Jelenleg Magyarországon 11, továbbá Szlovákiában 1 értékesítési ponton mûködünk.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jelenleg Magyarországon 11, továbbá Szlovákiában 1 értékesítési ponton mûködünk."

Átírás

1

2 A Merkapt Zrt ben alakult (Kft.-ként), kizárólagos magyar tulajdonban lévô épületgépészeti vállalkozás, mely március 1-tôl mûködik zárt részvénytársaság formájában. A kereskedelmi vállalkozást alapító mérnökök a kezdetektôl fogva igyekeztek a cég felépítésénél a szakmaiságot és a vásárlói igények komplexitását szem elôtt tartani. Budapesti központi irányítás mellett az évek során, mind a regionális kiskereskedelem, mind a terítô nagykereskedelem terén sikerült folyamatos sikereket és növekedést elérni. Jelenleg Magyarországon 11, továbbá Szlovákiában 1 értékesítési ponton mûködünk. A Merkapt Zrt as nettó árbevétele: Ft; saját tôkéje: Ft.

3 CÉGTÖRTÉNET 1991 Megalakult a MERKAPT Kft. egy magántulajdonosi szakmai kör kezdeményezésére, melynek összetétele a mai napig változatlan. Kezdetben tevékenységünk az épületgépészeti kivitelezés területére orientálódott. A növekvô piaci igény rövid idôn belül elôsegítette a kereskedelemben önálló épületgépészeti üzlethálózat megteremtését, és a kivitelezési feladatok bôvítését a generál kivitelezés irányába Megnyitottuk elsô, kiskereskedelmi üzletünket Budapesten, a Róbert Károly körút 90. szám alatt, ahol vasárnapi nyitva tartással várjuk vásárlóinkat. 1996/1997 Az eltelt öt év mûködése azt igazolta vissza, hogy kínálatunk és egyedi szolgáltatásaink versenyképes megoldásokat jelentenek, így tevékenységünk kiterjesztésére megnyitottuk Mester utcai kiskereskedelmi boltunkat is, majd az önálló cégként funkcionáló Eurokónusz Kft. is megkezdte kiskereskedelmi tevékenységét A kereskedelmi, kivitelezôi, illetve karbantartási divízió sikeres kooperációjának köszönhetôen piaci pozíciónk megerôsödött és árbevételünk meghaladta az egy milliárdot. A szakszerû generál-kivitelezési, épületüzemeltetési, karbantartási munkánk iránt egyre nagyobb érdeklôdés mutatkozott, ezért a kereskedelmi divíziótól elkülönülve önálló építôipari kivitelezésre, karbantartásra szakosodva megalakítottuk a MERKAPT-Vállalkozó Karbantartó és Épület Üzemeltetô Kft-t. Megépítettük Maglódi úti 2500m 2 raktárterülettel rendelkezô központi épületünket Regionális nagykereskedelmi partnereink hatékony kiszolgálására megalapítottuk az önálló jogi személyként mûködô Merkapt Debrecen Kft.-t Gyôri nagykereskedelmi telephelyünk megnyitása Csepeli kiskereskedelmi telephelyünk megnyitása Budapesten, a XIII. kerületi, Materiál Építô és Design Center üzletházban (Róbert K. krt. 54) exkluzív fürdôszoba szalon és outletáruház megnyitása Épületgépész Unió megalapítása, magyar tulajdonú regionális kereskedôk közös árubeszerzésének és kiskereskedelmi tevékenységének koordinálására Üllôi kiskereskedelmi üzletünk megnyitása, önálló jogi személyként, a cégcsoporthoz tartozó Aquarent Kft. megalakulása MERKAPT Megújuló Energia Üzletág elindulása, a kereskedelmi és szaktanácsadói tevékenység mellett saját megújuló energia termékkör fejlesztése és forgalmazása Megnyitottuk Budapesten a XI. kerület, Budafoki út 183. szám alatt található szakkereskedésünket Gyôri szaküzletünk új, könnyen megközelíthetô, 300m2 alapterületû üzlethelyiségbe költözött A Merkapt cégcsoporthoz tartozó kereskedelemmel foglalkozó üzletek tulajdonosai 2011 év végén azt a közös döntést hozták, hogy cégeiket, továbbra is közösen és együttesen, de egy új szervezeti formában mûködtetik tovább. Cégeink összeolvadását követôen, tôl, MERKAPT ZRT. néven, korábbi cégeink jogutódjaként állunk partnereinkkel jogviszonyban Budafoki kiskereskedelmi egységünk fejlesztésével megújuló energiaforrásokat bemutató oktatótermet hoztunk létre, ahol épületgépész mérnökeink mûszaki tanácsadást is biztosítanak.

4 energiatakarékos rendszerek esôvíz hasznosítás falfûtés, falhûtés pellet kazán kondenzációs kazán napelem hôszivattyú központi szellôzés napkollektor

5 Termékportfóliónk A klasszikus épületgépészeti berendezések, a víz-, gáz-, fûtéstechnikai és klímaszerelési anyagok épp úgy megtalálhatóak kínálatunkban, mint a legmodernebb megújuló energiaforrásokat hasznosító rendszerek. Cégünk legfôbb ismérve, hogy nálunk mindenre talál megoldást, hiszen kompex épületgépészeti megoldást kínálunk: VÍZ, GÁZ, FÛTÉS, FÜRDÔSZOBA és MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁSOK. Mind az ipari, mind a lakossági szegmensbe is illeszkedô portfóliónk az egyre növekvô technikai igényeket minden területen kielégíti. A lakossági és közületi (iskolák, óvodák, sport és szabadidôs létesítmények) területén is népszerû fürdôszobai termékek, burkolatok és szaniterek kiszolgálására fürdôszobai bemutatótermeink állnak rendelkezésre. A MERKAPT Zrt. a legsportosabb épületgépész válllalat.

6 Vajda Attila környezettudatos gondolkodásmódjában jó partner volt a MERKAPT otthonának építésekor Kozmann György olimpiai bronzérmes kenusunk megújuló energia felhasználású otthonába is mi szállítottuk a napkollektorokat Vásárlóink között híres sportoló, többek között Mohamed Aida is szerepel Joó Abigél judósunk is a mi segítségünkkel építette álmai fürdôszobáját Cseh László melegvíz ellátásáról is a MERKAPT gondoskodott Kammerer Zoltán épületgépészeti beszállítója a MERKAPT Zrt.

