PÉCELI HÍREK. Pécel Város Önkormányzatának havilapja XVI. évfolyam 12. szám december 14. KARÁCSONYA PÉCELEN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PÉCELI HÍREK. Pécel Város Önkormányzatának havilapja XVI. évfolyam 12. szám. 2013. december 14. KARÁCSONYA PÉCELEN"

Átírás

1 PÉCELI HÍREK Pécel Város Önkormányzatának havilapja XVI. évfolyam 12. szám december 14. KARÁCSONYA PÉCELEN -

2 2 Péceli Hírek december Közügyek Zsadányi Zsolt: Részletek a 9. oldalon olvashatók. Árva Anikó: A lakosság érdekében Karsai András:

3 Pro Urbe december Péceli Hírek polgármester Tóthné Szentandrássy Csilla: A

4 4 Péceli Hírek december Búcsú Minden kedves olvasónknak áldott Karácsonyt és eredményekben gazdag, boldog új évet kíván Pécel Önkormányzata, Polgármesteri Hivatala és

5 Közösen december Péceli Hírek Dr. Perlaki Mónika gyermekorvos és

6 6 Péceli Hírek december Karácsony alkalmából a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Házi Segítségnyújtás (2119 Pécel, Isaszegi út 3.) első ízben rendezi meg a Legyél Te is angyalka programot! Részletek és fejlemények Legyél Te is angyalka eseménye A Karácsony a legtöbb ember számára egyet jelent az otthon melegével, az ajándékozás örömével, ám sajnos rengeteg gyermeknek ez nem adatik meg. Így elindítottuk a Legyél te is angyalka programot. Mélyszegénységben élő, a létbizonytalanság határára sodródott családok, vagy éppen bántalmazó kapcsolatból menekült szülők gyermekeit lepjük meg ajándékkal, méghozzá olyannal, amit Ő kér a saját készítésű képeslapján. A gyermekek megírják a képeslapokat, mi pedig minden egyes gyermekhez az interneten, illetve egyéb fórumon keresztül keresünk egy szponzor-angyalt, aki teljesíti a kéréseket és így varázsolja széppé egy-egy gyermek Karácsonyát! Az ajándékok értékét 8000 Ft-ban maximalizáltuk, amelynek személyes átadására 2013 december 20-án, 16 órai kezdettel a péceli Szemere Pál Általános Iskola aulájában egy karácsonyi gálaműsor keretein belül kerül sor. A kezdeményezés különlegessége, hogy a megajándékozott gyermekekről fénykép készül, amit az angyalkák a segítségért cserébe megkapnak emlékül a saját készítésű képeslappal együtt a gyermektől. Évek óta a szociális szférában dolgozunk - látjuk és tapasztaljuk, hogy milyen szomorúak a nélkülöző apróságok az ünnepek közeledtével. Bizonyára lesznek szívszorító sorok is, hiszen ezeknek a gyermekeknek a számunkra teljesen természetes dolgok, tárgyak is elérhetetlenek. Ha programunk felkeltette érdeklődését és szeretne csatlakozni Pécel Angyalai köréhez, akkor várjuk jelentkezését a peceliangyalka2013@gmail.com címen illetve a telefonszámon és kérjük, hogy a szándéknyilatkozat kitöltésével erősítse meg ajándékozási szándékát. Amennyiben csatlakozik programunkhoz, akkor Karácsony alkalmából a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, Házi Segítségnyújtás ( 2119 Pécel, Isaszegi út 3. ) alá rendszerezés céljából legyen szíves az ajándékot eljuttatni december 15-éig, amit 20-án tudnak majd személyesen átadni.

7 téli szünet miatt zárva tartunk december Péceli Hírek Fazekas Barna alpolgármester

8 8 Péceli Hírek december Fény Teremtsünk hagyományt együtt a péceli gyermekekért! Pécel Városa 2013 év Karácsonyára ismét meghirdeti Cipősdoboz programját. Idén harmadszorra kerül megrendezésre az akció, mely összefogás eredményeként több száz cipősdoboz kerülhetett a karácsonyfák alá. Csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára!? Keressen egy jó állapotban lévő üres cipősdobozt, azt töltse meg ajándékokkal. Mi kerülhet a dobozba? Használt, jó állapotú (feleslegessé vált, kinőtt, megunt) és újonnan vásárolt kincsekkel lehet megtölteni. kisautók, labdák, babák, plüssállatok, jojók, világító vagy hangot adó játékok (extra elemmel!) toll, ceruza, számológép, zsírkréta, kifestők, jegyzettömbök fogkefe, fogkrém, szappan, fésű cukorkák, nyalókák, rágó, szaloncukor sapka, sál, kesztyű, póló, játékékszer, hajgumi, óra, kis képeskönyv X A dobozba NE TEGYEN: Agresszivitásra késztető képeket, játékokat konzervet, romlandó ételeket, gyümölcsöt valamint folyékony dolgokat (sampont, testápolót) gyógyszereket, törékeny tárgyat (tükröt, porcelánbabát) erotikus tartalmú újságokat, eszközöket, tárgyakat semmilyen alkohol tartalmú italt! Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral, (külön a tetejét és külön az alját), végül pedig a doboz tetejére, jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú és nemű lánynak/fiúnak szánja ajándékát! pl. így: fiú 12 vagy lány 8. Figyelem! A dobozok tartalma átnézésre kerül, ezért a dobozt úgy rögzítsék a tetejéhez, hogy az a csomagolás megsértése nélkül kinyitható legyen. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 15-ig juttassa el a következő gyűjtőhelyek egyikére! Szamóca Gyermekház Szemere Pál utca 4. Napsugár Bölcsöde Szemere Pál utca 6. Gesztenyés Óvoda Szent Imre krt. 1. Nyitnikék Óvoda Petőfi utca 5. Szivárvány Óvoda Szent Imre krt. 13. Petőfi Sándor Általános Iskola Petőfi utca 15. Szemere Pál Általános Iskola Kossuth tér 7. Ráday Gimnázium Kossuth tér 7. Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat Isaszegi út 3. Pécel Város Önkormányzata Kossuth tér 1. Planet Kids Pécel Szemere Pál utca 8. Napsugár Nyelvstúdió Maglódi út 9. Péceli Református Egyházközség Harangvirág Óvodája 2119 Pécel, Eszperantó köz 1. Érdeklődni lehet a Családsegítő Szolgálat ügyfélfogadási idejében 0628/ vagy a 0620/ telefonszámokon. A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálattal együttműködve kerülnek kiválasztásra a rászoruló gyermekek, akiknek szebbé tehetjük a karácsonyát.

