Főzd le a kávédat és nyerj! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Főzd le a kávédat és nyerj! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT"

Átírás

1 Főzd le a kávédat és nyerj! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban: Nyereményjáték) szervez. 1. A Nyereményjáték menete 1.1. A Nyereményjátékban kizárólag azon 18. életévét betöltött*, állandó magyarországi lakóhellyel rendelkező, cselekvőképes* természetes személy* (továbbiakban: Résztvevő ) vehet részt, aki Magyarország közigazgatási határain belül található**, a promócióban részt vevő**, magyarországi Spar, Spar Partner illetve INTERSPAR áruházban**, a promóció időtartama alatt**, vásárol** bármely NESCAFÉ Dolce Gusto kávéfőző gépet** és/vagy NESCAFÉ Dolce Gusto dobozos kapszulát** és az ezek megvásárlásakor kapott vásárlást igazoló blokk(ok) AP kódját ** feltölti** a regisztrációt és/vagy bejelentkezést követően** a jatek.dolce-gusto.hu weboldalra** a vásárlást igazoló blokk(ok) megjelölt adataival. A Nyereményjátékban való részvétel feltétele a Nyereményjáték szabályzatának elfogadása, melynek része az adatkezelési szabályzat is. A játékban a Nestlé Hungária Kft., a Cereal Partners Hungária Kft., és a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft., a Lead Generation Kft. és a HPS Group dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. (1) bekezdés 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. 1.2 A Nyereményjáték időtartama: március :00: május :59-ig tart. 1.3 A Játék menete: 1. Vásárolj a játék időtartama alatt összesen legalább 1 doboz NESCAFÉ Dolce Gusto kapszulát, vagy legalább egy NESCAFÉ Dolce Gusto kávégépet a SPAR, INTERSPAR vagy SPAR Partner üzletekben. Egy doboz NESCAFÉ Dolce Gusto kapszula 1 pontot ér. Egy darab NESCAFÉ Dolce Gusto kávégép 3 pontot ér. 2. Regisztrálj, vagy lépj be a jatek.dolce-gusto.hu és töltsd fel vásárlásaid adatait (AP kód, tranzakciós szám, egy blokkon szereplő kapszulák doboz -száma, blokkon szereplő kávégépek száma, vásárlás időpontja). Ha minden adatot helyesen, a blokkon szereplőeknek megfelelően töltöttél ki, akkor vásárlásaid pontot érnek. Egy kapszula lefőzéséhez 1 pont szükséges. 3. Főzz le minél több kávét, így közelebb kerülhetsz a fődíjakhoz. Ezenkívül több értékes havi nyereményért is eséllyel indulhatsz. Az első kávéd lefőzését követően garantált 20%-os kedvezménykupont kapsz, melyet a webshopon használhatsz fel december 31-ig. A kupon az első kávéd lefőzését követően 2 munkanapon belül érkezik meg hozzád a regisztrációkor megadott címedre. Annak a három a játékosoknak akik a játék végéig a legtöbb kapszulát főzik le, NESCAFÉ Dolce Gusto Kapszulaválogatással (3 doboz), csészekészlettel és kiskanál készlettel kedveskedünk. A nyeremények átadásának határideje a sorsolást és a nyertesekkel való címegyeztetést követő 90 napon belül van.

2 1.4. A nyereményjáték feltételei Egy Játékos csak egyszer jogosult regisztrálni. Egy játékos csak egy címről jogosult regisztrálni. Egy Játékos korlátlan mennyiségű Pályázatot küldhet be. Újabb Pályázathoz újabb AP Kód, tranzakciós szám, megvásárolt NESCAFÉ Dolce Gusto kapszuladoboz és vagy kávégép darab szám, blokk kibocsátási dátum és időpont beküldése szükséges. A Szervező egy AP kódot, tranzakciós számot, dátumot és időpontot, illetve egy Blokkot/számlát csak egyszer fogad el érvényesnek a Játék ideje alatt. Azonos AP kódot, dátumot és időpontot tartalmazó pályázatok közül a Szervező csak az időben elsőként beérkezőt fogadja el érvényes Pályázatnak, telefonszámtól, címtől, beküldési módtól függetlenül. A Játékosok tudomásul veszik, hogy a Pályázatok beérkezési időpontján a Szervező feldolgozó rendszerébe történő beérkezéskor regisztrált időpont értendő. A Játék időtartamának kezdete előtt és befejezése után lebonyolított vásárlásokat nem áll módunkban elfogadni. Szervező felhívja a Játékosok figyelmét, hogy a Játék során beküldött Pályázatokhoz kapcsolódó minden blokkot meg kell őrizni a nyeremények átadásáig, ez feltétele a nyertesség igazolásának. 2. Nyeremények, sorsolás Azon Résztvevők, akik a nyereményjáték adott (lentebb jelölt) időszakában legalább egy alkalommal 1 db kávét lefőznek, azaz egy érvényes pályázatot beküldenek, azok jogosultak az adott időszak (lentebb jelölt) havi nyereményeinek sorsolásába bekerülni és indulni a Játék végén lezajló fődíj sorsolásban is. Játék időszakok: 1. Március hónap: : :59 2. Április hónap: : :59 3. Május hónap: : : Sorsolás Havi nyeremények sorsolásának időpontjai: 1. Március hónap: :00 2. Április hónap: :00 3. Május hónap: :00 Fődíjak sorsolásának időpontja: :00 A sorsolások a véletlenszerűség elvét lehetővé tevő gépi sorsolás útján kerülnek lebonyolításra a nyeremények értékének csökkenő sorrendjében, nem visszatevéses eljárással. A sorsolások nem nyilvánosak. A sorsolások során minden tárgyi nyereményhez 1 db nyertest és 3 db pótnyertest sorsol a Szervező. Egy játékos egy játékidőszakban többszöri kisorsolása esetén is csak 1 nyeremény átvételére jogosult, illetve legfeljebb 1 fődíj átvételére jogosult többszöri kisorsolása esetére is. A Nyeremények utáni esetleges adó és járulék terheket, valamint a futárszolgálat, illetve postai továbbítás költségét a Szervező viseli, és fizeti meg. A Nyeremények sem készpénzre, sem pedig egyéb Nyereményre vagy kedvezményre át nem válthatóak. A nyeremény a Nyertes által harmadik személyre külön írásbeli nyilatkozattal átruházható. A sorsolások helyszíne: Buda Square, 1036 Budapest, Lajos u , C ép.

3 2.2. Nyeremények Havi nyeremények: Március hónap: 3 db Ft értékű Spar vásárlási utalvány 1 db NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio kávégép 1 db NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima kávégép 3 db NESCAFÉ Dolce Gusto Kapszulaválogatás (7 doboz) Április hónap: 3 db Ft értékű Spar vásárlási utalvány 1 db NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio kávégép 1 db NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima kávégép 3 db NESCAFÉ Dolce Gusto Kapszulaválogatás (7 doboz) Május hónap: 3 db Ft értékű Spar vásárlási utalvány 1 db NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio kávégép 1 db NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima kávégép 3 db NESCAFÉ Dolce Gusto Kapszulaválogatás (7 doboz) Fődíjak: 1 db NESCAFÉ Dolce Gusto Drop kávégép (piros) és 1 db NESCAFÉ Dolce Gusto Kapszulaválogatás (5 doboz) 1 db Tefal GC461B34 SuperGrill Timer XL - Elektromos grill 1 db HP Z3Z91A Sprocket zseb fotónyomtató 2.3 Nyertesek értesítése, nyeremények kézbesítése A nyertesek a jatek.dolce-gusto.hu oldalon lesznek megtekinthetőek a sorsolást követően. Nyeremények kiküldését a Lead Generation Kft. intézi futárszolgálat útján, a nyertessel történt előzetes, a regisztráció során megadott telefonszámon vagy ben történő telefonos egyeztetést követően. A nyeremények átadásának határideje a sorsolást és a nyertesekkel való címegyeztetést követő 90 napon belül van. A Résztvevő nyertes, az pont alapján csészeszettel megajándékozott játékost is ideértve - köteles valamennyi, az adott időpontig a játék során feltöltött blokkot ben scannelve vagy ajánlott tértivevényes postai küldeményként eljuttatni a Nyereményjáték Lebonyolítójának a nyertes értesítését követő 10 munkanapon belül: cím: jatek.dolce-gusto@hu.nestle.com Postai cím: Lead Generation Kft Budapest Lajos utca C épület 4. emelet. A borítékra rá kell írni: Főzd le a kávédat és nyerj! Amennyiben valamennyi, az adott időpontig feltöltött blokk nem érkezik meg a nyertes értesítését követő 11. munkanapon, úgy a Szervező fenntartja a jogot, hogy az első pótnyertest értesítse nyertesként. A Szervező kizárólag azokat a vásárlást igazoló blokkokat fogadja el a Pályázatok érvényességének bizonyítására, amelyeken beazonosíthatóan, olvashatóan szerepel minden, az 1.3 pontban a Pályázat feltételeként részletezett blokkadat. A Játékos a Játékban, sérült (pl. szakadt, felismerhetetlen, pecsétes, stb.), illetve nem eredeti blokkal nem vehet részt. A hamisított vagy manipulált blokk érvénytelen és nem vehet részt a játékban.

