek is róla. Így az áprilisi siófoki képzésen már Milliomos (most Team leader) klubtaggá avattak, amit még szebbé tett, hogy ez már az új munkatársaim előtt történt. Felpörögtek az események. Ahogy nőtt a cég, úgy nőtt körülöttem a csapat nyarán a munkatársaimmal együtt vehettünk részt az épülő gyár Hogy miért csinálom? E fölött átsiklottam. Első helyen áll, hogy segítsek sok-sok embernek, és itt nem feltétlenül az egészségükre gondolok. Több munkatársam azért kezdett velem dolgozni, hogy kiegészítő jövedelemhez juthasson. Ezt azért hitték el nekem, mert a nyugdíjam több mint tízszeresét számlázom a cégnek havonta.

2 FlavOnline Már az első hónaptól elkötelezettje lettem a szponzoromnak, a terméknek, a munkatársaimnak és a Gaál családnak. A következő cél az Elit klubtagság elérése volt. Ezt a csapat segítségével 2007 februárjában értük el, akkor közel 60 Milliomos és Milliomos plusz vezetővel. A cég összes létező rendezvényén részt vettünk, kitartóan tanultunk és rájöttünk, hogy tanítani is kell az új munkatársakat, mert ez mind- annyiunknak egy új szakma. Ehhez minden segítsé- get megkaptunk akkor és most is. Részt vettünk a Tél utcai iroda megnyitásán, felavattuk az új székházat Debrecenben. Mind-mind egy csapatépítő program volt. Új családi cél is ki lett tűzve: építettünk Szegeden egy Flavonos házat. Soksok rendezvénynek és összejövetelnek volt már a helyszíne a nappali. Nagyon büszkék vagyunk erre, és a csapatra is, ami nélkül ezt nem érhettük volna el. Indultunk tovább a Gyémánt Elit klubtagságért, amikor az élet egy csúnya lábtörés képében megállított. Volt elég időm gondolkodni és a legnagyobb tanulság az lett, hogyha hosszú távon csapatban szeretnék dolgozni, akkor nem kell mindent nekem csinálni. Addig csak az volt a jó, amit magam végeztem el. Most már tudom, hogy együtt kell dolgoznunk. Most már ki merem jelenteni: Ti is képesek vagytok elérni, amit én. A sérülésből a családom és a csapatom segítségével álltam fel. Jöttek látogatni, mert telefonon nem értek el: a fiam elkobozta az összeset. Egyik este jött a munkatársam egy különleges szendviccsel. A zsemlében egy telefon volt. Mert nem bírta tovább, hogy nem beszélhet velem. Így megértettem, fel kell állnom! Sok-sok ember számít egy biztató mondatra, vagy találkozáskor csupán egy mosolyra. Biztatást és figyelmet kaptam továbbá a Gaál családtól, Dinya professzor úrtól és a többi Flavonos csapattól is. Új cél: minél többen ott lenni az időkapszulában. Ez sikerült is. Végiggondoltátok, hogy milyen jó helyen vagytok? Ha a gazdasági válság kellős közepén Gaál László mer építeni egy még nagyobb gyárat, nekünk kutya kötelességünk, hogy teljes erőbedobással dolgozzunk azon, hogy ennek az egységnek is ki legyen használva a teljes kapacitása. Újabb segítséget nyújtanak ehhez az akkreditált bemutatók és képzések. Használjátok ki! Most vagytok jó helyen, most tegyétek meg. SZEBBEK, FIATALABBAK, OKOSABBAK vagytok, mint én, határozzátok el, tegyetek érte és NEKTEK is sikerül! Ehhez kívánok mindenkinek erőt, egészséget, kitartást! Mindenki érje el a kitűzött célt! Tapasztaljátok meg a sikert! Egészséget és sikert!

