Ta rgy: Telekertekesi teshez kapcso 16d6 jogtigyletek az Eszaki Ipartelepen

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ta rgy: Telekertekesi teshez kapcso 16d6 jogtigyletek az Eszaki Ipartelepen"

Átírás

1 BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvim ter 7. Ikl. sz.: IV 777-3/2012. EliJad6: Czigleczkine Liszkai Edit Mell.:1 db Hiv. sz.:- Postacim: 5601 PI 112. Tele/on: (66) Telefax: (66) vantara.gyula@bekescsaba.hu NYILV ANOS iiles napirendje A donteshozatal minositett tobbseget igenyel! ElOkeszito: Strategiai - Fejlesztesi OsztaJy Velemenyezo: Penztigyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag Eloterjesztes Ta rgy: Telekertekesi teshez kapcso 16d6 jogtigyletek az Eszaki Ipartelepen Bekescsaba Megyei JOgll Varos Onkormanyzat Kozgyiilese okt6ber 26-an tartand6 nyilvanos tilesere Tisztelt/(ozgyiiles! I. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyi.ilese a 234/2012. (IX. 3.) kozgy. hatarozataval dontott az Eszaki Ipmielepen talajhat m 2 tertileti.i es m 2 tertiletu ingatlanok zartkoru pajyazat kereteben torten6 eliekesiteser61. A pajyazati eljaras lefolytatasra kertilt, Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyulesenek Penztigyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsaga a 263/2012. (Ix. 25.) szamu hatarozataval meghozta donteset a benyujtott palyazatok ertekeleser61. Ennek megfelel6en az adasveteli el6szerz6desek megkotesre kerultek a Bora Logisztikai Kft.-vel (szekhely: 5600 Bekescsaba, Hajn6czy u hrsz., Cg ) es a Marzek Kner Packaging Kft.-vel (szekhely: 5600 Bekescsaba, Bm"oss u , Cg ). Id6kozben a gazdasagi tarsasagok szamara nyitva a1l6 palyazati lehet6segek es a pajyazatok beadasanak feltetelei megvaltoztak. Az adasveteli el6szerz6dest onmagaban nem, vagy a tulajdonjogot igazol6 tulajdoni lapot vagy egy berleti konstrukci6t tmialmaz6 szerz6dest fogadja el a palyazat kiir6ja a terulet feletti jogosultsag igazolasara. A vegleges adasveteli szerz6desek megkotesere jelenleg nines lehet6seg, mivel a telekalakitasi eljaras folyamatban van. A palyazati kiirasok egy resze lezarasra kerult okt6ber 15. napjaval, erre tekintettel a Bora Logisztikai Kft.-vel a mellekletben csatolt berleti szerz6des megkotesre kerult, azzal, hogy csak akkor lep hatalyba, ha a Kozgyiiles erre vonatkoz6anj6vahagy6 dontest hoz. Tekintettel arra, hogy a pajyazati kiirasok valtoztak es az adasveteli el6szerz6desek versenyeztetesi eljaras lefolytatasat kovet6en mar alairasra kerultek mind a ket esetben, javaslom a Bora Logisztikai Kft.-vel kotott berleti szerz6des j6vahagyasat, valmnint a Marzek Kner Packaging Kft.-vel a berleti szerz6des megkoteset.

2 2 II. Bekescsaba Megyei JOgll Varos Onkormanyzat KozgyiHese a 272/2012. (IX. 28.) kozgy. hatarozataval dontott egy 3000 m 2 teruletu, beepitetlen miivelesi agu ingatlan arveres utjan torteno eliekeslteserol az Eszaki Ipartelepen. Az arveresi hirdetmeny az onkormanyzat vagyonar61 es a vagyon feletti rendelkezesi jog gyakorlasanak a szabalyair61 sz (V. 2.) onkonnanyzati rendelet alapjan elkeszult, az arveres idopontja okt6ber 24. A Tarcsa-Ker Kft. (szekhely: 5622 Korostarcsa, Szechenyi ut 74., ad6szrun: ), amely gazdasagi tarsasag mar jelezte veteli szandekat, palyazati uton szeretne a beruhazasahoz fon ast biztositani. A palyazati kiiras a terulet feletti jogosultsag igazolasara berleti konstrukci6t tartalmaz6 szerzodest vagy tulajdonjogot igazo16 tulajdoni lapot ir elo. A vegleges adasveteli szerzodes megkotesere nincs lehetoseg mivel a telekalakitasi eljaras meg nem fejezodott be. Tekintettel atta, hogy a terulet arveresen va16 ertekesitese mar folyamatban van, javaslom, hogy az arveres nyertesevel berleti szerzodes megkotesere is legyen lehetoseg. A javaslatot a Penztigyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag velemenyezi. A bizottsagi hatarozat a kozgyiilesi eloterjesztes mellekletet kepezi. A hatarozat vegrehajtasaban kozremiikodo hivatali egyseg: Strategiai - Fejlesztesi Osztaly. Kerem a Tisztelt Kozgyiilest, hogy donteset az alabbi hatarozati javaslat alapjan hozza meg. HATAROZATI JAVASLAT: 1. Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkonnanyzat Kozgyiilese j6vahagyja a Bora Logisztikai Kft.-vel (szekhely: 5600 Bekescsaba, Hajn6czy u. lo560 hrsz., Cg ) Bekescsaban, okt6ber 15. napjan kotott, a jelen hatarozat mellekletet kepezo berleti szerzodest. 2. Bekescsaba Megyei Jogll Varos Onkonnanyzat Kozgyiilese hozzajarul ahhoz, hogy a telekalakitast kovetoen kialaku16 bekescsabai hrsz.-u, m 2 tertiletii, beepitetlen terulet miivelesi agll ingatlanra vonatkoz6an a Marzek Kner Packaging Kft.-vel (szekhely: 5600 Bekescsaba, Bat oss u , Cg ), a 6147/12 hrsz.-u m 2 teruletii, beepitetlen miivelesi agll ingatlan tekinteteben erre vonatkoz6 igeny eseten az arveres nyel1esevel berieti szerzodes keriiljon megkotesre az alabbi feltetelekkel: A berleti szerzodest hatarozott idore kell megkotni, a palyazati kiirashoz igazod6an, legkorabban november 1. napjaval, a projekt lezarasat kovetoen a felmtartasi idoszak vegeig, de legkesobb december 31. napjaig. Amelmyiben a berelt ingatlan vonatkozasban a felek kozott a jovoben adasveteli szerzodes jon letre, a berleti szerzodessel szabalyozott berleti jogviszony a tulajdonjog ingatlan-nyilvantartasba va16 bejegyzesevel egyidejiileg megsziinik. A berleti dij junius 30. napjaig nett ,- Ft/h6 (brutt ,- Ftlh6), julius 1. napjat61 brutt ,- Ft/h6, amelyet a berlo elore, minden targyh6nap 10-ig megfizet. Ezen kotelezettseg megszegese rendkivtili felmondasi oknak tekintendo. Az onkormanyzat januar 1. napjat61 a berleti dijat evente, a KSH altai kozolt fogyaszt6i arindex (inflaci6) me11ekevel azonos m6i1ekkel noveli.

3 3 A berlo koteles sajat koltsegen a teljes ingatlant es kornyeket karbantartani tisztantartani es 6rzeserol gondoskodni. A berlo tudomasul veszi, hogy rendkivtili felmondas eseten sem penzbeli karteritest, sem csereingatlant vagy egyeb elhelyezesi igenyt a berbead6val szemben nem tamaszthat. A berlo a berlemenyt nem, vagy csak kizar6lag a palyazati lehetosegek eloirasai miatt letrehozott olyan gazdasagi tarsasagnak adhatja hasznalatba vagy berbe, amely 100 % tulajdonaban van a berlonek es vallalja a szerzodesben rogzitett kotelezettsegek telj esiteset. A berlo tudomasul veszi, hogy az altai a - akar engedellyel, aka.r engedely nelktil - vegzett erteknovelo berullazasok ellenerteket nem kovetelheti a berbead6t61, alt61 a szerzodes alairasaval lemond. Amennyiben a berlo altai beadott palyazat tamogatasban nem reszestil, es az adasveteli szerz6des nem jon letre. llgy barmelyik fel jogosult 30 napos felmondasi idovel a berleti szerzodest felmondani. Bekescsaba Megyei Jogu Varos bnkonml.nyzat Kozgy(1iese felhatalmazza Vantara Gyula polgarmestert, hogy a fenti feltetelekkel a berleti szerzodeseket kosse meg. Felelos: Vantara Gyula polgarmester Hatarido: marcius 31. Bekescsaba, okt6ber 17. Ellenjegyzes: Vantara Gyula polgarmester JOgi:... ~... /,.. ' /fi~l PenzugYl:

4 BERLETISZERZODES Amely letrejott egyreszrol Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzata (5600 Bekesesaba, Szent Istvan ter 7., koltsegvetesi Wrzsszam: , kepviseli: Vantara Gyula polgarmester) mint berbead6 (a tovabbiakban: Berbead6), masreszr61 a Bora Logisztikai Kft. (5600 Bekesesaba, Hajn6czy u hrsz., Cgj: , ad6sz{un: , statisztikai szam: , kepviseli: Bora Imre Ugyvezet6) mint berlo (a tovabbiakban: Berlo) kozott az alabbi feltetelek szerint: 1. A Berbead6 berbe adja, a Berlo berbe veszi a Berbead6 tulajdonat kepezo, a bekescsabai ingatlan-nyilvantruiasban h1'sz. alatt felvett, termeszetben a Bekescsaba, Eszaki Ipartelep, Balassa utcaban talalhat m 2 teruletu, kivett beepftetlen terulet megjelolesli ingatlant. 2. A Berl6 az ingatlant megtekintett allapotban veszl berbe, kozmuesatlakozasok kiepitese nelkul. 3. A felek megallapitjak, bogy jelen berleti szerzodessel egyidejlileg - versenyeztetesi eljaras lefolytatasat kovetoen - egymassal mint elad6 es vevo adasveteli eloszerzodest is kotnek a fentiekben megjelolt ingatlanra, tekintettel ana, hogy a Berlo, egyben vev6 az ingatlru1t palyazat utjan Wrteno beruhazasi ta1110gatas elnyerese eseten logisztikai esarnok epitese celjara meg kivanja vasarolni. 4. A Be~bead6 a fentiekben megjelolt ingatlant december 31-ig tart6 hatarozott ideig adja berbe. A Berletijogviszony kezdete: okt6ber A berleti dij megallapitasanal a Berlo tudo111asul veszi, bogy a Berbead6 - tekintettel az ingatlru1ra szinten megkowtt adasveteli eloszerzodesre - egyedi berleti konstrukci6t allapit l'neg, amely az alabbiak szerint alakul: A berleti dij junius 30. napjaig brutt Ft/h6, julius 1. napjat61 brutt Ft/h6. A Berbead januar 1. napjat61 a berleti dijat evente, a KSH altai kozolt fogyaszt6i arindex (inflaci6) mertekevel azonos 111ertekkel noveli. A Berl6 a berleti dijat a targyh6 10. napjaig a Berbead6 altai kiallitott szamla alapjan koteles a Berbead6nak az OTP Bank Nyrt.-nel vezetett szamu bankszamhijara atutalni. Likviditasi nyilatkozat: A Berlo - kepviseleteben eljar6 Bora Imre Ugyvezeto szemelyes bunteto jogi felel6ssegenek tudataban - jelen szerzodes alairasaval is kijelenti, hogy a szerzodes alairasanak idopontjaban a tarsasag nem all esod- vagy felszamolasi, illetoleg vegelszamolasi eljanls alatt. A tarsasaggal szemben nines olyan nagysagrendu peres vagy, peren kivi.ili koveteles, amely a eeg mukodeset, tart6s gazdasagi tevekenyseget es piaci jelenletet befolyasolna. Kijelenti tovabba, hogy a szerzodesben megjelolt gazdasagi tevekenyseg folytatasahoz, rumak forg6eszkozfinanszirozasahoz megfelelo szabad penzeszkozzel, a beruhazashoz banki finru1szirozasi hatterrel rendelkezik. 6. A felek kijelentik, hogy amennyiben a berelt ingatlan vonatkozasaban a felek kozott a jov6ben adasveteli szerzodes jon letre, a jelen szerzodessel szabalyozott berleti jogviszony a tulajdonjog ingatlan-nyilvantartasban val6 bejegyzesevel egyidejuleg megszunik. ~ /

