A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések"

Átírás

1 A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a november 16. december 14. közötti időszakról. (Készült Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének december 14-i ülésére.) Összefoglalás 1.) Csömör Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete november 16-án tartotta rendes ülését, melyen a képviselők többek között elfogadták az öt éves közösségi tér- és közterület-fejlesztési programot, pályázatot írtak ki a Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményvezetői álláshelyére és elfogadták a helyi szennyvízközmű hálózat közötti időszakra vonatkozó Gördülő Fejlesztési Tervét. 2.) November 18-án a szokásos Termelői és bolhapiac zajlott a Hősök terén, mely sok látogatót vonzott a rossz idő ellenére is. 3.) November 18-án az önálló Csömöri Színház program második előadását tartották a Petőfi Sándor Művelődési Házban. A vendég Hadart Színház Moravetz Levente: Jöhetsz, drágám! című vígjátékát mutatta be. A darabot Háda János rendezte, a főszerepet Kerekes József játszotta. 4.) November 20-án a budapesti HÉV-közlekedés elindításának 130. évfordulója alkalmából, a Magyar Vasúttörténeti Parkban megtartott ünnepségen vett részt Fábri István polgármester és Benkó Gábor műszaki osztályvezető Pál László, a MÁV-HÉV Zrt. vezérigazgatójánakmeghívására. 5.) November 22-én az Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás tanácsülésén vett részt Tihanyi Ferenc, a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság elnöke és Kulich Gábor a Csömöri Települési Szolgáltató Nonprofit Kft. ügyvezetője. Az ülést a társulás elnöke, dr. Gémesi György gödöllői polgármester vezette. 6.) November 25-én ingyenes lakossági sittgyűjtés zajlott a Csömöri Községgondnokság telephelyén. 7.) November 25-én a Csömöri Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat a Csömöri Tót Hagyományok Háza udvarán újra felelevenítette a korabeli disznóvágás hagyományát, melyen a hagyományőrző csoportok az alkalomhoz illő korabeli viseletben mutatták be a tradicionális disznóvágás eszközeit és a feldolgozás régi módszereit. Az eseményen Szabó Erzsébet, nemzetiségi önkormányzati és egyesületi elnök meghívására Fábri István polgármester, Pásztor Sándor és Tihany Ferenc képviselők is részt vett.

2 8.) November 25-én a Turnovszky István Kertbarát Kör hagyományos Erzsébet-Katalin-napi bált tartott a Petőfi Sándor Művelődési Házban. 9.) November 28-án a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság ülésezett Tihanyi Ferenc elnöklete mellett a Polgármesteri Hivatalban. 10.) November 28-án évi egyszeri kötelező Közmeghallgatását tartotta a Képviselő-testület a művelődési házban, melyen a évi költségvetési koncepciót, a nagyközség gyermek- és ifjúsági támogatási rendszerét, továbbá a Közösségi tér- és közterület-fejlesztési program című terv elemeit ismertették a Képviselő-testület tagjai. Ezután lakossági kérdésekre válaszoltak a képviselők. 11.) November 30-án a Csömöri Egészségház környezetének tervezése tárgyában tartottak megbeszélést a Polgármesteri Hivatal tanácstermében. Az egyeztetésen Vékony Péter tervező (Nirmana Kft.), Fábri István polgármester, Eigler Tamás beruházási tanácsnok, dr. Szarka Zsuzsanna egészségügyi tanácsnok, Benkó Gábor műszaki osztályvezető és Sinkó Péter beruházási munkatárs vett részt. 12.) December 1-jén a Reformáció 500. emlékéve alkalmából a Boda Zsuzsa szerkesztésében megjelent Hit által, kegyelemből protestáns gyülekezetek Csömörön című kötet könyvbemutatóját tartották a Csömöri Evangélikus Gyülekezeti Házban. A megjelenteket Fábri István polgármester köszöntötte, majd Johann Gyula evangélikus lelkész, Esztergály Előd Gábor református lelkész és Eszes Zoltán baptista lelkipásztor méltatták a kiadványt. A könyvet Boda Zsuzsa szerkesztő mutatta be. 13.) December 1-én ünnepelte a Rubeola Football Club Csömör fennállásának 25., a nagyközségbe településének 20. évfordulóját. A rendezvényen megjelent vendégeket Takó Csaba egyesületi elnök, a Csömör KSK labdarúgó szakosztályának vezetője köszöntötte. 14.) December 2-án lovaskocsikázással, karácsonyi vásárral, karácsonyi kézműves foglalkozással, Csömör karácsonyfájának közös feldíszítésével indult az Advent Csömörön című rendezvénysorozat. A hagyományteremtő céllal megrendezett eseményeket a Petőfi Sándor Művelődési Ház és Csömör Nagyközség Önkormányzata közösen szervezi. 15.) December 1-3. között Csömör erdélyi testvértelepülés, Torockó polgármesterének, Szőcs Ferencn meghívására Tihanyi Ferenc, Pásztor Sándor képviselők szállították Torockóra a magyarországi testvértelepülések által közösen összeállított Mikulás-csomagokat a torockói óvodások és iskolások részére. Az eseményre több más magyarországi testvértelepüléssel együtt érkeztek a csömöri képviselők.