9 Pénzügyek december Péceli Hírek

10 10 Péceli Hírek december Mozaik A. S. A

11 2013. december Péceli Hírek

12 12 Péceli Hírek december Szolgáltató Zrt. Péceli Üzemegység Pécel város honlapja Kövessék híreinket a Péceli Polgármesteri Hivatal és a Péceli Hírek Facebook oldalain is!

13 2013. december Péceli Hírek Szilvási András Szilvási András lelkész Fotó: Dányiné Sántha Krisztina - - Az ünnepi pillanat - -

14 14 Péceli Hírek december

15 2013. december Péceli Hírek 15 gyermekruha üzlet és webáruház Pécelen Gyermekruháink os méretig kaphatók és bővültünk NŐI RUHA és BIZSU részleggel! Készüljön velünk a télre! Folyamatosan bővülő téli és ünnepi árukészlettel várjuk üzletünkben. További akciókért látogassanak el üzletünkbe! Üzletünk nyitva tartása: Hétfőtől Péntekig: Szombaton: Várjuk szeretettel üzletünkben és webáruházunkban! 2119 Pécel, Rákos utca 6. Tel.: 06-30/ Kövess minket a FACEBOOK-on is!!! TE IS SZERETNÉL RAGYOGNI A SZALAGAVATÓDON? KITŰNNI A TÖMEGBŐL? Ha IGEN mi megvalósítjuk az elképzeléseidet. Kiváló csapatunk megalkotja számodra az egyéniségedhez legjobban illő frizurádat, körmödet és sminkedet. Szakembereink Érted vannak, és kedveskednek Neked áraik -20%-ával. Ha felkészültél megújulni, keress minket elérhetőségeink egyikén! Sok szeretettel várunk a Galéria Szépség Stúdióban! CÍMÜNK: 2119 Pécel, Baross utca 5/5. (Piac tér bejáratnál, a 100 Ft-os bolt és a régi Mobil kuckó között) HONLAP: FACEBOOK: Fodrász: Paládi Krisztina ( ) Kéz-és lábápoló, műköröm építő: Bodó Mary (Nails Mary ) Kozmetikus, sminkes: Puskás Mária ( ) Vállaljuk céges és családi rendezvények lebonyolítását! Részletekért érdeklődjön telefonszámunkon SZILVESZTEREZZEN FT AZ ÁR TARTALMAZZA A Korlátlan beszélgetés minden hálózatba Havonta, belföldi, személyi használatra vodafone.hu/akcio Vodafone Power to you 2119 Pécel, Maglódi út 12. Tel.: / Nyit Nyitva: minden nap ig Rendelésfelvétel: ig Asztalfoglalás: / club11pecel@gmail.com Weboldal: 1Ft Nokia Lumia 625 Ha két évre a Red Basic B csomagot választod, e-packkel Elköltöztünk! Várunk megújult üzletünkben! 1173 Budapest, Pesti út 170. (Városházával szemben) 70/ es telefonszámon, a weboldalon és a Lakossági ÁSZF Díjszabás A fejezet pontjában található. A képek illusztrációk.

16 16 Péceli Hírek december Szolga és Marton AJÁNDÉKOZZON NYELVTUDÁST Fizessen be DECEMBER 21-ig, januárban induló SZUPER KEDVEZMÉNYES angol nyelvtanfolyamok valamelyikére hihetetlen áron: INGYENES PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS PÉCELEN Aki januárra időpontot foglal még az idén, annak az 1. és a 3. ALKALOM INGYENES! INGYENES FOGADÓÓRA december 18-án, szerdán óráig! Kovács Arnold, pszichológus arnold.kovacs@fre .hu m 2 -es HÁZ Pécelen eladó/kiadó. Irányár: 6,9 M Ft. Tel.: hetes, 40 órás általános tanfolyamok heti 3x2 vagy 2x3 órában 8:30, 12:00, 18:00, kezdéssel 8-12 fős csoportban CSAK Ft* * akciós tanfolyamokra más kedvezmény nem érvényes, a tanfolyam min 8 fő esetén indul Manó Angol 4-7 éveseknek Alsó és felső tagozatos angol-német órák Érettségi és nyelvvizsga előkészítő Családias légkör, biztos tudás. Bővebb információ: Telefon: 06-1/ , 06-20/ Finy.sz.: , Intézmény Akkreditációs lajstromszám: AL-2526