3 Felfedezésre váró trópusi gyümölcsök Gyakran találkozhatunk az üzletekben olyan gyümölcsökkel, melyeknek nevét talán már hallottuk, de nem igazán ismerjük őket. Cikkünkben négy olyan, Magyarországon is viszonylag gyakran megvásárolható gyümölcsről olvashatnak, melyek tulajdonságaik miatt méltán kerülhetnek kosarunkba egy-egy vásárlás alkalmával. Csillaggyümölcs (Averrhoa carambola) A karambolát évszázadok óta termesztik Ázsiában, az első leírások a mai Srí Lanka területén említették. Manapság legjelentősebb exportőrként Malajziát tartják számon, mely az ázsiai piac mellett az európai fogyasztókat is ellátja. Polifenol jellegű antioxidánsokban gazdag, emellett jelentős mennyiségű kalciumot és vasat is tartalmaz. Európában leginkább koktélok és hidegtálak díszítőelemeként ismert, friss gyümölcsként való fogyasztása nem jellemző. Amennyiben lehetőség kínálkozik rá, érdemes ilyen módon is megkóstolni, íze kifejezetten édes, a papaya, narancs és grapefruit keverékéhez hasonló. A lédús gyümölcsöt akkor érdemes megvásárolni, amikor színe élénksárga, minimális zöldes árnyalattal, íze és állaga ekkor a legtökéletesebb. Papaya (Carica papaya) Viszonylag ismert, a világ egyik legnagyobbb mennyiségben termesztett trópusi gyümölcse. Egyes országokban a napi menü része, a trópusi és szubtrópusi országokban az egyik leggyakrabban fogyasztott gyümölcs. A megfelelően érett papaya héja sárgászöld vagy zöld, számos sárga folttal tarkítva, esetleg sötét pontocskák is előfordulhatnak rajta. Nyersen is fogyasztható, sokan gyümölcssalátába is teszik. Gyakran más jellegű saláta hozzávalója is lehet, sonkával együtt fogyasztva különleges ízhatást kelthet. Püré formájában krémek és italok készítéséhez használható. Nyersen fogyasztva a gyümölcshúsra cseppentsünk citromlevet, így ízei intenzívebben érezhetőek. Magas C-vitamin, folsav és kálium tartalma miatt érdemes gyakran fogyasztani.

4 Physalis (Physalis peruviana) Az eredetileg Dél-Amerikából származó gyümölcs azután vált ismertté, hogy Dél-Afrikában termeszteni kezdték a 18. században. Érdekesség, hogy Új-Zélandon a telepesek által a szigetre telepített gyümölcsfajok egyike volt. Manapság Európában szinte csak Kolumbiában termesztett physalis-szal találkozhatunk, emellett viszonylag jelentős mennyiséget termesztenek Zimbabwéban és néhány más afrikai országban, valamint Indiában is. Nagy előnye a gyümölcs jó tárolhatósága, ideális körülmények között akár napig is kiváló minőségben pulton tartható. Termése sárga vagy világosbarna színű, alakja gömbölyded, 1-2 cm nagyságú bogyó. Közeli rokona a zsidócseresznyének, amelynek termését szintén a megmaradó, megérve szalmasárga, felfúvódott csésze veszi körül. A lédús narancssárga terméshúsban számos nagyon kicsi, lapos, sárga mag van. Az érett termés íze édes vagy édeskésen savanyú, zamatos. Gazdag flavonoidokban, melynek legnagyobb részét a kriptoxantinok teszik ki. Pitahaya (Hylocereus undatus) Bármilyen hihetetlen, ez a gyümölcs nem fán terem. A kaktuszfélék közé tartozó növény, melynek gyümölcsét sárkánygyümölcsnek is nevezik, leginkább Latin-Amerikában és Ázsia szubtrópusi és trópusi területein terjedt el. A népgyógyászatban leginkább a cukorbetegnek ajánlják. Viszonylag magas C-vitamin- és élelmi rost tartalma szintén kiemelhető. Az európai piacon mintegy 15 évvel ezelőtt jelent meg, a legnagyobb exportőrök közé Thaiföld, Vietnám és Izrael tartozik. A pitahaya az egyik legmutatósabb déligyümölcs, emiatt gyakran használják díszítésre is a gasztronómiában.