3 16.) December 3-án, advent első vasárnapján közös gyertyagyújtásra invitálta a Német Nemzetiségi Önkormányzat Csömör a falubelieket a Hősök terére. Az immár hetedik éve megrendezett eseménysorozat első alkalmán a német önkormányzat elnöke, Dunavölgyi Illés Sándorné köszöntője utánaz evangélikus gyülekezet kórusát Remenár Krisztina karnagy, a Vox Animi Vegyes Kart Ráduly Ildikó és Takács László karnagy vezényelte. Adventi gondolatokat mondott Johann Gyula evangélikus lelkész. 17.) December 4-én tartotta ülését a Pénzügyi, Ellenőrző és Vállalkozói Bizottság Eigler Tamáselnökletével apolgármesteri Hivatalban. 18.) December 4-én a Vadkerti Zsigmond utca jelenleg még földes szakaszának tervezett aszfaltozásával kapcsolatos kérdésekben tartottak egyeztetést az utca lakosaival. Az egyeztetésen jelen volt Fábri István polgármester, Eigler Tamás képviselő és Benkó Gábor műszaki osztályvezető. 19.) December 4-én Mikulás-koncertet adott a zeneiskola a Petőfi Sándor Művelődési Házban, ahol a zeneiskola tanulói, zeneóvodások, kiselőképzősök mellett egyes szolfézs csoportok és kisebb hangszeres növendékek is felléptek. 20.) December 5-én tartotta ülését a Helyi Tervtanács Király Noémi főépítész vezetésével a Polgármesteri Hivatalban. 21.) December 5-én a Népjóléti és Kulturális Bizottság tartotta ülését a Polgármesteri Hivatalban dr. Szarka Zsuzsanna elnöklete mellett. 22.) December 5-én a Kacsóh P. utcai óvoda lehetséges evangélikus átvételével kapcsolatban felmerülő nevelői kérdésekről tartottak megbeszélést, melyen Varga Márta a Magyarországi Evangélikus Egyház Nevelési és Oktatási Osztályának vezetője és óvodapedagógus-szakértő munkatársai, illetve Johann Gyula, a Csömöri Evangélikus Egyházközség lelkésze adtak választ az óvónők kérdéseire. Az egyeztetésen Fábri István polgármester és Kemény Csaba gyülekezeti felügyelő is részt vettek. 23.) December 6-án a Szociális Alapszolgáltatási Központban, a Tót Hagyományok Házában, valamint a Petőfi Sándor Művelődési Házban is Mikulás-napi rendezvényekkel várták a gyerekeket, az idén is egész délután teltházzal közlekedett a Mikulás-vonat. 24.) December 7-én Fábri István polgármester, Szöllősi Ferenc, Pécel város polgármestere meghívásának eleget téve vett részt az Épületenergetikai felújítások Pécel Város intézményein a KEHOP pályázati konstrukció keretében tárgyú pályázat projektzáró, átadó ünnepségén a péceli Pekáry-kastélyban. 25.) December 7-én az Ügyrendi, Sport- és Közbiztonsági Bizottság ülését Pásztor Sándor elnök vezette a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