17 2013. december Péceli Hírek 17 Gyógynövénybolt nyílt a Rákos u. 18. alatt (a GYUGYI udvarban, a zöldséges bolt helyén) Hídvéghy Vasüzlet Lakatos Műhely év végi akció ig Minden Ft feletti vásárlónak % kedvezményt biztosítunk! 10 - Gyógy és élvezeti teák - Gyógyvizek - Gyógynövény készítmények - Étrend-kiegészítők - Természetes ívólevek - Aszalt gyümölcsök KARÁCSONYI AJÁNLATAINK: - Gyógynövényes PARAJDI fürdősók - Cukor és Gluténmentes szaloncukrok és desszertek széles választékban kaphatók - Karácsonyi ajándék csomagok és kosarak kaphatók! ( egyéni rendelést is felveszünk) - Vegetáriánus ételek széles választékban - Cukrok (barna-, nyírfa-, szőlő és gyümölcs) - Lisztek (különböző fajták és kiörlésűek) - Tészták (hagyományostól a különlegességekig) - Olajok, mézek Szeretettel várjuk régi és leendő vásárlóinkat! AZ ÜZLETÜNK ELŐTT MINDEN NAP től ig AZ AUTÓK ZAVARTALANUL MEGÁLLHATNAK! A Fáy András Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium várja jelentkezésedet az alábbi szakokra Miért érdemes iskolánkat választanod? Bővebb információ: 30 Számítógépek, notebookok, alkatrészek, kiegészítők Nyomtatók, eredeti és utángyártott patronok, tonerek NOD32 Antivírus forgalmazás, vírusirtás PC, notebook és játékkonzol javítás Hálózati eszközök forgalmazása Szünetmentes tápegységek, túlfeszültség védelem Digitális fénykép kidolgozás, 10x15 cm méretben, azonnal - PVC és KG csövek és idomok mm - ig - Vas anyagok széles választékban - Betonacél - Betonháló - Zártszelvények - Idomacélok - Csaptelepek Épületlakatos és lemezdarabolási munkákat vállalunk! Cím: 2119 Pécel, Rákos út 37. Tel / Fax: / Mobil: +3630/ hidveghyvasuzlet@fre .hu Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig: 07:00-16:00-ig Szombat: 07:00-13:00-ig Pécel, Rákos u. 10. Tel./fax: 06-28/ Tel.: 06-70/ pecel@coser.hu

18 18 Péceli Hírek december TV SZERVIZ LCD, PLAZMA és HAGYOMÁNYOS TELEVÍZIÓK, KAMERÁK, HIFI KÉSZÜLÉKEK, HÁZIMOZI RENDSZEREK JAVÍTÁSA GARANCIÁVAL LG GRUNDIG SAMSUNG ORION THOMSON SZAKSZERVIZ P és P Szerviz Bt. Tel.: 06-70/ ; 06-30/ Isaszeg, Ady Endre u. 51.; Tel.: 06-28/ , 06-70/ BARNA SZÉN LIGNIT 1100 FT / q KALODÁS TŰZIFA (10-12 q / KALODA) FT / KALODA OROSZ BARNASZÉN 4850 FT / q OROSZ FEKETESZÉN 5850 Ft / q FŰRÉSZELT TŰZIFA 2300 FT / q HASÍTOTT TŰZIFA 2600 FT / q Vízszerelés-Gyorsszolgálat Vízszivárgás műszeres keresése, csőrepedés javítása vízvezeték-csatorna csere földmunkával is, kerticsap csere ásással. ássa VÉGKIÁRUSÍTÁS ig! - 30% - 40% - 50% RÉGI KÍNAI BOLT Cím: Pécel, Baross u. 4. (az üvegessel szemben) Pécel Város Önkormányzatának havilapja

19 2013. december Péceli Hírek 19 Fedezd fel a korlátlan beszélgetést! all-in l tarifa 9990FT/hó korlátlan belföldi beszélgetés és SMS 500 MB adatkeret 2 év tarifamegtartással készülékvásárlás nélkül e-komfort csomaggal Telenor Partner 2119 Pécel, Rákos u. 6. Tel.: , Nyitva tartás: H-P: , Sz: Az üzletet 18 éven aluli személy nem látogathatja! Csokonai utca Széchenyi utca Tarcsay utca sarok Áldott Békés Karácsonyi ünnepeket Eredményekben gazdag boldog új esztend t kívánunk! ( Szeszes italok Kávé és helyben fogyasztható kávé különlegességek Péntek 06:00 12:00 14:00 20:00 Szombat 07:00 12:00 14:00 18:00 Üzlet: 06-28/ Mobil: 06-20/ Monori Judit

20 20 Péceli Hírek december

Káptalantóti Önkormányzat lapja VIII. évfolyam 10. szám 2011. DECEMBER

Káptalantóti Önkormányzat lapja VIII. évfolyam 10. szám 2011. DECEMBER Káptalantóti Önkormányzat lapja VIII. évfolyam 10. szám Szeretet ünnepe Advent ideje alatt napjainkban elég nagy a zőrzavar: év végi zárások, karácsonyi nagybevásárlás, takarítás, ajándékkészítés, családi

Részletesebben

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00)

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00) 2016/5. szám (11. hét) 2016. március 18. HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

Tekintse meg weboldalunkat: www.egeszsegesek.hu Keressen bennünket a Facebookon is! Megrendelés: 30/935-8054 hasznosinform@gmail.