7 Állandó partnereink, referenciáink (a teljesség igénye nélkül): Budapest Gyógyfürdô és Hévizei Zrt. (közbeszerzés) Budapest Fôváros Vagyonkezelô Zrt. (közbeszerzés) Trigránit Zrt., Milleneum Tower ABLON Group Irodaházak CD-Hungary Zrt. Nemzeti Sportközpontok Liszt Ferenc Zeneakadémia Petz Aladár megyei oktató kórház (Gyôr)

8 A MERKAPT Kôbánya SC sakkszakosztályának ifjú bajnoka Karácsonyi Gellért. A MERKAPT SE maratoni kenusa 2013-ban világbajnoki címet szerzett. Olimpikon úszónônk, Risztov Éva is, a MERKAPT támogatásával készült az Olimpiára. A 2013-as BALATON ÁTUSZÁSON a MERKAPT biztosította a szûrt ivóvizet a résztvevôknek. A MERKAPT támogatásával lett világbajnok a Magyar rafting válogatott. Klein Dávid hegymászó Everest expedícióját is a MERKAPT támogatta.

9 MERKAPT a sport és a sportos életmód támogatója Fontos számunkra a környezettudatosság és a környezetvédelem mellett az egészséges, aktív, sportos életmód támogatása is. Egyéni szponzorációk Támogatott sportolóink között a teljesség igénye nélkül olyan figyelemreméltó tehetségek szerepeltek, mint a világbajnok Magyar Rafting Csapat, az olimpiai bajnok úszónô Risztov Éva, vagy a világbajnok maratoni kenus Kövér Márton és az olimpiai bajnok kenus Vajda Attila. A cégünk nevét is viselô Merkapt Kôbánya SC színei alatt az ország legkiválóbb sakkozó gyermekei is szponzoráltjaink közé tartoznak. Sport rendezvények NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ Nem csak támogatjuk a legnagyobb hazai utánpótlás sport rendezvényt a Nagy Sportágválasztót, de kollégáink alapító tagjai, szervezôi is ennek az évente több, mint embert megmozgató eseménynek. BÉCS-POZSONY-BUDAPEST ULTRAMARATHON 2011-tôl a nemzetközi, 3 országon átnyúló futóversenynek, a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathonnak is állandó támogatói vagyunk, sôt saját csapattal rendszeresen versenyzôként is erôsítjük a versenyt. UNDERWORLD KUPA extrém hegyikerékpáros verseny A MERKAPT sportközpontunk alatt húzódó több kilométeres barlangrendszer szolgál helyszínéül a világ egyik legérdekesebb föld alatti mountenbike versenyének.

10 A Merkapt Zrt. támogatásával és munkatársai személyes részvételével alapítottuk a MERKAPT Sportegyesületet, melynek célja nem csak a saját kollégáink szabadidôs spottevékenységének koordinálása, hanem egyes sportágakban nívós eredmények elérése is. Több szakosztályunk, külön egységenként vállalnak szerepet az egyesület hírnevének öregbítésében. Többek között érdemes kiemelni a 2013-ban világbajnoki címet szerzô Kövér Márton maratoni kenusunkat, aki nem csak profi kenusként, de sokszor a sárkányhajó csapatunk tagjaként is büszkén viseli a MERKAPTOS mezt. Szakosztályaink közül kimagasló eredményeket és el évrôl évre a hegyikerékpár szakosztály, ahol a hazai ranglista élén álló versenyzôink rengeteg magyarbajnoki címmel örvendeztetnek meg minket. A MERKAPT SE versenyzôi a legjobb csajok a világon

11 ÜZLETEINK ÉS ELÉRHETÔSÉGEINK: Központi nagykereskedelmi raktár és iroda: 1106 Budapest, Maglódi út 14/b. Telefon: , /103. és 104. mellék Fax: Igazgatósági tagok: Fülöp Ildikó, sárkányhajós: Szemán Róbert, kenus: Halgas Csaba, ironman: Szilágyi László, judos: Nagykereskedelmi raktárak: 1106 Budapest, Maglódi út 14/b. Tel: / 101, Fax: Debrecen, Ragoda dûlô 5. Tel./Fax: 06-52/ Gyôr, Fehérvári út 16/b. Tel: 06-96/ , Fax: 06-96/ Szeged, Dorozsmai út 33. Tel/Fax: 06-62/ Kisker értékesítés, szerelvényüzletek és fürdôszoba szalonok: 1081 Budapest, Fiumei út 10. Tel/Fax: Budapest, Mester u Tel/Fax: Budapest, Maglódi út 14/b. Tel: / 101, Fax: Budapest, Budafoki út 183. Tel/Fax: Budapest, Róbert K. krt. 90. Tel/Fax: Budapest, Hungária krt Tel./Fax: Budapest, Kossuth L. u. 17. Tel/Fax: Kiskereskdelmi üzletink nyitvatartása: H-P 07:00-17:00, Sz: 07:30-13:00 (Róbert Károly krt. vasárnap is nyitva)

12

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A kijelölt Multipont Program Partneri kör kuponos akciójához KUPONOS AKCIÓ 2013. október-december A Kuponos akciót a Multipont Program Zrt. (1117, Budafoki út 79., a továbbiakban

Részletesebben

GROHE GROHTERM 1000 COSMOPOLITAN KÁDCSAPTELEP + EUPHORIA ZUHANYSZETT

GROHE GROHTERM 1000 COSMOPOLITAN KÁDCSAPTELEP + EUPHORIA ZUHANYSZETT 2012/2. szám 2012. május 21 augusztus 31. Az Épületgépész Unió szakmai összefogás régióképviselôje www.merkapt.hu SZERELÔI A K C I Ó S Több mint épületgépészet! L A P Merkapt Zrt.: 1106 Budapest, Maglódi

Részletesebben

AKCIÓ ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ BWT MAXI JUNIOR VÍZLÁGYÍTÓ + AJÁNDÉK PROTECTOR MINI SZÛRÔ. Populáris termékek 7. oldal

