SZERVEZŐI KÖSZÖNTŐ. Bízunk benne, hogy minden látogatónk megtalálja azon elvárásait, melyek a börzével kapcsolatban megfogalmazódtak.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZERVEZŐI KÖSZÖNTŐ. Bízunk benne, hogy minden látogatónk megtalálja azon elvárásait, melyek a börzével kapcsolatban megfogalmazódtak."

Átírás

1

2 KIÁLLÍTÓINK

3 SZERVEZŐI KÖSZÖNTŐ A Debreceni Egyetem Műszaki Karának Karrierirodája 2004-ben kezdte meg működését. A Műszaki Kar Főépületében kapott helyet az első emeleten. Irodánk azon munkálkodik, hogy minél több friss diplomás számára segítsen megtalálni a végzettségéhez mérten a legmegfelelőbb állást, illetve a még aktív hallgatók számára gyakorlati és diákmunka lehetőségeket kínáljon. Irodánkkal kapcsolatban álló partnereink jelezték felénk, hogy szeretnének egy olyan rendezvényen megjelenni, ahol a célcsoportjaikat a leghatékonyabban tudják megszólítani. Így hagyományteremtő szándékkal rendezzük meg február 25.-én az első Műszaki Állásbörzét, ahol a hallgatók és a diplomások a cégekkel egymásra találhatnak. Célunk, hogy diákjaink már az egyetemi éveik alatt megismerkedhessenek a Magyar és Európai piacon jelenlevő cégekkel, gyakorlatot szerezzenek és tudatosan tudják szakmai előremenetelüket tervezni és a diploma megszerzése után könnyebben tudjanak boldogulni a munkavállalói piacon. Bízunk benne, hogy minden látogatónk megtalálja azon elvárásait, melyek a börzével kapcsolatban megfogalmazódtak. Dobi Lajos Karrieriroda Vezető ELŐADÁSOK: 09:20 - ZF Lenksysteme Hungária Kft. 10:00 - KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. 10:40 - Unilever Magyarország Kft. 11:20 - Generali-Providencia Biztosító Zrt. 13:00 - Grape Solutions Zrt. 13:40 - TVK Nyrt. 14:20 - Workpositive Tanácsadó Kft. 15:00 - Magyar Honvédség

4 KUKA ROBOTICS HUNGÁRIA IPARI KFT. 1 Cég neve: KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. Székhelye: 2335 Taksony, Fő út 140. Az 1898-ban alapított német KUKA cég 1991 óta van jelen Magyarországon. A KUKA Robotics történetéből Magyarország egyedülálló módon kiveszi részét, hiszen két telephellyel vagyunk jelen az ipari robotok piacán. Taksony, mely magyarországi székhelyünknek ad otthont Pest-megyében található, ahol az adminisztratív és i feladatokat látjuk el, továbbá 4000 m2 en folyik a termelés; Békés-megyében Füzesgyarmaton m2 területen gyártjuk a KUKA robotokhoz tartozó vezérlőszekrényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy közel 1100 embert foglalkoztatunk és Magyarországról a világ összes pontjára szállítjuk a KUKA robotokhoz szükséges vezérlőszekrényeket. Milyen területeken kínál állást: Mechatronika, Gépész, Műszaki. Szabadalmi kutató (taksonyi telephely) Kaizen (taksonyi telephely) Kaizen csoportvezető (füzesgyarmati telephely) Mechatronikai vagy gépész Elsősorban gépész, de műszaki szakirányú diplomával rendelkezők jelentkezését is szívesen várjuk. Elsősorban gépész, de műszaki szakirányú diplomával rendelkezők jelentkezését is szívesen várjuk. A pályázók jelentkezését ben várjuk. Az önéletrajzokat ben várjuk motivációs levéllel, a fizetési elvárások feltűntetésével magyar és német, vagy angol nyelven kapcsolattartók címére vagy a címre. 1. Előszűrés önéletrajz alapján 2. Személyes interjú - Szakmai felkészültség megismerése - Korábbi szakmai tapasztalat áttekintése - Nyelvtudás szóbeli ellenőrzése Diplomás kezdő bruttó fizetése: Versenyképes bérezés minden szakterületen. Szociális juttatások: 13. havi fizetés, Cafetéria, munkába járás támogatása. Erős elemzői készség 1-2 éves szabadalmi területen szerzett tapasztalat Logikus, folyamatorientált gondolkodás MS Office és tervező szoftver ismeret Lean eszközök ismerete előnyt jelent Fejlesztésorientált szemlélet Analitikus gondolkodásmód Vezetői ambíciók Lean és Kaizen eszközök ismerete Ipari robotok vezérlőszekrényeinek gyártása Tárgyalóképes német és angol nyelvtudás Középfokú, kommunikációképes német vagy angol nyelvismeret Erős, kommunikációképes német vagy angol nyelvtudás Szakmai fejlődés biztosítása, szakmai, készségfejlesztő-, valamint nyelvi képzések, Talent Program. Gyakornoki programban való részvétel Fürge Diák Iskolaszövetkezeten keresztül. Taksonyi telephelyünkön: Hégli Noémi HR Generalista Füzesgyarmati telephelyünkön: Szűcs Katalin Személyügyi munkatárs tel.:

5 MERCEDES-BENZ MANUFACTURING HUNGARY KFT. 2 Cég neve: Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Székhelye: 6000 Kecskemét, Mercedes út 1. A Daimler AG 2012.március 29-én indította be a termelést az új kecskeméti személyautógyárában. A Mercedes-Benz új kompakt-autó generációjának első termékeként a B-osztály került le a gyártósorról őszén indult el az új négyajtós kupé, a CLA próba-, majd 2013 januárjában pedig sorozatgyártása. A legjobbat vagy semmit Autóipar A Mercedes szlogenje alapelvárásként jelenik meg minden munkakörben, legyen szó közvetlenül gyártási területről, vagy közvetett módon a támogató területek szakembereinek napi munkájáról. A top minőség folyamatos biztosítása, több mint 125 éve garancia vevőink számára világszerte. Milyen területeken kínál állást: Munkalehetőséget kínálunk mind műszaki-termelési, mind pedig adminisztrációs (HR, IT, pénzügy ) területeken gyakornokként, diploma íróként vagy főállású dolgozóként. A jelentkezéseket várjuk a: oldalon keresztül, ben a vagy címre, illetve a 6001 Kecskemét, Pf.350. postacímre. A jelentkezéshez szükséges önéletrajzot és motivációs levelet magyarul és németül kell beküldeni, amennyiben az elvárások között szerepel a német nyelvtudás. Gyakornoki program és diplomaírási lehetőség Olyan tanulmányaikat jelenleg is folytató fiatalok jelentkezését várjuk, akik nyitottak, lelkesek, szeretik a kihívásokat, és valóban fejlődni szeretnének. A szakmai gyakorlatot nálunk töltő hallgatók már a tanulmányaik alatt gyakorlati munkatapasztalatra tehetnek szert. Szakmai mentorok segítségével segítséget nyújtunk a diplomamunka írásához is. CAReer a tehetségprogram Aki bővíteni szeretné látókörét, és érdekli az autózás jövője, annak15-18 hónap leforgása alatt lehetősége van cégünk mélyebb megismerésére. Így betekintést nyerhet a különféle szakterületek speciális működésébe, képzéseken vehet részt és kiépítheti személyes kapcsolatait, közvetlen részese lehet a technikai fejlődésnek.