Tekintse meg weboldalunkat: www.egeszsegesek.hu Keressen bennünket a Facebookon is! Megrendelés: 30/935-8054 hasznosinform@gmail. Szolgáltatók Ingatlan Mesterek Egészség INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 2016. MÁRCIUS Kultúra Gépjármű www.egeszsegesek.hu Tekintse meg weboldalunkat: www.egeszsegesek.hu Keressen bennünket a Facebookon

Részletesebben

KERESZTÚRI KISOKOS. Közérdekű adatok, címek, telefonszámok

KERESZTÚRI KISOKOS. Közérdekű adatok, címek, telefonszámok KERESZTÚRI KISOKOS Közérdekű adatok, címek, telefonszámok RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (2465 Ráckeresztúr Hősök tere 20.) Telefon: 25/517-900, 25/517-902 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu Honlap:

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

Siklós-Bóly térségi. kőművesbrigád. Alkoholmentes. vállal. Tel.: 06-30/904-4529

Siklós-Bóly térségi. kőművesbrigád. Alkoholmentes. vállal. Tel.: 06-30/904-4529 Siklós-Bóly térségi 35. INGYENES KERESKEDELMI HETILAP III. évf., 35. szám, 2008. szeptember 24. Alkoholmentes kőművesbrigád burkoló- és kőművesmunkát vállal. Tel.: 06-30/904-4529 2. oldal II I. évfolyam,

Részletesebben

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Szolgáltatók Ingatlan Mesterek Egészség INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Kultúra Gépjármű Orbán Viktor miniszterelnök úr a Modern Városok Program keretei között Békéscsabára látogatott.

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI

1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI ÉS ÜZLETI 4. SZ. MELLÉKLET A TELENOR MAGYARORSZÁG ZRT. AKCIÓINAK RÉSZLETES LEÍRÁSA Hatályos: 2016. március 1-jétől Készítés időpontja: 2016.02.29. Tartalomjegyzék 1. SZÁMLÁS, KÁRTYÁS, ÚJ GENERÁCIÓS KÁRTYÁS LAKOSSÁGI

Részletesebben

Tûzifa akció! Akác, tölgy, bükk, gyertyán és cser tüzifa értékesítése! akác méteres 2550 Ft/q gurigázva. Homokhát

Tûzifa akció! Akác, tölgy, bükk, gyertyán és cser tüzifa értékesítése! akác méteres 2550 Ft/q gurigázva. Homokhát Homokhát XIII. évfolyam 7. szám 2013. április 12. Tûzifa akció! Akác, tölgy, bükk, gyertyán és cser tüzifa értékesítése! akác méteres 2550 Ft/q gurigázva 2750 Ft/q hasítva 2850 Ft/q egyéb méteres keményfa

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

NAGYATÁD-RINYAMENTE TURISZTIKAI EGYESÜLET

NAGYATÁD-RINYAMENTE TURISZTIKAI EGYESÜLET NAGYATÁD-RINYAMENTE TURISZTIKAI EGYESÜLET HÍRLEVÉL 2015. március 13-31. PROGRAMSOROLÓ Március 14.: - Mozgó Mozi a Nagyatádi Kulturális Központban Mancs, Csocsó-sztori, Hobbit - Öt sereg csatája, Rendíthetetlen,

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók

Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók Üzleti Általános Szerződési Feltételek 5. számú Melléklet Akciók 1 Tartalom 1. Az akciókhoz kapcsolódó általános rendelkezések... 3 2. Akciók... 3 2.1 Office 365 Vállalati Prémium akció... 3 2.2 Vodafone

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

E.ON Áramszolgáltató (0-24) : 06-80/205-020 E.ON Gázszolgáltató (0-24) : 06-80/424-242 ERÖV Vízszolgáltató (0-24) : 06-30/997-4275

E.ON Áramszolgáltató (0-24) : 06-80/205-020 E.ON Gázszolgáltató (0-24) : 06-80/424-242 ERÖV Vízszolgáltató (0-24) : 06-30/997-4275 2016. JANUÁR Címlapsztori főcíme A tartalomból: Önkormányzati hírek 1-2. oldal Óvodai hírek 2. oldal Iskolai hírek 3. oldal Visszatekintő 4-5. oldal Felhívások 6. oldal Közelgő események: Iskolás farsang

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

Taksonyi Hírharang. Meghívó. Eseménynaptár. 2015. április május KÖZMEGHALLGATÁST

Taksonyi Hírharang. Meghívó. Eseménynaptár. 2015. április május KÖZMEGHALLGATÁST 2015/8. szám (15. hét) 2015. április 10. HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

1/A számú melléklet. Hatályos: 2016. május 23-ától Készítés időpontja: 2016.04.19. TARTALOMJEGYZÉK I. SZÁMLÁZÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

1/A számú melléklet. Hatályos: 2016. május 23-ától Készítés időpontja: 2016.04.19. TARTALOMJEGYZÉK I. SZÁMLÁZÁSRA VONATKOZÓ ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK... 1/A számú melléklet A Telenor Magyarország Zrt. Általános Szerződési Feltételeinek (ÁSZF) KÜLÖNÖS SZABÁLYAI és DÍJSZABÁSA Számlás előfizetői szolgáltatáshoz Hatályos: 2016. május 23-ától Készítés időpontja:

Részletesebben

Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására.

Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására. Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/18 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő:

Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő: Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő: Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft. (1097 Budapest, Könyves K.krt.12-14) Visszaküldési cím: Studio Moderna

Részletesebben

Információs kéthetilap VI. évf. 1. sz. 2011. január 19.

Információs kéthetilap VI. évf. 1. sz. 2011. január 19. ségi Mohács-Bóly tér 1. Információs kéthetilap VI. évf. 1. sz. 2011. január 19. ÜDÜLÉSI CSEKKET VESZEK. Tel.: 0630/324-8285 Hoffmark Kft. Markovics Péter: Parkettázás, csiszolás, lakkozás szőnyeg és PVC

Részletesebben

2016.06.11. Preambulum:

2016.06.11. Preambulum: KŐSZEGI NŐI SERDÜLŐ, JUNIOR, IFJÚSÁGI ÉS ELIT ORSZÁGOS ÖKÖLVÍVÓ VÁLOGATÓ VERSENY ÉS POFONPARTI VERSENYKIÍRÁSA Preambulum: A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) az Emberi Erőforrások Minisztériumával mint

Részletesebben

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor

KÖSZÖNTŐ Balogh Gábor KÖSZÖNTŐ Kedves Diákok, Testnevelők, Sportbarátok! Köszöntelek Benneteket a Magyar Diáksport Szövetség nevében a 2013. évi Atlétika Diákolimpia korcsoportos országos döntőjének alkalmából! Ettől a tanévtől

Részletesebben

Diákigazolvány, Metropol, Szelektor VitaMAX Tuning promóció Akciórészletező

Diákigazolvány, Metropol, Szelektor VitaMAX Tuning promóció Akciórészletező 2 I/5 Diákigazolvány, Metropol, Szelektor VitaMAX Tuning promóció Akciórészletező A Diákigazolvány, Metropol, Szelektor VitaMAX Tuning akció keretében annak feltételei szerint és ideje alatt - a magyarországi

Részletesebben

Májusi Hírlevél 2008.

Májusi Hírlevél 2008. Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár 2700 Cegléd, Kossuth tér 5/a. I. évfolyam, 1. szám Májusi Hírlevél 2008. A tartalomból: Köszöntő 1 Ceglédi Galéria Kultúrkockák.. 2 A MÁJUSI ÓDA Ó emberek, az élet

Részletesebben

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ű ú ű ű ű É ű ú É É ú Ó Á ú ú Á ú É É ű ű É ú ú ű ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ú ú ú É ú ű ű Ú ú É ű ú ú ú ú ú Á Ú ú Ú ű ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú Ú ú ú ű ú ú Á ú ú ú ű ú Ú ú ú ú ű ú ú Ú ú ű

Részletesebben

ő ú ú ú ú ő É Á Ő ú ő ű ő ő ü ú Ö É É Á Á Á Á ú ő ü ú ő Ö ú ú Á Á Á ő ü É Á Á ú Ö Ö É É ü Á É Á Ü É Ö Á Á Á Á Ó É Ó Á Á É É É Ü Ö Ú É ú Á É É ü ú Ö Ú É É Ő Ó Ó Ö Ó ú Ő ű ú Ő ű ő ő ú Ö ű ő ő ű É Ő É ű Ü

Részletesebben

Beiskolázási tájékoztató

Beiskolázási tájékoztató Beiskolázási tájékoztató VM DASzK Vépi Középiskolája, Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma Szakmád a jövőd! Ajánló M i é r t é r d e m e s m i n k e t v á l a s z t a n i? Mert kiváló feltételekkel,

Részletesebben

ő Á Á Á ő ó Á Ö É Ö Á Á É Ó Á É É ó ő ü ő ü ő ő ó ó ő ó ó ő ó ő ő Ö ü ó ú ó ő Ö ő ü ó ő ő ú ó ő ü ő ő ü ü ő ő ő ő ő ő ő ü ü ó ó ő ü ő ő ü ü ő ü ó ő ó ü ü ő ú ü ő ü ü ő ő ü ó ő ü ó ó ő ü ú ő ó ő ü ó ú ő

Részletesebben

ű ű ű É Ü ű ű ű Ö Ü Ö ű Ö Ú Ö ű ű ű Á ű ű Á É ű Ú ű Ó ű É Ó É ű ű É ű ű ű Á ű ű ű ű Ö Ö É Ú Í ű Ó ű Ö ű Ö Ö Ö Ö Ö ű ű ű ű ű Ö É É Á Á É Ö Ö É Ú Á ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű É ű Ő ű Á ű

Részletesebben

Ó É Í ű ö ö ű í ö ö ö ö ö ö ö í ö ú ö í í ö í í í í ű ö í ö í ú Á Í Ó Á í ö ö ö ö ö ú Ú ö í í í ö ű ö ú ö Ú É É ö ú ö ö ú í í ú ú í ú ú í É ö É ö ú ú ú ö ú ö ú í É ö ö ö ö ö ö ú ö ö ú ú Á í ú ö Í ö í ö

