Díjnyertes termékünk: Essential Food. Tippek a hatékony fogyáshoz. Cleanroom technológia. Mi is az a cellulitisz? Sült krumpli helyett édesburgonya?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Díjnyertes termékünk: Essential Food. Tippek a hatékony fogyáshoz. Cleanroom technológia. Mi is az a cellulitisz? Sült krumpli helyett édesburgonya?"

Átírás

1 2015 TAVASZ 2015 TAVASZ 2015 TAVASZ A Természetes és Egészséges Életmód Magazin Díjnyertes termékünk: Essential Food Tippek a hatékony fogyáshoz Cleanroom technológia Mi is az a cellulitisz? Sült krumpli helyett édesburgonya? A gyönyörű bőr titka: Beauty csomag TISZTASÁG, HATÉKONYSÁG, ANGOL MINŐSÉG 1965 ÓTA

2 Tavaszi megújulás Örömmel köszöntök minden kedves régi és új vásárlónkat! Itt a tavasz, a fák rügyezni, zöldellni kezdenek, a virágok kipattintják első szirmaikat, az élő szervezet a téli pihenős-túlélős időszak után újra aktív üzemmódba kapcsol. Ebben a friss és jókedvű időszakban ha eddig még nem tettük -, itt az ideje, hogy mi is megújuljunk! Eddigi hírlevelünk helyett mostantól évszakonként egy vadonatúj kiadványt küldünk Önnek, aminek címe mi is lehetne más, mint a jól csengő üzletünk neve: Elan-Vital Magazin. Az Elan-Vital Magazin célja, hogy bővebb tartalommal, és hasznos tippekkel lássa el Önt az egészséges életmód témájában, és hogy megismertesse Önt a G&G professzionális termékeivel, melyekkel valóban elérhető az egészséges életmód megteremtése. Megújultunk Síp utcai központunkban is! A hozzánk ellátogató kedves vásárlók számára szembetűnő változás történt, hiszen az üzletünkbe csodálatos új bútorok érkeztek, melyekkel az Ön ittlétét szeretnénk még komfortosabbá tenni. Továbbá több újdonságot is felfedezhetnek azok, akik ellátogatnak hozzánk. Várjuk Önt sok szeretettel az új családias környezetben! Kezdjünk hozzá az életmódváltáshoz! Üdvözlettel: Kuti-Trömböczky Zsuzsa

3 Beauty (Szépség) napi vitamincsomag (G&G) 4 heti adag ára: helyett most: Napi költség: Miben segít? arc és dekoltázs ráncainak feltöltésére ajánlott a szedése lassíthatja a bőr öregedési folyamatait pattanások ellen kiváló megoldás lehet pikkelysömör és ekcéma esetén is ajánljuk szedését élettel telivé varázsolja a bőrt pótolja a naponta kiűrülő vitaminokat és ásványi anyagokat serkenti a haj növekedését növelheti akár a haj volumenét is a csomag szedésével erősödhetnek a körmök Termékleírás: A G&G napi vitamincsomagok családjának gyöngyszeme a G&G Beauty Szépség napi csomag. Ez a speciálisan összeállított csomag olyan különleges összetevőket tartalmaz, amik összességében gigantikus csapást mérnek a bőrproblémákra! A speciális összetevőknek köszönhetően kozmetikai beavatkozás nélkül, belülről fejti ki hatását, és így sokkal hatékonyabban szépíti bőrünket, körmünket és hajunkat, mint a kívülről felvitt krémek. Ennek a szenzációs készítménynek mondhatni nincs párja, hiszen ehhez hasonlót keresve sem lehet találni az üzletek polcain. A G&G Beauty Szépség napi csomagunk olyan speciális összetevőt is tartalmaz, mint a kollagén, amely láthatóan feltölti a dekoltázs és az arcbőr apró ráncait. Tartalmaz még olyan erőteljes antioxidáns komplexet, amely képes teljes körű védelmi rendszert kiépíteni a szervezetünkben a környezeti ártalmakkal és a súlyosan sejtkárosító szabad gyökökkel szemben, és így lassítja az öregedési folyamatokat. A Q10 koenzim termelődése a szervezetünkben körülbelül 30 éves kor felett elkezd csökkenni, ami fontos biológiai folyamatok felborulásához vezet. A Q10 koenzim pótlása segíti továbbá a bőr regenerálódását és a sejtek megújulásának képességét. A csomag tartalmaz egy Haj Formula Komplex kapszulát, amely elősegíti a haj növekedését, továbbá tartalmaz még Spirulina algát, amely aminosavakban és nyomelemekben nagyon gazdag, ezért különféle bőrpanaszokat is tud orvosolni. A csomagban található cink kapszula a bőr gyulladásos tüneteit kezeli. A Beauty csomag segít a bőr rugalmasságának visszaállításában is.

4 Édesburgonya Egészséges és finom Az édesburgonya nem csak ízletes csemege, de számtalan pozitív egészségügyi hatással is rendelkezik, így érdemes minél többet fogyasztanunk belőle. Többféle színben és formában termesztik és fogyasztják szerte a világon, így hazánkban is. Magas antioxidáns tartalom Az édesburgonya különösen nagy mennyiségben tartalmaz szervezetünk számára nélkülözhetetlen antioxidánsokat. A narancssárga fajta béta-karotint tartalmaz, amely hatásos antioxidáns. Magas mangán tartalom Egy szem közepes méretű édesburgonya tartalmazza a napi ajánlott mangán mennyiség 28%-át. A mangán szervezetünk számára igen fontos ásványi anyag, amely segíti szervezetünkben a szénhidrátok lebomlását, és hosszan tartó energiát biztosít. Segíti a szervezetet az alapvető tápanyagok lebontásában, és segít megőrizni a csontok egészségét. Az édesburgonya rendszeres fogyasztásával megelőzhető a mangánhiány. Quercetin tartalom A quercetin egy fontos flavonoid, mely csökkenti az LDL-koleszterint, és gyulladáscsökkentő hatással is bír. Ráadásul az édesburgonya egy természetes antihisztamin is, ezért krónikus vagy szezonális allergiában szenvedőknek különösen ajánlott a rendszeres fogyasztása. Hogyan fogyasszuk az édesburgonyát? A hagyományos burgonyát teljesen ki lehet váltani vele, mindenféle köretként felhasználható. Nem érdemes olajban sütni, hiszen akkor a sok olaj miatt elveszti jótékony hatását. Azonban ActiFry olajsütőben, vagy hagyományos sütőben sütve, illetve párolva, főzve, pürésítve isteni. Keverhetjük más zöldségekkel is, és akár édes sütemény alapját is képezheti.

5 Természetesen az egészségért: a kókuszolaj felhasználása az étrendben Mi is az a kókuszolaj? A kókuszolaj, vagy kókuszzsír neve egyértelműen mutatja eredetét is: a kókuszolaj a kókuszpálma csonthéjas termésének táplálószövetéből, azaz a kókuszból, hideg eljárással kisajtolt zsiradék. Ez a zsiradék egy színtelen, eredetileg enyhén kókuszillatú olaj, amelynek felhasználása a szépségipartól kezdve, a gyógyszeriparig szinte végtelen, beleértve a háztartást is, ahol a főzésben lehet nagy segítségünkre. Feldolgozása során gyakran a kókuszillatot is kivonják belőle, így minden ételt elkészíthetünk vele, amihez bármiféle zsiradékra van szükség. De miért jobb a kókuszolaj vagy kókuszzsír, mint az egyéb állati vagy növényi eredetű zsiradékok? A kókuszolaj az egészséges étrend egyik kincse, hiszen teljes értékű zsiradékként bármilyen ételt el lehet vele készíteni anélkül, hogy a zsíros ételek kellemetlen mellékhatásaival kellene megküzdenünk. A kókuszolaj és a kókuszzsír ugyanis a bélből könnyen felszívódik, nehezebben raktározódik, így még azoknak is előszeretettel ajánlják, akik zsírfelszívódási zavarban szenvednek! Ezenkívül a kókuszolaj 45-50%-ban tartalmaz laurinsavat, és 13-20%-ban mirisztinsavat. Laurinsav tartalmának köszönheti gombaölő és antibakteriális hatását. A kókuszzsír nem igényel hűtést. Magas oxidációs pontjának (198 o C) köszönhetően sütés közben nem keletkeznek káros szabadgyökök. A kókuszolaj szerepe a fogyókúrában A kókuszolaj nem csak sokkal egészségesebb amiatt, hogy könnyen felszívódik bélrendszerünkben, de a fogyókúra, diéta idején is nagyszerű szolgálatot tesz. Furcsa összefüggés: zsírok és fogyás együtt Pedig így van, hiszen az alacsony kalóriatartalmú kókuszolaj segíti a felszívódási zavarok megszüntetését, így az ásványi anyagok gyorsabban és könnyebben szívódnak fel a szervezetben. Eltérő belső szerkezetének köszönhetően a zsírsavak a kókuszolaj esetében nem rakódnak le, hiszen már közvetlenül a bélrendszerből felszívódnak!