4 A Pályázatok hiányosságáért/ hibájáért (pl. karakterhiba, téves, vagy nem valós adatfeltüntetés, manipulált, vagy téves AP kód, tranzakciós szám, dátum, időpont, tranzakció szám, adatok hiánya stb.). Ezenkívül a Szervező érdekkörén kívül felmerülő technikai problémákért, a nyeremények kézbesítésének a Nyertesnek felróható elmaradásáért vagy késedelméért; a regisztráció, illetve a Játékban való részvétel sikertelenségéért, késedelméért vagy technikai akadályaiért így különösen szerverhiba vagy egyéb hálózati, illetve technikai problémák, valamint a rendszer túlterheltsége miatt a Szervező és a szervezésben részt vevő cégek nem vállalnak felelősséget. A játékban résztvevő blokkok érvényességével kapcsolatban felmerülő bármely vita esetén a Szervező döntése az irányadó. A Szervező nyertesség esetén kizárólag azokat a megküldött blokkokat fogadja el, amelyek határidőben érkeznek be, és amelyeknek azonosító adatai megegyeznek a az adott időpontig feltöltött pályázatokban beküldött vásárlás adataival. A jelen pontban meghatározott feltételeknek meg nem felelő pályázatot a Szervező kizárja a játékból. Ha adategyeztetési együttműködési kötelezettségének a Résztvevő nem tesz eleget, és így a nyeremény átadás/ kiküldés meghiúsul, vagy tévesen történik meg (nem helyes szállítási címre) úgy ezen körülmény miatt Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli, az a terhére nem értékelhető. A Szervező egy nyereményt egy Nyertes számára adategyeztetést követően maximum 2 alkalommal próbál meg eljuttatni GLS futárszolgálat segítségével. A futárszolgálat kézbesítéséi folyamataiért a Szervező és a Lebonyolító nem vállal felelősséget. 3. A Szervező felelősségi köre 3.1. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a rendszer túlterheltsége, az internetkapcsolat megszakadása, vagy bármely más, a Szervezőnek fel nem róható technikai hiba, akadály miatt a vásárlás nem valósul meg A Szervező fenntartja a Nyereményjáték szabályai és mechanizmusa megváltoztatásának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a Nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért Szervező jogosult kizárni Nyereményjátékból azt a résztvevőt, aki a Nyereményjátékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni. 3.4 Amennyiben a Nyereményjáték során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen részvétel gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Nyereményjátékot szüneteltesse, vagy törölje A szervező nem vállal felelősséget a téves adatközlésből fakadó hiányos adattartamból eredő problémákért. 4. Személyes adatok védelme Azáltal, hogy a Résztvevő a Nyereményjátékon részt vesz feltétel nélküli, kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy nevét, címét és telefonszámát, a nyereményjátékban való részvételhez nélkülözhetetlen személyes adatait, a Szervező és Megbízottjai a Játék lebonyolítása céljából a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló Európai Parlament és Tanács (EU) 2016/679 rendelete és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje;

5 feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy a tárgyi nyeremény átadását igazoló postai/futár szelvényen, vagy az átadást igazoló más dokumentumon szereplő személyes adatait (nevét, lakcímét) a Szervező jelen Játék lebonyolítása során, illetve adó-nyilvántartási kötelezettségének teljesítése során felhasználja, továbbá, hogy azokat az általa adatok feldolgozásával megbízott adatfeldolgozó részére továbbítsa. tudomásul veszi, hogy Szervező a Játékosok adatait a jelen pontban meghatározottaktól eltérő célokra nem kezeli és nem dolgozza fel. A promóció lebonyolítása céljából felvett és tárolt személyes adatait a promóció lebonyolítását követő 6 hónapig őrizzük meg. Az adó-nyilvántartási kötelezettségünk teljesítéséhez szükséges adatait a nyeremény átadását követő évtől számított 6 évig őrizzük meg. A nyertesek névsora elérhető lesz a jatek.dolce-gusto.hu/ weboldalon a sorsolást követő 20 munkanapon belül. Adatkezelő: Nestlé Hungária Kft Budapest, Lechner Ödön fasor 7. Adatfeldolgozó, és a játék weboldalának üzemeltetője: Hps Group 1054 Budapest, Hold utca 27., info@hps.hu, Aladatfeldolgozó: Lead Generation Kft.: Buda Square, 1036 Budapest, Lajos u , C ép., info@leadgeneration.hu, Szervező, mint adatkezelő szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címeken: Lead Generation Kft Budapest, Lajos u C épület. címen illetve a Nestlé Hungária Kft Budapest, Lechner Ödön fasor 7. címén vagy az info@hu.nestle.com címen. Az adatkezelő által kezelt személyes adataira, valamint a kapcsolódó jogokra vonatkozó kérdéseit Játékos a következő címekre is elküldheti: David Campos Pavon részére Nestlé S.A. Avenue Nestlé Vevey Svájc vagy en a címre. Az adatvédelmi felelős elérhetősége: DataProtectionOffice@nestle.com., telefon: Az adatvédelmi tisztviselő az érintettek hatékony tájékoztatása és a felügyeleti hatóságokkal való hatékony együttműködés érdekében feladatát egy erre a célra létrehozott a Nestlé vállalkozáscsoport működésével érintett piacokon elérhető ún. Data Protection Championokból álló kapcsolattartó csoport segítségével látja el. Játékos, mint a személyes adatok kezelésével érintett írásban az alábbiakat kérelmezheti az adatkezelőtől, adatfeldolgozóktól: a) tájékoztatást személyes adatai kezeléséről (feldolgozásáról), b) személyes adatai helyesbítését, és c) személyes adatai törlését (zárolását). Játékos az adatkezelési és adatfeldolgozási tevékenységgel kapcsolatos kérelmeivel, nyilatkozataival a fentiekben meghatározott elérhetőségeken fordulhat az adatkezelőhöz (illetve az adatfeldolgozókhoz). Játékos kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről. Az adatkezelő a kérelem beérkezését követő 30 napon belül írásban köteles választ adni az Ön számára.

6 Ezenkívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Amennyiben a tiltakozása alapján Szervező által meghozott döntéssel nem ért egyet, úgy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve választása szerint a Szervező székhelye, vagy a Játékos lakóhelye szerint bírósághoz fordulhat. Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetőségei: Posta cím: 1530 Budapest, Pf.:5 Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c Telefon:+36 (1) Fax: +36 (1) ugyfelszolgalat@naih.hu honlap:

7 4.1. A Szervező kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért Szervező jogosult kizárni a Játékból azt a Résztvevőt, aki a Játékban tisztességtelen módon, a jelen Játékszabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni Amennyiben a Játék során visszaélés vagy sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a Játékot szüneteltesse, vagy törölje A nyeremény igénybe vételének a Résztvevőnél felmerült okból történő elmaradásáért vagy késedelméért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal A részletes Játékszabályzat és játék információk megtalálhatók a jatek.dolce-gusto.hu és a weboldalon, továbbá információk kérhetők a Nestlé Hungária Kft. Fogyasztói Szolgálatának es telefonszámán A Játékos a Játékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi és adatkezelési feltételt Szervező a jelen Játékszabályzat, illetve a nyeremények változtatásának jogát fenntartja. 5. Egyéb rendelkezések 5.1. A Szervező fenntartja a Nyereményjáték szabályai és mechanizmusa, nyereményei megváltoztatásának jogát. A Szervező kizárja felelősségét a Nyereményjátékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért A regisztrációk hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, cím elírás, téves vagy nem valós adat feltűntetése stb.), a kedvezménykupon kézbesítésének a nyertes Résztvevőnél felmerült okból történő elmaradásáért vagy késedelméért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal A Résztvevő pályázata elküldésével tudomásul veszi, hogy adatai valóságtartalmáért mindenkor helytállni tartozik. A téves adatközlésből származó esetleges értesítési, kézbesítési késedelmekért és lehetetlenülésükért, illetve hibás kézbesítésért a Szervező nem vállal felelősséget A Promócióról információk kérhetők a Nestlé Fogyasztói Szolgálat ingyenesen hívható telefonszámán: A Résztvevő a regisztráció beküldésével és a Promócióban való részvétellel kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Promóció részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit Szervező a jelen Promóció szabályzat, illetve a kedvezménykuponok által biztosított kedvezményfeltételek változtatásának jogát fenntartja. Budapest, Nestlé Hungária Kft.