6 FAG MAGYARORSZÁG IPARI KFT. 3 Cég neve: FAG Magyarország Ipari Kft. Székhelye: 4031 Debrecen, Határ út 1/D. Kúpgörgős csapágygyártás Közösen tartjuk mozgásban a Világot hangzik a Schaeffler csoport mottója. Szoros párbeszéd jellemzi munkánkat az autógyártás, az ipar, a repülőgépgyártás és az űrkutatás szakmai területeivel, amely területek számára fejlesztjük és előállítjuk precíziós termékeinket. Egyike vagyunk a legnagyobb gördülőcsapágy-gyártóknak, és elismert partnere a legjelentősebb autógyártó konszerneknek. Közismert márkaneveink, mint az INA, FAG és LuK évtizedek óta az innovativitás, minőség és megbízhatóság szolgálatában állnak. Vállalatcsoportunk összesen 180 telephelyén, világszerte munkatársa fáradhatatlan munkájával a 2012-es évben 11,1 milliárd euró árbevételt ért el. Milyen területeken kínál állást: Műszaki, gazdasági, logisztikai terület. Minőségbiztosítási Felsőfokú műszaki végzettség Pályakezdő 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német Lean Felsőfokú műszaki végzettség 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német Karbantartó Felsőfokú műszaki végzettség 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német Beszerző Felsőfokú gazdasági végzettség 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német Menedzser asszisztens Felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettség Pályakezdő 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német ben: levélben: FAG Magyarország Ipari Kft., Személyügy 4031 Debrecen, Határ út 1/D Gyakornoki és ösztöndíj programban való részvétel. Önéletrajz és motivációs levél. (magyar és angol/német) Képességfelmérő tesztek, személyes interjú. Kocsis Krisztina Toborzási specialista tel.:

7 GRAPE SOLUTIONS ZRT. 4 Cég neve: Grape Solutions Zrt. Székhelye: 1034 Budapest, Bécsi út 58. Cégünk, a Grape Solutions Zrt. egy magyar tulajdonú, nemzetközi partnerkapcsolatokkal rendelkező vállalkozás. Európai nagyvállalati ügyfeleink számára elsődlegesen egyedi szoftverfejlesztés és professzionális tesztelés területén kínálunk megoldásokat. Munkatársaink végzettségükön és szakmai ismereteiken túl a szolgáltató iparban elengedhetetlen megfelelő hozzáállás, ügyfél centrikusság és kommunikációs készségek alapján választjuk ki. Mivel külföldi ügyfelekkel és kollégákkal is együtt dolgozunk, ezért a céges kommunikáció nyelve a magyar mellett az angol. Munkatársaink erőfeszítéseit versenyképes fizetéssel, professzionális munkakörülményekkel és munkaidőben támogatott továbbképzésekkel honoráljuk. Célunk egy olyan motiváló környezet biztosítása, melyben munkatársaink szakmai fejlődése és cégünk gyarapodása ügyfeleink még jobb kiszolgálását teszi lehetővé. Milyen területeken kínál állást: Informatika, IT, Menedzsment..NET szoftverfejlesztő Szoftvertesztelő Business Analyst Középfokú vagy főiskolai vagy egyetemi Középfokú vagy főiskolai vagy egyetemi Középfokú vagy főiskolai vagy egyetemi Önéletrajz angol és magyar nyelven. Feladat: Microsoft.NET alkalmazásfejlesztés és technikai alkalmazástámogatás; Adatbázis tervezés, fejlesztés Elvárások: ASP.NET ismerete; Relációs adatbázis kezelés; Visual Studio.NET használata; MS SQL ismerete; Objektum-orientált programozás; Struktúrált gondolkodásmód; Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség; Angol nyelvtudás (szóban és írásban) Feladat: Technikai dokumentációk értelmezése, funkcionális leírások értelmezése, elemzése (angol és magyar nyelven); Tesztterv és tesztesetek készítése és futtatása, reporting; Automatizált tesztelés, szkriptek írása és futtatása; Részvétel a support folyamatban Elvárások: Ügyfélorientált és felhasználóbarát gondolkodásmód, jó problémamegoldó készség; Windows felhasználói ismeretek; Együttműködés és kommunikáció csapat és cég szinten, felelős munkavégzés; Precíz és pontos munkavégzés; Angol nyelvtudás (szóban és írásban) Feladat: Üzleti folyamatok elemzése; Üzleti igény feldolgozás, tervezés illetve az ehhez kapcsolódó dokumentációk elkészítése (követelményspecifikáció) és managementje; Ügyfelekkel való kapcsolattartás; Felhasználói kézikönyv készítése; Prezentációk készítése, tartása Elvárások: Felsőfokú végzettség; IT fejlesztési projektekben szerzett tapasztalat; Módszertanok ismerete (követelmények elemzése, dokumentálása és menedzsmentje); Analitikus gondolkodásmód; Jó kommunikációs és problémamegoldó készség; Szervezői feladatok önálló ellátása a teljes projekt életciklus során; Angol nyelv tárgyalási szintű ismerete Senior fejlesztő, Technical team lead, QA manager Angol középfok Angol középfok Angol középfok Két körös szakmai interjú. Diplomás kezdő bruttó fizetése: Megegyezés szerint. Szociális juttatások: Megegyezés szerint. Németh Andrea Projektigazgató tel.:

8 ERICCSON MAGYARORSZÁG 5 Cég neve: Ericsson Magyarország Székhelye: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11. Az Ericsson világvezető megoldásszállító a kommunikációs technológiák és szolgáltatások piacán. A világ mobilforgalmának 40 százalékát Ericsson hálózatokon keresztül bonyolítják. ügyfeleink több mint 2,5 milliárd előfizetést szolgálnak ki infrastruktúránk segítségével. A 110,000 fős alkalmazotti gárdánk a legértékesebb erőforrásunk; diverzivitásuk adja az egyik legnagyobb erősségünket. A világ 180 országában vagyunk jelen álláslehetőségekkel. Az ericssonos karrier azt jelenti, hogy a világ a munkahelyed. A jelenleg közel főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalata. Tevékenységében példaértékű az oktatás alapkutatás alkalmazott kutatás ipari megvalósítás láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom mobilhálózatának kizárólagos, valamint vezetékes hálózata jelentős részének szállítója. Az üzleti területhez tartozó régiós i szolgáltató központban magasan képzett ök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Csatlakozz hozzánk és fedezd fel, mitől leszel TE + az Ericsson nyerő kombináció! Telekommunikáció Milyen területeken kínál állást: Mérnök, IT. Szoftverfejlesztő BSc - Középfok Rendszertesztelő BSc - Középfok System Enginner BSc - Középfok A oldalon keresztül lehet önéletrajz leadásával. Szakmai gyakorlat. Önéletrajz angolul vagy magyarul. Szakmai tesztek megírása, interjú. Nagy Nikoletta HR administrator tel:

9 GENERALI - PROVIDENCIA BIZTOSÍTÓ ZRT. 6 Cég neve: Generali - Providencia Biztosító Zrt. Székhelye: Debrecen ÁLLJ BE KÖZÉNK! Légy a Generali csapat tagja! Köztünk a helyed, ha dinamikus, rugalmas, a modern nagyvállalati kultúrát megismerni kívánó fiatal vagy, aki igényli a folyamatos fejlődést, a szakmai kihívást, és úgy érzi, hogy tagja akar lenni egy összetartó, magas szakmai színvonalat képviselő csapatnak! Értékeljük, aki nyitott az újra, maga is kezdeményez, hiszen vállalatunk támogatja az innovatív ötleteket. Legfőbb tőkénk az ügyfeleink bizalma, ezért munkánkat mindenkor az ő igényeiket szem előtt tartva végezzük, és a leendő munkatársainktól is ezt várjuk. Kínálatunkban szerepel gyakornoki program, tanulmányok mellett végezhető illetve főállású munka lehetősége is. Magas szintű képzést, multikulturális értékeket, mentori támogatást, tervezhető jövedelmet, perspektívát adunk céljaid eléréséhez. Ügynökségvezetőink, akik a rendelkezésedre állnak február 25-én: Illés Judit: Papp Tünde: Sánta László: Várunk az Állásbörzén, találkozzunk a Generali standján!

10 TU-PLAST TUBUSGYÁRTÓ KFT. 7 Cég neve: Tu-Plast Tubusgyártó Kft. Székhelye: 4031 Debrecen, Kishegyesi út 265. Műanyag feldolgozás, tubusgyártás Magyarországon egyedüliként, (műanyag tubust) csomagolóanyagot gyártunk és exportálunk kozmetikaiparnak, gyógyszeriparnak, és háztartásipari cégeknek. Milyen területeken kínál állást: Műszaki. Technológus Műszaki Beszerzési munkatárs Minőségügyi adminisztrátor Gyakornok karbantartási területre Gyakornok termelési területre 4 órás (3-6 hó) Gyakornok beszerzési/ logisztikai területre 4 órás (3-6 hó) Logisztika/műszaki/ gazdasági Műszaki, preferáltan műszaki menedzser, minőségügyi vagy környezeti végzettség Folyamatban lévő gépész vagy villamos tanulmányok Műszaki Logisztika/műszaki/ gazdasági Folyamatszemlélet Lean ismeretek Önállóság, precizitás, megbízhatóság Jó problémamegoldó készség, proaktív szemlélet ISO szabványsorozat ismerete Folyamatszemlélet Előny folyamatban lévő minőségügyi szaki képzés Magas fokú műszaki affinitás Számítógépes programozási ismeretek előny Folyamatszemlélet Lean ismeretek NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓ - preferáltan végzős NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓ - preferáltan végzős Kommunikációs szintű angol és/ vagy német Kommunikációs szintű angol, egyéb nyelv ismerete előnyt jelent Kommunikációs szintű angol és/ vagy német Kommunikációs szintű angol és/ vagy német Kommunikációs szintű angol és/ vagy német Kommunikációs szintű angol, egyéb nyelv ismerete előnyt jelent Önéletrajz szükséges. Nyári gyakorlati pozíciók, diákmunka. Magyar és angol nyelvű önéletrajz, motivációs levél. Hetrovicsné Kovács Anita HR munkatárs

11 TVK NYRT. 8 Cég neve: TVK Nyrt. Székhelye: Tiszaújváros Műanyag alapanyag gyártás A TVK a közép-kelet-európai régió polietilén és polipropilén piacának vezetője, Magyarország meghatározó integrált petrolkémiai vállalata, amely nemcsak a hazai és közép-európai, hanem számos nyugat-és kelet-európai közepes és kisméretű műanyag feldolgozó vállalatot lát el alapanyaggal. Termékeivel több mint negyven országban van jelen. A társaság fő tevékenysége az olefingyártást és az olefinekből előállított polietilén és polipropilén gyártást, valamint ezek nagykereskedelmét foglalja magába. A társaságot a Deloitte a 2013-as, Közép- és Kelet-Európa 18 országát magába foglaló TOP500 vállalati listájában a 144., az ipari termelő vállalatok kategóriájában pedig a 35. helyre rangsorolta. A MOL-csoport Finomítás divíziójába integráltan működő TVK 2013 őszén nagyjelentőségű új beruházásba fogott. 35 milliárd forintos költséggel, 2015 első felében lép működésbe budatién-kinyerő üzeme, mellyel megteremti a lehetőségét a MOL-csoport számára a műgumi gyártásba való belépést is. A poliolefin gyártáshoz képest az új terület stabilabb piaci kereslettel és magasabb profitabilitással bír. A butadién üzem fogja adni a nyersanyagot a MOL és a japán JSR közös vállalatának, amely 2017-től az autógumi gyártók által keresett műgumit állít majd elő, egy szintén Tiszaújvárosban megépülő új üzemben. Milyen területeken kínál állást: Vegyész, Környezet, Gépész, Menedzsment, Villamos. Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Vegyész Vegyész Gépész Anyag Villamos Műszaki menedzser Közgazdász BSc/MSc végzettség (legkésőbb a 2013/2014es tanév II. félévében) Maximum 2 éves munkatapasztalat Microsoft Office programok ismerete Angol középfok Magyar önéletrajz. Kiválasztási rendszerünk elemei: Teszt, HR interjú, AC (Értékelő Központ), szakmai interjú Szociális juttatások: Versenyképes juttatási rendszer Cafeteria 13. havi bér, 14. havi teljesítmény ösztönző Albérlet támogatás Ingyenes sportolási lehetőségek 1 év után pozíció, átgondolt karrier út előrelépéssel. Szakmai gyakorlat, ösztöndíj, szakdolgozatírás. Kaputa Ágnes Képzés-fejlesztési munkatárs tel.: Szőnyi Zsuzsa Képzés-fejlesztési szakértő tel.:

12 WORKPOSITIVE TANÁCSADÓ KFT. 9 Cég neve: Workpositive Tanácsadó Kft. Székhelye: 9791 Torony, Berek utca 9. Cégünk a Dunántúli Régióban 14 éves tanácsadói múlttal, tapasztalattal, szakértelemmel és kiterjedt partneri hálózattal rendelkező szolgáltató társaság. Professzionális szolgáltatást nyújtunk humánerőforrás-menedzsment, termelés, minőségbiztosítás és pályázatírás területén. Nálunk mindig az ember áll a középpontban ezt tartjuk a legfontosabbnak a munkatársakkal és az ügyfelekkel folytatott kölcsönös bizalom és partneri kapcsolat kialakításában. Milyen területeken kínál állást: A gyártás és a termelés területén, főleg állásokat. Humán és termelést segítő szolgáltatások nyújtása Karbantartó Folyamat Gépész Gépész AutoCAD és Pro-Engineer programok ismerete Önálló munkavégzés, terhelhetőség Rendszerszemléletű gondolkodás Folyamat Gépész Felhasználói szintű MS Office ismeret Épületkarbantartó Minőségbiztosítási Logisztikus Minőségbiztosítási Felsőfokú műszaki végzettség Gépész Felsőfokú végzettség Műszaki felsőfokú diploma Tárgyalástechnikai ismeretek SAP ismerete előny Felhasználói szintű PC ismeret Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek Felhasználói szintű PC ismeretek Jó kommunikációs- és csapatmunkához való készség Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek Középfokú angol / német Kommunikációképes angol / német Tárgyalóképes angol / német ismerete előny Középfokú angol Tárgyalóképes angol / német ismerete előny Tárgyalóképes angol / német Tárgyalóképes angol / német ismerete előny A különböző állásportálokon közzétett álláshirdetéseinkre, -ben az címen, a honlapunkon, illetve személyesen a 9700 Szombathely, Fő tér 3-5. címen található irodánkban. Önéletrajz és motivációs levél magyar, valamint angol és/ vagy német nyelven. Önéletrajzok fogadása, interjú a megfelelő jelöltekkel. 1 év után pozíció, átgondolt karrier út előrelépéssel. Iskolaszövetkezetünkbe való jelentkezés. Nyul Péter HR asszisztens tel.:

13 HOYA SZEMÜVEGLENCSE GYÁRTÓ MAGYARORSZÁG ZRT. 10 Cég neve: HOYA Szemüveglencse Gyártó Magyarország Zrt. Székhelye: 4700 Mátészalka, Ipari út 18. Szemüveglencse gyártás A HOYA japán multinacionális egészségügyi-technikai profillal rendelkező vállalat, elismert, vezető szállító az innovatív csúcstechnológiát képviselő látásjavító termékek piacán. A HOYA csoportnak több, mint 100 leányvállalata és egysége, munkatársa van szerte a világon. Gyártunk többek között üveg és műanyag szemüveglencséket, kontaktlencsét, orvosi endoszkópot, fényképezőgép lencsét, LCD panelekben használatos fotomaszkot, optikai lencsét is. Mátészalkán 1999 óta vagyunk jelen, a gyártóegységben üveg és műanyag szemüveglencse gyártása folyik, 2012 nyara óta speciális laborként szolgáljuk ki az EMEA régiót (Európa, Közel-Kelet és Afrika) június 15-től hivatalosan is a mátészalkai gyárunk látja el a HOYA leányvállalatait és partnereit egyes progresszív lencsék teljes választékával, de különleges, prémium minőségű termékeket is gyártunk. Több, mint 700 munkavállalónak nyújtunk biztos megélhetést a térségben. A vállalat a Szabolcsi Karrier Generátor program alapító tagja. Milyen területeken kínál állást: Gépész, Mechatronika, Villamos, Vegyész. Termeléstámogató Termeléstámogató Termeléstámogató Termeléstámogató Gépész Villamos Mechatronikai Vegyész Pályakezdők jelentkezését várjuk Pályakezdők jelentkezését várjuk Pályakezdők jelentkezését várjuk Pályakezdők jelentkezését várjuk Középfokú angol írásban és szóban is Középfokú angol írásban és szóban is Középfokú angol írásban és szóban is Középfokú angol írásban és szóban is postai úton: HOYA Zrt., 4700 Mátészalka, Ipari út 18. Fényképes önéletrajz magyar és angol nyelven. Előrelépési lehetőség, külföldi kiküldetés. Nyári szakmai gyakorlat, szakdolgozatírás. HR-es interjú, angol nyelvi teszttel (írásbeli, szóbeli). Műszaki igazgatói interjú szakmai kérdésekkel. Diplomás kezdő bruttó fizetése: Bruttó Ft a próbaidő letelte után képzettségi- és nyelvvizsga pótlék. Szociális juttatások: Étkezési jegy, munkába járás támogatása. Janovics Judit HR vezető tel.:

14 UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT. 11 Cég neve: Unilever Magyarország Kft. Székhelye: Budapest, Váci út Kereskedelem, gyártás, termelés Az Unilever mintegy 190 országban, több mint 400 termékkel van jelen az élelmiszerek, kozmetikumok és háztartási tisztítószerek piacán. Naponta 160 millió alkalommal választ valaki Unilever terméket, köztük azokat a háztartás-vegyipari termékeket, amelyek a nyírbátori gyárban készülnek. A 120 éve működő Unilever hazai leányvállalata 1991-ben jött létre, központja Budapesten, három gyára Nyírbátorban, Röszkén és Veszprémben található. A vállalat hazánkban jégkrémek, margarin, mustár, ketchup, majonéz, levesek, ételízesítők, tisztítószerek, kozmetikumok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A Nyírbátori Háztartás-vegyipari Gyára Európa egyik legjelentősebb Unilever gyára, egyben a régió egyik legnagyobb munkáltatója. A Nyírbátorban készülő Domestos, Cif, Flóraszept és Coccolino termékeket Európa 30 országába szállítják. A 260 főt foglalkoztató gyárban évente mintegy 201 millió flakon öblítő- és tisztítószer készül. Milyen területeken kínál állást: Gépész, mechatronikai-, automatizálási, bio, vegyész, környezet és logisztikai hallgatók jelentkezését várjuk. Szakmai gyakorlat/ Internship Hallgató, frissdiplomás szakember Saját önálló mini project megoldása a szakmai gyakorlat ideje alatt vezetői támogatással. Angol középfok Nyári szakmai gyakorlat/ Summer Internship Hallgató, frissdiplomás szakember Saját önálló mini project megoldása a szakmai gyakorlat ideje alatt vezetői támogatással. Angol középfok Jelentkezés online az Unilever karrier oldalán. (www.unilever.hu/karrier) Magyar és angol önéletrajz feltöltése szükséges az Unilever online karrier oldalára.(www.unilever.hu/karrier) HR és vezetői interjú hetes szakmai gyakorlat bruttó Ft-os fizetéstől TDK-dolgozat Szakdolgozat Mészáros Szilvia HR vezető