Részletesebben

Á Á Á Ó ő ő ő í ő ö í ő ő ó í ó í ö ú ű í ó í ö ö őí ö ö ó í ő Á Á ö ö ű ö ö ö ö ö í ö ő ő ö ö í ő ö Ö Ú É Á őí í ö ö ö ö ö ő ö ő ő Ó ú ö ö ó Á ö ö ö í ö í ö í ű ö ö ű ö É ö ú ö í ö ú ű ö ű ö ö ő ű Ö ő

Részletesebben

ő ú ö ú ű ő Á ö ő Á ö ű ö ő Á ö Á Á ú ö ő ő ő ú ű ö ú ű ő Á ö ö ű ű ő ö Á ö ő ő ö Á ö ű ö ő ő ő ö ő ö ő ű ú ö ő ö Á ö Á Á ö ű ö ö ű ö ő ő ű ő ö ő ő ö ö ű ö ö ú ö ú ö ö ö ű ö Á ő Ü ö ű ö ő ő ö ö ö ö ő ú

Részletesebben

ö ö ö ö ü ő ű ó ö ö ű ó ú ó ű ó ú ó ó ü ó ö ó ó ű ö ó ű ö ö ü ü ó ó ü ü ó ő ó ü ó ü ó ó ó ó ő ő ü ő ü ű ó ó ü ó ö ó ó ű ű ő ű ö ö ü ű ő ü ő ű ő ú ü ö ö ó ó ü ü ó ü ó ű ú ó ú ó ö ű ő ü ö ó ó ó ő ó ö ó ő

Részletesebben

ö í ő ő ő ö ö ö ö ö ő ő í ű ő ő ő ő ő í ű ő ő ő ű í ű ó ő ő ó ú ő ő ó ó í ó ö ö ö ő ő ő ő ú ú ó ö ö ő ő ű ö ö ú ó ó ó ö ú ő ó ö ő ő ö ő í ö ö í ő ö ő ö ő ö ú ő í ő ő ö ú ű ő ő ő ő í ö ö í í ú í ö ó ő ö

Részletesebben

ű ű ű ű É ű É Ú É É ű Ú É ű ű É É ű ű ű ű É É ű É ű ű ű É ű ű Á Ü Á ű Ú É É ű É ű ű É É ű ű É Á Á ű É É Ü ű Ú Ü ŰŰ ű ű ű Ó Ú ű ű Ö É ű Ú ű ű ű ű ű ű ű Ú Á É Ö Ü ű ű ű É É Á Á Á Á Ú É ű É ű ű Ü É É Ú ű

Részletesebben

ű Ó ú ú ú ú ú Ö Ö ú Á Ú ű ú ú Ú É ú ú Ö Ö Ű ú ú ú ű ú É ű ú É ú ú ú ű ű ű ú ű ú ű ú ű ű ú ű ű ú ú Á ú É ű ú ú ű ú Ü ű ú ú ű ű ú ú ú ú Ö Ö Ú ú ú ú ú ú ú ú ű É ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú É Í ú ű ú ú ú ú ű ű É ú

Részletesebben

Á Á ó ó ő ó ü ó ó ó ó ó ő ó Á ó Í Í ő ő É Á ó ó ó ó Á ő É ó ő ő ő ő ü ó ő Ö Ö Ö ő ó ő ó ő ő ő ú ő Á Ö É ó ó ő ó Á ő ó ő ő ő ő ó Ö ú ú ú ű ó ó ő ó ú ú ő ó ü ó ó Ö ú ű ó ű ü ű ü ű ű ü ű ü Ö ó ő ó ú ő ó ó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 46 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2015. február 12-én 8 óra 30 perckor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Í ö Í ú Ú ö É Ú É Í Ó Ó ö ö ö Ö ú ú ú É Í É Í Ó Ú ö ö Ú É Í Ö ú ö ú ú Ö ú ű Í Ó ú Í ú Í Á É Í Ó Ö ö ú Ú Ö ö Ú É Í Ó É Í ú ű Í Í öé ö Í Í ú ú ű ö Í ú ű ö ú É ű ú ú Á ú Ö ú ú ö ö ú ű ú ö ö ö ö ú ű ú ö ú

Részletesebben

ú ű Í Í Ó ú ú ú ú Í ú ú ú ú ú ú Í ú ú ú ú ú ű Í ű ú ú ú Í ú ú ú É Ó Á Á Á É Á Á Á ú ű Á Á Á É ú É Á ű Á ű Á Á Á Á Á ú ú Á ú É Á É ű ű ú ű ú ű Í ű ú ú ú É Í É Í ú ú ű ú Í ú Í ű ű ú ű Í ú ú ú ú ű ú ú ú ű

Részletesebben

BÁNHEGYESI HÍR-FORRÁS

BÁNHEGYESI HÍR-FORRÁS BÁNHEGYESI HÍR-FORRÁS Magyarbánhegyesi HAVILAP III. évfolyam 1. szám - 2015.január MOTTÓ: A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében. - ELEANOR ROOSEVELT - Minden kedves magyarbánhegyesi lakosnak egészségben,

Részletesebben

Alattyán, Nagykör u. 3/A. Jegyző Alattyán www.alattyan.hu 30/1997 Dalmadi Tibor. Alattyán, Szent I tér 9.

