LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LEON TECHNOLOGY TO ENJOY"

Átírás

1 LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

2 TECHNOLÓGIA ÉRTED Azzal, hgy da visz, ahva menni szeretnél, még nem jelenti az út végét. Az autóink számára ez csak a kezdet. Arra születtek, hgy megihlessenek téged. Ezért a te örömödre tervezzük őket. Ez a filzófia áll cégünk minden lépése mögött.

3 LEON ST

4 TÖBB TÉR TÖBB ÉLET Sha nem tudhatjuk, mit tartgat az élet számunkra, ezért a SEAT Len ST-t úgy terveztük, hgy skldalú legyen. Az ötajtós Len nagyszerű tulajdnságait még több térrel ötvöztük. Az Egyszerű hátsó üléssr döntés rendszernek köszönhetően egy kar meghúzásával az 587 literes csmagtér 1470 literesre növelhető. A csmagtartó pereme króm bevnattal védi a fényezést és a többszintű csmagtér-padló végtelen lehetőséget nyújt. Ha mindez még nem lenne elég meggyőző, gndlj az adaptív sebességtartó autmatikára. A panrámatetőnek köszönhetően nem csak az eléd táruló útban, hanem a napsütésben vagy csillags éjszakai égbltban is gyönyörködhetsz. Többé nem kell választani a stílus és a skldalúság között. Ez az új SEAT Len ST.

5 LEON ST

6 CÉLRATÖRŐ DESIGN Megérkezett az új SEAT Len, amelyet alapjaitól újraterveztünk. A precíz mérnöki munka és a technlógia biztsítja, hgy az új Len vezetési élménye semmi eddigihez nem fgható. Az iknikus szögletes vnalvezetés mellett a Len frmavilágát sprts, áramvnalas arányk lágyítják. Az éles szögek, a puha ívek tökéletes frmákká futnak össze, mely biztsítja a merész külsőt. A SEAT-tal szembeni egyik elvárás, hgy a ragygó napfény kiemelje az autó íveit. Fény nélkül nem születhet autó, ez az, ami hajtja a tervezési flyamatt a kezdetektől a befejezésig. Az új Len magabiztsabb, dinamikusabb és tele van a legkiválóbb ötletekkel. Ilyen az EasyCnnect rendszer, amely érintőképernyőn keresztül vezérli a szórakztató, kmmunikációs és autóval kapcslats funkciókat. A SEAT vezetői prfiln keresztül hangulatának megfelelően megváltztathatja vezetési stílusát. Erőteljes, ugyanakkr takaréks mtrk srával választható. Csdálkzni fg, miért nem úgy terveztek minden autót, mint SEAT Len. Minden apró részlet egy nagybb célt szlgál: a te örömödet.

7 LEON

8 LEON

9 GYÖNYÖRŰEN FUNKCIONÁLIS A Len tervezésénél arra törekedtünk, hgy praktikus és egyúttal gyönyörű is legyen. Olyan autó, amelyet mindenki minden nap élvezhet. Ezért kaptt öt ajtót, amelyeket úgy integráltunk a frmába, hgy az autó harmnikus megjelenését ne törjék meg. Így a tágas utastér minden utas számára könnyen hzzáférhető. A több utas több csmagt is jelent, a csmagtartó 380 literes. Az új Lenban elfér a teljes család minden csmagjával, úgy, hgy a térkínálat nem megy a vagány megjelenés rvására. A Lenban a frma és funkció együtt élnek. Kényelemben.

10 LEON SC

11 DINAMIKUS VEZETÉS A DINAMIKUS ÉLETÉRT A sprtsabbaknak sem kell már tvább keresgélniük, nekik terveztük az új hármajtós Lent. A Len SC mindennel rendelkezik, amivel ötajtós testvére, még többel is. Termetéből adódóan arra született, hgy dinamikus vezetési élményt nyújthassn. Mivel agilis, lehetővé teszi, hgy gyrsan reagáljn a váltzáskra. Magáénak tudhatja a mzgéknyság képességét, amely az egyensúly, a krdináció, a sebesség, a refleek, az erő és az állóképesség kmbinációja. Ezen tulajdnságknak nincs jbb helyük, mint az Ön autójában. Ezért lett az új Len SC rövidebb tengelytávlsággal gyártva, mint ötajtós testvére, így a karsszéria dinamikusabb, az autó aznnal reagál. Az új Len SC egyik legnagybb előnye a kategóriájában legjbb beépített mélynymós SundSystem és a fáradtságérzékelő rendszer, amely figyelmeztet, ha veszít a kncentráló képességéből. Ha még többet szeretne, rendelhető DSG váltóval, így az igazán sprts vezetési élmény mindössze egy karnyújtásnyira lesz. Üdvözöljük a vezetés naps ldalán!

12 LEON SC

13 ERŐ, RÁADÁS ÉLMÉNNYEL Az új Len már álló helyzetben is erőteljesnek hat. Indítsd be a mtrt és rájössz, ez az autó be is váltja ígéreteit. Válaszd a rettentő izms, ám gazdaságs 1,6 literes TDI-t, a kicsi, de erős 1,2 literes TSI-t vagy merj nagyt álmdni legerősebb mtrjainkkal az 1.8 TSI-vel és a 2.0 TDI-vel. Mindegyik mtrunk erős és gyrsan reagál utasításaidra. Ám legendás üzemanyag-takaréksságuknak köszönhetően a teljesítményért nem kell külön fizetned, hiszen ezek egy új mtrnemzedék tagjai, minden eddiginél alacsnyabb kársanyag-kibcsátással és üzemanyag-fgyasztással. Ráadásul a még jbban kiegyensúlyztt felfüggesztésnek köszönhetően az új Len még a nyers erőnél is többet nyújt: valósággal összeköt az úttal egyszerre sprtsabb, dinamikusabb és kényelmesebb hanglásával. Így a vezetés mindig élmény lesz, bármerre is vezessen az utad.

14 AZ ÚJ SEAT LEON PALETTA CSALÁDI PORTRÉ LEON SC Egy igazi karakter LEON Célratörő design

15 LEON ST Kmbi, ami rabul ejt

16

17 BELSŐ FORRÁSBÓL Arra törekedtünk, hgy az új Len több legyen egy autónál. Élménynek szántuk. Éppen ezért minden funkciót és részletet a legszigrúbb mérce szerint terveztünk. Az ergnmikus ülésektől és a karakteresre frmáztt műszeregységtől a krómztt kilincsekig és a bőrbrítású krmánykerékig; a Lenban mindenből a minőség árad. Az új Len SC rövidebb tengelytávja még mzgéknyabbá teszi az autót, anélkül, hgy a hátsó tér csökkenne. Kárpitk egész sra közül választhatsz: Alcantara, bézs bőr *, fekete és szürke szövet. Még egyedibbé teszi a LED belső világítás csmag, ami LED technlógiás fénnyel hangulatsan világítja meg az egész utasés lábteret és a sminktükröt. A sprtülések minden felszereltségi szinten az alapfelszerelés része Len SC esetén. A tökéletességre való törekvés látható és érezhető az új Len minden részletében. Már azelőtt, hgy először elfrdítanád a gyújtáskulcst. *Len SC-hez nem rendelhető

18 SEMMIT NE HAGYJ KI A SEAT Len ST tervezésekr arra törekedtek, hgy a legtöbbet lehessen kihzni az 587 literes csmagtérből. A csmagtérben dupla padló található, ami egyszerűen állítható, attól függően, hgy a mélységét vagy a szintbeállíthatóságát szeretnéd a csmagtérnek kihasználni. Amikr a csmagtér-elválasztó padló nincsen használatban, egyszerűen leereszthető a csmagtartó aljába. Középső nyílásának köszönhetően könnyedén szállíthatsz és tárlhatsz hsszú tárgyakat. Ha pedig még több helyre van szükséged, az Egyszerű hátsó üléssr döntés rendszernek köszönhetően a hátsó ülések egy mzdulattal lehajthatók. Így már 1470 literes csmagtérrel gazdálkdhatsz. A hálóknak köszönhetően pedig a dlgaid nem csúsznak el a csmagtérben LITERES CSOMAGTÉR ELVÁLASZTÓ HÁLÓVAL Nincs lyan tárgy, ami kifgna az új SEAT Len ST-n. Olvasd le a QR kódt és fedezd fel az új SEAT Lenban rejlő lenyűgöző technlógiát. OPCIONÁLISAN RENDELHETŐ LEHAJTHATÓ UTASÜLÉSEK

19 1470 LITERES CSOMAGTÉR

20 JÖVŐBE MUTATÓ MEGOLDÁSOK Nézz mélyen az új Len jellegzetes első és hátsó világítótesteibe, és megláthatd a jövőt. Azaz pntsabban: a Seat Full LED fényszórókat. A SEAT Len kategóriájában egyedülálló pció ez, a SEAT Full LED világítás esetén mind a fényszórók, mind a nappali fény LED-technlógiát alkalmaznak. A Lennak elegáns, mdern megjelenést kölcsönöznek. A LED fényszórók jbbak és hatéknyabbak halgén megfelelőiknél. Gyrsabban reagálnak, nem érzékenyek a vibrációkra és ritkábban kell őket cserélni. Jbban láthatóvá tesznek az útn. A futurisztikus külső világításhz hasnlóan belül is az ptimális élményre törekedtünk. Éppen erre szlgál a SEAT Vezetői Prfil, amellyel mindig a megfelelő vezetési üzemmódt választhatd ki. A hárm különböző mód között váltgatva Nrmál, Sprt és ECO (a leginkább környezettudats választás), te is láthatd, hallhatd és érezheted a Len teljesítményében beálló váltzást. Mindhárm módban eltérőek a gázreakciók, a krmányrásegítés, a hangulatvilágítás (vörös Sprt módban, fehér Nrmál és Ec módban), és a kipufgóhang* (egy hang-aktuátrnak köszönhetően). Sőt, összeválgathatd a különböző üzemmódkból a kedvenc beállításaidat, hgy igazán jól illeszkedjen a te vezetési stílusdhz. Bármire is tekintesz az új Lenban, mindig a jövőt látd. *csak az 130 Kw teljesítményt meghaladó mtrknál

21

22 INFORMÁCIÓ ÉS SZÓRAKOZÁS Rendelkezésedre áll a SEAT Sund System, a navigációs rendszer, a Bluetth és még sk más. Mindezeket az EASY CONNECT perációs rendszerünk vezérli. Így az új Len infrmációs-arzenáljában a középknzln elhelyezett érintőképernyővel kényelmesen eligazdhatsz. Ráadásul az egész műszerfalat vezető szempntjait figyelembe véve alakítttuk ki a könnyű kezelhetőség érdekében. Az 5 cls rádió az alapfelszereltség része, de pcinálisan nagybb képernyő, eltérő díszítések és tvábbi rendszerbővítések is elérhetőek. A hármdimenziós menü, kijelző, kezelőfelület, a tűéles képű kijelzővel és a lgikus kezelőfelülettel szrs kapcslatt hz létre világddal és a benned rejlő gyermekkel. Olvasd le a QR kódt és fedezd fel az új SEAT Lenban rejlő lenyűgöző technlógiát.

23

24 ZÖLD(B)EN IS RENDELHETŐ Az új Len született sprtló. Bátr, erőteljes és agilis. Ugyanakkr környezetbarát is. BRAKE & STOP NEUTRAL Ez részben az úgynevezett Start/Stp rendszernek köszönhető. Ez az innvatív technlógia álló helyzetben leállítja a mtrt, így csökkenti azt az időt, amit a mtr alapjáratban tölt. Így, ha sk időt töltesz sűrű frgalmban, mérsékeli autód kársanyag-kibcsátását és az üzemanyagszámládat is. OFF BRAKE & STOP NEUTRAL Hgy egy példával tegyük mindezt szemléletesebbé, a leggazdaságsabb mdell az 1.6 CR TDI 105 LE (77 kw), amely mindössze 98 gramm szén-diidt bcsát ki kilméterenként, fgyasztása pedig csupán 3,7 l/100 km. OFF CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR Így míg rád igencsak nagy hatást gyakrlhat az új Len, a környezet talán észre sem veszi jelenlétét. CLUTCH ACTIVATED FIRST GEAR ON START/STOP RENDSZER ON E rendszerrel csökkentheted az üzemanyag-fgyasztást, és ezzel együtt a szén-diidkibcsátást is. A Start/Stp rendszer csak üresben aktiválódik. A mtr teljesen leáll és addig úgy is marad, amíg ki nem nymd a tengelykapcsló-pedált. Induláshz elég kinymni a tengelykapcsló-pedált, egyesbe kapcslni, és a mtr máris önműködően újraindul.

