Alkalmassági vizsgálat után Ft ot adunk! Promóciós szabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Alkalmassági vizsgálat után Ft ot adunk! Promóciós szabályzat"

Átírás

1 Alkalmassági vizsgálat után Ft ot adunk! Promóciós szabályzat 1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője 1.1 A promóció elnevezése: Alkalmassági vizsgálat után Ft ot adunk! (továbbiakban: Promóció). 1.2 A promóció szervezője és adatkezelője: CSL Plasma Kft. (1037 Budapest, Montevideo u emelet; Adószám: ; Cégjegyzékszám: ; továbbiakban: Szervező). 1.3 A Promóció rövid leírása: Aki július 16-tól új Jelentkezőként (a CSL Plasma-nál még nem vett részt egészségügyi vizsgálaton), vagy a CSL Plasma-nál korábbi donorként, de legalább fél éve inaktív státusszal (nem vett részt donáción legalább fél éve) részt vesz a Promócióban, az Ft értékű vásárlási utalványt kap. A Promóció részleteit lásd: 4. pont A Promóció az új (a CSL Plasma-nál még nem vett részt egészségügyi vizsgálaton), vagy már legalább egyszer a CSL Plasma-nál plazmát adó, de legalább fél éve inaktív státuszú (nem vett részt donáción legalább fél éve) egészségügyi alkalmassági vizsgálaton résztvevőkre vonatkozik (tovább: Jelentkező). Jelen Promóció nem vonható össze A kedvenc bulid a CSL állja! Promócióval. 2. A promóció időtartama július 16-tól visszavonásig Egyéb rendelkezések: Szervező a Promóciót bármikor indoklás nélkül felfüggesztheti, vagy visszavonhatja. 3. Részvételi feltételek A Promócióban az új Jelentkezők (a CSL Plasma-nál még nem vett részt egészségügyi vizsgálaton), vagy a CSL Plasma-nál korábbi donorként, de legalább fél éve inaktív státusszal rendelkező donorok (nem vett részt donáción legalább fél éve) vehetnek részt, akik a megadott időszakban a Szervező debreceni, nyíregyházi vagy miskolci központjában jelentkeznek, és sikeres egészségügyi alkalmassági vizsgálaton vesznek részt (továbbiakban: Résztvevő) (sikeres egészségügyi alkalmassági vizsgálat: az egészségügyi alkalmassági vizsgálaton a donorjelölttől levett vérszérum szerológiai eredménye negatív, a donorjelölt alkalmassági vizsgálatának eredményét egyezteti a CSL Plasma centrumban a donorvizsgáló orvossal, és az orvosi vizsgálat alapján donációra alkalmasnak minősül). 3.1 Reklám vagy marketinganyag a Jelentkezőnek közvetlenül csak akkor küldhető meg, ha ahhoz a regisztrálása során kifejezetten és egyértelműen hozzájárult. 3.2 A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a Jelentkező részvételét, vagy változtasson a Promóciós és adatkezelési szabályzaton, amennyiben a Jelentkező részvétele a szabályzattal ütközik.

2 4. A promóció menete 4.1. A Promócióban való részvétel feltétele, hogy a Jelentkező a Promóció időtartama alatt a Szervező debreceni, nyíregyházi vagy miskolci központjába időpontot foglal alkalmassági vizsgálatra (továbbiakban: Regisztráció), és az előre egyeztetett időpontban sikeres alkalmassági vizsgálaton vesz részt (sikeres egészségügyi alkalmassági vizsgálat: az egészségügyi alkalmassági vizsgálaton a donorjelölttől levett vérszérum szerológiai eredménye negatív, a donorjelölt alkalmassági vizsgálatának eredményét egyezteti a CSL Plasma centrumban a donorvizsgáló orvossal, és az orvosi vizsgálat alapján donációra alkalmasnak minősül). 4.2 A Promócióban résztvevő CSL Plasma centrumok: CSL Plasma Miskolc 3525 Miskolc, Széchenyi István út 35. CSL Plasma Nyíregyháza 4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1. CSL Plasma Debrecen 4029 Debrecen, Csapó utca A Jelentkező az alábbi módok valamelyikén köteles regisztrálni: a) A Jelentkező regisztrál első alkalmassági vizsgálatra, vagy korábbi CSL Plasma donorként új első vizsgálatra a Szervező valamelyik weboldalán keresztül a Promóció időszakában. Hiánytalanul kitölti a regisztrációs felületen meghatározott adatmezőket. b) A Jelentkező regisztrál első alkalmassági vizsgálatra vagy korábbi CSL Plasma donorként új első vizsgálatra a Szervező ingyenes zöld számain a Promóció időszakában: Miskolc: Nyíregyháza: Debrecen: Hiánytalanul megadja a regisztrációhoz szükséges adatokat kollégánknak. A Promócióval kapcsolatos észrevételeket, esetleges panaszt a promóció végétől számított 30 napon belül az: iroda@cslplasma.com címen teheti meg a Jelentkező. 5. A juttatás tartalma: Ft értékű vásárlási utalvány.