8 1. számú Melléklet A promócióban résztvevő üzletek: 1036 Budapest, Pacsirtamező u Budapest, István út Budapest, Árpád út Budapest, Erzsébet krt Budapest, Szigony u Budapest, Péterhegyi lejtő Budapest, Gyöngyösi sét Budapest, Országbíró út Budapest, Ond vezér útja Budapest, Vezér út Budapest, Arany J. u Budapest, Pesti út Budapest, Bakancsos u Budapest, Maroshévíz u Budapest, Üllői u Budapest, Nefelejcs u Budapest, Kikötő u Budapest, Csikó sét Szentendre, Ady E. u Érd, Budai út Budakeszi, Márity L. út Dunakeszi, Barátság útja 2131 Göd, Pesti út Monor, Ady e. u Gyömrő, Kossuth út 41/a Dunaharaszti, Fő út Kiskunlacháza, Dózsa Gy. u Abony, Ceglédi út Budapest IV., Rózsa u Budapest IV., Kordován tér Budapest Csepel, Zrínyi út Budapest IX., Napfény utca Budapest, Batthyány tér Budapest XIX., Üllői u Budapest XXII., Rákóczi u. 20/a 2030 Érd, Diósdi u Budapest IX., Soroksári u Budapest IV., Nap u Budapest IV., Megyeri u Százhalombatta, Vörösmarty u Halásztelek, Rákóczi F. u Budapest, Sallai út 15/b Budapest, Alkotás utca 53. (MOM PARK) 1062 Budapest, Váci út 1-3. (WESTEND) 1024 Budapest, Lövőház u (MAMMUT) 2083 Solymár, Tersánszky u Gödöllő,Köztársaság út Kistarcsa Semmelweis tér Pomáz, Huszár u Budapest, Örs Vezér tere Erdőkertes Béke u Veszprém, Jutasi út Tapolca, Juhász Gyula út 9500 Celldömölk, Sági u Veszprém, Cserhát ltp Sárvár, Laktanya u Szombathely, Szent Márton u Ajka, Ifjúság u Székesfehérvár, Palotav. Sziget u Dunaföldvár,Béke tér Gárdony, Szabadság u.2392/i Balatonfüred,Arácsi út Dunaújváros,Vasmű út 4/A. Velence Fürdő utca 2483 Gárdony, Balatoni út 70/ Székesfehérvár, Vizivárosi ltp Székesfehérvár, Palotai út Székesfehérvár, Pozsonyi út Szombathely, 11-es Huszár út Kőszeg, Rákóczi u Vasvár, Alkotmány u Körmend, Rákóczi út 2/a Várpalota, Kossuth u Pápa, Szabadság u. 1/b Komárom, Klapka György u Tata, Ady E. u Dorog, Bányász körönd 2800 Tatabánya, Ságvári E. út 2536 Nyergesújfalu, Kossuth u Tatabánya, Dózsa u Sopron, Arany János u Marcali, Szigetvári u Mosonmagyaróvár, Régi Vámhéz tér Csorna, Erzsébet k. u Mosonmagyaróvár, Aranyossziget u Sopron, Kodály tér Győr, Fehérvári út Pécs, Berek u Siklós, Szt.István tér Paks, Dózsa Gy.u Pécs, Lahti út 2/ Szigetvár, Széchenyi út Kozármisleny, Vadvirág u Kecskemét Jász u Baja, Jelky tér Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u Baja, Bernhardt S. u Kalocsa, Szent István király u Komló,Alkotmány u Kecskemét, Március 15-e u. 5/a Lajosmizse, Dózsa Gy. út Solt, Kecskeméti út 3/a Kiskunhalas, Semmelweis tér Szentlőrinc, Pécsi út 21/a Szekszárd, Széchenyi út Tolna, Deák u Bátaszék, Bajai út Szeged, Csanádi u Szeged, Csillag tér Szeged, Szilléri sugár út Békés,Szarvasi u Bonyhád, Széchenyi tér Békéscsaba, Andrássy u Szolnok,Ady E. u.28/a Törökszentmiklós, Kossuth u Mezőtúr, Dózsa György u Mezőberény, Kossuth tér Makó, Csanád vezér tér Szeghalom, Ady E.u Dabas, Bartók B. u Tamási, Garay u Mezőkövesd, Egri út Tiszakécske, Szolnoki út Szeged, Londoni krt. 3.

9 5600 Békéscsaba, Kazinczy út Kistelek, Ifjúság tér Békéscsaba, Szarvasi út Nagykanizsa, Kalmár u Kaposvár, Honvéd u Barcs, Erkel Ferenc u Nagyatád, Korányi S.u Kaposvár, Petőfi tér Lenti, Kisfaludy u Balatonlelle, Rákóczi F. u Kaposvár, Berzsenyi u Letenye, Kossuth u Zalaegerszeg, Becsali köz Zalaegerszeg, Batthyány u Eger,Sas u Gyöngyös, Dobó u Salgótarján, Bem u Kazincbarcika, Egressy u.1/a Balassagyarmat, Mikszáth K. u Tiszafüred, Ady E. u Tiszaújváros, Lévay u Kazincbarcika, Mátyás kir. u Miskolc, Klapka Gy. u Miskolc, Király u. 7/a Sajószentpéter, Kossuth u Gyöngyös, Jókai u Füzesabony, Hunyadi út 4/ Pásztó, Fő u Szécsény, Rákóczi út Debrecen, Ötvenhatosok tere 6/b 4225 Debrecen-Józsa, Szentgyörfalvi út 4700 Mátészalka, Szalkay L. u Püspökladány, Kossuth L.u Vásárosnamény, Jókai u Nyíregyháza Korzó, Nagy Imre tér Hajdúszoboszló, Hőforrás u Debrecen Fórum, Csapó u Újfehértó, Gyár u Debrecen, Somlyai út Debrecen, Nagy Lajos kir. tér Berettyóújfalu, Dózsa Gy. út Hajdúszoboszló, Halasi Fekete Péter tér Hajdúböszörmény, Bánság tér 1/a Nyíregyháza, Tiszavasvári u Győr, Fehérvári u Bp. XIX. Üllői u Szentendre, Dobogókői u.4, Zalaegerszeg,Ola u Debrecen, Füredi u Bp.XX.Pesterzsébet, Széchenyi u Szombathely, Újvilág u Pécs, Siklósi u Nyíregyháza,László u Miskolc, Bajcsi-Zs. U Tatabánya, Győri u Szolnok, Mátyás Király u Veszprém, Dornyai Béla u Dunaújváros, Béke körút 1037 Bp, Bécsi u Budapest, Kerepesi út Pécs, Bajcsy-Zsilinszki út Bp. Sibrik Miklós u Sopron, Selmeczi u Keszthely, Tapolcai út Győr ECE, Budai út Nyíregyháza, Korányi Frigyes u Ózd, Sárli u Pápa, Celli u Diósd, Balatoni út 2/A 6800 Hódmezővásárhely Kaszap u. 20. Érd, M7 balatoni lehajtó 8800 Nagykanizsa, Táborhely u Székesfehérvár II., Balatoni út Budapest XI., Október 23-a u Szekszárd Tartsay u Budapest VI., Nyugati tér Budapest VII., Klauzál tér Budapest X., Kerepesi út Budapest IX., Üllői út Budapest, Törökvész u Budapest XIX., Kossuth tér Budapest VIII., Blaha L. tér Budapest CSEPEL, Görgey Artúr tér Budapest ELEVEN CENTER, Rétköz u Budapest RÓZSAKERT, Gábor Áron u Budapest VII., Damjanich u Budapest, Hűvösvölgyi út Budapest, Bécsi út Szentendre, Dunakanyar krt Miskolc, Széchenyi út Székesfehérvár, Rákóczi u Győr, Arany János u. 16. A lista megtalálható a weboldalon. NESCAFÉ Dolce Gusto kávéfőzők elérhetősége: Abony, Ceglédi út 8.; Ajka, Ifjúság u. 9.; Alsópáhok, Hévízi út 18.; Baja, Bernhardt S. u.77.; Baja, Jelky tér 4.; Balassagyarmat, Mikszáth K. u.14., Balatonboglár, Dózsa út ; Balatonfüred,Arácsi út.15.; Balatonlelle, Rákóczi F. u ; Barcs, Erkel Ferenc u.1.; Bátaszék, Bajai út 3.; Békés,Szarvasi u. 1.; Békéscsaba, Andrássy u ; Békéscsaba, Kazinczy út ; Békéscsaba, Szarvasi út ; Berettyóújfalu, Dózsa Gy. út 66.; Bonyhád, Széchenyi tér 5.; Bp, Bécsi u. 154.; Bp. Sibrik Miklós u. 30.; Bp.XX.Pesterzsébet, Széchenyi u.1.; Budakeszi, Márity L. út 20.; Budapest CSEPEL, Görgey Artúr tér 7.; Budapest Csepel, Zrínyi út. 1., Budapest ELEVEN CENTER, Rétköz u. 3-5.; Budapest III., Csobánka tér 3.; Budapest IV., Kordován tér 12.; Budapest IV., Megyeri u.236., Budapest IV., Nap u.16; Budapest IV., Rózsa u. 18.; Budapest IV., Szent Imre út 1.; Budapest IX., Mester u ; Budapest IX., Napfény utca 10.; Budapest IX., Soroksári u.1.; Budapest IX., Üllői út 147.; Budapest VI., Nyugati tér 1-2.; Budapest VII., Damjanich u. 11.; Budapest VII., Klauzál tér 11.; Budapest VIII., Blaha L. tér 1.; Budapest X., Kerepesi út 73.; Budapest XI., Kérő u. 1.; Budapest XI., Október 23-a u ; Budapest XIV., Egressy u. 178/C; Budapest XIX., Kossuth tér 4-5.; Budapest XIX., Üllői u. 248.; Budapest XV.,

10 Szentkorona u. 18.; Budapest XVII., Naplás u ; Budapest XXII., Rákóczi u. 20/a.; Budapest, Alkotás utca 53. (MOM PARK); Budapest, Arany J. u. 102.; Budapest, Árpád út ; Budapest, Bakancsos u. 5.; Budapest, Bécsi út 136.; Budapest, Csikó sét. 2.; Budapest, Gyöngyösi sét. 2.; Budapest, Hűvösvölgyi út ; Budapest, István út 10.; Budapest, Kerepesi út 61.; Budapest, Lövőház u (MAMMUT); Budapest, Maroshévíz u. 1.; Budapest, Nefelejcs u. 89.; Budapest, Ond vezér útja 34.; Budapest, Országbíró út ; Budapest, Örs Vezér tere 24.; Budapest, Pacsirtamező u. 49.; Budapest, Pesti út 169.; Budapest, Péterhegyi lejtő 36.; Budapest, Reptér (FERIHEGY 2); Budapest, Sallai út 15/b., Budapest, Szigony u. 12.; Budapest, Törökvész u , Budapest, Üllői u. 753., Budapest, Váci út 1-3. (WESTEND); Budapest, Vezér út ; Celldömölk, Sági u.20.; Csorna, Erzsébet k. u. 5.; Dabas, Bartók B. u.46.; Debrecen Fórum, Csapó u. 30.; Debrecen, Füredi u.27.; Debrecen, Nagy Lajos kir. tér 1-3.; Debrecen, Ötvenhatosok tere 6/b; Debrecen, Somlyai út 3.; Debrecen-Józsa, Szentgyörfalvi út; Diósd, Balatoni út 2/A; Dombóvár, Hunyadi tér 23.; Dorog, Bányász körönd; Dunaföldvár,Béke tér 7.; Dunaharaszti, Fő út 186.; Dunakeszi, Barátság útja; Dunakeszi, Toldi M. u. 1.; Dunaújváros, Béke körút; Dunaújváros,Vasmű út 4/A.; Eger,Sas u. 1.; Encs, Petőfi út 66.; Érd, Budai út 13.; Érd, Diósdi u.46.; Érd, Tárnoki út 87., Esztergom, Damjanich út; Érd, Iparos u.; Erdőkertes, Béke u. 2.; Füzesabony, Hunyadi út 4/2.; Gárdony, Balatoni út 70/10.; Gárdony, Szabadság

11 u.2392/i.; Göd, Pesti út 176.; Gödöllő,Köztársaság út 85.; Gyál, Déryné u. 2., Gyôr, Pátzay Pál u.; Gyömrő, Kossuth út 41/a.; Gyöngyös, Dobó u. 5.; Gyöngyös, Jókai u. 57.; Győr ECE, Budai út 1.; Győr, Arany János u. 16.; Győr, Fehérvári u.3.; Győr, Fehérvári út 20.; Gyula, Kétegyházi u.1.; Hajdúböszörmény, Bánság tér 1/a.; Hajdúszoboszló, Halasi Fekete Péter tér 2.; Hajdúszoboszló, Hőforrás u.; Halásztelek, Rákóczi F. u ; Harkány, Ady E. u. 1/a.; Heves, Fő út ; Hódmezővásárhely Kaszap u. 20.; Kalocsa, Szent István király u. 84.; Kaposvár, Berzsenyi u. 1-3.; Kaposvár, Honvéd u. 57.; Kapuvár, Fő tér 2/2.; Kapuvár, Győri út; Karcag, Horváth F. út 2-4.; Kazincbarcika, Egressy u.1/a.; Kazincbarcika, Mátyás kir. u. 58.; Kecel, Vasút u.14.; Kecskemét, Március 15-e u. 5/a.; Kecskemét, Jász u. 26.; Keszthely, Tapolcai út 37.; Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 74.; Kiskunhalas, Semmelweis tér 30.; Kiskunlacháza, Dózsa Gy. u. 168.; Kiskunmajsa, Csontos Károly.8-12.; Kistarcsa, Semmelweis tér 2.; Kistelek, Ifjúság tér 15.; Kisújszállás, Deák u ; Komárom, Klapka György u. 69.; Komló,Alkotmány u. 45.; Kozármisleny, Vadvirág u. 1.; Körmend, Bástya u. 5.; Körmend, Rákóczi út 2/a.; Kőszeg, Rákóczi u ; Lajosmizse, Dózsa Gy. út , Letenye, Kossuth u. 2.; Maglód, Damjanich u.29., Makó, Csanád vezér tér 31.; Marcali, Szigetvári u.3.; Martfű, Szolnoki út 146.; Mátészalka, Szalkay L. u.; Mezőberény, Kossuth tér 2.; Mezőkövesd, Egri út 1.; Mezőtúr, Dózsa György u.2.; Miskolc, Fényi Gyula tér; Miskolc, Király u. 7/a.; Miskolc, Klapka Gy. u ; Miskolc, Széchenyi út 111.; Monor, Ady e. u ; Mosonmagyaróvár, Aranyossziget u. 1.; Mosonmagyaróvár, Régi Vámhéz tér 5.; Nagyatád, Korányi S.u ; Nagykanizsa, Kalmár u. 3.; Nagykanizsa, Táborhely u. 4.; Nagykőrös, Ceglédi út 14.; Nyergesújfalu, Kossuth u. 181.; Nyírbátor, Eduárd u.13.; Nyíregyháza Korzó, Nagy Imre tér 1.; Nyíregyháza, Korányi Frigyes u.; Nyíregyháza, Tiszavasvári u. 95.; Nyíregyháza,László u. 8.; Ócsa, Szabadság tér 1.; Ózd, Sárli u. 4; Paks, Barátság u. 1-3.; Paks, Dózsa Gy.u. 4.; Pápa, Celli u. 21; Pápa, Szabadság u. 1/b.; Pásztó, Fő u ; Pécs, Bajcsy-Zsilinszki út 11.; Pécs, Berek u. 1.; Pécs, Lahti út 2/1.; Pécs, Siklósi u.37.; Petőháza, Spar út 1.; Pomáz, Huszár u. 25.; Püspökladány, Kossuth L.u ; Sajószentpéter, Kossuth u. 96.; Salgótarján, Bem u.2-3.; Salgótarján, Füleki út 203.; Sárvár, Laktanya u ; Siklós, Szt.István tér 9.; Solt, Kecskeméti út 3/a.; Solymár, Tersánszky u. 102.; Sopron, Kodály tér 18.; Sopron, Selmeczi u ; Szántód, Siófoki út 3.; Szarvas, Szabadság u ; Százhalombatta, Vörösmarty u. 2.; Szécsény, Rákóczi út 5.; Szeged, Csanádi u. 7.; Szeged, Csillag tér 6.; Szeged, Londoni krt. 3.; Szeged, Sárosi út 4.; Szeged, Szilléri sugár út 26.; Szeghalom, Ady E.u.10.; Székesfehérvár II., Balatoni út ; Székesfehérvár, Balatoni út 70.; Székesfehérvár, Palotai út 58.; Székesfehérvár, Palotav. Sziget u. 41.; Székesfehérvár, Pozsonyi út 10.; Székesfehérvár, Rákóczi u. 3-5.; Székesfehérvár, Vizivárosi ltp.; Szekszárd Tartsay u. 9.; Szekszárd, Széchenyi út ; Szentendre, Ady E. u. 24.; Szentendre, Dobogókői u.4,.; Szentendre, Dunakanyar krt. 2.; Szentlőrinc, Pécsi út 21/a.; Székesfehérvár, Budai u.41.; Szigetszentmiklós, Szent Miklós útja 1.; Szigetvár, József Attila u ; Szigetvár, Széchenyi út 11.; Szolnok, Mátyás Király u.29.; Szolnok,Ady E. u.28/a.; Szombathely, 11-es Huszár út ; Szombathely, Szent Márton u.21.; Szombathely, Szűrcsapó u. 23.; Szombathely, Újvilág u.; Taksony, Szent István tér 10.; Tamási, Garay u.1-3.; Tapolca, Juhász Gyula út; Tata, Ady E. u. 20.; Tata, Május 1. Út; Tatabánya, Dózsa u.; Tatabánya, Győri u.25.; Tatabánya, Ságvári E. út; Tiszafüred, Ady E. u.14; Tiszakécske, Szolnoki út 8.; Tiszaújváros, Lévay u. 2.; Tolna, Deák u. 81.; Törökszentmiklós, Kossuth u ; Újfehértó, Gyár u. 1.; Vác, Avar utca 6.; Vác, Gombási út 7.; Várpalota, Kossuth u. 7.; Vásárosnamény, Jókai u.8-12.; Vasvár, Alkotmány u. 95.; 2481 Velence, Tópart u. 47.; Veszprém, Cserhát ltp. 6.; Veszprém, Dornyai Béla u. 4.; Veszprém, Jutasi út 18.; Zalaegerszeg, Batthyány u. 14.; Zalaegerszeg, Becsali köz 2-6.; Zalaegerszeg,Ola u.1.