5 Mark Rawlins: A termék fontossága az MLM-ben Mielőtt mindened befektetnéd egy MLM cégbe, alaposan ismerd meg a termékét. A termék hatalmas fontossággal bír a hálózatos értékesítésben! A sikeres és befutott cégek titka az, hogy kifejlesztettek egy kiváló terméket, aztán pedig a termékhez való hűségre építettek. Az a cég, amely nem a termékére és terjesztői hűségére alapoz, múló sikerre számíthat. Egy cég csak akkor maradhat életben, ha kiváló termékei vannak. Tény, hogy bizonyos termékek alkalmasak hálózatos értékesítésre, míg mások nem. A tapasztalatok szerint a network marketing olyan termékeknél működik legjobban, amelyeknél szükség van egy kis tanulásra és képzésre, plusz sok motivációra és/vagy támogatásra. Ami az oktatást illeti, az MLM cégek gyakran átvállalják a fogyasztók tanítását és képzését, hogy a terjesztők a motiválásra és támogatásra koncentrálhassanak. A leginkább motiváció- és támogatásigényes termékek a szépségipari, élelmiszeripari és az egészségmegőrző termékek. Ezeknél a termékeknél azért van szükség motivációra, mert nagyon nagy a választék, és a fogyasztóknak gyakran nehéz eldönteniük, hogy melyik terméket válasszák. Ezért a terjesztők például úgy teszik érdekeltté a jövendőbeli terjesztőket a termék iránt, hogy olyan személyeket mutatnak be nekik, akik elmondhatják magukról, hogy életüket sikerült teljesen megváltoztatniuk a termék segítségével. Annyi értéktelen termék tűnt már fel, majd pedig el, hogy a potenciális fogyasztók már csak a megbízható ismerősök véleményében bíznak. Egy termék akkor is tökéletes hálózatos értékesítésre, ha új, vagy az emberek számára még ismeretlen kategóriába tartozik. Innovatív termékek gyakran MLM rendszerben kerülnek a piacra, ám sokszor még a leendő fogyasztók sem tudják, hogy miért is van szükség rájuk. A terjesztők viszont rá tudják ébreszteni az embereket ezeknek a termékeknek az értékére. Gyakran egy barát puszta ajánlása segít eldönteni, hogy kipróbáljunk egy terméket. Természetesen nem középszerű dolgokat kell árulni, amelyekről mindenki mindent tud. Olyan terméket kell árulni, amely különbözik amely eltér az összes többi terméktől. Olyan termékeket, amelyben hisznek a terjesztők, és amelyekre büszkék. Mert a termék igenis számít. A komoly cégalapítók olyan termékeket szeretnének piacra dobni, amelyek igazán értékesek. A termék szellemi értékesítése Paul Zane Pilzer könyve, A következő milliárd, azokat a gazdasági okokat mutatja be, amelyek az utóbbi 30 évben bekövetkezett direktértékesítési felélénküléshez vezettek. A könyv új fogalomként bevezeti a szellemi értékesítés fogalmát, amely egyike az eladási folyamat két elemének. Ezek a tárgyi értékesítés és a szellemi értékesítés. A tárgyi értékesítés folyamata egyszerűen azt jelenti, hogy a termék a fogyasztó kezébe jusson. Másrészt viszont a szellemi értékesítés keretében meg kell tanítani a potenciális fogyasztókat arra, hogy mire jó a termék, és hogyan tud nekik segíteni. Más szóval a szellemi értékesítés nem más, mint oktatás. Ez a fogalom alapvető fontossággal bír az MLM elterjedésének megértésében. A történelem során az eladók mindig is arra fordítottak rengeteg energiát, hogy információval lássák el a fogyasztókat a termékekkel kapcsolatban. Azonban az 1960-as években Sam Walton felfedezte, hogy a tárgyi értékesítés sokkal könnyebb és olcsóbb, mint a szellemi értékesítés. Ezért úgy döntött, hogy figyelmen kívül hagyja a szellemi értékesítést és a tárgyi értékesítés költségeinek csökkentésére koncentrál. Így aztán nem árult tovább olyan termékeket, amelyek szellemi értékesítést igényeltek, és létrehozta a Wal-Martot, amely a világ egyik legnagyobb áruházlánca lett. Ez a hozzáállás szülte meg a diszkont áruházakat, ahol alacsony áron lehet kapni hétköznapi termékeket, de nem lehet hozzájutni innovatív, új termékekhez, amelyek szellemi értékesítést igényelnek. És mi van azokkal a termékekkel, amelyek szellemi értékesítést igényelnek? Egyes termékek egyszerűen