AKCIÓ ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ BWT MAXI JUNIOR VÍZLÁGYÍTÓ + AJÁNDÉK PROTECTOR MINI SZÛRÔ. Populáris termékek 7. oldal 2011/5. szám 2011. szeptember 20 november 10. ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS AKCIÓ ÉU központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/B. Tel.: 06 1 236 0938 Fax: 06 1 236 0939 Mobil: 06 20 454 9436 (ÉU-elôfizetésrôl

Részletesebben

AKCIÓ. Kössön ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ. Populáris termékek 7. oldal. 2011/6. szám 2011. november 15 2012. január 15. RIDGID RÉZCSŐVÁGÓ 6-35MM

AKCIÓ. Kössön ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ. Populáris termékek 7. oldal. 2011/6. szám 2011. november 15 2012. január 15. RIDGID RÉZCSŐVÁGÓ 6-35MM 2011/6. szám 2011. november 15 2012. január 15. ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS AKCIÓ ÉU központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/B. Tel.: 06 1 236 0938 Fax: 06 1 236 0939 Mobil: 06 20 454 9436 (ÉU-elôfizetésrôl

Részletesebben

Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4.

Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Tárolt Cégkivonat A Cg.05-09-027807 cégjegyzékszámú SteelOnix Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

2010/4. szám július 5 augusztus 31. A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS BIODOM 27 PELLET KAZÁN

2010/4. szám július 5 augusztus 31. A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS BIODOM 27 PELLET KAZÁN 2010/4. szám július 5 augusztus 31. ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS AKCIÓ ÉU központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/B. Tel.: 06 1 236 0938 Fax: 06 1 236 0939 Mobil: 06 20 454 9436 (ÉU-elôfizetésrôl

Részletesebben

2010/3. szám május 5 július 5. A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS EKOPLASTIK AKCIÓ

2010/3. szám május 5 július 5. A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS EKOPLASTIK AKCIÓ 2010/3. szám május 5 július 5. ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS AKCIÓ ÉU központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/B. Tel.: 06 1 236 0938 Fax: 06 1 236 0939 Mobil: 06 20 454 9436 (ÉU-elôfizetésrôl ingyenes)

Részletesebben

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl

NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl Petõfibánya Község Önkormányzata... önkormányzat e NYILVÁNTARTÁS a mûködési engedéllyel rendelkezõ üzletekrõl A nyilvántartás vezetése a 10/009. (IX.9.) Korm. rendelet 9. (1) bekezdése alapján kötelezõ.

Részletesebben

2012/1. szám 2012. január 25 március 31. Az Épületgépész Unió szakmai összefogás régióképviselôje AKCIÓ. Több mint épületgépészet!

2012/1. szám 2012. január 25 március 31. Az Épületgépész Unió szakmai összefogás régióképviselôje AKCIÓ. Több mint épületgépészet! 2012/1. szám 2012. január 25 március 31. Az Épületgépész Unió szakmai összefogás régióképviselôje www.merkapt.hu AKCIÓ Több mint épületgépészet! Merkapt Kft.: 1106 Budapest, Maglódi út 14/b. Tel.: 06 1

Részletesebben

Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4.

Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Tárolt Cégkivonat A Cg.05-10-000066 cégjegyzékszámú Mezőkövesdi VG Városgazdálkodási

Részletesebben

ALAPÍTÓ OKIRAT MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT OKIRATA

ALAPÍTÓ OKIRAT MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT OKIRATA Melléklet a 322/2014. (X. 30.) számú önkormányzati határozathoz ALAPÍTÓ OKIRAT MÓDOSÍTÁSOKKAL EGYSÉGES SZERKEZETBE FOGLALT OKIRATA A Kisújszállás Város Önkormányzati Képviselő-testülete - az Önkormányzatot

Részletesebben

Tisztelt dolgozótársak, családtagok, nyugdíjasok!

Tisztelt dolgozótársak, családtagok, nyugdíjasok! Tisztelt dolgozótársak, családtagok, nyugdíjasok! A Szabadidősport Bizottság minden évben egy kiadvány keretében tájékoztatja Önöket - családtagjaikkal együtt - arról, hogy milyen sportolási és mozgási

Részletesebben

BAKÉR Kunszentmiklósi Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelısségő Társaság

BAKÉR Kunszentmiklósi Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelısségő Társaság BAKÉR Kunszentmiklósi Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelısségő Társaság ALAPÍTÓ OKIRATA (EGYSÉGES SZERKEZETBEN) Amely készült a Kunszentmiklós Város Önkormányzata által alapított KÉSZ KUNSZENTMIKLÓSI

Részletesebben

Együtt velünk az Önök sikeréért!

Együtt velünk az Önök sikeréért! Együtt velünk az Önök sikeréért! Tisztelt Partnerünk! A Perfekt több mint fél évszázada meghatározó szereplôje a magyar felnôttképzésnek. Vitathatatlanul piacvezetôk vagyunk a pénzügyi és gazdasági képzések

Részletesebben

2011/1. szám január 11 március 5. A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS BIODOM 27 PELLET KAZÁN

2011/1. szám január 11 március 5. A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS BIODOM 27 PELLET KAZÁN 2011/1. szám január 11 március 5. ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS AKCIÓ ÉU központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/B. Tel.: 06 1 236 0938 Fax: 06 1 236 0939 Mobil: 06 20 454 9436 (ÉU-elôfizetésrôl

Részletesebben

KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu

KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu KSI SE Központi Sport- és Ifjúsági SE Tel: 422-3510, Fax: 422-3544 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. e-mail: nupi@nupi.hu Nemzeti Sport Intézet részére 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3 Tárgy: negyedéves

Részletesebben

2011/2. szám március 10 április 30. A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS. Találkozunk a Hungarotherm szakkiállításon!

2011/2. szám március 10 április 30. A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS. Találkozunk a Hungarotherm szakkiállításon! 2011/2. szám március 10 április 30. ÉPÜLETGÉPÉSZ UNIÓ A SZAKMAI ÖSSZEFOGÁS AKCIÓ ÉU központ: 1106 Budapest, Maglódi út 14/B. Tel.: 06 1 236 0938 Fax: 06 1 236 0939 Mobil: 06 20 454 9436 (ÉU-elôfizetésrôl

Részletesebben

ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014.

ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014. ÜZLETI ETIKAI DÍJ 2014. Pályázatot benyújtja: Printker Office Land Zrt. Pályázatot elkészítette: Dr. Varga Péter Dénes vezérigazgató A PRINTKER OFFICE LAND ZRT. PÁLYÁZATA A 2014. ÉVI ÜZLETI ETIKAI DÍJ

Részletesebben

Ajánlás. a kiskereskedelmi szektorban dolgozók vasárnapi munkavégzésének és díjazásának gyakorlatára

Ajánlás. a kiskereskedelmi szektorban dolgozók vasárnapi munkavégzésének és díjazásának gyakorlatára Ajánlás a kiskereskedelmi szektorban dolgozók vasárnapi munkavégzésének és díjazásának gyakorlatára A kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzésre vonatkozó egyes törvények módosításáról

Részletesebben

... Az asztal száma Az iskola neve Érvényes pontszám

... Az asztal száma Az iskola neve Érvényes pontszám I. KI MIBEN? London 2012 A feladat az, hogy gyűjtsétek össze a 2012-es londoni olimpián egyéni érmeseinket, és írjátok a táblázatba, hogy melyik sportágban, versenyszámban nyerték egyéni érmüket? Minden

Részletesebben

Rákosmentét építjük!

Rákosmentét építjük! Az összefogás visz elôre INTERJÚ RIZ LEVENTE POLGÁRMESTERREL Riz Levente: Folytatjuk a fejlesztéseket! Nyolc éve vezeti Rákosmente önkormányzatát. Hogy tudná röviden összegezni ezt a nyolc évet? Számomra

Részletesebben

Tekintse meg weboldalunkat: www.egeszsegesek.hu Keressen bennünket a Facebookon is! Megrendelés: 30/935-8054 hasznosinform@gmail.

Tekintse meg weboldalunkat: www.egeszsegesek.hu Keressen bennünket a Facebookon is! Megrendelés: 30/935-8054 hasznosinform@gmail. Szolgáltatók Ingatlan Mesterek Egészség INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 1. SZÁM 2016. MÁRCIUS Kultúra Gépjármű www.egeszsegesek.hu Tekintse meg weboldalunkat: www.egeszsegesek.hu Keressen bennünket a Facebookon

Részletesebben

Tárolt Cégkivonat. 3. A cég rövidített elnevezése 3/1. EXPERTINIT Kft. Bejegyezés kelte: 2007/12/20 Közzétéve: 2008/01/17 Hatályos: 2007/12/20...

Tárolt Cégkivonat. 3. A cég rövidített elnevezése 3/1. EXPERTINIT Kft. Bejegyezés kelte: 2007/12/20 Közzétéve: 2008/01/17 Hatályos: 2007/12/20... 1. oldal, összesen: 5 Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közremőködı Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Tárolt Cégkivonat A Cg.11-09-013207 cégjegyzékszámú

Részletesebben

be/sfp-10089/2015/mlsz

be/sfp-10089/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Merkapt Maraton Team SE A kérelmező szervezet rövidített neve Merkapt SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 3345 A kérelmező jogállása

Részletesebben

Nemzeti Akkreditáló Testület. RÉSZLETEZŐ OKIRAT a NAT-4-0132/2015 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz

Nemzeti Akkreditáló Testület. RÉSZLETEZŐ OKIRAT a NAT-4-0132/2015 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz Nemzeti Akkreditáló Testület RÉSZLETEZŐ OKIRAT a NAT-4-0132/2015 nyilvántartási számú akkreditált státuszhoz Az EMT Első Magyar Tanúsító Zrt. (2040 Budaörs, Muskátli u. 3.) akkreditált területe integrált

Részletesebben

64 900 Ft helyett csak 58 410 Ft 23 300 Ft/hó helyett csak 20 970 Ft/hó

64 900 Ft helyett csak 58 410 Ft 23 300 Ft/hó helyett csak 20 970 Ft/hó Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: 2016-09-24 Ütemezés: Időtartam: 2 hetente 3 hónap Helyszín: Budán: XI. Villányi út 5-7. vagy Pesten: XIII. Frangepán u. 19. Tanfolyami napok: szombat 9:00-15:30,

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa: minta)/ké/2013.07.01 KÉ

Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa: minta)/ké/2013.07.01 KÉ A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és tagvállalatai vezető állású, valamint ügyfélkapcsolati feladatokat ellátó, 161 fő munkavállalójának készség-, intelligencia- és személyiség elemzése Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására.

Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására. Adásvételi keretszerződés a VOLÁN társaságok üzemanyaggal történő ellátására. Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/18 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

száma Neve Címe Székhelye Cégjegyzékszáma 5136.Jászszentandrás, Mártirok út 39 5136.Jászszentandrás, Mártirok út 39 5136.

száma Neve Címe Székhelye Cégjegyzékszáma 5136.Jászszentandrás, Mártirok út 39 5136.Jászszentandrás, Mártirok út 39 5136. Adatszolgáltatás alapadatbázis felállításához bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenységről és üzlet működési engedélyről Megye: Kereskedő Kereskedelmi hatóság A közhiteles nyilvántartás elérhetősége

Részletesebben

A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság módosított és egységes szerkezetbe foglalt Alapszabálya

A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság módosított és egységes szerkezetbe foglalt Alapszabálya A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság módosított és egységes szerkezetbe foglalt Az Alapszabály 7.4.1. p) pontjában foglalt felhatalmazás szerinti a Magyar Telekom Nyrt. Igazgatósága

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-1/2013.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 245-1/2013. 1/2013.(I.08.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete ülésén úgy határozott, hogy az önkormányzat intézményei épületeinek energiahatékonysága növelése és megújuló energia előállítása

Részletesebben

NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK 2015.

NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK 2015. NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK A Veszprém Megyei Békéltető Testület a fogyasztóvédelemről szóló 1997 évi CLV. törvény (Fgytv.) 36/B. -a alapján a fogyasztó nevének megjelölése nélkül nyilvánosságra hozza

Részletesebben

Balatonederics községben Balatonederics Község Önkormányzatának Képviselőtestületének 2011. május 26-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről.