25

26 BIZTONSÁG SZÁMOKBAN km/h km/h Az új Len legfntsabb összetevői te és utasaid vagytk. Éppen ezért úgy terveztük, hgy ez legyen az egyik legbiztnságsabb hely a világn. Először is az új Len XDS*-sel (elektrnikus differenciálzár) érkezik. Ez az igazán ks műszaki megldás javítja az autó tapadását kanyarból kigyrsításkr, míg a visszagurulásgátló funkció az emelkedőn való elindulást segíti. Ám emellett az új Len másként is gndskdik rólad. km/h km/h A szélvédőbe épített kamera jóvltából a távlsági fényszóró asszisztens szükség esetén autmatikusan váltztatja a fényszórók intenzitását, míg a sávtartó asszisztens figyelmeztet, ha átsdródnál egy másik sávba és ennek megfelelően autmatikusan módsítja az autó haladási irányát. Még a fáradtságérzékelő rendszer is elérhető, amely segít, hgy éber maradj a vlán mögött. A többszörös ütközést megelőző autmatikus rendszer megakadályzza a tvábbi ütközéseket. Hét légzsák jár alapárn, beleértve a vezetőldali térdlégzsákt. A hátsó ülések ISOFIX gyermekülés-rögzítési pntjaival a legapróbb utaskat is biztnságban tudhatd. Az új Lent az Eur NCAP** 5 csillags minősítéssel ismerte el. Bárhl is ülsz az új Lenban, mindig biztnságban leszel. ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA FRONT ASSIST FORGALOMFIGYELŐ RENDSZERREL Az autó elején található szenzr 200 méterre előre méri a távlságt az előző autóhz képest, így állítja be a biztnságs sebességet és féktávt. FRONT ASSIST FORGALOMFIGYELŐ RENDSZER VÁROSI VÉSZFÉKEZŐ FUNKCIÓVAL Vizuális és hangjelzéssel figyelmeztet, ha az ütközés veszélyét érzékeli. Ha nem reagál a jelzésre, a vészfék-funkció autmatikusan minimálisra csökkenti vagy elkerüli az ütközést. * Alapfelszereltség a Style es az FR szint esetében, pcinális a Reference felszereltség esetében. ** Bővebb infrmációkért látgass el a ldalra.

27 LEON SC

28 FEDÉLZETI SEGÉD EZ AZ AUTÓ MINDENRE GONDOL ELSŐ ÉS HÁTSÓ PARKOLÓRADAR Ezek az intelligens szenzrk segítenek nehézség nélkül beparklni, figyelmeztetnek, ha túl közel kerülsz a padkáhz vagy egy másik autóhz. TÖBBSZÖRÖS ÜTKÖZÉST MEGELŐZŐ AUTOMATIKUS RENDSZER Ez a rendszer baleset esetén csökkenti az autó sebességét, hgy elkerülje a tvábbi ütközéseket, így tartva biztnságban téged és utasaid.

29 TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ ASSZISZTENS Amikr szükséges, az új Len autmatikusan átkapcslja a távlsági és a tmpíttt fényszórót, így az nem zavarja a szembejövő frgalmat, te pedig nyugdtan a vezetésre kncentrálhatsz. FÁRADTSÁGÉRZÉKELŐ RENDSZER Flyamatsan analizálja a vezetésedet, így ez a rendszer felismeri, mikr veszítesz az összpntsító képességedből, és javaslja, hgy tarts pihenőt. Hangjelzéssel és a műszeregységben látható ábrával figyelmeztet öt másdpercen keresztül, és szükség esetén megismétli a riasztást. Tiredness detected Take a break

30 FIGYELEM A RÉSZLETEKRE EZ AZ, AMI KIEMEL MINKET Az új SEAT Len vnzza a tekinteteket, nem lehet nem utána frdulni. Az autó teljes hsszában a szépség, az úttörő design, a dinamizmus, és a mérnöki munka alapzzák meg az autó gyönyörűségét. Olyan lenyűgöző elemekkel van felszerelve, mint a SEAT Full LED fényszórók, a SEAT vezetői prfil, ugyanakkr az egyéb praktikusságt és biztnságt szlgáló funkciókban sem szenved hiányt. A többszörös ütközés elleni fék és a sávtartó asszisztens, valamint a távlsági fényszóró asszisztens mind arról gndskdik, hgy az új SEAT Len az egyik legbiztnságsabb autó legyen, amelyet valaha alkttunk. Mindezt az EurNCAP* ötcsillags biztnsági minősítése is biznyítja. Az új SEAT Len valóban lyan praktikus, mint amilyen gyönyörű. Mi megterveztük az autót, Neked csak ki kell választani a felszereltséget, a kárpitt, keréktárcsákat, a karsszériaszínt, majd nincs más hátra, mint élvezni a vezetést. * Bővebb infrmációért látgasd meg a ldalt.

31

32 FELSZERELTSÉGI SZINTEK SEAT Len REFERENCE / 6 légzsák (2 elöl, 2 első ldallégzsák és 2 függönylégzsák), térdlégzsák, kikapcslható utasldali légszák / 4 ISOFIX gyermekülés (2 hátsó ülés) / Tp Tether rögzítési pntk a két szélső hátsó ülésen / Kipörgésgátló (ASR) + blkklásgátló (ABS) / Elektrnikus menetstabilizáló rendszer (ESC) és guminymás-ellenőrző rendszer / URBAN 15 30/1 acél keréktárcsák +hzzá illő gumiabrncsk / Cmfrt felfüggesztés / Kettős halgén fényszórók nappali világítással / Hazakísérő fény / Manuális légkndicináló berendezés / Csmagtér: 12 V + 2 ldalsó takaróelemmel (jbb és bal ldalt) + 1 elasztikus szalag (jbb ldalt)¹ / Olvasólámpák elöl / Elektrms visszapillantó tükrök / Megvilágíttt csmagtér / Közpnti zár + távirányító a két behajtható tllú kulcsn, külön gmb a csmagtér nyitására (3 gmb) / Fedélzeti számítógép (külső hőmérséklet kijelzéssel) / Fkzatválasztási ajánlás / 3,5 képátlójú multifunkciós kijelző a műszeregységben / Fekete belső tér / Állítható magasságú vezetőülés / 1/3-2/3 arányban ledönthető és állítható szögű hátsó üléstámla / Napellenző a vezető és az utas ldalán fedeles sminktükörrel, a vezetőldaln kártyatartóval / Phártartó elöl / Csmagrögzítő gyűrűk a csmagtérben / Csmagtér rló¹ / Fekete tetősín¹ / Dupla padló¹ / Hátsó lvasó lámpák¹ Az új Len Entry váltzatban is elérhető, amelynek felszereltsége megegyezik a Reference szinttel, ám nem tartalmaz légkndicinálót, Media System Tuch rendszert és sztttan dönthető, állítható támlájú hátsó ülést. ¹ Csak a Len ST-hez

33

34 STYLE A REFERENCE SZINTEN FELÜL / Tárlózsebek az első ülések háttámláján / Rekeszek az első ülések alatt / Style belső (szín és díszítőelemek), 3D műszeregység és króm díszítések / Bőrbrítású kézifékkar / Könyöktámasz elöl / Bőrbrítás a multifunkciós krmánykeréken és a váltógmbn / Sebességszabályzó autmatika (tempmat) / DESIGN 16 30/2 könnyűfém keréktárcsák +hzzá illő gumiabrncs / Elektrmsan állítható és fűthető külső tükrök / Elektrms ablakemelők hátul / Olvasólámpák elöl és hátul / 3,5 képátlójú mnkróm multifunkciós kijelző a műszeregységben / Media System Clur 5 képátlójú kijelzővel, CD-, MP3- és WMA-lejátszóval, USB-csatlakzóval, SD kártyalvasóval, Bluetth -kapcslattal (telefn és audiátvitel), AUX-in és hat hangszóró / Style fekete belső tér / Állítható ülések elöl / Napellenző a vezető és az utas ldalán fedeles, megvilágíttt sminktükörrel, a vezetőldaln kártyatartóval / Kardánb beépített tárlóval, phártartóval és hátsó légbefúvókkal / Hátsó kartámasz¹ / Egyszerű hátsó üléssr döntés rendszer¹ / Krómztt rakdóperem¹ / Krómztt tetősín¹ ¹ Csak a Len ST-hez

35

36 FR A STYLE SZINTEN FELÜL / Alumínium FR küszöblécek az első ajtókban / Sötét színezésű ablakk / SEAT vezetői prfil, amely beflyáslja a krmányrásegítést, a gázreakciókat, a váltási prgramt (csak a DSG váltó esetében), az ajtóburklatk többszínű hangulatvilágítását (sprtmódban vörös, a kmfrts üzemmódkban fehér) és a hangaktuátrt (csak az 1.8 TSI 180 LE és 2.0 TDI 184 LE mtrk esetében) / FR-specifikus kivitel (belső és külső színek, illetve díszítőelemek) / FR-dizájnú bőrbrítású krmánykerék / Állítható gerinctámasz a vezető- és az első utasülésben / DYNAMIC 17 30/2 könnyűfém keréktárcsák+ hzzá illő gumiabrncs / Látványs, krómztt dupla kipufgócsövek / FR felfüggesztés / Kettős halgén fényszórók nappali világítással és LED hátsó lámpákkal / Elektrmsan állítható és behajtható külső tükrök parklóállással, utasldaln tlatássegítő állással / Media System Clur 5 képátlójú kijelzővel, CD-, MP3- és WMA-lejátszóval, USB-csatlakzóval, SD kártyalvasóval, Bluetth -kapcslattal (telefn és audiátvitel), AUX-in és nylc hangszóró / Szövet-műbőr kárpitzású első ülések / FR fekete belső tér ¹ Hátsó elektrms ablakemelő nem rendelhető Len SC-hez

37

38 A TECHNOLÓGIA ÉS A DESIGN TALÁLKOZÁSA Len I-TECH*, tele etrákkal, többletköltség nélkül. Minden, amire szüksége van, az alapfelszereltség része. Az új SEAT Len I-Tech megnyitja az utat a magas felszereltségű, ugyanakkr jó ár-érték arányú autók felé. Valóban azt látd, amit kapsz. Az új Len I-TECH minden darabja praktikus, egyben szórakztató is. A fény- és esőérzékelő szenzr autmatikusan szabályzza a fényzórókat és az ablkatörlőt, hgy mindig tisztán lásd az utat, függetlenül a vezetés körülményétől. A vezetéstámgató csmag abszlút biztnságban tart a sávtartó asszisztens és távlsági fényszóró asszisztenssel. Vess egy pillantást a Radi Media System Plusra és észre fgd venni az innvatív közelségérzékelő szenzrt, ami átállítja a menüt a könnyebb használhatóságért. Könnyen csatlakztathatd kedvenc zenéidet, amit aztán 8 hangszórós Sund Systemen keresztül élvezhetsz. A szórakzás, a praktikusság és biztnság mind gndskdnak arról, hgy igazán nagyszerűnek érezd az új SEAT Len I-TECH-et. Az ekluzív Tssa kék fényezés és a 16 titánium könnyűfém keréktárcsák igazi irigységet kelt az utakn. Te pedig büszkén ülsz a magas minőségű belső terű I-TECH-ben. Ezek a fantasztikus tulajdnságk etra költség nélkül teszik pazarrá az új SEAT Len I-TECH-et. A Tssa kék szín pcinálisan rendelhető az I-TECH-hez. * I-TECH bevezetése 2014 tavaszán

39

40 KÁRPITOK Entry /E/ Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ I-TECH /I/ Széria Etra *Egyes részei műbőrből **Oldalt lyuggattt ¹ Len 5D sprt ülésekkel csak Reference esetén ² Sprt ülésekkel Len 5D-hez és SC-hez ³ Len 5D & Len SC esetén sprtülésekkel, pirs varrással 4 Sprt ülésekkel Len SC-hez 5 Sprt ülésekkel Len 5D-hez 6 Len SC-hez nem rendelhető 7 Vezetéstámgató csmaggal 8 Vezetéstámgató csmag nélkül ONA VÁSZON (FEKETE) 4 AH ALCANTARA*² AH PL3 St St FALSET VÁSZON III¹ / 4 WPS / AH E R ONA VÁSZON (SZÜRKE/FEKETE) 4 BJ PLE / AG PLE St