Alattyán, Nagykör u. 3/A. Jegyző Alattyán www.alattyan.hu 30/1997 Dalmadi Tibor. Alattyán, Szent I tér 9. Adatszolgáltatás alapadatbázis felállításához bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenységről és üzlet működési engedélyről Megye: Jász-Nagykun- Szolnok Neve Székhelye Jegyző Alattyán www.alattyan.hu 9/1997.

Részletesebben

Á Ő É ú ó ő ó ó ó ü ő ö ű ő É ü ö ö ő ű ü ő Á Ő É ö ó ú ó ő ó ö ú ó ú ó ő ó ö ő ó Ü ő ö ó ő Ü ő ü ö ö Ü ö ö Ő É É ó ö ő ö ó ü ö ö ű ő ú ó ő ó ó ó ő ő ó ó ö ó ó ó Ö ü ő ó ó ó ö ö ö ő ú ó ő ó ó ó ü ó ö ű

Részletesebben

MagyarOK A2+ Szita Szilvia - Pelcz Katalin: Tanmenetek. A2.1. Célnyelvi és forrásnyelvi környezet Egy 96 órás tanfolyam 1 48.

MagyarOK A2+ Szita Szilvia - Pelcz Katalin: Tanmenetek. A2.1. Célnyelvi és forrásnyelvi környezet Egy 96 órás tanfolyam 1 48. Szita Szilvia - Pelcz Katalin: MagyarOK A2+ Tanmenetek A2.1. Célnyelvi és forrásnyelvi környezet Egy 96 órás tanfolyam 1 48. órájára Szita Szilvia és Pelcz Katalin, www.magyar-ok.hu 1 Az alábbiakban a

Részletesebben

Á Ú ő ú Ö ó ó ó ő ő ó Ö ő ú ó Ö ú ú ó Ü ú ó ó ó ó ű ó ó Í ú ő É É ő ő ű Ü ő ú ó ő ó ú ú ó ó ó Ö ú ő ú ő ú ő Ö ő Ü ő ó ó ó Ö ú ő ó ó Í Á É É É Á Á É É ó ú ó ő ó ó ó ó Ó ó ű ő ű ó É ú ó Ö ő ú ó Á É Á Í ó

Részletesebben

Tájékoztató. c. illetőleg a 06 1 501 9770 (központi) információs telefonvonalon hétköznap hétfőtől péntekig 8.00 16.00 óra között.

Tájékoztató. c. illetőleg a 06 1 501 9770 (központi) információs telefonvonalon hétköznap hétfőtől péntekig 8.00 16.00 óra között. Tájékoztató Köszönjük, hogy az Extra Garancia biztosítást választotta, üdvözöljük ügyfeleink között! Tudjuk, hogy a biztosítási szakszövegek nem tartoznak a könnyen értelmezhető kellemes olvasmányok közé,

Részletesebben

ő Á Ó ő ú ő ő ő ő ü ü ő ü ö ö ű ű ö ő ú ü ő ű ö ő ü ö ö ő ö ő Ú ú ü ö ő ö ü ő ő ü ő ü ü ö ő ű ű ö ö ö ö ö ű ö ő ű ű ö ö ő ü ő ü ő ö ú ú ő ő ú ö ö ü ü ö ő ő ü ő ő Í ü ő ü ő ö ö ő ú ű ö ú ő ő ő ő ű ö ü ö

Részletesebben

ú ű ű ü ú Ó ú ü É ú ű ú ú ü ú ű Á ü ú ü ü ű ú ü ü ü ú ü ü ú Ú ü ű ú ü ű ü É ú ú ú ü ú ú Ö ú ü ü ü ü ü ü Á ú ú ú ú ü ü ű ü ú ú ü ü ü ü Ö ü ú ü Ö ü ü ű ű ü ü ü ű ü ÍÓ ú ü ü ü ü ú ü ú ú Á É ú ü ü ű ü ú Á

Részletesebben

Á Á Ö Á Ó Ü ü Á Ó Á Á Á ú É É É É É É Á Á Ó Á Ó Ó Á Ö Ó Á Ó Á Á Ó Á Ú Ö Ö Á Ö Á Á Á É Á Á Á Á Á Á Á Á É Ó É Á Ó É Ó Á Ó É Ó É Á Ó Ö Ö Á Ó ö ö ú Ö Á É Ó Ú Á Á Ú Ó Ó Ó Á Á Á Á Ú Á É Á Á ö Á Í Á Á É Í

Részletesebben

ő ő ű ú ő ü ü ü ü ü ü ő ő ü ü ü ü ű ü ü ő ő ő ő ő ű ú ű ű ő ő ő ő Á ü É ő Ö Ö Ö Á Í Á ő ő ő ő É ő ő ú ú ú ő Á Ö ő ő ő ű ú ű ü ű ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü ú ü Ö ő ú ű ű ő ő ő É ü ű ő ő ő ű ú ü ű ő ő ő

Részletesebben

Á Á É ó ú ó ő ö ü ő ó ó ö ö ö ő ó ó ó ő ö ü ő ó É Á ő ó ö É ó ú ö ű ú ó ú ö ő ó ú ó ó ó ó ú Ú ő ú ó ü ó ü É ő ő ő Ö ő ö Á ó ö ó ö ó ö ó Á ő ö Í ó ő ó ó ó ő ő ó ü ó ó ó ö ö ó ö Á ü ú ó ő ő ó ó ü ó É Ö Á

Részletesebben

Nyilvántartás Győrújbarát Község Önkormányzata területén működő bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenységekről 2009.