Balatonederics községben Balatonederics Község Önkormányzatának Képviselőtestületének 2011. május 26-án 18 órai kezdettel megtartott üléséről. Balatonederics Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 8312 Balatonederics, Kossuth u. 84. Telefon: 87 466 133, fax: 87 566 023 E-mail: bekorj@asat.hu Ügyiratszám: 20-12/2011. J e g y z ő k ö n y v

Részletesebben

A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése

A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése A Fotex Elso Amerikai- Magyar Fotószolgáltatási Rt. 2004. I-XII. havi gyorsjelentése Gazdálkodási adatok 1. A magyar számviteli szabályok szerint 2004. január 1. 2004. december 31-ig elkészített konszolidált,

Részletesebben

Ametiszt. SZETT AJÁNLAT: 136.790 Ft Fülbevaló és gyùrù együtt: 148.980 Ft Megtakarítás: 12.190 Ft. 1040663 Gyùrù. fehérarany, gyémántokkal**

Ametiszt. SZETT AJÁNLAT: 136.790 Ft Fülbevaló és gyùrù együtt: 148.980 Ft Megtakarítás: 12.190 Ft. 1040663 Gyùrù. fehérarany, gyémántokkal** Az ünnep szépsége 5 ÉRTÉK, MELYET MAGYARORSZÁG VEZETÒ ÓRA ÉKSZER KERESKEDELMI HÁLÓZATA NYÚJT ÖNNEK 1040452 fehérarany, kb. 42 cm 23.890 Ft Ametiszt 1040457 kb. 42 cm 20.790 Ft 1040457 kb. 42 cm 20.790

Részletesebben

Fürdőkultúra, wellness, fitness HÁZ és KERT 97

Fürdőkultúra, wellness, fitness HÁZ és KERT 97 Fürdőkultúra, wellness, fitness HÁZ és KERT 97 végső elképzelésének kialakítását, megvalósítását is segíthetjük. Keressen bennünket! Elérhetőségeink: Központ: SZEUSZ-D Uszodatechnika Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft. alapító okirata - TERVEZET

Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft. alapító okirata - TERVEZET Dorozsmai Nagybani Piac Üzemeltető Kft. alapító okirata - TERVEZET Az 1997. évi CXLIV. tv. alapján, egyszemélyes korlátolt felelősségű társaság létrehozása céljából az alábbi alapító okiratot bocsátjuk

Részletesebben

Általános keresés. Keresõszó: MEZÕGAZDASÁG, ERDÕGAZD. HALÁSZAT: Fakitermelés. Vadgazdálkodás, vadgazd. szolgáltatás. Erdészeti szolgáltatás

Általános keresés. Keresõszó: MEZÕGAZDASÁG, ERDÕGAZD. HALÁSZAT: Fakitermelés. Vadgazdálkodás, vadgazd. szolgáltatás. Erdészeti szolgáltatás Általános keresés Keresõszó: MEZÕGAZDASÁG, ERDÕGAZD. HALÁSZAT: Fakitermelés Vadgazdálkodás, vadgazd. szolgáltatás Erdészeti szolgáltatás Erdészeti, egyéb erdõgazd. tev. Növénytermesztés, állatteny. vadgazd.

Részletesebben

I. Változnak a díjmentes és díjfizetős útszakaszok

I. Változnak a díjmentes és díjfizetős útszakaszok Tisztelt Partnerünk! Kérjük engedje meg, hogy felhívjuk figyelmét a hazai útdíjfizetési rendszerek használatában 2016. január elsején érvénybe lépett leglényegesebb változásokra annak érdekében, hogy a

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Magyar Kajak-Kenu Szövetség Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI ÉV: 2014 Moszkva PROGRAMTERVEK BESZÁMOLÓK TÉMA

Részletesebben

INCOTERMS 2010 konferencia

INCOTERMS 2010 konferencia INCOTERMS 2010 konferencia A Crédit Agricole Corporate & Investment Bank, a Gefco Magyarország Kft. és a Magyar- Francia Kereskedelmi és Iparkamara, valamint együttműködő partnereik a Belga Business Club,

Részletesebben

A JÁSZKUN VOLÁN Zrt. székhelye, utaskiszolgáló létesítményei elérhetőségei és szolgáltatásai

A JÁSZKUN VOLÁN Zrt. székhelye, utaskiszolgáló létesítményei elérhetőségei és szolgáltatásai Függelék A JÁSZKUN VOLÁN Zrt. székhelye, utaskiszolgáló létesítményei elérhetőségei és szolgáltatásai 1. Jászkun Volán Autóbuszközlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság székhelye: Cím: 5000 Szolnok,

Részletesebben

1. SZ. MELLÉKLET TÁJÉKOZTATÓ panaszok benyújtására szolgáló elérhetőségekről

1. SZ. MELLÉKLET TÁJÉKOZTATÓ panaszok benyújtására szolgáló elérhetőségekről Aegon Magyarország Lakástakarékpénztár Zrt. 1. SZ. MELLÉKLET TÁJÉKOZTATÓ panaszok benyújtására szolgáló elérhetőségekről Panaszügyintézéssel foglalkozó szervezeti egység: Aegon Lakástakarék Zrt., Jogtanácsos

Részletesebben

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Szolgáltatók Ingatlan Mesterek Egészség INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Kultúra Gépjármű Orbán Viktor miniszterelnök úr a Modern Városok Program keretei között Békéscsabára látogatott.

Részletesebben

Különböző méretű közvilágítási oszlopok cseréje vállalkozási szerződés keretében.