41 BŐR FEKETE/SZÜRKE**² BJ PL2 / AG PL2 St BŐR FEKETE**² AH PL1 / CP PL1 St FR³ BŐR BÉZS** 5 / 6 LJ PL5 St ALCANTARA*³ CP PL3 FR TECHNY VÁSZON B*³ CP FR QUARTZ VÁSZON 04 + PIT 7 / 04 + PL2 8 I

42 SZÍNEK Szeretnéd felfedezni, mi teszi igazán egyedivé az autódat? A kód segítségével nézd meg a knfigurátrt és tedd egyedivé a saját SEAT Lendat. Entry /E/ Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ I-TECH /I/ Széria Etra ¹ Len ST-hez nem rendelhető

43 FEHÉR B4B4 ALAP E R St FR I NEVADA FEHÉR 2Y2Y METÁL E R St FR I CSILLAGEZÜST P5P5 METÁL E R St FR I BALEA BÉZS L7L7 METÁL E R St FR ALOR KÉK E4E4 METÁL E R St FR APOLLO KÉK I4I4 METÁL E R St FR I TOSSA KÉK R1R1 METÁL I PIRENEUS SZÜRKE 0C0C METÁL E R St FR I EMOCION VÖRÖS 9M9M ALAP E R St FR I MONTSANT VÖRÖS V0V0 METÁL E R St FR TECHNIKAI SZÜRKE T4T4 METÁL E R St FR I COSMOS FEKETE L8L8 METÁL E R St FR I LIMA ZÖLD¹ I3I3 METÁL L R St FR

44 KERÉKTÁRCSÁK URBAN 15" 30/1 E R URBAN 16" 30/1 R DESIGN 16" 30/1 R DYNAMIC 17" 30/2 FR DYNAMIC 17" 30/3 St DESIGN 16" 30/2 TITANIUM I

45 DESIGN 16" 30/2 St DYNAMIC 17" 30/1 St PERFORMANCE 18" 30/1 FR PERFORMANCE 18" 30/2 CSISZOLT FR Entry /E/ Reference /R/ Style /St/ FR /FR/ I-TECH /I/ Széria Etra

46 TARTOZÉKOK Az új Len szinte mindent tartalmaz, amit ma egy autó kínálhat, illetve száms prémium etra vár arra, hgy kipróbáld. Kínálatunkban találsz lyan kiegészítőket, amelyekkel személyesebbé varázslhatd autódat, például Aerdinamikai csmag. A SEAT dizájnerei alakíttták ki, hgy még nagybb biztnságt adjn SEAT Lenjának az utakn. Minden egyes alktóeleme megfelel a SEAT minőségi és strapabírási elvárásának. ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ 5F A OLDALSPOILER SZETT 5F A 18" KERÉKTÁRCSA 5F Y

47 SPOILER 5F A / 5F B HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓ 5F SPORT KIPUFOGÓ CSŐ 5F

48 TARTOZÉKOK Tartzékk sra segít hlmijaid zökkenőmentes szállításában, hgy mindennek helyet találj. Száms tesztelt gyerekülés is rendelhető. Minden SEAT tartzék szigrú előírás szerint készül, ahgy az új Lend is. VONÓHOROG 5F

49 SÍLÉCTARTÓ 3B F / 3B G MEGVILÁGÍTOTT KÜSZÖBÖK 5F / 5F B BETEHETŐ ELVÁLASZTÓ RÁCS 5F B SPORT TORNÁDÓVÖRÖS SEBESSÉGVÁLTÓ 5 fkzatú: 5F F 6 fkzatú: 5F G

50 SEAT SERVICE Bízza Lenját a legjbb szakemberekre! SEAT GYORS- SZERVIZ CLEVER REPAIR BIZTOSÍTÁS FINANSZÍROZÁS KAROSSZÉRIA- JAVÍTÁS- ÉS FÉNYEZÉS AKTÍV ÁTVIZSGÁLÁS SEAT SERVICE HÁLÓZAT AUTÓ- MOSÁS MECHANIKAI ÉS ELEKTROMOS JAVÍTÁS MŰSZAKI VIZSGA FELKÉSZÍTÉS ÉS VIZSGÁZTATÁS ÁTVIZSGÁLÁS ÉS KARBANTARTÁS HOZOM-VISZEM SZOLGÁLTATÁS A SEAT szlgáltatásk teljes körű kínálatával áll rendelkezésére az Ön védelme és nyugalma szlgálatában. SEAT EREDETI ALKATRÉSZEK PARKOLÁS SEAT SERVICE MOBILITÁSGARANCIA A vásárlás utáni első két évben az Ön SEAT Lenjára autmatikusan, minden tvábbi költség nélkül érvényes a SEAT Service Mbilitás szlgáltatás. A SEAT Service Mbilitás szlgáltatás asszisztenciaszlgáltatást nyújt Önnek bármilyen esetben, ha SEAT járműve mzgásképtelenné válna egy meghibásdás következtében. Mindig megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő megldást, legyen az csereautó, Ön és utasainak hazaszállítása vagy szálldai elhelyezés. TARTOZÉKOK Ha saját egyéni ízlésére szeretné frmálni Lenját, az Ön hivatals SEAT márkaszervize az eredeti tartzékk nagyn széles választékát kínálja ehhez, a gyermeküléstől a tetőcsmagtartóig. Minden egyes tartzékt úgy terveztek meg, hgy az pntsan illeszkedjen az Ön autójának a méreteihez, és a legszigrúbb minőségi követelményeknek megfelelően tesztelték ezeket. GARANCIA A SEAT Service új autókra érvényes garanciája Európa-szerte teljes körű lefedettséget nyújt Önnek, függetlenül attól, hgy mekkra futásteljesítményt ér el Lenjával. A garancia az összes eredeti alkatrészre, tartzékra és elvégzett szervizmunkára is vnatkzik mindez természetesen szintén kilméter-krlátzás nélkül. KITERJESZTETT GARANCIA Ezáltal Ön hsszabb ideig élvezheti az Lenjára érvényes garanciális feltételeket. 12 ÉV ÁTROZSDÁSODÁS ELLENI GARANCIA Arra törekszünk, hgy Ön a lehető legtvább élvezhesse SEAT autóját. Ezért kínálunk 12 év garanciát átrzsdásdás ellen. Az Ön Lenjára teljes mértékben galvanizált karsszériával készül, így ellenáll az elemek mindenféle kárs hatásának. SEAT EREDETI ALKATRÉSZEK Az Ön SEAT autóján a hivatals SEAT márkaszervizekben végzett összes javítás esetén 2 év garancia vnatkzik a hálózatunkban végrehajttt javításkhz felhasznált anyagkra és szervizmunkákra. Tvábbá garantáltan csakis SEAT Eredeti Alkatrészek kerülnek az autójába, ugyanis kizárólag ezek biztsítják a gyártás srán beépített alkatrészekkel megegyező minőséget, hgy a SEAT mdellek megőrizzék maimális szintű biztnságukat és megbízhatóságukat, kilméter-krlátzás nélkül. CSEREAUTÓ Ezt a szlgáltatást a hivatals márkaszerviz-hálózatunk nyújtja. Amikr bármilyen beavatkzás céljából márkaszervizünkben hagyja autóját, lehetősége van nagyn kedvező árn csereautót igénybe venni, biztsítva az Ön flyamats mbilitását, amíg visszaülhet saját autójába. ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Telefns ügyfélszlgálatunk az év 365 napján, a nap 24 órájában várja az Ön hívását, hgy bármilyen kérdésre választ adjn, vagy bármilyen prblémát megldjn az Ön SEAT autójával kapcslatsan, méghzzá várakzási idő nélkül. Hívjn minket a telefnszámn vagy küldjön t a vevszlg@prsche.hu címre! Tvábbi infrmációért látgassa meg a webldalt vagy hivatals SEAT márkakereskedőjét/ márkaszervizét, hgy megismerhesse szlgáltatásaink teljes választékát.

51 We are Spanish and German. We are passinate perfectinists. We are emtinal technlgists. Everything we knw, is everything yu feel. We give design a purpse. We bring technlgy t life. We call it TECHNOLOGY TO ENJOY We are SEAT.

52 A SEAT SEAT ajánlásával: recmmends A SEAT a flyamats termékfejlesztés elkötelezett márkájaként az egyes felszereltségek, színek, illetve árak tekintetében egyaránt fenntartja az előzetes értesítés nélküli váltztatás jgát. A jelen dkumentációban szereplő infrmációk ennek megfelelően kizárólag tájékztató jellegűek. Nha a SEAT nagy hangsúlyt fektetett a dkumentációban szereplő infrmációk helyességére a megjelenés időpntjában (2014. január 31.), kérjük, hivatals SEAT márkakereskedője révén minden esetben tájékzódjn a legfrissebb adatkról! Az alkalmaztt nymdai eljárásk krlátai következtében az e dkumentumban feltüntetett színek némileg eltérhetnek az aktuális fényezések és egyéb anyagk színétől. Az itt szereplő járművek, illetve azk minden eleme és eredeti alkatrésze a környezetre gyakrlt kárs hatásk megelőzésére és minimalizálására vnatkzó törvényi szabályzáskkal összhangban készült, többek között újrahasznsíttt/újrahasznsítható anyagk felhasználásával, illetve a környezet megóvását célzó megfelelő újrahasznsítási flyamatk révén. seat.hu

53 LEON Műszaki adatk TECHNOLOGY TO ENJOY

54 FELSZERELTSÉG LEON 5 AJTÓS Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Hástó parklóradarral együtt rendelhető. Fehér, Nevada fehér, Emcin vörös, Midnight fekete és Csillagezüst fényezés esetén. Nem rendelhető 1.4 TSI 150LE mtrhz, adaptív sebességszabályzó autmatikával, parklóradar elöl és hátul, OPS és Frnt Assist frgalmfigyelő rendszerrel. 2 Bőr & Alcantara ülések tartalmazzák: magasságban állítható ülések és deréktámasz, tárlórekeszek az ülések mögött, tárlórekesz az első ülések alatt. 3 Style szinten kötelezően rendelendő: hátsó elektrms ablakemelők (PE6) & behajtható külső tükrök (PFB). FR szinten az alapfelszereltség része. 4 Tartalmazza a Tárló csmag. 5 Tárló csmag: Nem rendelhető bézs bőrüléssel (WL5). Tárló csmag Reference szinten: tárlórekesz a vezető ldali ülés alatt, Nagyméretű középknzl nyittt tárlóval, kartámasz elöl, hátsó levegő kifújóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. Tárló csmag Style és FR szinten: Tárló rekeszek az ülések alatt, középknzl zárt tárlóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. 6 SEAT Sund System (PNC) szükségpótkerék 18" (PG8) Navigációs média plusz rendszerrel (WN2) együtt rendelhető. 7 Sprt ülések tartalmazzák a tárlórekeszt a vezetőldali ülés. 8 FR szinten rendelhető mtrk esetén érhető el. LEON 5 AJTÓS Entry Reference Style FR KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Urban 15" 30/1 acél keréktárcsák + és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Urban 16" 30/1 acél keréktárcsák + és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Design 16" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Design 16" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Dynamic 17" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Dynamic 17" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Dynamic 17" 30/3 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Perfrmance 18" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + Titanium külső tükrök + adtt mdellhez illő gumiabrncsk (tartalmazza a Titanium csmagt) Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + külső tükrök a karsszéria színére fényezve + adtt mdellhez illő gumiabrncsk Négyévszaks gumiabrncsk - - Szükségpótkerék 16" Szükségpótkerék 18" (SEAT Sund Systemmel együtt rendelhető) - - Színek: Fehér (alap), Emcin vörös (alap), Mntsant vörös (metál), Nevada fehér (metál), Adventure barna (metál), Pireneus szürke (metál), Alr kék(metál), Lima zöld (metál), Csillagezüst (metál), Midnight fekete, (metál), Aplló kék (metál), Technikai szürke (metál) Cmfrt felfüggesztés - FR felfüggesztés (-25 mm) Külső tükrök és kilincsek a karsszéria színére fényezve Rejtett kipufgócső - Látható dupla krómztt kipufgócső Fényes fekete B- és C-szlpk Közpnti zár által vezérelt zárható tanksapka FR lökhárító Sötétített ablakk - Vnóhrg előkészítés (kábelezéssel) (Len ST esetén közpnti egységgel) Black line csmag (fekete tetőfólia és fekete tükrök) - Aerdinamikai csmag (téli csmag nélkül): első-hátsó lökhárítók, ldalsó terelők, hátsó spiler és dupla kipufgóvég 1 - Aerdinamikai csmag (téli csmaggal): első-hátsó lökhárítók, ldalsó terelők, hátsó - spiler és dupla kipufgóvég 1 Krómztt hűtőrács BELSŐ FELSZERELTSÉG Kmfrt ülések elöl - Sprt ülések elöl szövet és bőr kárpittal Alcantara sprt ülések 2 - Fekete belső tér - - Fekete bőr ülések 2 - Fekete belső tér - tartalmazza a téli csmagt Szürke/fekete bőr ülések 2 - Szürke/fekete belső tér - tartalmazza a téli csmagt Bézs bőr ülések 2 - Bézs belső tér - tartalmazza a téli csmagt (Len ST esetén elválasztó hálóval együtt rendelhető) - - Szürke/fekete belső tér - - Fekete belső tér (speciális fekete Style és FR esetén) Magasságban állítható vezető ldali ülés Magasságban állítható utas ldali ülés elöl - Elektrmsan állítható vezetőülés. Magasság, távlság, ülőlap és deréktámasz elektrms állítása (Alcantara vagy Bőr kárpittal együtt - - rendelendő, Alcantara kárpit esetén kötelező a Téli csmag rendelése) WOKS rendszerű első fejtámlák + 3 hátsó fejtámla Dönthető üléstámlák Osztttan dönthető hátsó üléstámlák (1/3-2/3), behajtható - Vezető és utasldali napellenző, rejthető tükörrel, kártyatartóval

