Wipod. Vezeték nélküli vízálló audio rendszer masszázsmedencékbe HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Wipod. Vezeték nélküli vízálló audio rendszer masszázsmedencékbe HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ"

Átírás

1 Wipod Vezeték nélküli vízálló audio rendszer masszázsmedencékbe HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

2 Tartalomjegyzék: A. A termék tartozékai B. Specifikáció C. Az ön biztonsága érdekében D. Alapműveletek 1. A gombok funkciója 2. Menü funkciója E. Töltés F. Gyári beállítások visszaállítása

3 A WELLIS Wipod vezeték nélküli vízálló audio rendszer kimondottan durva, a medencéknél fellelhető környezethez készült. Más gyártókkal ellentétben rendszereink nem autóipari vagy otthoni (házi) célra készültek. Kimondottan a vegyszerek, sós víz, és a magas hő elviselésére lettek tervezve. A termék működésének rövid leírása A vízálló távirányító képes tárolni zenét, amit továbbít a vízálló erősítőhöz Bluetooth-on keresztül. Amennyiben engedélyezi a távirányítóval egy külső Bluetooth eszköz hozzáférését, akár egy mobiltelefonnal is küldhet jelet az erősítőnek.

4 A. A termék tarozékai Audió erősítő (1db.) Töltő (1db.) Távirányító (1db.) Műanyag tipli Távirányitó tartó Füllhallgató USB kábel csavar (2db.) (1db.) (1db.) (1db.) (2db.) Hangfal-összekötő kábel (2db.)

5 B. Specifikáció Az erősító specifikációja Vízálló fokozat IP55 Beépített Bluetooth vevő modul Van Gyűrűs transzformátor Van Protocol Bluetooth 2.0 A2DP Jelerősség 2.4Ghz Teljes harmónikus torzió <0.5% Jel-zaj arány (db) 110dB Frekvenciatartomány 20-20KHz Terhelés ellenállás kapacitás 8 Ohm Maximális kimeneti teljesítmény 75W Csatornák száma 2 Tápfeszültég 220V Legnagyobb teljesítmény 2csat.x70W 8Ohm-nál Felületkezelés eloxált aluminium Méretek 240x160x100mm Nettó súly 2kg Hatékony vételi tartomány (Az erősító és a Bluetooth eszköz között) <5méter A távirányító specifikációja Vízálló fokozat IPx6 Beépített memória Audió dekóder Beépített tölthető akkumulátor Az akkumulátor lejátszási ideje Adatátviteli technológia Vízálló Mp3 lejátszó Színes LCD kijelző Többnyelvű menü Előre beállított Infra-vörös modul (Opcionális) Méretek 2GB MP3 1500mAh 8 óra Bluetooth 2.0 A2DP Van 2.4 Inch Angol/Holland/Német/Kínai nyelven A Wellis vízálló tv kezeléséhez 142x63x25.5mm Ajánlott hangszoró specifikáció A hangszóró ellenállása 8Ohm Névleges kimenő teljesítmény Ajánlott vízálló fokozat 30W/csatorna IPx5 vagy magasabb A távirányító WIPOD néven szerepel a használati utasítás további részeiben.

6 C. Az ön biztonsága érdekében A WIPOD tervezése és gyártása teljesen kompatibilis a nemzetközi biztonsági normákkal. Mielőtt használná a terméket, kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és kövesse a biztonsági előírásokat, ahhoz, hogy megfelelőképpen tudja használni a terméket. A tényleges átviteli távolság: A két eszköz (WIPOD és az erősítő) 5 méteres távolságon belül kell, hogy legyenek. A kapcsolat ugyanúgy függ az interferenciális akadályoktól, mint a falaktól, vagy egyéb elektronikus eszközöktől. A WIPOD kibocsátó elemeit nem érheti közvetlen napsugárzás, ellenkező esetben az eszköz helytelen működését okozhatja. A legjobb vízállóság érdekében, minden WIPOD beépített akkumulátorral lett ellátva. Amennyiben az akkumulátor töltöttsége alacsony, töltse időben, ellenkező esetben kihathat a kezelőfelület érzékenységére. Az akkumulátort csak rendeltetésszerűen használja! Ne használjon olyan akkumulátort, vagy töltőt, ami sérült! Ne használja a terméket víz alatt, vagy egyéb folyadékban! Ne dobálja a WIPOD-ot, ne rakjon rá nehéz tárgyakat, ne merítse víz alá hosszú időre!

7 D. Alapműveletek A gombok funkciói: On/Off - A készülék ki/bekapcsoló gombja OK - A menüben a végrehajt funkciót látja el BACK/ESC - Az előző menübe való visszalépés UP (Fel) - Fel irány DOWN (Le) - Le irány LEFT (Balra) - Bal irány RIGHT (Jobbra)- Jobb irány USER - Különböző státuszban a gombnak különböző funkciója van. Kérjük, olvassa el az ehhez tart részt!

8 Menü funkció 1. Zene Lejátszás: Görgessen a playing menühöz és nyomja meg az OK-t, hogy lássa az aktuálisan szóló zenét. Ezután le- és felgörgetéssel tudja beállítani a hangerőt. (0~80DB) Balra gomb egyszeri megnyomásával 10mp-et teker vissza a zenén Jobbra gomb egyszeri megnyomásával 10mp-et teker előre a zenén. Balra gomb nyomva tartásával visszaugrik az előző számra. Jobbra gomba nyomva tartásával a következő számra ugrik. Az OK gombbal állíthatja és indíthatja el a zenét Fájl lejátszás: Válassza ki a File playing menüt, nyomjon OK-t, hogy belépjen a tallózóba és onnan indíthasson el zenét. All music Ha ezen a menüponton OK-t nyom, akkor előre kiválasztott zeneszámokat mutatja a kijelző. A BACK/ESC gomb megnyomásával visszajut a Zene menübe. Előadó Görgessen az Artist menühöz, nyomjon OK-t és így előadók szerinti listát fog látni. Album Görgessen egy albumhoz, nyomjon OK-t, így láthatóvá válnak az album zeneszámai. Add library