6 túl újszerűek ahhoz, hogy az emberek magabiztosan használják azokat már az első perctől, vagy fogyasztói támogatást igényelnek. Mivel egyre nő az olyan új termékek száma, amelyek motiváció-, oktatás-, képzés- és támogatásigényesek, szükségessé vált, hogy új értékesítési csatornákat keressenek vagy kiszélesítsék a régieket. A network marketing, természetesen, egyike ezeknek a csatornáknak. Mivel a szellemi értékesítés kiváló lehetőség arra, hogy az MLM cégek és értékesítőik kibontakoztassák tehetségüket, a következő mozaikszó ötvözi a kulcselemeket: MOKT (Motiválj, Oktass, Képezz, Támogass): Motiváció. Egyes termékek esetében ilyenek elsősorban az egészségmegőrző és az élelmiszeripari termékek a terjesztőknek időt kell szánniuk arra, hogy motiválttá tegyék a fogyasztókat, hogy elkezdjék használni a termékeket és hűek is maradjanak azokhoz. Oktatás. Miért jobb a te terméked, mint a konkurens termékek? Miért ezeket vegyék meg a fogyasztók és nem hasonló termékeket? Miért van a fogyasztóknak szükségük a termékedre? A termékkel kapcsolatos oktatás egyik feltétele a cég sikerességének. Milyen termékek és szolgáltatások nem alkalmasak hálózatos értékesítésre? Tipikusan persze kivételek mindig vannak a biztosítás, pénzügyi tervezés és számítógép-eladás nem működik ilyen rendszerben. Miért? Mert ezeket a termékeket csak sok oktatás és képzés után lehet eladni. Azonban a piacok és a termékek nagyon gyorsan változnak. Az értékesítőnek viszont olyan sok időt kell tanulásra, majd tanításra és képzésre szánnia, hogy nem éri meg majd neki mindezt részmunkaidőben csinálni. Ráadásul ezen termékek árusítása gyakran engedélyköteles, és a részmunkaidőben dolgozók általában nem tudnak elég időt, illetve pénzt szánni egy engedély megszerzésére. Az évek során egyre tisztább lett számomra, hogy milyen fontos, hogy a terjesztők megtanulják az MLM alapfogalmait, mert ezek az emberek szívüketlelküket kiteszik azért, hogy egy jó alsóvonalat építsenek ki, és ezért gyakran éveken keresztül éjt nappallá téve dolgoznak. Hiszek abban, hogy ha a terjesztők megértik az alapfogalmakat és ilyen például a termék szerepe is, akkor könnyebben el tudják dönteni, hogy melyik MLM cégbe fektessék bele az idejüket és energiájukat. Képzés. Egyes termékek használata speciális képzést is igényelhet. Támogatás. Vannak termékek, amelyek esetében folyamatos támogatásra lehet szüksége a fogyasztónak a terjesztő részéről. Azért fontos megérteni, hogy mennyi időt kell motivációra, oktatásra, képzésre, illetve támogatásra szánni ahhoz, hogy egy átlagos fogyasztónak el tudjuk adni a terméket, mert ez nagyban befolyásolja a várható keresetet. Minél több időt és energiát kell befektetni egy eladásba, annál többet fog keresni a terjesztő. Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy kevesebb fog jutni vezetői jutalékokra. Forrás: Mark Rawlins: A hálózatos értékesítés jutalékainak megértése és azok szerepe a siker érdekében

Sok szeretettel üdvözöljük Önt, és egyben köszönjük, hogy időt áldoz termékeink, cégünk, valamint a Flavon max Fogyasztói Klub megismerésére.

Sok szeretettel üdvözöljük Önt, és egyben köszönjük, hogy időt áldoz termékeink, cégünk, valamint a Flavon max Fogyasztói Klub megismerésére. Az Ön szponzora: Előszó Sok szeretettel üdvözöljük Önt, és egyben köszönjük, hogy időt áldoz termékeink, cégünk, valamint a Flavon max Fogyasztói Klub megismerésére. Napjainkban egyre nagyobb szerepet

Részletesebben

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS

ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS TARTALOMJEGYZÉK AZ ORIFLAME SIKERTERV VEZETŐI KIADÁS BEMUTATJA A KERESETI LEHETŐSÉGEKET, A KÉSZPÉNZBEN ELÉRHETŐ BÓNUSZOKAT, A MEGSZEREZHETŐ CÍMEKET, ELISMERÉSEKET, TOVÁBBÁ