55 LEON 5 AJTÓS Entry Reference Style FR BELSŐ FELSZERELTSÉG Vezető és utasldali napellenző, rejthető és megvilágíttt tükörrel, kártyatartóval - - Phártartó elöl Alap középknzl - - Nagyméretű középknzl tárlóval, phártartóval és hátsó levegő kifújóval - 4 Carg gyűrűk a csmagtérben Figyelmeztető jelzés a világítás lekapcslására (beltér) Alumínium FR küszöbbrítás az első ajtóknál Vezetőldali deréktámasz - - Utasldali deréktámasz Tárlórekeszek az első ülések háttámláján - - Tárlórekeszek az első ülések alatt - - Krómztt belső díszítőelemek - - Bőr kézifék - - Kartámasz elöl - - Bőr krmánykerék és váltógmb (FR esetén egyedi design) - - Váltókark a krmány mögött DSG váltóhz PUR multifunkciós krmánykerék Légkndícináló berendezés - Climatrnic 2 zónás elektrnikus légkndícináló berendezés - Tárló csmag 5 - ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SEAT Full LED (tartalmazza SEAT LED Autópálya asszisztenst) + LED DRL + LED hátsó lámpák (alapfelszereltség FR szinten) (LED rendszámtábla megvilágítás) - - LED megvilágítású belső tér: hangulatvilágítás (elöl és hátul) lábtér, csmagtartó és sminktükör megvilágítás LED technlógiával - - Cming hme hazakísérő funkció (manuális) Elektrms ablakemelők elöl Elektrms ablakemelők hátul - Elektrmsan állítható külső tükrök (fűthető Style és FR szinten) Elektrmsan állítható és behajtható külső fűthető tükrök parkló pzícióval és jbb ldaln bedönthető tükörrel - - Halgén iker fényszórók nappali menetfénnyel (LED hátsó lámpák FR szinten) Olvasólámpák elöl (lvasólámpák hátul Style és FR szinten) Belső tér megvilágítás / lábtér megvilágítás Megvilágíttt kesztyűtartó és csmagtartó - - Ideális sebességváltási fkzat visszajelző Fedélzeti számítógép (külső hőmérséklet mutatása) Távirányítású közpnti zár (2 kulcs és szelektíven nyitható csmagtérajtó) 3,5" képátlójú multifunkciós kijelző (3,5" képátlójú mnkróm multifunkciós kijelző Style és FR szinten) Digital Audi Bradcasting (Media System Plus-szal rendelhető) - Bluetth (telefn és audi streaming) (kötelezően rendelendő a multifunkciós krmány) - SEAT Sund System 6 10 hangszóróval és mélynymóval (Media System Plus-szal rendelhető) - - SEAT Media System Tuch - - SEAT Media System Clur. 5" színes érintőképernyő, Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/cd/ AUX-in bemenettel, 6 hangszóróval Reference és Style szinten, 8 hangszóróval FR szinten - (multifunkciós krmánykerékkel együtt rendelhető) SEAT Media System Plus Clur. 5.8" színes érintőkijelző, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/ - CD/ AUX-in bemenettel, 8 hangszóróval Első ködfényszórók kanyar világítás funkcióval Elektrms napfénytető (Style és FR szinten tartalmazza a LED megvilágítású belső tér csmagt - ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SEAT Vezetői prfil: krmány reakció állítás, gázpedál reakció állítás, sebességfkzat állítás (csak DSG esetén), fénycsík az ajtókban (pirs sprt, fehér kmfrt üzemmódban) Navi System 5.8" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA,Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/ipd csatlakzás/ Mitsumi csatlakzás/ CD/ AUX-in bemenettel, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, 3.5" színes szegmenshatárló (Európa térkép frissítése szükséges (SD kártya)) Mapcare - Navigációs térkép frissítés Európa (tartalmazza az Európa térképet (1 db SD kártya) (térképfrssítés évente kétszer 3 éven keresztül) Navigációs média rendszer Plusz 6.5" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA, Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/cd/ AUX-in bemenet, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, navigáció hangvezérlése, 3.5" színes elválasztó, mirrr link, Wifi, SMS, 3D Navi, DVD lvasó, HDD 10Gb (szükségpótkerék 18" és Mapcare Navi térképfrissítéssel együtt rendelendő) LEON 5 AJTÓS Entry Reference Style FR Mapcare - Navigációs térkép frissítés a navigációs rendszer Plus-hz - - Cmfrt csmag: Sebességszabályzó autmatika (tempmat) + parkló radar hátul Praktikum csmag: autmatikus fényszórókapcslás, autmatikus cming & leaving hme, esőérzékelő, autmatikusan elsötétedő belső tükör Design csmag Lifestyle: Ködlámpa kanyarfény funkcióval + Design 16" 30/1 könnyűfém keréktárcsák + multifunkciós krmánykerék Design csmag Sprt: Design csmag Lifestyle + sprt ülések deréktámasszal + sötétített ablakk Style Plus csmag: Ködlámpa kanyarfény funkcióval, hátsó elektrms ablakemelő, vezető ldaln állítható deréktámasz, ambiente belső megvilágítás Téli csmag: fűthető első ülések, fényszórómsó berendezés,fűthető abalakmsó fúvókák & fűthető tükrök (fűthető tükrök alapfelszereltség Style és FR szinten) BIZTONSÁG 7 légzsák (2 első-, 2 ldal-, 2 függöny- és 1 térdlégzsák) Vezető- és utasdali biztnsági öv bekapcslására figyelmeztető jelzés 4 isofix gyermekülés (2 hátsó ülésen) 2 Tp Tether a hátsó üléseken Többszörös ütközést megelőző autmatikus rendszer ASR (kipörgésgátló) + ABS ESC és guminymás-ellenőrző rendszer XDS (elektrnikus differenciálzár) és Hill Hld (emelkedőn elindulást segítő rendszer) - Multifunkciós krmánykerék - Kikapcslható utasldali légzsák Sebességszabályzó autmatika (tempmat) kijelzéssel - Adaptív sebbességszabályzó autmatika (Tempmat) (ACC) + Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer - - Riasztóberendezés Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer vársi vészfékező funkcióval" - - Parklóradar hátul - Parklóradar elöl/hátul és OPS (Optikai parklást segítő szenzr) - - Hátsó ldallégzsák Vezető asszisztens csmag: fényszóró és sávtartó asszisztens (kötelezően rendlelendő hzzá a Kmfrt csmag) - - FR Dynamic csmag: adaptív futómű szabályzás (DCC) és prgresszív krmányzás (SEAT Media System Plus rendelése szükséges) 8 Biztnság csmag: biztnsági övek bekapcslására figyelmezető jelzés + fáradtságérzékelő szenzr -

56 FELSZERELTSÉG LEON SC Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Hástó parklóradarral együtt rendelhető. Fehér, Nevada fehér, Emcin vörös, Midnight fekete és Csillagezüst fényezés esetén. Nem rendelhető 1.4 TSI 150LE mtrhz, adaptív sebességszabályzó autmatikával, parklóradar elöl és hátul, OPS és Frnt Assist frgalmfigyelő rendszerrel. 2 Style szinten kötelezően rendelendő: hátsó elektrms ablakemelők (PE6) & behajtható külső tükrök (PFB). FR szinten az alapfelszereltség része. 3 Bőr & Alcantara ülések tartalmazzák: magasságban állítható ülések és deréktámasz, tárlórekeszek az ülések mögött, tárlórekesz az első ülések alatt. 4 Tárló csmag: Nem rendelhető bézs bőrüléssel (WL5). Tárló csmag Reference szinten: tárlórekesz a vezető ldali ülés alatt, Nagyméretű középknzl nyittt tárlóval, kartámasz elöl, hátsó levegő kifújóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. Tárló csmag Style és FR szinten: Tárló rekeszek az ülések alatt, középknzl zárt tárlóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. 5 SEAT Sund System (PNC) szükségpótkerék 18" (PG8) és Navigációs rendszer Plusszal (WN2) együtt rendelhető. 6 FR szinten rendelhető mtrk esetén érhető el. LEON SC Style FR KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Design 16" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Dynamic 17" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Dynamic 17" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Dynamic 17" 30/3 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Perfrmance 18" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + Titanium külső tükrök+ adtt mdellhez illő gumiabrncsk (tartalmazza a Titanium csmagt) - Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + külső tökrök a karsszéria színére fényezve + adtt mdellhez illő gumiabrncsk - Négyévszaks gumiabrncsk - Szükségpótkerék 16" Szükségpótkerék 18" (SEAT Sund Systemmel együtt rendelhető) Színek: Fehér (alap), Emcin vörös (alap), Mntsant vörös (metál), Nevada fehér (metál), Adventure barna (metál), Pireneus szürke (metál), Alr kék(metál), Lima zöld (metál), Csillagezüst (metál), Midnight fekete, (metál), Apl kék (metál), Technikai szürke (metál) Cmfrt felfüggesztés - FR felfüggesztés (-25 mm) - Külső tükrök és kilincsek a karsszéria színére fényezve Rejtett kipufgócső - Látható dupla krómztt kipufgócső - Fényes fekete B- és C-szlpk Közpnti zár által vezérelt zárható tanksapka FR lökhárító - Sötétített ablakk Vnóhrg előkészítés (kábelezéssel) (Len ST esetén közpnti egységgel) Black line csmag (Fekete tetőfólia és fekete tükrök) Aerdinamikai csmag (téli csmag nélkül): első-hátsó lökhárítók, ldalsó terelők, hátsó spiler és dupla kipufgóvég 1 Aerdinamikai csmag (téli csmaggal): első-hátsó lökhárítók, ldalsó terelők, hátsó spiler és dupla kipufgóvég 1 Krómztt hűtőrács BELSŐ FELSZERELTSÉG Sprtülések elöl 2 - Sprt ülések elöl szövet és bőr kárpittal - Alcantara sprt ülések 3 - Fekete belső tér Fekete bőr ülések 3 - Fekete belső tér -tartalmazza a téli csmagt 2 Szürke/fekete bőr ülések 3 - Szürke/fekete belső tér - tartalmazza a téli csmagt 2 - Szürke/fekete belső tér Fekete belső design (Speciális fekete Style és FR esetén) Magasságban állítható vezető ldali ülés Magasságban állítható utas ldali ülés elöl WOKS rendszerű első fejtámlák + 3 hátsó fejtámla Osztttan dönthető hátsó üléstámlák (1/3-2/3), behajtható Vezető és utasldali napellenző, rejthető tükörrel, kártyatartóval Vezető és utasldali napellenző, rejthető és megvilágíttt tükörrel, kártyatartóval Phártartó elöl Alap középknzl - -

