GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT"

Átírás

1 TOLEDO ENJOYNEERING

2 Az új SEAT Toledot a legszigorúbb mércék alapján terveztük. Továbbfejlesztettük, jobbá tettük, ugyanakkor a régi értékeit is megőriztünk. Az autó által nyújtott vezetési élmény nem esett áldozatul a műszaki fejlesztéseknek. Ezt mi úgy hívjuk, ENJOYNEERING. GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT Amikor az új SEAT Toledo tervezésébe fogtunk, néhány alapvető kérdéssel kezdtük. Lehetne-e javítani a dizájnon? Fokozható-e a teljesítmény? Csökkenthető-e a károsanyag-kibocsátás? Hogyan tudnánk fokozni a térkihasználást? A válaszokat most már mindenki láthatja. Bármerre is jár, az új SEAT Toledo után mindenki megfordul. Tágasabb a hátsó üléssora és hatalmas a csomagtartója. DSG váltója finomabban kapcsol, mint eddig valaha. Nagy teljesítményt nyújt kivételesen alacsony károsanyag-kibocsátás mellett. Az új SEAT Toledo egyszerűen lenyűgöző. Ám az teszi valóban gyönyörűvé, hogy megfizethető. 1 KERESD MEG ÉS TÖLTSD LE A SEAT EXPERIENCE ALKALMAZÁST 2 MUTASS RÁ ÉS OLVASD BE A KÉPEKET, HOGY ÉLETRE KELJENEK A KÉPERNYŐN 3 DUPLA KOPPINTÁS A TELJES KÉPERNYŐHÖZ

3 A PRAKTIKUM MOST MÉG VONZÓBB Az Új SEAT Toledo felnyitja a szemed. Egy kupé diszkrét eleganciáját egy kombi praktikus variálhatóságával ötvözi, ezzel egy tökéletes családi autót alkot. A precíz vonalak, élek és felületek a széles, szögletes fényszórókkal és a vízszintes hátsó lámpatestekkel együtt tekintélyes megjelenést kölcsönöznek az autónak, és ezzel tökéletesen illeszkedik a SEAT márka aktuális szellemiségéhez és formai génjeihez. Az autó hátulja is különleges. Itt találod a több mint nagyvonalú, 550 literes csomagtartót. Mivel úgy terveztük, hogy úgy nyíljon, mint egy ferdehátú, nem csak ez a piac egyik legszebb limuzinja, de a csomagtér hozzáférhetőségében is az elsők között áll.

4 TALÁLD MEG A BELSŐ SZABADSÁGOD Dőlj hátra, nyújtózkodj és lazítsd el magad. Az új SEAT Toledoban ülsz. Mindegy, hogy a kormány mögött, vagy elégedett utasként élvezed az utat, mindenhol bőséges a fej- és lábtér. A gyönyörű bézs belső tér a jó minőségű ülésekkel és kárpitokkal pihentető környezetet teremt, a legmagasabb szintű szaktudásról tanúskodik az alapáron járó igényesség. A pihentető érzést az USB-csatlakozós extraként rendelhető SEAT Media System 2.2 teszi teljessé, így könnyen eligazodsz a városban vagy meghallgathatod kedvenc zenédet. Mindez az új SEAT Toledo számára sem erőfeszítés, hiszen az egyik legkényelmesebb családi autó jelenleg.

5 EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ. ÉS GAZDASÁGOS Az új SEAT Toledo nemcsak a külcsínről szól, valódi belső értékei is figyelemreméltóak. A hétfokozatú kettős tengelykapcsolós DSG váltó könnyed, finom váltásainak köszönhetően az utazás suhanássá válik. A gazdaságosságot Ecomotive motorjaink fokozzák, amelyek kevesebbet fogyasztanak és így széndioxid-kibocsátásuk akár az 104 g/km értékig csökkenhet. A TSI- és TDI-motorjaink építésekor egyetlen cél lebegett szemünk előtt, hogy a kínálat legmegbízhatóbb ajánlatai legyenek. Természetes, hogy erősek (akár 122 lóerőig), ám számunkra az a legfontosabb, hogyan érkezel meg úticélodhoz, nem az, milyen gyorsan.

