SZERVEZŐI KÖSZÖNTŐ. Bízunk benne, hogy minden látogatónk megtalálja azon elvárásait, melyek a börzével kapcsolatban megfogalmazódtak.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SZERVEZŐI KÖSZÖNTŐ. Bízunk benne, hogy minden látogatónk megtalálja azon elvárásait, melyek a börzével kapcsolatban megfogalmazódtak."

Átírás

1

2 KIÁLLÍTÓINK

3 SZERVEZŐI KÖSZÖNTŐ A Debreceni Egyetem Műszaki Karának Karrierirodája 2004-ben kezdte meg működését. A Műszaki Kar Főépületében kapott helyet az első emeleten. Irodánk azon munkálkodik, hogy minél több friss diplomás számára segítsen megtalálni a végzettségéhez mérten a legmegfelelőbb állást, illetve a még aktív hallgatók számára gyakorlati és diákmunka lehetőségeket kínáljon. Irodánkkal kapcsolatban álló partnereink jelezték felénk, hogy szeretnének egy olyan rendezvényen megjelenni, ahol a célcsoportjaikat a leghatékonyabban tudják megszólítani. Így hagyományteremtő szándékkal rendezzük meg február 25.-én az első Műszaki Állásbörzét, ahol a hallgatók és a diplomások a cégekkel egymásra találhatnak. Célunk, hogy diákjaink már az egyetemi éveik alatt megismerkedhessenek a Magyar és Európai piacon jelenlevő cégekkel, gyakorlatot szerezzenek és tudatosan tudják szakmai előremenetelüket tervezni és a diploma megszerzése után könnyebben tudjanak boldogulni a munkavállalói piacon. Bízunk benne, hogy minden látogatónk megtalálja azon elvárásait, melyek a börzével kapcsolatban megfogalmazódtak. Dobi Lajos Karrieriroda Vezető ELŐADÁSOK: 09:20 - ZF Lenksysteme Hungária Kft. 10:00 - KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. 10:40 - Unilever Magyarország Kft. 11:20 - Generali-Providencia Biztosító Zrt. 13:00 - Grape Solutions Zrt. 13:40 - TVK Nyrt. 14:20 - Workpositive Tanácsadó Kft. 15:00 - Magyar Honvédség

4 KUKA ROBOTICS HUNGÁRIA IPARI KFT. 1 Cég neve: KUKA Robotics Hungária Ipari Kft. Székhelye: 2335 Taksony, Fő út 140. Az 1898-ban alapított német KUKA cég 1991 óta van jelen Magyarországon. A KUKA Robotics történetéből Magyarország egyedülálló módon kiveszi részét, hiszen két telephellyel vagyunk jelen az ipari robotok piacán. Taksony, mely magyarországi székhelyünknek ad otthont Pest-megyében található, ahol az adminisztratív és i feladatokat látjuk el, továbbá 4000 m2 en folyik a termelés; Békés-megyében Füzesgyarmaton m2 területen gyártjuk a KUKA robotokhoz tartozó vezérlőszekrényeket. Büszkék vagyunk arra, hogy közel 1100 embert foglalkoztatunk és Magyarországról a világ összes pontjára szállítjuk a KUKA robotokhoz szükséges vezérlőszekrényeket. Milyen területeken kínál állást: Mechatronika, Gépész, Műszaki. Szabadalmi kutató (taksonyi telephely) Kaizen (taksonyi telephely) Kaizen csoportvezető (füzesgyarmati telephely) Mechatronikai vagy gépész Elsősorban gépész, de műszaki szakirányú diplomával rendelkezők jelentkezését is szívesen várjuk. Elsősorban gépész, de műszaki szakirányú diplomával rendelkezők jelentkezését is szívesen várjuk. A pályázók jelentkezését ben várjuk. Az önéletrajzokat ben várjuk motivációs levéllel, a fizetési elvárások feltűntetésével magyar és német, vagy angol nyelven kapcsolattartók címére vagy a címre. 1. Előszűrés önéletrajz alapján 2. Személyes interjú - Szakmai felkészültség megismerése - Korábbi szakmai tapasztalat áttekintése - Nyelvtudás szóbeli ellenőrzése Diplomás kezdő bruttó fizetése: Versenyképes bérezés minden szakterületen. Szociális juttatások: 13. havi fizetés, Cafetéria, munkába járás támogatása. Erős elemzői készség 1-2 éves szabadalmi területen szerzett tapasztalat Logikus, folyamatorientált gondolkodás MS Office és tervező szoftver ismeret Lean eszközök ismerete előnyt jelent Fejlesztésorientált szemlélet Analitikus gondolkodásmód Vezetői ambíciók Lean és Kaizen eszközök ismerete Ipari robotok vezérlőszekrényeinek gyártása Tárgyalóképes német és angol nyelvtudás Középfokú, kommunikációképes német vagy angol nyelvismeret Erős, kommunikációképes német vagy angol nyelvtudás Szakmai fejlődés biztosítása, szakmai, készségfejlesztő-, valamint nyelvi képzések, Talent Program. Gyakornoki programban való részvétel Fürge Diák Iskolaszövetkezeten keresztül. Taksonyi telephelyünkön: Hégli Noémi HR Generalista Füzesgyarmati telephelyünkön: Szűcs Katalin Személyügyi munkatárs tel.:

5 MERCEDES-BENZ MANUFACTURING HUNGARY KFT. 2 Cég neve: Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Székhelye: 6000 Kecskemét, Mercedes út 1. A Daimler AG 2012.március 29-én indította be a termelést az új kecskeméti személyautógyárában. A Mercedes-Benz új kompakt-autó generációjának első termékeként a B-osztály került le a gyártósorról őszén indult el az új négyajtós kupé, a CLA próba-, majd 2013 januárjában pedig sorozatgyártása. A legjobbat vagy semmit Autóipar A Mercedes szlogenje alapelvárásként jelenik meg minden munkakörben, legyen szó közvetlenül gyártási területről, vagy közvetett módon a támogató területek szakembereinek napi munkájáról. A top minőség folyamatos biztosítása, több mint 125 éve garancia vevőink számára világszerte. Milyen területeken kínál állást: Munkalehetőséget kínálunk mind műszaki-termelési, mind pedig adminisztrációs (HR, IT, pénzügy ) területeken gyakornokként, diploma íróként vagy főállású dolgozóként. A jelentkezéseket várjuk a: oldalon keresztül, ben a vagy címre, illetve a 6001 Kecskemét, Pf.350. postacímre. A jelentkezéshez szükséges önéletrajzot és motivációs levelet magyarul és németül kell beküldeni, amennyiben az elvárások között szerepel a német nyelvtudás. Gyakornoki program és diplomaírási lehetőség Olyan tanulmányaikat jelenleg is folytató fiatalok jelentkezését várjuk, akik nyitottak, lelkesek, szeretik a kihívásokat, és valóban fejlődni szeretnének. A szakmai gyakorlatot nálunk töltő hallgatók már a tanulmányaik alatt gyakorlati munkatapasztalatra tehetnek szert. Szakmai mentorok segítségével segítséget nyújtunk a diplomamunka írásához is. CAReer a tehetségprogram Aki bővíteni szeretné látókörét, és érdekli az autózás jövője, annak15-18 hónap leforgása alatt lehetősége van cégünk mélyebb megismerésére. Így betekintést nyerhet a különféle szakterületek speciális működésébe, képzéseken vehet részt és kiépítheti személyes kapcsolatait, közvetlen részese lehet a technikai fejlődésnek.

6 FAG MAGYARORSZÁG IPARI KFT. 3 Cég neve: FAG Magyarország Ipari Kft. Székhelye: 4031 Debrecen, Határ út 1/D. Kúpgörgős csapágygyártás Közösen tartjuk mozgásban a Világot hangzik a Schaeffler csoport mottója. Szoros párbeszéd jellemzi munkánkat az autógyártás, az ipar, a repülőgépgyártás és az űrkutatás szakmai területeivel, amely területek számára fejlesztjük és előállítjuk precíziós termékeinket. Egyike vagyunk a legnagyobb gördülőcsapágy-gyártóknak, és elismert partnere a legjelentősebb autógyártó konszerneknek. Közismert márkaneveink, mint az INA, FAG és LuK évtizedek óta az innovativitás, minőség és megbízhatóság szolgálatában állnak. Vállalatcsoportunk összesen 180 telephelyén, világszerte munkatársa fáradhatatlan munkájával a 2012-es évben 11,1 milliárd euró árbevételt ért el. Milyen területeken kínál állást: Műszaki, gazdasági, logisztikai terület. Minőségbiztosítási Felsőfokú műszaki végzettség Pályakezdő 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német Lean Felsőfokú műszaki végzettség 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német Karbantartó Felsőfokú műszaki végzettség 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német Beszerző Felsőfokú gazdasági végzettség 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német Menedzser asszisztens Felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettség Pályakezdő 1-3 szakmai tapasztalat Angol / német ben: levélben: FAG Magyarország Ipari Kft., Személyügy 4031 Debrecen, Határ út 1/D Gyakornoki és ösztöndíj programban való részvétel. Önéletrajz és motivációs levél. (magyar és angol/német) Képességfelmérő tesztek, személyes interjú. Kocsis Krisztina Toborzási specialista tel.:

7 GRAPE SOLUTIONS ZRT. 4 Cég neve: Grape Solutions Zrt. Székhelye: 1034 Budapest, Bécsi út 58. Cégünk, a Grape Solutions Zrt. egy magyar tulajdonú, nemzetközi partnerkapcsolatokkal rendelkező vállalkozás. Európai nagyvállalati ügyfeleink számára elsődlegesen egyedi szoftverfejlesztés és professzionális tesztelés területén kínálunk megoldásokat. Munkatársaink végzettségükön és szakmai ismereteiken túl a szolgáltató iparban elengedhetetlen megfelelő hozzáállás, ügyfél centrikusság és kommunikációs készségek alapján választjuk ki. Mivel külföldi ügyfelekkel és kollégákkal is együtt dolgozunk, ezért a céges kommunikáció nyelve a magyar mellett az angol. Munkatársaink erőfeszítéseit versenyképes fizetéssel, professzionális munkakörülményekkel és munkaidőben támogatott továbbképzésekkel honoráljuk. Célunk egy olyan motiváló környezet biztosítása, melyben munkatársaink szakmai fejlődése és cégünk gyarapodása ügyfeleink még jobb kiszolgálását teszi lehetővé. Milyen területeken kínál állást: Informatika, IT, Menedzsment..NET szoftverfejlesztő Szoftvertesztelő Business Analyst Középfokú vagy főiskolai vagy egyetemi Középfokú vagy főiskolai vagy egyetemi Középfokú vagy főiskolai vagy egyetemi Önéletrajz angol és magyar nyelven. Feladat: Microsoft.NET alkalmazásfejlesztés és technikai alkalmazástámogatás; Adatbázis tervezés, fejlesztés Elvárások: ASP.NET ismerete; Relációs adatbázis kezelés; Visual Studio.NET használata; MS SQL ismerete; Objektum-orientált programozás; Struktúrált gondolkodásmód; Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség; Angol nyelvtudás (szóban és írásban) Feladat: Technikai dokumentációk értelmezése, funkcionális leírások értelmezése, elemzése (angol és magyar nyelven); Tesztterv és tesztesetek készítése és futtatása, reporting; Automatizált tesztelés, szkriptek írása és futtatása; Részvétel a support folyamatban Elvárások: Ügyfélorientált és felhasználóbarát gondolkodásmód, jó problémamegoldó készség; Windows felhasználói ismeretek; Együttműködés és kommunikáció csapat és cég szinten, felelős munkavégzés; Precíz és pontos munkavégzés; Angol nyelvtudás (szóban és írásban) Feladat: Üzleti folyamatok elemzése; Üzleti igény feldolgozás, tervezés illetve az ehhez kapcsolódó dokumentációk elkészítése (követelményspecifikáció) és managementje; Ügyfelekkel való kapcsolattartás; Felhasználói kézikönyv készítése; Prezentációk készítése, tartása Elvárások: Felsőfokú végzettség; IT fejlesztési projektekben szerzett tapasztalat; Módszertanok ismerete (követelmények elemzése, dokumentálása és menedzsmentje); Analitikus gondolkodásmód; Jó kommunikációs és problémamegoldó készség; Szervezői feladatok önálló ellátása a teljes projekt életciklus során; Angol nyelv tárgyalási szintű ismerete Senior fejlesztő, Technical team lead, QA manager Angol középfok Angol középfok Angol középfok Két körös szakmai interjú. Diplomás kezdő bruttó fizetése: Megegyezés szerint. Szociális juttatások: Megegyezés szerint. Németh Andrea Projektigazgató tel.:

8 ERICCSON MAGYARORSZÁG 5 Cég neve: Ericsson Magyarország Székhelye: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11. Az Ericsson világvezető megoldásszállító a kommunikációs technológiák és szolgáltatások piacán. A világ mobilforgalmának 40 százalékát Ericsson hálózatokon keresztül bonyolítják. ügyfeleink több mint 2,5 milliárd előfizetést szolgálnak ki infrastruktúránk segítségével. A 110,000 fős alkalmazotti gárdánk a legértékesebb erőforrásunk; diverzivitásuk adja az egyik legnagyobb erősségünket. A világ 180 országában vagyunk jelen álláslehetőségekkel. Az ericssonos karrier azt jelenti, hogy a világ a munkahelyed. A jelenleg közel főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai cég az ország legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalata. Tevékenységében példaértékű az oktatás alapkutatás alkalmazott kutatás ipari megvalósítás láncolata. A K+F tevékenységen felül az Ericsson Magyarország a Magyar Telekom mobilhálózatának kizárólagos, valamint vezetékes hálózata jelentős részének szállítója. Az üzleti területhez tartozó régiós i szolgáltató központban magasan képzett ök a világ számos országában vesznek részt távközlő rendszerek kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában. Csatlakozz hozzánk és fedezd fel, mitől leszel TE + az Ericsson nyerő kombináció! Telekommunikáció Milyen területeken kínál állást: Mérnök, IT. Szoftverfejlesztő BSc - Középfok Rendszertesztelő BSc - Középfok System Enginner BSc - Középfok A oldalon keresztül lehet önéletrajz leadásával. Szakmai gyakorlat. Önéletrajz angolul vagy magyarul. Szakmai tesztek megírása, interjú. Nagy Nikoletta HR administrator tel:

9 GENERALI - PROVIDENCIA BIZTOSÍTÓ ZRT. 6 Cég neve: Generali - Providencia Biztosító Zrt. Székhelye: Debrecen ÁLLJ BE KÖZÉNK! Légy a Generali csapat tagja! Köztünk a helyed, ha dinamikus, rugalmas, a modern nagyvállalati kultúrát megismerni kívánó fiatal vagy, aki igényli a folyamatos fejlődést, a szakmai kihívást, és úgy érzi, hogy tagja akar lenni egy összetartó, magas szakmai színvonalat képviselő csapatnak! Értékeljük, aki nyitott az újra, maga is kezdeményez, hiszen vállalatunk támogatja az innovatív ötleteket. Legfőbb tőkénk az ügyfeleink bizalma, ezért munkánkat mindenkor az ő igényeiket szem előtt tartva végezzük, és a leendő munkatársainktól is ezt várjuk. Kínálatunkban szerepel gyakornoki program, tanulmányok mellett végezhető illetve főállású munka lehetősége is. Magas szintű képzést, multikulturális értékeket, mentori támogatást, tervezhető jövedelmet, perspektívát adunk céljaid eléréséhez. Ügynökségvezetőink, akik a rendelkezésedre állnak február 25-én: Illés Judit: Papp Tünde: Sánta László: Várunk az Állásbörzén, találkozzunk a Generali standján!

10 TU-PLAST TUBUSGYÁRTÓ KFT. 7 Cég neve: Tu-Plast Tubusgyártó Kft. Székhelye: 4031 Debrecen, Kishegyesi út 265. Műanyag feldolgozás, tubusgyártás Magyarországon egyedüliként, (műanyag tubust) csomagolóanyagot gyártunk és exportálunk kozmetikaiparnak, gyógyszeriparnak, és háztartásipari cégeknek. Milyen területeken kínál állást: Műszaki. Technológus Műszaki Beszerzési munkatárs Minőségügyi adminisztrátor Gyakornok karbantartási területre Gyakornok termelési területre 4 órás (3-6 hó) Gyakornok beszerzési/ logisztikai területre 4 órás (3-6 hó) Logisztika/műszaki/ gazdasági Műszaki, preferáltan műszaki menedzser, minőségügyi vagy környezeti végzettség Folyamatban lévő gépész vagy villamos tanulmányok Műszaki Logisztika/műszaki/ gazdasági Folyamatszemlélet Lean ismeretek Önállóság, precizitás, megbízhatóság Jó problémamegoldó készség, proaktív szemlélet ISO szabványsorozat ismerete Folyamatszemlélet Előny folyamatban lévő minőségügyi szaki képzés Magas fokú műszaki affinitás Számítógépes programozási ismeretek előny Folyamatszemlélet Lean ismeretek NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓ - preferáltan végzős NAPPALI TAGOZATOS HALLGATÓ - preferáltan végzős Kommunikációs szintű angol és/ vagy német Kommunikációs szintű angol, egyéb nyelv ismerete előnyt jelent Kommunikációs szintű angol és/ vagy német Kommunikációs szintű angol és/ vagy német Kommunikációs szintű angol és/ vagy német Kommunikációs szintű angol, egyéb nyelv ismerete előnyt jelent Önéletrajz szükséges. Nyári gyakorlati pozíciók, diákmunka. Magyar és angol nyelvű önéletrajz, motivációs levél. Hetrovicsné Kovács Anita HR munkatárs

11 TVK NYRT. 8 Cég neve: TVK Nyrt. Székhelye: Tiszaújváros Műanyag alapanyag gyártás A TVK a közép-kelet-európai régió polietilén és polipropilén piacának vezetője, Magyarország meghatározó integrált petrolkémiai vállalata, amely nemcsak a hazai és közép-európai, hanem számos nyugat-és kelet-európai közepes és kisméretű műanyag feldolgozó vállalatot lát el alapanyaggal. Termékeivel több mint negyven országban van jelen. A társaság fő tevékenysége az olefingyártást és az olefinekből előállított polietilén és polipropilén gyártást, valamint ezek nagykereskedelmét foglalja magába. A társaságot a Deloitte a 2013-as, Közép- és Kelet-Európa 18 országát magába foglaló TOP500 vállalati listájában a 144., az ipari termelő vállalatok kategóriájában pedig a 35. helyre rangsorolta. A MOL-csoport Finomítás divíziójába integráltan működő TVK 2013 őszén nagyjelentőségű új beruházásba fogott. 35 milliárd forintos költséggel, 2015 első felében lép működésbe budatién-kinyerő üzeme, mellyel megteremti a lehetőségét a MOL-csoport számára a műgumi gyártásba való belépést is. A poliolefin gyártáshoz képest az új terület stabilabb piaci kereslettel és magasabb profitabilitással bír. A butadién üzem fogja adni a nyersanyagot a MOL és a japán JSR közös vállalatának, amely 2017-től az autógumi gyártók által keresett műgumit állít majd elő, egy szintén Tiszaújvárosban megépülő új üzemben. Milyen területeken kínál állást: Vegyész, Környezet, Gépész, Menedzsment, Villamos. Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Friss diplomás Vegyész Vegyész Gépész Anyag Villamos Műszaki menedzser Közgazdász BSc/MSc végzettség (legkésőbb a 2013/2014es tanév II. félévében) Maximum 2 éves munkatapasztalat Microsoft Office programok ismerete Angol középfok Magyar önéletrajz. Kiválasztási rendszerünk elemei: Teszt, HR interjú, AC (Értékelő Központ), szakmai interjú Szociális juttatások: Versenyképes juttatási rendszer Cafeteria 13. havi bér, 14. havi teljesítmény ösztönző Albérlet támogatás Ingyenes sportolási lehetőségek 1 év után pozíció, átgondolt karrier út előrelépéssel. Szakmai gyakorlat, ösztöndíj, szakdolgozatírás. Kaputa Ágnes Képzés-fejlesztési munkatárs tel.: Szőnyi Zsuzsa Képzés-fejlesztési szakértő tel.:

12 WORKPOSITIVE TANÁCSADÓ KFT. 9 Cég neve: Workpositive Tanácsadó Kft. Székhelye: 9791 Torony, Berek utca 9. Cégünk a Dunántúli Régióban 14 éves tanácsadói múlttal, tapasztalattal, szakértelemmel és kiterjedt partneri hálózattal rendelkező szolgáltató társaság. Professzionális szolgáltatást nyújtunk humánerőforrás-menedzsment, termelés, minőségbiztosítás és pályázatírás területén. Nálunk mindig az ember áll a középpontban ezt tartjuk a legfontosabbnak a munkatársakkal és az ügyfelekkel folytatott kölcsönös bizalom és partneri kapcsolat kialakításában. Milyen területeken kínál állást: A gyártás és a termelés területén, főleg állásokat. Humán és termelést segítő szolgáltatások nyújtása Karbantartó Folyamat Gépész Gépész AutoCAD és Pro-Engineer programok ismerete Önálló munkavégzés, terhelhetőség Rendszerszemléletű gondolkodás Folyamat Gépész Felhasználói szintű MS Office ismeret Épületkarbantartó Minőségbiztosítási Logisztikus Minőségbiztosítási Felsőfokú műszaki végzettség Gépész Felsőfokú végzettség Műszaki felsőfokú diploma Tárgyalástechnikai ismeretek SAP ismerete előny Felhasználói szintű PC ismeret Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek Felhasználói szintű PC ismeretek Jó kommunikációs- és csapatmunkához való készség Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek Középfokú angol / német Kommunikációképes angol / német Tárgyalóképes angol / német ismerete előny Középfokú angol Tárgyalóképes angol / német ismerete előny Tárgyalóképes angol / német Tárgyalóképes angol / német ismerete előny A különböző állásportálokon közzétett álláshirdetéseinkre, -ben az címen, a honlapunkon, illetve személyesen a 9700 Szombathely, Fő tér 3-5. címen található irodánkban. Önéletrajz és motivációs levél magyar, valamint angol és/ vagy német nyelven. Önéletrajzok fogadása, interjú a megfelelő jelöltekkel. 1 év után pozíció, átgondolt karrier út előrelépéssel. Iskolaszövetkezetünkbe való jelentkezés. Nyul Péter HR asszisztens tel.:

13 HOYA SZEMÜVEGLENCSE GYÁRTÓ MAGYARORSZÁG ZRT. 10 Cég neve: HOYA Szemüveglencse Gyártó Magyarország Zrt. Székhelye: 4700 Mátészalka, Ipari út 18. Szemüveglencse gyártás A HOYA japán multinacionális egészségügyi-technikai profillal rendelkező vállalat, elismert, vezető szállító az innovatív csúcstechnológiát képviselő látásjavító termékek piacán. A HOYA csoportnak több, mint 100 leányvállalata és egysége, munkatársa van szerte a világon. Gyártunk többek között üveg és műanyag szemüveglencséket, kontaktlencsét, orvosi endoszkópot, fényképezőgép lencsét, LCD panelekben használatos fotomaszkot, optikai lencsét is. Mátészalkán 1999 óta vagyunk jelen, a gyártóegységben üveg és műanyag szemüveglencse gyártása folyik, 2012 nyara óta speciális laborként szolgáljuk ki az EMEA régiót (Európa, Közel-Kelet és Afrika) június 15-től hivatalosan is a mátészalkai gyárunk látja el a HOYA leányvállalatait és partnereit egyes progresszív lencsék teljes választékával, de különleges, prémium minőségű termékeket is gyártunk. Több, mint 700 munkavállalónak nyújtunk biztos megélhetést a térségben. A vállalat a Szabolcsi Karrier Generátor program alapító tagja. Milyen területeken kínál állást: Gépész, Mechatronika, Villamos, Vegyész. Termeléstámogató Termeléstámogató Termeléstámogató Termeléstámogató Gépész Villamos Mechatronikai Vegyész Pályakezdők jelentkezését várjuk Pályakezdők jelentkezését várjuk Pályakezdők jelentkezését várjuk Pályakezdők jelentkezését várjuk Középfokú angol írásban és szóban is Középfokú angol írásban és szóban is Középfokú angol írásban és szóban is Középfokú angol írásban és szóban is postai úton: HOYA Zrt., 4700 Mátészalka, Ipari út 18. Fényképes önéletrajz magyar és angol nyelven. Előrelépési lehetőség, külföldi kiküldetés. Nyári szakmai gyakorlat, szakdolgozatírás. HR-es interjú, angol nyelvi teszttel (írásbeli, szóbeli). Műszaki igazgatói interjú szakmai kérdésekkel. Diplomás kezdő bruttó fizetése: Bruttó Ft a próbaidő letelte után képzettségi- és nyelvvizsga pótlék. Szociális juttatások: Étkezési jegy, munkába járás támogatása. Janovics Judit HR vezető tel.:

14 UNILEVER MAGYARORSZÁG KFT. 11 Cég neve: Unilever Magyarország Kft. Székhelye: Budapest, Váci út Kereskedelem, gyártás, termelés Az Unilever mintegy 190 országban, több mint 400 termékkel van jelen az élelmiszerek, kozmetikumok és háztartási tisztítószerek piacán. Naponta 160 millió alkalommal választ valaki Unilever terméket, köztük azokat a háztartás-vegyipari termékeket, amelyek a nyírbátori gyárban készülnek. A 120 éve működő Unilever hazai leányvállalata 1991-ben jött létre, központja Budapesten, három gyára Nyírbátorban, Röszkén és Veszprémben található. A vállalat hazánkban jégkrémek, margarin, mustár, ketchup, majonéz, levesek, ételízesítők, tisztítószerek, kozmetikumok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A Nyírbátori Háztartás-vegyipari Gyára Európa egyik legjelentősebb Unilever gyára, egyben a régió egyik legnagyobb munkáltatója. A Nyírbátorban készülő Domestos, Cif, Flóraszept és Coccolino termékeket Európa 30 országába szállítják. A 260 főt foglalkoztató gyárban évente mintegy 201 millió flakon öblítő- és tisztítószer készül. Milyen területeken kínál állást: Gépész, mechatronikai-, automatizálási, bio, vegyész, környezet és logisztikai hallgatók jelentkezését várjuk. Szakmai gyakorlat/ Internship Hallgató, frissdiplomás szakember Saját önálló mini project megoldása a szakmai gyakorlat ideje alatt vezetői támogatással. Angol középfok Nyári szakmai gyakorlat/ Summer Internship Hallgató, frissdiplomás szakember Saját önálló mini project megoldása a szakmai gyakorlat ideje alatt vezetői támogatással. Angol középfok Jelentkezés online az Unilever karrier oldalán. ( Magyar és angol önéletrajz feltöltése szükséges az Unilever online karrier oldalára.( HR és vezetői interjú hetes szakmai gyakorlat bruttó Ft-os fizetéstől TDK-dolgozat Szakdolgozat Mészáros Szilvia HR vezető

15 NOKIA SOLUTIONS AND NETWORKS KFT. 12 Cég neve: Nokia Solutions and Networks Kft. Székhelye: 1092 Budapest, Köztelek utca 6. Telekommunikációs hálózati megoldások fejlesztése és támogatása Az NSN (Nokia Solutions and Networks) a mobil-szélessáv világszintű szakértője, a világ második legnagyobb távközlési szállítója. Naponta a világ népességének ¼-e csatlakozik a hálózataihoz. Az NSN hazai jelenléte világviszonylatban is jelentős: a munkavállalói létszáma Magyarországon meghaladja az főt. Milyen területeken kínál állást: Telekommunikációs távközlési hálózatok szoftverfejlesztése. Szoftverfejlesztő gyakornok Hallgatói jogviszony Szoftverfejlesztés és szoftvertesztelés, valamint a telekommunikációs hálózatok iránti érdeklődés Szakmai angol Szoftverfejlesztő BSc vagy MSc diploma Programozói tudás valamely programnyelvből (C, C++, C#, Java, Linux) Előny hasonló területen szerzett munkatapasztalat Szakmai angol Szoftverfejlesztő gyakornok Hallgatói jogviszony Szoftverfejlesztés és szoftvertesztelés, valamint a telekommunikációs hálózatok iránti érdeklődés Szakmai angol Szoftverfejlesztő BSc vagy MSc diploma Programozói tudás valamely programnyelvből (C, C++, C#, Java, Linux) Előny hasonló területen szerzett munkatapasztalat Szakmai angol Angol nyelvű szakmai önéletrajz elküldése a címre. Angol nyelvű szakmai önéletrajz. Nemzetközi karrier, szakmai fejlődés. Szakmai gyakorlati program. Angol nyelvű szakmai teszt, interjú, beszélgetés. Szociális juttatások: Cafeteria. Gyenes Péter Üzleti kapcsolatok vezetője tel.:

16 ZF LENKSYSTEME HUNGÁRIA KFT. 13 Cég neve: ZF Lenksysteme Hungária Kft. Székhelye: 3300 Eger, Kistályai út 2. Autóalkatrész gyártás A ZF Lenksysteme GmbH-t január 1-jén alapította a Robert Bosch GmbH és a ZF Friedrichshafen AG, % tulajdonrésszel. Az alapító vállalatok már hosszú ideje számtalan újítással és fejlesztéssel szolgálták ki az autóipart. A ZF a hidraulikus kormányrendszerek gyártásában, a Bosch pedig az elektronika, az elektronikus rendszerek és a szenzorok területén szerzett olyan tapasztalatokat, amelyek a ZF Lenksysteme-ben egyesültek, hogy ezzel a kormányrendszerekre vonatkozó ismereteknek egy jövőbe mutató gyűjtőhelye jöhessen létre. A kormánymű rendszerek és egységek fejlesztésével foglalkozó nemzetközi nagyvállalat központja a németországi Schwäbisch Gmündben található, ahol három gyáregységben mintegy ötezren dolgoznak. A cég Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, 8 országban 18 telephelyet működtet. Az anyacégekhez hasonlóan, folyamatos és sikeres fejlesztéseinek köszönhetően a Lenksysteme Hungária is a járműipar élvonalában tevékenykedik. Magyarország legnagyobb gépipari cégeinek egyike, éves forgalma alapján a HVG gazdasági hetilap TOP 500 összesített listáján a 138. helyen áll. Hidraulikus segítésű Servotronic, illetve elektromos rásegítésű Servolectric kormánymű-családjának különféle típusait a világ vezető személyautó- és haszonjármű-gyártói építik be termékeikbe. Az egri ZF Lenksysteme Hungária Kft ban alakult és az elmúlt 10 esztendőben folyamatosan bővült. A dolgozói létszám mára megközelíti a 700 főt, követve a piaci igényeket és az egyre emelkedő rendelésállományt. Az öt üzleti terület közel négyszázféle terméket gyárt a vezető autógyártó cégek számára. A növekvő vevői igényekre alapozva a vállalat további dinamikus foglalkoztatás-bővítést valósít meg. Milyen területeken kínál állást: Mérnök területek, gyártás/termelés, minőségügy, beszerzés, logisztika, fejlesztési. Az önéletrajzokat a címre várjuk. Magyar és idegen nyelvű (angol és/vagy német) önéletrajz + motivációs levél. Szakmai és készségfejlesztő tréningek, nyelvi képzés, külföldi betanulási lehetőség. Szakmai gyakorlat, szakdolgozatírás, helyi és nemzetközi gyakornok program. Interjú, értékelő központ (AC). Szociális juttatások: önkéntes nyugdíjpénztári és egészségpénztári tagdíj fizetés útiköltség és étkezési támogatás sportolási lehetőség Zbiskó Katalin HR munkatárs tel.:

17 HAJDÚSÁGI HALLGATÓKÉRT ÉS CIVILEKÉRT EGYESÜLET 14 Cég neve: Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület Székhelye: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. A HAHA egy 1996-ban Debrecenben létrejött civil szervezet, mely megalakulásától kezdve szerves részét képezi a régió civil szektorának. Célcsoportunkat a régió fiataljai és civil szervezetei, közösségei képezik, így tevékenységünkkel az ő problémáikra nyújtunk megoldást hiánypótló szolgáltatások és programok biztosításával. Főbb tevékenységeink: Nemzetközi és hazai projektek lebonyolítása (balesetmegelőzés prevenció, biztonságos szórakozóhely biztosítása, csereprogramok) Munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtása Rendezvényszervezés Szervezet- és vidékfejlesztés Milyen területeken kínál állást: Ács Fafaragó gyakorlati lehetőség Szakmai gyakorlatok Európai Önkéntes Szolgálat Személyes találkozó, jelentkezéssel, önéletrajz csatolmánnyal. Önéletrajz magyar nyelven. Nemzetközi karrier, szakmai fejlődés. Szakmai gyakorlati program. Angol nyelvű szakmai teszt, interjú, beszélgetés. Szociális juttatások: Cafeteria. Juhász Nikolett Szolgáltatásszervező tel.:

18 MAGYAR HONVÉDSÉG 15 Cég neve: MH Hadkiegészítési és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ Székhelye: 4026 Debreceni, Péterfia u. 58/A. Milyen területeken kínál állást: Tiszt, altiszt, legénységi. Legénységi állomány 8 általános - - Altiszti állomány Érettségi - Tiszti állomány Főiskola - Angol alapfokú komplex C Angol középfokú komplex C Toborzóirodán keresztül, személyes megjelenés útján. Személyes okmányok, iskolai végzettsége(ke)t igazoló bizonyítványok magyar nyelven. Angol nyelvű szakmai teszt, interjú, beszélgetés. Szociális juttatások: Alkalmassági vizsgálaton. Tóth Imre, százados MH Hadkiegészítési és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Katonai Igazgatási Központ Toborzó részleg, részlegvezető tel.:

19 ZF HUNGÁRIA KFT. 16 Cég neve: ZF Hungária Kft. Székhelye: Eger Járműipar A németországi ZF AG egyetlen magyarországi leányvállalata, az egri székhelyű ZF Hungária Kft. manuális és automatizált sebességváltókat gyárt, amelyeket vevőink teherautókba, buszokba és kis haszongépjárművekbe építenek be. Világszínvonalú termékeinket a nemzetközi piacon értékesítjük, olyan járműgyártóknak, mint a Volkswagen, Renault, Volvo, Iveco, MAN és a Leyland. Egyik legfontosabb feladatunk a versenyképes, hatékony gazdálkodás fenntartása a minőség folyamatos javításával. Hatékony eszköz ebben a minőségirányítási rendszerek fejlesztése mellett a ZF Termelési Rendszer következetes alkalmazása is. Minőségirányítási Gépész 2-3 éves minőségbiztosítási szakmai tapasztalat (lehetőleg autóiparban) Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudás SAP HR/QM alkalmazás fejlesztő Mérnök informatikus Több éves szakmai gyakorlat a SAP HR/QM környezetű alkalmazásfejlesztésben; Kiterjedt SAP ABAP/4 / ABAP Objects fejlesztői szakértelem; Kiterjedt WebDynpro ABAP szakértelem; Kiterjedt szakértelem ABAP fejlesztésben (BAPI, Dialógus-programozás, Workflow); A SapScript, AdobeForms és Smartforms formtervezési technológiák mély ismerete; A SAP HR/QM környezet mély ismerete (modellek, ciklusok, táblák) főként SAP HR fizetési jegyzék, időgazdálkodás vagy személyzet-gazdálkodás és szervezeti menedzsment Tárgyalási szintű angol nyelvtudás SAP HR Időgazdálkodási alkalmazás tanácsadó Mérnök informatikus Átfogó eljárás-folyamat szakértelem; Személyes időgazdálkodásban; A SAP HR Időgazdálkodás customizing mély ismerete, mely magába foglalja (Ösztönző bér komponens tapasztalat, túlóra komponens tapasztalat, pozitív / negatív Időgazdálkodás tapasztalat, erős munkaütemezés szakértelem); Az adaptációs modellek/számítási típusok nagyon erős ismerete; Second Level Support tapasztalat; Koncepció-tervezés alapvető ismerete Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudás EDI/EAI integrációs tanácsadó Mérnök informatikus 2-3 év szakmai tapasztalat; Jártasság EDIFACT és VDA üzenettípusokban; SAP PI / SAP NetWeaver jártasság; Axway EDI System TradeSync Integration Manager jártasság Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Java és APEX fejlesztő Mérnök informatikus Megbízható SQL és PL/SQL ismeretek Oracle Apex jártasság vagy Java jártasság Eclipse környezet jártasság Tárgyalási szintű angol nyelvtudás Automatizálási Mérnök informatikus / Villamos Java programozási ismeretek Linux és Windows operációs rendszerek ismerete Osztott rendszerek ismerete, több irányú kommunikáció, jártasság a következő keretrendszerek használatában: Spring, OSGI, JPA és JMS vagy a Siemens S7 programozás világában Tárgyalóképes német és/vagy angol nyelvtudás Dávid Nikolett, személyügyi munkatárs; Többnyelvű szakmai önéletrajz, motivációs levél. Struktúrált interjú sorozat. Szakmai gyakorlat. Ferencz Orsolya Személyügyi munkatárs tel.: 36/ vagy

20 COCA-COLA HBC MAGYARORSZÁG KFT. 17 Cég neve: Coca-Cola HBC Magyarország Kft. Székhelye: 2330 Dunaharszti, Némedi út 104. A dunaharaszti székhelyű Coca-Cola HBC Magyarország Kft. 2 palackozó üzemet és 7 regionális elosztóközpontot üzemeltet, közel dolgozót foglalkoztat. Vállalatunk egy dinamikusan változó üzletágban tevékenykedik, ahol piacvezető pozíciónkat úgy tudjuk megőrizni, ha üzleti rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, munkánkat pedig mindig a legmagasabb szintű szakmai ismeretek birtokában látjuk el. A termelés, a logisztika, az értékesítés, az informatika, a személyügy, a vállalati kapcsolatok területén munkatársaink azon dolgoznak, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, piaci megjelenésünkkel kivívjuk vevőink és fogyasztóink elégedettségét és továbbra is megőrizzük piacvezető szerepünket. Milyen területeken kínál állást: Ellátási lánc területen. Management Trainee Program Vezető Utánpótlás Program Supply Chain területre Management Trainee Program Vezetőutánpótlás Program Sales, Marketing területre Létesítmény üzemeltetési vezető Minőségügyi Gépészi, Vegyészi, Logisztikai i, Élelmiszeri, Minőségbiztosítási, i Közgazdasági, Kereskedelem és marketing, Gazdálkodás és menedzsment, Nemzetközi tanulmányok / kommunikáció, Műszaki menedzser Felsőfokú műszaki végzettség (gépész vagy villamos) Épületgépész végzettség előny Felsőfokú élelmiszeripari vagy vegyipari vagy minőségbiztosítási végzettség A weboldalon keresztül. Felsőfokú tanulmányok lezárása szeptember 30-ig Maximum 1-2 éves munkatapasztalat Magabiztos, tárgyalóképes angol nyelvtudás B kategóriás jogosítvány Rugalmasság belföldi mozgásra Felsőfokú tanulmányok lezárása szeptember 30-ig Maximum 1-2 éves munkatapasztalat Magabiztos, tárgyalóképes angol nyelvtudás B kategóriás jogosítvány Rugalmasság belföldi mozgásra Legalább 3 év releváns szakmai tapasztalat Vezetői tapasztalat Felhasználói szintű számítógépes ismeretek Képesség és igény önálló munkavégzésre Kiváló problémamegoldó készség Rugalmasság, gyors alkalmazkodás a folyamatosan változó környezethez Minőségügyi területen szerzett 1-3 éves tapasztalat B kategóriás jogosítvány és vezetési tapasztalat HACCP, ISO 9001 rendszerek ismerete Élelmiszerjogi-, törvényi elvárások ismerete Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Excel, Word) Pontos, precíz munkavégzés Rendszerszemlélet Pozíciónként eltérő lehet. Üdítőital gyártás és forgalmazás Tárgyalóképes angol Tárgyalóképes angol Középszintű aktív angol nyelvtudás írásban és szóban Magyar és angol nyelvű fényképpel ellátott szakmai önéletrajz és fizetési igényt tartalmazó motivációs levél. Gyors karrierépítési lehetőség. Vértesi-Nagy Judit tel.:

Betöltésre váró munkakörök: Szoftverfejlesztő /Pályakezdő/ Tesztmérnök /Pályakezdő/ Anyagbeszerző. Kedves Érdeklődök/Pályázók!