57 LEON SC Style FR BELSŐ FELSZERELTSÉG Nagyméretű középknzl tárlóval, phártartóval és hátsó levegő kifújóval Carg gyűrűk a csmagtérben Figyelmeztető jelzés a világítás lekapcslására (beltér) Alumínium FR küszöbbrítás az első ajtóknál - Vezetőldali deréktámasz Utasldali deréktámasz - Tárlórekeszek az első ülések háttámláján Tárlórekeszek az első ülések alatt Krómztt belső díszítőelemek Bőr kézifék Kartámasz elöl Bőr krmánykerék és váltógmb (FR esetén egyedi design) Váltókark a krmány mögött DSG váltóhz - Climatrnic 2 zónás elektrnikus légkndícináló berendezés Tárló csmag 4 ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SEAT Full LED (tartalmazza SEAT LED Autópálya asszisztenst) + LED DRL + LED hátsó lámpák (alapfelszereltség FR szinten) (LED rendszámtábla megvilágítás) LED megvilágítású belső tér: hangulatvilágítás (elöl és hátul) lábtér, csmagtartó és sminktükör megvilágítás LED technlógiával Cming hme hazakísérő funkció (manuális) Elektrms ablakemelők elöl Elektrmsan állítható külső tükrök (fűthető Style és FR szinten) Elektrmsan állítható és behajtható külső fűthető tükrök parkló pzícióval és jbb ldaln bedönthető tükörrel Halgén iker fényszórók nappali menetfénnyel (LED hátsó lámpák FR szinten) Olvasólámpák elöl (lvasólámpák hátul Style és FR szinten) Belső tér megvilágítás / lábtér megvilágítás - Megvilágíttt kesztyűtartó és csmagtartó Ideális sebességváltási fkzat visszajelző Fedélzeti számítógép (külső hőmérséklet mutatása) Távirányítású közpnti zár (2 kulcs és szelektíven nyitható csmagtérajtó) 3,5" képátlójú multifunkciós kijelző (3,5" képátlójú mnkróm multifunkciós kijelző Style és FR szinten) Digital Audi Bradcasting (Media System Plus-szal rendelhető) Bluetth (telefn és audi streaming) (kötelezően rendelendő a multifunkciós krmány) SEAT Sund System 5 10 hangszóróval és mélynymóval (Media System Plus-szal rendelhető) SEAT Media System Clur. 5" színes érintőképernyő, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/cd/ AUX-in bemenettel, 6 hangszóróval Reference és Style szinten, 8 hangszóróval FR szinten (multifunkciós krmánykerékkel együtt rendelhető) SEAT Media System Plus Clur. 5.8" színes érintőkijelző, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/cd/ AUX-in bemenettel, 8 hangszóróval Első ködfényszórók kanyar világítás funkcióval Elektrms napfénytető (Style és FR szinten tartalmazza a LED megvilágítású belső tér csmagt) SEAT Vezetői prfil: krmány reakció állítás, gázpedál reakció állítás, sebességfkzat állítás (csak DSG esetén), fénycsík az ajtókban (pirs sprt, fehér kmfrt üzemmódban) - ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG Navi System 5.8" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA,Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/ipd csatlakzás/ Mitsumi csatlakzás/ CD/ AUX-in bemenettel, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, 3.5" színes szegmenshatárló (Európa térkép frissítése szükséges (SD kártya)) Mapcare - Navigációs térkép frissítés Európa (tartalmazza az Európa térképet (1 db SD kártya) (térképfrissítés évente kétszer 3 éven keresztül) Navigációs média rendszer Plusz 6.5" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA, Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/cd/ AUX-in bemenet, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, navigáció hangvezérlése, 3.5" színes elválasztó, mirrr link, Wifi, SMS, 3D Navi, DVD lvasó, HDD 10Gb (szükségpótkerék 18" és Mapcare Navi térképfrissítéssel együtt rendelendő) LEON SC Style FR Mapcare - Navigációs térkép frissítés a navigációs rendszer Plus-hz Praktikum csmag: autmatikus fényszórókapcslás, autmatikus cming & leaving hme, esőérzékelő, autmatikusan elsötétedő belső tükör Style Plus csmag: Ködlámpa kanyarfény funkcióval, hátsó elektrms ablakemelő, vezető ldaln állítható deréktámasz, ambiente belső megvilágítás - Téli csmag: fűthető első ülések, fényszórómsó berendezés,fűthető abalakmsó fúvókák & fűthető tükrök (fűthető tükrök alapfelszereltség Style és FR szinten) BIZTONSÁG 7 légzsák (2 első-, 2 ldal-, 2 függöny- és 1 térdlégzsák) Vezető- és utasdali biztnsági öv bekapcslására f igyelmeztető jelzés 4 isofix gyermekülés (2 hátsó ülésen) 2 Tp Tether a hátsó üléseken Többszörös ütközést megelőző autmatikus rendszer ASR (kipörgésgátló) + ABS ESC és guminymás-ellenőrző rendszer XDS (elektrnikus differenciálzár) és Hill Hld (emelkedőn elindulást segítő rendszer) Multifunkciós krmánykerék Kikapcslható utasldali légzsák Sebességszabályzó autmatika (tempmat) kijelzéssel Adaptív sebbességszabályzó autmatika (Tempmat) (ACC) + Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer Riasztóberendezés Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer vársi vészfékező funkcióval" Parklóradar hátul Parklóradar elöl/hátul és OPS (Optikai parklást segítő szenzr) Vezető asszisztens csmag: fényszóró és sávtartó asszisztens (kötelezően rendelendő hzzá a Kmfrt csmag) FR Dynamic csmag: adaptív futómű szabályzás (DCC) és prgresszív krmányzás - (SEAT Media System Plus rendelése szükséges) 6 Biztnság csmag: biztnsági övek bekapcslására figyelmezető jelzés + fáradtságérzékelő szenzr

58 FELSZERELTSÉG LEON ST Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Bőr & Alcantara ülések tartalmazzák: magasságban állítható ülések és deréktámasz, tárlórekeszek az ülések mögött, tárlórekesz az első ülések alatt. 2 Style szinten kötelezően rendelendő: hátsó elektrms ablakemelők (PE6) & behajtható külső tükrök (PFB). FR szinten az alapfelszereltség része. 3 Tartalmazza a Tárló csmag. 4 Tárló csmag: Nem rendelhető bézs bőrüléssel (WL5). Tárló csmag Reference szinten: tárlórekesz a vezető ldali ülés alatt, Nagyméretű középknzl nyittt tárlóval, kartámasz elöl, hátsó levegő kifújóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. Tárló csmag Style és FR szinten: Tárló rekeszek az ülések alatt, középknzl zárt tárlóval, elválasztó háló bal ldalt a csmagtérben. 5 SEAT Sund System (PNC) szükségpótkerék 18" (PG8) és Navigációs rendszer Plusszal (WN2) együtt rendelhető. 6 Sprt ülések tartalmazzák a tárlórekeszt a vezetőldali ülés. 7 Csak Reference szinten: WRL helyett WR1 ha Design Sprt csmaggal (WPS) rendelve. LEON ST Entry Reference Style FR KÜLSŐ FELSZERELTSÉG Urban 15" 30/1 acél keréktárcsák + és adtt mdellhez illő gumiabrncsk - - Urban 16" 30/1 acél keréktárcsák + és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Design 16" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Design 16" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Dynamic 17" 30/2 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Dynamic 17" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Dynamic 17" 30/3 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Perfrmance 18" 30/1 könnyűfém keréktárcsák és adtt mdellhez illő gumiabrncsk Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + Titanium külső tükrök+ adtt mdellhez illő gumiabrncsk (tartalmazza a Titanium csmagt) Perfrmance 18" 30/2 Titanium könnyűfém keréktárcsák + külső tükrök a karsszéria színére fényezve + adtt mdellhez illő gumiabrncsk Négyévszaks gumiabrncsk - - Szükségpótkerék 16" Szükségpótkerék 18" (SEAT Sund Systemmel együtt rendelhető) - - Színek: Fehér (alap), Emcin vörös (alap), Mntsant vörös (metál), Nevada fehér (metál), Adventure barna (metál), Pireneus szürke (metál), Alr kék(metál), Lima zöld (metál), Csillagezüst (metál), Midnight fekete (metál), Aplló kék (metál), Technikai szürke (metál) Fekete tetősín Krómztt tetősín - - Cmfrt felfüggesztés - FR felfüggesztés (-25 mm) Külső tükrök és kilincsek a karsszéria színére fényezve Rejtett kipufgócső - Látható dupla krómztt kipufgócső Fényes fekete B- és C-szlpk Közpnti zár által vezérelt zárható tanksapka FR lökhárítók Sötétített ablakk - Vnóhrg előkészítés (kábelezéssel) (Len ST esetén közpnti egységgel) Krómztt hűtőrács BELSŐ FELSZERELTSÉG Kmfrt ülések elöl - Sprt ülések elöl szövet és bőr kárpittal Alcantara sprt ülések 1 - Fekete belső tér - - Fekete bőr ülések 1 - Fekete belső tér -tartalmazza a téli csmagt Szürke/fekete bőr ülések 1 - Szürke/fekete belső tér - tartalmazza a téli csmagt Bézs bőr ülések 1 - Bézs belső tér - tartalmazza a téli csmagt (Len ST esetén elválasztó hálóval együtt rendelhető) Szürke/fekete belső tér - - Fekete belső design (Speciális fekete Style és FR esetén) Magasságban állítható vezető ldali ülés Magasságban állítható utas ldali ülés elöl - Elektrmsan állítható vezetőülés. Magasság, távlság, ülőlap és deréktámasz elektrms állítása (Alcantara vagy Bőr kárpittal együtt - - rendelendő, Alcantara kárpit esetén kötelező a Téli csmag rendelése) WOKS rendszerű első fejtámlák + 3 hátsó fejtámla Dönthető üléstámlák Osztttan dönthető hátsó üléstámlák (1/3-2/3), behajtható - Vezető és utasldali napellenző, rejthető tükörrel, kártyatartóval Vezető és utasldali napellenző, rejthető és megvilágíttt tükörrel, kártyatartóval - - Phártartó elöl Alap középknzl - - Nagyméretű középknzl tárlóval, phártartóval és hátsó levegő kifújóval - 3