3 6. Általános feltételek A Jelentkező elfogadja, hogy a Promócióban csak előzetes regisztráció esetén vehet részt. 7. Felelősségkorlátozás A Szervezőt nem terheli felelősség a jelentkezési információk hiányossága vagy pontatlansága miatt, függetlenül attól, hogy az a Jelentkezők, a Promócióval kapcsolatos vagy abban használt bármilyen eszközben vagy programban, vagy a jelentkezési adatok feldolgozása során fellépő technikai vagy emberi hiba miatt merült fel. A Szervező nem felel a számítógépes rendszerek, telefonvonalak, hardverek, szoftverek vagy programok működési vagy egyéb hibáiért, az adatátvitel vagy a hálózati csatlakozások emberi vagy technikai hibáiért vagy késedelméért. A Szervező nem vállal felelősséget a kérések vagy jelentkezések elvesztéséért, késedelméért, eltulajdonításáért, hiányosságáért. Ha a Promóció a Szervező kizárólagos véleménye szerint nem bonyolítható le terv szerint, vagy a Szervező által nem befolyásolható egyéb okok zavarják vagy hátrányosan érintik a Promóció adminisztrálását, biztonságát, korrektségét, sértetlenségét vagy megfelelő lebonyolítását, a Szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint törölje, lezárja, módosítsa vagy felfüggessze a Promóciót. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy saját belátása szerint kizárjon a Promócióból bármely olyan személyt, aki megszegte a Promóciós és adatkezelési szabályzatban foglaltakat. 8. Adatkezelés A Résztvevő a telefonos, illetve weboldalon történő időpontfoglalásával hozzájárul ahhoz, hogy az általa megadott személyes adatokat a Szervezők és megbízott alvállalkozói felhasználják és kezeljék. Az adatok kezelését a Szervezők, mint adatkezelők, feldolgozását a Szervezők megbízásából a Marketing Store Kft. végzi. Az adatkezelés célja: a hozzájárulást adó Résztvevő (a továbbiakban: adatalany, érintett), valamint adatkezelő közötti kapcsolat fenntartása, a felek közötti kommunikáció biztosítása, adatalany részére a Promócióval illetve a Szervező (a továbbiakban: adatkezelő) tevékenységével kapcsolatosan marketing anyagok (reklámlevelek, prospektusok) küldése elektronikusan vagy postai úton levélben, illetve telefonon. Adatkezelés időtartama: érintett hozzájárulásának visszavonásáig. Az adatszolgáltatás és azok kezeléséhez való hozzájárulás önkéntes, annak kötelező megtételét, teljesítését jogszabály, illetőleg felek közötti szerződés nem írja elő. Az adatkezelés jogalapja az adatalany hozzájárulása. Az adatkezelés részletes szabályait a évi CXII. tv. (Info tv.) szabályozza.

4 Adatkezelő adatkezelési tevékenységére vonatkozóan az adatvédelmi törvény rendelkezései alapján bejelentéssel élt, a évi CXII. tv. által előírt bejelentést megtette. Adatkezelő tájékoztatja, hogy az általa kezelt adatok kizárólag a Promócióval kapcsolatos, illetve adatkezelő tevékenységének a Résztvevő számára történő népszerűsítésével kapcsolatos célra kerülnek felhasználásra, azokat adatkezelő jogosulatlan, harmadik személy részére nem teszi hozzáférhetővé, és az adatkezelési cél, avagy a nyilatkozat visszavonása esetén azok megsemmisítésre kerülnek. Érintett jogosult az adatkezelő által kezelt adatairól tájékoztatást kérni és kapni, amennyiben az adatkezeléssel kapcsolatban kérdése merül fel, felvilágosítást kérni, illetőleg az adatkezelési tevékenységgel kapcsolatos esetleges panaszát előterjeszteni, az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásbeli nyilatkozattal visszavonni. Abban az esetben, amennyiben az adatalany az adatkezeléshez a hozzájárulását megadta, úgy adatkezelő biztosítja, hogy kizárólag a fenti célok megvalósítása érdekében és a fentebb írt rendelkezések megtartása mellett használja, tartja nyilván az adatalany adatait. Adatkezeléssel kapcsolatos további tájékoztatás: Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél a) tájékoztatását személyes adatai kezeléséről b) személyes adatainak helyesbítését, valamint c) személyes adatainak a kötelező adatkezelés kivételével törlését vagy zárolását. Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá az érintett személyes adatainak továbbítása esetén az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Az adatkezelő az adattovábbítás jogszerűségének ellenőrzése, valamint az érintett tájékoztatása céljából adattovábbítási nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az általa kezelt személyes adatok továbbításának időpontját, az adattovábbítás jogalapját és címzettjét, a továbbított személyes adatok körének meghatározását, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat.