6 SZAKSZERŰEN FOGALMAZVA: NAGYSZERŰ BŐRBORÍTÁSÚ DSG VÁLTÓGOMB. Zökkenőmentes fokozatválasztáshoz. Bőrrel bevont varrott kormánykerék. Érezd a minőséget minden egyes érintésnél. FÉNYSZÓRÓMOSÓK. Tisztán tartják a fényszórókat, hogy jobban megvilágítsák az utat. ÓRIÁSI CSOMAGTARTÓ. 550 liter a befogadóképessége, és a könnyű használat érdekében úgy nyílik, akár egy ferdehátú.

7 A NYUGALOM IS SZÉRIA Mindegy, hogy te vezetsz, esetleg utas vagy, elöl, netán hátul ülsz, az új SEAT Toledoban a te biztonságod a legfontosabb. Éppen ezért alapáron kínálja a vezetőoldali és utasoldali légzsákot, az első oldallégzsákokat és a függönylégzsákokat, kikapcsolható az első utasoldali légzsák és az övek bekapcsolására hang figyelmeztet. TOLATÓRADAR. Egy ilyen gyönyörű autó tulajdonosaként nyilvánvalóan nagyon vigyázol, hogy megőrizd eredeti állapotát. A tolatóradar segítségével biztonságos távolságot tarthatsz Toledod és a mögötted álló között, így parkoláskor tolatva sohasem kerülsz túlságosan közel. És éppen ezért, ha számításba vesszük az olyan felszereléseket, mint a blokkolásgátló, az elektronikus menetstabilizáló, a hátsó ISOFIX és TOP Tether rögzítési pontok, az új SEAT Toledo az egyik legbiztonságosabb családi autó a piacon. A biztonság is az egyik olyan fontos tényező, amelyen mi sokat dolgoztunk, hogy neked ne kelljen emiatt aggódni. VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ. A Toledot úgy terveztük, hogy a kiszámíthatatlannal is számoljon. A visszagurulás-gátló a fékpedál kiengedése utáni két másodperces késleltetéssel megakadályozza, hogy emelkedőn indulásnál visszaguruljon autód. Ötcsillagos minősítéssel zárta az SEAT Toledo az Euro NCAP (New Car Assessment Programme) független szervezet tesztsorozatát. A felnőtt utasok védelme terén a Toledo 94 %-os eredményt produkált, míg az oldalirányú ütközés tesztje során maximális pontszámot ért el. LÉGZSÁKOK. A Toledo fedélzetén a biztonság a legfontosabb. Alapáron kínálja a vezetőoldali és utasoldali légzsákot, az első oldallégzsákokat és a függönylégzsákokat, kikapcsolható az első utasoldali légzsák és az övek bekapcsolására hang figyelmeztet.

8 REFERENCE / ABS (blokkolásgátló) + villogó féklámpák / Kétszólamú kürt / Külső tükrök és kilincsek a karosszéria színében / Elektromos ablakemelők elöl / PUR kormánykerék és váltógomb / Állítható magasságú vezetőülés / Vezető- és utasoldali napellenző fedett sminktükörrel és kártyatartóval / URBAN 15 colos 21/1 acél keréktárcsák / COMFORT felfüggesztés / Fedélzeti számítógép / Belső világítás elöl olvasólámpával / ISOFIX és Top Tether rögzítési pontok hátul / Vezető és utasoldali légzsák elöl, oldal- és függönylégzsák, gyalogosvédelem / Központi zár + távirányító, behajtható tollú kulcs, külön csomagtérnyitó gombbal / Pohártartó a középkonzolban / Osztottan dönthető hátsó üléstámla / Króm díszítőelemek a beltérben / Megvilágított kesztyűtartó / Napszemüvegtartó / SEAT Sound System AUX-in + kormánykerékről vezérelhető / Elektromos állítható és fűthető külső visszapillantó tükrök / Manuális légkondicionáló berendezés / 3. középső fejtámla hátul / Vezetői információs rendszer / Teljes értékű pótkerék (vagy Szükségpótkerék 16" keréktárcsához) A Toledoból egy Entry verzió is elérhető, amelynek felszereltsége a következő eltéréséket leszámítva megegyezik a Reference-szel: egyszólamú kürt, távirányító nélküli központi zár, tükör nélküli napellenzők és csak vezetőoldali kártyatartó, fekete külső tükrök és kilincsek; nem tartalmaz fedélzeti számítógépet, napszemüvegtartót, rádiót, a vezetőülés magassága nem állítható, nem krómozott a légbeömlők kerete és nem osztottan dönthető a hátsó ülés.

9 STYLE A REFERENCE SZINTEN FELÜL / DESIGN 16 colos 21/1 könnyűfém keréktárcsák / Bőrborítású multifunkciós kormánykerék és váltógomb / Állítható magasságú első ülések / Tárolócsomag (első és hátsó könyöktámasz, háló, rögzítőgyűrűk, akasztófül a csomagtartóban és rekeszek annak oldalában) / Komfort csomag: Sebességszabályzó automatika (tempomat) + Ködlámpa kanyarfény funkcióval / Elektronikus klímaberendezés CLIMATRONIC + hűthető kesztyűtartó / Szükségpótkerék / Elektromos ablakemelők hátul / Vezetői információs rendszer Plus A képek opciós tételeket is tartalmaznak.

10 STYLE/BÉZS Felszereltségében a STYLE kivitelekkel megegyezik, ám a látvány más. A gyönyörű bézs belső tér tovább növeli az eleganciát és a minőség érzetét. A képek opciós tételeket is tartalmaznak.

11 CSALÁDI AUTÓ, EGYÉNISÉGEKNEK Még személyesebbé varázsolható bármely új SEAT Toledo az eredeti SEAT tartozékok széles választéka segítségével, amelyek egyszerre praktikusak és természetesen gyönyörűek. TETŐRUDAK. Első és hátsó tetőrudak, lopásgátló rendszerrel. Számos tartozék, így a tetődoboz ( A), a kerékpártartó (6L A) és a síléctartó (3B F) rögzítéséhez is ideális. 6JA Kezd online a kalandod: -> KONFIGURÁTOR Az internetes konfigurátor gyors és egyszerű módja annak, hogy megálmodd a számodra ideális SEAT Toledot. Válaszd ki a motort, felszereltséget, karosszériaszínt, opciós tételeket és tartozékokat. Mentsd el, töltsd le, vagy akár oszd meg másokkal az álomkonfigurációdat. SEAT G1 ISOFIX DUO PLUS. Az I. súlycsoport (9kg 18kg) számára. Az autó biztonsági övével, vagy az ISOFIX és Top Tether rögzítési pontokkal rögzíthető. A huzat leszedhető és kimosható. VONÓHOROG. Levehető vonóhorog biztonsági rendszerrel. A színes visszajelző jóvoltából könnyen felszerelhető a horog. A felszereléshez szükséges elektromos kellékeket is tartalmazza. 6JA092101