59 LEON ST Entry Reference Style FR BELSŐ FELSZERELTSÉG Carg gyűrűk a csmagtérben Csmagtér rló Csmagtér: 12V + 2 ldalsó takaróelemmel (jbb és bal ldalt) + 1 elasztikus szalag (jbb ldalt) Elválasztó háló (nem rendelhető elektrms napfénytetővel együtt) - Dupla csmagtérpadló (nem elérhető CNG mtrral) Figyelmeztető jelzés a világítás lekapcslására (beltér) Alumínium FR küszöbbrítás az első ajtóknál Vezetőldali deréktámasz - - Utasldali deréktámasz Tárlórekeszek az első ülések háttámláján - - Tárlórekeszek az első ülések alatt - - Króm perem a csmagtartónál - - Bőr kézifék - - Kartámasz elöl - - Kartámasz hátul - - Bőr krmánykerék és váltógmb (FR esetén egyedi design) - - Váltókark a krmány mögött DSG váltóhz PUR multifunkciós krmánykerék Légkndícináló berendezés - - Climatrnic 2 zónás elektrnikus légkndícináló berendezés - Tárló csmag 4 - Family csmag: sötétítő rló a hátsó ablakkn + lehajtható tálca az első ülések háttámláján (nem rendelhető bőr illetve Alcantara kárpittal) ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG SEAT Full LED (tartalmazza SEAT LED Autópálya asszisztenst) + LED DRL + LED hátsó lámpák (alapfelszereltség FR szinten) (LED rendszámtábla megvilágítás) - - LED megvilágítású belső tér: hangulatvilágítás (elöl és hátul) lábtér, csmagtartó és sminktükör megvilágítás LED technlógiával - - Cming hme hazakísérő funkció (manuális) Elektrms ablakemelők elöl Elektrms ablakemelők hátul - Elektrmsan állítható külső tükrök (fűthető Style és FR szinten) Elektrmsan állítható és behajtható külső fűthető tükrök parkló pzícióval és jbb ldaln bedönthető tükörrel - - Halgén iker fényszórók nappali menetfénnyel (LED hátsó lámpák FR szinten) Olvasólámpák elöl (lvasólámpák hátul Style és FR szinten) Belső tér megvilágítás / lábtér megvilágítás Megvilágíttt kesztyűtartó és csmagtartó - - Ideális sebességváltási fkzat visszajelző Fedélzeti számítógép (külső hőmérséklet mutatása) Távirányítású közpnti zár (2 kulcs és szelektíven nyitható csmagtérajtó) 3,5" képátlójú multifunkciós kijelző (3,5" képátlójú mnkróm multifunkciós kijelző Style és FR szinten) Digital Audi Bradcasting (Media System Plus-szal rendelhető) - Bluetth (telefn & audi streaming) (multifunkciós krmánykerékkel együtt rendelhető) - SEAT Sund System 7 10 hangszóróval és mélynymóval (Media System Plus-szal rendelhető) - - SEAT Media System Tuch - - SEAT Media System Clur. 5" színes érintőképernyő, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth (telefn + audi streaming)/cd/ AUX-in bemenettel, 6 hangszóróval Reference és Style szinten, 8 hangszóróval FR - szinten (multifunkciós krmánykerékkel együtt rendelhető) SEAT Media System Plus Clur. 5.8" színes érintőkijelző, Lejátszható frmátumk: MP3/WMA, Knnekciók: USB/SD kártya/bluetth - (telefn + audi streaming)/cd/ AUX-in bemenettel, 8 hangszóróval Első ködfényszórók kanyar világítás funkcióval LEON ST Entry Reference Style FR ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG Elektrms napfénytető (Style és FR szinten tartalmazza a LED megvilágítású belső tér csmagt) - SEAT Vezetői prfil: krmány reakció állítás, gázpedál reakció állítás, sebességfkzat állítás (csak DSG esetén), fénycsík az ajtókban (pirs sprt, fehér kmfrt üzemmódban) Navi System 5.8" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA,Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/ipd csatlakzás/ Mitsumi csatlakzás/ CD/ AUX-in bemenettel, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, - - hangfelismerés, 3.5" színes szegmenshatárló (Európa térkép frissítése szükséges (SD kártya)) Mapcare - Navigációs térkép frissítés Európa (tartalmazza az Európa térképet (1 db SD kártya) (térképfrissítés évente kétszer 3 éven keresztül) - - Navigációs média rendszer Plusz 6.5" színes érintőkijelzővel. Lejátszható frmátumk: MP3/ WMA, Knnekciók: USB/ 2 SD kártya/cd/ AUX-in bemenet, Bluetth (telefn & audi streaming), 8 hangszóró, hangvezérlés, navigáció hangvezérlése, 3.5" színes elválasztó, mirrr link, Wifi, SMS, 3D Navi, DVD lvasó, - - HDD 10Gb (szükségpótkerék 18" és Mapcare Navi térképfrissítéssel együtt rendelendő) Mapcare - Navigációs térkép frissítés a navigációs rendszer Plus-hz - - Cmfrt csmag: Sebességszabályzó autmatika (tempmat) + parkló radar hátul Praktikum csmag: autmatikus fényszórókapcslás, autmatikus cming & leaving hme, esőérzékelő, autmatikusan elsötétedő belső tükör - - Design csmag Lifestyle: Ködlámpa kanyarfény funkcióval + Design 16" 30/1 könnyűfém keréktárcsák + multifunkciós krmánykerék Design csmag Sprt: Design csmag Lifestyle + sprt ülések deréktámasszal + sötétített ablakk Style Plus csmag: Ködlámpa kanyarfény funkcióval, hátsó elektrms ablakemelő, vezető ldaln állítható deréktámasz, ambiente belső megvilágítás - - Téli csmag: fűthető első ülések, fényszórómsó berendezés, fűthető abalakmsó fúvókák és fűthető tükrök (fűthető tükrök alapfelszereltség Style és FR szinten) - BIZTONSÁG 7 légzsák (2 első-, 2 ldal-, 2 függöny- és 1 térdlégzsák) Vezető- és utasdali biztnsági öv bekapcslására figyelmeztető jelzés 4 isofix gyermekülés (2 hátsó ülésen) 2 Tp Tether a hátsó üléseken Többszörös ütközést megelőző autmatikus rendszer ASR (kipörgésgátló) + ABS ESC és guminymás-ellenőrző rendszer XDS (elektrnikus differenciálzár) és Hill Hld (emelkedőn elindulást segítő rendszer) - Multifunkciós krmánykerék - Kikapcslható utasldali légzsák Sebességszabályzó autmatika (tempmat) kijelzéssel - Adaptív sebbességszabályzó autmatika (Tempmat) (ACC) + magában fglalja a FrntAssist frgalmfigyelő rendszert - - Riasztóberendezés Frnt Assist frgalmfigyelő rendszer vársi vészfékező funkcióval - - Parklóradar hátul - Parklóradar elöl/hátul és OPS (Optikai parklást segítő szenzr) - - Hátsó ldallégzsák Vezető asszisztens csmag: fényszóró és sávtartó asszisztens (kötelezően rendlelendő hzzá a Kmfrt csmag) - - FR Dynamic csmag: adaptív futómű szabályzás (DCC) és prgresszív krmányzás (SEAT Media System Plus rendelése szükséges) 7 Biztnság csmag: biztnsági övek bekapcslására figyelmezető jelzés + fáradtságérzékelő szenzr -

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON TECHNOLOGY TO ENJOY LEON TECHNOLOGY TO ENJOY TECHNOLÓGIA ÉRTED Azzal, hgy da visz, ahva menni szeretnél, még nem jelenti az út végét. Az autóink számára ez csak a kezdet. Arra születtek, hgy megihlessenek téged. Ezért a te

Részletesebben

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Műszaki adatk TECHNOLOGY TO ENJOY FELSZERELTSÉG Tled ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG BELSŐ FELSZERELTSÉG Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Nem rendelhető FR Line és Advanced csmaggal együtt. 2 1.4

Részletesebben

GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT

GYÖNYÖRŰEN TARTJA AZ UTAT TOLEDO ENJOYNEERING Az új SEAT Toledot a legszigorúbb mércék alapján terveztük. Továbbfejlesztettük, jobbá tettük, ugyanakkor a régi értékeit is megőriztünk. Az autó által nyújtott vezetési élmény nem

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

Visszapillantó Bluetooth tükör autós készlet

Visszapillantó Bluetooth tükör autós készlet Visszapillantó Bluetth tükör autós készlet Tisztelt Vásárló: Gratulálunk a választásáhz! A visszapillantó bluetth tükör autós készlet az előírt alkalmazás esetén maximális szabadságt kínálja önnek a gépjárműve

Részletesebben

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 ÚJ FORD FOCUS 20165-ös modellév - 2016/2 Érvényes: 2016 január 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 100 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 5 765 000 Ft 6 065 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 6 135 000 Ft 6 435 000 Ft Trend 1.6l VCT (125LE) M5 5 565 000 Ft 5 865 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M6 6 160

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft.

I.1) Név és cím(ek) (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: KIVING Ingatlangazdálkodó és Beruházásszervező Kft. 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek tájékoztatniuk

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Vitara

Felszereltség Suzuki Vitara S GL+ FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 215/60R16 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa *(No-1 Sel ) 215/55R17 + könnyűfém keréktárcsa (polírozott felület) *(No-4

Részletesebben

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható)

TRAFIC TRAFIC. www.renault.hu. Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) TRAFIC www.renault.hu Renault Hungária Kft. Ügyfélszolgálat: 06 40 200 000 (helyi tarifával hívható) FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. ÁPRILIS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA ÚJ RAV4 Hybrid SUV (5 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 2.5 HYBRID, 145 KW / 197 LE Felszereltség Hajtás Váltó Bruttó listaár

Részletesebben

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS.

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÚJ NISSAN NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÁRAK FELSZERELTSÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla Kabin nettó 5 760 000 Fttól 5 év gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag 2,5% THM 1 A Nissan

Részletesebben

ALPINA D3 Limousine. Széria felszereltség. 1 /7.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA D3 Limousine

ALPINA D3 Limousine. Széria felszereltség. 1 /7.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA D3 Limousine ALPINA D3 Limousine 1 /7.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 225/40 ZR 18, hátul 255/35 ZR 18 méretű Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA bőrkormány ALPINA bőr

Részletesebben

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét.

Minőség és tartósság. A 301 franciás eleganciája, kiváló úttartása és felszereltsége teremti meg a vezetés minden pillanatának tökéletes élvezetét. PEUGEOT 301 Minőség és tartósság A Peugeot-nak az autógyártásban eltöltött több mint 100 éve alatt számos négyajtós modellje vonult be diadalmasan az autóipar aranykönyvébe (504, 505, 406, 508) azzal,

Részletesebben

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - -

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - - Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

NISSAN PULSAR. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Sokoldalúság Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás

NISSAN PULSAR. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Sokoldalúság Tartozékok Színek és Kárpitok Nyomtatás Bezárás NISSAN PULSAR MINDEN, AMIRE VÁGYIK AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA. A Nissan vadonatúj modellje, a kifinomult és magabiztos PULSAR a merész, sportos dizájnt fejlett technológiákkal ötvözi, és lendületes vezetési

Részletesebben

BMW i8. A vezetés élménye. AZ Új BMW I8. BMW SERVICE INCLUSIVE-VAL 5 év VAgy 60 000 km-ig díjmentes karbantartással.

BMW i8. A vezetés élménye. AZ Új BMW I8. BMW SERVICE INCLUSIVE-VAL 5 év VAgy 60 000 km-ig díjmentes karbantartással. A vezetés élménye AZ Új BMW I8 BMW SERVICE INCLUSIVE-VAL 5 év VAgy 60 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalm árlista...............................................................................................3

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

TÖKÉLETESRE HANGOLVA

TÖKÉLETESRE HANGOLVA IBIZA ENJOYNEERING Mindig is fiatalos szellemiséggel dobogott a SEAT Ibiza szíve. Az autóé, amely pezsgő élményt nyújt, miközben komoly teljesítményre képes. Az új SEAT Ibiza is ugyanezt az utat folytatja.

Részletesebben

MINI COOPER COUPÉ. MINI COOPER S COUPÉ. MINI JOHN COOPER WORKS COUPÉ. MINI COOPER SD COUPÉ. ÉRVÉNYES: 2011. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL

MINI COOPER COUPÉ. MINI COOPER S COUPÉ. MINI JOHN COOPER WORKS COUPÉ. MINI COOPER SD COUPÉ. ÉRVÉNYES: 2011. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL MINI COUPÉ. MINI S COUPÉ. MINI JOHN WORKS COUPÉ. MINI SD COUPÉ. ÉRVÉNYES: 2011. JÚLIUSI GYÁRTÁSTÓL TARTALOM MINI COUPÉ. MINI S COUPÉ. MINI JOHN WORKS COUPÉ. MINI SD COUPÉ. MINI Cupé árlista 3 Alapfelszereltség

Részletesebben

M osztály extrafelszereltségei

M osztály extrafelszereltségei ML 350 ML 400 ML 500 040U fekete fényezés 149U polár fehér 151U cinóber-vörös metálfényezés 351 790,- 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1 THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS. 64 500 Ft-tól AKCIÓSAN MÁR ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 VAGY MÁR HAVI 64 500 Ft-tól THM: 0% PRÉMIUM KIADÁS Tekintse meg különleges ajánlatunkat AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor.

Ford Transit Courier. 2016-os modellév Érvényes: 2015. október 12-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/05. Trend. Motor. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel. 1.8 ECOTEC 88 kw/120 LE 1.8 ECOTEC 103 kw/140 LE. 5-fokozatú kézi 4 940 000.