Különböző méretű közvilágítási oszlopok cseréje vállalkozási szerződés keretében. Különböző méretű közvilágítási oszlopok cseréje vállalkozási szerződés keretében. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/37 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító

Részletesebben

Pettend Sportegyesület szakmai beszámolója

Pettend Sportegyesület szakmai beszámolója Nemzeti Sport Intézet részére 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Tárgy: Szakmai beszámoló Pettend Sportegyesület szakmai beszámolója Sportegyesületünk sportfejlesztési programját a Magyar Labdarúgó Szövetség)

Részletesebben

Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő:

Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő: Általános üzleti feltételek (Kérjük, minden esetben olvassa el az átvételt követően!) Ajánlattevő: Studio Moderna 2000 TV-Shop Kft. (1097 Budapest, Könyves K.krt.12-14) Visszaküldési cím: Studio Moderna

Részletesebben

WOLF KÉSZHÁZ A VÖLGYBEN

WOLF KÉSZHÁZ A VÖLGYBEN WOLF KÉSZHÁZ A VÖLGYBEN Építész: Marosvölgyi Gyula A DUNÁNTÚLI VÁROSKA EGYIK VÖLGYÉBEN, EGY KIS UTCÁBAN, A SZÜLÔI HÁZ MÖGÖTT MEGBÚJVA ÉPÍTTETTE FEL ÁLMAI HÁZÁT A FIA- TAL, HÁROMGYERMEKES HÁZASPÁR. OTTHONUK

Részletesebben

157/2010. (V. 05.) számú Képviselő-testületi Határozat

157/2010. (V. 05.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 157/2010. (V. 05.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Dr. Éles András polgármesternek a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV.

Részletesebben

Amennyiben a kereskedelmi tevékenység üzletben történik. helye szerinti bontásban a ker. tevékenység formája a Kertv. 3. (4) bek.

Amennyiben a kereskedelmi tevékenység üzletben történik. helye szerinti bontásban a ker. tevékenység formája a Kertv. 3. (4) bek. A ek végzésének feltételeiről szóló 210/2009.(IX.)Korm rendelet 2. mellékletében foglaltak szerinti nyilvántartás a "Bejelentéshez kötött esetében" A kereskedő A Amennyiben a üzletben történik Az egyes

Részletesebben

2/2009. Magyar Anikó 9151, Abda, Bécsi utca 28. ES-302769 46766960 9151,Abda,Bécsi utca 28. Üzletben végzett tevékenység

2/2009. Magyar Anikó 9151, Abda, Bécsi utca 28. ES-302769 46766960 9151,Abda,Bécsi utca 28. Üzletben végzett tevékenység Nyilvántartási szám Kereskedő neve Kereskedő címe, székhelye Cégjegyzékszám, vállalkozói nyilvántartási szám Kereskedő statisztikai száma Kereskedelmi tevékenység helye, címe Kereskedelmi tevékenység formája

Részletesebben

Optimum Finance Pénzügyi Szolgáltató Kft. Panaszkezelési Szabályzat

Optimum Finance Pénzügyi Szolgáltató Kft. Panaszkezelési Szabályzat Optimum Finance Pénzügyi Szolgáltató Kft. Panaszkezelési Szabályzat Hatályba léptette: A 2013/3 sz. ügyvezető igazgatói utasítás Hatályba lépés dátuma: 2013. 01. 01. Érvényes: visszavonásig Jelen szabályzat

Részletesebben

MÉRNÖKI IRODA KFT. REFERENCIA LISTA

MÉRNÖKI IRODA KFT. REFERENCIA LISTA MÉRNÖKI IRODA KFT. REFERENCIA LISTA Az ARTVILL Mérnöki Iroda Kft. 1994 szeptemberében alakult. A mérnöki iroda fő profilja a kommunális létesítmények belső erősáramú és gyengeáramú hálózatainak tervezése,

Részletesebben

Elfogadóhely neve Irsz. Város 2842. Inmedio, Ajka Tesco 8400 Ajka 2838 Inmedio, Baja Tesco 6500 Baja. 1812. Relay Békéscsaba Volán 5600 Békéscsaba

Elfogadóhely neve Irsz. Város 2842. Inmedio, Ajka Tesco 8400 Ajka 2838 Inmedio, Baja Tesco 6500 Baja. 1812. Relay Békéscsaba Volán 5600 Békéscsaba Elfogadóhely neve Irsz. Város 2842. Inmedio, Ajka Tesco 8400 Ajka 2838 Inmedio, Baja Tesco 6500 Baja Rókus Inmedio 6500 Baja Inmedio 5630 Békés 1812. Relay Békéscsaba Volán 5600 Békéscsaba Inmedio 2708.

Részletesebben

Összefoglaló tájékoztatás visszavonása

Összefoglaló tájékoztatás visszavonása Összefoglaló tájékoztatás visszavonása A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. A Közbeszerzési Hatóság honlapján történő közzétételre. I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és cím(ek) 1 (jelölje

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ

KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ Tájékoztató eljárás eredményéről - Vállalkozási szerződés a Hírös Sport Szabadidő Létesítményeket Működtető és Szolgáltató Nonprofit Kft. létesítményeinek karbantartási, hibaelhárítási, üzemeltetései feladatainak

Részletesebben

A SZABADIDŐSPORT BIZOTTSÁG FELÉPÍTÉSE AZ ÜZEMI SZAKOSZTÁLYOK VEZETŐI, SEGÍTŐI 2011. ÉVBEN

A SZABADIDŐSPORT BIZOTTSÁG FELÉPÍTÉSE AZ ÜZEMI SZAKOSZTÁLYOK VEZETŐI, SEGÍTŐI 2011. ÉVBEN A SZABADIDŐSPORT BIZOTTSÁG FELÉPÍTÉSE AZ ÜZEMI SZAKOSZTÁLYOK VEZETŐI, SEGÍTŐI 2011. ÉVBEN Szabadidősport bizottság vezetője Sashegyi István Club-koordinátor Szakosztályvezetők: Asztalitenisz Üzemi labdarúgás

Részletesebben

Saját fejlesztésű esővízhasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban.