5 Az adatkezelő adattalujdonos kérelmének benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 25 napon belül, közérthető formában, az érintett erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. A fenti tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben költségtérítés állapítható meg. A már megfizetett költségtérítést vissza kell téríteni, ha az adatokat jogellenesen kezelték, vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. Az érintett tájékoztatását az adatkezelő csak az Infotv. 9. (1) bekezdésében, valamint a 19. -ban meghatározott esetekben tagadhatja meg. A tájékoztatás megtagadása esetén az adatkezelő írásban közli az érintettel, hogy a felvilágosítás megtagadására e törvény mely rendelkezése alapján került sor. A felvilágosítás megtagadása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről. Ha a személyes adat a valóságnak nem felel meg, és a valóságnak megfelelő személyes adat az adatkezelő rendelkezésére áll, a személyes adatot az adatkezelő helyesbíti. A személyes adatot törölni kell, ha a) kezelése jogellenes; b) az érintett az Infotv. c) pontjában foglaltak szerint kéri; c) az hiányos vagy téves és ez az állapot jogszerűen nem orvosolható -, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki; d) az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt; e) azt a bíróság vagy a Hatóság elrendelte. Amennyiben az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt a törlési kötelezettség nem vonatkozik azon személyes adatra, amelynek adathordozóját a levéltári anyag védelmére vonatkozó jogszabály értelmében levéltári őrizetbe kell adni. Törlés helyett az adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. Az adatkezelő megjelöli az általa kezelt személyes adatot, ha az érintett vitatja annak helyességét vagy pontosságát, de a vitatott személyes adat helytelensége vagy pontatlansága nem állapítható meg egyértelműen.

6 A helyesbítésről, a zárolásról, a megjelölésről és a törlésről az érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti. Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 25 napon belül írásban vagy az érintett hozzájárulásával elektronikus úton közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait. A helyesbítés, törlés vagy zárolás iránti kérelem elutasítása esetén az adatkezelő tájékoztatja az érintettet a bírósági jogorvoslat, továbbá a Hatósághoz fordulás lehetőségéről. A teljes Adatvédelmi Szabályzat az alábbi weboldalakon érhető el: CSL Plasma Kft.

A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat július 16 tól augusztus 31 ig

A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat július 16 tól augusztus 31 ig A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat 2019. július 16 tól augusztus 31 ig 1. Szervező és lebonyolító: CSL Plasma Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 7. 2. emelet; Adószám: 24992914241; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Számlafizetői fiókba való regisztráció során, önkéntesen, jogszabályi kötelezettség nélkül személyes adatnak minősülő információt is meg kell adnia.

A Számlafizetői fiókba való regisztráció során, önkéntesen, jogszabályi kötelezettség nélkül személyes adatnak minősülő információt is meg kell adnia. Tisztelt Látogató, Számlafizető! A jelen nyilatkozatban foglalt elvek, és szabályok betartásával, a Schönherz Telekom Kft. (a továbbiakban Adatkezelő) tiszteletben tartani és védeni kívánja mindazok személyes

Részletesebben

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan)

A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan) A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG ZRT. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓJA (az MTÜ - PARTNER BÁZISRA vonatkozóan) Bevezetés A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt. a magyarországi turizmus fellendítése és népszerűsítése

Részletesebben

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A Gartel Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (továbbiakban: Infotv.), valamint az információs társadalommal

Részletesebben

A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat július 16 tól szeptember 30 ig

A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat július 16 tól szeptember 30 ig 1. Szervező és lebonyolító: A kedvenc bulid a CSL állja! Promóciós szabályzat 2019. július 16 tól szeptember 30 ig CSL Plasma Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 7. 2. emelet; Adószám: 24992914241; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Jelen adatkezelési tájékoztató hatálya az Erdőmentők Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány ) kapcsolódó adatkezelésekre terjed ki.

Jelen adatkezelési tájékoztató hatálya az Erdőmentők Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány ) kapcsolódó adatkezelésekre terjed ki. ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az Adatkezelési tájékoztató hatálya, irányadó jogszabályok Jelen adatkezelési tájékoztató hatálya az Erdőmentők Alapítványhoz (a továbbiakban: Alapítvány ) kapcsolódó adatkezelésekre

Részletesebben

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Jelen tájékoztató a http://radiant.hu honlapon elérhető webáruházat üzemeltető Megatherm Kft. (székhely: 2030 Érd, Bajcsy- Zsilinszky út 135., cégjegyzékszám: 13-09-071461,

Részletesebben

Gyűjtsd a pecséteket és nyerj! Promóciós szabályzat augusztus 16 tól szeptember 30 ig

Gyűjtsd a pecséteket és nyerj! Promóciós szabályzat augusztus 16 tól szeptember 30 ig Gyűjtsd a pecséteket és nyerj! Promóciós szabályzat 2019. augusztus 16 tól szeptember 30 ig 1. Szervező és lebonyolító: CSL Plasma Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 7. 2. emelet; Adószám: 24992914241;

Részletesebben

Adattörlés az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges.

Adattörlés az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk többé nem lehetséges. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Adatkezelés A Magyar Mobiltárca Szövetség regisztrációs oldalán (tesztelj.mobiltarca.com) a MobilTárca teszt szolgáltatás (NFC teszt szolgáltatás) igénybe vételére regisztráló természetes

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat 1. Adatkezelő megnevezése : Adatkezelő megnevezése: KOMO - SKY Kft. Adatkezelő cégjegyzékszáma:13-09-091653 Adatkezelő székhelye: 2317 Szigetcsép, Szabadság u.7 Adatkezelő képviselője:

Részletesebben

A honlappal kapcsolatban a személyes adatok kezelője a Finta és Társai Építész Stúdió Kft. (1055, Budapest, Szent István krt. 11.).