6 Cleanroom technológia, avagy miért tiszták a G&G vitaminok? A G&G vitaminok úgynevezett TISZTA SZOBÁBAN (Cleanroom) készülnek. A TISZTA SZOBA egy olyan, zsilip ajtókkal lezárt munkaterület, ahol a levegő tisztaságát, a hőmérsékletet és a páratartalmat megfelelő berendezésekkel szabályozzák annak érdekében, hogy védjék a vitaminokat a nem kívánt szennyeződésektől. A TISZTA SZOBÁBAN a keringetett levegő többszörösen szűrve van, hogy eltávolíthatóak legyenek a por és egyéb környezeti szennyeződések, amelyek károsíthatják a készítményeket. A TISZTA SZOBA tisztasági fokát nem csak a kívülről behozott levegő minősége határozza meg. Legalább ennyire fontos tényező a belső szennyezőanyag- és csíraforrások minimalizálása, amely többek között magában foglalja az érdes felületektől mentes, könnyen tisztán tartható gépek telepítését, az optimális anyag- és személyforgalom megtervezését, és a szigorú takarítási rend kidolgozását. A harmadik fontos tényező a nyomáslépcsők létrehozása, azaz a TISZTA SZOBÁBAN a környezethez képest megfelelő túlnyomás biztosítása. Erre azért van szükség, hogy a TISZTA SZOBA határoló falainak tömítetlensége, illetve a zsilip ajtókon való átjárás esetén a légáramlás iránya mindig a TISZTA SZOBÁBÓL kifelé irányuljon, ezáltal kívül tartva a környezeti szennyeződéseket. Hogyan működik a TISZTA SZOBA? A Tiszta szoba zsilip ajtóit zárva kell tartani, hogy a túlnyomást létre lehessen hozni. A helyiségben a túlnyomást úgy valósíthatjuk meg, hogy az elszívott levegő térfogatáramához képest több levegőt fújunk be. Mivel a szennyeződés elsősorban a levegőben terjed, különös gonddal kell kiválasztani és üzemeltetni a szellőző és klimatizáló berendezéseket, és a HEPA levegőszűrőket. A levegő áramlását általában felülről lefelé irányítjuk, hogy a porszemeket leöblítsük a felületekről. A TISZTA SZOBÁBA csak az annak előírásszerű használatára kiképzett, speciális védőruhát viselő munkatársak léphetnek be, illetve végezhetik ott a G&G vitaminok gyártását. A gyártás során természetesen gondoskodnak a felszabaduló szilárd és légnemű szennyezőanyagok biztonságos elszívásáról és a környezetvédelmi előírások szerinti kezeléséről is. Mindezeknek köszönhetően a G&G vitamin kapszulák 100% szennyeződés- és csíramentesen kerülnek a dobozokba, illetve Önökhöz, a fogyasztókhoz. A TISZTA SZOBA technológia ISO szabvány szerint szabályozott, melynek fenntartását az illetékes intézmény évente ellenőrzi. A G&G 1997 óta kizárólag Cleanroom technológia használatával gyártja tiszta és hatékony vitaminjait.

7 Slimawake 50 kapszula (G&G) 2 havi adag ára: helyett most: Napi költség: 79.- Miben segít? gátolja a szénhidrátok felszívódását elősegíti a fogyást (diéta mellett) segíti az emésztést csökkenti a zsírpárnák képződését méregtelenít csökkenti az éhségérzetet fokozza az anyagcserét Termékleírás: Túlzott, a szükségesnél nagyobb mennyiségű kalória bevitel esetében főleg finomított cukor, édességek, tésztafélék, finomított lisztből készült élelmiszerek rendszeres fogyasztásakor- a feleslegesen bevitt szénhidrát a szervezetben, mint glikogén (egyfajta keményítő) raktározódik, amely azután zsírrá alakul. Ez elhízáshoz vezet. A Slimawake hatóanyaga a Phaseolamin (Phase 2), ami az északi veteménybab egy kivonata. A Phaseolamin a szénhidrát molekulákhoz kapcsolódik és ennek eredményeképpen, azok nem bomlanak le felszívódó cukorra, hanem emésztetlenül távoznak a szervezetből. Tehát ez a termék a hizlaló szénhidrátok felszívódását gátolja! Vizsgálatok kimutatták, hogy 300 mg Phaseolamin annyi szénhidrát felszívódását képes megállítani, amennyi egy egész kenyérben van! Így Önnek a fogyókúra ideje alatt sem kell teljesen lemondania kedvenc péksüteményeiről, tésztáiról. A mértékletességre azonban továbbra is szüksége lesz... 1 kapszula tartalmaz: 450 mg Phaseolamin 2250 (Phase 2)

8 Itt a megújult Essential Food, a G&G természetes energia itala Miben segít? javítja az emésztést fogyáshoz, diétázáshoz kiváló megoldás energizál, növeli a fizikai teljesítőképességet csökkenti a koleszterin szintet vegetáriánusoknak és vegánoknak is kitűnő kiegészítő táplálék növényi forrásokból biztosítja a fehérjéket és komplex szénhidrátokat Termékleírás Az Essential Food terméknév magyarul Alapvető Táplálékot jelent, nem véletlenül. A legmagasabb minőségi elvárások szerint termesztett organikus (bio) növényekből és magvakból készült szinergikus őrlemény teljes értékű táplálékot biztosít a szervezet számára. A G&G gyár 2014-ben átdolgozta az Essential Food receptjét, és többek között hozzáadott az összetevőkhöz egy úgynevezett ORGEN B komplexet. Ez a különleges B-vitamin komplex nem a megszokott koncentrátumokat tartalmazza, hanem három organikus (bio) növényi kivonat elegyét (szent bazsalikom, guava és citrom), amely pontosan meghatározott mennyiségekben tartalmaz B1-, B2-, B3-, B5-, B6-vitaminokat és Folsavat. Tehát az Essential Food B-vitamin komplexe 100% -ban természetes, ahogy eredetileg a növények tartalmazzák a vitaminokat, mindenfajta változtatás nélkül! A megújult Essential Food készítményt a G&G 2014-ben több versenyre is benevezte, aminek ez lett az eredménye: Natural and Organic Products Europe 2014 dobogós helyezés The Janey Lee Grace Platina díj 2014 győztes Lunch! Show 2014 kiállítás hivatalosan AJÁNLOTT minősítésű termék CAM EXPO 2014 Legjobb Új Termék győztes

9 Az Essential Food összetevői: előcsíráztatott Aktív árpa (organikus): Dr. Yoshihide Hagiwara japán kutató vizsgálatai szerint 150-féle növény közül az Aktív árpa tartalmazza a legtöbb hasznos tápanyagot, többek között jó fajta, lassan felszívódó, összetett szénhidrátokat, aminosavakat, esszenciális zsírsavakat, enzimeket, vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek az előcsíráztatási eljárásnak köszönhetően közel 100%-ban benne maradnak az örleményben, ugyanúgy mintha a friss növényt fogyasztanánk lenmag (organikus): i.e körül már az ókori Babilonban is termesztették. Magas rost és Omega 3 illetve 6 zsírsav tartalma miatt rendkívül egészséges tápanyag Quinoa (organikus): gluténmentes dél-amerikai gabonaféle, melyet az ősi inkák a Magok Anyjának tartottak magas protein és rosttartalma miatt répa (organikus): bétakarotin tartalma kiemelkedő kurkuma (organikus): ősi indiai fűszernövény, amely erős antioxidáns, segíti az emésztést, javítja a keringést, és fokozza a méreganyagok kiürülését a belekből fekete áfonya (organikus): magas az antocianidin tartalma, ami egy erős antioxidáns hatású anyag javítja a szem vérellátását, és mérsékli a hajszálerek törékenységét Spirulina alga és árpafű (organikus): magas klorofill, fehérje, vitamin és ásványi anyag tartalmú összetevők Ascophyllum moszat (organikus): rendkívül gazdag nyomelem forrás Az Essential Food a Soil Association által hivatalosan organikusnak (bio) minősített, kóser és a Vegetarian Society által garantált vegán termék. Az Essential Food készítményt gyermekektől az idősebb korosztályig bezárólag bárki fogyaszthatja. Ideális reggeli italként - vízzel, gyümölcslével, joghurttal vagy turmixba keverve a legjobb. Egy adag 20g, ami két mérőkanálnak felel meg. A termék 200g-os és 600g-os kiszerelésben kapható. Alapvető Táplálék superfood (Essential food) 200g (G&G) ára: helyett most: Alapvető Táplálék superfood (Essential food) 600g (G&G) ára: helyett most: gramm Essential Food tartalmaz: 590mg aktív árpa, 140mg alma, 140mg lenmag, 40mg árpafű, 30mg quinoa, 10mg fekete áfonya, 10mg répa, 10mg kurkuma, 10mg Ascophyllum moszat, 10mg Spirulina alga és 10mg Orgen B-komplex HA MOST VÁSÁROL ESSENTIAL FOOD TERMÉKET, +1 ADAGOT (20G) AJÁNDÉKBA KAP!