12 SEAT SERVICE SEAT SERVICE MOBILITÁS SZOLGÁLTATÁS Bízza Toledoját a legjobb szakemberekre! A vásárlás utáni első két évben az Ön SEAT Toledojára automatikusan, minden további költség nélkül érvényes a SEAT Service Mobilitás szolgáltatás. A SEAT Service Mobilitás szolgáltatás asszisztenciaszolgáltatást nyújt Önnek bármilyen esetben, ha SEAT járműve mozgásképtelenné válna egy meghibásodás következtében. Mindig megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megoldást, legyen az csereautó, Ön és utasainak hazaszállítása vagy szállodai elhelyezés. TARTOZÉKOK SEAT SERVICE MOBILITÁS SZOLGÁLTATÁS HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS PARKOLÁS 2 ÉV GARANCIA SZERVIZ BÉRAUTÓ SEAT EREDETI ALKATRÉSZEK +2 ÉV KITERJESZTETT GARANCIA SEAT GYORSSZERVIZ SEAT EREDETI TARTOZÉKOK 2 ÉV JAVÍTÁSI GARANCIA CSEREAUTÓ Ezt a szolgáltatást a hivatalos márkaszerviz-hálózatunk nyújtja. Amikor bármilyen beavatkozás céljából márkaszervizünkben hagyja autóját, lehetősége van nagyon kedvező áron csereautót igénybe venni, biztosítva az Ön folyamatos mobilitását, amíg visszaülhet saját autójába. Ha saját egyéni ízlésére szeretné formálni Toledoját, az Ön hivatalos SEAT márkaszervize az eredeti tartozékok nagyon széles választékát kínálja ehhez, a gyermeküléstől a tetőcsomagtartóig. Minden egyes tartozékot úgy terveztek meg, hogy az pontosan illeszkedjen az Ön autójának a méreteihez, és a legszigorúbb minőségi követelményeknek megfelelően tesztelték ezeket. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT GARANCIA További információért látogassa meg a weboldalt vagy hivatalos SEAT márkakereskedőjét/márkaszervizét, hogy megismerhesse szolgáltatásaink teljes választékát. A SEAT Service új autókra érvényes garanciája Európa-szerte teljes körű lefedettséget nyújt Önnek, függetlenül attól, hogy mekkora futásteljesítményt ér el új Toledojával. A garancia az összes eredeti alkatrészre, tartozékra és elvégzett szervizmunkára is vonatkozik mindez természetesen szintén kilométer-korlátozás nélkül. KITERJESZTETT GARANCIA Ezáltal Ön hosszabb ideig élvezheti a Toledojára érvényes garanciális feltételeket. CLEVER REPAIR megőrizzék maximális szintű biztonságukat és megbízhatóságukat, kilométer-korlátozás nélkül. BIZTOSÍTÁS 12 ÉV ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA 12 ÉV ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA KAROSSZÉRIAJAVÍTÁS-ÉS FÉNYEZÉS FINANSZÍROZÁS Arra törekszünk, hogy Ön a lehető legtovább élvezhesse SEAT autóját. Ezért kínálunk 12 év garanciát átrozsdásodás ellen. Az Ön Toledoja teljes mértékben galvanizált karosszériával készül, így ellenáll az elemek mindenféle káros hatásának. SEAT SERVICE KARBANTARTÁS MECHANIKAI ÉS ELEKTROMOS JAVÍTÁS SEAT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT SEAT EREDETI ALKATRÉSZEK ÁTVIZSGÁLÁS ÉS KARBANTARTÁS MŰSZAKI VIZSGA FELKÉSZÍTÉS ÉS VIZSGÁZTATÁS SEAT SERVICE HÁLÓZAT AKTÍV MUNKAFELVÉTEL AUTÓMOSÁS Az Ön SEAT autóján a hivatalos SEAT márkaszervizekben végzett összes javítás esetén 2 év garancia vonatkozik a hálózatunkban végrehajtott javításokhoz felhasznált anyagokra és szervizmunkákra. Továbbá garantáltan csakis SEAT Eredeti Alkatrészek kerülnek az autójába, ugyanis kizárólag ezek biztosítják a gyártás során beépített alkatrészekkel megegyező minőséget, hogy a SEAT modellek Telefonos ügyfélszolgálatunk az év 365 napján, a nap 24 órájában várja az Ön hívását, hogy bármilyen kérdésre választ adjon, vagy bármilyen problémát megoldjon az Ön SEAT autójával kapcsolatosan, méghozzá várakozási idő nélkül. Hívjon minket a telefonszámon vagy küldjön t a vevoszolg@porsche.hu címre!

13 KÁRPITOK MENAR FW FEKETE E R Folytasd online a kalandod! -> KONFIGURÁTOR Az internetes konfigurátor gyors és egyszerű módja annak, hogy megálmodd a számodra ideális SEAT Toledot. Válaszd ki a Neked tetsző kárpitot, majd a színt, ami megmozgat. Mentsd el, oszd meg, vagy töltsd le az autóbelsőt, amit megálmodtál! Entry /E/ Reference /R/ Ecomotive /Eco/ Style /St/ Széria Extra OPALO FY SZÜRKE St JADE FZ BÉZS St

14 KERÉKTÁRCSÁK SZÍNEK BILA FEHÉR 9P9P ALAP E R St LÁNG VÖRÖS 8T8T ALAP E R St PLATINA SZÜRKE 2G2G METÁL E R St REFLEX EZÜST 8E8E METÁL E R St URBAN 15" 21/1 E R Eco (R) DESIGN 16" 21/2 R Eco (R)] LÁVA KÉK 0F0F METÁL E R St SOMONTANO VÖRÖS X7X7 METÁL E R St CAPUCCINO BÉZS 4K4K METÁL E R St ÉGKÉK G0G0 METÁL E R St DESIGN 16" 21/1 St Eco (St) DYNAMIC 17" 21/1 St Eco (St) Entry /E/ Reference /R/ Ecomotive /Eco/ Style /St/ Serial Optional FEKETEMÁGIA 1Z1Z METÁL E R St ÓCEÁN KÉK 8X8X EGYEDI R St