Saját fejlesztésű esővízhasznosító rendszerünk és szennyvízátemelő berendezésünk, számos helyen üzemel, hazánkban. BEMUTATKOZÁS A HYDRO-KING Kft. 1996 ban alakult. A cég története szorosan összefügg a szivattyúkkal. Az alapító id. Dienes György vegyipari gépészmérnök húsz éven át szivattyúk üzemeltetésével, fejlesztésével,

Részletesebben

A JÁSZKUN VOLÁN Zrt. székhelye, utas kiszolgáló létesítményei elérhetőségei és szolgáltatásai

A JÁSZKUN VOLÁN Zrt. székhelye, utas kiszolgáló létesítményei elérhetőségei és szolgáltatásai Függelék A JÁSZKUN VOLÁN Zrt. székhelye, utas kiszolgáló létesítményei elérhetőségei és szolgáltatásai 1. Jászkun Volán Autóbuszközlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság székhelye: Cím: 5000 Szolnok,

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XVII. MATASZ -MEBSZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2016. szeptember

Részletesebben

A magyarországi élelmiszer-forgalmazás a szövetkezeti kereskedelem (az áfészek) lehetõségei

A magyarországi élelmiszer-forgalmazás a szövetkezeti kereskedelem (az áfészek) lehetõségei SZEMLE 494 Mohácsi Kálmán Közgazdasági Szemle, XLV. évf., 1998. május (494 506. o.) MOHÁCSI KÁLMÁN A magyarországi élelmiszer-forgalmazás a szövetkezeti kereskedelem (az áfészek) lehetõségei A magyarországi

Részletesebben

A 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet alapján vezetett nyilvántartás a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységek eseté

A 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet alapján vezetett nyilvántartás a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységek eseté A 210/2009. (IX.29.) Korm. rendelet alapján vezetett nyilvántartás a bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységek eseté A nyilvántart ásba vétel száma: A kereskedő neve, címe, illetve székhelye: A kereskedő

Részletesebben

XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. részére számítógépek, perifériák és monitorok beszerzése

XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. részére számítógépek, perifériák és monitorok beszerzése XIII. kerületi Közszolgáltató Zrt. részére számítógépek, perifériák és monitorok beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/86 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

A Szegedi SZEFO Fonalfeldolgozó zárkörűen működő Részvénytársaság. módosításokkal egységes szerkezetben

A Szegedi SZEFO Fonalfeldolgozó zárkörűen működő Részvénytársaság. módosításokkal egységes szerkezetben A Szegedi SZEFO Fonalfeldolgozó zárkörűen működő Részvénytársaság Alapító Okirata módosításokkal egységes szerkezetben 2 A Magyar Állam, mint alapító nevében, mint a Magyar Állam egyszemélyes tulajdonában

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

LUXUSVILLA TELKIBEN Építész: Radácsy Roland Belsôépítész: Sándor Éva

LUXUSVILLA TELKIBEN Építész: Radácsy Roland Belsôépítész: Sándor Éva LUXUSVILLA TELKIBEN Építész: Radácsy Roland Belsôépítész: Sándor Éva ELADÓ HÁZ A VILLA TERVEZÉSÉT ALKOTÓI SZEMPONTBÓL IDEÁLIS FOLYAMATOK ELÔZTÉK MEG. AZ ÉPÍTTETÔK AZ ÁTLAGOS MÛSZAKI TARTALOMNÁL MAGASABB

Részletesebben

HU-Budapest: Műanyag termékek 2013/S 115-196781. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés

HU-Budapest: Műanyag termékek 2013/S 115-196781. Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:196781-2013:text:hu:html HU-Budapest: Műanyag termékek 2013/S 115-196781 Ajánlati/részvételi felhívás Egyes ágazatokban Árubeszerzés

Részletesebben

F.1. számú függelék. GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szervezeti felépítése

F.1. számú függelék. GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szervezeti felépítése Egyetemes szolgáltatói üzletszabályzat 1. számú függelék F.1. számú függelék GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szervezeti felépítése Hatályos: 1/4.oldal GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. Egyetemes szolgáltatói

Részletesebben

ÖKOINDUSTRIA 2013. III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és. Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás. 2013. Szeptember 25-27.

ÖKOINDUSTRIA 2013. III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és. Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás. 2013. Szeptember 25-27. ÖKOINDUSTRIA 2013 III. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás 2013. Szeptember 25-27. SYMA Rendezvényközpont 1146 Budapest, Dózsa György út 1. www.okoindustria.hu

Részletesebben

Bemutatkozás. Programom. Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat

Bemutatkozás. Programom. Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat Címzett: Tárgy: Magyar Kerékpáros Szövetség Nagy Zoltán - Országúti Szakágvezetői Pályázat Bemutatkozás Nagy Zoltán vagyok. 1970-ben, Debrecenben születtem. 1985-1990 között kerékpároztam a Debreceni SI

Részletesebben

Kelet-Magyarországi Postás SE 2014 évi program. (régiós, kiemelt területi és központi rendezvények)

Kelet-Magyarországi Postás SE 2014 évi program. (régiós, kiemelt területi és központi rendezvények) Kelet-Magyarországi Postás SE 2014 évi program. (régiós, kiemelt területi és központi rendezvények) Január 18. IV. Szegedi Postás Teke - Farsang Helyszín: Szeged Pick Rendezvényház. Kinizsi pálya. Résztvevők:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség 41/2014 (12.10.) számú Hivatalos Értesítő 2014.12.10. Tartalom Versenybizottsági határozatok Fegyelmi Bizottsági határozatok Jogi Bizottsági határozatok Tájékoztatás 3. oldal

Részletesebben

A tehetségazonosító diák-sportversenyek támogatása (A pályázat kódja: NTP-SV-MPA-12) Érvényes, befogadott pályázatok listája

A tehetségazonosító diák-sportversenyek támogatása (A pályázat kódja: NTP-SV-MPA-12) Érvényes, befogadott pályázatok listája 1. NTP-SV-MPA-12-001 Klauzál DSE Szentes Atlétikai tehetségek válogató versenyei 675 000 2. NTP-SV-MPA-12-002 Arany János Általános Iskola Esztergom-Kertváros Komárom- Esztergom Roma és nem roma tehetségek

Részletesebben

MERKAPT ÉPÜLETGÉPÉSZET SINCE 1991

MERKAPT ÉPÜLETGÉPÉSZET SINCE 1991 MERKAPT ÉPÜLETGÉPÉSZET SINCE 1991 Merkapt Zrt. 1106 Budapest, Maglódi út 14/B. Tel: 06 (1) 260 1405/124 Fax: 06 (1) 431 7388 e-mail: info@merkapt.hu web: www.merkapt.hu A Merkapt Zrt. 1991-ben alakult

Részletesebben

Délmagyarországi Áramszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság

Délmagyarországi Áramszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság Délmagyarországi Áramszolgáltató Nyilvánosan Működő Részvénytársaság ALAPSZABÁLY Módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt szöveg (2006. október 16.) Szeged 1 PREAMBULUM A gazdálkodó szervezetek és a

Részletesebben

Vállalkozás neve:... ...