10 Króm GTF 200mcg 100 kapszula (G&G) 3 havi adag ára: helyett most: Napi költség: 30.- Miben segít? normalizálja a vércukorszintet csökkenti a koleszterinszintet gyorsítja az anyagcsere működését elősegíti az aminosavak beépülését a szervezetbe zsírégető hatása ismert hozzájárul a testsúly csökkenéséhez szálkásít Termékleírás: A króm egy nyomelem, melynek természetes forrásai a kukoricaolaj, baromfi hús, kagyló, rák, sörélesztő. Az inzulin króm nélkül nem képes kifejteni megfelelő hatását a szénhidrát-anyagcserében. A króm serkenti a cukor anyagcserét, és folyamatosan stabilizálja a vércukorszintet, ezáltal csökkenti a nassolás és az édességek, péksütemények utáni vágyakozást. Segíti a szervezet regenerálódását, és növeli annak teherbírását, teljesítőképességét. Sportolás vagy testmozgás mellett hatásosan csökkenti a testzsírt, és egyben növeli az izomtömeget. Az élelmiszerek feldolgozási folyamata során a króm 80%-a eltűnik az élelmiszerekből, ráadásul az öregedési folyamattal párhuzamosan, illetve aktív sporttevékenység után mennyisége a szervezetben tovább csökken. Ezért pótlása alapvető fontosságú.

11 Fogyásom Története Szeretném leírni fogyásom történetét. Eléggé el voltam keseredve, mert sok diétát próbáltam már, de semmi nem használt, állandóan éhes voltam és kívánós (főleg a szénhidrát és édesség után vágyakoztam). Tündének elpanaszoltam bánatom, és ő javasolta, hogy csináljak egy vitamin tesztet. Ezekután a következőket javasolta. Szedjek sok C vitamint, Krómot, Slimawake-et, Thermoboost-ot es Slimasleep-et, és igyak sok vizet. Megfogadtam a tanácsát, és elkezdtem a diétát. A C-vitaminnak köszönhetően egész télen egyszer sem voltam beteg, még úgy sem, hogy a családban mindenki köhögött, tüsszögött. Én nem. A krómnak köszönhetően megszűnt az állandó édesség utáni vágyakozásom, és két hét múlva már 2kg súlyfelesleg ment le rólam. A legmeglepőbb az volt, hogy nem voltam éhes. Nem voltam kívánós, és nem szenvedtem. Folytatom a javasolt módszert, mert nekem bevált. Köszönöm, Kinga

12 Minden, amit tudni kell a narancsbőrről Ki ne hallott volna már a narancsbőrről? Manapság szinte minden nap lehet olvasni róla az újságokban, vagy bekapcsolja a tv-t, és biztos leadnak egy reklámot olyan krémekről, amik segítenek az eltüntetésében. Arra viszont kevésbé ösztönöznek, hogy mozogjon, étkezzen megfelelően, fogyasszon napi 2-3 liter vizet, mert ezek nélkül egy tubus krém nem fog csodákat tenni. Mi is a narancsbőr valójában? A narancsbőr, más néven cellulit nem más, mint a bőrréteg alatt felhalmozódott zsír. Miért nevezik narancsnak? Mert bőre egyenlőtlen lesz, gödröcskék lesznek láthatóak rajta, amik hasonlítanak ennek a gyümölcsnek a felületéhez. Előjöhet hason, fenéken és combon is. Nem szép látvány, ugye? Milyen korban alakulhat ki? Mitől halmozódik fel ez a zsírréteg? Sajnos egyre korábbra, fiatalabb korra tehető. Ezért is kellene minél hamarabb tudatos életmódra nevelni gyermekeinket. Napi 30 perc mozgás, odafigyelés az étkezésre, megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása, és nem lesz problémája a cellulitisszel. Bár a genetikára is vissza lehet vezetni kialakulását, de ez kis százalékban jellemző. A veleszületett hajlammal sajnos nem nagyon tud mit tenni, de a fenti dolgokra való odafigyeléssel megakadályozható. Mit tud tenni a bőre épségéért? Ismét meg kell említeni a rendes étkezés és a rendszeres mozgás fontosságát. Könnyen alakulhat ki narancsbőr, ha magas szénhidráttartalmú ételeket fogyaszt. Ezek tele vannak cukorral, zsírral, nem beszélve a méreganyagokról. Mindenképp mérsékelje ezek fogyasztását! Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt és fehérjét! Nincs másra szükség, mint: Ajánlunk egy hasznos házi krémet is a narancsbőr ellen 15 g sheavaj 15 g kókuszolaj 1 dl olívaolaj 10 csepp fahéjolaj (helyettesíthető gyömbér, rozmaring, vagy borókaolajjal is) 5 csepp szegfűszegolaj annyi kávé, amennyit az olaj felvesz Gőz felett olvasszuk fel a sheavajat, kókuszolajjal és olívaolajjal, majd keverjük bele a kávét. 5 perc kevergetés után szűrjük át a lehűlt masszát, és csepegtessük bele az illóolajokat. Pár perc kevergetés után tegyük hűtőbe, és hagyjuk kihűlni. Az illata is csodás, hatása pedig nem marad el!

13 Magazinunk tavaszi számában szeretném bemutatni Önöknek egy nagyon régi törzsvevőnket, aki nem mellesleg egy igen közkedvelt aerobik edző. A múlt hétvégén kíváncsiságból elmentem Móni alakformáló órájára és komolyan mondom, hogy leesett az állam! Egy nagyon kemény, de egyben élvezetes órát tartott a jól összeszokott csoportjának és nekem. Az igazság az, hogy életem egyik legkeményebb óráján vehettem részt. Tetőtől talpig átmozgatott, amit nagyon élveztem. Másnap alig bírtam lábra állni, olyan izomlázam lett. Minden porcikámban éreztem a fejlődést. Ismerjék meg Rádi Mónit, a közkedvelt aerobik edzőt, akit már 2006 óta van szerencsém ismerni. Mióta sportolsz? 1998-ban az egyetemen ezt a kurzust választottam, és milyen jól tettem, hiszen az aerobik lett a szenvedélyem. Mióta vagy aerobik edző? 2002-ben végeztem a Budapesti Fittness Akadémián, és azóta napi szinten tartok órákat a hozzám ellátogató lelkes vendégeimnek. Hogyan szoktál összeállítani egy edzésprogramot? Mindig a csoport összetétele alapján döntök a feladatok nehézségi fokáról. Igyekszem eszközökkel (súlyzó, labda, gumiszalag) színesíteni az órákat, hogy ne legyen unalmas a gyakorlatsor. Azt is fontosnak tartom, hogy a zene is motiváló hatású legyen. Hogyan találkoztál a G&G vitaminokkal? 2006-ban egy barátnőm ajánlotta a G&G vitaminokat, és azóta napi szintem fogyasztom őket. Évek óta hűséges vagy a G&G márkához. Miért nem váltottál más termékekre? A G&G előtt kipróbáltam sok ismert márkát, de egyik sem volt olyan hatékony, mint a G&G. Most melyik G&G vitaminokat szeded? Jelenleg az Antioxidáns Bombát és a Glükozamint szedem. Mivel a munkám sok energiát és lendületet igényel, ezért volt szükségem egy igazán ütős napi csomagra. Miért szereted a Glükozamint? Az izületeimet védem vele, mert mióta szedem, azóta nem fájnak a térdeim a különböző gyakorlatok alatt. Miért választottad az Antioxidáns Bombát? Azért, mert egy kis csomagban minden benne van, amire testi és szellemi szinten szükségem van a nap folyamán. Nem fáradok el, mindig energikus és lelkes vagyok az óráimon, ami remélem átmegy a vendégeim számára is. Móni köszönöm szépen az interjút! Én köszönöm a lehetőséget! Interjú Rádi Móni aerobik edzővel