4 26.) December 9-én, az Advent Csömöröncímű rendezvénysorozat keretében a kísérő rendezvények mellett megnyílt a mézeskalács-falucska című kiállítás a Sinka István Községi Könyvtárban, nagy érdeklődés kísérte a másodszor megrendezett Mikulás-túrát és a közös csillagszórógyújtást Csömör karácsonyfájánál. 27.) December 10-én tartották a második adventi gyertyagyújtást a Hősök terén a Német Nemzetiségi Önkormányzat Csömöri szervezésében. Dunavölgyi Illés Sándorné önkormányzati elnök köszöntése után a református egyházközség énekkara, az Amantis Kamarakórus, valamint a német nemzetiségi osztályok tanulói énekeltek M. Nyikos Edit vezetésével. Adventi gondolatait Esztergály Előd Gábor református lelkipásztor osztotta meg a jelenlévőkkel. 28.) December 10-én, karácsonyváró énekes, zenés áhítatot tartottak a csömöri római katolikus templomban. A XVIII. Adventi Hangversenyen a Budapesti Missio Cantorum Vegyeskar előadását hallgathatta meg a közönség Bartal Lajos karnagy vezényletével. Az eseményen Deák Miklós szervező és Görbe József plébános köszöntötte az érdeklődőket. 29.) December 11-én Fábri István polgármester a szép korú Mihályi Miklós Nektár utcai csömöri polgárt 90. születésnapja alkalmából köszöntötte és adta át Orbán Viktor miniszterelnök üdvözlő oklevelét. 30.) December 13-án a Szociális Alapszolgáltatási Központ dolgozóit és az idősek klubjának tagjait látogatta meg Fábri István polgármester és dr. Szarka Zsuzsanna, a Népjóléti és Kulturális Bizottság elnöke, megköszönve egész évben végzett áldozatkész munkájukat. 31.) December 13-án, Budapesten, a Nemzeti Fejlesztési Programirodában tartottak egyeztető megbeszélést a KEHOP azonosító számú Észak-Magyarországi szennyvízelvezetési és kezelési fejlesztés 1. című projekt tárgyában. A Programiroda részéről dr. Módos Tamás ügyvezető igazgató és munkatársai, a konzorciumban résztvevő önkormányzatok közül több polgármester és munkatársai vettek részt a megbeszélésen. Önkormányzatunkat Fábri István polgármester, dr. Katona Péter jegyző és Benkó Gábor műszaki osztályvezető képviselte. 32.) Rövid, év végi összefoglaló a csömöri spotszakosztályok felnőtt versenyzőiről, csapatiról: Férfi kézilabdacsapatunk NB II. Északi Csoport 6. hely; női kézilabdacsapatunk: Pest Megye 2. hely; nagypályás focicsapatunk: Megye II. Északi csoport 6. hely; futsal: NB II. 2. helyen. Csömörön rendezték meg a kerékpárosok a Top Maraton és XC-szakág 2017-es évzáró díjátadó gáláját. Buruczki Szilárd nyerte a cyclocross Magyar Kupa-sorozat szekszárdi futamát. Az idén kajak-kenu sportágban világbajnoki aranyérmet szerző csömöri Balaska Márk és párja, Birkás Balázs is kiérdemelte az Év egyetemi sportolója elismerést. 33.) Fejlesztések, jelentősebb felújítások: 33.1.) Intézményi felújítások, fejlesztések Öt önkormányzati intézményben zajlanak jelenleg épületenergetikai beruházások európai uniós pályázati forrásból.

5 ) A Kacsóh P. utcai óvodában a pályázati támogatásokból megvalósuló épületenergetikaiberuházás befejezéséhez közeledik, a tetőszigetelési munkák, valamint a mobil épület szigetelési munkái elkészültek, már csak a színezés van hátra ) A sportcsarnokban a napelemek elhelyezése megtörtént, a hálózatba kötés folyamata zajlik ) A Mátyás Király Általános Iskola Major úti épületében a nyílászárók cseréje megtörtént, a külső szigetelés és homlokzat felújítása elkészült, már csak a padlásfödém hőszigetelése van hátra ) A Szociális Alapszolgáltatási Központban a pályázati támogatásból megvalósuló épületenergetikai munkálatok keretén belül a nyílászárók cseréje és a homlokzati hőszigetelés elkészült, már itt is csak a födém hőszigetelését kell befejezni Közterületi felújítások, fejlesztések ) A Kölcsey Ferenc utca aszfaltozását felfüggesztették, a munkát január 9-től folytatja az ÁR-LA Kft ) Elkészült az Ulicska járdafelújítása az Erzsébet utca és a Bitskey Gy. utca között a Csömöri Községgondnokság kivitelezésében, önkormányzati önerős beruházásban, bruttó ,- Ft értékben ) A Majorszegiligetben lakossági önerős és az Önkormányzat közös finanszírozásában a Dezsőfia utca aszfaltozása, a Komjáti Design Kft. kivitelezésében elkészült, bruttó ,- Ft összegért )A Formás utca aszfaltozása, az Aszfalt és Bontás Kft. kivitelezésében, bruttó ,- Ft értékben elkészült ) Elkészületek a parkolók a Szabadság út és az Ady E. utca sarkán a Csömöri Községgondnokság és a Csömöri Települési Szolgáltató Kft. dolgozói kivitelezésében, mintegy ,- Ft értékben. ***** December 20. Január 1. között a Polgármesteri Hivatal zárva tart. A következő rendes képviselő-testületi ülésre január 25-én kerül sor. Fábri István s. k. polgármester Létrehozva: febr :49, Csömör Nagyközség

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2016. november 17. 2016. december 15. közötti időszakról.

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2012. november 29-december 12. közötti időszakról.

Részletesebben

Fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések

Fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések http://csomor.hu/page/show/fontosabb-telepulesi-esemenyek-onkormanyzati-intezkedesek-71050 Fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2011. december

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2017. október 19. november 16. közötti időszakról.