12 A promócióban résztvevő termékek listája: 2. számú Melléklet EAN kód Megnevezés NESCAFÉ Dolce Gusto Boundi 112g NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait 160g NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait 300g NESCAFÉ Dolce Gusto Café au Lait Intenso NESCAFÉ Dolce Gusto Caramell Macchiato 168,8g NESCAFÉ Dolce Gusto Cappuccino 186,4g NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado 100,8g NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado 189g NESCAFÉ Dolce Gusto Cortado koffeinmentes 99,2g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso 96g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Barista 120g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Barista 225g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso 128g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Intenso 240g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso koffeinmentes 96g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Ristretto 104g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Ristretto Ardenza 112g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Generoso NESCAFÉ Dolce Gusto Grande 128g NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato 194,4g NESCAFÉ Dolce Gusto Latte Macchiato hozzáadott cukor nélkül 168g NESCAFÉ Dolce Gusto Lungo 112g NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik 256g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Peru 84g NESCAFÉ Dolce Gusto Lungo Colombia 84g NESCAFÉ Dolce Gusto Espresso Honduras 72g NESCAFÉ Dolce Gusto Flat White 187,2g ; NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo Anthracit ; NESCFAÉ Dolce Gusto Oblo Piros ; NESCFAÉ Dolce Gusto Oblo Fehér ; NESCFAÉ Dolce Gusto Oblo Fekete NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me Anthracit szürke-fekete NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me szürke- fehér NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me piros-fekete NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me szürke-piros NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima fekete NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima fehér NESCAFÉ Dolce Gusto Infinissima piros

Budapest, Pacsirtamező u Budapest, István út Budapest, Árpád út Budapest, Erzsébet krt. 24.

Budapest, Pacsirtamező u Budapest, István út Budapest, Árpád út Budapest, Erzsébet krt. 24. 14 1036 Budapest, Pacsirtamező u. 49. 17 1042 Budapest, István út 10. 19 1045 Budapest, Árpád út 183-185. 21 1073 Budapest, Erzsébet krt. 24. 22 1083 Budapest, Szigony u. 12. 29 1112 Budapest, Péterhegyi

Részletesebben

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Február havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Május havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot

Részletesebben

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT December havi promóció! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

"Adni öröm" gyűjtőhelyek

Adni öröm gyűjtőhelyek "Adni öröm" gyűjtőhelyek Spar Ajka, Ifjúság u. 9. Spar Baja, Bernhardt S. u.77. Spar Baja, Jelky tér 4. Spar Balassagyarmat, Mikszáth K. u.14. Spar Balassagyarmat, Rákóczi fej. út 56. Spar Balatonfüred,

Részletesebben

Szombati nyitva tartás Budapest, Szilágyi E. fasor 63. 7:00-21:00 Budapest, Liget tér 5. 7:00-21:00 Budapest, Kőrösi Cs. u

Szombati nyitva tartás Budapest, Szilágyi E. fasor 63. 7:00-21:00 Budapest, Liget tér 5. 7:00-21:00 Budapest, Kőrösi Cs. u Üzlet Szombati nyitva tartás Budapest, Szilágyi E. fasor 63. 7:00-21:00 Budapest, Liget tér 5. 7:00-21:00 Budapest, Kőrösi Cs. u. 35-37. 7:00-21:00 Budapest, Újhegyi sét. 3-5. 7:00-20:30 Budapest, Etele

Részletesebben

SPAR és INTERSPAR áruházak

SPAR és INTERSPAR áruházak SPAR és INTERSPAR áruházak INTERSPAR: 1032 Budapest, Bécsi u. 154. 1103 Budapest, Sibrik Miklós u. 30. 1106 Budapest, Kerepesi út 61. 1117 Budapest, Október 23-a u. 8-10. 1191 Budapest, Üllői u. 201. 1201

Részletesebben

Spar. Spar boltlista. Oldal 1

Spar. Spar boltlista. Oldal 1 Spar Spar boltlista Áruház Város Kerület Cím 11 Budapest III. Monostori út 3. 16 Budapest IV Rózsa u. 77. 21 Budapest VII. Erzsébet krt. 24 26 Budapest X. Liget tér 5. 30 Budapest XI. Etele út 58-60. 32

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

SPAR és INTERSPAR áruházak listája

SPAR és INTERSPAR áruházak listája SPAR és INTERSPAR áruházak listája Sorszám Boltszám Cím 1 11 1031 Budapest, Monostori út 3. 2 13 1033 Budapest, Szérűskert utca 018910/23. hrsz. (Köles u. 1.) 3 14 1036 Budapest, Pacsirtamező u. 49. 4

Részletesebben

Joy napok Üzletlista

Joy napok Üzletlista Joy napok 2016.11.11-13. Üzletlista INTERSPAR 1032 Budapest, Bécsi u. 154. 1103 Budapest, Sibrik Miklós u. 30. 1106 Budapest, Kerepesi út 61. 1117 Budapest, Október 23-a u. 8-10. 1191 Budapest, Üllői u.

Részletesebben

Üzletszám Üzlettípus Ir.szám Város Cím

Üzletszám Üzlettípus Ir.szám Város Cím Üzletszám Üzlettípus Ir.szám Város Cím 10 City SPAR 1026 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 63 11 SPAR 1031 Budapest Monostori út 3 14 SPAR 1036 Budapest Pacsirtamező utca 49 15 SPAR 1039 Budapest Viziorgona

Részletesebben

SPAR üzletek 2740 Abony, Ceglédi út 8. 8400 Ajka, Ifjúság utca 9. 8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor

SPAR üzletek 2740 Abony, Ceglédi út 8. 8400 Ajka, Ifjúság utca 9. 8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor SPAR üzletek 2740 Abony, Ceglédi út 8. 8400 Ajka, Ifjúság utca 9. 8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor utca 77. 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán utca 14.

Részletesebben

Boltszám Cím Ir.szám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 10 Budapest, Szilágyi E. fasor 63. 1026 20/823-7768 7:00-20:00

Boltszám Cím Ir.szám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 10 Budapest, Szilágyi E. fasor 63. 1026 20/823-7768 7:00-20:00 Boltszám Cím Ir.szám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 10 Budapest, Szilágyi E. fasor 63. 1026 20/823-7768 7:00-20:00 7:00-20:00 7:00-20:00 7:00-20:00 7:00-20:00 7:00-18:00

Részletesebben

Az akcióban résztvevő boltok listája Üzlettípus Irányítószám Cím SPAR 1031 Budapest, Monostori út 3. SPAR 1033 Budapest, Szérűskert utca 018910/23.

Az akcióban résztvevő boltok listája Üzlettípus Irányítószám Cím SPAR 1031 Budapest, Monostori út 3. SPAR 1033 Budapest, Szérűskert utca 018910/23. Az akcióban résztvevő boltok listája Üzlettípus Irányítószám Cím SPAR 1031 Budapest, Monostori út 3. SPAR 1033 Budapest, Szérűskert utca 018910/23. hrsz. (Köles u. 1.) SPAR 1036 Budapest, Pacsirtamező

Részletesebben

8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor utca 77. 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán utca 14.

8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor utca 77. 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán utca 14. 8394 Alsópáhok, Hévízi út 18. 6500 Baja, Jelky tér 4. 6500 Baja, Bernhardt Sándor utca 77. 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán utca 14. 8630 Balatonboglár, Dózsa út 53-59. 8230 Balatonfüred, Arácsi út

Részletesebben

Főzd le a kávédat és nyerj! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Főzd le a kávédat és nyerj! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Főzd le a kávédat és nyerj! NESCAFÉ Dolce Gusto promóció RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett

Részletesebben

Június 6-án az alábbi üzleteink meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlókat!