Betöltésre váró munkakörök: Szoftverfejlesztő /Pályakezdő/ Tesztmérnök /Pályakezdő/ Anyagbeszerző. Kedves Érdeklődök/Pályázók! Kedves Érdeklődök/Pályázók! Ez úton tájékoztatunk Titeket, hogy új pozíciók nyíltak a Schönherz iskolaszövetkezetnél, melyre már végzett és szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak jelentkezését várjuk

Részletesebben

Gyakornoki álláslehetőségek a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél

Gyakornoki álláslehetőségek a Robert Bosch Elektronika Kft.-nél Gyakornoki álláslehetőségek a -nél A gyakorlat helye:, Hatvan (gépjármű elektronika üzletág) A gyakorlat időtartama: 2-6 hónap, vagy akár több Elméletbõl már felkészültél. Szeretnél gyakorlati tapasztalatot

Részletesebben

A vállalati célok teljesülésében való aktív részvétel A munkavédelmi részleg munkájának támogatása Ad-hoc feladatokban való részvétel

A vállalati célok teljesülésében való aktív részvétel A munkavédelmi részleg munkájának támogatása Ad-hoc feladatokban való részvétel EHS gyakornok Az amerikai tulajdonú TE Connectivity esztergomi munkavégzéssel EHS terület támogatására gyakornokot keres A vállalati célok teljesülésében való aktív részvétel A munkavédelmi részleg munkájának

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehetőségek egyetemi hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út 1/D. A Schaeffler

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehetőségek egyetemi hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út 1/D. Egy vonzó jövőkép

Részletesebben

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehetőségek felsőoktatásban résztvevők hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út

Részletesebben

Képzettségi elvárások:

Képzettségi elvárások: Az MP Solutions Személyzeti Tanácsadó Kft. - toborzási és kiválasztási csapata bővítésére - HR gyakornokot keres. HR gyakornok Feladat és felelősségi kör: szaksajtó figyelés és piackutatási projektekben

Részletesebben

Szakmai távlatok a láthatáron

Szakmai távlatok a láthatáron Szakmai távlatok a láthatáron Lehet ségek egyetemi, f iskolai hallgatók számára a Schaeffler csoporton belül az FAG Magyarország Ipari Kft.-nél FAG Magyarország Ipari Kft. 4031 DEBRECEN Határ út 1/D. A

Részletesebben

Pénzügyi gyakornok. Budapesti, XIII. kerületi multinacionális partnerünkhöz keresünk diákot az alábbi pozícióba:

Pénzügyi gyakornok. Budapesti, XIII. kerületi multinacionális partnerünkhöz keresünk diákot az alábbi pozícióba: Budapesti, XIII. kerületi multinacionális partnerünkhöz keresünk diákot az alábbi pozícióba: Pénzügyi gyakornok - Finanszírozási csoport és kintlévőségkezelés támogatása - Szerződések és egyéb dokumentációk

Részletesebben

Tesztmérnök: tesztautomatizálási mérnök Feladat: Elvárások: Előnyt jelent: Beágyazott rendszer tesztmérnök beágyazott rendszer tesztmérnök Feladat:

Tesztmérnök: tesztautomatizálási mérnök Feladat: Elvárások: Előnyt jelent: Beágyazott rendszer tesztmérnök beágyazott rendszer tesztmérnök Feladat: Tesztmérnök: Új munkatársakat keresünk tesztautomatizálási mérnök pozícióba. Várjuk a téma iránt elkötelezett, nyitott és motivált kollégák jelentkezését, tapasztalt, illetve kevésbé tapasztalt jelöltek

Részletesebben

Hegesztő üzemi technológus

Hegesztő üzemi technológus pedig Békéscsabán (PPM) található. Az OROS Divízió tevékenysége mezőgazdasági és építőipari gépgyártásra terjed ki. Elsősorban hazai, nyugat és kelet-európai, valamint észak-amerikai piacokat szolgál ki.

Részletesebben

CG ELECTRIC SYSTEMS HUNGARY ZRT. A JÖVŐ CG MÉRNÖKEI PROGRAM 2015-16

CG ELECTRIC SYSTEMS HUNGARY ZRT. A JÖVŐ CG MÉRNÖKEI PROGRAM 2015-16 CG ELECTRIC SYSTEMS HUNGARY ZRT. A JÖVŐ CG MÉRNÖKEI PROGRAM 2015-16 1. A Vállalat bemutatása A CG Electric Systems Hungary Zrt. (röv. CG) korábban Ganz Villamossági Művek több mint 140 éve szereplője a

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb 2017.01.03 pénztáros Csergő Kft. http://www.csergoe.hu/ pénztárkezelés Szívesen vesszük megváltozott munkaképességűek (kerekesszékes munkatársak felvételéhez is adottak a körülmények), illetve pályakezdők

Részletesebben

Ajánlatok, szerződések készítése/megkötése, személyes tárgyalások Feladatkör lebonyolítása

Ajánlatok, szerződések készítése/megkötése, személyes tárgyalások Feladatkör lebonyolítása 2016.05.11 Poízció értékesítési munkatárs JOBINFO/JOBLINE.HU Hirdető cég http://www.jobinfo.hu/allas/ertekesitesi-munkatars Oláh Andrea Elérhetőség +36 (1) 301 7870 A vállalat üzletpolitikájának, belső

Részletesebben

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved.

+36 20 316 6766 mail@adatkezelo.hu www.adatkezelo.hu 2015 Első Hazai Adatkezelő Kft. All Rights Reserved. Rólunk Az Első Hazai Adatkezelő Kft. contact center, HR és tréning, munkaerő-kölcsönzés valamint facility management szolgáltatások nyújtásával áll Megbízói rendelkezésére. A rábízott feladatokat 2002

Részletesebben

A jelentkezésbe kérjük beírni a megváltozott munkaképesség ÖEK százalékát és a következő felülvizsgálat idejét.

A jelentkezésbe kérjük beírni a megváltozott munkaképesség ÖEK százalékát és a következő felülvizsgálat idejét. 2016.09.28 pénztár host és hostess Maglód(Pest-megye) Work Force Kft. http://workforce.hu/ http://www.cvonline.hu/megvaltozott-munkakepessegumunkavallalokat-keresunk-partnerunk-reszere-reszmunkaidos-penztarhostess-munkakorbe

Részletesebben

A Borsodi Műhely Kft. gépalkatrész gyártó középvállalat, győri telephelyére, Hőkezelő segédmunkás munkakörbe. munkatársat keres.

A Borsodi Műhely Kft. gépalkatrész gyártó középvállalat, győri telephelyére, Hőkezelő segédmunkás munkakörbe. munkatársat keres. A gépalkatrész gyártó középvállalat, győri Hőkezelő segédmunkás munkakörbe Hőkezelésre előkészített és már hőkezelt munkadarabok mozgatása, készülékekre helyezése A tevékenységhez előírt dokumentációs

Részletesebben

TERÜLETI KÉPVISELŐ munkakörre.

TERÜLETI KÉPVISELŐ munkakörre. TERÜLETI KÉPVISELŐ munkakörre. állatorvosi vagy gyógyszerészi végzettség német és/vagy angol közép- vagy felsőfokú tárgyalóképes nyelvismeret jogosítvány Budapest környéki lakhely telepi- vagy praxisban

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány pályázatot hirdet az Alapítvány munkaszervezete személyi állományának feltöltésére. Az

Részletesebben

AZ ELMÚLT HÁROM ÉV TAPASZTALATAI A DUÁLIS KÉPZÉS KIALAKÍTÁSA SORÁN

AZ ELMÚLT HÁROM ÉV TAPASZTALATAI A DUÁLIS KÉPZÉS KIALAKÍTÁSA SORÁN AZ ELMÚLT HÁROM ÉV TAPASZTALATAI A DUÁLIS KÉPZÉS KIALAKÍTÁSA SORÁN II. DUÁLIS FELSŐOKTATÁSI KONFERENCIA A KECSKEMÉTI DUÁLIS MODELL 3 ÉVE 2015. OKTÓBER 15. A program a TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0019. azonosítószámú,

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Kontakt személy Telefonszám

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Kontakt személy Telefonszám Telefonszám 2016.10.05 fényező Veresegyház(Pest-megye) Szemán Judit 06 1 301-7884 06 30 581-9072 Csövek és cső rendszerek előírásnak megfelelő festése. Alkatrészek rozsdamentesítése, zsírtalanítása és

Részletesebben

Asszisztensi munka, Dél-Pesti Régióban

Asszisztensi munka, Dél-Pesti Régióban Asszisztensi munka, Dél-Pesti Régióban Gyakornoki munka Dél-Pest szakmai gyakorlaton. Ezúttal papírgyártó partnerünkhöz keresünk asszisztenst. A napi vevői megrendelések feldolgozása A gyártási utasítások

Részletesebben

Minden sikernek megvan a maga története. Junior Managers Program Vezető-utánpótlás program