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2013. június 13-27. közötti időszakról. Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István beszámolója a 2017. június 29. szeptember 7. közötti időszakról. (Készült Csömör

Részletesebben

A legutóbbi képviselő testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2013. május 16 június 13. közötti időszakról. (Készült

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2015. november 12. december 17. közötti időszakról.

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2017. szeptember 21. október 19. közötti időszakról.

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2016. június 30. 2016. szeptember 8. közötti időszakról

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2018. május 24. 2018. június 21. közötti időszakról.

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

A legutóbbi testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2012. április 13-május 10. közötti időszakról. (Készült Csömör

Részletesebben

Beszámoló Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 19-i üléséről

Beszámoló Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 19-i üléséről Beszámoló Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 19-i üléséről A képviselő testület 9 fő részvételével, teljes létszámmal tartotta meg ülését. 1. Tájékoztató az elmúlt időszak

Részletesebben

Maroslele Község Polgármesterétől

Maroslele Község Polgármesterétől Maroslele Község Polgármesterétől 6921 Maroslele, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 62/256 033 E-mail: marosleleph@vnet.hu Maroslele Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Maroslele Tárgy: Polgármesteri tájékoztató

Részletesebben

A legutóbbi testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2012. május 11-30. közötti időszakról. (Készült Csömör Nagyközség

Részletesebben

DECEMBER 2. Advent első vasárnapja

DECEMBER 2. Advent első vasárnapja DECEMBER 2. Advent első vasárnapja BAJAI VÁROSI SZÍNHÁZTEREM 15.00 Melyiket a 9 közül? Zenés karácsonyi történet egy felvonásban Jókai Mór novellája alapján. Jegyek válthatók: Bácskai Kultúrpalota Jegyiroda

Részletesebben

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ

MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ MAKÓ VÁROS ALPOLGÁRMESTERÉTŐL FROM THE VICEMAYOR OF MAKÓ 1/162-1/2015/I. Ea: Varga Erika Tárgy: Czirbus Gábor alpolgármester tájékoztatója az előző ülés óta történt fontosabb tárgyalásokról, eseményekről.

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2018. szeptember 20. 2018. október 18. közötti időszakról.

Részletesebben

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2012. Időpont idő Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja. Téltemetés és Kiszebáb égetés

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2012. Időpont idő Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja. Téltemetés és Kiszebáb égetés HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2012. Időpont idő Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja Február 17. 15.00 Nagyiskola Kisiskola Petőfi S. utca Téltemetés és Kiszebáb égetés

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január. Február

RENDEZVÉNYNAPTÁR Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január. Február RENDEZVÉNYNAPTÁR 2018. Dátum: Rendezvény: Helye: Szervező: Január Február Február 2. Farsangi hagyományok, szokások megismertetése, álarc készítés gyerekeknek Fekete Gólya Ház Bátáért Egyesület Február

Részletesebben

FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. ÉVI MUNKATERVE I. TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJA ÉS NAPIRENDJE JANUÁR 17. 1. Beszámoló a Felsőzsolcai Polgárőr Egyesület 2017. évi tevékenységéről

Részletesebben

Monor város évi programtervezete

Monor város évi programtervezete Monor város 2019. évi programtervezete Rendezvény időpontja: 2019. január 7. 2019. január 11. 18:00 Rendezvény megnevezése: Újévi koncert Mocsári Károly és meglepetés vendégének előadása 2019. január 12.

Részletesebben

Fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések

Fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések Fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2012. január 20-február 16. közötti időszakról. (Készült Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Polgármesteri beszámoló

Polgármesteri beszámoló Polgármesteri beszámoló A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések (2012. január 20-február 16.). 1.) Január 21-én rendezte meg a Petőfi

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események és önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2015. április 9. 2015. május 7. közötti időszakról.

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

20/2017.(I.26.) sz. képviselő-testületi határozati javaslat a két ülés között végzett munkáról

20/2017.(I.26.) sz. képviselő-testületi határozati javaslat a két ülés között végzett munkáról 20/2017.(I.26.) sz. képviselő-testületi határozati javaslat a két ülés között végzett munkáról Túrkeve Város Képviselő-testülete a két ülés között végzett munkáról szóló tájékoztatót elfogadja. Erről értesülnek:

Részletesebben

FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. ÉVI MUNKATERVE I. TESTÜLETI ÜLÉSEK IDŐPONTJA ÉS NAPIRENDJE JANUÁR 18. 1. Javaslat a Felsőzsolcai Közművelődési Intézet és Városi Könyvtár 2017.