14 Kiknek ajánljuk? Jó reggelt Protein Plus fehérje italpor 300g (G&G) 1 havi adag ára: helyett most: Napi költség: Edzőterembe járó uraknak és hölgyeknek az izomzat fejlődéséhez Fogyni vágyó hölgyeknek és uraknak, egy vagy két étkezés kiváltására Rendszeresen sportolóknak a teljesítmény és az energiaszint növeléséhez Miben segít? energizál reggelit, vacsorát kiváltva segíthet megszabadulni a felesleges kilóktól javítja az izmok tónusát növeli az izomtömeget csökkenti a testzsírt ízületvédő hatású sportoláshoz ajánljuk csökkenti az éhségérzetet Termékleírás: A Jó Reggelt Fehérje Plusz egy különleges italpor: egy magas fehérje-, és alacsony szénhidrát-tartalmú készítmény, amely reggeli italként fogyasztva ellátja a szervezetet az induláshoz szükséges tápanyagokkal. A növényi fehérjéken, aminosavakon túl tartalmaz még almát, psyllium héjból rostanyagokat, vitamin és ásványi anyag mixet, továbbá 200-szoros Aloe Vera koncentrátumot is. Sportolóknak kiváló megoldás, mert az italporban található aminosavak sok energiát biztosítanak, és építik az izomzatot. Az ital vacsora helyett fogyasztva segíthet megszabadulni a felesleges kilóktól. Tejjel vagy gyümölcslével egyaránt fogyasztható.

15 SZÜLETÉSNAPJA ALKALMÁBÓL 30% KEDVEZMÉNNYEL KEDVESKEDÜNK ÖNNEK! Az Elan-Vital Egészség Központ csapata szeretné meglepni Önt a születésnapja alkalmából! Ha a születésnapján, vagy azon a héten eljön hozzánk vásárolni, akkor minden Ön által választott G&G termékre 30% kedvezményt adunk! Várjuk nagy szeretettel a Síp utcai üzletünkbe! A kedvezmény igénybevételéhez csupán a személyi igazolványa bemutatására van szükség. Születésnapi Akciónk December 31- ig tart! Más kedvezményekkel nem vonható össze. A születésnapi kedvezmény igénybevételének feltételei: A kedvezményt 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe. A születésnap dátumát személyi igazolvánnyal, vagy más hasonlóan hiteles okmánnyal igazolni kell. A születési dátumot rendszerünkben rögzítjük, amihez a kedvezményezett a születésnapi kedvezmény igénybe vételével automatikusan hozzájárul. Az Elan-Vital harmadik fél részére a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adja ki. A születésnapi kedvezménnyel meglévő, regisztrált vásárlóinknak szeretnénk kedveskedni egyszer egy évben. Ezért a kedvezmény azoknak a kedves vásárlóinknak elérhető, akik az igénybevétel dátuma előtt legalább 30 nappal regisztráltak rendszerünkben. A regisztráció az első vásárláskor automatikusan megtörténik. Vásárlás nélkül nem lehet regisztrálni. Kizárólag a születésnapi kedvezményre való jogosultság megszerzése miatt, személyes vásárlás esetén nem lehet másik olyan személyt regisztrálni, aki nincs jelen az üzletben. A kedvezményt a születésnap dátuma előtt vagy után maximum 2 héttel lehet igénybe venni. A 30% kedvezmény a mindenkor érvényes listaárakból számítandó. A 30% kedvezmény kizárólag a G&G étrend-kiegészítő termékekre vonatkozik. Egyéb termékekre a kedvezmény nem alkalmazható. A születésnapi kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható, pénzre nem váltható, át nem ruházható. A születésnapi kedvezmény egy személy részére, egy naptári évben egyszer, egyösszegű vásárlás keretében vehető igénybe. Abban az esetben, ha a kedvezmény igénybevételekor egy vagy több igényelt termék nincs készleten, a termék(ek) előre kifizetésével a 30% kedvezmény a későbbi időpontban kiadott árukra is érvényes. A promóció időtartama: (+2 hét az igénybevételre, de a születésnap dátuma 2015-ben kell, hogy legyen)

16 Weboldalunk (webshop): Keressen Bennünket a Facebookon: Elan-Vital Természetes Egészség Közont Cím: Elan-Vital Természetes Egészség Központ 1075 Budapest, Síp u. 6. Nyitvatartási idő: Hétfő: 10-19h, Kedd - Péntek: 10-18h, Szombat - Vasárnap: zárva Telefon/fax: , üzlet mobil: 06-30/ budapest@elan-vital.hu

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

A gyönyörű haj titka: G&G Hajformula. A vízfogyasztás fontossága. Mire figyeljünk napozáskor? Bőrvédelem bétakarotinnal. TOP 5 hidratáló étel

A gyönyörű haj titka: G&G Hajformula. A vízfogyasztás fontossága. Mire figyeljünk napozáskor? Bőrvédelem bétakarotinnal. TOP 5 hidratáló étel 2015 NYÁR 2015 NYÁR 2015 NYÁR A Természetes és Egészséges Életmód Magazin A gyönyörű haj titka: G&G Hajformula A vízfogyasztás fontossága Interjú Kasuba L. Szilárddal Mire figyeljünk napozáskor? TOP 5

Részletesebben

Kollagén a bőr építésze!

Kollagén a bőr építésze! Kollagén a bőr építésze! A kollagén rost a bőr támasztó karosszériája Ha a kollagén rostokat 1 mm átmérő vastagságban egymás mellé összetesszük, több mint 10 kg terhelést bírnak ki akárcsak a hagyományos

Részletesebben

Főzzünk másképpen! Receptverseny

Főzzünk másképpen! Receptverseny Táplálékod legyen gyógyszered, s a gyógyszered a táplálékod. Főzzünk másképpen! Receptverseny A pályázatban résztvevő ételek III. Céklás-almás muffin Céklás-almás muffin Hozzávalók: 200 g szénhidrátcsökkentett

Részletesebben

Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző

Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző Teniszezők Táplálkozása Összeállította: Faludi Levente szakedző A táplálkozás nem teljesítményfokozó tényező, de a táplálkozásban elkövetett hibák csökkentik a teljesítőképességet! Energia szükséglet Egy

Részletesebben

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl

Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl Téli vitaminkosár zöldségekbõl, gyümölcsökbõl A téli hónapokban sem kell lemondanunk az egészséges zöldségekrõl és gyümölcsökrõl. Számos fajtájuk télen is bõvelkedik vitaminokban, gyakori fogyasztásukkal

Részletesebben

HATÉKONYSÁG, ANGOL MIN

HATÉKONYSÁG, ANGOL MIN 2016 NYÁR 2016 NYÁR 2016 NYÁR A Természetes és Egészséges Életmód Magazin Interjú Gyuráki Attila úszóbajnokkal Napi vitamin csomag sportoláshoz Foci tombola! Top 5 zöldség Bemutatkozik a Liponsav 5 TIPP

Részletesebben

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat.

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat. Nyomelemek, ásványi anyagok: Nevükhöz hűen csak nyomokban, egészen icipici mennyiségben szükségesek a szervezet számára, ugyanakkor ez a nagyon kicsike mennyiség egyben létfontosságú is! Néhány rövid mondat

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

Alakformáló diéta (nemcsak) vegetáriánusként

Alakformáló diéta (nemcsak) vegetáriánusként Alakformáló diéta (nemcsak) vegetáriánusként Az első témakör, amit a vegetáriánus táplálkozással kapcsolatban bővebben kifejtenék, a vegetáriánus alakformáló diéta. A fogyás, súlycsökkenés önmagában nem

Részletesebben

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista

Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez. 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista Alapvetően fontos fogyasztási tanácsok a Napharcos termékekhez 2015, Napharcos biológiai sejtjavító és megújító specialista A tökéletes táplálkozás megvalósítása a természetes testi állapotért Különlegesen

Részletesebben

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net

Lotus Therme. Masszázs árak. www.lotustherme.net Lotus Therme Masszázs árak 1 www.lotustherme.net HU 2 Klasszikus masszázsok Talpmasszázs 30 perc HUF 8.500, A talpreflex masszázs alapja, hogy a szervezetnek több, mint hetvenezer idegvégződése van egy

Részletesebben

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft.

EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ. IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. EGÉSZSÉGET ADNI JÓ! TERMÉKISMERTETŐ IN VITRO Kutató- Fejlesztő Kft. köszöntő Kedves Olvasó! Egészséget adni jó! Örömmel tölt el minket, ha meg vannak elégedve termékeink színvonalával, hatásosságával.