A honlappal kapcsolatban a személyes adatok kezelője a Finta és Társai Építész Stúdió Kft. (1055, Budapest, Szent István krt. 11.). ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során az EU 2016/679 rendelete (GDPR), az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII.

Részletesebben

SZABÁLYZAT. 1. A promóció elnevezése: Alkalmanként 6000 Ft első vizsgálatért 4000 Ft (a továbbiakban: Promóció).

SZABÁLYZAT. 1. A promóció elnevezése: Alkalmanként 6000 Ft első vizsgálatért 4000 Ft (a továbbiakban: Promóció). Alkalmanként 6000 Ft, első vizsgálatért 4000 Ft SZABÁLYZAT Hatályos: 2019. március 1. 1. A promóció elnevezése: Alkalmanként 6000 Ft első vizsgálatért 4000 Ft (a továbbiakban: Promóció). 2. A Promóció

Részletesebben

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem A Boatly Kft. (székhely: 8226 Alsóörs, Vasút u. 7. cégjegyzékszám: 19-09-518558 a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A KISS MÁRIA HORTENSIA HONISMERETI KÖR ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

A KISS MÁRIA HORTENSIA HONISMERETI KÖR ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA A KISS MÁRIA HORTENSIA HONISMERETI KÖR ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA Elfogadva: 2018 I. RÉSZ PREAMBULUM Jelen Adatvédelmi Szabályzat (továbbiakban: szabályzat) célja, hogy a Kiss Mária Hortensia Honismereti

Részletesebben

Egészség és Egység a Természettel Egyesület Adatkezelési Tájékoztató

Egészség és Egység a Természettel Egyesület Adatkezelési Tájékoztató Egészség és Egység a Természettel Egyesület Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy az Egészség és Egység a Természettel Egyesület tagjai által az Egyesületbe való belépés,

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Nyereményjáték szabályzat 1.számú melléklete

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Nyereményjáték szabályzat 1.számú melléklete ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Nyereményjáték szabályzat 1.számú melléklete PREAMBULUM A jelen Adatvédelmi Szabályzat célja, hogy rögzítse Bende Gábor egyéni vállalkozó által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetői (Mexil Bt.) számára kezelt személyes adatok

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről;

2. az adatkezelésre és az adatfeldolgozásra jogosult személyekről; Adatkezelési tájékoztató A Fitneszfészek Kft. (cégjegyzékszám: 13-09-185189; Székhely: 2230 Gyömrő, Bercsényi utca 4; Honlap: http://www.fitneszfeszek.hu/; Elektronikus levélcím: fitneszfeszek@gmail.com;

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató Összefogás Óbudáért Egyesület Hírlevele

Adatvédelmi tájékoztató Összefogás Óbudáért Egyesület Hírlevele Adatvédelmi tájékoztató Összefogás Óbudáért Egyesület Hírlevele 1. Az adatkezelés célja: 1.1. Személyes adat kizárólag meghatározott célból, jog gyakorlása és kötelezettség teljesítése érdekében kezelhető.

Részletesebben

DUNACORP Faktorház Zrt.

DUNACORP Faktorház Zrt. DUNACORP Faktorház Zrt. Adatkezelési tájékoztató A Dunacorp Faktorház Zrt. (továbbiakban: Társaság) fontosnak tartja ügyfelei adatkezeléshez kapcsolódó jogának tiszteletben tartását és érvényre juttatását.

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A regisztráció feltétele, hogy az érintett a jelen adatvédelmi nyilatkozatot elfogadja. A regisztrációval Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Gyere haza fiatal program keretében

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató a Magyar Csillagászati Egyesület Tagnyilvántartásához

Adatkezelési Tájékoztató a Magyar Csillagászati Egyesület Tagnyilvántartásához Adatkezelési Tájékoztató a Magyar Csillagászati Egyesület Tagnyilvántartásához Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a Magyar Csillagászati Egyesület tagjai által az Egyesületbe való belépés, valamint

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetője (JÁFI-AUTÓKUT Mérnöki Kft., továbbiakban

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató a Szolnoki Honvéd Sportegyesület Tagnyilvántartásához

Adatkezelési Tájékoztató a Szolnoki Honvéd Sportegyesület Tagnyilvántartásához Adatkezelési Tájékoztató a Szolnoki Honvéd Sportegyesület Tagnyilvántartásához Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a Szolnoki Honvéd Sportegyesület tagjai által az Egyesületbe való belépés, valamint

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Sport Move kft (Adószám: 23736254-2-42, Cégjegyzékszám: 01 09 975890); Székhely/fióktelep: 1158. Bp. Thököly út 54.; Honlap:https://spartanfitt.com; Elektronikus levélcím: spartanfitt@mail.com;

Részletesebben

A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A www.meliorlaser.hu honlap a honlapon regisztrálók (felhasználók) adatait kezeli. Az adatok kezelésével összefüggésben társaságunk ezúton

Részletesebben

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató A weboldalt a Budapest Főváros Cégbíróságán Cg.: 01-09-991249 cégjegyzékszámon nyilvántartott Setech Flotta Kft. (Székhely: 1116 Bp. Kondorfa u. 6/B, Levelezési