Minden sikernek megvan a maga története. Junior Managers Program Vezető-utánpótlás program Minden sikernek megvan a maga története. Junior Managers Program Vezető-utánpótlás program 2 www.bosch.hu/jobs Junior Managers Program Egyedi karrierlehetőség a Bosch vezető-utánpótlás programjában A Bosch

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet 1 / 5 2017. 06. 12. 15:51 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem Kancellária, Informatikai

Részletesebben

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar

Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Kar ÜZLETI TANÁCSADÓ szakirányú továbbképzési szak Az üzleti tanácsadás napjaink egyik kulcsfontosságú ágazata az üzleti szférában. A tercier szektor egyik elemeként

Részletesebben

Gazdasági vezető. Nemzetközi projektmenedzser. Pénzügyi menedzser. Projektasszisztens

Gazdasági vezető. Nemzetközi projektmenedzser. Pénzügyi menedzser. Projektasszisztens A Regionális Innovációs Ügynökségként működő, innovációs fejlesztésekkel és projektek menedzsmentjével foglalkozó Pannon Novum Nonprofit Kft. pályázatot hirdet az alábbi munkakörök betöltésére: Gazdasági

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző KORMÁNYZATI SZEMÉLYÜGYI SZOLGÁLTATÓ ÉS KÖZIGAZGATÁSI KÉPZÉSI KÖZPONT

Részletesebben

Az Alba Regia Egyetemi Központ bemutatkozása. www.arek.uni-obuda.hu

Az Alba Regia Egyetemi Központ bemutatkozása. www.arek.uni-obuda.hu ÓBUDAI EGYETEM Az Alba Regia Egyetemi Központ bemutatkozása Alba Regia Egyetemi Központ Székesfehérvár Akkor.. és Most KANDÓ 1971 Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központ 2013 Alba Regia Egyetemi Központ

Részletesebben

A vállalatok mérete és a képzésbe bevont munkavállalók aránya

A vállalatok mérete és a képzésbe bevont munkavállalók aránya A felnőttképzés vállalati keretek között Dr. Benkei-Kovács Balázs Phd egyetemi adjunktus ELTE PPK A vállalatok mérete és a képzésbe bevont munkavállalók aránya A vállalat mérete 1999 2005 (Alkalmazotti

Részletesebben

ARDINSYS Mérnöki Zrt.

ARDINSYS Mérnöki Zrt. ARDINSYS Mérnöki Zrt. 1118 Budapest, Kelenhegyi út 23/b Tel : 36 20-9321-545, 20-440-6376 Fax: 36 1-209-3967 E-mail : ardinsys@ardinsys.hu Kooperatív képzés Jóváhagyó táblázat MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány

Részletesebben

A Budapest Airport Zrt. munkatársat keres IT projekt gyakornok munkakörbe.

A Budapest Airport Zrt. munkatársat keres IT projekt gyakornok munkakörbe. A munkatársat keres IT projekt gyakornok A Budapest Airport informatikai területének támogatása, aktív közreműködés különféle IT projektekben. Közreműködés az ERP fejlesztési és a hozzá kapcsolódó dokumentációkezelő

Részletesebben

Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában. Jozipovics Tímea osztályvezető

Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában. Jozipovics Tímea osztályvezető Karrierlehetőségek az OTP Bank Nyrt. Dél-dunántúli Régiójában Jozipovics Tímea osztályvezető Toborzás 2 KIEMELT FIGYELEM A MEGFELELŐ SZAKMAI KVALITÁSOKKAL RENDELKEZŐ JELÖLTEK FELKUTATÁSÁSRA, VEZETŐI UTÁNPÓTLÁS

Részletesebben

1. Megváltozott munkaképességűek keresünk gondnoki munkakörbe!

1. Megváltozott munkaképességűek keresünk gondnoki munkakörbe! 1. Megváltozott munkaképességűek keresünk gondnoki Kecskemét környéki munkavégzésre megváltozott munkaképességű munkavállalókat keresünk gondnoki Főbb feladatok: telephely tisztántartása Elvárás: jó állóképesség

Részletesebben

Junior PROJEKT MÉRNÖK

Junior PROJEKT MÉRNÖK Junior PROJEKT MÉRNÖK - Gépész- vagy villamosmérnöki (automatizálási szak) végzettség. - Gyakorlat nem szükséges pályakezdık számára is nyitott a pozíció - Angol nyelv kommunikációs szintő ismerete. -

Részletesebben

1. MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS, LIFE TIME QUALITY MÉRNÖK

1. MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS, LIFE TIME QUALITY MÉRNÖK 1. MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS, LIFE TIME QUALITY MÉRNÖK Felsőfokú műszaki végzettség (minőségbiztosítási szakiránnyal) Tárgyalóképes angol-, valamint kommunikációképes németnyelv-tudás MS Office ismeret elvárás,

Részletesebben

http://www.btk.mta.hu/images/mta%20btk_plyzati%20elad.pdf

http://www.btk.mta.hu/images/mta%20btk_plyzati%20elad.pdf AKTUÁLIS ÁLLÁSHIRDETÉSEINK 1. Pályázati előadó MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont http://www.btk.mta.hu/images/mta%20btk_plyzati%20elad.pdf 2. Helyettesítő Oktató Tanító, tanári diplomával rendelkező,

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Honlap elérhetőség Feltételek Előny. Egyéb

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Honlap elérhetőség Feltételek Előny. Egyéb 2016.07.01 takarító Dóc és Levél(Pest-megye) JOBRAPIDO/TUTIMUNKAK Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. http://www.ujbudaprizma.hu/ Ha van gyakorlat a takarítói munkában. fényképes önéletrajzzal az ujbudaiallasok@gmail.com

Részletesebben

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések

Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések A foglalkoztatás fejlesztés helyzete, céljai Szabolcs- Szatmár-Bereg megyében Munkáltatói igények, foglalkoztatási stratégiák, együttműködések Kisvárda, 2017. január 23. Dr. Papp Csaba megyei jegyző Szabolcs-Szatmár-Bereg

Részletesebben

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE

2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE 2014.11.26. KULCSFONTOSSÁGÚ TEHETSÉGEK MENEDZSMENTJE KIT TEKINTÜNK TEHETSÉGNEK? 26/11/2014 Page 1 KI A TEHETSÉG KIK PÁLYÁZHATNAK A BONAFARM CSOPORTBAN? VEZETŐI SZAKEMBER - Lelkesedés, erős teljesítmény

Részletesebben

Mikor választunk belső és mikor külső tréninget? Külső tréning választás főbb kritériumai. Kovács Krisztina HR igazgató

Mikor választunk belső és mikor külső tréninget? Külső tréning választás főbb kritériumai. Kovács Krisztina HR igazgató Mikor választunk belső és mikor külső tréninget? Külső tréning választás főbb kritériumai Kovács Krisztina HR igazgató Niccolò Machiavelli a cél szentesíti az eszközt 2 Tartalom 1. Magamról és HP Magyarország

Részletesebben

AZ ÚT ELEJE. a K U K A R o b o t i c s H u n g á r i a I p a r i K f t - nél. Szűcs Katalin HR munkatárs. Dulin Judit Human Resources

AZ ÚT ELEJE. a K U K A R o b o t i c s H u n g á r i a I p a r i K f t - nél. Szűcs Katalin HR munkatárs. Dulin Judit Human Resources AZ ÚT ELEJE T a l e n t p r o g r a m b e v e z e t é s e a K U K A R o b o t i c s H u n g á r i a I p a r i K f t - nél Dulin Judit Human Resources Szűcs Katalin HR munkatárs KUKA Robotics Hungária Ipari

Részletesebben

GVK_Munkaerőpiac_2011

GVK_Munkaerőpiac_2011 Jelentéskészítő, GVK_Munkaerőpiac_0 GVK_Munkaerőpiac_0 Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % 0% 0% 0%

Részletesebben

Tartalom MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ... 2 BEÜZEMELŐ MÉRNÖK... 3 SZERVIZ TECHNIKUS... 4 PROJEKTVEZETŐ... 5. Jelenleg az alábbi pozícióra keresünk Kollégákat:

Tartalom MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ... 2 BEÜZEMELŐ MÉRNÖK... 3 SZERVIZ TECHNIKUS... 4 PROJEKTVEZETŐ... 5. Jelenleg az alábbi pozícióra keresünk Kollégákat: Jelenleg az alábbi pozícióra keresünk Kollégákat: Tartalom MÉRNÖK-ÜZLETKÖTŐ... 2 BEÜZEMELŐ MÉRNÖK... 3 SZERVIZ TECHNIKUS... 4 PROJEKTVEZETŐ... 5 fájlnév: Álláshirdetés_13-03-29 oldal: 1/5 1996-ban magyar

Részletesebben

Állásajánlatok 2015. szeptemberi munkakezdéssel

Állásajánlatok 2015. szeptemberi munkakezdéssel Állásajánlatok 2015. szeptemberi munkakezdéssel Tartalom AP (szállítói számla) könyvelő - junior munkatárs -... 1 AP (szállítói számla) könyvelő - senior szakértő -... 2 AP (szállítói számla) könyvelő

Részletesebben

Diplomás pályakezdık vállalati szemszögbıl 2008

Diplomás pályakezdık vállalati szemszögbıl 2008 Diplomás pályakezdık vállalati szemszögbıl 2008 Várható munkaerı-kereslet - 3200 magyarországi cég körében végzett felmérés fontosabb eredményei 2009. február 9. Veszprém Tartalom A vizsgálat jellemzői

Részletesebben

ZIEHL-ABEGG. Ösztöndíj program. Vállalatunkról

ZIEHL-ABEGG. Ösztöndíj program. Vállalatunkról ZIEHL-ABEGG Ösztöndíj program Vállalatunkról A ZIEHL-ABEGG SE a világ egyik vezető vállalata a motor és ventillátorgyártás területén. A németországi székhelyű konszern megközelítőleg 3500 munkavállalót

Részletesebben

Közösségi egészségtervező

Közösségi egészségtervező Az Európai Unió által támogatott Szervezeti hatékonyság fejlesztése az egészségügyi ellátórendszerben Területi együttműködések kialakítása című kiemelt projekt alábbi feladatkörére keresünk munkatársat.