Részletesebben

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL GYÖNYÖRÛ B Õ R KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL TÖRTÉNET Az egyik legismertebb magyar kozmetikai márka története a 80-as években indult: a nézők egy tévéinterjúban megismerhettek egy idős hölgyet, aki a kora ellenére

Részletesebben

Csontritkulás csökkentése, a XXI. században, a régmúlt megoldásaival!

Csontritkulás csökkentése, a XXI. században, a régmúlt megoldásaival! Csontritkulás csökkentése, a XXI. században, a régmúlt megoldásaival! Szeretné megelőzni? Szeretné javítani? Válaszoljon pár egyszerű kérdésre gondolatban és megismerheti a megoldást! Mi az, amit tapasztal?

Részletesebben

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés

Grilla Stúdiója - gyógytorna, szülésfelkészítés Az éltetõ vitaminok A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek feltétlenül szükségesek testünk kifogástalan mûködéséhez. A vitamin elnevezés a vita (élet) és az amin (NH2-tartalmú kémiai gyök) szavakból

Részletesebben

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l

EGÉSZSÉGÉVEL. Törődjön többet. 2092Ft. 903Ft. 1677Ft. 1223Ft 61150 Ft/l Törődjön többet EGÉSZSÉGÉVEL 2016. február 29 - március 26. K I E M E LT A J Á N L ATA I N K Bioextra Grapefruit Mag Kivonat csepp INTERHERB Vital Zöld Kávé &Garcinia tabletta A Bioextra Grapefruit mag

Részletesebben

Tanulságos mese. több, mint joghurt. az emberi szervezetről

Tanulságos mese. több, mint joghurt. az emberi szervezetről Tanulságos mese több, mint joghurt az emberi szervezetről Isten megteremtette az embert, és a benne lévő szervek, anyagok elkezdtek vitatkozni azon, hogy ki legyen a főnök. Agy: Én gondolkodom helyettetek.

Részletesebben

esetén a timol típusú illóolajat 2 csepp borsikaolajjal is alkalmazhatjuk. Vöröshagyma

esetén a timol típusú illóolajat 2 csepp borsikaolajjal is alkalmazhatjuk. Vöröshagyma esetén a timol típusú illóolajat 2 csepp borsikaolajjal is alkalmazhatjuk. Vöröshagyma Az Aloe vera és a fokhagyma után a vöröshagyma személyében" a liliomfélék újabb képviselőjét ismerhetjük meg. A vöröshagyma,

Részletesebben

Sporttáplálkozás. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július

Sporttáplálkozás. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július Sporttáplálkozás Készítette: Honti Péter dietetikus 2015. július Az egészséges ember számára megfogalmazott táplálkozási ajánlások érvényesek a különböző sporttevékenységet végzők számára is. Kiegyensúlyozott

Részletesebben

A táplálkozás szerepe a szív érrendszeri megbetegedések. megelőzésében. Dr. Czakó Tibor 2013.10.22.

A táplálkozás szerepe a szív érrendszeri megbetegedések. megelőzésében. Dr. Czakó Tibor 2013.10.22. A táplálkozás szerepe a szív érrendszeri megbetegedések megelőzésében Dr. Czakó Tibor 2013.10.22. Mottó: A táplálékban keressétek gyógyulásotokat Hippokratesz 2001-ben 17 millió ember halt meg keringési

Részletesebben

Sportélettan zsírok. Futónaptár.hu

Sportélettan zsírok. Futónaptár.hu Sportélettan zsírok Futónaptár.hu A hétköznapi ember csak hallgatja azokat a sok okos étkezési tanácsokat, amiket az egészségének megóvása érdekében a kutatók kiderítettek az elmúlt 20 évben. Emlékezhetünk

Részletesebben

Miért kellene Chlorellát és Spirulinát (WellStar Green Gold Solar terméket) fogyasztanom?

Miért kellene Chlorellát és Spirulinát (WellStar Green Gold Solar terméket) fogyasztanom? F.A.Q. - Gyakori kérdések WellStar Green Gold Solar Tropical Mi tartalmaznak a WellStar Green Gold Solar termékek? A WellStar Green Gold Tropical-ban Spirulina platensis és Chlorella vulgaris mikroalgák,

Részletesebben

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a

(Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői jogok tulajdonosa a 25 ötlet, amelyekkel ünnepek alatt (és után is!) kordában tarthatja családját (Ezt az összeállítást nyugodtan továbbküldheti rokonainak, barátainak de kérem, semmilyen módon ne változtassa meg! A szerzői

Részletesebben

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat Nagyszerű választás a vér táplálásához és az idegek megnyugtatásához! A kínai medicina szerint az Aranyszínű selyemdatolya (Jujuba), vagy más néven kínai datolya segít

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KOLESZTERIN. Tanácsok, tippek a koleszterinszint csökkentéséhez KÉSZÍTMÉNYEKKEL A KOLESZTERINSZINT CSÖKKENTÉSÉÉRT

ÚTMUTATÓ KOLESZTERIN. Tanácsok, tippek a koleszterinszint csökkentéséhez KÉSZÍTMÉNYEKKEL A KOLESZTERINSZINT CSÖKKENTÉSÉÉRT KÉSZÍTMÉNYEKKEL A KOLESZTERINSZINT CSÖKKENTÉSÉÉRT KOLESZTERIN ÚTMUTATÓ Tanácsok, tippek a koleszterinszint csökkentéséhez Tudjon meg többet a koleszterinrôl a www.beres.hu oldalon okos telefonjával! ÚJDONSÁG

Részletesebben

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban

Wellness kezelések az Oriental Spa-, Wellness- és Fitneszközpontban Wellness kezelések az Oriental Spa, Wellness és Fitneszközpontban MASSZÁZSOK Alapmasszázsok 20 perc 50 perc Svéd masszázs keringésjavító masszázsolajjal és esszenciával (levendula, ciprus, menta 5 200

Részletesebben

Sporttáplálkozás. Étrend-kiegészítők. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július

Sporttáplálkozás. Étrend-kiegészítők. Készítette: Honti Péter dietetikus. 2015. július Sporttáplálkozás Étrend-kiegészítők Készítette: Honti Péter dietetikus 2015. július Étrend-kiegészítők Élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak

Részletesebben

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD.

SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. Tökéletes a szükségleteknek megfelelő táplálkozáshoz. SELECT GOLD Complete prémium szárazeledel mindenféle termetű és életkorú kutya számára. A SZERETET ARANYAT ÉR. SELECT GOLD. kiváló minőségű, funkcionális,

Részletesebben

TIENS. Kincsek gyermekek számára. TIENS Kincsek gyermekek számára

TIENS. Kincsek gyermekek számára. TIENS Kincsek gyermekek számára TIENS Kincsek gyermekek számára 4 doboz Gyermek kalcium 3 doboz Cink 2 doboz Kardi Junior 1 db Oracare fogkrém gyermekeknek Speciális csomag gyermeke számára! TIENS Kincsek gyermekek számára A gyermekorvosok

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Supradyn Citrom pezsgotabletta. multivitamin, ásványi anyag kombináció

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Supradyn Citrom pezsgotabletta. multivitamin, ásványi anyag kombináció OGYI/28697/2010 BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Supradyn Citrom pezsgotabletta multivitamin, ásványi anyag kombináció Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön

Részletesebben

Egészséges táplálkozás:

Egészséges táplálkozás: KORSZERŰ TÁPLÁLKOZÁS Egészséges táplálkozás: Az egészséges :egy megfelelően összeállított menü, a szervezetnek szükséges energia és tápanyag mennyiséget biztosítja ahhoz, hogy tartósan egészségesek maradjunk.