Opel Zafira. Egyterű Enjoy. Benzin. Egyterű Enjoy. Dízel. 1.8 ECOTEC 88 kw/120 LE 1.8 ECOTEC 103 kw/140 LE. 5-fokozatú kézi 4 940 000. Opel Zafira Opel Zafira 1 Benzin Dízel 88 kw/12 LE 13 kw/14 LE 81 kw/11 LE 92 kw/125 LE Váltómű 5-fokozatú kézi 4 94 5-fokozatú kézi 5 1 Váltómű 6-fokozatú kézi 5 82 6-fokozatú kézi 5 89 Rendelhető felszerelések

Részletesebben

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800

1.0/2.90 96 / 130 385 7 310 000 9 283 700 1.1/3.10 1.3 /3.30 1.4/3.50 1.1/3.10 1.3/3.30 1.4/3.50 1.4/3.50 2.2/4.70 126 / 170 405 9 440 000 11 988 800 Ford Transit Zárt Áruszállítók N1, N2 2016.75ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. május 30ai gyártástól Megnevezés FWD RWD Duplakabinos FWD Duplakabinos RWD Hossz/Magas L2H2 10,0 L3H2 L2H2 Listaár Raktér

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA VERSO 5 ÜLÉSES 7 ÜLÉSES GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.6 VALVEMATIC BENZINES, 97 KW / 132 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS 10XONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.3 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.3 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6. 1.5l TDCI 120LE M6. 1.5l TDCI 120LE A6. 1.5l TDCi 100LE M5

Motor. 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6. 1.5l TDCI 120LE M6. 1.5l TDCI 120LE A6. 1.5l TDCi 100LE M5 FORD Transit Connect Modell Van Tengelytáv L1 L2 Széria / Típuszám 625 / 200 825 / 220 715 / 210 950 / 230 Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6 1.0l EcoBoost 100LE M6 4 200 000 Ft 5 334 000 Ft 4 730 000 Ft 6 007

Részletesebben

FORD MONDEO VIGNALE. 5 év garancia + 5 év szerviz lefedettség! One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

FORD MONDEO VIGNALE. 5 év garancia + 5 év szerviz lefedettség! One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 FORD MONDEO VIGNALE Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 12 365 000 Ft 12 565 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 12 795 000 Ft 12 995 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 985

Részletesebben

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft 201675-ös modellév - 2016/4 Érvényes: 2016 június 20-i gyártástól Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 16l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft Trend 10l EcoBoost (125LE)

Részletesebben

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

exciting Lifestyle Vehicle

exciting Lifestyle Vehicle exciting Lifestyle Vehicle Megérkezett a Ssangyong XLV, mely sokoldalúságával, praktikusságával a család kedvenc társa lesz. A hatalmas csomagtér, a bőséges helykínálat megkönnyíti a mindennapokat. Egy

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes!

Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket kell elhoznia a kertészetből? Az EVALIA mindenre képes! NISSAN EVALIA Kedvezményekről érdeklődjön a márkakereskedéseknél! 5050000 Ft bruttó kezdőártól HATÁRTALAN SOKOLDALÚSÁG Kirándulni indul a tópartra? Megígérte, hogy segít a barátjának költözködni? Facsemetéket

Részletesebben

Motor. * A Technology Limitált széria modellek bruttó fogyasztói ára tartalmazza a kötelezően rendelendő opciók bruttó fogyasztói árát is.

Motor. * A Technology Limitált széria modellek bruttó fogyasztói ára tartalmazza a kötelezően rendelendő opciók bruttó fogyasztói árát is. Felszereltség Technology Limitált széria* Titanium Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE)

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár Trend 1.5l EcoBoost (160 LE) M6 Euro6 FWD 8 540 000 Ft. 2.0l TDCi (120 LE) M6 Euro6 FWD 9 140 000 Ft

Felszereltség Motor Listaár Trend 1.5l EcoBoost (160 LE) M6 Euro6 FWD 8 540 000 Ft. 2.0l TDCi (120 LE) M6 Euro6 FWD 9 140 000 Ft Árlista 2015-ös modellév Érvényes: 2015. július 9-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/02. Felszereltség Motor Listaár Trend 1.5l EcoBoost (160 LE) M6 Euro6 FWD 8 540 000 Ft 2.0l TDCi (120

Részletesebben

LiPo akkumulátorok kezelése: LiPo akkumulátorok előnyei a NiMh-val szemben:

LiPo akkumulátorok kezelése: LiPo akkumulátorok előnyei a NiMh-val szemben: LiP akkumulátrk kezelése: LiP akkumulátrk előnyei a NiMh-val szemben: Azns teljesítménynél lényegesen kisebb súly Megfelelő kezelés esetén hsszabb élettartam Kiegyensúlyzttabb feszültséggörbe (értsd: míg

Részletesebben

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

2014 Kezelői kézikönyv Chevrolet Captiva M

2014 Kezelői kézikönyv Chevrolet Captiva M Kezelői kézikönyv Chevrolet Captiva - 2014 - Black plate (1,1) 2014 Kezelői kézikönyv Chevrolet Captiva M Röviden....................... 1-1 Kezdeti vezetési információk... 1-1 Kulcsok.......................

Részletesebben

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cosmo. Cabriolet. Dízel

Opel Cascada. 2-ajtós. Cabriolet. Cosmo. Benzin. 2-ajtós. Cosmo. Cabriolet. Dízel Opel Cascada Opel Cascada 1 Motor 2ajtós Váltómű Benzin 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/12 LE 1.4 Turbo ECOTEC tart/top 13 kw/14 LE 6fokozatú kézi 6fokozatú kézi 6 99 7 29 7 49 7 79 1.6 Turbo ECOTEC tart/top 125

Részletesebben

Opel Vivaro CV 1.6 CDTI

Opel Vivaro CV 1.6 CDTI OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 Dízel Változat L1H1 L1H1 L1H2 L2H1 L2H2 Verzió 27 kg 29 kg 29 kg 29 kg 29 kg (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) tart/top (88 kw/12 LE) (13 kw/14 LE) ÁFAval ÁFAval

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Ford Transit Személyszállítók

Ford Transit Személyszállítók Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY

ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS FT-TÓL SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY ÚJ NISSAN JUKE NISMO RS M ÁR 7 918 000 FT-TÓL THM: 0% MINDENKINEK SPORTOS VEZETÉSI ÉLMÉNY 214 LÓERŐ, NÉGYKERÉKMEGHAJTÁS, MEGERŐSÍTETT KAROSSZÉRIA, SPORTOS NISMO RS FUTÓMŰ ÉS EGYEDI FÉKRENDSZER, SEBESSÉGVÁLTÓ

Részletesebben

Bevezetés. 1.) Bemutatkozás

Bevezetés. 1.) Bemutatkozás 2007. december 19. Bevezetés A minségirányítási prgram az intézmény minségirányítási rendszerét rögzíti, amely az intézmény vezetése, tanáraink, a pedagógiai munkát segít munkatársaink és partnereink számára

Részletesebben

SLK extrafelszereltségei

SLK extrafelszereltségei 032U designo mystickék 1 028 700,- 033U designo feketekávé 727 710,- 041U designo grafit 727 710,- 044U designo magno alanit-szürke 1 328 420,- 049U designo magno kasmírfehér 1 328 420,- 040U fekete 590U

Részletesebben

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000

Initiale 2,0 dci 175 LE FAP 10 390 000 1 000 000 9 390 000 2,0 dci 175 LE FAP Aut. 10 690 000 1 000 000 9 690 000 már 5 790 000 Ft-tól* Espace 2.2 dci Expression AKTUÁLIS AKCIÓ 1 000 000 Ft kedvezmény minden verzión 3 év vagy 150 000 km garancia További 400 000 Ft kedvezmény Renault Crédit finanszírozás esetén* FELSZERELTSÉG

Részletesebben

VEZÉRIGAZGATÓI UTASÍTÁS

VEZÉRIGAZGATÓI UTASÍTÁS 197/2011. sz. i Szerencsejáték Zrt. Adatvédelmi, adatbiztnsági, valamint a érdekű adatigénylés teljesítési rendjére vnatkzó Szabályzatáról Szerencs^.K ö r ű e n ílíöi'"' M ű k ő i'» * -' 197/ 2011. sz.

Részletesebben

THM: 3,99% MINDENKINEK 2

THM: 3,99% MINDENKINEK 2 ÚJ NISSAN ULSAR AKCIÓSAN MÁR 4 205 000 Fttól 1 THM: 3,99% MINDENKINEK 2 AKÁR 800 000 Ft KEDVEZMÉNNYEL TÁGAS ÉS SZELLŐS UTASTÉR áratlanul nagy fejteret és hasznos teret nyújt. Kategóriája legnagyobb lábterének

Részletesebben

OPEL ASTRA Kezelési útmutató

OPEL ASTRA Kezelési útmutató OPEL ASTRA Kezelési útmutató Tartalom Bevezetés... 2 Röviden... 6 Kulcsok, ajtók és ablakok... 20 Ülések, biztonsági rendszerek... 47 Tárolás... 72 Műszerek és kezelőszervek... 91 Világítás... 137 Hőmérséklet-szabályozás...

Részletesebben

5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90

5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 5 db személygépkocsi határidős adásvétele (ajánlati felhívás korrigendum) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 1 Beszerzés tárgya: A közbeszerzés tárgya: 5 darab személygépkocsi beszerzése. A BESZERZENDŐ

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 2.2 DIESEL GIULIA 136LE 620.GRC.0 6 seb. manuális dízel 6 933 071 185 000 8990000 2.2 DIESEL GIULIA

Részletesebben

BMW 6-os GRaN CoUpé. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 6-os Gran Coupé

BMW 6-os GRaN CoUpé. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 6-os Gran Coupé BMW 6-s Gran Cupé Érvényes: 2013. márciusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 6-s GRaN CUpé BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalm BMW 6-s Gran Cupé árlista...............................................................................3

Részletesebben

Opel Vivaro CV 1.6 CDTI

Opel Vivaro CV 1.6 CDTI OPEL Vivaro Opel Vivaro CV 1 (Euro5) (66 kw/9 LE) (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) (88 kw/12 LE) (13 kw/14 LE) (13 kw/14 LE) Változat L1H2 L2H1 L2H2 Verzió 27 kg 29 kg 29 kg 29 kg 29 kg ÁFAval ÁFAval ÁFAval

Részletesebben

L E A D E R 2007-2013.

L E A D E R 2007-2013. L E A D E R 2007-2013. M E G H Í V Ó A BAKONYÉRT HELYI KÖZÖSSÉG gyűlésére 2007. któber 4. csütörtök 16 óra Zirc Vársháza (Március 15. tér 1.) (Határzatképtelenség esetén a megismételt gyűlés a meghívóban

Részletesebben

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT

Toyota Yaris. Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY. 1,0 literes VVT-i 5 M/T. 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M. 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT Toyota Yaris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,0 literes VVT-i 5 M/T 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/T CVT 1,4 literes D-4D 90 6 M/T 6 M/M Fogyasztás (az EC/692/2008 rendelettel módosított EC/715/2007

Részletesebben

Összehasonlító fogyasztásmérési módszer városi, elővárosi és távolsági autóbuszokhoz

Összehasonlító fogyasztásmérési módszer városi, elővárosi és távolsági autóbuszokhoz 1. A mérés célja és általáns leírása Az alábbiakban részletezett összehasnlító fgyasztásmérési eljárás autóbuszk üzemanyag fgyasztásának a valós körülményeket (terhelés, ingadzó sebességprfil) reprezentáló

Részletesebben

Általános előírások. Az előírások hatálya. Jelen építési szabályzat hatálya Vinár község (továbbiakban település) igazgatási területére terjed ki.