15 FELSZERELTSÉG BIZTONSÁG Entry Reference Style ABS + villogó féklámpák Vezető- és utaslégzsák (utasoldali kikapcsolható) + első oldallégzsák + függönylégzsák + gyalogosvédelem ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG Entry Reference Style Seat Sound System AUX-in + kormányról vezéerelhető + 4 hangszóró Dupla első fényszóró extraként rendelhető Entry Reference Style Guminyomás ellenőrző szenzor + Hill Hold Control o o Design 16" 21/2 könnyűfém keréktárcsák o Dynamic 17" 21/1 könnyűfém keréktárcsák o Egyszólamú kür t Elektromos ablakemelők elöl Négyévszakos gumiabroncsok o Kétszólamú kür t Elektromos ablakemelők elöl/hátul Festés: UNI/ METÁL / SPECIÁLIS UNI/METÁL o o isofix + Top Tether Fedélzeti számítógép Sötétített ablakok o o KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Központi zár (2 nem behajtható kulccsal) Központi zár távirányítással (1 behajtható kulcs + 1 pótkulcs) SEAT Sound System 1.3 CD-s rádióval MP3 + AUX-in + Kormányról vezérelhető + 4 hangszóró o Entry Reference Style Urban 15" keréktárcsa 21/1 Megvilágított kesztyűtartó Vezetői információs rendszer - alap SEAT Sound System AUX-in + kormányról vezérelhető + további 2 hangszóró + USB csatlakozó o o Design 16" keréktárcsa 21/1 Manuálisan állítható tükrök Vezetői információs rendszer - extra Belső tetővilágítás elöl és hátul, térképolvasó-lámpával elöl SEAT Sound System AUX-in + kormányról vezérelhető + további 2 hangszóró + USB csatlakozó + Bluetooth hangfelismerővel o o Elektromosan állítható és fűthető külső tükrök COMFORT felfüggesztés ESC (elektronikus menetstabilizáló) + EBA (vészfékrásegítő) SEAT Sound System 2.2 (DAB), Bluetooth, érintő képernyő és hangfelismerő rendszer + további 2 hangszóró + USB csatlakozó + USB o BELSŐ FELSZERELTSÉG Vonóhorog (levehető) o o Entry Reference Style Parkolóradar hátul o PUR kormánykerék és sebesséváltókar Légkondícionáló berendezés o Multifunkciós bőr kormánykerék és bőr váltógomb borítás Elektronikus légkondícionáló berendezés "Climatronic" + hűthető kesztyűtartó o Légkondícionáló berendezés Magasságban állítható vezetőülés Magsságban állítható vezető- és utasülés Napellenző a vezető- és utasoldalon, a vezetőoldalon kár t yatar tóval Napellenző piperetükörrel és kár t yatar tóval a vezető- és utasoldalon Pohár tar tó a középkonzolon Napszemüveg tároló Dönthető hátsó ülések Osztot t előredönthető hátsó ülések Teljesértékű pótkerék 15" (15" könnyűfém keréktárcsával elérhető) Téli csomag: Fűthető első ülések + fűthető ablakmosó fúvókák + fényszórómosó berendezés o o o Hátsó ablaktörlő/szélvédőmosó o o Bézs belső tér o Tárolórekesz csomag: könyöktámasz elöl/hátul, háló és rögzítő gyűrűk a csomagtartóban, akasztók a csomagtartóban, tárolórekeszek a csomagtér oldalán o Szükségpótkerék 15" acél keréktárcsa (elérhető 16" és 17" aluminium keréktárcsa esetén) o Riasztóberendezés o o Dohányzó kivitel o o Szükségpótkerék 15" acél keréktárcsa (elérhető 16" és 17" aluminium keréktárcsa esetén) Középső hátsó fejtámla Komfort csomag: Sebességszabályzó automatika (tempomat) + Ködfényszóró kanyarfény funkcióval Tárolórekesz csomag: könyöktámasz elöl/hátul, háló és rögzítő gyűrűk a csomagtar tóban, akasztók a csomagtar tóban, tárolórekeszek a csomagtér oldalán ECOMOTIVE Toledo Reference Style Start/Stop és Energy Recover y System (Energia-visszanyerő rendszer) 15" könnyűfém keréktárcsákkal & St yle 16" könnyűfém keréktárcsákkal rendelhető ) o o Start/Stop és Energy Recover y System (Energia-visszanyerő rendszer) + Design 16" 21/2 könnyűfém keréktárcsák o Start/Stop és Energy Recover y System (Energia-visszanyerő rendszer) + Dynamic 17" 21/1 könnyűfém keréktárcsák o Szériafelszereltség o Extraként rendelhető Nem rendelhető