9 Görgessen az Add songs to library menühöz. (Ha USB-n keresztül számítógéphez csatlakozik, akkor a zeneszámok frissítésre kerülnek) A zeneszámokat a médiacenterhez adja, ellenkező esetben nem lesznek elérhetőek. Play mode Görgessen a play mode-hoz és nyomjon OK-t. Választhat: All song loop Single song Single loop Random play All song loop 2. Radio Görgessen a rádió menühöz és nyomjon OK-t, a kijelzőn az alábbi interface fog megjelenni: FM: 87.5-től 108MHz-ig Tartsa nyomva a jobbra, vagy a balra gombot a manuális frekvencia szkenneléshez Hang: 0-80dB. Görgessen le, vagy fel a hangerő változtatásához Nyomja meg az User gombot a rádió kikapcsolásához Nyomjon OK gombot a mentett rádióállomások megjelenítéséhez Tartsa nyomva az OK gombot az aktuális rádióállomás mentéséhez. 3. Bluetooth Görgessen a Bluetooth menühöz, nyomjon OK-t. Ez a menü lehetővé tesz vezeték nélküli kapcsolatot külső bluetooth eszközök és az erősítő között 5 méteres távolságon belül. A kijelzőn az alábbi kép jelenik meg:

10 Az ábra ikonjainak listája: Play Control OK gombbal elindíthatja, vagy megállíthatja a zeneszámot, a jobbra/balra gombokkal pedig az előző, vagy következő számra ugorhat. Volume 0-80dB, az OK megnyomása után a jobbra/balra gombokkal állíthat a hangerőn Connect külső bluetooth eszközöket csatlakoztathat AMP status a bluetooth vevő állapotát ellenőrizheti Partnership nyomja meg ezt a gombot a társításhoz, a készülék 180 másodpercig látható és társítható lesz bármely bluetooth eszköz számára. Figyelem: Kérjük, aktiválja a külső bluetooth funkciót az erősítőhöz történő első csatlakoztatás előtt! Az erősítő neve Taka-Wipod. A mobiltelefont ugyanúgy kell használni, mint amikor másik mobilt keres. A csatlakoztatási kód alapbeállítása: 0000 Ezután a készülékek társítva vannak és a mobiltelefon lejátszóján keresztül tudunk mp3 formátumó zenét lejátszani az erősítő segítségével A későbbiekben (ha az eszköz el van mentve) a mobitelefonnal úgyis csatlakozni lehet az erősítőhöz, hogy a távirányítót kihagyja. Azonban a távirányítóval még ebben az esetben is meg lehet szakítani az összeköttetést a telefon és az erősítő között. Clear Connect Ennél a menüpontnál találja a társított eszközöket, és innen tudja leválasztani a nem kívánt eszközöket

11 4. Audio, Aux 1, Aux 2 Ha valamelyik audió funkciót választja, a háttér vörösre vált, nyomjon OK gombot, így belép az almenübe. Hang: 0-80 Basszus: -7~7 Balance: -31~31 Hangosság: ON-OFF Le/Fel görgetéssel válthat a felsorolások között és a jobbra/balra gombokkal állíthatja az értékeket. 5. USB Az USB port csatlakoztatása után a távirányító egy mobil tárolóegységgé válik. Az egység tároló formátuma FAT32. Az adatvesztés elkerülése végett, csak úgy válassza le a WIPOD-ot a számítógépről, hogy az asztalon a hardware biztonságos eltávolítása -ra kattint. 6. HELP (opcionális) Görgessen a Help-hez, nyomjon OK-t és így belép az almenübe, az alábbi kép fog megjelenni: Görgessen az About-ra, nyomjon OK-t a paraméterek megjelenítéséhez BS-99DS (model) VER (termék verziószáma)

12 (gyártás dátuma) Infravörös távirányító: ( néhány verziónál a Help menübe egy Infra távirányító funkció is van telepítve, ez a funkció opcionális) Ez a funkció arra használható, hogy csatlakoztatni lehessen tv-, dvd-, vagy légkondicionáló távirányítóval. Amennyiben az eszköznek a szokványostól eltérő az infra-kódolása, akkor nem fog megfelelően működni.

13 Kérjük kövesse az alábbi lépéseket az infra használatához: 1. Kapcsolja be a Wipod-ot és válassza ki az IR remote funkciót, majd a TV1-et és nyomjon OK-t. A következő jelenik meg a képernyőn: Balról jobbra az első sortól a harmadikig a fenti 6 gomb a Wipod-on egy az egyben megfelel a távirányitó gombjainak. 2. A tv távirányítóval célozzon a Wipod IR vevőjére és nyomja meg a távirányító menü gombját. Majd eressze el a menü gombot, ebben a pillanatban az alábbi képernyő jelenik meg. 3. Nyomjon le, majd tartson nyomva egy gombot, hogy elmentse ezt a funkciót a Wipod-ban, a következő képernyőt fogja látni egy rövid ideig a mentés alatt. (amennyiben elengedi közben, az eszköz nem fog megfelelően működni)

14 4. Ezután próbálja ki a gombokat a tv-n. Ha megjelenik a menü, az azt jelenti, hogy a Wipod megjegyezte a távirányító kódját. 5. Ugyanezekkel a lépésekkel tudja beállítani a többi gombot is Figyelem: 8 különböző eszközt lehet párosítani Minden egyes eszközön 6 különböző főfunkciót lehet elmenteni. (pl.: ON/OFF, hangerő, csatorna fel-le, menü, vissza) Természetesen kiválaszthatja kedvenc gomb-kombinációját is. A beállított 8 eszközt elnevezi a távirányító. (pl.: TV, DVD, FÉNYEK, MEDENCE) A gyakorlatban a DVD funkciót lehet arra használni, hogy beprogramozzuk egy légkondicionáló 6 fő gombját, de a végső felhasználó már nem tudja megváltoztatni a beállított eszközök neveit a Wipoddal.

15 7. Setting (Beállítások) Görgessen a rádióhoz, nyomjon OK-t, hogy belépjen az almenübe. A következő képernyő fog megjelenni: Language (nyelv): Ide belépve válogathat a következő nyelvek közül: angol-holland-német-francia-kínai. A BACK/ESC gomb megnyomásával visszaléphet a beállításokhoz Display (megjelenítés) Görgessen a display -hez, nyomjon OK-t, hogy belépjen az almenübe. A következő képernyő jelenik meg: o o LCD light Nyomjon balra gombot a fényerő csökkentéséhez és jobbra gombot a növeléséhez LCD delay Nyomjon balra gombot a háttérvilágítás kikapcsolási idejének csökkentéséhez és jobb gombot a növeléséhez. o NOP delay Ennél a menüpontnál szintén a jobbra/balra gombokkal tudja beállítani a kikapcsolási időt, amennyiben zenét játszik le

16 o o o o Close delay Ennél a menüpontnál a távirányító automatikus kikapcsolásának idejét lehet beállítani (szintén jobbra/balra gombokkal) amennyiben semmilyen műveletet nem hajt végre. (Tétlen állapotban van) BL off delay Itt lehet beálllítani a Bluetooth aktivitás hosszát. (Amennyiben éppen nincs használatban, leáll automatikusan energiatakarékossági okokból). Start Cartoon About megjeleníti a távirányító firmware -jének verziószámát Link: Görgessen a Link-hez, nyomjon OK-t a csatlakozó állapot -ba való belépéshez. A kövekező képernyő fog megjelenni: Figyelem: az eszköz csatlakoztatási frekvenciája 2.4G. Csak ezen a frekvencián tud csatlakozni egymáshoz a két eszköz. Ez az első lépcsőfok az erősítő és a távirányító közötti kommunikáció beállításához. A későbbiekben szó lesz a Bluetooth beállításairól is. S: A (a távirányító kódja) D: A (az erősító kódja) Az erősítő áram alá helyezésétől számított 5 másodpercen belül nyomjon rá a GET ADRESS menüpontra. Így a távirányító és az erősítő is ugyanazt a kódot kapja meg és párosítva is vannak. Ebben az esetben a két eszköz tud kommunikálni egymással. Az 5 másodperc letelte után az erősítő nem továbbítja a kódját, tehát ezután újra áramtalanítani kell az erősítőt, majd ismét áram alá helyezni.

17 Nyomjon rá a RANDOM ADRESS menüpontra ötször egymás után, így az erősítő új kódot kap. Erre azért van szükség, hogy nehogy több erősítő is ugyanazt a jelet használja, ugyanis ebben az esetben egy távirányító több erősítőt is irányíthat. (Ha több medence van egymás mellett, belezavarhat a mellette lévőbe) Görgessen a TEST BUZZER majd nyomjon OK-t, így tesztelheti az erősítő és a távirányító közötti kapcsolatot. A kapcsolat létrejötte után zümmögő/berregő hangot fog hallani, ha erre a menüre nyom rá. Earphones (fülhallgató) Görgessen az Earphones menühöz, nyomjon OK-t az almenübe lépéshez. Az alábbi lehetőségek közül választhat a FEL/LE gombokkal. o Fülhallgató kikapcsolja a vezetk nélküli funkciót, ebben az esetben csak fülhallgató segítésével hallgathat zenét. o Automata a füllhallgató állapotától (be van-e dugva, vagy üres) függően kapcsol be, illetve ki a vezeték nélküli funkció o Adatátvitel (transmit) bekapcsolja a vezeték nélküli funkciót. Bluetooth set Görgessen a Bluetooth-hoz, nyomjon OK-t az almenübe lépéshez. A következő képernyő fog megjelenni: Connect: Bluetooth adó és vevő csatlakoztatása Remote status: Bluetooth adó és vevő csatlakozásának ellenőrzése AMP status: Bluetooth eszköz és az erősítő közötti kapcsolat ellenőrzése Partnership: Amennyiben erre a menüre lépünk, az erősítő Bluetooth vevője aktívvá válik 180 másodpercre. Ennek leteltével automatikusan deaktiválódik. Ez a 3 perc áll a

18 rendelkezésünkre ahhoz, hogy másik eszközt párosítsunk az erősítőhöz. Figyelem: társítás közben kapcsoljunk ki minden más bluetooth eszközt az audió rendszer közelében. Ha megtörtént a csatlakozás, a kijelző Audio státuszt fog mutatni. A kapcsolat létrejötte után a készülékek automatikusan felismerik egymást ha megfelelő távolságon belül, bekapcsolva vannak. Amennyiben a kapcsolat nem jön létre 60 másodperc alatt, nyomjon rá a CLEAR CONNECT-re, indítsa újra a távirányítót és ismételje meg a feljebb említett procedúrát. Clear connect: Ennél a menüpontnál lehet leválasztani a korábban társított eszközöket az erősítőről. System update (rendszerfrissítés) Töltse le az aktuális szoftvercsomagot a értékesítő/gyártó honlapjáról, másolja be a Wipod főkönyvtárába. A SETTING menübe lépve a frissítésre (system upgrade) nyomva automatikusan elindul az új szoftver telepítése. Győződjön meg róla, hogy a frissítés alatt a készülék akkumulátora teljesen fel van töltve, vagy USB-n keresztül csatlakoztatva van egy számítógéppel. Ne szakítsa meg a frissítést, vagy kapcsolja ki a készüléket a művelet végéig! USB: Az USB porton történő csatlakoztatáskor a távirányító egy hordozható adattároló eszközként működik. A tároló formátuma FAT 32. Az adatok megsérülésének elkerülése érdekében, amikor leválasztja a számítógépről az eszközt, használja a hardver biztonságos eltávolítása opciót a Windows asztalán

19 USB csatlakoztatás lehetőségei: a.) b.) c.) Használja az USB kábelt zeneletöltéshez Frissítse a távirányító szoftverét Töltse vele a beépített akkumulátort E. Akkumulátor töltés Az akkumulátor töltése USB-n és töltőn keresztül: 1. A kábel USB-s végét a töltőbe, a JACK végét pedig a készülékbe dugja, majd dugja a konnektorba és elindul a töltés 2. A normál töltési idő 3-4 óra körül van, az első két töltés alkalmával ajánlott a kb. 5 órás töltési ciklus, de semmiképp se legyen több, mint 8 órát a töltőn. 3. A töltő kompatibilitása 110V és 240V között van 50/60Hz-en, illetve az USB kábel segítségével a számítógép áramfelvételét is ki tudja használni 4. Az USB kábel segítségével tudja csatlakoztatni a számítógépét a távirányítóval. Töltés közben a távirányítón egy kis elem ikon jelzi a folyamatot. Ha ez az ikon jelzi, hogy fel van töltve a távirányító, válassza le a számítógépről.

20 Figyelem: 1. A Wipod néhány töltés/lemerülés után éri el az optimális akkumulátor-használatot 2. Ha a távirányító csak nagyon ritkán van használva, akkor is töltse fel legalább havonta egyszer, ellenkező esetben az akkumulátor veszíthet élettartamából 3. Ne töltse az akkumulátort magas hőmérsékletű közegben. (közvetlen napusgárzás) 4. A Wipod olyan beépített akkumulátorral van felszerelve, amit több százszor lehet újratölteni. Kérjük ne próbálja szétszerelni az akkumulátort, ellenkező esetben a távirányító tönkre mehet és a garancia is elvész. F. Gyári beállítások visszaállítása Hibás működés vagy egyéb más ok következtében, ha nem tudja bekapcsolni a távirányítót nyomja meg a HOME és a BACK/ESC gombokat egyszerre és tartsa nyomva 3 másodpercig, ekkor a készülék visszaáll a gyári beállításokra.

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor

BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Fejtámlamonitor BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Fejtámlamonitor FIGYELEM! KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL A BESZERELÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MIELŐTT ÜZEMBE HELYEZI A KÉSZÜLÉKET! BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK Saját és utasai

Részletesebben

NEW UNIVERSE DOLPHIN VÍZÁLLÓ MP3-AS LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS

NEW UNIVERSE DOLPHIN VÍZÁLLÓ MP3-AS LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS NEW UNIVERSE DOLPHIN VÍZÁLLÓ MP3-AS LEJÁTSZÓ HASZNÁLATI UTASÍTÁS 1. Ez a termék vízálló. Olvassa el figyelmesen a kezelésre vonatkozó utasításokat a használati utasításban, mielőtt használatba venné a

Részletesebben

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 Bevezetés... 5 Kezdeti lépések... 5 Biztonsági figyelmeztetések... 5 Kijelző tisztítása... 6 A készülék tisztítása... 6 Jellemzők... 6 Gombok és csatlakozások... 7 A doboz

Részletesebben

MP4 lejátszó használati utasítás

MP4 lejátszó használati utasítás MP4 lejátszó használati utasítás Köszönjük, hogy termékünket választotta. A készülék könnyebb kezelése érdekében olvassa át a használati utasítást. Jellemzők 3.0,400 240 felbontású, 262K színű TFT kijelző

Részletesebben

Alcor Myth. E-könyv olvasó. Kezelési Útmutató

Alcor Myth. E-könyv olvasó. Kezelési Útmutató Alcor Myth E-könyv olvasó Kezelési Útmutató Figyelmeztetések 1. Ez a készülék egy érzékeny elektronikus eszköz. Kérjük figyelmesen olvassa el ezt az Útmutatót, mielőtt a készüléket használatba venné. 2.

Részletesebben

Az Ön kézikönyve KENWOOD KDC-5057SD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5533140

Az Ön kézikönyve KENWOOD KDC-5057SD http://hu.yourpdfguides.com/dref/5533140 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Tartalomjegyzék 4. Előszó. 1 Figyelmeztetés 2

Tartalomjegyzék 4. Előszó. 1 Figyelmeztetés 2 Előszó Először is engedje meg hogy megköszönjük, hogy cégünk MP3 lejátszó készülékét vásárolta meg! A kényelmes és biztonságos használat érdekében kérjük, hogy körültekintően olvassa el ezt az Útmutatót,

Részletesebben

ConCorde Raptor P67 Használati útmutató

ConCorde Raptor P67 Használati útmutató ConCorde Raptor P67 Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde Raptor P67 mobiltelefont választotta. A készülék porálló (IPX6), vízálló (IPX7), és ütésálló, akár 1,5 méteres sík felületű szabadesésnek

Részletesebben

NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005

NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 2-688-631-91(1) NW-E002F / E003F / E005F / E002 / E003 / E005 Kezelési útmutató HU 2006 Sony Corporation 4 Tartalomjegyzék Mellékelt tartozékok... 6 Menü bemutatása... 7 Alapműveletek Alkatrészek és

Részletesebben

Cégünk a termékfejlesztés jogát fenntartja. A műszaki jellemzőkön előzetes értesítés nélkül is végezhetünk módosításokat.

Cégünk a termékfejlesztés jogát fenntartja. A műszaki jellemzőkön előzetes értesítés nélkül is végezhetünk módosításokat. Tartalom Óvintézkedések Ez az útmutató információkat tartalmaz a fontos biztonsági óvintézkedésekről és a készülék helyes kezeléséről. A készülék használata előtt figyelmesen olvassa el az összes információt,

Részletesebben

ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató

ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató ConCorde EasyPhone 10 Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde EasyPhone 10 mobiltelefont választotta. A telefont kamera, FM rádió, zseblámpa, hangrögzítő, zene lejátszó és hosszú üzemidejű akkumulátor

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv BLUETOOTH HANGFAL. E-Boda Beat 200

Felhasználói kézikönyv BLUETOOTH HANGFAL. E-Boda Beat 200 Felhasználói kézikönyv BLUETOOTH HANGFAL E-Boda Beat 200 1. Indítás / Kikapcsolás gomb (ON/OFF) 2. Előző/Hangerő 3. Következő/Hangerő + 4. Lejátszás/Szünet/Hands free 5. Micro USB töltő csatlakozó. 6.

Részletesebben

Használati utasítás. Bluetooth hangszóró

Használati utasítás. Bluetooth hangszóró Használati utasítás Bluetooth hangszóró 1 FONTOS MEGJEGYZÉSEK A legnagyobb élvezet eléréséhez és a hangszóró használata érdekében olvassa el figyelmesen az alábbi használati utasítást. Ha a terméket az

Részletesebben

SFP 6070 USER S MANUAL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI EN CZ SK HU SPORT CLIP MP4 PLAYER

SFP 6070 USER S MANUAL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI EN CZ SK HU SPORT CLIP MP4 PLAYER SFP 6070 USER S MANUAL NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE SPORT CLIP MP4 PLAYER MP4 PŘEHRÁVAČ SPORT CLIP MP4 PREHRÁVAČ SPORT CLIP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SPORT CLIP MP4 LEJÁTSZÓ INSTRUKCJA OBSŁUGI ODTWARZACZ

Részletesebben

OWNER S MANUAL / FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV D 1440 ENGLISH / MAGYAR

OWNER S MANUAL / FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV D 1440 ENGLISH / MAGYAR OWNER S MANUAL / FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV D 1440 ENGLISH / MAGYAR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1. A KÉSZÜLÉK BE ÉS KIKAPCSOLÁSA Nyomja meg a bekapcsoló gombot a készülék bekapcsolásához. MEGJEGYZÉS: KÉNYELMI SZEMPONTOKBÓL

Részletesebben

Szerzői jog. Arty A3 1

Szerzői jog. Arty A3 1 Arty A3 Arty A3 0 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE

Részletesebben

magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MAGYAR 404 magyar NYELVŰ FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 3 verzió Kérjük, látogasson el a www.archos.com/manuals weboldalra és töltse le a kézikönyv legfrissebb verzióját. Kedves Vásárló! Köszönjük, hogy ezt az

Részletesebben

glcaudio 1022, 1025 SOROZ ATOK

glcaudio 1022, 1025 SOROZ ATOK glcaudio 1022, 1025 SOROZ ATOK TECHNIKAI ADATOK Készülék Áramforrás Hangszóró Max kimenet Átlag kimenet 12V(10.8-15.1V)DC Negatív testelésű 25Wx4 15Wx4 Sorozat: 1022u FM Európai frekvencia tartomány Frekvencia

Részletesebben

XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ. További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon

XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ. További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon XEMIO-950 MP5 LEJÁTSZÓ / 4GB MEMÓRIA / ÉRINTŐKÉPERNYŐ További információk és terméktámogatás a www.lenco.eu weboldalon Kedves Vásárló: Köszönjük, hogy ezt az MP5 lejátszót választotta. Amikor a dobozt

Részletesebben

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás

JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás JVJ DVD-8808 Könyöklő DVD lejátszó Használati utasítás Lejátszható formátumok: MP4/MP3/DVD/SVCD/VCD/DVCD/CD/WMA/JPEG Tartalomjegyzék A. Figyelmeztetések...2 B. Használat előtt...2 Kiegészítők...2 C. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-I9060I/DS GT-I9060I Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és

Részletesebben

T A R T A L O M J E G Y Z É K

T A R T A L O M J E G Y Z É K 2 T A R T A L O M J E G Y Z É K A KÉSZÜLÉK JELLEMZŐI................................... 3 A készülék felhasználása.............................................. 3 Főbb funkciók......................................................

Részletesebben

CNS Globe Moto. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna

CNS Globe Moto. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna CNS Globe Moto Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést

Részletesebben

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési Útmutató Tisztelt Vásárlónk, Köszönjük, hogy Alcor márkájú terméket választott. Ez a kézikönyv fontos információkat tartalmaz a készülék megfelelő használatával

Részletesebben

GYORS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ

GYORS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ GYORS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK ÁTTEKINTÉS AZ ÚTMUTATÓRÓL... 2 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 2 ELSŐ HASZNÁLAT ELŐTT... 2 ESZKÖZ ÁTTEKINTÉS ZENEC RENDSZER... 3 MULTIFUNKCIÓS KORMÁNYVEZÉRLÉS...

Részletesebben

Nokia vezeték nélküli sztereó fülhallgató (HS-12W) Felhasználói kézikönyv

Nokia vezeték nélküli sztereó fülhallgató (HS-12W) Felhasználói kézikönyv Nokia vezeték nélküli sztereó fülhallgató (HS-12W) Felhasználói kézikönyv MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A NOKIA CORPORATION kizárólagos felelõsségére kijelenti, hogy a Nokia HS-12W kereskedelmi megnevezésû

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-A300FU Felhasználói kézikönyv Hungarian. 01/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Rollei Akció kamera 400 Felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék...1 Biztonsági óvintézkedések...2 Mi van a dobozban...3 Termék diagram...4 Távirányító diagram...5 A Rollei Actioncam

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Fontos Biztonsági Utasítások...2 Biztonsági előírások... 2 Fő Egység:... 3 Remote Control... 3

Tartalomjegyzék. Fontos Biztonsági Utasítások...2 Biztonsági előírások... 2 Fő Egység:... 3 Remote Control... 3 Tartalomjegyzék Fontos Biztonsági Utasítások...2 Biztonsági előírások... 2 Fő Egység:... 3 Remote Control... 3 A termék részei...3 Csatlakozások...4 Csatlakozás Külső Audio Készülékhez... 4 Az egységen

Részletesebben

DORO PRIMO 365 Használati útmutató

DORO PRIMO 365 Használati útmutató DORO PRIMO 365 Használati útmutató 1 1. Bal gyorsgomb: Belépés a főmenübe 2. Jobb gyorsgomb: Telefonkönyv megnyitása 3. Hívó gomb: Hívásindítás, hívásfogadás, belépés a híváslistába 4. Hívás vége: Hívás

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint

Tartalomjegyzék. Kérjük, olvasse el ezt az útmutatót mielőtt használatba venné a készüléket, valamint Cute Kezelési Útmutató 一 Tartalomjegyzék 1. Figyelmeztetések 2. A készülék bemutatása 1) Tulajdonságok 2) Műszaki jellemzők 3) Gombok ismertetése 4) Csatlakozók ismertetése 5) Távirányító ismertetése 3.

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2016 HP Development Company, L.P. A Bluetooth a jogtulajdonos védjegye, amelyet a HP Inc. licencmegállapodás keretében használ. Az Intel, a Celeron és a Pentium az Intel

Részletesebben

Gyors Telepítési Útmutató

Gyors Telepítési Útmutató Gyors Telepítési Útmutató Hálózati Adattárolóhoz Ver.2.3.0126 Tartalomjegyzék Közlemények... 3 Biztonsági Óvintézkedések... 4 1. Csomag Tartalma... 5 2. Opcionális Tartozékok... 6 3. Hardvertelepítési

Részletesebben

Biztonsági előírások Kizárólag megfelelő, e hangszerhez ajánlott adaptert használjon

Biztonsági előírások Kizárólag megfelelő, e hangszerhez ajánlott adaptert használjon Üdvözöljük a CASIO hangszert élvezők népes táborában! Biztosak vagyunk benne, hogy az Ön által választott hangszer nagy megelégedésére fog szolgálni. Kérjük, olvassa át figyelmesen e használati útmutatót

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SONY NWZ-E436F http://hu.yourpdfguides.com/dref/1106014

Az Ön kézikönyve SONY NWZ-E436F http://hu.yourpdfguides.com/dref/1106014 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G318H/DS SM-G318H Felhasználói kézikönyv Hungarian. 06/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya

Részletesebben

Mele PMC200 Használati Utasítás

Mele PMC200 Használati Utasítás Mele PMC200 Használati Utasítás A doboz tartalma: - PMC 200-as lejátszó - AV (audió/videó) kábel - Y/U/V kábel - USB kábel - USB OTG adapter, fényképezők és egyéb USB eszközök csatlakoztatásához - AC hálózati

Részletesebben

U-DRIVE DUAL. Használati útmutató. Autós első- hátsó kamera készlet MT4056

U-DRIVE DUAL. Használati útmutató. Autós első- hátsó kamera készlet MT4056 U-DRIVE DUAL Autós első- hátsó kamera készlet MT4056 Használati útmutató Áttekintés HU 2 Fontos megjegyzés: a hátsó kamera tápellátása az első kameráról történik. A hátsó segédfény bekötése által akkor

Részletesebben

Bluetooth Car Kit BT Drive Free 311 1 021 104 311

Bluetooth Car Kit BT Drive Free 311 1 021 104 311 Communication Bluetooth Car Kit BT Drive Free 311 1 021 104 311 www.blaupunkt.com Tartalom BT Drive Free 311...112 Bluetooth technológia...113 Biztonsági tudnivalók és általános információk...113 Ártalmatlanítási

Részletesebben

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1

Szerzői jog GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. GX2 1 GX2 Szerzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert, szöveget, zenét és képeket a GIGA-BYTE COMMUNICATIONS

Részletesebben

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv

SM-G920F. Felhasználói kézikönyv SM-G920F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2015. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 SIM kártya 10 Akkumulátor 15

Részletesebben

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv

Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Dell Latitude 12 robusztus táblaszámítógép 7202 Felhasználói kézikönyv Szabályozó modell: T03H Szabályozó típus: T03H001 Megjegyzések, figyelmeztetések és Vigyázat jelzések MEGJEGYZÉS: A MEGJEGYZÉSEK fontos

Részletesebben

Z-E3715. Járműspecifikus navigáció FIAT járművekhez. Használati útmutató

Z-E3715. Járműspecifikus navigáció FIAT járművekhez. Használati útmutató Z-E3715 Járműspecifikus navigáció FIAT járművekhez Használati útmutató A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓRÓL A használati útmutató fontos információkat és figyelmeztetéseket tartalmaz a fejegység működtetésével kapcsolatban.

Részletesebben

1. Legfontosabb tulajdonságok. 2. A lejátszó leírása

1. Legfontosabb tulajdonságok. 2. A lejátszó leírása 1. Legfontosabb tulajdonságok 1,5 colos TFT képernyő MP3, WMA, FLAC, APE audio formátumok támogatása MPEG-4 (AVI) video formátum támogatása Beépített FM rádió A zeneszámok szövegének egyidejű kijelzése

Részletesebben

X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ X-430 MP5 lejátszó HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1 Funkciók 4.3 TFT kijelző, 480*272 pixel felbontás Támogatott audio formátumok: MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, OGG Bővíthető micro SD kártyával 128MB - 4GB-ig. Támogatott

Részletesebben

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató

GT-M1501. HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató GT-M1501 HD menetrögzítő kamera (DVR) Használati és beszerelési útmutató Kezelőszervek 1. Le 2. Fel 3. Menü 4. Kék visszajelző LED 5. Piros visszajelző LED 6. Sárga visszajelző LED 7. Micro SD kártya hely

Részletesebben

DIGITÁLIS ELOSZTÓ (SPEEDPORT ENTRY 2i) FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

DIGITÁLIS ELOSZTÓ (SPEEDPORT ENTRY 2i) FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ DIGITÁLIS ELOSZTÓ (SPEEDPORT ENTRY 2i) FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ TARTALOM 1. BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK 4 2. BEVEZETÉS 5 3. CSATLAKOZÓK ÉS ÜZEMBE HELYEZÉS 6 3.1 Előkészítés 6 3.2 A digitális elosztó előlapjának

Részletesebben

CNS Moon. Felhasználói kézikönyv

CNS Moon. Felhasználói kézikönyv CNS Moon Felhasználói kézikönyv A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért, és/vagy az ebből eredő károkért

Részletesebben

Rövid útmutató az első használathoz

Rövid útmutató az első használathoz Rövid útmutató az első használathoz Fejezet 1. Előkészítés használatra (3) 2. Régi driverek és eszközök eltávolítása (5.1) 3. Szoftver telepítés (5.2) 4. Szoftverek használata (6) 5. Csatlakozás, MP3 állományok

Részletesebben

Használati útmutató. Split Légkondícionáló. Köszönjük, hogy termékünket választotta!

Használati útmutató. Split Légkondícionáló. Köszönjük, hogy termékünket választotta! Használati útmutató Split Légkondícionáló Köszönjük, hogy termékünket választotta! A megfelelő használat érdekében, kérjük figyelmesen olvassa el és tartsa meg ezt az útmutatót! Tartalom Használati utasítások-

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G313HN Felhasználói kézikönyv Hungarian. 10/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

SM-T810. Felhasználói kézikönyv

SM-T810. Felhasználói kézikönyv SM-T810 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 07/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 5 Az értékesítési doboz tartalma 6 A készülék elrendezése 8 Akkumulátor 11 Memóriakártya 14

Részletesebben

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző

Funkciók: Műszaki adatok: Kiváló hangminőség. Gombok és a kijelző Funkciók: MP3/WMA formátumú fájlok olvasása és lejátszása SD/MMC kártyáról és USB flash lemezről Az LCD kijelzőn megjeleníti az információkról audio fájlokról és frekvenciákról A LINE-IN (vonalbemenet)

Részletesebben

Használati útmutató PRIVILEG ROUND GÖTEBORG

Használati útmutató PRIVILEG ROUND GÖTEBORG Kedves felhasználó! Használati útmutató PRIVILEG ROUND GÖTEBORG Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Annak érdekében, hogy biztonságosan és hatékonyan használja, használat előtt kérjük, olvassa el

Részletesebben

VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-808N VEZETÉK NÉLKÜLI DVR HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM Tartozékok. 3 Használati feltételek 3 Általános jellemzık 3 Kezelıgombok és jelölések 3 Megfigyelıi üzemmód 4 Lejátszás üzemmód. 6 Bypass mód..

Részletesebben

DC E800 Digitális fényképezőgép Használati utasítás. Üdvözöljük!

DC E800 Digitális fényképezőgép Használati utasítás. Üdvözöljük! DC E800 Digitális fényképezőgép Használati utasítás Üdvözöljük! i Előszó Előszó A használati utasításról Ez a kézikönyv segíteni fogja Önt az új digitális fényképezőgépe használata során. A dokumentumban

Részletesebben

1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c. tel.: +36-1-8774430 euromotor@euromotor.hu www.euromotor.hu

1134 Budapest, Lehel u. 17/b-c. tel.: +36-1-8774430 euromotor@euromotor.hu www.euromotor.hu N-Com Bluetooth Kit2.1 HASZNÁLATI ÉS KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Gratulálunk, Ön nagyszerűen döntött, amikor a Nolan N-Com Bluetooth Kit2.1 sisakkommunikációs rendszert választotta! Az N-Com Bluetooth Kit2.1 sisakkommunikációs

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-T560 Felhasználói kézikönyv Hungarian. 09/2015. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 1 4 5 2 3 6 7 EN - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

Az Ön kézikönyve OPEL CD30 MP3 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824803

Az Ön kézikönyve OPEL CD30 MP3 http://hu.yourpdfguides.com/dref/2824803 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

AX-3003P AX-6003P. 1. A kezelési útmutató használata. 2. Biztonságra vonatkozó információk

AX-3003P AX-6003P. 1. A kezelési útmutató használata. 2. Biztonságra vonatkozó információk AX-3003P AX-6003P 1. A kezelési útmutató használata A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót. Átolvasás után is tartsa kéznél az útmutatót, hogy szükség esetén elérhető legyen.

Részletesebben

Az ipod -lejátszó használata

Az ipod -lejátszó használata Az ipod -lejátszó használata Az ipod-lejátszó használata ipod-készülék csatlakoztatása után ipod zene- vagy videofájlokat játszhat le. A vevőkészülékkel végrehajthat olyan műveleteket, mint egy fájl kiválasztása

Részletesebben

VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-610 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM A kültéri egység 3 A beltéri egység.. 4 A kijelzın megjelenített információk 5 Kezelıi útmutató. 6 Technikai paraméterek 7

Részletesebben

T A R T A L O M J E G Y Z É K

T A R T A L O M J E G Y Z É K TA R TA L O M J E G Y Z É K T A R T A L O M J E G Y Z É K A KÉSZÜLÉK JELLEMZŐI................................... 3 A készülék felhasználása.............................................. 3 Főbb funkciók......................................................

Részletesebben

OPEL INSIGNIA Infotainment kézikönyv

OPEL INSIGNIA Infotainment kézikönyv OPEL INSIGNIA Infotainment kézikönyv Tartalom Touch R700 / Navi 900... 5 R300 Color / R400 Color... 111 Touch R700 / Navi 900 Bevezetés... 6 Alapvető műveletek... 15 Rádió... 48 CD lejátszó... 54 Külső

Részletesebben

Koobe IRIS. Használati utasítás

Koobe IRIS. Használati utasítás Koobe IRIS Használati utasítás Tartalomjegyzék Jogi nyilatkozat 4 Bemutatás. 4 A doboz tartalma 4 Részek és kezelés 5 Ki- és bekapcsolás.. 6 Töltés 6 Memória kártya használata.. 7 A kezdőlap.8 Fájlimportálás

Részletesebben

ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera. Használati útmutató

ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera. Használati útmutató ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamera Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde RoadCam HD10 menetrögzítő kamerát választotta. Kérjük, a készülék első használata előtt figyelmesen olvassa el a

Részletesebben

DIGITÁLIS MÉDIA VEVŐKÉSZÜLÉK KIV-700. Gyors üzembe helyezési útmutató. Hungarian/00 (KEE)

DIGITÁLIS MÉDIA VEVŐKÉSZÜLÉK KIV-700. Gyors üzembe helyezési útmutató. Hungarian/00 (KEE) DIGITÁLIS MÉDIA VEVŐKÉSZÜLÉK KIV-700 Gyors üzembe helyezési útmutató Hungarian/00 (KEE) Tartalomjegyzék A gyors üzembe helyezési útmutatóról... 2 Használatba vétel előtt... 3 Első lépés... 4 Alapvető működés...

Részletesebben

Az Ön kézikönyve LG CS09AF http://hu.yourpdfguides.com/dref/3911641

Az Ön kézikönyve LG CS09AF http://hu.yourpdfguides.com/dref/3911641 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Beszerelési és használati útmutató. Tartalomjegyzék

Beszerelési és használati útmutató. Tartalomjegyzék Beszerelési és használati útmutató CC 9050 autós kihangosító mobiltelefonokhoz Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 1 Bevezetı... 1 A csomag tartalma, méretek... 2 Kiegészítık... 3 Beszerelési útmutató...

Részletesebben

ipod nano Használati útmutató

ipod nano Használati útmutató ipod nano Használati útmutató Tartalom 5 1. fejezet: Az első pillantás az ipod nano készülékre 5 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 6 Főképernyő 8 Állapotikonok 9 2. fejezet: Első lépések 9 Az ipod

Részletesebben

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv

TC-DVR MN30xx. Digitális videó rögzítő. Felhasználói kézikönyv TC-DVR MN30xx Digitális videó rögzítő Felhasználói kézikönyv 4/8/16 csatornás DVR-ekhez V1.0 Minden jog fenntartva FIGYELEM Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a digitális videórögzítőt. A DVR használata

Részletesebben

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató

ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató ConCorde Roadcam HD30 Használati útmutató www.concorde.hu 1 Köszönjük, hogy a ConCorde Roadcam HD30 menetrögzítő készüléket választotta. A termék első használata előtt kérjük, olvassa el a mellékelt használati

Részletesebben

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv

GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv GSmart Essence 4 Felhasználói kézikönyv Essence 4 0 S ze rzői jog A GIGA-BYTE COMMUNICATIONS INC. valamennyi, a jelen dokumentumban szereplő mobilterméke, beleértve a készüléket, kiegészítőket, szoftvert,

Részletesebben

- Biztosítani kell, hogy amikor a terméket bekötjük a hálózati kábel nincs szétlapítva és sérülésmentes.

- Biztosítani kell, hogy amikor a terméket bekötjük a hálózati kábel nincs szétlapítva és sérülésmentes. Gratulálunk a SINN7 Status 24/96 hangkártya beszerzéséhez. Köszönjük, hogy bizalmát a mi DJ technológiánkba fektette. Mielőtt használatba helyezi ezt a berendezést, arra kérjük Önt, hogy alaposan tanulmányozza,

Részletesebben

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808

Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 Vertikális sztereo mikrorendszer PLL FM rádióval, CD/MP3, USB és SD/MMC lejátszóval SENCOR SMC 808 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK A zenehallgatás nagyobb élményéért és a készülék összes

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS

TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS TARTALOMJEGYZÉK AZ ÖN BIZTONSÁGA ÉRDEKÉBEN ------------------------------ 1 BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK -------------------------- 2 SPECIÁLIS MEGJEGYZÉSEK AZ LCD MONITOROKKAL KAPCSOLATBAN -----------------------

Részletesebben

Tápfeszültség. Felhasználói útmutató

Tápfeszültség. Felhasználói útmutató Tápfeszültség Felhasználói útmutató Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Fontos biztonsági előírások

Fontos biztonsági előírások Az úton első a biztonság Autóvezetés közben ne használjuk a mobiltelefont, előbb álljunk félre a járművel. Fontos biztonsági előírások Az itt szereplő utasítások be nem tartása veszélyes, illetve törvénybe

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. funscreen EM73 Tablet

Felhasználói kézikönyv. funscreen EM73 Tablet Felhasználói kézikönyv funscreen EM73 Tablet Specifikáció - Operációs rendszer: Android 2.3 - Kijelzõ : 7, 800*480 TFT LCD capacitive, multi touch - Processzor: Telechips TCC8803, Cortex-A8, 1,20GHz -

Részletesebben

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv

CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv CPZ504 PTZ Kamera Felhasználói kézikönyv Biztonsági előírások FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLYE! Áramütés elkerülése érdekében óvja a készüléket esőtől és párás környezettől. A készüléket csak a megjelölt

Részletesebben

VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VDP-616 VEZETÉK NÉLKÜLI VIDEÓS KAPUTELEFON SZETT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOM A kültéri egység 3 A beltéri egység.. 3 A kijelzın megjelenített információk 4 Kezelıi útmutató. 5 Szerelıi útmutató 6 Technikai

Részletesebben

CNS globe triton. Felhasználói kézikönyv. www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna

CNS globe triton. Felhasználói kézikönyv. www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna CNS globe triton Felhasználói kézikönyv www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól,

Részletesebben

- 1 - FUB-26 Használait útmutató

- 1 - FUB-26 Használait útmutató FUB-26 Használait útmutató Tartalom 1.1 Óvintézkedések 1.2 Lejátszó jellemzői 1.3 A termék felépítése. A csomag az alábbiakat tartalmazza: 1.4 PC követelmény 2 Funckiók leírása 2.1 Lejátszó kezelői felületének

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. Az Intel,

Részletesebben

LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28

LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28 LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS DT 154-194-244-344 DS 64-94-134-164 DSC 98-168 DSCL 98-168 DA 28 Kutatások bebizonyították, hogy szoros összefüggés van a levegő tisztasága és a benne élő emberek egészsége között.

Részletesebben

Procontrol Workstar 35 PatrolGuard

Procontrol Workstar 35 PatrolGuard Procontrol WS35 PatrolGuard Procontrol Workstar 35 PatrolGuard Hordozható RFID transzponder olvasó és őrjárat-ellenőrző terminál Felhasználói kézikönyv Verzió: 6.0 2013.02.01 Procontrol WS35 PatrolGuard

Részletesebben

A Walkman és a vezetékmentesség

A Walkman és a vezetékmentesség d Sajtóközlemény Budapest, 2011. július 27. A Walkman és a vezetékmentesség Stílusos, színes videó MP3 lejátszók a Sonytól az A- és S-ok Bluetooth streaminggel 1 Az NWZ-A860 Walkman : prémium design és

Részletesebben

PROCONTROL Workstar 35 PatrolGuard

PROCONTROL Workstar 35 PatrolGuard Procontrol WS35 PatrolGuard PROCONTROL Workstar 35 PatrolGuard Hordozható RFID transzponder olvasó és őrjárat-ellenőrző terminál Felhasználói kézikönyv Verzió: 9.0 2015.01.05 Procontrol WS35 PatrolGuard

Részletesebben

A Microsoft, a Windows és a Windows Vista védjegyek vagy a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

A Microsoft, a Windows és a Windows Vista védjegyek vagy a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Útmutató 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista védjegyek vagy a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Részletesebben

ConCorde MIRROR Használati útmutató

ConCorde MIRROR Használati útmutató ConCorde MIRROR Használati útmutató 1 Köszönjük, hogy a ConCorde Mirror MP4 lejátszót választotta. A készülék első használata előtt, kérjük olvassa el ezt a használati útmutatót. Figyelem! A készülék bármely

Részletesebben

DNX450TR KEZELÉSI UTASÍTÁS. 2014 JVC KENWOOD Corporation. IM385_Ref_E_Hu_00 (E) GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER

DNX450TR KEZELÉSI UTASÍTÁS. 2014 JVC KENWOOD Corporation. IM385_Ref_E_Hu_00 (E) GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX450TR GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER KEZELÉSI UTASÍTÁS Mielőtt elolvasná ezt a kézikönyvet, kattintson az alábbi gombra a legújabb változat és a módosított oldalak ellenőrzéséhez. http://manual.kenwood.com/edition/im385/

Részletesebben

Procontrol Workstar35 AudioGuide

Procontrol Workstar35 AudioGuide Procontrol Workstar35 AudioGuide Múzeumi tárlatvezető Kezelői és telepítői kézikönyv Verzió: 5.0 2013.06.28. 2008 Procontrol Electronics Ltd. Minden jog fenntartva. A Worktime, a Workstar, a WtKomm a Procontrol

Részletesebben

DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB

DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB DNX521DAB DNX521VBT DNX4210DAB GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER KEZELÉSI UTASÍTÁS Mielőtt elolvasná ezt a kézikönyvet, kattintson az alábbi gombra a legújabb változat és a módosított oldalak ellenőrzéséhez. Legújabb

Részletesebben

U8 Bluetooth okosóra

U8 Bluetooth okosóra U8 Bluetooth okosóra Köszönjük, hogy az U8 intelligens Bluetooth órát választotta! A használati útmutatóból megismerheti az óra alapvető funkcióit és használatát. Az óra a legtöbb okos telefonnal összekapcsolható

Részletesebben

Az Ön kézikönyve STRONG SRT 8102 PLUS http://hu.yourpdfguides.com/dref/5775686

Az Ön kézikönyve STRONG SRT 8102 PLUS http://hu.yourpdfguides.com/dref/5775686 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

CAR RADIO TORONTO 440. Enjoy it. Kezelési és beszerelési utasítás

CAR RADIO TORONTO 440. Enjoy it. Kezelési és beszerelési utasítás CAR RADIO TORONTO 440 Enjoy it. Kezelési és beszerelési utasítás Kezelőegységek 1 2 3 4 5 6 7 8 9 17 16 15 14 13 12 11 10 1 nyomógomb Levehető kezelőpanel kireteszelése 2 MENU nyomógomb Röviden nyomni:

Részletesebben

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató HP 23tm érintőképernyős monitor Felhasználói útmutató 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

Kábel teszter Táska Használati utasítás RS485 kábel Audio kábel. o Fénykép: Pillanatfelvétel és mentés JPG fájlként o Videó kimenet mód: 1.

Kábel teszter Táska Használati utasítás RS485 kábel Audio kábel. o Fénykép: Pillanatfelvétel és mentés JPG fájlként o Videó kimenet mód: 1. LEÍRÁS Az új CCTV teszter kifejezetten a helyszíni telepítés és karbantartás támogatására készült. IP és analóg kamerákhoz, hálózati eszközök beállításához ideális. Tesztelhető vele többek között videó

Részletesebben

N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit router

N900 vezeték nélküli, kétsávos Gigabit router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegye és/vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az információk

Részletesebben