Részletesebben

THALASSO TERÁPIA. Kezelések

THALASSO TERÁPIA. Kezelések THALASSO TERÁPIA Kezelések A THALASSO A Thalasso szó görög eredetû jelentése: Jó közérzet tengeri növények és ásványi anyagok által. A tengerbôl származó természetesen gazdag összetételû anyagok kiválóan

Részletesebben

WellStar Genio Natural Mind Balance Természetes szellemi egyensúly

WellStar Genio Natural Mind Balance Természetes szellemi egyensúly WellStar Genio Natural Mind Balance Természetes szellemi egyensúly Melyek a Genio legfontosabb összetevői? Guarana, spirulina, zöldtea, feketebodza, feketeribizli, földiszeder, feketeáfonya, málna, acerola

Részletesebben

A táplálékkal felvett és a felhasznált energiamennyiség grafikus ábrázolása

A táplálékkal felvett és a felhasznált energiamennyiség grafikus ábrázolása A fogyókúra Követelmény: Megfelelő táblázat segítségével állítsa össze egy könnyű fizikai munkát végző fogyókúrázó napi étrendjét. Szint: Közép Pontszám: 26 pont Julcsit érettségi után nem vették fel egyetemre,

Részletesebben

Pl.: 168 cm magas, szellemi tevékenységet végzõ, különösebb fizikai terheléstõl mentes nõ ideális testtömege: 58 kg,

Pl.: 168 cm magas, szellemi tevékenységet végzõ, különösebb fizikai terheléstõl mentes nõ ideális testtömege: 58 kg, Táplálkozás A kiegyensúlyozott táplálkozás alapjai A minõségileg megfelelõ táplálkozás változatos, idényszerû, íz, szín, konzisztencia tekintetében harmonikus, komplett (állati eredetû) fehérjéket tartalmaz,

Részletesebben

Először nézzük meg, mit ír egy elismert természetgyógyász a mákolaj élettani hatásairól:

Először nézzük meg, mit ír egy elismert természetgyógyász a mákolaj élettani hatásairól: Megfigyelte már, hogy ha mákot eszik, milyen sok mák megy át az emésztőrendszerén, és így vész "kárba"? Próbálja ki a mákolajat! A hidegen sajtolt mákolaj a mákszemek "lelke". Hamarosan indul az új nyereményjáték!

Részletesebben

3 hetes program a szexi(bb) alakért!

3 hetes program a szexi(bb) alakért! 3 hetes program a szexi(bb) alakért! www.holisztikusfitnesz.hu Előszó Kedves Olvasó! Lehet, hogy életedben először lépsz a fogyás-alakformálás rögös útjára, lehet, hogy sokadszor rugaszkodsz neki... Bármelyik

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál A cukorbetegség A cukorbetegség - diabetes mellitus A cukorbetegség élethossziglan tartó, jelen tudásunk szerint nem gyógyítható betegség, amelyben a szervezet nem tudja a táplálékból nyert szõlõcukrot

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából

A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából Mozgásszervi megbetegedések és megelőzésük A testmozgás anatómiája Részlet dr. Sánta János sportorvos, belgyógyász-kardiológus előadásából Az ember egész testalkatát, felépítését a csontváz határozza meg,

Részletesebben

SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba.

SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba. 3. Foglalkozás SZAKMAI SEGÉDANYAG az FFsuli program elméleti anyagaiba. Élelmiszerek vásárlása Az élelmiszerek vásárlása alapvetően két szempont alapján történhet: a kiválasztást befolyásolják egyrészt

Részletesebben

A várandós nõk táplálkozása

A várandós nõk táplálkozása A várandós nõk táplálkozása Fontos, hogy az étrend igazodjon a kismama testtömeg-indexéhez, alapanyagcseréjéhez, az aktuális állapotához, és az ízléséhez. Vegyes táplálkozással, jól megválogatott, jó minõségû

Részletesebben

Dr. Rodler Imre. Készült 2004-ben a Nemzeti Népegészségügyi Program támogatásával

Dr. Rodler Imre. Készült 2004-ben a Nemzeti Népegészségügyi Program támogatásával TÁPLÁLKOZÁSI AJÁNLÁSOK, ADATOK A TÁPANYAGTÁBLÁZATBÓL Szerkesztette: Dr. Rodler Imre Készült 2004-ben a Nemzeti Népegészségügyi Program támogatásával A Táplálkozási ajánlásokat készítette: Dr. Antal Magda,

Részletesebben

A szájszárazság. kezelése. élenjáró márka a szájszárazság kezelésében. Kapható a patikákban!

A szájszárazság. kezelése. élenjáró márka a szájszárazság kezelésében. Kapható a patikákban! A szájszárazság kezelése élenjáró márka a szájszárazság kezelésében Kapható a patikákban! Legalább minden ötödik felnôtt szájszárazságtól szenved - problémá jukat nem kell elhallgatniuk, hiszen pana szaik

Részletesebben

Töltsd fel a nyarat egészséggel!

Töltsd fel a nyarat egészséggel! WELLNESS-KÉSZLET NAPRENDSZER WELLNESS-KÉSZLET NAPRENDSZER Semmi sem kellemesebb, mint a nyári vakációra készülődés. Fürdőruha és napszemüveg, színes ruhák és fényképezőgép a strandfotókhoz, azonnal ráhangolnak

Részletesebben

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037. Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Röviden a cukorbetegségről

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037. Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Röviden a cukorbetegségről 1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037 Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. 1 Hírlevél Röviden a cukorbetegségről Cukorbetegség felismerése és kezelése Kiadó: Gönc Város

Részletesebben

3 új TIENS étrend-kiegészítő

3 új TIENS étrend-kiegészítő 3 új TIENS étrend-kiegészítő TIENS VISIONS, TIENS FLEXI, TIENS FIZZY A tökéletes látásért Aktív életért Kirobbanó energiáért TARTALOM TIENS VISION TIENS FLEXI TIENS FIZZY TIENS VISION Fekete áfonya és

Részletesebben

Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről

Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről Erre majd együtt mászunk fel! Tájékoztató szív- és érrendszeri betegségekről és azok megelőzéséről Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50. www.szeretemazeletem.hu Az érelmeszesedéstől az infarktusig

Részletesebben

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások szabályozása az Európai Unióban Mire kell figyelnünk gyakorlati alkalmazásnál?

Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások szabályozása az Európai Unióban Mire kell figyelnünk gyakorlati alkalmazásnál? Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások szabályozása az Európai Unióban Mire kell figyelnünk gyakorlati alkalmazásnál? Dr. Horacsek Márta Cél: mentális/fizikális állapot hosszú távú megőrzése

Részletesebben

Egyéni edzés. Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD

Egyéni edzés. Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD Testedzési utasítások ERŐFEJLESZTŐ FEKPAD Tisztelt Vásárló, gratulálunk Önnek, hogy megvásárolta az új ENERGETICS fitnesz berendezést. A testgyakorlások elvégzésekor kellemes szórakozást és sok sikert

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

Helyes táplálkozás a családban

Helyes táplálkozás a családban Helyes táplálkozás a családban Amikor leültem megírni ezt a cikket, azon gondolkodtam, vajon hányan fognak unottan felsóhajtani: "Na, már megint a táplálkozásról lesz szó!" Valóban nagyon sok szó esett

Részletesebben

PRÉMIUM KATALÓGUS 2016/9-12 Érvényes: 2016. június 14-től szeptember 5-ig. LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A SIKERÉRT

PRÉMIUM KATALÓGUS 2016/9-12 Érvényes: 2016. június 14-től szeptember 5-ig. LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A SIKERÉRT PRÉMIUM KATALÓGUS 2016/9-12 Érvényes: 2016. június 14-től szeptember 5-ig. LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE A SIKERÉRT BEMUTATJUK AZ ORIFLAME BŐRÁPOLÁSI ÉS WELLNESS KALAUZÁT A kiadványban megismerheti a termékek hatékonyságát

Részletesebben

Mik az egészséges táplálkozás alap pillérei, melyre mindenkinek érdemes oda figyelni?

Mik az egészséges táplálkozás alap pillérei, melyre mindenkinek érdemes oda figyelni? Kedves Olvasó! Vaskút Község Önkormányzata által elnyert Egészségre nevelő életmódprogramok Vaskút községben elnevezésű pályázat keretein belül lehetőség nyílt ismeret átadó cikkek elkészítésére. A cél,

Részletesebben

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA - LÚGOSÍTÁS

A SAV-BÁZIS EGYENSÚLY HELYREÁLLÍTÁSA - LÚGOSÍTÁS HRI GREEN BASE Lúgosító kapszula TESTÜNK ERŐINEK VALAMENNYI ÖSSZETÉTELE KÖZÜL A SAVAK HATÁSA A LEGKÁROSABB /Hippokratész/ Az utóbbi időben egyre többet lehet hallani szervezetünk elsavasodásáról. Dr. Robert

Részletesebben

Betegtájékoztató ROXERA 10 MG FILMTABLETTA

Betegtájékoztató ROXERA 10 MG FILMTABLETTA ROXERA 10 MG FILMTABLETTA Roxera 5 mg filmtabletta Roxera 10 mg filmtabletta Roxera 15 mg filmtabletta Roxera 20 mg filmtabletta Roxera 30 mg filmtabletta Roxera 40 mg filmtabletta rozuvasztatin HATÓANYAG:

Részletesebben

www.hurom.hu HUROM HUNGARY

www.hurom.hu HUROM HUNGARY Hurom HH Elite ( HH második generáció ) Használati útmutató Használat előtt figyelmesen olvassa el az utasitásokat. Utasitások szerint használja a Hurom gyümölcsfacsaró. Tartalomjegyzék Miért Hurom?...