Részletesebben

2016. évi kerületi szociális, köznevelési, sport és közművelődési eseménynaptár Az esemény időpontja Január óra

2016. évi kerületi szociális, köznevelési, sport és közművelődési eseménynaptár Az esemény időpontja Január óra 2016. évi kerületi szociális, köznevelési, sport és közművelődési eseménynaptár Az esemény időpontja Január 9. Január 17. 16 óra Január 26. 15 óra Január 27. 11.00 óra Január 30. 10-17 óra Február 1. Február

Részletesebben

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések

A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések A legutóbbi képviselő-testületi ülés óta történt fontosabb települési események, önkormányzati intézkedések Fábri István polgármester beszámolója a 2012. július 5-augusztus 9. közötti időszakról. (Készült

Részletesebben

A Gárdonyi Kórus 2012. évi megvalósított szakmai tevékenységének bemutatása

A Gárdonyi Kórus 2012. évi megvalósított szakmai tevékenységének bemutatása A Gárdonyi Kórus 2012. évi megvalósított szakmai tevékenységének bemutatása A Szekszárdi Gárdonyi Zoltán Református Együttes 1994-ben alakult. Az énekkart Nagytisztelető Lemle Zoltán Csokonai Vitéz Mihály

Részletesebben

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2013 évi munkatervéről

Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata 2013 évi munkatervéről Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés

Részletesebben

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 06-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 06-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. KIVONAT Kemecse Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 06-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület 7 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az alábbi határozatot

Részletesebben

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént.

J e l e n t é s. Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat alapító okiratának módosítása megtörtént. Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

Lajosmizse Város 2015. évi kulturális rendezvénynaptár

Lajosmizse Város 2015. évi kulturális rendezvénynaptár Lajosmizse Város 2015. évi kulturális rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője 2015.01.109:00-13:00 Harsányi Zsuzsa grafikus kiállítása 2015.01.16-02.23 Háza és Magyar Kultúra

Részletesebben

VÁC VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MUNKATERVE

VÁC VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MUNKATERVE VÁC VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MUNKATERVE 2014. Január 23. 2.) Tájékoztató a jelentősebb beruházásokról - Operatív program Február 20. 1.) Rendelet az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Részletesebben

Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február

Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február Hónap Rendezvény megnevezése Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Február 09. Terápiás foglalkozás (kutyával) Alapítványi Ház 09. Katolikus bál 13. Hamvazószerda Katolikus templom 16. KISZE

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Alapítvány 20/283-2013 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T Szám: 25/2016 BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T Készült: Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 15- én megtartott rendes nyilvános ülésén készült

Részletesebben

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016

HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016 HEGYESHALOM NAGYKÖZSÉG R E N D E Z V É N Y N A P T Á R 2016 Időpont Helyszín Megnevezés Közreműködik Koordinálja Január 19. Vasúti emlékmű A németek kiűzésének napja, megemlékezés Német Nemzetiségi Január

Részletesebben

Rendezvénynaptár 2015.

Rendezvénynaptár 2015. Rendezvénynaptár 2015. Hónap Nap Időpont Program Helyszín Szervező Január 18. 15 00 Magyar Kultúra Napja Művelődési Ház Művelődési Ház 30. közgyűlése Művelődési Ház Február 13. Tűzoltó közgyűlés Művelődési

Részletesebben

2012. OKTÓBER NOVEMBER DECEMBER. varos. Sarvar RENDEZVENYNAPTARA PROGRAMME CALENDAR

2012. OKTÓBER NOVEMBER DECEMBER. varos. Sarvar RENDEZVENYNAPTARA PROGRAMME CALENDAR 2012. OKTÓBER NOVEMBER DECEMBER Sarvar varos RENDEZVENYNAPTARA PROGRAMME CALENDAR oktober 1 12. 2012. ŐSZ, TÉL Nádasdy-vár, Folyosó Galéria (95/320-063) Csapó Sándor fotókiállíátása Opening of a Photo

Részletesebben

Tájékoztató. A szerződés időtartama (amennyiben határozott időre kötik) vagy az ellenszolgáltatás teljesítésének határideje

Tájékoztató. A szerződés időtartama (amennyiben határozott időre kötik) vagy az ellenszolgáltatás teljesítésének határideje 1. támogatási Egészségügyi Központ Mezőcsát 2009. évi működési támogatás Egészségügyi Központ Mezőcsát 3450 Hősök tere 33. Dr. Siska András Intézetvezető főorvos 2009. jan.01-2009. dec. 31. 700 000 Ft

Részletesebben

1.) Fogadja el a Képviselő-testület II. félévi munkatervét. 2.) Utasítsa a jegyzőt, hogy a napirendek előadóit írásban értesítse.