Részletesebben

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés

munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés munkaerő-kölcsönzés kiszervezett HR munkaerő-közvetítés Optimal Choice for Business RÓLUNK Cégünk, a HRem, 2009 óta működik sikeresen a komplex HR szolgáltatások magyarországi piacán. Kezdetben családi

Részletesebben

PÉLDA. Társadalmi Hatás - Végzett hallgatókat foglalkoztató cégek

PÉLDA. Társadalmi Hatás - Végzett hallgatókat foglalkoztató cégek EvaSys MISKOLCI EGYETEM Válasz jelölése: Javítás: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus feldolgozásra kerül. Az optimális beolvasási eredmények érdekében kérem, kövesse

Részletesebben

Műszaki menedzser alapszak

Műszaki menedzser alapszak Kecskeméti Főiskola GAMF Kar Tanulmányi tájékoztató Műszaki menedzser alapszak Kecskemét 2011 2012 A tantárgyleírásokat a KF GAMF Kar munkatársai állították össze. Szerkesztette: Dr. Kovács Beatrix főiskolai

Részletesebben

Gyakornoki lehetőségek a Bosch-nál

Gyakornoki lehetőségek a Bosch-nál Minden sikernek megvan a maga története. Gyakornoki lehetőségek a Bosch-nál 2 www.bosch.hu/jobs Szerezz szakmai gyakorlatot a Bosch-nál Elméletből már felkészültél. Szeretnél gyakorlati tapasztalatokat

Részletesebben

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János

Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés. Vezető János Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérés április 18, 2011 Végezte Innermetrix Hungary Copyright Innermetrix, Inc. 2008 1 IMX Szervezeti Egészség Felmérés Üdvözöljük az Innermetrix Szervezeti Egészség Felmérésén!

Részletesebben

a Bonafarm Csoportot!

a Bonafarm Csoportot! Bonafarm Vezetőképző Program Ismerd meg a Bonafarm Csoportot! Bonafarm Zrt. felelős a csoportszintű stratégia megalkotásáért és a hatékony együttműködés kialakításáért menedzseli azokat a funkciókat, ahol

Részletesebben

Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök, Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök

Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök, Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Terméktervező Intézet Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök, illetve Ruhaipari termékfejlesztő szakmérnök levelező szakirányú továbbképzési

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég. Honlap elérhetőség. Feltételek. Munkaidő

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég. Honlap elérhetőség. Feltételek. Munkaidő 2016.06.01 adminisztrátor Pest-megye Job Személyzeti Tanácsadó Kft. http://www.job.hu/ http://www.rehabjob.hu/allas/hu/3528/adminisztrator-%28mr- 6894%29 Logisztikai folyamatok adminisztratív támogatása:

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Kontakt személy Telefonszám. Feladatkör. Feltételek. Előny Munkaidő

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Kontakt személy Telefonszám. Feladatkör. Feltételek. Előny Munkaidő 2016.08.11 mechanikus összeszerelő operátor Veresegyház(Pest-megye) Szemám Judit Munkadarabok ellenőrzése Munkadarab elkészítése rajzdokumentációnak megfelelően Gépipari elemek pontos és precíz összeszerelése

Részletesebben

Nyomtatott kommunikáció Szakmérnök

Nyomtatott kommunikáció Szakmérnök Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Nyomtatott kommunikáció Szakmérnök levelező szakirányú továbbképzési szak képzési és kimeneti követelményei Budapest 2013 Nyomtatott kommunikáció

Részletesebben

A BESZERZÉS HUMÁN MENEDZSMENT OLDALA

A BESZERZÉS HUMÁN MENEDZSMENT OLDALA A BESZERZÉS HUMÁN MENEDZSMENT OLDALA MUNKAERŐ-TOBORZÁS UTÁNPÓTLÁS KÉRDÉSE Bányai Réka, Soós Anna Kinga 2016 1 2 3 4 Bevezetés Miért nem talál a HR és a beszerzési vezető kvalifikált beszerzőt? Utánpótlás

Részletesebben

CSAOSZ Csomagolási Konferencia November 3.

CSAOSZ Csomagolási Konferencia November 3. CSAOSZ Csomagolási Konferencia 2015. November 3. CSAOSZ Csomagolási Konferencia Befektetés és Beszállítás: mit teszünk mi? Adatbázisaink: direkt és indirekt beszállítóknak K+F és KKV: a kormányzati segítség

Részletesebben

kisegítő munkatárs:raktáros és adminisztratív alkalmazott Helyszín Veréb Szilvia Telefonszáma csökkentett munkaképesség Feltételek

kisegítő munkatárs:raktáros és adminisztratív alkalmazott Helyszín Veréb Szilvia Telefonszáma csökkentett munkaképesség Feltételek 2017.01.20 adminisztrátor P.Dussmann Kft. http://www.rehabjob.hu/allas/hu/3691/31/adminisztrator http://www.dussmann.hu/hu/ Általános adminisztratív feladatok ellátása; Archiválás, fénymásolás, szkennelés;

Részletesebben

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján

a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján Közművel velődési, idegen nyelvű pályázatíró, projektmenedzser eupalyazatiportal.hu Budapesti Művelődési Központ. Jelentkezési határidő: 2013. március 29. Budapesti Művelődési Központ a Közalkalmazottak

Részletesebben

Kontakt személy

Kontakt személy 2016.06.28 frissességi ellenőr Dunakeszi(Pest-megye) http://www.jobinfo.hu/allas/megvaltozott-munkakepessegufrisseseg-ellenor Csapó Katalin Elérhetőség Tel: +36 1 301 7840 Szakirányú képesítés Szakmai

Részletesebben

Érettségizetteknek - titkárnı

Érettségizetteknek - titkárnı Érettségizetteknek - titkárnı Állás azonosító: 2671016 Informatikai ismeret: titkárnı 1 év felett 2 évig gimnázium IT alapismeretek 90 000 100 000 További információt nyújtó szervezeti egység: neve: Állásajánlatért

Részletesebben

Csomagolástechnológus szakmérnök/szakember

Csomagolástechnológus szakmérnök/szakember Óbudai Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar Csomagolástechnológus szakmérnök/szakember levelező szakirányú továbbképzési szak képzési és kimeneti követelményei Budapest, 2013. CSOMAGOLÁSTECHNOLÓGUS

Részletesebben

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK

LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK LOGISZTIKA/ELLÁTÁSI LÁNC MENEDZSMENT BODA & PARTNERS SZAKÉRTŐI SZOLGÁLTATÁSOK BEMUTATKOZÁS Iparágtól függetlenül három egymással szorosan összefüggő terület játszik komoly szerepet a vállalatok sikerességében:az

Részletesebben

Fedezze fel a Legrand világát

Fedezze fel a Legrand világát Fedezze fel a Legrand világát MINDEN, AMI VILLANYSZERELÉS www.legrand.hu 15 éve Magyarországon! A Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. piacvezetõ a kisfeszültségû elektromos szerelvények gyártása

Részletesebben

A "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet. Szentes Városi Könyvtár

A Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet. Szentes Városi Könyvtár A "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet munkakör betöltésére. A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony

Részletesebben

Éves sajtótájékoztató 2015 Bosch csoport

Éves sajtótájékoztató 2015 Bosch csoport Éves sajtótájékoztató 2015 Bosch csoport Tartalom 1 A 2014-es üzleti év a Bosch csoportnál Javier González Pareja 2 A 2014-es üzleti év a magyarországi Bosch csoportnál Torma Krisztina 3 Javier 2014-es

Részletesebben

RAKTÁROZÁS MENEDZSMENT

RAKTÁROZÁS MENEDZSMENT RAKTÁROZÁS MENEDZSMENT A KÉPZÉSRŐL Raktározás menedzsment kurzusunkban az operatív szintű Raktározási ismeretek képzésnél magasabb szintre, a raktározás működtetésével, menedzsmentjével kapcsolatos kérdésekre

Részletesebben

ALAGÚT TECHNIKUS munkakörbe

ALAGÚT TECHNIKUS munkakörbe A, Szekszárd-Bóly-Pécs üzemeltetésére alakult külföldi tulajdonú ALAGÚT TECHNIKUS Az üzemmérnökségen és az autópályán található alagutakban telepített biztonságtechnikai és forgalomszabályozási rendszer,

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég. Weboldal

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég. Weboldal 2016.10.25 értékesítést támgató munkatárs Budapest III.kerület JOBINFO/JOBLINE.HU Job Személyzeti Tanácsadó Kft. http://www.job.hu/ https://www.jobinfo.hu/allas/ertekesites-tamogato-munkatarsmegvaltozott-munkakepessegueknek

Részletesebben

DUÁLIS KÉPZÉS NYÍLT NAP. POGÁTSNIK MONIKA szeptember 30.

DUÁLIS KÉPZÉS NYÍLT NAP. POGÁTSNIK MONIKA szeptember 30. DUÁLIS KÉPZÉS NYÍLT NAP POGÁTSNIK MONIKA 2016. szeptember 30. ÓBUDAI EGYETEM Kandó Kálmán Villamosmérnöki Kar Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Alba Regia Műszaki Kar Székesfehérvár

Részletesebben

1. A hallgató adatai. 2. A szakmai gyakorlat vezetőjének adatai: 1.1 Név: 1.2 Melyik szakra jár? HFF-Idegenforgalmi. HFF-Turizmusvendéglátás

1. A hallgató adatai. 2. A szakmai gyakorlat vezetőjének adatai: 1.1 Név: 1.2 Melyik szakra jár? HFF-Idegenforgalmi. HFF-Turizmusvendéglátás BKF KarrierCentrum KarrierCentrum Szakmai gyakorlat (SZGYN 09/10-1) Válasz megjelölése: Javítás: Kérem, használjon tollat vagy vékony hegyű filcet. Az űrlap automatikus feldolgozásra kerül. Az optimális

Részletesebben

A mindennapi sikeres együttműködés és kommunikáció záloga a logisztikában az idegen nyelv?!