16 MŰSZAKI ADATOK MOTOR LE (55 KW) 1.2 TSI 85 LE (63 KW) 1.2 TSI 105 LE (77 KW) 1.2 TSI 105 LE (77 KW) Start/Stop 1.4 TSI 122 LE (90 KW) DSG* 1.6 TDI CR 105 LE (77 KW) 1.6 TDI CR 105 LE (77 KW) Ecomotive T ípus 3 cylinders - 4V 4 cylinders - 2V 4 cylinders - 2V 4 cylinders - 2V 4 cylinders - 4V 4 cylinders - 4V 4 cylinders - 4V Összlöket tér fogat (cm3) Hengerek furata és lökete (mm) Sűrítési arány Legnagyobb teljesítmény (kw (LE)/1/min) 55 (75)/ (85)/ (105)/ (105)/ (122)/ (105)/ (105)/4400 Legnagyobb nyomaték (Nm/1/min) 112/ / / / / / / Üzemanyag-ellátó rendszer MPI Hengerenkénti befecskendezés TSI Közvetlen befecskendezés Közvetlen befecskendezés: közös nyomócsöves Gyújtás Szikragyújtás Kompressziós gyújtás Üzemanyag típusa Benzin 95 Benzin 95 Benzin 95 Benzin 95 Benzin 95 Dízel Dízel Generátor (A) 70/90 110/ / / / Akkumulátor (Ah/A) 44/51/60 44/51/60 44/51/ /51 61/72 68 Menetteljesítmény Legnagyobb sebesség (km/h) Gyorsulás 0-80 km/h (s) Gyorsulás km/h (s) Gyorsulás km/h (s) Gyorsulás 1000 m (s) ÜZEMANYAG-FOGYASZTÁS Városban (l/100 km) Városon kívül (l/100 km) Vegyes ciklusban (l/100 km) CO2 KIBOCSÁTÁS Városban (g/km) Városon kívül (g/km) Vegyes ciklusban (g/km) SEBESSÉGVÁLTÓ Sebességváltó típusa MQ200-5F MQ200-5F MQ200-6F MQ200-6F DQ200-7F MQ250-5F MQ250-5F Fokozatok áttételei I II III IV V VI VII Végáttétel R Sebesség /min-nél 25.4/ / /37.9/ /37.9/ / /33.1/41.4/ /53.0 V. fokozatban (km/h) FUTÓMŰ LE (55 KW) 1.2 TSI 85 LE (63 KW) 1.2 TSI 105 LE (77 KW) 1.2 TSI 105 LE (77 KW) Start/Stop 1.4 TSI 122 LE (90 KW) DSG* 1.6 TDI CR 105 LE (77 KW) 1.6 TDI CR 105 LE (77 KW) Ecomotive Első felfüggesztés Független McPherson csavarrugók hidraulikus lengéscsillapítók Hátsó felfüggesztés Félmerev, csatolt hosszlengőkaros hátsó tengely - csavarrugók hidraulikus lengéscsillapítók Kormánymű EHPS elektrohidraulikus kormányrásegítés Fordulási kör átmérője (m) Fékrendszer ESP (elektronikus stabilitás program) - EBA (fékasszisztens) Első és hátsó fékek típusa Tárcsafék / Dobfék Tárcsafék/Dobfék Tárcsafék/Dobfék (Reference) vagy Tárcsafék (Style) Tárcsafék/Dobfék Első fékek (mm) Hátsó fékek (mm) / / / / /230 9 KEREKEK Keréktárcsák 6J 15" 6J 15" / 7J 16" / 7J 17" 6J 15" / 7J 16" / 7J 17" 6J 15" 6J 15" / 7J 16" / 7J 17" 6J 15" / 7J 16" / 7J 17" 6J 15" Gumiabroncsok 185/60 R15 185/60 R15 195/55 R15 195/55 R15 195/55 R15 185/60 R15 215/45 R16 215/45 R16 215/45 R16 215/45 R16 185/60 R15 215/40 R17 215/40 R17 215/40 R17 215/40 R17 MÉRETEK Hosszúság/szélesség/magasság (mm) 4482/1706/ /1706/ /1706/ /1706/ /1706/ /1706/ /1706/1461 Tengely távolság (mm) Nyomtáv elöl/hátul (mm) 1463/ / / / / / /1500 Csomagtér tér fogata (l) Üzemanyag-tar tály tér fogata (l) Tömegek Menetkész tömeg vezetővel (kg) Legnagyobb megengedett össztömeg vezetővel elöl/hátul (kg) 655/ / / / / / /485 Legnagyobb megengedett össztömeg (kg) Max. megengedet t vontat vány tömeg - fék nélkül (kg) Max. megengedet t vontat vány tömeg - fékezet t (8%-os lejtőig) Max. megengedet t vontat vány tömeg - fékezet t (12%-os lejtőig)