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ 1. Preambulum A TRENDO Invest Ingatlanfejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1054 Budapest, Szabadság tér 7.; cégjegyzékszám: 01-09-284862), mint adatkezelő (továbbiakban:

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A jelen Adatvédelmi szabályzat (a továbbiakban: Adatvédelmi szabályzat) a fluffydreams.eu honlapon (illetve a fluffydreams.hu, a kisallatfekhely.hu és a kisallatfekhelyek.hu oldalról

Részletesebben

1. érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy közvetlenül vagy közvetve azonosítható természetes személy;

1. érintett: bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy közvetlenül vagy közvetve azonosítható természetes személy; A Magyar Hospice Alapítvány adatkezelési nyilatkozata Magyar Hospice Alapítvány (1032 Budapest, Kenyeres u. 18-22.; Tel: +36-1/ 388-7369, E-mail: info@hospicehaz.hu) az oldal-látogatások, a hírlevélre

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Tájékoztatunk, hogy az erstenagytalalkozasok.hu weboldalra való regisztráció feltétele az Adatkezelési Tájékoztató elfogadása. 1. Bevezetés Az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. (a továbbiakban:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az :[Európalánta Közhasznú Egyesület] (továbbiak az Adatkezelő ) a céljai elérésének elősegítése érdekében kapott adományok nyújtói (továbbiakban az Adományozók ) adományozással

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató (GDPR)

Adatvédelmi tájékoztató (GDPR) Adatvédelmi tájékoztató (GDPR) a weboldal látogatói számára A H1Stúdió, fényképezés, portfólió és modellfotózás tevékenységet folytat, aminek nyomán a szolgáltatás teljesítéséhez adatokat kezel. A VEGA-MÉDIA

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT I. Bevezető rendelkezések 1.) Dr. Aradi Csilla egyéni vállalkozó (székhelye: 2040 Budaörs, Koszorú u. 6., nyilvántartási szám: 50257843, adószám: 67454619-1-33, továbbiakban: Adatkezelő),

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató AZ ADATKEZELŐ ADATAI: 1. AZ ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE: Adatkezelési Tájékoztató CÉGNÉV: SZÉKHELY: 6791 Szeged Balabás u. 65. NYILVÁNTARTÁSI SZÁM: 5233460 ADÓSZÁM: 45841631-2-26 SZÁMLAVEZETŐ BANK: Erste Bank

Részletesebben

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a http://citygas.superwebaruhaz.hu weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetõje (City-Gas

Részletesebben

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK. Utolsó módosítás dátuma: november 13.

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK. Utolsó módosítás dátuma: november 13. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az adatvédelmi nyilatkozatot, amely tájékoztatja Önt a GRIMM OSZR rel összefüggésben: "...az adatai kezelésével kapcsolatos minden tényről, így különösen az adatkezelés

Részletesebben

Szindbád Rendezvényterem és Közösségi Iroda Adatvédelmi Szabályzat

Szindbád Rendezvényterem és Közösségi Iroda Adatvédelmi Szabályzat Szindbád Rendezvényterem és Közösségi Iroda Adatvédelmi Szabályzat 1. A Szindbád Rendezvényterem és Közösségi Iroda (a továbbiakban: iroda) célja, hogy a bérlői, illetve egyéb szolgáltatásai igénybevevőinek

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS A Társadalmi Hasznosságú Befektetők Egyesülete (a továbbiakban: Egyesület vagy Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes

Részletesebben

AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ

AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ AJÁNDÉK GYAPJÚTAKARÓ AEG MOSÓGÉPEKHEZ, SZÁRÍTÓGÉPEKHEZ ÉS MOSÓ-SZÁRÍTÓ GÉPEKHEZ 2019. JANUÁR 21. - 2019. ÁPRILIS 30. 1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője 1.1 A promóció elnevezése: AEG mosógép,

Részletesebben

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. B & F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhelye: 9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8.

ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ. B & F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhelye: 9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8. ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Adatkezelő: B & F Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Székhelye: 9027 Győr, Puskás Tivadar u. 8. Weboldal: www.bandfkft.hu E-mail cím: info@bandfkft.hu Telefon: +3696510377;

Részletesebben

Adatvédelmi-adatbiztonsági Szabályzat. (Kivonat)

Adatvédelmi-adatbiztonsági Szabályzat. (Kivonat) Adatvédelmi-adatbiztonsági Szabályzat (Kivonat) 1. A szabályzat célja Jelen Szabályzat célja, hogy a Testőr-Audit Nemzetközi Biztonsági Tanácsadó és Auditáló Szolgáltató Kft.-nél (a továbbiakban: Adatkezelő)

Részletesebben

ADATKEZEKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - 1. számú melléklet

ADATKEZEKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - 1. számú melléklet ADATKEZEKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ - 1. számú melléklet 2018. május 25. Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések és az adatkezelő elérhetőségei... 2 II. Szerződéses partnerek, ügyfelek, előfizetők adatainak

Részletesebben

Öszi nyereményzápor nyereményjáték. Részvételi- és játékszabályzata

Öszi nyereményzápor nyereményjáték. Részvételi- és játékszabályzata Öszi nyereményzápor nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték megnevezése: Őszi nyereményzápor Az Őszi nyereményzápor elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője:

