V E M M A. (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "V E M M A. (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét!"

Átírás

1 V E M M A (Vitamins, Essential Minerals, Mangosteen, Aloe) A palackba zárt jólét!

2 Mindenki tudja, hogy A-vitamin jó dolog! De ki akar mindennap marékszámra tablettákat szedni? Bemutatom Önnek a Vemma-t. Ez az Ön táplálkozási programja, amely helyettesíti a markényi tablettát a mindennapokban. A Vemma a legújabb kutatási eredmények és a legízletesebb természetes termékek kombinációja. Ez a naponta egyszer fogyasztandó folyékony táplálék kiegészítő megad mindent, amire a szervezetének szüksége van. A Vemma a keleti és a nyugati gyógyításban jelentős tapasztalatokkal rendelkező orvos alkotása. Ő a következőket nyilatkozta: A feladatom egészen különleges volt: kifejleszteni a ma elérhető legjobb minőségű és legerősebb folyékony táplálék kiegészítőt. Ahhoz, hogy biztosítani tudjam a legmagasabb hatékonyságot, személyesen felügyelek és ellenőrzök minden, az előállításban szerepet játszó tényezőt világszínvonalú üzemünkben. Hiszem, hogy az eredmény tökéletes recept az Ön optimális egészségéhez. Yibing Wang, M.D., Ph.D. Vemma kutatási igazgató és termékfejlesztő

3 Szeretné Ön is remekül érezni magát? Szeretne ragyogóan kinézni? A legtöbb egészségügyi szakember szerint táplálkozásunknak óriási szerepe van egészségünk megőrzésében. Az egészséges egyensúly fenntartása, ezáltal a fenti cél elérése érdekében a legfőbb tényezők közé sorolandó a helyes táplálkozás és rendszeres sport, valamint az antioxidánsokkal és ideális mennyiségű vitaminokkal és ásványi anyagokkal való étrendkiegészítés. Miért is olyan fontos szilárd táplálkozási alapot felépíteni? Testünk megközelítőleg 60 milliárd sejtjét mindennap, szakadatlanul szabad gyököknek nevezett, instabil molekulák támadják - a levegőből, amelyet belélegzünk, az ételből, amit megeszünk és a vízből, amit megiszunk. A szabad gyökök károsíthatják sejtjeinket és felgyorsíthatják az öregedési folyamatokat. Minél hatékonyabban óvjuk sejtjeinket, annál egészségesebbek leszünk és annál jobban érezzük magunkat! A Vemma Táplálkozási Program TM segít felépíteni a test számára szükséges védelmet! A mangosztánról Ez a ritka, mandarin méretű gyümölcs amelynek termőterülete elsősorban Délkelet-Ázsiára korlátozódik és amelyet szigorú feltételek mellett termesztenek csak nem régóta érhető el Észak-Amerikában. Habár a mangosztán gyógyhatását elsőként hivatalosan az 1600-as években regisztrálták, a természetgyógyászok már évezredek óta alkalmazzák. Észak-Amerikában egy új X-faktor lépett színre az antioxidánsok között. A xanthonok a növényi tápanyagok újonnan felfedezett fajtái; biológiailag aktívak és rendkívül hatékony antioxidánsok. Ezen egészséges gyümölcs előnyeinek vizsgálatára különféle kísérleteket és vizsgálatokat végeztek Kanadában, Európában, Ausztráliában, Japánban, Kínában, thaiföldön, Indiában, Szingapúrban és Malajziában. Több egészségügyi szakember úgy véli, hogy ez a bámulatos gyümölcs hagyományos gyógyászati hatásainak köszönhetően népszerűbbé válhat, mint az aloé vera vagy a noni.

4 A Vemma Táplálkozási Program a következő előnyöket nyújtja: Védelem és támogatás az egészséges szívért. Támogatja a szív- és érrendszer egészségét, segíti a vörösvértestek képződését és az idegrendszer működését.* Védi a sejtműködést és segíti a koleszterinszint egyensúlyban tartását.* Ellátja a szervezetet B-vitaminnal.* A telített zsírsavakban és koleszterinben szegény táplálkozás kiegészítéseként a folsav, a B6 és a B12-vitamin csökkentheti az érrendszeri megbetegedések kockázatát.** Egészséges szem, bőr és haj. Segít az egészséges szem, bőr, haj, fogak, fogíny kialakításában és fenntartásában, továbbá erősíti a látást. Bőséges energiát ad. Fontos szerepet játszik a fehérjék és szénhidrátok felvételében és az anyagcserében.* Segíti az energia átalakítását és támogatja az energiatermelést.* Támogatja az immunrendszert és erősíti a szervezet védelmi mechanizmusát. Küzdelem a szabad gyökök ellen. A jelenleg ismert egyik legmagasabb ORAC-értékkel rendelkező, kiváló antioxidáns. Segít a test szabad gyökök elleni küzdelmében.* Tudományos bizonyítékok támasztják alá, hogy az antioxidatív vitaminok szedése csökkenti a rák egyes típusainak kockázatát. *** Támogatja az egészséges gyomor- és bélrendszert. Egy formula, amely tökéletesen illeszkedik az Ön szervezetéhez. Egy rendkívül finom, folyékony étrendkiegészítő, amely könnyen használható és jobban felszívódik az Ön szervezetében, mint a tabletták vagy kapszulák. * Ezeket az állításokat az FDA (Food and Drug Administration Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Minisztérium) nem értékelte ki. Ezeknek a termékeknek nem valamilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése a célja. ** Az FDA kiértékelte a fenti állítást és úgy találta, hogy bár jóllehet a telített zsírsavakban és koleszterinben szegény táplálkozás a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát csökkenti, ezen állítás valódiságára nincsen bizonyíték. *** Az FDA megállapította, hogy ez a bizonyíték korlátozottan igaz és nem végérvényes. Jelen információs anyag nem tekinthető a Vemma Europe hivatalos kiadványának, Farkas Lajos Master Distributor által terjesztett dokumentáció.

5 VEMMA Essential Minerals Tudományos kutatások azt igazolják, hogy fizikai jólétünk sokkal jobban függ a magunkhoz vett ásványi anyagoktól, mint bármely más tényezőtől.* Az ásványi anyagok segítenek fenntartani a szervek, csontok és az immunrendszer egészségét.* Az Essential Minerals egy évezredek óta háborítatlan nővényi vegetációból nyert folyékony ásványi anyag-kiegészítő, mely 100%- ban ionizált, vitalizáló ásványi anyagokat tartalmaz. Ezek jól alkalmazkodnak az emberi szervezethez és így testünk a lehető legtökéletesebben be tudja építeni őket. A természetes növényi hatóanyagok 65 fontosabb nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaznak. Az Essential Minerals jóízű, könnyen fogyasztható és a szervezet számára könnyen feldolgozható. VEMMA Mangosteen Plus A Mangosteen Plus egy a test számára könnyen felszívódó formula, amely a mangosztán gyümölcsből, héjának kivonatából, egész aloé vera levelekből és zöldteából áll. Ezen összetevők mindegyik a rendkívül gazdag antioxidánsokban és vitaminokban, így ez a formula nagy valószínűséggel a ma létező egyik legerősebb folyékony antioxidáns termék! Mangosztánból és növényi hatóanyagokból származó antioxidánsok. Növényi alapú antioxidáns védelemmel, továbbá növényi hatóanyagokkal és xanthonnal látják el Önt.* A legbőségesebb xanthon forrás a mangosztán gyümölcs és annak héja. Az összes általunk tesztelt mangosztán termék közül a Vemma rendelkezik a legmagasabb xanthon szinttel. Erős antioxidánsok vitaminok révén. Fontos antioxidatív vitaminokat tartalmaz. Az A-, a C- és az E-vitamin hozzájárulhat a szabad gyökök által okozott károk felszámolásához.* Az aloé vera egész levelei. A növény olyan hatóanyagokkal rendelkezik, amelyek segítik szervezetünk öngyógyulását. Egyedülálló termékünk minden flakonja 30%-ban tiszta aloé verát tartalmaz. Zöldtea. A zöldteát évszázadok óta hagyományos módon alkalmazzák. Gyógy- és antioxidatív hatása miatt a készítménybe koffeinmentes zöldteát is kevernek.

6 Mindenki megérdemel egy korty egészséget! A Vemma fogyasztásával hamar rájöhet arra, hogy jobb közérzetet nemcsak betegségből felépülve érhet el. Több energia jobb egészség jobb hozzáállás jobb élet. A Vemma a ma létező legteljesebb folyékony multivitamin-, ásványianyag- és vitamin program. Ez a forradalmian új termék garantáltan biztosítja az Ön és családja szervezete számára szükséges létfontosságú anyagokat. Léteznek a piacon olyan termékek, amelyek a Vemma terjedelmes összetevőlistáján található anyagoknak csupán egy részét tartalmazzák. De nem találunk a Vemma-val összehasonlíthatóan átfogó terméket. A Vemma nemcsak egy újabb gyümölcslé, amely megkísérel megtestesíteni egy elsőrendű, teljes spektrumú, tápanyagban gazdag folyékony étrendkiegészítőt, hanem ennél sokkal több: a Vemma mindent tartalmaz, amire a szervezetének szüksége van! Orvosok által összeállított Antioxidánsok a legkülönbözőbb forrásokból Komplett multivitamin-, ásványianyag- és nyomelemforrás Növényi hatóanyagokban és xanthonban gazdag Szervezetünkben könnyen felszívódik és egyszerű az alkalmazása is Többé nem kell marokszámra tablettákat szednie 30 nap üres palack pénz visszafizetési garancia Ízletes és jól érzékelhető a hatása Fogyassza mindennap, és érezze jótékony hatását! Vemma = palackba zárt jólét! Amennyiben több információra van szüksége vagy szeretné a terméket kipróbálni, forduljon bizalommal ahhoz a személyhez aki ezt az ismertetőt elküldte Önnek!

7 Kiegészítések: Táblázat a világ legmagasabb ORAC - értékű termékeiről (Szakemberek által napi min ORAC érték bevitele javasolt) Product (termék) ORAC Value Score Summary ORAC Score/oz. (29.57 ml) (napi adag) ORAC Score/Bottle (32 oz.) (havi adag) Vemma ,440 Eniva Vibe 2,600 83,200 YL Berry Young ,000 Juice Xango Juice ,960 Goji Juice ,160 EB Tahitian Noni 165 5,280 Sea Silver 90 2,880 A Mangosteen, azaz a Mangosztán gyümölcs Mangosztán, az Istenek gyümölcse A mangosteen, magyarul mangosztán, egy Thaiföldről származó gyümölcs, amelynek lelőhelyén is rendkívüli gyógyító erőt tulajdonítanak. Más trópusi gyümölcsökkel ellentétben, a Garcinia mangostana rendkívül ízletes. Délkelet-Ázsia, Afrika és Amerika trópusi síkságain, 20 méter magas fákon terem, de szelídített változatait gyümölcsösökbe és kertekbe is szívesen ültetik. A növény ultra-trópusi" és rendkívül érzékeny. A saját éghajlatán kívüli termesztésére tett kísérletek mind kudarcot vallottak. A mangosteen fa trópusi körülmények között év alatt kezd teremni. A szezonja májustól szeptemberig tart, és ez idő alatt több ezer darab bíborbarna gyümölcsöt terem. Az érett gyümölcsöket egyesével, kézzel szüretelik le. Mérete alapján a mandarinra hasonlít, vastag héja vörösesbarna és

8 bőrszerű. Ha kettévágjuk, öt-hat fehér, kocsonyás állagú gerezdet találunk, közepükön egy-egy maggal. A mangosztán húsa bő levű, édeskésen savanyú. A termés sokoldalúan felhasználható. Még az értéktelennek tűnő, vastag terméshéjat is hasznosítják, bőrök cserzésére és a gyógyászati célokra egyaránt. Indiában, Thaiföldön és Kínában a kéregből előállított készítményeket antimikróbás és parazitaellenes kezelésre használják dizentériás betegeknél, illetve a fertőzés okozta hasmenés egyéb formáinál. A növény adsztringens hatása miatt megelőzi a kiszáradást és az értékes tápanyagok kiürülését a gyomor-bélrendszerből hasmenés esetén. A kínaiak és a thaiföldiek ugyancsak kihasználják a mangosztán antimikrobás és antiszeptikus hatását, és elfertőződött sebek, tuberkulózis, malária, húgyúti fertőzések, szifilisz, gonorrhoea, valamint ekcémás bőrelváltozások kezelésére alkalmazzák. A Karib térségben teáját isszák fáradtság és rossz közérzet esetén. A brazilok pedig féregtelenítésre és az emésztés elősegítésére fogyasztják. Venezuelában parazitás bőrfertőzéseket kezelnek a gyümölccsel elkészített dunsztkötéssel. Ebben a különleges trópusi gyümölcsben jelentős mennyiségben vannak jelen polifenolok és katechinek is, amelyek hatékony antioxidánsok és daganatellenes szerek. Az igazi értékét az adja, hogy különösen nagy mennyiségű xantont tartalmaz. A xantonok, a flavonoidok családjába tartozó rendkívül erős antioxidáns vegyületek, melyek egyes vizsgálatok szerint ötször hatékonyabbak a C- és E-vitaminnál. Több mint 200 féle létezik a természetben, és minden xanton más és más hatást fejt ki a szervezetre. Ami rendkívül figyelemre méltó a mangosztán gyümölccsel kapcsolatban, hogy 40 különböző xanthon jellegű vegyületet tartalmaz. Ez az eddig ismert leggazdagabb forrása ezeknek a jótékony hatású flavonoidoknak, amely táplálékként használt gyümölcsökben fellelhető.

9 Az alábbiakban felsoroljuk azt a néhány kedvező hatást, amelyeket a magnosztánt fogyasztó emberek nagy többségénél megfigyelhetők voltak. * Vérzsírszint csökkentő hatás - csökkenti az LDL-szintet, * Antihipertenzív hatás - csökkenti a vérnyomást, * Megelőzi az érelmeszesedést - az artériák elzáródását és megkeményedését, * Kardioprotektor hatás - védi a szívizmot, * Hipoglikémiás hatás - csökkenti a vércukorszintet, * Parkinson-kór és Alzheimer-kór elleni hatás, illetve kedvezően hat az elbutulás egyéb formáira is, * Immunstimuláns - serkenti az immunválaszt, * Daganatellenes hatás, * Gombaölő hatás, * Antibakteriális hatás, * Antivirális hatás, dermatitis, sebfertőzések, tinea és akne kezelésére alkalmazható, * Gyulladáscsökkentő hatás, * Antipiretikus hatás - lázcsillapító, * Zöldhályog és szürkehályog ellenes hatás, * Csökkenti a pikkelysömör keltette viszketést, * Ínybetegséget megelőző hatás, erősíti a fogágy kötőszöveteit, * Hasmenést csökkentő hatás, * Rost- és gyümölcssav tartalma segíti az emésztést és bélműködést, * Elhízás elleni hatás - természetes fogyás, * Kimerültséget csökkentő hatás, * Antidepresszív és szorongásoldó hatás, * Öregedés gátló hatás. A tudomány számára még nem teljes mértékben ismeretes, hogy a mangosztán miért hatékony ennyi különböző betegség kezelésében, de feltehetően gazdag xanton tartalmában keresendő a megoldás

10 Mangosztánnal az allergia ellen Gyümölcsének héjában a kutatók egy olyan anyagot találtak, amely kiegyensúlyozza a prosztaglandin E szintézisét és a hisztamin felszabadulását. Ez a két folyamat többek között az allergiás reakciók velejárója is. Laboratóriumi tesztekben a növény kivonata hatékonyan enyhítette az allergiás tüneteket. Az antioxidáns csúcs Az ORAC érték egy anyag antioxidáns hatásának mértékét jelzi, 100 grammra vetítve. A mangosztán ORAC értéke és között van. Korábban az aszalt szilva tartotta az ORAC csúcsot, es értékkel. Szervezetünk antioxidáns igényét jelentős mértékben befolyásolja az egészségi állapotunk, a korunk, a környezeti terheltségünk és hogy táplálékaink napi szinten mennyi antioxidánst, ezen belül mennyi flavonoidot tartalmaznak. Ha többet fogyasztunk a szükségesnél, akkor szervezetünk a felesleget a vesén keresztül kiüríti. A folyékony mangosteen (mangosztán) A mangosteen segíti a szervezetet öngyógyító képességének megtartásában, illetve annak visszaszerzésében. (Forrás: ORAC értékek a különböző kiváló minőségű világszerte ismert

11 termékekben: A Xanthon tartalom összehasonlítása egységenként: Vitaminok tartalma a különböző csúcsminőségű termékekben:

12

Ön mennyire szeretné jól érezni magát, és mennyire szeretne ragyogóan kinézni?

Ön mennyire szeretné jól érezni magát, és mennyire szeretne ragyogóan kinézni? A praxisomban rendszeresen azt tapasztalom, hogy pácienseim egészségügyi problémáinak nagy része a szabad gyökök által okozott károkra és az antioxidánsok hiányából eredő nem kellő mértékű védelemre vezethető

Részletesebben

Vemma marketingterve

Vemma marketingterve Vemma marketingterve Alapja az egyszerű 2 lábas koncepció. Itt bal oldali és jobb oldali lábnak nevezik. Mivel csak 2 csoport van, amivel foglalkozni kell, ez növeli a csatlakozási kedvet, egymás alá,

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

Itt az alkalom, hogy életébe gyökeres változást hozzon!

Itt az alkalom, hogy életébe gyökeres változást hozzon! Itt az alkalom, hogy életébe gyökeres változást hozzon! Most esélye van arra, hogy olyan életet éljen, amelyet önmaga és a családja számára mindig is elképzelt. Mindezt a Vemma teszi lehetővé Önnek, amely

Részletesebben

Durian. jelentősen csökken a fáradékonyság, jókedvet varázsol és nem utolsósorban segít a potenciálon.

Durian. jelentősen csökken a fáradékonyság, jókedvet varázsol és nem utolsósorban segít a potenciálon. Durian A Durian gyümölcs a világon teljesen egyedi fajta. Dél-kelet Ázsiában a "Gyümölcsök Királya" néven tisztelik. Egyetlen más gyümölcs sem versenyezhet gazdag tápanyagtartalmával, és egyetlen másik

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér

NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér NeoLife (GNLD) étrend-kiegészítők ajánlása Természetes alapok Tudományos háttér Tudományos Tanácsadó Testület A tudományos kiválóság története Arthur Furst 1914-2005 Tiszteletbeli alapító tag, SAB Ph.D.,

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése

Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése Növényi étrend-kiegészítők kritikai értékelése Növényi alapú termékek Magyarországon Növényi gyógyszer Hagyományos növényi gyógyszer, gyógytermék Ph.Hg. VIII. Növényi eredetű drogok, FoNo: species növényi

Részletesebben

KOLLOIDÁLIS SZUPERTÁPANYAG

KOLLOIDÁLIS SZUPERTÁPANYAG ÚJ EGÉSZSÉG DIMENZIÓK A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYBAN Mit adhat nekünk a teljes spektrumú KOLLOIDÁLIS SZUPERTÁPANYAG ÚJ EGÉSZSÉG-DIMENZIÓK A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYBAN GYŐZELEM A SEJTREGENÁCIÓ EREJÉVEL LÉPD ÁT AZ

Részletesebben

TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN

TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN TIHANYI András-TÓTH József - WEBER-SUTA Ágnes ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK!

Részletesebben

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve,

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, Gulyás Judit Régiós Képviselő Ganoderma gyógygomba Pecsétviaszgomba Dombóvár Tolna-, Somogy- Gyógygomba A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, a lélekerő-gomba, kulcs a jó

Részletesebben

Kampány a női egészségért

Kampány a női egészségért Kampány a női egészségért Köszöntő A Bio-Fungi Kft.-t 1991-ben alapították, 100%-ban magyar tulajdonban álló vállalkozás, a régió egyik vezető gombaipari cége. Két fő tevékenységi körünk: - Komposztgyártás

Részletesebben

E-vitamin és a tüdőrák

E-vitamin és a tüdőrák E-vitamin és a tüdőrák Nagyobb mennyiségű E-vitamin fogyasztása felére csökkenti a tüdőrák kialakulásának valószínű Az E-vitamin vegyületeknek két fő csoportja létezik, a tokoferol és a tokotrienol. Mindkét

Részletesebben

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Egy bölcs mondás szerint az leszel, amit eszel, vagyis elmondhatjuk, hogy létünk, így az egészségünk A szervezetünk nem működik megfelelően, ha nem kapja meg

Részletesebben

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség Készült a vas megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. megbízásából, a Healthy Food Egészséges Étel az Egészséges Élethez

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

VEMMA Bod ē Cleanse: Főösszetevők:

VEMMA Bod ē Cleanse: Főösszetevők: VEMMA Bod ē Cleanse: A VEMMA Bod ē Cleanse egy folyékony táplálékkiegészítő, amely az emberi szervezet számára a mikrotápanyagok és antioxidánsok széles skáláját biztosítja (vitaminok, szerves ásványi

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról

A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Iskolagyümölcs - program Oktatási segédanyag 2013/2014. tanév 1. félév/2. A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható vitaminokról, ásványi anyagokról Az egészség megőrzésben nagy fontossággal bírnak

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

Miért egészséges a sertéshús?

Miért egészséges a sertéshús? A sertéshúsból készült étel a családi és a társadalmi ünnepek, vendégváró asztalok egyik fő fogása, jó okkal. A sertéshús fogyasztása gasztronómiai élmény, tápanyag gazdagsága miatt táplálkozásunk szerves

Részletesebben

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából.

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából. A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából Farkas Ágnes Williams K. A., Patel H. (2017): Healthy Plant-Based Diet. Journal

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA

EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA BARNA TENGERI ALGA KAPSZULÁBAN Ascophyllum nodosum Természetes jólét Ascophyllum nodosum - tengeri alga, amely a hideg sarkvidéki tengerekből került hozzánk, útközben semmi

Részletesebben

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása

A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása A növényi eredetű hatóanyagok kivonásának és forgalomba hozatalának hazai és európai uniós szabályozása Dr. Keve Tibor Gradiens Kft. 2074 Perbál, Levendula u. 1. Postacím: 2074 Perbál, Pf.: 15. Tel: 1-460-0804

Részletesebben

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása:

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Valamennyien hallottunk már arról, hogy a ginzeng mennyire hatékonyan erősíti az immunrendszert és tölti fel energiával a szervezetet.

Részletesebben

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat.

Hiánybetegsége: hajhullás és a fogak elvesztése. Fő forrásai: asztali kősó, olajbogyó, tengeri moszat. Nyomelemek, ásványi anyagok: Nevükhöz hűen csak nyomokban, egészen icipici mennyiségben szükségesek a szervezet számára, ugyanakkor ez a nagyon kicsike mennyiség egyben létfontosságú is! Néhány rövid mondat

Részletesebben

Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak

Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak Megfelelőségi határértékek az étrend-kiegészítőknél Uniós ajánlás a kompetens hatóságoknak Horányi Tamás Magyarországi Étrend-kiegészítő Gyártók és Forgalmazók Egyesülte Étrend-kiegészítők, gyógyhatású

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

A fehér tea még Kínában is exkluzív, nagytiszteletű italnak számít.

A fehér tea még Kínában is exkluzív, nagytiszteletű italnak számít. A fehér tea A fehér tea igazi teakülönlegesség, hazánk neves teázóiba A fehér tea még Kínában is exkluzív, nagytiszteletű italnak számít. 1 / 9 A világon mindössze csak két terület felel meg a fehér tea

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY B-VITAMIN KOMPLEX-SZEL, C- ÉS E-VITAMINNAL, RHODIOLA, GINSENG ÉS GINGKO NÖVÉNYI KIVONATTAL

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY B-VITAMIN KOMPLEX-SZEL, C- ÉS E-VITAMINNAL, RHODIOLA, GINSENG ÉS GINGKO NÖVÉNYI KIVONATTAL ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY B-VITAMIN KOMPLEX-SZEL, C- ÉS E-VITAMINNAL, RHODIOLA, GINSENG ÉS GINGKO NÖVÉNYI KIVONATTAL Az örök élet mindig is az első számú vágyálma volt az emberiségnek. Az Élet vízének

Részletesebben

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7

Gyógynövények babáknak és mamáknak. Ánizs 1 / 7 Gyógynövények babáknak és mamáknak Ánizs A Közép-Keleten és a Földközi-tenger keleti medencéjében lévő szigeteken őshonos köz 1 / 7 Napjaink fitoterápiája a növény termését és annak illóolaját használja,

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1

A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 Jobb közérzet. Szebb kinézet. A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA V5/16.1 2016 A KORSZERÛ TÁPLÁLKOZÁST ELÔSEGÍTÔ TERMÉKEK EGYSZERÛEN BEMUTATVA EGYRE ELFOGLALTABBAK VAGYUNK A

Részletesebben

Q1 Q10 Vital kapszula és spray

Q1 Q10 Vital kapszula és spray Q1 Q10 Vital kapszula és spray Egyedülálló termékcsalád, világújdonság Celsus Koenzim Q10 (Ubiquinone) és Q1 (NADH) kapszula és spray termékcsalád A legfontosabb információk a Q10-ről (Ubiquinone) A koenzim

Részletesebben

Bárcsak én is... fida et. Óvja legjobb barátainkat

Bárcsak én is... fida et. Óvja legjobb barátainkat Bárcsak én is... fida et Óvja legjobb barátainkat fida et Óvja legjobb barátainkat Fidavet Mi a Fidavet? Minden tulajdonos szoros érzelmi kapcsolatban áll kedvencével, és szeretné megóvni a betegségektől,

Részletesebben

Éltető elemeink. Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5

Éltető elemeink. Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5 Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5 MAGNÉZIUM Az emberi szervezet egészséges működéséhez vízre, táplálékra és a benne megtalálható sokféle vitaminra, ásványi anyagra és nyomelemre van

Részletesebben

A 2-es típusú cukorbetegség

A 2-es típusú cukorbetegség A 2-es típusú cukorbetegség tablettás kezelése DR. FÖLDESI IRÉN, DR. FARKAS KLÁRA Az oktatóanyag A MAgyAr DiAbetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr DiAbetes

Részletesebben

A táplálékok esszenciális összetevői és fontosságuk terhesség előtt, alatt és szoptatás idején

A táplálékok esszenciális összetevői és fontosságuk terhesség előtt, alatt és szoptatás idején A táplálékok esszenciális összetevői és fontosságuk terhesség előtt, alatt és szoptatás idején Dr. Lakatos Béla ϯ Dr. Szentmihályi Klára Dr. Balla György Dr. Vinkler Péter Előszó Az ember minden tevékenységében

Részletesebben

VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI. Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med.

VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI. Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med. VITAMINOK- EGÉSZSÉGÜNK JÓ BARÁTAI Prim. mag. Branislava BeloviÊ, dr. med. 2 BIZTŐSÍTSUNK MAGUNKNAK ELEGENDO MENNYISÉGŰ VITAMINT! HOGYAN? VÁLTOZATOS ÉTREND SEGÍTSÉGÉVEL! A TÁPLÁLKOZÁS PIRAMIS MINDEN EGYES

Részletesebben

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő

Dr. Molnár Csaba. szakorvos, természetgyógyász szakértő Dr. Molnár Csaba szakorvos, természetgyógyász szakértő (Tigrisszív Bt, Thai Masszázs Iskola, Debrecen www.thaimasszazsiskola.hu; facebook: Gyógyító Ember Egészség Klub): A,,keleti'' és,,nyugati'' masszázsmódszerek

Részletesebben

OLIVE BETA G FORCE. 60 kapszula. hatékony védelem egész évben gyors és megbízható segítség a fertőzések leküzdésében

OLIVE BETA G FORCE. 60 kapszula. hatékony védelem egész évben gyors és megbízható segítség a fertőzések leküzdésében OLIVE BETA G FORCE 60 kapszula hatékony védelem egész évben gyors és megbízható segítség a fertőzések leküzdésében Az ausztrál olajfalevél kivonatának jellemzői Az olajfalevél orvosi használatának nyomai

Részletesebben

VitaMeal -Sült Kukorica & Szójabab Kása-

VitaMeal -Sült Kukorica & Szójabab Kása- VitaMeal -Sült Kukorica & Szójabab Kása- Küldetésünk a kezdetektől fogva az volt, hogy a jobbító erőt képviseljük a világban. A Nourish the Children kezdeményezés lehetőséget ad nekünk arra, hogy megváltoztassuk

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 5. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV FORMULA IV RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ: FORMULA IV A megfelelõ táplálkozáshoz a vitaminok és ásványi anyagok szükségesek, de nem elegendõek. A megfelelõ forma eléréséhez más tápanyagok is hasonlóan fontos szerepet

Részletesebben

FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZEREK EGY INNOVÁCIÓS PROGRAM

FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZEREK EGY INNOVÁCIÓS PROGRAM FUNKCIONÁLIS ÉLELMISZEREK EGY INNOVÁCIÓS PROGRAM Dr. Professzor emeritus Szent István (korábban Budapesti Corvinus)Egyetem Élelmiszertudományi Kar 2016.szeptember 14 II. Big Food Konferencia, Budapest

Részletesebben

Noni, a sejtek ezermestere

Noni, a sejtek ezermestere Noni, a sejtek ezermestere A nonit polinéz törzsi gyógyítók 2000 éve használják láz, gyulladás, hasmenés, szorulás, állatharapás, r Az utóbbi évtizedek kutatásai sikerrel azonosították a gyümölcs jó néhány

Részletesebben

RENDKÍVÜL HATÉKONY SZÍV- ÉS ÉRVÉDŐ, ANTI-AGING VEGYÜLETEK

RENDKÍVÜL HATÉKONY SZÍV- ÉS ÉRVÉDŐ, ANTI-AGING VEGYÜLETEK ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY C- ÉS E-VITAMINNAL, SZELÉNNEL, KOENZIM Q10- ZEL, VITABERRY NÖVÉNYI KIVONATTAL ÉS REDIVIVO LIKOPINNEL RENDKÍVÜL HATÉKONY SZÍV- ÉS ÉRVÉDŐ, ANTI-AGING VEGYÜLETEK 7000 ORAC EGYETLEN

Részletesebben

Vitamins Essential Minerals Mangosteen Aloe

Vitamins Essential Minerals Mangosteen Aloe A Vemma a legteljesebb elérhető folyékony multivitamin, ásványanyag és vitamin program Vitamins Essential Minerals Mangosteen Aloe A Vemma Essntial Minerals A tudomány azt mondja, hogy fizikai jólétünk

Részletesebben

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk

Present Royal Reklámstúdió Méz kínálatunk Méz kínálatunk A legfinomabb és legkülönlegesebb mézeket gyűjtöttük itt össze Önöknek, melyek remek ajándékként szolgálnak az ünnepek közeledtével. Termékeink más és más kiszerelésben kaphatóak. 36g tól

Részletesebben

Az aranyat érő tejsavó

Az aranyat érő tejsavó A tej legértékesebb része 1. oldal (összes: 5) 2. oldal (összes: 5) A sárgás színű, áttetsző folyadék, amit a sajt lecsöpögtetése során nyerünk, maga a tejsavó, és ezzel találkozunk akkor is, ha aludttejet

Részletesebben

A TERMÉSZET LEGJOBB ZÖLDJEI

A TERMÉSZET LEGJOBB ZÖLDJEI A TERMÉSZET LEGJOBB ZÖLDJEI EGYSZERŰEN RÁZZA FEL JÓL (MERT A MAGOK LEÜLEPEDHETNEK) TÉPJE LE A TETEJÉT NYOMJA ÖSSZE ÉS ÉLVEZZE A MAGOKBAN REJLŐ TÁPANYAGOKAT MAGOK Egyszerű koncepció, amit Ön is szeretni

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót!

FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Tabletta Magnesii Citrici 500 mg Fono VII. Parma Mielőtt elkezdené gyógyszerét

Részletesebben

Egészséges ételek, életmódjához igazodva

Egészséges ételek, életmódjához igazodva 1 w 01/10 5299-Herbalife Formula 1 Shakes & Express Bar Gatefold ID: 5299-F1 Shakes & Exp Bar Gatefold_HU Egészséges ételek, életmódjához igazodva Formula 1 Shake a megfelelő testsúly-kontroll megoldás

Részletesebben

Táplálékkiegészítés természetesen

Táplálékkiegészítés természetesen Táplálékkiegészítés természetesen Nem mindig elég az a tápanyag, amelyet az étkezések során elfogyasztunk. A természet A korpa 1 / 8 A korpának a gabonafélék, de legfőképpen a búza őrlésekor keletkező

Részletesebben

Macskatápok. Adult Cat

Macskatápok. Adult Cat A szokásos előfordulás mellett minden termékben fehérjéhez kapcsolt formában is megtalálhatók a főbb ásványi anyagok ezzel biztosítva a teljes beépülést. Több termék tartalmazza a nélkülözhetetlen kondroitin-szulfátot

Részletesebben

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1.

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 1. feladat: Felnőtt beteg C-vitamin tartalmú készítményt szeretne kérni Öntől. Tájékoztassa a beteget a vízben oldódó vitaminkészítményekről és a rendelkezésre álló C- vitamin tartalmú termékekről! A tájékoztatás

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

Az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos fogyasztóvédelmi ellenőrzések tapasztalatai

Az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos fogyasztóvédelmi ellenőrzések tapasztalatai Az étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos fogyasztóvédelmi ellenőrzések tapasztalatai dr. Balku Orsolya Szolgáltatás-ellenőrzési Főosztály főosztályvezető. Hatósági ellenőrzések Évről évre visszatérően 2011-ben

Részletesebben

2010. Vitaminok kézi- könyve. www.egeszsegeletmod.hu. Lőrincz Balázs 2010.03.20.

2010. Vitaminok kézi- könyve. www.egeszsegeletmod.hu. Lőrincz Balázs 2010.03.20. 2010. Vitaminok kézi- könyve Lőrincz Balázs www.egeszsegeletmod.hu 2010.03.20. Tartalomjegyzék Bevezető... 3 A vitamin retinol... 3 C vitamin aszkorbinsav... 3 D vitamin kalciferol... 4 E vitamin tokoferol...

Részletesebben

(EGT-vonatkozású szöveg)

(EGT-vonatkozású szöveg) L 331/8 HU 2014.11.18. A BIZOTTSÁG 1228/2014/EU RENDELETE (2014. november 17.) élelmiszerekkel kapcsolatos, a betegségek kockázatának csökkentéséről szóló, egyes egészségre vonatkozó állítások engedélyezéséről

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

Étrend-kiegészítők reklámozása - különösen szakemberek számára

Étrend-kiegészítők reklámozása - különösen szakemberek számára Étrend-kiegészítők reklámozása - különösen szakemberek számára 206. november 6. Ifj. Faludi Gábor www.szecskay.com Szecskay Ügyvédi Iroda Attorneys at Law Étrend-kiegészítőkkel kapcsolatos kereskedelmi

Részletesebben

E-book. Edd-kend és érezd magad egyre jobban. Csodaolaj és csodaőrlemény. andió. legfontosabb gyümölcsünkből. a szőlő magjából

E-book. Edd-kend és érezd magad egyre jobban. Csodaolaj és csodaőrlemény. andió. legfontosabb gyümölcsünkből. a szőlő magjából E-book Edd-kend és érezd magad egyre jobban Csodaolaj és csodaőrlemény legfontosabb gyümölcsünkből a szőlő magjából Nekem való a szőlőmagolaj és a szőlőmagőrlemény? Igen, ha természetes módon védenéd egészséged.

Részletesebben

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges

A TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat tápláló és egészséges TIENS Kínai datolya (Jujuba) kivonat Nagyszerű választás a vér táplálásához és az idegek megnyugtatásához! A kínai medicina szerint az Aranyszínű selyemdatolya (Jujuba), vagy más néven kínai datolya segít

Részletesebben

Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot vagy színezéket és hozzáadott cukrot, alacsony glikémiás indexű.

Nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot vagy színezéket és hozzáadott cukrot, alacsony glikémiás indexű. JUST GOJI Egy organikus termék igazoltan organikus gazdálkodásból. 750ml Adagolás: 25 ml naponta Egy organikus termék igazoltan organikus gazdálkodásból. A Just Goji italt friss farkasbogyók (Goji berry

Részletesebben

AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport.

AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport. AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport. Mik is azok az étrend-kiegészítők? Az étrend-kiegészítő alig 20

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek

DR. IMMUN Egészségportál. A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek A haj és a vitaminok A haj számára nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek Hajunk állapotát nagyban befolyásolja, hogy milyen ételeket fogyasztunk. A hajhagymák vitamin vagy nyomelemhiánya

Részletesebben

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz.

Olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mely az Ön számára fontos információkat tartalmaz. FIGYELEM!!! Az alábbi dokumentum csak tájékoztató jellegű, minden esetben olvassa el a termék dobozában található tájékoztatót! Supradyn F drazsé BETEGTÁJÉKOZTATÓ: INFORMÁCIÓK A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA Supradyn

Részletesebben

A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények

A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények A leghatékonyabb fogyasztó gyógynövények A kisebb-nagyobb mértékű testtömeg-felesleg és az elhízás sokaknak okoz közérzeti zav A természet patikája A testtömeg karbantartására a súlyfelesleg kialakulásának

Részletesebben