1.) Fogadja el a Képviselő-testület II. félévi munkatervét. 2.) Utasítsa a jegyzőt, hogy a napirendek előadóit írásban értesítse. ELŐTERJESZTÉS Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2008. június 26-ai ülésére. Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2008. II. félévi munkatervére Határozati javaslat: Nyergesújfalu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 19-én 17:00 órakor megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 19-én 17:00 órakor megtartott üléséről. Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. 4/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2009. november 19-én 17:00

Részletesebben

17. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i rendes ülésére

17. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i rendes ülésére 17. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. december 15-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvár város 2017. évi rendezvénynaptára Előterjesztő:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 1-jén megtartott közmeghallgatásáról

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének december 1-jén megtartott közmeghallgatásáról Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 20/2016. Határozatok száma: 262/2016. (12.01.) Rendeletek száma: JEGYZŐKÖNYV Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület évi Munkaterve

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület évi Munkaterve 2008. január 31. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testület 2008. évi Munkaterve 1. Köztisztviselőkkel szemben támasztott teljesítménykövetelmények meghatározása Megtárgyalja: 2. Pályázati kiírás a sportegyesületek

Részletesebben

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín Kedd Farsangtemetés Pilisvörösvári Német Nemzetiségi

DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín Kedd Farsangtemetés Pilisvörösvári Német Nemzetiségi DÁTUM NAP PROGRAM SZERVEZŐ HELYSZÍN Dátum hét napja Program Szervező Helyszín 2018.02.13 Kedd Farsangtemetés, Werischwarer Heimatwerk 2018.02.16 Péntek 3500 Km a Mária Úton 2018.02.17 Szombat Színház -Oscar

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

LÉGY OTT. programfüzet június 1 július 17. 2016. 2016. június 5. 15.00 Hősök tere

LÉGY OTT. programfüzet június 1 július 17. 2016. 2016. június 5. 15.00 Hősök tere LÉGY OTT 2016. június 5. 15.00 Hősök tere eső esetén Petőfi Sándor Művelődési Ház programfüzet június 1 július 17. 2016. 11 órától Beharangozó emődi és egri fúvósok, valamint sátoraljaújhelyi mazsorettek

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, lebonyolított program Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett,

Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, lebonyolított program Kft.-vel közösen más szervezet/ek által szervezett, Oldal 1 / 10 Mezőtúri Közművelődési és Sport Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Kft) Mezőtúr Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) 2019. év Január Rendezvény neve Időpont Rendezvény szervezője

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi készülődés Dohóczki Mónika

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Polgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

Kölked Község évi eseménynaptára

Kölked Község évi eseménynaptára Kölked Község 2018. évi eseménynaptára Tervezett és megvalósuló beruházások 2018. évben Önkormányzati hivatal és Közösségek háza felújítása ( 29 millió forint ) A régi óvoda felújítása ( védőnői szolgálat

Részletesebben

Biharkeresztes Őszi Kulturális Programok

Biharkeresztes Őszi Kulturális Programok Biharkeresztes 2013. Őszi Kulturális Programok Szeptember havi programok ITTHON VAGY MAGYARORSZÁG, SZERETLEK Szüreti Felvonulás és Bál Időpont: 2013. szeptember 28. 14.00 óra Helyszín: Városi Sportcsarnok

Részletesebben

Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. JEGYZŐKÖNYV

Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. JEGYZŐKÖNYV Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzatának Elnökétől 9162 Bezi, Szabadság u 59. 4/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bezi Község Német Kisebbségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. november 10-én 17:30

Részletesebben

43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására

43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására 43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi- Ellenőrző-Közbeszerzési

Részletesebben

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i ülésére

Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 16-i ülésére 5604-1/2015. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 16-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza Város Önkormányzata 2016. évi rendezvénytervének elfogadása

Részletesebben

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

J e l e n t é s. a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről Püspökladány Város Alpolgármesterétől 4150 Püspökladány, Bocskai u. 2. J e l e n t é s a lejárt határidejű testületi határozatok végrehajtásáról, az önkormányzat két ülése közötti időszak fontosabb eseményeiről

Részletesebben

A Csömöri Hírmondó 1 példányát a Sinka Istvány Községi Könyvtárban, 1 példányát a Csömöri Polgármesteri Hivatalban kell megőrizni.

A Csömöri Hírmondó 1 példányát a Sinka Istvány Községi Könyvtárban, 1 példányát a Csömöri Polgármesteri Hivatalban kell megőrizni. Csömör Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 20 /2014.(XI.14.) önkormányzati rendelete a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 18/2014.(X.28.) önkormányzati rendelet módosításáról Csömör

Részletesebben

Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár évre

Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár évre Tát, Kulturális rendezvényterv és eseménynaptár 2019. évre Időpont Rendezvény Helye Jan. 04. Egy kis esti természettudomány Múzeumi rejtélyek Jan. 06. Újévi koncert a Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekarral

Részletesebben

2018. évi eseménynaptár, Bp. Főv. XIII. kerület XIII. KERÜLETI ESEMÉNYNAPTÁR szeptember