15 NOKIA SOLUTIONS AND NETWORKS KFT. 12 Cég neve: Nokia Solutions and Networks Kft. Székhelye: 1092 Budapest, Köztelek utca 6. Telekommunikációs hálózati megoldások fejlesztése és támogatása Az NSN (Nokia Solutions and Networks) a mobil-szélessáv világszintű szakértője, a világ második legnagyobb távközlési szállítója. Naponta a világ népességének ¼-e csatlakozik a hálózataihoz. Az NSN hazai jelenléte világviszonylatban is jelentős: a munkavállalói létszáma Magyarországon meghaladja az főt. Milyen területeken kínál állást: Telekommunikációs távközlési hálózatok szoftverfejlesztése. Szoftverfejlesztő gyakornok Hallgatói jogviszony Szoftverfejlesztés és szoftvertesztelés, valamint a telekommunikációs hálózatok iránti érdeklődés Szakmai angol Szoftverfejlesztő BSc vagy MSc diploma Programozói tudás valamely programnyelvből (C, C++, C#, Java, Linux) Előny hasonló területen szerzett munkatapasztalat Szakmai angol Szoftverfejlesztő gyakornok Hallgatói jogviszony Szoftverfejlesztés és szoftvertesztelés, valamint a telekommunikációs hálózatok iránti érdeklődés Szakmai angol Szoftverfejlesztő BSc vagy MSc diploma Programozói tudás valamely programnyelvből (C, C++, C#, Java, Linux) Előny hasonló területen szerzett munkatapasztalat Szakmai angol Angol nyelvű szakmai önéletrajz elküldése a címre. Angol nyelvű szakmai önéletrajz. Nemzetközi karrier, szakmai fejlődés. Szakmai gyakorlati program. Angol nyelvű szakmai teszt, interjú, beszélgetés. Szociális juttatások: Cafeteria. Gyenes Péter Üzleti kapcsolatok vezetője tel.:

16 ZF LENKSYSTEME HUNGÁRIA KFT. 13 Cég neve: ZF Lenksysteme Hungária Kft. Székhelye: 3300 Eger, Kistályai út 2. Autóalkatrész gyártás A ZF Lenksysteme GmbH-t január 1-jén alapította a Robert Bosch GmbH és a ZF Friedrichshafen AG, % tulajdonrésszel. Az alapító vállalatok már hosszú ideje számtalan újítással és fejlesztéssel szolgálták ki az autóipart. A ZF a hidraulikus kormányrendszerek gyártásában, a Bosch pedig az elektronika, az elektronikus rendszerek és a szenzorok területén szerzett olyan tapasztalatokat, amelyek a ZF Lenksysteme-ben egyesültek, hogy ezzel a kormányrendszerekre vonatkozó ismereteknek egy jövőbe mutató gyűjtőhelye jöhessen létre. A kormánymű rendszerek és egységek fejlesztésével foglalkozó nemzetközi nagyvállalat központja a németországi Schwäbisch Gmündben található, ahol három gyáregységben mintegy ötezren dolgoznak. A cég Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, 8 országban 18 telephelyet működtet. Az anyacégekhez hasonlóan, folyamatos és sikeres fejlesztéseinek köszönhetően a Lenksysteme Hungária is a járműipar élvonalában tevékenykedik. Magyarország legnagyobb gépipari cégeinek egyike, éves forgalma alapján a HVG gazdasági hetilap TOP 500 összesített listáján a 138. helyen áll. Hidraulikus segítésű Servotronic, illetve elektromos rásegítésű Servolectric kormánymű-családjának különféle típusait a világ vezető személyautó- és haszonjármű-gyártói építik be termékeikbe. Az egri ZF Lenksysteme Hungária Kft ban alakult és az elmúlt 10 esztendőben folyamatosan bővült. A dolgozói létszám mára megközelíti a 700 főt, követve a piaci igényeket és az egyre emelkedő rendelésállományt. Az öt üzleti terület közel négyszázféle terméket gyárt a vezető autógyártó cégek számára. A növekvő vevői igényekre alapozva a vállalat további dinamikus foglalkoztatás-bővítést valósít meg. Milyen területeken kínál állást: Mérnök területek, gyártás/termelés, minőségügy, beszerzés, logisztika, fejlesztési. Az önéletrajzokat a címre várjuk. Magyar és idegen nyelvű (angol és/vagy német) önéletrajz + motivációs levél. Szakmai és készségfejlesztő tréningek, nyelvi képzés, külföldi betanulási lehetőség. Szakmai gyakorlat, szakdolgozatírás, helyi és nemzetközi gyakornok program. Interjú, értékelő központ (AC). Szociális juttatások: önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári tagdíj fizetés útiköltség és étkezési támogatás sportolási lehetőség Zbiskó Katalin HR munkatárs tel.:

17 HAJDÚSÁGI HALLGATÓKÉRT ÉS CIVILEKÉRT EGYESÜLET 14 Cég neve: Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület Székhelye: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. A HAHA egy 1996-ban Debrecenben létrejött civil szervezet, mely megalakulásától kezdve szerves részét képezi a régió civil szektorának. Célcsoportunkat a régió fiataljai és civil szervezetei, közösségei képezik, így tevékenységünkkel az ő problémáikra nyújtunk megoldást hiánypótló szolgáltatások és programok biztosításával. Főbb tevékenységeink: Nemzetközi és hazai projektek lebonyolítása (balesetmegelőzés prevenció, biztonságos szórakozóhely biztosítása, csereprogramok) Munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtása Rendezvényszervezés Szervezet- és vidékfejlesztés Milyen területeken kínál állást: Ács Fafaragó gyakorlati lehetőség Szakmai gyakorlatok Európai Önkéntes Szolgálat Személyes találkozó, jelentkezéssel, önéletrajz csatolmánnyal. Önéletrajz magyar nyelven. Nemzetközi karrier, szakmai fejlődés. Szakmai gyakorlati program. Angol nyelvű szakmai teszt, interjú, beszélgetés. Szociális juttatások: Cafeteria. Juhász Nikolett Szolgáltatásszervező tel.:

18 MAGYAR HONVÉDSÉG 15 Cég neve: MH Hadkiegészítési és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ Székhelye: 4026 Debreceni, Péterfia u. 58/A. Milyen területeken kínál állást: Tiszt, altiszt, legénységi. Legénységi állomány 8 általános - - Altiszti állomány Érettségi - Tiszti állomány Főiskola - Angol alapfokú komplex C Angol középfokú komplex C Toborzóirodán keresztül, személyes megjelenés útján. Személyes okmányok, iskolai végzettsége(ke)t igazoló bizonyítványok magyar nyelven. Angol nyelvű szakmai teszt, interjú, beszélgetés. Szociális juttatások: Alkalmassági vizsgálaton. Tóth Imre, százados MH Hadkiegészítési és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ Toborzó részleg, részlegvezető tel.:

19 ZF HUNGÁRIA KFT. 16 Cég neve: ZF Hungária Kft. Székhelye: Eger Járműipar A németországi ZF AG egyetlen magyarországi leányvállalata, az egri székhelyű ZF Hungária Kft. manuális és automatizált sebességváltókat gyárt, amelyeket vevőink teherautókba, buszokba és kis haszongépjárművekbe építenek be. Világszínvonalú termékeinket a nemzetközi piacon értékesítjük, olyan járműgyártóknak, mint a Volkswagen, Renault, Volvo, Iveco, MAN és a Leyland. Egyik legfontosabb feladatunk a versenyképes, hatékony gazdálkodás fenntartása a minőség folyamatos javításával. Hatékony eszköz ebben a minőségirányítási rendszerek fejlesztése mellett a ZF Termelési Rendszer következetes alkalmazása is. Minőségirányítási Gépész 2-3 éves minőségbiztosítási szakmai tapasztalat (lehetőleg autóiparban) Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudás SAP HR/QM alkalmazás fejlesztő Mérnök informatikus Több éves szakmai gyakorlat a SAP HR/QM környezetű alkalmazásfejlesztésben; Kiterjedt SAP ABAP/4 / ABAP Objects fejlesztői szakértelem; Kiterjedt WebDynpro ABAP szakértelem; Kiterjedt szakértelem ABAP fejlesztésben (BAPI, Dialógus-programozás, Workflow); A SapScript, AdobeForms és Smartforms formtervezési technológiák mély ismerete; A SAP HR/QM környezet mély ismerete (modellek, ciklusok, táblák) főként SAP HR fizetési jegyzék, időgazdálkodás vagy személyzet-gazdálkodás és szervezeti menedzsment Tárgyalási szintű angol nyelvtudás SAP HR Időgazdálkodási alkalmazás tanácsadó Mérnök informatikus Átfogó eljárás-folyamat szakértelem; Személyes időgazdálkodásban; A SAP HR Időgazdálkodás customizing mély ismerete, mely magába foglalja (Ösztönző bér komponens tapasztalat, túlóra komponens tapasztalat, pozitív / negatív Időgazdálkodás tapasztalat, erős munkaütemezés szakértelem); Az adaptációs modellek/számítási típusok nagyon erős ismerete; Second Level Support tapasztalat; Koncepció-tervezés alapvető ismerete Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudás EDI/EAI integrációs tanácsadó Mérnök informatikus 2-3 év szakmai tapasztalat; Jártasság EDIFACT és VDA üzenettípusokban; SAP PI / SAP NetWeaver jártasság; Axway EDI System TradeSync Integration Manager jártasság Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Java és APEX fejlesztő Mérnök informatikus Megbízható SQL és PL/SQL ismeretek Oracle Apex jártasság vagy Java jártasság Eclipse környezet jártasság Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Automatizálási Mérnök informatikus / Villamos Java programozási ismeretek Linux és Windows operációs rendszerek ismerete Osztott rendszerek ismerete, több irányú kommunikáció, jártasság a következő keretrendszerek használatában: Spring, OSGI, JPA és JMS vagy a Siemens S7 programozás világában Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudás Dávid Nikolett, személyügyi munkatárs; Többnyelvű szakmai önéletrajz, motivációs levél. Struktúrált interjú sorozat. Szakmai gyakorlat. Ferencz Orsolya Személyügyi munkatárs tel.: 36/ vagy

20 COCA-COLA HBC MAGYARORSZÁG KFT. 17 Cég neve: Coca-Cola HBC Magyarország Kft. Székhelye: 2330 Dunaharszti, Némedi út 104. A dunaharaszti székhelyű Coca-Cola HBC Magyarország Kft. 2 palackozó üzemet és 7 regionális elosztóközpontot üzemeltet, közel dolgozót foglalkoztat. Vállalatunk egy dinamikusan változó üzletágban tevékenykedik, ahol piacvezető pozíciónkat úgy tudjuk megőrizni, ha üzleti rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, munkánkat pedig mindig a legmagasabb szintű szakmai ismeretek birtokában látjuk el. A termelés, a logisztika, az értékesítés, az informatika, a személyügy, a vállalati kapcsolatok területén munkatársaink azon dolgoznak, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, piaci megjelenésünkkel kivívjuk vevőink és fogyasztóink elégedettségét és továbbra is megőrizzük piacvezető szerepünket. Milyen területeken kínál állást: Ellátási lánc területen. Management Trainee Program Vezető Utánpótlás Program Supply Chain területre Management Trainee Program Vezetőutánpótlás Program Sales, Marketing területre Létesítmény üzemeltetési vezető Minőségügyi Gépészi, Vegyészi, Logisztikai i, Élelmiszeri, Minőségbiztosítási, i Közgazdasági, Kereskedelem és marketing, Gazdálkodás és menedzsment, Nemzetközi tanulmányok / kommunikáció, Műszaki menedzser Felsőfokú műszaki végzettség (gépész vagy villamos) Épületgépész végzettség előny Felsőfokú élelmiszeripari vagy vegyipari vagy minőségbiztosítási végzettség A weboldalon keresztül. Felsőfokú tanulmányok lezárása szeptember 30-ig Maximum 1-2 éves munkatapasztalat Magabiztos, tárgyalóképes angol nyelvtudás B kategóriás jogosítvány Rugalmasság belföldi mozgásra Felsőfokú tanulmányok lezárása szeptember 30-ig Maximum 1-2 éves munkatapasztalat Magabiztos, tárgyalóképes angol nyelvtudás B kategóriás jogosítvány Rugalmasság belföldi mozgásra Legalább 3 év releváns szakmai tapasztalat Vezetői tapasztalat Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Képesség és igény önálló munkavégzésre Kiváló problémamegoldó készség Rugalmasság, gyors alkalmazkodás a folyamatosan változó környezethez Minőségügyi területen szerzett 1-3 éves tapasztalat B kategóriás jogosítvány és vezetési tapasztalat HACCP, ISO 9001 rendszerek ismerete Élelmiszerjogi-, törvényi elvárások ismerete Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Excel, Word) Pontos, precíz munkavégzés Rendszerszemlélet Pozíciónként eltérő lehet. Üdítőital gyártás és forgalmazás Tárgyalóképes angol Tárgyalóképes angol Középszintű aktív angol nyelvtudás írásban és szóban Magyar és angol nyelvű fényképpel ellátott szakmai önéletrajz és fizetési igényt tartalmazó motivációs levél. Gyors karrierépítési lehetőség. Vértesi-Nagy Judit tel.:

2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont. www.hvgallasborze.hu

2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont. www.hvgallasborze.hu 2009. október 15 16. SYMA Rendezvényközpont www.hvgallasborze.hu KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! Változásokkal teli világunkban egyre fontosabb, hogy munkavállalóként is alkalmazkodni tudjunk a körülményekhez,

Részletesebben

SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ

SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZOLGÁLTATÓK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL ŐSZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ 2012 Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd tér 6. Tel./fax: 62/546775, 62/546680 info@sztealmamater.hu www.sztealmamater.hu

Részletesebben

SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL

SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ 2013 SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE ÉS TANÁCSADÓ MELLÉKLETTEL Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd tér 6. Tel./fax: 62/546775, 62/546680

Részletesebben

nemzetközi tanulási és munkaajánlatok, interaktív, szakmai előadások,

nemzetközi tanulási és munkaajánlatok, interaktív, szakmai előadások, KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! A kiadvány, melyet a kezében tart, lehetőség és esély a tudatos karrierépítéséhez. 2009-ben a világ gazdasága, így a magyar gazdaság is súlyos veszteségeket könyvelt el. Ezen

Részletesebben

Te tudod a jó receptet? TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL. SZTE Tavaszi Állásbörze 2012

Te tudod a jó receptet? TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZTE SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL. SZTE Tavaszi Állásbörze 2012 Te tudod a jó receptet? SZTE TAVASZI ÁLLÁSBÖRZE KALAUZ SZAKMAI GYAKORLATI HELYEK BÖRZÉJE MELLÉKLETTEL 2012 SZTE Tavaszi Állásbörze 2012 1 Ügyintézés Személyesen az SZTE Karrier Irodában 6722 Szeged, Honvéd

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Kedves Vendégeink!

KÖSZÖNTŐ. Kedves Vendégeink! KÖSZÖNTŐ Kedves Vendégeink! Napjainkban, amikor a gazdaság helyzete nem ígér könnyű elhelyezkedési lehetőséget a legjobb eredményt elért hallgatónak sem, a munkaerőpiacot jelentős kínálattal ellátó egyetemeknek

Részletesebben

KÖSZÖNTO. Kedves Látogatónk! www.hvgallasborze.hu

KÖSZÖNTO. Kedves Látogatónk! www.hvgallasborze.hu KÖSZÖNTO Kedves Látogatónk! Számos állásbörze szervezôjeként többször szegezték már nekem a kérdést végzés elôtt álló diákok éppúgy, mint már dolgozó ismerôseim: "Miért menjek el az állásbörzére? Érdemes

Részletesebben

(TÁMOP-1.4.4.-08/1-2009-0037)

(TÁMOP-1.4.4.-08/1-2009-0037) Á L L Á S B Ö R Z E Igyekezz az lenni, ami vagy! Ez az egyetlen, amivel az életnek tartozol Gödöllő 2011. április 27. Kistérségi együttműködés a helyi gazdasági-, és foglalkoztatási potenciál erősítésére

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ. Kedves Munkahelykeresők!

KÖSZÖNTŐ. Kedves Munkahelykeresők! KÖSZÖNTŐ Kedves Munkahelykeresők! Az Európai Felsőoktatási Térség előtt álló kihívások fontos feladatának tartom, hogy a hallgatók a munkaerőpiacon versenyképes tudás és felkészültség mellett, sikeresen

Részletesebben

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS

Debreceni. Állásbörze 2015. MÁJUS Debreceni Állásbörze 802347 Állásbörze 3 Kedves Debreceniek, Tisztelt Álláskeresők! Életünkben számtalan alkalommal kell döntést hoznunk. Olyan döntéseket, amelyek hatása akár hosszú időre is kihatással

Részletesebben

KÖSZÖNTO. www.hvgallasborze.hu

KÖSZÖNTO. www.hvgallasborze.hu KÖSZÖNTO Az elmúlt években a munkaerô-piacon drámai változások következtek be hazánkban és világszerte egyaránt. A termékek és szolgáltatások értékének egyre nagyobb részét a befektetett tudás teszi ki,

Részletesebben

DE Főépület, 35. Rendezvénytérkép

DE Főépület, 35. Rendezvénytérkép Rendezvénytérkép 6 7 8 9 10 11 12 5 4 3 2 1 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 33 34 32 13 14 15 16 17 DE Főépület, díszudvar 35 2 1 WWW.TOPJOB.HU ORSZÁGOS ÁLLÁSPORTÁL 2 HUMARKET 3 Trenkwalder 4 Interjúbox

Részletesebben

karrier-tanácsadás, grafológiai elemzés, próbainterjúk (angolul és magyarul),

karrier-tanácsadás, grafológiai elemzés, próbainterjúk (angolul és magyarul), KÖSZÖNTŐ Kedves Látogatónk! Mozgalmas álláskeresési szezonnak nézünk elébe. Az elmúlt évek válság-hangulatát, a toborzási kedv megtorpanását, az elhelyezkedési esélyek csökkenését bizonyára Önök is érzékelték

Részletesebben

DUÁLIS GÉPÉSZMÉRNÖKI BSC KÉPZÉS SZOMBATHELYEN

DUÁLIS GÉPÉSZMÉRNÖKI BSC KÉPZÉS SZOMBATHELYEN DUÁLIS GÉPÉSZMÉRNÖKI BSC KÉPZÉS SZOMBATHELYEN A duális képzés jellegzetességei A duális jellegű képzési forma bevezetésének elsődleges célja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeinek összehangolása.

Részletesebben

SYMA Rendezvényközpont

SYMA Rendezvényközpont SYMA Rendezvényközpont 2011. október 5-6., 10.00 18.00 Kulcs az álláskereséshez TARTALOM SZAKMAI PARTNER Programok... 2. Felkészülés az állásbörzére... 3. Kikkel találkozhatunk egy állásvásáron?... 4.