A mindennapi sikeres együttműködés és kommunikáció záloga a logisztikában az idegen nyelv?! A Szolnoki Főiskola idegen nyelvi képzési rendszerének fejlesztése TÁMOP-4.1.2.D-12/1/KONV-2012-0013 A mindennapi sikeres együttműködés és kommunikáció záloga a logisztikában az idegen nyelv?! Készítette:

Részletesebben

Poízció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Honlap elérhetőség. Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Előny

Poízció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Honlap elérhetőség. Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Előny Poízció Előny Poízció Honlap eléhetőség 2016.05.20 legal counsel energiajog JOBRAPIDO/MONSTER E.ON Hungária Zrt. https://www.eon-hungaria.com/ A villamosenergia,- földgázkereskedelmi és hálózati terület

Részletesebben

HOL TALÁLOK EGY JÓ LEAN SZAKEMBERT? ugye Ön is feltette már ezt a kérdés magának?

HOL TALÁLOK EGY JÓ LEAN SZAKEMBERT? ugye Ön is feltette már ezt a kérdés magának? HOL TALÁLOK EGY JÓ LEAN SZAKEMBERT? ugye Ön is feltette már ezt a kérdés magának? Vállalatuk elkötelezte magát a lean menedzsment mellett, de nincs hozzá megfelelı szakemberük? Esetleg túl régóta keresik

Részletesebben

MECHATRONIKAI MÉRNÖKI ALAPKÉPZÉSI SZAK. 2. Az alapképzési szakon szerezhető végzettségi szint és a szakképzettség oklevélben szereplő megjelölése:

MECHATRONIKAI MÉRNÖKI ALAPKÉPZÉSI SZAK. 2. Az alapképzési szakon szerezhető végzettségi szint és a szakképzettség oklevélben szereplő megjelölése: MECHATRONIKAI MÉRNÖKI ALAPKÉPZÉSI SZAK 1. Az alapképzési szak megnevezése: mechatronikai mérnöki 2. Az alapképzési szakon szerezhető végzettségi szint és a szakképzettség oklevélben szereplő megjelölése:

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 19. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez a TÁMOP- 1.4.3-12/1-2012-0141,,e-KARRIER

Részletesebben

Tanácsadók álláskeresési álmai. Dr. Budavári-Takács Ildikó - Csehné Dr. Papp Imola - Jekkel Orsolya

Tanácsadók álláskeresési álmai. Dr. Budavári-Takács Ildikó - Csehné Dr. Papp Imola - Jekkel Orsolya Tanácsadók álláskeresési álmai Dr. Budavári-Takács Ildikó - Csehné Dr. Papp Imola - Jekkel Orsolya Cél Megtalálni azokat a tényezőket, melyek befolyásolják a friss diplomások elhelyezkedési esélyeit. Ezek

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások RÖVID CÉGISMERTETŐ SZÁMOKBAN - 20 éve vagyunk jelen szállítmányozás, raktározás,

Részletesebben

ÁLLÁSBÖRZE SOPRON 2012. április 12.

ÁLLÁSBÖRZE SOPRON 2012. április 12. ÁLLÁSBÖRZE SOPRON 2012. április 12. Kiadja a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdımérnöki Kar Szerkesztette: Juhász Lenke erdımérnök hallgató EMK HÖK gazdasági alelnök Kiadásért felelıs: Koch Róbertné Dékáni

Részletesebben

Országos Egészségfejlesztési Intézet

Országos Egészségfejlesztési Intézet Országos Egészségfejlesztési Intézet (Budapest, Nagyvárad tér 2.) pályázatot hirdet egészségfejlesztő konzulens munkakör betöltésére Munkakör pontos megnevezése: egészségfejlesztő konzulens Főbb feladatai:

Részletesebben

Munkaerőpiac Heves megye 2016

Munkaerőpiac Heves megye 2016 Munkaerőpiac Heves megye 2016 Fülöp Gábor HKIK főtitkár HMFKB elnök Eger, 2017. február 14. Trendek Demográfia: Európa: öregszik Ázsia, Afrika: BOOM! Urbanizáció: vidék elnéptelenedik, város elöregedik,

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

Pályázat. Érdekvédelmi Ügyekért Felelős Alelnök. Pályázó: Pintér Ádám. Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzat

Pályázat. Érdekvédelmi Ügyekért Felelős Alelnök. Pályázó: Pintér Ádám. Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzat Pályázat Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzat Érdekvédelmi Ügyekért Felelős Alelnök Pályázó: Név Neptun Kód Szak : : J25IT7 Évfolyam : 2009 : Mérnök Informatikus Mobil :

Részletesebben

1 Cím vagy név, Terület, Dátum

1 Cím vagy név, Terület, Dátum 1 Cím vagy név, Terület, Dátum A Munkatársi Ajánlási Program Az Audi Hungaria munkatársaiként többször bizonyítottuk már, hogy a legjobbak közé tartozunk. A program keretében kollegáink kapcsolatrendszerét

Részletesebben

Oktatási területeink. Informatika. Szak- és közigazgatás. Agrárgazdaság. Vidékfejlesztés. Üzleti közgazdaság

Oktatási területeink. Informatika. Szak- és közigazgatás. Agrárgazdaság. Vidékfejlesztés. Üzleti közgazdaság Oktatási területeink Informatika Agrárgazdaság Szak- és közigazgatás Üzleti közgazdaság Vidékfejlesztés Felvételt nyert hallgatók száma Államilag finanszírozott hallgatók száma Költségtérítéses hallgatók

Részletesebben

Gyakornokokat keresünk!

Gyakornokokat keresünk! Gyakornokokat keresünk! Jelenlegi nyitott pozíciónk: Tréner-tanácsadói gyakornok Ha szeretnél munkatapasztalatot szerezni és belelátni egy humán fejlesztő cég működésébe Ha fontos számodra a jó hangulatú

Részletesebben

Minőségügyi rendszerek szakmérnök szakirányú továbbképzés

Minőségügyi rendszerek szakmérnök szakirányú továbbképzés Minőségügyi rendszerek szakmérnök szakirányú továbbképzés (Szakirányú továbbképzési (szakmérnöki) szak) Munkarend: Levelező Finanszírozási forma: Költségtérítéses Költségtérítés (összesen): 375 000 Ft

Részletesebben

Nemzetközi gyóygszercég magyarországi kereskedelmi képviselete

Nemzetközi gyóygszercég magyarországi kereskedelmi képviselete Irodai asszisztens Riss & Partners Humán Erőforrás Tanácsadó Kft. A munkavégzés helye: Budapest A felkínált havi jövedelem (bruttó): 250000-300000 Ft/hónap A munkába lépés időpontja: 2013. március Feladatkör,

Részletesebben

Az SOS Gyermekfalu budapesti koordinációs irodája GYERMEKVÉDELMI FŐMUNKATÁRS

Az SOS Gyermekfalu budapesti koordinációs irodája GYERMEKVÉDELMI FŐMUNKATÁRS Kedves Hallgatok! Ismét köszönjük Sárkány Ildikónak az álláshírt!! Az SOS Gyermekfalu tobbfele munkakorbe munkatársakat keres! Tudjátok a munkatapasztalatszerzés érdekében esetleg bizonyos időre érdemes

Részletesebben

Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára

Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára Kecskemét & Mercedes-Benz: Sikertörténet, nem csak a Mercedes-Benz számára Manfred Schulz 2014. május 27. Kezdetben pusztán egy vízió volt 2 A Mercedes-Benz kecskeméti gyárának bemutatása és mára, íme

Részletesebben

Oktatási, továbbképzési útmutatás

Oktatási, továbbképzési útmutatás Oktatási, továbbképzési útmutatás Vállságtól napjainkig (2010. április) a foglalkoztat számának alakulása A válság a legnagyobb mértékben a fizikai munkaerőt igénylő ágazatokat sújtotta, így a feldolgozóipart

Részletesebben

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. pályázatot hirdet. 1 fő. részére. a Szerzői Jogi Főosztály Nemzetközi Szerzői Jogi Osztályára.

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala. pályázatot hirdet. 1 fő. részére. a Szerzői Jogi Főosztály Nemzetközi Szerzői Jogi Osztályára. A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény (a továbbiakban: Kttv.) 45. (1) bekezdése, a közszolgálati tisztviselők személyi irataira, a közigazgatási

Részletesebben

Teljesítményértékelés

Teljesítményértékelés 2009 Teljesítményértékelés a Continental Teves Magyarország Kft-nél 2010. február 4. Előadó: Dr. Sántha Péter, emberi erőforrás vezető Áttekintés Általános információk Emberi Erőforrás Fejlesztési Ciklus

Részletesebben

Vállalkozásmenedzsment szakmérnök

Vállalkozásmenedzsment szakmérnök Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar Vállalkozásmenedzsment szakmérnök levelező szakirányú továbbképzés képzési- és kimeneti követelményei Budapest, 2012. Vállalkozásmenedzsment szakmérnök szakirányú

Részletesebben

Mynet / Társaságok / Audi Hungaria / Szervezet / Személyügy (S) / Termékek, szolgáltatások / Munkatársi Ajánlási Program

Mynet / Társaságok / Audi Hungaria / Szervezet / Személyügy (S) / Termékek, szolgáltatások / Munkatársi Ajánlási Program 1 Cím vagy név, Terület, Dátum Mynet / Társaságok / Audi Hungaria / Szervezet / Személyügy (S) / Termékek, szolgáltatások / Munkatársi Ajánlási Program A Munkatársi Ajánlási Program Az Audi Hungaria munkatársaiként

Részletesebben

1 Cím vagy név, Terület, Dátum

1 Cím vagy név, Terület, Dátum 1 Cím vagy név, Terület, Dátum A Munkatársi Ajánlási Program Az Audi Hungaria munkatársaiként többször bizonyítottuk már, hogy a legjobbak közé tartozunk. A program keretében kollegáink kapcsolatrendszerét

Részletesebben