Részletesebben

KYANI TERMÉK TÁJÉKOZTATÓ 1

KYANI TERMÉK TÁJÉKOZTATÓ 1 KYANI TERMÉK TÁJÉKOZTATÓ 1 KYANI TERMÉKEK-ALASZKA CSODÁJA! AZ EGÉSZSÉG HÁROMSZÖGE Manapsá a kényelem áll az első helyen, az eészsé a második helyre szorul. Letöbb ember számára csak idő kérdése ey váratlan

Részletesebben

1. Testünk és lelkünk szoros egysége... 4. 2. Táplálkozási szokásaink a magyar kultúrában.. 4

1. Testünk és lelkünk szoros egysége... 4. 2. Táplálkozási szokásaink a magyar kultúrában.. 4 Tartalom KÖSZÖNTŐ... 2 1. Testünk és lelkünk szoros egysége... 4 2. Táplálkozási szokásaink a magyar kultúrában.. 4 3. Az egészségtelen táplálkozás és az elhízás káros hatásai... 5 4. Hogyan együnk?...

Részletesebben

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered

Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Az erő a hosszú hajban van! Oroszul a sörény: koszmi, ami a kozmikus szóból ered Szeretnéd megnöveszteni a hajad? Használd az Arany Gyömbér és a Bio Rehab készítményeket! A hajnövekedés általános gyorsasága

Részletesebben

Ásványi anyagok, nyomelemek

Ásványi anyagok, nyomelemek Ásványi anyagok, nyomelemek Makroelemek Mikroelemek - Nyomelemek Makroelemek Kalcium (Ca) Egészséges felnõttek esetén a napi szükséglet 800 mg. Serdülõ- és idõskorban, valamint terhesség, szoptatás esetén

Részletesebben

V IVAMAX Használati útmutató FITNESSPRO H A S IZOM E R Õ S ÍTÕ

V IVAMAX Használati útmutató FITNESSPRO H A S IZOM E R Õ S ÍTÕ VIVAMAX FITNESS PRO HASIZOM ERÕSÍTÕ Használati útmutató Szerviz Márkus János 06/30/946-0388 Budapest, Fõ u. 68. METESZ Székház II. emelet, 211. ajtó Jótállási szelvény Vivaldi Kft. Típus:.... Gyártási

Részletesebben

B17 vitamin rák ellen

B17 vitamin rák ellen B17 vitamin rák ellen B17 vitamin rák ellen A B-17 vitamin (Laetrile, Amigdalina) alternatív rákgyógyszer, injekció és tabletta a rákos sejtek csökkentésére, megszüntetésére, valamint szaporodásuk megállítására

Részletesebben

TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA

TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA Tisztelt Olvasó! A Táplálkozási Akadémia című hírlevél célja az, hogy az újságírók számára hiteles információkat nyújtson az egészséges táplálkozásról, életmódról, valamint a legújabb tudományos kutatási

Részletesebben

OKTATÓFILMEK BEMUTATÁSA

OKTATÓFILMEK BEMUTATÁSA Debrecen, 2015. október 20. EGÉSZSÉGES ALAPANYAGOK EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS MINTAPROJEKT A KÖZÉTKEZTETÉS MINŐSÉGI FEJLESZTÉSÉRE ÉS A FOGYASZTÓI TUDATOSSÁG NÖVELÉSÉRE A TELJES ELLÁTÁSI LÁNCBAN OKTATÓFILMEK

Részletesebben

www.positeam.com TERMÉKEK & INFORMÁCIÓK

www.positeam.com TERMÉKEK & INFORMÁCIÓK www.positeam.com TERMÉKEK & INFORMÁCIÓK MI A POSITEAM? A POSITEAM célja, hogy alternatívát nyújtson mindazok számára, akik pozitív közegben, egymást segítve szeretnének tenni saját és környezetük egészségéért

Részletesebben

TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA

TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA Tisztelt Olvasó! A Táplálkozási Akadémia címő hírlevél célja az, hogy az újságírók számára hiteles információkat nyújtson az egészséges táplálkozásról, életmódról, valamint a legújabb tudományos kutatási

Részletesebben

S EMMELWEIS EGYETEM TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK ÉRELMESZESEDÉSBEN SZENVEDŐ BETEGEKNEK, MAGAS KOLESZTERIN ÉS VÉRZSÍR SZINT ESETÉN

S EMMELWEIS EGYETEM TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSOK ÉRELMESZESEDÉSBEN SZENVEDŐ BETEGEKNEK, MAGAS KOLESZTERIN ÉS VÉRZSÍR SZINT ESETÉN S EMMELWEIS EGYETEM Általános Orvostudományi Kar VÁROSMAJORI SZÍV-ÉS ÉRGYÓGYÁSZATI KLINIKA Igazgató: Dr. Merkely Béla egyetemi tanár 1122 Budapest, Városmajor u. 68. Tel.: 458-6840, Fax: 458-6842 E-mail:

Részletesebben

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására.

Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Új Martina Gebhardt bőrápolási termékcsalád! A bőr nyári előkészítésére valamint napozás utáni ápolására. Summer Time Krém 15 ml, 50 ml Tartalmas, tápláló krém stresszelt, igénybe vett és irritált bőrre.

Részletesebben

Termékismertető. A Flavin naturlife. 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele

Termékismertető. A Flavin naturlife. 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele 2004/3. szám A BioGroup Magyarország Kft. Hálózati Hírlevele Az élet csatáit nem mindig a gyorsabb vagy erősebb ember nyeri meg, de előbb vagy utóbb az lesz a győztes, aki hiszi, hogy győzni képes! (Ismeretlen

Részletesebben

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 -

J Í / f/ fíc / c Y / Á m e Á / C A 'o c / á / a l o.s ', * r/^es,ésy Aarácsomy/ ÁmámmÁy/ - 2 - gyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akit úgy hívtak Rex Maughan. Rexnek volt egy álma, hogy egy olyan vállalatot hozzon létre, amelynek nincs párja. a. világon. ^ ff ; A vállalat azért jött

Részletesebben

V E R S E N Y T A N Á C S

V E R S E N Y T A N Á C S V E R S E N Y T A N Á C S Vj-209/2007/34. A Gazdasági Versenyhivatal versenytanácsa - a Crystal Institute Korlátolt Felelısségő Társaság (Budapest), I. rendő, - a Flavinárium Elsı Magyar Flavonoid és Antioxidáns

Részletesebben

8 egészségügyi probléma, ami ellen hatékony a krumpli

8 egészségügyi probléma, ami ellen hatékony a krumpli A gyógyító burgonya 1975 Futónaptár.hu A burgonya nemcsak tápláló, hanem gyógyító tulajdonságai is vannak állapították meg szovjet kutatók. Valószínőleg része volt a burgonyának a skorbut megszüntetésében

Részletesebben

C-FOOD MATRIX. A természet immunerősítője 30 tabletta Adagolás : Napi 1 tabletta

C-FOOD MATRIX. A természet immunerősítője 30 tabletta Adagolás : Napi 1 tabletta C-FOOD MATRIX A természet immunerősítője 30 tabletta Adagolás : Napi 1 tabletta A természet immunerősítője A C-vitamint a táplálék végtelen komplexitásában tartalmazza Számos immunerősítőt, szinergisztikus

Részletesebben

A három testőr visszatér

A három testőr visszatér A három testőr visszatér Az erdei gyümölcsök összefognak az egészségért! Ebben a cikkünkben három gyümölcskoncentrátummal avagy elixírrel szeretnénk megismertetni a gyógyulni vágyókat, melyek a központi

Részletesebben

7 recept az egészségért

7 recept az egészségért 7 recept az egészségért Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Rólad Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője, egy 3 éves és egy 6

Részletesebben

Ásványi anyagok (trikalcium-citrát, trikalcium-foszfát, magnézium-citrát, vas-szulfát, cink-szulfát, rézszulfát,

Ásványi anyagok (trikalcium-citrát, trikalcium-foszfát, magnézium-citrát, vas-szulfát, cink-szulfát, rézszulfát, Összetevők Sovány tej 84% Maltodextrin Tejszín Növényi olajok (pálma, repce, napraforgó) Tejcukor Szárított glükózszirup Ásványi anyagok (trikalcium-citrát, trikalcium-foszfát, magnézium-citrát, vas-szulfát,