2018. évi eseménynaptár, Bp. Főv. XIII. kerület XIII. KERÜLETI ESEMÉNYNAPTÁR szeptember XIII. KERÜLETI ESEMÉNYNAPTÁR 2018 szeptember 1 2018. évi eseménynaptár Az esemény Az esemény megnevezése A megemlékezés formája Felelős időpontja szeptember 1. 10-21 óra 10. Pozsonyi Piknik Kulturális

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR KÖZÖSSÉGI HÁZ INTÉZMÉNYVEZETŐJE

KARÁCSONY SÁNDOR KÖZÖSSÉGI HÁZ INTÉZMÉNYVEZETŐJE Iktatószám: KARÁCSONY SÁNDOR KÖZÖSSÉGI HÁZ INTÉZMÉNYVEZETŐJE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 464 299 E-mail: muvhazfoldes@gmail.com 7. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földes Nagyközség

Részletesebben

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének április 26-i ülésére

Tájékoztató. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének április 26-i ülésére Tájékoztató Sorszám: I. a Képviselő-testület két ülése között történt eseményekről, értekezletekről Békés Város Képviselő-testületének 2012. április 26-i ülésére 1. 2012. március 31-én rendezték a Békés

Részletesebben

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET

egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F REFoRMÁTuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK Egyházi búcsú szentmise és körmenet GYÓNI EVANGÉLIKUS GYÜLEKEZET egyházaink Hírei KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉgEINK F gyóni KATolIKuS EgYHÁZKÖZSÉg A gyóni katolikus misék időpontja AugusztusbAn A következőképpen változik, szabadság miatt. augusztus 11-től szeptember 8-ig:

Részletesebben

Délegyháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkaterve

Délegyháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkaterve Délegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2337 Délegyháza, Árpád u. 8. Telefon/fax: (24) 542-155, (24) 542-156, E-mail: polgarmester@delegyhaza.hu Délegyháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

emeleti tanácskozótermében.

emeleti tanácskozótermében. MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2018. II. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - a Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 27/2014. (X. 27.) önkormányzati

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND 1 ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. július 27-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

KESZTHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. I. FÉLÉVI MUNKATERVE

KESZTHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. I. FÉLÉVI MUNKATERVE KESZTHELY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. I. FÉLÉVI MUNKATERVE 2014. január 30. (csütörtök) 1. Javaslat a 2014. évi sportolói kitüntetések adományozására (zárt) Sportügyekért Felelős Tanácsnok

Részletesebben

A képvisel testület 11 igen szavazattal, 1 tartózkodással az alábbi határozatot hozta:

A képvisel testület 11 igen szavazattal, 1 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: A képvisel testület 11 igen szavazattal, 1 tartózkodással az alábbi határozatot 40/2010.( III.25. ) számú képvisel testületi határozat Csömör Nagyközség Önkormányzat képvisel-testülete az önkormányzat

Részletesebben

TAKSONY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

TAKSONY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE TAKSONY NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÉVI MUNKATERVE 2016. február 18. (csütörtök) Közmeghallgatás 2016. február 23. 1. 2016. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSI RENDELET MEGALKOTÁSA 2016. 02. 15.

Részletesebben

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2012. (...) Öh. sz. határozata

Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2012. (...) Öh. sz. határozata Biatorbágy Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2012. (...) Öh. sz. határozata Biatorbágy Város Önkormányzata és intézményei, valamint a lakosság civil szerveződéseinek 2012. évi kulturális és rendezvényi

Részletesebben

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2015-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2015-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. évi munkaterve OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2015-BEN 1. 2015. január 27. munkaülés 2. 2015. február

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS a képviselő-testület évi munkaterve

ELŐ TERJESZTÉS a képviselő-testület évi munkaterve 9. Napirend 2017. évi munkaterv 9. Napirend ELŐ TERJESZTÉS a képviselő-testület 2017. évi munkaterve Tisztelt Képviselő-testület! Bánk Község Önkormányzata képviselő-testületének a Szervezeti és Működési

Részletesebben

Tokod Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a december 14-ei rendes képviselő-testületi ülés napirendjét:

Tokod Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a december 14-ei rendes képviselő-testületi ülés napirendjét: 164/2015. (XII. 14.) önkormányzati határozat Tokod Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 2015. december 14-ei rendes képviselő-testületi ülés napirendjét: 1. A 2531 Tokod, Kossuth

Részletesebben

2015. évi rendezvénytervezet

2015. évi rendezvénytervezet 2015. évi rendezvénytervezet Időpont Esemény megnevezése Rendező Helyszín Jan. 11. 9 óra Megemlékezés a Malenkij robot -ról JANUÁR Zebegény (a települések összevont Jan. 22. 14 óra Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

2018. évi Rendezvény naptár tervezet

2018. évi Rendezvény naptár tervezet évi Rendezvény naptár tervezet melléklet a 168/2017.(X.26.) KT. számú határozathoz Időpont január 22. Rendezvény elnevezése Helyszín Rendezőszerv neve Társszervező neve Felelős személy Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