Június 6-án az alábbi üzleteink meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlókat! Június 6-án az alábbi üzleteink meghosszabbított nyitvatartással várják a vásárlókat! Boltszám Pontos cím (város, utca, házszám) 06.06. nyitrva tartás 10 Budapest, Szilágyi E. fasor 63. 7:00-22:00 11 Budapest,

Részletesebben

A RECKITT BENCKISER KFT. TISZTA MEGLEPETÉS AZ ÜNNEP! NYEREMÉNYJÁTÉKÁBAN RÉSZTVEVŐ SPAR, INTERSPAR ÉS SPAR PARTNER ÜZLETEK

A RECKITT BENCKISER KFT. TISZTA MEGLEPETÉS AZ ÜNNEP! NYEREMÉNYJÁTÉKÁBAN RÉSZTVEVŐ SPAR, INTERSPAR ÉS SPAR PARTNER ÜZLETEK A RECKITT BENCKISER KFT. TISZTA MEGLEPETÉS AZ ÜNNEP! NYEREMÉNYJÁTÉKÁBAN RÉSZTVEVŐ SPAR, INTERSPAR ÉS SPAR PARTNER ÜZLETEK Irányító- Megye Bolt Cím (város, utca, házszám) szám Pest SPAR 1011 Budapest, Batthyány

Részletesebben

Üzlet száma Város Kerület Utca Terület Spar 348 boltkategóriánként: 0. 29, 1. 32, 2. 56, , 4. 70, 5. 31, kategória KELET 23 bolt 10

Üzlet száma Város Kerület Utca Terület Spar 348 boltkategóriánként: 0. 29, 1. 32, 2. 56, , 4. 70, 5. 31, kategória KELET 23 bolt 10 Spar 348 boltkategóriánként: 0. 29, 1. 32, 2. 56, 3. 114, 4. 70, 5. 31, 6. 16 0. kategória KELET 23 bolt 10 Budapest II. Szilágyi Erzsébet fasor 63 (City) 305 24 Budapest IX. Ráday u. 32 318 25 Budapest

Részletesebben

Boltszám Típus Cím Irányítószám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap

Boltszám Típus Cím Irányítószám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 85 SPAR Szupermarket Abony, Ceglédi út 8. 2740 +3620-823-7928 6:30-21:00 6:30-21:00 6:30-21:00 6:30-21:00 6:30-21:00 6:30-18:00 8.00-14.00 216 SPAR Szupermarket Ajka, Ifjúság utca 9. 8400 +3620-823-8070

Részletesebben

Boltszám Típus Cím Irányítószám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap

Boltszám Típus Cím Irányítószám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 85 SPAR Szupermarket Abony, Ceglédi út 8 2740 +3620-823-7928 6.30-21.00 6.30-21.00 6.30-21.00 6.30-21.00 6.30-21.00 6.30-21.00 ZÁRVA 216 SPAR Szupermarket Ajka, Ifjúság utca 9 8400 +3620-823-8070 6.30-20.00

Részletesebben

Boltszám Típus Cím Irányítószám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap

Boltszám Típus Cím Irányítószám Telefonszám Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap 85 SPAR Szupermarket Abony, Ceglédi út 8. 2740 +3620-823-7928 6.30-21.00 6.30-21.00 6.30-21.00 6.30-21.00 6.30-21.00 6.30-18.00 8.00-14.00 216 SPAR Szupermarket Ajka, Ifjúság utca 9. 8400 +3620-823-8070

Részletesebben

Töltődj fel a Nescafé -val bármikor promóció hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata

Töltődj fel a Nescafé -val bármikor promóció hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata Töltődj fel a Nescafé -val bármikor promóció hivatalos részvételi- és adatkezelési szabályzata 1. A Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor. 7.; cégjegyzékszám: 01-09- 267926

Részletesebben

Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu]

Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu] Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső - 150 magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu] Az utcakereső szolgáltatás segítségével könnyen megtalálhatja a keresett címet! Csak

Részletesebben

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center

Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center Április 7.-től kapható: 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1025 Budapest, Törökvész út 87-91. Rózsadomb Center 1026 Budapest, Gábor Áron u. 74-78/a, Rózsakert 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1039 Budapest,

Részletesebben

Sorszám Áruház száma Irányítószám Cím Telefonszám 1 85 2740 Abony, Ceglédi út 8. 06-20-823-7928 2 216 8400 Ajka, Ifjúság u. 9. 06-20-823-8070 3 765

Sorszám Áruház száma Irányítószám Cím Telefonszám 1 85 2740 Abony, Ceglédi út 8. 06-20-823-7928 2 216 8400 Ajka, Ifjúság u. 9. 06-20-823-8070 3 765 Sorszám Áruház száma Irányítószám Cím Telefonszám 1 85 2740 Abony, Ceglédi út 8. 06-20-823-7928 2 216 8400 Ajka, Ifjúság u. 9. 06-20-823-8070 3 765 8394 Alsópáhok, Hévizi út 18. 06-20-823-7960 4 537 6500

Részletesebben

Közép-Magyarországi Régió INTERSPAR

Közép-Magyarországi Régió INTERSPAR Közép-Magyarországi Régió Szentendre Dobogókői u.4,. Budapest X. Fehér út Budapest Sibrik Miklós u. 30. Diósd Balatoni út 2/A Budapest XIX. Üllői u.201 Budapest XX. Pesterzsébet, Széchenyi u.1. Budapest

Részletesebben

FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA

FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA FÖLDGÁZ ÜGYINTÉZÉSI PONTOK ÜNNEPI NYITVATARTÁSA Abaújszántó posta zárva zárva zárva 14:00-18:00 08:00-12:00 zárva 08:00-12:00 14:00-18:00 zárva zárva Ajka 1 posta zárva 14:00-18:00 zárva zárva 12:00-16:00

Részletesebben

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek

Bővített hajfesték modullal rendelkező dm üzletek A, Á 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 7570 Barcs,

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 5630 Békés, Kossuth utca 3.

Részletesebben

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. Bicske, szeptember 21. Sajtóközlemény. Veganz új vegán termékcsalád a SPAR-ban

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. Bicske, szeptember 21. Sajtóközlemény. Veganz új vegán termékcsalád a SPAR-ban SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. Bicske, 2017. szeptember 21. Sajtóközlemény Veganz új vegán termékcsalád a SPAR-ban A SPAR Magyarország a növényi alapú élelmiszereket gyártó német Veganz márka sikertermékeivel

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

3. Egy Játékos csak egyszer jogosult regisztrálni. Egy játékos csak egy címről jogosult regisztrálni.

3. Egy Játékos csak egyszer jogosult regisztrálni. Egy játékos csak egy  címről jogosult regisztrálni. A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. ÖLTÖZTESD FEL KONYHÁDAT A NESCAFÉ DOLCE GUSTO -VAL! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor

Részletesebben

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

GLN Boltszám Üzlet típusa Város Irányítószám Cím (Utca, házszám) BICSKE RAKTÁR Bicske 2060 Spar út ÜLLÕ RAKTÁR

GLN Boltszám Üzlet típusa Város Irányítószám Cím (Utca, házszám) BICSKE RAKTÁR Bicske 2060 Spar út ÜLLÕ RAKTÁR GLN Boltszám Üzlet típusa Város Irányítószám Cím (Utca, házszám) 5990041285007 8200 BICSKE RAKTÁR Bicske 2060 Spar út 5990503862487 8288 ÜLLÕ RAKTÁR ÜLLÕ 2225 Zsaróka út 5990503862647 8295 SPAR HÚSÜZEM

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben

A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. SZÍNESÍTSD MEG VELÜNK A TAVASZT!! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. SZÍNESÍTSD MEG VELÜNK A TAVASZT!! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. SZÍNESÍTSD MEG VELÜNK A TAVASZT!! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) (továbbiakban:

Részletesebben

Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO Abony Hipermarket Abony TESCO Ajka Hipermarket Ajka TESCO Baja Hipermarket Baja TESCO 41019

Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO Abony Hipermarket Abony TESCO Ajka Hipermarket Ajka TESCO Baja Hipermarket Baja TESCO 41019 Lánc Áruházszám áruház neve város TESCO 41050 Abony Hipermarket Abony TESCO 41770 Ajka Hipermarket Ajka TESCO 41650 Baja Hipermarket Baja TESCO 41019 Balassagyarmat Hipermarket Balassagyarmat TESCO 41021

Részletesebben

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

MÖVE & ZWILLING. Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata

MÖVE & ZWILLING. Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata MÖVE & ZWILLING Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (székhely: H-2060 Bicske, Spar út 0326/1 hrsz., cg.:, 07-09- 009192) a továbbiakban: Szervező ) által