Részletesebben

Termékbemutató, mint értékesítési módszer

Termékbemutató, mint értékesítési módszer BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR NEMZETKÖZI MARKETING ÉS TELJESKÖRŰ MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS SZAK NAPPALI TAGOZAT MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI MENEDZSER SZAKIRÁNY Termékbemutató, mint értékesítési

Részletesebben

INTERNET ÜZLETI ALKALMAZÁSA KÖZÖSSÉGI VÁSÁRLÁS ÉS KUPONMARKETING MAGYARORSZÁGON

INTERNET ÜZLETI ALKALMAZÁSA KÖZÖSSÉGI VÁSÁRLÁS ÉS KUPONMARKETING MAGYARORSZÁGON BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI FŐISKOLAI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK Nappali tagozat Nemzetközi marketing szakirány INTERNET ÜZLETI ALKALMAZÁSA KÖZÖSSÉGI VÁSÁRLÁS ÉS KUPONMARKETING

Részletesebben

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT

AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT ÚT A SIKERHEZ* AZ ASEA MUTATJA AZ UTAT A hálózati marketing történelmében fontos szerepet játszott számtalan olyan személy, akik túlteljesítették saját elvárásaikat, és óriási sikereket értek el bármiféle

Részletesebben

FlavOnline. 2008. évi IV. Bázis- és Vezetőképző - Siófok 2008. Október 25-26.

FlavOnline. 2008. évi IV. Bázis- és Vezetőképző - Siófok 2008. Október 25-26. A Flavon max Klub online magazinja 1. évfolyam 9. szám 2008/10/31 2008. évi IV. Bázis- és Vezetőképző - Siófok 2008. Október 25-26. A Flavon max Fogyasztói Klub október 25-26-án tartotta a 2008-as év IV.

Részletesebben

ÚJ TERMÉK: PREVIT+ KOMBUCHA PAPAYÁVAL

ÚJ TERMÉK: PREVIT+ KOMBUCHA PAPAYÁVAL XI. ÉVFOLYAM, 6. SZÁM 2009. JÚNIUS A MAXIMÁLIS ÉRTÉK ÚJ TERMÉK: PREVIT+ KOMBUCHA PAPAYÁVAL NAPOZÁSKOR VÉDJE BŐRÉT A HERBANET TESTÁPOLÓVAL! WWW.HERBALANCE.HU A MAXIMÁLIS ÉRTÉK PREVIT+ KOMBUCHA PAPAYÁVAL

Részletesebben

Az egészség és a siker magazinja, online kiadás I. évfolyam 1. szám 2010. augusztus

Az egészség és a siker magazinja, online kiadás I. évfolyam 1. szám 2010. augusztus Az egészség és a siker magazinja, online kiadás I. évfolyam 1. szám 2010. augusztus HÍREK Alapszeminárium 2009-2010 2010. január 30-án az Akuna társaság Brünn városában megünnepelte 10.-ik születésnapját.

Részletesebben

SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS

SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS www.oriflame.hu SIKERTERV VEZETÕI KIADÁS Azok, akik együtt dolgoznak és közös a céljuk, nagyobb sikert érnek el. Ösztönzik egymást, és tudják, hogy az összetartás kifizetõdõbb, mint egyedül járni az utat.

Részletesebben

Akkor nézz be a kulisszák mögé!

Akkor nézz be a kulisszák mögé! Érdekel egy cég és egy üzleti honlap fejlesztésének teljes története? Akkor nézz be a kulisszák mögé! nevem Juhász Attila. Alapító tag vagyok az Online Vállalkozó Klubban, Volenszki Sándor kollégámmal

Részletesebben

SPC777 HD Tréning Elindítás - 2012. június 30. Faragóné Keserű Judit DXN Star Diamond előadása - Utunk a gyémántig

SPC777 HD Tréning Elindítás - 2012. június 30. Faragóné Keserű Judit DXN Star Diamond előadása - Utunk a gyémántig Gyémánt videónk SPC777 HD Tréning Elindítás - 2012. június 30. Sok szeretettel üdvözlök mindenkit! Remélem, jól fogjuk ma magunkat érezni, és sok hasznos dolgot tanulunk majd Szilárdtól, de előtte szeretnék

Részletesebben

a 2009/2010 üzleti évrôl

a 2009/2010 üzleti évrôl a 2009/2010 üzleti évrôl Vállalati Felelôsségvállalás Jelentés Vezérigazgatói köszöntô 2009 után immár második ízben számolunk be a Tesco vállalati felelôsségvállalás jelentésében társadalmi és környezeti

Részletesebben

MIT TESZ AZÉRT, HOGY TÖBBEN AKARJANAK ÖNTŐL VÁSÁROLNI?