Nyilvántartás Győrújbarát Község Önkormányzata területén működő bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenységekről 2009. Nyilvántartási szám neve 1/2009 Balter Bau címe/székhelye Erzsébet u. 49. A kereskedő cg./váll.ig./reg. száma -09-014449 A Az A termékkör(ök) A vásárlók stat. számjele helye formája jellege elnevezése

Részletesebben

Ü ú ő ó ö Ö ó ó ő Ö ú ő ö ó ő ó ö ö ú ó ő ö ö ő ő ö ó ú ő ö ö ő ó ö ó ö ö ö ó ó ö ó ó ú ú ö ő ú ö ó ó ó ö ö ö ö ú ö Ü Á ú ő É ó ő ö ú ő ő ő ú Ö ú ó ó ó ó ú ő ó ö ő ó Ü ú ő ő ö Ü ó ő ó Á Á Ü ő ö ö Ü ö ö

Részletesebben

ú ö Á ö Á Á ő ö ö ő ö ő ű ő ü ú ö ő ő ú ö ö ő ű ő ü Ó ö ö ü ö ú ö ü ü ü ő ö ö ú ü É ő ö ő ő ö ű ú Ü ő ő Á É ő ű Ü ő ő Ű ö ő ű ő ü ű ö ü ö ő ő ő ő ő ö ü ü ő ü ö ö ő ü ö ö ő ö ő ö ö ü ö ü ő ö ő ü ö ö ő ü

Részletesebben

ö É ú Á Á Á Á Á É ü É É Á É ö Ő Ó Á Ő Ó Ó Í Ó Á ö Á Á Á Á Á É ÁÉ Á Á Á É É Ú É Á Á Á É É Á Á Á Ö Ö É É É É É É ú Á É É Ó Á Ó Í Ó Á Á Á ú Á ö É É É É É ő Á Ú Í É Á ö Á É Í É Ő Ó Ó Á É Í Á É É ö É Á Ő Ó

Részletesebben

É ü Ó É É ö É Á Ó Á É É ö É ü ü ű ö ű ö Á Á ö ő Á ő Á Á Ó ü ö ö ő ű ú ú ő ő ú ú ö ö ű ő ú ü ü ö Ó Á ö ü ö ö ü ő őü ö ö ö ő ű ő ö ö ő ő ö ú ö ö ö ú ö ú ű ö ő ö ö ö Ó ö ö ü ö ö ü ö Í ö ö ö ő ű ú ú ő ő ú

Részletesebben

Í ö ö É Í ö ú ú Í ö Ö ú ö ú ú Ú ö ú Ö ú ú ú ú ú Ó ö ö ú ú ú Á ú Á ú ö Ú ö Ó ú Ú ö ö ö ú ö ö Á Í ö ö ú ö Í ö ö ö ö É ö ű ö Í ö ö ű ö É Á ö ö ö ö ú Í ö ö ú ö ö ú É Á Í ú ö ö ö ö Í Í ú Í Í Í É Í ű Í Í Í Í

Részletesebben

Ű Ő É É Á É Ö Á É É Í É É ö ő Ö ő ö ü ó ő ű ő ű ű ő ú ó ü ő Ü ő ö ö ő ö ő ő ő ö ó ő ö ú ó ó ó ö ö ő ő ű ü ü ő ü ü ü ü ü ó ü ő ő ő ö ő ú ü ő ö ö ő ő ó ú ö ö ö ó ö ó Ü ő ő ö ő ó ó Ü ő ó ő ú ó ő ő ö ő

Részletesebben

H Á Z I R E N D 2013.

H Á Z I R E N D 2013. Szeretettel üdvözöljük a Tarnaörsi Óvodában! Köszönjük, hogy gyermeke beíratásával megtisztelte óvodánkat. Az elkövetkezendő években a kölcsönös bizalomra építve, valódi partnerekként kívánunk együttműködni

Részletesebben

Í É Á Á É É Á Ó É ú ü ö ű ű ö ű ö Í É É É Á Ő É ú ö ü ú Í Á ü ö ö ö ű ö ú ú ü ö ö ö ü ú ú Ü ö ű ú ö ö ű ü ú ö ö ű ü ö ű ü ö ű ü ö ö ű ö ö ű ö ű ö ö ű ö ű ö ű ö ű ö Á Ú ü ü ú ű ö ö ö ö ö Á ú ú Ü Á É ö ü

Részletesebben

ő ő ű ú ü ő ü ü ü ü ő ü Ú Í Á Ó É ü ü ü ő ő ő ő ü ú ő ű ő ő ú ú Á ú É ű ő ő ő ő Á ü É ő Ö Á ő ő ő ő É ő ő ú ú ú ő Á Ö ő ő ő ű ő ú ú Á É ű ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É Í ü ű ő ü Ö ő ú ű ű ő ő É ü ű ő ű ő ú ú

Részletesebben

Á Í Á ü É ó ü ÍÉ ó ü ü ó Á ü ó ö ö ó ú ü ü É ú ü ó ó ó ü ü ü É ó ö ö ö ú ü ü ü ö ö ö É É ú ó ö ó ó ő É ö ö ó ó ú ü ó ó Á É ó ó ü ó É ó ó ü ó ó ó ó óű Á ü óű ú ü ú ü ü ú ü ú ü ú ü ö ü ü ó ó ü ó ó ű ü ü

Részletesebben