Részletesebben

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. MINDEN KORTY RÓMÁBA VEZET! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. MINDEN KORTY RÓMÁBA VEZET! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. MINDEN KORTY RÓMÁBA VEZET! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) (továbbiakban: Szervező

Részletesebben

Kassza (bővítettszélesebb választék) állvánnyal rendelkező üzletek

Kassza (bővítettszélesebb választék) állvánnyal rendelkező üzletek 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1016 Budapest, Krisztina krt. 65-67. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit

Részletesebben

Patika neve Település Irányítószám Cím

Patika neve Település Irányítószám Cím Patika neve Település Irányítószám Cím Patika Plus Ajka 8401 Fő út 66. Patika Plus Albertirsa 2730 Vasút u. 4. / 11. Manna Patika Baja 6500 Czirfusz Ferenc utca 31. Patika Plus Balassagyarmat 2660 Mikszáth

Részletesebben

Frissítve: augusztus :28 Netjogtár Hatály: 2008.XII Magyar joganyagok - 303/2008. (XII. 18.) Korm. rendelet - a hivatásos önkormányz

Frissítve: augusztus :28 Netjogtár Hatály: 2008.XII Magyar joganyagok - 303/2008. (XII. 18.) Korm. rendelet - a hivatásos önkormányz Magyar joganyagok - 303/2008. (XII. 18.) Korm. rendelet - a hivatásos önkormányzat 1. oldal 303/2008. (XII. 18.) Korm. rendelet a hivatásos önkormányzati tűzoltóságot fenntartó helyi önkormányzatok egyszeri

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Natúr modullal rendelkező dm üzletek

Natúr modullal rendelkező dm üzletek 1053 Budapest, Királyi Pál u. 20. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1026 Budapest, Pázsit

Részletesebben

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47.130488 18.865122 Veszprém 8400 Ajka Fõ út 47.112216 17.555332 Pest 2170 Aszód Pesti út 3. 47.649330 19.470080 Bács-Kiskun 6430 Bácsalmás Backnang u. 7. 46.124010 19.344340

Részletesebben

Érvényes: április 23-ától

Érvényes: április 23-ától Abony posta 2740 Abony 2740 Abony Szolnoki út 8. Ajka 1 posta 8401 Ajka 8400 Ajka Szabadság tér 7. Albertirsa posta 2730 Albertirsa 2730 Albertirsa Vasút utca 4/10 Algyő posta 6750 Algyő 6750 Algyő Búvár

Részletesebben

A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. SZÁLLJON VERSENYBE AZ ÉRTÉKES NESCAFÉ DOLCE GUSTO NYEREMÉNYEKÉRT MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. SZÁLLJON VERSENYBE AZ ÉRTÉKES NESCAFÉ DOLCE GUSTO NYEREMÉNYEKÉRT MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. SZÁLLJON VERSENYBE AZ ÉRTÉKES NESCAFÉ DOLCE GUSTO NYEREMÉNYEKÉRT MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

Cover Your Grey termékeket forgalmazó dm üzletek listája

Cover Your Grey termékeket forgalmazó dm üzletek listája A 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 1045 Budapest, Rózsa u. 16-18. 1051 Budapest, Arany J. u. 30. 1052 Budapest, Károly krt. 26. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1013 Budapest, Krisztina Krt. 39/B 1021 Budapest,

Részletesebben

1. A Játék időtartama: A Játék május óra 00 perc 01 másodperctől június 19. éjfélig tart.

1. A Játék időtartama: A Játék május óra 00 perc 01 másodperctől június 19. éjfélig tart. A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. KÓSTOLJ BELE MEXICOBA ÉS NYERJ! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 7.) (továbbiakban:

Részletesebben

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

Public. sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az egyedi pénztári órákon

Részletesebben

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL

MOL POSTAPONTOK LISTÁJA április 10-TŐL Sorszám Város Irányítószám 1 Ajka 8400 Fõ út /Aranyvölgyi utca/ 2 Baja 6500 Szegedi út 3 Balassagyarmat 2660 Kõvári út 4 Budaörs 2040 METRO 5 Budapest 1151 Bogáncs u. (XV.) 6 Budapest 1117 Irinyi u.45.

Részletesebben

1. A Játék időtartama: A Játék május óra 00 perc 01 másodperctől június 20. éjfélig tart.

1. A Játék időtartama: A Játék május óra 00 perc 01 másodperctől június 20. éjfélig tart. A NESTLÉ HUNGÁRIA KFT. VÁLASZD AZ ÚJ ÍZEKET ÉS NYERJ EGYEDI NESCAFÉ DOLCE GUSTO DROP KÁVÉGÉPET! MEGNEVEZÉSŰ JÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A Nestlé Hungária Kft. (székhely: 1095 Budapest,

Részletesebben

sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út

sztenderd nyitvatartású bankfiókjainkban meghirdetett pénztári órák: Budapest, II. kerület, Hidegkúti út Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. augusztus 1-től a jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk meg. Az

Részletesebben

1 italhűtővel rendelkező dm üzletek listája

1 italhűtővel rendelkező dm üzletek listája 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. 6500 Baja, Eötvös u. 5 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 7570

Részletesebben

3.sz. melléklet: Kárbejelentő helyek megye irsz varos cim telefon fax mail kedd nyit szerda nyit szombat nyit Bács-Kiskun 6400 Kiskunhalas Kígyó u 3. +36 77 429-567 +36 1 361-0091 kiskunhalas@groupama.hu

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat.

E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat. Tisztelt Látogató! E dokumentum archivált tartalom, amely elavult, nem hatályos információkat is tartalmazhat Kérjük, hogy a dokumentumra való hivatkozást megelőzően az ÁNTSZ központi (wwwantszhu), valamint

Részletesebben

Hajfesték modullal rendelkező üzletek listája

Hajfesték modullal rendelkező üzletek listája 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 5630 Békés, Kossuth utca 3. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43 Csabacenter 5600 Békéscsaba, Szarvasi u. 68/2

Részletesebben

Sztenderd nyitvatartású fiókjainkban meghirdetett pénztári órák. Budapest, II. kerület, Margit krt. 5/A

Sztenderd nyitvatartású fiókjainkban meghirdetett pénztári órák. Budapest, II. kerület, Margit krt. 5/A Hirdetmény egyedi pénztári órák meghirdetésére Kedves Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2017. október 01-i hatállyal a jelen Hirdetményben meghatározott bankfiókjainkban pénztári órákat hirdetünk

Részletesebben

KH BANK fióklista Megye Település Kerület Cím Telefon Fax Nyitvatartás sablon

KH BANK fióklista Megye Település Kerület Cím Telefon Fax Nyitvatartás sablon Bács-Kiskun Bácsalmás Szt. János u. 11. (06 79) 520 190 (06 79) 520 191 sztenderd Bács-Kiskun Baja Szentháromság tér 8-10. (06 79) 523 360 (06 79) 523 089 sztenderd Bács-Kiskun Jánoshalma Rákóczi út 10.

Részletesebben

Max Factor termékeket forgalmazó dm üzletek listája

Max Factor termékeket forgalmazó dm üzletek listája 1106 Budapest, Kerepesi út 73. 1052 Budapest, Károly krt. 26. 6500 Baja, Eötvös u. 5. 9023 Győr, Fehérvári út 3. Interspar 2890 Tata, Ady E. út 10. 6400 Kiskunhalas, Jósika u. 1-3. 1211 Budapest, Kossuth

Részletesebben

Visiomax olvasószemüveg állvánnyal rendelkező dm üzletek listája

Visiomax olvasószemüveg állvánnyal rendelkező dm üzletek listája 6500 Baja, Eötvös u. 5 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 7570 Barcs, Köztársaság u. 25. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43 Csabacenter 2051 Biatorbágy, Budaörsi

Részletesebben

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47.130488 18.865122 Igen Veszprém 8400 Ajka Fõ út 47.112216 17.555332 Igen Pest 2170 Aszód Pesti út 3. 47.649330 19.470080 Igen Bács-Kiskun 6430 Bácsalmás Backnang u. 7. 46.124010

Részletesebben

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az Bonduelle Central Europe Kft. (Székhely: 2750 Nagykőrös, Ceglédi út 25.) (továbbiakban: Szervező) által szervezett promóciós játékban (továbbiakban: Játék) kizárólag

Részletesebben

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Kedves Érdeklődő! Az óriásplakáton szereplő termékek az alábbi boltokban vásárolhatók meg a megjelölt időszakban, a készlet erejéig.

Kedves Érdeklődő! Az óriásplakáton szereplő termékek az alábbi boltokban vásárolhatók meg a megjelölt időszakban, a készlet erejéig. Kedves Érdeklődő! Az óriásplakáton szereplő termékek az alábbi boltokban vásárolhatók meg a megjelölt időszakban, a készlet erejéig. Akciós időszak Partner neve Partner címe Termék megnevezése 2016.11.01-2016.11.30

Részletesebben

Húsvéti termékeket forgalmazó dm üzletek listája

Húsvéti termékeket forgalmazó dm üzletek listája 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230

Részletesebben

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE 6200. Kiskőrös Petőfi tér 3. +36 78 514-010 Az épület oldalánál a Pozsonyi utcában 6500. Baja Munkácsy u 3. +36 79 325-254 Bács-Kiskun 6400.