Részletesebben

Termékkatalógus Veterinary HPM Macska terméksor 2015. MÁRCIUS

Termékkatalógus Veterinary HPM Macska terméksor 2015. MÁRCIUS Termékkatalógus Veterinary HPM Macska terméksor 2015. MÁRCIUS Baby Global Preventive Profile A kölyökmacskáknál a növekedésnek pontosan meghatározott energia-, fehérje- és ásványianyag-igénye van, amit

Részletesebben

Szabóné Schmidt Mária Konzultáns kód: 000-0058575 TEL: +36 20 386 6434. Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com

Szabóné Schmidt Mária Konzultáns kód: 000-0058575 TEL: +36 20 386 6434. Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com E-mail: maria.fittlady@gmail.com Skype: fittlesz Website: http://fittlesz.com http://www.fittmellekes.com Mit jelent a Wellness? Ez az új fogalom túlságosan összetett ahhoz, hogy egy szóval megfogalmazható

Részletesebben

Csöppnyi gondoskodás... Csöpp Mix. Lombtrágya család. EK műtrágya. www.csoppmix.hu

Csöppnyi gondoskodás... Csöpp Mix. Lombtrágya család. EK műtrágya. www.csoppmix.hu Csöppnyi gondoskodás... B Mg Csöpp Lombtrágya család Cu Zn Fe Mn N K www.csoppmix.hu Csöpp 1. Kalászos Összetétel (m/m): Nitrogén (N) 10 % Kálium (K 2 O) 5 % (K) 4,15 % Kálcium (Ca) 2,5 % (CaO) 3,5 % Magnézium

Részletesebben

Termékkatalógus Veterinary HPM KutyA terméksor 2015. MÁRCIUS

Termékkatalógus Veterinary HPM KutyA terméksor 2015. MÁRCIUS Termékkatalógus Veterinary HPM KutyA terméksor 2015. MÁRCIUS Baby SMALL & TOY A kistestű fajtáknál a növekedés rövid ideig tart, az egészséges fejlődésnek intenzív energia-, fehérje- és ásványianyag-igénye

Részletesebben

Cukorbetegek étrendi kezelése

Cukorbetegek étrendi kezelése Cukorbetegek étrendi kezelése A cukorbetegség komplex anyagcserezavar, ahol a szénhidrát anyagcsere zavara dominál. A betegség okai: abszolút vagy relatív inzulinhiány. Klinikai tünetei : - fokozott étvágy

Részletesebben

DIÉTÁS TANÁCSADÁS Tablettával és inzulinnal kezelt cukorbetegek, hozzátartozóik részére, szakképzett dietetikusok segítségével.

DIÉTÁS TANÁCSADÁS Tablettával és inzulinnal kezelt cukorbetegek, hozzátartozóik részére, szakképzett dietetikusok segítségével. 2 INGYENES SZOLGÁLTATÁSAINK, SZERVIZ & ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Dcont SZAKÜZLET és SZERVIZ 77 Elektronika Kft. 1116 Budapest, Fehérvári út 98. Nyitva tartás: Hétfő - csütörtök: 7.30-16.30 Péntek: 7.30-14.00 Nyitvatartási

Részletesebben

JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX

JVi. Gyakran ismételt kérdések INDEX JVi Gyakran ismételt kérdések INDEX 1. Mi a JVi? 2. Miért érdemes 120 ml JVi -t fogyasztanom? 3. Használhatom a JVi -t más Nu Skin termékekkel? 4. A JVi bőr karotinoid érték kvalifikált termék? 5. Érvényes

Részletesebben

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012

TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 TERMÉKKATALÓGUS 2011-2012 www.heliadprofessional.hu A Helia-D egyformán jelent szépséget és minőséget minden nő számára. Bevezető 3 Kedves Kozmetikusok! A 80-as évek elején a magyar nézők egy tévéinterjúban,

Részletesebben

áéá zxáxç àöñä Xz áéá Ä~ÉéâÇ~ Å? y tàtäé~r Egészségesen táplálkozunk mi, fiatalok?

áéá zxáxç àöñä Xz áéá Ä~ÉéâÇ~ Å? y tàtäé~r Egészségesen táplálkozunk mi, fiatalok? Egészségesen táplálkozunk mi, fiatalok? Xz áéá áéá zxáxç àöñä ÑÄöÄ~ÉéâÇ~ Ä~ÉéâÇ~ Å? y tàtäé~r Kovács Zsófia vagyok, a rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola 7. b osztályos tanulója. Előadásomban az

Részletesebben

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Berocca pezsgotabletta Vitaminok, ásványi anyagok kombinációja

BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA. Berocca pezsgotabletta Vitaminok, ásványi anyagok kombinációja BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Berocca pezsgotabletta Vitaminok, ásványi anyagok kombinációja Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat

Részletesebben

IMUNE NAGYOBB VITALITÁS, JOBB ERŐNLÉT, ERŐSEBB ELLENÁLLÓKÉPESSÉG.

IMUNE NAGYOBB VITALITÁS, JOBB ERŐNLÉT, ERŐSEBB ELLENÁLLÓKÉPESSÉG. IMUNE NAGYOBB VITALITÁS, JOBB ERŐNLÉT, ERŐSEBB ELLENÁLLÓKÉPESSÉG. KIVÁLÓ EGÉSZSÉG. Korunk sokféleképp emészti erőinket: legyen az sport, munka, család vagy szabadidős tevékenység. A WellStar jóvoltából

Részletesebben

Fehérjék. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde

Fehérjék. Készítette: Friedrichné Irmai Tünde Fehérjék Készítette: Friedrichné Irmai Tünde http://www.youtube.com/watch?v=haee7lnx i2u http://videoklinika.hu/video/tarnai_tejsavo http://shop.biotechusashop.hu/nitro_gold_pr o_enzy_fusion 2200_g_zsak_394

Részletesebben

- Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

- Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! betegtájékoztató BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓ A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Crestor

Részletesebben

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe!

Ha a kiválasztott illóolaj részletes tájékoztatója más alkalmazási mennyiséget tartalmaz, akkor az abban szereplő mennyiséget vegye figyelembe! A NATURLAND illóolajok 100 %-os tisztaságú, természetes eredetű, koncentrált hatóanyagok, ezért alkalmazásuk során pontosan tartsa be a felhasználási módokhoz javasolt cseppmennyiségeket! Általános felhasználási

Részletesebben

Betegtájékoztató BEROCCA DYNAMIC PEZSGÕTABLETTA. Berocca Dynamic filmtabletta

Betegtájékoztató BEROCCA DYNAMIC PEZSGÕTABLETTA. Berocca Dynamic filmtabletta BEROCCA DYNAMIC PEZSGÕTABLETTA Berocca Dynamic filmtabletta HATÓANYAG: 1 filmtabletta tartalmaz: Aszkorbinsav C-vitamin 500 mg Tiamin-hidroklorid B1-vitamin 15 mg Riboflavin B2-vitamin 15 mg Nikotinamid

Részletesebben

VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK

VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK VITAMINOK JELENTŐSÉGE ÉS FORRÁSAIK KÉSZÍTETTE: GAÁL ELEONÓRA OKLEVELES TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI SZAKEMBER DEBRECENI EGYETEM Egészséges alapanyagok egészséges táplálkozás mintaprojekt a közétkeztetés minőségi

Részletesebben

Diabetes mellitus = cukorbetegség

Diabetes mellitus = cukorbetegség Diabetes mellitus = cukorbetegség Diabetes mellitus édes bőséges vizelés Definíció: inzulinhiány és/vagy az inzulin hatástalansága miatt a vérből a glukóz nem képes a sejtekbe bejutni. Anyagcserebetegség,

Részletesebben

Az Ön PREMIUM diabéteszmárkája TÁPLÁLKOZÁSI ÚTMUTATÓ

Az Ön PREMIUM diabéteszmárkája TÁPLÁLKOZÁSI ÚTMUTATÓ Az Ön PREMIUM diabéteszmárkája TÁPLÁLKOZÁSI ÚTMUTATÓ CALLA light NO CODE NAGY SZÁMOK Jól olvasható, megvilágított kijelző KÖNNYŰ KEZELÉS Egyszerű és intuitív használat ÉTKEZÉSJELZŐ Étkezés előtti és utáni

Részletesebben

A Kiskunhalasi Egészségfejlesztési Iroda szakmai kiadványa. Egészséges táplálkozás

A Kiskunhalasi Egészségfejlesztési Iroda szakmai kiadványa. Egészséges táplálkozás A Kiskunhalasi Egészségfejlesztési Iroda szakmai kiadványa Egészséges táplálkozás Jelen kiadvány a TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0025 A kiskunhalasi kistérség egészségtudatos fejlesztése egészségre nevelő és szemléletformáló

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben