V E M M A. (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "V E M M A. (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét!"

Átírás

1 V E M M A (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét!

2 Mindenki tudja, hogy A-vitamin jó dolog! De ki akar mindennap marékszámra tablettákat szedni? Bemutatom Önnek a Vemma-t. Ez az Ön táplálkozási programja, amely helyettesíti a markényi tablettát a mindennapokban. A Vemma a legújabb kutatási eredmények és a legízletesebb természetes termékek kombinációja. Ez a naponta egyszer fogyasztandó folyékony táplálék kiegészítő megad mindent, amire a szervezetének szüksége van. A Vemma a keleti és a nyugati gyógyításban jelentős tapasztalatokkal rendelkező orvos alkotása. Ő a következőket nyilatkozta: A feladatom egészen különleges volt: kifejleszteni a ma elérhető legjobb minőségű és legerősebb folyékony táplálék kiegészítőt. Ahhoz, hogy biztosítani tudjam a legmagasabb hatékonyságot, személyesen felügyelek és ellenőrzök minden, az előállításban szerepet játszó tényezőt világszínvonalú üzemünkben. Hiszem, hogy az eredmény tökéletes recept az Ön optimális egészségéhez. Yibing Wang, M.D., Ph.D. Vemma kutatási igazgató és termékfejlesztő

3 Szeretné Ön is remekül érezni magát? Szeretne ragyogóan kinézni? A legtöbb egészségügyi szakember szerint táplálkozásunknak óriási szerepe van egészségünk megőrzésében. Az egészséges egyensúly fenntartása, ezáltal a fenti cél elérése érdekében a legfőbb tényezők közé sorolandó a helyes táplálkozás és rendszeres sport, valamint az antioxidánsokkal és ideális mennyiségű vitaminokkal és ásványi anyagokkal való étrendkiegészítés. Miért is olyan fontos szilárd táplálkozási alapot felépíteni? Testünk megközelítőleg 60 milliárd sejtjét mindennap, szakadatlanul szabad gyököknek nevezett, instabil molekulák támadják - a levegőből, amelyet belélegzünk, az ételből, amit megeszünk és a vízből, amit megiszunk. A szabad gyökök károsíthatják sejtjeinket és felgyorsíthatják az öregedési folyamatokat. Minél hatékonyabban óvjuk sejtjeinket, annál egészségesebbek leszünk és annál jobban érezzük magunkat! A Vemma Táplálkozási Program TM segít felépíteni a test számára szükséges védelmet! A mangosztánról Ez a ritka, mandarin méretű gyümölcs amelynek termőterülete elsősorban Délkelet-Ázsiára korlátozódik és amelyet szigorú feltételek mellett termesztenek csak nem régóta érhető el Észak-Amerikában. Habár a mangosztán gyógyhatását elsőként hivatalosan az 1600-as években regisztrálták, a természetgyógyászok már évezredek óta alkalmazzák. Észak-Amerikában egy új X-faktor lépett színre az antioxidánsok között. A xanthonok a növényi tápanyagok újonnan felfedezett fajtái; biológiailag aktívak és rendkívül hatékony antioxidánsok. Ezen egészséges gyümölcs előnyeinek vizsgálatára különféle kísérleteket és vizsgálatokat végeztek Kanadában, Európában, Ausztráliában, Japánban, Kínában, thaiföldön, Indiában, Szingapúrban és Malajziában. Több egészségügyi szakember úgy véli, hogy ez a bámulatos gyümölcs hagyományos gyógyászati hatásainak köszönhetően népszerűbbé válhat, mint az aloé vera vagy a noni.

4 A Vemma Táplálkozási Program a következő előnyöket nyújtja: Védelem és támogatás az egészséges szívért. Támogatja a szív- és érrendszer egészségét, segíti a vörösvértestek képződését és az idegrendszer működését.* Védi a sejtműködést és segíti a koleszterinszint egyensúlyban tartását.* Ellátja a szervezetet B-vitaminnal.* A telített zsírsavakban és koleszterinben szegény táplálkozás kiegészítéseként a folsav, a B6 és a B12-vitamin csökkentheti az érrendszeri megbetegedések kockázatát.** Egészséges szem, bőr és haj. Segít az egészséges szem, bőr, haj, fogak, fogíny kialakításában és fenntartásában, továbbá erősíti a látást. Bőséges energiát ad. Fontos szerepet játszik a fehérjék és szénhidrátok felvételében és az anyagcserében.* Segíti az energia átalakítását és támogatja az energiatermelést.* Támogatja az immunrendszert és erősíti a szervezet védelmi mechanizmusát. Küzdelem a szabad gyökök ellen. A jelenleg ismert egyik legmagasabb ORAC-értékkel rendelkező, kiváló antioxidáns. Segít a test szabad gyökök elleni küzdelmében.* Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy az antioxidatív vitaminok szedése csökkenti a rák egyes típusainak kockázatát. *** Támogatja az egészséges gyomor- és bélrendszert. Egy formula, amely tökéletesen illeszkedik az Ön szervezetéhez. Egy rendkívül finom, folyékony étrendkiegészítő, amely könnyen használható és jobban felszívódik az Ön szervezetében, mint a tabletták vagy kapszulák. * Ezeket az állításokat az FDA (Food and Drug Administration Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Minisztérium) nem értékelte ki. Ezeknek a termékeknek nem valamilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése a célja. ** Az FDA kiértékelte a fenti állítást és úgy találta, hogy bár jóllehet a telített zsírsavakban és koleszterinben szegény táplálkozás a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát csökkenti, ezen állítás valódiságára nincsen bizonyíték. *** Az FDA megállapította, hogy ez a bizonyíték korlátozottan igaz és nem végérvényes. Jelen információs anyag nem tekinthető a Vemma Europe hivatalos kiadványának, Farkas Lajos Master Distributor által terjesztett dokumentáció.

5 VEMMA Essential Minerals Tudományos kutatások azt igazolják, hogy fizikai jólétünk sokkal jobban függ a magunkhoz vett ásványi anyagoktól, mint bármely más tényezőtől.* Az ásványi anyagok segítenek fenntartani a szervek, csontok és az immunrendszer egészségét.* Az Essential Minerals egy évezredek óta háborítatlan nővényi vegetációból nyert folyékony ásványi anyag-kiegészítő, mely 100%- ban ionizált, vitalizáló ásványi anyagokat tartalmaz. Ezek jól alkalmazkodnak az emberi szervezethez és így testünk a lehető legtökéletesebben be tudja építeni őket. A természetes növényi hatóanyagok 65 fontosabb nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaznak. Az Essential Minerals jóízű, könnyen fogyasztható és a szervezet számára könnyen feldolgozható. VEMMA Mangosteen Plus A Mangosteen Plus egy a test számára könnyen felszívódó formula, amely a mangosztán gyümölcsből, héjának kivonatából, egész aloé vera levelekből és zöldteából áll. Ezen összetevők mindegyik a rendkívül gazdag antioxidánsokban és vitaminokban, így ez a formula nagy valószínűséggel a ma létező egyik legerősebb folyékony antioxidáns termék! Mangosztánból és növényi hatóanyagokból származó antioxidánsok. Növényi alapú antioxidáns védelemmel, továbbá növényi hatóanyagokkal és xanthonnal látják el Önt.* A legbőségesebb xanthon forrás a mangosztán gyümölcs és annak héja. Az összes általunk tesztelt mangosztán termék közül a Vemma rendelkezik a legmagasabb xanthon szinttel. Erős antioxidánsok vitaminok révén. Fontos antioxidatív vitaminokat tartalmaz. Az A-, a C- és az E-vitamin hozzájárulhat a szabad gyökök által okozott károk felszámolásához.* Az aloé vera egész levelei. A növény olyan hatóanyagokkal rendelkezik, amelyek segítik szervezetünk öngyógyulását. Egyedülálló termékünk minden flakonja 30%-ban tiszta aloé verát tartalmaz. Zöldtea. A zöldteát évszázadok óta hagyományos módon alkalmazzák. Gyógy- és antioxidatív hatása miatt a készítménybe koffeinmentes zöldteát is kevernek.

6 Mindenki megérdemel egy korty egészséget! A Vemma fogyasztásával hamar rájöhet arra, hogy jobb közérzetet nemcsak betegségből felépülve érhet el. Több energia jobb egészség jobb hozzáállás jobb élet. A Vemma a ma létező legteljesebb folyékony multivitamin-, ásványianyag- és vitamin program. Ez a forradalmian új termék garantáltan biztosítja az Ön és családja szervezete számára szükséges létfontosságú anyagokat. Léteznek a piacon olyan termékek, amelyek a Vemma terjedelmes összetevőlistáján található anyagoknak csupán egy részét tartalmazzák. De nem találunk a Vemma-val összehasonlíthatóan átfogó terméket. A Vemma nemcsak egy újabb gyümölcslé, amely megkísérel megtestesíteni egy elsőrendű, teljes spektrumú, tápanyagban gazdag folyékony étrendkiegészítőt, hanem ennél sokkal több: a Vemma mindent tartalmaz, amire a szervezetének szüksége van! Orvosok által összeállított Antioxidánsok a legkülönbözőbb forrásokból Komplett multivitamin-, ásványianyag- és nyomelemforrás Növényi hatóanyagokban és xanthonban gazdag Szervezetünkben könnyen felszívódik és egyszerű az alkalmazása is Többé nem kell marokszámra tablettákat szednie 30 nap üres palack pénz visszafizetési garancia Ízletes és jól érzékelhető a hatása Fogyassza mindennap, és érezze jótékony hatását! Vemma = palackba zárt jólét! Amennyiben több információra van szüksége vagy szeretné a terméket kipróbálni, forduljon bizalommal ahhoz a személyhez aki ezt az ismertetőt elküldte Önnek!

7 Kiegészítések: Táblázat a világ legmagasabb ORAC - értékű termékeiről (Szakemberek által napi min ORAC érték bevitele javasolt) Product (termék) ORAC Value Score Summary ORAC Score/oz. (29.57 ml) (napi adag) ORAC Score/Bottle (32 oz.) (havi adag) Vemma ,440 Eniva Vibe 2,600 83,200 YL Berry Young ,000 Juice Xango Juice ,960 Goji Juice ,160 EB Tahitian Noni 165 5,280 Sea Silver 90 2,880 A Mangosteen, azaz a Mangosztán gyümölcs Mangosztán, az Istenek gyümölcse A mangosteen, magyarul mangosztán, egy Thaiföldről származó gyümölcs, amelynek lelőhelyén is rendkívüli gyógyító erőt tulajdonítanak. Más trópusi gyümölcsökkel ellentétben, a Garcinia mangostana rendkívül ízletes. Délkelet-Ázsia, Afrika és Amerika trópusi síkságain, 20 méter magas fákon terem, de szelídített változatait gyümölcsösökbe és kertekbe is szívesen ültetik. A növény ultra-trópusi" és rendkívül érzékeny. A saját éghajlatán kívüli termesztésére tett kísérletek mind kudarcot vallottak. A mangosteen fa trópusi körülmények között év alatt kezd teremni. A szezonja májustól szeptemberig tart, és ez idő alatt több ezer darab bíborbarna gyümölcsöt terem. Az érett gyümölcsöket egyesével, kézzel szüretelik le. Mérete alapján a mandarinra hasonlít, vastag héja vörösesbarna és

8 bőrszerű. Ha kettévágjuk, öt-hat fehér, kocsonyás állagú gerezdet találunk, közepükön egy-egy maggal. A mangosztán húsa bő levű, édeskésen savanyú. A termés sokoldalúan felhasználható. Még az értéktelennek tűnő, vastag terméshéjat is hasznosítják, bőrök cserzésére és a gyógyászati célokra egyaránt. Indiában, Thaiföldön és Kínában a kéregből előállított készítményeket antimikróbás és parazitaellenes kezelésre használják dizentériás betegeknél, illetve a fertőzés okozta hasmenés egyéb formáinál. A növény adsztringens hatása miatt megelőzi a kiszáradást és az értékes tápanyagok kiürülését a gyomor-bélrendszerből hasmenés esetén. A kínaiak és a thaiföldiek ugyancsak kihasználják a mangosztán antimikrobás és antiszeptikus hatását, és elfertőződött sebek, tuberkulózis, malária, húgyúti fertőzések, szifilisz, gonorrhoea, valamint ekcémás bőrelváltozások kezelésére alkalmazzák. A Karib térségben teáját isszák fáradtság és rossz közérzet esetén. A brazilok pedig féregtelenítésre és az emésztés elősegítésére fogyasztják. Venezuelában parazitás bőrfertőzéseket kezelnek a gyümölccsel elkészített dunsztkötéssel. Ebben a különleges trópusi gyümölcsben jelentős mennyiségben vannak jelen polifenolok és katechinek is, amelyek hatékony antioxidánsok és daganatellenes szerek. Az igazi értékét az adja, hogy különösen nagy mennyiségű xantont tartalmaz. A xantonok, a flavonoidok családjába tartozó rendkívül erős antioxidáns vegyületek, melyek egyes vizsgálatok szerint ötször hatékonyabbak a C- és E-vitaminnál. Több mint 200 féle létezik a természetben, és minden xanton más és más hatást fejt ki a szervezetre. Ami rendkívül figyelemre méltó a mangosztán gyümölccsel kapcsolatban, hogy 40 különböző xanthon jellegű vegyületet tartalmaz. Ez az eddig ismert leggazdagabb forrása ezeknek a jótékony hatású flavonoidoknak, amely táplálékként használt gyümölcsökben fellelhető.

9 Az alábbiakban felsoroljuk azt a néhány kedvező hatást, amelyeket a magnosztánt fogyasztó emberek nagy többségénél megfigyelhetők voltak. * Vérzsírszint csökkentő hatás - csökkenti az LDL-szintet, * Antihipertenzív hatás - csökkenti a vérnyomást, * Megelőzi az érelmeszesedést - az artériák elzáródását és megkeményedését, * Kardioprotektor hatás - védi a szívizmot, * Hipoglikémiás hatás - csökkenti a vércukorszintet, * Parkinson-kór és Alzheimer-kór elleni hatás, illetve kedvezően hat az elbutulás egyéb formáira is, * Immunstimuláns - serkenti az immunválaszt, * Daganatellenes hatás, * Gombaölő hatás, * Antibakteriális hatás, * Antivirális hatás, dermatitis, sebfertőzések, tinea és akne kezelésére alkalmazható, * Gyulladáscsökkentő hatás, * Antipiretikus hatás - lázcsillapító, * Zöldhályog és szürkehályog ellenes hatás, * Csökkenti a pikkelysömör keltette viszketést, * Ínybetegséget megelőző hatás, erősíti a fogágy kötőszöveteit, * Hasmenést csökkentő hatás, * Rost- és gyümölcssav tartalma segíti az emésztést és bélműködést, * Elhízás elleni hatás - természetes fogyás, * Kimerültséget csökkentő hatás, * Antidepresszív és szorongásoldó hatás, * Öregedés gátló hatás. A tudomány számára még nem teljes mértékben ismeretes, hogy a mangosztán miért hatékony ennyi különböző betegség kezelésében, de feltehetően gazdag xanton tartalmában keresendő a megoldás

10 Mangosztánnal az allergia ellen Gyümölcsének héjában a kutatók egy olyan anyagot találtak, amely kiegyensúlyozza a prosztaglandin E szintézisét és a hisztamin felszabadulását. Ez a két folyamat többek között az allergiás reakciók velejárója is. Laboratóriumi tesztekben a növény kivonata hatékonyan enyhítette az allergiás tüneteket. Az antioxidáns csúcs Az ORAC érték egy anyag antioxidáns hatásának mértékét jelzi, 100 grammra vetítve. A mangosztán ORAC értéke és között van. Korábban az aszalt szilva tartotta az ORAC csúcsot, es értékkel. Szervezetünk antioxidáns igényét jelentős mértékben befolyásolja az egészségi állapotunk, a korunk, a környezeti terheltségünk és hogy táplálékaink napi szinten mennyi antioxidánst, ezen belül mennyi flavonoidot tartalmaznak. Ha többet fogyasztunk a szükségesnél, akkor szervezetünk a felesleget a vesén keresztül kiüríti. A folyékony mangosteen (mangosztán) A mangosteen segíti a szervezetet öngyógyító képességének megtartásában, illetve annak visszaszerzésében. (Forrás: ORAC értékek a különböző kiváló minőségű világszerte ismert

11 termékekben: A Xanthon tartalom összehasonlítása egységenként: Vitaminok tartalma a különböző csúcsminőségű termékekben:

12

A Grapefruit mag kivonat

A Grapefruit mag kivonat A Grapefruit mag kivonat Miért a Grape Vital terméket válassza? TOP 4 Az egyetlen eredeti Grapefruit mag kivonat koncentrátum a világon, amely 1. vírus, 2. baktérium, 3. gombaölő és 4. sporicid* hatással

Részletesebben

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÁS GYERMEKKORBAN

EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÁS GYERMEKKORBAN VÉDŐNŐ XXI. évfolyam 1. szám melléklete Szerző: Helik Gabriella Szerkesztő: Csordás Ágnes EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÁS GYERMEKKORBAN GYERMEKKORBAN MEGELŐZHETŐ FELNŐTTKORI MEGBETEGEDÉSEK Impresszum A kiadvány a

Részletesebben

Merre tovább, Energy? Ott voltunk a konferencián. Karácsonyi receptek 2012/12 2013/1. Beszélgetés Marosi Zoltánnal. Ismertetjük a szakmai előadásokat

Merre tovább, Energy? Ott voltunk a konferencián. Karácsonyi receptek 2012/12 2013/1. Beszélgetés Marosi Zoltánnal. Ismertetjük a szakmai előadásokat 2012/12 2013/1 www.energy.sk Merre tovább, Energy? Beszélgetés Marosi Zoltánnal Ott voltunk a konferencián Ismertetjük a szakmai előadásokat Karácsonyi receptek Mindenki másképp csinálja... 2012. december-2013.

Részletesebben

GYAKORI KÉRDÉSEK A TRANSZ-ZSÍRSAVAKRÓL

GYAKORI KÉRDÉSEK A TRANSZ-ZSÍRSAVAKRÓL GYAKORI KÉRDÉSEK A TRANSZ-ZSÍRSAVAKRÓL Az alábbiakban hasznos információkat találnak a transz-zsírsavakról. Kérjük, olvassák el figyelmesen valamennyi kérdésre adott válaszunkat. Ha egyéb kérdésük lenne

Részletesebben

Forradalom a Föld megmentéséért

Forradalom a Föld megmentéséért TERUO HIGA Forradalom a Föld megmentéséért Effektív mikroorganizmusokkal (EM) oldjuk meg Földünk problémáit TERUO HIGA Forradalom a Föld megmentéséért Effektív mikroorganizmusokkal (EM) oldjuk meg Földünk

Részletesebben

ÉLELMISZER vagy ÉLELMISZERIPARI TERMÉK?

ÉLELMISZER vagy ÉLELMISZERIPARI TERMÉK? Ha egy békát forró vízbe dobunk, az állat hanyatt homlok menekül. Ha azonban egy hideg vízzel teli fazékba tesszük, és lassan kezdjük el melegíteni, a béka megfő anélkül, hogy bármilyen menekülési reakciót

Részletesebben

A dexametazon és egyéb szteroidok megismerése

A dexametazon és egyéb szteroidok megismerése A dexametazon és egyéb szteroidok megismerése Nemzetközi Myeloma Alapítvány 12650 Riverside Drive, Suite 206 North Hollywood, CA 91607 USA Telefon: 800-452-CURE (2873) (USA & Canada) 818-487-7455 Fax:

Részletesebben

A HIV és az életminôséged: mellékhatások és egyéb komplikációk

A HIV és az életminôséged: mellékhatások és egyéb komplikációk A HIV és az életminôséged: mellékhatások és egyéb komplikációk Hogyan beszéld meg problémáidat orvosoddal? Általános kérdések Gyógyszerváltás További információk 2011. december A kiadványt teljes körûen

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

Napjaink egyik legalapvetôbb

Napjaink egyik legalapvetôbb . FEJEZET Kéri Nagy Krisztina és Dr. Kéri Ildikó AZ EGÉSZSÉGRÔL Bevezetés: Az egészség védelmének alapkérdései Napjaink egyik legalapvetôbb társadalmi problémája az életminôség romlása, valamint az indokolatlan

Részletesebben

ŐSZINTÉN és ÉRTHETŐEN az ADALÉKANYAGOKRÓL

ŐSZINTÉN és ÉRTHETŐEN az ADALÉKANYAGOKRÓL ŐSZINTÉN és ÉRTHETŐEN az ADALÉKANYAGOKRÓL ŐSZINTÉN és ÉRTHETŐEN szeretnénk a magyar élelmiszergyártók kezdeményezésére tájékoztatni a fogyasztókat az élelmiszer adalékokról. Az utóbbi évtizedben főleg

Részletesebben

Ann Holdway A kineziológia alapjai

Ann Holdway A kineziológia alapjai ÉDESVÍZ KIADÓ A kineziológia alapjai 2 A sorozatban megjelent kötetek: Catherine Sutton: A shiatsu alapjai Paul Roland: A kabbala alapjai Deedre Diemer: A csakraterápia alapjai Cassandra Eason: A tarot

Részletesebben

VIZSGÁLJUK MEG A DOPPINGOLÁST EGY KICSIT KÖZELEBBRÕL ÁLTALÁNOSSÁGBAN! KÖZÉP SZINT

VIZSGÁLJUK MEG A DOPPINGOLÁST EGY KICSIT KÖZELEBBRÕL ÁLTALÁNOSSÁGBAN! KÖZÉP SZINT Harmonising the knowledge about biomedical side effects of doping VIZSGÁLJUK MEG A DOPPINGOLÁST EGY KICSIT KÖZELEBBRÕL ÁLTALÁNOSSÁGBAN! KÖZÉP SZINT 2. DIA: A Nemzetközi Doppingellenes Liga (WADA) a Nemzetközi

Részletesebben

Ge n e t i k a i l ag m ó d o s í t o t t é l ő l é n y e k

Ge n e t i k a i l ag m ó d o s í t o t t é l ő l é n y e k Ge n e t i k a i l ag m ó d o s í t o t t é l ő l é n y e k (gmo -k) a tények tükrében Magyar Fehér Könyv Szerkesztők: Balázs Ervin, Dudits Dénes, Sági László Pannon Növény-Biotechnológiai Egyesület SZEGED,

Részletesebben

HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON

HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON HAJGYÓGYÁSZAT OTTHON A szép és egészséges haj titka Az évek múlásával nem csak a bőrünkön látszik az öregedés, de hajunk sem pompázik már eredeti szépségében. Ahogy azonban bőrünk megóvásáért is sokat

Részletesebben

Dr. Joel D. Wallach előadása Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett

Dr. Joel D. Wallach előadása Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett Dr. Joel D. Wallach előadása Dr. Wallach egy igen népszerű orvos Amerikában, akit 1991-ben Nobel-díjra jelöltek. (Egy moszkvai előadás szövege lett felvéve, a fordító megőrizte az előadó sajátos szóhasználatát.)

Részletesebben

NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ RITKA BETEGSÉGEK: KIHÍVÁS EURÓPA SZÁMÁRA

NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ RITKA BETEGSÉGEK: KIHÍVÁS EURÓPA SZÁMÁRA EURÓPAI BIZOTTSÁG EGÉSZSÉGÜGYI ÉS FOGYASZTÓVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG C. Igazgatóság Népegészségügy és kockázatértékelés C2 Egészségügyi tájékoztatás NYILVÁNOS KONZULTÁCIÓ RITKA BETEGSÉGEK: KIHÍVÁS EURÓPA SZÁMÁRA

Részletesebben

Mérgek vagy méhek? Úton a fenntartható mezőgazdaság felé A Greenpeace kampányának hősei

Mérgek vagy méhek? Úton a fenntartható mezőgazdaság felé A Greenpeace kampányának hősei Mérgek vagy méhek? Úton a fenntartható mezőgazdaság felé A Greenpeace kampányának hősei Mérgek vagy méhek? Úton a fenntartható mezőgazdaság felé Az ökológiai gazdálkodás gyakorlatának bemutatására a Green

Részletesebben

. Houston..egy kis problémánk adódott! . Mi ez a lúgosítás mizéria? . A lúgosítás tényleg annyira fontos? . A Testtolvajok éjszakája. . Elsavasodtam!

. Houston..egy kis problémánk adódott! . Mi ez a lúgosítás mizéria? . A lúgosítás tényleg annyira fontos? . A Testtolvajok éjszakája. . Elsavasodtam! . Houston..egy kis problémánk adódott!. Mi ez a lúgosítás mizéria?. A lúgosítás tényleg annyira fontos?. A Testtolvajok éjszakája. Elsavasodtam!. Dugjuk a fejünket a homokba, gyerekek!. Nem beteg vagy,

Részletesebben

Az alapvető cél nem változott

Az alapvető cél nem változott A HOLSTEIN GENETIKA Kft. időszaki kiadványa, 2010. április A Magyar Mezőgazdaság melléklete Az alapvető cél nem változott Idén ünnepli huszadik születésnapját a Holstein Genetika Kft., ami még állandó

Részletesebben

A CoD -TEA és Célzott TÁPLÁLKOZÁSI RENDSZER

A CoD -TEA és Célzott TÁPLÁLKOZÁSI RENDSZER Prof. mag. dr. Dávid Tamás TCM Dr. Li Qin A CoD -TEA és Célzott TÁPLÁLKOZÁSI RENDSZER ADDITÍV BIOTERÁPIA, A HOLISZTIKUS RÁKTERÁPIA LÉNYEGES ALKOTÓELEME Prof. mag. dr. Dávid Tamás TCM Dr. Li Qin A CoD -Tea

Részletesebben

VAN-E LÉTJOGOSULTSÁGA HALSZAKÜZLET NYITÁSÁNAK ISASZEGEN A TEIR ADATBÁZIS ALAPJÁN?

VAN-E LÉTJOGOSULTSÁGA HALSZAKÜZLET NYITÁSÁNAK ISASZEGEN A TEIR ADATBÁZIS ALAPJÁN? Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Tudományos Diákköri Konferencia 2014. november 26. VAN-E LÉTJOGOSULTSÁGA HALSZAKÜZLET NYITÁSÁNAK ISASZEGEN A TEIR ADATBÁZIS ALAPJÁN? Does it make

Részletesebben

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA VALÓ NEVELÉS PROGRAMJÁNAK KIDOLGOZÁSA, BEVEZETÉSE

EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA VALÓ NEVELÉS PROGRAMJÁNAK KIDOLGOZÁSA, BEVEZETÉSE NKI BABAY JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS SPORTISKOLA EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDRA VALÓ NEVELÉS PROGRAMJÁNAK KIDOLGOZÁSA, BEVEZETÉSE NAGYATÁD, 2010. JÚNIUS 30. Készítette: Horváth Attiláné Szilágyiné Dorcsi Gabriella

Részletesebben

NNCL2213-648v1.0. Szent-Györgyi Albert. Az élő állapot. Válogatott írások KRITERION KÖNYVKIADÓ BUKAREST 1973

NNCL2213-648v1.0. Szent-Györgyi Albert. Az élő állapot. Válogatott írások KRITERION KÖNYVKIADÓ BUKAREST 1973 NNCL2213-648v1.0 Szent-Györgyi Albert Az élő állapot Válogatott írások KRITERION KÖNYVKIADÓ BUKAREST 1973 A SOROZATOT SZERKESZTI DANKANITS ÁDÁM MOLNÁR GUSZTÁV SZABÓ T. E. ATTILA TORÓ TIBOR AZ IDEGEN NYELVEN

Részletesebben

Idősödő munkaerő mint lehetőség a vállalatok számára

Idősödő munkaerő mint lehetőség a vállalatok számára Idősödő munkaerő mint lehetőség a vállalatok számára A tagszövetségei Idősödő munkaerő mint lehetőség a vállalatok számára 1 Készült Magyarországon, 2010 júniusában. A kiadvány az Ageing Workforce 2 Ensuring

Részletesebben

Az Országgyűlés.../2007. (...) OGY. h a t á r o z a t a. a Legyen Jobb a Gyerekeknek. Nemzeti Stratégiáról, 2007-2032

Az Országgyűlés.../2007. (...) OGY. h a t á r o z a t a. a Legyen Jobb a Gyerekeknek. Nemzeti Stratégiáról, 2007-2032 Az Országgyűlés.../2007. (...) OGY h a t á r o z a t a a Legyen Jobb a Gyerekeknek Nemzeti Stratégiáról, 2007-2032 Az Országgyűlés eleget téve a Magyar Köztársaság kötelezettségvállalásainak, a nemzetközi

Részletesebben

Növénynemesítés és innovatív mezőgazdaság

Növénynemesítés és innovatív mezőgazdaság Technológiai alternatívák 10 milliárd ember élelmezésére Science and Technology Options Assessment Növénynemesítés és innovatív mezőgazdaság Összefoglalás HU Tudományos és Technológiai Alternatívák Értékelési

Részletesebben