5 2 7. A felek kijelentik, hogy mne1u1yiben a Berlo altai beadott palyazat tchnogatasban nem reszestil es az adasveteli szerzodes nem jon let1'e, ugy bal'melyik fel jogosult 30 napos felmondasi idovel a jelen berleti szerzodest felmondani. 8. A Berbead6t megilleti az azo1u1ali hatalyu felmondas joga akkor, ha a Berlo a rendes gazdalkodas szabalyait megszegte, a berleti dijat hataridore nem fizette meg, tevekenysegevel sztiksegtelentil zavmja a szomszedos ingatlanok hasznalatat, a terilleten engedely nelkui epitkezik, illetve a kotelezo karbantartasi, tisztantm1asi es gaztalanitasi kotelezettsegenek nel11 tett eleget. Rendl~ivtili felmondas eseten a Berlo sel11 penzbeli ka11eritest, sem csereingatlant vagy egyeb elhelyezesi igenyt a Berbead6val szemben nem tamaszthat. A Berbead6 a berleti szerzodes azolulali hatalyu felmondasa eseten a teljesites elmaradasanak kovetkezl11enyeire torteno il'asos figyelmeztetessel, 8 napos hatarido tuzesevel a Berlot fizefesl'e felhivja, es ennek el'edl11enytelen eltelte eseten gyakorolhatja - h6 vegel'e sz616an - felmondasi jogat. A teljesitesi felsz6litast, valamint az ezt koveto azolulali hatalyll felmondast tal'talmaz6 irat atvetelet a Berlo nem tagadhatja meg. Al11ennyiben erre megis SOl' kertil, tlgy a ktildemenyt, ha igazoltan feladtak, a kezbesitest koveto 5. munkmlapon kezbesitettnek kell tekinteni abban az esetben is, ha az ajanlott vagy tertivevenyes ktildemeny a "cimzett ismeretlen", vagy "nem kereste" jelzessel erkezik vissza a felad6hoz. Amennyiben a Berlo dijfizetesen ttlli egyeb, jelen szerzodesben vallalt vagy jogszabaly altai eloirt, a berlemeny rendeltetesszenl es szerzodesszeru haszmuataval osszefliggo kotelezettsegszegesere kel'i.il sor, tlgy a Berbead6 a szerzodesszeru teljesitesre irasban 15 napos hataridot tuz ki, es a hatarido eredmenytelen eltelte eseten a berletet azuiuli::lli hatailyal fclmondhatja. 9. A Berbead6 a berbe vett ingatlanon folytatott tevekenysegert nem vallal felelosseget. A berlemeny hasznalatava.l kapcsolatos ttlzl'endeszeti, balesetvedelmi, egeszsegugyi, kornyezetvedelmi es egyeb hat6sagi eloirasok ma1'adektalan betartasae11 a Berlot teljes konl felelosseg terheli. A tevekenyseghez sztikseges hat6sagi engedelyek besze1'zese a Berlo feladata es koltsege. 10. A Berlo vallalja, hogy - a sajat koltsegen a teljes ingatlant es kornyeket karbantartja, tiszt{mtrutja, o1'zeserol gondoskodik, - betartja a tevekenysegevel kapcsolatos munka-, tuzvedelmi es egyeb eloirasokat. 11. AmelU1yiben a berleti jogviszony megszunese utal~ a te1'tileten a kesobbiekben olyan kornyezetszelmyezes kertil feltarasra, amely biz.onyithat6an a Berlo tevekenysegeb61 szal'mazik, a Berlo koteles a karmentesites koltsegeit megteriteni a Berbead6 reszere. 12. A Berlo a berlemenyt masnak sem hasznalatra, sel11 alberletbe nem adhatja. A vallalkozas tevekenysegenek megvaltoztatasat egyeztetni koteles a Bel'bead6val. Ha a valialkozas uj tevekenysege nel11 egyeztetheto ossze a Berbead6 elkepzeleseivel, a Be1'bead6 a szerzodest relidkivuli felmondassal felmondhatja. A Berbead6 hozzajarulasaval a berlemenyben folytatni kivant tevekenyseg: logisztikai csru'nok epitese.

6 3 13. A Berlo tudomasul veszi, hogy az altai a - engedely vagy engedely nelkul - vegzett e11elmovelo beruhazasok ellene11eket nem kovetelheti a Berbeadotol, arrol a szerzodes alairasavallemond. 14. A Berlo tudomasul veszi, hogy a szerzodes leja1ia utan sem piacvesztesbol, sem kikoltozesbol, sem uj telephely letesitesebol eredo karait, tobbletkoltsegeit nem kovetelheti. A berlet lejarta utan elhelyezesre semmilyen f01111aban nem tm that igenyt. 15. Jelen szerzodessel szabaiyozott jogviszonybol esetlegesen felme1iilo vitas kerdeseket a felek megprobaijak megegyezes utjal1 rendezni. AlTa az esetre, ha a targyalas nem vezet eredmenyre, a felek kikotik - hatasko110l ftiggoen - a Bekescsabai Varosi Birosag, illetoleg a Gyulai Torvenyszek kizarolagos illetekesseget a jogvita eldontesere. 16. A jelen szerzodessel szabalyozott jogviszonyban a felek egytittmlikodve, johiszemlien jarnak el. 17. A Berlo kijelenti, hogy a nemzeti vagyonrol szolo evi. CXCVI. torveny 3. -a szerinti MIMhato szervezetnek minostil. Amennyiben a Vevo kijelentese nem megalapozott, a jelen szerzodes semmis. A szerzodes hataiybalepesenek feltetele Bekescsaba Megyei Jogu Varos Onkormanyzat Kozgyiilesenek erre vonatkozo j ovahagyo dontese. 18. A szerzodo felek a szerzodesben nem szabalyozott kerdesekre a Polgari Torvenykonyvrol szolo evi IV. torveny megfelelo rendelkezeseit tekintik irfmyadonak. Ezen szerzodest a szerzodo felelc elolvasas es e11elmezes utan, mint akm'atukkal mindenben megegyezot Jovahagy61ag iljalc ald.. Bekescsaba, JQ1?.o.~rJ.~.,/"'"' f lvvfl / / )... ~.~... ~ Berlo Bora Logisztikai Kft. kepviseli: Bora Imre iigyvezeto ~----;;: 4-;;' P enzugy1,... e 11' enjegyzes:,... (/ ( t hr{:" :... i.... Tame Stuber Eva oszt Ellenjegyzem: Bekescsaba,. ~~.1~. ~~.~. J. ~' ~~... p.:..!~.. ~~.... Dr. Las~16 leno' Csab1ogt~macsos Jogtanacsos Ig.sz.: Bekescsaba Megyei Jogu Yaros Polgarmesteri' Hivatala B6kescsaba, Szent htvlin tel' 7. K,,,I "'I' '/l'si szllbaly(lkn"~ li1l'grclcl:..!.,') '\';;,. f;,.,. 1"". t-4:!t/f..... h'!:..ij.;'ll~gyzcs: lyv~i~fo "hq,.... "'''l/lig!,' l'i1rnjl'gy?cs Ik~';'L<aba H("kcSl:~(th( ,..... /.. "... - ~ ---:'-~..../....r:~...

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 49412015. Előadó: Dr. Tőgye Ildikó, Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: 1 db- Hiv. sz.: - Postacím: 5601 Pf 112.

Részletesebben

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 228-2012015. Előadó: Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: 2 db Hiv. sz.: - Postacím: 5601Pf112. Telefon: (66) 523-801

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről

Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről Budapest Főváros X. kerület Alpolgármestere j(; t. Előterjesztés a Gazdasági Bizottság részére a Budapest X. kerület, Liget u. 1/c I. 16. szám alatti ingatlan értékesítéséről I. Tartalmi összefoglaló Budapest

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOG Ú V AR OS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOG Ú V AR OS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOG Ú V AR OS ALPOLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: T. ~tr'j I,toÁ~ Előadó: Opauszki Zoltán Mell.: 1 db Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66)

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2013. szeptember 20-i ülése 6. számú napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2013. szeptember 20-i ülése 6. számú napirendi pontja 1 Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2013. szeptember 20-i ülése 6. számú napirendi pontja Javaslat haszonélvezeti jog alapításáról szóló szerződés jóváhagyására Előadó: dr. Puskás

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI ÉS VÁROS- FEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI ÉS VÁROS- FEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK PÉNZÜGYI, GAZDASÁGI ÉS VÁROS- FEJLESZTÉSI BIZOTTSÁGA ELNÖKÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 45512018. Előadó: Moravszkyné Kalcsu

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Előterjesztés

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Előterjesztés BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTEJlÉTőL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV. 669-2/2012. Előadó: Márton László Mell: 2db Postacím: 5601 Pl 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66) 523-808

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET. a tulajdonát képező

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET. a tulajdonát képező PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Makó Város Önkormányzata EGYFORDULÓS, NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET a tulajdonát képező MAKÓ, SZÉCHENYI TÉR 10. SZÁM ALATTI KORONA ÜZLETI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT I. EMELET, 201-208-AS 51 m 2 ALAPTERÜLETŰ

Részletesebben

Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására

Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására 14253058 S algó Vagyon Kft. Salgótarján SV/2.411-2/2015 Javaslat a Salgótarján, Játszó út 2. 4/1 szám alatti lakás műterem céljára történő bérbeadására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei Jogú Város

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL. Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Eloterjesztes

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL. Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Eloterjesztes BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Ikt. sz.: IV, 520-3/2011. Eload6: Czigteczkine Liszkai Edit Mell.: 1 db Hiv. SZ.:- Postacfm: 5601 Pf 112. Tele/on: (66) 523-801

Részletesebben

Bérleti díj: Ft + áfa/hó, azaz forint + áfa/hó A hasznosítás időtartama: év.

Bérleti díj: Ft + áfa/hó, azaz forint + áfa/hó A hasznosítás időtartama: év. 1. sz. nyilatkozat A bérleti díjról, bérlet időtartamáról, a bérleményben folytatni kívánt tevékenységről pályázati eljárásban az ingatlan bérleti díjára az alábbi ajánlatot teszem: Bérleti díj: Ft + áfa/hó,

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. január 14. Dr. Pavlek Tünde sk.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének február 16-ai ülésére. 11. napirend

ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének február 16-ai ülésére. 11. napirend ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. február 16-ai ülésére 11. napirend Tárgya: Előadó: Bérleti szerződés elfogadása dr. Takács Béla aljegyző Melléklet: határozati kivonatok,

Részletesebben

3. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

3. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Vargáné Fodor Rita Előterjeszti:Mezőfi

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Ügyiratszám: 08-8/609- /2011. 1.sz. melléklet ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről másrészről továbbá valamint és Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata (7621 Pécs, Széchenyi tér 1.) adószám:

Részletesebben

BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6.

BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6. BEKESCSABA VAGYONKEZELO ZRT. IGAZGATOSAGA BEKESCSABA, lranyi U. 4-6. Ikt.sz.: 6/2016. Velemenyezo: Penziigyi, Gazdasagi es Varosfejlesztesi Bizottsag NYILV ANOS ULES napirendje A donteshozatal minositett

Részletesebben

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje

NYILVÁNOS ÜLÉS napirendje BÉKf.."SCSABA MEGfEJ JOGÚ varas POLCÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent ls/ván tér 7. Ikl. sz.:1v.855-612009. Elűadó:Czigléczkiné Liszkai Edil Mell.:2 db Hiv. sz.: Postacím: 560/ Pf 112. relefoll: (66) 523-801

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere. J A VA S L A T az önkormányzat tulajdonában lévő Csalános úti sporttelep használatba adására

Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere. J A VA S L A T az önkormányzat tulajdonában lévő Csalános úti sporttelep használatba adására Salgótarján Megyei Jogú Város Alpolgármestere Iktatószám: 2025/2014. J A VA S L A T az önkormányzat tulajdonában lévő Csalános úti sporttelep használatba adására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján Megyei

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS. Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. lkt. sz.: IV. 65412015. Előadó: Csizmadia Bernadett Mell.: 2 db Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf. 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax:

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 9275-4/2013 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Javaslat Somoskőújfalu Község Önkormányzat iskolaépületére vonatkozó használati szerződés megszüntetésére, és az ingatlan Hibó Tamás Művészeti

Részletesebben

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja Egyszerű többség A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2008. február 15-i ülése 12. sz. napirendi pontja Javaslat Szekszárd Megyei Jogú Várossal a Mészöly hagyaték kezeléséről kötendő együttműködési

Részletesebben

Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára

Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH Településfejlesztési

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 13253/2013. Javaslat a salgótarjáni 6225/14 és 6225/15 helyrajzi számú, Ipari Parkban lévő területek megszerzésére Tisztelt Közgyűlés! A Salgó Vagyon Kft

Részletesebben

TELEKALAKÍTÁSSAL VEGYES INGATAN ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

TELEKALAKÍTÁSSAL VEGYES INGATAN ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS TELEKALAKÍTÁSSAL VEGYES INGATAN ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS amely létrejött BÁN ZALÁN ÉS BÁN-ANDRÁSI SZILVIA GÁRDONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT között * 2019. április. napján 1 TELEKALAKÍTÁSSAL VEGYES INGATAN ADÁSVÉTELI

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7.

BEKESCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. BEKESCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Ikt. sz.: VIII. 108-2712016. Eload6: Tarne Stuber Eva 1 Bende-Engelhardt Judit Mell.: Postacim: 5601 Pf 112. Telefon: (66)

Részletesebben

1. számú nyilatkozat

1. számú nyilatkozat 1. számú nyilatkozat cégjegyzékszám:.) a... (a továbbiakban: ) 1. Büntetőjogi felelősségem tudatában akként nyilatkozom, hogy: (a) nek Budapest Főváros Önkormányzatával szemben nincs három hónapnál régebben

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. november 13. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjesztő: Vargáné

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. február 14. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

1. Eladó kijelenti, hogy 1/1 részbeni kizárólagos tulajdonát képezi az alábbi ingatlan:

1. Eladó kijelenti, hogy 1/1 részbeni kizárólagos tulajdonát képezi az alábbi ingatlan: Ikt.sz.: PVV Zrt. ADÁSVÉTELI ELŐSZERZŐDÉS B-10-00-01 VERZIÓ: 3.0 mely létrejött egyrészről a PVV Pécsi Városüzemelési és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhely: Pécs, Búza tér 8/b. szám,

Részletesebben

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani.

Pályázati felhívás m ,- Ft ,- Ft. A pályázatokat 15465/9 hrsz jeligével, zárt borítékban lehet benyújtani. Pályázati felhívás 1. melléklet Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata nyilvános pályáztatás útján építési telekként kívánja értékesíteni az alábbi ingatlant: Megnevezés a zalaegerszegi 15465/9 hrsz-ú,

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Mária Előterjesztő: Hegedűs

Részletesebben

Javaslat a Salgótarján, Petőfi út 85. (hrsz.: 923) szám alatti volt általános iskola sportpályájának ingyenes használatba adására

Javaslat a Salgótarján, Petőfi út 85. (hrsz.: 923) szám alatti volt általános iskola sportpályájának ingyenes használatba adására 14253287 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/4.121-2/2015. Javaslat a Salgótarján, Petőfi út 85. (hrsz.: 923) szám alatti volt általános iskola sportpályájának ingyenes használatba adására Tisztelt Közgyűlés!

Részletesebben

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5.

SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. 14253126 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/3.355-.. h...j 2 0 \5. Javaslat a Salgótarján, Hősök út 35. és Salgótarján, Petőfi út 85. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlanok Salgótarján Foglalkoztatási

Részletesebben

Javaslat a Rónafalui Művelődési Ház Rónafaluért Baráti Társaság részére történő ingyenes használatba adására

Javaslat a Rónafalui Művelődési Ház Rónafaluért Baráti Társaság részére történő ingyenes használatba adására 14254048 1425 4048 S algó Vagyon Kft. Salgótarján SV/3.784-2/2016. Javaslat a Rónafalui Művelődési Ház Rónafaluért Baráti Társaság részére történő ingyenes használatba adására Tisztelt Közgyűlés! Salgótarján

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Tel: 63/510-300

Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Tel: 63/510-300 Szentes Város Polgármesterétől 6600 Szentes, Kossuth tér 6. Tel: 63/510-300 Szentes Város Önkormányzat Képviselő-testülete Helyben Tisztelt Képviselő-testület! Tárgy: Szentes Kossuth Lajos u. 18. szám

Részletesebben

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása Az előterjesztés száma: 151/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án, 18-órakor megtartandó ülésére A Piactér üzemeltetésének

Részletesebben

BEXESCSABA MEGYEl JOGU V A.ROS POLGARMESTERETOL Btikriscsaba, Szent Istvim ttir 7. NYIL V ANOS ULES napirendje

BEXESCSABA MEGYEl JOGU V A.ROS POLGARMESTERETOL Btikriscsaba, Szent Istvim ttir 7. NYIL V ANOS ULES napirendje BEXESCSABA MEGYEl JOGU V A.ROS POLGARMESTERETOL Btikriscsaba, Szent Istvim ttir 7. Ik/. sz.: IV 55112011. E/6ad6: T{irok Tamas Mel!.: Bira/6 Bizollsag irasbe/i szakvetemenye Hiv. sz.: Postacfm: 5601 Pf

Részletesebben

/ '\ l Kovacsne Szatai AgnJs

/ '\ l Kovacsne Szatai AgnJs NVIREGYHAZA MEGVEI JOGU VAROS POLGARMESTERI HIVATALA VAGVONGAZoALKooAslOSZTALV 4401 NvIREGYHAzA, KOSSU TH TER 1. PF.: 83. TELEFON: +36 42 524-5 40: FAX: +36 42 524'541 E MAIL: VAGYONGAZDALKODAS@ NYI REGYHAZA.HU

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL. Bekescsaba, Szent IstViin ter 7.

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL. Bekescsaba, Szent IstViin ter 7. BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL. Bekescsaba, Szent IstViin ter 7. Ikt. sz.: IV 77112011. El6ad6: Czigleczkine Liszkai Edit, Kozma kmos Mel!.: 1 db Postacim: 5601 PI 112. Tele/on: (66) 523-801

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Szám:9033-7/2014. Javaslat a 01219 hrsz.-ú állami tulajdonú ingatlan önkormányzati tulajdonba vételéhez

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. december 15. Szombathyné dr.

Részletesebben

ENGEDMÉNYEZÉSI SZERZŐDÉS

ENGEDMÉNYEZÉSI SZERZŐDÉS SZT-. ENGEDMÉNYEZÉSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Pér Község Önkormányzata mint engedményező (cím: 9099 Pér, Szent Imre utca 1.; törzsszám: 727837; adószáma: 15727835-2-08; képviseletében eljár:

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia Előterjeszti: Vargáné

Részletesebben

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. - a továbbiakban a felek együttes említése esetén: Szerződő Felek között a mai napon és helyen az alábbi feltételek mellett:

MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS. - a továbbiakban a felek együttes említése esetén: Szerződő Felek között a mai napon és helyen az alábbi feltételek mellett: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről (székhely: 1042 Budapest, István út 14., statisztikai számjele: 15504005-7511-321-01, adószáma: 15504005-2-41, képviseli: dr. Derce Tamás polgármester), mint

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Dabasi Kornélia és Vargáné Fodor Rita

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 23-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. február 23-i ülésére Tárgy: A Békés Városi Önkéntes Tűzoltó Egyesület kérelme Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdálkodási Osztály Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám: IV/6 Döntéshozatal módja: Egyszerű

Részletesebben

Törvényességi véleményezésre bemutatva: augusztus

Törvényességi véleményezésre bemutatva: augusztus Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata (9400 Sopron, Fő tér 1.) Ügyiratszám: 60933-5/2008. CÍM: A Sopron, Ágfalvi úti 8530/206 hrsz-ú ingatlan értékesítésére kiírt pályázatról Előterjesztő: Dr. Simon István

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete január 28-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete január 28-i ülésére Tárgy: Küldetés Alapítvány kérelme Sorszám: IV/5 Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség Véleményező bizottság: Pénzügyi Bizottság Egyéb előterjesztés

Részletesebben

Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-ei soros ülésére

Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 25-ei soros ülésére ELŐTERJESZTÉS Alcsútdoboz Települési Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25-ei soros ülésére Előterjesztés címe és tárgya: Döntés Cserna LajosGyörgy Alcsútdoboz, Szabadság u. 161. szám

Részletesebben

Előterjesztés. A Körzeti Megbízotti Iroda használati megállapodásáról

Előterjesztés. A Körzeti Megbízotti Iroda használati megállapodásáról Tisztelt Képviselő-testület! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Városfejlesztési Bizottsága 2012. szeptember 3-án tartott soron kívüli nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Városfejlesztési Bizottsága 2012. szeptember 3-án tartott soron kívüli nyilvános üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Városfejlesztési Bizottsága 2012. szeptember 3-án tartott soron kívüli nyilvános üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal III. tárgyaló Jelen vannak: Dr. Ferenczi Attila bizottsági

Részletesebben

Javaslat. ingatlan használati jogának átadására a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részére.

Javaslat. ingatlan használati jogának átadására a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részére. PÁSZTÓ VÁROS POLGÁRMESTERE 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) *460-753 ; *460-155/113 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-185/2012. A döntés meghozatala minősített Szavazattöbbséget igényel! Javaslat ingatlan

Részletesebben

s v/. ~:?7.K.. h.. r2:.. /2015.

s v/. ~:?7.K.. h.. r2:.. /2015. 14253065 Salgó Vagyon Kft. Salgótarján s v/. ~:?7.K.. h.. r2:.. /2015. Javaslat a 3681 hrsz.-ú ingatlan ingyenes használatba adására Tisztelt Közgyűlés! A Salgótarján Foglalkoztatási Nonprofit Kft. szerves

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017 május 18-i ülésének /iz. napirendi pontja

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017 május 18-i ülésének /iz. napirendi pontja Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017 május 18-i ülésének /iz. napirendi pontja Tárgy: A paksi 0331 hrsz. ingatlanon további három önálló, 0,5 MW-os napelem park kialakítása Előadó: Süli János

Részletesebben

POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan tel' 7.

POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan tel' 7. BEKESCSABA MEGYEI JOGU VAROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan tel' 7. 1kt. sz.: IV. 252/2013. Eloado: Marik Tibor, Czigleczkine Liszkai Edit Mell.: 1 db Hiv. sz.: - Postacim: 5601 PI 112. Telefon:

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. NYIL V ANOS ULES napirendje

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. NYIL V ANOS ULES napirendje BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan ter 7. Ikt. sz.: 1. 20212016. Eload6: dr. Kiss Gyula Mell.: 2 db Hiv. sz.: Postacim: 5601 PI 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax:

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. január 08. Dr. Pavlek Tünde sk.

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSE 2012. szeptember 3-án tartott soron kívüli nyilvános ülésének jegyzıkönyvi K I V O N A T A

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSE 2012. szeptember 3-án tartott soron kívüli nyilvános ülésének jegyzıkönyvi K I V O N A T A BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŐLÉSE 2012. szeptember 3-án tartott soron kívüli nyilvános ülésének jegyzıkönyvi K I V O N A T A Tárgy: Telekértékesítés az Északi Ipartelepen A közgyőlés

Részletesebben

BALATO FÜRED VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTER Szám: Előkészítő: dr. Lamperth Amarilla/Geiszler Éva Tárgy: Balatonfüredi Petőfi Sportkör kérelme Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 33/2014.(III.13.) HATÁROZATA. A városi sportpálya bérbeadásáról

Jegyzőkönyvi kivonat DEMECSER VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 33/2014.(III.13.) HATÁROZATA. A városi sportpálya bérbeadásáról Jegyzőkönyvi kivonat Készült Demecser Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 13. napján a Demecseri Polgármesteri Hivatal A épülete (4516. Demecser, Kétezer-egy tér 1.) Polgármester Irodájában

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Iktatószám: 1/716-1/2011/I. Előadó: Dr. Sánta Edina/Kovács Gábor Tárgy: Melléklet: ELŐTERJESZTÉS Sporttelepek hasznosítása Helyiségbérleti szerződés Makó

Részletesebben

J a v a s l a t. lakásfenntartási támogatás keretében nyújtott tüzelő segély biztosítása érdekében beérkezett pályázatok elbírálására

J a v a s l a t. lakásfenntartási támogatás keretében nyújtott tüzelő segély biztosítása érdekében beérkezett pályázatok elbírálására J a v a s l a t lakásfenntartási támogatás keretében nyújtott tüzelő segély biztosítása érdekében beérkezett pályázatok elbírálására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Szociális és Egészségügyi Osztály

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS ONKORMliNYZAT KOZGWLESE EGESZSEGUGYI, SZOCIALIS ES LAKASUGYIBIZOTTSAGA. Bikiscsaba, Szent Istwin ter 7.

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS ONKORMliNYZAT KOZGWLESE EGESZSEGUGYI, SZOCIALIS ES LAKASUGYIBIZOTTSAGA. Bikiscsaba, Szent Istwin ter 7. BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS ONKORMliNYZAT KOZGWLESE EGESZSEGUGYI, SZOCIALIS ES LAKASUGYIBIZOTTSAGA Bikiscsaba, Szent Istwin ter 7. Ikt. sz.: 111351-5/2011. El6ad6: Dr. T6gye fldik6 Mel!.: palyazat is

Részletesebben

Békéscsaba, Szent István tér 7. Előterjesztés. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése szeptember 29-én tartandó nyilvános ülésére

Békéscsaba, Szent István tér 7. Előterjesztés. Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése szeptember 29-én tartandó nyilvános ülésére BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV. 342-312015. Előadó: Moravszkyné Kalcsu Gizella Mell.: 1 db térkép, 4 db fotó, Hiv.sz.: - Postacím: 5601 Pf 112.

Részletesebben

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE MAYOR OF MAKÓ Ikt.sz.: 1/1000-1/2014/I Üi.: dr. Kurunczi Péter Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete MAKÓ ELŐTERJESZTÉS Tárgy: Csongrád Megyei Levéltár használati

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. május 4-i rendkívüli ülésének 2. napirendi pontja Tár&v: A paksi 0331 hrsz.-ú ingatlanon 2 önálló, 0,5 MW-os napelem park kialakítása Előadó: Süli János

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MECYEI JOCÚ VAROS. Békéscsaba, Szell' István lér 7. NYILVANOS ÜLÉS napirendje A döntéshozatal minősített többséget igényel!

BÉKÉSCSABA MECYEI JOCÚ VAROS. Békéscsaba, Szell' István lér 7. NYILVANOS ÜLÉS napirendje A döntéshozatal minősített többséget igényel! BÉKÉSCSABA MECYEI JOCÚ VAROS POLcARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szell' István lér 7. Ikl. s:.: IV. 923-5.12009. Elóllt/ó: Leszkóné Pataki Ágnes Mell.:] db Hiv. sz.: Postacím: 560/ Pf J12. Telefoll: (66) 523-SOl

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére Tárgy: Békési Motoros Baráti Kör kérelme a Békés, Széchenyi tér 4. szám alatti ingatlan ingyenes használatára Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Sorszám: IV/12. Döntéshozatal módja:

Részletesebben

Előterjesztés a bicskei 2775 hrsz-ú ingatlan bérletéről

Előterjesztés a bicskei 2775 hrsz-ú ingatlan bérletéről Előterjesztés a bicskei 2775 hrsz-ú ingatlan bérletéről 1. előterjesztés száma: 15/2018 2. előterjesztést készítő személy neve: Soós Attila 3. előterjesztést készítésében közreműködő személy neve: 4. előterjesztés

Részletesebben

ALAPÍTÓI DÖNTÉSHOZATAL Tárgy: A Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.

ALAPÍTÓI DÖNTÉSHOZATAL Tárgy: A Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOG Ú V AR OS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. SZ.: IV 394-3/20J5. Előadó: Czigléczkiné Liszkai Edit Mell.: Jdb Hiv. sz: - Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-801

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 28 -i ülésére Tárgy: A Zirc, Rákóczi tér 11. szám alatti 1125/2 hrsz-ú, 76 m 2 alapterületű lakás bérleti jogviszonyának

Részletesebben

Együttműködési Megállapodás családi napközi kistérségi fenntartásban történő működtetésére

Együttműködési Megállapodás családi napközi kistérségi fenntartásban történő működtetésére Együttműködési Megállapodás családi napközi kistérségi fenntartásban történő működtetésére amely létrejött egyrészről a Pécsi Többcélú Kistérségi Társulás (7621 Pécs, Perczel M. u. 2.) számlaszáma: 11731001-15587086,

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Fodor Rita Előterjesztő: Hegedűs Ferenc

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ. a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-012/1/2010 AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Petőfi u. 2. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 27-i ülésére Tárgy: A Zirc, Kossuth u. 18. szám alatti 996/3/C helyrajzi számú garázs ingatlan bérleti úton történő

Részletesebben

Területbérleti szerződés

Területbérleti szerződés Területbérleti szerződés Amely létrejött egyrészről a Magyar Posta Zrt. (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6., adószáma: 10901232-2-44, számlavezető bank: FHB Bank, bankszámlaszáma: 18203332-06000412-40010125,

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 16. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Javaslat a Salgótarján, Rákóczi út 18. (hrsz: 3750/A/2) szám alatti üzlethelyiség bérbeadására

Javaslat a Salgótarján, Rákóczi út 18. (hrsz: 3750/A/2) szám alatti üzlethelyiség bérbeadására 14049385 r Salgó Vagyon Kft. Salgótarján SV/.i.'fc ;../2 0 1 4. Javaslat a Salgótarján, Rákóczi út 18. (hrsz: 3750/A/2) szám alatti üzlethelyiség bérbeadására Tisztelt Közgyűlés! Társaságunk bérleti szerződést

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testületének. a július 19-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testületének. a július 19-i ülésére 1 E L Ő T E R J E S Z T É S Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testületének a 2012. július 19-i ülésére Tárgy:Döntés önkormányzati tulajdonú ingatlanrész haszonkölcsönbe adásáról a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Részletesebben

Új Szöveges dokumentum

Új Szöveges dokumentum BÉRLETI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Miskolci Egyetem (székhelye: 3515 Miskolc, Egyetemváros; képviseli: Dr. Patkó Gyula rektor) - mint bérbeadó, a továbbiakban bérbeadó, másrészről a Bartók

Részletesebben

NYIL VANOS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal minősített többséget igényel!

NYIL VANOS ÜLÉS napirendje. A döntéshozatal minősített többséget igényel! BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VAROS POLGÁRMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: IV 490/2015. Előadó: Edit Mell.: l db Hiv.: - Czigléczkiné Liszkai Postacim: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-SOl NYIL

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent István tér 7. Ikt. sz.: VI 630/2012. Előadó: Petrovszki Zoltán Mell.: szerződésmódosítás Hiv. sz.: Postacím: 5601 Pf 112. Telefon: (66) 523-SOl

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. április 29-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. április 29-i ülésére Tárgy: Baptista Szeretetszolgálat kérelme Sorszám: IV/15 Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta Gazdasági Osztály Döntéshozatal módja: Egyszerű szótöbbség Véleményező bizottság: Pénzügyi Bizottság Egyéb

Részletesebben

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan fer 7.

BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan fer 7. BEKESCSABA MEGYEI JOGU V AROS POLGARMESTERETOL Bekescsaba, Szent Istvan fer 7. Ikt. sz.: IV. 232-65/2010. Eload6: Vass Csaba Mell.: Hiv. sz.: Postacim: 5601 PI 112. Telefon: (66) 523-801 Telefax: (66)

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete március 31-i ülésére Tárgy: Szent Lázár Alapítvány kérelme a Békés, Petőfi u. 35. szám alatti ingatlan hasznosítására vonatkozóan Előkészítette: Holopné dr. Sztrein Beáta osztályvezető-helyettes Gazdasági Osztály Véleményező

Részletesebben

FIZETŐ VÁRAKOZÓHELYEK ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉSE Egységes szerkezetbe foglalva.

FIZETŐ VÁRAKOZÓHELYEK ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉSE Egységes szerkezetbe foglalva. FIZETŐ VÁRAKOZÓHELYEK ÜZEMELTETÉSI SZERZŐDÉSE Egységes szerkezetbe foglalva. amely létrejött egyrészről Debrecen Megyei Város Önkormányzata (4024 Debrecen, Piac u. 20. képviseletében: Kósa Lajos polgármester),

Részletesebben

MEGYEI JOGÚ. A Közgyűlés a Polgármester előterjesztésére az 1/2013. (I.24.) önkormányzati rendelet 20. (1) bekezdés b.

MEGYEI JOGÚ. A Közgyűlés a Polgármester előterjesztésére az 1/2013. (I.24.) önkormányzati rendelet 20. (1) bekezdés b. DEBRECEN MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4024 Debrecen, Piac u. 20. 4024 Debrecen, Piac u. 20. Tel.: +36 52 511-410 Fax: (52) 511-401 E-mail: polgarmester@ph.debrecen.hu Tárgy: Sürgősségi indítvány A DMJV

Részletesebben

a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához

a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához Ref. szám: NÜ-004/3/2010. AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ a Békéscsaba, Szabadság tér 1-3. szám alatti ingatlan bérbeadásához I. Ajánlati felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma: Békéscsaba Vagyonkezelő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. november 11. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/893-1/2013/I Tárgy: Pályázat kiírása a Rudnay utca

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MEGYEJ logú varas POLGIÍRMEsTERÉrőL Békéscsaba, Szent Jstván tér 7.

BÉKÉSCSABA MEGYEJ logú varas POLGIÍRMEsTERÉrőL Békéscsaba, Szent Jstván tér 7. BÉKÉSCSABA MEGYEJ logú varas POLGIÍRMEsTERÉrőL Békéscsaba, Szent Jstván tér 7. Ikl. sz: 111.868-212009 Előadó: Dl'. Tőgye Ildikó Mell.. Hiv. sz.: Postacím: 560/ Pf J12. Telefon. (66) 523-801 E~lIIail:

Részletesebben

BÉKÉSCSABA MECl'EfJOCÚ VAROS. Békéscsaba, Szent ls/ván lér 7. NI'/LVANOS ÜLÉS napirendje

BÉKÉSCSABA MECl'EfJOCÚ VAROS. Békéscsaba, Szent ls/ván lér 7. NI'/LVANOS ÜLÉS napirendje BÉKÉSCSABA MECl'EfJOCÚ VAROS POLGARMESTERÉTŐL Békéscsaba, Szent ls/ván lér 7. Ikl.so.: XI. 6311-19/2009. E/öadó: Baloghné Bagó Gabriella. Vitrin Nemc/omé Mell. Hivs=.: - Postacím: 560/ Pf 112. Telefon:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2016.11.25.. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

MEGÁLLAPODÁS ELEKTROMOS FÖLDKÁBEL VEZETÉSI TELKI SZOLGALMI JOG ALAPÍTÁSÁRA

MEGÁLLAPODÁS ELEKTROMOS FÖLDKÁBEL VEZETÉSI TELKI SZOLGALMI JOG ALAPÍTÁSÁRA MEGÁLLAPODÁS ELEKTROMOS FÖLDKÁBEL VEZETÉSI TELKI SZOLGALMI JOG ALAPÍTÁSÁRA amely létrejött egyrészről: Majosháza Község Önkormányzata (székhelye: 9700 Szombathely, Kossuth L. u. 1-3., adószáma: 15421137-2-18,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 2/2018. (I.10.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 10-ei rendkívüli ülésére Tárgy: Javaslat rendőrőrs működtetéséről szóló megállapodás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. június 14. Dr. Pavlek Tünde jegyző

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 599/2006. (11.30.) sz. határozata. a Tiborc utca feletti közút kialakításáról

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének. 599/2006. (11.30.) sz. határozata. a Tiborc utca feletti közút kialakításáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 599/2006. (11.30.) sz. határozata a Tiborc utca feletti közút kialakításáról 1. A Közgyűlés úgy határoz, hogy a Tiborc utca feletti, elsőrendű közlekedési

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. szeptember 27-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. szeptember 27-i ülésére Tárgy: A Békési Férfi Kézilabda Kft működési támogatása és kamatmentes kölcsön kérelme Előkészítette: Váczi Julianna osztályvezető Véleményező bizottság: Gazdasági osztály Pénzügyi Bizottság Sorszám: IV/5.

Részletesebben