Általános előírások. Az előírások hatálya. Jelen építési szabályzat hatálya Vinár község (továbbiakban település) igazgatási területére terjed ki. Vinár Község Önkrmányzata Képviselőtestületének 8/2010. (VIII.23.) önkrmányzati rendelete Vinár község Helyi Építési Szabályzatának, valamint Szabályzási Tervének jóváhagyásáról Vinár Község Önkrmányzata

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2015.5ös modellév Érvényes: 2015.március 2i gyártástól Személyszállítók (M1) FWD Tengelytáv L1H1 L2H1 Terhelhetőség 1.3/3.00 1.4/3.10 Teljesítmény kw/le Nm nettó bruttó nettó

Részletesebben

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1)

Ford Transit Custom Kombi és Tourneo Custom Személyszállítók (M1) Ford és Személyszállítók (M1) 2016.5ös modellév 2016/01. Érvényes: 2016. február 29ei gyártástól Személyszállítók (M1) Tengelytáv Terhelhetőség L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.4/3.10 L1H1 1.3/3.10 FWD L2H1 1.3/3.10

Részletesebben

A Semmelweis Egyetem kancellárjának K/9/2016. (II.29.) határozata. az Informatikai biztonsági szabályzat jóváhagyásáról

A Semmelweis Egyetem kancellárjának K/9/2016. (II.29.) határozata. az Informatikai biztonsági szabályzat jóváhagyásáról A Semmelweis Egyetem kancellárjának K/9/2016. (II.29.) határzata az Infrmatikai biztnsági szabályzat jóváhagyásáról Az SZMSZ 21. (14) bekezdésében és 22. (3) bekezdésében kaptt felhatalmazás alapján a

Részletesebben

G-osztály Á R L I S T A

G-osztály Á R L I S T A G-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2014. szeptember 30-tól G-osztály árlista 1 G-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

Opel Mokka. 5-ajtós. Drive. Benzin. 5-ajtós. Drive. Cosmo. Dízel

Opel Mokka. 5-ajtós. Drive. Benzin. 5-ajtós. Drive. Cosmo. Dízel Opel Mokka Opel Mokka 1 Benzin Dízel 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 LE tart/top LPG átalakítás tart/top AWD 5ajtós 5ajtós tart/top 96 kw/13 LE 96 kw/13 LE tart/top AWD 96 kw/13 LE Váltómű 5fokozatú kézi

Részletesebben

Tapasztalja meg a Toyota Optimal Drive rendszert! Az egyre környezetbarátabb vezetés felé vezető úton a Verso motorjait úgy terveztük, hogy csökkent

Tapasztalja meg a Toyota Optimal Drive rendszert! Az egyre környezetbarátabb vezetés felé vezető úton a Verso motorjait úgy terveztük, hogy csökkent Verso Tapasztalja meg a Toyota Optimal Drive rendszert! Az egyre környezetbarátabb vezetés felé vezető úton a Verso motorjait úgy terveztük, hogy csökkent a kibocsátott CO2 mennyisége és a fogyasztás,

Részletesebben

MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ

MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ MEGANE RÖVID ÚTMUTATÓ 1 ÜDVÖZÖLJÜK AUTÓJA FEDÉLZETÉN Előszó Gratulálunk a választáshoz és köszönjük a vásárlást. Az Ön új gépkocsiját a RENAULT munkatársai úgy alakították ki, hogy megfeleljen a hétköznapok

Részletesebben

KOMPLEX INTÉZMÉNYÉRTÉKELÉS A GYAKORLATBAN

KOMPLEX INTÉZMÉNYÉRTÉKELÉS A GYAKORLATBAN KOMPLEX INTÉZMÉNYÉRTÉKELÉS A GYAKORLATBAN Dunai Rita tanár, Székesfehérvár Szent Imre Általáns Iskla és Óvda Hajdúszbszló, 2010. któber 20. 1. Az előadás felépítése 1. Az intézmény bemutatása 2. Az intézményértékelés

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Bruttó listaár (Ft) 6 980 000 7 680 000 8 200 000

Bruttó listaár (Ft) 6 980 000 7 680 000 8 200 000 MODELLEK Új CX-5 2.0 2WD Emotion Challenge Attraction Bruttó listaár (Ft) 6 980 000 7 680 000 8 200 000 X X X Dinamikus Stabilitás Kontroll (DSC) X X X Kipörgésgátló (TCS) X X X ISOFIX gyerekülés-rögzítô

Részletesebben

Alfa Romeo 159 árlista. Alfa Romeo 159 Sportwagon árlista. Árlista érvényes: 2012 január 1-től visszavonásig

Alfa Romeo 159 árlista. Alfa Romeo 159 Sportwagon árlista. Árlista érvényes: 2012 január 1-től visszavonásig Alfa Romeo 159 árlista Árlista érvényes: 2012 január 1től visszavonásig Motor Felszereltség Ajtók Karosszéria Váltó Kód Üzemanyag Nettó ár Regisztrációs adó Bruttó ár, regisztrációs adóval és ÁFAval 2.0

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE)

Opel Vivaro Combi. 2700 kg L1H1. Dízel L1H1. 2900 kg. 1.6 TwinTurbo CDTI Start/Stop (103 kw/140 LE) Combi. 1.6 CDTI Start/Stop (66 kw/90 LE) OPEL Vivaro Opel Vivaro 1 (66 kw/9 LE) tart/top (66 kw/9 LE) (85 kw/115 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (88 kw/12 LE) 1.6 TwinTurbo CDTI tart/top (13 kw/14 LE) és regisztrációs adóval Dízel Változat L1H1

Részletesebben

ISMERJE MEG AZ ÚJ MODELLEKET

ISMERJE MEG AZ ÚJ MODELLEKET ISMERJE MEG AZ ÚJ MODELLEKET JS 50 Különleges sorozat Diablo: ÖRDÖGIEN GYÖNYÖRŰ! Rózsaszín modell... Coupé JS RC Ligier Ixo... Motor - DCI Revolution... Biztonság FORMULA 1... Ligier Professional ALACSONY

Részletesebben

A fogyasztói tudatosság növelése. az elektronikus hírközlési piacon

A fogyasztói tudatosság növelése. az elektronikus hírközlési piacon A fgyasztói tudatsság növelése az elektrnikus hírközlési piacn A Nemzeti Hírközlési Hatóság szakmai tájékztató anyaga 2008. szeptember A fgyasztók körébe meghatárzás szerint valamennyien beletartzunk,

Részletesebben

BMW 3-as CaBRIo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Cabrio. Érvényes: 2013. júliusi gyártástól

BMW 3-as CaBRIo. BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. BMW 3-as Cabrio. Érvényes: 2013. júliusi gyártástól BMW 3-as Cabri Érvényes: 2013. júliusi gyártástól A vezetés élménye. BMW 3-as CaBRI BMW SERVICE INCLUSIVE-VaL* * 5 évig vagy 100 000 km-ig díjmentes karbantartással. Tartalm BMW 3-as Cabri árlista.....................................................................................3

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic Opel Astra Classic III 1 Benzin 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE 1.6 TWINPORT ECOTEC 85 kw/115 LE Classic III Váltómű 5fokozatú kézi 5fokozatú Easytronic 3 89 4 9 4 9 4 9 4 29 4 29 81

Részletesebben

Az új BMW 4-es Cabrio

Az új BMW 4-es Cabrio Az új BMW 4-es Cabrio Tartalom 1. Az új BMW 4-es Cabrio: Összefoglaló.............. 2. Műszaki adatok...... 3. Teljesítmény- és forgatónyomaték-diagramok..... 4. Külső és belső méretek.... 1. Az új BMW

Részletesebben

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Enjoy. Dízel

Opel Mokka. 5-ajtós. Benzin. 5-ajtós. Enjoy. Dízel Opel Mokka Opel Mokka 1 Benzin 5ajtós 1.6 ECOTEC tart/top 85 kw/115 LE tart/top LPG átalakítás tart/top AWD Váltómű election 5fokozatú kézi 4 7 5 1 5 68 6fokozatú kézi 5 38 5 9 6fokozatú kézi 5 46 6 1

Részletesebben

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer

Bélyegző helye. Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01. www.peugeot.hu. PEUGEOT Boxer Nyomdai gondozás: PIXELGRAF MARK/DPS-Boxer 2013_01 Bélyegző helye www.peugeot.hu PEUGEOT Boxer BOXER Szakemberek alkották szakembereknek A Peugeot Boxer kínálat jóval több, mint egy egyszerű haszonjárműcsalád.

Részletesebben

Nem csak magamra gondolok!

Nem csak magamra gondolok! PEUGEOT 107 Fő terepem a város! A Peugeot márkára jellemző ragadozó tekintet szelíd formában ölt testet a 107 modellben. Kedves, gömbölyded formája, pimasz tekintete, állandó mosolya: a 107 minden pillanatban

Részletesebben

INFORMATIKAI STRATÉGIA

INFORMATIKAI STRATÉGIA EREDMÉNYEK INFORMATIZÁLÁSÁNAK ELŐKÉSZÍTÉSE (ÁROP 3.d) VESZPRÉM MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA 8200 Veszprém, Óvárs tér 9. INFORMATIKAI STRATÉGIA Készítette: Indikátrk, amelyek teljesítéséhez

Részletesebben

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER

SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER SIMPLY CLEVER ŠKODA RAPID SIMPLY CLEVER Y E AR S SINCE 1895 Sohasem vagyunk pusztán önmagunk. Attól függően, hogy hol és kivel vagyunk, többféle szerepet töltünk be gyakran ugyanabban az időben. A ŠKODA

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

OPEL Meriva. Már 3 990 000 forinttól. Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ft-ért

OPEL Meriva. Már 3 990 000 forinttól. Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ft-ért OPEL Meriva Már 3 990 000 forinttól Jelenlegi ajánlat: Meriva 1.4 légkondicionálóval és metálfénnyel 4.149.000Ftért Opel Meriva NG 1 Benzin Dízel Motor 1.4 ECOTEC 74 kw/100 LE 1.4 Turbo ECOTEC 88 kw/120

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 2.2 DIESEL GIULIA 136LE 620.GRC.0 6 seb. manuális dízel 6 933 071 185 000 8990000 2.2 DIESEL GIULIA

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

AKADÁLYMENTESÍTÉSI MUNKARÉSZ GYŐR VÁROS ÚJ SPORTKOMPLEXUMA ENGEDÉLYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJÁHOZ. akadálymentesítési tervező:

AKADÁLYMENTESÍTÉSI MUNKARÉSZ GYŐR VÁROS ÚJ SPORTKOMPLEXUMA ENGEDÉLYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJÁHOZ. akadálymentesítési tervező: AKADÁLYMENTESÍTÉSI MUNKARÉSZ GYŐR VÁROS ÚJ SPORTKOMPLEXUMA ENGEDÉLYEZÉSI TERVDOKUMENTÁCIÓJÁHOZ akadálymentesítési tervező: dr. Laki Tamás kl. építészmérnök (É 03-0259), rehabilitációs mérnök 7635 Pécs,

Részletesebben

Opel Corsa. 5-fokozatú kézi. 5-fokozatú kézi. 5-fokozatú kézi. 5-fokozatú Easytronic. 4 455 000 3 507 874 Dízel. 5-fokozatú kézi.

Opel Corsa. 5-fokozatú kézi. 5-fokozatú kézi. 5-fokozatú kézi. 5-fokozatú Easytronic. 4 455 000 3 507 874 Dízel. 5-fokozatú kézi. Opel Corsavan Opel Corsa 1 Váltómű 1.2 TWINPORT ECOTEC 51 kw/7 LE 1. TWINPORT ECOTEC 55 kw/75 LE 1. ECOTEC 66 kw/9 LE 1. ECOTEC tart/top 66 kw/9 LE 3 35 2 7 72 3 85 2 7 9 3 535 2 783 65 3 765 2 96 567

Részletesebben

Rendterítők Munkaszélesség 3,80 m-től 12,70 m-ig

Rendterítők Munkaszélesség 3,80 m-től 12,70 m-ig Rendterítők Munkaszélesség 3,80 m-től 12,70 m-ig www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - kivnat egy 1950-es FELLA rendkezelő prspektusból. Tartalm Ez a prspektus áttekintést nyújt a teljes FELLA rendterítő

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 105LE Progression 191.B5A.1 6 seb. manuális benzin 4 472 441 65 000 5745000 1.6 JTD 105LE

Részletesebben

Verőce Község Polgármestere. Verőce Község Önkormányzat Polgármesterének ELŐTERJESZTÉSE. a Képviselő-testület 2012. december 11- i rendes ülésére

Verőce Község Polgármestere. Verőce Község Önkormányzat Polgármesterének ELŐTERJESZTÉSE. a Képviselő-testület 2012. december 11- i rendes ülésére Verőce Község Plgármestere 2621 Verőce, Árpád út 40. - Tel: 27 / 350-033 - Fax: 27 / 380-381 - www.verce.hu - Email: plghiv@verce.hu Verőce Község Önkrmányzat Plgármesterének ELŐTERJESZTÉSE a Képviselő-testület

Részletesebben