Vállalkozás neve:... ... INFORMÁCIÓS ADATLAP 1 Vállalkozás neve:.... Rövidített neve:... Cégbejegyzés száma:...... Postacíme:... Székhelye:... út, utca, tér, házszám: emelet,fszt:... megye:.... KSH régiókód:... Város.. irányítószám:....

Részletesebben

Nyilvántartás bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységekrıl

Nyilvántartás bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységekrıl Nyilvántartás bejelentéshez kötött kereskedelmi tevékenységekrıl Nyilvántartásba vétel száma Kereskedı neve,címe Kereskedı cégj.sz. vállig.sz. Kereskedı stat. szám Kereskedelmi tevékenység címe Bejelentéshez

Részletesebben

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA

A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA V. ÉVFOLYAM 12. SZÁM 2006. DECEMBER 13. A NEMZETI HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG HIVATALOS LAPJA Szerkesztõség: 1015 Budapest, Ostrom u. 23 25. Telefon: 457-7283 E-mail: hirkozlesi.ertesito@nhh.hu Megjelenik havonta

Részletesebben

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részére nyelvi képzések lefolytatása és záróvizsgáztatás lebonyolítása a 2014/15-ös években

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részére nyelvi képzések lefolytatása és záróvizsgáztatás lebonyolítása a 2014/15-ös években A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részére nyelvi képzések lefolytatása és záróvizsgáztatás lebonyolítása a 2014/15-ös években Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/1 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

a 2009/2010 üzleti évrôl

a 2009/2010 üzleti évrôl a 2009/2010 üzleti évrôl Vállalati Felelôsségvállalás Jelentés Vezérigazgatói köszöntô 2009 után immár második ízben számolunk be a Tesco vállalati felelôsségvállalás jelentésében társadalmi és környezeti

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzata

Panaszkezelési Szabályzata A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság Panaszkezelési Szabályzata A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-takarékpénztár Zártkörûen Mûködô Részvénytársaság (továbbiakban

Részletesebben

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014

DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE. DECATHLON Országos Egyetemi és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) 2014 Versenykiírása 2014 1 EFB33 Kosárlabda Bajnokság MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

Részletesebben

1033 Budapest, Szôlôkert u. 4. Tel.: 437-8108, 437-8109, fax: 437-8110, mobil: (70) 315-7022 www.folda.hu Dr. Varga Miklós

1033 Budapest, Szôlôkert u. 4. Tel.: 437-8108, 437-8109, fax: 437-8110, mobil: (70) 315-7022 www.folda.hu Dr. Varga Miklós K I, M I T, H O L s z o l g á l t a t ó k Akik önnek segítenek Ôrzés-védelem Kutyás ôrzés www.escortkft.hu Dr. Gyenes Levente LÔSZER- és ROBBANÓANYAG- MENTESÍTÉS POWER SHIELD SECURITY KFT. 1149 Budapest,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v : Keménfa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 19-én (szerdán) 15,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Keménfa önkormányzati épületének helyisége.

Részletesebben

Médiaajánló. Igazoltan távol. 3

Médiaajánló. Igazoltan távol. 3 Médiaajánló Igazoltan távol. 3 Mi az Out Of Office? Mi az Out Of Office? Bemutatkozás Lapunk minôségi információs magazin, mely a döntéshozók idegenforgalmi- és képzési szolgáltatások terén történô eligazodását,

Részletesebben

t~ NY R E G Y H Á Z A NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET

t~ NY R E G Y H Á Z A NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET NyíREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA POLGÁRMESTERI KABINET 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TÉR 1. PF.: 83. TELEFON: +3642524-544; FAX: +36 42 311-041 E-MAIL: POLGARMESTERIKABINET@NYIREGYHAZA.HU

Részletesebben

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részére nyelvi képzések lefolytatása és záróvizsgáztatás lebonyolítása a 2014/15-ös években

A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részére nyelvi képzések lefolytatása és záróvizsgáztatás lebonyolítása a 2014/15-ös években A Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal részére nyelvi képzések lefolytatása és záróvizsgáztatás lebonyolítása a 2014/15ös években Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/1 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

T-Systems Magyarország Zrt. Magyar Telekom Nyrt.

T-Systems Magyarország Zrt. Magyar Telekom Nyrt. T-Systems Magyarország Zrt. Magyar Telekom Nyrt. Egyedi előfizetői szerződés Flex-Com (MultiLAN) szolgáltatás igénybevételére Szerződés azonosítója: Tartalomjegyzék 1. A szolgáltató adatai... 3 1.1 A szolgáltató

Részletesebben

1 / 276 2013.03.25. 9:10

1 / 276 2013.03.25. 9:10 1 / 276 2013.03.25. 9:10 A 210/2009 (IX. 29.) Korm. rendelet alapján a tevékenységek végzéséről vezetett nyilvántartás kötelezettség: B-bejelentés köteles; E-engedély köteles ok: 1-nyilvántartásba vétel;

Részletesebben

3. A költségvetési szerv székhelye: 1101 Budapest X., Hungária krt. 9 11. Postacíme: 1581 Budapest, Pf. 15.

3. A költségvetési szerv székhelye: 1101 Budapest X., Hungária krt. 9 11. Postacíme: 1581 Budapest, Pf. 15. A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem alapításáról szóló 14/2000. (HK 9.) HM határozat módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt, 2011. február 1-jétõl hatályos szövege Az államháztartásról szóló 1992.

Részletesebben

ü ű ö Á ö Ü Ú Ö Á Á ö ő ö ö ö ű ű ö ő ő ö ő ü Ú ú ü ö ö ő Ö ö ő ö ő ő ö ú ö ő ő ö ö ú ö ő ö ö ő ö ö ő ö ő ö Ö ö ö ö ő ö ő ö ö ö ü ű ö ö ő ö ö ű ö ő ö ö ű ö ü ö ö ö ő ö ö ő ű ö ö ü ű ö ö ő ö ö ü ő ő ő ő

Részletesebben