Részletesebben

I. Az adatkezelő (Üzemeltető) adatai

I. Az adatkezelő (Üzemeltető) adatai Bevezetés: Alkatreszonline.hu Webáruház ADATKEZELÉSI ÉS ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓJA Az Adatkezelésre az alkatreszonline.hu internetes oldalon található internetes tartalmak felhasználóinak önkéntes, megfelelő

Részletesebben

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap: Adatvédelmi tájékoztató

1036 Budapest, Perc utca 2. Tel: Honlap:   Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25. AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A VIVEKA Világkerekítő Műhely, (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei személyes adatainak

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ www.kaposternero.hu ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a weboldal és webáruház Felhasználó/Vevő által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetői (Kapos

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy az Invest Gépkereskedelmi Kft. marketing célú e- mail hírlevél szolgáltatásával kapcsolatos személyes adatok és egyéb adatok kezelésére

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető

Részletesebben

5. Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai Az érintett a Hivatalnál kezdeményezheti:

5. Az érintett adatkezeléssel kapcsolatos jogai Az érintett a Hivatalnál kezdeményezheti: Adatkezelési tájékoztató a szakmai rendezvényekről, kulturális eseményekről tájékoztató hírlevelek, elektronikus hirdetések kiküldése során végzett adatkezelésről Az Országgyűlés Hivatala (a továbbiakban:

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató Készült:

Adatvédelmi tájékoztató Készült: Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.03.26 AZ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ CÉLJA A SIMPACT Nonprofit Kft. (a továbbiakban Adatkezelő) elkötelezett ügyfelei, partnerei, önkéntesei és munkavállalói személyes

Részletesebben

Ajándék edényszett az Electrolux beépíthető sütőkhöz és indukciós főzőlapokhoz

Ajándék edényszett az Electrolux beépíthető sütőkhöz és indukciós főzőlapokhoz Ajándék edényszett az Electrolux beépíthető sütőkhöz és indukciós főzőlapokhoz 2019. január 1. - április 1. 1. A promóció elnevezése, rövid leírása, szervezője 1.1 A promóció elnevezése: Electrolux beépíthető

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Az Ester Communications Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő ) elkötelezett az ügyfelei, partnerei, az önkéntesei és a munkavállalói személyes adatainak védelmében. Ezért

Részletesebben

2. SZÁMÚ MELLÉKLET A KALANDFARM ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

2. SZÁMÚ MELLÉKLET A KALANDFARM ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 2. SZÁMÚ MELLÉKLET A KALANDFARM ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A BabaFotoStudio.Hu Kft. (az Adatkezelő ) által nyújtott szolgáltatásokhoz (a Szolgáltatás ) kapcsolódóan az alábbi szabályoknak (a Szabályok ) megfelelően

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Adavédelmi tájékoztató Adatkezelési tájékoztató A Carpline24 Hungary (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ hatályos: 2016. szeptember 30. napjától A CROSSSEC Solutions Kft. a személyes adatok kezelését az alábbi alapelvek betartása mellett végzi: i) Személyes adat kizárólag meghatározott

Részletesebben

KAPCSOLATTARTÁS CÉLJÁBÓL KEZELT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

KAPCSOLATTARTÁS CÉLJÁBÓL KEZELT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ CLAIR & CURTIS COMMUNICATION TANÁCSADÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG KAPCSOLATTARTÁS CÉLJÁBÓL KEZELT SZEMÉLYES ADATOKRA VONATKOZÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ info@ 1 A CLAIR & CURTIS COMMUNICATION Tanácsadó

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ. Hődíjelosztás.hu

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ. Hődíjelosztás.hu ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ Hődíjelosztás.hu 1. Általános rendelkezések (1) Az általunk nyújtott szolgáltatásokhoz kapcsolódóan a természetes személyek valamennyi adatkezelése során, mint adatkezelők,

Részletesebben

MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója

MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója MÁV-HÉV Zrt. adatkezelési tájékoztatója A MÁV-HÉV Zrt. a fogyasztói panaszok intézésével kapcsolatban, valamint az információ kérések (beleértve a közérdekű adatigénylés, valamint bármely egyéb megkeresés,

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram! Az MVM Partner ZRt. (1031 Budapest, Szentendrei út 207-209.) ezúton közzéteszi az adatvédelmi és-kezelési elveit, illetve politikáját. Tájékoztatjuk, hogy Ön honlapunk

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Adatvédelmi tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztató a Gege Hungary Kft. adatkezelő által nyújtott információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokat

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a webáruház felhasználói által, az oldal használata során megadott és a webáruház üzemeltetője (JERIKO BLUE Kft., továbbiakban Adatkezelő)

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Nyilatkozat célja, hogy a webshop felhasználói által, az oldal használata során megadott és a webshop üzemeltetője (Géró István e.v., továbbiakban Adatkezelő)

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018.

PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Pályázó az alábbi programra/programokra jelentkezik: Kőrösi Csoma Sándor Program Mindkét program Petőfi Sándor Program PÁLYÁZATI ADATLAP 2018. Kérjük olvashatóan, értelemszerűen, saját igényességéhez mérten

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ Tartalomjegyzék I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK... 3 2. A KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE:... 3 3. AZ ADATFELDOLGOZÓK (AZ ADATKEZELÉSI MŰVELETEKHEZ KAPCSOLÓDÓ TECHNIKAI FELADATOKAT VÉGZŐK) SZEMÉLYE:... 3 4. AZ

Részletesebben

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar.

Vízöntő Gyógyszertár 2085 Pilisvörösvár Fő u. 69/a Vízöntő Patika Kft. 2085 Pilisvörösvár Klapka u. 30. www.vizontogyogyszertar. VÍZÖNTŐ GYÓGYSZERTÁR HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT Tartalom 1. A működési szabályzat érvényessége... 2 2. Általános feltételek, belépés... 3 3. A Regisztráció igénylése, adattartalma... 3 4. A Törzsvásárló

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT Hatályos 2015. július 1-jétől Társaságunk elkötelezett a magánélet védelme és tiszteletben tartása terén. A jelen Adatvédelmi Szabályzat, a weboldalunk (www.barszekreny.hu, a továbbiakban:

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Munkaerő toborzásra vonatkozóan

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Munkaerő toborzásra vonatkozóan ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Munkaerő toborzásra vonatkozóan I. PREAMBULUM A jelen adatkezelési tájékoztató (a továbbiakban: Tájékoztató vagy adatkezelési tájékoztató) célja, hogy tájékoztatást adjon a HG

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az adatkezeléssel, adatvédelemmel kapcsolatos információk Bevezetés Az adatkezelésre a www.ciaomilano.hu weboldalon (továbbiakban: Weboldal) található internetes tartalmak Felhasználóinak

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató B u d a p e s t T á n c i s k o l a Új Előadóművészeti Alapítvány Goli Tánchely 1036 Buda Tel: 250 3046 E-mail: budapest@tanc.org.hu Honlap: www.tanc.org.hu Adatvédelmi tájékoztató Készült: 2018.04.25.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Az Egyhaziallas.hu állásportál célja, hogy lehetőséget teremtsen a munkakeresőknek abban, hogy az egyházi intézmények, mint munkaadók (továbbiakban: Intézmények ) által

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján Ön a SWAT Privat Group Kft megbízási szerződésének, illetőleg jelen adatvédelmi nyilatkozat aláírásával hozzájárul

Részletesebben

MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezések Adatkezelési tájékoztatója

MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezések Adatkezelési tájékoztatója A MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság Felsőfokú szakmai gyakorlatra történő jelentkezések Adatkezelési tájékoztatója 1. Az adatkezelés célja - a MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen

Részletesebben

Géniusz Egyesület. Adatvédelmi nyilatkozat

Géniusz Egyesület. Adatvédelmi nyilatkozat Mindenkinek joga van személyes adatai védelméhez Alaptörvény Szabadság és Felelősség fejezet VI. cikk (2) A Géniusz Informatikai Tehetséggondozó Egyesület - a továbbiakban Szervező (6722 Szeged, Szentháromság

Részletesebben

Amrop Kohlmann & Young Vezetői Tanácsadó Kft. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA

Amrop Kohlmann & Young Vezetői Tanácsadó Kft. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA Amrop Kohlmann & Young Vezetői Tanácsadó Kft. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRE VONATKOZÓ ELJÁRÁSI SZABÁLYZATA KÉSZÜLT AZ INFORMÁCIÓS ÖNRENDELKEZÉSI JOGRÓL ÉS AZ INFORMÁCIÓSZABADSÁGRÓL SZÓLÓ 2011. ÉVI CXII. TÖRVÉNY

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztató a Gege Hungary Kft. adatkezelő által nyújtott információs társadalommal összefüggő szolgáltatásokat igénybe vevő természetes személyek adatainak

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az ERGO Versicherung Aktiengesellschaft Magyarországi Fióktelepe, mint adatkezelő (továbbiakban biztosító) az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT. 2.) Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy az adatvédelmi szabályzatot

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT. 2.) Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy az adatvédelmi szabályzatot ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT I. Bevezető rendelkezések 1.) C s e r n á k Krisztina (székhelye: 1203 Budapest, Határ út 5. adószám: 8 4 5 2 8 5 3 3 9 4, továbbiakban: Adatkezelő) tiszteletben tartja a személyes

Részletesebben

AUTOPAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ HATÁLYOS: JÚLIUS 25-TŐL

AUTOPAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ HATÁLYOS: JÚLIUS 25-TŐL AUTOPAL ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ HATÁLYOS: 2016. JÚLIUS 25-TŐL 1. Bevezetés Jelen adatkezelési tájékoztató célja, hogy a www.autopal.hu weboldal ( Honlap ) felhasználói által az oldal használata során

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ belépő látogatók személyes adatainak kezeléséről

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ belépő látogatók személyes adatainak kezeléséről ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ belépő látogatók személyes adatainak kezeléséről FEJEZETEK: 1. BEVEZETÉS 2. FOGALOM MEGHATÁROZÁSOK 3. AZ ADATKEZELÉS CÉLJA, JOGALAPJA, IDŐTARTAMA ÉS A KEZELT SZEMÉLYES ADATOK KÖRE

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Adatkezelő neve, elérhetőségei Az adatkezelő megnevezése: Hudson Szandra Judit egyéni vállalkozó (a továbbiakban: Adatkezelő) Az adatkezelő levelezési címe: 7624 Pécs, Báthory

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A BEMUTATJA: 19. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A MEMO Rendezvényszervező Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) megbízza az adatok feldolgozásával a Converzum Tudomány Nyelviskola Zrt.- t (továbbiakban Adatfeldolgozó).