17 MÉRETEK BIZTONSÁG LÉGZSÁKOK. A Toledoban a biztonság első számú prioritást élvez. Alap kínálatában megtalálható a vezetőoldali és utasoldali légzsák, az első oldallégzsákok és függönylégzsákok, kikapcsolható első utasoldali légzsák és az övek bekapcsolására figyelmeztető hang. ESC. Az elektronikus menetstabilizáló (ESC), tökéletes stabilitást nyújt minden kanyarban. A gumiabroncsok található érzékelői segítségével biztosítja, hogy a követett irány megegyezzen az autó tényleges mozgásával. MOTORVÁLASZTÉK BENZINMOTOROS MODELLEK Entry Reference Style LE (55 KW) 1.2 TSI 85 LE (63 KW) 1.2 TSI 105 LE (77 KW) 1.2 TSI 105 LE (77 KW) Start/Stop 1.4 TSI 122 LE (90 KW) DSG ISOFIX. Az isofix rögzítő rendszer lehetővé teszi a két hátsó gyermekülés gyors és biztonságos beszerelését. TOP TETHER RÖGZÍTŐPÁNT A Top Tether rögzítőpánt ellensúlyozza az előrebukást frontális ütközés esetén. A pánt a helyén tartja az ülés felső támláját, így növeli a biztonságot a két hátsó ülésen. TOLATÓRADAR. Egy ilyen gyönyörű autó tulajdonosaként nyilvánvalóan nagyon vigyázol, hogy megőrizd eredeti állapotát. A tolatóradar segítségével biztonságos távolságot tarthatsz Toledod és a mögötted álló között, így parkoláskor tolatva sohasem kerülsz túlságosan közel. DÍZELMOTOROS MODELLEK Entry Reference Style 1.6 TDI CR 105 LE (77 KW) 1.6 TDI CR 105 LE (77 KW) Ecomotive

18 jegyzetek

19 We are Spanish and German. We are passionate perfectionists. We are emotional technologists. Everything we know, is everything you feel. We give design a purpose. We bring technology to life. We call it ENJOYNEERING. We are SEAT. SEAT recommends A SEAT a folyamatos termékfejlesztés elkötelezett márkájakent az egyes felszereltségek, színek, illetve árak tekintetében egyaránt fenntartja az előzetes értesítés nélküli változtatás jogát. A jelen dokumentációban szereplő információk ennek megfelelően kizarólag tájékoztató jellegűek. Noha a SEAT nagy hangsúlyt fektetett a dokumentációban szereplő információk helyességére a megjelenés időpontjában (2013. február 10.), kerjük, hivatalos SEAT márkakereskedője révén minden esetben tájékozódjon a legfrissebb adatokról! Az alkalmazott nyomdai eljárások korlátai következtében az e dokumentumban feltűntetett színek némileg eltérhetnek az aktuális fényezesek és egyéb anyagok színétől. Az itt szereplő járművek, illetve azok minden eleme és eredeti alkatrésze a környezetre gyakorolt káros hatások megelőzésére és minimalizálására vonatkozó törvényi szabályzásokkal összhangban készült, többek között újrahasznosított/újrahasznosítható anyagok felhasználásával, illetve a környezet megóvását celzó megfelelő újrahasznosítasi folyamatok révén. seat.hu