Részletesebben

PALYA KARRIER NAP. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS

PALYA KARRIER NAP. Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS PALYA Zsigmond Király Fôiskola MAGAZIN VI. ÉVFOLYAM 2011. ÁPRILIS MÁJUS KARRIER NAP ÉS ÁLLÁSBÖRZE 2011 Tartalom A KOMPETENCIA- VIZSGÁLAT LEHETŐSÉGEI A kompetenciák olyan viselkedésformák, amelyek segítségével

Részletesebben

TÁMOP 3.1.4. Nyitónap

TÁMOP 3.1.4. Nyitónap Nyitónap A három hetet meghaladó projekt nyitónapjára 2010. április 12-én került sor. A szakiskolai bevont osztályok (9.A, 9.B, 9.C, 9.D) az aulában részletes tájékoztatást kaptak a projekt menetével és

Részletesebben

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com

Siemens Magyarország. Éves jelentés 2013. www.siemens.com Siemens Magyarország Éves jelentés 2013 www.siemens.com TARTALOM 1. A Siemensről 1.1. 6 Küldetés, Jövőkép, Értékek 1.2. 8 A Siemens Magyarországon 1.3. 10 A Siemens Zrt., a Siemens csoport vezető vállalata

Részletesebben

Gyakornok telekommunikációs iparágba

Gyakornok telekommunikációs iparágba Gyakornok telekommunikációs iparágba Gyakornoki munka dél-budai régió Diákmunka = szakmai tapasztalatszerzés, pénzkereseti lehetőség, rugalmas munkaidő, biztonságos munkavégzés. Neked mi a fontos? A Mind-Diák

Részletesebben

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter

NYITOK. Bemutatkozás. Nyugat-dunántúli Információ-technológiai és Oktatási Klaszter Tartalomjegyzék Bemutatkozás... 3 DOKUMENTUMTÁR.HU... 5 DIALÓG 2000 Kft.... 6 DMQ Szervezetfejlesztő és Felnőttképző Kft... 7 Fény-Szoft Számítástechnikai Kft... 8 Göcsej Kapuja Bak Általános Művelődési

Részletesebben

2 nap a karrieredért 1500+ 140+ hazánk vezető cégei közül. Karrier Iránytű 10:00-18:00. 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont

2 nap a karrieredért 1500+ 140+ hazánk vezető cégei közül. Karrier Iránytű 10:00-18:00. 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont Kiemelt állásajánlóink Karrier Iránytű 2015. február 25-26. SYMA Rendezvényközpont 10:00-18:00 2 nap a karrieredért 1500+ CV tanácsadás próbainterjú 140+ hazánk vezető cégei közül AJÁNLATOK IT-, MÉRNÖKI,

Részletesebben

HOPPÁ Disszeminációs füzetek 31. nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac

HOPPÁ Disszeminációs füzetek 31. nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac HOPPÁ Disszeminációs füzetek 31. nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac 2011 Impresszum Szerkesztette: Kardos Anita Kiadványszerkesztő: Vilimi Kata Kiadja: Tempus Közalapítvány,

Részletesebben

Villamosmérnök gyakornok

Villamosmérnök gyakornok Villamosmérnök gyakornok Gyakornoki munka Budaörs Diákmunka = szakmai tapasztalatszerzés, pénzkereseti lehetőség, rugalmas munkaidő, biztonságos munkavégzés. Neked mi a fontos? A Mind-Diák Szövetkezetnél

Részletesebben

Szándék és valóság a szakképzésben

Szándék és valóság a szakképzésben 1 2 TARTALOMJEGYZÉK Bevezető... 4 Főpolgármesteri köszöntő... 5 A szándékokról és a valóságról, ahogy a szakemberek látják... 8 A valóságról... 8 A szándékokról... 10 A lehetőségekről a konferencián elhangzott

Részletesebben

KARRIER NAP. 2014. október 29. BGF. Gyakorlat teszi a mestert! KERESKEDELMI, VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS IDEGENFORGALMI KAR

KARRIER NAP. 2014. október 29. BGF. Gyakorlat teszi a mestert! KERESKEDELMI, VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS IDEGENFORGALMI KAR KARRIER NAP 2014. október 29. BGF KERESKEDELMI, VENDÉGLÁTÓIPARI ÉS IDEGENFORGALMI KAR Gyakorlat teszi a mestert! BGF KVIK Karrier és Alumni Iroda kiadványa. Szerkesztők: Kovács Veronika Kiss Emese Szandra

Részletesebben

nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac HOPPÁ Disszeminációs füzetek 40. A 2011-es kiadás bővített változata

nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac HOPPÁ Disszeminációs füzetek 40. A 2011-es kiadás bővített változata nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac 2013 HOPPÁ Disszeminációs füzetek 40. A 2011-es kiadás bővített változata nemzetközi mobilitás és munkaerőpiac 2013 impresszum Szerkesztette: Kardos Anita Kiadványszerkesztő:

Részletesebben

Autóipari Életpályamodell

Autóipari Életpályamodell Közös jövőnk Autóipari Életpályamodell 2 Közös jövőnk Dinamikusan fejlődő befektetési központ A három ország közvetlen vonzáskörzetében lévő, ezáltal is kedvező földrajzi elhelyezkedésű Miskolc az Észak-magyarországi

Részletesebben

KÁVÉHÁZLÁNCI MUNKA 20 ÉVEN FELÜLI DIÁKOKNAK BELVÁROSBAN

KÁVÉHÁZLÁNCI MUNKA 20 ÉVEN FELÜLI DIÁKOKNAK BELVÁROSBAN SOS ADATRÖGZÍTÉS Munka típusa: Irodai adminisztráció, Recepció, Ügyfélszolgálat, S.O.S. - Azonnal kezdhető munkák Munkavégzés helye: V.kerület Feladat: Adatrögzítés, nyomtatás és a jelentkezettek felhívása,

Részletesebben

Zsigmond Király Fôiskola

Zsigmond Király Fôiskola FELSŐOKTATÁSI SZAKKÉPZÉSEK: Emberi erőforrások felsőoktatási szakképzés Gazdaságinformatikus felsőoktatási szakképzés Kommunikáció és média felsőoktatási szakképzés Nemzetközi gazdálkodási felsőoktatási

Részletesebben

MEGVALÓSÍTHATÓSÁG ELEMZÉSE A NÉGY KÖZSZOLGÁLTATÁS ÁTVILÁGÍTÁSA PROJEKTHEZ KAPCSOLÓDÓAN

MEGVALÓSÍTHATÓSÁG ELEMZÉSE A NÉGY KÖZSZOLGÁLTATÁS ÁTVILÁGÍTÁSA PROJEKTHEZ KAPCSOLÓDÓAN MEGVALÓSÍTHATÓSÁG ELEMZÉSE A NÉGY KÖZSZOLGÁLTATÁS ÁTVILÁGÍTÁSA PROJEKTHEZ KAPCSOLÓDÓAN A FELSŐOKTATÁS VERSENYKÉPESSÉGI SZEMPONTÚ ÁTVILÁGÍTÁSA A GYŐRI SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM BEMUTATÁSÁVAL 2013. NOVEMBER

Részletesebben