MIT TESZ AZÉRT, HOGY TÖBBEN AKARJANAK ÖNTŐL VÁSÁROLNI? MIT TESZ AZÉRT, HOGY TÖBBEN AKARJANAK ÖNTŐL VÁSÁROLNI? Az egyik ismerősöm mesélte néhány hete, hogy vásárolni akartak, de nem tudtak. Mi is történt? Az elmúlt hétvégén négy munkatársammal konferencián

Részletesebben

Marathon. Év közepére felpöröghet a befektetési termékek értékesítése

Marathon. Év közepére felpöröghet a befektetési termékek értékesítése MARATHON INSURANCE ZRT. Marathon I. évfolyam, 1. szám 2012. április 2011 decemberében a legjobb értékesítő Krasnyánszky Zsuzsanna Unit Managerünk A Marathonnál megtaláltam mindazt, ami nekem fontos, és

Részletesebben

Amikor nem állatorvos a főnök

Amikor nem állatorvos a főnök Amikor nem állatorvos a főnök Budapest XVIII., Lenkei u. 3. Az állatorvosok közül sokan (vagy akár mindannyian) alaptételnek gondoljuk azt, hogy egy állatorvosi vállalkozást állatorvos(ok) működtet(nek).

Részletesebben

XVII. évfolyam 4. szám / 2013. ÁPRILIS

XVII. évfolyam 4. szám / 2013. ÁPRILIS XVII. évfolyam 4. szám / 2013. ÁPRILIS A hála sikert teremt A minap elgondolkodtam a hála jelentéséről. Érdekes, ahogyan megváltozik az emberek lelkiállapota, amikor erre a szóra gondolnak. A hála nem

Részletesebben

XVII. évfolyam 5. szám / 2013. MÁJUS

XVII. évfolyam 5. szám / 2013. MÁJUS XVII. évfolyam 5. szám / 2013. MÁJUS Boldog születésnapot kívánok a Forever családnak! Hosszú utat tettünk meg a szerény kezdetektől mostanáig. Hála a csodálatos aloe növénynek, és annak az eltökéltségnek,

Részletesebben

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak

INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak INDULJ EL! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Indulj el! Irányjelző vállalkozni szándékozó fiataloknak Köszöntő Mindenkinek van egy álma vagy legalábbis ötlete, elképzelése arra vonatkozóan,

Részletesebben

márkák ünnepekkor Let s go online! 8. oldal Ajándékok gombnyomásra 15. oldal Átírják az ünnepet a vásárlók 6. oldal Akiknek csak egy hónapja van

márkák ünnepekkor Let s go online! 8. oldal Ajándékok gombnyomásra 15. oldal Átírják az ünnepet a vásárlók 6. oldal Akiknek csak egy hónapja van IV. évfolyam 5. szám 2012. december Átírják az ünnepet a vásárlók 6. oldal Let s go online! 8. oldal márkák ünnepekkor Akiknek csak egy hónapja van 11. oldal Ajándékok gombnyomásra 15. oldal VILÁGGAZDASÁG

Részletesebben

Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek

Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek Kiemelt ajánlatunk Egyedi ajánlatunk Önnek Brian Tracy AZ ELADÁS PSZICHOLÓGIÁJA Brian Tracy Az eladás pszichológiája Hogyan értékesíthetsz többet, könnyebben és gyorsabban, mint valaha gondoltad volna

Részletesebben

Hallássérültek Magyarországon. IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007

Hallássérültek Magyarországon. IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007 1 Hallássérültek Magyarországon IT-mentor az informatika szektor, mint munkaadó 2007 Írta: Deli Gábor, Összeállította: Mecsné Fullajtár Ildikó Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete 1 2 Milyen

Részletesebben

ÚJ ÉV, ÚJ KEZDET, ÚJ LEHETŐSÉGEK! Új évet kezdünk: új reményekkel, új tervekkel, új kapcsolatokkal.