Részletesebben

Nestlé Hungária Kft. Nestlé- Spar/Interspar Kék csibe nyereményjáték elnevezésű nyereményjátékának részvételi és adatkezelési szabályzata

Nestlé Hungária Kft. Nestlé- Spar/Interspar Kék csibe nyereményjáték elnevezésű nyereményjátékának részvételi és adatkezelési szabályzata Nestlé Hungária Kft. Nestlé- Spar/Interspar Kék csibe nyereményjáték elnevezésű nyereményjátékának részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A Promóció szervezője A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban:

Részletesebben

Nyári kiegészítő termékekkel rendelkező dm üzletek

Nyári kiegészítő termékekkel rendelkező dm üzletek B 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 7570 Barcs, Köztársaság u. 25. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43 Csabacenter 2060 Bicske, Kossuth tér 1. 2040 Budaörs,

Részletesebben

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál)

Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Váli utcai ügyfélszolgálati iroda Cím: 1117, Budapest Váli u. 5. fszt. (Allee Bevásárlóközpont északi oldalánál) Nyitvatartás: H-Cs 8:00-18:00 P 8:00-17:00 Telefon: 1 466-4633 Fax: 1 385-3837 Vályog úti

Részletesebben

Fiókirodák címe, nyitva tartása

Fiókirodák címe, nyitva tartása Fiókirodák címe, nyitva tartása S.sz. Település Posta Posta címe nyitva tartás 1. Ajka Ajka 1 posta 8400 Ajka Szabadság tér 7. Kedd 14:00-18:00 Péntek 12:00-16:00 2. Bácsalmás Bácsalmás posta 6430 Bácsalmás

Részletesebben

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE 6200. Kiskőrös Petőfi tér 3. +36 78 514-010 Az épület oldalánál a Pozsonyi utcában 6500. Baja Munkácsy u 3. +36 79 325-254 Bács-Kiskun 6400.

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Spilly Spoon gyógyszeradagoló kanalat forgalmazó dm üzletek

Spilly Spoon gyógyszeradagoló kanalat forgalmazó dm üzletek A 8400 Ajka, Csingeri u. 2. B 6500 Baja, Eötvös u. 5. 8220 Balatonalmádi, Baross u.2 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 7570 Barcs, Köztársaság út 25. 5630 Békés, Kossuth

Részletesebben

Fiók neve Nyitvatartási rend Cím Telefon

Fiók neve Nyitvatartási rend Cím Telefon Ajkai Fiók 8400 Ajka, Szabadság tér 4/a. 88/510-030 Allee Skála Fiók H: 10.00-20.00 K: 10.00-20.00 Sze:10.00-20.00 Cs: 10.00-20.00 P: 10.00-20.00 Szo:10.00-14.00 Allee Bevásárlóközpont 1117 Budapest, Október

Részletesebben

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE

ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE ÜGYFÉLSZOLGÁLATI PONTOK AKADÁLYMENTESSÉGI SZOLGÁLTATÁSI TÉRKÉPE Ügyfélszolgálatok elérhetősége 6200. Kiskőrös Petőfi tér 3. +36 78 514-010 Az épület oldalánál a Pozsonyi utcában 6500. Baja Munkácsy u 3.

Részletesebben

Bellinda termékeket forgalmazó dm üzletek listája

Bellinda termékeket forgalmazó dm üzletek listája A 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 6500 Baja, Eötvös u. 5 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 7570 Barcs, Köztársaság u. 25. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43 Csabacenter 5600 Békéscsaba, Szarvasi u. 68/2

Részletesebben

Földhivatalok megyénként - Földhivatal lista

Földhivatalok megyénként - Földhivatal lista Földhivatalok megyénként - Földhivatal lista Hitel Vadász - Online Hitel - Hitel keresõ Földhivatalok megyénként Bács-Kiskun Megyei földhivatalok listája Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Földhivatala

Részletesebben

Elektronikus dokumentumok biometrikus aláírására és elektronikus úton történő rendelkezésre bocsátására vonatkozóan természetes személyek részére

Elektronikus dokumentumok biometrikus aláírására és elektronikus úton történő rendelkezésre bocsátására vonatkozóan természetes személyek részére K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény Elektronikus dokumentumok biometrikus aláírására és elektronikus

Részletesebben

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT NESCAFÉ DOLCE GUSTO KLUB RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Nestlé Hungária Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi és adatkezelési szabályzatban részletezett nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

M.2. számú melléklet. NKM Áramszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálati egységei

M.2. számú melléklet. NKM Áramszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete M.2. számú melléklet Az ügyfélszolgálati egységei Egyetemes Villamos Energia Szolgáltatói Üzletszabályzat M.2. számú melléklete

Részletesebben

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2.

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2. Megye CIB bankfiók neve Nyitvatartás Cím Kutya behozható Megjegyzés/ kiegészítés Budapest Allee Fiók H: 10.00-18.00 K: 10.00-18.00 Sz: 10.00-18.00 Cs: 10.00-18.00 P: 10.00-18.00 Allee Bevásárlóközpont

Részletesebben

A járások legfontosabb adatai, 2010

A járások legfontosabb adatai, 2010 A járások legfontosabb adatai, 2010 ok településeken élők, % Baranya megye Bólyi járás Bóly 16 12 129 0,3 47,8 10,6 80,1 Komlói járás Komló 20 36 463 9,4 25,9 12,6 79,8 Mohácsi járás Mohács 26 36 212 7,0

Részletesebben

Limitált fesztivál modullal rendelkező dm üzletek listája

Limitált fesztivál modullal rendelkező dm üzletek listája 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 7570 Barcs, Köztársaság u. 25. 5600 Békéscsaba, Andrássy út

Részletesebben

Ajka ÉNYKK Zrt. autóbusz-állomás (88) Baja DAKK Zrt. autóbusz-állomás, Csermák tér (79)

Ajka ÉNYKK Zrt. autóbusz-állomás (88) Baja DAKK Zrt. autóbusz-állomás, Csermák tér (79) MENETRENDEK.HU 1 Abádszalók KMKK Zrt. autóbusz-állomás, Deák F. u. 20. (59) 355-780 Ajka ÉNYKK Zrt. autóbusz-állomás (88) 312-222 információs szolgálat (88) 311-183 Baja DAKK Zrt. autóbusz-állomás, Csermák

Részletesebben

Profissimo limitált szériás termékeivel rendelkező dm üzletek

Profissimo limitált szériás termékeivel rendelkező dm üzletek A 8400 Ajka, Csingeri út. 2. 1042 Budapest, Árpád út 183-185 Stop Shop 1045 Budapest, Rózsa u. 16-18. 1051 Budapest, Arany J. u. 30. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1013 Budapest, Krisztina Krt. 39/B

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT Nyerj páros ajándék mozijegyet a Multiponttal nyereményjáték VinCe Balaton rendezvényen 2014. július 10-13. között (továbbiakban: Nyereményjáték ) A Nyereményjáték szervezője a Multipont Program Zrt. (1117

Részletesebben

Megyei és körzeti földhivatalok

Megyei és körzeti földhivatalok Megyei és körzeti földhivatalok Bács-Kiskun Megyei Bácsalmási Körzeti Bajai Körzeti Kalocsai Körzeti Kecskeméti Körzeti Kiskőrösi Körzeti Kiskunfélegyházi Körzeti Kiskunhalasi Körzeti Kunszentmiklósi Körzeti

Részletesebben

Strandkiegészítőket forgalmazó dm üzletek listája

Strandkiegészítőket forgalmazó dm üzletek listája A, Á 2730 Albertirsa, Vasút u. 4-11. B 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 7570 Barcs, Köztársaság u. 25. 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43 Csabacenter

Részletesebben

Cím Megnevezés Telefonszám

Cím Megnevezés Telefonszám Város Irányítószám Ajka 8400 Fő út 21. Ajka 8448 8. számú fkl. Út Bácsalmás 6430 Backnang út 7. Baja 6500 Cím Megnevezés Telefonszám Dózsa György utca 97 Balassagyarmat 2660 Kóvári út 6. Balatonakarattya

Részletesebben

WMF PorfiSelect Edények és kiegészítők. Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata

WMF PorfiSelect Edények és kiegészítők. Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata WMF PorfiSelect Edények és kiegészítők Fogyasztói hűség promóció részvételi szabályzata A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (székhely: H 2060 Bicske, Spar út cg.:, 07 09 009192 ) a továbbiakban: Szervező

Részletesebben