Részletesebben

Adatkezelési szabályzat

Adatkezelési szabályzat Adatkezelési szabályzat Jelen szabályzat célja, hogy meghatározza a Magyar Autóklub, mint adatkezelő által folytatott személyes adatok kezelésével kapcsolatos szabályokat és eljárási rendet, valamint biztosítsa

Részletesebben

MÁV Zrt. felsőoktatási ösztöndíj Adatkezelési tájékoztatója

MÁV Zrt. felsőoktatási ösztöndíj Adatkezelési tájékoztatója MÁV Zrt. felsőoktatási ösztöndíj Adatkezelési tájékoztatója Bevezetés A MÁV Zrt. (a továbbiakban: Társaság) mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT A jelen Adatvédelmi Szabályzat irányadó a Coca-Cola HBC Magyarország Kft. (székhely: 2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.; cégjegyzékszám: 13-09-067506; adószám: 10886861-2-44) által

Részletesebben

A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY

A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY 1 A HUMANITÁS SZOCIÁLIS ALAPÍTVÁNY által kiírt pályázatokhoz kapcsolódó ADAT- ÉS IRATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 2 1. Az Adat- és Iratkezelő Adat- és Iratkezelő adatai Név Humanitás Szociális Alapítvány Székhely

Részletesebben

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Az adatkezelés elvei

ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT. Az adatkezelés elvei ADATVÉDELMI ÉS ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZAT A WebLogic Kft. (székhelye: 6800 Hódmezővásárhely, Nyizsnyai G.u.11. szám, a továbbiakban: WebLogic Kft. vagy vállalkozás vagy adatkezelő) az információs önrendelkezési

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ és ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT www.egeszsegmagazin.hu Az adatkezelő a jelen Adatkezelési Tájékoztató és Adatvédelemi Szabályzat (Szabályzat) útján egyértelműen és részletesen tájékoztatja

Részletesebben

ÖTKERT KFT. ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA. 1. Az adatkezelés elvei

ÖTKERT KFT. ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA. 1. Az adatkezelés elvei ÖTKERT KFT. ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA Az ÖTKERT Kft. (az Adatkezelő ) az általa nyújtott online jegyvásárlási szolgáltatáshoz (a Szolgáltatás ) kapcsolódóan az alábbi szabályoknak (a Szabályok ) megfelelően

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁ JÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁ JÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁ JÉKOZTATÓ Jelen Adatkezelési Tájékoztató célja, hogy a http://speechtech.hu/ weboldal felhasználói által, az oldal használata során megadott és a weboldal üzemeltetői (Kovács László e.v.)

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Az Ilona Apartmanház (Gulya Lajosné), mint Adatkezelő természetes személyek személyes adatinak kezelésére vonatkozó Adatkezelési Tájékoztatója Verziószám: 1.0 Érvényes 2017.05.01-től

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ BEVEZETÉS Az alábbi adatkezelési tájékoztató (továbbiakban "Tájékoztató") a Gazdasági Versenyhivatal (továbbiakban "GVH"; székhely: 1054 Budapest, Alkotmány utca 5.) és a Magyar

Részletesebben

Video4Job Kft. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRŐL, - KEZELÉSÉRŐL ÉS -FELDOLGOZÁSÁRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓJA. Kelt: Budapest, 2013. február 13.

Video4Job Kft. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRŐL, - KEZELÉSÉRŐL ÉS -FELDOLGOZÁSÁRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓJA. Kelt: Budapest, 2013. február 13. 1 Video4Job Kft. SZEMÉLYES ADATOK VÉDELMÉRŐL, - KEZELÉSÉRŐL ÉS -FELDOLGOZÁSÁRÓL SZÓLÓ TÁJÉKOZTATÓJA Kelt: Budapest, 2013. február 13. 2 I. Adatkezelő és adatfeldolgozó adatai és irányelvei I. 1. Adatkezelő

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához

Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához Adatvédelmi nyilatkozat Játék regisztráció, nyereményjátékhoz, kiterjesztett garanciához Jelen adatvédelmi nyilatkozat a www.nyeroklima.hu/regisztracio weboldalon megadott személyes adatok kezelésére vonatkozik.

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat 2012.04.25.

Adatvédelmi nyilatkozat 2012.04.25. Adatvédelmi nyilatkozat 2012.04.25. 1. Bevezető A Premi Air Simulation Kft. tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét. Ügyfeleink által rendelkezésére bocsátott személyes

Részletesebben

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató Az MVM Partner ZRt. (1031 Budapest, Szentendrei út 207-209.) ezúton közzéteszi a www.energiatudatossag.mvmp.hu honlapjára vonatkozó adatvédelmi és -kezelési elveit, illetve politikáját. Tájékoztatjuk,

Részletesebben