ÚJ ÉV, ÚJ KEZDET, ÚJ LEHETŐSÉGEK! Új évet kezdünk: új reményekkel, új tervekkel, új kapcsolatokkal. KÖSZÖNTŐ ÚJ ÉV, ÚJ KEZDET, ÚJ LEHETŐSÉGEK! Új évet kezdünk: új reményekkel, új tervekkel, új kapcsolatokkal. Erről egy történet jut az eszembe: két rab a börtönben azt a feladatot kapta, hogy fesse meg

Részletesebben

Tréningek. 110 Vital life #02 111

Tréningek. 110 Vital life #02 111 Tréningek Ki fogja kihasználni a következő e-forradalmat, és válik ezáltal a következő e-milliomossá? Minden korszakban, minden nemzedék életében van egy olyan újdonság, amely annyira egyedülálló, hogy

Részletesebben

Hogyan jellemezhető a nők munkaerő-piaci helyzete? egy empirikus kutatás tükrében

Hogyan jellemezhető a nők munkaerő-piaci helyzete? egy empirikus kutatás tükrében Vezetéstudományi Intézet Hogyan jellemezhető a nők munkaerő-piaci helyzete? egy empirikus kutatás tükrében Vatamány Bella 2012. TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS... 1 1. A NŐK ÉS A FÉRFIAK... 3 2. A VEZETÉS...

Részletesebben

Gazdasági Armageddon:

Gazdasági Armageddon: Pénzügyi szakemberek közös véleménye - Jólét építése hálózatok segítségével 2.oldal A pénzkereset 10 módja - otthonról végezhető munkával 4.oldal Gyermekek gyógyítása - szerte a világon 10.old. Gazdasági

Részletesebben

BIG DATA. QR kód. melléklet. Interjú Máth András Ringier Kiadó. RABBIT Online médiatervezés. Média Tehetségkutatók

BIG DATA. QR kód. melléklet. Interjú Máth András Ringier Kiadó. RABBIT Online médiatervezés. Média Tehetségkutatók MARKETINGKUTATÓ NRC#03 2012. tél ingyenes www.marketingkutato.hu BIG DATA QR kód ATM-használat vs. mobilfizetés Interjú Máth András Ringier Kiadó RABBIT Online médiatervezés Média Tehetségkutatók InternetPenetráció:

Részletesebben

AZ ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA LAPJA XVII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM JÚNIUS. Ízek útján

AZ ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA LAPJA XVII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM JÚNIUS. Ízek útján IKSZIKSZÍ AZ ÁLTALÁNOS VÁLLALKOZÁSI FŐISKOLA LAPJA 2013 06 JÚNIUS XVII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM Ízek útján BELSŐSÉGEK Pálizs Szőke Brigitta Szilvia OTDK-s büszkeségeink A 31. Országos Tudományos Diákköri Konferencián

Részletesebben

ELKÉPESZTŐ M L M TÉVHITEK

ELKÉPESZTŐ M L M TÉVHITEK ELKÉPESZTŐ M L M TÉVHITEK B Ő V Í T E T T 3. KIADÁS Szerző: Kajárik Béla Részedre elküldte: Kajárikné Kovács Kati és Kajárik Béla Látogasd meg a honlapunkat: Kattints IDE! Copyright 2009, Minden jog fenntartva!

Részletesebben

Egy új év kezdete mindig egyfajta számvetés az ember életében.

Egy új év kezdete mindig egyfajta számvetés az ember életében. A mostnál nincs jobb pillanat Egy új év kezdete mindig egyfajta számvetés az ember életében. Végiggondoljuk a múlt évi döntéseinket, sikereinket, botladozásainkat és azt, hogy azok hová vezettek el bennünket.

Részletesebben

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB

Tartalomjegyzék KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB Tartalomjegyzék 04 06 08 09 11 13 15 17 19 22 23 26 27 29 31 33 KÖSZÖNTÜNK A FUTURENETNÉL! KEZDŐLÉPÉSEK AZ INTERNET AZ INTERNET ÉS A MULTIMÉDIA FUTURENET A FUTURENET MULTIMÉDIA HÁLÓZATI KLUB 6 MARKETING

Részletesebben