Humánszolgáltatási Bizottságának évi munkaterve

Humánszolgáltatási Bizottságának évi munkaterve 390/2018. (XII. 11.) HB határozat a Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete Humánszolgáltatási Bizottságának 2019. évi munkatervéről (8 igen, egyhangú szavazattal) 1. A Humánszolgáltatási

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL

TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL Hajdúsámson Város Polgármesterétől TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL Tisztelt Képviselő-testület! Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete és

Részletesebben

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből:

Kivonatos másolat Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 12-i ülése jegyzőkönyvéből: 12-i ülése könyvéből: 167/2016.(X.12.) sz. képviselő-testületi határozat: A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. a./ A képviselő-testület hozzájárul az Együtt Celldömölk

Részletesebben

megrendelése, ellátása I. rész (Haller János Általános, Szakközép- és Szakiskola)

megrendelése, ellátása I. rész (Haller János Általános, Szakközép- és Szakiskola) 1. Szerződés tárgya: Támogatás nyújtása az E.MTE-1904 Labdarúgó Szakosztály 2011. évi működéséhez Támogató: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata Támogatott fél megnevezése: Első Mosonmagyaróvári Torna Egylet

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 351-9/2017. 1. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T

OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN N Y Á R I S Z Ü N E T Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. évi munkaterve OROSZLÁNY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK TERVEZETT ÜLÉSNAPJAI 2014-BEN 1. 2014. január 28. munkaülés 2. 2014. február

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár Lajosmizse Város 2018. évi kulturális rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Ceglédi Alkotók Egyesületének 2018. január 09-27. képzőművészeti kiállítása Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2018. szeptember 4-i ülésének határozatai 217/2018.(IX.04.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

Diósjenő községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi ülésterve.

Diósjenő községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi ülésterve. 3./ Diósjenő községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. évi munkaterve Előterjesztő: Tóth János polgármester Diósjenő községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. évi ülésterve. Határozati

Részletesebben

Január. Február. 02. szombat 18 óra. 15. péntek 18 óra. 19. kedd 17 óra 22. péntek 17 óra

Január. Február. 02. szombat 18 óra. 15. péntek 18 óra. 19. kedd 17 óra 22. péntek 17 óra Január 02. 15. 19. kedd 22. 23. 30. 01. hétfő 06. 16:30 12. Újévi koncert R: Jánossomorjai Fúvós Egyesület tel.: 20/435-8431 www.jfe.hu Megemlékezés a doni áttörés 67. évfordulója alkalmából H: Kalafszky

Részletesebben

Január 21. 2) Tájékoztató a jelentősebb beruházásokról 3) Váci Városfejlesztő Kft. és tagvállalatainak havi beszámolója 4) A Vác és Környéke TDM Nonpr

Január 21. 2) Tájékoztató a jelentősebb beruházásokról 3) Váci Városfejlesztő Kft. és tagvállalatainak havi beszámolója 4) A Vác és Környéke TDM Nonpr VÁC VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK MUNKATERVE 2016. Január 21. 2) Tájékoztató a jelentősebb beruházásokról 3) Váci Városfejlesztő Kft. és tagvállalatainak havi beszámolója 4) A Vác és Környéke

Részletesebben

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár

Lajosmizse Város évi kulturális rendezvénynaptár Lajosmizse Város 2018. évi kulturális rendezvénynaptár Rendezvény megnevezése Időpontja Helyszíne Szervezője Ceglédi Alkotók Egyesületének 2018. január 09-27. képzőművészeti kiállítása Magyar Kultúra Napja

Részletesebben

ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009.

ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009. ÁCS VÁROS RENDEZVÉNYNAPTÁRA /TERVEZET/ 2009. Esemény Időpont Helyszín Szervező Újévi Koncert január 3. Ritmus zenekar, Évnyitó túra Január 3. Ökumenikus imahét Január 14. Mesevetélkedő Január 19. Jókai

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére

Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének évi munkatervére Javaslat Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. évi munkatervére Ózd, 2018. december 13. Előkészítő: Jegyző Tisztelt Képviselő-testület! Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szervezeti

Részletesebben

Normatív Határozat. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 04-i rendkívüli ülésén az alábbi napirendet fogadta el:

Normatív Határozat. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 04-i rendkívüli ülésén az alábbi napirendet fogadta el: 74/2015. (VI. 04.) sz. NORMATÍV Kth. 2015. június 04-én megtartott képviselő-testület rendkívüli ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 04-i rendkívüli

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 20-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzata Képviselő-testületének március 20-án tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 30/2019. (III. 20.) határozata a 2019. február havi jelentés elfogadásáról Felsőzsolca Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a lejárt határidejű határozatokról és a két ülés

Részletesebben